Pokaż pełną wersje : Multimedia, problemy?
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
demoninator
26-01-2009, 18:31
Właśnie próbowały to inne osoby? Jak tak to proszę o wypowiedzenie się na temat tej możliwości ja zaraz ją obadam. Nie wiem jak wy ale ja czasem lagów nie mam tak na dłuższy czas nie na 10-20 minut.
@Levy8
Co scrakować potrafisz? Ten relakks?xd
MordercaCienia
26-01-2009, 18:33
co tam crackowac jak tam sie nic nie sciaga?
demoninator
26-01-2009, 18:46
Właśnie xd ja już to zrobiłem teraz zobacze jak z lagami ;p
omg crackowac. bo to jest darmowe tylko na 1 miech wiecie? A potem to co? 5euro za miech a ja umiem za frii robic konta:D
Tylko wiedzcie o tym ze np ja mam neta 256kb/s i pingi 10-25 a po wlaczeniu relakks predkosc 140kb/s a ping 200 XD! ale ten relakks to i tak jest cud :) przynajmniej da sie pograc. Ale ja i tak chce zeby i bez relakksa nie bylo lagow.! bo wkoncu place za neta a pograc to se nie moge
A moze wie ktos jak to zrobic na Systemie operacyjnym Vista?? szukalem w net i nic nie znalazlem :(
MordercaCienia
27-01-2009, 15:36
To działa.
Nawet podczas tracertu nie gubi sygnalu.
dawid__993
27-01-2009, 16:01
dziala dziala
ale czy przez to sie nie straci konta na tibi? ;]
Wiecie co mam namysli czy nie pokazuja sie wlascicielowi Relakks pasy itd
tez mam viste i nie znalazle.
Dzwonilem dzis do multimedi i powiedzieli , ze mam wyslac im jakis tracert skriny i nazwe gry
Po 1 jak zrobic ten tracert ?:D
MordercaCienia
27-01-2009, 16:07
tez mam viste i nie znalazle.
Dzwonilem dzis do multimedi i powiedzieli , ze mam wyslac im jakis tracert skriny i nazwe gry
Po 1 jak zrobic ten tracert ?:D
nie rob go bo to nic nie da.
dawid__993
27-01-2009, 16:09
odp mi ktos na pytanie moje wyzej?
@dawid
waptie w to
@Levy8
dzieki za info
@ .top.
dziekuje wszystkim za wspieranie :D . Ktos na poczatku tematu napisal "Ci ktorzy wytrwaja do konca bede wygrani " wlasnie sie spelnilo :D
@all up
No tak ale place&wymagam i chcem miec normalnego neta bez wspomagaczy ^^
Ciekawe ile to jeszcze potrwa.
Cze mam świeże info na temat naszego problemu 100% pewne jak mi mówiła osoba z Multi.
Otóz lagi są ponieważ jakis głowny punkt nie wiem czego ale chyba danych jest zbyt przeciązony w Warszawie dlatego jak mowia jeszcze ze 2 tyg w godzinach 13-23 bedą lagi. Usterka bedzie usunieta jak najszybciej. Facet mi mówil konkretnie i zgadza się w tych godzinach mam najwieksze lagi. Pozostaje nam czekać...
Dlugo nie patrzalem na forum, ale to jest racja rzeczywiście rano do 12 niemam lagow a potem sie zaczynaja z przerwami moze w koncu naprawia to :) aktualnie nie mam lagow
MordercaCienia
27-01-2009, 17:36
wlasnie dzieki levy :D
To nie zaden key logger ;p nikt nie widzi twoich pasow. Ja z tego korzystam od hohoho i jakos nie mialem zadnego hacka :)
Ja nie dość że wczoraj cały dzień nie miałem internetu (z niewiadomych przyczyn ;x) to jeszcze jak pytałem się o te lagi i freezy to szanowna pani siedząca przy telefonie powiedziała mi że problemu pozbędą się około MARCA/KWIETNIA.
Kpiny ;sss
ma ktoś netie? u mnie ostatnio zdarzało się tak ,że przez jakiś czas miałem transfer na poziomie poniżej 100kbs a upload normalny tak samo jak ping 100-120 ale grać czy przeglądać internetu się nie dało
Litin_Kaire
27-01-2009, 19:32
MARCA-KWIETNIA? Ktos wyzej pisal, ze maja sie go pozbyc za okolo 2 tygodnie.. Dzwonmy i sie pytajmy ich, a moze wkoncu powiedza cos sensownego co? :>
dawid__993
27-01-2009, 20:00
Mam pytanie
czy to polaczenie przeszkadza do normalnego polaczenia
bo mam takie lagi na normalu ze nie da sie chodzic
a jak nie mialem tego nowego to nie mialem az takich
prosze o szybko odpowiedz
To jest tak.- Relakks zwalnia troche polaczenie i postac w tibi nie chodzi zbyt plynnie ale to nic w porownaniu z tym jak sie wylaczy relakksa. Ten program po wylaczeniu nic nie robi do normalnego polaczenia. To poprostu przypadek ze wyjatkowo miales/masz dzis takie lagi
demoninator
27-01-2009, 21:08
Czy wam też avast wariuje z tym relakksem? Że niby jakiś atak czy coś? ;|
Cze mam świeże info na temat naszego problemu 100% pewne jak mi mówiła osoba z Multi.
Otóz lagi są ponieważ jakis głowny punkt nie wiem czego ale chyba danych jest zbyt przeciązony w Warszawie dlatego jak mowia jeszcze ze 2 tyg w godzinach 13-23 bedą lagi. Usterka bedzie usunieta jak najszybciej. Facet mi mówil konkretnie i zgadza się w tych godzinach mam najwieksze lagi. Pozostaje nam czekać...
klamia bezczelnie swinie jedne,zeby tylko cie zbyc,zeby zyskac te 2 tygodnie spokoju...
a grales w nocy ? myslisz ze jest lepiej ? jak odpale elfa to widze ze mam pingi momentami po 1k
mi kiedys powiedzilei ze ich jakis kooperant z niemiec ma techniczne problemy i jutro juz to naprawia....
technik byl ,powiedzial ze jest wszystko ok bo strony www chodza ,ale ON wie ze sie gracze skarza na lagi ,ale i tak z ich strony jest OK
1 * * * Upłynął limit czasu żądania.
2 8 ms * * 89.228.6.81
3 13 ms 15 ms 33 ms 89.228.2.5
4 39 ms 39 ms 45 ms decix1.terratransit.net [80.81.192.
5 * * * Upłynął limit czasu żądania.
6 * * * Upłynął limit czasu żądania.
7 * * * Upłynął limit czasu żądania.
8 * * * Upłynął limit czasu żądania.
9 * * * Upłynął limit czasu żądania.
10 * * * Upłynął limit czasu żądania.
11 * * * Upłynął limit czasu żądania.
12 * * * Upłynął limit czasu żądania.
13 * * * Upłynął limit czasu żądania.
a to moj boski tracert....olsztyn /jaroty !!!!
@up
Z kad wiesz moze wkoncu naprawiaja bo umnie znaczna poprawa.
Szyszkati
28-01-2009, 13:49
Hmm ja nie mam różnicy jak nawet łączę sie przez ten Relakks. No cóż moja cierpliwość się powoli kończy do Multi..
Down@
Mi to już chyba nic nie pomoże xD Nawet gdy nie powino być lagów, to i tak będą ;]
MordercaCienia
28-01-2009, 14:36
Hmm ja nie mam różnicy jak nawet łączę sie przez ten Relakks. No cóż moja cierpliwość się powoli kończy do Multi..
O.o
u mnie to dziala i nie ma lagow wtedy.
zreszta teraz bez tez nie ma i co najdziwniejsze tracert sie poprawil, nie gubi juz sygnalu. wczesniej tak nigdy nie bylo.
A ja powiem, że dziś przedłużyłem ofertę z multimedią. Nie będę mógł grać, to w ogólnym rozrachunku będzie dla mnie lepiej. Znajdę wreszcie czas na jakąś książkę bo dawno nie czytałem ;). Od 4 dni zero lagów.
Faktem jest, że multimedia jest jednym z najstabilniejszych dostawców internetu. Nie pamiętam kiedy ostatnio net mi padł.
Litin_Kaire
28-01-2009, 14:54
A to Ci dobre xDDDDDDD Mi net pada średnio co 3h.. :D na 5-10 minut średnio.
Dzwoniłem do tych plebsów, dalej mam czekac na odpowiedz od administratora, ciekawe kiedy odpowie, bo czekam juz jakies 3 tygodnie o,O
Szyszkati
28-01-2009, 14:56
Litin zbieg okoliczności bo ja też już czekam ponad 3 tygodnie i wmawiają mi że administrator na pewno odpowie ale nie wiadomo kiedy... xD
demoninator
28-01-2009, 15:18
Dzwoniłem do tych plebsów, dalej mam czekac na odpowiedz od administratora, ciekawe kiedy odpowie, bo czekam juz jakies 3 tygodnie o,O
Mi jakoś internet też nigdy nie padł bo fakt faktem moge robić wszystko z wyjątkiem grania ;p ale przecież granie to nie wszystko ;)).
Większoćć moich kumpli i rodziny ma multimedię i naprawdę się nie skarży na internet. Komputer mam odpalony 10 godzin dziennie od kilku lat. Ostatni raz nie miałem neta może gdzieś koło 2007/2008. Przez 10 minut. I szczerze mówiąc wolę skończyć z tą grą niż mieć problemy z witrynami czy ściągnięciem filmów.
Ja teraz zwiększyłem prędkość neta z 256(ahaha wiem net sprzed 6 lat<3) na 1 mb i zobaczymy jak to będzie ,a jak nie zobaczę poprawy to zacznie się dzwonić...
Racja multimedia to dobry dostawca ale cos ma zjebane z grami internetowymi.
sueroski
28-01-2009, 16:41
mi net pada raz na miesiąc na około 3 godziny ;p
Szyszkati
kiedy oni ci gadali ze naprawia za 2 tygodnie?
demoninator
29-01-2009, 14:42
Ponawiam moje pytanie. Czy macie jakieś ataki na komputer przy włączonym Relakksie? Bo mi avast co jakiś czas ostrzega że atak DOC exploit czy coś takiego i numer ip.
avast to najgorsze scierwo jakie jest wszedzie znajduje virusy
Szyszkati
29-01-2009, 16:20
Demoninator@
Tak pokazuje że sa jakieś ataki ale jak to avast wszędzie szuka wirusów ;)
demoninator
29-01-2009, 16:41
Ok dzięki ;p tak wiem avast to kupa ale nie moge zainstalować kasperskiego bo jakiś błąd mi wyskakuje i musze robić formata a mi się nie chce xd
Ja juz trace cierpliwosc mam te lagi & freezy od konca wrzesnia .... ; \
@Edit :
Po kolejnym telefonie kazali mi zostawic modem wlaczony "beda go monitorowac" po raz 10 chyba xDDD
Na pytanie czy nie ma awarii koles sie troche oburzyl :P
Nie tylko ty... czasem lagi czasem nie jak niema lagow i tak nie expie bo sram ze padne....
@@@@@@@@@@@@
Chodzi ktos do Gym 4 ? w Gdyni
budzik1325
29-01-2009, 21:50
Wiecie panowie i panie ja nie miałem lagów około 3 tygodni i tak nagle wróciły ;/ a chciałem już chwalic multimedie .... Pozdrawiam wszystkich walczących z oszukiwaniem abonentów ;]!:):)
Witam,
zaciekawiony artykułem na stronie Wykop.pl zacząłem szukać informacji na temat problemów w sieci Multimedia. Obecnie mam internet 1MB w Dialogu Solo i płacę 69zł miesięcznie. Zero problemów, wszystko śmiga. Myślę jednak patrząc na cennik mm przejść gdzie miałbym 2MB w tej samej cenie - a mam kablówkę. Powstrzymuje mnie jednak troche to co piszecie.
Mieszkam w m. Łodzi, dwa lata temu miałem internet w mm i pamiętam problemy ze skype. Wszystko śmigało, a skype jakoś się przycinało, czasami ogólnie internet, szczególnie w piątki i weekendy też się przycinał skąd smialem sie ze ludzie siedza w domu.
Stąd moje pytanie, jak to wygląda teraz? Ktoś może napisać jakieś podsumowanie? Gram w różnego rodzaju gry sieciowe, włączając w to Tibie i zastanawiam się czy przechodzić do mm?
Czy mak toś 2MB w mm?
Niepolecam Ci MM w kazdym mozliwym Calu jezeli masz 1 MB to sie ciesz ze jest to 1MB ale stabilne i pewne ja mam 2mb w MM a czasami czuje sie jak bym mial 512 albo nizej wiec nie daj sie nabrac na te sztuczke z predkoscia bo oni daja predkosci a nie maja do tego przystosowanego sprzetu Stanowcze NIE dla MM i odradzaj to wszystkim niech MM upadnie ;)
Ziomek nigdy w życiu nie bierz mm bo to są ciule i decybele jeb*ne i h*j im w dupe. Dzwonilem do nich z 10 razy pisalem 2x w siedzibie bylem 3x technik byl 2x i dupa dupa gowno cycki!!!!!!!!!!! Ciagle mowia co innego. Wkoncu powiedzieli mi nowa historyjke, że porty są poblokowane ale dlaczego? Nie odpowiadaja pierd*loni oszusci. Powiedzieli ze mam wyslac pismo oficjalne jesli mam jakies zazalenie a oni w olsztynie huja wiedzą konretnie nic. i w dupie to mają tylko jak ktos ma internet zalozyc to potrafią sie zaangazowac. ****uchy
@Banczo
Ty jestes jagenu? ja jestem devilek-master lunara l;]
sueroski
30-01-2009, 10:11
myślałem że nie ma lagów
nie było 5 miesięcy
aż nagle takie lagi że dead
relakks dziala ale kto ma cracka do niego i wytlumaczy jak zcrackowac etc.? taki jakby poradnik z linkiem do sciagniecia poda?
Witam,
zaciekawiony artykułem na stronie Wykop.pl zacząłem szukać informacji na temat problemów w sieci Multimedia. Obecnie mam internet 1MB w Dialogu Solo i płacę 69zł miesięcznie. Zero problemów, wszystko śmiga. Myślę jednak patrząc na cennik mm przejść gdzie miałbym 2MB w tej samej cenie - a mam kablówkę. Powstrzymuje mnie jednak troche to co piszecie.
Mieszkam w m. Łodzi, dwa lata temu miałem internet w mm i pamiętam problemy ze skype. Wszystko śmigało, a skype jakoś się przycinało, czasami ogólnie internet, szczególnie w piątki i weekendy też się przycinał skąd smialem sie ze ludzie siedza w domu.
Stąd moje pytanie, jak to wygląda teraz? Ktoś może napisać jakieś podsumowanie? Gram w różnego rodzaju gry sieciowe, włączając w to Tibie i zastanawiam się czy przechodzić do mm?
Czy mak toś 2MB w mm?
Jesli grasz w gry internetowe nie mysl u multimedi ^^
@up
Wlasnie wie ktos jak tego relakksa "cracknac" ?
@down
Ej macie jakiś problem z relakksem? Bo mi błąd wyskakuje że nie może się połączyć. Miał ktoś coś podobnego? Prosze kogoś kto się na tym zna o pomoc.
Relakks jest wersja trialowa 3 dniowa i po 3 dniach mi tez nie laczyl ; )
Proponuje utworzyc nowe konto na ich stronie .
@Szyszkati
Relakks może zmniejszył lagi ale dalej są, bo dochodzi jeszcze do tego, że gram na amerykańskim serverze, więc dalej mam kosmiczne lagi. Dalej nie dostałem odpowiedzi od multi w sprawie ich problemów. Dzwonię tam i dzwonię, a oni obiecując że oddzwonią, nie oddzwaniają te pojeb*. Oni wymyślają jakieś historyjki, żeby tylko zyskać na czasie, ale ja tym popaprańcom nie odpuszczę i ich qrwa będę gnębić, bo inaczej sie nie da.
Mi ani razu nie oddzwonili ; |
Np. dzisiaj mieli oddzwonic po "24godzinnej obserwacji" ...
I nie spodziewam sie raczej telefonu xD Pewnie bedzie jak z mailem ;] nigdy nie odpisza ;\
demoninator
30-01-2009, 17:26
Ej macie jakiś problem z relakksem? Bo mi błąd wyskakuje że nie może się połączyć. Miał ktoś coś podobnego? Prosze kogoś kto się na tym zna o pomoc.
dawid__993
30-01-2009, 17:33
mi tez nie łączy
bo trzeba utworzyc skrot -.- relakksa na pulpicie
i tam jedynie mozna wlaczyc
Szyszkati
30-01-2009, 19:35
Relakks może zmniejszył lagi ale dalej są, bo dochodzi jeszcze do tego, że gram na amerykańskim serverze, więc dalej mam kosmiczne lagi. Dalej nie dostałem odpowiedzi od multi w sprawie ich problemów. Dzwonię tam i dzwonię, a oni obiecując że oddzwonią, nie oddzwaniają te pojeb*. Oni wymyślają jakieś historyjki, żeby tylko zyskać na czasie, ale ja tym popaprańcom nie odpuszczę i ich qrwa będę gnębić, bo inaczej sie nie da.
MordercaCienia
30-01-2009, 20:10
Ja na relakksie mam takie lagi, jak normalnie byly kiedys na amerykanskim serverze. czyli takie, ze da rade stairhoppowac nawet.
demoninator
30-01-2009, 20:55
bo trzeba utworzyc skrot -.- relakksa na pulpicie
i tam jedynie mozna wlaczyc
Mam skrót na pulpicie i wcześniej mi działało, a teraz jest błąd podczas łączenia ;/
Litin_Kaire
30-01-2009, 21:47
Z powodu bana w tibii, multimedia ma ode mnie miesiąc spokoju xD
Mam skrót na pulpicie i wcześniej mi działało, a teraz jest błąd podczas łączenia ;/
Przeczytaj moj post troche wyzej /\ bedziesz wiedzial jak rozwiazac ten problem... :o
demoninator
31-01-2009, 10:40
Przeczytaj moj post troche wyzej /\ bedziesz wiedzial jak rozwiazac ten problem... :o
Ahh dzieki nie zauważyłem tego, bo troche tam dużo pisze :D. A wiecie jak zrobić żeby na jednym koncie można było dłużej siedziec?
Litin_Kaire
31-01-2009, 20:13
Co jest panowie? Lagi mineły? ;d
-.- teraz to mam prędkość neta o połowę mniejszą najs ! GJ Multimedia.
Co jest panowie? Lagi mineły? ;d
Marzenia ^^
-.- teraz to mam prędkość neta o połowę mniejszą najs ! GJ Multimedia.
Zdarza sie ;\
Tez tak czasami miewam ;p
@down
Ja bym jej powiedzial zeby sobie mozg zresetowala -.-
hhahahaha wczoraj dzwonie do multimedi mowie problem i tlumacze ze juz z 5 raz dzwonie wiecie jaka typiary rada byla?
Proszę odinstalować wszystkie antywirusy i programy typu gadu gadu i zresetować komputer
Pozdro multimedia....X(
demoninator
01-02-2009, 11:25
Ten relakks nie jest jednak na 3 dni ;/. Wczoraj stworzyłem nowe konto, a dzisiaj znowu nie łączy. Podzieli się ktoś tym sposobem na crackowanie?
Litin_Kaire
01-02-2009, 17:49
U mnie lagow jako tako nie ma, ale za to sa freezy, gorsze niz na serwerach usa. -.-
co lagi wam minely czy co kuraw ze jeden dzien nie piszecie
demoninator
02-02-2009, 10:49
Myśle że dużo osób zaczęło używać Relakksa i dlatego już nie narzekają :P
Szyszkati
02-02-2009, 11:48
No coraz mnie osób pisze ;). U mnie sie niestety nic nie zmienia, dalej lagi i jeszcze raz lagi. Bywają momenty, że nie ma lagów ale za to są freezy i tak na odwrót :(. Ja już nawet tam nie dzwonie bo szkoda moich nerwów. Pozdr
ja mam pytanie czy ten relakks jest w całości legalny , i czy ma ktos moze jakas instrukcje na viste?
Szyszkati
02-02-2009, 21:12
WinMTR statistics |
| Host -Loss % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
| 10.82.0.1 - 4 | 29 | 28 | 0 | 5 | 16 | 0 |
| core-224-22.gdynia.mm.pl - 4 | 29 | 28 | 0 | 16 | 110 | 16 |
|z-Multimedia.poznan-gw1-pcws.rtr.pionier.gov.pl - 0 | 29 | 29 | 15 | 16 | 31 | 31 |
| 212.162.11.41 - 59 | 29 | 12 | 15 | 20 | 31 | 15 |
| ae-31-51.ebr1.Berlin1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 15 | 23 | 47 | 16 |
| ae-1-100.ebr2.Berlin1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 15 | 23 | 47 | 16 |
| ae-3.ebr2.Dusseldorf1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 31 | 36 | 62 | 31 |
| ae-46-106.ebr1.Dusseldorf1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 31 | 37 | 62 | 32 |
| ae-2-2.ebr2.Frankfurt1.Level3.net - 4 | 29 | 28 | 31 | 36 | 47 | 31 |
| ae-10-10.ebr2.Washington1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 125 | 135 | 359 | 125 |
| ae-62-62.csw1.Washington1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 125 | 138 | 312 | 125 |
| ae-61-61.ebr1.Washington1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 125 | 134 | 266 | 125 |
| ae-2.ebr3.Atlanta2.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 140 | 144 | 157 | 140 |
| ae-7.ebr3.Dallas1.Level3.net - 4 | 29 | 28 | 156 | 161 | 188 | 157 |
| ae-63-63.csw1.Dallas1.Level3.net - 35 | 29 | 19 | 156 | 180 | 390 | 157 |
| ae-14-69.car4.Dallas1.Level3.net - 4 | 29 | 28 | 156 | 166 | 343 | 171 |
| THE-PLANET.car4.Dallas1.Level3.net - 0 | 29 | 29 | 156 | 181 | 391 | 157 |
| et1-1.ibr02.hstntx1.theplanet.com - 0 | 29 | 29 | 157 | 187 | 359 | 187 |
| et1-3.ibr02.hstntx2.theplanet.com - 0 | 29 | 29 | 171 | 184 | 312 | 171 |
| po2.car12.hstntx2.theplanet.com - 4 | 29 | 28 | 171 | 177 | 266 | 187 |
| No response from host - 100 | 29 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
|________________________________________________| ______|______|______|______|______|______|
Problem tkwi w tym, że gubi pakierty na tym 4 połączeniu gdzie loss ( stracone pakiety) wynoszą 59%. Po raz kolejny wysłalem im maila wiec jak nie odpowiedzą to bede niesamowicie w*****ony i modem będzie latać qwa
odpowie mi ktos na moje pytanie ?
Czy ten relakks jest legalny , i czy bezpieczny znaczy sie czy nie moze sie to skonczyc hackiem?
odpowie mi ktos na moje pytanie ?
Czy ten relakks jest legalny , i czy bezpieczny znaczy sie czy nie moze sie to skonczyc hackiem?
Na kompa nic nie sciagasz ; <
Jedyna wada to ze przy wlaczonym relakksie strasznie lagi podczas przegladania www.
Szyszkati
03-02-2009, 09:30
Feb 03 2009, 08:44:08 CET Died at Level 104 by an orc berserker
Podziękujmy firmie Multimedia za wspaniałość tego Internetu. _/
demoninator
03-02-2009, 13:53
Czy ma ktoś internet rozdzielany w domu routerem? Ja właśnie pożyczyłem od kumpla router żeby sprawdzić internet i o dziwo lagów nie mam o tej porze ;o nie wiem może to fart albo coś zrobili, ale może warto łączyć się jeszcze przez modem.
MordercaCienia
03-02-2009, 15:22
Czy ma ktoś internet rozdzielany w domu routerem? Ja właśnie pożyczyłem od kumpla router żeby sprawdzić internet i o dziwo lagów nie mam o tej porze ;o nie wiem może to fart albo coś zrobili, ale może warto łączyć się jeszcze przez modem.
mam tak od zawsze.
mineły 3 dni u mnie tego relakks i nie wiem jak teraz za to zapłacic -.-
MordercaCienia
04-02-2009, 16:40
jak scrackowac relakksa?
MordercaCienia
04-02-2009, 17:12
dobra juz dziala...
i tak relakks sux bo sie laczy przez szwedzkie servery i sa freezy
z takimi to moge najwyzej poexpic na cyklopach...
TibiaAuto 8.40
Jeden z najlepszych, darmowych botów. Wszystkie opcje i najlepszy cave bot...
http://www.***********.com/576428346.html
HAX
HAX
HAX
HAX
HAX
KrEmAs KAc
04-02-2009, 20:34
Feb 03 2009, 08:44:08 CET Died at Level 104 by an orc berserker
Podziękujmy firmie Multimedia za wspaniałość tego Internetu. _/
znajdź jakąś firmę ubezpieczeniową która ubezpieczy Ci godność virtualną jeśli będziesz mieć laga/frezza to dostaniesz odszkodowanie lub do sądu z nimi :)Tylko trzeba mieć dowody czyli trzeba by było nagrywać cały czas jak grasz lub mieć świadków ,że to był lag a nie twój błąd :evul:
@up
Istnieje takie cos ?:D
mowilem wam ze to dziala ja potrafie scrackowac ze mam caly czas za free ale czasami mi to nie pomaga bo moze mam za wolnego neta... tak samo przed chwila mialem akcje na ots net padl i hop siup temple gz multi:D
To moze podzielisz sie z nami informacja jak go cracknac ?
@omfg
mialem relakksa i wszystko dobrze lazilo robilem nowe konta przez tydzien a tera robie znowu nowe z 10000x razy upweniam sie czy dobre passy i tak mi nie laczy.Help
@omfg
mialem relakksa i wszystko dobrze lazilo robilem nowe konta przez tydzien a tera robie znowu nowe z 10000x razy upweniam sie czy dobre passy i tak mi nie laczy.Help
Mam dokladnie to samo ....
@ Edit :
Dzisiaj multimedia oddzwonila do mnie po "obserwacji" ; DDD
Niby znalezli jakas usterke i beda robic cos z kablami w piwnicy ;s
Osobiscie domyslam sie ze to jak zwykle nie poskutkuje ....
Litin_Kaire
05-02-2009, 20:51
Też jakoś w to nie wierze ;) Matis~ na jakiej dzielni mieszkasz? ;p
Też jakoś w to nie wierze ;) Matis~ na jakiej dzielni mieszkasz? ;p
Manhatan ;]
@Litin~
A ty jaka dzielnia xD ?
Litin_Kaire
06-02-2009, 13:21
dzwonilem dzis.. pierw pan kazal mi przeslac obecne tracerty.. no to tak tez zrobilem, wyslalem tracerty obecne(oczywiscie na ktorych widac wine multimedii) zadzwonilem drugi raz.. polaczylo mnie i pan powiedzial ze przekieruje mnie do innego dzialu (czekalem tylko jedyne 10 minut..) gdy juz sie doczekalem, powiedziano mi to co zawsze. sprawa zostanie zgloszona do administratora i oddzwonia :) szkoda tylko ze nie oddzwonili do mnie od 4 tygodni, a dzwonie do nich srednio co 2 dni =/
Szyszkati
06-02-2009, 15:02
Litin weź sprawdz może tym programem WinMTR czy tracisz pakiety, bo u mnie na przykład na 4 hoppie który znajduje się w Wielkiej Brytani (Anglii) tracę średnio 50% przed 12 a po ss już ponad 60%. Jestem prekonany że to jest ich wina, ja im wysłalem to i czekam. Ten server ma IP 212.162.11.41 więc coś jest nie tak jak leży w GB i mam takie lagi.
Down@
Ja nie znam, a po drugie ten relakks i tak mi nic nie pomagał :/
Nie zna nikt zadnych programow podobnych do tego Relakksa ?
@up
Mi sporo pomogl .... zanim dzialal xd
Litin_Kaire
06-02-2009, 17:52
Ja mam glownie problemy z hopem 2 i 3.. Nalezacym do firmy Multimedia Polska.. wyglada to mniej wiecej tak..
Host - % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
89.228.6.17 - 0 | 56 | 56 | 0 | 8 | 141 | 0 |
89.228.2.9 - 0 | 56 | 56 | 15 | 31 | 235 | 157 |
na innych hopach takiego czegos nie mam, ale z doswiadczenia wiem, oraz z telefonow do multimedii ze jesli serwer nie nalezy do nich, lezy poza Polska, to mozesz zapomniec o jakiejkolwiek naprawie..
ja juz sie do tego przyzwyczailem, ze jak dzwonie to sie dowiaduje ze zostanie to przekazane do administratora, bo zawsze tak mowia. i zawsze administrator ma do mnie oddzwonic jednak tak sie nie dzieje! (PUACZ GEJMING)
obecnie mam bana, wiem ze pozniej dlugi czas sobie nie pogram ze wzgledu na multimedie, do gry wroce jakos w listopadzie xD bo akurat wtedy umowa z tymi pro elo eful dostawcami rox koks i wogole fajnym internetem sie konczy :C
litin~
Ja tam tych tracertow nie umiem zabardzo odczytywac ; <
Narazie czekam na wtorkowa wizyte "technikow" tym razem beda cos w piwnicy robic z kablami ; O
Btw. pewnie i to nic nie zmieni ....
.:Marta:.
07-02-2009, 13:37
No wiec przez 3 dni było dobrze nie wiem co sie stalo zero lagow zero kickow nic, dzisiaj jakze slicznie wbijam na tibie juz chcem isc poexpic i w trakcie expa stoje sobie w miejscu. Takze zaczeło sie znowu. A te sqrwysyny dalej nic nie robia ;/
No wiec przez 3 dni było dobrze nie wiem co sie stalo zero lagow zero kickow nic, dzisiaj jakze slicznie wbijam na tibie juz chcem isc poexpic i w trakcie expa stoje sobie w miejscu. Takze zaczeło sie znowu. A te sqrwysyny dalej nic nie robia ;/
No to widzisz 3 dni : <
Ja wczoraj a wlasciwie dzisiaj loguje sie o 1 ~ w nocy i mam freezy ....
N/c
Szyszkati
07-02-2009, 19:13
Widzę że osoby z Gdyni nie mają już chyba problemu z netem. Ja na tym pierdolonym Grabówku będę mieć mękę z tymi kur*ami do końca roku bo wtedy sie umowa kończy, dodając zamiast lepszego neta jest coraz gorszy. Chciałbym spotkać administratora w RL bo nie może mi juz od 3 miesięcy odpisać interesujące nieprawda? -.-
Nie, osoby z Gdyni dalej mają problem.
demoninator
08-02-2009, 20:58
Czy wiecie może czy hamachi zadziała tak samo jak Relakks?;> A ta osoba która potrafi to scrackować czy podzieli się z nami tą informacją?;> ;p
Czy wiecie może czy hamachi zadziała tak samo jak Relakks?;> A ta osoba która potrafi to scrackować czy podzieli się z nami tą informacją?;> ;p
Dokladnie ; < Czy ktos wie jak to "cracknac" ? Czy wogole sie da ?
ELo. DObra powiem jak crackan relakks. Jest to latwe xd poprostu wchodzimy na ta stronke http://peb.pl/bezpieczenstwo-i-anonimowosc/888-jak-latwo-i-szybko-zmienic-ip.html i z podanej tam instrukcji zmieniamy swoje ip. W przegladarce ktrorej zmienilismy ip wchodzimy na strone relakks i robimy nowe konto:P. Ja akurat tera nie wiem jakim cudem bez zmieniania ip robie sobie free konta na relakks. Ale niestety, okolo od tygodnia relakks mi juz nie pomaga. :(
demoninator
09-02-2009, 13:52
Nie no fajnie wszystko spoko tylko jakoś nijak to się ma do firefoxa xd nie ma czegoś takiego jak narzędzia->ogólne(?). A w opcjach nie ma nic takiego.
A ja mam problem :/ wpisuje tam jako witryne www.relakks.com , i jest port nie wiem trzeba jakis wpisac czy zostawic?? Zaznaczam OK . Robie nowe konto na relakks.com ale i tak nie dziala . Help
no bo relakks tera nikomu nie działa tyle osób zaczęło używać ze padło 8o
No jutro MM do mnie wpadnie po raz enty ....
Ciekawe co znowu sobie wymysla ;S
@edit
Dodali jakies przejsciowki ogolnie shit z czerwonej lampka sie zapalila na zielona xDDD
Loguje sie i ? FREEEZ na wejscie ; )
Wogole zawsze jak ktos przychodzi to mi daje jakies koncowki jeden zabiera to chyba ich metoda na czas ....
demoninator
09-02-2009, 22:27
A ja mam problem :/ wpisuje tam jako witryne www.relakks.com , i jest port nie wiem trzeba jakis wpisac czy zostawic?? Zaznaczam OK . Robie nowe konto na relakks.com ale i tak nie dziala . Help
Było już mówione że relakks zmienił coś tam i można tylko raz konto na ip zrobić. Chyba że zmienisz ip tamtym sposobem podanym przez Levego8 xd. Mi to nie działa ale może Tobie pomoże.
demoninator
11-02-2009, 18:53
I jak tam ludzie? Macie jakąś poprawę? U mnie nic ;/ ciągle tak samo. Wiecie może jak udowodnić im, że nie wywiązują się z umowy?
Litin_Kaire
11-02-2009, 19:51
Dzwonie prawie codziennie, zamiast poprawy widzę że sprawa się pogorszyła.. Kiedyś w dzień nie było zawsze lagów.. Od 2 dni non stop. Nic z tym nie robią, a jak dzwonie i ich o tym informuje, że nic nie zostało zrobione to się bulwersują od razu. Nie wiem co już z tym zrobić, chyba trzeba sobie odpuścić tibie do listopada bo innego wyjścia nie widzę.
Dzwonie prawie codziennie, zamiast poprawy widzę że sprawa się pogorszyła.. Kiedyś w dzień nie było zawsze lagów.. Od 2 dni non stop. Nic z tym nie robią, a jak dzwonie i ich o tym informuje, że nic nie zostało zrobione to się bulwersują od razu. Nie wiem co już z tym zrobić, chyba trzeba sobie odpuścić tibie do listopada bo innego wyjścia nie widzę.
Czemu do listopada ?
Ktos tutaj mowil o kwietniu ; S
BTW. Wie ktos kiedy ten shit sie skonczy ? Bo to robi sie juz naprawde zenujace -.-
Litin_Kaire
11-02-2009, 21:55
Do listopada dlatego, że umowa tyle trwa, a w naprawę tego nie wieże.. Nie naprawili od września, naprawią w kwietniu? Jakoś tego nie widzę ;)
Szyszkati
11-02-2009, 23:09
Ba oni w ogóle tego nie naprawią! (lepiej splunąć xD)
Nie naprawią? U mnie był technik trzy tygodnie temu i od tamtej pory nie mam żadnych lagów, zero freezów o każdej porze dnia. Byle kiedy się zaloguje i lagów nie mam :D więc jednak potrafią to naprawić ^^
Nie naprawią? U mnie był technik trzy tygodnie temu i od tamtej pory nie mam żadnych lagów, zero freezów o każdej porze dnia. Byle kiedy się zaloguje i lagów nie mam :D więc jednak potrafią to naprawić ^^
ja tez mialem 3 tyg spokoju ;) nie martw sie za kilkanascie postow tez bedziesz pisal ze nie dziala ci jak trzeba
Ja mam w muli, po tym jak zbanowali wszystkie motki SB5100 doszedlem do wniosku ze przeginaja.. 2 miechy freezow, lagow i spieprzony modem sasiada (a ile zabawy mialem dzwoniac na pomoc tech. ).
Ja sie ciesze ze chociaz to troche zrekompensowali netem 2x w nocy, no i lagi odeszly (oby na dlugo). W sumie nie laguje mi juz jakies 1,5 miecha~~
ROTFL
Dzwonie na obsluge klijenta i slysze "polaczenie nie moze byc zrealizowane prosze skontaktowac sie z obsluga klijenta"
< MM 3
Ja mam lagi w multimedii mniej więcej od września jutro po raz enty tam zadzwonie i spróbuje coś załatwić. Jestem z Ostródy, blisko Olsztyna. Coś z tym rejonem jest nie tak ;/
demoninator
13-02-2009, 01:22
@up
Iława ma tak samo xd mam znajomych tam i paru z nich dostało odpowiedź, że są wymieniane łącza bo kładą światłowody. Ta jasne xd.
Nawet jak wymieniają te światłowody na prawde to i tak jak sie skończy umowa to zmieniam mm na Netie. Mam dość życia w ciągłym lęku : D
Dark Deni
13-02-2009, 10:34
jestem z Barlinka i mam to samo lecz dzwoniąc do BOK koleś zrestartował mi modem i kazał obserwować neta .... zobaczymy co to da
jestem z Barlinka i mam to samo lecz dzwoniąc do BOK koleś zrestartował mi modem i kazał obserwować neta .... zobaczymy co to da
napewno nic :)
Cze deni!!!11!!!
W Gdyni bez zmian. W gruncie rzeczy nawet do nich nie dzwoniłem i liczę na to, że naprawa sama z czasem przyjdzie. Lipa jest taka, że gdy krzyczą na vt to nie zawsze mogę biec pomóc. A tego matołkom z multimedii nie wybaczę :<.
Porty są blokowane...(docel. to 7171 albo 7823...)
MordercaCienia
13-02-2009, 20:44
Porty są blokowane...(docel. to 7171 albo 7823...)
Jakby byly blokowane to by w ogole nie dzialalo.
demoninator
14-02-2009, 15:12
Może nie koniecznie poblokowane ale może ograniczone połączenie jest.
Ja byłem wczoraj osobiście w multimedi i Pani złożyła reklamację techniczną. Podobno paru osobom to pomogło, więc zobaczymy jak będzie. Acha i w Ostródzie tak to się wszystko stało, ponieważ podłączono urząd gminy przeniesiony do starych białych koszar i przez nich są przeciążone serwery.
Może nie koniecznie poblokowane ale może ograniczone połączenie jest.
Ja byłem wczoraj osobiście w multimedi i Pani złożyła reklamację techniczną. Podobno paru osobom to pomogło, więc zobaczymy jak będzie. Acha i w Ostródzie tak to się wszystko stało, ponieważ podłączono urząd gminy przeniesiony do starych białych koszar i przez nich są przeciążone serwery.
Wkręcili Ci. Jakby były przeciążone serwery to by cały net źle chodził a nie tylko Tibia.
MordercaCienia
15-02-2009, 21:26
dziala komus ten jebany relakks?
lepiej miec takie lagi niz lagi 30 sekundowe...
demoninator
15-02-2009, 23:30
Wkręcili Ci. Jakby były przeciążone serwery to by cały net źle chodził a nie tylko Tibia.
A skąd wiesz, że mi tylko tibia źle chodzi? o.O Akurat od pewnego czasu nawet pobierać nic się nie da, a stronki się ładują tak długo, że nawet mi się chce sprawdzać czy już działa.
Mi relakks nie działa ;/ a ktoś może zna lepszy sposób na scrackowanie tego? Lub czy wogóle komuś podany wcześniej sposób działa? A może ktoś zapłacił za Relakksa? Macie jakiś podobny program?;>
jak nie masz nic do dodania w temacie to lepiej nie pisz szkoda czytania bezsensownych postow
2x szybszy internet w nocy a lagi wszedzie takie ze glowa boli nawet strony 10 min sie laduja ;/
kurwa mac przez miecha niebyło lagow a te s*****ele cos zjebaly znow i od wczoraj sa;/.... Ktos pisal ze za 2 tyg maja naprawic i gówno 3 tyg minely i nadal sa
Endderx Druid
16-02-2009, 16:33
@up
Jej nie posikaj się.
@top.
Ja lagów nie mam już :) (Gdynia) po prawie pół roku lagi ustały, nie wiem na ile, ale już dość długo ich nie mam. :) (Wcześniej nie byłem pewny, ponieważ nie gram w tibie, ale dziś wszedłem żeby się upewnić i się okazało iż mogę grać normalnie)
I nie warto pisać kolejnych 30 stron na forum.tibia.pl bo to nic nie da ... wystarczy znaleźć coś do roboty sensownego i przeczekać :)
A co do multimedii skoro nie posłuchali starszego faceta to was dzieciaków tym bardziej oleją.
Pozdrawiam :)
@up
Zeby ci neta na zawsze zlagowalo
Podaj mi ktoś z kad sciagnac tego relaksa i jak go zainstalowac i crakwac
Endderx Druid
16-02-2009, 17:15
@up
Zeby ci neta na zawsze zlagowalo
Podaj mi ktoś z kad sciagnac tego relaksa i jak go zainstalowac i crakwac
A niech mi laguje nawet na wieki-wieków :) Tyle mnie to interesuje że się będę musiał powiesić :)
Tylko ze wtedy laguja sie wszystkie gry wow,tibia,silk itp
Litin_Kaire
16-02-2009, 20:21
I po co piszecie takie bez sensowne posty? Macie po 12 lat?
Ja już nawet do nich nie dzwonie, nie ma sensu.. Tyle telefonów wykonałem i nic to nie dało.. -.-
demoninator
16-02-2009, 21:27
Tylko ze wtedy laguja sie wszystkie gry wow,tibia,silk itp
Masz rl life? Po tym jak się przejmujesz, że żadna gra Ci nie działa to wnioskuje, że nie masz.
Ja dzisiaj ponownie złożyłem reklamacje techniczną u pani w bok'u. Byłem osobiście i Pani kazała ciągle składać takie reklamacje puki nie przestanie lagować xd. W sumie i tak mi na tym już tak bardzo nie zależy znalazłem lepsze rzeczy do roboty i moge się oddać mojemu hobby jakim jest II wojna światowa. No ale net mi dobry potrzebny by ściągać różne filmy dokumentalne ;p. Pzdr
Tego jeszcze nie bylo xDDD
Wczoraj z okazji ferii a spac mi sie nie chcialo posiedzialem na kompie troche dluzej ;> Ale nie w tym rzecz nigdy w nocy lagow nie mialem nawet jak w dzien zalogowac sie nie moglem a tu prosze w nocy bylo kilka 30/40 minutowych okresow z freezami ....
Multimedia = fail.
KTHXBYE
MordercaCienia
17-02-2009, 01:33
Mi zawsze lagowało niezaleznie od pory dnia.
Endderx Druid
17-02-2009, 07:19
Ja już nawet do nich nie dzwonie, nie ma sensu.. Tyle telefonów wykonałem i nic to nie dało.. -.-
Nie chce być nie uprzejmy. Ale, a nie mówiłem -.-?
zglos pisemnie reklamacje :)
http://www.multimedia.pl/123456789ankieta
Rotfl wyslali mi to na maila ;O
wiecie może po ilu dziala te konto co sie zrobilo na rellakks? bo zrobilem wczraj wieczorem i nadal niedziala
demoninator
17-02-2009, 16:25
Działa na 3 dni. Lecz niedawno zrobili tak że możesz jedno na 3 dni zrobić a potem już musisz za każde płacić. Więc nie wchodzi Ci gdyż: miałeś już konto, źle robisz lub mają przeciążone servery.
Yhmmm ma ktos moze neta albo znajomych majacych neta w firme Jim-sat
U mnie na osiedlu firma ta sie rozklada powoli i slyszalem dosyc dobra opinie
jednak niewiem czy ludzie grajacy w tibie nie mieli zadnych niemilych doznan z ta firma xd
napisze ktos jak zkrakowac relakksa ?
Litin_Kaire
18-02-2009, 11:54
Ogarnij Sie! Gdyby Ktos Wiedzial To Juz Dawno By Napisal A Ty Spamujesz 5 Postow O To >.>
Polaks _/
Sam sie ogarnij wczesniej ktos szpanowal ze umie krakowac...
Litin_Kaire
18-02-2009, 13:31
To tak jak ja bym powiedział, że umiem naprawić problem w multimedii. o.O
demoninator
18-02-2009, 16:36
Zego poszukaj bo ten ktoś co o tym mówił to tez to opisał....
jak nie masz nic do dodania w temacie to lepiej nie pisz szkoda czytania bezsensownych postow
2x szybszy internet w nocy a lagi wszedzie takie ze glowa boli nawet strony 10 min sie laduja ;/
Mi internet bardzo dobrze chodzi, mam lagi tylko w grach mmo.
Mi internet bardzo dobrze chodzi, mam lagi tylko w grach mmo.
skoro uzywasz go tylko do stron to sorry ale chyba pomyliles fora
przy otwieraniu www 20% strat na pakietach czy ping 100-200 nie ma dla ciebie roznicy
dla mnie gdzie gram np. w pokera czy cokolwiek online ma zaj... znaczenie
skoro uzywasz go tylko do stron to sorry ale chyba pomyliles fora
przy otwieraniu www 20% strat na pakietach czy ping 100-200 nie ma dla ciebie roznicy
dla mnie gdzie gram np. w pokera czy cokolwiek online ma zaj... znaczenie
Przecież napisałem, że mam lagi w grach mmo. Czytaj dokładnie.
Litin_Kaire
19-02-2009, 23:07
Jak wyglądają ostatnie dni u was? Widzę coraz mniej osób się wypowiada, więc może problem u was mija bo ja widzę małą poprawę.. Dziś od rana, od godziny 9 do 14.00 spokój, 0 lagów wszystko śmiga aż miło, później zaczęły się lagi, minęły po 30 minutach.. do 19 spokój, lagi się zaczęły, po 20 minutach minęły.
Przecież napisałem, że mam lagi w grach mmo. Czytaj dokładnie.
ba nawet czytam ze zrozumieniem i wyciagam wnioski
"Mi internet bardzo dobrze chodzi, mam lagi tylko w grach mmo."
jedno kłóci się z drugim nie sądzisz??
demoninator
20-02-2009, 14:34
Ja wciąż czekam na kontakt od głównego technika z Olsztyna gdyż złożyłem reklamacje w biurze (po raz drugi). Jak się nie odezwie to pójde znowu aż do skutku.
ba nawet czytam ze zrozumieniem i wyciagam wnioski
"Mi internet bardzo dobrze chodzi, mam lagi tylko w grach mmo."
jedno kłóci się z drugim nie sądzisz??
Nie sądze. Strony otwierają mi sie szybko, transfer też jest taki jak być powinien i mam tylko lagi w grach mmo
Litin_Kaire
20-02-2009, 17:34
I wszystko jasne : )
On ma TYLKO lagi w grach.. xD No cóż..
Szyszkati
20-02-2009, 20:10
U mnie 0 zmian. Laguje jak cholera. Administrator nie chcę już go wyzywać ale ma mnie w DU*IE. Przecież to są kurwa jakies żarty. Ile można. Mam tych skurwysynów dość bo tego to już za wiele. A umowa do grudnia kurw@ -.-'' Pierdolic te mendy i tyle
U mnei juz 2 dni bez zadnego freeza & laga ; O
demoninator
20-02-2009, 22:45
U mnei juz 2 dni bez zadnego freeza & laga ; O
Samo się tak zrobiło? Czy jakąś wizyte miałeś albo zareagowali na skargi?xd
Litin_Kaire
21-02-2009, 00:22
No właśnie w Gorzowie widać "jakąś" poprawę, ale żeby wszystko wróciło do normy to jeszcze pewnie potrzeba poczekać z 3 miesiące? xD
dawid__993
21-02-2009, 12:39
Ja jestem z Iławy
Przez 2tyg. super! no LAGS I WG
Dzisiaj 12 godzina Lagi przez 20 minut i znowu spokoj
Samo się tak zrobiło? Czy jakąś wizyte miałeś albo zareagowali na skargi?xd
Samo ;D
Do dzisiaj 0 laga ;]
@Edit :
Wywalilo mi neta na 20 min calkowicie dzisiaj a tak 0 lagow .
Tak czy inaczej zrywam umowe i ide do tego calego "Jim-sat" .
Powoli naprawiaja bo moi kumple tez niemaja lagów czekajcie cierpliwie...
demoninator
22-02-2009, 12:45
Też zauważyłem mała poprawę, a mianowicie nie laguje już i nie kicka tylko lekko frizuje... tak czy siak i tak jak będe mógł to zerwe umowę.
Litin_Kaire
22-02-2009, 13:09
I jednak znów lagi =) Ech..
Litin_Kaire
23-02-2009, 17:16
Dzwonie do multimedii i mowie o klopicie nim skonczylem koles potwierdzil ze maja taki problem i ze chodzi w tym o to ze maja problem z polaczeniami wychodzacymi na frankfurt.. maja to naprawic nie wazne jakimi kosztami bo taki nakaz dostali od administratora, do konca marca maja sie z tym uporac. no zobaczymy =]
demoninator
23-02-2009, 17:42
Pewnie i tak tego nie zrobią więc tylko trzeba czekać aż umowa się skończy...
Kilka dni bez lagow ; D To niemoglo potrwac dlugo ; (
Wczoraj wieczorem zaczely sie freezy .........
Lantoria
24-02-2009, 14:20
Ja też mam laggi.. i jestem z Gorzowa Wlkp. jestem z multi~~ niech by to ich licho strzeliło.. ja nie dzwonie bo i tak wiem, że sensu to nie da widze to po waszych postach, mam te laggi chyba od 4 miechów albo 3.. jestem z Zawarcia.. Nie wiem jak na tej dzielni działa.
Litin_Kaire
24-02-2009, 15:13
Dzwońcie a może wam się uda coś konkretnego dowiedzieć.. Jak będziesz tylko pisać na forum to sądzę że to nic nie da :]
Spoko naprawia to jak juz wiedza ze maja problem (jeśli wiedza) bo tak nie wiedzieli co jest grane i nic z tym nie robili bo u nich wszystko ok bylo
Mam nadzieje ze naprawia to ;)
demoninator
24-02-2009, 16:16
@up
Wiesz czemu u nich jest wporządku? Bo oni nie grają w gry xd chociaż znam jednego z techników z miasta co gra w warhammera to przeszedł z mm do neo ;p
demoninator
25-02-2009, 20:08
Hmm i jak tam u was z netem? Ja zauważyłem jedną mała poprawe :D mam mniejszy ping w COD4 z 200 spadło na 50 :D ale tibia i tak bez zmian ;/
Sorry że post pod postem ale odświeżam żeby temat nie znikł.
Litin_Kaire
25-02-2009, 21:00
U mnie tibia dalej laguje, no ale polecam Ci zadzwoń do nich i się dowiedz.. ;p Ja na razie nie mam jak, ale sądzę że za 2 tygodnie zadzwonię ;D
demoninator
26-02-2009, 19:01
Ehh oni naprawdę sobie w h..uja lecą...zgłaszam im co drugi-trzeci dzień ( w biurze osobiście), a oni nawet nie raczą oddzwonić...nawet przysłać kogoś, za zerwanie umowy chcą 800 ziko więc taniej mi wyjdzie założyć neo i czekać do końca umowy...a i znaleźć sobie prace żeby zarobić 70 ziko na miesiąc żeby opłacić tą neo :D.
Litin_Kaire
26-02-2009, 19:04
Mowie, zadzwoń do biura obsługi klienta i zapytaj o problem z połączeniami z frankfurtem(jakoś tak mi to gość tłumaczył) i zapytaj kiedy to naprawią ;]
Jak ktos wam powie ze naprawia to za np tydzien to sie spytaj jak sie nazywal ten co wam powiedzial bo jak tego nienaprawia to jak co na tego kolesia pujdzie...
demoninator
27-02-2009, 23:58
Pierwszy raz od dłuższego czasu w nocy nie ma lagów! Ale i tak nie pogram bo spać mi się chce więc nie podam większej recenzji jak jest o innych porach w nocy ale od 23 do tej pory jest super :D chociaż boje się iść na expa bo może coś się wydarzyć.
Litin_Kaire
28-02-2009, 00:09
Ja zalogowałem się o 23:15 i do tej pory ok. ;)
Ja nie mialem problemów z multimedia ( mieszkam w gdyni ) ale od 2 dni coś się zjebało i nie można nic robi nawet skype przycina , lol
edit pingi i trac
http://img18.imageshack.us/img18/2618/pingl.th.png (http://img18.imageshack.us/my.php?image=pingl.png)
http://img338.imageshack.us/img338/3215/tracert.th.png (http://img338.imageshack.us/my.php?image=tracert.png)
by po kilku sekundach bylo :
http://img15.imageshack.us/img15/8342/lagw.th.png (http://img15.imageshack.us/my.php?image=lagw.png)
czyli co? 0 801 706 666?
A ja wam chce powiedziec ze od dobrego tygodnia mam male laggi , poskilic mozna :]
no to super. ide poskilowac sworda moim msem
Litin_Kaire
28-02-2009, 10:47
Te czasy po 1000+ masz od tego, że ci się jakaś strona ładowała -.-
Wczoraj wszystko zajebiście, dziś lagi ofc. ;d
Te czasy po 1000+ masz od tego, że ci się jakaś strona ładowała -.-
Wczoraj wszystko zajebiście, dziś lagi ofc. ;d
pewnie! żeby dodatkowo obciążyć łącze itd itp zapomnialeś o emule itd
Litin_Kaire
28-02-2009, 12:01
Jak to nazwałeś, lagi masz 2 dni.. A zachowujesz się jak miałbyś je już z rok, a tibia to całe twoje życie, a to że ktoś chce ci pomóc od razu uważasz za nie potrzebne.. Ogarnij się człowieczku, bo nie rozumiem nawet po co tutaj piszesz skoro jak ktoś do ciebie coś pisze to od razu się unosisz.. -.-
Jak to nazwałeś, lagi masz 2 dni.. A zachowujesz się jak miałbyś je już z rok, a tibia to całe twoje życie, a to że ktoś chce ci pomóc od razu uważasz za nie potrzebne.. Ogarnij się człowieczku, bo nie rozumiem nawet po co tutaj piszesz skoro jak ktoś do ciebie coś pisze to od razu się unosisz.. -.-
Nie unosze się. Reaguje alergicznie jak ktoś pierdoli mi tu farmazony ( sprawdzam ping ladując jakąś strone) a to "czlowieczku" to sobie w buty wstaw SYNALKU. Btw to bardzo ciekawe , że ludzie twojego pokroju zwykle każdemu zarzucają , że jeżeli sobie ponarzekam na tym forum jak 100 innych osób to odrazu nie mam życia itdp. odpierdol sie i zajmij sie sobą.
Pozdro
Nie unosze się. Reaguje alergicznie jak ktoś pierdoli mi tu farmazony ( sprawdzam ping ladując jakąś strone) a to "czlowieczku" to sobie w buty wstaw SYNALKU. Btw to bardzo ciekawe , że ludzie twojego pokroju zwykle każdemu zarzucają , że jeżeli sobie ponarzekam na tym forum jak 100 innych osób to odrazu nie mam życia itdp. odpierdol sie i zajmij sie sobą.
PozdroCzlowieku wbijasz sie na temat piszesz 2 posty i juz jestes obozony i krytykujesz innych, Wez lepiej Wyjdz , a z tym farmazonem to go Ogarnij .X(
demoninator
28-02-2009, 18:26
I po co odrazu wyzywasz Zacev? Chciał Ci pomóc a Ty zamiast jeszcze podziękować to jeszcze wrzucasz... wiadomo że przez multimedie jest to wszystko więc po co jeszcze dyskutujesz. I zachowujesz się tak jakby przez te lagi całe Twoje życie się zawaliło ...
Ehh liczyłem że dziś w nocy też będzie spoko ale jednak nie ;/ ehh ta głupia multimedia ....
Dziwne jest to , że ja mam problemy z wbiciem się na gadu a qpel który ma multi i mieszka blok obok swobodnie gra.
EDIT : dla jaj postanowilem pobawic sie modemem i zrestartowalem go KILKA razy. tibia śmiga jak narazie.
demoninator
01-03-2009, 10:08
Śmiga Ci ponieważ jest rano i jest ten net 2x zobacz po 11 :P
baj dy łej. nie lepiej zamiast tego relaksa używać hotspot shield?
Litin_Kaire
01-03-2009, 10:58
Przed chwilą wszystko było dobrze, nagle zaczęły się lagi, wydupcyło mnie z gadu.. Status oczywiście nie chce się włączyć, logując się na tibie errory, a wchodząc na ventrilo same disconnecty xD
U mnie przez kilka min jest dobrze a po chwili freez taki z 2 min okolo.
demoninator
01-03-2009, 20:41
A ten hotspot shield działa tak jak relakks?
1)
Relakks offers you not only to surf anonymously, but also to use clients and applications anonymously on the internet
2) Hotspot - Free security and privacy product ensures your anonymity while on-line.Hotspot Shield creates a virtual private network (VPN) between your laptop or iPhone and our Internet gateway.
Oba programy pomagają i działają tak samo tyle , że jest różnica w jakości.
Hotspot łączy się z serverem jakieś 2-3 minuty , czasami trzeba próbować kilka razy imo mi pomógł i mogłem wczoraj wieczorem expić około 2 h.
Tyle że jak cie wywali z hotspota to rozlacza ci na chwile neta. A wtedy padasz.
Imo lepiej spróbować na jakijś cash makerach pobotwać a potem na main chara wejść.
PS : tak naprawde oba programy gówno dają bo jak cie twój internet nie lubi tak jak mnie to nawet na hotspot się nie podłączysz : P
PS 2 : hotspot jest darmowy i nie musicie robić 56546346 nowych darmowych kont , żeby pograć 3 dni
I jak nadal macie lagi, dzwonil ktos do nich czy cuś bo ponoć maja naprawic pod koniec Marca
Hotspot pomaga ale nie zawsze
Ja w weekend mam Straszne lagi , ale jakos w tygodniu co srednio 5 minut dluzszy lagg 20 sekund - minuta(nie nazwe go freezem w porownaniu do tego co sie dzieje w weekened) no i jeszcze czasami kick -nie :D
Litin_Kaire
02-03-2009, 17:04
I jak nadal macie lagi, dzwonil ktos do nich czy cuś bo ponoć maja naprawic pod koniec Marca
Hotspot pomaga ale nie zawsze
Helloł ! My mamy dzwonić i robić z siebie idiotów, a ty posiedzisz na forum, ponarzekasz nic nie robiąc w tej sprawie i myślisz że to samo przejdzie? Cała Polska, wszyscy chcą mieć wszystko dobrze, ale jak przychodzi co do czego i zadzwonić gdzieś to już jest problem..
Szyszkati
02-03-2009, 20:11
Nie ma co pisać bo u mnie z lagami i freezami jeszcze tak źle nie było jak teraz :D Po prostu nie da sie nawet wbić bo jak są kolejki to co chwile disconecty ;] MULTI FAIL _/
demoninator
02-03-2009, 22:47
Mi ten hotspot wogóle nie pomaga. Jestem połączony ale nie wchodzi mi wogóle tibia. Więc trzeba czekać bo mają do końca marca zrobić. Dzwoniłem też do nich i słyszałem o tym Frankfurcie.
ja bym w ten frankfurt tam nie wierzyl.
btw znalazlem ciekawe info na google.
Jak Multimedia oszukuje swoich klientów. A jest ich niemało.
Chyba zacznę stosować nowe przekleństwo: Multimedia. Uderzę się w palec: “O żesz Multimedia”, obleje mnie samochód: “Ty Multimedio”, potknę się na ulicy: “Ja Cię multimediuje”, itp… Co się stało? Zaczęli przycinać chyba każdy możliwy port nie będący portem FTP, HTTP, SSH, i kilku pomniejszych
Dlatego dobrze znaleźć sobie małego, ale dobrego ISP. Taki mały, ale dobry ISP, który ma powiedzmy do 1000 userów będzie starał się, żeby każdy przy nim został. I też będę takiego w Gdyni szukał.
PS : mój zapałostudził dzisiejszy ban za unnoficial software ;))
demoninator
03-03-2009, 21:52
No to gratuluje bana ;p
U mnie niestęty w mieście nie mam nic takiego prócz multi vectry i neostrady ;/
A radiówka jest sux....no ale będe szukał czegoś nawet żeby te 128 kb.s było hehe
sprawdź neo ^^ dobrze , że podpisałem umowę z multi na rok TYLKO.
demoninator
05-03-2009, 15:35
I jak tam macie jakąś poprawę?;/
U mnie troche lepiej moge biec przez 3 kratki a tak to wogule nie mogłem
demoninator
05-03-2009, 19:41
Nom w sumie tak jest inaczej troche już. Moge się lognąć w dzień normalnie a nie tylko rano i wieczorem, pochodzić troche, pogadać ale tak to nic więcej ;/ ehh pacc leci...pierwszy raz tak mi go szkoda jest ;d
Litin_Kaire
05-03-2009, 19:57
Dwa dni miałem dobrze, do dziś - godziny 19:30 _/
U mnie wszystko super , normalnie expie. Szkoda ze nie na main charze :S
/\
Nadal dobrze?
z jakiej dzielnicy jesteś?
wszystko chodzi ok.
z obłuża
Litin_Kaire
06-03-2009, 21:02
U mnie od 3 dni też jest super, tylko wczoraj były lagi, ale to miał cały serwer więc to wina cipsoftu : ] MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE ! : D
U mnie od 3 dni też jest super, tylko wczoraj były lagi, ale to miał cały serwer więc to wina cipsoftu : ] MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŻE ! : D
Wczoraj byly mass kicki / mass freezy przynajmniej na Harmoni i Amerze ; )
Przez tydzien ponad bylo dobrze do dzisiaj do godziny 21 .... Teraz nawet nie idzie zalogowac ; ||||||
Macie nadal lagi? :confused:
demoninator
07-03-2009, 17:21
Tak ;/ a tylko lvl do setki ;/ trzeba czekać do nocy żeby pograć :D
Endderx Druid
08-03-2009, 12:08
No i ja już też mam :)
Przez pare dni był spokój i ...
... i dalej mam czas wolny hehe :)
U mnie lepiej jest niż było. Lagi rzadko mam ostatnio ale i tak w maju zmieniam dostawce bo nie chce żyć w stresie :<
U mnie jest juz calkiem dobrze , mam male sciecia i srednio 4 kicki /h . Moja Teoria jest taka ze mam sciecia przez multimedia a kicki lub dluzsze lagi przez CipSoft Dlaczego? Na OTS mam tylko sciecia zadnych kickow , zadnych freezow . ;)
Litin_Kaire
08-03-2009, 15:57
U mnie też jest coraz lepiej. Lagi miewam średnio 3x na dzień, ale mijają po 20-40 minutach :] Mam nadzieje że w końcu się z tym uporają.. Jak na razie można nawet skillować :P
hmm no ja 3 miesiace teraz gralem bez zazutow a dzis zaczelo lagowac ale niee tak mocno jak kiedys i nie wiem czy to CIPY czy MM ahh...
"Raz na wozie raz pod wozem" .... Jak przez 2 tygodnie nie mialem laga to teraz zalogowac niemoge ;\ Jak do konca marca tak bedzie podpisze umowe z innym providerem ...
o w multimedie , dzis rano freez , a tak ogólnie jakość super.
Szyszkati
09-03-2009, 19:57
Eh, u wszystkich jakieś poprawy, a u mnie?... Z dnia na dzień coraz gorzej i to jest interesujące! :confused:
Litin_Kaire
09-03-2009, 20:03
Interesujące, ech?
http://img172.imageshack.us/img172/6397/grubepingi.jpg
Litin_Kaire
10-03-2009, 16:46
Dzwoni ktos jeszcze do tych cepow czy tylko ja? :x
ja dzwonie ciagle i ciegle te same wymowki awaria tracert zglosimy do administracji prosze czekac na telefon .....
demoninator
10-03-2009, 19:47
Hah mnie to teraz multimedia zadziwiła... tata znajomi z iławy nie mieli cały weekend internetu. Żadnych przeprosin niczego nawet nie ostrzegli ich. A mi dzisiaj cały dzień od rana pada internet... czego owocem jest poranny ded... byłem pewny że nic się nie stanie a jednak musiał się rozłączyć...niestety ale to już jest przegięcie bo nawet nie można się do nikogo dodzwonić ani do mnie, a czekam na ważny telefon i ta osoba nie może się do mnie dodzwonić... nawet nie będzie mi szkoda zrezygnować z kieszonkowych byle tylko zerwać tą umowe.
Szyszkati
10-03-2009, 19:56
O.o mi też zanika Internet, raz jest, raz go nie ma. Jeszcze takiego providera na oczy nie widziałem. Oni nam plują brzydko mówiać w morde i śmieją sie z nas :(. Telefony nie skutkują maile też to co ja mam innego zrobić? Dla mnie limit pomysłów sie wyczerpał i czekam cierpliwie jeszcze 9 miesięcy na koniec umowy. Pozdrawiam wszystkich oprócz pracowników fail Multiszajs.
Dzwoni ktos jeszcze do tych cepow czy tylko ja? :x
Ja dzwoniłem kilka dni temu, wspominałem o problemie, o którym pisałeś, że Cię poinformowali jednak prawie sympatyczna pani po drugiej stronie nie miała pojęcia o tym problemie.
Odpowiedzi od administratora także nie otrzymałem.
/Orl
Litin_Kaire
10-03-2009, 20:57
@orzel
Huehuehuehue! A mi dziś powiedziano, że problem tych właśnie połączeń został już rozwiązany.. Fail XDDDDDD
A zauważyłeś jakaś poprawę, bo ja nie?
Najwyraźniej w dalszym ciągu robią nas w bambuko ponieważ są różne wersje dotyczące tego problemu.
Ojciec kumpla z roku, który pracuje w oddziale MM w Gorzowie powiedział, że mają problem, którego sami nie potrafią zlokalizować dlatego też zostali zmuszeni do położenia światłowodów w celu wcześniejszego czy późniejszego wyeliminowania usterki.
Tobie powiedzieli inną wersje z problemem z połączeniami wychodzącymi na Frankfurt, teraz rzekomo problem jest rozwiązany, a poprawy dalej nie widać - by najmniej u mnie.
...Po tym wszystkim najbardziej prawdopodobną odpowiedzią jest "U nas wszystko w porządku." ...
/Orl
Litin_Kaire
11-03-2009, 11:29
Jakąś tam poprawę zauważyłem, lagi występują dajmy 3x w dniu po godzinie.. No ale jak sam wiesz, o expie nie ma nawet mowy bo pojawiają się one o nieznanej nam porze.. Jak na razie skilluje, ale szału można dostać widząc już tego monka -.-
Dzwoniłem dzisiaj do nich i mi powiedzieli, że wszystko powinno dobrze działać więc odłożyłem słuchawke od razu. Raz są lagi a raz nie ma :/
Litin_Kaire
11-03-2009, 19:42
Mam to samo -.- raz są raz nie ma.. dzwoniłem znów dziś, wszystko powinno działać dobrze, no ale jednak nie działa, w piątek przychodzi technik i chuj na niego kładę, dopóki nie powie co jest grane nie wypuszczam go z chaty.
#edit :p
Od 18 t-r-a-g-e-d-i-a :D
Szyszkati
11-03-2009, 21:32
Godzina po 21 a tu nie ma lagów? NIE WIERZE O_o :D
Co z tego , że pingi są ok , jak nie pograsz i tak? :S
U mnie od tygodnia wszystko śmiga , 0 lagów niedługo banik mija ;)
demoninator
12-03-2009, 14:12
U mnie własnie też od 20 nie mam lagów aż do teraz. Czyżby poprawa bo tym ciągłym traceniu sygnałów?;>
Jeb&c ta multimedie , nie mialem lagow przez kilka dni to dzis mosialo zalagowac i ded . ZAJE%ISCIE
demoninator
13-03-2009, 15:57
Ehh no i znowu się zje.bało ...
@edit
Mam takie małe pytanie? Czy macie może modem ten motoroli z multimedi? Kumpel ma taki (czarna podłużny stojący) i nie ma lagów... Ja mam taki modem thomsona bo mam razem z tym Voipa z multimedi...macie to też? Może to ten telefon jest głównym problemem?
Litin_Kaire
14-03-2009, 09:47
No ja mam modem Motorolii.. ;) Lagi jak widać są.. : /
demoninator
14-03-2009, 10:45
Ehh czyli on po prostu ma fart ;/
Szyszkati
14-03-2009, 11:40
Ja mam biały Motoroli SB4200, i jak na razie wczoraj wieczorem znowu lagi wróciły do łask ;)
Litin_Kaire
14-03-2009, 11:51
Mam pewien sposób jak się pozbyć mm.. ale o tym jak będę wiedzieć już w 100% ;]
ja tam sie nie pozbywam , bardzo milo mi sie expi i nadal sie ciesze gra bez lagow : ))
Pozdro..;/ ja mam lagi od września i nie ustają w ogóle ;/ nie wiem co zrobić... może coś doradzicie...mieszkam w Gorzowie. Pozdro ;D
Litin_Kaire
14-03-2009, 13:17
Zmień operatora internetu jak najszybciej i ciesz się grą bez lagów.. Jak sami zauważyliście mm spadło na samo dno, więc gorzej być już chyba nie może :C
spoko spoko ;D a co polecacie ;d? bo mam wolną ręke :D .. skończyła mi się właśnie umowa z mm i je... ich ;D
Litin_Kaire
14-03-2009, 16:46
Zależy w jakiej części miasta mieszkasz.. Jeśli jest to Widok i te rejony polecam GTP :]
no mieszkam dalej troche na manhatanie ;DD kolo placu papieskiego :)
Litin_Kaire
14-03-2009, 19:25
Poczytaj temat, kilka stron dalej ktoś pisał o internecie powstającym właśnie w tamtych rejonach.. Popytaj znajomych, którzy może już mają tam internet i bierz się do roboty :]
MordercaCienia
14-03-2009, 22:06
dzis nie
Ktos ma?
ja mam od września non stop, ale niedługo zmieniam neta :)
Cyber Mech
15-03-2009, 11:01
Widzę, że temat ładnie się rozwinął. Wczoraj przypadkiem zauważyłem, że pingi na portalach wp czy tlen są ponad 100, a nawet do 2 tys ms. Stronki internetowe strasznie wolno się ładowały, w CS co chwilę lag, potem freeze i oczywiście kick z serwera. No więc zacząłem obserwować te pingi, przez kilka minut po 400ms, potem już pięknie spadały i po 20, 30ms. Napisałem do nich, zobaczymy czy rozważą ten problem, być może coś już robią, by naprawić ten problem.
demoninator
15-03-2009, 12:28
@Cyber
Oni już robią coś z tym od jakiegoś czasu i szczerze powiem widzę poprawę ale mało...mogę się zalogować a wcześniej nie mogłem...
Co do tego sposobu to podobno od jakiegoś czasu w Polsce działa coś takiego co zrzesza wszystkich dostawców internetu do walki z piractwem. Podobno za pierwszym razem jeżeli Cię złapią to dostawca musi odłączyć Ci internet prawdopodobnie bez żadnych innych konsekwencji typu kara, mandat itp. Odkąd się tego dowiedziałem ściągam dosłownie wszystko jak leci XD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.