Pokaż pełną wersje : skille knighta.
Stron :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Proszę o zamieszczenie tu rzeczy o skillach dla knighta.
NP. jaki skill jest średni, a jaki dobry na 16 lvl?? a jaki na 20??
ja na 13 mialem 42/35 czyli na 16 lvl powinny byc 60/40skile na 20 80/60
ja mam na 16 43/38
to sword w gore
na 16 lvl powinny byc 60/40skile na 20 80/60 BIG LOL
na 20 lvl wlasciwie nie mas szans miec 80 /60 takie skille to sie ma na lvl 40 ( a i na tym nie zawsze ) no i nie rozumiem dlaczego taka dysproporcja miedzy axe/sword a shield jesli walczysz bronia jednoreczna i dobrze trenujesz to roznica nie powinna byc wieksza niz 5 (chyba ze juz na bardzo wysokich skillach)
re: eerion : potrenuj troche bo slabe skille jak na ten lvl
ok tylko kim grac druidem czy knightem??
Vodinesi
07-11-2003, 16:42
Mam Knighta i co?No dobra!14 level i skille tak cienkie ze glowa boli(41/32)!Na 10 to mialem dobre skille bo az 36/ 25(zaczalem ze swordem 11)!Co to za skille?Nie wiem juz co robic?Zeby miec 1 skill w gore musze trenowac 2 dni!Nie wiem o co chodzi!Chyba zrobie nowa postac!
Vodinesi - 14 knight! - Rubera
z ludzimi wolniej lecom skile niz z monsterami trenuj lepiej z ghoulami itp
Druid jest do niczego knajt jest lepszy. :D
vodinesi ja palkiem na 10 lvl(i na tym wlasnie przestalem grac)mialem(a wlasciwie mam)39/30 i caly czas je cwiczylem na wezach i tego typu rzeczach:( (qmpel niemogl grac a innym az tak nieufam)
a co do tematu, co jakis czas pojawiaja sie podobne posty i duzo osob mowii ze skile zaleza tylko i wylacznie od twoich "upodoban" niektorzy z malymi skilami ida bic expa a inni trenuja i dzieki temu pozniej ida na lepsze stworki, niema jakichs "nakazow" ze na 20lvl MUSISZ miec ../..
najlepiej cwicz skiile az bedziesz jusz zygac treningiem:D
(qrde rozpisalem sie)
bede gral knajtem 14 lvl scale armor macheta studed legs solider helmet leather buts 38/30
jak mozecie mi cos dac bardzo prosze
AS naucz sie edytować posty nie nabijaj własnych,i błagam pisz na temat,on sie pyta o skille Knighta na jakis tam levelach a nie o to co wybierasz knighta czy druida
Mam knighta na 9 lvl ze skillami 41/39:D
AS jak na ten lvl masz sprzet do bani,na tym powinines miec przynajmniej p-set(chodz to zalezy tez od swiata)
z knightem jest ta trudnosc przy treningu ze skille leca mu tylko wtedy gdy uderzy do krwi
wiec dlatego mu one tak wolno leca przy treningu z ludzmi
Po to masz najslabsze bronie w grze + wooden shield :P zakladasz crowbar / sickle/ knife i wooden shielda reszte zostawiasz w depo i idziesz z gosciem podobnie "ubranym" i trenujecie :]
Na temat treningu były już tematy.
1. To prawda, że nie musi stracić krwi, żeby awansował, ale musi, żeby jego partner awansował.
2. Wcale na ludziach wolniej się nie skiluje (Krolowa: z knightem jest ta trudnosc przy treningu ze skille leca mu tylko wtedy gdy uderzy do krwi )
3. Poszukajcie sobie najpierw tego tematu i przeczytajcie sobie (muszę się pochwalić, że to ja napisałe, wydaje mi się, że dość wyczerpująco, wszystko o treningu.
Pozdrówka
Nie ma jasno powiedziane ze Knight na 40 lvl musi miec taki czy takie skille wszystko zalezy od soby ktora dana postacia gra. Jezeli chce cos osiagna wtedy wiekszosc czasu poswieca na trening.
Bombelius
09-11-2003, 18:15
Oryginalnie dodany przez AS
z ludzimi wolniej lecom skile niz z monsterami trenuj lepiej z ghoulami itp
zacytutuje fragment z filmu "Robin Hood - faceci w rajtuzach: "BullShit, BullShit" :)
najszybcie sword/axe/club rosnie kiedy bijemy druida/sorca ktury niema na sobie tarczy(czesto trafiamy)a pancerz tzreba dobrac tak zeby go trafiac czesto(30 razy na minute to max i wtedy jest najlepiej) ale za bardzo malo(od 1 do 7, jak za wiecej to trzeba zmienic ustawienia broni, pancerza, rodzaju ataku)i jak ma malo helta to sie leczy i tak wkółko.
W skrucie muwiac zeby rusl atak trzeba trafiac do krwi jak najczesciej.
Co do shieldinga to napewno trza dzuzo blokowac ale czy trzeba obrywac to watpie.Ponoc najlepiej jak bija nas 2 potworki/ludzie.
ja ostatnio trenuje tak- zrzucam all prócz BS, biore machete i na dwarfy z ful;l def. staje sobie w kącie i mnie 2 dwarfki naparzają. ładnie się skille ćwiczą, a jak jeden dwarfi :P polegnie to ide po następnego :)
Oryginalnie dodany przez Fanfi
Jezeli chce cos osiagna wtedy wiekszosc czasu poswieca na trening.
Jesli chcesz cos osiagnac to nie marnujesz czasu stojac 3 tygodnie na 8 lvl trenujac do skilli 75 tylko trenujesz troche (tak zeby cie rootworm nie zabil czyli do ok 30-35) i idziesz expic, jak ci juz rotwormy wyjda bokiem (nie wczesniej niz 20 lvl :) ) i masz nadal za niskie to znowu troche trenujesz az bedziesz mial skille na tyle ze mozesz ghula zabic bez posilkowania sie hmm (ok 55-60), i pozniej znowu lecimy znow z lvl (np mozna polowac na cyklopy i ghule) az znowu mamy dosc, wtedy ustawiamy sie i dopiero ciagniemy skille do 70-80 i po tym juz jestesmy tylko blokerem a skille i exp zdobywamy w wolnym czasie jak akurat zadnej wyprawy niema.
nawigator
10-11-2003, 07:33
ej to maja byc skile ? ja na 11 levelu mialem 51/47 teraz mam 19 level i skile 59/56 i tak teraz wolno ida jeden idzie na noc
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Oryginalnie dodany przez Fanfi
Jezeli chce cos osiagna wtedy wiekszosc czasu poswieca na trening.
Jesli chcesz cos osiagnac to nie marnujesz czasu stojac 3 tygodnie na 8 lvl trenujac do skilli 75 tylko trenujesz troche (tak zeby cie rootworm nie zabil czyli do ok 30-35) i idziesz expic, jak ci juz rotwormy wyjda bokiem (nie wczesniej niz 20 lvl :) ) i masz nadal za niskie to znowu troche trenujesz az bedziesz mial skille na tyle ze mozesz ghula zabic bez posilkowania sie hmm (ok 55-60), i pozniej znowu lecimy znow z lvl (np mozna polowac na cyklopy i ghule) az znowu mamy dosc, wtedy ustawiamy sie i dopiero ciagniemy skille do 70-80 i po tym juz jestesmy tylko blokerem a skille i exp zdobywamy w wolnym czasie jak akurat zadnej wyprawy niema.
Gremlin Czy ja napidalem ze wogle nie expujesz napisalem ze wiekszczasc wolnego czasu poswiecasz na trening
Wolny czas to moze byc czas robienia runow (lub tez przerwy pomiedzi expowaniem)
merchior
10-11-2003, 21:00
mi knightem 2 skille do obrony jak i ataku podrosły o 2 w ciagu 3 godzin , i to nie przy treningu tylko przy expowaniu:)
ja mam skille 49/52 na 19(Slabe:() i uzywam clubow gram knightem dobrzez zrobilem czy lepiej moglem trenoac swordy
Oryginalnie dodany przez Bakus
ja mam skille 49/52 na 19(Slabe:() i uzywam clubow gram knightem dobrzez zrobilem czy lepiej moglem trenoac swordy
Najlepiej knightem isc w axe, ale roznice sa na tyle niewielkie ze nie robi to wielkiej roznicy.
A podobno przy nastepnym update ma byc dodanych troche nowych broni wiec ciezko powiedziec.
merchior
12-11-2003, 20:14
ja mam skille 49/52 na 19(Slabe:() i uzywam clubow gram knightem...
Słabe????!!!!!!!
Bakus ja mam 21lvl i mam 46\41; jak ty możesz mówic że masz słabe? (i też wale clubem ,dokładnie dragon hammerem )
ja marze o takich skillach , w chwili obecnej ;(
Ja mam na 17 lvl 46/41 i jeszcze jedno jak się umie trenować to skille szybko lecą i można łatwo nabić te 60/50.
zeus1985
13-11-2003, 12:52
Ja na 22lv mam skille 54/51
Znam kolesia co na 17 ma 70/69!!!
merchior
13-11-2003, 18:10
Oryginalnie dodany przez eerion
...jak się umie trenować to skille szybko lecą i można łatwo nabić te 60/50.
czyli? jak mistrzu od spraw treningu , miałbym trenowac by poprawic skille?
Oryginalnie dodany przez merchior
Słabe????!!!!!!!
Bakus ja mam 21lvl i mam 46\41; jak ty możesz mówic że masz słabe? (i też wale clubem ,dokładnie dragon hammerem )
ja marze o takich skillach , w chwili obecnej ;(
Merchior- bakus rzeczywiscie ma slabe skille jak na swoj lvl (chociaz zaimponowales mi bakus tym ze masz wiekszy shieldin od weapona - wlasciwie niespotykana anomalia:) ) a co do twoich skillow to sa po prostu ( bez obrazy ) fatalne...
Radze Ci wziac sobie jakiegos sparingpartnera i nawalacie na afk z equipem jaki wam pasuje i skille rosna. Musisz przerwac expienie i troche potrenowac ( albo trenowac ze stworkami - ja robie to jednak zawsze na low lvl ) . Trenuj do znudzenia:)
P.s Ja moim nowym knightem na 9 lvl mam w tej chwili skille 35/34 bodajze ( lvl jest ubocznym efektem trenowania na potworkach;) ) wiec niewiele gorsze od twojego 21 lvlowca ...
P.S 2 - a moze ty tym dragon hammerem trenujesz co:D?
Niezła anomalia... Ja zrobiłem sobie druida i wychodząc z rookgardu mialem 16/18 (w clubie), przy czym pozostale skille po 10 - nic nie walczylem innymi broniami. Mi się wydaje, że to dopiero jest dziwne! Teraz mam już lev 21 i skile 20/22. Ciekaw jestem, jak to będzie wyglądało w przyszłości? ;)
Prosto. Bierzesz kumpla druida. Przywołuj on np. dwarfa. I walą cię. 2 na raz cię atakuje a ty bijesz druida. Mu jak życie spadnie na red to rzuca se UH. Mu leci życie- swpord w gów, ty z samą bronią i tarczą masz 2 chmurki, czasami cię walną i ci dobrze leci sword. Oto cała filozofia
Oryginalnie dodany przez Raynold
Niezła anomalia... Ja zrobiłem sobie druida i wychodząc z rookgardu mialem 16/18 (w clubie), przy czym pozostale skille po 10 - nic nie walczylem innymi broniami. Mi się wydaje, że to dopiero jest dziwne! Teraz mam już lev 10 i skile 17/19. Ciekaw jestem, jak to będzie wyglądało w przyszłości? ;)
no coz akurat u druida jest to powszechne wie c musze cie zmartwic - w tym nie jestes niezwykly:(
No ja kiedys robilem seconda knighta w club fighting to grajac nim srednio godzine na dzien zrobilem w jakies 3 tygodnie skille 50/50 czy jakos tak. Wszystko praktycznie bijac dwarfy w kopalniach kazo. Ogolnie najlepszym treningiem wydaje sie byc atak na ghoula+2 wilki, bugi czy co tam moze jeszcze byc atakujace ciebie. Ja glowna postacia, knightem trenuje bardzo zadko, a jak juz to trening wyglada tak: biore kumpla do treningu i nawalamy sie na wzajem tak by zadawac sobie okolo 4 ciosy na minute, do tego dochadza po 1 wilku na osobe.
JAk widać najlepiej się skille ćwiczy z summonami....
Jesli chodzi o summona to tylko ghoul (ew monk). Potwory, ktore atakuja sa przyciagniete skads.
Wolę mieć fatalne skile na 20 lvl (np 46/44) niż świetne skile na 15 lvl osiągnięte kosztem treningu podczas którego:
1. Nudzi mi się
2. Nie zarabiam kasy
3. Nie rośnie mi lvl - mam niski lv z wysokimi skilami, po takim samym czasie gry, jak inną postacią, którą mam wysoki lvl z tymi samymi skilami, które przy wyżsym lvl są uważane za relatywnie niskie :)
Ja patrzę na to z drugiej strony - po co nabijać wysokie skile zachowując niski lvl jeśli kosztuje to tyle samo czasu co nabicie tych samych skilli wraz z lvl + kasa.
Krasnoludzki Wojownik
14-11-2003, 19:02
Ja mam skille 50/47 i 14lv :D a na dodatku gram na Securze 8)
To sie nazywa miec skille.
Trenowalem w 90% z swamp trollami :D
Idealne na trening:D
ja mam 15 lvl skile 39/30
cze wszystkim to jest mooj 2 post
mam pytanie czy skille na 20 lv knight
54/47 sa dobre czy zle??
Krasnoludzki Wojownik
14-11-2003, 20:42
Popatrz na moje skille, to sie przekonasz jakie masz........
Main Vegeta
14-11-2003, 20:45
Ja mam knighta na 14 i skille cos kolo 45/41 ale nie pamietam bo dawno nie gralem chyba cos wiecej ale nie pamietam a co do Ciebie Daviv to skille som takie sobie :] :] :]
Co do tych skilli knight do tak
- 10lvl
= słabe- 25/20
=średnie- 30/25
=dobre- 40/35
-20 lvl
=słabe-50/45
=średnie-55/50
=dobre- 65/60
-30 lvl
=słabe 55/50
=średnie 65/60
=dobre 75/70
Jeśli masz 15 lvl to średnie skille to 45/40.. trzeba sobie wyliczyć bo nie będę ciągle pisać. Są to skille wdł. mnie. Dla innego na 12 słabe skille to 40/35. Zależy jak się lubi ćwiczyć. Ja osobiście tego nie lubie, ale robie to bo wiem że mi się przyda.
Rijelezu
15-11-2003, 20:10
Ja tam nie wiem o czym wy mówicie przecierz skille zalezą od tego ile będziecie trenować ??
Skille 80/80 mozna miec na levelu nawet mniejszym niż 8.
Dokładnie to całkowicie zależy od tego ile dana osoba trenuje. Z tego wynika, że moim knightem na 8levie miałem jakieś super skile bo były ponad 50/50, a są tacy co na 20levie mają mniejsze. To całkowicie zależy od treingu. Chyba nie da się ustalić średniej skili na lev, to całkowicie zależy od tego czy chcesz expić, masz lagi itd.
Ja mam skille 52/44 lvl 17 rycezem i jest cool a zawse mozna poprawic skille ;]
Moim knightem na 9 lv mam 34/37 :P
tylko 42/35 bo niejaka Polewka mnie zarabala. Kurde i z 13 spadlem na 12, ale dobra. Nie ma powiedzianego ze na 20 lvlu musisz miec skile 100/100 bo inaczej ciebie zabije. Na 20 lvlu mozesz miec nawet skile 30/30 przeciez ci nikt nie bedzie wyrzutow robil... Kazdy ma takie skile jakie chcialby miec!
PS. Chcialbym szybko trenowac shield! POMOZCIE
Mistrz Czarnego Miecza
16-11-2003, 00:06
Oto moje skile jak grałem knightem..*****een jest moich skilli po śmierci przez pk i po 15 minutowym treningu sposobem 1/30 uderzeń celnych i z wooden shield
! http://www.angelfire.com/ak5/okoland/BUG.jpg
Więc mówiąc po polskiemu ... TRENNING CZYNNI MISTRZA :D .
elo ja mam pytanie czy na 20 lv knight skille 54.47 są w miare? Zrabalem za dlugo grale z 2 h swordem odp. prosze
według mnie są dobre, ale nie są też za dobre, powinnieneś jeszcze z tydzień sobie potrenować do 60... wteyd będizesz miał już full wypas :D wiem, że ciężko ale jakoś się uda
Ja mam knighta na 21lv skille 62/55 i sorca na 12lv(ma fb,hmm,ff,f ball,antidote.Nadal zastanawiam się kim kontynuować gre... :(
na 20 lvlu dobrze by było jak byś miał skille 60/60
nawigator
16-11-2003, 18:23
ja mam knighta na 19 ze skilem 63/60 i jak ? (zdradze wam moja rade caly czas trenuje:D
gimli syn gloina nie znasz sie na skillach jak kto jest maniak to i moze miec 80/80 na 8 to nie problem wystarczy trenowac ja mam 71/68 na 29 i mi to pasi i uwazam ze trenuje tyle z emi styknie a zreszta do twojeg pytanie nie umiem ci powiedziec sam sie porownaj z rowiesnikami ja mam + z nimi !!! :)
tristanian
17-11-2003, 22:10
Jako knight na 39lv mam kilka uwag, troche propozycji:
Moj dossier:
10lv 31/28 dwarfy
14lv 49/49 dwarfy
16lv 61/62 dwarfy
23lv 63/62 dwarfy/mino
30lv 64/63 dwarfy/mino
33lv 72/71 ghul
39lv 71/70 :( expienie :P
Do 65 dwarfy (jak jestes samotnikiem),potem musisz juz znalezc kolege :)
re: Tristan
Dla brata na 27 lvl ze skillami 62/59 z fire axe ghule byly na 1-2 ciosy (czyli nudne).
Za to na 10 lvl ja wolalem ganiac na trole (duzo kasy, 0 loot wiec nie trzeba do miasta czesto wracac a sie szybko bogaci).
Pozniej nadal preferowalem rooty/mino zamiast dwarfow, a na ponad 20lvl to wpadalem okazyjnie na mino archer (dobry loot), bo zwykle mino byly na 2-3 ciosy.
Ps.
Gratulacje, wreszcie ktos podal w miare normalny rozwoj skilli, a nie "trenuj do 80/80 na 10 lvl bedzie sie lepiej expic"
EJJ MAM PYTANIE CZY MOZNA NA CALMERA ATAKOWAC LUDZI BO MI SIE WYDAJE ZE NIE , CZEMU ?
eee no ja tam uwazam ze skille do lvla nic nie maja ( w pewien sposob). Otoz:
mozesz miec 50 lvl i powiedzmy 40/40 i ok tylko ze bedziesz ekspil na rotach i elfach, amazonkach i bh i moze czyms mocniejszym bo bedziesz mial duzo hapa
mozesz miec 20 lvl i skille 80/80 (i nie piszcie ze niemozliwe, trzeba tylko straaaasznie dlugo cwiczyc) i wtedy wymiatasz, mimo ze masz malo zycia to i tak mozesz chodzic na niektore lepsze potworki i szybciej ekspic.... ale to nie ma zastosowania do potworkow walacych z magii (po co ci 80 sh jak onrywasz z hmm :P)
mi sie tu nasuwa taki wniosek ze skille sa wazniejsze od leveli, ale lvli nie mozna tez pomijac
nawigator
27-11-2003, 21:47
Ja mam juz 67/65 na 22 levlu (no co musialem nabic pare levlków nie mozna ciagle siedziec na tym 16 - a te skile mnie tak korcily :D i sie nie chwale :P :P :P :P
aha mam jedna dobra metode treningu ale to na PW jak cos
Oryginalnie dodany przez Iglasty
gimli syn gloina nie znasz sie na skillach jak kto jest maniak to i moze miec 80/80 na 8 to nie problem wystarczy trenowac ja mam 71/68 na 29 i mi to pasi i uwazam ze trenuje tyle z emi styknie a zreszta do twojeg pytanie nie umiem ci powiedziec sam sie porownaj z rowiesnikami ja mam + z nimi !!! :)
na jakiej podstawie twierdzisz ze nie znam sie na skillach? czy ja mowie ze masz trenowac do 80/80 na 8 lvl? przeciez to zabiloby radosc z gry...
Ja na trening przeznaczam czas zawsze wtedy kiedy mam lagi ( czyli nie rzadko ) i naprawde wiekszosc moich znajomych ( patologia czy co:D? ) skille 50/50 ma na 16-17 lvl ( ja osobiscie mam 53/52 na 14:P - trenujac praktycznie tylko na stworkach ) .
IMHO twoje skille sa bardzo dobre jak na lvl ktory masz - malo komu by one nie pasily ;)
nawigator
27-11-2003, 21:56
gimli syn gloina jak najbardziej sie z toba zgadzam ale radze trenowac do 4 mag levela :DDD ja to juz zrobilem ale jakos dalej trenuje :DDD ale wieszz jakie jest zdziwko takiego PK. Jak trenowalem przed GH to przyszedl taki jeden o ksywce Sword - man i zerkiem mnie zaczol atakowac no to ja wszystkie staffy na siebie zabilem Zerka koles zdziwko i mnie z SD (ale cos slabo walnol jakos za 90) UHnolem sie i mialem brechta jak 30 level uciekal przed 16 :DDDD a potem wyszedl moj kolega Social Boy i go Dobil :DD
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
na jakiej podstawie twierdzisz ze nie znam sie na skillach? czy ja mowie ze masz trenowac do 80/80 na 8 lvl? przeciez to zabiloby radosc z gry...
Ja na trening przeznaczam czas zawsze wtedy kiedy mam lagi ( czyli nie rzadko ) i naprawde wiekszosc moich znajomych ( patologia czy co:D? ) skille 50/50 ma na 16-17 lvl ( ja osobiscie mam 53/52 na 14:P - trenujac praktycznie tylko na stworkach ) .
IMHO twoje skille sa bardzo dobre jak na lvl ktory masz - malo komu by one nie pasily ;)
hehe nawigator wiadomo ze knighci z zachodniopomrskiego ruuulezzz:D:D:D
nawigator
27-11-2003, 22:10
JAZZZZZZZZZZZZZZZZZDA :DDDDDDDDDDD
Na jakim ty servie grasz ? bysmy sie ugadali :DDD
t tak btw wlacz GG
SORKA ZA OUT OFF TOPIC
Ja tesh mam knighta na Amerze mam na sobie
-Plate set
-Steel helmet
-Guardian Shield
-leather boots
A nawalam z long sworda a trenuje ze sworda na zielonej tarczy mam 16 lvl i mam skile
-52-sword
-51-shielding
-3 magiczny
..............mysle ze mam dobre skille .............
..............a wy jak uwazacie ???................
Oczywiscie caly czas gdy expuje to na zielonej tarczy :D
Skille masz niestety mówie że przeciętne. Doćwicz 60/55 i będzie oki. Ale i tak masz lepsze od moich (byłych ;( ;( . Przeklęci hakerzy)
To i tak jestescie salbi na ma na 8lv 52/44 :D. Trening czyni mistrza
hehe nawigator wiadomo ze knighci z zachodniopomrskiego ruuulezzz:D:D:D
Taaa z zachodniopomorskiego rox, szególnie on (http://tibia.4players.de/community/?subtopic=character&name=Zaglada)
:)
Krasnoludzki Wojownik
07-12-2003, 17:10
a tak kozystajac z okazji czy skille 55/52 na 16 lv(poczatek) sa dobre jak na swiat Secura?
Oryginalnie dodany przez Krasnoludzki Wojownik
a tak kozystajac z okazji czy skille 55/52 na 16 lv(poczatek) sa dobre jak na swiat Secura?
Tak
Czy moga byc lepsze?
Tak
Czy powinny byc lepsze?
A jak ty uwarzasz?
Tak widze ze tu wszyscy mowia swoje skile itd. To pomyslalem ze sie zarejestruje i powiem jakie ja mam.
A wiec gram na Securze nie cale 1.5 miesiaca i mam skile 61/61 lev 22 i chcialbym wiedziec czy to dobre :D
Moze ktos mnie widziel w AB nik Mighty Michael :)
P.s niech ktos sie wypowie czy moje skile sa chociaz poprawne 8) pa all maniaka tibi
re: Dobre skille
Tyle razy bylo powtazane ze skille sa dobre wtedy kiesy sie tobie podobaja. Chodzisz polowac na cos, jesli cie satysfakcjonuje zabijanie tego czegos i robisz to w miare latwo to znaczy ze masz dosc dobre skille, jesli potwory na ktore najwiecej polujesz zadaja ci duzo obrazen a ty masz problemy z trafieniem to:
1. Wybrales za mocnego potwora
2. Idziesz trenowac.
Najbardziej mnie smiesza ludzie ktozy wymyslaja sobie formulki na skille (xx wiekszy niz lvl itp), bazujac ocene na tej zasadzie mozna powiedziec ze najlepszych 25-50 w wiekszosci swiatow ma slabe skille bo ma lvl wyzszy niz skille/magic lvl.
A dlugoterminowo to wyglada taK:
Koles co trenuje uparcie do 80/80 na samym poczatku dochodzac do 90 lvl (jesli wogole dojdzie) ma skille ok 95, koles ktory sobie trenowal czas od czasu ma ciut ponizej 90... pozniej im wyzszy lvl tym roznica robi sie mniejsza.
A ja polece tylko to:
http://www.geocities.com/cdeepal/EncyclopediaTibia/AverageEq.html
Wypisane przecietne skille oraz equipment dla roznych przedzialow levelowych.
Krasnoludzki Wojownik
08-12-2003, 15:05
Ah Gremlin pytam sie bo nigdy wielkiego lv nei osiagnolem ah te PK....... dlatego przenioslem sie na Secure i teraz jest spox. i niewiem czy skille mam good bo neiznam innych skilli i jak sobie ludzie opowiadaja o Hight Skillowcach......ah.... teraz mam 55/53 skille i jestem no...... sredni zadowolony bo chcialbym draga brac na solo :) chodz wiem ze przy takich skillach i lv to raczej niemozliwe :D
Oryginalnie dodany przez Krasnoludzki Wojownik
teraz mam 55/53 skille i jestem no...... sredni zadowolony bo chcialbym draga brac na solo :) chodz wiem ze przy takich skillach i lv to raczej niemozliwe :D
Po ostatnim update to dlugo jeszcze pewnie smoka nie dasz rady bic :)
A tak pozatym to bicie smoka solo nawed przed update oplacalo sie co najwyzej paladyna, knight na 30 lvl ze skillami 70/70 nadal potrzebowal 3-6 UH na kazdego smoka (moj knight 61/60 raz gdy solowal smoka dla zabawy urzyl 6 UH).
nawigator
23-12-2003, 20:22
ja mam teraz 73/69 skille na 25 lev
dragi bilem na 22 przy skillu 71 w swordzie
i dawalem sobie rade schodz ilo tak gdziesc 6 uh na smoka srednio
teraz dobijam skille do 80 robie 30 lev i potem do 85 itd itd :D
Jezeli trenuje sie z dwoma przeciwnikami, shelding rosnie szybciej, tyle co sword/axe/club fighting. Czyli wiecej przeciwnikow=szybciej shelding rosnie, tak? A jezei masz 3 przeciwnikow? a 4?Gdy 4 to 2 razy szybciej rosnie?
Oj, duzo niewiadomych
szukane:
x=ilosc przeciwnikow
y=szybkosc wzrostu shelding
rozwiazanie:
x=y ? 2x=2y? :P
Oryginalnie dodany przez MaRiO
Jezeli trenuje sie z dwoma przeciwnikami, shelding rosnie szybciej, tyle co sword/axe/club fighting. Czyli wiecej przeciwnikow=szybciej shelding rosnie, tak? A jezei masz 3 przeciwnikow? a 4?Gdy 4 to 2 razy szybciej rosnie?
Oj, duzo niewiadomych
szukane:
x=ilosc przeciwnikow
y=szybkosc wzrostu shelding
rozwiazanie:
x=y ? 2x=2y? :P
w jednej chwili tarcza mozesz blokowac tylko 2 przeciwnikow wiec nie ma roznicy czy masz 2 przeciwnikow, 3 czy wiecej ( za to jest roznica czy masz 1 czy 2;) )
Dzieki wielki Gimli synu Gloina :P Nawet nie wiesz jak bardzo ulatwiles mi moje zycie ;( <--to tylko ze wzruszenia :))
Ja miałem kiedyś knighta na lvl 24 i miał skile 48/44, a więc strasznie cienkie :( później wziołem się za trening i na tym samym lvl miałem już 55/54, ale to i tak cienkie, bo teraz mam nowego knighta i na lvl 16 mam skile 59/60 i cały czas trenuje, ale skil przychodzi mi co jakieś 4-5 godzin :(
Otóż żyje ja sobie tera na isarze!!!
No i oczywiscie trenuje
tak szczeze to teraz dopiero zaczolem dobrze to robic trenuje mianowicie z 3 dwrfami prawie zawsze
Skile mam nobkowate bo tylko 60/59na 24 (ale wstyd)
Rosna mi teraz bardzo wolno shield szybko wchodzi
ale jakos sie trzymam prosze was mianowicie o rade czy trenic jeszcze czy poekspowac do 30 i dalej trenic
z gury dzienki :P
sey you tibia
urodzilem sie po to aby grac:P
Pazdzioch
03-03-2004, 20:31
Oryginalnie dodany przez Polin
A ja polece tylko to:
http://www.geocities.com/cdeepal/EncyclopediaTibia/AverageEq.html
Wypisane przecietne skille oraz equipment dla roznych przedzialow levelowych.
Podpisuje sie pod tym, nie widze sensu gonienia za skilami juz na 20 lv bo to strata czasu i przyjemnosci z gry, wkoncu po kiego grzyba ci mocne skile skoro na mocnych potworkach bedziesz sie musial czesciej uhac zeby nie miec czerwonego paska ???
Raven the Templar
04-03-2004, 18:14
Sam bym tego lepiej nie ujal Gremlin :D :D :D
Ja na 15lvl mam kille 45/43 i caly czas trenuje na rotach :D
Ja posiadam knighta 26lvl skille 70/68
praktycznie cały czas trenuje
jakie powinien miec knight skille na 14 lvl?
ja mama slabe skille i slaby lvl wiec jade na trollach daje ful defa i czasami na 1 trolu moge wytronowac shild i fajt o 1 wyzej ostatnio z godzine moze wiecej siedzilem na trollach i podnioslo mi sie o okolo 15 z szilda i fajta w gore bo z roku wyszlem cieniasz a teraz tez jestem cienias ale lepszy iz wtedy hehe
ja mama slabe skille i slaby lvl wiec jade na trollach daje ful defa i czasami na 1 trolu moge wytronowac shild i fajt o 1 wyzej ostatnio z godzine moze wiecej siedzilem na trollach i podnioslo mi sie o okolo 15 z szilda i fajta w gore bo z roku wyszlem cieniasz a teraz tez jestem cienias ale lepszy iz wtedy hehe
Czy skille Knighta 36/32 na 11 levelu są dobre, słabe czy po prostu średnie?
Ja na lvl 35 mam skille 71 70.Wydaje mi się że są to bardzo słabe skille jak na ten lvl. Zapewne miałbym wyższe gdybym grał na świecie pvp.
Oryginalnie dodany przez Brzoza
jakie powinien miec knight skille na 14 lvl?
Trenuj tyle ile możesz ja naprzykład na 8 lv. nabiłem skile do 45/40 i zaczołem expować, teraz na 17 mam 47/42 ale ich nie trenuje zaczne to robic gdy zdobęde 20 lv.
No racja Pażdzioch. Bo po co tracić 50 hp na hicie cyca, ajk można stracić 80....
A tak poza tym to w tym linku Polina chyba przesadziliście. na 25 levelu skille 50/50? lol
A na 15 mam mieć spike. Skad skoro niskie skill- mało huntu- mało kasy- brak spike
Dj Nekro
09-03-2004, 11:25
A ja mam knighta na 10 lvl bo specjalnie go zabiłem :)
Lubie od początku trenować 8)
ja na 14 lvl mam 45/42 i to sa cienkie skille, ale sam klade BH, soldiery, wiec łup mam nawet niezly, mam p-set, m-star-zbieram na DH, dwarven shield, soldier helmet :)
Musi miec dobre skille :D
Toony Knight
14-03-2004, 21:00
Ja mam knighta na 19 lvl i skille 59/58 i rośnie cały czas. I uważam, ze mam skille całkiem niezłe bo dzisaj spotkałem knajta na lvl 35 i mial skille 61/59 czyli różnicy nie ma dużej ;)
Narazie mam zamiar zrobic skille 65/65 potem lvl tak ~25, skille 70/ 70, a potem sie zobaczy :)
Muppet The Master
20-03-2004, 13:44
Mój knajcik na 32lv <był 33 ale padłem> ma 75/71 ale chce dorobić do 80 shielda ale nie wiem czy mi cierpliwości starczy:P
Lord Ciemnoci
20-03-2004, 17:43
Jak dlugo trzeba trenowac zeby cos smili wskoczylo mam teraz 49 miecza ile czaru musze trzaskac sie z kolegom zeby mi wskoczylo wyzej podajcie czas w minutach
człowieku, to jest temat rzeka. Jak chcesz mieć dobre skille to po przejscu kupujesz sprzęt i ćwizczysz do skilow 50/50. Póżniej expisz i znowu ćwiczyc itd.
Acid Drink
21-03-2004, 00:47
Mam 22lvl i skilla 55/53 i 4 lvl magii
uwazam ze skill 60/60 jest dobrym skillem na 25lvl
ponadto skill 70/70 jest dobrym skillem na 35lvl
Pamietajcie ze niewszyscy ostro trenuja
Na 16 lev knighta powinieneś mieć skille coś koło 50/50
przynajmniej ja takie miałem a na 20 to coś mniejwięcej 56/54 conaj mniej.
----
We suck more ! And that's guaranteed.
Acid Drink
22-03-2004, 06:03
a tak apropo skillow wpadl mi taki zastawiajacy watek do glowy
zauwazylem (chodz moge sie mylic) ze def w broni jest wykorzystywany nie ze strony shieldingu, tylko np sword fighting, bo w przeciwnym razie jak by sie zsumowalo obie wartosci to powstawala by obrona imponujaca czego jednak sie nieczuje az tak bardzo.
ps
Moze ciutke nie na temat ale niechce zamieszczac nowego tematu bo to by bylo bezsensu
Oryginalnie dodany przez Acid Drink
Mam 22lvl i skilla 55/53 i 4 lvl magii
uwazam ze skill 60/60 jest dobrym skillem na 25lvl
ponadto skill 70/70 jest dobrym skillem na 35lvl
Pamietajcie ze niewszyscy ostro trenuja
Jesli chcesz naprawde w power gaming sie bawic to wiekszosc ludzi osiagajac lvl 100 ma skille shielding miedzy 70 a 80 a bron +/- 10 wiecej (mowa o rycerzach).
Ja mam 11 lvl i skille 43\39 CZY SA ONE DOBRE???:D:D
tata kazia
22-03-2004, 10:15
ja mam skille 56/54 na 24lvl (jak dla mnie to jest slabo) a trenuje z paladynem i grupka szczurow. szybko skacza skille i polecam ten rodzaj teningu :]
No wiec tak ja mam 31 lvl Knightem i mam 75/74 i wystarcza mi to całkowicie, a na 11 lvlu to mialem gdzies 45-48/44-47
Mam pytanie mam knighta na 13 lvl prawie 14 ale skille mam 38/32 czy to dobre skille jak na ten lvl, malo trenuje wienc niema sie co dziwic !:)
Ginatipe => Knight => Carlin => 14 lvl => HIBERNA
Karmazynowy Rycerz
27-03-2004, 00:54
Ja mam 20 knighta za skilami 61/58 i nadal trenuje bo na wysokich skilach fajna jest zabawa z nabijaniem kolejnych poziomów!!!
mam 12lvl i skile 46/46
Skoczek
Isara
:D:D:D:D:D:):):):):D:D:D:D:D
Czary Misio
29-03-2004, 18:07
jezu ja mam skle 47/44 na 21 lvl i jest mi z tym dobrze a odrazu mowie ze wogule nie trenuje bo mi sie nie chce ja dopiero gdzies nna 25 lvl zaczne trenowac skile bo na razie mi sie nie chce czekac jak mnie bedzie potworek lal a ja jego i tak z godzine . nie chce mi sie i tyle . potem jak zachce mi sie to zazne ostro trenowac :D ...... A i mam pytanko czy im wyższy lvl tym trudnij sie skile robi ?
@Czary Misio
Heh, mówisz że nie chce ci się stać i trenować z potworkiem godzine. Jak ja chciałbym móc znowu trenować po godzinie na skilla ;) A teraz bez 5 godzin to skille ani drgną. Z tego również wynika że im wyższy skill tym dłuzej trzeba trenować, więc robi się kolejne skille odpowiednio trudniej.
Ale jest sposób na nudne trenowanie. Po prostu rób w tym czasie coś innego. Pisz na forum, oglądaj funy, odrabiaj lekcje.... cokolwiek. Skille "same" się pojawią :D
no nie co za posty. ochnascie postow typu mam knighta na XX lvl z XX/XX skillami. czy sa one dobre? Ludzie dajcie spokoj. Wszyscy macie wypas skille.
Kazdy sam powinien ocenic czy ma dobre skille, jak huntuje i widzi ze dostaje za duze ciosy-ma za male skille i jak mu sie chce niech idzia trenowac.
może to glupie pytanie ale jak sie liczy te skille??
Oryginalnie dodany przez Pebiz
może to glupie pytanie ale jak sie liczy te skille??
Skile możesz looknąć klikając na przycisk skills pod ekwipunkiem.
no to wiem ale jak sie to oblicza czy coś
prosze o szybką odpowiedź
8 lev - skille 30/30 i będzie tylko z górki
Oryginalnie dodany przez Pebiz
no to wiem ale jak sie to oblicza czy coś
prosze o szybką odpowiedź
Chodzi ci o to co ile czasu skille wskakują??
Jak sie oblicza skille!!!!!??????
KNIGHT IS THE BESCIOR
ja mam knighta 16lvl skille : 47/42 AB'DENDRIEL
RZADZI
n00b
zdziwiony
08-04-2004, 14:21
Ja Swoim knightem na 10 lvl mialem skile 45/45. Potem expilem do 15lvl i na 15 nabile se skile 52/50. Nastepnie expowanie do 20 lvl i skile do 62/60. Teraz mam 24lvl i dzisiaj bedzie 25 :P. I nadejdzie trening teraz bede trenowal skile do 67/65. potem lvl do 30 i skile do 72/70. A potem jak jeszcze zobacze.
Rincewind
08-04-2004, 16:40
ja na 16 lvl mialem skille 47\40 nie sa dobre ale moim zdaniem moga byc 8)
L..i..S..e..K
08-04-2004, 18:52
14 lvl - 42\39 :rolleyes: Nie trenuje , Expuje :D.
OK.Widze ze macie problem z skilami wedlug mnie powinny byc takie:
Dla Knight!
1 lvl powinien miec 10/10
do 5 lvl powinien miec 13/13
do 10 lvl powinien miec 20/20
do 15 lvl powinien miec 30/30
do 20 lvl powinien miec 40/40
do 25 lvl powinien miec 50/50
do 32 lvl powinien miec 60/60
do 45 lvl powinien miec 70/70
do 60 lvl powinien miec 80/80
do 80 lvl powinien miec 85/85
do 100+ lvl powinien miec 90+/90+
Dla Paladyna!
1 lvl powinien miec 10/10
do 5 lvl powinien miec 10/13
do 10 lvl powinien miec 25/20
do 15 lvl powinien miec 40/30
do 20 lvl powinien miec 50/40
do 25 lvl powinien miec 60/45
do 32 lvl powinien miec 70/50
do 45 lvl powinien miec 80/60
do 60 lvl powinien miec 80/70
do 80 lvl powinien miec 90/75
do 100+ lvl powinien miec 100+/80+
Dla Maga i Druida!
1 lvl powinien miec10/10
do 5 lvl powinien miec 13/13
do 10 lvl powinien miec 16/18
do 15 lvl powinien miec 18/20
do 20 lvl powinien miec 19/22
do 25 lvl powinien miec 20/24
do 32 lvl powinien miec 21/26
do 45 lvl powinien miec 22/28
do 60 lvl powinien miec 23/30
do 80 lvl powinien miec 23/31
do 100+ lvl powinien miec 24/32
I jeszcze mozecie miec wieksze niz ta granica skile,ale staraj sie miec jak w tabeli
Klikowski
08-04-2004, 22:31
Niema odpowiednich skili na danym lvlu, skile są odpowiednie wtedy kiedy odpowiadaja graczowi, np mam 15 lvl knighta skile 46/42 przed smiercią od GSa w ghostland ;( (chamsko sie kraty zamknely za mna, i jakis inny trup tez lezal :)) a teraz mam 45/41, i wydaje mi sie ze skile mam wystarczajace jak na moj lvl poniewaz mi odpowiadaja i to jest najwazniejsze :] .
Bigvirus
09-04-2004, 09:02
NA 48 mam 76//74 :D
Oryginalnie dodany przez Rogal
OK.Widze ze macie problem z skilami wedlug mnie powinny byc takie:
Dla Paladyna!
do 45 lvl powinien miec 80/60
do 60 lvl powinien miec 80/70
To paladyn miedzy 45 a 60 levelem ma Twoim zdaniem tylko shield trenowac?:D Sorry ale ja sie nie zgadzam.Podstawa to dist, bo polowac z tarcza bedziesz raz na ruski rok(chyba ze jestes masochista).Shield moze byc przydatny ale to raczej juz hobby moim zdaniem kolo jak ktos ma ponad 60 shielda to moze sobie odpuscic i robic dist gdzies do 85 i pozneij sie bawic ewentualnei w skillowanie shielda;>
------
Edit by Gremlin
Z laski swojej jak cytujesz to cytuj to do czego odpowiadasz a nie caly post.
wyciu amera
09-04-2004, 19:16
czeba umiec grac knightem
muj bracholek debikl ma na 18 lvl skile 37/34
debil!!!!!!!
nazywa sie szmergielx amera
Rogal- wziąłś to z jakiejś stroyn któa jest z tego co patrzyłem strasznie bzdetna :(
NA 20 levelu skille 40/40?
Bez treningu będziesz miał większy aword/club/axe (powinieneś).
A na 15 30/30 to porażka.
Z tego co wiem to na tej stronce cena magic longsworda to było 39k :D
Zgredzio
11-04-2004, 18:54
Ja mam knighta 14 level i ma skille 59/56
Tomek_89
11-04-2004, 18:59
Zgredzio gratz skili , masz bardzo wysokie jak na ten lv.
Ja uwarzam że i tak mam małe skile , a porównujac do tej tabeli to mam bardzo dobre.
Knight 17lv skile 53/52
Wtajemniczony
11-04-2004, 19:03
Ja mam lvl 11 i skile 47/45 i jedno wam powiem trenujcie trenujcie i jeszcze raz trenujcie expowanie zostawcie na pozniej.
Wow niezle trenujecie spojrzcie na moj podpis a dowiecie sie ze mam bardzo slabe :(
Lord Jagodov
12-04-2004, 10:21
Mój knighcik ma 21lv i skille 63/61:tongue:. Myśle ze są dobre jak na ten lv i jestem z nich zadowolony, ale ciagle cwicze by być najlepszy :P :P
Tomi....
12-04-2004, 14:19
:D na 16lev skile : 62/60 :P
:D a na 20lev 82/80 :D
Dr. Omader
12-04-2004, 14:48
Rogal: Ja tam nie lubie takich tabelek bo to głupie troche. Każdy gra jak chce i jak idzie na jakiegoś potworka i widzi że sobie słabo radzi to idzie trenowaci wraca na tego potworka i sprawdza czy juz dobrze jest.
Po zatym troche dla mnie śmieszne jest to: do 20 lvl powinien miec 40/40
i inne takie przykłady. Przecież żeby na 20 lvl mieć skille mniej niż 50 to to obciach jak nic. Na co taki knight będzie chodził? Rotwormy?......
Ja tam lubiłem trenować bo nie wymagało to dużo roboty i dla własnej satysfackji na 7lvl mialem skile koło 72/70 ale one są za wysokie na ten lvl bo i tak nie można na nic silniejszego skoczyć bo za mało życia. Jednak fajnie się potem na 10lvl z guardów wygania 40lvl+ :P
Zgredzio
12-04-2004, 18:20
Ja mam 12 level i mam skille 57/42.
A mój knight na 13 ma skille 59/56:D
Mister Knight
12-04-2004, 19:00
Ja mam 30 level i skille 59/56 i myśle że gorzej być nie może! Powinny być przynajmniej 70/65 Pozdro
A moj knight ma 8 lvl i skille 51/44 (ciagle rosną)
Pozdro.
zobelbeat
13-04-2004, 18:05
Ja posiadam Knighta 33lv a skille 65/60 sa bardzo slabe jak na ten lv . Na treningu spedzam duzo czasu ale jakos niewidze pozadanego efektu ;/
Cainghorn
13-04-2004, 19:49
Caly problem w tym, ze ciezko jest zmusic sie do wielogodzinnego treningu. Ja jestem z natury niecierpliwy :] i jak nie widze efektow w miare szybkim tempie to zazwyczaj daje spokoj. Efekty widac w podpisie... Skille 65/62 na 34 lvlu. Ale teraz, zeby sie nie nudzic, robie tak: w dzien chodze na hunty i exp, a cala noc skilluje :) Jakos to idzie...
Master Mazi
13-04-2004, 22:53
do 20 lvl powinien miec 40/40
do 25 lvl powinien miec 50/50
O Kurdeee Musze przestać skilować i brać sie za exp :D MAM ZA WYSOKIE SKILELE :( ;)
Mlecyk wzg
16-04-2004, 21:27
hmm.... ja knightem na 14 lvl mam skile 59/56 dosc duzo trenowalem z qmplem innym moimknightem ktorego hackneli mi ;( mialem skile 64/62 na 20 lvl a moj qmpel na 26 lvl SHIVAKI :D:D<ziom> ma skile 68/66 i to sa wypas skile jak na knighta gs w lape i rozwala pol tibi (lacznie z ludzmi hrhrhrh ale mnie nie rozwali bo to nóób) :P:D:D
@ziomuś
ban na 24 H za statsowanie, moze cie uspokoi
ja ryckiem na 25 levelu mam skille: 52 axe-51 shield. ;) niewysokie,ale mogą być :P
Zoltan Chivay
21-04-2004, 22:52
No to teraz ja sie pochwale moimi skillami: 54/53 lvl 15 i lada chwila beda 55/54. ^^
Ja osobiście na lvl 22 miałem skile 68/68, ale to bardzo dużo trenowałem. A mój kumpel ma lvl 41 i skile 80/80 8o , a teraz trenuje do 81/81 i znowu idzie expić - on to dopiero jest hardcorowiec :P A jeśli ktoś niewierzy to prosze sprawdzić w rankingu na tibia.com - jego nick to Asterix, gra na lunarze!
Oryginalnie dodany przez Novar
Ja osobiście na lvl 22 miałem skile 68/68, ale to bardzo dużo trenowałem. A mój kumpel ma lvl 41 i skile 80/80 8o , a teraz trenuje do 81/81 i znowu idzie expić - on to dopiero jest hardcorowiec :P A jeśli ktoś niewierzy to prosze sprawdzić w rankingu na tibia.com - jego nick to Asterix, gra na lunarze!
Asterix przecież udziela się u nas na forum... kilka razy żeśmy się minęli na dwarfach :D i wymieniliśmy kilka słów o forum :D
ale że on ma 41 level ?( nie wiem... jakoś mi się nie wydaje żeby miał tak wysoki :rolleyes:
reksio82
22-04-2004, 11:15
oO widze ze Aster mnie dogonil :) gratz gratz... Skile dla rycka są sprawą indywidualną każdego gracza. Ja np duzo trenowałem bo miałem lagi i bałem sie iść expić, żeby czasem nie dostać laga lub kicka podczas którego mogłem zginąć. Ostatnio poprawiła się jakość łącza i cieszcze sie, że w końcu moge sobie pochodzić i sprawdzić moc mojego udeżenia :D Gram na Lunarze Pan Tomcio 38lv 80/80 (sword) Trening jest bardzo nudny, nie radze robić tego na siłe bo to bardzo obrzydzi gre. Pozdro all ;)
Spoko obrzydzi gre ale na krotko. :D Potem jest Wypas jazdaaaa:D jak idziesz expic na dragi albo cos w tym stylu :)
Pozdro dla Kuby i Tomka 8)
Ej jeszcze jedno:) Co wy tyle o mnie gadace sam potrafie mowic :]
Mroczupl
22-04-2004, 18:07
ja swoim ryckiem na 16lvl mam 47sworda/44shieldinga ale w najbliższym czasie bede mial 50/47 8)
ale że on ma 41 level nie wiem... jakoś mi się nie wydaje żeby miał tak wysoki
No a jednak ma! :D Aster no tak to jest bo cos sie malo wypowiadsz tutaj to trzeba ciebie reklamowc :P Pozdro dla ciebie. Acha no i trenuj ostro a potem exp czeka :D Szkoda ze juz nie moge z wami pograc na lunie :(
No a jednak ma! Aster no tak to jest bo cos sie malo wypowiadsz tutaj to trzeba ciebie reklamowc Pozdro dla ciebie. Acha no i trenuj ostro a potem exp czeka Szkoda ze juz nie moge z wami pograc na lunie
Dzia Novar za wszystko :]
Skile narazie nie rosna ale juz niedlugo ^^
I wielka szkoda ze nie mozesz z nami na lunie pogrywac :((poamietaj pewne osoby dostana za swoje ;) )
Novar Best Friend :D
medevial
23-04-2004, 18:03
Skille to podstawa ale nie wszystko... Można miec skille 70/60 i biegać z nożem...
Ja tam popieram tabelkę Rogala oprócz skilli dla postaci magicznych, bo znam sorka na 25 z 22/24. Ja swoim knightem mam 41/38, a ma on 12 lvl.
A ja na 19 lvl mam 46/39 i sie tym nie przejmuje bo na demona narazie ni mam zamiaru pujsc:)
Gremlin widze że dobrze gadasz wytłumacz mi
Mój brat ma skille 41 37'i rosnom' początek 9 lev jest :2handed:
nie mam pojencia na jakich skillach ma chodzic na
jakie potwory?? ja jestem pallasem 22 lev . A i czy ma dobre skille 41 37
marcinek-druidek
03-05-2004, 10:29
Ja mam knighta na 16 lvl skile 40/37 wugule nie trenuje !!!
A TAKIE SKILE
Hrabia von Nox
06-05-2004, 17:14
re up:
Słabiutkie skille masz, koleś.
Heh, spróbujcie tak jak ja zrobić se skille 54/49 na 15 lvl. Prawdziwy koszmar, ale jakie korzyści!
Bigvirus
06-05-2004, 18:12
OD lvl nic nie zalezy na 8 lvl mozesz miec skille jakie hcesz to zalezy ile bedziesz trenic ja mialem na 12 lvl skille 73/71
Monoskar
06-05-2004, 18:19
Cze. Na 19lvl moje skille to 52/48 i jakoś niespecjalnie lubię trenować. Faktycznie, jak już wspomnieli poprzednicy, trening jest strasznie nużący dlatego z reguły po ~20 minutach treningu idę expić.
Kiedyś się zastanawiałem, czy nie byłoby lepiej, żeby skille rosły razem z doświadczeniem, w zależności od zdobywanego levela 8o
Real Finuko
06-05-2004, 18:42
Powiedzcie mi czy moje skille 50\47 na 18 lvl sa slabe czy bardzo slabe???
TYLKO mówcie prawde, nawet bolesną!!! ;(
Oryginalnie dodany przez Real Finuko
Powiedzcie mi czy moje skille 50\47 na 18 lvl sa slabe czy bardzo slabe???
TYLKO mówcie prawde, nawet bolesną!!! ;(
Skille masz takie sobie. Na twoim miejscu potrenowałbym do 55/52.
A do ludzików którym nie chce się trenować pomyślcie tak, że jak na 15lvl potrenujecie do 65/65 albo nawet do 70/70 to macie spokój do 35lvl. :D
Lord Ciemnoci
09-05-2004, 11:29
ja mam skile 58/55 zgadnijcie jaki mam lvl 8)
Dany_2004
09-05-2004, 15:15
Mam Knighta 19 level skille 50/48 i zabilem juz 3 osoby i bylem PK !! :baby: !! :lucznik: ICh tylko zabilem
Oryginalnie dodany przez Avanti Sorcerrer
Oryginalnie dodany przez Gremlin
No mozna :D moj kolega na Eterni siekal 75/75 na 12 lvlu :D wiec nie moofcie ze cos w tibi jest niemozliwe :D
Zacznijy od tego o co w tej grze chodzi... mi sie wydaje ze o rozrywke a nie o nudne stanie i patrzenie jak 2 gosci powoli sie bije. Co do twojego kolegi: dmg. rosnie u knightow rowniez wraz z lvl wiec czas ktory poswiecil na ten trening jest troche zmarnowany, bo mogl zrobic wyzszy lvl juz przy skillach 50/50 a wyszlo by mu na to samo. Dobrym przykladem jest Gottar(z Isary) ktory teraz przeniosl sie na Solere(serv. ma jakis miesiac) i ma juz ponad 81lvl+ a skille kolo 80/7x+ On wogole nie trenuje bo jego zdaniem nie ma to sensu, skille same skocza na potworach. I ja sie przychylam do jego taktyki, bo wieksza jest przyjemnosc ze zdobywania lvl'u niz ze stania i skillowania.
ja tam mam 15 lvl i skille 56/47, dobije cluba do 60 i zaczynam ostro expowac ;p
ja mam knighta 17 lvl skile 50/45 w wolnych chwylach ide exoic a jak jest kompel to pzrewaznie trenujemy
DarkBraver
15-05-2004, 21:44
Nie ma zadnych okreslonych norm skila zadnej z profesji, zaleza one tylko wylacznie od gracza. Znam duzo knightow ktorzy na 50+ lv mieli skile po 60 pare.
W tej grze jest tak ze czym wieksze masz skile tym szybciej expisz i latwiej ci przezyc.
Moim zdanim mówienie że na x lvlu mam x/x skile jest troche bez sensu bo jeśli mówimy ze na 20 lvlu powinno sie miec 60-65/55-60 to Bubble jest do dupy bo teraz powinna mieć skile po 200 co ejst troche bez sensu dla mnie powinno sie robic tak jak robi sporo osob trenujesz trenujesz expujesz trenujesz trenujesz potem exp itd jak masz 60 lev i skile 80/80 to mozesz se wiecej poexpic bo masz skile dosc dobre i rozwalisz to co cchesz rozwalic
Faolitiarna
16-05-2004, 09:17
Oryginalnie dodany przez AS
ja na 13 mialem 42/35 czyli na 16 lvl powinny byc 60/40skile na 20 80/60
nie wiem nawet jak skomentować coś tak kretyńskiego...
aha i dobre skille zaczynają się od 55/55 wszytsko poniżej to szajs mniej więcej do 30 levelu jak masz 60/60 to jest w porządku ale jak ktoś na 50 levelu biega z 60/60 to jest shame.... :)
ja na razie nie mam zbyt dobrych skilli bo 47/46 ale musze zarobić jeszcze 500 gp, kupuje dragon hammer, może zrobię 18 level (bo mam 17 na razie) a potem expie do 55/55, potem levelik, 60/60 i tak dalej(w granicach zdrowego rozsądku oczywiście ;-))
Gniew Mroku
19-05-2004, 14:42
Ja na końcówce 12 mam 40/36, ale teraz nie chce mi się trenować. Swoją drogą ten temat za dużo z przedmiotami wspólnego nie ma.
Mister Knight
19-05-2004, 20:59
Ja mam knigta na 33 i mam skille 63/61 wdg mniedupne ale znojomi mnie pocieszają :P(gram na non pvp)
A ja mam taka taktyke :
Expisz i troche skilujesz ale :
robisz sobie lv a potem trenisz tek zeby miec na 20lv skile 61/60 :) potem robisz 1lv i 1skill
i gdzies tak do 90 skili a potem tylko expisz i sie skilami niezajmujesz
czyli :
25lv - 66/65 - wsam raz na dragi ;)
30 - 71/70
35 - 76/75
40 - 81/80
45 - 86/85
50 - 91/90 i mozna trenic do 95 ale moim zdaniem 90 jest wystarczajace i jest na dobrym lv dobre skile :))
Ja swoim knightem(można powiedzieć że kolegi, on chwilowo nie może grać to trenie mu skile, żeby w wakacje blokował stworki) mam na 12 lv. skile 53 sword i 48 shieldinga ale nadal 3 mlv. chociaż awans tuż, tuż. I jak narazie to niemam zamiaru przestać skilowac.
Oryginalnie dodany przez Majen
Ja swoim knightem(można powiedzieć że kolegi, on chwilowo nie może grać to trenie mu skile, żeby w wakacje blokował stworki) mam na 12 lv. skile 53 sword i 48 shieldinga ale nadal 3 mlv. chociaż awans tuż, tuż. I jak narazie to niemam zamiaru przestać skilowac.
no niezle skille,ja takie mialem na 20+ lvl (tylko ze ja praktycznie nie trenowalem). teraz sie za trening wziolem i zobaczyly,planuje do 70/6x zrobic i expic:)
V.E.N.O.M
20-05-2004, 15:12
mozna miec skile wypasione nawet na malym lvlu po pierwsze gdy ostro nabilismy na rooku czyli jakies 20/23co jest szczytem jesli chodzi o skile do 8lvlu a potem caly czas trening na mainie z trolami i nie trzeba miec lvlu 50 zeby miec skile po 80
re: Up (i wogole wyzej)
Skille mozna miec dowolne na dowolnym lvl:
1. Zaraz po wyjsciu na main ustawiamy sie z innym graczem i trenujemy, skille ida a exp nie, wiec na 8 lvl mozemy miec dowolne skille (ale po co skoro 2 SD i gryziemy piach?)
2. Mozemy expowac nawet knightem przy uzyciu HMM (a kto mowi ze nie :) ), wtedy pozostale skille beda bardzo powoli szly. Pozatym mozna sie zabic kilkadziesiat razy i jako iz skille spadaja szybciej niz lvl szybciej spadniemy do 10 niz sie zrookujemy.
3. Expujac i nie trenujac wogole skill ataku bedzie:
do 40-50 lvl skill zostanie w tyle, miedzy 70 a 85-90 lvl bedzie podobny, a pozniej juz advance w skillach sa tak odlegle ze lvl znowu zaczyna szybciej isc (zwykle knighci co nie trenuja maja na 100 lvl skille ~85/70-75)
Odstep pomiedzy bronia a shielding bedzie sie zwiekszal mniej wiecej w tempie 1 roznicy na 5 awansow.
Kiedyś w którymś tenacie widziałem taki wykres jak rosną skille knighta (sword, club, axe), sporządzone przez jakiegoś gościa. Teraz ostatnio spalił mi się dysk i chciałem sobie ich poszukać ale za uj.. nie mogę znaleźć. Jeśli możecie to podajcie mi do nich linka albo najelepiej wklejcie je w tym temacie.
P.S. - to był wykres, w którym były umieszczone skile od ok. 50 - do chyba 110
/ z góry dzięki !
Chodzi Ci pewnie o ten (http://tibia.pl/thread.php?threadid=1339&boardid=7&styleid=1&sid=d88733f3d36d007a7231251fc7462679) linek. Na pierwszej stronie na dole.
Pasorzytek
21-05-2004, 16:12
ja mam 25lvl knight 50/46 clubem wale dragon hammer i nienarzekam nawet draga ubilem :) edit: poprawka 3 sek po napisaniu postuu 47 shielding; ;p
Roces Graal
22-05-2004, 23:10
Hehe a ja mam na 9 lvlu knighte skille 30/30. Dobre ??
Na 15 chce miec 50/50 conajmiej wiec nonstop na bugach siedze :/
Ja mam 19lv :sword: a skille 59/58 nie wiem czy sa dobre na 25lv chce miec cos ok.70 skilla :D
Znam synka co na 8lv ma podobno 63/61 :O
Wedlug mnie to glupota na 8lv robic takie skille jak pk idzie to patrzy na lv bo nie wie jakie masz skille.
Wiem o tym bo moim pallem na 12 lv mialem 65/49 a pk master sorcerer na 21lv i tak mnie dojchal
Mister Knight
24-05-2004, 15:38
Ja mam knighta na 35lvlu skille 64/61 i uważam ze sa dupne ale wszyscy mnie pocieszaja :P
Artur-Knight
24-05-2004, 19:02
JA mam 28lvl i skille 61/60 wedlug mnie som dobre
mam palka na 21 lvl wczoja zrobilem od 15 lvl mam skille 60/50 i wogle nie trenowalem bawilem sie na rotach kolo venore na full def i tak jakos weszlo mi :)
Ja na 13 lvl mam skille 40\41. Uważam że na ten lvl mi wystarczą. Nie bende ciągle trenował bo mnie mdli.
Wole poexić wkońcu to jakaś zabawa a nie ciągle trenować i trenować. :P
Bongozzpl
25-05-2004, 12:59
ja mam male skille bo mam 19 lvl knajta i tylko 45/39 bo nic nie trenowalem :((:((:((:(( ale teraz trenuje z ppotworkami i sie zwieksza na bank.
ludzie trenujeci e z rotwornami 4 naraz lub bugami 8 naraz
Bongozzpl --->Titania--->Carlin
Bbbbiiiiiiiiiiiiigggggg LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
Tony Da'Rose
25-05-2004, 13:15
[I]Oryginalnie dodany przez Bongozzpl
ludzie trenujeci e z rotwornami 4 naraz lub bugami 8 naraz
Bongozzpl --->Titania--->Carlin
Bbbbiiiiiiiiiiiiigggggg LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
Amagad...
Trenujac z wiecej niz 2 potworkami(roty,ghoule,dwarfy,bugi itd) Nie masz takiego efektu jak np z dwoma.
Dwa to wystarczajaco, gdyz one atakuja na shield.
Kazdy inny juz na arm, przy tym otrzymujesz obrazenia.
Ale i tak nie ma to jak nocka na exicie z sorcem/druidem 22+ :D:D:D:D Ghoule rox
P.S Gram na titanii, mam 37 elite skille 75/74 :]
Ja mam 19 knighta i skille 57/54
4 m lv i dla mnie to sa dobre skille jak na ten lv
cYa
Major
yoyo Trencie Trencie tzreba miec dzue skille lol :D
Podpalacz
31-05-2004, 00:26
Przyznam ze nie przeczytalem 10 stron:)))
Ale jak chodzi o kinghta to trening jest bardzo latwy a przynajmniej duzo latwiejszy niz dla palka.
Odnosnie topicu: Im lepsze skille tym lepiej ale nie przesadzaj na poczatku. Duzo osob zaraz po wyjsciu z rooka nabija 12- 15 lvl i leci do skills 70/70. Nabija 30-40 lvl i leca do 80+/80+ i od tej pory juz tylko exp i hunty, ale kazdy robi jak chce:). Ja w tym momencie mam 52 lvl i postanowilem zrobic 90/90 i dopiero zabrac sie za exp.
Ktos powyzej napisal o skills 80/60
Dwa pytania??
1)Jak trenujesz na ghulu to bierzesz 2 raty????
2) A moze jestes palkiem i nie zauwazyles ze topic odnosi sie do skills knighta
Pozdro:)
Ja mam rycerza na 10 lv, i mam 32/29 :)) i jestem zadowolony
Ja mam knighta na 15 i skile 38/35 oraz fishing 33 nie wiem co o tym sadzic???
Oryginalnie dodany przez Mister Knight
Ja mam knighta na 35lvlu skille 64/61 i uważam ze sa dupne ale wszyscy mnie pocieszaja :P
Eeee... Eee... Ee... Dupne. ;)
Ja sobie zrobiłem nowego knghta. Na raze na 8 lvlu mam 40/40, planuje na 'ósemce' mieć 60/60. Przynajmniej na jakiś czas będze spokój ze skillami, poexpić będzie można.
A ja mam knighta na 14 lv. 2 mlv. (czemu ta magia tak wolno idzie?!) i mam skille 37/32
ak na mnie to są za słabe :D , bo paladynek na 10 lv. by mnie pewnie pokonal ;(
Artur-Knight
01-06-2004, 21:16
Ja mam lvl 28 skille 61/61 i uwazam ze som slabe!
Olejarzysty
02-06-2004, 17:05
Ja mam skille 66/64 na 24 lvl ale to nieważne, według moich kolegów są dobre ale ja ciągle trenuje, teraz skill dostaje 1 raz an 4 dni więc niemyślcie, że skille na 20 lvl bedziecie mieć 80/60 bo to conajmniej śmieszne, żeby nabić skill trzeba mieć określoną ilość trafień a nie jak wy to sobie wyobrażacie !? :berserk:
Podpalacz
02-06-2004, 17:16
teraz skill dostaje 1 raz an 4 dni
OMG!!!!!!!!!!! Jak grasz malo to OK, ale jezeli grasz duuuuzo dziennie i tak wolno Ci rosnie to poczytaj jakis poradnik o skillowaniu -.-
Pozdro
spider-bialystok
02-06-2004, 18:36
ja ostatnio trochę treniłem i na 17lv mam skile 45/41 , ale po banie mam zamiar potrenić do 50/46 i wtedy dam se spokój z treningiem na kilka dni.
iva-knight
07-06-2004, 09:39
nie wiem jakie skille maja byc na 16 levelu ale ja mam obecnie taki level i mam skille 52/47 nie wiem czy one sa dobre czy nie ale mi powiedzice ;)
Mighty Eddie
07-06-2004, 11:39
Ja ostatno dobiłem palkiem 28 lvl i mam skille 70/55 :)
Magic lvl 15 ^^
P.S
Pozdrowionka dla Fanfiego :D
A mnie nikt nie pobije 8) . W denność moich skilli ;( .
Yestem rycerz na 20 lvl i mam skille 46/37. A wszystko to bo nie nawidze TRENOWAĆ!!! Ale musze ćwiczyć. Życie to ni sama przyjemność :] .
ja mam 20 lvlek i 51/46 niestety jak dlamnie to one troche zamałe na ten poziomek
ale teraz ciężko trenie :) i wszystko leci w góre
A ja niedawno zaczalem grac po dlugiej przerwie i zrobiłem sobie rycerza. Naczytałem sie wszelkich porad odnosnie ćwiczenia, broni expowania itd itd.
Mam 9 lvl i skille cwicze tak jak opisał Reynolds w temacie Wszystko o treningu czy jakos tak. Ćwicze skille tak jak to tam było opisane i mam 25/31 Nierozumiem tej dysproporcji, czy ktos mógłby mi to wyjaśnic? Z tego co widziałem w postach wyżej, Shielding ma się mniejszy :O
Elendart
09-06-2004, 23:10
nie wiem jaki sa odpowiednia skile
ale ja na 15 mam 43/32
<to 32 to dlatego ze wale z 2handeda>
:2handed: :2handed:
Lolita kosmita
10-06-2004, 08:09
Elendart to sa bardzoo slabe skille jak na ten level ja majac 9 mam 33/30 i chodze z swordem :P zamiast z 2 handetem biez w lape wooden shielda i knife i lec bic np. beary albo dwarfy !
ja tam mialem pala 10 lvl. i skille 40/29 ale mnie hakneli i nie mam go wogule wiec kumpel powiedzial ze da mi pala bo gra inna postacia dal mi i 11 lvl. ze skillami 48/35 !! sam bym nabil tym swojim palem, na tym lvl. ale szkoda ze mnie hakneli :( wiec zeby nie kumpel to bym juz nie mial :P
a ja mam narazie na 14 lvl skille 43/41 z deq shitowe ale co tam, teraz ciagle trenie i chcę mieć na 15 coś pod 50/50
supersonic
10-06-2004, 19:40
Ja mam 20 lvl i skille 50/48
Ile musze trenowac na jednego skilla i gdzie moge expic przy takich skillach i z eq: c helmet noble arm p legi fs i beho shield ??
Entar Srebrna Tarcza
10-06-2004, 19:46
czy skille 53/52 jak na 14 lvl knighta sa dobre?
i czy taki eq jak
p-set, stell helmet, dvarfen shield i spike swordzik( nie mowiac o leather bootsach) jest dobry?
Lolita kosmita
10-06-2004, 20:58
Moim zdaniem sa to dosc dobre skille lecz knightem na 14 lvl moglbys miec troszke je wieksze [choc moge sie mylic]. ja sobie postanowilem nabic skille jak najszybciej na 60/60 i biec.... ale to tak na 18 lvl :P
supersonic
10-06-2004, 21:09
Ile musiales trenowac na te skille 60/60 skoro ja na 20 lvlu mam 50/48 ;/
Klusek07
10-06-2004, 23:54
a ja dzisiaj moim najtem :miecz: zrobilem lvl i po dwa skkile i jest lol 8) , co myslicie 17 lvl 48/44?? ?(
:baby: :baby: :baby:
Lolita kosmita
11-06-2004, 09:02
Heh Powiem ci ze na ten lvl nie sa wysokie ja na 11 mam 40/38 a na 17 jakies 50~/50~ powinienes miec
lol to czyli mam bardzo słabe skile :( ale zaczęłem trenic :D teraz już są 45/43 i ciągle rosną
co myslicie o moich skillach ?
Lolita kosmita
11-06-2004, 10:44
Hehe ja tez trenuje jush mi o 3 miecze wskoczyly a shilding o 2 wiec sie ciesze :P
A tak wogle To gz
narazie mam 36/32 na 10 lvl,ale raczej troche dupne...nabije do 40/40 lub 35 i ide do Ab
thx Lolita Kosmita, a z moimi skillami ciągle jest lepiej już są 48/46 na 16 lvl :D jeje
Ja na 8 lvl mam 59/59. :D
Leoric King
16-06-2004, 21:28
Hmmm...Ja tam niemam problemu ze skilowaniem.
Ja jak tylko wyszedlem na maina to zaczelem trenic napoczatku z ludzmi i nieszlo to najlepiej ,bo na skilach okolo 39/35 tak jakos skill skakal co pultorej godziny.
Pewnego dnia kumpel powiedzial idz na dwarfy i poszedlem i zgadnijcie co??
A no ze w 5 godzin dobilem do 50/49.
Wedlug mnie to na dwarfach sie super cwiczy tylko oczywiscie z wooden shieldem i najslabasza bronia z danego rodzaju.(kto tam czym wali).
Ja serdecznie polecam dwarfy sa masterskie na treina.
Leoric King :D
O, Qrcze. Przestańcie z takimi 59/59 na 8 lvl, :O bo się kompleksów nabawie......
Ja na 18 lvl mam 42/32 :P hehe.
Może wróce do Kazo (na razie bije kase na Amazonach),i w przerwach między biciem soldków postoję w kącie z dwarfami? Myślę, że to by było całkiem, całkiem.
BTW: Jak myślicie, czy z powyższymi skillami, P-legs, P-armr, Dwarven Shield, Stell Helmet, Spike Sword poradzę sobie z Cycem albo Beholderem?
@Leoric King: Dlaczego Wooden Shield, a nie jakaś lepsza? Z tego co naczytałem na tym forum, to jakość tarczy i tak się nie liczy. A może się mylę :-?
ja mam knighta na 13 lev i skille 46/40 i powiedzcie czy one sa dobre??????????
a i mam jestem jeszcze jedno pyt bo ja wybralem sword ale teraz podobno lepszy axe i co jest lepsze?????
Ja mam moim knightem skille 62/58 na leverze 29 i narazie mi wystarcza ;)
Ja zawsze wkładałem dużo czasu w tren
teraz gdy sie przeniose na new world nie spoczne poki nie dobije min do 70/70
Mimichal
18-06-2004, 23:30
Ja mam 22 lev knighta i skile 55/50 ;/. Teraz trenuje ale wczoraj dostałem od giant spidera na ghostalndzie. Te karatki mnie zaskoczyly ;/. Moze jeszcze jest plecak pelen runow. Glownie gfb i guardian shield. ;/
ROZPACZAM!!!
16 000exp + Guardian Shield + BP RUN + 450gp + 2 wedki... stracilem za 1 razem!
Ja tam mam knighta na 15 lvl prz skillach 42/32 i czuję że są za słabe :(
king_kill_33
19-06-2004, 08:22
Ja na 10 lev kinghtem mam skile 39/36 ;(
Czemu one tak wolna leca :(
---------
Sir-Karol .;'16 lev';. kinght skils 50/47
Behawul .;'32 lev';. pally skils(sekret)
Sir Amonem .;'23lev';. druid mlev 35
Hiberna rulezzz 8)
Toony Knight
19-06-2004, 09:14
Oryginalnie dodany przez king_kill_33
Ja na 10 lev kinghtem mam skile 39/36 ;(
Czemu one tak wolna leca :(
LOL
Jak pół godziny treningu na skilla to jest dla ciebie dużo to może zrezygnuj z knight, a najlepiej Tibi wogóle po tu po 10 minutach grania się nie zostanie kimś.
hmmmmm jesli chodzi o skille knighta to na 9 lvl 50+/50+ powinnien miecz a na wyzszych 80+/80+
Agent Spiryt
19-06-2004, 16:48
co sadzicie o postaci, ktora ma lvl ~38 i skille 80/80??
[of kors knight]
ja mam 13 lev i mam skille 48/42 i tera cały czas staram sie podwyszyci defa
mithrandil mag
19-06-2004, 20:29
Ja mam 52/47 na 11lvl i sie ciesze !! AXE THE BEST:topornik2:
Broń-Clerical mace
Hełm-Dark helmet
Armor-Plate armor
Spodnie-Plate legs
Tarcza-Dwarven shield
Mam 9 levl
McCooper
20-06-2004, 16:47
Moze byc.
Co to pytania spirytusa do skille 80/80 sa minimalnym wymogiem do bicia strong and elite monsters.
jedna z moich postaci to knight na 20 lvl a skile .................. 43/40 <hahaha> :D
Agent Spiryt
22-06-2004, 20:43
Oryginalnie dodany przez McCooper
Moze byc.
Co to pytania spirytusa do skille 80/80 sa minimalnym wymogiem do bicia strong and elite monsters.
szkoda, ze wymogiem do blokowania jest lvl, a nie skille ;P [tzn skille tez, ale w mniejszym stopniu :]]
Nie wiem o co wam chodzi z tymi wszystkimi " mam 15 lvl, czy 25/15 to dobre skille . Jak nie wiesz takich rzeczy to lepiej idz w bierki pograj. Osobiscie mam 15 level i 59\57 i mnie nie nudzi trening bo mam przez to duzo czasu a nie tylko siedze i patrze w monitor. Tyle
Spoko mój post miał wyglądać poważnie a wyszedł nastepny komentarz w stylu "patrzcie na moje skille to sie tym podniece". Chodziło mi o to że jest wielu graczy którzy umią pogodzić trening z expowaniem ale się nie udzielają na takich foram gdzie średnia wieku wynasi 12 lat i zewsząd witają nas wyrazy typu " jush, som<są>. mash: itp.itd. Dobra to już koniec.
Ja na 47 lvl knightem mam skile 78/77 potrenie do 80/80 i potem ostry exp.
Oryginalnie dodany przez Agent Spiryt
Oryginalnie dodany przez McCooper
Moze byc.
szkoda, ze wymogiem do blokowania jest lvl, a nie skille ;P [tzn skille tez, ale w mniejszym stopniu :]]
Szkoda że mu zapewne chodzi o "bicie" czyli zabijanie solo ( ewntulanie z kimś). Na 40lvl ze skilami 50/50 życze ci powodzenia w biciu a blockować możesz bez problemu. Pozdro
Animeczka
25-06-2004, 19:24
yo yo ziomki
Ja mam knight 20 lvl i mam skile 65/64 to są dobre skile jak na ten lvl ? :P
Ja na na 15 knajtem mam cienkie bo tylko 43/41
Joshi- Bialy
29-06-2004, 21:47
Mam pytanko. Czy jak walcze mieczem dwurecznym to moj shielding tez sie zwieksza czy musze do tego zawsze uzywac tarczy ?? THX z gory !!!
Zawod: Knight 8)
Poziom: 11
Skile:40/36
Johny Knoxwill
30-06-2004, 12:03
Oryginalnie dodany przez Vodinesi
Mam Knighta i co?No dobra!14 level i skille tak cienkie ze glowa boli(41/32)!Na 10 to mialem dobre skille bo az 36/ 25(zaczalem ze swordem 11)!Co to za skille?Nie wiem juz co robic?Zeby miec 1 skill w gore musze trenowac 2 dni!Nie wiem o co chodzi!Chyba zrobie nowa postac!
Vodinesi - 14 knight! - Rubera
Nie musisz robic nowej postaci. Wystarczy zebys wzial najslabszy miecz i najlepsza tarcze jaka i zbroje jaka posiadasz. Wtedy idziesz na trole i bijesz na full defens.
Ja na 9lv knightem mam skile 33/32 i rosna mi co 15 min. okolo.
Dark Anima - 9 knight - Trimera
ja mialem na 13 lvl skille 45/40 knightem
Ja aktualnie robie knighta na danubi mam 9 lvl i skille 35/33 wlasnie trenuje .. jak ?? 2 trole sickle wooden shield i bije i co 15 minut skill leci potrenie do 50+ i bije lvl tak jest dla mnie najlepiej:]
Steel Mike
04-07-2004, 19:36
Na 14 lvl mam 40/33 (knight) i 2 ml ( ;( chce mieć 4 na uh używanie) ;P.
Ja moim knightem mam skille 39/36 (lvl14) i wiem ze sa one bardzo slabe. Ale za to moim pallem zrobilem 44/30 i teraz z blokerem na cyce(11lvl) chodze. Dlatego trzeba zawsze cwiczyc i cwiczyc az sie zygac bedzie a potem knightem na belholdera:D
Beholder to cienias, cienias, cienias... PO 3-KROĆ SPLUNĄĆ. Coty chlopie zbyka spadles. Jakbys powiedzial na guardy... albo cos w tym stylu to rozumiem :D
Pasorzytek
08-07-2004, 18:16
Oryginalnie dodany przez merchior
jaka tam anomalia ja mam 48club 44sword 51 shielding knight 24lvl
------
Edit by Gremlin
Cytowac to co cytujecie a nie wszystko jak leci.
Toony Knight
08-07-2004, 18:23
@up
To normalne, że jak trenowałeś cluby (czy swordy) i potem się przezuciłeś na swordy (lub odwrotnie) i masz te skille ~ 45, a shelding cały czas trenowałeś to jest on wyższy, ale z czasem to zniknie (chyba, że bedziesz chodził non stop na full def na jakieś d-guardy ;p )
Kamillllls
15-07-2004, 14:20
Moj Knajcik na 17 lvlu ma 52/50...tak, tak, wiem, ze one niesa zbyt dobre...chociaz mysle, ze jakos tragicznie nie odstaje od przecietnej (no chyba, ze sie myle... ;( )
Niestety zaliczylem...duuuzo deadow :( ...jeszcze dzisiaj byly 53/51(chyba ;) )...niestety te deady
...aha @eerion mam podobny sposob trenowania (wiem...nie ten temat...): luruje sobie 2 swamp trole, najpierw pierwszego do zoltego hp...potem drugiego...jak juz dwa maja malutko hp to...KILL :] ...a, tylko nie zrzucam ,,all'' nie bardzo czaje po jakiego grzyba...w temacie o trenieniu jest napisane, ze potwor nie mosi zadawac obrazen...moze sie myle...aha no tak...to nie ten temat...
...bym zapomnial...wale z knife... :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.