Pokaż pełną wersje : Prywatny test server otwarty!
Krwioplaczasty
18-06-2007, 20:00
@suk suk
co to znaczy tylko wyrownali a nie poprawili sytlacji czyli co nadal kina to tylko bloker a sorce master kilazz ??
@down
no i dobrze cip soft niezabral wam hmm i gfb poprostu je oslabil wienc mozecie ich nadal uzywac a jak chcecie niewastowac kupy kasy na nie to kupcie paccka i jest good :D
Wladca sedesu
18-06-2007, 20:03
przeszukałem erig,net i jest trochę złej wiadomości, zabrali knightom spelle hmm, gfb; tzn nie ma sensu ich używać wszystkie nowe czary dla knighta będą dla PACC =/ tak jest napisane na erigu.
Ogolem spiep***li sprawe bo runy byly dostepnre dla FaCC a po update paladyni i knightci nie bede mogli ich uzyc (bo co to za sens bedzie jesli obrazenia nimi zadawane bede zredukowane) bo bede mieli czary zamienne ktore znow beda tylko dla PaCC wiec co to za wyrownanie.
Update bedzie w ten piatek wczesnym rankiem lub poznym wieczorem,
chyba ze znajda bugi(nie ma rzeczy nie mozliwych) i bedzie wtedy dopiero w przyszlym tygodniu.
;)
Wiec kupujcie pacc i w droge ;]
Ogolem spiep***li sprawe bo runy byly dostepnre dla FaCC a po update paladyni i knightci nie bede mogli ich uzyc (bo co to za sens bedzie jesli obrazenia nimi zadawane bede zredukowane) bo bede mieli czary zamienne ktore znow beda tylko dla PaCC wiec co to za wyrownanie.
Update bedzie w ten piatek wczesnym rankiem lub poznym wieczorem,
chyba ze znajda bugi(nie ma rzeczy nie mozliwych) i bedzie wtedy dopiero w przyszlym tygodniu.
;)
Wiec kupujcie pacc i w droge ;]
gowno prawda, nie pier.dol glupot i nie badz taki pan pro wszechwiedzacy bo nikt nie wie kiedy update poniewaz trwaja testy - to dopiero poczatek
Wojtas_Smieciarz
18-06-2007, 21:01
Oj ludzie, ludzie, już dawno miało być tysiąc stron, a tu gówno?
Ps. KNajt i paladyn na faku bedzie mugl urzywac chociarz czensci czaruw???? no te czary co ma pak mi chodzi nie.
Oris Palladyn
18-06-2007, 21:11
Ps. KNajt i paladyn na faku bedzie mugl urzywac chociarz czensci czaruw???? no te czary co ma pak mi chodzi nie.
Idz do biblioteki po słownik
Wyjdz i nie wracaj prosze >.< Drzwi sa tam >>>>>>>>>>
Sir szofer
18-06-2007, 21:11
widzę ,że Pan walący z różdżki zmienił profesje :) przydało by się jeszcze poczytac poprzednie strony + kupić słownik magicznych właściwości dobrze napisanych "wyrazuf" , "chociarz" to trudna sztuka nekromancji...
@up i 2up nie wiem czy to wazne ale to ps. to byla ironia 8o
Boże .. czemu nabijacie niepotrzebnie posty.. Kiedy update będzie to będzie. Powinniście tu pisać/pytać o np.wymagania lvlowe skull staffa/k axe.
Aha..pytanie ode mnie :P Czy łuk i kusza będzie miała wymagania lvlowe?:P
Z tego co wiem to nie będą miały, jedynie amunicja (bo przecież jest parę rodzajów amunicji a kusza tylko jedna na nie?).
@up
crossbow i arbalest, a do strzal to bow...
Arbalest jak kazda bron z poi 75 lev
Krwioplaczasty
18-06-2007, 22:05
a ja mam pytanie odnosnie aren czy trudny jest quest na nie ?? prosze o lekki QS :P ale tylko takie ogolne wskazuwki typu ile czegos zebrac albo jakie potwroki pokonac trzeba
Mam pytanko, przed testem krazyla plota, ze hity z wandow/rodow beda zwiekszaly sie troszke co kilka leveli, i tak na przyklad 33 druid bedzie walil odrobine mniej z Tempola niz 55 druid. Czy jest to prawda?
Nie to nie jest prawda z wandami ale na przyszlosc nie dziel sie z nami informacjami z piaskownicy z przed bloku ;]
Andrealfus
18-06-2007, 23:48
z dnia na dzień gdy update coraz blizej, ludzie popadaja w coraz wieksza panike
22:41 Test server will shutdown now for some bugfixes. It will be back in about 1 hour!
Andrealfus
19-06-2007, 00:06
cos jednak wylapali nono...
Poprostu Pitbul
19-06-2007, 09:54
No to poczekamy trochę dłużej...
Mnie dręczy jedno pytanie. Czy będzie możliwość sprzedaży nowych broni u Djinna?
Z moich badań wynika, że:
Knight pacnie sobie te 300-400 dmg w potworka co 2 sec. Jak nie będzie miał farta, to udeży 15 w 2 sec i kicha.
Sorc pacnie sobie 2 e-vis'ki w ciągu 2 sec i również może zadać 300 dmg. Ale nie udeży za 15. Ponadto jak nie chce e-vis to ma wanda, którym machnie 60 + e-vis za 150 i masz gwarantowane 200 dmg. (uwzględniam to, iż czary spontaniczne może używać co 1 sec, bo tyle trwa po nich exhaust)
Sorc ma dalej utani gran hur, czego knight nie ma i mieć pewnie nigdy nie będzie. Sorc powyżej 33 lvl nie martwi się o nowe wandy bo ich nie ma a już na 33 lvl młóci z nich po 60.
Na pierwszych 15 stronach powstał co poniektórym dylemat leczenia się sorców i ilości hp. sorcerer mający przykładowo 1000 hp (na oko 150 lvl) w ciągu 2 sekun może wyleczyć sobie do 2998 hp (2 razy exura vita) Druid to ma zupełni z górki, bo exurą sio wyleczy tyle samo znacznie mniejszym kosztem. Knight w tym samym czasie na porównywalnym lvl wyleczy 1000 hp max... (2500 hp ma a jeden uh na oko 1000 hp, run mozna używać co 2 sec)
Ponad to Sorc w party nie naraża życia w przeciwieństwie do knighta który dostaje łomot.
Oris Palladyn
19-06-2007, 14:36
@up
a o pallku juz nie napisales :D
a teraz czekajmy.... xD
PS. Jesli ktos cos wie prosze o PM na temat nowego outfitu ;)
no bedzie ciekawie ale co do podniety to prawda z kad wiecie ze tera w ten piatek moze bedzie po czerwcu ja tam sie troche ciesze bo uhy napewno pujda up xD heh ^^
@Krwio strone czy dwie wczesniej
Do ukonczenia questow na samą arenę wystarczy pare sztuk honeycomb i ze 3 kubki rumu/piwa/wina/miodu
wrogonastawiony
19-06-2007, 15:08
(2500 hp ma a jeden uh na oko 1000 hp, run mozna używać co 2 sec)
Exhaust na uhy bodajze wynosi 0.9s, zatkalo kakao ?
Szatan_Oslaf
19-06-2007, 15:21
Dobra ludzie , dajcie tutorom troche napisać zamiast tak chu*owo spamować " ,a f axe od którego lvl" chyba ze 50 postów takich było. Jak tutor uzna że to ważne to ci kur** napisze od jakiego lvl f axe.
Tak samo pierd**** ze sorców udupili , Clipsoft chyba wie co robi skoro ich tak ujebał. Jak sie niepodoba to pograjcie se w scrable albo posłuchajcie Radio Maryja.
-----------------------------------------
Tak podsumowując w jednym zdaniu to co napisałem zostanie tyle- "Zamknijcie kur** ryje i dajcie tutorom pisać"
I jeszcze jedna sprawa co do sygnaturek niektórych osób możecie znich wyjeb** mój tekst "22:34 Szatan Oslaf [51]: Mi to obojętne gdzie pije, musi byc tania vodka z bazaru i jakas glosna/szybka/bez melodi i o szatanie muzyka"?
Jak czytałem 34 strone tego posta to zachciało mnie sie poprostu srać przez te nOOb'y i dzieci kwiaty.
Pozdrowionka i AVE SATAN:evul:
a ja mam pytanie odnosnie aren czy trudny jest quest na nie ?? prosze o lekki QS :P ale tylko takie ogolne wskazuwki typu ile czegos zebrac albo jakie potwroki pokonac trzeba
By przystąpić do walk na arenie trzeba zostać honorowym mieszkańcem Svargrond, tyczy się to także pływania jakimiś statkami czy podróżowania psim zaprzęgiem.
Po prostu trzeba wykonać 3 zadanie, są bardzo proste. Wątpię, żeby ktoś miał z nimi jakiś problem.
Mam pytanko, przed testem krazyla plota, ze hity z wandow/rodow beda zwiekszaly sie troszke co kilka leveli, i tak na przyklad 33 druid bedzie walil odrobine mniej z Tempola niz 55 druid. Czy jest to prawda?
Obrażenia zadawane przez wandy/rody są stałe i nie uległy zmianie.
Za to obrażenia zadawane z visa/run czy innych czarów są teraz zależne w większym stopniu od poziomu magicznego niż od poziomu doświadczenia.
Oris Palladyn
19-06-2007, 17:43
Dobra ludzie , dajcie tutorom troche napisać zamiast tak chu*owo spamować " ,a f axe od którego lvl" chyba ze 50 postów takich było. Jak tutor uzna że to ważne to ci kur** napisze od jakiego lvl f axe.
Tak samo pierd**** ze sorców udupili , Clipsoft chyba wie co robi skoro ich tak ujebał. Jak sie niepodoba to pograjcie se w scrable albo posłuchajcie Radio Maryja.
Tak podsumowując w jednym zdaniu to co napisałem zostanie tyle- "Zamknijcie kur** ryje i dajcie tutorom pisać"
I jeszcze jedna sprawa co do sygnaturek niektórych osób możecie znich wyjeb** mój tekst "22:34 Szatan Oslaf [51]: Mi to obojętne gdzie pije, musi byc tania vodka z bazaru i jakas glosna/szybka/bez melodi i o szatanie muzyka"?
Jak czytałem 34 strone tego posta to zachciało mnie sie poprostu srać przez te nOOb'y i dzieci kwiaty.
Jak Ci sie nie podoba to wyjdz omfg ;oo Jak jakis gracz ma pytanie to pyta, a nie bedzie czekal, az jakis Tutor napisze,bo uzna ze to wazne...
pawel1992
19-06-2007, 17:53
To ja ci teraz powiem 3/4 tych tutorów ma mniej niż 16 lat , nie znają angielskiego, mają tutora tylko dlatego, że mogą popykać na teście, nie zna tibia rules a test zdało przy pomocy jakiejś strony albo programu z odpowiedziami pozatym opierda%!@^ się .
Mam pytanie, po co ludzie na TS kupują bear pawy?
Mam pytanie, po co ludzie na TS kupują bear pawy?
Biorąc to na zdrowy rozum, prawdopodobnie jest to potrzebne do zrobienia jakiegoś questa.
Może arena a może potrzebne na addon do nowego outfita?
PS, info z wczoraj:
23:56 Guido on Askara [3]: no, i guess there will be no public test this time.
no to lipa :]
Tylko czemu nie chcą zrobić tego public testa?:S
@up
bo moze chca dac szybko update? ;]
Oris Palladyn
19-06-2007, 18:44
@Soul's
Z tego co wiem potrzebne sa do outfitu Norsewoman/Norseman.
@Maxoo
A po co maja robic publiczny test server skoro i tak wszyscy z róznych swiatow sie tylko napi******** :P
Blos Tius
19-06-2007, 18:55
- Fierce Berserk (Exori gran): Level:70 Mana:340
110 EK walił z tego po 500~ , to Seromontisowi będą wchodziły hity po 1,5k(?)~ , i bedzie mógł użyć go 4 razy , o lol...
Oprócz Tibii gram jeszcze w inną grę MMORPG i tam także jest coś w stylu areny, lecz kiedy sie tam zginie to gracz nie traci expa. Czy na arenie w Tibii jest tak samo? Pytam oczywiście Tutorów, którzy walczyli na arenie.
Co do expienia na party to mogłoby być tak, iż żeby gracz, który dołączył do party musi znajdować się dosyć blisko lidera party, a w przeciwnym wypadku nie dostanie expa nawet jeśli lider zabija potwory. Wtedy MDW nie mógłby expić dla kogoś na Demonach, bo tamten musiałby stać obok niego.
Jak ktoś ma zastrzeżenia do tego pomysłu to chętnie przeczytam. Ale bez chamstwa. :)
Oprócz Tibii gram jeszcze w inną grę MMORPG i tam także jest coś w stylu areny, lecz kiedy sie tam zginie to gracz nie traci expa. Czy na arenie w Tibii jest tak samo? Pytam oczywiście Tutorów, którzy walczyli na arenie.
Nie, gdy zginiesz na arenie, jest to uznawane za normalną śmierć.
Oris Palladyn
19-06-2007, 19:05
Co do expienia na party to mogłoby być tak, iż żeby gracz, który dołączył do party musi znajdować się dosyć blisko lidera party, a w przeciwnym wypadku nie dostanie expa nawet jeśli lider zabija potwory. Wtedy MDW nie mógłby expić dla kogoś na Demonach, bo tamten musiałby stać obok niego.
Jak ktoś ma zastrzeżenia do tego pomysłu to chętnie przeczytam. Ale bez chamstwa. :)
Co do areny to tak tracisz lvl/skille itp itd.
Twój drugi pomysł z party to mam tylko jedno zastrzezenie...... Watpie, ze taki MDW expilbym dla kogos ^^
\Edit: Kurcze sorki za dwa posty.
Sp.Magik
19-06-2007, 20:05
mam pytanie mianowicie :
Od ktorego lvla bedzie sca??
@ up: 90 [znakóf] óf
@ Dałn: nie
Krwioplaczasty
19-06-2007, 20:18
a ja mam pytanie tego typu jak zginiesz na arenie to co z cialem ?? zostaje w tym miescu teleportuje sie gdzies czy jak ?? da sie swoje klamoty dozyskac ??
Oris Palladyn
19-06-2007, 20:27
Public Test Server has been open!
Ruszajcie wszyscy !!!!!!!!!! Oneoneeoneeon
@topic
Zna ktos moze czestotliwosc znikania Assasin Star?
PS. to pierwsze to byl zart :D:baby::baby:
@up
ja jakoś sie nie moge lognać czy to tylko dla pacca czy tez dla facc?
Na real moge.;p
@edit
heheh dałem sie nabrać heheh
Oris Palladyn
19-06-2007, 20:37
@up
LoL... xD rozumiem to jest zart typu mojego ^^
@up
gdyby byla to prawda to by byl news na stronie a pozatym fala spamu ze jest publiczny ts no i masa linkow z klientem no i keyloggery :D
Bartek153
19-06-2007, 20:49
a ja mam pytanie tego typu jak zginiesz na arenie to co z cialem ?? zostaje w tym miescu teleportuje sie gdzies czy jak ?? da sie swoje klamoty dozyskac ??
wlasnie co z cialem? i w ogole mozna tam dednac czy na deep red gdzies teleportuje czy co.
Dana arena jest czyszczona przed wejściem na nią kolejnego gracza
Krwioplaczasty
19-06-2007, 21:32
czyli na arene albo w aol albo w sux eq :P
golota318
19-06-2007, 21:44
wiadomo juz od ktorego lev GS?
ile juz razy się pytacie Gs od 65
trudno poszukać?
Szybki'lols
19-06-2007, 22:08
czy facc... jak zwykle .. glupie pytanko wiem.. ale Czy facc bedzie mugl uzywac chociaz czesci czaruw .. ?
czego was uczą w szkole??
czego was uczą w szkole??
"pewnie uczom ih jak plejować w tibie" Ale fakt, ortografia niektóry jest żałosna. :(
Gs Od 55
Dragon Lance 60
Bs, Fire axe, sql staff 30!
Ile mozna gadac to samo?
Omg OMg OMg OMg Jaki koks pro own XD Teraz to knighty ownuja wszystko i wszystkich a zaraz po nich pale :p up~ zapowiada sie ownersko dobrze ze mam pod reka uber pro pwnz0r0wski3g0 kine :D To sobie tera popwnuje ground szejkerem end tym drugim skillem X D uhuehuehue !1111111oneoneneo :D
@Topic Knight rox :P wszyscy lapia owna :p ale super bedzie ;-) fajnie ze bronie od lvla :p bo przedtem 10 lvl ze skillami 80 mogl wciagnac avengera i ownowac @ll - .- What a sux pwnz0r p0zdr0 pr0
Oris Palladyn
19-06-2007, 23:36
czyli na arene albo w aol albo w sux eq :P
zalezy na który poziom ;)
Adamixxx
19-06-2007, 23:41
wie ktos moze od jakiego beda lvl power bolty:)?
wie ktos moze od jakiego beda lvl power bolty:)?
oD 150 lewela. bendziez mugl walic w czlowieka za 1000+ obrarzen a kosztofac one bendom 2 zlota za jednego :D
wojtaZz ruleZ
Wojtas_Smieciarz
19-06-2007, 23:49
Ej no ziołmy ja was sie pytalem czy tam te czary paCCa bedom dla faka pare tesz?? bo tam jeden mi gadal zebym sobie do slownika zobaczyl ale przecierz w szkole sie ucze wyrazuw i wiem co i jak sei pisze
@up
kiepska prowokacja lepiej idź na onet.
Mi'chael
20-06-2007, 00:47
Żal ile wy ludzie lat macie i co sie sracie "" muszę sobie zacząć robić knighta "" grajcie kim lubicie grac, a nie żeby być super i każdego zabijać. Podkreślam @up poco sie pytacie od którego lvl'a jakaś bron jak wiekszość jest na pierwszej stronie, wystarczy troche poczytać oraz trzeba pamiętać to jest only TS i niewolno robić sobie nadziei na jakieś "" super hiper mega hity ""
Teh_pkay
20-06-2007, 01:00
oD 150 lewela. bendziez mugl walic w czlowieka za 1000+ obrarzen a kosztofac one bendom 2 zlota za jednego :D
wojtaZz ruleZ
zal mi tego pana
Bartek153
20-06-2007, 01:15
zal mi tego pana
a mi ciebie.
Wojtas_Smieciarz
20-06-2007, 01:36
zaLLLLLLLLLLegorzkie.svenska.espanol!!
Jestem ciekaw, po ile będą gracze z PACCEM sprzedawać nowe bronie? Mam 43 level i myślę, że jeśli będzie miecz od 40 lvl to będzie to jeden z tych nowych. Niestety ja będę musiał walić z BS'a. :(
Czy może jakiś Tutor wie, ile życia mniej więcej odnawiają lody rożki?
Tak na marginesie zamieszczam głupi tekst jednego z "dzieci Neo" na kanale Trade:
00:29 Blade Kakarotto [46]: ej ziomale tez tak macie ze jak sracie ? i jak nagle takiego duzego kloca wypuscicie to dupa boli ? ;/
Szybki'lols
20-06-2007, 08:13
Ej no ziołmy ja was sie pytalem czy tam te czary paCCa bedom dla faka pare tesz?? bo tam jeden mi gadal zebym sobie do slownika zobaczyl ale przecierz w szkole sie ucze wyrazuw i wiem co i jak sei pisze
Właśnie "widzem!"
Stemi Riph
20-06-2007, 09:27
Jestem ciekaw, po ile będą gracze z PACCEM sprzedawać nowe bronie? Mam 43 level i myślę, że jeśli będzie miecz od 40 lvl to będzie to jeden z tych nowych. Niestety ja będę musiał walić z BS'a. :(
Czy może jakiś Tutor wie, ile życia mniej więcej odnawiają lody rożki?
Tak na marginesie zamieszczam głupi tekst jednego z "dzieci Neo" na kanale Trade:
00:29 Blade Kakarotto [46]: ej ziomale tez tak macie ze jak sracie ? i jak nagle takiego duzego kloca wypuscicie to dupa boli ? ;/
Hehe tekst zajebisty. Ja niestety sram fazami i mnie nic nie boli od tego :D
Kąsek z TS dla was (może już było):
Nie da leczyć za pomocą "heal friend" (sio) zza ściany. Od teraz "Heal friend" działa na zasadzie jak runa lecząca.
Zostało to wprowadzone gdyż było spore ułatwienie na Arenie.
Mianowicie kilka osób może robić naraz jako pierwszy idzie Elite Knight i wybiera trzeci poziom trudności za nim idzie Elder Druid i wybiera łatwy poziom. Jest 10 pokoi w formie piramidy:
............[ 10]
..........[ 9][ 8]
........[ 5][ 6][ 7]
......[ 4][ 3][ 2][ 1]
Teraz tak EK wybija 1 room i idzie do drugiego, a ED wchodzi do 1 zabija swojego boss, podchodzi do ściany między room 1 i 2 i leczy EK. Tak można do końca.
Przemekox
20-06-2007, 10:31
Mam pytanko co to są takie zielone throwing stary bo wiem ze czerwone to assassin . I ile ataku beda mialy sniper arrow ,Piercing Bolt, onyx arrow .
P.S jakoś mnie kusi do knighta i cluby :P (dużo nowych i fajnie wyglądają). Ale raczej nie zostawie ukochanego palka :)
Wiechoss
20-06-2007, 10:51
109 stron spamu i lamentowania , to i tak nic nie zmieni temat powinien byc zamkniety odrazu po 1 poscie zeby tylko przeczytac co bedzie.
Salarigoth
20-06-2007, 11:14
109 stron spamu i lamentowania , to i tak nic nie zmieni temat powinien byc zamkniety odrazu po 1 poscie zeby tylko przeczytac co bedzie.
Z twoich postow ta samom (ą?) wypowiedz widze 3 x z innych moze z 10 po co powtarzasz coraz mniej narzekaja coraz wiecej jest najrozniejszych pytan .Krotko mowiac zrob cos dla mnie idz do lusta i powiedz wyjdz i nie wracaj.
Marcus_Pawlacz
20-06-2007, 13:38
To super ze TS juz ruszyl.
Ciekawe kiedy bedzie mogla reszta graczy wejsc :D
Ja osobiscie juz nie moge sie doczekac.
@Up
Z wypowiedzi GM wynika, że tym razem raczej nie będzie publicznego TS.
Update jest już bardzo blisko, ja zakładam, że w piątek... Trzeba czekać na oficjalne info ;)
Tutaj kilka screenów pokojów z nagrodami z areny zamieszczonych na forum tibia.de:
http://www.blackdtools.com/images/arena1.jpg
http://www.blackdtools.com/images/arena2.jpg
http://www.blackdtools.com/images/arena3.jpg
http://www.blackdtools.com/images/arena4.jpg
--Cienius--
20-06-2007, 14:25
O LOL BRON 1 reczna 47 atk + 2 czy 3 def do tarczy :D CHURA
Eh z czego ja sie ciesze jak trzeba zabic potwory 6k expa + ;d zeby cos takiego zdobyc ;/
Ale i tak jest gites tylko zeby knight mocno bil nie jak ciota ;/
Ciekawe jaki zysk bedzie miec cipsoft z paccow zakupionych przez knightow ;]
Krwioplaczasty
20-06-2007, 14:40
a ja mam takie 3 pytania
1. co jest w tym present'cie w pokojach z nagrodami i co jest w bp (nieaktualne)
2. czy jak sie przejdzie poziom pierwszy (green-costam :P) to niezamyka to drogi do poziomu 2 i 3 ?? chodzi oto czy mozna zrobic all 3 poziomy jedna postacia
3. co jest w tych presentach w tym ostatnim pomieszczeniu ?? (nieaktualne)
Wie ktoś może czy domki przed tym updatem trzeba wyczyścić? Spotkałem sie z różnymi zdaniami na ten temat. Na tibia.com nie ma żadnego komunikatu na ten temat.
Nie interesuje mnie info typu: "Raczej trzeba gdyż..".
Jeżeli nie wiesz to nie odpowiadaj.
//Signed,
Matte aka Shurak
KishonyOgurek
20-06-2007, 15:39
czy wy ludzie na prawdę jesteście tacy cięzko myślący? knighci i palle nie będą bić po 1000 na 100 lvlu, bo sorki by byly za słabe. wyrównanie profesji ma polegać na tym, żeby wszystkie profesje były jednakowe a nie, że po update palek i knight będą lepsi, potem sork i druid będą ulepszani, pall i knight lepszy, sork i drut lepszy itd X(X(X(
przestańcie w końcu spamować, że pale będą rzeźnić po 1000 bo to tylko ts...
Czy mógłby ktos zobaczyc czy to nei jkest sciema .. ja to pobralem all dziala ale nie weim czy jak dziala czy to nie keylogger alle zobaczcie ...
Próbujesz tej sztuczki drugi raz... chyba się komuś ban z forum szykuje
Makaveli Tha Don
20-06-2007, 16:53
Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat tych pokojow z nagrodami... Czy jakis tutor moglby odpowiedziec na kilka pytan?
1 Czy to bp i prezencik jest dodatkowe do jednej z 3 broni?
2 Czy w ostatniej sali mozna wziasc tylko 1 prezent?
Z gory dziekuje.
Krwioplaczasty
20-06-2007, 16:59
@up
tego niewiadomo bo skrzynki questowe sa w czasie ts sa zamkniete ale z moich przypuszczen i powtarzam z moich to bierzesz albo jedna z broni albo prezent i/albo backpack a z pomieszczania z samymi prezentami jeden jeszcze pakunek raz mowi niejest to poparte zadnymi dowodami jedynie moimi domysłami :)
@down
Po pierwsze to armory nie maja def 'a tylko arm 'a
a po drugie to wydaje mi sie ze niebedzie drozszy od b robe
Ciekawe ile bedzie kosztowalo to mammoth fur cape...
To prawie jak b robe tylko 1 defa mniej 8o
jestescie żenujący ... przeciez to tylko gra, a ekscytujecie się jakby Polacy wygrali ME 2012 ...
Ciekawe ile bedzie kosztowalo to mammoth fur cape...
To prawie jak b robe tylko 1 defa mniej 8o
Czyli jak plate armor...
pawel1992
20-06-2007, 19:08
Czyli jak plate armor...
i wypada z jakiegos gowna czyli cena tez bedzie
jak plate armor :D
i wypada z jakiegos gowna czyli cena tez bedzie
jak plate armor :D
tak,tylko ze to bedzie wazyc 20 cap a p armor wazy 120 cap ...
Przemekox
20-06-2007, 19:47
tak,tylko ze to bedzie wazyc 20 cap a p armor wazy 120 cap ...
To samo chciałem napisać ... :)
kto wie co to za zielone stary?!
Mam tutora ale zdalem o 2 dni za późno lecz na tibi.com doczytalem sie w dziale dla tutorów ze Update odbędzie się 25 czerwca. Te informacje nie koniecznie są prawdziwe.
golota318
20-06-2007, 20:16
Mam tutora ale zdalem o 2 dni za późno lecz na tibi.com doczytalem sie w dziale dla tutorów ze Update odbędzie się 25 czerwca. Te informacje nie koniecznie są prawdziwe.
A jak ściemniasz to kumple z Pruszkowa Cię znajdą:evul:
Duch Guardi
20-06-2007, 20:18
Tomequ#
Update zawsze jest w niedzielę więc wątpię że update będzie w poniedziałek :P
Mi sie wydaje żeby dostać się do ostatniego pomieszczenia(z samymi prezentami )trzeba będzie wykonać 3 poziomy trudności :)
Tomequ#
Update zawsze jest w niedzielę więc wątpię że update będzie w poniedziałek :P
Jeżeli zawsze to czemu 7.8 nie byl w niedziele chyba w czwartek jeśli dobrze pamiętam
Knifed Snake
20-06-2007, 21:14
Jeżeli zawsze to czemu 7.8 nie byl w niedziele chyba w czwartek jeśli dobrze pamiętam
Ani w niedziele, ani w czwartek... nie jest chyba trudno przejzec archiwum newsow na tibia.com huh? Bo ja sie cofnelem o okolo 2 lata i jak dobrze widzie to pdate'y byly mniej wiecej zawsze we wtorek (jeden grudniowy bodajze w poniedzialek) , wszystkie w godzinach popoludniowych. Mysle ze tym razem bedzie to rowniez wtorek :) Chociaz piatkiem bylbym rowniez bardzo mile zaskoczony, choc w to watpie :P
Pozdro
Najbardziej odpowiadałby mi poniedziałek, bo we wtorekkończy mi się ban ;p
Ani w niedziele, ani w czwartek... nie jest chyba trudno przejzec archiwum newsow na tibia.com huh? Bo ja sie cofnelem o okolo 2 lata i jak dobrze widzie to pdate'y byly mniej wiecej zawsze we wtorek (jeden grudniowy bodajze w poniedzialek) , wszystkie w godzinach popoludniowych. Mysle ze tym razem bedzie to rowniez wtorek :) Chociaz piatkiem bylbym rowniez bardzo mile zaskoczony, choc w to watpie :P
Pozdro
Heh... Mi sie Wydaje ,ze dobrym dniem dla CIP SOFTU będzie Piątek.;]
Mi'chael
20-06-2007, 22:47
@up
Wiem ze chodzi wam o update 7.8 a ktoś potoczył wątek ze zawsze w niedziele
wystarczy zobaczyć w my account na tibi com i pisze..
"" Last update: Apr 06 2007, 13:59:24 CEST ""
April 06 2007 - Kwiecień 06 2007 - Czwartek
:p lalllllllllllllllllllllllllll
Napewno zacznie się okolo godziny 12-15 do kolo 17 z przedluzeniem do 18-19 (nigdy się nie wyrabiają) Na 90% bedzie w nastempnym tygodniu a dzien to czysty przypadek to zalezy od wszelkiego rodzaju problemów wykrytych na ts. Chcialem tez poprawic kogoc co sie wypowiadal odnosnie lvla i broni
Fire Sword-30lvl
Bright Sword-30lvl
Fire Axe-35lvl
Skull Staff-30lvl(niejestem pewien)
Giant Sword-55lvl
Dragon Lance-60lvl
War Hammer-50lvl
Bronie z Poi-75lvl
Magic Sword-80lvl
SCA-80lvl
Co dotych nowych broni to tak jezeli ma w okolicach 36-35 atak to 30lvl i co 2 więcej ataku to co 5 lvl wyzej coś okolo!! Pozdrawiam wszystkich!!
Grejfrut
20-06-2007, 23:42
Gadałem z kilkoma mocno zaprzyjaźnionymi seniorkami.
Update na 90% będzie w piątek, 29.06.07.
Pozdrawiam...
No to już wiemy ze update bedzie w następnym tygodniu więc prosze nie pisac jush postów na ten temat.
Gadałem z kilkoma mocno zaprzyjaźnionymi seniorkami.
Update na 90% będzie w piątek, 29.06.07.
Pozdrawiam...
Ci twoi "mocno zaprzyjaznieni seniorkowie" wiedzą dokladnie tyle samo co gracze, wiec rownie dobrze będąc tutorem moge powiedziec, ze na 90% bedzie za miesiac
Krwioplaczasty
21-06-2007, 00:20
A ja niebedac tutorem moge powiedziec w 100%!!!!!!!!!!!!!! ze update bedzie w tym roku :D
@down
no wiesz mama gm,tata gm, babcia gm, dziadek senior tutor (bo lekko gluchy) ogulnie info z pierwszej stopy :D
@Krwioplaczasty
Gdzieżeś znalazł takie informacje?:o
wtyki u gma ot co
DZIS BEDZIE UPDATE!!!!B)
Tak mi GM XADAM na gg napisał ;d
Kto sie pierwszy nabrał... ? przecież tego nikt nie wie ;p
Pozdro.
@down np.
Tak
a ja mam nadzieje ze te wszystkie czary to beda tez dla facc (no te z nowymi arrowsami)
Yoyoea zajrzyj do PW(prywatne wiadomosci)
Andrealfus
21-06-2007, 09:32
tak... bardzo wiarygodna informacja... :P <ironia>
Mi to wisi kiedy bedzie, ma byc bez bledow :D bo potem cofki servow robią
sporo osob mowi ze update jutro, wczoraj na ts-ie akis ziomek dostal bana za to ze rozpowiadal co mu gm powiedzial 8o
Mógłby sie ktoś z tutorów podzieli spostrzeżeniami na temat aren?
A dokładnie chodzi mi o to jaka profesja na jakim lvl da rade zrobić daną arenę
(pomijam tu umiejętności gracza).
/Yugo
wildzia pyta
21-06-2007, 10:29
a może ktoś wie jaki sword będzie od 50 lvl ?
gerrard725
21-06-2007, 10:47
A mi CipSoft wysłał maila ( wiecie mam znajomosci ) ze bedzie tibia po polsku po update i bedą nowe bronie : Penis Hammer, Cipa Sword, Dupa Club. Wiecie moje pół rodziny jest w CipSofcie to wszystko wiem!
ŻART
Evil-Mateo
21-06-2007, 10:57
A mi CipSoft wysłał maila ( wiecie mam znajomosci ) ze bedzie tibia po polsku po update i bedą nowe bronie : Penis Hammer, Cipa Sword, Dupa Club. Wiecie moje pół rodziny jest w CipSofcie to wszystko wiem!
ŻART
Nioch nioch nioch ale zabawne -.-
@gerrard725
żal.pl
-.-
-.-
gerrard725
21-06-2007, 11:05
Nawet pożartować nie można. Jak czytam te posty że wiecie kiedy jest update to mysle ze zaraz spadne z krzesla przeciez prawie nikt nie wie kiedy to bedzie a na pewno nie zwykli ludzie
Miecz na 50 lvl o takim jeszcze nic nie wiadomo jak już wczeniej pisalem 55lvl gs ale to dwu ręczna.
gerrard725
21-06-2007, 11:13
kto jest chętny policzyć ile było postów z zapytaniem: Kiedy będzie update??
gerrard skończ już z tym że nikt niema racji bo to robi się nudne. Te daty co do update są podawane przez tibijczyków mogą być pogłoskami albo wiściami z tutro chanel
Bartek153
21-06-2007, 11:20
Nawet pożartować nie można. Jak czytam te posty że wiecie kiedy jest update to mysle ze zaraz spadne z krzesla przeciez prawie nikt nie wie kiedy to bedzie a na pewno nie zwykli ludzie
cipsoft dla ciebie to bogowie ? 8o
gerrard725
21-06-2007, 11:34
zwykli ludzie czyli zwykli gracze w tym sensie :)
Andrealfus
21-06-2007, 11:59
dobra dajcie na luz :) będzie to będzie
kto jest chętny policzyć ile było postów z zapytaniem: Kiedy będzie update??
jak już wcześniej pisałem GM Xadam pisał mi na gg ze Update będzie w piątek czyli jutro około godziny 15!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111
JOKE , nikt nie wie kiedy pało... ;p
Andrealfus
21-06-2007, 12:03
niby dlaczego mam ci uwierzyc? :)
xD 10 znakuf
@ down JU TAKING TU MI??
xD 10 znakuf
@ down JU TAKING TU MI??
ładnie to tak pisać białymi literami chyba 5 postów tak napisałeś :)
Andrealfus
21-06-2007, 12:44
hehehe :D:D niezly bajer :) nawet nie zauważyłem ale jak przyciemnie monitor to widac biale znaki :D
WOO ALE BAJER : )
@down
hehe nie zwrocilem nawet uwagi :D:D musze wczesniej zaczac chodzic spac
ja się od razu domyśliłem bo było widać odstępy :)
on to zgapił od takiego kolesia też tak zrobił tylko w inym temacie :)"
ja se tera idę pograć w tremulous
mackedzie
21-06-2007, 12:56
ja wiem ze update bedzie w poniedziałek, wtorek, środe, czwartek, piątek, sobote lub niedziele
wiem to z tajnych żródeł xD
ciekawe jak łatwo dostępne będą nowe bronie ja chce amber staffa!!!!!!
i uwazam ze dobrze ze ulepsza knightow bo jak pkowalismy z kumplami to 28sorc+17pal z resztką run prawie ubili 50ek :P i gdyby nasz kumpel 22ed co mial runy nie uciekl toby kina lezal :D
Mackedzie ja tez mialem tekie info ze dnia 25.06.07 odbedzie się update ale oni moze powiedziec ze mnie olali.
nilipiuk1143
21-06-2007, 13:20
Jak byłby jutro (22.06.07) to już z 1 dzień przed napisaliby na tibia.com "Jutro update" czy coś.. już szybciej uwierze że będzie 25.06.07.. CIERPLIWOŚCI
mackedzie
21-06-2007, 13:28
moge sie założyć o moje passy że update bedzie w poniedzialek, wtorek, środę, czwartek, piątek, sobote lub niedziele
~~AnpeR~~
21-06-2007, 13:29
Taa? A jutro ma byc jak co piatek zapowiedz update... i co w niej napisza? hah... bedzie jutro...
moge sie założyć o moje passy że update bedzie w poniedzialek, wtorek, środę, czwartek, piątek, sobote lub niedziele
A istnieje jakaś możliwość żebyś przegrał :p
mackedzie
21-06-2007, 13:32
może sie zdarzyc ze nie bedzie update xDDDDDD
btw trzeba zrobic spis wszystkiego chyba sie za to wezme z tibia.erig.net
Taa? A jutro ma byc jak co piatek zapowiedz update... i co w niej napisza? hah... bedzie jutro...
Nic w niej nie napiszą. Myślisz, że zostawiliby w grze bugi nie sprawdzone na TS bo w piątek nie mają napisanego teasera? Choć sam też myślę o updacie w piątek to nie można tego tłumaczyć w ten sposób.
mysticsorc
21-06-2007, 13:51
Wydaje mi sie ze update bedzie 1 lipca ale moge sie mylić
Ancient_Warrior
21-06-2007, 13:54
Przeczytałem i myślę że coś z tego będzie :p ściągnąłem clienta test server i otworzyłem tibia.spr za pomocą edytora 8o nowe bronie , potwory są bardzo ciekawe. zauważyłem (ale nie jestem pewien) outfit eskimosa i futrzane buty. Ciekawe czy outfit eskimosa będzie tylko dla Pacc . Zapewne tak :(
czy ktos wie na pewno od ktorego lvla bedzie mozna uzywac f axe po uptade
pawel1992
21-06-2007, 14:03
czy ktos wie na pewno od ktorego lvla bedzie mozna uzywac f axe po uptade
<ironia mode>
FAJER AKS BENDZIE OD 35 LEFELA
</ironia mode>
O bogdan , ile ludzi jeszcze o to zapyta ;(
Czy to jest dla pacca?
jesli nie to prosze dajcie link!
Chce na tym grać
LOL ALE NUBKI NIEKTÓRZY SĄ NAPRAWDĘ DZIWNI I POJEBANI NIEDOROZWINIĘCI PO PROSTU NOOBY PS.Ciekawe kto pierwszy zwróci uwagę
Ja nie lubie easy mode i dlatego wlasnie robie drutka :D
Mi sie wydaje ze upade bedzie jutro
:D
@up
ja gram druidem od 7.4 i teraz tez nim bede gral ;]
Valeruis
21-06-2007, 15:23
Może znalazłby się na tyle zorganizowany i zdeterminowany tutór, który by zawalił te wszystkie mity i plotki na temat update wymieniając jakieś fakty. Wiecie więcej (dzięki swojej pozycji) o nowej tibii, więc możecie być na tyle mili i pomóc ogarnąć te forum. Wszyscy tutaj jak głupki czekamy na jakieś wiadomości z waszej strony, a tu nic. >.>
We needs your help. -,-
Problemaker
21-06-2007, 15:29
Ktoś prosił o informacje o arenie
Nie jestem tutorem ale to co napisze nizej wywnioskowałem z filmików
Poziom Pierwszy: Wykonasz od 20 lvl spokojnie.....(All profesje, no knight moze miec problemy..)
Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)
Poziom Trzeci..: Sorc... wczesniej niz 150 lvl sie niezabierac nawszelki wypadek... Knight tutaj ma chyba najlatwiej.... 100 lvl powinien wystarczyc. Pallek 120 lvl ~need and assasin stars
No to ciekawe... Pierwsze dwa poziomy powinny być względnie łatwe a ostatni... xD
Może podałbyś jakiś dokładniejszy opis na ten temat?
Krwioplaczasty
21-06-2007, 16:04
"Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)"
no niewydaje mi sie zeby 2 poziom zrobil 30 lvl no ale to tylko moje zdanie
@down
a ja mialem czy moj kinasek by zabil te 3 ostatnie potwory :P (kina 51 lvl)
"Poziom Drugi: 30 lvl daje rade z lekkimi kłopotami... (All profesje, knight moze miec problemy..)"
no niewydaje mi sie zeby 2 poziom zrobil 30 lvl no ale to tylko moje zdanie
Ja po obejrzeniu filmiku z 2-giego poziomu miałem wątpliwości, czy pallek na 50 lvlu sobie z tym poradzi...
no teraz to kompletnie cipy zjebaly tibie (sorry za przeklenstwa)
co zrobia msy ktore pojda na anni i z burstow walin nie moga
beda bic z visa ;o
xD
wasze pytania mnie juz rozpier**laja
Bedzie sobie bil z sd I burstow po 50~
Andrealfus
21-06-2007, 16:20
hmm... czyli teoretycznie nie straciles postaci :P teraz juz widze te biale literki :D:D
Oris Palladyn
21-06-2007, 16:30
no teraz to kompletnie cipy zjebaly tibie (sorry za przeklenstwa)
co zrobia msy ktore pojda na anni i z burstow walin nie moga
Lol n/c przeciez beda mogli atakowac burstami tyle, ze mnie -.- Wez wyjdz wogole
I dobrze bo co to kurwa za mag co ze strzal stzrzela -.- CIP wkoncu pomyslal o tym
A co to jest ze paladyn strzela z czegokolwiek?
Twórcom coś sie pokręciło przy tworzeniu tibii...
Co to jest ze magiczne profesje biegają szybciej od postaci melee a paladyni strzelają z łuków i kusz. He he. Chyba tylko w tibii tak jest.
Ogólnie tibia jest cala pokręcona. ;p
Co to jest ze magiczne profesje biegają szybciej od postaci melee a paladyni strzelają z łuków i kusz. He he. Chyba tylko w tibii tak jest.
koles PALADYNI to nie sa PALLADYNI taka drobna roznica ;]
Hehe racja tylko w tibi paladyn to jest typowy archer :P z tym bieganiem to tez prawda chyba w zadnej innej grze magowie nie sa najszybsi, za wzgledu na niska zrecznosc ;) zawsze jest ze najszybsi sa lucznicy i wszystkie inne klasy typu "rogue" no ale cuz :P tibia to tibia
@Parys
"bende jusz gszeczny" :P
Mi sie update podoba, mam tylko pytanie, a mianowicie, czy "najci" będa sie leczyc nadal Uhami?
Jeżeli tak to bb dobrze bo wg nowych zasad Uh bedzie slabiej leczyl (efektywnosc od mlvl nie od lvl), czyli wszyscy drd(w tym i ja) beda mieli wiekszy popyt na swe runki:cup:.
Moge nie miec racji, licze wiec na kogos obeznanego w tym temacie.
Sir szofer
21-06-2007, 18:48
Mi sie update podoba, mam tylko pytanie, a mianowicie, czy "najci" będa sie leczyc nadal Uhami?
Jeżeli tak to bb dobrze bo wg nowych zasad Uh bedzie slabiej leczyl (efektywnosc od mlvl nie od lvl), czyli wszyscy drd(w tym i ja) beda mieli wiekszy popyt na swe runki:cup:.
Tu nie chodzi o to czy ktoś jest obeznany.Jakbyś przeczytał uważnie to byś wiedział ,że siła run leczących nie ulegnie zmianie.Jedynie nowy wzór na obliczanie siły magii bedzie dotyczył magii ofensywnej.Do magii defensywnej pozostanie stary wzór.
@up był szybszy;p
heh, czytanie ze zrozumieniem sie kłania.. B)
Defensywne czary pozostają bez zmian ,natomiast ofensywne będą zależeć od
Mlvl.
A gdzie w Tibii masz paLLadynów? Tu są tylko paLadyni.
@up
nie skumales o co chodzi 8o, mam na mysli ze ten koles uwaza ze paLadyni to to samo co paLLadyni :D
Dark Hubi
21-06-2007, 20:03
A może to również jest pomyłka CipSoftu...? Nie, to nie jest pomyłka... W innych grach RPG również są paladyni (jednak tam klasa przedstawia obraz szlachetnego wojownika z symbolem swojego bóstwa oraz mieczem i tarczą).
Trzeba przyznać, że bardziej obeznanych graczy razi coś takiego...
A może to również jest pomyłka CipSoftu...? Nie, to nie jest pomyłka... W innych grach RPG również są paladyni (jednak tam klasa przedstawia obraz szlachetnego wojownika z symbolem swojego bóstwa oraz mieczem i tarczą).
Trzeba przyznać, że bardziej obeznanych graczy razi coś takiego...
sugerujesz ze nie jestem obeznany? mi poprostu nie przeszkadza, przyzwyczailem sie do tej nazwy chociaz moglo by to sie nazywac inacze ;) zaraz uslysze ze gram tylko w tibie, odrazu mowie ze gralem tez w diablo/wowa i osobiscie uwazam ze w tibii jest troche lepie, wow jest wmiare ale tam sa takie odleglosci z miasta do miasta czasem ze tyle sie idzie ze n/c
Szybki'lols
21-06-2007, 20:22
<ironia mode>
FAJER AKS BENDZIE OD 35 LEFELA
</ironia mode>
Jeśli nie chcesz nie odpowiadaj,ale forum jest po to by pytać.
O bogdan , ile ludzi jeszcze o to zapyta ;(
Dark Hubi
21-06-2007, 20:27
Na grach komputerowych świat fantastyki się nie kończy...
sugerujesz ze nie jestem obeznany?
Ja tylko twierdzę, że taka nazwa psuje część klimatu i może być źle odebrana. (to tak jak magowi dać do ręki wielki, dwuręczny miecz i nazwać go 'rycerzem')
Na grach komputerowych świat fantastyki się nie kończy...
Ja tylko twierdzę, że taka nazwa psuje część klimatu i może być źle odebrana. (to tak jak magowi dać do ręki wielki, dwuręczny miecz i nazwać go 'rycerzem')
zgadzam sie z toba :)
Ok, ale oprócz tego jest po to żeby szukać już zawartych informacji. I to jest trochę męczące jak i denerwujące jak pół forum się spyta o to samo, choć odpowiedź jest na wyciągnięcie ręki. Tudzież pod przyciskiem szukaj. :E
pawel1992
21-06-2007, 21:34
Ja nie chce , ja to robie z przymusu jak widze, ze ktos poraz ilessetny pyta o to samo, domysliles sie , ze opcja 'SZUKAJ' NIE GRYZIE - dlatego napisalem post z ironią. So nie czepiaj się jeśli nie masz powodu :confused:
@up
nie skumales o co chodzi 8o, mam na mysli ze ten koles uwaza ze paLadyni to to samo co paLLadyni :D
Nie ma stron zatytułowanych "Palladyn".
--------
Słowo Paladyn występuje także w grach fabularnych (np. D&D) i komputerowych (np. Diablo) jako określenie rycerzy-kapłanów, specyficznej klasy wojowników walczących po stronie dobra, światła i prawa, występujących przeciwko złu i nieprawości.
by Wikipedia.
Moim zdaniem Cipsoft chciał zamieścić w grze profesje 'paladyn', lecz brakowało im osoby atakującej z dystansu, więc postanowili zamieszać i połączyć paladyna z zabójca (czy tam kimś).
Dawergo:
Pasuje, to tylko tak dla ścisłości i dla innych, którzy mają jakieś wątpliwości.
Omg nie ma czegoś takiego jak PaLLadyn ,jest tylko paladyn a jeżeli chcecie definicję to proszę http://pl.wikipedia.org/wiki/Paladyn echh.
Omg nie ma czegoś takiego jak PaLLadyn ,jest tylko paladyn a jeżeli chcecie definicję to proszę http://pl.wikipedia.org/wiki/Paladyn echh.
no pomylilo mi sie a wy to przez 23912 stron bedziecie walkowac ;( dajcie sobie spokoj przyznaje sie do bledu pasuje?
prosze niech ktos mi powie od ktorego levela jest dragon hammer!
Andrealfus
21-06-2007, 23:11
D-hammer o ile sie nie myle to chyba 25lvl albo 20 nie jestem pewien
A CO DLA DRUID'ÓW??
Czy mamy byc miesem armatnim dla Pall'ków i Knight'ów?
Jak na razie widze ze głópi 80 rp może pociagnąć na hit'a całe moje HP!
PARANOJA!!!(A moją różdzką to on mi lewatywe zrobi8o)
LOL Zauważyłem ,że ten temat można zamknąć ponieważ to już nikt nie mówi na temat lol Z góry dziękuje Adminom Ciekawe kto sie skapnie ,że napisałem białymi literami
Nacpany_Wlodek
22-06-2007, 00:57
A CO DLA DRUID'ÓW??
Czy mamy byc miesem armatnim dla Pall'ków i Knight'ów?
Jak na razie widze ze głópi 80 rp może pociagnąć na hit'a całe moje HP!
PARANOJA!!!(A moją różdzką to on mi lewatywe zrobi8o)
Czy naprawdę trudno zauważyć link do tłumaczenia wywiadu z jednym CM na głównej stronie tibia.pl i wyczytać, że "głópi 80 rp nie pociagnie na hit'a całego twojego HP"?
@Tore
Da się skapnąć
Czy naprawdę trudno zauważyć link do tłumaczenia wywiadu z jednym CM na głównej stronie tibia.pl i wyczytać, że "głópi 80 rp nie pociagnie na hit'a całego twojego HP"?
@Tore
Da się skapnąć
Nie potrafisz zrozumieć
tego, że 99% użytkowników nie skończylo jeszcze magicznej "12" , i dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim i logicznym rozumowaniem ;)?
Topic:
Sądzę, że nawet 120 rp ani żadna inna profesja nie ściągnie Cie na hita, gdyż tak było z MSami z UE robiących PA na 50 lvlach ms/ed, a teraz jest balanced i tak nie będzie ;)
Pozdrawiam,
Ikebo~
Nacpany_Wlodek
22-06-2007, 03:09
Nie potrafisz zrozumieć
tego, że 99% użytkowników nie skończylo jeszcze magicznej "12" , i dopiero zaczynają przygodę z językiem angielskim i logicznym rozumowaniem ;)?
Topic:
Sądzę, że nawet 120 rp ani żadna inna profesja nie ściągnie Cie na hita, gdyż tak było z MSami z UE robiących PA na 50 lvlach ms/ed, a teraz jest balanced i tak nie będzie ;)
Pozdrawiam,
Ikebo~
No sorry, ale chyba nie potrafię xd
@Topic
Przypominam, postacie magiczne zaczną odczuwać zmianę hitów od 70-80 lev(o ile poświęciliście trochę czasu na poziom magiczny)
Rycerze, nie będą uderzać po 300+ cały czas.
Paladyni nie będą "ściągać na jednego hita całego twojego hp", bo te asassin stars maja juz pomiejszony atak.
Wiem, że przypomnienie, ale część użytkowników nadal nie umie szukać, ani pomyśleć od czasu do czasu
KishonyOgurek
22-06-2007, 09:47
znowu sie zaczyna spam na temat hipersupermega palków i knightów..
mimo mojego posta (->109 strona, pewnie 40% go nie przeczytała) nadal spamujecie o tym samym...:baby:
@up
Ja przeczytałem :D i masz racje spam spam i jeszcze raz spam
Ps: idę na zakończenie roku szkolnego w końcu :D
Zal mi was spamujecie jak to teraz postacie magiczne będo miały przejebane. Jezeli macie powyzej 100 lvl to jeszcze moge zrozumiec ze za maly dmg troche ale take 100+ nie płaczą ze im sie cos zabiera w wręcz większośc pochwala ze wkońcu dojdzie do jakiegos wyrównania w tibi. Było trzeba m lvl robic a nie exp tylko. Taki Sonek z 90 magicem bedze walił teraz po 180+ i on sie jakoś nie przejmuje. Palek moze i ma assasin stary ale przeciez 50lvl nie będzie mugł ich używac a, juz napewno cip'y nie zrobią tak ze 120 pall wybiega i gasi takiego 70sorc/druta strzalem, a jeżeli sie komuśnie podoba niech se pogra w inną gre mmorpg na Conqur zobaczycie jak tam postacie są wyrównane...X(
No i dobrze. Mieliście sie za dobrze magowie bo dali wam różdżki i dużo waliliście ,a my Knight'owie i Paldyn'owie musieliśmy ciężko trenować żeby walić dużo.
No i dobrze. Mieliście sie za dobrze magowie bo dali wam różdżki i dużo waliliście ,a my Knight'owie i Paldyn'owie musieliśmy ciężko trenować żeby walić dużo.
Jestes po prostu zajeb****. Pajacu.
Bedzie jak bedzie. Tibia to tylko gra, nie panikujcie juz tak. Duzo osob pisze " MAGOWIE SMIALI SIE Z KNIGHTOW, TERAZ MACIE BUHAHA" - nigdy nie spotkalem sie z takim wysmiewaniem z knightow... omg. A 70~% tego tematu to spam '' slyszalem od kolegi z klasy ze gie emem mozna bedzie zostac jesli zaplacisz 2x pakka " omg
Ragnar666
22-06-2007, 12:09
Bedzie jak bedzie. Tibia to tylko gra, nie panikujcie juz tak. Duzo osob pisze " MAGOWIE SMIALI SIE Z KNIGHTOW, TERAZ MACIE BUHAHA" - nigdy nie spotkalem sie z takim wysmiewaniem z knightow... omg. A 70~% tego tematu to spam '' slyszalem od kolegi z klasy ze gie emem mozna bedzie zostac jesli zaplacisz 2x pakka " omg
Wybacz ale ja się spotkałem z takim wyśmiewaniem. Zwłaszcza podczas treningu. ;]
Prawda jest taka że szkoda mi dobrych magów... bo tych pokrak co to mają 15 leveli i 'szpanują' na prawo i lewo hitami ze swojego wanda to nic, a nic. :evul:
Master-Wojtaszek
22-06-2007, 12:34
Mam pytanko, do osób co grały na teście.. czy te czary dla palla/knighta są tylko dla pacc? czy są jakies też dla facca? odp pls xd
Co racja to racja, ale nie ma sensu sie tak tym przejmować. :]
Wydaje mi się, że ten update będzie udany i mam nadzieję że nie długo go wypuszczą. Przesłanie do dzieci neo, które potrafia się tylko kłucić:Zamknąc paszcze i nie udzielać sie w tematach w których nie macie pojęcia o co chodzi.;)
By the way, Gamin kiedy wrocisz do tibi? :D
Oris Palladyn
22-06-2007, 13:22
A ja sie wiele razy spotkalem z takim wysmiewaniem :) X(
A ja sie wiele razy spotkalem z takim wysmiewaniem :) X(
Raz kiedy expiłem na cyckach, podlazl do mnie 20 sorc (Polak ofcourse) i zaczał puszczać exura vita i przez następne 30 minut, nie dośc, że mi przeszkadzał waląc z wand of plague w moje cycki, to jeszcze udowadniał mi że ja nie potrafie exura vita :D. I jak nie kochać noobow?
Zal.br
Oris Palladyn
22-06-2007, 13:28
xD
mi jak sie 30 sorce wbijaja na resp GS na poh to im je luruje :D zazwyczaj padaja i cos fajnego pada ^^
Mam pytanie dotyczące obrażeń zadawanych przez palladynów. Czy używając podstawowej amunicji, bardzo widać zmianę w hitach? Jeżeli odpowiedź na te pytanie była udzielona wcześniej to przepraszam, nie chciało mi się przeszukiwać całego tematu... zajmuje on 100+ podstron a 4/5 wiadomości są napisane przez osoby które mają satysfakcję widząc swój post(nawet gdyby był zbędny) ;]
Mam pytanie dotyczące obrażeń zadawanych przez palladynów. Czy używając podstawowej amunicji, bardzo widać zmianę w hitach? Jeżeli odpowiedź na te pytanie była udzielona wcześniej to przepraszam, nie chciało mi się przeszukiwać całego tematu... zajmuje on 100+ podstron a 4/5 wiadomości są napisane przez osoby które mają satysfakcję widząc swój post(nawet gdyby był zbędny) ;]
Nie wiem czy bardzo ale na pewno będzie widać różnicę w hitach(na + oczywiście)
Ja myśle ze balansacja jest berdzo dobra
teraz przynajmniej moze 90lvl kinna nie padnie od 2-3 sor'ow na 40~lvl
chociaż pallka to za duzo troche tego zorbili...
latwiej im skillic...
wiecej czarow...
no ale nic
co do PvP
oczywiscie dalej bedzie mozliwie
ze 100 kinna z ice rapierem podlatuje pod 50 sorca
i spada na hita (+ Exori)
ale to jest zadko spotykane...
trenienie Skilli jeste jednak trudniejsze od uzyskania mlvl
co do czarow mysle ze Exori dalej zrobia dla pacc
a te 2 nowe moze jednak dla facc
bo jeden to ma byc rekompensta za uzywanie hmm
ktorych dmg ma znacznie oslabnac
i dobrze wybierajac Kinna nastawielem sie na wlake fizyczna
mam nadizeje ze nikt nie pomyslal zeby teraz wziasc
kinnne 20bp mf i na exp:D
piszczie na temat:)
Może ma ktoś przecieki co dzis zamieszczą natemat update??
Oris Palladyn
22-06-2007, 13:54
Ja myśle ze balansacja jest berdzo dobra
teraz przynajmniej moze 90lvl kinna nie padnie od 2-3 sor'ow na 40~lvl
chociaż pallka to za duzo troche tego zorbili...
latwiej im skillic...
wiecej czarow...
no ale nic
co do PvP
oczywiscie dalej bedzie mozliwie
ze 100 kinna z ice rapierem podlatuje pod 50 sorca
i spada na hita (+ Exori)
ale to jest zadko spotykane...
trenienie Skilli jeste jednak trudniejsze od uzyskania mlvl
co do czarow mysle ze Exori dalej zrobia dla pacc
a te 2 nowe moze jednak dla facc
bo jeden to ma byc rekompensta za uzywanie hmm
ktorych dmg ma znacznie oslabnac
i dobrze wybierajac Kinna nastawielem sie na wlake fizyczna
mam nadizeje ze nikt nie pomyslal zeby teraz wziasc
kinnne 20bp mf i na exp:D
piszczie na temat:)
No przynajmniej jakies udogodnienie zrobili. Jak dla mnie celowo to wprowadzili, zeby nie uzywac botow do podnoszenia spearow.
A ja mam małe pytanie. Czy Assasin Star znika od razu czy jest wielokrotnego uzytku jak speary etc.
@up
Przylaczam sie do pytania
Istnieje pewne podejrzenie że żaden news się nie pojawi z powodu zbliżającego się update
Czy jakis tutor mial palka i knighta na srednich lvlach? Gdyz mam 63 palka i 53 knighta i nie wiem na kogo pacca kupic.
Oris Palladyn
22-06-2007, 14:37
Istnieje pewne podejrzenie że żaden news się nie pojawi z powodu zbliżającego się update
Tez o tym myslalem :d niestety nic na ten temat nie wiem :(
Oris Palladyn
22-06-2007, 14:48
http://s10.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17970 <<< ---- polecam goraco ... :> zaden keylogger czy inne swinstwo poprsotu inna gra online w ktora mozna pogra cjak np skilujecie
Wez wyjdz stad i nie wracaj -.-
@topic
Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie dotyczace Assasin Stars ?
@Up
Znikaja po 1 uzyciu...
Due to some maintenance work, mass kicks are expected on Wednesday, June 27th between 5:00 and 6:00 am CET. It is also possible that you will have problems to log into the game and to use our website during this time.
Czyżby godzina "0"?
Salarigoth
22-06-2007, 14:59
Wez wyjdz stad i nie wracaj -.-
@topic
Czy ktos zna odpowiedz na moje pytanie dotyczace Assasin Stars ?
Sam wyjdz i nie wracaj noobie co komu zaszkodzi jak bedzie gral ? rzal.argentjnia
Oris Palladyn
22-06-2007, 15:06
Sam wyjdz i nie wracaj noobie co komu zaszkodzi jak bedzie gral ? rzal.argentjnia
kto jest noobem to jest ^.-
@topic
Szkoda ze Assasin Star znikaja po 1 uzyciu :/ ech a juz myslalem ze cos fajne bedzie ;D
Drobna poprawka wywnioskowana z forum tutorów
update nie będzie na pewno do poniedziałku, dalej nic nie wiadomo
Andrealfus
22-06-2007, 15:20
Czyżby godzina "0"?
mozliwe :) ale nie widzialem jeszcze updatu o 5:00 - 6:00 rano :D
btw. jak cokolwiek klikne na tibia.com mam error, tez tak macie?
Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał trening knightem... przecież ja zatłukę slime'a w parę hitów... i tak na 82/82 padają szybko a co będzie teraz... wolę nie myśleć.
btw. jak cokolwiek klikne na tibia.com mam error, tez tak macie?
nieneineineienienieneineieineineineienienieneineie ineineineienienieneineieineineineienienieneineiein eineineienienieneineieineineineienienieneineieinei neineienienieneineieineineineienienieneineieineine ineienienieneineieineineineienienieneineieineinein eienienieneineieineineineienienieneineieineineinei enienieneineieineineineienienieneineieineineineien ienieneineieineineineienienieneineieineineineienie nieneineieineineineienienieneineieineineineienieni eneineieineineineienienieneineieineineineienienien eineieineineineienienieneineieineineineienienienei neieineineineienienieneineieineineineienienieneine ieineineineienienieneineieineineineienienieneineie ineineineienienieneineieineineineienienieneineiein eineineienienieneineieineineineienienieneineieinei neineienienieneineieineineineienienieneineieineine ineienienieneineieineineineienienieneineieineinein eienienieneineieineineineienienieneineieineineinei enienieneineieineineineienienieneineieineineineien ienieneineieineineineienienieneineieineineineienie nieneineiei
nieneineineienienieneineieineineineienienieneineie ineineineienienieneineieineineineienienieneineiein eineineienienieneineieineineineienienieneineieinei neineienienieneineieineineineienienieneineieineine ineienienieneineieineineineienienieneineieineinein eienienieneineieineineineienienieneineieineineinei enienieneineieineineineienienieneineieineineineien ienieneineieineineineienienieneineieineineineienie nieneineieineineineienienieneineieineineineienieni eneineieineineineienienieneineieineineineienienien eineieineineineienienieneineieineineineienienienei neieineineineienienieneineieineineineienienieneine ieineineineienienieneineieineineineienienieneineie ineineineienienieneineieineineineienienieneineiein eineineienienieneineieineineineienienieneineieinei neineienienieneineieineineineienienieneineieineine ineienienieneineieineineineienienieneineieineinein eienienieneineieineineineienienieneineieineineinei enienieneineieineineineienienieneineieineineineien ienieneineieineineineienienieneineieineineineienie nieneineiei
Nie spamuj myślałeś ,że nie zauważę :):)
Ciekaw jestem jak bedzie wyglądał trening knightem... przecież ja zatłukę slime'a w parę hitów... i tak na 82/82 padają szybko a co będzie teraz... wolę nie myśleć.
a co ma taki palek powiedzieć? mam nadzieję że bardziej dostępne będą small stone.
Szkoda ze Assasin Star znikaja po 1 uzyciu :/ ech a juz myslalem ze cos fajne bedzie ;D
Assasin Star to odpowiednik Ice Rapiera, pewnie będą w takiej samej lub wyższej cenie.
Witam
Niestety 90% tego tematu to czysty spam, dlatego głupotą by było śledzenie każdego posta. Dla tych którzy przeczytają cudem mój (o ile nie będzie poprzedzony innymi zbędnymi wypowiedziami) prosze o odpowiedź odnośnie Enchant Spear ... interesuje mnie czy będzie je można kupić w sklepach z amunicją dla paladynów ... innej, nowej amunicji też to się tyczy.
PS: pytanie kierowane głównie do osób będących na TS lub znających odp. z pewnych źródeł :)
Pozdrawiam Marcin.
Krwioplaczasty
22-06-2007, 15:58
@mage
nie niemozna kupic tego speara mozna go jedynie "zsummowac" zrobic tak jakby rune sie robilo z czaru dla palka
Due to some maintenance work, mass kicks are expected on Wednesday, June 27th between 5:00 and 6:00 am CET. It is also possible that you will have problems to log into the game and to use our website during this time.
Nic nie mówię ale może w środę / przed środą coś sie więcej ruszy.
Edit: Ah ktoś jednak był szybszy, sry.
Już jest nowy przeciek o update :)tibia.pl znowu do tylu :)
na TIbiabr.com jest już napisane
no to czekamy na przetłumaczenie ;)
Już jest nowy przeciek o update :)tibia.pl znowu do tylu :)
na TIbiabr.com jest już napisane
umiesz po brazylijsku cwaniaku ???
To przetłumacz nam, czekam.
umiesz po brazylijsku cwaniaku ???
To przetłumacz nam, czekam.
nie umiem ale chodziło mi oto ,że byli pierwsi -.-iny mi słowy noob z ciebie
Andrealfus
22-06-2007, 16:48
o juz jest na tibia.pl :) słodkkooooo
@edit
Wyglada to jak jedno wielkie podsumowanie wszystkich teaserow :)
nie widzialem jeszcze updatu o 5:00 - 6:00 rano :D
ja tez nie, ale to bylo by chyba najlepsze rozwiazanie (gra najmniej ludzi)
tylko, hmm...watpie zeby byli w stanie przewidziec co bedzie za 5 dni...
zamiast powiedziec kiedy to sie czają
element zaskoczenia
hehehehhe <lol2>
KishonyOgurek
22-06-2007, 18:33
tak, ale CIPy też muszą spać, nie :P
KishonyOgurek
22-06-2007, 18:35
ale CIPy też muszą spać, nie? :P
Goku_Sayian
22-06-2007, 21:21
zamiast powiedziec kiedy to sie czają
element zaskoczenia
hehehehhe <lol2>
dokladnie xD na tym polega ich taktyka, jak wszyscy wyjada na wakacje to zrobia upa i nie bedzie przeciazonych servow :D
DominiQ137
22-06-2007, 22:14
ale CIPy też muszą spać, nie? :P
nie musza....klient nasz pan a czas to pieniadz :))
Spyhardzik
22-06-2007, 22:16
@ up
a huj ich to
placisz ? - cierp
nie placisz ? - cierp za placacych i samego siebie podwojnie
gerrard725
22-06-2007, 22:18
ani nie ma screenow ani nie ma newsow DUPA :(;( dzis ten news na www.tibia.pl to byla żenada juz nie mieliscie co dac w sumie to z www.tibia.com tylko tlumaczenie by zrobili to update a nie tera bedziemy czekac do sierpnia i co tydzien w piatek jakies gowno
gerrard725
22-06-2007, 22:24
tydzien temu wchodzilo tutaj 300 ludzi teraz po 30 widac chyba roznice?? ŻADNYCH newsow NIC!!! widac jak sie zaciekawienie zmniejsza
tydzien temu wchodzilo tutaj 300 ludzi teraz po 30 widac chyba roznice?? ŻADNYCH newsow NIC!!! widac jak sie zaciekawienie zmniejsza
I dobrze, przynajmniej serwer forum nie muli i można spokojnie poczytać to, co niektórzy naspammowali ;d
gerrard725
22-06-2007, 23:53
ale mi sie nie chce czytac spamu chyba ze ty lubisz
gerrard725
23-06-2007, 00:34
potem sie zajmiemy fabułą jak wejdzie update tylko kiedy...
Weźcie ludzie nie spamujcie już tyle -.-
Cieszcie się że są w ogule jakieś uptady,Wy chyba woleliście tibie 1.0 bez zmian nie?
"Jesli wszystko jest zle niech nie bedzie niczego "
gerrard725
23-06-2007, 09:37
nie było tibii 1.0 B)
Andrealfus
23-06-2007, 09:41
to jakim numerkiem oznaczysz pierwsza wersje klienta? zal.pl
Mam nadzieje ze update już blisko i skończy sie to marudzenie :D
nilipiuk1143
23-06-2007, 10:12
to jakim numerkiem oznaczysz pierwsza wersje klienta? zal.pl
Ehh to jest dopiero zal.pl... pierwszy klient tibii miał numerek 3.0 (chyba) nOObie. I do kogo mówisz te zal.pl bo mi się wydaje że do siebie :baby:
Andrealfus
23-06-2007, 10:17
zal.pl ogolnie do tematu i marudzacych ludzi a Noob mozesz do kolegow przed blokiem mowica w archiwum tego nie sprawdze bo pierwszy news zwiazany z klioentem jaki jest na tibia.com to 6.0 beta (Tibia.pl ma klioenta 3.0 ale wczesniej musialy byc jakies bety) ;p a po drugie temat jest o tescie a nie o numerkach -.-
piotrinho
23-06-2007, 13:58
@all
Sry ,że sie pytam ale mam słabego kompa i nie chce mi sie szukać , a mianowicie chciałbym wiedzieć jakie potwory są na tej arenie itp. ;)
i...Pozdr. :evul:
Sir szofer
23-06-2007, 15:24
@all
Sry ,że sie pytam ale mam słabego kompa i nie chce mi sie szukać , a mianowicie chciałbym wiedzieć jakie potwory są na tej arenie itp. ;)
i...Pozdr. :evul:
dosłownie 10 sec szukania...twoj komp by tego naprawde nie wytrzymał...strony z samym tekstem ...
http://tibia.erig.net/Arena_Bosses
Valeruis
23-06-2007, 15:54
@gerrard725
Zniewieściały debilu! Nie udzielaj się, bo widać jaki jesteś tępy i głupi. Weź spójrz na swoje bezsensowne, pojebane posty. Przydałby ci się rygor w domu, a z tego co widzę to jesteś zwykłym internetowym (12-13 letnim) trollem. Takich jak ty to tylko.... :evul:
Każdemu kiedyś cierpliwość się kończy. :confused:
Andrealfus
23-06-2007, 16:16
@up
to i tak byłes cierpliwy :D
@topic
Są jeszcze jakieśquesty na lodowych wyspach?
Ja sie doczytalem Areny i New Outfit a cos poza tym?
@up
to i tak byłes cierpliwy :D
@topic
Są jeszcze jakieśquesty na lodowych wyspach?
Ja sie doczytalem Areny i New Outfit a cos poza tym?
Pewnie jest ich cala masa i moze nareszcie, zeby je rozwiac trzeba ruszyc choc troche mozgiem, a nie jak w innych - wymorduj wszystko co sie rusza i wez nagrody xF
Tak wiec wiekszosc graczy patrzacych na ta gre przez pryzmat cyferek i exp/h nie przjedzie (ba nawet nie odkryje) ich bez solucji ;o
gerrard725
23-06-2007, 17:14
zara będzie że była tibia 0,000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000001 :D
zara będzie że była tibia 0,000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 00000001 :D
Wyjdz noobie bo żal... Prawdopodobnie update będzie we wtorek jak to kogoś uszcześliwi
Wendaren
23-06-2007, 20:48
... Prawdopodobnie update będzie we wtorek jak to kogoś uszcześliwi
Akurat jadę w poniedziałek na kolonie :D
Ale i tak nie będe mieć z tego większych korzyści.
Andrealfus
23-06-2007, 21:14
Pewnie jest ich cala masa i moze nareszcie, zeby je rozwiac trzeba ruszyc choc troche mozgiem, a nie jak w innych - wymorduj wszystko co sie rusza i wez nagrody xF
Tak wiec wiekszosc graczy patrzacych na ta gre przez pryzmat cyferek i exp/h nie przjedzie (ba nawet nie odkryje) ich bez solucji ;o
I o to chodzi :) łazić, exploatować, rozwiazywać.
Sir szofer
23-06-2007, 21:20
I o to chodzi :) łazić, exploatować, rozwiazywać.
Racja.:)Może dadzą questy wkońcu typu postmana a nie jak PoI: weź full capa run sd /uhów i innego shitu + grupka osób z 100+ lvl i zadowolony bo zrobił questa po 7h...
Może wkońcu questy bedą wymagać myślenia a nie bezmyślnego wciskania kilku klawiszy...
gerrard725
23-06-2007, 22:54
jak tibia to dla ciebie bezsensowne wciskanie klawiszy to nie graj!!!
Wersja 9.0 to już będzie OTS co oni wo ule dają powinni wrócić do czasów tibi 7.6 i tak zostawić !! no może dodać up date z LB i uleprzeać grafike ale nie żeby takie wianki i cuda :/ lekka przesada
@edit
Racja.:)Może dadzą questy wkońcu typu postmana a nie jak PoI: weź full capa run sd /uhów i innego shitu + grupka osób z 100+ lvl i zadowolony bo zrobił questa po 7h...
Może wkońcu questy bedą wymagać myślenia a nie bezmyślnego wciskania kilku klawiszy...
Po co tobić poi jak będą fajniejsze bronie z potworków z tego co widzę
Sir szofer
24-06-2007, 08:56
jak tibia to dla ciebie bezsensowne wciskanie klawiszy to nie graj!!!
czytanie ze zrozumieniem się kłania...a tak wogle to napisz coś w końcu normalnego a nie wymyślasz jakieś 'tibie 0.0000001'...nOObie.
Zresztą ktoś ci już powiedział żebyś wylazł,bo prawde mówiąc twoje komentarze są zbędne.
KishonyOgurek
24-06-2007, 10:30
Wersja 9.0 to już będzie OTS co oni wo ule dają powinni wrócić do czasów tibi 7.6 i tak zostawić !! no może dodać up date z LB i uleprzeać grafike ale nie żeby takie wianki i cuda :/ lekka przesada
tibia 7.6 to było jak ots: 15 albo 16 lvl (nie pamietam) robił sd, 11 lvl uhy, runek było ile się chciało (bot na nockę i masz full runek)
tibia 7.6 to było jak ots: 15 albo 16 lvl (nie pamietam) robił sd, 11 lvl uhy, runek było ile się chciało (bot na nockę i masz full runek)
W sumie... Dodaj do tego paladynów, którzy na 20 poziomie mogli solować GSy ; )
Najlepiej było jak była tibia 7.4 - nie było souli, sd od 15lvla uhy od 11, speary nie znikały i nikt nie narzekał na niezbalansowanie postaci ;)
Najlepiej było jak była tibia 7.4 - nie było souli, sd od 15lvla uhy od 11, speary nie znikały i nikt nie narzekał na niezbalansowanie postaci ;)
Ludzie się skarżyli, że muszą sorcami i drutkami expić zwykłą bronią na malutkich skilach. Sam miałem sorca i do 20 lvla expiłem fire swordem na foldzie. Ludzie jakoś nie widzieli, że potem postacie magiczne są całkiem dobre i wprowadzono wandy / rody dla początkowych lvli.. No i teraz trzeba balansować.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.