Pokaż pełną wersje : Morgana Pogaduszki ;]
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
Gimli From Kazz
03-12-2008, 14:42
Rosja posiada złoża w dużej ilości, owszem. Jednakże mimo że je posiada to jest KOMPLETNIE uzależniona od zachodu - musi znaleść przecież rynek zbytu, bo na samych złożach długo sie nie pociągnie. A co do wojska to USA dysponuje największym i najlepszym na świecie. Rosja chcąc zaatakować jakikolwiek kraj zachodni (w tym Polskę) może stracić wszystko, a tak naprawde do zyskania nie ma za wiele. Takie jest moja zdanie na ten temat
Wiecznyodpoczynek - mówisz niezwykle logicznie, i argumenty przez Ciebie podane są niezwykle przemyślane i oparte na faktach. Jedyne do czego można sie przyczepić to to że w indiach analfabetyzn jest o wiele mniejszy :)
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 14:47
Rosja posiada złoża w dużej ilości, owszem. Jednakże mimo że je posiada to jest KOMPLETNIE uzależniona od zachodu - musi znaleść przecież rynek zbytu, bo na samych złożach długo sie nie pociągnie. A co do wojska to USA dysponuje największym i najlepszym na świecie. Rosja chcąc zaatakować jakikolwiek kraj zachodni (w tym Polskę) może stracić wszystko, a tak naprawde do zyskania nie ma za wiele. Takie jest moja zdanie na ten temat
Co do uzależnienia, nie był bym tego taki pewien, bo na bank Stany są bardziej uzależnione od Europy, niż Rosja (dowodem na to jest powojenny kryzys gospodarczy w USA i Europie). :P
Państwa typu Korea chętnie zrobiły by rezerwy np. gazu, tak jak zrobiły to dziesiątki lat temu z węglem, skupując go na potęgę i zatapiając.
A generalnie fakt, że Rosja straciła by więcej niż zyskała - prawda.
Ale jak tak dalej pójdzie, to naszych granic będzie pilnowało wojsko amerykańskie, więc laaajt. :cup:
:mag:
@ UP
Dzięki, ale rada dobra - jeśli chcesz zachować radość z życia nie idź na studia, bo będziesz tak jak ja. Nawijał o konfliktach społeczno-gospodarczo-ekonomicznych, zamiast cisnąć lv w Tibii. :P
http://interwencja.interia.pl/news?inf=1220974
szczerze, to nie interesuje mnie, że napiszecie zaraz, że to gówno prawda czy coś w tym stylu. każdy niech sie sam zastanowi czy to może być prawdopodobne
pisz juz maila do jasnowidza, ze na carlin.pl
malo tego ze, wiedza, ze bedzie wojna,
oni nawet wiedza kto ja wygra
przypominam to FLOW jest cool... i to o nas powinniscie pisac:((((((
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 14:51
pisz juz maila do jasnowidza, ze na carlin.pl
malo tego ze, wiedza, ze bedzie wojna,
oni nawet wiedza kto ja wygra
przypominam to FLOW jest cool... i to o nas powinniscie pisac:((((((
I chciałbym dodać... Z historii miałem 3+ w szkole średniej, w podstawówce 4, nie chodziłem do gimnazjum bo jeszcze wtedy gimnazjum nie było.
Znaczy, ogólnie to inte... interesowania to, zainteresowania to bedzie dyskoteki, dziewczyny i ogólnie takie takie, ale w miare to nauka mnie najbardziej kręci i w ogóle mam nadzieje na przyszłość ...
No i Flow lubie, co nie?
@ down
Prawo sux, bo mało czasu jest na obijanie się, granie w Tibię, itepe :P Gorsza jest chyba tylko medycyna. :d
CHumanistyczne kierunki rox \o/
Edit (któryś tam już:P)
http://pl..com/watch?v=ScivV_9T3Yg - youtube
Różowy top i fioletowe spodenki _/
Gimli From Kazz
03-12-2008, 14:51
3 up
No w tym roku matura a pozniej planuje prawo wiec wiesz :D
A pozatym poprostu mnie to interesuje.
SirAravras
03-12-2008, 15:01
Wieczny ja też się zgadzam z tym co mówiłeś o Chinach ale nadal myśle że to Rosja jest narazie najsilniejszym graczem,amerykanskie wojsko nie "przyleci" w tydzien do polski w razie ataku a nowy prezydent USA przynajmniej jak mówią media nie uznaje sojuszu z Polską za priorytet. No i wracając do prywatnych inwestorów to w USA sa niezależni i w czasie wojny nie każdy będzie chętnie wspomagał państwo a w Rosji jest Jedna Rosja.
Gimli,teraz nie trudno o rynek zbytu nie?
edit: Human rooox !!! na politologii słyszałem że jest fajnie :)
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 15:15
Wieczny ja też się zgadzam z tym co mówiłeś o Chinach ale nadal myśle że to Rosja jest narazie najsilniejszym graczem,amerykanskie wojsko nie "przyleci" w tydzien do polski w razie ataku a nowy prezydent USA przynajmniej jak mówią media nie uznaje sojuszu z Polską za priorytet. No i wracając do prywatnych inwestorów to w USA sa niezależni i w czasie wojny nie każdy będzie chętnie wspomagał państwo a w Rosji jest Jedna Rosja.
Gimli,teraz nie trudno o rynek zbytu nie?
edit: Human rooox !!! na politologii słyszałem że jest fajnie :)
Chrzanić potęgi światowe. :p
Politologia jest fajna, głównie dlatego, że tam jest sporo fajnych lasek (przynajmniej u mnie na uczelni i na UW):P
Chociaż na stosunkach też nie jest najgorzej:cup:
Gimli From Kazz
03-12-2008, 15:33
A gdzie w takim razie rosja znajdzie ten rynek zbytu? Oczywiscie mówie tu o tak bardzo dużym i o podobnym zaopatrzeniu jak na zachodzie ? :) No USA również jest uzależnione od Europy, jednakże to nie od ich strony grozi nam niebezpieczeństwo.
A co do akcji zbrojnej Rosji to NATO nieopiera sie tylko i wyłącznie na USA, więc szybka ofensywa może być zaskoczeniem ale potem to Rosja bedzie sie juz tylko i wyłacznie broniła
SirAravras
03-12-2008, 15:42
Jak ktoś( nie pamietam a niechce mi sie szukać) mądrze powiedział "tego kwiata jest pół świata" a jeszcze mam 1,5 roku więc looz.
Akademiki rządzą !!!
btw. na czym jesteś?
Maax'ior
03-12-2008, 15:49
Rosja + Ameryki + Niemcy + Chiny vs. reszta swiata
reszta swiata own3d ;]
Gimli From Kazz
03-12-2008, 15:51
ojj nie :P nie ma takiej możliwości :P Szczególnie że Niemcy maja wiele wiążących paktów. Pacta sunt servanda :P a duzo sie zmieniło od II ws
a jak to sie teraz ma do morgany? ;o
xBardolekx
03-12-2008, 15:57
że jak ci pierdolną atomówke to nie będzie nie tylko morgany, ale i innych światów
Maax'ior
03-12-2008, 15:57
@Gimli
Może i tak ale gdyby Rosja z Ameryką, Niemcami i Chinami się umówili że ryzykują to .... Zaryzykowali by wszystko mogliby stracic wszystko lub zyskac wiele
(Same Chiny wystarcza z tym co maja w bazach wojskowych)
ELO NAUKA
Gombrowicz
03-12-2008, 16:06
Z innej beczki:
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=206198
Temat o Morganie z tibi.org.
Gimli From Kazz
03-12-2008, 16:06
Ale co rozumiesz jako Ameryka
że jak ci pierdolną atomówke to nie będzie nie tylko morgany, ale i innych światów
to co chlopaki ogarniamy ciechanow bialystok wawe lowicz slupsk czy inne miasto? XD, gdzies abcoki musza sie podziac nie?: P
tylko od nowa robic te noob chary ;/
Master-Mada
03-12-2008, 16:40
Rosja + Ameryki + Niemcy + Chiny vs. reszta swiata
reszta swiata own3d ;]
brak słow..
ludzie wy... mi z takimi rzeczami z tego forum !
kazdy sie musi swoja wiedza pochwalic czy co...
Gimli From Kazz
03-12-2008, 16:44
up...
szkoda mi Ciebie
xBardolekx
03-12-2008, 17:01
ludzie wy... mi z takimi rzeczami z tego forum !
kazdy sie musi swoja wiedza pochwalic czy co...
o ile sie nie myle to ten temat sie nazywa morgana pogaduszki, co sie wiąże z tym, żeby tutaj POGADAĆ nie tylko o sprawach co sie dzieje na morganie -.- a jeżeli nie itneresuje cie temat no to masz pecha, idz se na inne forum lub załóż inny temat który nazwiesz pogaduszki o morganie
Maax'ior
03-12-2008, 17:43
Nie jestem rasistą .. ale "Murzyn prezydentem USA to apokalipsa" :P
Wie ktoś może jak będą działały te nowe czary dla knighta?
Wiem tylko że 1 czar daje +100 shielda przez 10-15 sekund
Gombrowicz
03-12-2008, 18:40
Mam taką mało prośbe, by przed expowiskiem zostawiać labela ...
Bo nic nie pisze, wchodze a potem jest:
18:17 Tiastes [123]: wyjdz z cyclo
18:17 Toksong [88]: LEAVE FROM CYCLOPS !!!!!!!!!
18:17 Toksong [88]: NOW
A wystarczył by label przed i po sprawie ;]
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 18:53
Jak ktoś( nie pamietam a niechce mi sie szukać) mądrze powiedział "tego kwiata jest pół świata" a jeszcze mam 1,5 roku więc looz.
Akademiki rządzą !!!
btw. na czym jesteś?
Akademiki niewątpliwie mają swój urok. :P
Jestem na stosunkach (nie tylko)międzynarodowych. :cup:
@ Maax'ior
LOL, dziękujemy za podzielenie się swoją wiedzą, ale możesz wracać do wbijania lv w Tibii. Bez urazy, wiem, że miałeś na myśli tylko czysto hipotetyczne założenie, ale jest ono co najmniej kretyńskie.
Czarnoskóry (bo "murzyn" jest określeniem rasistowskim :)) człowiek jako prezydent USA, to było coś zupełnie oczywistego - pozostała kwestia tego, kiedy to się stanie. Czasy nie są najlepsze, bo mamy kryzys, USA podupada (jako supermocarstwo oczywiście), ale cóż - może będzie lepiej.
@ Bardol, gaszący Yanne
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, mistrzu _/
@ Eternit
Fakt, że nie rozumiesz tego o czym mówimy, nie obliguje Cię do krytykowania wszystkiego. Możliwość czytania tego forum nie jest obligatoryjna lecz fakultatywna, to samo tyczy się wypowiedzi.
Vic zmienił comment na PG FOREVER HAHAH :P
o ile sie nie myle to ten temat sie nazywa morgana pogaduszki, co sie wiąże z tym, żeby tutaj POGADAĆ nie tylko o sprawach co sie dzieje na morganie -.- a jeżeli nie itneresuje cie temat no to masz pecha, idz se na inne forum lub załóż inny temat który nazwiesz pogaduszki o morganie
No wedlug mnie temat "Morgana Pogaduszki" zobowiazuje do pisania raczaj na tematy zwiazane z gra na serwerze Morgana jako ze jest to forum na stronie fanowskiej Tibi ! Nie czepialbym sie gdybyscie wpomnieli tylko cos o tych mozliwych konfliktach a nie prowadzili dyskusje na 2-3 strony. Jak tu wchodze to interesuja mnie rzeczy zwiazane z Tibia a jak chce poczytac o wiadomosciach ze swiata to 9ide na onet np. I przez ta dyskusje musze przewijac non stop strone zeby znalezc to co mnie interesuje na tym forum.
Jasne madralo :)?
Maax'ior
03-12-2008, 19:16
@ Maax'ior
LOL, dziękujemy za podzielenie się swoją wiedzą, ale możesz wracać do wbijania lv w Tibii. Bez urazy, wiem, że miałeś na myśli tylko czysto hipotetyczne założenie, ale jest ono co najmniej kretyńskie.
@Wiecznyodpoczynek
Nie udzielaj sie na temat o którym nie masz pojecia -.- nie expie juz od dluzszego czasu ;)
Tak bylo to zalozenie hipotetyczne..
Tak wiem .. Jest to nie mozliwe by Rosja i Ameryka mialy cos planowac przeciwko Europie ;) Ale raczej mialem na mysli to, że gdyby do takiego czegos doszlo to reszta państw miala by wielkie problemy z pokonaniem (Ameryk, Niemiec, Chin, Rosji). Moze nawet i obok wymienione panstwa wygraly ;)
Co do murzyna to zobacz bo to byl cytat ;)
xBardolekx
03-12-2008, 19:22
No wedlug mnie temat "Morgana Pogaduszki" zobowiazuje do pisania raczaj na tematy zwiazane z gra na serwerze Morgana jako ze jest to forum na stronie fanowskiej Tibi ! Nie czepialbym sie gdybyscie wpomnieli tylko cos o tych mozliwych konfliktach a nie prowadzili dyskusje na 2-3 strony. Jak tu wchodze to interesuja mnie rzeczy zwiazane z Tibia a jak chce poczytac o wiadomosciach ze swiata to 9ide na onet np. I przez ta dyskusje musze przewijac non stop strone zeby znalezc to co mnie interesuje na tym forum.
Jasne madralo :)?
po pierwsze nie życzę sobie by mnie ktokolwiek nazywał mądralą, nie ważne kim jesteś. po drugie jak chcesz poczytać tylko o morganie to zapraszam na forum.tibia.com tam piszą tylko o tym co sie dzieje na morganie. a to że musisz przesuwać 2-3 strony tego czego nie chcesz czytać to masz pecha. ja też nie chce czytać posty ludzi, którzy 'chcą zobaczyć co sie dzieje na morganie'. dla takich mam tylko jedną rade: albo zacznij akceptować to albo wpisz jaki masz nick, bo nie mam zamiaru odpowiadać 29 druidowi spod dp carlin
po pierwsze nie życzę sobie by mnie ktokolwiek nazywał mądralą, nie ważne kim jesteś. po drugie jak chcesz poczytać tylko o morganie to zapraszam na forum.tibia.com tam piszą tylko o tym co sie dzieje na morganie. a to że musisz przesuwać 2-3 strony tego czego nie chcesz czytać to masz pecha. ja też nie chce czytać posty ludzi, którzy 'chcą zobaczyć co sie dzieje na morganie'. dla takich mam tylko jedną rade: albo zacznij akceptować to albo wpisz jaki masz nick, bo nie mam zamiaru odpowiadać 29 druidowi spod dp carlin
208 mam i z venore jestem :)
nie pisze kim jestem, bo dadza mi bana po raz 3 haha. < czyli teraz pewnie mi dadza :(
nazwy tematow:
Forum ogólne:
Porozmawiaj z innymi na temat Tibii
Wydarzenia ze światów
Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.
czyli wydaje mi sie ze to forum do dyskutowania o Tibi jednak a nie o wielkich mocarstwach np.
Name: Yoork'ey
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 113
World: Morgana
Residence: Carlin
Guild membership: He Man of the Flow
Last login: Dec 03 2008, 19:11:42 CET
Comment: I close my eyes, I feel your skin,
You close your eyes and let me in,
You say my name, you say my name,
I feel surrounded by your love.
Account Status: Premium Account
HAJL KARLIN BARDOLQ AHAHAHHAHAHHAHAHA XDDD
@up
I ?? Nic w tym śmiesznego nie widzę :)
xBardolekx
03-12-2008, 20:00
nie zmienia to faktu, że pogadać na inny temat można. a jeżeli masz 208 poziom, czyli prawdopodobnie jesteś z flow więc równie dobrze możesz na vencie zapytać.
@up
no i co xd zawsze lubiłem carlin
nie zmienia to faktu, że pogadać na inny temat można. a jeżeli masz 208 poziom, czyli prawdopodobnie jesteś z flow więc równie dobrze możesz na vencie zapytać.
@up
to sie nie wysmiewaj z noobow z carlin skoro jestes jednym z nich... =)
edit
Name: Eter Rael
Profession: Royal Paladin
Level: 207
Residence: Venore
House: Market Street 3 (Venore) is paid until Jan 01 2009
Guild membership: Vice Leader of the Flow
Last login: Dec 03 2008, 10:04:25 CET
Comment: "Champions are made.Legends are born"
Letko & Pooh
Akon Yode under my protection.
And thanks to Russel who helped me get where I am today :>
207 ma nie 208 chyba ze wbil lvl; )
edit chyba ze to rogstah tu pisze po polsku xD
Name: Eter Rael
Profession: Royal Paladin
Level: 208
Residence: Venore
House: Market Street 3 (Venore) is paid until Jan 01 2009
Guild membership: Vice Leader of the Flow
Last login: Dec 03 2008, 10:04:25 CET
Comment: "Champions are made.Legends are born"
Letko & Pooh
Akon Yode under my protection.
And thanks to Russel who helped me get where I am today :>
:)
@up
eternit = eter rael < myslalem ze sie domyslic mozna.
no ale o co ja mam Cie pytac na vent?? xd
Hansonik
03-12-2008, 20:27
Kleniuszku nie bulwersuj sie i nie chwal sie lvlem :P Dupoooo!!
proponuje forum filozofemjestem.com.pl ^^ rzeczywiscie niektorzy nie rozrozniaja miejsc, w ktorych sie wypowiadaja, i nikt tu nie krytykuje waszej "wiedzy" tylko "idzcie do siebie" :]
xBardolekx
03-12-2008, 20:50
nie mnie tylko co sie dzieje na morganie ;> tu jest forum chyba, a od tego forum jest żeby sie wypowiadac ;> ale dobra, widze że stopniem mnie przewyższasz więc zapewne to nie ja mam racje...
Gustaw_konrad
03-12-2008, 20:51
wiecie dlaczego czarni smierdza?
zeby niewidomi mieli ich za co nienawidzic
xBardolekx
03-12-2008, 21:11
słowa etera na vencie "ej bardol jaka jest sytuacja na morganie?" aaa idź pan w hooy z takim człowiekiem xd
Victeron
Dec 03 2008, 07:01:08 CET Killed at Level 206 by Lunatika
and by Xervim
:/ złapali go....
Master-Mada
03-12-2008, 22:17
No prawie news
Gombrowicz
03-12-2008, 22:18
Victeron
and by Xervim
:/ złapali go....
Chyba już ktoś o tym pisał. I to było z 16h temu :]
polostap
03-12-2008, 22:23
Hej!
Jak wygląda życie na Morgana? Możecie mi w skrócie to opisać? Mam zamiar zacząć tu grać i właśnie szukam kogoś na WT z Aurea. Jednak jakbyście mi pomogli opisując dany świat, byłbym bardzo szczęśliwy.
Pozdrawiam,
polostap.
polostap
03-12-2008, 22:30
Coś więcej? Jak z huntami? Jak z gildiami? Chce to wiedzieć ;)
Pzdr.
Gombrowicz
03-12-2008, 22:41
Hmm jeśli się nie myle to ktoś mówił, że Flow nie będzie robić Pk bez powodu.
Dec 03 2008, 22:26:31 CET Killed at Level 42 by Nashgan
Powód?
Kuvokowi podoba się skull helmet...
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 22:45
Kleniuszku nie bulwersuj sie i nie chwal sie lvlem :P Dupoooo!!
proponuje forum filozofemjestem.com.pl ^^ rzeczywiscie niektorzy nie rozrozniaja miejsc, w ktorych sie wypowiadaja, i nikt tu nie krytykuje waszej "wiedzy" tylko "idzcie do siebie" :]
A ja proponuję od czasu do czasu oderwać się od pikseli. :)
@ Komi
www.*******************.pl
wyjdznadwor
:PP
Hansonik
03-12-2008, 23:24
tym co potrafia czytac to oderwalam sie w wakacje... mr fochmistrz. ":)"
co racja to racja, na morganie nie bylo miejsca dla dwoch takich dobrych paladynow
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 23:29
Nie wiem, "wypadłem z obiegu", ms strzelę focha bo prawdę mi powiedzieli. :)
Hansonik
03-12-2008, 23:31
o tak kleniu, mysle ze RZONDZISZ.
szkoda ze nie wpadles ponownie, mr prosciemnieowybaczenie.
a moze i nie szkoda, nvm
Wiecznyodpoczynek
03-12-2008, 23:34
<znaki>
Maax'ior
03-12-2008, 23:50
Powód?
=/ Tylko to moge tutaj napisac
DzielnyDratewka
04-12-2008, 08:24
Powód?
jak Ci sie cos niepodoba to mozesz drugi wypluc :]
J.Rabbit
04-12-2008, 08:49
Powód?
ohoho Edek sie rozbrykał!
Gombrowicz
04-12-2008, 09:22
jak Ci sie cos niepodoba to mozesz drugi wypluc :]
Jak miałbym 2 takie to by nie było sprawy xD
I jak można mieć takiego pecha jak ja? Kuvok chciał sh i akurat to mi wypadło...
hahahahahah shejq _/ xdddd brutalu ty;p
no dobra wygraliście wojne więc podyktujcie swoje warunki... chyba nie musicie zabijac bez powodu kazdego polaka ktory bedzie mial troche wiekszy lvl ? a tak wgl slyszalem ze ma postac nowa gildia w ktorej bedo podopieczni z flow... prawda ?
Antonioo
04-12-2008, 12:21
No lol juz jest reason : skull helmet wyglada bardzo elegancko, Shejq poprosil mnie i Edłarda to poszlismy ;p
Jak miałbym 2 takie to by nie było sprawy xD
I jak można mieć takiego pecha jak ja? Kuvok chciał sh i akurat to mi wypadło...
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2361426&postcount=1185
masz reasona : )
Fabian_wolf
04-12-2008, 15:46
Malf bardzo Cie lubię, ale rozbawiło mnie to strasznie zakończenie tak ze się nie obraź... ale muszę to powiedzieć
Ładna wtopa :) hehe
Gombrowicz
04-12-2008, 15:47
Antib, też Cie bardzo lubie i się nie obraże :]
@ Yanne
Hmm ale to chyba Wasz cashmaker a nie Flow nie? xD
Po za tym najpierw Kuvok chciał mojego sh, a potem byłem pkować noobami.
Zresztą co to za różnica? ;]
Fabian_wolf
04-12-2008, 15:50
Przy okazji wyszło że jestem analfabetą :D
"ale rozbawiło mnie to strasznie zakończenie"
Victeron w ogule słabe PG :)
karolek_
04-12-2008, 19:12
18:59 Victeron [208]: 18:59 You advanced from Level 207 to Level 208.
a nie mowilem?xd
J.Rabbit
04-12-2008, 19:19
18:58 You advanced from Level 161 to Level 162.
ayaya
18:59 Victeron [208]: 18:59 You advanced from Level 207 to Level 208.
a nie mowilem?xd
Raz Ci sie udalo :p , ale to taki typowy fart :p
@edit
Dzis 209 ? 210 ?
Maax'ior
04-12-2008, 19:37
Nie zdziw sie jak rano Victeron 211 będzie xD
Gombrowicz
04-12-2008, 19:38
Gratki :] <znaczki>
Edit
Potrzebne są na coś Green Mushroom?
Zaraz Lech gra :]
Jaki wynik typujecie? Ja stawiam na 2;1 dla Lecha :p
żal w 1 minucie strzelili ...
Radzę pilnować się na ulicy, bo..... ZDALEM PRAWKO XDDD
O ku.wa ;p trzeba uciekac :P a gdzie mieszkasz :p?
Gombrowicz
04-12-2008, 21:16
Ale mam szczęście, że mieszkam 600~km od Ciebie xDD
Master-Mada
04-12-2008, 21:38
Gol :P 1:1
Pinio777
04-12-2008, 21:39
Nvmmmmm xddd
Ale najs akcja ^^
0.o , ja tak naprawde nie ogladam tego meczu ;p
Master-Mada
04-12-2008, 21:42
Zobaczcie co Lech robi xD Już powinni z 3 brami strzelić :P
No , pieknie graja ;p a tak naprawde jak graja ;p?
Gombrowicz
04-12-2008, 21:46
Szkoda, że tej ostatniej akcji nie wykorzystali :(
Ale jeszcze 45 min to może im się coś uda ;]
Master-Mada
04-12-2008, 21:57
offtop
Kto kupił Czarownice Jo?
Maax'ior
04-12-2008, 22:01
1:1 .. LECH !
Przed nami 2 połowa .. Ide oglądać HAIL LECH xD
e tam ;p ja wole obejrzec na MTV wlatcy moch :P B)
Gombrowicz
04-12-2008, 22:24
No żal..
Lech już powinien wygrywać z 3:1 :]
Mam nadzieje że w końcu trafią xD
Napinacz
04-12-2008, 22:45
http://Jenny-myex.myhotpicss.com/?id=55ca9299&x XDDDDDDDDD
karolek_
04-12-2008, 22:47
22:33 You advanced from Level 208 to Level 209.
xdxd
Maax'ior
04-12-2008, 22:52
ŻAL 1:1 ;/ Tyle akcji zmarnowanych.. Arboleda ROX ! XD
PabloMage
04-12-2008, 23:37
Mekkron
Dec 04 2008, 23:03:18 CET Killed at Level 166 by Lhoptic
and by Keri Inferno
Massssssssssslog
Vic 209:mag::o
Cortez Blackheart
05-12-2008, 00:42
offtop
Kto kupił Czarownice Jo?
stary owner wrocil do gry ;)
A ja uważam że Deportivo ma konkretnego bramkarza. Dzisiejszy mecz wiele znaczył ale za dwa tygodnie się wszystko rozstrzygnie :) mamy jeszcze szanse ;]
Wszyscy oglądali meczyk albo Władcuf Much , a Vicek dalej karał frosty xD
Tensz-in
05-12-2008, 07:46
cska chyba wygralo 4:3 z nancy wiec teraz lech musi wygrac przewaga dwoch bramek w rotterdamie zeby przejsc dalej, patrzac na chu*owa forme feyenoordu to jakies 2:0 albo 3:1 moga wytachac wiec moze nie bedzie nudy przynajmniej, nie to co zwykle cala polska odpadnie w przedbiegach i pozostaje karanie frostow :confused: chociaz vic nawet jak nie odpadnie to i tak kara !! :cup::cup:
No Hansonik kiedy pacca kupisz dziewojo...;)
Nie chcesz przecież zeby fureyka była najlepsza kobietką na morganie 8o
a duzo Ci brakuje do niej, no ale jak wezmiesz sie za siebie i znow za buziaki dasz pograc kolegom to wyprzedzisz ja z palcem w tyłku.
so...nie rob wiochy, bo stawialem na Ciebie.;(
a duzo Ci brakuje do niej, no ale jak wezmiesz sie za siebie i znow za buziaki dasz pograc kolegom to wyprzedzisz ja z palcem w tyłku.
Ty jestes naprawde taki głupi czy tylko sie zgrywasz ? weź człowieku skoncz z tymi tekstami... bo sa załosne :( a tak wgl musisz miec jakies złe wspomnienia z dziecinstwa jesli wyzywasz sie na dziewczynie///
Wiecznyodpoczynek
05-12-2008, 10:21
ROTFL, ten gość jest bardziej przyj***ny ode mnie. xD
1 Victeron (*) [Poland] History Morgana Sorcerer 209 +8,000,000
Nice PG :D GoGo 250 :D
ROTFL, ten gość jest bardziej przyj***ny ode mnie. xD
...to mi schlebia B) bo akurat Ciebie szanuje.
Ty jestes naprawde taki głupi czy tylko sie zgrywasz ? weź człowieku skoncz z tymi tekstami... bo sa załosne :( a tak wgl musisz miec jakies złe wspomnienia z dziecinstwa jesli wyzywasz sie na dziewczynie///
Chłopczyku głupi to mozesz byc tylko Ty :) nie zabiore Ci tego przywileju oj nie smialbym.
Co do wspomnień to nie wnikaj...a Ty to musisz miec jakies chore pragnienia i marzenia skoro za swojego idola masz wujka hitlera 8o
chcesz potem liznac ten palec?
chcesz potem liznac ten palec?
aff pogieło Cie równo.
Zostawiam ta przyjemnosc Tobie...bleh Twój fetysz to koprofilia :glupek:
Bronisz jej bo to Twoja jedyna koleznaka w tibii z hlvlem xD
rozumiem, ze fureyka to za duze progi dla Ciebie xD
Chłopczyku głupi to mozesz byc tylko Ty :) nie zabiore Ci tego przywileju oj nie smialbym.
Co do wspomnień to nie wnikaj...a Ty to musisz miec jakies chore pragnienia i marzenia skoro za swojego idola masz wujka hitlera 8o
heh jestes najbardziej nielubianym uzytkownikiem tego forum :D gdybys mial troche honoru to bys nie udzialal sie przynajmniej... a jesli to robisz to pisz cos sensownego a nie jakies twoje milosne rozterki . mi sie podoba ten avatar :) moze nie jest moim idolem i nie bedzie ale podziwiam go za to jakim byl czlowiekiem, nie ma takiego drugiego w hisori ktory tak by przekonal slepo ludzi do siebie....
aff pogieło Cie równo.
Zostawiam ta przyjemnosc Tobie...bleh Twój fetysz to koprofilia :glupek:
Bronisz jej bo to Twoja jedyna koleznaka w tibii z hlvlem xD
rozumiem, ze fureyka to za duze progi dla Ciebie xD
idiota mozesz swojego stworce nazywac, musial byc strasznie styrany, ze strzelil takiego bubla...
nie bronie jej bo ty sie osmieszasz a nie ja atakujesz...
a fureyka ma swoje czarne szczescie.
idiota mozesz swojego stworce nazywac, musial byc strasznie styrany, ze strzelil takiego bubla...
nie bronie jej bo ty sie osmieszasz a nie ja atakujesz...
a fureyka ma swoje czarne szczescie.
dobra koniec pieprzenia trzy po trzy.
kogo nazywasz stworca? >.<
nie mow mi ze ktos kto lubi "gowna" nie jest idiota >.<
"strzelil takiego bubla" . . . żal
"czarne szczescie" lol...chamem jestes >.<
atakuje? alez skad...chce tylko zeby byla najlepsza "kobieta" na morganie.
"kogo nazywasz stworca?" to ty nie wiesz kto cie zrobil?
"strzelil takiego bubla" o ciebie chodzi, jakis niedojebany jestes
"czarne szczescie" russel jest czarny a fureyka jest szczesliwa- proste chyba...
jest najlepsza, a ty nie mozesz z nia pogadac... boli?
"kogo nazywasz stworca?" to ty nie wiesz kto cie zrobil?
"strzelil takiego bubla" o ciebie chodzi, jakis niedojebany jestes
"czarne szczescie" russel jest czarny a fureyka jest szczesliwa- proste chyba...
jest najlepsza, a ty nie mozesz z nia pogadac... boli?
juz wszystko wiesz? czy udajesz głupiego...
Michał, no nie? xD heuehueheue
gdańsk to normalne....kazdemu dała :D
JA Z NIA DUZO ROZMAWIAM :baby: łepku :cup: tylko ona głupia jak but nie domysla sie kim ja jestem 8o
to jeszcze mi powiedz tylko dlaczego jestes tak niedojebany...
nie mowil ci ojciec ze sie spieszyl czy cos?
a jak szukasz kolegow, wysylaj mi 10k tygodniowo, bede ci pisal "hi"
to jeszcze mi powiedz tylko dlaczego jestes tak niedojebany...
nie mowil ci ojciec ze sie spieszyl czy cos?
a jak szukasz kolegow, wysylaj mi 10k tygodniowo, bede ci pisal "hi"
chciałbyś...
żenada >.<
i co? bedziesZ mi jechał do wigilii albo i dalej? :D
heh jestes najbardziej nielubianym uzytkownikiem tego forum :D gdybys mial troche honoru to bys nie udzialal sie przynajmniej... a jesli to robisz to pisz cos sensownego a nie jakies twoje milosne rozterki . mi sie podoba ten avatar :) moze nie jest moim idolem i nie bedzie ale podziwiam go za to jakim byl czlowiekiem, nie ma takiego drugiego w hisori ktory tak by przekonal slepo ludzi do siebie....
Owrz za same slowa "Podziwiam hitlera" niewazne w jakim sposobie go podziwaisz powinienes byc przerobiony na maragaryne ;] (bez urazy) A jak uzywasz slowa "honor" upewnij sie co ono oznacza :):)
chciałbyś...
żenada >.<
i co? bedziesZ mi jechał do wigilii albo i dalej? :D
powinienes mi dziekowac, jestem jedyna osoba ktora w ogole z toba pisze...
do tej pory... elo
http://img126.imageshack.us/img126/2880/210zvickiemgq0.png (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/210zvickiemgq0.png/1/w1200.png (http://g.imageshack.us/img126/210zvickiemgq0.png/1/)
lolololol
Victeron
and by Xervim
Dec 05 2008
lvl 210... ; )
gz ;D
edit : vicek
Ziom dobry zapłon :P
@edit :
Lavio juz nie gra ? mozna to wywnioskowac z jego opisu na tibia.com
PabloMage
05-12-2008, 15:03
Victeron
and by Xervim
Dec 05 2008
lvl 210... ; )
gz ;D
edit : vicek
lol jak tak można?
:P
na Casimie zrobił 9,000,000 expa ;p to czemu nie na Victeronie :p CONGRATZ SZYMON X)
karolek_
05-12-2008, 15:45
http://img126.imageshack.us/img126/2880/210zvickiemgq0.png (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/210zvickiemgq0.png/1/w1200.png (http://g.imageshack.us/img126/210zvickiemgq0.png/1/)
lolololol
ku***a eter Ty bocie
Xig-ennon
05-12-2008, 15:52
LECH ZDECH KOLEJORZ!!! Jebac Lecha
xBardolekx
05-12-2008, 16:09
panu up już podziękujemy
i teraz wszyscy!
WY*******AJ WY*******AJ WY*******AJ!
spinaczy tutaj więcej nie potrzeba
btw ;)
GKS Bełchatów!
giertychowiec
05-12-2008, 16:19
Kto tam mowil ze ktos jest najbardziej nie lubianą osobą na forum to kim ja jestem?;D
LECH ZDECH KOLEJORZ!!! Jebac Lecha
Nie spi**dol się...
Xig-ennon
05-12-2008, 16:44
Wy*******aj pyro jebana.
@up
Jesli nie podoba Ci sie gwara Poznanska to wy*******aj stad!
Moze Ty napiszesz z jakiego wojewodztwa jestes i tez sie z Ciebie posmiejemy?
Maax'ior
05-12-2008, 17:10
Kibicuje innemu klubowi, ale wczoraj Lech pokazał klase ;) Gdyby tak grali w lidze ........ :) pozdro
Kto tam mowil ze ktos jest najbardziej nie lubianą osobą na forum to kim ja jestem?;D No dla mnie to ty jestes najwiekszym noobem na tym forum :p
Xig-ennon
05-12-2008, 18:04
@Daroon
Wez sie ogarnij. Nie wiesz o co chodzi a sie ku*wa udzielasz
Lavio juz nie gra ? mozna to wywnioskowac z jego opisu na tibia.com
Tak, już nie gram.
Endrju88
05-12-2008, 18:12
Pogadamy jak Ci neta naprawia :P
karolek_
05-12-2008, 21:10
Tak, już nie gram.
:(((((((((
@Daroon
Wez sie ogarnij. Nie wiesz o co chodzi a sie ku*wa udzielasz
Mowiac do kogos "wypie**** pyro jeb*na" obrazasz mnie poniewaz jestem rodowitym wielkopolaninem i nie pozwole na to zeby ktos tak pisal a i nie zabronisz mi wypowiadania sie na forum...;]
kthxbye ;]
Owrz za same slowa "Podziwiam hitlera" niewazne w jakim sposobie go podziwaisz powinienes byc przerobiony na maragaryne ;] (bez urazy) A jak uzywasz slowa "honor" upewnij sie co ono oznacza :):)
nie jest i nie bedzie idolem ale kazdy powie ze mial jakis w sobie dar...a tak wgl to ruscy gorzej barobili polakom niz niemcy, wezmy chocby katyn... czy inne obozy... zreszto jestem na studiach to nie mam histori i nie lubie sie w jej gberac
Wiecznyodpoczynek
05-12-2008, 23:54
nie jest i nie bedzie idolem ale kazdy powie ze mial jakis w sobie dar...a tak wgl to ruscy gorzej barobili polakom niz niemcy, wezmy chocby katyn... czy inne obozy... zreszto jestem na studiach to nie mam histori i nie lubie sie w jej gberac
W sumie Hitlera można postrzegać jako pewnego rodzaju idola, bo on jako jeden z nielicznych w historii spełnił swoje marzenia, a to, że były one nieco "nietypowe" to inna rzecz.
Master-Mada
05-12-2008, 23:56
@ OWRZ
Był chory psychicznie, jeśli to uważasz za dar.
Katyń obozem? Nie skomentuje. Poza tym radzieckie "obozy" nazywane były łagrami i nawet nie można ich porównywać do niemieckich obozów, jeśli chodzi o skalę zbrodni.
Z taką wiedzą to Ty możesz tylko podziwiać Hitlera, racja.
Maax'ior
06-12-2008, 00:31
@Up
Zgodze się z tobą Niemieckie obozy były o wiele gorsze pod względem skali zbrodni niż Rosyjskie łagry, ale w łagrach ludzie się męczyli, kobiety były gwałcone, daleka droga była od baraków do miejsca pracy..
Moim zdaniem łagry były gorsze niż Niemieckie obozy ponieważ jeśli w niemieckich obozach ktos miał zginąć to go zabijano a nie męczyć ludzi aż zdechną tak jak robił to Stalin. :)
@ OWRZ
Był chory psychicznie, jeśli to uważasz za dar.
Katyń obozem? Nie skomentuje. Poza tym radzieckie "obozy" nazywane były łagrami i nawet nie można ich porównywać do niemieckich obozów, jeśli chodzi o skalę zbrodni.
Z taką wiedzą to Ty możesz tylko podziwiać Hitlera, racja.
katyn to był obóz zagłady... ,,Zbrodnia katyńska – w Polsce określenie równoznaczne ze słowem Katyń i las katyński – wymordowanie na mocy decyzji Biura Politycznego KC WKP(b) z 5 marca 1940 r. przez NKWD na wiosnę tego roku przetrzymywanych w obozach na terytorium ZSRR prawie 19 tys .." itd
buhahah... odezwał sie... idz lepiej do szkoły zamiast pisac glupoty ;/ a hitler mial dar przekonywania ludzi a Ty masz dar głupoty ;]
a propo.. czemu lavio konczy z tibio?
bo lavio to nub :/
TIBIO? lolek z Ciebie xD
Master-Mada
06-12-2008, 01:01
Po 1 z "tibią". Po 2 Katyń nie był obozem zagłady, bo sowieci takich nawet nie posiadali. Było to tylko miejsce rozstrzelania Polaków, a nie każde miejsce gdzie giną ludzie jest obozem zagłady, prawda?
Obozy masowej zagłady tworzyli tylko hitlerowcy, miejsca te posiadały jak wiadomo komory gazowe, krematoria, itd - wszystko co potrzeba do szybkiej eksterminacji dużej liczby ludności :)
Do szkoły chodzę i dużo z niej wynoszę w przeciwieństwie do Ciebie.
A Hitler był człowiekiem z chorą psychiką, kompleksem niższości i nadmiarem charyzmy, i na tym polegał jego sukces. Dar przekonywania to za mało, pewnie wiele osób w Twoim otoczeniu go posiada i co z tego? :)
Dobrze, że Ty masz dar mądrości.
Po 1 z "tibią". Po 2 Katyń nie był obozem zagłady, bo sowieci takich nawet nie posiadali. Było to tylko miejsce rozstrzelania Polaków, a nie każde miejsce gdzie giną ludzie jest obozem zagłady, prawda?
Obozy masowej zagłady tworzyli tylko hitlerowcy, miejsca te posiadały jak wiadomo komory gazowe, krematoria, itd - wszystko co potrzeba do szybkiej eksterminacji dużej liczby ludności :)
Do szkoły chodzę i dużo z niej wynoszę w przeciwieństwie do Ciebie.
A Hitler był człowiekiem z chorą psychiką, kompleksem niższości i nadmiarem charyzmy, i na tym polegał jego sukces. Dar przekonywania to za mało, pewnie wiele osób w Twoim otoczeniu go posiada i co z tego? :)
Dobrze, że Ty masz dar mądrości.
Adas jakis ty madry :D <3
Hansonik
06-12-2008, 01:04
hitler nie spelnil swoich marzen bo nie dostal sie na cos typu asp, biedny dziadzio chcial studiowac bez matury ;<
Gimli From Kazz
06-12-2008, 01:07
Kiedyś jeden z gitarzystów Korna powiedział, że Hitler poszedł do nieba bo wierzył w to co robił. Oczywiście wypowiedz została źle zrozumiana i został wyzwany od faszysty przez media, jednak z logicznego punktu widzenia...
down
thx... w sumie troche sie zbłaźniłem :D ake to z racij ciezkiego dnia :P
Maax'ior
06-12-2008, 01:30
waszysty? Popraw błąd ;D
Katyń to nie był obóz zagłady. Obozy zagłady były Niemieckie a nie Rosyjskie np. Auschwitz Birkenau. Stalin robił obozy pracy a nie zagłady!!!!
SEN ~
J.Rabbit
06-12-2008, 08:18
Adas jakis ty madry :D <3
znalazl sie filozof <3
PabloMage
06-12-2008, 11:53
Powodzenia :cup:
Powodzenia :cup:
????? eskucza me?
kaffffar
06-12-2008, 14:26
Poi qest zrobiony by Flow
Sebciooo
06-12-2008, 14:27
gratulacje =]
@ edit
Moze service teraz?:)
PabloMage
06-12-2008, 14:38
????? eskucza me?
i już wiesz xD
Amoniak50
06-12-2008, 15:01
Moze nooby jeszcze nie widzialy.
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=135171&highlight=morgana
@POI
cam plz?
Master-Mada
06-12-2008, 15:49
Bo tylko "nooby" mogły tego nie widzieć. Panie "pro".
Swedydopieca
06-12-2008, 16:12
No no!:cup: nice chlopkai gz POI'a kiedy nastepna wyprawa:>?:p
Amoniak50
06-12-2008, 16:29
@2up
Dobrze panie "semi-pro"
Maax'ior
06-12-2008, 16:37
Gratulacje... kto ma i ile chodzi Arcane staff xD!
Co ciekawego jest w czterogodzinnym filmiku, gdzie nic sie nie dzieje, tylko na koncu w finalroomie nagrody sie odbiera?
Endrju88
06-12-2008, 18:26
Gratulacje... kto ma i ile chodzi Arcane staff xD!
Ja mam XD Offer?
pierd*lisz jak potluczony ;]
A kiedy Inq~planujecie ?Kupowanie na masowa skale Essencji i Vamp Dustow , wskazuje , że wkrótce :PP
Gombrowicz
06-12-2008, 21:53
Niedługo idą :]
Wiecznyodpoczynek
07-12-2008, 03:24
Ja mam XD Offer?
B)
Sądzę, że Arcane Staff to droga rzecz, bo mało osób ją wzięło, tak jak anni miś. Ze 400k to lekto powinno być warte. xD!
Endrju88
07-12-2008, 08:31
B)
Sądzę, że Arcane Staff to droga rzecz, bo mało osób ją wzięło, tak jak anni miś. Ze 400k to lekto powinno być warte. xD!
400k może nie, ale drogo bede sprzedawał :P Zobaczymy jakie dyrektywy będą.
kaffffar
07-12-2008, 11:18
Lavio Cold
Dec 07 2008, 11:01:17 CET Killed at Level 200 by Nashgan
and by a betrayed wraith
Bedize nowa wojna panowie i panie ;)
Antonioo
07-12-2008, 11:34
@Kafar
Let the bodies hit the floor ;)
@Malfroy
chyba kurwa dawno Ci skull helmet z bani nie spadl...
J.Rabbit
07-12-2008, 11:38
GLEBA ŻYDZIE!!!
Dec 07 2008, 11:01:17 CET Killed Lavio Cold at Level 200 ok
czekam na Ciebie suczko
Endrju88
07-12-2008, 11:43
Lavio, a mówiłem Ci, NIE OBRAZAJ MOJEJ MATKI. Dzieki Ci Robercik ze mnie broniłeś :) Lavio...masz pograne.
Antonioo
07-12-2008, 11:45
@up
Signed ;*
Dobra :p Ale dokładnie co sie stalo ??!!
Antonioo
07-12-2008, 11:50
Lavio powiedzial Endrjowi, ze nie lubi jego mamy bo robi zakupy w innym sklepie niż on więc capnęliśmy Lavia na expie ;)
kaffffar
07-12-2008, 11:52
Lavio , Victeron i troche ludzi z old Arpens bedzie walczylo przeciwko Rise ,AB i Kilku osoba z Arpens starego. Tyle niedlugo sie podizelimy.Russel i jego team prawdopodobnie pomoze Rise i reszcie.
;)
Let the bodies hit the floor
Akon z Russelem czyli chyba z Rise
Będzie się działo :p , a Ty Kafar z kim będziesz ?
xBardolekx
07-12-2008, 12:07
stare Rise trzyma sie razem..
Let The Bodies Hit The Floooooooooooor
kaffffar
07-12-2008, 12:12
stare Rise trzyma sie razem..
To oczywiste.
Endrju88
07-12-2008, 12:13
Ja ide tam gdzie więcej płacą :)
xBardolekx
07-12-2008, 12:23
Ty endrju idziesz ze mną, bo musisz w fife dalej przegrywać Xddddd
Elesar Inferno
07-12-2008, 12:31
haha japierdole nawet nie potrafia boat trapa na 138 pallku przeprowadzić HAIL RISE XD?
Antonioo
07-12-2008, 12:31
Umowilismy sie juz na Ołpen Batyl na goromie pod BB island. zapraszam :)
Aha ;p jeszcze nie ma dokładnego podziału kto z kim a juz ob :p
xBardolekx
07-12-2008, 12:34
haha japierdole nawet nie potrafia boat trapa na 138 pallku przeprowadzić HAIL RISE XD?
nie nasza wina, że rodzyna noobem nie ogarnął -.-'
A mialo byc tak pieknie. :D
zal mi was :D zamast se spokojnie rzadzic to sie nawzajem bijecie :D
Tak to jest jak kazdemu jest malo. Spokojnie Arcano jeszcze Cie dorwiemy
Może zróbcie już 2 walczące gildie zeby bylo wiadomo kto walczy :P
Czooka'pik
07-12-2008, 13:14
BUAHHAHAHAHAHAH dobra z was maja polewke ludzie..... hahahhaha tyy idzcie juz nooby na openke wylogować.. hahahha Lavio padl jak robili combo ue bo czyscili rooma! -.- nie wiem czy moge powiedziec co teraz robia ale sie dowiecie za jakies 1-2 h Xddd hahah co ludzie wierzycie ze Flow sie moze podzielic ??? BO JA NIEE :evul::evul::cup:
xBardolekx
07-12-2008, 13:17
xanial spalił.. -.-' zabawe zepsułeś ;(
dawajcie na niego sneaka zrobimy xD
Czooka'pik
07-12-2008, 13:25
hahah no sorry ale juz nie mogłem na to patrzec ... :PPPP Bardol powiedz trąbie ze ma odebrac telefon albo dać Migdasiowi bo ja chce z Migdasiem gadać :PP Bardolek powiedz mu to plxx :PP
Ale Ludzi Wkrecacie Sam teraz Lacham hahahhaha :D
http://www.youtube.com/watch?v=MaZkP3OH_nQ&feature=related
;ooo
xBardolekx
07-12-2008, 14:01
Second full demonhunter outfit on Morgana Xdddddddddd
13:44 You have found a fireborn giant armor.
Czooka'pik
07-12-2008, 14:06
INQ~ Qest DONE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kaffffar
07-12-2008, 14:06
13:54 You have found a hellforged axe.
Inkwizycja done !
karolek_
07-12-2008, 14:10
http://img253.imageshack.us/img253/644/inqlz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img253.imageshack.us/img253/inqlz9.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img253/inqlz9.jpg/1/)
Gombrowicz
07-12-2008, 14:14
Gratki :]
jest jakis film?
No , no :) gz :P Teraz pytanko czy filmik jest ??
Maax'ior
07-12-2008, 14:34
LOL Nabraliście mnie .. xD ^^ Buahh
Vic'teron
07-12-2008, 14:45
Sell: royal crossbow / warsinger bow / spellbook of dark mysteries / emerald sword / hellforged axe / obsidian truncheon / master archer's armor / fireborn giant armor / robe of the underworld / <---- 2kk each
Jak cos pisac :D
Na morganie poi , inq , a na Asterze ziom wbil 100 mlvl :)
Filmik jest ale "nie dla psa kielbasa"
Niee plx , zaplace plx ;p <joke>
Gombrowicz
07-12-2008, 14:53
Tak z innej beczki zobaczcie co tibia robi z ludźmi:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=200097
a tak ogólnie to filmik by się przydał
Gombrowicz
07-12-2008, 14:57
A jak nie film to chociaż ss :]
jest ss :) od Carlosa
Ale filmik lepszy :))
Gombrowicz
07-12-2008, 15:00
1 ss z 4 h xD
Nie no szarpli sie :]
Wolałbym jakieś ss z akcji XDD
A Lavio już odrobił 1 lvl :p
Gombrowicz
07-12-2008, 15:03
oO Szybki jest :]
Gratki XD
Dajcie Filmik Z Inq :ppp
I cisza :(
A keri juz 2 lvl wbila :p
PabloMage
07-12-2008, 16:37
Tak z innej beczki zobaczcie co tibia robi z ludźmi:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=200097
jakoś mi się nie chce w to wierzyć ;p
karolek_
07-12-2008, 16:38
Dajcie Filmik Z Inq :ppp
I cisza :(
A keri juz 2 lvl wbila :p
jak lubi wstawac o 4 rano i expic to niech tak dalej robi, w koncu moze i nam sie zechce zebrac rano i go zabic :)
kaffffar
07-12-2008, 16:39
http://www.allegro.pl/item501498383_tibia_morgana_hellforged_axe_okazja. html
Hehe ;p teraz hajs bd
A JA NADAL CZEKAM NA FILM :)
mozecie podac ceny tych itemow co so z tego questa ?
Szymon napisał ceny paru itemków pare postów wczesniej
Jawor napisz link do filmiku tu or mi na pv :p Jeśli go masz :p
PabloMage
07-12-2008, 18:18
18:03 Volltio has logged in.
18:03 Mareb Isus has logged in.
18:03 Van Dam has logged in.
18:03 Bercik the Wolf has logged in.
18:03 Nash Darkeyes has logged in.
18:03 Veeldar has logged in.
18:03 Deyin has logged in.
18:03 Solyd has logged in.
18:03 Draz'Len has logged in.
18:03 Tanehise has logged in.
18:03 Savalas Inferno has logged in.
na kogo mass log?
Nie wiem , ale sie chyba nie udało bo juz sa off
Sry , Tanehise on
Nie wiem czy moge gadac to od rajsowcow zalezy ; P
Ale pie**olisz ;p mozesz dac :p
Pinio777
07-12-2008, 19:18
Pochwalcie sie camsem w koncu xd
Czekam na Inq~ service...
Czooka'pik
07-12-2008, 19:32
http://www.***********.com/448227670.html
Speedy share
macie filmik ale bez final roomu ;p
ale to wszystko 2kk, mi chodzi o indywidualne ceny itemow
xBardolekx
07-12-2008, 21:25
haha, nie to 1 item 2kk
ostro... mysallem ze wszystko tamto 2kk :D ktos wziol kusze albo tamten luk ?
Pinio777
07-12-2008, 22:13
Thx za film ;p
Ogarniety team w miare xd Nie bylo problemow z czysczeniem ;>
Ogolem gz questu... robcie service jak najszybciej Xd
Akon Yode
"Service will be introduced when time comes, but it will be expensive"
Emerald sword blz
Master-Mada
07-12-2008, 23:17
Service będzie jak nikt już nie będzie chciał kupować nagród po wygórowanych cenach wynikających z ilości tych itemów na rynku, chyba logiczne?
Może to trochę potrwać :p
Pinio777
08-12-2008, 00:00
Service będzie jak nikt już nie będzie chciał kupować nagród po wygórowanych cenach wynikających z ilości tych itemów na rynku, chyba logiczne?
Może to trochę potrwać :p
To moze powiedz mi ile osob jest teraz w stanie zaplacic 2kk bo o ile dobrze wiem to jest minimum za ktorys z tych itemow ?
Chyba oczywiste ze zdecydowana wiekszosc czeka na service, zreszta ogranizowanie questow jest równie oplacalne, jesli cena bd odpowiednia nikt na tym nie straci :>
Antonioo
08-12-2008, 00:07
Nie wiem czy moge gadac to od rajsowcow zalezy ; P
Wg. mnie wg ludzi z Flow ;)
Każdy pojedyńczy item z Inq nie może zostac sprzedany za mniej niż 2kk. To, że kupców nie będzie to chuj ;p
Master-Mada
08-12-2008, 00:15
Oczywiście jest opłacalne, ale jeśli zrobiliby teraz service to straciliby tego "bonusa" w postaci wygórowanej ceny za nagrody ze względu na ich ilość na rynku. Wiadomo, że po service ceny nagród drastycznie spadną, więc logiczne, że chcą na nich zyskać jak najwięcej. Ja osobiście również uważam 2kk za aż nazbyt wygórowaną cenę, ale to oni są jedynymi posiadaczami tych itemów i oni dyktują warunki, nie weźmiesz od nich to nie będziesz miał wcale i tyle. Moim cena musi spaść z tych 2kk, chyba że jest to umowa wewnątrz Flow - wszyscy sprzedają po jednej cenie. Nikogo nie podejrzewam o płacenie takiej kasy jeśli nie byłby do tego w pewien sposób zmuszony, zwłaszcza że w grze jest dużo alternatyw do tych wszystkich itemów, ale i tak cena pozostanie dużo wyższa niż na innych światach po service. Kiedy Flow pozbędzie się po wygórowanych cenach nagród to będzie czas na service, takie jest moje zdanie :)
@edit - odpowiadałem pioniowi. Antonioo - widzę, że jednak istnieje ta "umowa", ale nadal sądzę, że kupców nie tylko będzie mniej, ale być może nie będzie ich wcale, zobaczymy :p
Pinio777
08-12-2008, 00:20
No gdyby ludzie chetnie to kupowali ekipa z Flow zarobila by fortune sprzedajac itemy po 2kk + service gdzies mi sie obilo o uszy 500k od osoby Xd
Proponuje huncic mary bo ludzie zaczna kupowac esy i zbierac kase na payment xd Jesli cena bd 500k jestem w stanie tyle zaplacic no coz.. nagroda + outfit:dance:
PabloMage
08-12-2008, 00:50
Ozzie Rax
Dec 08 2008, 00:28:18 CET Killed at Level 94 by Eushh
@Edit
I Chyba jeszcze coś kombinują
Antonioo
08-12-2008, 08:15
Mała oranka w svargrond, Toksong miał meeega friiiizaa i niestety go dojebali zanim wyszlismy :) po dostaniu Combo Ue miałem Reda no ale więcej ofiar nie było. Więcej szczegółów nie podam ;p
haha, nie to 1 item 2kk
8o żałosny jesteś
Mała oranka w svargrond, Toksong miał meeega friiiizaa i niestety go dojebali zanim wyszlismy :) po dostaniu Combo Ue miałem Reda no ale więcej ofiar nie było. Więcej szczegółów nie podam ;p
oranka? ojejku reda miałeś 8o ale to ciekawe :cup:
btw. szkoda, że nie padłeś ;(
Gustaw_konrad
08-12-2008, 11:45
up@ sam jestes zalosny cos dla ciebie -> http://13k.pl/-/sugestia.php
Mudry Mor
Dec 08 2008, 11:07:20 CET Killed at Level 172 by Keri Inferno
Eter Rael
Dec 08 2008, 11:07:08 CET Killed at Level 211 by Yzing Sokh and by Xavrass
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=135676
Komentatorek
08-12-2008, 12:23
Toksong - Dec 08 2008, 07:57:56 CET Killed at Level 89 by Lhoptic
Pinio777
08-12-2008, 12:35
Sie zydki rozbrykaly ; >
Lipny ten cams.. nie widac jak Eter w trapa wpadl ;s
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.