Pokaż pełną wersje : Prywatny test server otwarty!
Oris Palladyn
24-06-2007, 13:55
He. Zauwazcie, ze cos update paladynom i knightom utrudniali gre... Sorcom/ druidom dodawali wandy/rody. Paladyni i knighci ? Nic.. Paladynom jeszcze tak udupili gre, ze speary zaczely znikac i wogole, wiec ja nie rozumiem, ze magowie sie pluja o tego update...
Ludzie się skarżyli, że muszą sorcami i drutkami expić zwykłą bronią na malutkich skilach. Sam miałem sorca i do 20 lvla expiłem fire swordem na foldzie.
Jak ja grałem to sie nikt nie skarżyłB). Też miałem sorca.
@up
dokladnie, gram od tibii 7.4 i jakos wtedy kazdemu pasowalo wszystko...
Nie skarżyli się tak jak niektórzy knighci na tym forum po wprowadzeniu wandow, ale ja słyszałem takie sprzeciwy. Gdyby ich nie było pewnie nigdy nie doszłoby do czegoś takiego jak rody itp.
Mnie osobiście też fajnie sie grało bez tych bajerków ^^
Tibia 7.4 była najlepsza. Potem ten update z tymi głupimi rodami i wszystko sie pokręciło tak, że teraz trzeba balansować :/ Najlepsza byłaby Tibia 7.4 ale z grafą z Tibii 7.92 :) W updatach mogliby dodawać tylko tereny i ulepszać grafe. Tak byłoby najlepiej, a tak to wszystko sie zmienia i to nie zawsze na lepsze.
Zobaczymy jak będzie po tym updacie. Jednak ja jako knight myślę, że nie będę miał powodów do narzekania.
Jakby w tym temacie nie pisali jakiś zbednych rzeczy i debile nie wchodzili tutaj to by było z 60 stron a tak jest 127...
a nie wychodzac z tematu to mnie ciekawi jak te speary nie trzeba podnosic... co bedzie jak zrobie "Hadziaaa !!" w potworka daleko odemnie ? strace speara? czy wroci w postaci niewidzialnej do mnie niczym bumerank ?
tylko nie pisac zeby nie spamowac jak debil "nie wiem"
rutek322
24-06-2007, 20:58
hehe pamiętam jak byłe jeszcze "ruszczki-osdupki"
to ja wykładałem se takie w domku i gościu do mnie podbiega i mówi żebym mu dał jednego skull staffa
Jakby w tym temacie nie pisali jakiś zbednych rzeczy i debile nie wchodzili tutaj to by było z 60 stron a tak jest 127...
a nie wychodzac z tematu to mnie ciekawi jak te speary nie trzeba podnosic... co bedzie jak zrobie "Hadziaaa !!" w potworka daleko odemnie ? strace speara? czy wroci w postaci niewidzialnej do mnie niczym bumerank ?
tylko nie pisac zeby nie spamowac jak debil "nie wiem"
niestety w połowie mówisz o sobie..
hehe pamiętam jak byłe jeszcze "ruszczki-osdupki"
to ja wykładałem se takie w domku i gościu do mnie podbiega i mówi żebym mu dał jednego skull staffa
niestety w połowie mówisz o sobie..
o twojej starej...
btw. własnie mi chodzi o to że przez takie głupie gatki jakie zademonstrował rutek nie ma co przegladac ten dział bo duzo tego jest takichh odzywek.
Może wie ktoś o co chodzi że nie będzie trzeba podnosic spearów. a co bedzie jak rzuce w potworka ktory nie stoji obok mnie?
o twojej starej...
Takich cwaniaczków tu nie potrzebujemy, uwierz mi. Tak więc jak masz zamiar pisać dalej takie teksty, to 'wyloguj się' masz na prawo.
Takich cwaniaczków tu nie potrzebujemy, uwierz mi. Tak więc jak masz zamiar pisać dalej takie teksty, to 'wyloguj się' masz na prawo.
Uu napisałeś post któy nie jest związany z tematem. Cieszysz się? masz rozgłos i sławe! rządzisz! jesteś sławny! wybitny internauto! a jednak warto było mame prosić żeby zamowila TP na 10urodziny! juz po kilku miesiacach sukces!!...
Mam nadzieje ze jutro bedzie "abdejt" bo odwiedzam tutaj temat a zamiast sie czegos dowiedziec to ludzie krytykują, no cóż...
I ciągle nie wiem jak będzie z tymi spearami :P bo nie trzeba ich podnosic ? ma byc takie auto? a jak rzuce włócznią w potworka ktory nie stoji obok mnie ?
Uu napisałeś post któy nie jest związany z tematem. Cieszysz się? masz rozgłos i sławe! rządzisz! jesteś sławny! wybitny internauto! a jednak warto było mame prosić żeby zamowila TP na 10urodziny! juz po kilku miesiacach sukces!!...
Mam nadzieje ze jutro bedzie "abdejt" bo odwiedzam tutaj temat a zamiast sie czegos dowiedziec to ludzie krytykują, no cóż...
I ciągle nie wiem jak będzie z tymi spearami :P bo nie trzeba ich podnosic ? ma byc takie auto? a jak rzuce włócznią w potworka ktory nie stoji obok mnie ?
Nie wyszło Ci coś w rl życiu? Złe świadectwo? W******* dostałeś?
To się wyloguj, i przestań spamować i obrażać w 5 tematach pod żąd.
Topic:
Miałbyś Update jeszcze nie ma, chyba wykryli już wszystkie bugi... ;-)?
Edit
@down
Next kretyn lubiący nabijać posty ; )? /spamming
gerrard725
25-06-2007, 00:27
Nerana jakbyś czytała cały temat to bys wiedziała jak to będzie
krzysiek033
25-06-2007, 07:11
Najlepiej było jak była tibia 7.4 - nie było souli, sd od 15lvla uhy od 11, speary nie znikały i nikt nie narzekał na niezbalansowanie postaci ;)
Haha, uh na 11lvlu a sd na 15 i bez souli. Z dzisiejszymi botami kazdy by mial po 50 facc drutow/sorcow afk co by zniszczylo tibie jeszcze bardziej niz to balansowanie.
Andrealfus
25-06-2007, 13:46
Kiedys na servach jak bylo 700 osob online to 300 z tego to byli farmerzy, nadchodzil mass kick i widac bylo ze zalogowalo sie iles set ludzi mniej :) widziałes takich pod dp zabijales jednego po drugim a user zanim sie skapl ktore mc do ktorego dawno go pozabijalem :D
Gdyby nie ludzka glupota tibia miała by to "cos" co keidys przyciagalo
Prywatny test server otwarty!
Chyba już nie:
13:01 Test server will shutdown now! Thank you for testing!
Haha, uh na 11lvlu a sd na 15 i bez souli. Z dzisiejszymi botami kazdy by mial po 50 facc drutow/sorcow afk co by zniszczylo tibie jeszcze bardziej niz to balansowanie.
Uau. Spostrzegawczość. A jak myślisz po co wprowadzili ten wymagany lvl na runy, soule i robaki (tak, tak, kiedyś sie łowiło ryby "za darmo" i z farmą druidków nad wodą ludzi robili masę Uhów w bardzo krótkim czasie, choć jak sie znalazło taką farmę i umiało użyc Gfb to można było "znaleźć" kilka ładnych plecaczków run).
Andrealfus
25-06-2007, 14:41
Chyba już nie:
miłooo :D bardzo milooo
Djurasik
25-06-2007, 15:00
Chyba już nie:
No cóż :) Skoro test server zamkniety i dziękują za testowanie to znaczy że testowac skonczyli :) a skoro skończyli to wiecie co nas czeka ;)
Oby to nastąpiło jak najszybciej i rozwiało nasze wszelkie wątpliwości dotyczące "nowości":)
A ja się tymbardziej cieszę ponieważ przed godziną przelałem pieniądze za drugiego w moim życiu pacca :) (ostatni był prosto przed update z tiquandą) więc naprawdę liczę że niedługo skosztuję tych nowości :)
pozdrawiam ;)
Piotrek Marycha
25-06-2007, 15:08
choć jak sie znalazło taką farmę i umiało użyc Gfb to można było "znaleźć" kilka ładnych plecaczków run).
wbic rsa za kilka bp uhów ? chyba ze ci chodzi i jeszcze bardziej zamierzchłe czasy kiedy skulli nie bylo...
Duch Guardi
25-06-2007, 15:25
w zimowy update test server został wyłączony kilka godz przed upem , miejmy nadzieję że dziś również powtórzy się sytuacja :)
wbic rsa za kilka bp uhów ? chyba ze ci chodzi i jeszcze bardziej zamierzchłe czasy kiedy skulli nie bylo...
Nie, nie grałem jeszcze wtedy :D Ale ubić sobie takich 2 druidków i mieć 2 bp Uh ekstra - czemu nie.
Chyba, że miało się kilka takich pk-noobcharów.
Sir szofer
25-06-2007, 16:01
Zajebioza ,akurat jutro sie kończy mi ban za obrażenie jakiegoś polskiego lamusa z 11 lvl.....
Andrealfus
25-06-2007, 16:08
@up
hehe :D:D ja czekam na pacc: ) wyslalem w piatek przez "Drom" wiec czekam :D mam nadzieje ze update bedzie jutro :D:D a moze nawet jak kiedys, w ten sam dzien co testa wylaczyli hmm... :D
sadze ze Update wprowadza wtedy jak wszyscy juz bede totalnie zniecheceni czekaniem zeby zrobic mila <zaskakujaca> niespodzianke:] puki co pozostaje nam tylko czekac oby wszedl w tym tygodniu...
jak wylączyli testa dla tutorow, to moze byc dzisiaj update ?!:confused:
Sylwia656
25-06-2007, 16:32
@up.
Tak. Ale nie sądzę, że będzie dziś.
Andrealfus
25-06-2007, 16:32
@ 2 up
Moze :) ostatnio tak zrobili ze test wylaczyli i pare godzin pozniej byl update :)
Jak ja bym chcial update'a dzisiaj :p juz sie nie moge doczekac...:D
Goldscorpion
25-06-2007, 16:43
Przewaznie serwery wyłączali około 16.00 gotowe były koło 20.00
Andrealfus
25-06-2007, 16:52
@up
Popieram w 100% :)
@topic
jak ten update nastanie to bedzie jedno wielkie przeciążenie serwera tibia.pl :D
eee tam, xD najwazniejsze zeby byl dzisiaj ! Bo jutro wyjezdzam ;(
Michau_Druid
25-06-2007, 16:58
A mnie teraz na Luminerze wyrzuciło z gry.
Andrealfus
25-06-2007, 17:01
ale gigantyczne lagi sie zrobily ja ne moge ..... moi qmple maja to samo
@edit
Kick za kickiem :D:D
Michnik of Celesta
25-06-2007, 17:04
Właśnie dostałem kicka , gdy gadałem z kumplem :/
Michau_Druid
25-06-2007, 17:06
Przewaznie serwery wyłączali około 16.00 gotowe były koło 20.00
Hmmmm to jeszcze jedna minuta ;p ale juz wyłączaja.
To prawda 16:00 wybila a tu juz wyłączaja servery :)
Andrealfus
25-06-2007, 17:13
noo juz kilka serwerow wylaczone :D
@edit
odświeżyłem tibia.com i znowu sa online :|
Michnik of Celesta
25-06-2007, 17:13
Część amerykańskich serwerów jest już wylączona...
@up
szybszy
Grr! Juz mnie to zaczyna wkur......... ! X(
Czy mi się wydaje, czy znowu wszystkie włączyli?
Andrealfus
25-06-2007, 17:17
@up
dobrze ci sie wydaje
@down
A co napisalem?
@up @up2
Nie, znow all sa Online !
A już myślałem, że będzie update...
W 2 minuty weszło na serwery ponad 6 000 ludu, więc koniec kicków.
Wczoraj też mnie wywaliło kilka razy, wiec może jakiś przypadek.
16:14 You have been idle for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if you are still idle then.
Yeah To juz update ?!!!!!!
bartek8808
25-06-2007, 17:22
Chyba nie mamy się co spodziewać update przed zapowiedzią. Ale te wyłączanie serwerów musi coś oznaczać ;]
Andrealfus
25-06-2007, 17:23
mi cos takeigo nie wyskoczylo xDD
a mnie nic nei wyskoczyło... dalej online jestem (tzn zalogowalem sie teraz), szkoda ze up nie dzis..
16:14 You have been idle for 15 minutes. You will be disconnected in one minute if you are still idle then.
Yeah To juz update ?!!!!!!
Za długo byłeś afk poprostu a nie zapowiedź update.
Jacy Wy jesteście żałośni... wyskoczyło mu, że się nie rusza 15 minut, i że za minutę zostanie wylogowany a Wy się podniecacie...
Będzie update to będzie, nie ma co się tym tak jarać i wyczekiwać jakby nie wiadomo co miało się stać. No więc teraz może darujcie sobie już głupie pisanie i czekajcie w spokoju ;)
Trudno jest tak czekac, tym bardziej ze to trwa juz ponad miesiac !:confused:
Trudno jest tak czekac, tym bardziej ze to trwa juz ponad miesiac !:confused:
Co trwa ponad miesiąc?
@up
Oczekiwanie na update... te all teastery
Pacz_mag
25-06-2007, 18:07
Eeeee dzisiaj up'date? Chyba nie zabardzo. Wydaje mi sie ze bedzie pod koniec tygodnia. Co do plotek to na forum ktos napisal ze jakis CM powiedzial ze up bedzie szybciej niz myslimy. No ale to zawsze tylko plotki. Wszystko moze byc mozliwe ;)
lvlanius
25-06-2007, 18:08
rowna 17 mass kick czyzby godzina 0 xD
@up
miales kicka? Narazie all servery sa Online :(
Czekamy narazie, ale juz nie wytrzymuje :]
Krwioplaczasty
25-06-2007, 18:12
co jest ze jest co pelna godzine mass kick spokojnie poexpic nieda sie
Keris_troth
25-06-2007, 18:12
sracie żarem co ma byc to bedzie nie wazne czy we wtorek czy w piatek czy wogle.... a wy tylko posty bez sensu nabijacie .......
lvlanius
25-06-2007, 18:14
dla mnie to ważne czy wbije lvl więcej czy nie bo skille mam dobre i czekam na update zeby expić juz rozumiesz moją ironie?
@5up
Update nie zaczyna się od masskicka ;)
@4up
Jejku przeżywasz tego update'a tak bardzo, że zaczynam się o Ciebie martwić :P ("ale juz nie wytrzymuje ") ...lepiej wytrzymaj :D
Szybki'Byll
25-06-2007, 18:20
trzeba klient sciagnac? a nie mozna w opcjach zaznaczyc test serv? eh glupie, a jest jeszcze test serv?
mati sorcek
25-06-2007, 18:26
Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offline for a few hours to launch this year's summer update!
Na tibia.com pisze tak wiec juz jutro :D
No i w końcu mamy jakąś konkretną odpowiedź ;) I teraz już chyba wszyscy do jutra wytrzymają ;) Więc miłego czekania! ;)
Pozdrawiam ;)
Kurfa, a ja jutro wyjezdzam !!!!!!! grrr !
Jutro Update.
"17:23 Sir Rickard the sorserer [40]: 17:22 Madslice [39]: Jun 25 2007 - Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will ... Summer update! Tomorrow afternoon CET, all game servers will be offlinefor a few hours to launch this year's summer update! " Cytat z tibii.com :):):)
Pzdr:p:p
up: Zobacz 4 posty wyżej kretynie...
Estrellion
25-06-2007, 18:59
HAHAHHA widac dziecko nie cieszy sie z update ;ddd
SnikersS
25-06-2007, 19:04
@up, Haha no widac że "morisek" sie nie cieszy../ Ja to nie wiem jak wy dzieci ale ja sie bardzo ciesze.. bo mam swojego 98 rp i sobie troche dzieci neo w tibi po wybijam z power boltów i assasin stars. Beware Noobs!!
Ps. Sorcem nie będzie fatalnie ale i tak wspołczucia..
Juz sie ciesze! W końcu skilowanie palem nie bedzie takie nudne, ale z kolei bedzie wiecej palow i jak pojdziesz kims na deserta to nie beda ci placic!
To, że nie zdążyłem napisać wcześniej od nich to znaczy już, iż jestem kretynem?
Żal mi takich ludzi jak ty...
Prawdę mówiąc, wolałbym go dzis, ale jutro jest oeky
Moze mi ktos powiedziec od ktorego lvla bedzie --Clerical Mace--.troche glupie pytanie bo jutro uptadeale nie wiem czy przyexpic troche dzis,bo mialem zamiar skilowac odrazu powiedzcie Staty na skull staffa pewnie cos 25 a 30 lvl ale nie zaszkodzi wiedziec
Przemekox
25-06-2007, 22:14
Czemu nie moge wejsc do tibi?
Disconected from server caly czas ...
Czemu nie moge wejsc do tibi?
Disconected from server caly czas ...
U mnie jest wszystko dobrze
Ksingming
26-06-2007, 00:54
Mi tez tibia nie dziala ale to może jakieś przygotowania gorsze jest to że jutro update a mi sie neostrada (jeb***) rozłącza co chwila ;(
a mi sie neostrada (jeb***) rozłącza co chwila ;(
Mi to samo nie wiem co jest
sir_tamahome
26-06-2007, 08:45
o.O też tak miałem, ale kilka razy spróbowałem i jakoś zalogowałem.. Może już coś z update kminią [;
Yours,
Sir Tamahome
Na temat palków i knightów nie ma co gadać jak by nie update to by nie było tylu knightów i palków! Asz żal patrzeć jak aby na allegro"Sprzedam druida!Sprzedam super Master Sorcera" to jest głupota w tym update podniosą siłę paladynom i rycerzom ! Ale i tak sorc czy drut da rede rycerzowi i palkowi
pości serie SD i sorcer UH i nie mam! A nie każdy leci na inne profesje! JAk bedziesz miał duży lvl knightem to i tak cie dojada zalezy to od umiejetności gracza jaki siedzi przed kompem a nie od mocy i skili! Sorkerzy i druidzi są potrzebni! Bez druida rycer nie pojdzie na hydry czy demca! A sorcer czysći z uh czy z jakich kolwiek swoich czarów! A wiec nie sprzedawajcie i nie zmieniejacie profesji bo to żelujace!
TO MOJE ZDANIE:)
Dzisiaj wreście update ale coś się wbić nie mogę :(
Mam pytanko: obecnie na moim 34 knighcie mam dragon lance lecz dowiedziałem się że po update będzie on dostępny dopiero od 60 lvl. W taki razie Fire axe od którego będzie bo w końcu musze czymś walić :)
Mam pytanko: obecnie na moim 34 knighcie mam dragon lance lecz dowiedziałem się że po update będzie on dostępny dopiero od 60 lvl. W taki razie Fire axe od którego będzie bo w końcu musze czymś walić :)
Zdaje mi sie ze cos kolo 50-55
nilipiuk1143
26-06-2007, 12:56
Ehh.. proponuję zamknąć ten temat :] bo dzisiaj update to każdy się przekona:).
Hehehe
wiec musisz szybko wbic 35 zeby Smigac z Fire Axe'em
Hehehe
wiec musisz szybko wbic 35 zeby Smigac z Fire Axe'em
albo lepiej kup Naginate:P:))
Przemekox
26-06-2007, 18:03
Ile trwa update ??
tak mniejwiecej ;]
bo juz nie moge sie doczekac zawsze jak byly inne upy to akurat nie gralem w tibie albo bylem gdzies ....
Braianus
26-06-2007, 21:07
Jak mozna zostawic nas bez tibi nie wiem jak sie na tamtą loguje ludzie.
Nie mozna tak kto sie ze mno zgadza prawie kazdy chyba :) mialem dzisaj PACCA zalozyc i nie zaloze :(
Tyle było gadania na temat "Ile bede walic z SD" "Dlaczego udupią sorców i Druidów"... Ja osobiscie nie widze żadnej różnicy w zadawanych przezemnie obrażeniach przed i po Update. 135 stron spamu.
W morde jeza.. mam pacca nie moge wbic na normalna tibie mi wbija a jak wlaczam TS i sie loguje to pisze ze Acc number or password is not correct. X(X(X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.