PDA

Pokaż pełną wersje : Morgana Pogaduszki ;]

Stron : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kafffar
06-08-2008, 19:27
A ja wiem czemu Fureyka wbila 150 lvl <tancze> =d

@Wiecznyodpoczynek
Ani troche nie jestes smieszny.

@Dziołchy skończcie sie kłucić i zrobcie new war ^^

allamaris
06-08-2008, 19:43
Ej nie obrażaj jej, bo nie będę mógł szerować z nią akounta i nie daj Boże dowie się, kim jesteś (jak zrobisz temat na forum 8o) i też HÓNTET będziesz!!!

nie dowie sie ;) no chyba, ze bede chciala sie ujawnic ale wtedy bede musiala sie przygotowac na najgorsze czyli na ciagly hunt za moja tibijska postacia.

Argen
06-08-2008, 19:46
@Wiecznyodpoczynek

Nie znam Cię, i nic do Ciebie nie mam, ale poprostu widać, że strasznie przejmujesz się swoim huntem. Nawet jeśli próbujesz z tego 'żartować'.

@off

Wyślij mi ktoś to 'słynne' zdjęcie.

@down

Miło, że zechciałeś mi to wytłumaczyć, dzięki : ) Prawda, może to dlatego, że Cię nie znam. Poprostu zauważyłem, że wiele osób próbuje taką ironią ukryć prawdziwą złość/smutek po np. huncie. Ale skoro Ciebie to nie dotyczy, to ok.

Wiecznyodpoczynek
06-08-2008, 20:08
@Wiecznyodpoczynek

Nie znam cię, i nic do ciebie nie mam, ale poprostu widać, że strasznie przejmujesz się swoim huntem. Nawet jeśli próbujesz z tego 'żartować'.

Nie obraź się, ale widać, że mnie nie znasz. ;)
A huntem przejmuj się tak, że to głowa mała. Istna trauma!!!
Generalnie nie mam 15 lat, by przejmować się grą taką jak Tibia, w kwestiach typu hunt. Nie ten char, to kolejny, nie ten świat to inny.

Poza tym droczenie się z innymi w niektórych kwestiach jest dla mnie zabawne i pozwala mi się pośmiać - jak np. Fureyka nie przejmująca się opiniami innych, sypie huntami za nie na prawo i lewo. :cup:

@ Kafar
Generalnie mało obchodzi mnie twoje zdanie. B)

rens
06-08-2008, 20:20
A tu jak zwykle kłótnia czy wy możecie już skończyć się kłócić bo to robi się nudne:(.

JAiR
06-08-2008, 20:22
Człowiekia niema kilka dni a tu już taki spam :p . O co chodzi z tym zdjęciem ;o? chętnie bym tez zobaczył :P:evul: Kto ma to PW . HAH !

allamaris
06-08-2008, 20:41
A ja wiem czemu Fureyka wbila 150 lvl <tancze> =d

@Wiecznyodpoczynek
Ani troche nie jestes smieszny.

@Dziołchy skończcie sie kłucić i zrobcie new war ^^

- wbila 150 bo chce byc lepsza od russela?
no i przeciez jest zabawnie kiedy laski sie kloca :evul:

Komentatorek
06-08-2008, 20:46
Cukierro ma hunta od kilku miesiecy i dalej sie kloci ze nie ma i ma racje. Przestan juz robic z siebie idiote i jak wrzucasz na kogos to poprzyj to a nie uogolnisz swoje zdanie do opinii calej Morgany.

xBardolekx
06-08-2008, 21:15
ja pierdole, ludzie, kurwa, są wakacje! to jest tylko jakaś pixelowata gra a wy mi tu na*******acie jakimiś kurwa słowami rodem z kosmosu -.- nie wystarczy, żebyście pisali bez błędów? nie to żebym był przygłupem i tego nie rozumiał, ale to trochę chujowe uczucie jak we wakacje myśleć trzeba :/

rens
06-08-2008, 21:36
@up
zgadzam się z Tobą

Wiecznyodpoczynek
06-08-2008, 21:37
Cukierro ma hunta od kilku miesiecy i dalej sie kloci ze nie ma i ma racje. Przestan juz robic z siebie idiote i jak wrzucasz na kogos to poprzyj to a nie uogolnisz swoje zdanie do opinii calej Morgany.

Jesteś głupi sam z siebie czy ci za to płacą?
Takiego kozackiego hunta miałem, że sprzedałem postać, kupiłem drugą - która miała być hunted forever, udało mi się załatwić dla niej wolność, wbiłem około 20lvli, wziąłem udział w wojnie i ją sprzedałem. Nie powiem, dużo pomogli mi wtedy rl, między innymi Eter, ale jednak.:cup:
Każdy wiedział, że Rosi to ten sam owner co wcześniejszy Cukierro, którego ode mnie kupił Lavio, raptem teraz każdemu się przypomniało o mnie i chcą mnie huncić i to ja robię z siebie idiotę, tak? 8o

Btw. z kim kłócę się, że nie mam hunta? 8o
To, że potrafię się śmiać z całej sytuacji (w tym także z siebie) to chyba nie kłótnia ze wszystkimi? No chyba, że Fureyka jest dla ciebie wszystkim...

@ Argen
Wiesz, na pewno jakoś tam się zirytowałem, czy coś, ale przejmować się grą nie będę. :p
Nie grałem ponad kwartał, dawałem sobie radę bez niej, więc teraz też powinienem. Chociaż trochę szkoda zostawiać kumpli ponownie, bo dużo osób powitało mnie tutaj naprawdę ciepło. ;)

Kino_00
06-08-2008, 22:12
A Wisełka 4-0 xDDDD

Czekamy na Barce ahhahah XDDD Bedzie sie działo xDD

JAiR
06-08-2008, 22:14
Joooooooooo , z 5:1 bedzie jak nic :)

edit:
I żydy jednak rozwalone 5:0 :evul:

Jezior666
07-08-2008, 01:08
:(
<zamykasiewsobieiprzejmujesieopiniaforumfighterakto rygownoomniewie>
Jesli nie widzisz roznicy miedzy byciem w rl z kazdym facetem po koleji i rozslylaniem nagich fotek pozostalym znajomym a trzymaniu sie jednej osoby to sorry :/

Forum fighter to kazdy wie ze to twoj czarny chlopak na posylki chodzi o russela oczywiście ani razu russellem z pzta nie wyszedł i gadał największe głupoty na forum. Nie wiem może wysłała fotki komuś kogo dobrze znała albo łączyło ja coś więcej. Wiesz nie każdy jest taki jak ty ze znajomość konczy sie na tym ze kładziecie sie w domku na edron kolo siebie w łózkach i jest zaje*scie.A wieczorem udajecie sie na anhilatora zeby podziwiac piękne widoki. Wyjebane mam na to ze ta fotka jest na forum może ta fotka zniżyła twoja samoocenę o sobie i dlatego musialas/es ja zabic. Wzioła byś sie za rl życie a nie gadała głupoty na forum.

Btw. Po co fureyka wbiła 150 lvl ? jak to po co zeby razem z czarnym mogła chodzic na poi bez waste expic przez co ich związek będzie jeszce bardziej barwniejszy i fascynujący inaczej :)

Fureyka
07-08-2008, 01:17
hmm... Monika mam pytanie uwazasz mnie za przyjaciela?

Wiesz co o Tobie mysle, wiec nie ma sensu tego wnosic na forum :p

Up Zabilam ja miesiac temu, fotke ktos dodal wczoraj, widac jak wszystko dobrze wiesz...
Skonczcie juz temat tej fotki, jak lubisz rozsylac swoje nagie fotki to to rob. Ja tego nie robie, nie lubie i nie popieram. Wole swoje przygody konczyc, jak to napisales, wylogowywujac sie w lozku w edron niz rozsylac nagie fotki.
Poza tym po co cytujesz moja wypowiedz skoro nie ma ona zwiazku z tym co piszesz... z reszta caly post ma sie nijak do tego co chciales mi zapewne udowodnic. Podziwianie anni? Poi bez waste? lol... GN8

Stanley
07-08-2008, 02:49
Wszyscy wszystkich strasza huntami co za swiat dobrze ze jeszcze nikt mnie tu nie zna:p

MalutkiDrut
07-08-2008, 12:12
Sry moj blad <znaki>

Blax
07-08-2008, 13:33
pytanko, co sie dzieje z osobami ktore sie nie wyplacily i graja na iridi? graja tam dalej? wbili jakies lvle?

Jezior666
07-08-2008, 14:52
jeszce raz widze ze bedzie trzeba napisac posta i ujawnic cala prawde :[

BorucaoO
07-08-2008, 14:57
Dawaj Da Vinci xD

Kafffar
07-08-2008, 21:30
pytanko, co sie dzieje z osobami ktore sie nie wyplacily i graja na iridi? graja tam dalej? wbili jakies lvle?

Powoli do przodu ^^

konstantynopolitanczyk
07-08-2008, 22:28
A podobno Budasy chcą przejąć władze na serwie. Avis bójcie się :D

Blax
07-08-2008, 22:32
A podobno Budasy chcą przejąć władze na serwie. Avis bójcie się :D

dobrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! BUHAhuhqahahuhzaa Ciekawe co pokaza;

Btw. Azreal Wizard Banished: until deletion because of offensive statement. Co to ku**a ma znaczyc?

konstantynopolitanczyk
07-08-2008, 23:13
;( szkoda ale sam sobie na to zasłużył , po co ludzi zabijał i wkońcu czwartego(?) bana złapał xD

A co do B(r)udasów podobno zaczną wojne po wakacjach gdy będą mieć większe lvle xD

Jaz'
07-08-2008, 23:17
Racja, szkoda go trochę, ale sam na siebie ten bicz ukręcił.

Abor
07-08-2008, 23:35
Wiesz co o Tobie mysle, wiec nie ma sensu tego wnosic na forum :p

Up Zabilam ja miesiac temu, fotke ktos dodal wczoraj, widac jak wszystko dobrze wiesz...
Skonczcie juz temat tej fotki, jak lubisz rozsylac swoje nagie fotki to to rob. Ja tego nie robie, nie lubie i nie popieram. Wole swoje przygody konczyc, jak to napisales, wylogowywujac sie w lozku w edron niz rozsylac nagie fotki.
Poza tym po co cytujesz moja wypowiedz skoro nie ma ona zwiazku z tym co piszesz... z reszta caly post ma sie nijak do tego co chciales mi zapewne udowodnic. Podziwianie anni? Poi bez waste? lol... GN8

nie, nie wiem i prosze napisz mi na priv bo mam przerwe od tej gry xd

Elesar Inferno
08-08-2008, 00:15
Osobiście wcale nie jest mi szkoda Azreala zasłużył na to skoro swoich starych kolegów z gildi zaczoł wyzywać od najgorszych tylko dla tego że mieli inne poglądy - zasłużył na to co ma

xBardolekx
08-08-2008, 09:07
no cóż nie posłuchał bardolka jak mu mówił, że na forum się polskiego nie używa no i ma :p

Druid-Carlos
08-08-2008, 09:37
Nom jak ktoś ma delete warning i pisze po polsku na forum tibia.com i w dodatku jeszcze jakieś wulgaryzmy to naprawdę nie ma czego żałowac.

Blax
08-08-2008, 11:21
no to dobry koles w niego. A co do Budasow, to z kims konkretnym chca sie bic :D czy narazie nic nie wiadomo ^^

MatiStw
08-08-2008, 12:49
Niby kogo przezywal azreal? hahahahahah ZIRKOVA? :D

chive
08-08-2008, 13:02
no to dobry koles w niego. A co do Budasow, to z kims konkretnym chca sie bic :D czy narazie nic nie wiadomo ^^

Chyba myslenie nie boli... Jesli chcą przejąć wladzą to chyba wiadomo, że chcą się bic z czarną OWCĄ MORGANY!:cup:

JAiR
08-08-2008, 13:03
z CZARNYM BARANEM -.-

Blax
08-08-2008, 14:07
czarno to widze^^

JAiR
08-08-2008, 15:40
Bo morgana ogólnie czarna sie stala :evul:

BorucaoO
08-08-2008, 16:35
Osz kurfa :O ale wy wszyscy fajni jesteście ;) Chłopaki pójdziecie ze mną na piwo?

MatiStw
08-08-2008, 16:52
A stawiasz?? Bo ledwo mam na internet :(

konstantynopolitanczyk
08-08-2008, 17:31
Tylko ciekawe czy wszyscy z Avis będą chcieli się bić z Budasami xD

BorucaoO
08-08-2008, 17:38
A stawiasz?? Bo ledwo mam na internet :(

Jak dostane wypłate to spokojnie xD

JAiR
08-08-2008, 17:57
Ja moge iść ^^

Tylko gdzie byś chciał ;>? Jarmark ? Kolo stadionu ;>?

BorucaoO
08-08-2008, 18:01
Ja moge iść ^^

Tylko gdzie byś chciał ;>? Jarmark ? Kolo stadionu ;>?

Pruszcz ;D

JAiR
08-08-2008, 18:03
Hm , to jeżeli będzie sie szykowało jakieś chalnie u mnie na działce w Pruszczu to mogę sie odezwac :P

BorucaoO
08-08-2008, 18:08
Ja spożywam koło mostu w prg xDDDD

Gondzio
08-08-2008, 18:39
takie gadanie ze budasy cos szykuja, a nawet gdyby do tego doszlo i polacy by sie w to wtracili to oni dalej my sie polaczyli i by mieli w dupie ze wojna sie zaczela od ich sprzeczek, kilku osobom na tym serwie brakuje jaj i na pewno nikt z polakow na takiej wojnie by nie skorzystal

BorucaoO
08-08-2008, 19:20
takie gadanie ze budasy cos szykuja, a nawet gdyby do tego doszlo i polacy by sie w to wtracili to oni dalej my sie polaczyli i by mieli w dupie ze wojna sie zaczela od ich sprzeczek, kilku osobom na tym serwie brakuje jaj i na pewno nikt z polakow na takiej wojnie by nie skorzystal

Może skorzystałby osoby które sie nie wypłaciły xd

MatiStw
08-08-2008, 19:36
Budasy to brudasy co oni mogą? Nie podniecajcie się jakimiś noobami z ich pvp to można robić wojnę carlin na venore... :baby:

JAiR
08-08-2008, 19:42
I tak by po pizdzie dostali :d

Kafffar
08-08-2008, 19:45
Może skorzystałby osoby które sie nie wypłaciły xd

Ja osobiscie watpie ;) Na pewno brudasa bym nie pomogl.I tak apropo to mysle ,ze nie ma takiej opcji zeby cos zdzialali bo sa nikim na tym servie. Sibuna by ich zniszczyla bez problemu ,a co dopiero Avis.

@Azrael
aff;/ Ziomek napisz sobie odwolanie bo za to mozesz z tego co wiem. Nie zaszkodzi ,a moze pomoc ;) Pozdrawiam i trzymaj sie serdecznie :* Bro :*

Blax
08-08-2008, 19:54
Ja osobiscie watpie ;) Na pewno brudasa bym nie pomogl.I tak apropo to mysle ,ze nie ma takiej opcji zeby cos zdzialali bo sa nikim na tym servie. Sibuna by ich zniszczyla bez problemu ,a co dopiero Avis.

@Azrael
aff;/ Ziomek napisz sobie odwolanie bo za to mozesz z tego co wiem. Nie zaszkodzi ,a moze pomoc ;) Pozdrawiam i trzymaj sie serdecznie :* Bro :*

czy sibuna by ich rozwalila :/ no nie wiem, ale napewno abcoki by dali rade im :) nic sie nie dzieje, nuda. :/

SirAravras
08-08-2008, 22:37
Nuda albo spokojna idylla goszcząca na ziemiach morgany ogarniętej manią zabijania kripuf i zdobywania coraz wienkszych lefeli :cup::cup::cup:

Budasy maja taka sznase "przejąć władze" jak wisła na pokonanie barcy :)
Wyrwaliby chwatsa : http://pl.youtube.com/watch?v=QAsa-KNoVRo

Tensz-in
09-08-2008, 09:52
czy sibuna by ich rozwalila :/ no nie wiem, ale napewno abcoki by dali rade im :) nic sie nie dzieje, nuda. :/

Puknij sie w leb, sibuna by rozdupcyla jednych i drugich, ab pk team robi tylko sneaki , frag i spieprzamy, w wojnie na dluzsza mete z sibuna - bez szans. Budasow chyba nie ma potrzeby argumentowac.

@up
noo moj ulubiony moment z psow ;D

xBardolekx
09-08-2008, 10:16
Puknij sie w leb, sibuna by rozdupcyla jednych i drugich, ab pk team robi tylko sneaki , frag i spieprzamy, w wojnie na dluzsza mete z sibuna - bez szans. Budasow chyba nie ma potrzeby argumentowac.

@up

zgadzam się.
Sibuna gdyby tylko chciała, mogłaby powalczyć z samym Avis i wg mnie miałaby duuuże szanse na zwycięstwo, ale tego nie chcą więc nie ma sensu o tym gadać dalej.

konstantynopolitanczyk
09-08-2008, 12:59
Nie pomyśleliście , że budasy się z kimś połączą :D

MatiStw
09-08-2008, 13:10
Chyba z Rebron Inferno i Flavio The Saint czy jakos tak :D I beda robic propagandę na forum zeby ich zniszczyc psychicznie.

@down
A ty co sie z AB urwales? czy o **** ci chodzi Nygusie?

Thusik
09-08-2008, 13:15
Nom jak ktoś ma delete warning i pisze po polsku na forum tibia.com i w dodatku jeszcze jakieś wulgaryzmy to naprawdę nie ma czego żałowac.

Dobra zamknij juz pape zydzie, chlopak ci pomagal w wojnie a ty teraz nawet nie umiesz odrobiny skurchy wyrazic, tak samo jak pipa Arcano - hope u get the same.

<3 Azreal

Druid-Carlos
09-08-2008, 15:41
<skrucha> ; ((((

Blax
09-08-2008, 19:13

@up

no jak by nie uciekali od wojny tak jak ty to dali by rade :D

chive
09-08-2008, 19:14
Carlos za kare musisz wyrazac przez 2 tygodnie skruche na forum, za nastepne 2 wspolczucie, a za 4 ZAL!

Tensz-in
10-08-2008, 08:24
no jak by nie uciekali od wojny tak jak ty to dali by rade :D

Ja uciekam od wojny ? Nie to zebym sie jakos chwalil czy cos, ale zawsze walczylem u boku tych samych osob od 3 ostatnich "wojen" na morganie, to ze placilem nie znaczy ze sie wystraszylem, poprostu wojna oficjalnie zostala przegrana, wiec sie wyplacilem. Nie znaczy to ze nie lubie tez kilku osob z Avis. Z wieloma sie kiedys kolegowalem itp itd. Te smieszne teorie zostaw sobie dla siebie.
Ah sorry to rzeczywiscie mocny argument, jakbym nie "uciekl" od wojny to pewnie teraz solo bym wszystkich pozabijal, tiaa...

Druid-Carlos
10-08-2008, 13:13
<skrucha> :(((

MatiStw
10-08-2008, 14:49
No k***a Tenshinkhan od wojny uciekałX( Szkoda tylko ze byl na każdym OB i w 90% na każdym snaku, a na vencie frekwencja lepsza niż w szkole ... wiec ŚMIECIU skończ P*****LIC farmazony.X(
Bo na tej wojnie straciłem rok w szokle..

xBardolekx
10-08-2008, 15:16
@up

ja też byłem tak jak ty a roku nie zawaliłem ^^ xDD

nie no żartuje misiek nie nerwuj sie xd

Macjei
10-08-2008, 16:26
Moglby ktos zabic Orsha bo chcemy z czooka wyjsc z demow..........................

konstantynopolitanczyk
10-08-2008, 18:24
ma ktoś kurwa fiolm z orsha ? ;/

Elesar Inferno
10-08-2008, 18:39
Dobra zamknij juz pape zydzie, chlopak ci pomagal w wojnie a ty teraz nawet nie umiesz odrobiny skurchy wyrazic, tak samo jak pipa Arcano - hope u get the same.

<3 Azreal

Ów Chlopak wcale nie pomagał mi w wojnie jak to żeś sformuował

Gimli From Kazz
11-08-2008, 01:53
Witam, mam do Was pytanie, dlaczego właściwie Rise przegrało wojne ? Z tego co widziałem na poczatku zamknietego juz tematu dotyczoncego tej wojny całkiem niezle sobie radzili, jednak temat ma za duzo stron zeby przez niego przebrnonc z tad moje pytanie :)

konstantynopolitanczyk
11-08-2008, 07:44
za mały kasy , za duzo kłótni , za mało ludzi , za małe lvle

xMaGiCx
11-08-2008, 10:29
@up

Dodaj to że za dużo Spy xDD8o

xBardolekx
11-08-2008, 11:11
głównie przegraliśmy z elfbotem, kasą i spy

Gimli From Kazz
11-08-2008, 12:19
Właśnie zdziwiło mnie to że Rise to była chyba Polska przedewszytkim gildia - tak wywnioskowałem z filmików, a w terazniejszym Avis jest masa Polaków i czesc z nich musiała byc w Rise. Moge sie mylic oczywiscie

Jaz'
11-08-2008, 12:42
głównie przegraliśmy z elfbotem, kasą i spy

Elfbotem? HAhaha, elfbota miało może 6-7 osób z czego tylko praktycznie ja jedynie go używałem 8o

@gimli

Mylisz sie

Gimli From Kazz
11-08-2008, 12:55
w takim razie sorry

strasznie dawno nie gralem tutaj

:) jednak moglo by sie cos zmienic bo od kad pamietam czyli od paczatku Morgany bylo tylko Avis ;))))

xMaGiCx
11-08-2008, 16:53
Carlos W Avis :O o Kuffa Co sie dzieje na tej morganie :( Zeszła juz totalnie na Psy :(

Kafffar
11-08-2008, 20:53
@Sibuna
Nie miala by szans z Avis moim zdaniem.

@Tenszin
Jeden z bardziej aktywnych ludzi w Rise.Jedna z nielicznych osob ktorej mimo ,ze
nie uwielbiam to ma u mnie wielu szacunek.Wyplacil sie bo wojna sie skonczyla.Normlana sprawa.Sam bym sie wyplacil gdybym mial mniejszy peyment.
Wiec z lapami precz od niego ^^

@Carlos
I po co takie glupoty piszesz? Mogl bys juz to zachowac dla siebie.Straciles w moich oczach w tym momencie.Nie chodzi mi o dojscie do Avis bo to juz inna sprawa.Nie dziwie sie bo 99% ludzi gdyby miala taka opcje to tez by doszla.

Pzdro

konstantynopolitanczyk
11-08-2008, 21:57
@Zero-max

Ty grasz na morganie ????

I taka jest prawda , jak by te 6-7 osób nie miało bota to by nie zabijali gości z jednego comba z sd i kto wie jak by się losy potoczyły.

Pensive
11-08-2008, 21:58
Krótko.. Ci co mają najwięcej do powiedzenia teraz, skaczą z gębą ; E Zero, jak widać po twoim nicku jesteś zerem i nie pouczaj lepszych graczy, którzy więcej wiedzą od Ciebie ;/

konstantynopolitanczyk
11-08-2008, 22:10
Ciągle słysze , że po wakacjach znowu będzie wojna. Czy ktoś coś o tym wie ???

MatiStw
11-08-2008, 22:41
Ludzie no i co sie tak podniecacie ze w Avis jest :D Tam jest kazdy kto ma kolegów (wysoko postawionych) [LUB DOBRZE WAZELINĘ SMARUJE] X( A Carlos bardzo dobrze zna Rogstaha [który teraz rządzi tym światem].

Ale tak poważnie to wiecie po co Carlos w Avis? Bo ktoś w końcu musi zmniejszyć te paymenty XD

Kafffar
11-08-2008, 23:13
To chyba mnie nie lubi za bardzo bo mi w gore peyment poszedl Xd

Vohyt
12-08-2008, 00:03
No mi tez za free X(:evul:

Vidmo
13-08-2008, 05:47
lol ja jeszcze pamietam jak pkowalem Druid Carlosa na TROLLACH xDD
a ten pisal '' Czemu?'' xDD
A teraz taki kozak ... smiac czy plakac? gdyby nie vic to bys byl niczym ...
Btw. Znasz mnie i z dawnych czasow .. i z Iridii ;>

MalutkiDrut
13-08-2008, 06:40
Mysle, ze raczej plakac :/ Bo to, ze ktos patrzy na kazdym kroku patele jeb***, jest zalosne :<

Macjei
13-08-2008, 08:49
On zaczynal od "czemu" a doszedl do "pay boh" a Ty zaczynales od "free items plz" i doszedles do "offer protection" wiec zamknij morde i zrob cos aby to o tobie pisali na forach.

Druid-Carlos
13-08-2008, 10:23
@Vidmo

No chyba kazdy od czegos zaczynal, nie wiem o co Ci chodzixd Moze i mnie zabiles na trolach w thais ,tylko ze ja od tego czasu wbilem troche lvli a Ty nadal jestes noobem z thais :p

Wiecznyodpoczynek
13-08-2008, 10:35
@Vidmo

No chyba kazdy od czegos zaczynal, nie wiem o co Ci chodzixd Moze i mnie zabiles na trolach w thais ,tylko ze ja od tego czasu wbilem troche lvli a Ty nadal jestes noobem z thais :p

Tylko, ze Nagron poziomy wbijał wtedy, gdy Tibia wymagała jakichś umiejętności, gdy grało się magiem/druidem. Ty Karolku, wybiłeś się w momencie, gdy byle kto może mieć 100 lv. ;)

@ Macjei
Nie znasz go, to się nie wypowiadaj. ;)

MatiStw
13-08-2008, 10:42
Drugi sie odezwal nie znasz go to sie nie odzywaj buahauahuahuuahua. MACIEK TO SA PK Z THAIS UCIEKAMY !!!!!!!!!!!!;(

@down
Downie nie o Carlosa chodzi.

Gondzio
13-08-2008, 10:42
Tylko, ze Nagron poziomy wbijał wtedy, gdy Tibia wymagała jakichś umiejętności, gdy grało się magiem/druidem. Ty Karolku, wybiłeś się w momencie, gdy byle kto może mieć 100 lv. ;)

@ Macjei
Nie znasz go, to się nie wypowiadaj. ;)

spedzil z nim na vencie 6 miechow wiec troche go na pewno zna lol

Druid-Carlos
13-08-2008, 10:44
LEJEXD hahaha

Wiecznyodpoczynek
13-08-2008, 10:47
spedzil z nim na vencie 6 miechow wiec troche go na pewno zna lol

Inaczej, 6 miechów na vencie nie może równać się znajomości trwającej kilka lat, prawda?Nie mówię tutaj o sobie, bo kontakt z Nagronem straciłem dawno (:(), ale o ludziach, którzy nadal z nim kontakt utrzymują.
Mam nadzieję, że wątpliwości zostały rozwiane przynajmniej częściowo.

@ MatiStw
O nie taki "zajebjaszczy pro-elo" plejer mnie zjechał. ;(;(;(
I to taki co zna wszystkich ;(

No flame mi, nou keal mi, mi pej...

MatiStw
13-08-2008, 10:48
O ch*j wam chodzi nygusy??? Przeciez byl w dobrej gildii i teraz jest w drugiej dobrej gildii :cup:

@up
Ktos musial scierwo z blotem zmieszac.

Wiecznyodpoczynek
13-08-2008, 10:52
O ch*j wam chodzi nygusy??? Przeciez byl w dobrej gildii i teraz jest w drugiej dobrej gildii :cup:

@up
Ktos musial scierwo z blotem zmieszac.

To mówisz, że czujesz się jak codzień, jo?

MatiStw
13-08-2008, 10:57
Nie HANYSIE po prostu mowie ze jestes zenujacy, Naprawde podbudowales sie tekstem "No flame mi, nou keal mi, mi pej..." :o JEZELI JESTES TAKI PRO TO POWIEDZ KIM JESTES ALBO KIM BYLES I OCENIMY CZY ZROBILES COS KONKRETNEGO NA MORGANIE. Nikogo nie obchodzi historia nooba którego zabili na desercie i skonczyl grac.

PIONAAAAAAAAA KAROL ;d

Wiecznyodpoczynek
13-08-2008, 11:05
Nie HANYSIE po prostu mowie ze jestes zenujacy, Naprawde podbudowales sie tekstem "No flame mi, nou keal mi, mi pej..." :o JEZELI JESTES TAKI PRO TO POWIEDZ KIM JESTES ALBO KIM BYLES I OCENIMY CZY ZROBILES COS KONKRETNEGO NA MORGANIE. Nikogo nie obchodzi historia nooba którego zabili na desercie i skonczyl grac.

PIONAAAAAAAAA KAROL ;d

Nie ma sensu pisać na jakich charach grałem, bo ty wtedy nawet nie wiedziałeś co to jest Tibia, albo próbowałeś przeskoczyć ladę na poczcie w Carlin.:baby:
Swoje tu zrobiłem, swoje grałem, ludzi poznałem wielu - większość z nich nie gra. Część osób wspomina mnie dobrze, część mnie nie lubi (pozdro Fujareczka =*), a ty zawsze byłeś, jesteś i będziesz nikim. =*

MatiStw
13-08-2008, 11:07
HAHHAHA DOOOOOOOOOOOBRaaaaaaaaaa.:D:D:D:D:D:D

A moze ty jestes Torax?

Wiecznyodpoczynek
13-08-2008, 11:48
HAHHAHA DOOOOOOOOOOOBRaaaaaaaaaa.:D:D:D:D:D:D

A moze ty jestes Torax?

Nie, ale próbuj dalej.

0wn3D
13-08-2008, 12:46
Ja pamietam jak brat zaczynal grac szedl na Cyce a tam carlos mowil ze jak nie wyjdzie to go zabije i kozaczyl ze mial 6 sd ~4~~ uhy i hmm i powiedzial ze mojego brata "rozjebie" XD

MalutkiDrut
13-08-2008, 13:04
To nie jest akurat powod zeby sie nabijac, bo wiadomo kazdy mial swoj poczatek. Na pewno nikt odrazu pro evul mastah nie byl. Ja pamietam jak padlem 13 sorcererem na rsie spadla mi 2 rozdzka i miesiac nie gralem :D aczkolwiek milo wspominam te czasy pkowania na rotach z samych rozdzek

Druid-Carlos
13-08-2008, 14:30
A tak w ogole co Wy piszecie moja biografie?xd

0wn3D
13-08-2008, 14:31
Nom tylko se wspominam :p

Vidmo
13-08-2008, 16:43
Po 1) nie nagron po 2 szejq jak przyjedziesz do poznania do marty sie spotkamy wiec sie nie martw ^^

to konto jest qmpla a to ze Carlos doszedl do czegos w ... Tibii i tak sie podniecacie tym to idzcie z nim razem na trolle i bugi bedzie zabawnie :D

motorolka164
13-08-2008, 16:50
Po 1) nie nagron po 2 szejq jak przyjedziesz do poznania do marty sie spotkamy wiec sie nie martw ^^

Moze piwo? :p hehe

@down
w tej guild poyek i bobi rzadza

konstantynopolitanczyk
13-08-2008, 18:04
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2258341

Czyżby Aviś się przetraszyło tych gildi ? :D:D

Macjei
13-08-2008, 18:13
Ja nie pije Magda xP
a Ty Vidmo kto? znamy sie? xD

Kafffar
13-08-2008, 19:08
Shejq do jakiej Marty wybierasz sie beze mnie ?!

Macjei
13-08-2008, 20:34
Narazie nigdzie bo matura soon ale w wrzesniu chyba sie zabiore z kolega i odwiedze Marte nasza z venta xP

motorolka164
13-08-2008, 21:16
Hehe od kiedy nie pijesz?xD
To na morganie jest jakas z mojego miasta? Oo

Vidmo
13-08-2008, 21:33
I do tego szejq zeby nie bylo ze cie nie znam ... jak przyjedziesz twoj qmpel bedzie cie nocowal bo w poznaniu bodajrze studiuje heh? ^^

Magroo
14-08-2008, 01:58
On zaczynal od "czemu" a doszedl do "pay boh" a Ty zaczynales od "free items plz" i doszedles do "offer protection" wiec zamknij morde i zrob cos aby to o tobie pisali na forach.

ty zaczynales od allegro.pl a skonczyles na opierdoleniu osobo pomagajacych ci w wojnie: )

Macjei
14-08-2008, 08:14
Od 5-6 lat jak gram w Tibie nie wydalem na nia ani zlotowki :)
Vidmo nie rozumiem Cie naprawde xP Widze Marta Ci duzo o mnie mowi i z co z tego bo nie czaje heh ;> ?

MatiStw
14-08-2008, 09:37
Margo wez juz skoncz pie***lic i sie zalicz ze w wojnie pomagales i cie porobili...

MalutkiDrut
14-08-2008, 11:05
A ty skoncz pierdolic. Myslisz ze pkowales 30 lvlami jak sd nie bylo od lvla na ng bocie to kozak jestes? rzal i bul, ab chociaz cos robilo i byly tego efekty pozdro elo

MatiStw
14-08-2008, 11:22
!!!!!!!!!![3]!!!!!!!!!!POLSKA!!!!!!!!!![1]!!!!!!!!!!

@up
Jakie efekty? MOZE ZROBILI WIECEJ NIZ MY W TEJ WOJNIE...

Semek
14-08-2008, 13:54
Leina alek
Aug 14 2008, 12:36:44 CEST Killed at Level 122 by Lookeyy
and by Fureyka

Czyzby szykuje sie nowa wojna? ;d

chive
14-08-2008, 14:04
@up
Wczoraj surpridon czy jakos tak mial hacka i leina bodajze z legolasem zabijali go. Jest na forum o tym.

konstantynopolitanczyk
14-08-2008, 15:54
Jest o tym i dlatego teraz padla ale jej gildi moze to sie nie spodobac i moze cos się wkońcu wydarzy :D

Blax
15-08-2008, 22:54
@bump o lala

Gimli From Kazz
16-08-2008, 00:40
znowu Orshe :PPP

Fureyka
16-08-2008, 02:45
Tym razem ladnie padl xd

Blax
16-08-2008, 19:20
Tym razem ladnie padl xd

idz spac :)

BorucaoO
16-08-2008, 23:24
A trzecią jesteś ty.
Buźka ;*

Gondzio
17-08-2008, 20:55
o co chodzi pomiedzy Baggisem a Kuvokiem?

Argen
18-08-2008, 00:57
Szkoda Surpridona, fajnie się z nim gada. :S

Jezior666
18-08-2008, 17:02
Witam !

Dzis opisze doklanie dzialanie machiny wraz ze zdjeciem ale tym razem trzeba do notatnika zapisac zebys fureyka nie mazała moich postow :)

Sebciooo
19-08-2008, 10:21
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2267462

Russ wypowiada war Budasom =]

Astalabista Bejbe do boju!!!!!!!!!

konstantynopolitanczyk
19-08-2008, 11:44
Astalabista do Budasów!!!
Coliseum do Budasów !!!
Victeron wracaj i do budasów !!!

Pokonamy avis....

Semek
19-08-2008, 11:51
Jebac budasow tez jebane pa gorsze od avis neichw wojnie beda 3 gildie ^^

Zielony_mis
19-08-2008, 12:14
A niech sie powybijaja i bedzie spokuj.

Argen
19-08-2008, 12:18
Żeby bylo fair, każdy na każdego ^^

Vohyt
19-08-2008, 12:33
Ale jaja tu sie dzieja heh. Znowu Wojna :P
Jestem ciekaw jaka gildia wygra :D:D

Switek_Niszczyciel
19-08-2008, 12:48
jezeli budasy nie maja szpiega to moga ich pomeczyc troche trapami. Maja combo z 3k~ blokera 200lv... a jezeli chodzi o rise to wątpie ze komus sie bedzie chcialo walczyc;p

Pinio777
19-08-2008, 14:25
Coliseum nie bedzie brać udziału w wojnie, kto chce walczyc przechodzi do Budas ....

SirAravras
19-08-2008, 14:45
To chyba za wcześnie na poważnego wara,budasy zapomniały że bez Avis by nie miały tu czego szukać a Avis teraz ich nie potrzebują.

Filmiki plax ;p

Nirek-Devilek
19-08-2008, 16:02
hahaha w końcu się nawzajem pokłóciły dziewczyny :))))))))))))

Vohyt
19-08-2008, 16:27
Nono Ostre jaja hehe :pB)B):D

Kafffar
19-08-2008, 18:01
a jezeli chodzi o rise to wątpie ze komus sie bedzie chcialo walczyc;p

Widze bracie ,ze ciagle slabo mnie znasz ^^

Pensive
19-08-2008, 18:03
Ciekawe co na to ludzie wyrzuceni z Avis ; ) osrają się i dalej będą dupę lizać, czy coś z tym zrobią ; >

Sebciooo
19-08-2008, 18:09
beda dupe lizac xddddddddd :evul: 8o xddddddddddd

Pensive
19-08-2008, 18:18
Rotimi
Aug 19 2008, 01:15:55 CEST Killed at Level 116 by Lookeyy
and by Sliccery

Magroo
19-08-2008, 18:36
oj kafar kafar ;)
jakies fragi ze strony Buddasów są?

Kafffar
19-08-2008, 18:36
Ciekawe co na to ludzie wyrzuceni z Avis ; ) osrają się i dalej będą dupę lizać, czy coś z tym zrobią ; >

To chyba oczywiste ,ze sie "osraja" ;)

Vohyt
19-08-2008, 18:47
Bez Kitu... :)

Komisarzyk
19-08-2008, 19:22
Kafar kiedys:
Chce sie wyplacic ale czemu tak duzo, zmniejsz troszke plx. Zaplace w ratach !!

Kafar teraz:
Zawsze lojalny bede walczyl do konca, nigdy sie nie wyplace, NIGDY!

I nie mow mi ze nie zaplaciles bo gdybys mial 200 k mniej to bys zaplacil. Teraz bedziesz mial nowe zajecie na forum kafar :)

Kafffar
19-08-2008, 19:37
Kafar kiedys:
Chce sie wyplacic ale czemu tak duzo, zmniejsz troszke plx. Zaplace w ratach !!

Kafar teraz:
Zawsze lojalny bede walczyl do konca, nigdy sie nie wyplace, NIGDY!

I nie mow mi ze nie zaplaciles bo gdybys mial 200 k mniej to bys zaplacil. Teraz bedziesz mial nowe zajecie na forum kafar :)

Gdzie napisalem ,ze zawsze lojalny i bede walczyl do konca? Mowilem juz nie raz ,ze gdybym mial mniejszy peyment to bym sie wyplacil wiec nic nowego nie odkryles. I fakt faktem chcialem sie wyplacic , chcialem zebyscie mi zmniejszyli peyment i chcialem placic w ratach ale nikogo o to nie prosilem tylko normalnie o tym gadalem ,a nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie jest roznica ;) Tyle na ten temat :)

Pensive
19-08-2008, 21:04
Eter pana rżnie ; ) tak w ogóle, to chyba normalne, że ktoś chce se trochę pograć, czy wygrał wojnę, czy też przegrał.. wierze, że kafar gdyby miał z kim to by jeszcze walczył i nie prosił was o jakieś raty sraty.. ; )

Pinio777
19-08-2008, 22:29
Btw. Kiedy pierwsza openka ?

chive
19-08-2008, 23:18
z tego co powiedzialy budaski:

"@Wiz : Fighting on an open field against Avis would be as smart as trying to kill a lion by spitting at it.(nash)

It's true that we haven't the same lvl as them, and haven't the same money, but we have the same pvp than then, or better, and we will show them.(fael)"

na forum to pewnie juz dzisiaj/jutro. Przeciez maja takie pvp ze cala morgane by rozlozyli. Pamietam jak byla openka noobcharow na ank. Wszyscy z nich mieli ng combo bota. Na tym i tak dlugo nie zajda bo sie zabije punzhete lub mukurubai koniec combo :S

MatiStw
19-08-2008, 23:43
Ale maja potężną gildie :D:D WEŹCIE LUDZIE SKOŃCZCIE SIE GASIĆ I PODNIECAĆ ZE WOJNA, ŻEBY BYŁA WOJNA TO POTRZEBA DWÓCH RÓWNYCH GILDII A NIE KU***A BANDY NOOB LOW MASTAH PVP PLAYERUUUW... X(

PRZECIEŻ NA OB TO AVIS wystawi 20 największych MS i ED i po ptokach będzie:D

@Kafar
Z kim ty chcesz walczyć? Chyba z wiatrakami.

Pensive
20-08-2008, 00:18
Shejq inv do Avis ; o ?

chive
20-08-2008, 00:41
No qwa.. Avis dopiero teraz zdalo sobie sprawe, ze walcza przeciez z pro evul wielkimi budasami z pvp skillem 150/148 i 39 % do 149 i nie wiedzieli skad tu wytrzasnac battle commandera spamujacego na vencie "You sleep, jude!" no i znalezli :D!

Nirek-Devilek
20-08-2008, 02:44
hahaha znowu wojna jak ludzie za poia zapłacili ;D powturka z rozrywki :D i poi sliccerego XDDDDD

Tensz-in
20-08-2008, 11:15
Nirek, przeciez ta wojna to o dupe rozbic, tak jak bym wywolal wojne gildii 10 lvli, to wyglada tak samo, jeszcze budasy mozgu nie maja to i nawet zadnego boat trapa nie porobia, sathoz widzialem na forum ze o*ebal vinca i loke, to on pewnie na hawajach lezy i retired, wiec z blokera tez lipa. PoI zrobia napewno, budasy mialy by przeszkodzic ? Daj spokoj..

Nirek-Devilek
20-08-2008, 11:41
sram na nich ;pp ale sytuacja taka sama jak ostatnio wojna kiedy ludzie zapłacili i termin znają

MatiStw
20-08-2008, 11:55
HAHAHAH Lech śmieje z Tuska :D (JAK MÓWI PO ANGIELSKU) xDDD;(

Jak widać dziewczyn nie próżnują. ;p

Buda:

Tan inferno
Aug 19 2008, 05:40:25 CEST Killed at Level 141 by Thana Leviss

Sollers
Aug 19 2008, 05:06:45 CEST Killed at Level 82 by Xaki Hera and by Domador de babosas agresivas

Avis:

Punzhete
Aug 19 2008, 01:03:18 CEST Killed at Level 142 by Rogstah Fearless

Nash Darkeyes
Aug 19 2008, 01:12:52 CEST Killed at Level 145 by Lookeyy
and by Ceres Capone

Rotimi
Aug 19 2008, 01:15:55 CEST Killed at Level 116 by Lookeyy
and by Sliccery

Xikitta
Aug 19 2008, 17:11:59 CEST Killed at Level 50 by Trixtara
and by Rogstah Fearless

Ya'goh
Aug 19 2008, 05:37:43 CEST Killed at Level 56 by Thana Leviss <--- Chyba nie wiedział którzy nasi :D

Kafffar
20-08-2008, 14:15
Fakt wojna nie do wygrania :D Ale pobawic sie mozna ;) I tak char sie marnuje wiec to normalne ,ze nie jak bedzie taka opcja to sobie pobiegam ^^ Tak apropo
to widze ,ze ludzie bardzo sie martwia o Budasow ;p Ja na waszym miejscu bym expil bo expowiska pewnie sa teraz wolne ;)

Edit:
15:14 You see yourself. You are a royal paladin. You are Gran Buda of the Budas

Sie porobilo nie? Shejq i Carlosa sa zydami ,a ja brudasem XDD Who next?Xd

Magroo
20-08-2008, 15:28
Fakt wojna nie do wygrania :D Ale pobawic sie mozna ;) I tak char sie marnuje wiec to normalne ,ze nie jak bedzie taka opcja to sobie pobiegam ^^ Tak apropo
to widze ,ze ludzie bardzo sie martwia o Budasow ;p Ja na waszym miejscu bym expil bo expowiska pewnie sa teraz wolne ;)

Edit:
15:14 You see yourself. You are a royal paladin. You are Gran Buda of the Budas

Sie porobilo nie? Shejq i Carlosa sa zydami ,a ja brudasem XDD Who next?Xd

MEEE I KEAL JUUU

Nirek-Devilek
20-08-2008, 15:35
Who next?Xd

ja ;pppppp

filipso
20-08-2008, 15:36
a pamietacie jeszcze niedawno opisy z ventrilo ?

"Bog dal szejka pana by je**l hiszpana"
cale to pier**lenie i kozaczenie skonczylo sie u "zydow" , teraz widac kto jest frajer

Nirek-Devilek
20-08-2008, 17:09
@up no i co z tego ??:> kazdy by wykorzystał taka okazje zeby byc w guildi rzadzacej i mimo ze teraz moze bede walczyc przeciwko niemu mam nadzieje ze utrzymamy przyjacielskie stosunki jak zawsze ;)

MatiStw
20-08-2008, 17:16
Niruśśś SRAŁ BĘDZIESZ A NIE WALCZYŁ PRZECIWKO JEMU xDDDDDDDDDD

@Kafar
Nie szkoda ci na stanie w pz? (bo nie sadze ze poszalejecie z tymi noobami co se na nich pk robiliśmy 5x dziennie :baby:)

Macjei
20-08-2008, 17:20
Budasy to nie Hiszpanie czasem? Przez cala wojnie mialem dobry kontakt z Solle, Roggim, Loke, Laviem, Eterem i kilkoma innymi Avisowcami, wiec po wyplaceniu dlaczego mam im nie pomoc wyrzucic z servera ludzi ktorych szczegolnie nie trawie?

Nirek-Devilek
20-08-2008, 17:28
@Mateo jak rise powstalo tez nam nikt szans niedawal a zabawa przez połroku byla :P tym razem tez mzoe cos bedzie akurat , nie podniecam sie tym jak cała morgana bo mam ten serwer w dupie i tu nie gram ale pona*******ac ludzikow i porobic pa dla zabawy moge chyba co ? jak bedize okazja XD

Kafffar
20-08-2008, 17:30
@Kafar
Nie szkoda ci na stanie w pz? (bo nie sadze ze poszalejecie z tymi noobami co se na nich pk robiliśmy 5x dziennie :baby:)

Przeciez i tak stoje w pz Xd Co to za roznica ?XD Tak moge stac w pz i przy odrobinie szczescia wyjsc na kilkanascie min ^^

btw. Shejq mnie nie lubisz?:(

MatiStw
20-08-2008, 17:31
@2up
No w ostateczności pozwolę ci pona******lac lodzików, ale nie z takim składem !!! xD

Kafar lepiej zajmij sie robieniem sorca .

Macjei
20-08-2008, 17:38
Ciebie Kafar? Gdzie tam zawsze mozemy na Cole wyjsc xD

MatiStw
20-08-2008, 17:40
Chodź na cole to ci wpie***e :D:D8o:cup:

TO CI CHCIAŁ POWIEDZIEĆ XD

Macjei
20-08-2008, 17:43
ahahahahahaha Ty sie expem zajmij a nie rymowaniem! xD

Torpeter
20-08-2008, 18:00
Lejeeeee coo tu sie porobiłoo hahahaha Maciej avisiakiem XDDDDD idziemy to opic? HAHAHHAHHAHAHAHAH

btw. FOOORUMOWI NAPINACZE AKTYYWNI _/ XD :cup::cup::cup:
Mati wpadaj do czewy z sebastianem bo juz koniec wakacji... -.-

MatiStw
20-08-2008, 18:39
Stary jutro egzamin na prawko w poniedziałek komis :D, jak pójdzie po myśli to się widzimy jak wybiorę prawko ;s:cup:

Pensive
20-08-2008, 22:05
Stary jutro egzamin na prawko w poniedziałek komis :D, jak pójdzie po myśli to się widzimy jak wybiorę prawko ;s:cup:

Powodzenia na egzaminie w takim razie ; )

BorucaoO
20-08-2008, 22:05
http://www.youtube.com/watch?v=9zWRtWwIYG8&feature=related

"Taniec węża, jako motyw przewodni" XDDDD
Powodzenia w wojnie ;d

filipso
20-08-2008, 22:33
No i nirek myslisz ze kuvok zawazy na wygranej ta? idzie tam zeby zrobic sobie plecy u boku ludzi z ktorych kpil jeszcze tak niedawno, czlowiek ktory kilka miechow temu pisze "bog dal szejka pana by je*al hiszpana" a teraz pisze ze nic do nich nie ma to jest wlasnie frajer . wystarczy przejrzec posty ,pozatym pamietam jakie mial podejscie do lavia ;] i dobrym kontaktem bym tego nie nazwal. s**rwil sie i tyle ...

chive
20-08-2008, 23:38
@up
Idz sie wyplacz mamusi. Chce sie po prostu troche pona*******ac z budasami, przynajmniej ma pewnosc ze nie bedzie musial 2giego paymentu placic..

allamaris
21-08-2008, 09:24
:kat:
haha a powybijajcie sie :D moze akurat zmniejszy sie ilosc noobow w avis Yo! bo to avis to DNO! :baby:

Zielony_mis
21-08-2008, 10:36
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2270357

Jak widze Avis sie nudzi po calosci :p

Zabijcie wszystkich haha ;)

Gimli From Kazz
21-08-2008, 12:33
tak sie sklada ze nasza wojna wybuchla jeszcze przed wojna avis vs budas :)

SirAravras
21-08-2008, 14:34
@ up
No to lac w morde i nie czekać na przeprosiny :D

Lafa
21-08-2008, 20:31
Porzyczy ktos eq na roku wzamian za skormny datek na mainie ;p?

Xaaro
21-08-2008, 20:45
Hail BIGOS _/!

chive
21-08-2008, 20:57
@2 up
Jak chcesz to Ci jutro moge zdobyc, ale dopiero jutro bo teraz nie mam czasu.

Kafffar
21-08-2008, 22:17
http://img254.imageshack.us/my.php?image=lalagz8.jpg

Taka mala ciekawostka ;)

Fajny jestem nie?:D

Edit. Eter dowiedzialem sie ciekawej rzeczy wlasnie o Tobie :D
Psem w rl jestes?XD Hahaahaha

J@wor
21-08-2008, 22:43
No ladnie shejq ladnie najpierw taki piekny hack na rare seta a teraz spajowanie ojj nie ladnie widac russel ladna burze mozgow tam zrobil : o

Magroo
21-08-2008, 22:45
http://img254.imageshack.us/my.php?image=lalagz8.jpg

Taka mala ciekawostka ;)

Fajny jestem nie?:D

Edit. Eter dowiedzialem sie ciekawej rzeczy wlasnie o Tobie :D
Psem w rl jestes?XD Hahaahaha

Shejq czy ty naprawde myslisz ze ludzie ktorzy zostali sa tak zepsuci?:P

Kafffar
21-08-2008, 22:46
No ladnie shejq ladnie najpierw taki piekny hack na rare seta a teraz spajowanie ojj nie ladnie widac russel ladna burze mozgow tam zrobil : o

W wojnie i milosci wszystko dozwolone ;) Chlopak chcial pomoc i zrobic mnie free
przy okazji ;) Ale ja za bardzo cenie sobie lojalnosc;)

Shejq i tak masz buzi za to :*

filipso
21-08-2008, 23:56
@up
Idz sie wyplacz mamusi.
kocham takie teksty, z brakow argumentow sie wyjezdza z tekstami idz sie wyplacz itp ktybb

kuvok co ty k***a robisz? juz nie pamietasz co na vt o szpiegach mowiles? widac byly to tylko puste slowa prostego kozaczka-polaczka... milego wspinania sie na "szczyt" maly czlowieczku.

J@wor
22-08-2008, 00:17
kuvok co ty k***a robisz? juz nie pamietasz co na vt o szpiegach mowiles?
widac byly to tylko puste slowa prostego kozaczka-polaczka... milego wspinania sie na "szczyt" maly czlowieczku.[/QUOTE]

Madre slowa ; )

Gonix_Jeet
22-08-2008, 09:13
Chodźcie lepiej na premie, a nie w kotka i myszkę się bawicie...
Tam chociaż jest spokój ;)

Tensz-in
22-08-2008, 11:38
Naprawde wam ten szpieg do tej wojny potrzebny ? ;p No i rispekt dla kafara ^^

Macjei
22-08-2008, 12:12
On nie mial spajowac tylko wystawic nam Budasow za cene wolnosci poniewaz jest moim rlem i valyrra i chcielibysmy zeby gral razem z nami. Dobrze wiem Kafar ze i tak gowno zrobisz z tymi Budasami bo 90% nie potrafi mowic po angielsku wiec chyba ze pocwiczysz hiszpanski to poogarniacie razem. Dlatego takie cos zaproponowalem Roggiemu i Tobie mozna powiedziec wyciagnalem do Ciebie reke a Ty odrzuciles. No nic Twoj wybor chcialem byc kolezenski wobec Ciebie i mysle ze to docenisz i prosze was skonczcie pierdolic o lojanosci... Co to za lojalnosc wobec ludzi z ktorymi nawet nie zamienili slowa czesc lub s*******aj...

BorucaoO
22-08-2008, 12:13
Zrobił to co chciał i jego sprawa. Człowiek ma prawo zmieniac swoje poglądy i nie powinno to nikogo obchodzic czy zmienil je na gorsze czy lepsze.

Scrater
22-08-2008, 12:19
Mam takie pytanie dlaczego Sollers jest zaliczany do fragów? :p

Torpeter
22-08-2008, 12:33
On nie mial spajowac tylko wystawic nam Budasow za cene wolnosci poniewaz jest moim rlem i valyrra i chcielibysmy zeby gral razem z nami. Dobrze wiem Kafar ze i tak gowno zrobisz z tymi Budasami bo 90% nie potrafi mowic po angielsku wiec chyba ze pocwiczysz hiszpanski to poogarniacie razem. Dlatego takie cos zaproponowalem Roggiemu i Tobie mozna powiedziec wyciagnalem do Ciebie reke a Ty odrzuciles. No nic Twoj wybor chcialem byc kolezenski wobec Ciebie i mysle ze to docenisz i prosze was skonczcie pierdolic o lojanosci... Co to za lojalnosc wobec ludzi z ktorymi nawet nie zamienili slowa czesc lub s*******aj...

Tyyyy Kafar jesli akcje tych twoich budasów bedą wygladały tak jak dzisiaj na mnie to juz na twoim miejscu bym sobie na poczadku odpuscil.... Wbiegli w 10+ po mnie na Dragi Edron i niedosc ze ich ośmieszylem i jak bym mial assassin stary to bym ich tam polowe rozjebał to uciekłem im jak jakimś dzieciom. juz wszystko jest wyjasnione przeprosili itd ale ..... n/c Xd

MatiStw
22-08-2008, 13:07
HAHAHAHAHAhAHAHAHAHHA BUDASY dobre sa ogary nie? xD DAVID MUSICIE KAFAROWI PRZEMÓWIĆ DO ROZSĄDKU, PRZYCISNĄĆ GO NA RL XD ŻEBY BYŁ SPY^^ W tedy będziesz miał czas pożyczyć sobie na assasinki i ich pozabijać 8o

@up
jaka KRANIA? ANALFABETO ;d

http://www.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif (http://urlguard.pl/l/http://www.youtube.com/watch?v=v699phBmr_c)

@link
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHah

ludzie !!!! obadajcie to COS W TEMATYCE MORGANY I RUSSELA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHah
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHah

UHAHUAUHAHAUHUHA no ja po prostu nie moge. :d CAŁA PRAWDA O MORGANIE !!

Tensz-in
22-08-2008, 15:29
@mateusz
tobie sie juz kazda piosenka i film z russelem i morgana kojarzy lul

@2xup
Dobra dobrze wiedziec, tobie juz podziekujemy..

Premia 198 GER Premium

Rzeczywiscie, wspanialy server dla kogos kto lubi czekac 15 minut na resp na poi dlach <brawo>

Kafffar
22-08-2008, 19:01

Doceniam ale niestety nie skorzystam ;) Tu nie chodzi o to ,ze uwielbiam budasow i dlatego chce im pomoc ,albo dlatego ,ze wierze w ich wygrana. Pomagam bo innej opcji nie mialem. A sprzedawac sie nie bede za cene wolnosci;) Tyle na ten temat ;) Pozdro

Xaaro
22-08-2008, 21:02
nooo Czooka na lezaco, w lozku ogarnal budasow haha ! jeszcze jak wbiegal mi na screena mial skulla, pozniej Budasi probowali zajebac kazdego kto byl w depo edron <byly tam wtedy 4 osoby> oj Budasi Budasi :P

J@wor
22-08-2008, 22:09
Magro ty kurwo zamknij juz ten ryj bo zygac sie chce jak czytam twoje posty.Jebany forumowy troll. Nikt tak nie przezywa tego co zrobil shejq jak Ty i reszta tych abcokow jebanych.

Tak mozesz mnie teraz nazwac zydem,spajem i czym tam jeszcze chcesz.

Carlos to juz nie chodzi o te przezywanie ale jestem ciekaw jak Ty bys zareagowal gdyby Ciebie ktos hakna i bys stracil przy tym 2kk~ tylko nie pier*ol ze bys mial na to wyjebane czy cos ...

MatiStw
22-08-2008, 22:14
VICTERON JAKOŚ NIE PŁAKUNIAł JAK MU KERI PODWĘDZIŁ PARCELA X(!
A co do tego ze Carlos i Shejq w Avis pff SAM BYM TAM POSZEDŁ JAK BY MIAŁ TYLKO OKAZJE :]

"Ludzie robią kariery"

Magroo
22-08-2008, 22:29
Magro ty kurwo zamknij juz ten ryj bo zygac sie chce jak czytam twoje posty.Jebany forumowy troll. Nikt tak nie przezywa tego co zrobil shejq jak Ty i reszta tych abcokow jebanych.

Tak mozesz mnie teraz nazwac zydem,spajem i czym tam jeszcze chcesz.

Widze ze nas nienawidzisz ;d a jak to kiedys ktos madry powiedzial
"Nienawidzą bo się boją" :)

carlos idz sobie zalatw nowy rower oj sory nie masz naszych pasów ;s

Druid-Carlos
22-08-2008, 22:35
Nie no sorry, rower juz mam zreszta teraz zima idzie, hmmm moze teraz jakies fajne sanki z kierownica dostane 8o

Grebol
22-08-2008, 23:16
Nie no sorry, rower juz mam zreszta teraz zima idzie, hmmm moze teraz jakies fajne sanki z kierownica dostane 8o

wiesz co thiefie ? rzuć się w gówno.. tyle ci powiem frajerze bez dumy jak reszta twoich frendsow pokroju Shejka czy Czokapika

filipso
23-08-2008, 00:45
A co do tego ze Carlos i Shejq w Avis pff SAM BYM TAM POSZEDŁ JAK BY MIAŁ TYLKO OKAZJE :]

"Ludzie robią kariery"
a po co tak wlasciwie? bycie free by ci nie wystarczylo ? na sile chcesz byc z ludzimi ktorych nie trawisz i pewnie wzajemnie tylko dla korzysci plynacych z bycia w gildii ktora tu rzadzi ? tak kazdy lizodup zaczynal, ja wole byc z ludzmi ktorych lubie i ktorzy lubia mnie i "isc swoja droga"

pamietacie co szejk mowil jak redemptiony doszly do wojny ? w skrocie : doszli bo liczyli na szybka wygrana i wlizanie sie na szczyt, im sie nie udalo ale plan kuvoka jest taki sam. Teraz z perspektywy czasu wszystko czym nas karmil na ventrilo wydaje sie puste jak

http://img99.imageshack.us/img99/3039/imagesaj9.jpg

jeszcze cos, wystawianie brudasow to jest to co robil kaalar w rise, tak wlasnie narodzil sie "ZBOREK", reakcje kazdy pamieta...nc, i teraz namawia do tego swojego rla. .RZENADAAAAAAA KUVOK jestes kolejnym polaczkiem kozaczkiem! a mogles wyjsc z tego z honorem

Nirek-Devilek
23-08-2008, 00:47
skoro mowa o rowerze to znaczy ze carlos zrookowal crie ?? :|

Gimli From Kazz
23-08-2008, 02:16
Mam prosbe i pytanie

Prosba: prosze nie prowadzcie bezsensownych dyskusj

Pytanie: Jak woja sie toczy ? jakies informacje ?

Druid-Carlos
23-08-2008, 09:25
skoro mowa o rowerze to znaczy ze carlos zrookowal crie ?? :|

no comments.

MatiStw
23-08-2008, 10:40
Wiecie co ROZPI****LA mnie to jak 176ek pyta sie BUDASÓW WHY IM HUNTED ;(;(

BAUHAUAHUA

07:52 Punzhete [141]: u paid them 500k

07:53 Punzhete [141]: u was in karma

Im not Karma and avis. I always neutral.

!!!!!!!!!!!!MORGANA_/8o

chive
23-08-2008, 12:17
Mam prosbe i pytanie

Prosba: prosze nie prowadzcie bezsensownych dyskusj

Pytanie: Jak woja sie toczy ? jakies informacje ?

Prosba : Nie chcesz czytac, nie wchodz na forum.

Pytanie : forum.tibia.com, kilka lekkich fragow po obu stronach...

konstantynopolitanczyk
23-08-2008, 12:20
Dodaj że to był Lecker Matz xD

Victeron
23-08-2008, 13:25
Witam wszystkich po krótkiej przerwie :)

Tensz-in
23-08-2008, 13:54
Toksong sprzedany Cachero za 1kk na Calmerze i wedke na Zanerze.

konstantynopolitanczyk
23-08-2008, 19:39
Witaj victeron i wracaj do gry!!!! Victeron najlepszy ms pokaż kto tu rządzi :D

Benisato
23-08-2008, 22:34
http://www.youtube.com/watch?v=5VKZq0edGu0
Wejście nie phierdolcie ....

Jezior666
24-08-2008, 10:31
Siema plebany widze ze ladnie sie pozmienialo na morganie jakies zmiany gildi cos gdzies XD nonono dobrze dobrze ustawiajcie sie z Roghstahem :D

Kafffar
25-08-2008, 08:59
Tenshinkhan & Natiol
Wyslijcie mi na pw swoje gg ;) Mam dobre propozycje dla was i mysle ,ze bedziecie zadwoloeni ;) (Nie ma to nic wspolnego z Morgana lub Wojna na Morganie)

Grebol
25-08-2008, 19:00
Brakuje Mi Kafara na forum... on jedyny ma kulture
, i jest the besciak

Druid-Carlos
26-08-2008, 12:49
Madzinia

Aug 25 2008, 03:05:53 CEST Killed at Level 86 by Lookeyy
and by Sliccery
Aug 25 2008, 02:48:52 CEST Killed at Level 87 by Cukierro

Ty tez Grebol jestes besciak :evul: :evul: :evul:

Kafffar
26-08-2008, 16:40
Taka mala ciekawostka Xdd Botowalem sobie na zolwiach ,zczailem ,ze jakis ziomek za mna chodzil to wylaczylem cavebota , zatrzymalem sie i poszedlem cos lookac do kuchni.A oto co sie dzialo potem Xddd Stalem prawie na srodku zolwi wiec bily mnie w tym czasie rozne potworki ale wyciolem "obrazenia" Xd.

16:13 GM Xane Iridia [2]: Hello Kafarowaty Kafar
16:14 Faramir the Sworder [79]: look he will heal soon
16:14 Using one of 57 strong health potions...
16:14 Using one of 56 strong health potions...
16:14 Faramir the Sworder [79]: see?
16:14 Kafarowaty Kafar [54]: exana mort
16:15 GM Xane Iridia [2]: Kafarowaty Kafar, please answer me
16:15 GM Xane Iridia [2]: Please respondt o me or you will be banished for botting
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: exori
16:16 GM Xane Iridia [2]: Well hello
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: lols
16:16 GM Xane Iridia [2]: back so soon?
16:16 You see GM Xane Iridia (Level 2). He has no vocation.
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: why?Xd
16:16 You see Faramir the Sworder (Level 79). He is an elite knight. He is Otori of the Restart.
16:16 GM Xane Iridia [2]: You have been caught AFK botting
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: afk?
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: i dont atack monsters
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: i go to kitchen ^^
16:17 GM Xane Iridia [2]: Yet you still somehow casted spells and healed while I demanded you respond to me
16:17 GM Xane Iridia [2]: Don't lie to me I have more than enough proof
16:17 GM Xane Iridia [2]: I hope you learn from this and don't bot in the future
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: ok
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: i understand
16:17 GM Xane Iridia [2]: Bye
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: Bye ;)

HAha Xd Miesiac odpoczynku ;p Bedzie trzeba botowac innymi charami Xd

SirAravras
26-08-2008, 16:58
Raz na ruski rok sie GM pojawi zbanuje 2-3 osoby (no chyba ze na trade ktos pisze głupoty ale takich nie licze) i idzie,powinni coś zrobić aby GMowie byli czymś normalnym w grze a nie atrakcją w fajnym ubranku.

Kafar,trzeba było mu powiedzieć żeby na morgane wpadł :)

Sebciooo
26-08-2008, 23:18
Zabili feru?;o

Valyrr
27-08-2008, 00:35
Taka mala ciekawostka Xdd Botowalem sobie na zolwiach ,zczailem ,ze jakis ziomek za mna chodzil to wylaczylem cavebota , zatrzymalem sie i poszedlem cos lookac do kuchni.A oto co sie dzialo potem Xddd Stalem prawie na srodku zolwi wiec bily mnie w tym czasie rozne potworki ale wyciolem "obrazenia" Xd.

16:13 GM Xane Iridia [2]: Hello Kafarowaty Kafar
16:14 Faramir the Sworder [79]: look he will heal soon
16:14 Using one of 57 strong health potions...
16:14 Using one of 56 strong health potions...
16:14 Faramir the Sworder [79]: see?
16:14 Kafarowaty Kafar [54]: exana mort
16:15 GM Xane Iridia [2]: Kafarowaty Kafar, please answer me
16:15 GM Xane Iridia [2]: Please respondt o me or you will be banished for botting
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: exori
16:16 GM Xane Iridia [2]: Well hello
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: lols
16:16 GM Xane Iridia [2]: back so soon?
16:16 You see GM Xane Iridia (Level 2). He has no vocation.
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: why?Xd
16:16 You see Faramir the Sworder (Level 79). He is an elite knight. He is Otori of the Restart.
16:16 GM Xane Iridia [2]: You have been caught AFK botting
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: afk?
16:16 Kafarowaty Kafar [54]: i dont atack monsters
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: i go to kitchen ^^
16:17 GM Xane Iridia [2]: Yet you still somehow casted spells and healed while I demanded you respond to me
16:17 GM Xane Iridia [2]: Don't lie to me I have more than enough proof
16:17 GM Xane Iridia [2]: I hope you learn from this and don't bot in the future
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: ok
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: i understand
16:17 GM Xane Iridia [2]: Bye
16:17 Kafarowaty Kafar [54]: Bye ;)

HAha Xd Miesiac odpoczynku ;p Bedzie trzeba botowac innymi charami Xd

Na rl wakacji nie miales, to teraz bedziesz mial XDDD

Grebol
27-08-2008, 04:33
Madzinia

Aug 25 2008, 03:05:53 CEST Killed at Level 86 by Lookeyy
and by Sliccery
Aug 25 2008, 02:48:52 CEST Killed at Level 87 by Cukierro

Ty tez Grebol jestes besciak :evul: :evul: :evul:

nie obrazaj Mnie !! to Ihox nim sie wykładał jak lama xD
zreszta co to za frag... nie on w wojnie, nie z niego jakis killer :S

Pensive
28-08-2008, 19:05
Ekhm.. o co chodzi z tą gildią dorlika Moe Tavern

Jaz'
28-08-2008, 19:14
Pewnie jakaś gildia neutral błaznów, skoro Dorlik jest rl do połowy brudasów.

Gimli From Kazz
28-08-2008, 20:40
Druid Carlos - powiec za co zabiles Jamar Dara'e ??

filipso
28-08-2008, 21:10
Gebhard
Killed at Level 100 by Asesino de Cucarachas and by Sir Strong-Bow

Sir Strong-Bow
Killed at Level 52 by Druid Carlos and by Rogstah Fearless

W obronie tej sprzedajnej k***y

karol dwulicowcu, jestes

ZEREM

Kijancza
28-08-2008, 21:27
Gebhard
Killed at Level 100 by Asesino de Cucarachas and by Sir Strong-Bow

Dobrze ku**ie _/

JAiR
28-08-2008, 21:33
Aj wy jak zwykle problemy macie " Ten jest kurwa , tamten kurwa "

Chłopaki looz , to tylko gra :D

MalutkiDrut
28-08-2008, 21:52
No wlasnie to tylko gra, ale niektorzy dla tej gry sprzedaja kumpli : o

Pensive
28-08-2008, 22:02
Gdyby wszyscy grali fair to Tibia nie była by taka ciekawa ;]

Druid-Carlos
28-08-2008, 22:04
gz "ogary" ab team

Gimli From Kazz
28-08-2008, 22:29
ale odpowiec na moje pytanie...

Druid-Carlos
28-08-2008, 22:34
A musi byc powód?

Gimli From Kazz
28-08-2008, 22:42
to powiec mi w co wierzyles zanim doszedles do Avis ?

Thusik
29-08-2008, 20:01
gz "ogary" ab team

ok, wylacz ten jazgot ziom i nie gadaj o ab team bo nie graja tu tylko na otsie i w cs wiec japa bocie

JAiR
29-08-2008, 22:29
Dobra nie spinaj sie "ogarze"

Magroo
03-09-2008, 15:50
to powiec mi w co wierzyles zanim doszedles do Avis ?

w bota ;d
.....

Zielony_mis
03-09-2008, 16:42
w bota ;d
.....

Chyba teraz w niego wierzy skoro jest w giuld jego wyznawcow :confused:

Gustaw_konrad
03-09-2008, 18:20
Chyba teraz w niego wierzy skoro jest w giuld jego wyznawcow :confused:

powiedziala osoba ktora nigdy nie uzywala bota i wogole nie wie co to bot :)

Zielony_mis
03-09-2008, 22:16
powiedziala osoba ktora nigdy nie uzywala bota i wogole nie wie co to bot :)

Ale mnie nigdy nie nakryto :]

MatiStw
04-09-2008, 10:19
Moze dla tego ze nigdy nie byles w wojnie :o

Magroo
04-09-2008, 17:22
Moze dla tego ze nigdy nie byles w wojnie :o
co ma wojna do bocenia? -.-'

Benisato
04-09-2008, 17:50
co ma wojna do bocenia? -.-'

Lol, jakto co ma wojna do bocenia? A recznie bedziesz np. zbieral kase caly dzien najtem ? recznie bedziesz robil nooby 45 + ...

Zielony_mis
04-09-2008, 18:24
Nie ocenia sie innych wlasna miarka :p

MatiStw
04-09-2008, 19:49
Magro Tempaku, nie co ma wojna do bocenia ale jak na wojnie można łatwo zobaczyć kto używa bota :D 8o Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

Magroo
05-09-2008, 15:47
Magro Tempaku, nie co ma wojna do bocenia ale jak na wojnie można łatwo zobaczyć kto używa bota :D 8o Poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

łatwo mozna zobaczyc kto uzywa bota na pskonejocie a nie podczas wojny. Tam mozna zobaczyc tylko combo bota ng w dodatku skrakowanego ;d

Komisarzyk
05-09-2008, 16:39
Madzinia Banished: until Oct 05 2008, 16:20:04 CEST because of account trading or sharing

http://img181.imageshack.us/img181/8629/madziniabanqn9.jpg (http://imageshack.us)

Ok to zaczynajcie wyzwiska xd

Magroo
05-09-2008, 23:03
Madzinia Banished: until Oct 05 2008, 16:20:04 CEST because of account trading or sharing

http://img181.imageshack.us/img181/8629/madziniabanqn9.jpg (http://imageshack.us)

Ok to zaczynajcie wyzwiska xd

przynajmniej odrobi stamine ; )

qcosa
05-09-2008, 23:04
i poczeka, az wygra wojne i wy, ze strachu, ze nie bedziecie mogli swoich kompleksow leczyc w tibii, dacie mu listek...
pozdrawiam

Magroo
05-09-2008, 23:34
Wiec jako właściciel tego chara chciał bym ci powiedzieć ze mam w to wyjebane po prostu przez miecha sobie nie popekuje moim 45 lvlem na tym koncie bo ihoxa sprzedałem jakiś czas temu.

A gdybyś ten list otrzymał od srejka szybciej to może bym dostał nawet delaita ale cale szczęście kilka dni temu znikł mi ostatni criminal record.
/Arx

HAIL KURDE "DILITA" xD arxiu pobocisz sobie innym charem ; )

MatiStw
06-09-2008, 00:20
No to powiem ci przykrom wiadomosc ze mamy 3 listy na ciebi teraz juz 2 X(:D8o 3=DELTE :evul:

Arx260
06-09-2008, 09:40
No to powiem ci przykrom wiadomosc ze mamy 3 listy na ciebi teraz juz 2 X(:D8o 3=DELTE :evul:

A ja ci powiem coś jeszcze gorszego wcale że nie masz :baby:

I jeszcze coś 2 = "DELTE"
pierwszy ban na 30 dni + jakikolwiek = "DELTE"

Postaram się więcej nie wypowiadać na tym forum, od tego mam gremba i magra forumfighterów :D