PDA

Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum

Stron : 1 2 3 [4] 5

Eizix
10-04-2008, 03:17
chyba sie przylacze do pkowania z ormo moim mega zajebistym sorcem, bo na tej arcanii za duzo nowych graczy sie porobilo i trzeba troche odstraszyc

Bartas15
10-04-2008, 07:19
Zomo to boterzy ,którzy trapoli z pomoca Dpft wiec wogle sie nie odzywaj
utleniany pizdziku.

milano8
10-04-2008, 07:34
Jakoś nigdy nie widziałem jeszcze żadnego cracka wystawionego na public :P (co nie oznacza, że ich nie ma).

Co do crackowania to jest to filozofia .. siedzialem pare ladnych dni :S

wystarczy w googlach poszukac choc ze oczywiscie tam a lot of keyloggers ale jakies zaufane forum to czemu nie .;p

Medivh Shady
10-04-2008, 09:13
;epsza dzialalnosc byla za czasow zomo;)

:> no zabawa byla niezla ;P , ale nadal nie wiem kto zajumal calego rare seta co z goscia wypadl ;(

Thuygioshok
10-04-2008, 10:07
boze ten meksyk to totalny retard :FFFF
solucja z winhexem juz lata pare lat w sieci wiec za puzno na kozakowanie
synku a jak zajelo ci to 2 dni to n/c

a fragi huh pierwszy raz ormo zabilo 80 + ?? afkowal czy internet kick ?? hahahshahahsh
nom "puzno" synku ;\
elo ziom koks mash racje taka akcyja jechamy go w tube 30min haushduhaubo ma durze hape wiesz to taki koksiasz usmyzero lvlel no nie wiec go tak bijemy asz tu pacze onma red ahsahshshshssshshsshshshsshshshs no to bach go puch z ruszczki i ded normalnie padl super tak apdl peirwszy 80ty lvl :)

notop
10-04-2008, 12:33
Zomo to boterzy ,którzy trapoli z pomoca Dpft wiec wogle sie nie odzywaj
utleniany pizdziku.

masz bardzo slabe info.chyba grasz na harmoni z MDW ??

Smokuu
10-04-2008, 13:13
:> no zabawa byla niezla ;P , ale nadal nie wiem kto zajumal calego rare seta co z goscia wypadl ;(

Ktos od Drocana, bedek mial Dh napewno ;p

Filush
10-04-2008, 14:01
synku :( a jak zajelo ci to 2 dni to n/c

a fragi huh pierwszy raz ormo zabilo 80 + ?? afkowal czy internet kick ?? hahahshahahsh

Jaki winhex ty durny pusty łbie. Mam na myśli crack (taki jak do simsów aby bez plyty chodzily a nie zadne eksperymentowanie z 4.5.0).

Tak, Ormo teraz zabiło pierwszego 80+ ale on nie afkowal :S.

Chuli
10-04-2008, 15:39
wy*******aj brudasie?

milano8
10-04-2008, 15:53
Last open battle:

[URL="ukrytyhaxlink[/URL]

jezeli chcecie stracic to co macie bardzo w szybki sposob to wejdzie sobie na ta strone bardzo ciekawy opis jak szybko stracic all

Bartas15
10-04-2008, 16:45
masz bardzo slabe info.chyba grasz na harmoni z MDW ??

:) może masz naturalny świński blond ,a co do MDW to niestety nie gram i nie grałem.

Lafa
10-04-2008, 19:44
synku :( a jak zajelo ci to 2 dni to n/c

ormo kiedys ubilo drana arhariego a to byl wtedy chyba 144 lvl, fraga mial chyba rethond czy jakos tak jak dobrze pamietam.
ps. wcale nie byl afk

Colmar
10-04-2008, 20:21
z tego co pamietam to chyba wlasnie ZOMO ubiło wiekszy lvl niz ORMO no ale jak ktos juz wczesniej napisal my bylismy narazeni na kontry które były nie raz np. akcja z Sawczyk Zabijaka w venore kiedy to na nasze 15 lvle wyleciało kilkanascie osob z DPFT np. ja moim 20 sorkiem zostałem sfragowany przez Aate Arhari :( no i mozna wymieniac wiecej Alunir itp itd tez byli a Zomo o takie kontry bac sie nie musiało bo wiadomo kto zaaatakuje ZOMO ten HUNTEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDD

poczekajcie jeszcze troche a wszystkich rozpierdolim ! :evul:

lolekkkk18
10-04-2008, 21:00
mysle ze obie gildie mozna o kant dupy potluc zarówno zomo jak i ormo to banda ludzików którym sie niefartnelo w normalnej tibii albo fartnelo zaduzo i niemaja co robic z wolnym czasem i kasa... moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. "rzal" nic innego nie przychodzi mi na mysl.. mimo iz są nooby na arcani to powinno zabijac sie ich w cywilizowany sposób tzn swoimi mainami podajac powód i tyle ..

pzdr dla "nienoobów"

Faytah
10-04-2008, 22:05
mysle ze obie gildie mozna o kant dupy potluc zarówno zomo jak i ormo to banda ludzików którym sie niefartnelo w normalnej tibii albo fartnelo zaduzo i niemaja co robic z wolnym czasem i kasa... moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. "rzal" nic innego nie przychodzi mi na mysl.. mimo iz są nooby na arcani to powinno zabijac sie ich w cywilizowany sposób tzn swoimi mainami podajac powód i tyle ..

pzdr dla "nienoobów"

Chill outuj nabzorze,kazdy w tibii ma satysfakcje z czego innego,tak sie sklada ze ormowcy i zomowcy z pkowania,jezeli masz zamair plakac idz na harmonie i graj sobie z mdw,a nie piszesz cry posty jako anonimek,bo tylko tak mozesz wyzalic swoje smutki,bo wiesz ze jezeli bys sie ujawnil to bys wiecej downgradow zaliczyl niz advencow. Juz jest tu taki jeden ale sie do niego przyzwyczailem.A z tym pozdro dla nienoobow mnie rozwaliles XD.Jezeli padasz od "nooba" to kim jestes?

jacke
10-04-2008, 22:12
o wojnie mieliscie gadac... a xilvent znowu padl ;D

Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by Pe Ha
and by Achmed Assassin

Viste
10-04-2008, 22:51
Wyglada jakby sie na coś zbierało, ciekawe zy coś z tego wyjdzie ;]

milano8
10-04-2008, 23:26
Barman kolejka dla faytera

Jak sie cos noobkowi nie podoba to na non pvp bocic a nie smuty tutaj dawac

btw. zaraz mnie zjechacie jebany anonim kozaczy na forum powiem wam jedno nie podam nicku bo nie mam zadnej postaci na arcani ale kiedys gralem i mam tam paru kolesi i sie interesuje co sie dzieje na tym swiecie bardziej niz np : ile k expa wbil dzisiaj moj pan emdwau

Koszyk
10-04-2008, 23:33
Xilvent
Apr 10 2008, 21:38:17 CEST Killed at Level 170 by Pe Ha
and by Achmed Assassin

Pal Palus
Apr 10 2008, 23:09:57 CEST Killed at Level 146 by Wowulustoon Mefean
and by Sniacy

Flatronn
11-04-2008, 00:29
00:25 Pe Ha [103]: make ban we pay u

Peha jaki dowódca ;o

lolekkkk18
11-04-2008, 05:15
Chill outuj nabzorze,kazdy w tibii ma satysfakcje z czego innego,tak sie sklada ze ormowcy i zomowcy z pkowania,jezeli masz zamair plakac idz na harmonie i graj sobie z mdw,a nie piszesz cry posty jako anonimek,bo tylko tak mozesz wyzalic swoje smutki,bo wiesz ze jezeli bys sie ujawnil to bys wiecej downgradow zaliczyl niz advencow. Juz jest tu taki jeden ale sie do niego przyzwyczailem.A z tym pozdro dla nienoobow mnie rozwaliles XD.Jezeli padasz od "nooba" to kim jestes?

synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.

Colmar
11-04-2008, 07:05
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.
Tibie uwazasz za swoja prace? hahahahahahahahahahahha

chłopie wyluzuj :] i piszac ze nie dasz swego nicku pokazujesz to ze jednak boisz sie ORMO'wcow :D

btw.
Chłopcze wiesz co oznacza słowo noob? ze od noobow nas wyzywasz? :)
A i popieram słowa Faytaha ze jak bys podał nick to bysmy ci z dupy nogi powyrywali za to co tutaj wypisujesz xD

~GZ frag ORMO, szkoda ze wczoraj znow nie mogłem byc na akcji :(

Faytah
11-04-2008, 07:19

pzdr.

Wow robiles tyle pa i tly hantow zalatwiales,to jak sie domyslam nalezysz do grupy plebsu tibijskiego ktorego okreslam jako "rl of ktostam" albo poprostu kogos asslickowales by sie potem wozic. Jezeli dzialalnosc pk tak ci przeszkadza a padles ostatnio na 12 lvlu to po co to piszesz?Myslisz ze kogos wzruszasz tym czego tu nie robiles? Szczerze watpie.A tym ze boisz sie przedstawic i wyrazic swoje zdanie jako "ty" utwierdza mnie w fakcie ze jestes nikim(przynajmniej w tibii).

Bartas15
11-04-2008, 07:37

pzdr.

Jakby to były nooby to ludzie typu dran i wiele innych 100+ nie zaliczyłoby składki wiec milcz człowieku.Nie wszyscy musza tak jak ty expic i nabijac lvl ,żeby byc super.Ja naprzykład czerpie satysfakcje jak
zabijemy jakiegos 130 lvla.A pozatym Arcania to nie świat by rozpoczynac gre chcąc nabic jakiś lvl(właśnie przez pa,zajęte respy itd.).Jeszcze niedawno mając jakiegoś dobrego "frienda" z DPFT wbicie 100 lvla to nie był problem.Jesli jestes taki "hanted" i "pa" i tym bardziej
jesteś w wojnie to podaj swój nick ,a nie ukrywasz się jak jakaś popierdoła.Jak chcesz się umówic z laską to piszesz smsa ,że powiesz jej kim jesteś jak zgodzi się z tobą chodzic?
Pozdro lamusie

Picinhoxs
11-04-2008, 07:54

pzdr.

o.o na 60 lv padles? to jak bootowalem 260uh i brales jak ponizej 70% hp cie uhalao oO

bemo
11-04-2008, 08:00
pici idz spac :P
gratz fraga na palusu :D!

kamsz
11-04-2008, 08:51
23:39 Sua Mea [211]: IM JUST WONDER HOW LATE IM GONNA BE IN MY SCHOOL TOMORROW CAUSE OF YOU CHICKENS.

:confused:

samul
11-04-2008, 10:19
Lav-Pall wyluzuj chłopie

Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix
Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix

Zostan w depo to rada na "zas"

Filush
11-04-2008, 10:41
HAhahah, wczoraj było zajebiście :D

Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD

Btw

Pal Palus afkował(chyba) jak padał przynajmniej sie nie leczyl ani nie ruszał..

Szefoo
11-04-2008, 10:50
Jak mozna afkowac przed pz gdy sie uczestniczy w wojnie?

Medivh Shady
11-04-2008, 11:00

pzdr.

Czepiales sie zomowcow i ormowcow o pkowanie i niszczenie i marnowanie czyjegos czasu moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony.. a teraz nagle robilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. wiec zastanow sie co ty koles pierdolisz. A jesli jestes taki kozak pro pa na arcani to nie chowaj sie tylko ujawnij prawdziwy name no chyba ze jestes jedna wielka cipka bojaca sie zalapac hunta od ktorejs ze stron

Lav-Pall wyluzuj chłopie

Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix
Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix

koles mial haka wiec padl przez hakera ale widac ze was satysfakcjonuja cyferki przy fragach wiec sobie dopiszcie

Szeryffffff
11-04-2008, 11:27
Er Josefa:
pr 10 2008, 17:24:50 CEST Killed at Level 103 by Goral Dave
and by Pe Ha
Apr 10 2008, 17:22:02 CEST Killed at Level 105 by Belial Assassin
and by Galithar

Z tego co patrzylem wczesniej on byl w La Revo~ a teraz juz go nie ma w gildi. Na openie tez go widzialem i jak z tymi fragami na nim ?

milano8
11-04-2008, 12:31

Nigdy nie zapomne widoku uciekajacego Ljuba, Leszcza, Mlodzieniaszka i kogos tam jeszcze przed 6 sorcami 50 lvl ~ XDDDD

Btw

uhashusauhauhsuhsa chcialbym to widziec jak s*******aja , penwie nie macie filma ale naprawde ujrzec taki widok to jak z reklamy mastercarda : bezcenne

Mlodzieniaszek
11-04-2008, 13:30

Btw

Bylem tam bylem, :> no uciekalismy nawet nie mielismy pojecia ile was tam jest, i napewno z moim leczeniem to byla kwestia 4 sorcow 45+ zeby mnie poskladac w trapie, a ze bylo was troche to nie bylo sensu zebym skakal z wami na schodach predzej czy pozniej byscie mnie wypchali, szkoda bylo 100k na blessy i aol :>

skarabeusz323
11-04-2008, 13:45
Bylem tam bylem, :> no uciekalismy nawet nie mielismy pojecia ile was tam jest, i napewno z moim leczeniem to byla kwestia 4 sorcow 45+ zeby mnie poskladac w trapie, a ze bylo was troche to nie bylo sensu zebym skakal z wami na schodach predzej czy pozniej byscie mnie wypchali, szkoda bylo 100k na blessy i aol :>

venore ta racja moze należec do ormo zadne inne miasto

gigoro
11-04-2008, 14:53
Er Josefa:
pr 10 2008, 17:24:50 CEST Killed at Level 103 by Goral Dave
and by Pe Ha
Apr 10 2008, 17:22:02 CEST Killed at Level 105 by Belial Assassin
and by Galithar

Z tego co patrzylem wczesniej on byl w La Revo~ a teraz juz go nie ma w gildi. Na openie tez go widzialem i jak z tymi fragami na nim ?

On chyba wylecial razem z Milowin i Lya Ly, ale moge sie mylic o0

TiciTac
11-04-2008, 15:24
Skoro Lya Ly to rl Fosfika wiadomo ,ze oddaje mu chara do walki. Wiec jesli z gildi wylatuje jedna z najlepszych o ile nie najlepsza karta z tali Inter to jakiego asa w rekawie ma Luki ;D?

lolekkkk18
11-04-2008, 15:40
Czepiales sie zomowcow i ormowcow o pkowanie i niszczenie i marnowanie czyjegos czasu a teraz nagle wiec zastanow sie co ty koles pierdolisz. A jesli jestes taki kozak pro pa na arcani to nie chowaj sie tylko ujawnij prawdziwy name no chyba ze jestes jedna wielka cipka bojaca sie zalapac hunta od ktorejs ze stron

koles mial haka wiec padl przez hakera ale widac ze was satysfakcjonuja cyferki przy fragach wiec sobie dopiszcie

olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali
powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów
sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax?
sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... ;) )

moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby..

tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony..

teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy

pozdro gl hf

gigoro
11-04-2008, 15:50
moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby..

A we mnie? : (

Colmar
11-04-2008, 15:50

tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony..

pozdro gl hf

Lolek czyli skoro ja mam 54 lvl a ty ten twoj 100 tzn ze ja jestem gorszy od ciebie ? ;) dyskryminujesz nizszo poziomowych graczy ? ktorzy tak naprawde moga zdzialac wiecej od ciebie

Wiatrak
11-04-2008, 15:56
Cyferki sa najwazniejsze >.> bo w koncu ma 3 cyferki(jak jakies 400 osob na arcanii ;D) a Ty 2...

@lolekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkk
skró wyr mo dop do dwuz (to tak a propo respa bo dziwilem sie jak mozna miec respa u kogos)

TiciTac
11-04-2008, 15:56
Lolek czyli skoro ja mam 54 lvl a ty ten twoj 100 tzn ze ja jestem gorszy od ciebie ? ;) dyskryminujesz nizszo poziomowych graczy ? ktorzy tak naprawde moga zdzialac wiecej od ciebie

A co ty mozesz zdzialac wiecej od niego? Jak narazie to zabiles pare osob noob charem. Brawo, nie kazdy potrafi ubic w pare osob 100+ o wiele mniejszymi lvl. Ale skoro przypuszczasz ze on ma 100 a ty jak powiedziales 54 to co ty takiego mozesz ;]

lolekkkk18
11-04-2008, 16:15
niemoge sie powstrzymac i musze odpisac..
@54 lvl niedyskryminuje nikogo post byz zaadresowany do tych którzy pojechali mnie pare stron wczesniej, wystarczy dokladnie czytac..
@ wiatrak - patrz wyzej

pozatym co to za filozofia ze jestem slabszy od pk teamu na 50 lvlach równie dobrze mozna powiedziec ze bedu jest slabszy od lvli 30 jezeli jest ich dostatecznie wielu..

@ gigoro niech strace w tobie tez...

Faytah
11-04-2008, 16:22
olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali
powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów
sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax?
sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... ;) )

teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy

pozdro gl hf

czytajac te kretynizmy odnosze wrazenie ze 18 przy twoim nicku to nie wiek a iq,a moim "respem" nie moze sie cieszyc byle frajer co spina pipke przez kabelek myslac ze nie wiadomo kim i jest i czego to on nie dokonal

lolekkkk18
11-04-2008, 16:45
idz stąd i nie wracaj i nie wypisuj tu swoich mongolskich teorii

kazdy inny moze napisac ze ma 100 czy 200 lvl i mysli ze wszyscy w to uwierzą?
Moim zdaniem to ty nigdy 20 lvla nie wbiles...

NIESAMOWITE

mozesz mi nie wierzyc masz do tego prawo. a ja to czy ty wierzysz czy nie pierdole jak moge najlepiej jezeli czegos jeszcze nie rozumiesz przeczytaj jeszcze raz post ten i inne
pzdr.

Faytah
11-04-2008, 16:53
ehh.. powiem ci tyle szkoda klawy na rozmowe z toba. Skoro uwazasz moje posty za spinanie sie to twoja stara wolajac ciebie na obiad spina sie 30x mocniej.. Wyrazam swoją opinie na temat bezmyslnego pkowania a tobie cos niepasuje. Jezeli uwazasz ze moje iq to 18 to i tak wiele ci do mnie brakuje. A twoj respekt jak juz wyzej pisalem to dla mnie obraza. Chcialbym zobaczyc twoja mine jak cie nuby utluką na expie, wiem ze racji mi nie przyznasz bo jestes delikatnie mówiac uparty ale to nic ;]

Oh wjazd na stara,pierwszy przejaw frajerstwa,szkoda ze tak mozesz powiedziec tylko na forum hehe.Prawda jest taka ze flame'ujac mnie jako anonim probojesz sobie cos udowodnic,to ze mozesz kogos pojechac bez konsekwencji,mam nadzieje ze wycigasz z tego satysfakcje wieksza niz strach,ktory odczuwasz przed ujawnieniem sie.Dla mnie obraza jest to iz twierdzisz ze masz wiekszy zasob wiedzy odemnie.Ciekawe w jakim zakresie hmm?Sam sobie przeczysz postami np. tam gdzie cytowal medivh.A co do "p'dolenia" z poprzedniego postu,to tak dlugo jak bedziesz anonimem,tak dlugo wszystkich bedzie "p'dolila" opinia Pana Noname'a. Over and out.

TiciTac
11-04-2008, 17:15
Lolekkk i Fayter uzywajcie priv msg albo gg do takich rozmow, to temat o wojnie...

Koszyk
11-04-2008, 17:25
ehh.. powiem ci tyle szkoda klawy na rozmowe z toba.

To co Ty tu jeszcze robisz na tym forum? Wy*******aj. :S

pionek_dranarhari
11-04-2008, 17:48
Napiszcie kto waszym zdaniem najlepiej gra na openach w La Revolution jak i w Interregnum ciekawi mnie to bardzo ;p lepsze to niz sprzeczanie sie o jakies boty sharing etc ... ;p po 5 osob bym proponowal z kazdej gildi zobaczymy na wyniki ;p:)

Filush
11-04-2008, 18:03
Olejcie go.. widać, że kretyn.

Bartas15
11-04-2008, 18:20
Nie dyskutujcie z tym pacjętem chłopak poprostu ma problemy w rl i musi odreagowac dajcie mu spokój niech się pochwali może mu się poprawi :)

lolekkkk18
11-04-2008, 18:32
Nie dyskutujcie z tym pacjętem chłopak poprostu ma problemy w rl i musi odreagowac dajcie mu spokój niech się pochwali może mu się poprawi :)

no juz mi lepiej.. wiecej wjazdów na mnie prosze.

pzdr.

Bartas15
11-04-2008, 18:36
Po co mam na ciebie wjeżdzac?Koledzy w szkole już to robią wiec nie ma po co :/

lolekkkk18
11-04-2008, 18:40
Po co mam na ciebie wjeżdzac?Koledzy w szkole już to robią wiec nie ma po co :/

eh co do tibii mozecie sobie jechac ale mojego rl nie znasz.. wiec zamilcz ;p

next pls

Mhm
11-04-2008, 18:56

ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem.. lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?

pozdrowionka ;p

Koszyk
11-04-2008, 19:09
Napiszcie kto waszym zdaniem najlepiej gra na openach w La Revolution jak i w Interregnum ciekawi mnie to bardzo ;p lepsze to niz sprzeczanie sie o jakies boty sharing etc ... ;p po 5 osob bym proponowal z kazdej gildi zobaczymy na wyniki ;p:)

La Revolution:

- Ci co graja na swoich charach

Interregnum:

- Alunir
- Van Helsing ( to co pokazal na jednym OB to masakra byla :D)

NA reszte nie mam pomysli

Faytah
11-04-2008, 20:27
ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales

Ta,plakalem i wieszalem sie na sznurowadlach i co jeszcze moze hmm?
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach.
straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem..

To co bylo to bylo,a teraz kto boi sie podac chociazby swoj main hmm ja? Czy moze lolki i inni top flame'rzy w tym ty,ktorzy wrzucaja na innych tylko dlatego ze sa anonimowi i moga uniknac konsekwencji swoich slow?
lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?

A to genialne zdanie udowadnia mi ze jedna osoba jaka tu powinna zamknac ryj jestes Ty,jestes ostatnia osoba do ktorej slow bym sie zastosowal,zachowuje sie jak sie zachowuje.Zawsze staralem sie zwalczac glupie posty na forum i frajerskie zachowania w grze o i tym pare osob sie juz przekonalo i pare jeszcze to ma przed soba.Ale zawsze wiedzialem co mowie i potrafilem sie liczyc z tego konsekwencjami,wole powiedziec/napisac cos jako ja,niz jako anonim. Jezeli nie mozna podpisac sie pod wlasnymi slowami to dla mnie tylko oznaka tchorzostwa i zbytniego przywiazania do smiesznej gry.To tak jak posiadanie wlasnego zdania i lek do wyrazenia go.Generalizujac i konaczac temat o mnie,kiedy gralem druidem byl 2006 rok,wiec troche czasu temu,przez ten okres napewno troche sie zmienilem,przyszlosc mnie rozliczy czy na dobre czy na zle.To byla moja ostatnia odpowiedz na flame kogokolwiek w tym temacie,od teraz wszystkie takie posty bede ignorowal,a zazalenia mozecie pisac w prywatnych wiadomosciach.
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa

Mhm
11-04-2008, 22:07
Ta,plakalem i wieszalem sie na sznurowadlach i co jeszcze moze hmm?
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach.

To co bylo to bylo,a teraz kto boi sie podac chociazby swoj main hmm ja? Czy moze lolki i inni top flame'rzy w tym ty,ktorzy wrzucaja na innych tylko dlatego ze sa anonimowi i moga uniknac konsekwencji swoich slow?

A to genialne zdanie udowadnia mi ze jedna osoba jaka tu powinna zamknac ryj jestes Ty,jestes ostatnia osoba do ktorej slow bym sie zastosowal,zachowuje sie jak sie zachowuje.Zawsze staralem sie zwalczac glupie posty na forum i frajerskie zachowania w grze o i tym pare osob sie juz przekonalo i pare jeszcze to ma przed soba.Ale zawsze wiedzialem co mowie i potrafilem sie liczyc z tego konsekwencjami,wole powiedziec/napisac cos jako ja,niz jako anonim. Jezeli nie mozna podpisac sie pod wlasnymi slowami to dla mnie tylko oznaka tchorzostwa i zbytniego przywiazania do smiesznej gry.To tak jak posiadanie wlasnego zdania i lek do wyrazenia go.Generalizujac i konaczac temat o mnie,kiedy gralem druidem byl 2006 rok,wiec troche czasu temu,przez ten okres napewno troche sie zmienilem,przyszlosc mnie rozliczy czy na dobre czy na zle.To byla moja ostatnia odpowiedz na flame kogokolwiek w tym temacie,od teraz wszystkie takie posty bede ignorowal,a zazalenia mozecie pisac w prywatnych wiadomosciach.
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa

co prawda w oczy kole nonie? teraz taki wazny jestes? spolecznik? zastanów sie co mówisz ja nie gram od czasu sd combo na noobach takich jak ty.. moze sie zmieniles ale nie na tyle aby teraz lansowac sie na niewiadomo kogo.. wiec dzieki wielkie za to ze wkoncu przestaniesz pierdolic smuty.. i gadac z takimi lamerami jak ja.. ;] temat i forum na tym napewno zyska.
pozatym kto cie osądzi? skoro jak mówisz jest to glupia gierka? myslisz ze dostaniesz jakis zajebany order odrodzenia polski do chuja pana? co do twojego wlasnego zdania to co to kurwa za zdanie? jak ktos wyrazi swoje zdanie inne od twojego to robisz jakies awantury bo wkoncu jestes niewiadomo kim...

ehh ssij orzeszka dzieciaku..

pzdr

Picinhoxs
11-04-2008, 22:22
co prawda w oczy kole nonie? teraz taki wazny jestes? spolecznik? zastanów sie co mówisz ja nie gram od czasu sd combo na noobach takich jak ty.. moze sie zmieniles ale nie na tyle aby teraz lansowac sie na niewiadomo kogo.. wiec dzieki wielkie za to ze wkoncu przestaniesz pierdolic smuty.. i gadac z takimi lamerami jak ja.. ;] temat i forum na tym napewno zyska.
pozatym kto cie osądzi? skoro jak mówisz jest to glupia gierka? myslisz ze dostaniesz jakis zajebany order odrodzenia polski do chuja pana? co do twojego wlasnego zdania to co to kurwa za zdanie? jak ktos wyrazi swoje zdanie inne od twojego to robisz jakies awantury bo wkoncu jestes niewiadomo kim...

ehh ssij orzeszka dzieciaku..

pzdr

Next pro evul masa elo ziom flamer yooyo lubie spermy w zebach elo

notop
11-04-2008, 22:32
La Revolution:

- Ci co graja na swoich charach

Interregnum:

- Alunir
- Van Helsing ( to co pokazal na jednym OB to masakra byla :D)

NA reszte nie mam pomysli

lr
duzo osob dobzre gra,,duzo osob daje ciala;)

in~t
duzo osob dobzre gra
jeszcze wiecej osob by neiwyszla z pz bez elfbota;)

Czubek^^
11-04-2008, 22:53
jeszcze wiecej osob by neiwyszla z pz bez elfbota;)

W tym momencie, mogę powiedzieć podobnie do ciebie: gówno wiesz.

TiciTac
11-04-2008, 23:05
Next pro evul masa elo ziom flamer yooyo lubie spermy w zebach elo

I co niby dalo Ci napisanie tego tematu? Jak na 17 lat to nie zachowujesz sie odpowiednio. Napisz normalnie bo takie ironiczne odzywki wyszly dawno z mody chyba ze dalej u Ciebie w piaskownicy takimi rzucacie ;/

Picinhoxs
11-04-2008, 23:26
Nic ci nie powiem bo mieszkasz w miejscowosci od mojego drugiego imienia ;/

skarabeusz323
12-04-2008, 00:20
ja jak to czytam to aż sie zygać che jeden mądrzejszy od 2 (dogadzał kocioł garnkowi zal ) super pro feter huj wi skąd wymadrza sie na forum zal

Eizix
12-04-2008, 05:41
rzal i bul korwa - jakby to powiedzial dran arhari

Colmar
12-04-2008, 08:05
to tak jak w piosence zespołu Arka Satana

Spermę ktoś wyliże, płoną odwrócone krzyże To jest czarna msza,czarna msza , czarna mszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

a tak pozatym wczorajszego wieczoru znow polała sie krew i ORMO zaprowadziło porządek tym razem na PACC landzie! wiec strzezcie sie! bo ORMO czuwa!

TiciTac
12-04-2008, 09:30
Ormo nie spi, Ormo czuwa.
Ormo zycie nam zatruwa

Wierszyk za komuny dla ciekawskich ;]

Colmar
12-04-2008, 09:53
Ormo nie spi, Ormo czuwa.
Ormo zycie nam zatruwa

Wierszyk za komuny dla ciekawskich ;]

hehe w sumie poeta z ciebie :P
Piekny wiersz :)

Thuygioshok
12-04-2008, 12:10
ty tak fayter kozaczysz a ja pamietam jak sie od nas wyjebales 34 drutem i bohy spadly zdaje sie ze to byl doom terror i baaardzo o nie plakales straszyles pro i wogole a do tej pory nicku owego pro nie dostalem.. lepiej zamknij ryja i nic juz nie mów bo pierdolisz i wychodzi na to ze to ty zachowujesz sie jak bys "wygral tibie" niewiadomo co robil ok?
z tym ze on nie mial i nie ma nicku doom terror br

bemo
12-04-2008, 13:47
lubie spermy w zebach elo

buhahahahahahahahahahahahaha pici rozje*ales mnie xd

rzal i bul korwa - jakby to powiedzial dran arhari

to tez zjaebiste hahauabuauahuahua

SnoziSF
12-04-2008, 14:13
buhahahahahahahahahahahahaha pici rozje*ales mnie xd

to tez zjaebiste hahauabuauahuahua

No, idz se zwal.

bemo
12-04-2008, 14:26
nie dzieki w bialy dzien nie wale

Colmar
12-04-2008, 14:54
ORMO znow musialo zaprowadzic porzadek na Ankrahmun i pobliskim Port Hope, padlo troche ludzi nawet LR massnelo sobie ale nic nam nie zrobili ;) w Venore akcja na old port dzisiejsza po prostu ROX xD :D tylko wiecej takich akcji

Hail

Medivh Shady
12-04-2008, 17:26
ORMO znow musialo zaprowadzic porzadek na Ankrahmun i pobliskim Port Hope, padlo troche ludzi nawet LR massnelo sobie ale nic nam nie zrobili ;) w Venore akcja na old port dzisiejsza po prostu ROX xD :D tylko wiecej takich akcji

Hail

a kto padl dokladnie ?

TiciTac
12-04-2008, 18:14
Zobacz sobie gildie Amorozo the knighta i jego samego ;ddd

Sugeruje invitnac ich do LR napewno pomoga doprowadzic do remisu w fragach xD

Eizix
12-04-2008, 18:31
lol bez blessow padl drugi raz ten amorozo :P boze co za ludzie zaczeli grac na tej arcanii, bez kitu ;/ te 800 ludzi za dnia to chyba wlasnie takie boty co dopiero wyszly na swiatlo dzienne i chca przetestowac swojego zajebistego chara, tylko gorzej z tymi skilami pvp i traca to co bot im wbijal przez 2 tyg

Koszyk
12-04-2008, 18:36
A no tak jakos wychodzi... polowa top 300 to jakies wybotowane knighty ktorych name nie widzialem nigdy w zyciu, jestem ciekaw gdzie oni sie chowaja :o

TiciTac
12-04-2008, 18:54
zolwie scaraby barby chakoye rotwormy ;D

Filush
12-04-2008, 18:56
Dzisiaj postanowili sie nam postawić.. ale cos nie wyszło :S

TiciTac
12-04-2008, 19:54
Widze ze ormo zrobilo sobie gildia brawo d;

MiniMan
12-04-2008, 20:08
Wpadnijcie kiedys na jakiegos 200+ to bedzie jazda :>

Szefoo
12-04-2008, 20:22
Noo dzisiaj dosc ormo ladna akcje zrobili

NIech dojda do Inter

Thuygioshok
12-04-2008, 20:54
kto dzis ogladal kapitan bomba?dobra chuje, pamietacie ktoredy przyszlismy?za duzo od nas wymagasz kapitanie, jestesmy chujamimniej wiecej tak to szlo, mozna przyjac kapitan bomba >filusz<, jego ludzie >ormo< i dialog udany Noo dzisiaj dosc ormo ladna akcje zrobili

NIech dojda do Inter
jestesmy z inter~
@eizix
ses nup, na selenie ci pisalem co robilismy zawsze z 10tego druta, az pieknego dnia dales mi ignora tak przypuszczam, od tamtej pory mi nie staje
@bartas
nie bluzgaj notopa etc, po 1wsze spam, po 2gie ded
~co do akcji, musialem isc przed wbiciem na old port br?

Szefoo
12-04-2008, 23:00
Apr 12 2008, 22:55:30 CEST Killed at Level 30 by Tofikusdzikus
and by Sharon Arhari

Niemacie kogo ubijac juz?

Thuygioshok
12-04-2008, 23:03
22:44 Warning! The murder of Fronside was not justified.

//sharon arhari

~nie ma co robic ffs

Koszyk
12-04-2008, 23:36
Name: Fronside

Pro by Mortal Boroth Bellish !!

Could not find character
Character Mortal Boroth Bellish does not exist.

Thuygioshok
12-04-2008, 23:45
to oni mnie teraz no tego ded?;/

Filush
13-04-2008, 02:59
...ale mi prezent sprawiliście. Nie było mnie chwile a Was Arab i najarany Tiuso zabili.

Colmar
13-04-2008, 07:36
Najciekawiej było jak wpadli po nas na old port i wszyscy popadali hahaha :D

Dzisiaj proponuje powtórke z rozrywki xD szkoda ze mam rsa ale jakos pójdzie :)

bemo
13-04-2008, 08:03
Zen Zox

Apr 13 2008, 07:56:28 CEST Killed at Level 80 by Ames Trucia
and by Amenomm

Nie wiem czy mi sie wydaje, czy bohów nie chciał dać. zwrociłem uwage tylko na godzine...

Szefoo
13-04-2008, 08:11
Double post ;/

Szefoo
13-04-2008, 08:13
@Koszyk

@edit
jakbys był bardziej mądry to bys sie skapl o co mi chodzi ^.-

Mordor
13-04-2008, 09:47
@Koszyk

jakbys bym bardziej mądrzejszy to bys sie skapl o co mi chodzi ^.-

Hmm zdecyduj sie albo "madrzejszy" albo "bardziej madry", bo raczej sformulowanie "bardziej madrzejszy" w polskim jezyku nie funkcjonuje;].

A co do tego life is brutal ...

Colmar
13-04-2008, 10:24
http://pl.youtube.com/watch?v=nizt2oEtHl8 <-- nasz Arab ( brudas ) z arcani czyli Damoooooon

GallAnonim
13-04-2008, 10:30
http://pl.youtube.com/watch?v=U9b-8C5RONk
ten jest lepszy damoon xDD piosenka bardziej zyciowa ahha

Picinhoxs
13-04-2008, 19:51
19:47 Usirev [93]: kurwa mam hunta
19:47 Picinhoxs [42]: lol
19:47 Picinhoxs [42]: za co? kurwo
19:47 Usirev [93]: 19:42 Drakianos [111]: hi 19:42 Usirev [93]: yo 19:42 Drakianos [111]: Pay boh now or hunted. 19:43 Usirev [93]: lol 19:43Usirev [93]: reaso? 19:43 Drakianos [111]: no reasson 19:43 Drakianos [111]: pay or hunted? 19:43 Usirev [93]: hunted

Hail La revo~~

Koszyk
13-04-2008, 20:04
nie mam pytan :confused:

btw. Dzisiaj Voronix mial gorąco pewno kloca pod siebie robil. Polo to idiota nie wiedzial ze mozna wejsc na drabinke jak sie rzuci na nią m wall. A Shavenis jest za mocny dal loga jak zobaczyl Pe Ha.

Faytah
13-04-2008, 20:13
btw. Dzisiaj Voronix mial gorąco pewno kloca pod siebie robil. Polo to idiota nie wiedzial ze mozna wejsc na drabinke jak sie rzuci na nią m wall. A Shavenis jest za mocny dal loga jak zobaczyl Pe Ha.

heh to brzmi jak parodia napadu dresow na carlin

Szefie :)
13-04-2008, 20:26

A Polo to znany jest z takich akcji, na Avangera mowi awangarda, chce exetowac 'zsummonowane' przez morgarotha demony i takie tam xD

bemo
13-04-2008, 20:44
muhahahahhaahhaha.xd

xujek ostatnio mi shavenisem grozil.
ubil mojego kolege za to, ze jego rl noobchar bil mojego kolege, to kolega zabil rsa bo inaczej sam by padl
no i xujek robi payment na mojego rl ;<
halp anybody?

Voronix
13-04-2008, 20:48

HAHHAHA "narobił" chyba ze smiechu. Co prawda bylo gorąco, ale rozjebalo mnie to (nie tylko mnie ) ze majac mnie w trapie, nie potrafili mnie zabic, co lepsze mialem paraliza i 0 Many. Ale cuz moze następnym razem sie uda. GL

Colmar
13-04-2008, 21:33
MIARKA SIE PRZEBRAŁA!, KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE!

Ponownie na Arcanii powstała gildia ORMO! Powstała ona po to ! by zniszczyc szerzące sie z dnia na dzien PA na naszym serwerze!

SŁUZBY PORZADKOWE WRÓCIŁY NA ULICE!!

POWIEDZMY STOP PA NA ARCANI!!

WSZYSYC BEZBRONNI , BEZWINNI GRACZE ARCANII W KONCU MOGĄ SIE CZUC BEZPIECZNIE!

TiciTac
13-04-2008, 21:49
Jak juz mowilem
ORMO nie spi ORMO czuwa
ORMO (juz na powaznie) zycie nam zatruwa

Lafa
13-04-2008, 21:51

Ponownie na Arcanii powstała gildia ORMO! Powstała ona po to ! by zniszczyc szerzące sie z dnia na dzien PA na naszym serwerze!

Dlaczego w invitnietych nie ma mojego malego ormowca xDDD?

Faytah
13-04-2008, 23:37

hail propagada

Sir Stas
14-04-2008, 08:19

Nie wiem czy dziwniejsze to ze nie wszedłem na drabinkę patrząc sie jak mnie bijecie czy to ze nie trzymaliście mi pz mimo ze biegałem miedzy wami już będąc poza drabinkami. A tak mówiąc nawiasem podobało mi sie stanie i patrzenie jak mnie bijecie i nie jesteście w stanie zabić może trzeba będzie teraz trochę sie nauczyć trapowac ludzi a nie po prostu obiegać ich z każdej strony i patrzyć co zrobią jak m wall zniknie xD

Colmar
14-04-2008, 14:21
Nie wiem czy dziwniejsze to ze nie wszedłem na drabinkę patrząc sie jak mnie bijecie czy to ze nie trzymaliście mi pz mimo ze biegałem miedzy wami już będąc poza drabinkami. A tak mówiąc nawiasem podobało mi sie stanie i patrzenie jak mnie bijecie i nie jesteście w stanie zabić może trzeba będzie teraz trochę sie nauczyć trapowac ludzi a nie po prostu obiegać ich z każdej strony i patrzyć co zrobią jak m wall zniknie xD

Polo Polo ty tam sie nie podniecaj bo sam jestes nie lepszy :baby: pamietam jak nieudolnie probowales mnie zabic :S

GallAnonim
14-04-2008, 15:35
Polo wielki kozaczek a ile razy ty mnie probowales z SF zajebac i gowno Ci wyszla wiec nie pieprz ze jestes kozak. Zawsze bedziesz zerem zreszta jak grales na dranie pokazales swoje pvp i to na tibi 8.0!!! i nie pieprz smutow ze cale zycie grasz na knighcie wiec nie umiesz grac sorkiem. Bo knightem chyba kazdy debil potrafi grac uh mf s*******amy wielka filozofia w dodatrku jak ma sie 190 lvl i popieprza to nie problem spierdolic :)

btw. obiecalem CI ze na tej opence padniesz od ormo niestety wszyscy spali i bylo za malo ludzi :( pal palusia zdjelismy bo afkowal.

Ale widok uciekajacego mlodzieniaszka leszcza i ljuba BEZCENNE

Zapomnialem dodac ze juz za starego BoH bales sie chodzic z nami zabijac ludzi zeby hunta nie zlapac buhauhahuauh

Wiec prosze CIe nie udzielaj sie jaki jestes zajebisty i nie udawaj ze masz pvp :)

Koszyk
14-04-2008, 15:53
HAHHAHA "narobił" chyba ze smiechu. Co prawda bylo gorąco, ale rozjebalo mnie to (nie tylko mnie ) ze majac mnie w trapie, nie potrafili mnie zabic, co lepsze mialem paraliza i 0 Many. Ale cuz moze następnym razem sie uda. GL

Nie byles w trapie, zabraklo 1 m walla ; (. A kiedy bedzie nastepny raz?

Hmm, bili Cie. Ale bylo za malo osob zeby Cie zdjac na combo pozniej dopiero jak wszedles na gore a pozniej jak grzales dp to zebrali sie wszyscy bo byli porozbiegani murach Edron.

skarabeusz323
14-04-2008, 16:11
no w koncu cos ciekawego na tej arcani
i na dodatek ktos to chcia opowiedziec

a co do frajtera lepiej sie nie udzielalaj

Koszyk
14-04-2008, 16:43
Voronix

Apr 14 2008, 16:28:57 CEST Killed at Level 179 by Koca Gero
and by Wiglaseek

Dlugo nie kazales czekac.

Voronix
14-04-2008, 17:00
Voronix

Apr 14 2008, 16:28:57 CEST Killed at Level 179 by Koca Gero
and by Wiglaseek

Dlugo nie kazales czekac.

ahh No udało wam sie Gz za akcje :) aczkolwiek zanim padlem poszlo mi jakies 16 uh wiec ... ;D nie wiedzialem ze az tak ciezko zabic MS'a ktory ma 1000 hp :)

ywemytus
14-04-2008, 17:01
16 czy 36 bez roznicy. padles.
teraz lec kup kase na allegro :D

bemo
14-04-2008, 17:08
co sie czepiacie rozpierducha ladna

aata znowu padl

i damoon, ormo sie cieszy :D

Voronix
14-04-2008, 17:57
16 czy 36 bez roznicy. padles.
teraz lec kup kase na allegro :D

nie dzieki jeszcze mam kase.Ty sobie kup mózg bardziej na tym skorzystamy. :]

ywemytus
14-04-2008, 17:59
oj wjechalem zabardzo w ambicje?
nie rozmieszaj sie, cala arcania wie, ze kupujesz kase na allegro:D
i spedzasz sylwestra przy tibii xD

gigoro
14-04-2008, 18:12
Ja spedzam sylwestra z jedynka!!!!!!!!!!11111111

Voronix
14-04-2008, 18:25
oj wjechalem zabardzo w ambicje?
nie rozmieszaj sie, cala arcania wie, ze kupujesz kase na allegro:D
i spedzasz sylwestra przy tibii xD

Ehh kazdy noob tak pisze gdy chuja wie. Prawda jest taka ze kase kupowal MOJ RL EDEK DRAGONBREATH a nie ja. A wiem ze Eizix napisal ze to niby ja kupuje bo mialem w domku 500k i mpa na 120 levleu XD sam sie do tego przyznal jak to wyjasnialem. A teraz pionki takie jak ty,(nie tylko ty) ciagna ten temat chuj wie po co jak wiekszosc wie ze kase kupowal i kupuje moj rl KUZYN tzw EDEK DRAGONBREATH (co napisalem up).

Co do sylwka owszem bylem online, ale nie bede sie rozpisywal bo znow jakis typ z poziomem inteligencji podobnym do twojego napisze jakis shit, a niechce mi sie juz na zbędne posty odpowiadac.

Jezeli masz Rodzicow to z nimi dyskutuj i im wbijaj na "ambicje" bo mnie to nie rusza tak dla wyjasnienia :) ale pewnie dostał bys w Pysk lub co Gorsza KARE NA KOMPA I NA WYCHODZENIE NA DWOR ZE SWOIMI COOL ZIOMKAMI a tego nie chcemy prawda ? 8o
Pzdr :]

Sir Stas
14-04-2008, 18:32
Nie byles w trapie, zabraklo 1 m walla ; (. A kiedy bedzie nastepny raz?

Hmm, bili Cie. Ale bylo za malo osob zeby Cie zdjąć na combo później dopiero jak wszedłeś na gore a pozniej jak grzales dp to zebrali sie wszyscy bo byli porozbiegani murach Edron.

No i jak Edron ok było was mało i nie bylem w trapie ale moglem sobie z wami pobiegać x]

Liberty bay rozumiem czas sie skończył server nie będzie czekać aż mnie zabijecie

Svargrond to jest już podsumowanie wszystkiego z Medivh Shady, Alunir, Achmed Assassin, Moruthanix Coron i nie pamiętam kto tam jeszcze był chętnie bym sobie film oglądnął bo ładna akcja podobała mi sie nie zabiliście mnie chodź co chwile bylem w trapie kolejny raz m wall znika i uciekam?

I nie chodzi tu o obrażanie kogo kolwiek bo chyba to nie jest miejsce żeby sie wyzywać tak jak niektórzy do tej pory to robili w tym miejscu.

Teraz chciałbym zobaczyć jakiegoś open battla tylko ze na ankrahmun macie ochotę też?

Colmar
14-04-2008, 18:48
a co do Edka to prosze bardzo
akcja ORMO'wska B)

Apr 14 2008, 18:09:38 CEST Killed at Level 65 by Coen Visengarded
and by Grober

GZ akcja Interregnum :)

Medivh Shady
14-04-2008, 18:55
.
Teraz chciałbym zobaczyć jakiegoś open battla tylko ze na ankrahmun macie ochotę też?

na ank za duzo noobow , a dzisiaj to wylacznie wasza wina ze sie wjebaliscie w trapa ;P nie trzeba bylo byc tak lapczywym na fraga na aacie ;>

Smokuu
14-04-2008, 18:57
ma ktos filmik ?;<

Voronix
14-04-2008, 18:59
na ank za duzo noobow , a dzisiaj to wylacznie wasza wina ze sie wjebaliscie w trapa ;P nie trzeba bylo byc tak lapczywym na fraga na aacie ;>

Święte Słowa Medi, teraz kazdy doszedł do takiego wniosku :)
Bedzie jeszcze nie jedana okazja do naprawienia tego "błędu".
:D

Koszyk
14-04-2008, 19:14
Ale wy sporo bledow robicie... jak gracie sami swoimi charami...

Np. Akcja na okolnir tez wasza glupota.

Oczywiscie nie mowie ze Inter~ jest swiete bo tez zdarzały sie akcje robione przez glupote.

Voronix
14-04-2008, 20:22
Ale wy sporo bledow robicie... jak gracie sami swoimi charami...

Np. Akcja na okolnir tez wasza glupota.

Oczywiscie nie mowie ze Inter~ jest swiete bo tez zdarzały sie akcje robione przez glupote.

Hhehehe... hmm z tego co wyczytalem kazda akcje jaka wygra LR jest ona NIBY wygrana przez "hiberne" czy tam kogos, a gdy przegrywamy tzn ze RL LaR gra ?? to jest twoj tok myślenia :)??

Filush
14-04-2008, 20:37
kurwy ,

Koszyk
14-04-2008, 20:40
Voro, poprostu wydaje mi sie ze oni by takich bledow nie robili, a moze... zresztą to widac kiedy oni graja a kiedy wy. Po pierwsze widac po postach na forum.

Voronix
14-04-2008, 20:48
Voro, poprostu wydaje mi sie ze oni by takich bledow nie robili, a moze... zresztą to widac kiedy oni graja a kiedy wy. Po pierwsze widac po postach na forum.

Powiem tylko tyle, nawet jesli ktos by kiedy kolwiek gral na LaR
ta "hiberna" czy ktos tam jeszcze.
~~Kazdy popełnia błedy~~.
pzdr :)

Thornak
14-04-2008, 21:09
lol bez blessow padl drugi raz ten amorozo :P boze co za ludzie zaczeli grac na tej arcanii, bez kitu ;/ te 800 ludzi za dnia to chyba wlasnie takie boty co dopiero wyszly na swiatlo dzienne i chca przetestowac swojego zajebistego chara, tylko gorzej z tymi skilami pvp i traca to co bot im wbijal przez 2 tyg

Czy z PvP rozumiesz stacie 1 VS 15+ i różnica leveli tu nie ma zanczenia. Fakt paść drugi raz bez blessow to przesada ( pozdro dla Mistika : D ). Co do botów, nie każdy 100+level jakiego nie znacie został wybotowany.

14-04-2008, 21:13
i znowu nikt po mnie nie zadzwonil...

Bartholomew
14-04-2008, 21:25
Co do sylwka owszem bylem online, ale nie bede sie rozpisywal bo znow jakis typ z poziomem inteligencji podobnym do twojego napisze jakis shit, a niechce mi sie juz na zbędne posty odpowiadac.

hahahahaha

przyznaj sie ze jestes no liferem i nie masz kolegow zeby z nimi popic na sylwestra.

Gidekab
14-04-2008, 21:25

Koszyk normalnie zaimponowałeś mi swoja wszechstronnością aby za pomocą postów rozpoznawać kto na kim gra. GZ

Bartas15
14-04-2008, 21:58
Ugryz suchara

Voronix
14-04-2008, 22:09
hahahahaha

przyznaj sie ze jestes no liferem i nie masz kolegow zeby z nimi popic na sylwestra.

O prosze tu macie odp na mojego posta napisanego powyzej, wystarczy o czyms napąknac, a ludzie tego typu jak ten tutaj z zanikiem mózgu (i niewiadomo czego jeszcze :P )zaczynaja pisać ch*jstwa, wiedzac nie wiele. Naprawde widac tutaj ewidętny przyklad czlowieka będącego zwykłym "0" :) Btw ty napewno jestes tak dorosły i tak dojrzały ze pijesz alkohol LITRAMI i nic ci nie jest prawda :D Na Zdrowie :0 Nie bede tutaj zgadywał ile masz lat bo pewnie zaraz napiszesz "mam 25 lat i jestem zajebisty bo pije alkohol "XD ale wedlog mnie widac ze gdzies tam dawno dawno temu zatrzymałes sie w rozowju +- 13 latka
Pzdr :D

Koszyk
14-04-2008, 22:17
Koszyk normalnie zaimponowałeś mi swoja wszechstronnością aby za pomocą postów rozpoznawać kto na kim gra. GZ

Chodzi mi o postu na forum tutaj. Czemu Polo albo Voronix nie wypowiadali sie wczesniej ? Bo nie mogli sie wypowiedziec bo ich tam nie bylo i nie byli wstanie opisac jak padli itp.

Bartas15
14-04-2008, 22:21
@Voronix
Nie czepiajcie się chłopaka nie znacie sytuacji!Chłopaki sobie zrobili impreze przed kompem były czipsy,orężada i po kieliszku piwa "redsa" na 5,żeby kulturalnie przywitac nowy rok.Chłopaki expili do 3 w nocy ,a potem jak reds zaczoł działac chłopaki poszli robic Pa na brazylach i podobnych sobie.Były dziewczyny nawet ale na redtubie i grupowy sex noworoczny.Chłopaki walili gruche do monitora.Wiec sie nie zbijajcie bo nie wiecie jak było ,a krytykujecie!!tzn teraz już wiecie xDDDD

Pozdro DO ZOBACZENIA NA TIBIA!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AFK

Sir Stas
14-04-2008, 22:33
Chodzi mi o postu na forum tutaj. Czemu Polo albo Voronix nie wypowiadali sie wczesniej ? Bo nie mogli sie wypowiedziec bo ich tam nie bylo i nie byli wstanie opisac jak padli itp.

To ze sie nie wypowiadam to tylko dlatego ze w większości tutejsza ludność jest skłonna do wyzywania, śmiania sie itp. pomimo iż sami nie potrafią do niczego dojść.

Ile osób było huntowanych na Arcani? i zmienili chary zrobili nowe? Ile osób odeszło z Arcani, sprzedało postacie? A ile osób może pochawlic sie tym ze były chwile lepsze i gorsze ale przetrwałem od początku serwera wiec najwyższa pora by niektórzy sie zastanowili nad sobą. Tak byłem wielokrotnie huntowany przez Lukiego, Fosfika, Leszcza, Sue, Rafaman, i wielu wielu innych których nie jestem już w stanie wymieni bo niektórych nie pamiętam.

Nie pisze na tym forum i na forum ogólnym tibi bo mam aktualnie maturę i staram sie uczyć. Stad tez mam i czas żeby lognac w każdej chwili na tibie bo siedzę w domu i sie uczę. Jak sobie robie trochę luzu to jestem w stanie zaglądnąć tu i tam i zobaczyć co sie dzieje. A z powodu tego że dostałem dziś kat. A xD i miałem dzień wolny postanowiłem skrobnąć posta co powinno niektórych cieszyć a jak nie cieszy to niech sie nie wypowiadają nie interesuje mnie ich zdanie x]

Bartholomew
14-04-2008, 22:39
O prosze tu macie odp na mojego posta napisanego powyzej, wystarczy o czyms napąknac, a ludzie tego typu jak ten tutaj z zanikiem mózgu (i niewiadomo czego jeszcze :P )zaczynaja pisać ch*jstwa, wiedzac nie wiele. Naprawde widac tutaj ewidętny przyklad czlowieka będącego zwykłym "0" :) Btw ty napewno jestes tak dorosły i tak dojrzały ze pijesz alkohol LITRAMI i nic ci nie jest prawda :D Na Zdrowie :0 Nie bede tutaj zgadywał ile masz lat bo pewnie zaraz napiszesz "mam 25 lat i jestem zajebisty bo pije alkohol "XD ale wedlog mnie widac ze gdzies tam dawno dawno temu zatrzymałes sie w rozowju +- 13 latka
Pzdr :D

prawda w oczy kole?;p

nie, nie mam 13 lat ani 25, ale nawet jesli mialbym te 13 to sylwestra wolalbym spedzic z kolegami nawet pijac piccolo, niz siedziec na tibii i expic.

a i panie madra glowa, pisze sie ewidentny a nie ewidętny
...i kto tu jest "0"?

SnoziSF
14-04-2008, 22:55
i "według" przez "u" otwarte.
Edit: "niewiele" razem

Bartholomew
14-04-2008, 23:03
i "według" przez "u" otwarte.
Edit: "niewiele" razem

jest jeszcze wiecej bledow w jego wczesniejszych postach ale nie ma sensu ich wypisywac, przynajmniej macie przyklad czlowieka, ktory woli grac na komputerze niz sie uczyc ;]

Mlodzieniaszek
15-04-2008, 00:31
Teraz jezeli w ciagu tygodnia nie bedzie opena, to wojna totalnie straci "tepo", my w zadnego massa juz waszego nie bedziemy sie pchac, i bedziemy nawazajem sie massowac.... no tylko pytanie kto jest w stanie duzej utrzymac tylek w pz....

notop
15-04-2008, 06:10
nuda;)))))))

Medivh Shady
15-04-2008, 07:26
Teraz jezeli w ciagu tygodnia nie bedzie opena, to wojna totalnie straci "tepo", my w zadnego massa juz waszego nie bedziemy sie pchac, i bedziemy nawazajem sie massowac.... no tylko pytanie kto jest w stanie duzej utrzymac tylek w pz....

to juz mozecie planowac masslogi :>

motorolkarz
15-04-2008, 11:39
nuda;)))))))

Gdybym nie gral na swojej postaci tez bym sie nudzil ;]

Colmar
15-04-2008, 14:02
B)Gdybym nie gral na swojej postaci tez bym sie nudzil ;]

święte słowa B) raz widzialem jak na OB sua siedział swoim jak ta postac idzie ? " Najwiekszy ZOmowiec" ? siedzial se na piramidce :baby:

Voronix
15-04-2008, 14:35
jest jeszcze wiecej bledow w jego wczesniejszych postach ale nie ma sensu ich wypisywac, przynajmniej macie przyklad czlowieka, ktory woli grac na komputerze niz sie uczyc ;]

Omg next retard ktory sie czepia sie błedow 0.o co do szkoly znow nic nie wiesz wiec sie nie wypowiadaj jak ci nie udzielą glosu :0 ci co mnie znaja wiedza o czym mowa :p ucze "POZDRO VELORN I SHAKI :D "
Powaga Chiiiiilll MAAANNN :) zawsze tak jest jak gosc nie ma co napisac bo ktos po nim pojechal to zaczyna wytykąc bledy Prawda :)?

Koszyk
15-04-2008, 16:55
Boroth Flam

Apr 15 2008, 15:57:05 CEST Killed at Level 166 by Dracon of Arcania
and by Kacial

Huh, nice :D

Czubek^^
15-04-2008, 17:05
Boroth głupi noob

Faytah
15-04-2008, 17:30
i kim cie ku,rwa nie nazwac jak nie ch.ujem glupi debil noob twoja stara daje dupy za lidlem bo lidl jest tani twoj stary sprzedaje pokemony pod tesco a dziadzia wali gruche na straganie z owocami
wez sie zastanow czlowieczku zanim cos napiszesz glupi debilu wujko jebco twoja stara pies jebal a wiesz dlaczego bo tylko pies mogl takiego gnoja frajera splodzic

please bring me to carlin,a na powaznie przeczytaj ostatnia linijke tego co napisales,potem calosc tego co napisales i wyciagnij wniosek

bemko* e tam zdarza sie :P

gigoro
15-04-2008, 18:39
http://pl.youtube.com/watch?v=ll41Mncg9oU

nudzilo mi sie o,o

Bartas15
15-04-2008, 19:12
kurwa padlem moim sorcem ukochanym kurwa jebane nooby w ab z 12 mnie gonilo i kazdy yellow skull. nikt nie pomoze tylko sie lampia cepy i bija kurwa. pol minuty i bylbym na trollach trap gotowy przezylbym ale jebany belirah musial skurwysyn dobic z sd

Nie przeklinaj nie jesteś w domu

Lafa
15-04-2008, 20:10
kurwa padlem moim sorcem ukochanym kurwa jebane nooby w ab z 12 mnie gonilo i kazdy yellow skull. nikt nie pomoze tylko sie lampia cepy i bija kurwa. pol minuty i bylbym na trollach trap gotowy przezylbym ale jebany belirah musial skurwysyn dobic z sd

Ukochanym xDDDDDDDDDDDD

notop
15-04-2008, 20:30
Gdybym nie gral na swojej postaci tez bym sie nudzil ;]

przeciesz gram ciagle;)

Picinhoxs
15-04-2008, 20:55
Jestes offline 1/24 o.O

Viste
15-04-2008, 21:36
Wypatrzyłem w VIPie mass Lr o.O Troszku liczyłem na openke coby ponobować noobcharkiem i może jakie boszki z deda któregoś podwinąć ;>

Faytah
15-04-2008, 22:01
no ba ja robilem z moim bandem tourne po thais i przyokazji pociag,patrze nizej <xxx has logged in> kukam na vipy a tu O.o,dobiegam do dp i 30 sec pozniej przebiegli all,czy mi sie zdaje czy oni cala chmara po blessy polecieli?

Viste
15-04-2008, 22:05
Właśnie tak to narazie wygląda że zrobili massa żeby całą gildią blessy pokupowac : D [i tak nooby na statku thais mówią]

Eizix
16-04-2008, 04:51
a mnie godzine temu obudzili, wbilem hattricka na 143 rp i zasnac teraz nie moge, kurwa !!!

notop
16-04-2008, 05:10
Jestes offline 1/24 o.O

1 z 1.......

Voronix
16-04-2008, 17:58
Ehmm.. ale NUDY :)

vigetqq
16-04-2008, 19:30
to nie graj

Colmar
17-04-2008, 14:55
Sua Mea wyszła z La Revolution lol ? żal ? :o

Filush
17-04-2008, 21:07
żal ???????????????????????????////////

17-04-2008, 21:27
żal ???????????????????????????////////

jestes sciekiem jeabnym, nic soba nie reprezentujesz nob

Faytah
17-04-2008, 22:12
szefo kupil avatar na ebayu i sie wozi :baby:

17-04-2008, 22:18
ale co zajebista dupcia cio?

Faytah
17-04-2008, 22:29
no baaa =) jak to mowia krejzole sw33tasna

Koszyk
17-04-2008, 23:47
Widywałem lepsze :PP

skarabeusz323
18-04-2008, 09:26
Sua Mea wyszła z La Revolution lol ? żal ? :o
sua jest jak doda glupia i caly czas chciala by zeby o niej plotkowali

motorolkarz
18-04-2008, 11:17

sua WYSZEDL z lr bo "kolega" z hiberny wbil jednego lub wiecej unjustow na noobach np na 21 lvl na port hope ;]

bemo
18-04-2008, 12:28
a bell za duzo wypil xP

12:08 Bellivioon [115]: 12:07 Bahari [59]: hiho,Bellivioon is drunking alkohol now this is cause of his behaviour xd 12:07 Bahari [59]: tak napisze damonowi 12:07 Bahari [59]: xD

12:03 Bellivioon [115]: dajcie mi warkeee

hehe
xd

http://img138.imageshack.us/img138/9058/uo0380ls2.jpg (http://imageshack.us)

Filush
18-04-2008, 13:21
Uwielbiam gdy ktoś się popisuje, że pije alkohol. Staje się wtedy taki .. dorosły, męski.

bemo
18-04-2008, 13:43
rozdawal itemy i sarupala zawolal kogostam a kajko przepychal wszystkich i zbieral itemy haha xd

skarabeusz323
18-04-2008, 13:48
zal pewnie mama mu dopiero dala dowod to nic ze ma juz 20 latek

18-04-2008, 15:51
on przynajmniej sam zarabia a nie jak wy na garnuszku matuli haha

Koszyk
18-04-2008, 16:20
I kto to mowi :confused:

Filush
18-04-2008, 17:04
ahahahah ten Warrior from Szadoł był wczoraj fajny XD

skarabeusz323
18-04-2008, 18:40
on przynajmniej sam zarabia a nie jak wy na garnuszku matuli haha

malo tego ze sam zarabiam to jeszcze zyje na wlasny koszt

18-04-2008, 19:34
no wlasnie

notop
19-04-2008, 05:42

hahaha
macie albo hujowych spy albo jak to na tibi .pl wkrecaja se dzieci plotki

niewyszlem ani niezostalem wyj..any.. poprostu sie najebalem jak dzis i mi sie miskliklo;]

kazdy o tym wiedzial nawet 11 lvl ooby ale nie.. wy macie cale 23 lvl i wiecie wiecej !!!

......zal.....

@ debil

a co do dody... nieporownuj mnie do niej bo musisz najpierw miec wlosy lonowe by mowic o kims starszym niz ty...dzieciaku

(tera plx otrografia spam)

Thuygioshok
19-04-2008, 07:48
kup se slownik kumpelqqQ

bemo
19-04-2008, 08:23
ale mnie jakasz szm***************ta zraportowala teraz pede pisal kur***********cze :P

Colmar
19-04-2008, 09:33
Co tam ? LR głupio musialo sie wczoraj poczuc jak wybijalo nasze noob chary zebym potem zobaczyc "zonka"? ;). Szkoda ze Interregnum nam nie pomoglo jak trzymalismy leszcza, tiusa, drocana i tam kilku innych ludzi z LR :( mogła byc ciekawa bitwa. No i ułamki sekund zadecydowały o tym ze Youffie nie padl :] no ale cuz wkrotce bedzie lepiej mam taka nadzieje :)

GallAnonim
19-04-2008, 11:08
mojego yairobe wczoraj DAMOON DAMOON DAMOOON gonil wraz z nintokiem i sai monem 5 sekund pozniej zaczalbym uciekac i dopadloby mnie cale LR ale wiadomo ormowiec zawsze posiada instykt kiedy nalezy sie wycofac :)

Koszyk
19-04-2008, 12:16
@UP

Dasz mi swoj autograf 8o8o8o

Arm
19-04-2008, 12:48
hahaha
macie albo hujowych spy albo jak to na tibi .pl wkrecaja se dzieci plotki

niewyszlem ani niezostalem wyj..any.. poprostu sie najebalem jak dzis i mi sie miskliklo;]

kazdy o tym wiedzial nawet 11 lvl ooby ale nie.. wy macie cale 23 lvl i wiecie wiecej !!!

......zal.....

@ debil

a co do dody... nieporownuj mnie do niej bo musisz najpierw miec wlosy lonowe by mowic o kims starszym niz ty...dzieciaku

(tera plx otrografia spam)

włosy łonowe też farbujesz?

Smokuu
19-04-2008, 13:04
Co tam ? LR głupio musialo sie wczoraj poczuc jak wybijalo nasze noob chary zebym potem zobaczyc "zonka"? ;). Szkoda ze Interregnum nam nie pomoglo jak trzymalismy leszcza, tiusa, drocana i tam kilku innych ludzi z LR :( mogła byc ciekawa bitwa. No i ułamki sekund zadecydowały o tym ze Youffie nie padl :] no ale cuz wkrotce bedzie lepiej mam taka nadzieje :)

Ta, mając w pizde ludzi na vencie bali sie massloga zrobic. zal :|

Koszyk
19-04-2008, 13:20
Ta, mając w pizde ludzi na vencie bali sie massloga zrobic. zal :|

ile osob nazywasz 'w pizde ludzi na vencie'

notop
19-04-2008, 13:27
włosy łonowe też farbujesz?

zatrudnij sie w wywiadzie albo zmien kumpli bo masz pzrestarzale info...bardzo

Smokuu
19-04-2008, 13:50
ile osob nazywasz 'w pizde ludzi na vencie'

Tyle ile było was wczoraj mozna by okreslic slowem "wpizde" :)

Koszyk
19-04-2008, 13:56
15 osob to w pizde?

Smokuu
19-04-2008, 13:58
15 osob to w pizde?

Jesli tyle was bylo to ja jestem aata arhari, Milo mi :(

Koszyk
19-04-2008, 14:28
Jesli tyle was bylo to ja jestem aata arhari, Milo mi :(

Nie plafda! klamiesh :(((

Smokuu
19-04-2008, 14:39
Nie plafda! klamiesh :(((

Ty klamiesz to ja tez :p:p:p:p

Koszyk
19-04-2008, 16:17
Ty klamiesz to ja tez :p:p:p:p

Ty zaczeles :confused::confused::confused:

Smokuu
19-04-2008, 16:27
Ty zaczeles :confused::confused::confused:

Nie praffda! boisz sie przyznac ! nóób X(:confused:

Thuygioshok
19-04-2008, 17:27
hunted all

"Wyslij Bohy
Wilkes Svargrond"

Koszyk
19-04-2008, 17:40
Wilkesowi to ja moge SDka poslac w plecy :P

Thuygioshok
20-04-2008, 01:32
rzal i bul poprostu

Smokuu
20-04-2008, 02:15
35 + na 10

1:2 ;]

+ ormo :)

Filush
20-04-2008, 02:38
sprzedam filma za 5 zl

Eti
20-04-2008, 03:32
35 + na 10

1:2 ;]

+ ormo :)

Dodaj jesio 2 fragi z ormo czyli 1:4 :D hehh ale deady byly nice
lukiego niebylo to chlopaki sie pogubily :D
a drumlar z tym fallow poprostu the best :D
no i planika prawie polozylismy ale damoon sie drze a nie szczela i braklo jego sd ... :/

Ciekawe co obiecaliscie temu sorcowi co ue walnol :D

Colmar
20-04-2008, 08:19
yy a co to za akcja była wieczorkiem ? :) moze ktos dac film albo opowiedziec co to sie takiego wydarzylo

Thuygioshok
20-04-2008, 09:40
z ormo tylko padl kina blokujacy nas na taifunie ale to bylo w planie, abyscie pz mieli, inter zwalilo sprawe 200%

Colmar
20-04-2008, 10:07
z ormo tylko padl kina blokujacy nas na taifunie ale to bylo w planie, abyscie pz mieli, inter zwalilo sprawe 200%

hehehe B) ma ktos film ?

Smokuu
20-04-2008, 11:40

++++

Armonos~~~
Apr 20 2008, 00:41:52 CEST Killed at Level 41 by Sorrow Osk
and by Damoon

a ten sorcerek to chyba clapek byl =o

Czubek^^
20-04-2008, 12:26
Jak się ma 5 ludzi z wodogłowiem co spamuja venta, ciezko bylo cos Galiemu zdzialac.

Ja i tak sie ciesze, bo dostalem darmowe 20k od miska shady.

20-04-2008, 13:22
++++

Armonos~~~
Apr 20 2008, 00:41:52 CEST Killed at Level 41 by Sorrow Osk
and by Damoon

a ten sorcerek to chyba clapek byl =o

chyba jednak nie

Papken
20-04-2008, 13:24
eee nie w temacie ;p ORMO z Interrgnumem jest ?

Smokuu
20-04-2008, 14:39
I znów sie bali walczyć :/

Filush
20-04-2008, 14:39
o lol, zapomnialem, że oroth padł ahhahahaha ; d

Colmar
20-04-2008, 14:48
eee nie w temacie ;p ORMO z Interrgnumem jest ?

ORMO jest same przeciw całemu światu :evul:

notop
20-04-2008, 14:53
hahaa
polewe mam
jakis noon z int~(na 90%) zrobil liste z fragami nowa.jeszcze moze sie lepszy znajdzie to wogole zrobi taka ze LR bedzie mialo mniej fragow niz int~

Colmar
20-04-2008, 15:02
hahaa
polewe mam
jakis noon z int~(na 90%) zrobil liste z fragami nowa.jeszcze moze sie lepszy znajdzie to wogole zrobi taka ze LR bedzie mialo mniej fragow niz int~

Przynajmniej on uwzględnia fragi na Nexussie. A tak apropo Keruz Sorcerer walczyl na wojnie z LR aktualnie dołączyl do Vindictive to jest jasny znak ze oni tez sa w wojnie hauhuahauah

Thuygioshok
20-04-2008, 15:06
wes rzal ;\

20-04-2008, 15:12
hahaa
polewe mam

polewe to mozna miec z tego ze Achmed wam uciekl na goromie

bemo
20-04-2008, 15:14
ech wlazlem do dziury na pohu a tam 10 gs o.o u are downgroaded from lvl 65 to lcl 63 and u no have pass. fuck all idiot's !

Smokuu
20-04-2008, 15:24
polewe to mozna miec z tego ze Achmed wam uciekl na goromie

Baliscie wyjsc bez lukiego ;o tak samo wczoraj zjebaliscie sprawe lal

Jesli sie boicie walczyc to moze czas zeby sie wyplacic? bo inaczej takie dzialania czyli nic nie robienie, czekanie na cud nie mozna nazwac wojna ;o

Medivh Shady
20-04-2008, 16:10
Baliscie wyjsc bez lukiego ;o tak samo wczoraj zjebaliscie sprawe lal

Jesli sie boicie walczyc to moze czas zeby sie wyplacic? bo inaczej takie dzialania czyli nic nie robienie, czekanie na cud nie mozna nazwac wojna ;o

jesli sie boicie kontrowac nasze mass i walczyc bez hiberny to moze czas sie wyplacic ? A co do wczoraj , jak dla was zjebalismy bo nie zabilismy niekogo z tamtad to wasza sprawa , my nie jestesmy tak pojebanie jak wy ze robimy najazd na ludzi ktorzy stoja na 1 sqm .

Gidekab
20-04-2008, 16:22
jesli sie boicie kontrowac nasze mass i walczyc bez hiberny to moze czas sie wyplacic ? A co do wczoraj , jak dla was zjebalismy bo nie zabilismy niekogo z tamtad to wasza sprawa , my nie jestesmy tak pojebanie jak wy ze robimy najazd na ludzi ktorzy stoja na 1 sqm .

Medi kultury troche i nie wyzywaj ludzi od po..... :baby:

a co do kontr na wasze massy to zapomnij o tym nie bedzie juz openow my nie bedziemy kontrowac waszych massow jak chcecie to zawsze możecie kontrować teraz nasze massy.

FUHRER
20-04-2008, 16:25
Dodaj jesio 2 fragi z ormo czyli 1:4 :D hehh ale deady byly nice
lukiego niebylo to chlopaki sie pogubily :D
a drumlar z tym fallow poprostu the best :D
no i planika prawie polozylismy ale damoon sie drze a nie szczela i braklo jego sd ... :/

"Ciekawe co obiecaliscie temu sorcowi co ue walnol :D"

Obiecalismy mu inva tak jak u was sie dostaly przydupasy typu Dark Druid The Kiler and Nevin Alur. Endzoj ! :>

Eti
20-04-2008, 16:26

bo wy bac sie o lvl , a my grac dla przyjemnosci :D

Smokuu
20-04-2008, 16:28

Oj med Wasza polityka polega na tym ze zrobicie tego massa i w 40 typa stajecie na 1 sqm tylko tyle robicie? Chcecie zrobcie massa ale pozniej wyjdzie na jakas przestrzen i zobaczycie =] NIe przesadzaj 3/4 waszych massow kontruja:> a jak to nie ktorzy mieli jeszcze do nie dawna wyparzone mordy "Bedzie jeszcze duzo OB" yhyy juz to widze :confused: Wczoraj bylo ich zaledwie 12?13? przeciw 35+:> i bez zadnego typa z hiberny. Mogliscie ich luzem rozjebac puszczajac wieksze najty, gdyz jak widziales nie mogli zlozyc dramana ;o ale wy sie boicie ze was luki opierdoli :p zreszta to co mowisz to czysta polewa :D:D

Smokuu
20-04-2008, 16:30
Medi kultury troche i nie wyzywaj ludzi od po..... :baby:

a co do kontr na wasze massy to zapomnij o tym nie bedzie juz openow my nie bedziemy kontrowac waszych massow jak chcecie to zawsze możecie kontrować teraz nasze massy.

Gidzior mieliscie pokaz ich umiejetnosci dzisiaj wic nie macie rowniez co liczyc na to :p

Koszyk
20-04-2008, 17:04
Nie udany mass na Achmeda... czemu wystawiliscie jakis pionasow zeby go ubili ?

Gidekab
20-04-2008, 17:15
Nie udany mass na Achmeda... czemu wystawiliscie jakis pionasow zeby go ubili ?

Skoro to były pionasy to dlaczego po nich nie przyszliscie?

Smokuu
20-04-2008, 17:23

Owneed <3 :D:D:D

odpowiedz : Bo sami sa pionasami :D:D:D:D

Czubek^^
20-04-2008, 17:40
ale wy sie boicie ze was luki opierdoli :p zreszta to co mowisz to czysta polewa :D:D

Jak nie wiesz o czymś nic to zamknij japę. Wczoraj akcja została rozłożona przez kilku ludzi nie rozumiejących prostych poleceń, ale jebać to, zdarzyło się.

Co do dzisiaj, nie było sensu wychodzić bez lidera, a poza tym Achmed przeżył więc jest luz.

Picinhoxs
20-04-2008, 17:49
Oj med Wasza polityka polega na tym ze zrobicie tego massa i w 40 typa stajecie na 1 sqm tylko tyle robicie? Chcecie zrobcie massa ale pozniej wyjdzie na jakas przestrzen i zobaczycie =] NIe przesadzaj 3/4 waszych massow kontruja:> a jak to nie ktorzy mieli jeszcze do nie dawna wyparzone mordy "Bedzie jeszcze duzo OB" yhyy juz to widze :confused: Wczoraj bylo ich zaledwie 12?13? przeciw 35+:> i bez zadnego typa z hiberny. Mogliscie ich luzem rozjebac puszczajac wieksze najty, gdyz jak widziales nie mogli zlozyc dramana ;o ale wy sie boicie ze was luki opierdoli :p zreszta to co mowisz to czysta polewa :D:D

A ty w dpft sie do niego niepucowales?

Smokuu
20-04-2008, 18:13
Jak nie wiesz o czymś nic to zamknij japę. Wczoraj akcja została rozłożona przez kilku ludzi nie rozumiejących prostych poleceń, ale jebać to, zdarzyło się.

Co do dzisiaj, nie było sensu wychodzić bez lidera, a poza tym Achmed przeżył więc jest luz.

Tak sie sklada ze wiem ^^

Pici~~ nigdy w zyciu :]

20-04-2008, 18:34
A ty w dpft sie do niego niepucowales?

milo by bylo zebys zdradzil nam jego nick jesli wiesz :p chyba ze juz zostalo to tutaj powiedziane a ja przeoczylem

Koszyk
20-04-2008, 18:43

Bo pare chwil pozniej zrobiliscie massa i bylo was 30~ osob a nas 20~ ?

Koresponder
20-04-2008, 21:52
Bo pare chwil pozniej zrobiliscie massa i bylo was 30~ osob a nas 20~ ?

Jak nas bylo 30 to ja Luki Tharion jestem :D

co do wczorejszej akcji wystarczyla 1 dobrze mysląca osoba i wszystkich skladacie ale widac ciezko o taka osobe w Inter~~
:]

Koszyk
20-04-2008, 21:59
Jak nas bylo 30 to ja Luki Tharion jestem :D

co do wczorejszej akcji wystarczyla 1 dobrze mysląca osoba i wszystkich skladacie ale widac ciezko o taka osobe w Inter~~
:]

Bylo was dokladnie 33. ;)

Smokuu
20-04-2008, 22:01
Bylo was dokladnie 33. ;)

a was ponad 35~~ ;o

Smokuu
20-04-2008, 22:36
Medivh shady

Apr 20 2008, 22:08:55 CEST Killed at Level 200 by Bellish Elane
and by Tiuso

Ale massloga zrobiliscie hauuhaauhuhauhauhauha

teraz czekaja na ob? czy sie odbedzie??!! zobaczymy! HOPE SO; ]

Koszyk
20-04-2008, 22:45
a was ponad 35~~ ;o

Nas ZALOGOWANYCH bylo 23 ;)

gigoro
20-04-2008, 23:41

http://i30.photobucket.com/albums/c338/Hell_Kazi/57.jpg?t=1208727528 _/

Bartholomew
21-04-2008, 00:06
dawac filmik kurczę

Colmar
21-04-2008, 07:17
Jakas gildia powstała przeciw nam przeciw ORMO'wcom.
Wczoraj w Venore gildia ta nie pamietam nazwy siała postrach w venore. Milicja Obywatelska szybko stłumiła zamiesszki i praktycznie wszystkich zabilismy hhehehehe;) GL chlopaki moze kiedys wam sie uda dorownac nam ORMOwcom!

Smokuu
21-04-2008, 11:59
jesli sie boicie kontrowac nasze mass

Wczoraj mieliscie przyklad i ty akurat miales takiego pecha :p

Chuli
21-04-2008, 13:01
Jakas gildia powstała przeciw nam przeciw ORMO'wcom.
Wczoraj w Venore gildia ta nie pamietam nazwy siała postrach w venore. Milicja Obywatelska szybko stłumiła zamiesszki i praktycznie wszystkich zabilismy hhehehehe;) GL chlopaki moze kiedys wam sie uda dorownac nam ORMOwcom!

Pekeje of Pekeje?XDWczoraj zamieszki w ab cos byly :S

Smokuu
21-04-2008, 14:23
huhu nice battle ^^

Szkoda ze bot go wygral a nie ludzie:/

btw. ile kosztuje ELf Bot?

Koszyk
21-04-2008, 14:59
Lol, bot... nie bylo czasu na bota :D

Smokuu
21-04-2008, 15:12
Lol, bot... nie bylo czasu na bota :D

A ja jestem Kaczyński :D:D miło mi :D

Santa Claus
21-04-2008, 15:35
A ja jestem Kaczyński :D:D miło mi :D

a co ty taki rozgadany sie zrobil...

Koszyk
21-04-2008, 15:37
Ech, na mainach nie wyszlo to na noobach probojecie?

Ivanov Galil
21-04-2008, 15:39
huhu nice battle ^^

Szkoda ze bot go wygral a nie ludzie:/

btw. ile kosztuje ELf Bot?

Chyba wiecie przeciez organizujecie sobie prawda? :) Wam nie pomogl to teraz bedziesz plakac~

bemo
21-04-2008, 16:13
ojoj damoonek padl

Colmar
21-04-2008, 16:18
Smokuu tak to jest w tym zyciu jedni wolą sobie ustawic bota i byc na swoim charze a inni daja swoje postacie innym bo nawet pewnie i z botem grac nie potrafią ;( zycie jest okrutne