zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Guild Wars

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7

Khazid
07-06-2007, 21:53
Już napisałem, ale tego tematu prawie nikt nie przegląda, także nikle oceniam swoje szanse.

No cóż.

Nadrill
07-06-2007, 22:39
Kiedyś do CDA był dodawany trial GW. Czy ktoś wie, czy on jeszcze działa? Jeśli tak, to Ci zarzucę.

Khazid
08-06-2007, 13:07
Prześlij mi to się przekonamy :) Najlepiej w formie PW :)

_WrD_
09-06-2007, 17:09
Zobaczcie na stan kasy xD:
http://img185.imageshack.us/img185/4407/beztytu322uwo7.png

_WrD_
11-06-2007, 11:04
Hih xD
Zacząłem grać rangerem na Elonie, musze przyznać że Varesh Ossa i Abbadon(czy jak to tam on się nazywa xD) wciągają. Mojego paladyna oczywiście nie opuszczę, ale postanowiłem grać dwoma postaciami.

Takie pytanko:
Jaka profesja najszybciej farmi w UW? Kumpel mówi, że ritek, ale coś nie chce mi się wierzyć... Wiem, że warrior najwolniej, ranger też dość wolno(to stawianie trapów jest >.<).

Walrock
11-06-2007, 14:11
Twój kumpel ma rację, Rt/W lub W/Rt.

X-Zero
11-06-2007, 15:32
Mam już GW :D

Pytanko:
Jest jakaś forumowa gildia lub coś w tym stylu?

Pozdro!

@Nadrill:
A ja mam trial 14 dniowy xD

@down:
Ja pewnie też komuś dam...bo po jakiego grzyba mi, jak mam full xD

Nadrill
11-06-2007, 18:31
@Nadrill:
A ja mam trial 14 dniowy xD

Ja klucz Z Nightfalla dałem koledze(z którego nie skorzystał), Do Factions nie było, a Z Proph dalej mam na zapas.

_WrD_
11-06-2007, 18:46
Twój kumpel ma rację, Rt/W lub W/Rt.
No to jest 'prawie' to samo(różnicą jest atrybut podstawowy), ale właśnie on farmi najwolniej.
On mówił o Rt / Me :P
E/Mo też bardzo szybko farmi: zbiera wszystkie moby do siebie, żeby go okrążyły, wali meteor shower i jakąś elitę, która wygląda jak fire storm ;p
Gigant damage xD

@up
Do factions nie było, bo dali do CDA, więc byłoby to bez sensu... xF

kołbaś
11-06-2007, 20:22
a ja tak mysle moze kupic sobie gw. Co polecacie kupic gw tylko NF czy moze zwylaka i Fac~ razem ?? No i jakie sa tego ceny

Walrock
11-06-2007, 22:06
Forumowej gildii nie ma chociaż ja z Ashlonem jesteśmy w BTO.
@Wrd
Kojaże ten build chyba, ale on się bodajże nadaje do farmienia smitów, zresztą odkąd ecto staniało, nie farmie ani w UW ani w FoW tylko w Ring of Fire na har modzie.

Ashlon
11-06-2007, 23:32
a ja tak mysle moze kupic sobie gw. Co polecacie kupic gw tylko NF czy moze zwylaka i Fac~ razem ?? No i jakie sa tego ceny

Najlepiej wg mnie zaczac od podstawki - Prophecies. Najwiecej klas, najwiecej skilli dla nich, dlugie toto i przyjazne dla poczatkujacych.

Kajulec
11-06-2007, 23:49
Jakos mnie do GW przestalo ciagnac.. eh..

kołbaś
12-06-2007, 08:47
Najlepiej wg mnie zaczac od podstawki - Prophecies. Najwiecej klas, najwiecej skilli dla nich, dlugie toto i przyjazne dla poczatkujacych.

haha to dobze bo teraz w CD Projekt prophecies ma 50% zniżki

_WrD_
12-06-2007, 10:06
Własnie - dla początkujących graczy w GW polecam Prophecies. Factions i Nightfall są już dla bardziej obeznanych - wymagają trochę znajomości GW.
Kup na gram.pl, tak jest po 65 zł.

Khazid
12-06-2007, 17:18
Kurde, super gra. Właśnie przed chwilą odpaliłem, dałem na razie fabułę i stworzyłem bohatera. Na moim kompie (p4 1.7, 256sdr, radeon9600) chodzi bez najmniejszego laga :)

Mam pytanie - da się gdzieś zgrac mapy? Ew. czy kupuję grę oryginalną to czy podczas instalacji się wgrywają? Strasznie to jest irytujące, czekac po 30 min na każdą lokację.

Z czym najlepiej łączyć zabójcę (2 profesja)? Bo chyba tąpostacią będę grał.

No i ostatnie - podczas grania fabuły rozumiem, że potem (po szkoleniu itd.) będą grał z ludźmi, a nie z botami?

X-Zero
12-06-2007, 17:37
Kup na gram.pl, tak jest po 65 zł.
JAK TO?! oneoneoneone111
A ja kupiłem za 130, tydzień temu ;(

@edit:
Jaki jest najlepsze (najfajniejsze ;d) połączenie postaci? Bo ja teraz gram E/M, lecz robi się ciężko <coś zrobiłem i teraz wszędzie za mocne potworki ;/>

Nadrill
12-06-2007, 17:59
Mam pytanie - da się gdzieś zgrac mapy? Ew. czy kupuję grę oryginalną to czy podczas instalacji się wgrywają? Strasznie to jest irytujące, czekac po 30 min na każdą lokację.

Da się. Prawym przyciskiem kliknij na skrót do Guild Wars i dopisz komendę -image. Następnie włącz grę i czekaj. Gra zacznie ściągać wszystkie rzeczy, które dociąga podczas rozgrywki. Polecam zostawić komputer na noc, jest dużo do zasysania.
Przykład: D:\Guild Wars\Gw.ekse -image
Oczywiście, jeśli masz gdzie indziej zainstalowaną grę, zmień adres folderu lub literkę dysku.

Z czym najlepiej łączyć zabójcę (2 profesja)? Bo chyba tąpostacią będę grał.

Hm, ja wybrałem nekromantę, bo miał Plague Touch. Bardzo przydatny skill dla sina. Wybierz, która Ci odpowiada, drugą profesję będziesz mógł później zmienić.

No i ostatnie - podczas grania fabuły rozumiem, że potem (po szkoleniu itd.) będą grał z ludźmi, a nie z botami?

Tak, jednakże boty możesz dołączyć do drużyny. Czasem nie ma potrzeby szukania graczy do małego questu, skoro możesz wziąć henchmenów.

P.S Polecam zakupienie GW, jest promocja na gram.pl i Wirtusie.
Cieszę się, że działa. ;)
Ale żeście mi smaka narobili, aż zaraz zainstaluję GW...

Tiases'Master
13-06-2007, 11:06
Hih xD
Zacząłem grać rangerem na Elonie, musze przyznać że Varesh Ossa i Abbadon(czy jak to tam on się nazywa xD) wciągają. Mojego paladyna oczywiście nie opuszczę, ale postanowiłem grać dwoma postaciami.

Takie pytanko:
Jaka profesja najszybciej farmi w UW? Kumpel mówi, że ritek, ale coś nie chce mi się wierzyć... Wiem, że warrior najwolniej, ranger też dość wolno(to stawianie trapów jest >.<).
Boże ludzie nie dobijajcie mnie mówiąc, że najszybciej się na UW expi W/Rt czy Rt/W. Takimi postaciami robisz Underworld'a gdzieś w około 30-tu minut a taki Elementalist'a/Mesmer robi Underworld'a gdzieś w około 15-tu Minut. Na dodatek dużo szybciej ubija moby a nie jak W/Rt czy Rt/W który jak zrobi mały błąd płaci za to zgonem.

@UP: Nie wiem jak ty ale według mnie najlepiej na drugą postać wsadzić Warrior'a dla Assassina ponieważ dzięki jego Stance'om wrogowie(Czasami nie Monkowie)padają gdzieś w 2 sekundy.

@2x UP: Graj Elementalist'o/Mesmer'em a dobrze na tym wyjdziesz ponieważ ta postać ma największy Dmg i najszybciej nim się expi w Underworld'zie.

Pozdrawiam.
Tiases

_WrD_
13-06-2007, 22:56
@up
Tiases? Ten Tiases co był kiedyś w MOC? xD(albo nadal jest, już nie wiem xP)
Ten kumpel to Drax, pewnie go znasz, chyba się pokłóciliście ;p
Chodziło mi tu o Rt/Me, a nie Rt/W, czy W/Rt(to farmi bardzo wolno...).

BlakHant
15-06-2007, 17:13
JA może dostane se GW podstawówkę ale muszę przekonać mame :)

_WrD_
15-06-2007, 22:16
@up
Uzbieraj swoją kasę i 'se' kup, twoją mamę nie powinno to obchodzić, co kupujesz, to twoja kasa w końcu. :P

X-Zero
16-06-2007, 01:23
@Up:
Jeśli nie ma 13 lat to nie może kupować droższych rzeczy...tak słyszałem

No żeby nie było offtopa powiem:
Jestem w gildi TBS xD
<idiotyczne, ale nie chciałem robić offtopa :p>

@BlakHant:
Eee...chodzi o podział tańsze i droższe, przy czym tańsze to np. cukierki xD

_WrD_
16-06-2007, 21:49
Sry post do kasacji. xD

BlakHant
16-06-2007, 22:41
Droższych? Przecież to nie dużo...
@edit jade jutro do media może sie zgodzi ;)
Mam już GW...Po prostu... nie mam monitora :(

GW:Prophorcies oddaje jutro...
Powód:Nie uradzi na 256 Ram,2 ghz...Minimalnie to 512 ramu

_WrD_
18-06-2007, 15:13
@up
auhsuahsuahs xD
Kup sobie nowy komputer!

@topic
ponownie wróciłem do [MOC] xD

BlakHant
18-06-2007, 16:55
@up
auhsuahsuahs xD
Kup sobie nowy komputer!

@topic
ponownie wróciłem do [MOC] xD

Jakiemuś tam kolesiowi z forum : p4 1.7 ghz 256 ram mu chodziło ładnie.Spróbuje

X-Zero
18-06-2007, 17:14
Spróbuj, ja mam 256 RAM i mi ładnie działa...eeee...no może nie w 100%-mam lagi w mieście :D

Co do karty grafiki to mam cienką xD

BlakHant
19-06-2007, 08:40
Widziałem scrina,że koleś tam miał 4 kwadraciki zapełnione charami,czy to party czy herosi,a może pomocnicy.
No i jedno pytanko:Jaką klasą najłatwiej grać,bo myśle nad woj/mnich albo ranger,a może elementalista?

Pedziej
19-06-2007, 08:49
@up
Te kwadraciki to posctacii które są na danym kącie.
Którą profesją najlepiej grać??
Tą którą ci będzie się grało najprzyjemiej!
Tu profesje są bardzo wyrownane

BlakHant
19-06-2007, 09:24
@up
Te kwadraciki to posctacii które są na danym kącie.
Którą profesją najlepiej grać??
Tą którą ci będzie się grało najprzyjemiej!
Tu profesje są bardzo wyrownane

OK.Jak łowca ma zdobyć zwierzaczka?

Walrock
19-06-2007, 09:31
Dostajesz czar dzięki któremu możesz złapać zwierzaka, wystarczy na niego klinać i użyć czaru.

BlakHant
19-06-2007, 17:39
Dostajesz czar dzięki któremu możesz złapać zwierzaka, wystarczy na niego klinać i użyć czaru.

A od którego poziomu jest ta umiejętność.

P.S:To offtop ale ok.Postać z plakatu Podstawówki nekro nie ma oczu !

Walrock
19-06-2007, 17:42
http://gw.gamewikis.org/wiki/Charm_Animal

BlakHant
19-06-2007, 18:23
http://gw.gamewikis.org/wiki/Charm_Animal

Ok.A teraz takie noobowskie pytanie : Czy można nazwać zwierzaka,a i w askalon city sie zaczyna?

X-Zero
19-06-2007, 20:03
Tak w ascalon, zwierzaka nazywasz przez komendę /petname <nowe imię>.

A co już masz grę?

@edit:
Najpierw napisałem "skilla nazywasz" XD XD XD XD <rotfl>

_WrD_
19-06-2007, 23:12
Znalazłem takie cuś na google: xDD
http://vnmedia.ign.com/screenshots/gw/5077893.jpg
Podoba mi sie to :D

X-Zero
19-06-2007, 23:34
Hehe spoko :-)

Jakoś w tej mojej gildi cicho, a na chacie sojuszu to się dogadać nie da xD (za dużo osób)

@edit:
Dzisiaj fajny team na misji był...no a tu taki screen:
http://img114.imageshack.us/img114/3426/gw007ly4.jpg
Chciałem uchwycić te poczwary itp. Jedyny screen na którym tak ładnie się ustawili ;D
~Qubik to ja...weźcie czasem piszcie do mnie bo mi się nudzi ;d

@down:
Wyvern

_WrD_
23-06-2007, 15:00
@up
Jaką masz zbroję? Mi się wydaje że to Wyvern, a może Elite Dragon?

Zephi
23-06-2007, 18:50
A ja mam takie małe pytanko...

Za pare dni bede mial nightfalla, czy duzo strace robiac postac z podstawki bez skilli z innych kampanii? Czy to wszystko jest wyrownane, ze majac tylko nightfall nie bede za bardzo odbiegal sila od graczy majacych wszystkie czesci?

Walrock
24-06-2007, 12:39
Jest to w miare wyrownane. W PvE spokojnie dasz rade, ale powazne granie pvp z jedna kampania jest niemozliwe.

Zephi
24-06-2007, 13:12
Jak mnie wciagnie to i tak kupie reszte ^^

Walrock
27-06-2007, 19:51
Kilka ssow:

Farm Baltazrow na zaishenach :D

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw407.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw405.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw404.jpg

Dlaczego warto farmic do poludnia ;]

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw396.jpg

Boty gratuluja sobie wygranej 0o

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw403.jpg

Komentarze po przegranym TA

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw399.jpg

Pogrom Luksonow

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw397.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw360.jpg

M4r3X
29-06-2007, 18:00
A ja mam pytanie z innej beczki, orientuje sie ktos w cenach moze?

Bo kupiłem Forgotten Sword (15^50, +30hp, i armor penetration 20%) za 25k

Oraz tarcze z Req 9 STR, +30 hp, dmg red -5 (20%) [Zwie sie Exalted Aegis bodajże) za 30k

I nie mam pojęcia kto zrobił lepszy interes. Gość na mnie czy może ja na nim? =D

I drugie pytanko: Czy może ktoś mnie przerunnować do Grotto? Najdalszy punkt na na południu to u mnie Droknars Forge.

Jak coś odzew na
1. Unexpected Savior
2. Born to Annihilate

Ashlon
29-06-2007, 18:41
Wydaje mi sie, ze obydwoje zrobiliscie rownie udany interes, chociaz ceny sie szybko zmieniaja. Najlepiej sprawdzic oferty na guildwarsguru.com.

Ja cie niestety nie przerunuje, bo nie umiem ;)

Gallar
30-06-2007, 00:19
A ja wczoraj kupiłem podstawkę, i tak sobie co jakiś cza pogrywam ; )
Jedna rzecz mnie tylko straszliwie irytuje. Mam tam jakieś opancerzenie wyrobione u npca, po ~50 defa, ale kuźwa. Młotek, młotek, młotek.
Mam aż 7 lew, ale anyway, doradzi ktoś, skąd zdobyć młotka, co to przypierdoli za więcej niż 20ścia?

#edit:
ew. jakiś toporek lepszy, bo patrze tutaj, skille od toporków odblokowane mam ; )
bo gw używane od kumpla zakupione, więc on odblokował widać

_WrD_
30-06-2007, 00:58
@up
Tia, pisz wiecej o tym, że kupiłeś nielegalnie GW... Najlepiej napisz o tym do ArenaNet... Wiesz, że zawsze znajdzie się jakiś kapuś, co to napisze do ANet i dostaniesz bana?? Nie mówię, że ja :P

I w ogóle warrior sux ;p Młotek? Młotek kup u graczy, NPCów, albo farm aż ci jakiś dobry wypadnie... Nie mów, że nie znałeś żadnego z tych sposobów? -.-

Ashlon
30-06-2007, 01:08
@Gallar : nic dziwnego, ze walisz po 20 na 7 lvlu ;). Dobre mlotki kupisz w kazdym wiekszym miescie - Ascalon, Lions Arch, Denravi, Droknars, Amnoon Oasis. Taki z gownianym upem i max dmg nie kosztuje wiecej niz 1-2k. Pamietaj - im wiekszy lvl w hammer mastery, tym lepiej.

Gallar
30-06-2007, 01:36
@Gallar : nic dziwnego, ze walisz po 20 na 7 lvlu ;). Dobre mlotki kupisz w kazdym wiekszym miescie - Ascalon, Lions Arch, Denravi, Droknars, Amnoon Oasis. Taki z gownianym upem i max dmg nie kosztuje wiecej niz 1-2k. Pamietaj - im wiekszy lvl w hammer mastery, tym lepiej.

gdzie?
bo w ascalon gosc który ma [uzbrojenie] tylko bronie dostosowuje, ale nie sprzedaje ; x

M4r3X
30-06-2007, 01:57
gdzie?
bo w ascalon gosc który ma [uzbrojenie] tylko bronie dostosowuje, ale nie sprzedaje ; x

Ja bym sie w to nie bawil, znajdź sobie jakaś gildie i popros kogo zeby ci rzucił złotym itemkiem, on sam pewnie ma tego pod dostatkiem, a tobie wystarczy dość długo.

A w sklepie to jedynie zbroje załatwiaj sobie, najlepiej runnera do droks sobie znaleźć - często sie typki trafiają co za free biegają testując build.

//btw

Może ktoś pomóc w zrobieniu paru misji? Henchmani są nieco nieudolni,, a zwykli gracze często biegną naprzód etc, nie robiąc bonus, a ja chce ładny title przy nicku mieć ; D

Jak coś narazie jestem w D'Alessio Seaboard. Tak jedna osoba z 20lv powinna wystarczyć, bo misje trudne nie są.

odzew na:
Born to Annihilate
lub napiszcie wlasne name to ja zagadam.

Gallar
30-06-2007, 10:32
Ja bym sie w to nie bawil, znajdź sobie jakaś gildie i popros kogo zeby ci rzucił złotym itemkiem, on sam pewnie ma tego pod dostatkiem, a tobie wystarczy dość długo.

nie kochają mnie, w gildii owszem jestem, ludzi owszem proszę.
i ni chv ; <
a u npców, kuźwa, w ascalonie broni znaleźć nie umiem.

Heliwurab
30-06-2007, 15:30
U NPC miastowych nie ma broni. Wypadają z potwórkow bodaj kolekcjonerów ;) Uzbieraj sobie pare rzeczy z potworkow, sprawdz na mapie albo http://guildwars.pl/?art=47
http://guildwars.pl/?art=44

ktory kolekcjoner co zabiera, no i znajdziesz pare itemków. Ja powiem że jakies 5 lvli siedze na lasce i to-to drugie za jakies 7 stów ;P

_WrD_
30-06-2007, 19:54
@up
Są u NPC bronie w miastach, np. Yaks Bend, Piken Square itp... Ale tam są lipne bronie.

Napisz w jakimś dużym mieście "WTB good hammer" lub cośtam, ktos się na pewno odezwie.

EDIT:
Nudziło nam sobie z kuplem więc urządziliśmy sobie Necro Dance xD
Ja to ta po lewej, 17 lvl, canthan armor, a ten po prawej do mój kumpel z Rla, on ma Elite Luxon armor ;p Fajny nie? xd
http://img175.imageshack.us/img175/7199/necrodanceel3.png

Kajulec
02-07-2007, 23:22
;<
Pogralbym sobie w GW, ale nikogo nie mam z kim moglbym pogadac. Jak cos to msg na Monyca Maai plx.

_WrD_
03-07-2007, 19:29
@up
To ty kupiłeś GW tylko po to, żeby sobie tam gadać? Od tego jest GG...
Znajdź sobie jakąś fajną polską gildię, jest ich pełno. Albo załóż swoją xD

Rupert
05-07-2007, 22:48
Ja osobiście polecam [MROK]. gildia PvE, całkie miła atmosfera.
mój nick w GW to Cilivio Inferno (E/ME20) lub też Cilivio Warrior(dzisiaj założyłem. W/Mo11)
Jak chcielibyście porobić misje i questy na tyrii lub canthcie to piszcie.

Walrock
05-07-2007, 23:14
@Rupert
A ten W/Mo to z mendingiem ?? XD

Kajulec
05-07-2007, 23:25
@up
To ty kupiłeś GW tylko po to, żeby sobie tam gadać? Od tego jest GG...
Znajdź sobie jakąś fajną polską gildię, jest ich pełno. Albo załóż swoją xD

Mam Cie w 'znajomych', ale nigdy Cie nie ma. ;p

Ghard Lage
06-07-2007, 00:00
nie kochają mnie, w gildii owszem jestem, ludzi owszem proszę.
i ni chv ; <
a u npców, kuźwa, w ascalonie broni znaleźć nie umiem.

Zwykła broń z max statami bez żadnych dodatków kosztuje u ludzi z 500g więc dość tanio.

Rupert
06-07-2007, 15:05
@Rupert
A ten W/Mo to z mendingiem ?? XD

hm, nie jestem zbytnio wtajemniczony w GW ale z tego co słyszałem to szydzi się z w/mo z mendingiem, o to Ci chodzi?

skaarj1989
06-07-2007, 17:32
W GW najlepiej się gra GvG, jest po prostu nie do pobicia, ogólnie cały system PvP.

Tasker
08-07-2007, 00:51
Grałem w GW i według mnie ta gra jest głupia. Jedynie grałem w nią dalej dlatego że miała ciekawą fabułę i nic poza tym. A kiedy usłyszałem że ma wyjść GW2 to myślałem że niezdzierże. Po co w nią grałem? Żeby zaraz mi tu 2 część robili?(nie tego oczekiwałem po dobrej grze MNO czy tam CO) Przeniosłem się na WoW'a, jest duuuuużo lepszy, co z tego że trzeba ten abonament płacić. Jakoś +9mln osobą które grają w WoW to nie przeszkadza
GW +3mln graczy, WoW +9mln

Walrock
08-07-2007, 12:19
@Tasker
Co wg Ciebie jest lepsze w WoWie, np to ze zeby byc pro evul i miec wymaksowana postac trzeba spedzic iles tam godz. ??

Ashlon
08-07-2007, 13:39
Ekhm, miliardy much jedza kupe, wiec ona na pewno jest dobra? :D Ilosc nie znaczy o jakosci.

Mnie odrzuca od WoWa grindowanie, zla balansacja postaci, praktycznie pve-only, grafika rodem z warcraft3 i abonament.

.Matrik.
08-07-2007, 14:37
Eee... Tasker... Ale GW2 będzie jak WoW (ale ze zwalonymi rasami) i chyba w 2010 (czy 12) roku...

Walrock
08-07-2007, 15:00
Dlaczego wszyscy uwazaja ze gw2 bedzie jak wow, rownie dobrze mozna powiedziec ze bedzie jak lineage2.

Tasker
08-07-2007, 17:46
O ile wiem w GW2 będzie można skakać i ślizgać się tak jak w WoW'ie a w L2 sie nie da. Najbardziej podoba mi się to że większość negatywnych komentarzy co do WoW'a składają ci którzy w niego nie grali. Co mnie jeszcze wkurza w GW?
Ciągle płatne dodatki a potem 2 część do której nie można przenieść swojej postaci (coś jak w Lineage). Właśnie dlatego zacząłem grać w MNO żeby tego uniknąć :/. Zresztą tak wychwalacie GW a gra w niego o +/- 6 mln ludzi mniej. Duża różnica, nie?

A co jest lepsze w WoW'ie?
-PvP
-rasy
-raidy
-mounty
-piękny nieograniczony świat (brak niewidzialnych ścian)
-historia
-battlegroundy(czy coś takiego)
-brak ładowania mapy
-lepsze questy
-latające wierzchowce
-profesje
-grafika(zależy jaka komu pasuje)
-muzyka
-można mieć przy sobie więcej skilli
-kiedy postać nie używa broni może ją schować
-pływanie, skakanie, siadanie (bez komend)
-w teamie nie musi być tak mało osób jak w GW

mogę tak wyliczać w nieskończoność

ocena Clicka! GW i WoW'a

GW-5
WoW-6
Wystarczy?

a GW2 to będzie tylko tandetna podróbka WoW'a@Tasker
Co wg Ciebie jest lepsze w WoWie, np to ze zeby byc pro evul i miec wymaksowana postac trzeba spedzic iles tam godz. ??
W dodatku wprowadzono coś takiego jak Honor PvP

.Matrik.
08-07-2007, 20:03
Co to MNO?

Erhion
08-07-2007, 20:10
Tasker a wiesz co? Wszystkie twoje argumenty to nic, bo WoW to płatna gra, a GW nie. I co? Co z tego, że ma płatne dodatki? W WOWIE musisz ciągle płacić a w GW raz na jakiś czas tylko jeśli chcesz sobie kupić dodatek. A wcale nie musisz.

Brojek
08-07-2007, 20:20
gra to scierwo odradzam kazdemu, wywalilem 90zl na gre i po 3 dniach znudzila mi sie monotonia biegania po kontynencie

.Matrik.
08-07-2007, 20:22
Że niby GW to ścierwo? GW to bardzo fajna gra, z dobrym PvP i fajnym systemem gry.

edit: zajebistym PvP. I GvG.

Tasker
08-07-2007, 20:52
Ehh... Mnie jakoś nie przeszkadza ten abonament i 9mln ludziom też i nawet niech se jest ten abonament bo sobie blizzard zasłużył.
Jest też wiele innych gier abonamentowych np. LotR, L2 a jakoś ludzie w nie grają
@up
Taak GW to ścierwo

Walrock
08-07-2007, 21:30
@Tasker
1)Nie gralem w WoWa, wiec mi wytlumacz dlaczego tam jest taki dobry system pvp.
2)Grafika co kto lubi, to fakt, ale w GW nie widzilem szesciokatnych drzew.
3)Historia czy tam fabula, w GW jest imo lepsza, bo na tym opiera sie gra, a nie na grindzie.
4)Nieprzeginaj z pojeciem nieograniczony swiat ;]
5)6mln mniej ok. ale za to jakich ludzi. Z tego co slyszalem od znajomego najlepiej grac po 22, kiedy to banda niewyzytych 12 latkow idze spac.
6)Jak mozesz wyliczyc w nieskonczonosc to poprosze cie o jeszcze troche argumentow ;]
W tibie tez ludzie graja, ale jakos nie mam na jej temat dobrego zdania.
@Brojek
Jak nie umiesz, zaglebic sie w fabule, i liczysz tylko zeby zrobic jak najwyzszy lv i wymkasowac armor zeby byc pro to idz grac w tibie.

M4r3X
08-07-2007, 22:04
Więc tak:

@Tasker

Grałem w Wowa (400h na xfire) oraz dopiero zacząłem w GW (ok. 120h), ocenie to obiektywnie oraz nawrzucam swoja typowa gadka:

"Questy" - bynajmniej nie są lepsze, kiedyś sądziłem odwrotnie bo w WoW'a grałem po raz pierwszy, racja - w wowie questów jest więcej, jednak dużo z nich opiera się na grindzie, zdarzały się perełki owszem, nie sadzę inaczej.

"Battlegroundy(czy coś takiego)" - 'czy coś takiego?!' Nie wiem, grasz w wowa a nie słyszałeś o polach bitew? Z treści nawiasu właśnie tak wnioskuje.

"latające wierzchowce" - zapomniałeś tylko dodac że latać mozna tylko za DP

"piękny nieograniczony świat (brak niewidzialnych ścian)" - idziemy w ślady dziadziusia Stalina i wmawiamy ludziom nieistniejącą utopię ? Jeśli mamy od czegoś zacząć radze wyrzucić przedrostek -nie, oraz przymiotnik piękny.

"muzyka" - od siebie powiem ze ani w wowie, ani w gw nie slucham muzyki in-game bo jest denna =p

"PvP" - PvP zgodzę się jest dobre, lecz tylko dobre. Naprawde jesli uważasz że PvP 'Wowowskie' bije te z Guild Warsa to się mylisz.

"brak ładowania mapy" - jak to sie nie ładuje jak się ładuje? =D uzywałeś statku kiedyś ?

"można mieć przy sobie więcej skilli" - imo to własnie jest zaleta GW, nie wada. Bo trzeba myśleć z czym iść na misje, pvp a nie z calutkim arsenałem niczym czołg.

a co do ludzi - to bynajmniej przytoczę tu święte słowa poruszone przez Ashlona
"Ekhm, miliardy much jedza kupe, wiec ona na pewno jest dobra? Ilosc nie znaczy o jakosci."

W końcowych słowach chciałbym też poruszyć to żebyś nie kierował się ocenami z Clika, CD-Action, czy tam ki diabeł wie czego. Liczy się to co jest 'ołrajt' dla ciebie, nie dla innych. btw, ludzie mówią że masz małego - to znaczy że tak jest?

Oraz jeszcze jedno, nie mam zamiaru w tym poscie poruszyć sprawy GW vs Wow, obie gry są genialne, grałem w obie, i nie żałuje. Nie mam zamiaru również uświadamiać tobie że 'GW ROCKSKSKS!!111' 'WOW SUXKOSXK!!111' bo to zależy tylko od gustu, a o gustach sie nie dyskutuje =p

X-Zero
08-07-2007, 22:19
Każdy woli inną grę, nie czaisz?

Jak dla mnie to WoW jest do dupy...grałem i co? Idę, morduję jakieś potwory, robię questy, wbijam duży lev, maksuję armor itp. -- jestem super w Pvp, w GW jest to nie możliwe!
WoW jest bardziej porównywalny z Tibią - robisz duży lev, jesteś pr0 (oczywiście zazwyczaj WoW wygra ;p) Gw to zupełnie inna gra...W prawdzie na początku zdenerwowało mnie to łażenie i zabijanie potworów, bez innych graczy, ale tak zawsze jest na początku...później jest inaczej...

No i tyle na temat WoW vs. GW...a tymczasem mam przerwę w GW, chyba że mnie jakoś zmobilizujecie ;]

Tasker
08-07-2007, 23:04
pisząc w nawiasie "czy coś takiego" miałem na myśli nazwę a nie to co to oznacza.
Zgodzę się z Tobą że mało miejsc na skille to raczej zaleta GW ale do mnie to się raczej nie podoba.

-Latające Wierzchowce to również jest transport w Azeroth ale nim nie sterujesz.
-Questy moim zdaniem lepsze są w WoWie.
-PvP nie zgodzę się z Tobą ponieważ w PvP WoWie nie chodzi tylko żeby se do przeciwnika podejść i klikać sobie w skille tylko np. skakać na niego i bić itp.
-Ładowanie mapy chodziło mi to że jak wchodzisz do miasta to Ci się jak w GW nie ładuje.
-Świat kiedy w WoW chciałem zeskoczyć z górki, przepłynąć rzekę mogłem to zrobić bo nie ograniczały mnie żadne "niewidzialne ściany" a w GW nawet nie mogłem przejść małego jara lub kałuży nie mówiąc już o pływaniu.
a co do ludzi - to bynajmniej przytoczę tu święte słowa poruszone przez Ashlona
"Ekhm, miliardy much jedza kupe, wiec ona na pewno jest dobra? Ilosc nie znaczy o jakosci."
hmm.. jednak te miliardy much płacą ten abonament a czemu? Bo lubią jeść tą
"kupę".
W końcowych słowach chciałbym też poruszyć to żebyś nie kierował się ocenami z Clika, CD-Action, czy tam ki diabeł wie czego. Liczy się to co jest 'ołrajt' dla ciebie, nie dla innych. btw, ludzie mówią że masz małego - to znaczy że tak jest?
Pokazywałem tylko co inni myślą a tych grach (w każdej gazecie o grach, lepiej zawsze wypadał WoW)
WoW jest bardziej porównywalny z Tibią - robisz duży lev, jesteś pr0
mówiłem przecież że w dodatku został wprowadzony honor PvP więc Ci którzy grają 24/7 nie są już lepsi od tych co np 1,2,3 dziennie

Jeszcze jest coś w czym WoW jest lepszy a mianowicie praca i wkładanie kamieni do broni(tylko w dodatku)

No ale każdy gra w co lubi a to zależy od gustu a jak już ktoś napisał o gustach się nie dyskutuje.
Miłej gry ;)

Walrock
08-07-2007, 23:52
A powiedz mi cos o zbalansowaniu postaci w WoWie, jesli jest tam cos takiego.
Jesli powolujesz sie na ocene gier przez innych to polecam strone http://mmorpg.com (http://mmorpg.com/).

Tasker
08-07-2007, 23:54
@up
wyrażam tylko swoją opinie

oglądnijcie se to
http://pl.youtube.com/watch?v=n4TyqYsC26g

Hustlerek
09-07-2007, 14:36
Jak zwykle wojna ktora gra jest lepsza. Kazdy gra w ta ktora mu sie bardziej podoba i przyjemniej mu sie w nia gra.

A tak wogole to jezeli ktos ma jakies itemki/kase na Askarze to wymienie za nia pare platynek lub itemek w Gw.

Oerciak
09-07-2007, 16:28
Nie grałem w WoW'a(żal mi kasy,wole iść zamiast za abonament np. do kina,albo na pizze z kumplami),ale grałem w GW(i czasem gram).
-PvP jest boski!Mogę w niego grać latami xD
-Balans postaci,nie spotkałem się w sytuacji,że war jest lepszy od rangera,wszystkie są w miarę zbalansowane.
-Fabuła jest mocną stroną tej gry,wciąga.
-Questy są fajne i nawet jak zginę za pierwszym razem to chce zaraz potem jeszcze raz,aż je przejdę.

W ogóle mi się podoba GW,tylko sobie odpuściłem tą grę na jakiś czas.

Ashlon
09-07-2007, 17:02
Jeszcze jest coś w czym WoW jest lepszy a mianowicie praca i wkładanie kamieni do broni(tylko w dodatku)
)

No tak, praca jest kozacka. Co do "kamieni" - w GW jest to samo pod nazwa inskrypcje i dotyczy wszystkiego, nie tylko dodatkow do owego GW ;)

Co do skakania podczas PvP - żal.pl. Musi to komicznie wygladac, jak 20 osob stoi kolo siebie i skacze :D Tu jest roznica tych gier - w GW wygrywaja ci, ktorzy lepiej mysla taktycznie, lepiej ukladaja build (samodzielny i druzynowy), a nie ci, ktorych jest wiecej i lepiej skacza ;)

Tasker
09-07-2007, 17:33
Jezu, tak se tylko powiedziałem z tym skakaniem nie chodziło mi że 20 osób bije i skacze ;/. Co do tych kamieni to masz racje pomyliłem się. Ale praca jest fajna bo możesz np. gotować, łowić ryby, tworzyć zbroje, mikstury itp.
-Questy myślisz że w WoW'ie jest inaczej?
-balance profesje są wyrównane
-fabuła w WoW'ie jest lepsza i ciekawsza (ale to zależy od gustu)
-pvp w obu grach jest fajne ale tylko WoW ma to coś

nie można już skończyć tego WoW vs GW?(bo chyba nie od tego jest ten temat)
napisałem tylko że GW mi sie nie podoba i że wole WoW'a a wy już "a czemu?", "niby co jest lepsze w WoW'ie?"

.Matrik.
12-07-2007, 16:40
Ja chyba dzisiaj zakupię GW, ale pytanie mam: ile kosztuje GW w Media Markt? Tzn. za ile widzieliście? Chodzi mi o Nightfall albo Prophecies. Potrzebuje szybkiej odpowiedzi, bo nie wiem ile kasy brać, a znam tylko "empiczne ceny".

A jest może jakaś forumowa gildia?

Walrock
12-07-2007, 17:49
Byłem tydzien temu w media.
Prophecies - 65zl
Factions - 65zl
Nightfall - 95zl

Raxev
12-07-2007, 18:09
Byłem tydzien temu w media.
Prophecies - 65zl
Factions - 65zl
Nightfall - 95zl

Nie pogniewam się jak mi kupisz ;<

Walrock
12-07-2007, 18:18
Nie pogniewam się jak mi dasz kase na zakupy ;]

Nadrill
12-07-2007, 18:32
Nie pogniewam się jak mi kupisz ;<

A chcesz triala? :>

Raxev
13-07-2007, 15:05
A chcesz triala? :>

Triala z internetu, czy Twój oryginał ale w sensie, że pożyczysz?;o

skaarj1989
13-07-2007, 16:58
Traila z neta nie ściągniesz, można go dostać tylko poprzez zakup jednej z części GW (obecnie tylko GW: P i GW:N posiadają dodatkowe keye), btw: w ten weekend jest event z podwójnymi pktami FB i Gladiator. ;d

EDIT: raz w roku ANet udostępnia darmowy trial dla każdego chętnego ale tylko na weekend (ostatnio był przed wydaniem Nightfall'a.

Brojek
13-07-2007, 17:11
lepiej zaoszczedz sobie siano na wowa bo masz w chuj wiecej mozliwosci a w gw nawet po skarpie wejzdz nie mozesz wiec lepiej kup wowa i zalozie sie, ze wiecej wydajesz co miesiac siana niz warty jest abonament, ja wykupilem sobie roczny abonament i jestem szczesliwy :D:D:D:

WoW rlzzz

Ashlon
13-07-2007, 17:23
lepiej zaoszczedz sobie siano na wowa bo masz w chuj wiecej mozliwosci a w gw nawet po skarpie wejzdz nie mozesz wiec lepiej kup wowa i zalozie sie, ze wiecej wydajesz co miesiac siana niz warty jest abonament, ja wykupilem sobie roczny abonament i jestem szczesliwy :D:D:D:

WoW rlzzz

Good game, ja te ~50zl wole wydac na wejsciowke do kina/pubu/klubu czy na piwo/gyros/pizze, ewentualnie uzbierac na buty/spodnie, niz wydawac na gre :D No tak, jak wiemy GW jest lipne, bo nie mozesz zejsc po skarpie :< Niewazne, ze przez 2 lata gry w GW schodzilem po setkach skarp (po ktorych normalny czlowiek by zlazl, a nie skarpie o wygladzie | ), jedynym prawdziwym ograniczeniem jest brak plywania (chociaz po wiekszej czesci rozlewisk itd chodzic mozemy), ale wiem - w WoW tak mozna, wiec WoW rlz a GW sux.

Walrock
13-07-2007, 18:56
@Ashlon
Zapomniales jeszcze ze w wowie mozna skakac po przeciwnikach. Aha i najwazniejsze to zbalanasowanie postaci i niesześciokątne drzewa ;]

Raxev
13-07-2007, 21:06
Good game, ja te ~50zl wole wydac na wejsciowke do kina/pubu/klubu czy na piwo/gyros/pizze, ewentualnie uzbierac na buty/spodnie, niz wydawac na gre :D No tak, jak wiemy GW jest lipne, bo nie mozesz zejsc po skarpie :< Niewazne, ze przez 2 lata gry w GW schodzilem po setkach skarp (po ktorych normalny czlowiek by zlazl, a nie skarpie o wygladzie | ), jedynym prawdziwym ograniczeniem jest brak plywania (chociaz po wiekszej czesci rozlewisk itd chodzic mozemy), ale wiem - w WoW tak mozna, wiec WoW rlz a GW sux.

Też wole przechlać : D

.Matrik.
14-07-2007, 18:22
Kogo radzicie połączyć z Łowcą? Chciałem elementalistę, dobry wybór? Może nekromanta?

Zylkolak
15-07-2007, 16:41
Kogo radzicie połączyć z Łowcą? Chciałem elementalistę, dobry wybór? Może nekromanta?

Kogo chcesz i tak potem mozesz sie switchnac, kazda klasa ma fajne skille.

Heliwurab
15-07-2007, 17:59
Polecam jednak ele, jakby co to ma dobre AoE ;)

Kyller
16-07-2007, 18:41
Ja gram rytualistą, świetna postać, nie spotykana w innych MMORPG. Co do konfliktu na linii GW Vs WoW, nie pograłbym w WoWa nawet jakby był za darmo. Uważam, że Lineage 2 jest już fajniejszą grą. Mimo wszystko jest to moja prywatna opinia i to którą z tych gier bardziej polubicie, zależy tylko od waszych gustów. Mnie od WoWa bardzo odrzuciła brzydka grafika, świat jest ok, ale postacie już nie, zwłaszcza moja ulubiona rasa mrocznych elfów :(. Ale jeśli chodzi o grywalność to obie z tych gier są równe (te 8mln graczy w WoWie nie spadło z nieba). W GW też nie traci się tyle czasu, co WoWie na dosonalenie postaci, choć niektórzy lubią takie wyzwania. Jeśli męczy was w Tibii długie expienie wybierzcie GW a jeśli przedkładacie wysokie lvle nad wygląd postaci to wybierajcie WoWa.

Sir Tibiak
16-07-2007, 21:53
Uważam, że Lineage 2 jest już fajniejszą grą.

O skoro ktoś zaczął to może się wypowiem na temat L2. Grałem na dość dobrym serwie eXistence exp rate 4x, dużo ludzi online i praktycznie 0 lagów, bugi nie dostrzegalne (serw pod C4). Jednak mimo pięknej grafiki postaci (sety, bronie wyglądają przepięknie) to gra mnie nie zachwyciła. Wymiękłem na 14 lvlu. Straszliwie monotonne, gra polega praktycznie na zabijaniu mobków, a questy polegają na zabij xx potworów, z ktorych zbierz yy quest itemów. Największą zaletą gry są monumentalne castle siege, wszelakie eventy, raid boss'y itd.

To taka moja małą wypowiedź na temat gry, każdy ma swoje gusta i guściki, ja nie przepadam za L2 co nie znaczy, że gra jest kiepska. Każdy lubi co innego.

Mnie od WoWa bardzo odrzuciła brzydka grafika

Mi wręcz przeciwnie, to jest chyba jedyna rzecz która mi się WoW'ie spodobała, czyli bajkowa grafika, która według mnie odzwierciedla klimat.

Radix
17-07-2007, 00:07
Nie ma obecnie zachwycających MMORPG. Każdy sprowadza się praktycznie do tłuczenia mobków. Nawet GW, które tak każdy chwali IMO jest cienkie. Chodzi mi tutaj o PvE, czyli część fabularną. PvP jest inną sprawą, bo chyba tylko ona trzyma ludzi przy reszcie gier MMO i sprawia, że ludzie nie rzucają w piździec gry. O GW słyszałem, że nie ma tam bezsensownego tłuczenia stwórów. Owszem, jest, tylko przyćmione wszystkimi tymi pseudo questami. Rozumiem, że każdy z graczy ma swój osobny wycinek świata ze stworami i chodzi tylko z kompanija, ale mimo to ta gra wydaje się wtedy taka pusta. Pełno ludzi znajdziecie tylko w miastach. WoW też nie jest jakąś perełką. Może i czasem znajdą się te fajne rozwiązania, ale to dalej jest typowa rąbanina po godzinach. Druga Tibia przerzucona w swiat 3D. L2 może i ma fajny klimat, ale tam także cała przyjemność polega na waleniu w stwory i lvl'owaniu. GW nie ma abonamentu, ale i tak musicie zabulić za dodatki, by cieszyć się w pełni ową grą. Cóż... rozumiem, że klimat tworzą gracze, a nie produkt, ale jakoś nie przekonują mnie te gry. Owszem, robią dobre wrażenie i wciągają początkowo na wiele godzin, a nawet dni, ale na tym koniec. Przepraszam, że zrobiłem lekki offtop i napisałem bardziej o wymienianych tytułach, jak o samym GW, ale takie jest moje zdanie. Nie wymyślono narazie nic naprawde, ale to naprawde godnego uwagi zapalonego gracza RPG/cRPG.

Kyller
18-07-2007, 01:01
To graj w papierkowe D&D. Tam to dopiero masz możliwości. Jedyna wada = ciężko graczy uzbierać i potrzebny dobry mistrz gry. Co do gier MMORPG, niestety muszę ci przyznać rację.

.Matrik.
18-07-2007, 13:11
Hyhy, mi dzisiaj doszło GW... Koniec męczenia się z trialem Factions...

Tyrio, nadchodzę :D

BTW: Ile kosztuje założenie gildii?

Sir Tibiak
21-07-2007, 23:14
Widzieliście zmieniony ekran logowania? Według mnie bardzo ładny, muzyka w tle świetna - fajna reklama dodatku ;). No i dodali polskie dyst. na razie trochę opustoszałe, ale i tak fajnie, że AN dba o wszystkich graczy.

.Matrik.
22-07-2007, 00:17
W Prophu widzę max 4 graczy w Ascalonie, gdzie indziej CZASEM 1. Ciekawe czy w LA też tak jest... Na PL dystryktach.

atrureks
22-07-2007, 12:50
Jutro idę kupic GW, no zobaczymy jak to będzie :>

_WrD_
22-07-2007, 13:57
@Matrik
Samo założenie gildii kosztuje bodajże 100 golda.
Pelerynka 2k, GH nie wiem ile, ale też dużo...

Xowx
22-07-2007, 17:49
Jeżeli ktoś chciałby dołączyć do gildii to proszę pisać tu na forum , do mnie na pw, ing: Sir Xowx, lub na naszym forum www.nfforum.fora.pl. Szukamy aktywnych graczy, najlepiej doświadczonych ale przyjmujemy wszystkich. Gildia ma ok 2 lat, ale niestety dużo ludzi odeszło wiec z kilkoma osobami zbieram nowy skład. Obecnie mamy 33 członków. Mamy GH z wykupioną większością dodatków, Fajna pelerynę :]. Mamy spory Alliance- Kurzicks. Jeżeli będzie ktoś chętny pisać!

.Matrik.
22-07-2007, 19:23
A ja trochę skromniej:

Jest taka mała gildia, ludzie z różnych narodowości... Przyjacielska atmosfera, razem z alliance'ami, darmowa pomoc w niektórych przypadkach, krótkie runy...

Jeden warunek - znajomość angielskiego, "urzędowego" języka w gildii :)

Szczerze zapraszam, invitne, bo jestem oficerem, a jedynym polakiem. Mamy GH, pelerynkę - piszcie na nick I Matrik I albo Magnar Dvargh.

NiszczycielTibi
25-07-2007, 14:15
CZemu piszecie o takiej zajebistej gierce na forum o takim syfie jakim jest Tibia??!!

Zapraszam na http://www.guildwars.pl

Pedziej
25-07-2007, 14:48
@up
Żeby nawracać niewiernych.

NiszczycielTibi
25-07-2007, 14:53
@up
Żeby nawracać niewiernych.

Na co, na syfa???

Pedziej
25-07-2007, 15:06
@up
Nawracać z tibii na Guild Wars

NiszczycielTibi
25-07-2007, 15:26
no to rozumiem

Grabarz'ek
25-07-2007, 18:43
Założyłem na forum Tibia.pl specjalne konto aby bluzgać na adminów itp ( :> :> )

Nick: NiszczycielTibi

jak ktoś chce pobluzgać to niech napiszę PM to podam hasło

10 znaków...

_WrD_
25-07-2007, 21:36
Pożycz ktoś 9k na armor :D

NiszczycielTibi
25-07-2007, 21:38
Ja czekam aż koelga przetestuje czy na moim necie (ma taki sam) bedzie smigać :P i kupuje czym predzej ;]

Mój Klan edize wyglądał mniejwiecej tak:

Ja
Nekromanta (z tibia.pl)
Digzy (żadko wchodził na tibia.pl, i niewadomo, czy bedzie grać)
Paweł (na sto procent)
Tomek( nie wiadomo)
Artur (raczej tak)

i co ty w 5 osób zrobisz?? nawet GvG nie zagrasz (8 osób potrzeba).

A przy okazji. Widać, że znaleźliście moje konto na GW.pl

Pedziej
25-07-2007, 22:45
Wie ktoś w jakiej cenie będzie GW EotN słyszałem, że 89,90

PS.
Muszę się pochawlć, że przeszłem Gw Prop-a i biore się za Fakszyna<błąd celowy>Niby nic a jak cieszy:p

.Matrik.
25-07-2007, 23:24
@WrD

To ja też, 10k na armor + surowce, a jak ktoś szczodry to 100k na elite. Nikt? Chamy :<

@Niszczyciel

Jadąc Tibię, nie wychodzisz na mądrego.

BTW: Dzisiaj w Ascalonie był koleś, cytuję:

"Przecież tibia sux"

To ty??!!

k0xor11
25-07-2007, 23:29
http://img45.imageshack.us/img45/9364/gw002tc4.jpg
moje dzisiejsze wypociny

NiszczycielTibi
25-07-2007, 23:58
w askalonie to ja z 3 miechy nie byłem. Ja raczej tylo pvp na wyspach gram, jeśli już to raczej siedze na farmie (titan gemy) lub robie sobie misje na HM.
Prosił bym o nie porównywanie Pre Askalonu do Rookgardu w Tibii. To zupełnie co innego.
GW:Eye of North ma kosztować 80zł
Można już zamawiać przez neta.

NiszczycielTibi
26-07-2007, 13:44
@WrD
BTW: Dzisiaj w Ascalonie był koleś, cytuję:

"Przecież tibia sux"

To ty??!!

Myślisz, że to tylko ja w całym GW jadę tibie??
Nie, takich osób jest dużo, może jakieś 70% społeczności Guild Wars (jakieś 270 0000 z 3 000 000 graczy).

Walrock
26-07-2007, 15:32
Na gram.pl gwen kosztuje 100zl

@NiszczycielTibi
Nie jada w taki sposob jak ty. I jak mi sie wydaje wysmiali ciebie na guildwars.pl :D

redfaction
26-07-2007, 17:48
nie chce ktoś kupić gw podstawki ? tanio sprzedam cena do uzgodnienia.
tzn same konto, pewne, nie jakieś tam lewe paymenty ; )

@down:
no to ja sprzedam acc za 20scia :D

Walrock
26-07-2007, 17:59
Wątpie, żeby ktoś kupił jeśli podstawka koszyuje 65zl w media ;]

_WrD_
27-07-2007, 11:46
Hah, oto jak wierni, mężni i odważni Luxoni pokonali dennych *****ków xD:

http://img504.imageshack.us/img504/6661/lolxdpr1.png

Ostatnio często się to zdarza ;p

Myślisz, że to tylko ja w całym GW jadę tibie??
Nie, takich osób jest dużo, może jakieś 70% społeczności Guild Wars (jakieś 270 0000 z 3 000 000 graczy).
A reszta jedzie WoWa xD

Bakura
27-07-2007, 16:20
@up

Denny jest ten kto gra na polskiej wersji.

BTW. Pr0 Build.

_WrD_
27-07-2007, 16:46
@up
Niby dlaczego? Po polsku lepiej rozumiem, nie wiem czemu każdy uważa, że na polskiej wersji grają nupki...

A co do buildu to to jest mój 1-szy derwisz, świerzutki 20 lvl, chciałem zobaczyć, czy poradzę sobie na AB.

Walrock
27-07-2007, 19:38
Hah, oto jak wierni, mężni i odważni Kurzikowie pokonali dennych Suxonów xD:

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw359.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v495/Walrock/gw360.jpg

grzelu8
27-07-2007, 20:18
Jak będzie "na oko" chodzić GW na Celeronie 2.8GHz 256RAM i Radeonie 9550? Chętnie bym pograł tylko nie wiem czy najpierw nie dokupić ramów a potem dopiero samej gry

Bakura
27-07-2007, 23:06
@Walrok

Nice, ale takie widoki to codzienność, raz ze znajomymi (jeden 37 lat, drugi 35 a trzeci 48 lat...) mieliśmy wynik 500 dla kurzicków 21 dla luxonów ;d

Walrock
27-07-2007, 23:24
To fakt :P wygrywa ten kto ma mniej afkerow ;]

Bakura
28-07-2007, 02:13
A Net by coś mogła pomyśleć nad tymi leecherami >_> Może jakiś system zastępowania? Jeden gracz się nie ruszy przez 2 minuty-zostaje zastępiony herosem tej samej klasy z tym samym wyposażeniem i buildem...

BTW. Może zrobimy jakiś pokaz tego co się osiągnęło w GW?;ppp Sam wrzucę swoje title jak dobije protectora tyrii (3 misje), explorera tyrii na 60-70% i cantha explorer na 70%...

BTW2. Jest ktoś chętny na zrobienie vanquishera elony od podstaw praktycznie? Wystarczy jedna osoba i herosy...wymagam jedynie poświęcenia 2-3 godzin dziennie na vanquishowanie aby się wyrobić przed premierą GW:EN.

Potem oczywiście możemy robić vanquishery innych kontynentów bądź guardiany.

To może ja zacznę...

W planach? Dobicie max sunspear title, protectora tyrii. Porobić explorery na wyższe lvle (wysiadam z tyrią...) No i jak nadarzy się okazja to skillza wbiję;p A niedługo chcę zrobić jakiegoś skill huntera też. No i oczywiście r3 w między czasie po trochu.

Jak ktoś chce mój nick to może zagadać, Bakura Pol

http://img525.imageshack.us/img525/6564/titledf9.png

Nie jest to nic specjalnego, ale za robienie title zabrałem się jakieś dwa-trzy tygodnie temu.

BTW. Ktoś wspominał o patrzeniu cen na guildwarsguru...nic bardziej mylnego. Tamte ceny są strasznie przestarzałe i do tego są to amerykańskie ceny gdzie jest trochę inny rynek niż u nas...można sprawdzić i wziąć ten niższy pułap.

BlueMaster
28-07-2007, 13:17
Mam już phroporcies,factions (to ja blakhant)
Aktualnie szukam gildi :)
@edit
Czemu mi menu odcina jak robie screena?

Bakura
28-07-2007, 13:44
Bo wciskasz Shift.

BlueMaster
28-07-2007, 22:23
Bo wciskasz Shift.

Nie wciskam

Bakura
29-07-2007, 00:35
Wciskasz wciskasz skoro Ci menu odcina.

Ashlon
29-07-2007, 01:57
To fakt :P wygrywa ten kto ma mniej afkerow ;]

Wygrywa ten, ktory ma wiecej niz 1 monka* na 12 osob :p

* - monka, a nie twor monkopodobny.

Widzieliscie nowe skille z GW:EN? Ciekawe, czy 3/4 z nich znerfia ;)

Walrock
29-07-2007, 08:46
Tydzien się ludzie naciesza i przyjdzie nerf :P

Bakura
29-07-2007, 13:50
Albo będą same elity >_>

BTW. Farmer's Scythe rox0r...to by się nawet nadawało do farmu;p

BlueMaster
29-07-2007, 16:05
nie wiem o co chodzi,robie screena mam otwarte eq i eq nie ma tylko postać i krajobraz.

Bakura
29-07-2007, 16:44
Napisałem ci już, wciskasz shift i nawet się nie kłóć, albo masz coś przestawione w opcjach.

@Ashlon, daj Twój nick w grze. Albo sam do mnie zagadaj.

BlueMaster
29-07-2007, 22:02
jest już ok

-Joe-
31-07-2007, 11:47
Witam, mam nie wielki problem z grą. Otóż kiedy włączam grę, wpisuje hasło i naciskam logowanie, pojawia mi sie okienko z napisem Trwa logowanie, lub coś w tym rodzaju. Poczekam minute i wysakuje mi okienko : Nie mozna podłączyć sie do żadnego serwera, przyczyną jest jakieś ustawienie routera. Jeśli problem będzie się powatrzał skonaktuj się z pomocą techniczną Guild Wars. Nie wiem o co chodzi. Licze na was że mi pomożecie. Z góry dziekuje.

grzelu8
31-07-2007, 15:28
Firewall ci blokuje i nie możesz sie połączyc, musisz odblokowac

grzelu8
31-07-2007, 15:34
Firewall ci blokuje i nie możesz sie połączyc, musisz odblokowac

X-Zero
31-07-2007, 15:52
@Up:
Double post!111oneone

@topic:
Wczoraj wróciłem do gry ^^, a tu się gildia rozpadła, i teraz mi się nudzi...Pogadał bym z kimś, ale nie mam z kim (oprócz zagranicznej gościówy, która się do mnie doczepiła, ale o czym gadać <Can you help me in mission and bonus?>)

Hmm...16 lev:
http://img77.imageshack.us/img77/8374/gw010xi7.jpg
Podczas misji xD:
http://img113.imageshack.us/img113/459/gw011ha9.jpg

Eee...która część jest lepsza/fajniejsza Factions czy NF??

BlueMaster
31-07-2007, 16:35
Nick mnich alkatar

.Matrik.
31-07-2007, 21:39
@X

Raczej NF, ale mnie się F też podoba. Jak chcesz do gildii to whisp na I Matrik I.

X-Zero
31-07-2007, 21:43
Heh, teraz mam nową gildię, ale zobaczę (może pod koniec wakacji przejdę)

Fajnie by było jakby tam była część forum ;D

@BlueMaster:
Mam Cię w znajomych :)

@down:
Ok, zaraz będę w GW to Cię dodam :p

.Matrik.
31-07-2007, 21:45
Dodaj mnie też, zawsze kolejna osoba do pogadania ;)

Nadrill
31-07-2007, 21:52
Hłe, a ja dziś zaatakowałem Merniona(X-Zero), któremu było tak bardzo przykro i smutno. Zrobiło mi się go żal i dałem mu mocnego piwka. ;)

X-Zero
31-07-2007, 22:00
@Up:
Przykro, smutno?
Ta, fajny efekt po tym piwie xD
Heh,przypomniało mi się:
http://img50.imageshack.us/img50/8159/gw027ah3.jpg

@down:
To jest elf ^^

@2xdown:
Wiem, wiem :)
Druga osoba, która zna mnie z Maple Story ^^

@edit,2xdown:
Lubie cytac xD
Mam już phroporcies,factions (to ja blakhant)
Aktualnie szukam gildi :)
@edit
Czemu mi menu odcina jak robie screena?

Karl0ss
31-07-2007, 22:03
IMO. Factions lepsze (a często spotykam się z innymi opiniami ale co tam :P).
Coś coraz rzadziej zaglądam do GW ( powalczę sobie z Luxonami czy co :P), chyba zmienię gildie bo w tej mojej nic się nie dzieje (i to pewnie dlatego coraz mniej gram...)

Pozdrawiam
@Up
Mam jeszcze miksturę na zmianę w tego "skrzata" czy co to jest.

BlueMaster
01-08-2007, 10:22
Heh, teraz mam nową gildię, ale zobaczę (może pod koniec wakacji przejdę)

Fajnie by było jakby tam była część forum ;D

@BlueMaster:
Mam Cię w znajomych :)

@down:
Ok, zaraz będę w GW to Cię dodam :p

Jagby co to ja blakhant,banana załapałem nie wiem za co :P
(mernion jak sie o tym domyśliłeś że to ja?!)
Hmmm.sam to zrobiłeś !

<8>Borys<8>
02-08-2007, 14:16
Hejka, też zacząłem grać w GW, ale narazie mam 14 dniowy trial factions, i mam takie pytanie czy ktoś kto grał w trial mógł potem to samo konto "uzupełnić" kodem z pełnej, płatnej wersji? Oraz jaka jest najlepsza wersja do kupienia (jakość-cena) i która jest po polsku (jak mój trial). Pozdro

Nadrill
02-08-2007, 14:29
Hejka, też zacząłem grać w GW, ale narazie mam 14 dniowy trial factions, i mam takie pytanie czy ktoś kto grał w trial mógł potem to samo konto "uzupełnić" kodem z pełnej, płatnej wersji? Oraz jaka jest najlepsza wersja do kupienia (jakość-cena) i która jest po polsku (jak mój trial). Pozdro

Wszystkie są po polsku. Można później uzupełnić to konto. Wybierz wersję, w której jest twoja ulubiona profesja.

<8>Borys<8>
02-08-2007, 16:54
Up dzięki, kupie factions i uzupełnię konto
A czy zbroje mają jakiś wpływ na "skile" łowcy? I jak się identyfikuje przedmioty, i czy staną się po tem silniejsze? halp plx

Pedziej
02-08-2007, 17:24
@up
Mają jak uzupełnisz je specjalnie do tego stworzonymi runami.
Do identyfikacji przedmiotów potrzebujesz specjalnego zestawu, który zakupisz u kupca, gdy zidentyfikujesz przedmiot może:
1.Zwiększyć się jego wartość.
2.Prdzedmiot może stać się bogatszy w surowce.
3.W przedmiocie może zostać zidentyfikowana runa do danej części pancerza lub dla danej profesji.

PS.
Runy i surowce z przedmiotów odzyskujesz za pomocą Zestawu do odzyskiwania surowców ,który także kupisz u kupca.

.Matrik.
02-08-2007, 18:55
@Borys

Factions? To se razem nie połazimy... Podejrzewam, że żal ci robić od nowa łowcy, bo zdobyłeś 10 czy któryś lv, ale kiedy w grze jest 20, to nie ma to znaczenia. Polecam jednak propha.

Nadrill
04-08-2007, 00:18
Hło Hło, ledwo co zacząłem grać, a nikogo nie ma? Logować się!

grzelu8
04-08-2007, 01:23
Ajj coraz więcej ludzi w to gra wiec mam pytanie: jak gra bedzie chodzic na celeronie 2,8ghz 256ram i radeonie 9550?

Heliwurab
04-08-2007, 12:08
Nie jestem pewny, ale w miastach mozesz miec troche problemow, glownie przez RAM.

http://images28.fotosik.pl/46/db9ac104ff484116m.jpg (http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=db9ac104ff484116)
Zdjecie z misji Dragons' Lair :) Dosc dawno, bo jestem w ostatniej misji [uciazliwe jest znalezienie tego jedynego dobrego party ;) ], ale party bylo niesamowicie dobre :D

grzelu8
04-08-2007, 17:30
@up
No tak, ramu zdecydowanie za mało - muszę iśc do sklepu i kupic 512 :/

_WrD_
04-08-2007, 20:12
@Nadrill
Nudzi ci się? Napisz do mnie, możemy pogadać ;p
Wardi Fallen, dodaj mnie do znajomych...

@Heliwurab
Dragon's Lair, fajna misja, najlepszy jest ten smok na końcu xD 31 lvl, najwyższy w Tyrii 0o
Niezła jest ^^

Nadrill
05-08-2007, 00:11
@Nadrill
Nudzi ci się? Napisz do mnie, możemy pogadać ;p
Wardi Fallen, dodaj mnie do znajomych...

@Heliwurab
Dragon's Lair, fajna misja, najlepszy jest ten smok na końcu xD 31 lvl, najwyższy w Tyrii 0o
Niezła jest ^^

Ok, ale to jutro, bo teraz lulu.
Dziś zacząłem grę na serio/poważnie/naprawdę(tak mi się zdaje, bo gdy przechodzę grę bez grosza, sprzedając ecto po 20g oraz szturmując Abbadona skillami 'bylemocniej' to chyba żart). Pierwsze, co zrobiłem, to sprzedać kosę. Oczywiście nikt nie kupił, ale opchnąłem jakiemuś frajerowi Asurę z CDA za 5k(później się dowiedziałem, że mogę za 10k, ale nie jest źle). Potem zaczęło się odblokowywanie herosów. Żeby odblokować Oliasa, musiałem dostać się do Consulate Docks. Djupa, daleko w fabule. Ale jest możliwość taxi. Jakiś gość mnie wziął, po czym się skapnął, że nie wie o co chodzi. Dałem mu trochę zapasów z eventu świątecznego i jak na razie uczy mnie co to HM i że warto kupić łaszki 70 arma. Potem on zadzwonił do niej mówiąc, że Banan poszedł na randkę z inną, no to ona się wkurzyła i zadzwoniła blablablabalbla.

Rob Raider
05-08-2007, 00:16
hmm mam wszystkie części i nie szkoda mi było kasy, kupowałem zawsze po premierze wiec troszke $ na to poszło.. ostatnio na gram.pl kupiłem pro relase GW:EN, POLECAM. Te cudo nie moze sie rownac z wowem który ma abonament i bajkową grafikę. gw ma rzeczywista :D jak sie ma ładna karte i ustawione wszystkiei opcje na maxa

Ashlon
05-08-2007, 11:08
Btw ostatnio dostalem heket warriora z okazji drugich urodzin mojej postaci. Juz 5 raz otwierajac prezent mialem nadzieje na bone dragona...:P

Nadrill
05-08-2007, 11:17
Btw ostatnio dostalem heket warriora z okazji drugich urodzin mojej postaci. Juz 5 raz otwierajac prezent mialem nadzieje na bone dragona...:P

Od 2 lat grasz tą samą postacią? Oo

Ashlon
05-08-2007, 11:42
Od 2 lat grasz tą samą postacią? Oo

Nie, mam po prostu 4 postacie pve - elem (24 miechy), ranger (23), assassin i paragon...;)

X-Zero
05-08-2007, 21:26
Heh, jak ktoś mnie teraz szukał (ale po co xD) to mnie nie było - byłem na działce i jutro też wieczorem jadę, wrócę za tydzień w niedzielę wieczorem xD

Hmm...ostatecznie zdecydowałem się że w najbliższym czasie kupię Nightfalla, ze względu na profesję Derwisza, a tym czasem pogram sobie Wojownikiem ^^, następnie (gdzieś na gwiazdkę/urodziny/imieniny --- są bardzo blisko siebie) dostanę (albo kupię za uzbieraną kase xD) Factions :)
No a co do EN to się zobaczy xD

Nadrill
06-08-2007, 12:59
Muahaahaha, człowiek, który handlował ecto po 20 golda robi Derwisza 130 hp! Muszę tylko załatwić kasę na armor...

Bakura
06-08-2007, 14:33
@up

Co w tym złego nupku? Każdy nowy kiedyś był.

Ashlon, podasz Ty ten nick w końcu? :<

No to została ostatnia misja do protectora tyrii (Dzięki boże, że sprawiłeś, że mi się zachciało) No w sumie dwie bo spaprałem bonus w abaddon's mouth. ;(

Zauważyłem avizo w skrzynce i odebrałem pre release bonus pack GW:EN ^^ Nic specjalnego.

Jak ktoś chce porady to tu jest mój nick: Bakura Pol

Dodać do listy, bo czasem gram innymi postaciami (zazwyczaj na PVP, bo w PVE tylko monky)

Nadrill
06-08-2007, 21:01
@up

Co w tym złego nupku? Każdy nowy kiedyś był.

Ashlon, podasz Ty ten nick w końcu? :<

No to została ostatnia misja do protectora tyrii (Dzięki boże, że sprawiłeś, że mi się zachciało) No w sumie dwie bo spaprałem bonus w abaddon's mouth. ;(

Zauważyłem avizo w skrzynce i odebrałem pre release bonus pack GW:EN ^^ Nic specjalnego.

Jak ktoś chce porady to tu jest mój nick: Bakura Pol

Dodać do listy, bo czasem gram innymi postaciami (zazwyczaj na PVP, bo w PVE tylko monky)

Ja nim cały czas będę. Ta gra to dla mnie jedno wielkie niewiadome.
Niepotrzebnie dałeś nicka, będę cię w cholerę męczył gdzie/co/jak farmić. :P

Bakura
06-08-2007, 21:04
Farmić? ^^ Syfiaste, ja tam teraz wbijam title/gram pvp...farmić będę jak mi się zachce czegoś nowego dla monczka/będzie kasa na SOC potrzebna :(

A męczyć możesz, obyś nie trafił na moment kiedy padłem enty raz podczas robienia tej samej rzeczy ;)

Daj Twój.

Bakura
07-08-2007, 09:19
@up

Jak się jest nubkiem i poddaje się po pierwszej przegranej walce na PVP to się nie dziwie, założę się, że pewnie nie wbiłeś żadnego title nawet.
Spróbuj ponownie wrócić.

_WrD_
07-08-2007, 11:49
@Nadrill
Argh, derva ci nie polecam, sam mam takiego 20 lvla i grało mi się na początku super, ale potem juz nuda... Build polega na tym, że wciskasz avatara jakiegoś, enchanty, ataki zdejmujące te enchanty albo wykorzystujące enchanty na tobie, co daje ci +dmg albo sprawia, że skill od razu sie odnawia...
A farm? Farmi się idiotycznie(każdego potworka oddzielnie trzeba atakować, no, chyba że jakiś inny mobek będzie stał tuż przy miejscu tego, którego atakujesz... Jakieś 30 dmg mu zadasz...)<--- mówię tu o 130 hp, ale to ponoć jest "great"... Ciekawe, jakie są "good"... Jeszcze gorsze... Lol.
Dervish mi się znudził, wszędzie pełno takich samych, albo z Elonian Armor pomalowanym na niebiesko, albo z Primeval Armor pomalowanym na czarno/biało...

Osobiście gram rytem, samym rytem(na drugą profesję wybrałem mesmera, z tego względu zeby nie zmieniać potem profesji do farmu<vengeful farmer roxior xDD>, i tak nie korzystam z żadnych skilli mesa, ryt jest jedną z kilku uniwersalnych profesji - mówię tu o monkach, rangerach i derwach...)
Rytualista zadaje dobry damage, ma dobry heal i fajnie wygląda xD A jak sie porusza... mmm... :) Po ataku, jak stoi w gotowości tak fajnie lewą rękę wykłada przed siebie xD

Bakura
07-08-2007, 13:37
@up

Bo jak się ma kosę req 13 dmg 5-30 to się robi 30dmg w potka... ja mam req 9 perfect ancient scythe (15^50, 20/20 i 20% longer enchantments do farmu) i jakoś zadaję po 60-100. Do tego trzem przeciwnikom na raz.

BTW. Nie farmię dervem, kiedyś próbowałem, jeśli już potrzebuje kasy to Monk solo green farmer (farmi kilka bossów, akurat mam z każdej klasy po jednym bossie, a nawet więcej. Green lecą praktycznie co drugi-trzeci run w hard mode)

Nadrill
07-08-2007, 18:52
@Nadrill
Argh, derva ci nie polecam, sam mam takiego 20 lvla i grało mi się na początku super, ale potem juz nuda... Build polega na tym, że wciskasz avatara jakiegoś, enchanty, ataki zdejmujące te enchanty albo wykorzystujące enchanty na tobie, co daje ci +dmg albo sprawia, że skill od razu sie odnawia...
A farm? Farmi się idiotycznie(każdego potworka oddzielnie trzeba atakować, no, chyba że jakiś inny mobek będzie stał tuż przy miejscu tego, którego atakujesz... Jakieś 30 dmg mu zadasz...)<--- mówię tu o 130 hp, ale to ponoć jest "great"... Ciekawe, jakie są "good"... Jeszcze gorsze... Lol.
Dervish mi się znudził, wszędzie pełno takich samych, albo z Elonian Armor pomalowanym na niebiesko, albo z Primeval Armor pomalowanym na czarno/biało...

Osobiście gram rytem, samym rytem(na drugą profesję wybrałem mesmera, z tego względu zeby nie zmieniać potem profesji do farmu<vengeful farmer roxior xDD>, i tak nie korzystam z żadnych skilli mesa, ryt jest jedną z kilku uniwersalnych profesji - mówię tu o monkach, rangerach i derwach...)
Rytualista zadaje dobry damage, ma dobry heal i fajnie wygląda xD A jak sie porusza... mmm... :) Po ataku, jak stoi w gotowości tak fajnie lewą rękę wykłada przed siebie xD

No, niezła nuda. Ale zarobiłem 3k w kasie po godzinie(wiem, zaraz usłyszę, że niektórzy tyle robią w 10min/minutę/1o sekund, ale nie jestem pro). Na razie gram derwem, aby coś zarobić, a jutro robię na nowo rangera(rangerkę?) i gram porządnie(wszystkie misje na maksa i questy). Mój aktualny ranger jest dziwny. Zastanawiam się, czy może go zrobić w Factions/Nightfall, a potem przejść nim do Proph(tę kampanię chcę zrobić)... hm?

Tak, ryt wygina śmiało ciało. Rytka tym bardziej.

Meryba
08-08-2007, 01:27
ojeju przecież to nie było takie obraźliwe...

chciałem zaprzeczyć, że nie jestem noobem i mnie poniosło ...

więc jak nie czytałeś bo ktoś usunął to mówię, że dla mnie pvp jest totalną porażką.

ps
nie raz nie widzę, że ludzie się wyzywają od ku*w kuta*ów na rodziców mówią gorzej a modedatorzy się tym nie przejmują...

down

a Ty powinieneś dostać warna za to, że powiedziałeś, że jestem dzieckiem. Sprawdź po lewej stronie ile mam lat. W WoWa nie gram bo mi się znudził.

Na GW nie narzekam tylko mi się nie podoba (może dlatego, że grałem w niego codziennie po 15 godzin i mi się znudził) Wszystkie gry prędzej czy później się znudzą nawet Tym maniakom. \/

Bakura
08-08-2007, 01:49
@up

Typowa wypowiedź dziecka Wow-a, jeśli masz zamiar narzekać na GW to zmień temat.

<8>Borys<8>
08-08-2007, 14:00
Właśnie skończył mi sie trial ;( i uznałem ze ta gra jest świetna ale się okazało że w całym Śląsku jej nie ma w sklepach, i właśnie sie zastanawiam czy gdybym do factions wpisał kod dostepu z proph to bym gral w proph?? a i są strony z kodami do gw (płatne ofk) bo ja nie mogłem znaleść, mógł by ktoś pomóc plx

maki98
08-08-2007, 17:31
Grałem w WoW i Guild Wars, Moim Zdaniem GW jest fajneale daleko do wowa. w WoW nei chodzi tylko o bicie leveli. Dołączasz do gildii i wogóle z kumplami robisz questy i wogóle mase questuw masz. a GW fajne też jest a chujow* bo do 20 lvlu mozna tylko (-.-) a potem farmić tylko kase... pozatym masz tam taki teren że żeby gdzieś przejść musisz tracić w hu* czasu tak samo z potworkami.... jedyne co jest w tym dobre to to że mozesz robic misje z najemnikami ale i tak trudno znależć jakiś team na konkretne misje...

Nadrill
08-08-2007, 20:22
Właśnie skończył mi sie trial ;( i uznałem ze ta gra jest świetna ale się okazało że w całym Śląsku jej nie ma w sklepach, i właśnie sie zastanawiam czy gdybym do factions wpisał kod dostepu z proph to bym gral w proph?? a i są strony z kodami do gw (płatne ofk) bo ja nie mogłem znaleść, mógł by ktoś pomóc plx