Pokaż pełną wersje : Morgana Pogaduszki ;]
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
Gombrowicz
21-11-2008, 11:03
:(
Jessica Pelc
Nov 21 2008, 10:45:12 CET Killed at Level 102 by Keri Inferno
Tensz-in
21-11-2008, 14:51
a zawsze takie SMIECHY ogolno forumowe byly ze polaczki to tylko sneaki i wogole ludzie o dupe rozbic a tu co sie dzieje ;) bic ich tam poki mam bana bo jak wroce to zadnego fraga wam nie zostawie <kozak>
xBardolekx
21-11-2008, 20:46
Kunskaps Kalle
Banished: until Dec 21 2008, 20:34:11 CET because of excessive unjustified player killing
Name: Kunskaps Kalle
Sex: female
Profession: Elite Knight
Level: 96
Akurat z tego zadowolony nie jestem :/ Bo byl to jeden z moich najlepszych ziomkow z Kopeng :(
Czego sie nie robi na potrzeby wojny ehhh
Flow _/ :evul:
Amoniak50
22-11-2008, 11:51
Mam pytanie do Flow.Dlaczego postac "Nightre Arcain" nie jest w wojnie?
xBardolekx
22-11-2008, 11:55
a kupisz pacca? chętnie pobiegam :p
edit
poza tym wyszło jak wyszło, może kiedyś będzie w wojnie może nie
Spokojnie juz niedlugo wroci do gry xD
Wiecznyodpoczynek
22-11-2008, 12:06
Mam pytanie do Flow.Dlaczego postac "Nightre Arcain" nie jest w wojnie?
Bo Eter Rael jest po tej samej stronie. :P
xBardolekx
22-11-2008, 12:34
@up
hah xD 3x frag :p ale Eterek nie jest na mnie zły ;*
Sebciooo
22-11-2008, 12:34
Wy ku*wa nie widzicie co sie dzieje?
Abcoki zacznyja pgowac...X(X(
Nie zdziwcie sie jak nie bedziecie mogli nad nimi zapanowacX(
Harry_Bazooka
22-11-2008, 12:40
O chuj Ci kurwa chodzi ?
Zrobili Ci coś ?
Może znajdziesz w sobie trochę odwagi i ujawnisz nam swój nick ? :confused:
eeee, a czy kiedys mogli? ;p zreszta nvm poki co to sie expi i sie nie bulwersujta xd
Sebciooo
22-11-2008, 13:02
O chuj Ci kurwa chodzi ?
Zrobili Ci coś ?
Może znajdziesz w sobie trochę odwagi i ujawnisz nam swój nick ? :confused:
1.Chodzi mi kur*a o to ze zabijaja kogo popadnie:baby:
2.Zajebali kilku znajomych w ostatnich dniachX(
3.Żebym był na ich 'death list' xd?
kaffffar
22-11-2008, 13:08
Kolis
Nov 22 2008, 12:51:35 CET Killed at Level 109 by Meraviglioso
and by Voun
PabloMage
22-11-2008, 16:39
Loke Mcspirit hacked... (?)
I dobrze kurw. Ale i tak do rooka go chyba nie zjada.
kaffffar
22-11-2008, 18:44
Z tego co zrozumialem to Vince i Solle go hakneli za to ,ze on kiedys okradl/schakowal Vince. Nie wiem jak to bylo i czy dobrze zrozumialem ale pewne jest to ,ze Solle teraz jest retired ,a Loke ma bana ,jest bez kasy i stracil kilka lvli ,pewnie stracil tez zapal do gry wiec Kopengasi wlasnie stracili 170msa i 187 rp ^^ Dla nas wypas ;)
HAha ;d no dla was wypas ;d
@down
pewnie bd teraz 2 gildie i tyle.
O.o a co to za nowa gildia? Seventh Stand..
1.Chodzi mi kur*a o to ze zabijaja kogo popadnie:baby:
2.Zajebali kilku znajomych w ostatnich dniachX(
3.Żebym był na ich 'death list' xd?
i powiedz mi... co to komu przeszkadza?-.- dawaj najki jak przyjda to sie nie padnie...;d
giertychowiec
22-11-2008, 19:23
#Kafar
To ze są retired albo nie graja to nie znaczy ze nie bedzie nimi nikt gral w czasie wara;]
Vince Van Helden w Flow :-) _/
Vildingen w Flow _/
Solle'Steinhold w Flow _/
Vans Van Helden w Flow _/
A tak wogule to już nie wiem co się dzieje na tej Morganie :]
@down
Nie wiem ;d tylko patrze na tibia.com i z tamtąd all pisze tu :]
Gombrowicz
22-11-2008, 19:56
Co się stało że oni do Flow doszli? xD
Hail Flow? xD A jaką macie pewność, że to nie spy or smt? Tylko pytam!
Podejrzewam , że taką ze szwedy polskiego nie znają ;d
No moze to jakis 1 z planow kopengi ^^ a tak w ogole o co chodzi?
Gombrowicz
22-11-2008, 20:03
Hmm albo ja źle patrze albo nie ma już Kopengas xD
PabloMage
22-11-2008, 20:36
ale się porobiło :p nie wiem co o tym myśleć kilku Swe razem z PL coś się kroi chyba xD
Gombrowicz
22-11-2008, 20:38
Część Kopengasów ma już inva do Seventh Stand :]
Czyżby to był początek końca wojny? :]
Hail Flow
giertychowiec
22-11-2008, 20:43
Chyba sie pokłócili o tego haka;]
kaffffar
22-11-2008, 21:08
Myslicie ,ze piszac teraz "Hail Flow" to wam cos to da i bedziecie mieli wzgledy na morganie?
edit:
21:21 Sliccery [276]: i wont play anymore and thats all, if i lose war i will not play anymore
21:21 Sliccery [276]: thats all
No to teraz musicie wygrac nie bedzie Sliccerego :))
xBardolekx
22-11-2008, 22:18
21:21 Sliccery [276]: i wont play anymore and thats all, if i lose war i will not play anymore
Nomather
22-11-2008, 22:32
Chciałbym tylko przypomnieć, że jak była wojna Hurricane vs. Nizahe and co., Kopengasy zajebali Nizahe po czym Sole z Vildim dołączyli do nas. Skończyło się to (po kilku dniach euforii) "zdradą" od wyżej wymienionych.
Antonioo
22-11-2008, 22:35
@ up
Wszyscy wzięli to pod uwage :]
@kilka x up
To co, że są w gildii skoro na guild chacie akcje nie są przeprowadzane? pomyśl ;]
Ehh szkoda, że nie mam jak odpisać na tibia.com, bo jestem poza domem i wrócę dopiero w poniedziałek, aczkolwiek chciałbym w sumie wyrazić swoje zdanie na ten temat.
Nie do końca obczajam tej całej sytuacji, ale mówię wam, że wojna się nie skończy tak od siak. Minie parę dni i jakaś ekipa się zmobilizuje i będzie dalej karać, chociaż to już nie to samo co było na początku.
Co do przyjęcia Vince, Sollego etc. do gildii - to o niczym nie świadczy, bo wbity na venta nie mają i mieć nie będą, bo nie wyobrażam sobie by ktoś mógł zaufać komuś, kto własnego reala jest wstanie okraść. Z resztą w tej wojnie strasznie zawiodłem się na Solle, który mnie bluzgał to parokrotnie.
Ehh szkoda, że wielki troll forumowy aka Russel lub Keri już się nie wypowiadają na ten temat, bo chciałbym usłyszeć co ma do powiedzenia Papasito. <3
Pozdrawiam.
Myslicie ,ze piszac teraz "Hail Flow" to wam cos to da i bedziecie mieli wzgledy na morganie?
Nie schlebiaj sobie(czy nawet Flow). Tyle w temacie.
karolek_
22-11-2008, 23:30
Lavio wracaj do domu, bo okolnir czeka :D
Vic'teron
22-11-2008, 23:42
Przykro mi.... Victeron 24/7 okolnir byeee
hmm to co vic 200 do koncia miecha xd ?
To sie podzielcie jakoś, 56h Ty, 56h Miodek. :P
Z Szymkiem to zawsze się dogadam, więc spokojnie. ;)
J.Rabbit
23-11-2008, 09:16
Z Szymkiem to zawsze się dogadam, więc spokojnie. ;)
haaha, a jak sie nie dogadacie to Szymek sie w***** i Ci jebnie złotą serie xD
To mowi samo za siebie Vic~ powraca do gry xD
A to ci dopiero...
Vince Van Helden
Banished; until Dec 23 2008, 01:03:06 CET because of account trading or sharing
Russel pociąga za sznurki hahahahaha
Gombrowicz
23-11-2008, 11:38
No cóż, znam wiele osób w Flow więc nie musze Wam "lizać dupy", poza tym oddałem najta Drathusowi, więc i tak mi to ni chuja nie potrzebne :]
Wiecznyodpoczynek
23-11-2008, 11:49
A to ci dopiero...
Vince Van Helden
Banished; until Dec 23 2008, 01:03:06 CET because of account trading or sharing
Weź, bo jeszcze się ktoś przejmie... 8o
Vic 194 :]
Yoork'ey 108 :]
Druid Carlos 136 :]
Zirkov 122 :]
Lecker Matz 173 :]
Yanosik 139 :]
Elven Jaris 136 :]
Tiastes 120 :]
Master the Arrow 131 :]
Cinek Niszczyciel 136 :]
Nie chce mi sie sprawdzac wszystkich ;d
0_7zglos_sie
23-11-2008, 13:17
Vic 194 :]
Yoork'ey 108 :]
Druid Carlos 136 :]
Zirkov 122 :]
Lecker Matz 173 :]
Yanosik 139 :]
Elven Jaris 136 :]
Możesz jeszcze Tiastesa dodać 120 xDD
Jeszcze Master the Arrow 131 :)
Gombrowicz
23-11-2008, 14:50
I Vilshion Drathus ostatnio 123 xD
GZ ;]
Pinio777
23-11-2008, 14:57
Przez 2 dni dzieki pieknej snieznej zimie nie mialem internetu...
Widze wiele sie zmienilo...Kopenasów nie ma...mmm dobrze ze Loke hacked, jednego pa/bottera mniej ;]
Victeron
Nov 23 2008, 14:43:52 CET Died at Level 194 by a frost dragon :(
PabloMage
23-11-2008, 15:15
chyba za szybko chciał wbić level :P
karolek_
23-11-2008, 17:26
nie martwcie sie o niego, i tak 200 do wtorku bedzie ;]
Akcje na VDL mozna latwo podsumowac. widac ze rl ownerzy wrocili :cup:
kilka noobow kopengi ubilo rothawessa czy jak mu tam. flow zebralo ekipe 2nd czarow i poszlo ubic noobow. nie zabili nikogo tylko stracili 10+
http://www.youtube.com/watch?v=k1zzqyejE3A :)
@down
Hehe ;d
xBardolekx
23-11-2008, 18:28
kilka noobow kopengi ubilo rothawessa czy jak mu tam. flow zebralo ekipe 2nd czarow i poszlo ubic noobow. nie zabili nikogo tylko stracili 10+
chuj mnie to boli kim ty kruwa jestes, i chuj mnie to boli ze bede miec bana za tego posta ale kurwa musze to napisac. to ze kurwa coś sie nie udało (nie wiem co, dopiero wróciłem) to nie znaczy ze jestesmy kurwa banda noobów którzy nic nie potrafią. KURWA żAL! raz coś wyjdzie raz coś nie wyjdzie więc japa bocie.!
@edit
skończone. żydzi albo ban albo dead. i żydowscy napinacze chuj wam w krzyż, bo w dupe to przyjemność
Ktoś opisze co sie stało?? No i kto padł??
Jezior666
23-11-2008, 19:07
czy ty jestes pierdoleniety czy na takiego wygladasz po gowno piszesz jakies glupoty na forum jak nie wiesz jak bylo. z tego co widze jestes jebanym napinaczem ktory pisze glupoty majac 8 lvla na morganie i mysli ze kozak jestes.
witam wsystkich :) B) u mnie konto zostało odbanowane ;p śledze co sie dzieje na morganie i widze ze jest ciekawie ;p tylko nie podoba mi sie ze coraz więcej graczy z Flow przedewszytkim dostaje bany... to jest z ich własnej winy czy magiczne czarne ręce to zrobiły ? pozdro all
.........................................
wypisz frag liste jak jestes taki skrupulatny bo rownie dobrze moge powiedziec ze padlo X 2nd charow od X strony wiec wiesz..
karolek_
23-11-2008, 20:16
http://img509.imageshack.us/img509/8000/kerixdqp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/kerixdqp2.jpg/1/w1280.png (http://g.imageshack.us/img509/kerixdqp2.jpg/1/)
Hmmm i jakie przesłanie ma ten SS :D?
przeczytaj od tylu. Napisane jest ze sharuje konto..
karolek_
23-11-2008, 20:41
@/\ no debil.... tzn. że tylko tyle nam zostało po Kerim :)
J.Rabbit
23-11-2008, 20:43
ahaha karol przynajmniej bys schowal te boty na pasku, bys sie wstydzil! Taki zly przyklad dawac.
W dodatku szpan ,ze niby na vencie siedzi haha
<smile> <tibiabotng><tibiabotng><tibiabotng> xdd
i tak nie jestescie jedyni xD
Mnie dziwi zachowanie pewnych ludzi z flow dzis stalem sobie przed depo a tu nagle combo z sd ... na czele ich stal Zirkov mowilem ze mam rs bo hacker mi wbil no ale dla niego to nei powud.W dupie mam lev bo itak nei gram ale samo to ze polak polaka bije to mnei to wkurza macie wojne to bijcie brazoli i innych a anie polakow pozatym zirkov to drugi xavrass pisze do wszytkich hunted itp... to juz nie to sama gildia co kiedys teraz robia sie takie same skurwes*** jak avis:confused:
http://www.youtube.com/watch?v=0zPWCtAAMEU&feature=related
to jest lepsze
karolek_
23-11-2008, 20:51
/\ spoko ziom, daj nam kilka dni i ogarniemy wszystko :)
Czooka'pik
23-11-2008, 21:23
HAHAHAHAHAHHA FORUM FIGHTERS _/ ludzie po co wchodzicie w to forum i piszecie takie posty jak tylko siebie pogrązacie .... najlepiej nie ujawniac sie i głupoty pisać. czerpiesz z tego radosc ?? hahahha wszyscy maja w ciebie wyjebane więc nie rozumiem po co to. :baby::baby::baby:
Master-Mada
23-11-2008, 21:26
No tych Zirkovów to ja bym Wam radził utemperować, bo wygrali wojnę czy nie, nadal powinni być nikim, bo jeśli ludzie jak oni będą coś mieli do powiedzenia to autorytetu nie utrzymacie. Ale to tylko moje skromne zdanie :p
xBardolekx
23-11-2008, 21:28
każdy ma coś u nas do powiedzenia. pozostaje tylko kwestia że zirkov zostanie zawsze przegłosowany Xddd
No zal zirkova co on w ogole robi. Zoabaczymy co bedzie pozniej..
przeczytaj od tylu. Napisane jest ze sharuje konto..
Nie widzę tam takiego czegoś 8o
kaffffar
23-11-2008, 22:41
No tych Zirkovów to ja bym Wam radził utemperować, bo wygrali wojnę czy nie, nadal powinni być nikim, bo jeśli ludzie jak oni będą coś mieli do powiedzenia to autorytetu nie utrzymacie. Ale to tylko moje skromne zdanie :p
Zirkov i Rony zostaje i beda tu grali.Dla mnie nie ma innej opcji.
@apropo kogos kto wola Russela przy wlazdy
Wyjebane mamy na to co Ty myslisz i kogo Ty chcesz.
Master-Mada
23-11-2008, 23:04
Ja nie powiedzialem ze maja tu nie grac, tylko zeby sie zachowywali ;)
kaffffar
23-11-2008, 23:33
Obydwoje zostalili upomnieni. Obiecali ,ze nie beda mlaskac podczas jedzenia.
Obydwoje zostalili upomnieni. Obiecali ,ze nie beda mlaskac podczas jedzenia.
jesli tak dalej będziecie postępowac zobaczycie ze to obróci sie przeciwko wam...
Witam panie adamie XD sprzdałes postac to zamknij dziub jak możesz
Endrju88
24-11-2008, 09:54
A Ty kupiłeś postać więc jest 1:1. A nie czekaj, kupiłeś więcej niż 1 postać...
A Ty kupiłeś postać więc jest 1:1. A nie czekaj, kupiłeś więcej niż 1 postać...
Drogi Andrzejku pomyliłeś mnie z panem Pawłem ale to szczegół,tyle że wchodzi Adam na forum i nie będzie chyba decydował co ma być ze mną.
Endrju88
24-11-2008, 10:03
a Ty nie będziesz mówił do niego tym tonem :)
Wiecznyodpoczynek
24-11-2008, 10:36
Napinka!!!oneonetwothree!!!
@ JAiR
LMFAO xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kaffffar
24-11-2008, 11:02
a Ty nie będziesz mówił do niego tym tonem :)
Po co wdajesz sie w dyskusje na forum z ludzmi z naszej gildi? Pogadaj z nim na vencie ,a nie probujesz go osmieszyc/oczernic na forum. Blizszy powinien Ci byc ziomek ktory walczyl z Toba w wojnie (byl jednym z bardziej aktywnych graczy) niz jakis typ co cale zycie spedzil na trzymaniu sie z dala od klopotow (wojen itp) ,a po sprzedaniu chara sie spina i jedzie po wszystkich. Szanowal bym go gdyby robil to jak mial chara i mial cos do stracenia , w tym momencie jest poprostu zwyklym "napinaczem" bo za jego slowa nikt nie moze mu nic zrobic.
Tyle w tym tamcie , nie klucmy sie na forum bo to mija sie z celem.Klucic mozemy sie z jakimis pionkami tutaj ale nie miedzy soba bo o tym mozna porozmawiac na vencie.
Wreszcie w domu, teraz tylko ogarniamy się. :)
Wiecznyodpoczynek
24-11-2008, 15:09
Po co wdajesz sie w dyskusje na forum z ludzmi z naszej gildi? Pogadaj z nim na vencie ,a nie probujesz go osmieszyc/oczernic na forum. Blizszy powinien Ci byc ziomek ktory walczyl z Toba w wojnie (byl jednym z bardziej aktywnych graczy) niz jakis typ co cale zycie spedzil na trzymaniu sie z dala od klopotow (wojen itp) ,a po sprzedaniu chara sie spina i jedzie po wszystkich. Szanowal bym go gdyby robil to jak mial chara i mial cos do stracenia , w tym momencie jest poprostu zwyklym "napinaczem" bo za jego slowa nikt nie moze mu nic zrobic.
Tyle w tym tamcie , nie klucmy sie na forum bo to mija sie z celem.Klucic mozemy sie z jakimis pionkami tutaj ale nie miedzy soba bo o tym mozna porozmawiac na vencie.
Kafarku, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale są ludzie, którzy pomimo ich bierności zasługują na szacunek. Niestety gość, który bezmyślnie kupował chary i brał udział w wojnie, dając się we znaki głównie biciem ludzi i robieniem "siary" reszcie gildii raczej na większy szacunek sobie nie zasłuży...
Zdzislaw Petara
24-11-2008, 15:47
Hehe na Morganie z Adde juz bedziecie mieli spokoj na dluzej raczej, bo znow na Aurea wrocil :D
Master-Mada
24-11-2008, 15:54
@ Kafar
Jedyną osobą, po której pojechałem po sprzedaniu Adama jest Russel, bp miałem ku temu bardzo wyraźne powody, a jeśli uważasz go za "wszystkich" to jest coś nie tak. A co do Zirkova to po prostu chcę Wam dać radę, bo znam go już jakiś czas i wiem na co go stać, i jak jego postawa może wpłynąć na Wasz autorytet :) Tylko poradziłem, żebyście na nich uważali, bo mogą poczuć się zbyt ważni, a jeśli ludzie jak oni będą rządzili to tej władzy długo nie utrzymacie. A mi naprawdę zależy żebyście to Wy, a nie czarny i jego ludzie ją posiadali. Zresztą teraz bronicie Zirkovów, a chyba nie muszę przypominać co się stało zaraz po tym jak dostali mojego chara i co było tego powodem? Bo chyba właśnie to o czym próbuję Was uświadomić. Przydają się, czy nie, zachowywać się muszą.
Całe życie spędziłem na omijaniu kłopotów? Racja i dobrze na tym wyszedłem, pozdrawiam Imperka :D
@ Zirkov
Decydował co ma być z Tobą? Teraz jestem nikim jak Kafar słusznie zauważył, ja tylko sugeruję co ma być z Tobą :)
Madre slowa master-mada... Niestety niektorzy wola grac w pokoju i tez dobrze na tym wychodza wiec akurat to nie jest chyba powod do jeżdżenia Adamowi.
Pzdr 4all
@ Kafar
Jedyną osobą, po której pojechałem po sprzedaniu Adama jest Russel, bp miałem ku temu bardzo wyraźne powody, a jeśli uważasz go za "wszystkich" to jest coś nie tak. A co do Zirkova to po prostu chcę Wam dać radę, bo znam go już jakiś czas i wiem na co go stać, i jak jego postawa może wpłynąć na Wasz autorytet :) Tylko poradziłem, żebyście na nich uważali, bo mogą poczuć się zbyt ważni, a jeśli ludzie jak oni będą rządzili to tej władzy długo nie utrzymacie. A mi naprawdę zależy żebyście to Wy, a nie czarny i jego ludzie ją posiadali. Zresztą teraz bronicie Zirkovów, a chyba nie muszę przypominać co się stało zaraz po tym jak dostali mojego chara i co było tego powodem? Bo chyba właśnie to o czym próbuję Was uświadomić. Przydają się, czy nie, zachowywać się muszą.
Całe życie spędziłem na omijaniu kłopotów? Racja i dobrze na tym wyszedłem, pozdrawiam Imperka :D
@ Zirkov
Decydował co ma być z Tobą? Teraz jestem nikim jak Kafar słusznie zauważył, ja tylko sugeruję co ma być z Tobą :)
Słuchaj Adam ja cię nie znam i nie miałem żadnego chara od ciebie więc że tak powiem zamknij się i nie odzywaj na mój temat,bo kupił od ciebie postać rony i tak go w hu*a zrobiłeś.
Master-Mada
24-11-2008, 16:55
Ja nikogo w nic nie zrobiłem, to że on się rozmyślił to nie moja wina. Nie byłem niczym zobowiązany.
@random.ludzie.czytający.to.forum
Cała ta gadka o tej władzy itp, doprowadza mnie do sprostowania tego wszystkiego. Może niektórzy nie zauważyli, ale jest pewna grupa osób, którzy mają więcej do powiedzenia od reszty. I wiadome jest to, że jeśli jakaś osoba z Flow, będzie za bardzo się poczuwać i będzie robić za dużo problemów, tudzież będzie nadużywała swoich uprawnień, to sama sobie kopie grób, bo Akon nie będzie na takie coś przymykał oczu.
@random.ludzie.czytający.to.forum
Cała ta gadka o tej władzy itp, doprowadza mnie do sprostowania tego wszystkiego. Może niektórzy nie zauważyli, ale jest pewna grupa osób, którzy mają więcej do powiedzenia od reszty. I wiadome jest to, że jeśli jakaś osoba z Flow, będzie za bardzo się poczuwać i będzie robić za dużo problemów, tudzież będzie nadużywała swoich uprawnień, to sama sobie kopie grób, bo Akon nie będzie na takie coś przymykał oczu.
byl nizahe byl russel oferma i jest akon, akon yoda!
/taki dżołk
Czooka'pik
24-11-2008, 20:29
HAHA XDDD moze jakos na poczaku grudnia bede mial kompa i koncu z trombusiem pocisniemy tą jebaną 200 XDD :P
btw do tego co mówi lavio to jest prawdaa przeciez jasne ze guildia bedzie miała stalowe zasady i ktos sie nie podpozadkuje to wypad a Burski ogarnie to wszystko :PP tak czy inaczej władza morgany pozostaje w Gdańsku i Okolicach.. HAHAHA ;)) Maciek! piątek powalczymy troche Kafarek moze tez na balety jak wtedy BAUHAAHAHHAHAHAHHA romanticcc :baby::baby::baby: i czarujący spacer po alejce ;)) :*:*
Osobiście mocno wierzę w słowa, które powiedział Lavio. Fakt faktem, od hi-szpanów gorzej być już nie może..
Wasz,
~Sky
giertychowiec
24-11-2008, 21:50
Jak wam idzie robienie payment listy??
Adde, wraca na Aurejeeeeeeeeeee; <<<<<<<
hehe ;d
Antonioo
24-11-2008, 22:33
Jak wam idzie robienie payment listy??
Rzuc sie w kupe :]
@Dawid!
czekam! <3
Tensz-in
24-11-2008, 22:42
Adde, wraca na Aurejeeeeeeeeeee; <<<<<<<
hehe ;d
a jeszcze niedawno nas przekonywales jakiego on tutaj burdelu nie narobi
HEHE ;d
edit
chyba ze to kto inny z aurei, ale chyba ty ^^'
btw. tak patrze i widze ze Adde "pierwsze pie*dolniecie" na aure'e udane
Character Deaths
Nov 24 2008, 22:26:31 CET Killed at Level 98 by Matik'Sorcek
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2393433
no pay no play rotfl
Master-Mada
24-11-2008, 23:44
5kk dla Russela? I tak nie zapłaci, ale nie wiem czy to nie za mało za jego wszystkie grzechy. Co z częścią paymentów z ostatniej wojny, która należała się Arpensom? Jeśli o czymś nie wiem to możecie mnie sprostować, ale mam wrażenie że zasłużył na dużo więcej. Ogólnie te paymenty są za niskie dla wiekszości, ale to chyba świadczy o łasce Flow i to jest tylko moje skromne zdanie, z którym nie musicie się zgadzać :P Poza tym nie nałożenie paymentów na Sollego i tych paru Szwedów jest co najmniej dziwne, bo chyba sobie na to bardzo zasłużyli i hack Loka nie powinien ich uratować, ale to również tylko moje skromne zdanie nikogo ;)
Swoją drogą - Akon server ruler, kto by pomyślał jeszcze pare miechów temu :p
5kk dla Russela? I tak nie zapłaci, ale nie wiem czy to nie za mało za jego wszystkie grzechy. Co z częścią paymentów z ostatniej wojny, która należała się Arpensom? Jeśli o czymś nie wiem to możecie mnie sprostować, ale mam wrażenie że zasłużył na dużo więcej.
Swoją drogą - Akon server ruler, kto by pomyślał jeszcze pare miechów temu :p
I co Cie tak dziwi jest najlepszym kandydatem z Flow ktora moze cos zrobic z tym serwem dajcie mu szanse :)
Master-Mada
25-11-2008, 00:05
Nie "dajcie" tylko "niech mu dadzą" jak już, bo ja tu jestem tylko biernym obserwatorem ;) O tym, że on się nadaje na lidera to nikogo nie trzeba przekonywać i mnie to nie dziwi, ale pozytywnie zaskakuje fakt, że teraz to Polacy, a nie czarny robią listę paymentów. A to wszystko dzięki temu, że w końcu Polacy się zjednoczyli i są tego efekty. Na jak długo? Nie wiadomo, ale na razie cieszę się chwilą obecną, bo myślałem, że takie czasy nie nadejdą na Morganie :p
Gimli From Kazz
25-11-2008, 00:22
up Popieram, a dokładnie to iż jeżeli Polacy sie pokłucą to tamci wykorzystają sytuacje, dlatego warto dbać o to aby wszyscy zostali zjednoczeni :)
btw. gdzie są Ci co na początku po kilku przegranych mówili że wojna jest juz przegrana i nie ma sensu walczyc ?? ciekawi mnie to
Master-Mada
25-11-2008, 00:50
Gebcio rooked :p Dzień sądu za Crię? :p
xBardolekx
25-11-2008, 07:14
prawdopodobnie tak, też na 16 go zostawili, jednakże nie wiem nie było mnie już na vencie xd
Akon to taki russel tylko ma 10 lvli mniej...
Antonioo
25-11-2008, 08:18
Dzisiejszy dzień rozpoczęliśmy wraz z Trąbą i Sequelem śmiesznym akcentem, natomiast gdy karaliśmy Kapricho (nie padł, ale cóż :P) ujrzeliśmy coś takiego
07:59 Kapricho [132]: exevo gran mas pox "" KAPricHO
J.Rabbit
25-11-2008, 09:08
Feyrety The Wolf
Nov 25 2008, 01:57:27 CET Killed at Level 106 by Vessmunrah and by a bog raider
Aldeorius
Nov 25 2008, 04:36:32 CET Killed at Level 118 by Punzhete
nie dali za wygraną. :)
Ja tu cisne druida żeby wam pomóc a tu już nie ma w czym...:P
ale i tak wracam:P jakby co na nową wojne się będę szykował:D
:flaga_pl: !NIE MÓWIĘ SZEPTEM GDY MÓWIĘ SKĄD JESTEM!:D:flaga_pl:
Blizszy powinien Ci byc ziomek ktory walczyl z Toba w wojnie
"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi, bo z wrogami sam se poradze"
czy jakos tak xD
Maax'ior
25-11-2008, 12:12
Czyli rządy Russela dobiegły końca? :*
Wiecznyodpoczynek
25-11-2008, 14:08
Nie, tak na prawdę to Russel sprzedał 30kk, by opłacić kurs języka polskiego i angielskiego oraz kupić postać Akona za kilka tysięcy euro.
Edit:
Ale nie rozpowiadajcie tego, bo się wyda...
Maax'ior
25-11-2008, 14:29
Ok! Nikt się nie dowie : P
xBardolekx
25-11-2008, 14:31
Message sent to Russel Inferno.
Czooka'pik
25-11-2008, 17:14
Dzisiejszy dzień rozpoczęliśmy wraz z Trąbą i Sequelem śmiesznym akcentem, natomiast gdy karaliśmy Kapricho (nie padł, ale cóż :P) ujrzeliśmy coś takiego
07:59 Kapricho [132]: exevo gran mas pox "" KAPricHO
mówisz ze kapricho ogar? hahahhahhaha pewnie zes antek cos zjebal ablbo trąbaaXDDD i adam ziomus to spoko ziomus wiec nie wiem dlaczego macie cos do niego ! -.- pomógl duzo w wojnie i jak bylem w aprensach to pare razy siedzial na vent u nas i spoko typek Xddd
Wkrótce ANDRZEEJKI.... Xdddd bedziemy lac wosk przez klucz? ; >
BTW. http://www.youtube.com/watch?v=306TZv5xGTo Xddddddd
Endrju88
25-11-2008, 19:23
No właśnie Andrzejki niedługo, szykujcie dla mnie prezenty :P
Mam takie małe pytanie ;p czemu Vessmunrah nie może sie wypłacić? ;]
Endrju88
25-11-2008, 19:47
po 1 i tak by tego nie zrobił
po 2 zdradził nas
No w sumie to tak, racja :)
Antonioo
25-11-2008, 21:17
Dawczi nubie! Bilismy go w dwie osoby 3 minuty przed ssem ... praktycznie nie mielismy szans, ale jeszcze 2 sorkow i by usnal :)
Ofc, ze bedziemy :)
Ktoś moze potrzebuje kasy ??? jkbc to priv pisac
Ktoś moze potrzebuje kasy ??? jkbc to priv pisac
Mortal Kon / Ankrahmun ;]]]
Mortal Kon / Ankrahmun ;]]]
heh ;p nie całkiem o to b ;p mianowicie jest wojna moze ktoś ma mało kasiorki ? :PB)
Ee, nie ma już paktycznie wojny, ale też nie ma kasiorki, więc przyjmę nawet i marne 50k ; d
Antonioo
26-11-2008, 00:13
Cabal Executioner
Killed at Level 141 by Keri Inferno
and by Kapricho
Maax'ior
26-11-2008, 00:20
@Up
Jak to się stało?
Edit: Victeron - Level 196
;)
no bo se latalem i przyszedl nash darkeyes a potem keri i zaczalem uciekac no i reszta przyszala i gleba xdddddddd
Maax'ior
26-11-2008, 01:17
:( Dużo % spadło? hehe
NUDY:
http://img126.imageshack.us/img126/6656/failqc5.png (http://imageshack.us)
Master-Mada
26-11-2008, 01:36
no bo se latalem i przyszedl nash darkeyes a potem keri i zaczalem uciekac no i reszta przyszala i gleba xdddddddd
Biedny Artuś :p
xBardolekx
26-11-2008, 08:48
Ee, nie ma już paktycznie wojny, ale też nie ma kasiorki, więc przyjmę nawet i marne 50k ; d
nie to żebym coś mówił, ale kim ty właściwie jesteś?;> bo jakoś ja cie nie widziałem nigdy o.O
nie to żebym coś mówił, ale kim ty właściwie jesteś?;> bo jakoś ja cie nie widziałem nigdy o.O
Jacek z tej strony ;] / aquish,sano,arcy~
Cześć,
da sie teraz spokojnie pograć na morganie?
xBardolekx
26-11-2008, 10:33
Jacek z tej strony ;] / aquish,sano,arcy~
aaa ;p no to looz ;s
Endrju88
26-11-2008, 10:59
Bardol kiedy w domu bedziesz? Bo mam juz Fife 09 prawie :P
xBardolekx
26-11-2008, 11:40
no jestem w szkole teraz :p ale kończe o 15 choć mówią, że nie mamy fizyki ostatniej to 14;10 ;p więc przed 15 powinienem być. Najwyżej na fizyke sie nie pójdzie :p a fifka akurat się ściągnie i znowu w dupeczke będziesz dostawać xd
Endrju88
26-11-2008, 12:07
No juz się ściągneła, to fast wracaj bo mam czas do 15:30.
PabloMage
26-11-2008, 13:33
hujowa ta fifa :P lepszy call 5 :)
Pinio777
26-11-2008, 13:48
Albo PES9 xd
Endrju88
26-11-2008, 14:07
Call of Duty WOW juz przeszedlem :P
Maax'ior
26-11-2008, 14:14
Cześć,
da sie teraz spokojnie pograć na morganie?
Raczej tak :P
PabloMage
26-11-2008, 14:34
właśnie teraz tez przeszedłem :p teraz czas na NFSa xD
Hansonik
26-11-2008, 14:52
hahahaha wiesz co
-czemu jego stary to wolfverin (czy co to tam mialo byc)
- bo twoja stara to call of duty
tak mi sie przypomnial ten piekny dialog przy world of cos tam:D
Arianna Aureka
Nov 26 2008, 14:55:42 CET Killed at Level 113 by Azylus Magee
and by Zirkov
Antonioo
26-11-2008, 15:08
Arianna Aureka
Killed at Level 113 by Azylus Magee
and by Zirkov
@Miodek
Szybszy byles :]
karolek_
26-11-2008, 15:47
Heheheheheeh Hailxd
Maax'ior
26-11-2008, 15:54
Gratuluje fraga !
Jak to się stało? Może ktoś opowie? :)
to teraz na dwor sie przejdz...
karolek_
26-11-2008, 16:01
to teraz na dwor sie przejdz...
Mera jak zwykle zawsze dobrze doradzi :D
giertychowiec
26-11-2008, 16:56
Maax'ior jesli chodzi Ci o ded Arianne to zirkov i azylus trapneli ja w veno {z tego co wiem}
Maax'ior
26-11-2008, 17:12
Aha, dzięki ;)
Sebciooo
26-11-2008, 19:05
Cabal Executioner
Nov 25 2008, 23:59:47 CET Killed at Level 141 by Keri Inferno
and by Kapricho
:(
@up
Dobry zapłon :) bodajże 2 strony wcześniej kolega napisał to samo :)
@down
HAHAH own3d:d
PabloMage
26-11-2008, 19:14
hahahahahhaha ciekawe czy na pvp tez ma taki zapłon ;p
Sebciooo
26-11-2008, 20:09
oj nie czytałem 2 stron wcześniej :<
mój błąd:baby:
PabloMage
26-11-2008, 20:17
oj nie czytałem 2 stron wcześniej :<
mój błąd:baby:
każdemu się może zdarzyć :p
Maax'ior
26-11-2008, 21:25
za 16 minut - You can Dance!
Za 16 Minut - Idę grac w csa ;d
Hansonik
26-11-2008, 21:48
Gabrys Gabrys Gabyrs!!! _/
Nie wiem co te wszystkie dziewczyny w tym gabrysiu widza xD Czy zle przeczytalem czy ktos tu gra w csa? :D
jo grom w coesa ;d
@up
On był z kopenbłaznami ??
ame: Victeron
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 198
hmm co tu duzo mowić... prawie jak powrót JEDAJA :D gratki
Antonioo
26-11-2008, 23:36
Co do Arianny... Zirkov powiedział, że Arianna w veno templu i może by cos ogarnąc. Wpadł Azylus~, Tiastes i ktoś jeszcze (nie wiem dokładnie). Trapnęli ją/go i zgon
23:55 You lose 246 hitpoints due to an attack by Stonecracker.
23:55 You lose 288 hitpoints due to an attack by Stonecracker.
Loot: perf fang, behe claw, 3 ass stars -.-
Nie wiem co te wszystkie dziewczyny w tym gabrysiu widza xD Czy zle przeczytalem czy ktos tu gra w csa? :D
jądra? ;o
Wiecznyodpoczynek
27-11-2008, 10:41
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Mortal+Kon
Komuś pewnie będzie szkoda.
hmm mam pare pytan co do Flow. zapewne juz wygralisice... jak zamierzacie teraz rządzic servem ? ajakies reguly ? itp ?bo nie wierze w to ze kazdy bedzie mogl robic co chce i za fre wszystko
Pinio777
27-11-2008, 14:31
Dlaczego kazdy char na 16 zostaje ? :P
Cria,Gebhard, teraz Mortal Kon...
Dlaczego kazdy char na 16 zostaje ? :P
Cria,Gebhard, teraz Mortal Kon...
slyszales o czyms takim jak kod leonarda da vinci ? akurat tu jest kod czarnego... nikt go jeszcze nie rozgryzl, jedna z najwiekszych zagadek swiata tibi
hmm mam pare pytan co do Flow. zapewne juz wygralisice... jak zamierzacie teraz rządzic servem ? ajakies reguly ? itp ?bo nie wierze w to ze kazdy bedzie mogl robic co chce i za fre wszystko
od tej pory za free w tibi nie mozna nawet oddychac,
zacznie sie PK, PA, PN, PM, PC PD PE, PKSID, PW, PiK, PR,
a jak nie pasuje to przed TV...
Wiecznyodpoczynek
27-11-2008, 15:37
od tej pory za free w tibi nie mozna nawet oddychac,
zacznie sie PK, PA, PN, PM, PC PD PE, PKSID, PW, PiK, PR,
a jak nie pasuje to przed TV...
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Mera, mistrzu! _/ :cup:
hah czlowieku jak teraz zirkov poczul wladze w rekach to mozesz tylkop na wezach expic... Zaloze sie z bedzie lazil i sie pytal wszytkich czy ktos chce pro kupic a jak ktos neichce to ocziwyscie hunted.A co do reszty to huj wie moze kafar im wytlumaczy ze flow to nie avis i bedzie sie dalo normalnie pograc choc watpie ze cale flow poslucha kafara i vicka ... Wszyscy oszaleli z tej wladzy i teraz cos mis ie zdaje ze bedzie jeszczee wieksza rzez.. :confused: a jak cos pojdzie nei tak to kopna kafara w dupe i sam bedzie mial pay xd Aczkolwiek moge sie mylic moze bedzie jak w bajce :D
Wiadome ze teraz bedzie PA glownie na swe (tak sadze) przeciez musza odrobic kase xddd
Nich bija wszytkich ale nie polakow a jak polakow to takich polakow ktorzy bija polakow XD I mam nadzieje ze nie bedzie tak ze zabronia wszytkim grac z kopengas bo az takimi swiniami to chyba nie jestesmy... no chyba ze mozna dac hunted forever xavarasowi i dilame bo to takie mędy :D nie no joke :) Juz jestem ciekawy jak to bedzie wygladalo :]
Master-Mada
27-11-2008, 16:43
Będzie dobrze. :p
xBardolekx
27-11-2008, 16:46
1. nikt nie będzie słuchał ani kafara, ani vica, ani mnie, ani nikogo innego poza akonem.
2. zirkov jak 'poczuje władze' to się będziemy musieli z nim pożegnać i on o tym wie.
3. pa nie będzie, a tym bardziej podzielone na szwedów i polaków, dla nas to takie same piksele
@edit
to że shellby padłeś, to nie upoważnia cie, abyś teraz pier*olił na temat na którym nie masz pojęcia jak jest oraz wpływu na to jak będzie server prowadzony przez Flow
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Mortal+Kon
Komuś pewnie będzie szkoda.
No nic, został mi jeszcze Aquish, na przykład.
Także do zobaczenia 15go grudnia!
/jacek
Czooka'pik
27-11-2008, 17:44
BARDOOOOOL BARDOOOOL BARDOOOL sialalallaaaa XDDDD
btw. jak ja tu czytam co wy piszecie to.. hahahhahaahhahaha
leaderem jest akon nie zaden kafar i vicek i wogóle nie wypowiadajcie sie na temat flow bo gówno wiecie ;p w sumie tez na vent teraz sie siedze bo kompa nie mam ale jestem na bierzaco ze wszystkim bo stety mam tam RLi ;p :baby::baby::baby::baby::baby::baby: a ja wracam w grudniuu i co 200 w świeta ?? :D :cup::cup: a jak nie to bede siedział w sylwka i expił :( :P HAHAHHA
aaaaaaaaaaaa i zapomniałem ;p Lavio Lavioo .............................. Dzień Dobry
xBardolekx
27-11-2008, 17:49
@up
nadal uważam, że kogoś mi przypominasz.. tylko nie wiem jeszcze kogo..
Czooka'pik
27-11-2008, 17:54
MOze tate?? :D:D:D:D :******************
@off topic ;d
Kto odpadł z YCD ??
kaffffar
27-11-2008, 18:25
Ludzie ja nie jestem Imperek (bez urazy) ! Nie robcie ze mnie jakiegos typa co chce zawsze pokoju i zawsze jest za tym zeby ludzi nie karac 8o Przeciez smiech na sali :D Zreszta nawet jak bym byl taka osoba (a daleko mi od takiej postawy) to i tak by mnie nikt nie sluchal co jest oczywiste i bylo wyjasnione up :)
Apropo tego co bedzie na Morganie.Flow bedzie tylko wyrzucac ludzi z expa i tyle. Nie ma ubijania bez reason bo Akon na to nie pozwoli.Wiec bedzie wedlug mnie lepiej niz za czasow czarnego.Jak ktos wczesniej napisal, mysle ,ze szwedzi i hiszpanie beda mieli pod gorke na tym servie ale bez przesady.
@off topic ;d
Kto odpadł z YCD ??
Słyszałem, że Twoja stara, bo była coś niebardzo sexi :/
A tak na poważnie, to : trudno ku&#a sprawdzic w necie?
Czooka'pik
27-11-2008, 18:25
@off topic ;d
Kto odpadł z YCD ??
ta młoda z białegostoku :pp ada czy jakos tak ;pp
Słyszałem, że Twoja stara, bo była coś niebardzo sexi :/
A tak na poważnie, to : trudno ku&#a sprawdzic w necie?
I za przeproszeniem na ch.j napier.alasz na moja Mamę ?? Jak Ciebie tak nauczyli to sorry , ale nie musisz tego pokazywac na publicznym forum . Chyba że dla Ciebie to przyjemnosc :)
@czokapik
Dzięki :)
Czooka'pik
27-11-2008, 18:33
Ludzie ja nie jestem Imperek (bez urazy) ! Nie robcie ze mnie jakiegos typa co chce zawsze pokoju i zawsze jest za tym zeby ludzi nie karac 8o Przeciez smiech na sali :D Zreszta nawet jak bym byl taka osoba (a daleko mi od takiej postawy) to i tak by mnie nikt nie sluchal co jest oczywiste i bylo wyjasnione up :)
Apropo tego co bedzie na Morganie.Flow bedzie tylko wyrzucac ludzi z expa i tyle. Nie ma ubijania bez reason bo Akon na to nie pozwoli.Wiec bedzie wedlug mnie lepiej niz za czasow czarnego.Jak ktos wczesniej napisal, mysle ,ze szwedzi i hiszpanie beda mieli pod gorke na tym servie ale bez przesady.
zgadzam sie z kafarem tylko problem ze ilu nas jest w tej guildi i czy np nie bedzie sporów jak kazdy bedzie chcial expic bo tak przez pierwsze dni bedzie na bank:PP bo np wczesniej jak Patryk Zimny odpalil wszystkie boty to ... nie bylo gdzie expic :PPPP
PabloMage
27-11-2008, 18:34
najpierw musicie wygrac ;p
Master-Mada
27-11-2008, 19:04
@ up
Masz jeszcze co do tego jakieś wątpliwości? Na dobrą sprawę to nawet nie mają z kim walczyć, więc nie wiem po co takie komentarze ;)
PabloMage
27-11-2008, 19:10
@ up
Masz jeszcze co do tego jakieś wątpliwości? Na dobrą sprawę to nawet nie mają z kim walczyć, więc nie wiem po co takie komentarze ;)
no niby tak jest, ale logują się po 22 i czekają tylko żeby kogoś zajebać to ze nie expia, nie wychodzą na OB, to ze niby zmienili serwer na inny to nie znaczy ze macie już 100% władzy na tym serwie
Wypier* z moim tematem h** was to interesuje forum fightery czy ja tu bede mial władze czy co robie czy gdzie chodze.
Bo to zaczyna mnie w******** serio jak tylko wchodze na forum tibia.pl
i każdy prawie post zirkov poczuł władze własnie oto chodzi że nie :)
Z pozdrowieniami od rodziny Jaśio
Wypier* z moim tematem h** was to interesóje forum fightery czy ja tu bede mial władze czy co robie czy gdzie chodze.
Bo to zaczyna mnie w******** serio jak tylko wchodze na forum tibia.pl
i każdy prawie post zirkov poczuł władze własnie oto chodzi że nie :)
Z pozdrowieniami od rodziny Jaśio
Kocham <33 Flow i Ortografie Zirkov'a
* Nie wiesz czy u czy ó wstawiaj ó xD!
Kocham <33 Flow i Ortografie Zirkov'a
* Nie wiesz czy u czy ó wstawiaj ó xD!
Nie spinaj się tak też cię kocham :**
giertychowiec
27-11-2008, 20:05
Jak dostalem od pana up z SD albo UE też poczułem ze mnie kocha:*:*
Nowa Gildia - Morganas Finest (Szwedy)
Nie spinaj się tak też cię kocham :**
Ty sie spinasz Kupujac chara ;**
1. nikt nie będzie słuchał ani kafara, ani vica, ani mnie, ani nikogo innego poza akonem.
2. zirkov jak 'poczuje władze' to się będziemy musieli z nim pożegnać i on o tym wie.
3. pa nie będzie, a tym bardziej podzielone na szwedów i polaków, dla nas to takie same piksele
@edit
to że shellby padłeś, to nie upoważnia cie, abyś teraz pier*olił na temat na którym nie masz pojęcia jak jest oraz wpływu na to jak będzie server prowadzony przez Flow
eh chodzilo mi o to ze moze tak byc ze nikt nie bedzie sluchal leadera niech se jest nim akon czy nawet skaczaca hiena of carlin niedawno wrocilem do gry wiec sry ze neizauwazylem ze akon rzadzi :) A co do deda ok padlem ale zamiast takiego shellbego mogl pasc jakis brazol :D Choc nie mowie ze zirkov to ciec ze mnie ubil bo mailem rs wiec wiadomo ale wbil mi go hacker a nie ja ale ok sprawa zakonczona :)
no niby tak jest, ale logują się po 22 i czekają tylko żeby kogoś zajebać to ze nie expia, nie wychodzą na OB, to ze niby zmienili serwer na inny to nie znaczy ze macie już 100% władzy na tym serwie
Moze zostala taka grupka najwiekszych walczakow z kopengi ale jak pewnie zauwazyles nikt z znaczacych osob z kopengi juz nie gra tu, nawet nie doszla do nowej gildii(mam na mysli np rogstaha slicca czy tez adde).
Pzdr
@up
Akurat jest Gildia Morganas Finest w której jest Adde,Rogi...
Maax'ior
27-11-2008, 20:50
Będzie dobrze ..
^^
Pan wladca ;) Jak zwykle .. Kozaczek w grze, ci.. w rl'u.
http://img252.imageshack.us/img252/7519/klindoshy6.jpg (http://imageshack.us)
http://img252.imageshack.us/img252/klindoshy6.jpg/1/w522.png (http://g.imageshack.us/img252/klindoshy6.jpg/1/)
to przepraszam jeszcze niezauwazylem... A mam jeszcze pytanko kto teraz myka Mudry Morem? stary owner czy new? jezeli nie jest to jakas tajemnica:P
@up hah gdzie to znalazles? XD ale mimo niecheci do niego, to musze przyznac ze se niezla znalazl xD
hahaha i to mnie rozbraja hahahaaaaaaaaaaaa
Victeron 199 :)
Cinek~ 160 :)
Eter 204 :)
Jeszcze dużo UP , ale nie chce mi się grzebac ;d
PabloMage
27-11-2008, 20:57
z kim on jest na tej fotce?
http://www.youtube.com/watch?v=IXYjbV9yyQc
widzieliscie to? :D
Kino_000
27-11-2008, 21:18
Dawno, już dosc dawno ;P
Hansonik
27-11-2008, 21:21
dziadek sie zdenerwowal ;< co sie nabijasz!
PabloMage
27-11-2008, 21:24
Dawno, już dosc dawno ;P
jeszcze bardziej dawno niż dawno ;p
Kino_000
27-11-2008, 21:39
Jeszcze jedno, na tej fotce obok Russela jest ... ? : >
Maax'ior
27-11-2008, 21:53
Nie mam pojęcia..
Pewnie jakaś jego koleżanka z rl :P
Ładne loczki prawda?
Xerijo Free
Nie mam pojęcia..
Ładne loczki prawda?
On ma w ogóle rl kumpli/kumpelki ??;d
Sry za double , post down do skasowania ....!
Nie mam pojęcia..
Ładne loczki prawda?
A On ma w ogóle rl kumpli :)?
PabloMage
27-11-2008, 22:07
A On ma wogule rl kumpli :)?
on ma w ogole takie coś jak rl?
Maax'ior
27-11-2008, 22:13
Może płaci w gp za koleżenstwo :D
HAHAHAHHAHAH . HAHAHHAHAHHA . HAHAHAHAHHA leje tutaj ;d
PabloMage
27-11-2008, 22:29
raczej nie bo nie ma tyle kasy
Wiecznyodpoczynek
27-11-2008, 22:34
Nie płaci, bo wydał na kurs jęz. polskiego i angielskiego i acc. Akona, o tym było wcześniej...
PabloMage
27-11-2008, 22:39
Nie płaci, bo wydał na kurs jęz. polskiego i angielskiego i acc. Akona, o tym było wcześniej...
na co by mu był acc Akona? to jest ten Akon co śpiewał z eminem i fifti:P? on ma chara w tibii? nie no tak na poważnie to.. na co by mu był acc Akona?
Master-Mada
27-11-2008, 23:02
Patrząc na zdjęcie Russela miotają mną sprzeczne uczucia dotyczące Fureyki - żal i pogarda ...
Antonioo
27-11-2008, 23:21
Brawo Szymeek!
Maax'ior
28-11-2008, 00:18
@PabloMage
By mógł rządzić nadal Morganą.. Oczywiście jest to żart. B)
@Master-Mada
Muszę przyznać, że mną też..
Gratuluje 200 Szymon! Jak to się mówi .. Keep it going ^^
:evul::evul::baby:
Wiecznyodpoczynek
28-11-2008, 00:24
na co by mu był acc Akona? to jest ten Akon co śpiewał z eminem i fifti:P? on ma chara w tibii? nie no tak na poważnie to.. na co by mu był acc Akona?
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz... :ban:
Ludzie, gdzie jest poczucie humoru, ironii, sarkazmu? :(
Czy te piksele robią wam kisiel z mózgów? :Ork:
@ Adaś
Gdybyś mógł żyć za cudze pieniądze, nie robiąc nic pewnie też byś skorzystał. :cup:
PabloMage
28-11-2008, 00:52
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz... :ban:
Ludzie, gdzie jest poczucie humoru, ironii, sarkazmu? :(
Czy te piksele robią wam kisiel z mózgów? :Ork:
@ Adaś
Gdybyś mógł żyć za cudze pieniądze, nie robiąc nic pewnie też byś skorzystał. :cup:
o co ci chodzi? :baby:
@
Master-Mada
masz racje, nie wiem czym ona się kierowała w wyborze chłopaka, jak wiadomo są gusta i guściki :p
Maax'ior
28-11-2008, 01:39
tibia.com -> Highscores -> Grimera
B.U.G RoX :D
PabloMage
28-11-2008, 01:49
xD dgfsgdfgdfgdgd
akona kupil zeby mogl trenowac na MC...
A ze tak zapytam bedzie jakis filmik z wojny ??? Bo wpypadalo by wstawic :D:D:D
A ze tak zapytam bedzie jakis filmik z wojny ??? Bo wpypadalo by wstawic :D:D:D
ta, tez bym zobaczyl jak "gralem"...
Master-Mada
28-11-2008, 14:12
@ Adaś
O lodach Wiszu chyba zapomniałeś, o lodach :confused:
Swoją drogą pamiętam jak Victeron stracił 200 lvl na wojnie z Rise, to czarny zrobił topic typu "Victeron awesome pg", a w temacie napisał, że gratuluje mu, bo będzie miał okazje wbić 200 lvl jeszcze raz "maybe". Z satysfakcja stwierdzam, że czarny się nie mylił :)
Czooka'pik
28-11-2008, 14:48
BRAVOO SZYMON ;p
idą świętaaa http://pl.youtube.com/watch?v=LJ9yrHK8-x4 :]
btw czooka 180 ;pp
Wie ktos co sie stalo z http://tibia.com??:confused::confused:
Kino_000
28-11-2008, 16:35
Wie ktos co sie stalo z http://tibia.com??:confused::confused:
Zepsuła się
PabloMage
28-11-2008, 16:37
mi się wydaje ze się tylko uszkodziła xD
Kino_000
28-11-2008, 16:42
Ja mam jeszcze problem, że się zalogowac nie mogę ;(
@up
Ja czekalem okolo 10 minut zeby zalogowac :) Proponuje zrobic to samo ;]
@down
Hahahahahahaha!! _/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.