Pokaż pełną wersje : Morgana Pogaduszki ;]
Stron :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
Sa pierwsze ofiary zolwia"antyboterskiego" np ja -.- Dec 16 2008, 17:38:00 CET Died at Level *** by a thornback tortoise >.> g*wno zjechalo poty a thornback dobil >.>
Xig-ennon
16-12-2008, 21:14
Sa pierwsze ofiary zolwia"antyboterskiego" np ja -.- Dec 16 2008, 17:38:00 CET Died at Level *** by a thornback tortoise >.> g*wno zjechalo poty a thornback dobil >.>
112 Ek na tym padles? Musi dobre byc;)
CMy dodały na żółwiki jakiegoś Teenage Mutant Ninja Turtoise, który jak fatal1ty w UT 2k4 kosi wszystkich botów, a nawet manuali na których napotka xddd
PozdRo!
~Sky
Z jednej strony dobrze , z drugiej żle :)
Na banucie sobie już nie poboce.. :|
bocilem sobie i przed wyjsciem cos mnie podkusilo zeby sprawdzic tibie sprawdzilem patrze zolw mnie ten bije to ja go ropnalem i rura do kumpla wracam za 20 min patrze gleba od drugiego zolwia xD
CMy dodały na żółwiki jakiegoś Teenage Mutant Ninja Turtoise, który jak fatal1ty w UT 2k4 kosi wszystkich botów, a nawet manuali na których napotka xddd
PozdRo!
~Sky
jak to ? taka silna menda jest >?
Wiecznyodpoczynek
16-12-2008, 23:26
jak to ? taka silna menda jest >?
Wali po 150~ i ma w huk HP, ale o tym już było...
I teraz boterzy dostaną wiecznyodpoczynek! :cup:
:mag:
Master-Mada
16-12-2008, 23:48
A tam, sranie. Nie wierzę, że nie da się tego obejść. Na pewno będą jakieś skrypty omijające to :P
ale masakra, ide se na gs'a (na pohu) i jestem w miejscu gdzie są: na lewo zerki i lidery, prawo 2 dragi a nademno 2 gsy :D byly wybite naszczescie bo prąd wyloczyli na pol godz ;p chcialem sie modlic aby nie oasc ale nie wiedzialem do kogo ;p moze cipsoft hehehehehe pol godziny meczarni bylo ;p więcej sie spoliclem niz na silce heh to tyle co chcialem na dzis powiedziec :P
Ale ja nie jadę na bocie :D Czysta ciekawość :D
Wy tu gadu gadu a kopngas jeszcze sie nie poddalo ;P
Arcy Volltio
Dec 16 2008, 02:03:58 CET Killed at Level 145 by Punzhete
and by Solyd
I btw
Tovzer Bialka
Dec 17 2008, 14:34:40 CET Killed at Level 198 by Tiastes
and by Toksong
Coz za reason byl? ;>
Spostrzegawczości troszkę, oni potrafią akcje kleić w przedziale czasowym od 23-7:59 tylko i wyłącznie. Poza tym wiadome jest, że mimo iż niektórzy się wypłacą to zawsze pozostaną czarnuchy z czarnym na czele, które będą walczyć o swoje do samego końca..
Wasz,
~Sky
Mi się wydaje , że Ci co się wypłacili to mieli only payment 200~ k i podexpia i dalej battle bd :)
Moje zdanie , zaraz pewnie wyjada koledzy z tekstami...:)
Master-Mada
17-12-2008, 19:36
@ up
Racja, bo Twoje zdanie jest błędne :p Wojna oczywiście może zawsze być, ale bynajmniej nie z powodu tych, którzy mieli paymenty po 200k i się wypłacili ;)
xBardolekx
17-12-2008, 19:54
Tovzer Bialka
Dec 17 2008, 14:34:40 CET Killed at Level 198 by Tiastes
and by Toksong
Coz za reason byl? ;>
kto ma wiedzieć, ten wie ;> i on też zapewne wie
Gombrowicz
17-12-2008, 20:42
Zaraz Lech gra :] Ciekawe czy uda im się wygrać różnicą 2 bramek :PP
Gombrowicz
17-12-2008, 21:28
1;0 ;] jeszcze ino 1 i git ;pp
Wiecznyodpoczynek
18-12-2008, 00:08
1;0 ;] jeszcze ino 1 i git ;pp
Kolejorz gra dalej! :cup:
Dziękujemy Deportivo!!! :cup::cup::cup:
Czooka'pik
18-12-2008, 00:18
Dziękujemy ! Dziękujemy ! Dziękujemy ! :cup::cup::cup:
ale i tak BYYYŁ BEDZIE JEEST ! RAKÓW RKS !! :baby::baby::baby:
jutro 2bańki + moze czas wbic?? :D:D: co wy na to ?:P
oks ide spać.. Dooo Braaaa NOC;)
może ktoś powiedzieć cos na temat golarek elektrycznych ? chce kupic sobie na gwiazdje, tzn rodzicom powiem aby mi kupili... ale na forach czytalem ze ostro niszczy skóre ;/ dajmy na to ze moge wydac 4 stowki, wgl warto kupowac czy lepiej jednorazowki ? prosze o pomoc :) a i prosze bez zbednych postow majocych na celu obrazanie mojej osoby B)
Wiecznyodpoczynek
18-12-2008, 18:17
może ktoś powiedzieć cos na temat golarek elektrycznych ? chce kupic sobie na gwiazdje, tzn rodzicom powiem aby mi kupili... ale na forach czytalem ze ostro niszczy skóre ;/ dajmy na to ze moge wydac 4 stowki, wgl warto kupowac czy lepiej jednorazowki ? prosze o pomoc :) a i prosze bez zbednych postow majocych na celu obrazanie mojej osoby B)
Jednorazówki rox. xD
Master-Mada
18-12-2008, 18:48
Ja rozumiem, Morgana pogaduszki, nie tylko tibia etc., ale naprawdę, są lepsze miejsca żeby zdobywać informacje na temat golarek, uwierz mi :P
Maax'ior
18-12-2008, 20:08
LECH ZAGRAŁ ŁADNY MECZ! :x
Stilic rządzi nie ma B.A.T.A!!!!
Ja rozumiem, Morgana pogaduszki, nie tylko tibia etc., ale naprawdę, są lepsze miejsca żeby zdobywać informacje na temat golarek, uwierz mi :P
oj ;p wiem ze nie powinno tego tu buc ale nie chcialo sie szukac;p
oj ;p wiem ze nie powinno tego tu buc ale nie chcialo sie szukac;p
Myslales ze ktos Ci pomoze na forum o Tibii?:D Nie szybciej bylo poszukac tego na innym forum?;p
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2420668
UBAHHAAHHAHAHAA russel rox forum fighter (jesli to on ofc) hahahaha
Nuda na morganie , wiec trzeba sie pobawić :P( na pewno lepsze to , niż jakieś maszynki do golenia :P )
http://img72.imageshack.us/img72/2403/hahahahahakazoxd0.jpg (http://img72.imageshack.us/my.php?image=hahahahahakazoxd0.jpg)
http://img72.imageshack.us/img72/hahahahahakazoxd0.jpg/1/w1024.png (http://g.imageshack.us/img72/hahahahahakazoxd0.jpg/1/)
glupio bedzie wygladala troche jak ogoli dupe i nogi a zostawi wasy...
kup papier scierny efekt ten sam a zaoszczedzisz kase...
eee nie ma ona problemu z hormonami wiewc nie rosno wosy ;p
No no napewno masz 18 lat
"Rosno"
"Wosy"
Istnieje takie coś jak gwara .. :)
Wiecznyodpoczynek
19-12-2008, 14:38
Istnieje takie coś jak gwara .. :)
Owszem, w języku mówionym. :)
Edit:
Jak to Mera kiedyś napisał: "Zrozumiałeś? To się nie czepiaj!"
Master-Mada
19-12-2008, 14:39
Istnieje, ale gwara to język mówiony, a nie pisany. Istnieje też niewiedza.
@ Wiszu
Ło, uprzedziłeś mnie :P
Niby tak . Jednak , jeżeli czuje taka potrzebę to niech pisze jak chce.
Ważne jest to , aby sie rozumieć :P
Endrju88
19-12-2008, 14:48
Co nie zmienia faktu że jego posty wyglądają jak posty kolesia który nigdy nie był w szkole i mieszka razem z kurami.
Ale na tej podstawie nie można gadac , że ma tam xx lat . Też nie przepadam za nim i jego postami , ale trzeba jakoś żyć.
MagiLolek
19-12-2008, 16:08
Wie ktoś może dlaczego Zirkov odszedł(tak przypuszczam) z(ze?) Flow? Dziwne to trochę nie powiem .......:/
Pogielo was o czym wy gadacie? cos z rl life?-.- tibia !
Gimli From Kazz
20-12-2008, 00:44
szanuje zdanie każdego, jednakze robienie błedow nie oznacza od razu glupoty :) dobra ale inny temat
jak oceniacie szanse Lecha zeby cokolwiek osiagneli w pucharach? osobiscie lecha nie lubie (Pogon 4ever) ale szanuje ze tyle osiagneli w tym roku
Czemu ten ss tak długo trwa !?
Jak oceniamy szansę...
Puchar jest nasz :P
Gimli From Kazz
20-12-2008, 10:54
no to mam nadzieje że dacie rade :P w koncu Polska druzyna by cos osiagnela :P
Następny mecz Lecha 18/19.02.2008 z Udinese Calcio :)
Myślę że bez wiekszych problemów meczyk do pyknięcia :P
Do zobaczenia na Bułgarskiej ;)
Arturo Soprano
20-12-2008, 16:55
Niech wygrywa Lech... wielka Amica.
taka ciekawostka :
http://www.tibia.com/community/?subtopic=characters&name=Pookienator
Zerknijcie na dedy.
xBardolekx
20-12-2008, 21:06
Dec 19 2008, 22:31:46 CET Killed at Level 134 by Yumnu
and by Pookienator
Dec 19 2008, 22:30:13 CET Killed at Level 137 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:28:23 CET Killed at Level 140 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:26:39 CET Killed at Level 144 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:24:48 CET Killed at Level 147 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:22:48 CET Killed at Level 151 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:20:56 CET Killed at Level 154 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:18:51 CET Killed at Level 158 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:16:51 CET Killed at Level 162 by Pookienator
Dec 19 2008, 22:14:36 CET Killed at Level 166 by Pookienator
pvp enfo roxxxxxx
Maax'ior
20-12-2008, 23:13
:P Też chce w 9 dni sete :D
Maax'ior
21-12-2008, 13:38
WESOŁYCH ŚWIĄT !
świąteczny nastrój panuje na forum :D każdy miły...
Maax'ior
21-12-2008, 23:56
Panuje świąteczny nastrój !! Tylko "zwierzątka" które oglądają co rok Kevina nam psują zabawę ..
A dla "juvefan" Polecam Religia.tv !
Wiecznyodpoczynek
22-12-2008, 00:57
Panuje świąteczny nastrój !! Tylko "zwierzątka" które oglądają co rok Kevina nam psują zabawę ..
A dla "juvefan" Polecam Religia.tv !
Zostaw Kevina w spokoju, dobrze Ci radzę! :berserk:
Hansonik
22-12-2008, 01:46
kevin sam w domu wymiata!!! lipa ze lecial wczesniej a nie w swieta ;/ ale w 1szy dzien swiat edward nozycoreki leci <3 hyhy
wesolych swiat robaczki !
Taaaaaa , w święta jeszcze musi byc Szklana Pułapka ! XD
Wszystkiego Najlepsszzego :PPP
SirAravras
22-12-2008, 12:40
Taaaaaa , w święta jeszcze musi byc Szklana Pułapka ! XD
No właśnie,a teraz jakoś nie ma ;/
EE , szklana pulapka nuuda :p
chyba szklanką po łapkach czy jakos tak
Tego roczne święta to nie święta ! ;(;(;(
Szklana pułapka <3
Maax'ior
22-12-2008, 16:59
NIE !!
Szklana Pułapka ! <3<3 <love> xd:baby:
SirAravras
22-12-2008, 17:24
Szklana pułpaka jest w pyte ale i tak dadzą tyle badziewi że starczy dla każdego :D
btw.widział ktoś film Commando?(z schwarzenegerem ),swoją głupotą bije na łeb wszytskie inne z norisem,stalonem,sigalem i resztą.
Witam wszystkich forumowiczow! Mam pytanie: jak zrobic zeby moj avatar i podpis byl bardziej wyrazny tak jak u up ?
Aravras, pod jakim nickiem grasz w DotA?
Wiecznyodpoczynek
22-12-2008, 19:57
Witam wszystkich forumowiczow! Mam pytanie: jak zrobic zeby moj avatar i podpis byl bardziej wyrazny tak jak u up ?
Zrób screena odpowiednim programem i przekalibruj go. :P
Maax'ior
22-12-2008, 21:56
To proste:
Wystarczy na imageshack.us ustawić inną rozdzielczość obrazka (jest tam coś tam coś tam avatar...) xd
albo sciagnij sobie taki programik jak "IfranView' i tam mozesz sie bawic z ta rozdzielczoscia obrazka :p
Pinio777
23-12-2008, 00:59
To kto teraz frosty przejmuje ? :D
Zdaje sobie sprawe, ze wiele osbo mnie nienawidzi i zyczy mi wszystkiego najgorszego ale co tam :) ja nie bede taki i chcialbym życzyć wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt i takiego przyszłego roku, który będzie lepszy od tego, ale gorszy od następnego :)
(Hansonik - nie badz zła już na mnie ;* )
Gimli From Kazz
23-12-2008, 10:56
up
dzieki i nawzajem :P tylko ten poczatek niepotrzebny xDD
Najlepszego ;* Pozrdo Uriza
No to najlepszego http://pepepe.pl/ ;]
Wiecznyodpoczynek
23-12-2008, 13:16
Najlepszego dla "mieszkańców" Carlin.pl!
śnieg pada :baby: a jak u was ??
,,dzisiaj pogoda nie zmieni sie, bedo padały kamienie i gruzy, temp wzrosnie do 15 stopni w cieniu natomiast za stodoło bedzie 0 ... "
Maax'ior
23-12-2008, 14:27
u mnie jest jak w lato ciepło wszyscy w koszulkach i sie opalamy właśnie yO:D
śnieg pada :baby: a jak u was ??
,,dzisiaj pogoda nie zmieni sie, bedo padały kamienie i gruzy, temp wzrosnie do 15 stopni w cieniu natomiast za stodoło bedzie 0 ... "
Mow do slupa a slup jak stal tak stoi.
Mow do slupa a slup jak stal tak stoi.
to po rolniczemu :D nie czujesz tu chocby troszeczke ironii ? zastanow sie troche znaim cos napiszesz mnodziole
to po rolniczemu :D nie czujesz tu chocby troszeczke ironii ? zastanow sie troche znaim cos napiszesz mnodziole
No to brawo kazdy twoj post jest pisany po "rolniczemu"?
Czytając Twoje wcześniejsze posty, odnoszę wrażenie że ty zawsze mówisz/piszesz po rolniczemu.
Maax'ior
23-12-2008, 23:07
WESOŁYCH SWIAT MORGANA A TERAZ SPAĆ :D
<><><>
Wesołych świąt i nowego roku.
kaffffar
24-12-2008, 12:39
Niech nowonarodzony Jezus wleje w wasze serca radość, nadzieję i miłość. Święta w Waszym domu przepełnione niech będą atmosferą miłości i zrozumienia. By w te magiczne dni czas się zatrzymał. W Nowy Rok wejdźcie z wielką pompą. Aby każdy dzień skrywał w sobie magie, a szczęście z dnia na dzień niech rośnie. By szerokim łukiem omijały Was smutki i żale, a samotność niech będzie Wam obcym uczuciem.Życzy wam wszystkim Kafar:)
SirAravras
24-12-2008, 15:30
Dzieki :)
Wszystkiego najlepszego wszytskim forumowiczom,adminom i osobom uczestniczącym w życiu tego jakże zaspamowanego forum które nie wiem czemu ale bardzo polubiłem :p
@Madeon
bez przesady prawdopodbnie nikt Cię tu NIE nienawidzi,a to że robisz sobie jaja to inna sprawa.
@OWRZ
Ludzi którzy nie są przyzwyczajeni taki styl wkurza,a robisz to nagminnie,forum jest dobra okazją do tego że jak ktos ci wytyka błędy poprostu je naprawic,kiedyś Ci się to może przydać.
mazury mazury mazury mazury ale mazurom tez zycze najlepszego
Wiecznyodpoczynek
24-12-2008, 15:37
Już raz pisałem tu życzenia, ale jak zobaczyłem, że Kaffar tak ładnie napisał, to się poprawię:
Marzeń, o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół, z którymi warto być
i nadziei, bez której nie da się żyć.
Na święta i nadchodzący 2009 rok! :)
MalutkiDrut
25-12-2008, 01:47
A na pasterce ktos byl?
Tensz-in
25-12-2008, 02:00
Ja bylem...obok pasterki
Master-Mada
25-12-2008, 02:04
Ja też.. :P
Hansonik
25-12-2008, 13:24
a ja bylam !!!!! i facet za mna pijany prawie bełta puscil -.-
Hansonik
Dec 25 2008, 13:54:10 CET Killed at Level 134 by Vitrosso
and by Ekox Serilvary
i Don dzemik
yeahh oro ! tego mi brakowalo ; )
don dzemik
Dec 25 2008, 14:05:26 CET Killed at Level 126 by Magowen
and by Froxer
hanosnik
and by Ekox Serilvary
zamerion
Dec 25 2008, 13:53:09 CET Killed at Level 58 by Vassanti
kaffffar
25-12-2008, 14:56
Ja dokladnie teraz wrocilem z pasterki i nie jestem w zbyt dobrym stanie ...
Aboszki sie zbuntowaly huehue
powiedzmy alleluja Shejq ; * ja jednak shejq zostane prZy swoim i podziekuje Ci za 1/4 z tych 1kk ajajaj ; ** podziekuj tam reszcie co chcieli paka "kupic" xDD
powiedzmy alleluja Shejq ; * ja jednak shejq zostane prZy swoim i podziekuje Ci za 1/4 z tych 1kk ajajaj ; ** podziekuj tam reszcie co chcieli paka "kupic" xDD
ja slyszalem ze elfa tez kupowali od nas :/
Hansonik
and by Ekox Serilvary
i Don dzemik
yeahh oro ! tego mi brakowalo ; )
Mowisz ze brakowalo Ci siedzenia w ab ?:> Teraz caly resp trolli macie tylko dla siebie xd
Btw. Cos Ci sie chyba pomylilo z tym Shejqiem bo on nigyd nie wyslal Ci zadnej kasy ;)
xBardolekx
25-12-2008, 16:41
yarukis
Dec 25 2008, 15:49:13 CET Killed at Level 55 by Thumedan
and by Les Xardas
czemu nie piszecie jak padacie:<?
yarukis
Dec 25 2008, 15:49:13 CET Killed at Level 55 by Thumedan
and by Les Xardas
czemu nie piszecie jak padacie:<?
wow ale pro frag XD
edit ; nie piszemy bo ty napiszesz odrazu wiec poco? ; d
xBardolekx
25-12-2008, 17:22
huh, nie wiedziałem, że godzina później to od razu :/
kto wpadl yoork'eyem po nas Ty Bardolq czy smyq? bo dobrze tam czadu dawal
Gimli From Kazz
25-12-2008, 17:40
mam pytanie, co chcecie osiagnanc ta wojna ?? jest to po prostu zabawa czy macie konkretne plany ? :P
mam pytanie, co chcecie osiagnanc ta wojna ?? jest to po prostu zabawa czy macie konkretne plany ? :P
Ja chce byc na youtubie
Slowa niektórych osob "ma byc 0 random pk bla bla bla "
xBardolekx
25-12-2008, 18:34
kto wpadl yoork'eyem po nas Ty Bardolq czy smyq? bo dobrze tam czadu dawal
katrila latał, na zmiane z kłosem
You recognize Ihox Thux. He was killed by Les Xardas. :<
Gubicie się u siebie na rewirach :/ ?
You recognize Ihox Thux. He was killed by Les Xardas. :<
Gubicie się u siebie na rewirach :/ ?
DOBRZE WAM COUNTER MASSLOG POSZEDL AHAHAHAHHA XD
xBardolekx
25-12-2008, 19:39
nie od nas tyle osób padło i nie my sie zasłoniliśmy trzema tysiącami noobów :<
od nas padl
Ihox
Froxer
od was
Xardas~
Kokssik
więc? :P
xBardolekx
25-12-2008, 19:53
jarajcie sie :< wyjdźcie z ab kiedyś
Bardolku tylko ze my nic an tym nie tracimy procz bp(10k) a wy blessy+aol=100k ;( wiec jak by nie aptrzec wy wiecej tracicie a pozatym my mamy jeszcze wasze 1kk do waste wiec ...
od was
Kokssik
Kokssik we Flow nie jest.
Kokssik we Flow nie jest.
xardas tez nie jest .... ;p
Nie wstydzicie sei dawac filmokow jak ubiajcie 45 lv swoimi 100+ wstyd xD
Tylko takie filmiki możemy dawać, bo wyższych lvli nie macie praktycznie :(
Tylko takie filmiki możemy dawać, bo wyższych lvli nie macie praktycznie :(
jak tam surprise w hg? : d
xBardolekx
25-12-2008, 20:59
Bardolku tylko ze my nic an tym nie tracimy procz bp(10k) a wy blessy+aol=100k ;( wiec jak by nie aptrzec wy wiecej tracicie a pozatym my mamy jeszcze wasze 1kk do waste wiec ...
chyba nikt z was nie zapomniał o kasie z kuvoka :baby: do tego 300 zł.. hah
@edit
ja z jednej osoby zgarnąłem plecak o wartośći 20k~ do tego itemki bo na rsie był 10~k więc?;) problem w tym, że my robimy mainami 150k~/h a wy 20 jak wam sie uda podzielic beho w hg :<
Dec 25 2008, 20:48:22 CET Killed at Level 158 by Yorphyroy Areller
and by Ekox Serilvary
Elvim
Abcoki poszly pod Carlin sie schowac i siedza.
Jakby tego nie zrobili to by popadali w 10min. Gdzie logika?
chyba nikt z was nie zapomniał o kasie z kuvoka :baby: do tego 300 zł.. hah
@edit
ja z jednej osoby zgarnąłem plecak o wartośći 20k~ do tego itemki bo na rsie był 10~k więc?;) problem w tym, że my robimy mainami 150k~/h a wy 20 jak wam sie uda podzielic beho w hg :<
Gz Bardol niezly loot my wczoraj w caigu miunty 1kk od waszych naiwnych osob wiec?
xBardolekx
25-12-2008, 21:53
no i gratulujeeeeee __/ odrobią to w 2 dni na mainach a wy to stracicie i to szybkoo <333333333333
mam trole mam kase a co do shejq to jeden h*j w kazdym badz razie dzieki za 1kk jest za co wlaczyc ; *
Gz Bardol niezly loot my wczoraj w caigu miunty 1kk od waszych naiwnych osob wiec?
ktos dostatecznie nie docenil twojego sprytu, niemaco fachowo z zimna krwia z dokladnie dopracowanym planem obrabowales 4 tibijczykuf na paka, rozlozyles flow na kolana i mniemam ze to juz koniec wojny
Start Start Start The Partyyyy
edit: up zamknij jape i walcz a nie mi tu spamujesz i konkurencje na PE EL mi robisz he?
edit :
Welcome to the Morganas Finest!
You have joined the guild.
edit 2:
ale macie ogarniecie tymi 45 a ponoc to takie proste AHAHAHHAHAHAHAHA
edit 3:
gz pvp dla nobiego i elvena za ue combo w 20 palkow _/
Start Start Start The Partyyyy
edit: up zamknij jape i walcz a nie mi tu spamujesz i konkurencje na PE EL mi robisz he?
edit :
Welcome to the Morganas Finest!
You have joined the guild.
edit 2:
ale macie ogarniecie tymi 45 a ponoc to takie proste AHAHAHHAHAHAHAHA
edit 3:
gz pvp dla nobiego i elvena za ue combo w 20 palkow _/
hmm dziwne bylo tam kilka osob od nas nikt nic na vencie nie mowili o ue 0o moze za duzo przy kompie siedzisz i masz juz przewidzenia?:)
na ile czesci podzielicie trolle w ab?? moge byc next gdzies ;<?
Dobry wieczór, czytalem z zainteresowaniem waszą rozmowę na temat bulwersującego, co niektórych ludzi AB Teamu,
sądzę, że wbew pozorom, to są nooby, osoby niedoświadczone,
to, że nie możecie ich z tego serwa wygonic po wielu latach i to, że wracają tutaj zawsze, to oznaka tylko i wyłącznie lamerstwa z ich strony.
Kto normalny walczy o coś, co jest z góry przegrane? Nie rozczaruje Cię, drogi forumowiczu! Nikt normalny - tylko głupiec.
Jaki z tego wniosek?
Członkowie AB Teamu to głupcy i nie mają szans wam zaszkodzić, nie przejmujcie się nimi, grajcie, botujcie i ignorujcie ich wybryki, przędzej czy później znudzi się im to i przestaną tutaj grać. Sądzę, że to, ze wygraliście wojnę z prawdziwym przeciwnikiem, tj. Kopengas i to, że AB Team tylko do was na przyczepkę przyszedł pod sam koniec wojny to tylko oznaka tego, że nie potrafią nic zrobić samemu dobrze i tego, że to naprawdę nic nie znaczące płotki. To wy jesteście grubymi rybami na tym serwerze i macie do tego prawo! Nikt wam go nie odbierze... do czasu!
Pozdrawiam serdecznie,
Xadi, aka Neminona, ten mądry inaczej,
głupi i naiwny, członek ab.
dumny członek ab.
PS za dużo chciałem załatwiać pokojowo, za dużo gadam i takie tam
Elesar Inferno
26-12-2008, 03:42
Jawor może i masz te 1kk ale jak wspomniał Bardol odrobienie tego to kwestia niedługiego czasu a wy jedyne co możecie zrobić z tą kasą to kupić blessy i supplies na akcje czyż nie?
@Xadi
Prawdziwy respekt <3 :)
xBardolekx
26-12-2008, 10:05
oj xadi xadi xadi xadi, tok myślenia mam podobny do ciebie, może nie z takimi mądrymi słowami etc etc ale w końcu bronek. osobiście uważam, że to wy macie u mnie respect, ale nie aż tyle, żeby kazać nam, flow, do przepraszania was, może chcielibyście, żebyśmy wam wychodzili z respów? haha wolne żarty. było mówione, że nikt, ani my jako flow, ani wy jako abcoki, NIKT, nie może botować na full afku, botował tak, padł i co? PRZEPROŚCIE GO I ODDAJCIE 50 CZY TAM 100K hahaha ludzieeeee już od dawna przeginaliście czy to ze spidem czy jeszcze innymi, ale ok, tolerowaliśmy to, ale jak chcieliście już nam dupy obrabiać to już inna kwestia :] tak nawiasem mówiąc, chudy nie bój sie chodzić do szkoły, nie jestem aż tak pojebany, żeby tibie mieszać do rl'a. to samo sie tyczy xadiego, bo ducha nie znam, ale zielony jest za widzewem więc jego i tak nie lubię
oj xadi xadi xadi xadi, tok myślenia mam podobny do ciebie, może nie z takimi mądrymi słowami etc etc ale w końcu bronek. osobiście uważam, że to wy macie u mnie respect, ale nie aż tyle, żeby kazać nam, flow, do przepraszania was, może chcielibyście, żebyśmy wam wychodzili z respów? haha wolne żarty. było mówione, że nikt, ani my jako flow, ani wy jako abcoki, NIKT, nie może botować na full afku, botował tak, padł i co? PRZEPROŚCIE GO I ODDAJCIE 50 CZY TAM 100K hahaha ludzieeeee już od dawna przeginaliście czy to ze spidem czy jeszcze innymi, ale ok, tolerowaliśmy to, ale jak chcieliście już nam dupy obrabiać to już inna kwestia :] tak nawiasem mówiąc, chudy nie bój sie chodzić do szkoły, nie jestem aż tak pojebany, żeby tibie mieszać do rl'a. to samo sie tyczy xadiego, bo ducha nie znam, ale zielony jest za widzewem więc jego i tak nie lubię
on zwałe cisnął pajacu xD
edit : bardol dopisz sobie w podpisie
"Spamer naczelny flow" ; )
xadi schakowales juz wszystkich? :D
xBardolekx
26-12-2008, 11:09
on zwałe cisnął pajacu xD
edit : bardol dopisz sobie w podpisie
"Spamer naczelny flow" ; )
to że zwałe cisnął to ja o tym wiem 'pajacu', po co mam to dopisywać skoro i tak to każdy wie?;s
kaffffar
26-12-2008, 11:25
Bardol jest moim godnym zastepca :D Teraz on jest glownym spamerem na Carlin.pl ;)
karolek_
26-12-2008, 12:03
11:48 Mudry Mor [172]: 11:48 MAGOWEN [68]: WSTYD TROCHE 11:48 MAGOWEN [68]: PADLEM BO ZAPOMNIALEM RODA
Dobry wieczór, czytalem z zainteresowaniem waszą rozmowę na temat bulwersującego, co niektórych ludzi AB Teamu,
to, że nie możecie ich z tego serwa wygonic po wielu latach i to, że wracają tutaj zawsze, to oznaka tylko i wyłącznie lamerstwa z ich strony.
Kto normalny walczy o coś, co jest z góry przegrane? Nie rozczaruje Cię, drogi forumowiczu! Nikt normalny - tylko głupiec.
Jaki z tego wniosek?
Członkowie AB Teamu to głupcy i nie mają szans wam zaszkodzić, nie przejmujcie się nimi, grajcie, botujcie i ignorujcie ich wybryki, przędzej czy później znudzi się im to i przestaną tutaj grać. Sądzę, że to, ze wygraliście wojnę z prawdziwym przeciwnikiem, tj. Kopengas i to, że AB Team tylko do was na przyczepkę przyszedł pod sam koniec wojny to tylko oznaka tego, że nie potrafią nic zrobić samemu dobrze i tego, że to naprawdę nic nie znaczące płotki. To wy jesteście grubymi rybami na tym serwerze i macie do tego prawo! Nikt wam go nie odbierze... do czasu!
Pozdrawiam serdecznie,
dumny członek ab.
http://img166.imageshack.us/img166/1979/sdfsdfsdfhj3.jpg
cze Xadi : d
a Hansonik mozgu nie zapominial / nie zapominiala ?
Bardol jest moim godnym zastepca :D Teraz on jest glownym spamerem na Carlin.pl ;)
nie idziecie na nowy carlin/thais/veno czy jak to nazwiecie?
a Hansonik mozgu nie zapominial / nie zapominiala ?
to ty nie widziales ogarniania by Etun Xali; d
karolek_
26-12-2008, 20:03
Thumedan sam was wykonczy ;d
@ab
dostaliscie duzo...
ale z pukaniem sie po jajach przesadziliscie...
bawcie sie sami...
a tak ogolnie pojebani jestescie, polubilem was...
Huhu my Po*ebani? mozem my sami was zaczliesmy ubijac z pretensjami to do Dona natroniego ktoremu od wladzy woda sodowa obija... ze jest rl od Akona to mysli ze moze wszystko a tak naprawde to g*wno znaczy na morganie -.- tyle zrobil w wojnie ze H*j...a co do Etuna przyznam niezle ogarnal xDDDDDD
Mera duzo ludzi ich polubilo :) Ja z reszta tez, i sadze ze Ci ktorzy uwazaja ich za kumpli nie beda po Nich wpadac :)
Caluje :*
Tensz-in
26-12-2008, 22:47
Bo etun byl na bombie akurat..
Zbombionego etuna nie umiecie skulowac, slabo z wami chlopaki :(
Gimli From Kazz
26-12-2008, 23:07
żeby troche na inny temat
moja najstarsza postac
"You are 138 years 88 days 16 hours 20 minutes old!"
Mam nadzieje, ze macie filmik chcialbym sobie jeszcze raz zobaczyc jacy to niektorzy sa ogary :dd :p
Filmik jest az czkolwiek watpie zeby byl opublikowany ale K8rwa panowie ladne oro xDDD i tak ma byc !
Fragi z Rana
Theus
Dec 26 2008, 12:10:21 CET Killed at Level 85 by Emeriss
and by Sail Entus
Hansonik
Dec 26 2008, 12:15:07 CET Killed at Level 134 by Fififufafi
and by Cath Ironbeard
~~~~~~~~~~~~ fragi z wieczora
Septiuss
Dec 26 2008, 23:01:45 CET Killed at Level 108 by Dratoss
and by Closter Inferno
keeph
Dec 26 2008, 23:14:47 CET Killed at Level 131 by Anubis on Morgana
and by Zamerion
Lecker Matz
Dec 26 2008, 23:38:42 CET Killed at Level 179 by Fififufafi
and by Atzo San
Sepiritz
Dec 26 2008, 23:56:42 CET Killed at Level 185 by Agramath
and by Ekox Serilvary
bardol czemu zes tego nie napisal? ;/
NIe bylo bardola, ja sie bawilem:p
NIe bylo bardola, ja sie bawilem:p
o czesc smyq co tam?
Huhu my Po*ebani? mozem my sami was zaczliesmy ubijac z pretensjami to do Dona natroniego ktoremu od wladzy woda sodowa obija... ze jest rl od Akona to mysli ze moze wszystko a tak naprawde to g*wno znaczy na morganie -.- tyle zrobil w wojnie ze H*j...a co do Etuna przyznam niezle ogarnal xDDDDDD
hahahaha jankowi ewentualnie wóda sodowa mogla uderzyc,
wiecej zrobil niz myslisz, zreszta czy to wazne
tez jestem rl akona i mysle ze to tylko pierdolone pixele...
o czesc smyq co tam?
no czesc magro, ano leci
Name: Lookeyy
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 216
World: Morgana
Residence: Ankrahmun
House: Othehothep II f (Ankrahmun) is paid until Jan 23 2009
Last login: Dec 26 2008, 22:40:45 CET
Comment: 28.12.2006 23:05 You advanced from Level 99 to Level 100.
4.1.2008 17:24 You advanced from Level 149 to Level 150.
26.9.2008 16:32 You advanced from Level 199 to Level 200.
Account Status: Premium Account
huehuehue
Zielony_mis
27-12-2008, 02:31
Uuu poszedl foch czy wypial dupe?
I cos na hansonika sie uwzieliscie czy ladnie sie nastawia ;)
Uuu poszedl foch czy wypial dupe?
I cos na hansonika sie uwzieliscie czy ladnie sie nastawia ;)
z tego co wiem od niezaleznegozrodla to lookeyy wolal bocic charem niz przyjsc na akcje.
Elesar Inferno
27-12-2008, 04:18
film owiany wielka tajemnica może byc zobaczony na tibia.de olol
film owiany wielka tajemnica może byc zobaczony na tibia.de olol
skoro jest na tibia de to nie jest owiany tajemnica ....
Gimli From Kazz
27-12-2008, 11:46
myśle że to była ironia
Zielony_mis
27-12-2008, 11:48
z tego co wiem od niezaleznegozrodla to lookeyy wolal bocic charem niz przyjsc na akcje.
<nieaktualne>
Troche za ogolnie to ujete.
Slowem lookeyy robi łaske sama swoja obecnoscia we flow i trza go chwalic za checi.
xBardolekx
27-12-2008, 12:34
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: SAPIII ZYD SPI YOORKEY AFKUJE BO FRAGI PISZE
12:20 You see stones.
12:20 Cath Ironbeard [70]: sure
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: NA TIBI PL
12:20 You see Cryne Grax (Level 55). He is a master sorcerer.
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: XDD
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: utamo vita
no cze, kcesh byc mojim kolegom?
edit
12:28 Cath Ironbeard [70]: logg and tp?
12:28 Cath Ironbeard [70]: xD
12:28 Ekox Serilvary [87]: sec
12:28 Atzo San [55]: yes
12:28 Yarukis [54]: YES
12:28 Cath Ironbeard [70]: k
12:28 Ekox Serilvary [87]: gonna log noob
12:28 Anubis on Morgana [136]: UTANI GRAN HUR
12:28 Ekox Serilvary [87]: gonna log noob chars
HEY HI HELLO!
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: SAPIII ZYD SPI YOORKEY AFKUJE BO FRAGI PISZE
12:20 Cath Ironbeard [70]: sure
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: NA TIBI PL
12:20 You see Cryne Grax (Level 55). He is a master sorcerer.
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: XDD
12:20 Sehexrace Keonkasea [69]: utamo vita
no cze, kcesh byc mojim kolegom?
edit
12:28 Cath Ironbeard [70]: logg and tp?
12:28 Cath Ironbeard [70]: xD
12:28 Ekox Serilvary [87]: sec
12:28 Atzo San [55]: yes
12:28 Yarukis [54]: YES
12:28 Cath Ironbeard [70]: k
12:28 Ekox Serilvary [87]: gonna log noob
12:28 Anubis on Morgana [136]: UTANI GRAN HUR
12:28 Ekox Serilvary [87]: gonna log noob chars
HEY HI HELLO!
xDDDDDDDDDDDDD
edit:
http://wiadomosci.onet.pl/1887243,12,item.html
sniki w rlu tez nie gorzej wychodzą xD
Real name: Shejq
Banished: until Jan 11 2009, 13:38:11 CET because of illegal advertising
Created: Nov 17 2004, 10:43:30 CET
hahaha...=) bylo poruszac temat ots na forum
tak jak napisał to Tenshin , podczas wczorajszej akcji byłem pod wpływem alkoholu a to ue to przypadek bo użyłem nie tego hota.
Podniecajcie sie dalej tylko szkoda ze nie umiecie zabic 117 ms bez manashielda l
Real name: Shejq
Banished: until Jan 11 2009, 13:38:11 CET because of illegal advertising
Created: Nov 17 2004, 10:43:30 CET
hahaha...=) bylo poruszac temat ots na forum
Chlopak nie daje za wygrana. Ma bana i dalej online.
tak jak napisał to Tenshin , podczas wczorajszej akcji byłem pod wpływem alkoholu a to ue to przypadek bo użyłem nie tego hota.
Podniecajcie sie dalej tylko szkoda ze nie umiecie zabic 117 ms bez manashielda l
chcesz byc fajny piszac ze piles alkochol na forum? ;o szkoda ze zapomniales dodac "przed kompem"
xBardolekx
27-12-2008, 16:24
alkochol jazda jazda jazda!!!
Kino_000
27-12-2008, 17:20
alkochol jazda jazda jazda!!!
hahahha no to fail XD
Tensz-in
27-12-2008, 17:27
Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales 8o
edit:
pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar...
Yanne ,ty sie jak widac nie chwalisz ze chlejesz alkochol, za to alkoholu pewnie na oczy nie widziales 8o
edit:
pozatym on sie nie chwali tylko mowi jak bylo zebyscie sie za bardzo nie podsycili jaki to on nieogar...
idz oddac chara dla furory ;* poprostu blad ortograficzny ... dziwne ze tak oto spamujecie bo 1/2 z was nie zdaje z polskiego... >pwn3d<
Wiecznyodpoczynek
27-12-2008, 18:13
idz oddac chara dla furory ;* poprostu blad ortograficzny ... dziwne ze tak oto spamujecie bo 1/2 z was nie zdaje z polskiego... >pwn3d<
Patrząc na twe posty, również nie wróżę Ci zbyt dobrej zdawalności z j. polskiego, bo ortografię i stylistykę chyba zgubiłeś/aś gdzieś głęboko w Hellgate.
>PWNED< OWNED ROTFLCOPTERED OMGED LOLED JAJAJAJAJAJA
espanol?
@ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! :D
Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki :P
Tensz-in
27-12-2008, 19:11
zgassssssssss....gowno wiesz a sie wypowiadasz, pionek jestes i tyle ;)
Co ty wogole mowisz o jakims zdawaniu z polskiego jak piszesz alkohol przez CH ty bucu lol.
Harry_Bazooka
27-12-2008, 20:34
@ UP
Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ;)
huauhshahhashahshas leejjjjjeeeee hhahahah..! Up @ Owned XD
Sorry nie chcialem! Wybaczcie
Master-Mada
27-12-2008, 20:56
@ 2up
Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ;)
Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? 8o
@ offtop
Kto expi na demonie? xd
xBardolekx
27-12-2008, 21:37
385383754 xDDDDDDDDDDDDDD wiecie co dopisać nie zapominając o .html Xdddddd
yyy , jakim programikiem to odtworzyc ??:p bo pierwszy raz widze .vrf :p
xBardolekx
27-12-2008, 22:03
nagranie z venta, trzeba mieć venta 3,0,1 kliknac prawym na to białe pole > user > record / playback i tam open wybrać plik i słuchać
Wesolski
27-12-2008, 22:20
Jaki z tego wniosek?
Pozdrawiam serdecznie,
dumny członek ab.
Przykro mi "DROGI" kolego ale to Flow prosiło ab o To by ich nie bili i im pomogli, Ja wiem o tym I wiele innych osób, dlaczego ten co prosił ich o to nie odezwie się i nie powie taki jak wtedy "NIE BIJCIE NAS". Przykro mi to mówić ale muszę bronić strony tych którzy mi pomagali. FLOW wielu z was polubiłem przez te kilka dobrych i złych chwili ale nadchodzi mój koniec z tibia i niestety pozostaje przy ab wiedząc że to dużo nie zmieni, ale wole by ten "śmieszny" char padał po stronie moich dobrych starych znajomych.
Tensz-in
27-12-2008, 22:24
@ UP
Odnoszę wrażenie, że Ty każdego swojego "przemyślanego" posta wklejasz do worda, on podkreśla Ci na czerwono, poprawiasz i dopiero potem błyszczysz na forum jako osoba, która złą pisownią się nie splamiła ;)
HAAHAHA sorry kolego zloty ale jak moja pisownia jest dla ciebie doskonala i poprawiana w wordzie to proponuje zapisac sie na korepetycje z jezyka polskiego albo zalatwic jakies zaswiadczenie o dysgrafii od specjalisty. Haha co gosciu teraz dales....:cup::cup:
btw.
nie kazdy tak przezywa tibia.pl jak ty :(
@ 2up
Tak? To wszystkie słowa bez polskich znaków by miał podkreślane, "wogole" by było podkreślone, bo pisze się "w ogóle", a poza tym nawet tutaj w edytorze postów jest funkcja podkreślania błędnych wyrazów, nie musi nawet nigdzie nic wklejać, więc sory ale sfailowałeś ;)
Ponadto kto jak kto, ale Polacy chyba powinni wiedzieć jak się pisze "alkohol", co? 8o
@ offtop
Kto expi na demonie? xd
nie w edytorze postow tylko to jest opcja FF :/ btw
///FLAMEE xD ale plis jak chcecie nas obrazac albo pogadac o otsie to na tibia com okej? lubie byc publicznie ponizany okej?
Wszyscy wiemy ze Tenshin nie oddawał pass na openy , i grał sam , a wy gadacie głupoty i inne bzdury bo zostaliście kicked z serva i teraz musicie na forum powalczyć ;/
Wiecznyodpoczynek
27-12-2008, 23:24
@ Wiszu
Zostaw ich w spokoju ! :D
Chłopaki sie obraza i się zamkną w swoim hellgate na wieki :P
To nawet lepiej by było. Może chłopaki, by sobie nowe hobby znaleźli, na dwór wyszli, w piłkę pograli. :)
@ Harry~
Ziomuś, nie wiem czy wiesz, ale poprawne pisanie (nie tylko postów, wypracowań, czy felietonów) nie opiera się tylko na ortografii. Niezwykle istotnym elementem języka pisanego jest styl, który u was kuleje.
Nie wiem ile macie lat i szczerze mówiąc - je**e mnie to, ale warto jest wiedzieć, iż poprawiać winni tylko ci, którzy sami są bez winy. :)
/care
Wszyscy wiemy ze Tenshin nie oddawał pass na openy , i grał sam , a wy gadacie głupoty i inne bzdury bo zostaliście kicked z serva i teraz musicie na forum powalczyć ;/
idz walnij ue w n00b czary i udawaj pijanego przed kumplami z tipi
@up
i po jaką pałe ja zaczynałem temat o ortografii musiał mu sie profesor włączyć :x
Wesolski
28-12-2008, 00:00
Po raz kolejny muszę poprawiać ludzi z FLOW AB nie zostało kicknięte żeby tak było to wielu z was nie latało by obecnie po blessy. Nie chcę by FLOW myślało, że staram się jeszcze bardziej skłócić obie strony bądź, że ja zaczynam walczyć na Forum po prostu stwierdzam fakty.
/Wesol
kaffffar
28-12-2008, 01:19
Przykro mi "DROGI" kolego ale to Flow prosiło ab o To by ich nie bili i im pomogli, Ja wiem o tym I wiele innych osób, dlaczego ten co prosił ich o to nie odezwie się i nie powie taki jak wtedy "NIE BIJCIE NAS". Przykro mi to mówić ale muszę bronić strony tych którzy mi pomagali. FLOW wielu z was polubiłem przez te kilka dobrych i złych chwili ale nadchodzi mój koniec z tibia i niestety pozostaje przy ab wiedząc że to dużo nie zmieni, ale wole by ten "śmieszny" char padał po stronie moich dobrych starych znajomych.
Z AB bylo tak ,ze gadalismy o was i padl pomysl zeby wziąć was na swoja strone bo jak nie dojdziecie do nas to dojdziecie do Russela.Jako ,ze zawsze mialem z wami w dobry kontakt wyslali mnie do was na venta zebym z wami pogadal ale z tego co pamietam to nie prosilem was zebyscie nam pomogli tylko powiedzialem jak sprawa wyglada wiec troche przesadzasz mowiac ,ze was prosilem.Nie wiem jak to z wami bylo czy to byl wasz bunt czy to ktos od nas sie wkurzyl ale na pewno nie jest to zwiazane z moja osoba.I nie ja podejmuje decyzje w tej gildi wiec poprostu jestem bezradny.Ja zawsze mialem i w sumie nadal mam z wami dobre stosunki i pewnie mogl bym sie z wami ugadac ,ze jak nie bede po was wpadal to wy nie bedziecie mnie bic ale we Flow sa ludzie ktorych znam dluzej od was i nie mogl bym im nie pomagac gdy potrzebuja pomocy.Tak samo rozumiem was ,jestescie wobec siebie lojalni dlatego walczycie i nie bede mial do was pretensji gdy kiedys od was padne ( co sie nie zdarzy bo jestem pro master kozak pvp i to ode mnie wszystkiego sie nauczyliscie i masturbowaliscie sie na moich filmikach z pkowania XD) bo na waszym miejscu pewnie zrobil bym podobnie.
To sie rozpisalem... ;) Pozdro i cya in battle ;)
Maax'ior
28-12-2008, 01:54
Wie ktoś może, jak włączyć w FIFA 09 Trening jednoosobowy?
Chodzi mi o taki trening:
http://www.youtube.com/watch?v=DF0muJ4hMGY
mam FIFE na PS2. Dziś kupiłem i się nie orientuję
Z góry dziękuje
kaffffar
28-12-2008, 03:20
Wie ktoś może, jak włączyć w FIFA 09 Trening jednoosobowy?
Chodzi mi o taki trening:
http://www.youtube.com/watch?v=DF0muJ4hMGY
mam FIFE na PS2. Dziś kupiłem i się nie orientuję
Z góry dziękuje
Resepect !
@ 2up
@ offtop
Kto expi na demonie? xd
mhm ? tym postem sugerujesz ze polacy sa alkoholikami ?XD
@ Etun
Fail nie odzywaj sie ..... XD
Harry_Bazooka
28-12-2008, 11:13
HAAHAHA sorry kolego zloty ale jak moja pisownia jest dla ciebie doskonala i poprawiana w wordzie to proponuje zapisac sie na korepetycje z jezyka polskiego albo zalatwic jakies zaswiadczenie o dysgrafii od specjalisty. Haha co gosciu teraz dales....:cup::cup:
btw.
nie kazdy tak przezywa tibia.pl jak ty :(
Dobrze wiesz, że w gruncie rzeczy, to wyśmiewasz się sam z siebie B)
Wiecznyodpoczynek
28-12-2008, 11:36
Dobrze wiesz, że w gruncie rzeczy, to wyśmiewasz się sam z siebie B)
Sądzę, że jedyna rzecz, którą dobrze wiemy to ta, że nie zrozumiałeś sensu jego wypowiedzi. :cup:
Po raz kolejny muszę poprawiać ludzi z FLOW AB nie zostało kicknięte żeby tak było to wielu z was nie latało by obecnie po blessy. Nie chcę by FLOW myślało, że staram się jeszcze bardziej skłócić obie strony bądź, że ja zaczynam walczyć na Forum po prostu stwierdzam fakty.
/Wesol
Zgadzam sie w 100 % :) Ab nie da sie kicknac, gdyz nie jest to wojna a ab nie jest przeciwnikiem tylko pk teamem. A jak wiadomo pk team nie podda sie szybko gdyz:
- po pierwsze: nie zalezy mu na levelach poniewaz nie chodza oni na jakies fajniejsze potwory dla zabawy, czy nie zwiedzaja nowych miejsc, nie walcza normalncyh wojen tylko siedza ciagle w ukryciu na swoich noobach polujac na ofiare przelogowujac sie rownie czesto na swoje semi levele zabijaja i znow uciekaja pod oslona noobow w najglebsze zakatki tibi :)
-po drugie: maja sporo kasy z pekowania
-po trzecie: to co robia bardzo dobrze im wychodzi
/eter
Maax'ior
28-12-2008, 13:42
Co tam na Morganie?
Jak dla mnie to AB sobie pekuje i sie przy tym dobrze bawi... No Chyba, że się myle i jak padną to biją matkę krzesłem ARGH !
JESTEM FAJNY !
jestes hujowy
Wesolski
28-12-2008, 15:28
Kafar
Nie chodziło mi o to, że bez nas byście se nie poradzili, ale o to, że są ludzie na tym forum myślący, że ab dołączyło do was bo bało się, że za chwile wygracie wojnę i wyrzucicie ich z serwera. O tusz nie ab doszło do FLOW gdy jeszcze Szwedzi wygrywali, jak i w wojnie RISE vs AVIS również wam pomagali mimo, że byliście na przegranej pozycji, więc uważam ze ludzie nie znający sytuacji nie powinni się udzielać w takich tematach.
/Wesol
Jak dla mnie to AB sobie pekuje i sie przy tym dobrze bawi... No Chyba, że się myle i jak padną to biją matkę krzesłem ARGH !
JESTEM FAJNY !
Weź sie rozbiegnij i w drzewo jeb*ij ;d
Wesolski
28-12-2008, 15:32
JESTEM FAJNY !
SORRY, ŻE NOWY POST ALE NIE ZAUWAŻYŁEM TEGO UP.
Kolego ab gdy pada nie bije matki ani ojca oni jak i ja mają "cashmakerów" na większym poziomie niż owy twój main char, więc jak juz wspomniałem wyżej osoby nie mające pojęcia lub chcące przylizać dla FLOW nie powinni udzielać się na tym forum.
/Wesol
SORRY, ŻE NOWY POST ALE NIE ZAUWAŻYŁEM TEGO UP.
Kolego ab gdy pada nie bije matki ani ojca oni jak i ja mają "cashmakerów" na większym poziomie niż owy twój main char, więc jak juz wspomniałem wyżej osoby nie mające pojęcia lub chcące przylizać dla FLOW nie powinni udzielać się na tym forum.
/Wesol
16:03 Anubis on Morgana [136]: KURWA16:03 Anubis on Morgana [136]: IDIOCI16:03 Anubis on Morgana [136]: PRZEZ PADNIEMY
16:05 Anubis on Morgana [136]: ODEISCIDZ
16:05 Anubis on Morgana [136]: EKURWA <tu sie zalaczyla panika
o tym mowisz wesol?
Wesolski
28-12-2008, 16:32
16:03 Anubis on Morgana [136]: KURWA16:03 Anubis on Morgana [136]: IDIOCI16:03 Anubis on Morgana [136]: PRZEZ PADNIEMY
o tym mowisz wesol?
Po pierwsze Nie wiem z kim mówię więc nie mam zamiaru tego tłumaczyć, a po drugie lepiej w ten sposób panikować i nie padać bo tak mi się wydaje chudy jeszcze nie padł.
Kino_000
28-12-2008, 21:29
hahahhahahah XDDD
Pozdro ;*
Marfink <3
Valyrr
Dec 28 2008, 19:02:33 CET Killed at Level 115 by Emeriss
Marfink
Dec 28 2008, 20:48:07 CET Killed at Level 99 by Mazot
longombardio
Dec 28 2008, 21:15:20 CET Killed at Level 32 by Victoriano Cuenca
Dec 28 2008, 20:37:34 CET Killed at Level 33 by Czookapik
Dec 28 2008, 20:32:14 CET Killed at Level 34 by Poly Ester
and by Nobi Chra
Dec 28 2008, 20:19:55 CET Killed at Level 35 by Cortez
Dec 28 2008, 20:02:21 CET Killed at Level 35 by Cortez
cholera wygraliscie:/
Jest filmik z akcji?
Niestety, nie nagrywalem 8o
Niestety, nie nagrywalem 8o
kamerzysta biegl ale nie zdazyl dobiec ze statku... ;d
Harry_Bazooka
28-12-2008, 22:17
Jak zwykle Flow złoiło dupsko Aboszkom...
Chłopaki, macie tu pograne... ;(;(
kamerzysta biegl ale nie zdazyl dobiec ze statku... ;d
Ten wasz kamerzysta chyba specjalny byl bo z ab by zdazyl dobiec, a jak ze statku nie potrafil to ciezko ;d
a Ty harry zamknij jape, bo co najwyzej mozesz wziac udzial w bitwie noobow i to mainem ;)
Aspirant_kamba
28-12-2008, 22:21
Pytanie moje tyczy sie hansonik jak i Flow Im hunted ;< ? ?DX?DXD?XD??
Ten wasz kamerzysta chyba specjalny byl bo z ab by zdazyl dobiec, a jak ze statku nie potrafil to ciezko ;d
a Ty harry zamknij jape, bo co najwyzej mozesz wziac udzial w bitwie noobow i to mainem ;)
taaa bo sie statek opoznil xD
Harry_Bazooka
28-12-2008, 22:26
Kolego, chyba coś Ci się pomyliło B)
Kolego, chyba coś Ci się pomyliło B)
Kolegów to sobie szukaj gdzie indziej, oke ?;)
Skoro sie myle, to musisz byc pionkiem na tej morganie, skoro nawet na takim forum piszesz ukrywajac sie za nob charem
Harry_Bazooka
28-12-2008, 23:02
Ok, ale nie bij :confused:
Maax'ior
29-12-2008, 00:06
Sorry za tamten post ale nie byłem trzeźwy elo ;]
Elesar Inferno
29-12-2008, 00:26
Pytanie moje tyczy sie hansonik jak i Flow Im hunted ;< ? ?DX?DXD?XD??
Zanim powiesz nastepnym razem do kogokolwiek z nas "a possiesz?" to pierdolnij sie 3 razy w główke prosze i potem zadawaj takie pytania
Ok, ale nie bij :confused:
nie bylo Cie stac na nic lepszego tylko "nie bij ?" Chociaz wcale mnie to nie dziwi ;)
Czooka'pik
29-12-2008, 01:58
Zanim powiesz nastepnym razem do kogokolwiek z nas "a possiesz?" to pierdolnij sie 3 razy w główke prosze i potem zadawaj takie pytania
z tego co jestem dobrze poinformowany to on to powiedział chyab do kogos na nobie ale wiedział ze to któryś z nas. i podobno gdy AB Team czy nie wiem jak teraz sie zwią :P powiedzmy starzy znajomi z którymi grałem w csa "Romka Stara..."itd :D:D :* XDDD to oni bili kazdego kto wpadł im pod reke wtedy i podobno biegales miedzy nimi i cie nie zaaakowali . jakeis powiazania? nie mi sie tłumacz bo ja mam w to wy je bane :D <znaki>
PabloMage
29-12-2008, 02:11
i tak nikt nie ma szans przeciwko WIELKIEJ urizie xD to nie wiem poco te wasze walki ;p
są jakieś ofiary wśród ludzi?
Hansonik
Ozzie Rax 2x
Czookapik
don dzemik
spide inferno
velrath
PabloMage
29-12-2008, 02:27
Hansonik
Ozzie Rax 2x
Czookapik
don dzemik
spide inferno
a co tam Spide robił ;P?
a ktoś od was/nich/ich bo ty z ab (chyba?)
Wesolski
29-12-2008, 02:34
Z AB oraz z Seventh Stand i Morganas Finest nikt nie padł.
/Wesol
PabloMage
29-12-2008, 02:35
Z AB oraz z Seventh Stand i Morganas Finest nikt nie padł.
/Wesol
a wy razem jesteście czy to tylko tak przy okazji itp ;p?
a wy razem jesteście czy to tylko tak przy okazji itp ;p?
nie tak nie nie wiem wyzwaliscie romka starą i macie !
peace and love ;d
Czooka'pik
29-12-2008, 02:55
a no bywa. Romka Stara nie Śpi ;p
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D
a no bywa. Romka Stara nie Śpi ;p
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD D
ale ty zasnoles kthxbye
Czooka'pik
29-12-2008, 03:00
padnij powstań poweride. To jest ból TO JEST BÓJ ! kiled by AB.
Dobra panowie to bawimy sie bawimy dalej ;)
to co teraz panowie mały forum fighting na carlin.pl? :D
DUEL OF HONOR NA CARLIN.PL!!
Master-Mada
29-12-2008, 04:09
Nie wyrobię. Moja babcia spuentowałaby to wszystko słowami: co to się porobiło :p
Wiec tak : Filmik prosze :)
o tym mowisz wesol?
cze ziom, ale ja w ten sposób podnoszę nasz team na duchu, nie jestem takim optymistą jak wy, i nie chwale się że was zabije, w przeciwieństwie do pana Zirkova xd. Poza tym musiałem pisac na default ponieważ jestem leaderem AB a ludzie mnie nie chcieli sluchac, co zrobic =/
Omg, jeśli to byl wielki Shejq to pozstawie to bez komentarza xdXDxDxd
cze ziom, ale ja w ten sposób podnoszę nasz team na duchu, nie jestem takim optymistą jak wy, i nie chwale się że was zabije, w przeciwieństwie do pana Zirkova xd. Poza tym musiałem pisac na default ponieważ jestem leaderem AB a ludzie mnie nie chcieli sluchac, co zrobic =/
pisac na priv chatach na vencie XD
roftl , nie widzialem ze mamy nowego leadera xD
roftl , nie widzialem ze mamy nowego leadera xD
ta, tego od priv chatów co combo na priv chatach bedzie liczyl dla kazdego osobno.
Jest filmik z nocnej akcji ??
Jest filmik z nocnej akcji ??
na redtube
Gimli From Kazz
29-12-2008, 13:47
widze ża abcoki przejeli władze, ale tylko na tym forum ;p
widze ża abcoki przejeli władze, ale tylko na tym forum ;p
tutaj juz dawno, btw akon wrocil juz czy dalej bocicie jego charem?
tutaj juz dawno, btw akon wrocil juz czy dalej bocicie jego charem?
a ty znalazles mozg czy szukacie dalej?
a ty znalazles mozg czy szukacie dalej?
nie rozumiem postu.... to miala byc wrzuta ? jakas taka nieudana....
Kolega 2up powiedzial racje ... a wiec lepiej sie nie odzywaj jak nic nie wiesz konkretnego....... ;)
na redtube
Fajny jestes , zostaniesz moim kumplem , zapłace Ci prosze
Fajny jestes , zostaniesz moim kumplem , zapłace Ci prosze
Nie płać mu tylko mi, a będziemy kumplami na dobre i na złe.
PS.
Ten film jest na redtube XD
Wasz,
~Sky
Aspirant_kamba
29-12-2008, 21:33
Arcano z toba nawet nie chce mi sie gadac bo dla mnie nie jestes graczem z ktorym mialbym cos do Pogadania. Po 2 w tej wojnie nie zrobiles nic tylko przyszedles na gotowe takie jest moje zdanie ;), ja od poczatku wojny bylem do miej wiecej koncowki ale zabrano mi vent bo jak stwierdzono "chciałem ukrasc z moim dobrym rl' 1 ownerem Nirka kurze" co okazalo sie nie prawda i vent nie mam do tej pory ale na to mam wyjebane i od tamtej pory tacy goscie jak mudry thume~ mysla ze cos moga . A co do wyzywania to nie znam waszych wszytskich nubków ale co prawda powiedzialem te zajebiste slowo "aa possiesz" i za to ogar hanosnik chcial mnie zajebac, a mogło wysjc inaczej tyle odemnie pozdro ;)
PS : Kto będzie na I Love new Year :D?
Wesolski
29-12-2008, 22:02
Arcano z toba nawet nie chce mi sie gadac bo dla mnie nie jestes graczem z ktorym mialbym cos do Pogadania. Po 2 w tej wojnie nie zrobiles nic tylko przyszedles na gotowe takie jest moje zdanie ;), ja od poczatku wojny bylem do miej wiecej koncowki ale zabrano mi vent bo jak stwierdzono "chciałem ukrasc z moim dobrym rl' 1 ownerem Nirka kurze" co okazalo sie nie prawda i vent nie mam do tej pory ale na to mam wyjebane i od tamtej pory tacy goscie jak mudry thume~ mysla ze cos moga . A co do wyzywania to nie znam waszych wszytskich nubków ale co prawda powiedzialem te zajebiste slowo "aa possiesz" i za to ogar hanosnik chcial mnie zajebac, a mogło wysjc inaczej tyle odemnie pozdro ;)
Kamba
Muszę przyznać, że Kura jest tak naprawdę fałszywy.
Pytanie z kąt i dlaczego tak przypuszczam?
Przed wyrzuceniem ab z "SUPPORTERÓW FLOW" Kurka mówiła, że co by się nie działo będzie z AB, a na drugi dzień zawalił chara dla Romka.
/Wesol
Elesar Inferno
29-12-2008, 22:43
To po co w grze mi zawracałes dupe :)? Nie interesuje mnie co myślą o mnie ludzie tacy jak ty pisz sobie do woli.
MalutkiDrut
29-12-2008, 23:34
Oklamaliscie nas ;(
http://www.redtube.com/?search=tibia
Pinio777
29-12-2008, 23:35
A wpisywales "morgana" ? XDDDD
Aspirant_kamba
29-12-2008, 23:49
To po co w grze mi zawracałes dupe :)? Nie interesuje mnie co myślą o mnie ludzie tacy jak ty pisz sobie do woli.
Kto ci człowieku zawracał dupe w grze o czym ty wogole pi********!. To ty do mnie z ryjem jak byłes na noobie "Masz hunted kurwa!","Zobaczysz Kurwa Padniesz" i tak zaczeła sie rozmowa a nie ze ja w grze ci zawracałem dupe...
aa z dojebaniem "Nie interesue mnie co myslą o mnie ludzie tacy jak ty" tzn co jestem gorszy niz ty albo ktos inny z tego forum zastanów sie dzieciaku co piszesz elo~
Gówno w dupie :D!:o
Nirek-Devilek
30-12-2008, 00:17
BOGATYNIA ROXANDO :d hahah kamba widzę wczótę na tibje przyjołeś XDDDDDd
Aspirant_kamba
30-12-2008, 00:32
BOGATYNIA ROXANDO :d hahah kamba widzę wczótę na tibje przyjołeś XDDDDDd
No a jak Michau! Co oni będa nas wypie***** z serva trzeba troche podszkolic skilla na forum ;D
Nirek-Devilek
30-12-2008, 00:45
hahah wyjebane mam w ta gra i ten serwer :P nie wiem po co ty wogule w to grasz i dyskutujesz tu na forum jeszcze ;D z ludzmi co nie wiedza co to jest suwmiarka
MalutkiDrut
30-12-2008, 01:05
Probowalem tez nie dziala ;< Aspirant forum fajter <38o
kaffffar
30-12-2008, 01:31
Ludzie coraz trudniej sie czyta to co piszecie i coraz trudniej was zrozumiec..
Maax'ior
30-12-2008, 02:14
Co to sie dzieje..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.