Pokaż pełną wersje : Maple StoRy
Stron :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Tawer Redeye
18-03-2007, 18:50
@up tak, potem przy każdym logowaniu musisz go wpisać(klikając)
Ej mam problem - o co chodzi z tym 4 cyfrowym pinem na poczatku? Mam go wymiślić sobie???
Tak, najlepiej, żeby to był np. PIN swojego telefonu, na pewno go nie zapomnisz(chyba, że wyłączasz telefon raz na rok). Co każde logowanie musisz go wpisać.
tak wymyslasz ten pin tylko go zapamietaj bo potem bedziesz musial go podawac przy kazdym logowaniu
Alwayner
18-03-2007, 20:57
Na początku podajesz go dwa razy ten sam PIN. Później się za każdym razem gdy chcesz się zalogować musisz użyć tego PIN-u.
Portaknus Minusbus-farmer
18-03-2007, 21:08
Dzięki, btw. sypniesz mi coś Xidq? :D nick: Garfarmero, thiefem bede jak cos :D
OnlyShadow
19-03-2007, 16:40
Sory za oftoppa, ale muszę się o to zapytać
@Farmer
Słyszałem, że się nieźle zabawiłeś stroną RP. Jak Tarlosik powiedział, Farmero i Sławek się dowartościowywali.
wiecie co tyle osób gra na windii z tego forum to i ja wracam do swego 35 spearmana.Nick Relospearman.
19-03-2007, 17:55
Haha, Tarlosik to jedyny który uważa że dowartościowywanie się jest normalne, zależy co uważac za normę :D
Ja lubie team, i do RP nic nie mam, ale do niego wiele, i niedlatego ze mnie wywalił, i nie dlatego że go przyjąłem a on mnie zdelete'ował ale za to co robi, Kawior się leni (albo lenił, niewiem jak jest teraz, niewchodziłem do ich progów jakieś pół roku) a on na to pozwala, władza nie sięga granic...
Ale nie offtopujemy 8lvl!! :DDD
no wlasnie wbilem brakujące 19% i lvl up na 36
http://i14.photobucket.com/albums/a349/Relosu/36lvl.jpg
Hehe, można by gildie założyć :D
Dzisiejszy awans:
http://img410.imageshack.us/img410/8190/maple0037pm8.jpg
Teraz nie wiem na czym trenować :(
Bo tak:
Ellynia-znudziło mi się już to zabijanie grzybków xD
Dungeon-mam za słabe gwiazdki/za daleko do miasta z sklepem
Podajcie jakąś propozycję :)
Pozdro!
niby gdzie daleko ?? a co do hensys latarz po gwiazdki ?? lol ok to powiem ci idz do hotelu i popros w rozmowie o regular sauna i tam z takim gosciem zagadaj on ci pouzupelnie gwiazki i sprzeda poty.
Aha, dzięki...
Ale i tak tymi icicle to głupio się trenuje xD
Necromantor
19-03-2007, 19:24
dobra przekonaliscie mnie ide na windie, pózniej dam nick ;p
@X-Zero
na 26 lv, to tylko i wyłączeni kerning pq 0.o. Siedź tam do 31 lv i nie waż się wbić ani 1 punkta expa na czymkolwiek innym. Baaa, nawet staraj się nie zabijać zbyt dużo aligatorów/krokodyli (już nie pamiętam co tam siedzi), żebyś jak najwięcej razy mógł go wykonać.
Necromantor
19-03-2007, 22:20
dobra przekonaliscie mnie ide na windie, pózniej dam nick ;p
EDIT:dobra na razie 8 lvl nick LocBow (jak sama nazwa wskazuje bedzie bowman)
hehe coraz wiecej ludzi gra na windi :) i zazwyczaj wszyscy pisza do mnie "daj kase -.-" jak narazie to najlepiej sie dogaduje z X-zero:) pzdr.
OnlyShadow
20-03-2007, 16:42
18 lvl na Broa, i idzie w górę. Jeśli ktoś ma do sprzedania to chętnie kupie Bronze/Steel/Adamantium Igor i Bronze/Mithril/Dark Mischief.
@Xidq:
Ja jakoś nigdy nie żebrałem :D
No kolejny awans :)
W Dungeon sobie spokojnie trenuję.
@kołbaś fajnie ze grasz na windi :) poniej napisze do ciebie w grze
Ja zaczynam swoją przygode. Także na Windi. Powodzenia w grze.
20-03-2007, 21:13
Co myślicie o polskiej gildii??
Proponuje: "PulpetStory", Xidq moglibysmy sie zrzucic ale ja kasy wiele niemam...
Wszystkich polaków by się zrobiło "together" :D
Necromantor
20-03-2007, 21:15
dobry pomysl farmer ale skad fundusze brac?? no chyba ze by nam xidq załatwił a w to watpie ;p
20-03-2007, 21:23
Eee tam, jak on mi mówi że "no niemam duzo kasy bo ostatnio 42 milionów wydałem... ale jakies 150 mam..." no to chyba na gildie starczy nie?
OnlyShadow
20-03-2007, 21:50
18 lvl na Broa, i idzie w górę. Jeśli ktoś ma do sprzedania to chętnie kupie Bronze/Steel/Adamantium Igor i Bronze/Mithril/Dark Mischief.
Odświeżam ofertę, żeby było widać.
I jeszcze pytanie. Ile kosztuje założenie gildii?
1,5 mln chyba :)
No można by gildie założyć(już od początku gry w mojej głowie pojawił się ten pomysł) tylko może nazwa inna, bo PulpetStory to trochę dziwne :D
@nowi na Windii:
Dopisujcie mnie do buddy-Mernion
Pozdrowienia for all!
@up
Lol.
Podaj mi choć 1 powód dla stworzenia gildii. To nie Tibia, że tych jest od cholery.
dobry pomysl farmer ale skad fundusze brac?? no chyba ze by nam xidq załatwił a w to watpie ;p
ja mam gildie z kumplem z klasy wiec nie odczuwam potrzeby znowu wydawac kase na gildie :)
nowe rzeczy po 'ubdade'
HAMSTWO!! 2x exp na bellocanie i khaini a czemu nie na windi ? -.-
- Nowy serwer - Mardia
- Party Quest w Orbis (Level 51-70)
- Gildia moze liczyc az 100 czlonkow!
- Mozliwosc formowania grupy do walki z zakumem
- Historia whisper (szeptow)
- Minki wywolywane poleceniem
- Poczatkujacy otrzymuja poradnik na Maple Island
- W sklepach z pet food beda poradniki dla zwierzakow
- Event Wielkanocny
- 2x exp na serwerach Bellocan i Khaini
Necromantor
21-03-2007, 10:19
yyy... ktos wszedl do gry?? oO
EDIT: a co kołbaś juz 50 masz??
nie bo jest update no i najwazniejsze będzie orbis pq od 50 lvl
@up
Lol.
Podaj mi choć 1 powód dla stworzenia gildii. To nie Tibia, że tych jest od cholery.
Wiesz to jest tylko i wyłącznie MOJA sprawa..może lubię mieć gildię?<1 powód :D >
Tyle mam do powiedzenia :P
FullWypass
21-03-2007, 14:57
heh ja gram na Windi mam 40 Spearmana... i rzeczywiscie to jest chamstwo ze u nas nie ma exp x2 :( i to przez uptade nie moge sie lognac ?? jak tak to do ktorej ?? teraz jest prawie 14 !! X( X( X( X( X( X( X( X(
A dlaczego u mnie jest 15? :D
Ta ja też nie mogę włączyć :(
@edit:
Ja mam chyba źle czas na forum...
21-03-2007, 16:05
Polak na windii buddy me, nick: Garfarmero
Lol, tez sie kuna niemoge polaczyc :/
guild quest czyli taki pq w którym biora osoby z gildi. Jeszcze ??
btw juz za 30 min będzie path 0.35
ludzie toz juz pisalem jak jest path to maple jest wylonczone o 16 z minutkami właczą.
heh ja chyba wroce do gry na bellocanie 53 hunterkiem :)
FullWypass
21-03-2007, 16:57
guild quest czyli taki pq w którym biora osoby z gildi. Jeszcze ??
btw juz za 30 min będzie path 0.35
ludzie toz juz pisalem jak jest path to maple jest wylonczone o 16 z minutkami właczą.
16 z minutkami ^^ fajnie !! :D teraz przez pewien czas bedzie mozna bez hakerkow pograc :]
ehh najpierw mialo byc o 14 potem o 16 a teraz o 18 moze k*rwa wogóle nie zrobią.
FullWypass
21-03-2007, 17:08
wg. mnie to oni powinni to robic kiedy inni sobie graja a potem tylko wylaczenie servow i kazdy ma aktualizacje czy cos w tym stylu :P
21-03-2007, 17:21
Ludzie cierpliwości nie zatłuczecie iich krzesłem troche daleko, to tylko gra... ^^
FullWypass
21-03-2007, 18:42
Od jakiegoś czasu zachowywales sie jak noob, i mialem ochote cie raportnac, ale sie wstrzymalem, teraz przesadziłes... Chcesz? Masz:
"Nie pisz WSZYSTKIEGO WIELKIMI LITERAMI. JEST TO STRASZNIE DENERWUJĄCE i utrudnia czytanie."
"Jeśli wszystko, co masz do powiedzenia, to "gratz", "masz rację", "zgadzam się z przedmówcą", lepiej zachowaj to po prostu dla siebie. Takie posty mogą być uznane za spam i odpowiednio karane."
^ co do tego: ktoś przed tobą napisał to samo, tylko bardziej kulturalnie... no moze nie az tak... ale ty niepowinienes powtarzac tego samego, gdybys powtorzyl to w sposob kulturalny byloby ok, ale w taki to jest juz niedo przyjecia
Wystarczy? Niebede zaspamowywal...
Co do tematu:
Mnie takze niedziala, zaczekam, wkoncu musza to zrobic a ja mam zajecie...
pixels...
więc teraz odpowiadam :
-jeżeli masz problem ze wzrokiem pisz wczesniej to wyłącze capslocka :) bo wiesz dla niektórych wielkie litery nie sprawiaja kłopotu (symbolizują jak ktoś krzyczy)
-a jeżeli ty napisałeś co miałeś napisac to tez gratz (oczywiscie z malej litery bo wiemy... wzrok)
-chyba slowo w slowo tego nie powtorzylem... raz napisalem co innego z dodaniem ze gra sie nie chce odpalic a potem napisalem tylko o tym ze gra nie chce sie odpalic
nie będe spamował i robił z siebie idioty jak ten który groził mi banem tacy ludzie są żałośni i nie wiem czy mam się śmiac :D czy płakac ;(
@up wydawalo mi sie ze to temat o maple -.-
21-03-2007, 19:45
Dobra, koniec spamu, gadamy o maple...
Wie ktoś kiedy skończy się srv check? Bo kuna troszke dlugo :F
Descartes
21-03-2007, 19:56
W najgorszym przypadku pograsz sobie dopiero jutro rano. Ale czego się dziwić, to największy patch w historii gMS od czasów Ludibrium. Moim zdaniem zdecydowanie warto czekać - dzięki Orbis PQ wreszcie zwolni się miejsce na FoG i zombie. ;]
patch juz powinien byc ale trzeba byc cierpliwym :)
wlasciwie juz chyba jest tylko są zawalone servery i dlatego wam sie nie wlancza pathowanie. btw trzymajcie nerwy na wodzi wkoncu to tylko gra a path jest naprawde duzy
FullWypass
21-03-2007, 20:36
to poczekam do jutra... Maple jest tego warte ! :)
jakies info dostalem ze będzie mozna pograc dopiero o 9.30 naszego czasu. Zonk
lepiej pozno niz wcale :D hehe pierwsze co zrobie to zaloguje sie na bellocan i zobacze ten '2x exp'
btw. 9:30 czy 21:30 ? :D
Descartes
21-03-2007, 23:09
Update się skończył! Patchować, ale już!
Ech, teraz przeszło 80mb dociągania z 0,34 do 0,35... chyba pogram sobie dopiero jutro
A mi się włączyć coś nie chce :(
Ale ogólnie to dzisiaj mi komp coś się psuje :/
Jutro to naprawię :D
Descartes
21-03-2007, 23:21
Zawsze możesz ściągnąć manual patchera ze strony.
Jutro sobie zobaczę co i jak, choćby z czystej ciekawości. Może mnie przyciągnie...
Pojutrze kończą mi się wszystkie NX itemy ;<
a ja mam taką sprawę. potrzebuję nx casha. Nadrill, albo ktoś napiszcie mi jak zdobyliście nx cash. krok po kroku. proszę.
wejdz na allegro i kup -.-
btw nexon pomylil godziny w przekladaniu na nasz czas.
Descartes
22-03-2007, 07:54
wejdz na allegro i kup -.-
btw nexon pomylil godziny w przekladaniu na nasz czas.
To nie jest zbyt dobry pomysł - teraz żeby kupić komuś NX trzeba zalogować się na czyjeś konto i kupić w jego imieniu, bo gift jest wyłączony.
@Kuraj:
No i tak robię :D
Komp już działa poprawnie :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
a ja mam taką sprawę. potrzebuję nx casha. Nadrill, albo ktoś napiszcie mi jak zdobyliście nx cash. krok po kroku. proszę.
Najpierw załatw sobie kartę KREDYTOWĄ(nie przedpłatniczą!), potem rejestracja na PayPalu i masz NX.
OnlyShadow
23-03-2007, 19:04
Po co jest Easter Charm? Nie wiem, czy zbierać na niego te jajka (mam już koszyk i 1 żółte jajo).
@up
Jak go masz nietracisz expa po śmierci.
OnlyShadow
23-03-2007, 19:21
A za ile można sprzedać?
Descartes
23-03-2007, 21:54
Nie da się
FullWypass
24-03-2007, 12:16
ludzie pomocy ! :P bo do 30 lvla zbiera sie yellow egg a ja mam zebrac green egg to gdzie one wypadaja ?
Necromantor
24-03-2007, 16:15
@fullwypas
zielone jaja sa w dungeon
Znowu Update?
Bo się Updater włącza ;(
OnlyShadow
28-03-2007, 16:12
Bodajże poprawki jakiś błędów z update.
FullWypass
28-03-2007, 18:00
hehe jak widzicie :) maple prawie caly czas jest na szczycie forum tibia.pl czy to oznacza nową ere gry dla ludzkości ?? :D
28-03-2007, 19:12
up: Lol, co za człowiek...
Ja osobiscie mam 12 jaj tylko easter basket mi trza :D
Ja miałem 16 i wszystkie zjadłem, bo mi się takich długich questów nie chce robić :D
Questa na basketa bierzesz od Maple Administrator :)
OnlyShadow
29-03-2007, 10:12
Ja questa nie robię, bo i tak niewiele tracę przy śmierci. O wiele bardziej opłaciło mi się sprzedać jajka i easter basketa.
Teraz jestem świeżo po jump quescie w kerning (b1). Trochę nerwów byłem, szczególnie, że za pierwszym razem po godzinie skakania nie wiedziałem, że trzeba kliknąć na skrzynkę z nagrodami. Zacząłem expić na tych bąblach i przez przypadek umarłem. Następnym razem poszło jednak na tyle szybko, że postanowiłem przejść to dwa razy.
Teraz dotrenuję do 21 poziomu i idę na PQ. Życzcie mi powodzenia;p
JA wczoraj wieczorem byłem w B1 :D
Jak dla mnie to JQ są fajne :)
Dostałem 30 tp zwoi do Elliny xP
A ja powracam do gry. ;) Czas kupić 10k nx i ożywić pingwinka, bo zamienił się w laleczkę i ruszyć na Ludi PQ.
Necromantor
29-03-2007, 18:18
Nadill przez paypal'a kupujesz? bo ja nie wiem czy to do konca bezpieczne i raczej stara nie odstapi mi karty;/...płaci sie cos za to?? znaczy za nx'a
FullWypass
29-03-2007, 18:31
heh a ja zrobilem 2 eventy nic ciezkiego a przy okazji wypadlo mi golden egg a te construction b1 haha to najlatwiejszy quest na cierpliwosc ;] potem beda o pare razy ciezsze ludzie patrze tu wiecej noobow :D wkoncu rozmawiacie z 40 spearmanem :)
Nadill przez paypal'a kupujesz? bo ja nie wiem czy to do konca bezpieczne i raczej stara nie odstapi mi karty;/...płaci sie cos za to?? znaczy za nx'a
Ukradasz mamie karte i robisz konto na jej nazwisko ^^Paypal sam bierze forse^^
Descartes
29-03-2007, 20:10
Oczywiście, że PayPal jest bezpieczny. Pod warunkiem, że nie masz żadnego śmiecia na kompie typu spyware/keyloggery itp.
Tak. Też miałem wątpliwości, jednak PayPal jest znany i bezpieczny.
Jeśli już masz problemy ze zdobyciem karty od 'starej', to już gorzej. Na CloudParku możesz kupić od adminki.
ehh ale lipa dzisiaj wbijalem pagem 53 lvl nagle patrze d/c, loguje sie a tu 'your account has been blocked for hacking' lol -.- tak sie konczy granie legit w maplestory.....
Mernion, proxit, dofis itd nie kasujcie mnie z buddy za miecha bede gral ;(
ehh ale lipa dzisiaj wbijalem pagem 53 lvl nagle patrze d/c, loguje sie a tu 'your account has been blocked for hacking' lol -.- tak sie konczy granie legit w maplestory.....
Mernion, proxit, dofis itd nie kasujcie mnie z buddy za miecha bede gral ;(
Legit, jasne.
Gdybyś grał uczciwie, na pewno byś walczył i odzyskał konto.
Przykre Xidq...
Trudno, ja też w wielu grach byłem banowany i grałem dalej(aż się to znudziło)
A tak w ogóle to expię na PQ w Kerning...
Tak. Też miałem wątpliwości, jednak PayPal jest znany i bezpieczny.
Jeśli już masz problemy ze zdobyciem karty od 'starej', to już gorzej. Na CloudParku możesz kupić od adminki.
Tak ale na karcie kasy nie będzie pozatym forse na karte?Już wole pocztą ^^
OnlyShadow
31-03-2007, 11:10
A tak w ogóle to expię na PQ w Kerning...
Jaki świat. Jeśli khaini to zapraszam do mnie.
Hah Kuraj :P Wiedzialem ze cos masti napisze w tym temacie XD Pozdro dla kumpla z klasy!: D ale i tak maple sux i na moje to gra dla szwedow XD OWNEEEED!1111
@maple
Kuraj w to cisnal cale dnie swego czasu -.- omg...
Hah Kuraj :P Wiedzialem ze cos masti napisze w tym temacie XD Pozdro dla kumpla z klasy!: D ale i tak maple sux i na moje to gra dla szwedow XD OWNEEEED!1111
@maple
Kuraj w to cisnal cale dnie swego czasu i do szkoly nie chodzil -.- omg...
OMG!Idź do sklepu za pięc zydla i kup Tamagotchi.To jest dla ciebie Owned.
TAMA TAMA TAMA GOCZIiiii mam w domu w szafce mam 50 stworkow do wyboru XD takie juz pr0 : D ale znudzilo mi sie :< bo to nudne jest :< a raz moje zwierzatko mialo 8 dni!!! SPADLO I SIE ZRESETOWALO ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( za to mi mama kupila jojo zeby zrekompensowac TA OLBRZYMIA STRATE eheh takie z lozyskiem co sie swieci xD
@up
Nie no... Maple mi sie nie podoba z tego powodu ze nie ma PvP a to jest to co w grach online lubie najbardziej :/ przyznam ze kiedys w to gralem razem z Kurajem ale zrobilem bowamana a to nudna postac i wolalem sie przeniesc na Lineage II Polecam tam PvP jest idealne... :) polecam serwer The abyss niedlugo wyjdzie rate x1 a w maplu czesto zdazaja sie nooby ktore Ci potworki bija, wyzywaja i ogolnie to tak jak tibia na non pvp... dla mnie zdeczka bezsensu ale jesli Ci sie podoba to powodzenia (: do ludzi ktorzy w to graja nic nie mam ;P (poza Kurajem XD) Gogo lvl 120(?) xD Pozdro.
Descartes
31-03-2007, 12:56
Nie no... Maple mi sie nie podoba z tego powodu ze nie ma PvP a to jest to co w grach online lubie najbardziej [...] a w maplu czesto zdazaja sie nooby ktore Ci potworki bija, wyzywaja i ogolnie to tak jak tibia na non pvp... dla mnie zdeczka bezsensu ale jesli Ci sie podoba to powodzenia (: do ludzi ktorzy w to graja nic nie mam ;P (poza Kurajem XD) Gogo lvl 120(?) xD Pozdro.
I to mówi osoba, która zrobiła 15 poziom, nie poznając jednocześnie nawet ułamka procenta całej gry. ;] Ale fajnie, że zmieniłeś stosunek do mapla na bardziej "łagodny". A ludzie w maplu są naprawdę porządni, kilku z nich już poznałem w RL i nie rozumiem twojego gadania.
@Down: 20lvl to ja ci wbiłem synu. A GGK już od dawna nie działa. ;p
ze mna sie nie kloc ani nie walcz bo najpierw obnize Cie do swojego poziomu a potem pokonam doswiadczeniem XD
Dobrze powiedziane... już milczę.
Omg Masti Ty i te twoje wyklady X D mialem 20 lvl synu : P wiec nie sciemniaj ze 15 xd niektorzy ludzie sa spoko ale znajda sie nooby xD a pozatym jest jeden powazny - tej gry (: Taki sobie byle kalczuk (kolega z rl) ominal game guarda bo zalozyl jakis tam bajpas czy cos i byl niesmiertelny w maple, mogl latac i wogole full bajera... jesli tak mozna obejsc zabezpieczenia gry to to troche chore jest... Pamietam jak sie wkurzales ze Kalczuk uzywal takich fajnych hackow i nie mial bana X D masakra =p ale ladnie to wykombinowal (: Wiec wiedzcie ze w Maple bardzo latwo mozna obejsc gameguarda i sobie latac... byc nie smiertelnym itd... ;\
@UP
Moze i Ty mi wbiles ale i tak mi sie nie podobalo po tym jak mialem ten 20 lvl : P nudne na maxa - .- a z tym GGK to nie iwem jak jest teraz ale kalczuk pewnie by cos wymyslil ;P
@UP2
Pamietaj jak to snita powiedzial... ze mna sie nie kloc ani nie walcz bo najpierw obnize Cie do swojego poziomu a potem pokonam doswiadczeniem WIEC MILCZ XD ROx Kox :P I jak zawsze Cie zownowalem XD w rlu tez Cie lubie ownowac :P Pozdro ;d
@UP3
Dobrze powiedziales XD MILCZ!1111 :P dobra ide cisnac w Lineage II z EmiLeM (: EhEheh btw. mysl juz kogo zrobisz na 1x. C ya. Trzymka @ll =p zajawka posdro : PP
Ja Hypex,oskarżam cię Kuraju o graniu w Maplestory<joke>
Jutro pogram sę :)
Ktoś wcześniej pisał ze na cloud parku moza kupic nx od administratorki. Znaczy sie na forum (tak sie domyslam). I wlasnie tu lezy moj problem, bo jak chce wejsc na forum CP to pisze ze zostalem wyrzucony przez administratora i przy rejestracji jest to samo.
BTW jakie tam sa ceny za 5k nx?
bo na allegro itp to 20 zl za 5k
i jeszcze 2 pytanka xD
Czy na paypal trzeba miec 18 lat zeby moc korzystac i czy mozna bezposrednio na paypalu-u przewalutowac kase?
PS. TO ja Dofis :P
Ktoś wcześniej pisał ze na cloud parku moza kupic nx od administratorki. Znaczy sie na forum (tak sie domyslam). I wlasnie tu lezy moj problem, bo jak chce wejsc na forum CP to pisze ze zostalem wyrzucony przez administratora i przy rejestracji jest to samo.
BTW jakie tam sa ceny za 5k nx?
bo na allegro itp to 20 zl za 5k
i jeszcze 2 pytanka xD
Czy na paypal trzeba miec 18 lat zeby moc korzystac i czy mozna bezposrednio na paypalu-u przewalutowac kase?
PS. TO ja Dofis :P
Od Inqby jest za 18 zł, jest to założycielka CloudParku. Zaufana osoba, w przeciwieństwie do gościa na allegro, który ma 11 komentarzy.
Kartę i konto możesz mieć nawet jeśli nie masz 18 lat, ale na PayPalu trzeba podać autentyczne dane, a on wymaga posiadania osiemnastki.
Na razie expię na Sakura Cellions. Boże, ide dają one kasy... byle do 45.
Buuuuu... Ja nie mam 18 lat.... Więc PayPal odpada. Niedługo bedę miał konto w banku (takie młodzieżowe :P) więc kupie z CP. A nie wie ktos dlaczego mnie wyrzuca z forum CP?
Mam dziwny problem z questem Nella and Citizens requests. Wykonałem go juz dobre 2 tyg. temu a nadal mam go w rozpoczetych qs. I nie moge ani zrezygnowac z niego ani wyswietlic qs helper. To samo mam z Dr. Betty reserch on planst qs.
PS. Nadril nie moge cie dodac do buddy masz zapchaną listę kontaktów...
Descartes
31-03-2007, 16:01
Postanowilismy pomoc osobom ktore nie mają jak kupic NX. Bazzald juz wczesniej doladowal NX wielu osobom na Broa, takze osobom ktore bezposrednio do niego zglosily sie z innych swiatow a takze MaiYun po wygraniu konkursu. Nie ma wiec praktycznie ryzyka.
Dodatkowo kupujac tutaj NX mozecie wspomoc nasza strone bo wszystkie nadwyzki ida na kupno serwera ^^
Cennik:
5kNX = 18pln
10kNX = 35pln
30kNX = 100pln
wszystkie posrednie licze jako sume podstawowych np : 15kNX to 5kNX+10kNX
ceny sa duzo tansze niz a allegro, a takze jestesmy pewniejsi niz anonimowi sprzedajacy :-)
Procedura wyglada tak :
1 - Wysylasz mail na
[email protected] i piszesz o checi zakupu (podajesz nick)
2 - W mailu zwrotnym dostajesz jeszcze raz takie informacje jak cennik a takze nr konta na ktory musisz przeslac pieniadze, wszelkie dane i wzor przelewu
3 - Wysylasz pieniadze na konto (przelewem). Poczta przesyla od 1~5dni chyba. Bank PKO powinien przekazac nawet tego samego dnia albo nastepnego z rana (brak oplaty za przelew).
4- Dostane pieniadze to kontaktuje sie z Toba poprzez ten mail co wczesniej (ew. mozna przez gg lub w grze jesli ktos jest z Broa) i podajesz mi : login oraz haslo zebym mogl sie zalogowac na strone (nie podajesz PINu wiec nie moge wlamac sie na konto, radze zmienic haslo na czas transakcji)
5- Doladowuje ci NX ... zajmuje to okolo 1~4 minut ... kwestia zalogowania sie i procesu potwierdzenia paypal
6- Nie wylogowujesz sie nawet z gry i nx masz tuz po doladowaniu
BARDZO WAZNE: koniecznie podaj NICK postaci w tytule przelewu... jesli tego zabraknie nie bede mogl stwierdzic kto wplacil pieniadze a co za tym idzie nie doladuje NX.. wiec o tym nie zapomnij .
Cytat z CloudParku. Inqba jest zaufanym sprzedawcą, sam od niej kupuję.
Ślicznie dziękuje.
Zaraz wyśle maila z zapytaniem. Kuraj nie masz moze maila do kogos z obslugi forum CP bo chcialbym sie zapytac dlaczego nie moge wejsc na forum.
Buuuuu... Ja nie mam 18 lat.... Więc PayPal odpada. Niedługo bedę miał konto w banku (takie młodzieżowe :P) więc kupie z CP. A nie wie ktos dlaczego mnie wyrzuca z forum CP?
Mam dziwny problem z questem Nella and Citizens requests. Wykonałem go juz dobre 2 tyg. temu a nadal mam go w rozpoczetych qs. I nie moge ani zrezygnowac z niego ani wyswietlic qs helper. To samo mam z Dr. Betty reserch on planst qs.
PS. Nadril nie moge cie dodac do buddy masz zapchaną listę kontaktów...
Wybacz, nie wiedziałem. Buddy jest zapchane po brzegi, zaraz coś z tym zrobię. ;)
Ech, zrobiłem questa w Amorii na darmowy kupon na fryzurę... Kiedy trafiłem na
http://img68.imageshack.us/img68/9664/uo0503te0.jpg
myślałem, że gorzej być nie może. A jednak!
http://img230.imageshack.us/img230/3972/uo0510pq3.jpg
Dżizys, kupuję czym prędzej VIP coupon. Najprawdopodobniej będzie to fryz black metro i transparent hat.
Cóż, ta pierwsza fryzura nie była taka zła.
Ale tak czy tak, czego się spodziewać po takim quest'cie? Wiadomo, że ma zwalić fryz i skłonić do odwiedzenia cash shopa. :P
Co do samego Maple... ehh, fajna gierka, ale strasznie monotonna... od chyba poł roku mam ciągle poziom 4X, 46 na chwilę obecną. I słabo się ten poziom do przodu porusza, bo jak wejde na Mapla to po 5 minutach ziewać zaczynam. : d
Ale mogę się pochwalić, że byłem beta testerem... pamiętam jak w becie, jak tylko pojawiała się informacja o server check'u czy update'cie to każdy krzyczał: "Ossyria, ossyria!" Ehh, stare dobre czasy. :D
Pozdrawiam moją siostrę gwiazdeczkę(63? lvl, crossbow(wo)man) i jej gildię TheXanth, w której kiedys nawet byłem! :P
@down
Słusznie się boisz. ;]
Descartes
31-03-2007, 18:52
A ja mam boską fryzurę. :D Ale zrobiłem regular couponem już dawno temu, a questa boję się robić. ;p
FullWypass
31-03-2007, 20:24
ee mnie tez raz zbanowali i nie sie nie przejmuje gram dalej jak wlezie oczywiscie no leggal x) a do obeznanych... gdzie mozna pobrac demi vac ?
Kurcze nie wie ktos dlaczego ciągle jestem wyrzucony z forum cloud park?
Niech ktos mi wrzuci kilka linków do topicow z CP forum. Moze z konkretnego topica mnie nie wyrzuci... :/
Necromantor
31-03-2007, 21:49
@yashima
http://www.maple.superhost.pl/Forum/viewforum.php?f=19&topicdays=0&start=200
masz
Legit, jasne.
Gdybyś grał uczciwie, na pewno byś walczył i odzyskał konto.
jak bym jeszcze widział jak... a tak wogole to teraz gram na Mardi :P jak sie ban skonczy to bede gral na windi ;p
No ja juz nie wiem co robic...
http://img379.imageshack.us/img379/4847/forumfd8.th.jpg (http://img379.imageshack.us/my.php?image=forumfd8.jpg)
Czy mógłby ktos napisac o tym topic na forum CP i wrzucic ten screen?
Byłbym bardzo wdzieczny...
ja dostalem bana za uzywanie hacka ktory przyciaga potwory...
a ja poprostu walilem ze slash blasta w draki a jakis dzik mial we mnie miss i dlatego mnie drake nie walnol i za to ban ehh trudno poczekam ten miesiac i bede dalej gral bo szkoda konta (63lvl, 53 lvl, 40lvl, 55lvl) zostal mi teraz tylko 70 hermit ze zwalonym buildem -.- bo to byl muj pierwszy char ( 13 poziom double stab xD )
Witam!
Mam 6 poziom na Broa i będe wojem.Jakieś rady?(moge się pszenieść na Windie)
Przenieś się na Windię xD
Ja mam wojownika na 13 levelu :D
Ale raczej gram thiefem na 25(30% brakuje do 26),przyszły sin :)
ja dostalem bana za uzywanie hacka ktory przyciaga potwory...
Niewiniątko? Nieładnie to kłamać.
Fryz.
http://img395.imageshack.us/img395/1795/uo0536yz5.jpg
Necromantor
01-04-2007, 11:59
nie podoba mi sie twoj fryz nadrill ;( wole metrosexual albo catalyst i pewnie taki w najbliszym czasie bede mial
Ok Unieważniam prosbe o topic. Wszedlem na forum, wreszcie sie udalo !
Przenieś się na Windię xD
Ja mam wojownika na 13 levelu :D
Ale raczej gram thiefem na 25(30% brakuje do 26),przyszły sin :)
A sypniecie cosik?Bo będe magiem albo kim takim co wiecie no....Taki łatwy dla mnie(oby nie mag....)
Dark Sven
01-04-2007, 19:14
Czy na wersji z http://www.mapleglobal.com
będzie działać konto z maplesea?
Zacząłem niedawno grać. Fajny klimat, ale nieco nudne. Dobił mnie teraz quest dla Mayi z Henesys - najpierw bieganie po miastach, teraz szukanie dziwnych składników... (dziwnych dla mnie - mam dopiero 15 lvl)
Aż dziwne, że Nad nie wspomniał o początku mojej kariery. ;) Zrobiłem warriora i po prostu CUDNIE rozłożyłem statystyki. Miałem 20 lucka, myślałem, że wpływa na drop. Teraz nowym charem mam po 4 INT i LUK, 20 w DEX i reszta w STR...
Też zrobiłem questa na fryzurę w Amorii. Chyba miałem szczęście. ;)
http://img69.imageshack.us/img69/5713/fryzmapledj2.jpg
A tak swoją drogą, ile jest warty opal, jeśli chcę go sprzedać graczowi, nie do sklepu? Oczywiście już gotowy opal, nie ruda.
Nie,zapewnie nie będzie działać.
Zacząłem niedawno grać. Fajny klimat, ale nieco nudne. Dobił mnie teraz quest dla Mayi z Henesys - najpierw bieganie po miastach, teraz szukanie dziwnych składników... (dziwnych dla mnie - mam dopiero 15 lvl)
Dziwny? Ech, jak będziesz robił misje dla Moppy'ego, to będziesz się śmiał ze swoich słów.
Aż dziwne, że Nad nie wspomniał o początku mojej kariery. ;) Zrobiłem warriora i po prostu CUDNIE rozłożyłem statystyki. Miałem 20 lucka, myślałem, że wpływa na drop. Teraz nowym charem mam po 4 INT i LUK, 20 w DEX i reszta w STR...
Ja: (Środa 28.03.2007 17:49)
oczywiście masz 4 punkty int i lucky?
Mysza: (Środa 28.03.2007 17:48)
tak
Ja: (Środa 28.03.2007 17:50)
gut
Mysza: (Środa 28.03.2007 17:48)
5 int i troche wiecej w lucky
Lol, żebyś widział moją minę, gdy mi powiedziałeś, że pakujesz w lucka, bo będziesz tracił mniej przy śmierci...
A tak swoją drogą, ile jest warty opal, jeśli chcę go sprzedać graczowi, nie do sklepu? Oczywiście już gotowy opal, nie ruda.
Hm, dałem ci od niechcenia 7 opali i już chcesz łapczywie wyciągać kaskę z każdego itema? Niestety, gdy ludzie chcą kupić minerał, wchodzą do Free Market, klikają w pierwsze lepsze stoisko i mają. Zostaw sobie, kiedyś ci się przeda.
Nie.
45 lvl. Polecam Sakura Cellions na Amorii. Niemalże jak zwykłe jr. cellions, jednak zamiast 60-100 meso dropią 200-350. I respią się jak szalone. Po wybiciu leży pełno loota, gracze z petami-magentami martwią się tylko o potki.
http://img505.imageshack.us/img505/1785/uo0554vw3.jpg
A sypniecie cosik?Bo będe magiem albo kim takim co wiecie no....Taki łatwy dla mnie(oby nie mag....)
Ja mogę trochę...
Uwielbiam PQ :D
http://img518.imageshack.us/img518/5003/maple0042qe4.jpg
Szczególnie z kimś kogo znam :d
@down:
Nom, musi być ciekawie :)
Descartes
01-04-2007, 22:03
A może GQ? (Skurek to mój mule char, w party trzeba jednej postaci poniżej lv30, więc poszedłem :P)
http://img530.imageshack.us/img530/1066/maple0016ie8.jpg
X-zero,a wyś wytłumaczył wszystko ?A i na jakim channelu jesteś?Aha,ja szybko expie bo w 20 minut mjałem 6 lvl :)
Ok ja wym chciał grać klasą co zadaje dosyć niezły dmg.Oczywiście gdyby mi ktoś powiedział jak wydobywać minerały wym robił sobie uzbrojenie :)
A i gdzie sie kupuje ten no...Bronie?
W sklepie przy którym zazwyczaj jest jakiś miecz lub coś(w Kerning to napis "Weapons made for self protection")
A surowce to z potworów wypadają :)
A channel to różnie-przecież zawsze możesz do mnie pisać...
Aha i poczytaj trochę o profesjach to się zdecydujesz :)
Jak lubisz walkę z bliska to swordman lub thief w daggery(bandit)
A jak z daleka to inną profesję! Sin ma dobre hity jak ma dobre gwiazdki :d
A tak w ogóle to jestem noob bo sprzedałem scrolle 10% po 80 i 200k :(
Descartes
02-04-2007, 13:16
A tak w ogóle to jestem noob bo sprzedałem scrolle 10% po 80 i 200k
Jakie scrolle? To, że 10% to akurat nic nie znaczy. :P Ja kiedyś sprzedałem 60% Overall DEX za 100k (a jaki byłem szczęśliwy potem...)
X-zero jaki nick w grze?
@edit
7 lvl na windi.Nick LaHypex
Aha czy sin jakoś szybko expi?I mam 25 dexa.Tera powiecie jake klasy mam dostępne?
Co to sindit?
Descartes
02-04-2007, 15:59
Ogólnie Thief to dosyć męcząca profesja z dwóch powodów:
- Assassin żre manę jak poje*any, nie ma mowy abyś expił non-stop na L7 do ~50 poziomu
- Bandit ogólnie jest trudną klasą. :P Ale w obydwóch przypadkach warto, bo po 3rd jobie zmiatają.
Sindit to bandit, który zamiast w double stab daje na początku w lucky 7, więc do 30lvl gra się nim jak assassinem, a po 30lvl robi się bandita i maxuje savage blow - tak więc może w miarę efektywnie używać clawa i daggera.
X-zero jaki nick w grze?
@edit
7 lvl na windi.Nick LaHypex
Aha czy sin jakoś szybko expi?I mam 25 dexa.Tera powiecie jake klasy mam dostępne?
Co to sindit?
Moją pierwszą postacią był warrior. Zrobiony ze startu, cały czas marzyłem o assassinie, ale podobno był trudny i potrzebował mnóstwo forsy. Po dniu grania zdecydowałem się na skasowanie tej postaci i zrobienie sina. Mimo, iż to piekielnie trudna profesja, zżera dużo kasy i wymaga posiadania dobrych gwiazdek, to daje najwięcej satysfakcji. Nigdy nie mogłem się zdecydować: dit czy sin? Zrobiłem kiedyś dita, miał 18(robiony przy x2 exp, wydawało mi się, że strasznie długo expi) i zostałem przy sinie. Uważam, że to najciekawsza profesja.(prócz dita).
Moją pierwszą postacią był warrior. Zrobiony ze startu, cały czas marzyłem o assassinie, ale podobno był trudny i potrzebował mnóstwo forsy. Po dniu grania zdecydowałem się na skasowanie tej postaci i zrobienie sina. Mimo, iż to piekielnie trudna profesja, zżera dużo kasy i wymaga posiadania dobrych gwiazdek, to daje najwięcej satysfakcji. Nigdy nie mogłem się zdecydować: dit czy sin? Zrobiłem kiedyś dita, miał 18(robiony przy x2 exp, wydawało mi się, że strasznie długo expi) i zostałem przy sinie. Uważam, że to najciekawsza profesja.(prócz dita).
Dżyzys.A wy ktoś zasponsorował thiefa?
niestety nie mam 4 milionów na jako taki start dla assasinka
A to szkoda :D
@Hypex:
Mam nick Mernion i wystarczy popatrzeć na screen(postać robiącego screena jest zazwyczaj po środku)
Buddy listę muszę trochę poczyścić(pełno polaków, ale większość nie gra) to jakbym kogoś przypadkowo wywalił to srry...
Nie pamiętam jaki to był zwój, ale koleś później mi powiedział że mnie nabrał i że to się sprzedaje po 800k :D
OnlyShadow
02-04-2007, 22:06
Po ile powinienem sprzedać 2x 10% def Helmet i 10% topwear?
www.basilmarket.com jednak nie sugerujcie sie tam cenami w spisie tylko w aukcjach.
@Nadrill:
Nie kojarzyłem że na Windi grasz, a dzisiaj w Kerning Cię widziałem <goniłem Cię ale się wylogowałeś ;d>
Dodałem Cię do buddy :)
Teraz z PQ zdobyłem 10% DEX gloves i myślę że z 700k zarobię :D
(może uzbieram na jakieś gwiazdki)
mam do sprzedania bodajze kumbi 350k i jest twoj
Necromantor
03-04-2007, 17:10
jak nabije 21 to tez smigam na pq..pozniej dam screeny z mojego nowego fryzu ;p a i gram na windii
EDIT: macie tu 2 screeny
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f08337a7eea7629c.html balorg przywolany w kerning,niestety zgon ;p
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4d0d317e19f6020f.html a tu moj nowy fryz (prawdziwy dam pozniej)
Descartes
05-04-2007, 19:44
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2682b573fc651e48
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=f09c8be1b29ff8ad
hehe, ten w prawym dolnym rogu to ja
mam na sell pare scrolli dla petów na speed ktos chce kupic tanio 25k za 10% i 50k za 60%. Btw sprzedam 60% speed dla butków2.3mln def overall armor tez 60%-2mln no i magic att dla staff lub wand zaraz sprawdze to dam edita tez 60%-2.6mln. Mam jeszzce na jump ale chyba sobie zostawie no chyba ze dacie jakąś dobrą cenę + jakis spear lub itemki dla wara powyzej 40 lvl
mam na sell pare scrolli dla petów na speed ktos chce kupic tanio 25k za 10% i 50k za 60%. Btw sprzedam 60% speed dla butków2.3mln def overall armor tez 60%-2mln no i magic att dla staff lub wand zaraz sprawdze to dam edita tez 60%-2.6mln. Mam jeszzce na jump ale chyba sobie zostawie no chyba ze dacie jakąś dobrą cenę + jakis spear lub itemki dla wara powyzej 40 lvl
Hahushua, co to za ceny? >.<
Overall for def 2.6 mil?! Koniec świata.
@Necro~
Przywołali Roga? Mogłeś porobić o wiele więcej zdjęć, to rzadkie zjawisko.
ja tam widzialem jak ktos sprzedawal mushmom sack a to dopiero by bylo wpada wielki muchomorek xD
btw ceny sa w miare dobre ale tego overall to nie mialem pojęcia a na basilu sie niedawno przejechalem sprzedając jeden taki scroll o 400k mniej niz sie zwykle sprzedaje.
Reszya cen taka jak na fm a nawet tansza.
server windia
Necromantor
06-04-2007, 12:41
@nadrill
mam wiecej fotek jak chcesz (chcecie;p) to dam
Necromantor
06-04-2007, 17:16
odswiezam i daje screeny ;p
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e09160b59d5de446.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/485a1c194ba77100.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6c01012b23f78e72.html
Po odświeżyłeś, przecież jak ktoś zagląda to zobaczy...
A tak w ogóle to mogłeś na imageshack.us wrzucać by było łatwiej oglądać :)
BlakHant
07-04-2007, 16:37
Hello all !!!
Daje tera screeny
http://img148.imageshack.us/img148/9544/maple0024en1.jpgAle ze mnie satanista ;)
http://img151.imageshack.us/img151/3280/maple0025el7.jpgLvl :)
http://img256.imageshack.us/img256/811/maple0026zy5.jpg kolejny lvl (tego samego dnia)
http://img156.imageshack.us/img156/9384/maple0027os9.jpgStaty aktualne :)
Necromantor
07-04-2007, 16:42
oł maj gad!! juz masz zwalona postac po co dawales tyle do blessing of amazon?to jest kompletnie nie potrzebne sam mam lucznika(niski lvl ale troche wiem ;p).powinienes wymaxowywac tylko te skille:critcal shot,double shot,eye of amazon,i jak starczy troche focus'a
BlakHant
07-04-2007, 16:43
O to sorka :)
Dajcie jakąś stronke z poradami.
Necromantor
07-04-2007, 17:02
edit:masz www.cloudpark.go.pl tam wejdz w poradniki i masz
@Blak:
Mówiłem Ci żebyś dawał w critical shot i double shot :D(bo o reszcie nie miałem pojęcia)
A Ty nie posłuchałeś i masz :P
I jeszcze jedna stronka(podawałem Ci): www.maple-story.yoyo.pl
Tam masz wszystko opisane jaki skill do czego służy ;D
@edit:
40 strona tematu :)
Witam wszystkich.
W maple gram juz od jakiegos czasu zaczolem na eMS na ktorym ostatnio byl reset acc.
Postanowilem sciongnac instalke globala i zastanawiam sie nad wyborem swiatu pod moja uwage podchodza tylko Khaini i Windia.
Ktory z nich polecacie pod wzgledem ludzi i cziterow?
P.s
niechca mi sie wyswietlic polskie znaki ;(
OnlyShadow
07-04-2007, 21:41
Na khaini jest dosyć mało hackerów. Przynajmniej porównując to do serweru broa.
Necromantor
07-04-2007, 22:06
windia duzo ludzi(polacy oczywiscie) ale tez duzo hackerow ;(
BlakHant
07-04-2007, 22:13
Maluś,na windie,ale już !
@Necromantor
To masz tutaj haka :)
UWAGA; nie twierdzę, że jest to najlepszy sposób na AP, ponieważ jest wiele innych, które są równie dobre, ale są granice których nie należy przekraczać.
Blessing of Amazon
ten drugi skill,też z amazon
c throw max
double shot max
focus 0 pkt.
Wzięte z http://www.maple-story.yoyo.pl/index.php?module=CMpro&func=viewpage&pageid=261
Na Windię i od razu mnie do buddy :D
I resztę też :)
Pyro Aris
08-04-2007, 04:06
widzialem jak kumpel w ta gral ,jak dla mnie to Mario 2
Ej a moze podajcie swoje nicki
Mój 40 spearman Relospearman Windia
Necromantor
08-04-2007, 18:40
Nick:LocBow 22 windia
@Pyro Aris:
To skocz na potwora z góry zobaczymy czy go "zbijesz" :D (pod względem grafiki to masz rację-Mario 2)
@kołbaś
Mernion-Windia-sin-level 2x
Tawer Redeye
09-04-2007, 15:46
Nick: Yatridug
Server: Scania
Gra ktoś na tym nowym serverze na MapleGlobal? Ja chyba przejde tam bo na Bera jest za dużo ludzi, ale nudno jest grac samemu :/
Dark Sven
09-04-2007, 17:38
Tak mnie zastanawia coś. Czemu u mnie do cholery są tylko 4 server (+ 20 kanałow na każdy)
Aqilla, Delphinus, Cassiopeia chyba i coś jeszcze...
Pewnie coś jak zwykle zjebałem.
Chuja ^^''
Tawer Redeye
09-04-2007, 17:50
@up grasz na jMS, chMS lub kMS a reszta na gMS
@up
Raczej gra na maple sea bo na jms i kms zamiast nazw mialby "krzaczki"
@grzelu
Lepiej isc na bellocan bo na tym nowym servie-Maridi strasznie wszystko drogie ,a na bellocan jest podobna ilosc ludzi i owiele lepsze ceny.
Na bellocanie jest dosc duzo polakow
Descartes
09-04-2007, 18:58
Na broa naliczyłem 7 aktywnych polskich gildii. Jak się ma na innych światach?
Co do nicka, przecież znacie. :P
ta tego nie da się ukryc xD
Mam mały problem. Otóż przedwczoraj zacząłem grać, zdecydowałem zrobić archera idącego w kusze, i tak więc bez czytania żadnych poradników dot. rozmieszczania SP, rozłożyłem w ten sposób:
Blow - 3, z poradników zalecana 1
Amazon's Blessing - 5, 3
Amazon Eye - 0, 8
Critical Shot - 8, 20
Double Shot - 0, 20
Focus - 3, 8
AP rozmieszczałem wg zasady siła = lv + 5, reszta w DEX.
Więc co mi poradzicie - próbować jakoś wyrównać SP by były przybliżone do statów z poradników, czy od razu robić nową postać?
Virusmaxi
10-04-2007, 08:51
http://img152.imageshack.us/img152/6783/maplepo1.png
Mój ubogi (przedewszystkim w lvl) Swordman. Idę nim na Sword Fightera, identycznie jak Kuraj.
Serwer: Broa
Nick:Virusmaxi (widać zresztą :P)
@edit
Zapomniałem! Oczywiście Maple Global.
Niedługo dam screena z mojej drugiej postaci, (oczywiście bardzo nisko lvlowej) :P\
Też idę na Broa, niedługo dam screeny.
Tawer Redeye
10-04-2007, 10:50
@3up Nowa postać chyba ,że cie stać na dużo SP resetów lub znalazłeś inny podobny build i jest w miare dobry(ale i tak musisz wyrzucić bless of amazon-zbędne na wyższych poziomach to taki shit nikomu nie potrzebny tylko utrudniający trenowanie)
OnlyShadow
10-04-2007, 12:16
A kto idzie na khaini? Właśnie robię nowego łucznika.
Virusmaxi
10-04-2007, 12:21
Nikt?
Nadrill- a jak nazwiesz postać? :P
OnlyShadow
10-04-2007, 12:25
Jeszcze jedno pytanie. W buildach dla łucznika na cloudparku i maplepoland pisze, aby SP dawać w Double Shot zamiast w Arrow Blow. Jednak to drugie, zjada więcej many a odbiera tyle samo HP (130% x 2= 260%). A do tego oszczędzamy jeden SP.
Necromantor
10-04-2007, 12:42
nadrill zdrajco!;p jak wszyscy to chyba i ja pojde ;p ale na windii mam nx itemy ;(
nadrill zdrajco!;p jak wszyscy to chyba i ja pojde ;p ale na windii mam nx itemy ;(
NX itemy można przenosić, są zapisane na konto. Dwukrotnie kliknij na NX itemy w Cash Shop, zostaną przenisone do 'depo'.
Po masz się przenosić? Na razie to tylko ja się przenoszę, zresztą nie wiem, czy mi starczy cierpliwości, żeby wbić ten sam lvl tą samą profesją.
@Virusmaxi
Miałbym już z 25 lvl, gdybym wiedział... Taki już jestem, siedzę 2 dni nad nazwą, dla mnie musi być idealna, unikatowa i bez przeróbek, cyferek i iksów
Nie, nie uciekajcie!!
Ja zostaję na Windi i nigdzie się nie przenoszę
OnlyShadow
10-04-2007, 14:54
Chodźcie na Khaini.
Virusmaxi
10-04-2007, 17:22
@Nadrill
No to pięknie:P
@topic
http://img361.imageshack.us/img361/9563/roguemaplcq6.png
Screen z mojego pro ivul masta 11-to lvlowego Rogue którym idę na sina.
Nick widać, a reszta taka jak przy swordmanie.
PS. przenosicie się na Broa bo Nadrill to wasz bóg i musicie grać tam gdzie on? :p
Necromantor
10-04-2007, 18:37
offtopic:yesyes! Nadrill to nasz szatanski evul master nie masz prawa tego kwestionowac!! uhshuhuhu<sztanski smiech>
ontopic:a tak wogule to jednak zostaje na windii ;p
OnlyShadow
10-04-2007, 19:15
Jeszcze jedno pytanie. W buildach dla łucznika na cloudparku i maplepoland pisze, aby SP dawać w Double Shot zamiast w Arrow Blow. Jednak to drugie, zjada więcej many a odbiera tyle samo HP (130% x 2= 260%). A do tego oszczędzamy jeden SP.
Ponawiam pytanie.
@up
A ja na khaini.
Necromantor
10-04-2007, 19:33
arrow blow bardziej sluzy do odpychania potworow w krytycznej sytuacji niz do walki,zas double shot(z tego co wiem jesli cie zmyle to sorry)uzywasz do 3 joba albo wyzej i ma wyzszy atak
I dobrze że zostajecie :)
Mi się nie chce expić, a tylko 70% do levelu i robię job :D
@2xup
Masz racje double shot jest lepszy poniewaz ma ten sam atak co arrow blow lecz ma wieksza szanse na criticala.
OnlyShadow
10-04-2007, 21:17
arrow blow bardziej sluzy do odpychania potworow w krytycznej sytuacji niz do walki
Hmm, jakoś nie zauważyłem, żeby potwory dalej odlatywały
ma wyzszy atak
Właśnie atak ma taki sam (260% podstawowego) a zjada mniej many, strzał i mamy o jeden więcej SP.
co arrow blow lecz ma wieksza szanse na criticala.
Właśnie nie. Niby, dlatego, że ma dwie strzały ma wiekszą szansę na crita, jednak crita jednej strzały. Critical hit dwóch strzał zdarzy się rzadziej. Critical hit z arrow blow, będziee duży mocniejszy, niż pojedynczy critical hit podwójnego strzału, a równy rzadziej się zdarzającemu criticalowi obu strzał. W sumie, wychodzi, że średnie hity wyjdą równe.
BlakHant
10-04-2007, 21:43
Ja nie wiem gdzie grać.Wole grać tam gdzie są ludzie którzy pomogą.
Dobra, zrobiłem postać od nowa, aktualnie ma JedenCzyCzySiedem 10 lvl, jakby co server Bellocam, nick Tywlis.
Virusmaxi
10-04-2007, 22:26
@up
Dlaczego nie zrobiłeś na serwerze na którym gra więcej polaków? Np. Windia albo Broa :P
@2up podpis
Pobiłem. 17 lvl swordman :P
W arrow blow w ogole nie pakujcie bo to szajs największy
OnlyShadow
11-04-2007, 14:52
W arrow blow w ogole nie pakujcie bo to szajs największy
Kurwa, najlepiej tak powiedzieć. Nie testowałeś to skąd wiesz? Ze stron? To to ja niby też wiem. Przedstawiłem fakty, moja argumenty i wniosek. Więc teraz chce wiedzieć, dlaczego wszyscy mówią, że to shit. Bo właśnie robię łucznika, i nie wiem w co dawać (Na razie idę w critical shot).
Pobiłem. 17 lvl swordman
27 Rouge(Sin), giń!
Hmm, DS jest lepszy... Bo uderzenie krytyczne nie podwaja obrażeń, ale dodaje 100% bazowych obrażeń.
AB uderza się dwa razy rzadzej, gdyż wypluwa tylko jedną strzałę. Więc mamy mniej więcej połowę szansy na to, że dostaniemy +100% obrażeń. Czyli co drugą rundę uderzamy 260%+100%=360%, a co drugą 260%. Średnia z jednego uderzenia: 310%.
DS zaś wypluwa dwie strzały, więc teoretycznie można przyjąć, że co rundę uderzamy jedną zwykłą strzałą, a drugą z kritem. Suma obrażeń wynosi: 130%+130%+100%=360%.
Czyli DS jest minimalnie mocniejszy. Patrząc na koszty many wychodzi mniej więcej to samo, ALE DS jest szybszy i... ładniej wygląda. :)
Jednak można wziąć poprawkę na to, że gdy uderzamy AB, def potwora obniża obrażenia jeden raz, a przy DS-dwa razy... wychodzi mniej więcej to samo, ale DS jest ładniejszy. Można pominąć fakt, że używa dwóch strzał, więc cena rośnie, bo i tak praktycznie każdy używa soul arrowa. ;]
Pozdrawiam
&
Happy Mapling :)
@edit
Należy zwrócić uwagę, że AB zapewnia większą szansę na odepchnięcie twardszych przeciwników. :0
<Poprawiłem głupi błąd w obliczeniach... 130+130+100=/=330 ;] )
OnlyShadow
11-04-2007, 16:42
Bo uderzenie krytyczne nie podwaja obrażeń, ale dodaje 100% bazowych obrażeń.
Jesteś tego pewien? Dotąd sądziłem, że jest inaczej. Jeśli to prawda (w co jednak wątpię) to DS jest lepszy.
Co do tego pewnien nie jestem, ale spotkałem sie z opinią, że 10lvl DS jest nie gorszy od 20lvl AB... Wpadłem jeszcze na forum, żeby to sprawdzić... wygląda na to, że się nie mylę... Dodam również, że moja siostra ma 10lvl DS i jest zadowolona... wbiła 64 lvl bez większych problemów... nie narzeka na niski DMG, kiedyś nawet jej ktoś powiedział, że jest on wysoki... jedynie brak czasu i szkoła jej dolegają. ;]
Może znajdę jakieś poradniki, w których to opisane będzie to dam link(i).
@edit
http://global.hidden-street.net/guides/bowman_003.txt C2b
http://global.hidden-street.net/guides/bowman_006.txt III
A tak w ogóle to http://global.hidden-street.net/guides/guides.php :P
Tak, macie rację - arrow blow ma większą szansę na odepchnięcie przeciwnika, bo ma większy atak (z jednego strzału) niż double shot - dzięki temu łatwo można solowac golemy bez większej straty na potionach
27 Rouge(Sin), giń!
41 spearman ooo tylko porysowales mi armor łup ooo zabralem ci cale hp.
BlakHant
11-04-2007, 23:44
Kto gra na khaini?Bo ja dzisiaj zaczełem mam 11 lvl i nie wiem w co dać :)
Virusmaxi
12-04-2007, 07:56
@up
GRAJ NA BROA;(
@2up
Gratz ;]
@up
Na Khaini gra OnlyShadow
@Maple
Złapałem jakiegoś wirusa i muszę robić reinstalkę bo się Maple mi zepsuło.
graj na windii jak prawie cale forum
BlakHant
12-04-2007, 11:54
graj na windii jak prawie cale forum
Taaak.Tylko nie wiem gdzie expic 15-21 lvl na windi.A na khaini jestem w gildi.A i jaki nick na khaini ma onlyshadow?
Virusmaxi
12-04-2007, 11:57
@up
Chyba OnlyShadow
na takich lvlach musisz chyba nadal Slimy... reszta klas zabija na Pig Beachu, ale jest tam taki szybki spawn i wogóle, że nie będziesz mógł strzelać z łuku.
BlakHant
12-04-2007, 12:03
@up
Chyba OnlyShadow
na takich lvlach musisz chyba nadal Slimy... reszta klas zabija na Pig Beachu, ale jest tam taki szybki spawn i wogóle, że nie będziesz mógł strzelać z łuku.
A gdzie ten"Pig Beach?"
Virusmaxi
12-04-2007, 12:25
Ukryty, idziesz w lewo od Henesys, gdzieś gdzie będzie dużo takich małych "wysepek" na którejś po lewej na góze będą duże, żólte kwiaty. Trzeba w nie wejść (strzałka w górę jakby co.) Ale pewnie tam umrzesz, chyba że będzie dużo innych graczy. Bo respawn pigów jest tam taki szybki że można sobie nieźle wbić lvla.
OnlyShadow
12-04-2007, 14:45
@up
Chyba OnlyShadow
Ania9 (nie żartuję)
Taaak.Tylko nie wiem gdzie expic 15-21 lvl na windi.A na khaini jestem w gildi.A i jaki nick na khaini ma onlyshadow?
Lol, co to za sztuka być w gildii? od 1 do 40 lvla dostawałem miliardy zaproszeń. Zresztą, co to ci da? Większość gildii są założone z nudów, nikogo na nich nie ma, zresztą pewnie z nikim się nie dogadasz, sądząc po ortografii.
@Virusmaxi
Jednak zostaję na Windii. ;P
TAK!
Forum tibia.pl windia team znowu razem!
A tak serio to bardzo by nam ciebie brakowalo na windii Nad.
BlakHant
12-04-2007, 17:43
Ania9 (nie żartuję)
Czy ty jesteś dziewczyną w maple? xD
OnlyShadow
12-04-2007, 17:57
Czy ty jesteś dziewczyną w maple? xD
Tak, po hacku gram na koncie młodszej, 9-letniej siostry.
to widac xD btw ja tam jestem w globalnej gildi znaczy jest mnustwo ludzi z innych krajów a nie ma polaków. Jednak gildia jest super zawsze jest przynajmniej 3 osoby online a niedlugo wybieramy sie na GPQ.
Zaczynam grac na nowym świecie (nie pamiętam nazwy). Mój nick to Hutas i będe walił z aksa albo słorda albo kluba.
BlakHant
12-04-2007, 20:15
gram na koncie młodszej, 9-letniej siostry.
To siorka w to gra? xD
Forum tibia.pl windia team
Jak nazwa dla gildii ;D
No dużo nas tu gra ;P
@up:
A co w tym dziwnego? Ta gra była skierowana głównie dla młodszych fanów MMORPG, ale widać starsi też grają :)
OnlyShadow
12-04-2007, 21:22
To siorka w to gra? xD
Tak. Oprócz tego jej koleżanki. Ogólnie gra sporo ludzi poniżej 10 roku życia, a przynajmniej ja ich znam.
@up
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że gra jest teoretycznie +13.
Virusmaxi
12-04-2007, 21:26
OeMGie
I co, fajnie się gra babką w maple? :P
Ja dzisiaj dobiłem te 10% i mam już 18 lvl... jeszcze 2 do 20 :(
OnlyShadow
12-04-2007, 22:11
I co, fajnie się gra babką w maple? :P
Częściej biorą na PQ, etc. Ogólnie lepiej niż facetem.
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że gra jest teoretycznie +13.
Teoretycznie!!!!
Jakbym pokazał ją kolegą z klasy(praktycznie 13+) to nie wiem czy by grali i na 100% któryś z nich powiedziałby że ta gra jest dla dzieci :P
Dużo osób gra poniżej 10 roku życia i już spotkałem z 50+ osób które na pytanie "ile masz lat?" odpowiedziałyby "9" lub nawet "8"...
Niedługo(jutro) 30 lev i robię joba ;D
to ja nie wiem ajk wy gracie ja spotykam osoby najczęściej 17-18 lat i nie mniej.
Tak, pokaż gierkę nastolatkowi to: "Co to jest? Jakaś gra dla dzieci!"... a na dobrą sprawę ludzie pełnoletni w to też pykają. ;]
BTW. wpadnijcie na http://lecrovax.googlepages.com/hackerstory ... bardzo fajne. ;] Mam na razie 100lvl :P A w tej chwili Zakuma biję. :D
To siorka w to gra? xD
Panie, mój pięcio i pól letni brat w to pyka... 18 lvl ma. :D
@down
Jak ktoś przychodzi to właź do Cash Shopu. Gracze zabierają fame, a jak masz go mało to zwiększa się szansa, że przyjdzie GM i zabanuje... ale od niego też można uciec do CS. ;]
Hmm, a tu link http://www.hidden-street.net/forum/showthread.php?t=12749 do tematu na forum... tam jest odnośnik do wersji 10*exp i 10*exp oraz bez graczy i GMów... ale nie ma Zakuma w nich. ;]
OnlyShadow
13-04-2007, 17:23
BTW. wpadnijcie na http://lecrovax.googlepages.com/hackerstory ... bardzo fajne. ;] Mam na razie 100lvl :P A w tej chwili Zakuma biję. :D
Co zrobić, żeby uniknąć bana.
BlakHant
13-04-2007, 19:33
<spada na ziemie.>
Twój brat rozumie angielski?
Co zrobić, żeby uniknąć bana.
Wejdź szybko do Cash shopu ;D
A co tu do rozumienia, łazi sobie i morduje niewinne potwory...
te newinne jr celions i wogole jr kotki ja nie wiem jak to mozna byc tak bestialskim buuuuuuuuuuuuu
Virusmaxi
14-04-2007, 09:12
@up
OMG SPAMER :D:D
@topic
Kto wie jaki nick ma leader Revival?
<spada na ziemie.>
Twój brat rozumie angielski?
Tak, umie "łan, tu, sri, fou, fajf, sysk, sewę, ejt, najn, tę". ;p
A co tu do rozumienia, łazi sobie i morduje niewinne potwory...Dokładnie. ;]
A jak coś nie rozumie to Ty mu pomagasz, mam rację?
Masakra, miałem dzisiaj 8 dropów. A tak się cieszyłem, jak miałem 1 na jakiś czas...
http://img340.imageshack.us/img340/191/dropuyu6.png
Jeszcze Coconut Knife. Poza tym, 46 lvl.
Virusmaxi
15-04-2007, 06:58
@up
Omg... Fuksiarz :P
Przyda ci się bo masz mało kasy jak na swój lvl:P Hiehie.
Gz lvl upa. Ja ostatnio mało gram... przydałaby mi się gildia to może bym grał więcej. Wzięli by mnie do Revivalu jakbym miał 30 lvl, ale to jeszcze 11 lvli trza wbić.
Nauredhel wymagania to mniej więcej 30 lvl i nie zawsze mają miejsce. btw maja wlasdny temat na www.maplestory.up.pl no ba nawet on jest tam adminem
OnlyShadow
15-04-2007, 11:41
Robię sobie przerwę od grania łucznikiem, wracam do złodzieja, wbijam te 3 poziomy i robię joba.
Necromantor
15-04-2007, 15:19
ja tez tak chce takie,dropy i wogule jak nadrill a tak btw,jak szedłem przez henesys to ktos dropna spodnie dla babki na 60 lvl(thief) ^^ http://www.youtube.com/watch?v=IFI1qSyl9XM macie zakuma ;p
@Nadrill
Gdzie expisz, że masz takie looty?
Co do Zakuma i innych Bo$$ów - Dobrze jest, że żeby je zabic trzeba poświęcic trochę czasu, a nie tak jak w tibii - pół godziny czekania 5 sekund akcji
W MapleSea jest boss lepszy od Zakuma (podobno - ja nie gram na MapleSea)
i ja zacząłem grać w ms. jak na razie swordman 13 lvl na windii :p ale coś zaczynam się zastanawiać nad zrobieniem thiefa po mojej ostatniej wizycie w dungeon'ie >.>
Virusmaxi
15-04-2007, 18:28
Omg... Wow :D:D (Ten filmik z Zakumem)
Necromantor
15-04-2007, 18:52
tak jest boss lepszy od zakuma ale to na kMS nazywa sie horn tail tu macie linka do filmiku ;p http://www.youtube.com/watch?v=_mX0sQ_5AX0
@Nadrill
Gdzie expisz, że masz takie looty?
Sakura Cellions ftw. Dają tyle samo expa co jr. cellions, tylko 3-4x więcej kasy. I hojnie zrzucają itemy. Teraz przerzuciłem się na Flyeye w Aqualandzie. Dropy są z Sakura Cellions prócz Red Lutii(wypadł przy pomaganiu kumplowi ubijania potworków w maskach), Khaki Shadow(Flyeye) i legsów dla Bowmana(Flyeye). Dziś ciekawego nie wypadło prócz armora i legsów dla warra na 25.
@morwi
Odezwij się do mnie, spróbuję pomóc w kwestii finansowej. ;)
Hm.
http://img74.imageshack.us/img74/73/uo0642dx0.jpg
Necromantor
15-04-2007, 19:14
nadrill jaki dobroczynca sie zrobil ^^.Jak juz jestes taki dobry to mi sypnij ;p
to mam takie pytania co do thiefa :
1. naprawde na początku trzeba dużo kasy ?
2. robiąc thiefa według tego poradnika: http://maple.superhost.pl/poradniki/zlodziej.htm dobrze 'wyjde' ?
jak na razie warriorem dobrze się gra, ale mam dość jak każda inna profesja ksuje mi moby tylko dlatego, że nie zdąże podejść do nich...
OnlyShadow
15-04-2007, 21:03
1. naprawde na początku trzeba dużo kasy ?
Ja nie mam żadnych problemów z kasą na moim złodzieju(sin). Gwiazki kupujesz i tak tylko raz, a do 30 poziomu wystarczy ci mokbi (a nawet wolbi). Zjada sporo many, owszem ale na PQ od czasu do czasu trafi się sporo mana potionów, a do 21 poziomu ciągłe używanie L7 jest dla mnie bezsensowne.
2. robiąc thiefa według tego poradnika: http://maple.superhost.pl/poradniki/zlodziej.htm dobrze 'wyjde' ?
Nie. Przy rozdawaniu SP daje się w nimble body, nie dark sight.
jak na razie warriorem dobrze się gra
Warriorem gra się łatwo i bez trudności, za to gra złodziejem dostarcza więcej przyjemności. Po za tym jest ogromna dynamika i szybkość gry, cały czas jest się w ruchu.
Mój best hit... trochę do dupy widać.
http://img511.imageshack.us/img511/9888/199hitwr1.jpg (http://imageshack.us)
...trochę...
nie na maple sea ale na jms czyli horntail jeszcze chyba nikt nie przezyl 1 stage a tam maja juz 4th joby i ida na to tylko najlepsi
Ja nie mam żadnych problemów z kasą na moim złodzieju(sin). Gwiazki kupujesz i tak tylko raz, a do 30 poziomu wystarczy ci mokbi (a nawet wolbi). Zjada sporo many, owszem ale na PQ od czasu do czasu trafi się sporo mana potionów, a do 21 poziomu ciągłe używanie L7 jest dla mnie bezsensowne.
pq czyli ? jak nie używać l7 to co innego ?
poza tym wszystko jest dobrze rozpisane ? ap też dobrze ? lepiej jechac dexless, lowdex czy normalnego ?
Virusmaxi
15-04-2007, 21:35
@3up
Hm... Hmm... Ja mam 18 warriora i najmcniej walnąłem 152.
Nie fair!! Bowmany mają większe DMG :D
A jak coś nie rozumie to Ty mu pomagasz, mam rację?
Jasne, ja, siostra, siostra druga. :D Ale zazwyczaj sam se pyka, bo nic "zaawansowanego" nie robi.
BTW. Zassałem Europejskie Maple. :P Gra ktoś tam?:>
Tawer Redeye
15-04-2007, 21:53
@up mam postać ale nie gram.
Jak dla mnie to nie prawda :P
Zależy jak kto chce...
Ja robię z poradnikiem i mam ok :)
Tylko że mam 19, a nie 20 DS xD
Bo dałem kiedyś w double stab i tak zostało xp
no i przewalona cala gra xD btw tam ktos sie pytal co to pq wyjasniam to skrót od party quest czyli zbierasz party 6 osób i idziecie wykonywac tego questa moze tylko 1 ekipa na server dlatego w godzinach popoludniowych mozna sie nie dostac.
Descartes
16-04-2007, 09:42
Ja robię z poradnikiem i mam ok :)
Tylko że mam 19, a nie 20 DS xD
Bo dałem kiedyś w double stab i tak zostało xp
Ciekawe, skąd ten poradnik wytrzasnąłeś. DS nigdy się nie maxuje tylko zostawia na 10, bo sin Nimble Body i Keen Eyes musi mieć, a z tym nie będziesz miał wystarczająco SP na wymaxowanie Haste, Draina i wystarczający poziom Boostera.
Muszę pogadać z Inqbą, żeby wrzuciła na stronę porządniejsze poradniki. :/
Kuraj nie masz racji! Był o tym wątek na forum CP. Z wymaxowanym DS dziala haste dzieki czemu czas na dojscie na expowisko ( i liczba potkow) drastycznie maleje( oszczedzanie kasy). Sin na lvl 40 trafia w bossa ludi pq (Alishara?) jak kazdy inny mimo iz ma tylko 10 NB. Sama Inqba szla tym poradnikiem i nie narzeka. Inq mowi nawet ze to wg. Niej najlepszy bulid dla Sina. Slyszalem ze Sinowie ktorzy nie szli tym poradnikiem narzekaja, a ci ktorzy szli chwala go.
OnlyShadow
16-04-2007, 14:32
no i przewalona cala gra xD btw tam ktos sie pytal co to pq wyjasniam to skrót od party quest czyli zbierasz party 6 osób i idziecie wykonywac tego questa moze tylko 1 ekipa na server dlatego w godzinach popoludniowych mozna sie nie dostac.
1. 4 osoby, chodzi o Kerning PQ.
2. Jedna ekipa na kanał.
SP na wymaxowanie Haste, Draina i wystarczający poziom Boostera.
Ale o co chodzi?
pq czyli ? jak nie używać l7 to co innego ?
Party quest, tak jak pisałem. Do 20 (no może 17-18) poziomu można spokojnie atakować normalnym atakiem, szczególnie jeśli się zabija potwory idące na jeden hit (a tak się właśnie najszybciej trenuje). Osobiście do 20 poziomu expiłem bez użycia l7, do tego do 17 momentami na różnych snailach.(Zabijanie ślimaczków jest banalne, a np. taki red snail daje 8 expa. Szybciej zabijesz takie dwa, niż potwora dającego 16 expa). Potem na tych zielonych slimach.
poza tym wszystko jest dobrze rozpisane ? ap też dobrze ? lepiej jechac dexless, lowdex czy normalnego ?
Dexless i lowdex to dość abstrakcyjne buildy. O ile na początku zostanie złodziejem, już dla niektórych jest problemem to budowanie dexlessa jest masakrą. Rób normalnego.
@OnlyShadow
kk, jak na razie expiłem na slimach i strumpach koło eli~(tego miasta magów) z l7(1 poziom jak na razie) i mana masakrycznie leciała ;/ spróbuje następnym razem expić tak jak mówiłeś. mam jeszcze jedno pytanie czy opłaca dodawać się sp do disordera ? może zamiast tego przeznaczyć je na jakiś inny skill ?
@OnlyShadow
kk, jak na razie expiłem na slimach i strumpach koło eli~(tego miasta magów) z l7(1 poziom jak na razie) i mana masakrycznie leciała ;/ spróbuje następnym razem expić tak jak mówiłeś. mam jeszcze jedno pytanie czy opłaca dodawać się sp do disordera ? może zamiast tego przeznaczyć je na jakiś inny skill ?
Dla tihefa idącego w sina potrzebne są tylko 3 punkty Disorder, bo wtedy odblokuje mu się Dark Sight.
Nabawiłem się gejloggera, walczę z nim już parę godzin. A chciałem nabić 47...
hacków sie zachcialo ??
Wyjdź.
Na oficjalnym forum Nexona jest hacker, który daje obrazki przypominające youtube, w rzeczywistości otwierają... Raczej to nie keylogger, ale lepiej być pewnym.
ej zaraz jak to bylo "nie otwieraj i nie sciągaj niczego nieznajmowego ??" nic sie nie sciąga samo przez siebie zawsze trezba zaakceptowac ściąganie."
E tam jak sie wie gdzie szukac to nawet w hackach nie ma keyloggerów ;p
w sumie fakt faktem jest jedna znana polska strona jednak oni praktycznie kopiuja z innej znanej globalnej strony o hackach. Jak ktos chce moge podac jednak jak grasz na windii i nara juz dosc ks'erów mam.
Necromantor
18-04-2007, 15:06
ludziee radujmy sie nadchodzi patch ver.0,37 wraz z nim 40 nowych questow!! ale bedzie mozna pograc dopiero 14,15,16 wtedy sie juz serv check powinien skonczyc.już działa radujmy sie wspolnie ALLELUJAAA11!!oneone
ludziee radujmy sie nadchodzi patch ver.0,37 wraz z nim 40 nowych questow!! ale bedzie mozna pograc dopiero 14,15,16 wtedy sie juz serv check powinien skonczyc.już działa radujmy sie wspolnie ALLELUJAAA11!!oneone
;D
Już wchodzę na Zipangu!
@kołbaś
Pominę twoje posty milczeniem...
No nareszcie jakis update bo już mnie wkurzały te kopiące jajeczka :P
Virusmaxi
18-04-2007, 16:45
Nareszcie ;] Te jajka były serio wnerwiające.
No, nareszcie jajka usunięte, nie cierpiałem ich.
Bajdełej - walnąłem nowego besta, ale ssa nie uchwyciłem; p 211.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.