Pokaż pełną wersje : Wojna DPFT vs Era Zero
@Up
Omg oceniasz Notopa,mnie,Duliba i innych po zachowaniu jednej osoby?Oo...gratz,bo tak sie nie robi,lol,co ja,albo ktorys z tych moich koelgow ktorych wymienilem siedzi w glowie tej osoby i zrobial to "coś"?--'...powiedz o co chodzi,na forum jak chcesz,albo na priv w grze.Ja akurat anleze do ludzi,ktorzy jesli popelnia jakis blad to potrafia sie przyznac,a niesprawiedliwego huntowania,killa odemnie jakos ejszcze chyba nikt nie zaznal...nie wiem o co chodzi,a wkurza mnie ze po jednej osobie oceniasz cala gildie...jakby dpft nie siedzialo caly czas w pz to napewno tez by cos wywijali.
Yours Lamusini
invitowanie starego dw w tym roflmana z którym sami walczyliście(roflman nie przyjał zaproszenia chyba:P)jest po prostu ...komentarz zostawiam osobom które grały na arcani i wiedzą o co chodzi
gzgzgzgzgzgzgzggzgz
Gratz Notopku, udanej akcji :>
Widzisz jak świat sie zmienia? Jeszcze przed godzinką miałem Cię i twoją "Armię Zbawienia" za kogoś dobrego, a w ciągu 2-3 minut moge zmienić zdanie i powiedzieć że ta twoja Gildia nie jest warta najżadszego gówna...
Nie powiem Ci co sie stało, popytaj swoich "członków gildii" według Ciebie chcących pokoju na Arcanii...
IMO jak wygracie wojne to na Arcanii przez was zapanuje większy chaos niż był do tej pory.
Jak do teraz w jakiś sposób popierałem was: Ca'Fuze, Dulib, Lamusini itp... teraz po tym co sie stało, czuję do was największą pogardę jaką może czuć człowiek. Mam nadzieje, że zginiecie w piekle... za co? a tego sie sami już dowiedzcie, popytajcie swoich kolegów ktorzy ... zacznijcie pytać od Penelope Von'Bols (powinno być Von' Pa & NooB)
cya , miło byłochociarz przez trochye pomarzyć ze jak wygracie to Arcania bedzie wolna...
Ahoi!
sorry ale po jaki c*** piszesz takie cos to napisz odrazu co sie stalo bo ja np niewiem bo mam bana jeszcze 1 dzien ...
invitowanie starego dw w tym roflmana z którym sami walczyliście(roflman nie przyjał zaproszenia chyba:P)jest po prostu ...komentarz zostawiam osobom które grały na arcani i wiedzą o co chodzi
Rolfmana niewiem czy ktos wogole invitowal,hmpf,a nawet jesli to wiedz ze moje stosunki z DW niebyły złe,a przynajmniej z jego wieksza częścią:Galiron,Arthardo,Leytan,Shyan&Davo aurelius,Davo de'capo,Rhargar,Saldov i 5 znich cche nadal grac an Arcani,wiec o co be?Widac nie jestes jakos bezposrednio wmieszany w wydarzenia na arcani...Jak niemasz pewnych info,to sie nie wypowiadaj;)
Yours Lamu~
Inaczej - Bejo Poll Dubros i inni, ok Sorx, źle zaczołem, nie chodzi akurat tu o was, wybaczcie. Notop sorx też bo wogule nie powinno być tego "Notopq gratzz"
Troszq nerwy mnie poniosły i teraz mam inną wizje niż wtedy kiedy pisałem tamtego posta. A więc nie chodziło mi jedynie o Pene~...
Jak to było? Było Tak:
Stałem przy Wolftower, nic poprostu stałem, czasem zagadałem do kogoś, potem po moim dłuższym milczeniu Pene~, kilka osób co stało przed GH zaczeło mnie atakować, mówiąc że jestem szpiegiem i pracuje dla DPFT, zaraz wylecialo 2-3 osoby z GH i tez nawalalo, zaczolem naturalna rzeczą gadać ze po wojnie hunted i uciekałem do "sklepiku" z dachem niedaleko D-bridge i tam mnie u***ali...
@Do tych ktorych tam nie było : Sorx jeszce raz kto sie uraził tym ze napisalem o was Ca'fuze, Notop, Lamusini, Dulib i reszcie
a zarazem sprobojcie cos zrobic z waszymi l-lvlami ktorzy sa w e0 i mysla ze wszystko im wolno
Nooo Bo ja jestem wkońcu SPy i wogule pracuje dla dpft i po robocie dostaje Demon Helmet >_<
Rolfmana niewiem czy ktos wogole invitowal,hmpf,a nawet jesli to wiedz ze moje stosunki z DW niebyły złe,a przynajmniej z jego wieksza częścią:Galiron,Arthardo,Leytan,Shyan&Davo aurelius,Davo de'capo,Rhargar,Saldov i 5 znich cche nadal grac an Arcani,wiec o co be?Widac nie jestes jakos bezposrednio wmieszany w wydarzenia na arcani...Jak niemasz pewnych info,to sie nie wypowiadaj;)
Yours Lamu~
davo de'capo uuuuubhaeuhae
to byl toni de'capo lolku -.-
Inaczej - Bejo Poll Dubros i inni, ok Sorx, źle zaczołem, nie chodzi akurat tu o was, wybaczcie. Notop sorx też bo wogule nie powinno być tego "Notopq gratzz"
Troszq nerwy mnie poniosły i teraz mam inną wizje niż wtedy kiedy pisałem tamtego posta. A więc nie chodziło mi jedynie o Pene~...
Jak to było? Było Tak:
Stałem przy Wolftower, nic poprostu stałem, czasem zagadałem do kogoś, potem po moim dłuższym milczeniu Pene~, kilka osób co stało przed GH zaczeło mnie atakować, mówiąc że jestem szpiegiem i pracuje dla DPFT, zaraz wylecialo 2-3 osoby z GH i tez nawalalo, zaczolem naturalna rzeczą gadać ze po wojnie hunted i uciekałem do "sklepiku" z dachem niedaleko D-bridge i tam mnie u***ali...
@Do tych ktorych tam nie było : Sorx jeszce raz kto sie uraził tym ze napisalem o was Ca'fuze, Notop, Lamusini, Dulib i reszcie
a zarazem sprobojcie cos zrobic z waszymi l-lvlami ktorzy sa w e0 i mysla ze wszystko im wolno
Nooo Bo ja jestem wkońcu SPy i wogule pracuje dla dpft i po robocie dostaje Demon Helmet >_<
to moze przedstaw sie kim wogole jestes?
w tamtej chwili akurat grałem Mandziack'iem
Realm@
za***ali cie dla lootu xD
Telupeje
03-09-2005, 20:22
Hahahahaha
GZ membersow; p
Kilka osób tam jest normlanych nawet dużo ale jest też troche .......
Notop@
Poll@
Idziecie na new server? ktoś wczesniej napisał i s kad wiadomo że za ~2miech bedzie
Jak to było? Było Tak:
No penelope jest troche poje*** raz huntował mojego kumpla, z tego co wiem za free i mieliśmy go za***ać ale potem odechciało mu sie huntować.
Kilka osób tam jest normlanych nawet dużo ale jest też troche .......
Notop@
Poll@
Idziecie na new server? ktoś wczesniej napisał i s kad wiadomo że za ~2miech bedzie
Zawsze w listopadzie,i na świeta są nowe światy...tak idziemy,ja,notop,lindlay...i zobaczymy kto z nami,ale ekipa spora;).(jak zawsze)
Bongozzpl
03-09-2005, 22:16
Ponad 1h czytalem te wszystkie posty i doszedlem do 2 wnioskow:
1. Temat raczej powinnien byc przeniesiony do forum inne~
2. Niech wygra lepszy~
PS. PA Sa na kazdym serverze,a polowe postow w tym temacie to bylo wlasnie ze ten jest Pa i ze tamten jest PA. Wiec sa 2 opcje albo czlowiek zaczyna na nowym servie i bedzie w top (wtedy sam zamienia sie w ABUSERA), albo niech przestanie grac w tibie i wtedy nie bedzie abusowany.
~
Zawsze w listopadzie,i na świeta są nowe światy...tak idziemy,ja,notop,lindlay...i zobaczymy kto z nami,ale ekipa spora;).(jak zawsze)
Idziecie na nowy serv??!! omg teraz to troche z***any pomysł zwłaszcza że era wygrywa i najprawdopodobniej wygra.
No to lepiej już nie walczycie tylko sprzedajcie te chary na allegro :]
Ponad 1h czytalem te wszystkie posty i doszedlem do 2 wnioskow:
1. Temat raczej powinnien byc przeniesiony do forum inne~
2. Niech wygra lepszy~
PS. PA Sa na kazdym serverze,a polowe postow w tym temacie to bylo wlasnie ze ten jest Pa i ze tamten jest PA. Wiec sa 2 opcje albo czlowiek zaczyna na nowym servie i bedzie w top (wtedy sam zamienia sie w ABUSERA), albo niech przestanie grac w tibie i wtedy nie bedzie abusowany.
~
Grałem na nebuli i był najwyższy lvl przez dłuższy czas i miał ponad 5lvli więcej niż drugi na liście w statystykach, jest on polakiem, polacy przegrali wojne i co mu z tego że był najlepszy na servie?
CO do mnie,to ja ide na 4 tygodnie an new,i ciagle itak bede gral na arcani...Lindlay chce na stałe:P,Notop niewiem...tak czy siak ja na Arcani zostaje:).Niemoge sprzedac postaci!!!bo dolacze do cipsoftu:p...ledwo kupielm od nich postac na 80lv,dobilem 20lvli i mam im znowu sprzedac chara,zeby sprzedali komus innemu!?nie zgadzam sie.xD(kto czytal ten topic,wie z czego szyde;p)
Lord Dreathan
03-09-2005, 22:58
@Poll
Życzę deada na snake'u.
Nienawidzę Arcani co chętnie uzasadnię. Grając tam miałem wielu kumpli, jednak gdy odszedłem a ci co zostali nabili wiele lvli poprostu zapomnieli o mnie. Nie będe wspominał o incydencie z Lindlayem, ale wiedz, że ja wiem, że masz w domku około 40 bp uh a nie chciałes mi oddać ŻADNEGO po deadzie.
P.S
Ci co myślą, że się użalam jak stara baba: pozdrawiam was środkowym palcem ,,l,,
Co do odpowiedzi @Cool'a
many zwał sie "Akvarium"
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Deleted: Aug 30 2005, 16:53:39 CET
1 w lv bez kolegów=hanted
@Poll
Życzę deada na snake'u.
,,l,,
Kiedyś padłem na snake i straciłem C legi
Net sie wyłączył i mam nadzieje ze to nie do mnie :p
Arathor padl przed chwila.
Up pomyłka
Name: Arathor
Sex: male
Profession: None
Level: 4
World: Hiberna
ups
Name: Arathor Yrverion
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 102
World: Arcania
Sep 03 2005, 22:46:12 CET Killed at Level 103 by Fosfik
and by Kymil
lord~~
a nie przyszlo ci do glowy ze ktos nie po to zbiera cos zeby pozniej rozdawac??nie wazne ile tego ma ale musial to zebrac zapracowac na to itp..jakby chcial ci dac to by dal sam nie wazne czy padles cie hakneli czy wy***ales do wody...jak ktos chce cos dacto da z wlasnej woli bo nie po to pracowal na to zeby rozdawac:]rozumiem lindlaya widac jakim jestes czlowiekiem i na jego miejscu tez bym ci nie dal:]
Omg,lol,Dreh Ty jestes nienormalny?Oo...Kto Ci lolu powiedział że o Tobie zapomniałem,n/c--'.Co do twojego deda,to niewiesz jak było...msg mnie na gg,nie popieram tego co było,ale rozumiem.A Ty już że nienawidze arcani,i że nikt o Tobie nie pameita,lol...nie spodziewałem sie takich słow od Ciebie.Cya
niesamowici ludzie mówie o roger vania i innych dw.wy naprawde nie pijcie więcej bo macie dziury w mózgu.nie pamiętacie trapa w eleveatorze w który zgineli prawie wszyscy oprócz radeny silva(ehh kielon co za koleś(roger vania był autorem trapa wraz z ironusem...a ty lamusini sam wypowiedziałeś im wojne jak było loa~~było was w *** dużo w***aliście.
Trap w Elevatorze,stary trap i kazdy go znał...ale niekazdy sie spodziewal ze go zrobia;)...radena przezyl?jak?XD...wiedzial o trapie?Rafaman & Kielon friends company?
I nie ja wojen wypowiedziałem,tylko mi wojne wypowiedziano,a że przegralismy to moja wina,drązliwy temat,ale mój bład był i się umiem przyznać.
RADENA posłała ludzi jak wszyscy zgineli to dała loga(raczej dał.eh kielon brzydallllll)
Chciałbym znów otwartej walki, To jest to co w wojnie najlepsze :]
Telupeje
04-09-2005, 13:19
lord~~
a nie przyszlo ci do glowy ze ktos nie po to zbiera cos zeby pozniej rozdawac??nie wazne ile tego ma ale musial to zebrac zapracowac na to itp..jakby chcial ci dac to by dal sam nie wazne czy padles cie hakneli czy wy***ales do wody...jak ktos chce cos dacto da z wlasnej woli bo nie po to pracowal na to zeby rozdawac:]rozumiem lindlaya widac jakim jestes czlowiekiem i na jego miejscu tez bym ci nie dal:]
Jak nie wiesz o czym on pisal to nie komentuj, plx; p
Lord Dreathan
04-09-2005, 13:34
lord~~
Nie wypowiadaj się na temat czegoś o czym nie masz zielonego pojęcia.
@Poll
Co do życzenia deada od snake'a - to był joke, zresztą pewnie odrazu się zorientowałeś o czym mówię. Twojego gg nie mam bo wykasowałem przypadkiem;p
niesamowici ludzie mówie o roger vania i innych dw.wy naprawde nie pijcie więcej bo macie dziury w mózgu.nie pamiętacie trapa w eleveatorze w który zgineli prawie wszyscy oprócz radeny silva(ehh kielon co za koleś(roger vania był autorem trapa wraz z ironusem...a ty lamusini sam wypowiedziałeś im wojne jak było loa~~było was w *** dużo w***aliście.
lamus ty wypowiedziales wojne rafamanowi tez bylem w loa i z tego co pamietam on zaczol a pare godzin po wojnie 50%gildi wyszla dlatego w kazdej gildi sa *** tak jak w era zero zaczela sie wojna wyszli ale niektorzy powrocili ale np dasha de'juve powiedzial mi ze niebedzie bil sie z kumplami to mam pytanie ? po co wogole do gildi wchodzil jak to bylo pewnie ze bedzie wojna!!!!!!!!!!!! ja niewiszylem jak zaczela sie wojna zostalo 10~ osob w gilid ale niechcialem wyjsc poniewaz fosfik huncil za free kolegow wiec zostalem no i po jakims czasie tacy ludzie jak vorith falain arris wkoncu wrocili :) brawo dla nich ^^ ale np dasha de juve dalej se expic i ***ie ja ta ze padaja od nas ludzie.. tlumaczy sie tym ze zna vanhels'inga z rla i niechce sie z nim bic jakos tetuni i arathorn to kumple z rla a tetuni zabil arathorna wojna to wojna i niema kumpli w przeciwnej gildi ... tak samo darh thork kolega morxima i corala a jak fosfik napisla ze ich hunci to nawet nic nienapisal ze to jego koledzy itd tylko poszedl sie bic ... niema kolegow na wojne chyba ze spy ^^
Lord-Jacko
04-09-2005, 17:27
Nom ale wiesz czasami trudo sie zmusic by zabic jakiegos qmpla bo to lekka lipa :D to tylko gra !:D
jak "kumpel" z innej gildi mnie bije to czemu ja go mam niebic?
Lord-Jacko
04-09-2005, 21:44
no jesli juz on cie bije to znaczy ze chyba nie do konca jest twoim qmplem chyba ze robi to 4 fan :D ale jak cie bije to ty go potraktuj SD'kiem albo bolcikiem:D
RADENA posłała ludzi jak wszyscy zgineli to dała loga(raczej dał.eh kielon brzydallllll)
synku, kielon nawet nie powachal konta radeny silvy, ta postac stworzyla goska i grala na nim z gregorem
a kielon w tym czasie gral na hibernii na lifely sorcerer
Nom ale wiesz czasami trudo sie zmusic by zabic jakiegos qmpla bo to lekka lipa :D to tylko gra !:D
To gra, wielu kumpli z którymi znam sie w rl w Tibii są wrogami, to całkiem inny świat, i lojalność nic do tego nie ma ;p
Morximal
05-09-2005, 16:14
lamus ty wypowiedziales wojne rafamanowi tez bylem w loa i z tego co pamietam on zaczol a pare godzin po wojnie 50%gildi wyszla dlatego w kazdej gildi sa *** tak jak w era zero zaczela sie wojna wyszli ale niektorzy powrocili ale np dasha de'juve powiedzial mi ze niebedzie bil sie z kumplami to mam pytanie ? po co wogole do gildi wchodzil jak to bylo pewnie ze bedzie wojna!!!!!!!!!!!! ja niewiszylem jak zaczela sie wojna zostalo 10~ osob w gilid ale niechcialem wyjsc poniewaz fosfik huncil za free kolegow wiec zostalem no i po jakims czasie tacy ludzie jak vorith falain arris wkoncu wrocili :) brawo dla nich ^^ ale np dasha de juve dalej se expic i ***ie ja ta ze padaja od nas ludzie.. tlumaczy sie tym ze zna vanhels'inga z rla i niechce sie z nim bic jakos tetuni i arathorn to kumple z rla a tetuni zabil arathorna wojna to wojna i niema kumpli w przeciwnej gildi ... tak samo darh thork kolega morxima i corala a jak fosfik napisla ze ich hunci to nawet nic nienapisal ze to jego koledzy itd tylko poszedl sie bic ... niema kolegow na wojne chyba ze spy ^^
dlatego ja cie kofam :P
Era jest moim idolem :) podobne era teraz wygrywa wojne :cup:
Era jest moim idolem :) podobne era teraz wygrywa wojne :cup:
Moja idolka to Doda Elektroda !!!!!!!!!! ONA JEST TAKA SUPER =DD Ja *******e Era to taki zespol choralny ( nie wiem czy dobrze napisalem o.0 ) :f
Lord-Jacko
06-09-2005, 13:09
chętnie bym pospiewal z erą :D jesli to chorek ew moglbym zagrac na lutni albo gitarce :D
Telupeje
06-09-2005, 16:41
Moja idolka to Doda Elektroda !!!!!!!!!! ONA JEST TAKA SUPER =DD Ja *******e Era to taki zespol choralny ( nie wiem czy dobrze napisalem o.0 ) :f
Mandaryna for ever!!!!!!!!!!
Lord-Jacko
06-09-2005, 22:15
Ciasteczkowe Potwory rox tak jak i Mandarynka nasz :D soczysta :P YEah
Arathor Yrverion Sep 03 2005, 22:46:12 CET Killed at Level 103 by Fosfik
and by Kymil OPS
OO yeah CAfuze nie ma juz banka :D bedzie pocinal
Sa jakies nowsze fragi:O?
O 5 dni nie bylo zandej wieszkej bitwy, z powodu panujacych lagow na serverze.
/Titaco
@s1wy
rotfl lagi na Arcanii? mwhaha tam sa straszne lagi, byc moze bedziee jakas cofka serwa :o jak zaczely sie lags mi ~piatek to postanowilem sprawdzic jak jest na innych serwach - nic.
btw. teraz gdyby doadac wF + CP + e0 to pasek przewijania byl by poltora raza dluzszy niz czlonkow dpft. :s
a i bitw brakuje xd
Morximal
07-09-2005, 16:54
@s1wy
rotfl lagi na Arcanii? mwhaha tam sa straszne lagi, byc moze bedziee jakas cofka serwa :o jak zaczely sie lags mi ~piatek to postanowilem sprawdzic jak jest na innych serwach - nic.
btw. teraz gdyby doadac wF + CP + e0 to pasek przewijania byl by poltora raza dluzszy niz czlonkow dpft. :s
a i bitw brakuje xd
Jest nas okolo 130 razem
a te lagi to mi newry niszcza , wracam ze szkoly chcem sie pobawic troche a tu lagi ;/
Jest nas okolo 130 razem
a te lagi to mi newry niszcza , wracam ze szkoly chcem sie pobawic troche a tu lagi ;/
Mowilem ci "Zadzwon na 9393 i zglos ze masz problemy z niemieckimi serverami" a ty "nie nie to lagi od tibi" i potem narzekasz... pozatym gratz Arathora.. ktory owner wtedy gral :D ?
Mowilem ci "Zadzwon na 9393 i zglos ze masz problemy z niemieckimi serverami" a ty "nie nie to lagi od tibi" i potem narzekasz... pozatym gratz Arathora.. ktory owner wtedy gral :D ?
HuaHuahua! Dobre!! jaki Ty dowcipny! Muahahahaa niezłe naprawde! Hahahahahahahahaha... -.-"
Ludzie, co jest z waszym poczuciem humoru? =|
Lord-Jacko
07-09-2005, 22:46
No lagi beda jeszcze troche niestety :P ale moze cipki cos wymysla
hmm mi chyba powoli przechodza...
/Titaco
Lord-Jacko
08-09-2005, 09:25
Offowalismy troche:D Daj boze nie przejda lagi to jeszcze sie rozegra jakas bitwa na pewno :P Prez podobne lagi zninal Ares slyszalem
Narzie nuda na arcani :|
z tibi lagami to dziwne bo na tibi.pl pisze ze "następnie do U.S.A i wraca do Niemiec"
Ale droga xD na Amerykańskich servera pięknie chodzi nawet na kilku niemieckich xD ale na arcani (z 10 sprawdzałem germany) są najgorsze lagi ......
aaaaaaaaa You recognize Ruskhus. He was killed by Fosfik.
Sep 08 2005, 11:57:13 CET Killed at Level 74 by Fosfik
You recognize Arcal Avano. He was killed by Fosfik.
Sep 08 2005, 11:57:04 CET Killed at Level 57 by Fosfik
NIedaleko Gh turtlesów
Wojna jak wojna boli tylko to że tak naprawde jest to war Swe vs Spain a polacy jak zawsze mamlasy są podzieleni i walczą teoreczynie sami ze sobą ale tak było zawsze i nikt tego nie zmieni.
Dwa war ten bedzie długi jak nie potwornie długi bo w obu "obozach" są ekipy polaków ślepo wierzących w obcokrajowych dowodców ogólnie rozumie jeśli ktoś podziwia kogoś ale bez przesady pare osób to normalnie ma ludzi za bogów i ślepo w nich patrzy. Mowa ogólnie :
W grze cos takiego występuje u Valaisa i Morxiego ktorzy są zapatrzeni w shyana:P
A w turtles to lista w kit długa Lindlay, Xaiderek, Bedurion totalnie zapatrzenii oni już nawet nie wierzą w to co mówią lubie z hiberny lub inni znajomi fosfika z rl. Ale co tam według mnie walką po stronie Ery jest głupotą ale po stronie Turtles jeszcze większą. Dlatego powstały Ciasteczkowe Potwory (ktoś spyta czemu taka nazwa ponieważ te potwory zjadają Ciasteczka które są metaforą ludzi powierzchownych.
A czemu ta gilda walczy z Turtles ? Bo turtlesi weszli nam w drogę jeśli myślicie że tak nie było odpowiedzi szukajcie na Hibernie.
Hehe fajnie to wymyśliłeś z tą nazwą gildi.Ja teraz nie rozumiem Turtli robią sobie nowych silnych przeciwników i chcą te wojne wygrać coraz bardziej wątpie w to że wygrają. :)
narazie to jest jednym slowem ***nia a nie wojna ... jedni maja lagi jedni nie a potem na odwrot i nieda sie grac .... jak lagi ustapia to mozna cos robic narazie 99% obu gildi siediz w pz :D
mimo ze vorith na 152lvl to i tak mu ciezka dogonic fosfika
po 1 lagi
po 2 utani gran hur ma sorcek :> ..... dzis go gonili z falainem ale jak wiecie fosfik zawsze s*******a bo sie boji mozna to zobaczyc na jego filmiku co nagral jak padli ares i alunir fosfik w carlin dp siedzial :>
po 1 lagi
po 2 utani gran hur ma sorcek :> ..... dzis go gonili z falainem ale jak wiecie fosfik zawsze s*******a bo sie boji mozna to zobaczyc na jego filmiku co nagral jak padli ares i alunir fosfik w carlin dp siedzial :>
Nie powiedział bym tego :/Ciekawe co byś zrobił na jego miejscu jak wiesz że armia uciekła a sam zostałeś czy byś się na*******ał sam byś s*******ał jak *** -.-
Nie powiedział bym tego :/Ciekawe co byś zrobił na jego miejscu jak wiesz że armia uciekła a sam zostałeś czy byś się na*******ał sam byś s*******ał jak *** -.-
Miał w takim razie wycofać sie razem z Armią i Im pomagać...
I po co tyle przeklinać, to forum chłopie wyluzuj :p
[QUOTE=Vorith] polacy jak zawsze mamlasy są podzieleni i walczą teoreczynie sami ze sobą ale tak było zawsze i nikt tego nie zmieni. [QUOTE]
masz racje... szczegolnie jak "qmpel" zabija qmpla a potem pisze mu na priv czy ten drugi sie na niego gniewa i ze nie chcial go zabic.... prawda Vorith?
lindlay nie jest zapatrzony w fosfika vorith wierz mi:] po 2 rl a tibi to zupelnie co innego powino sie grac 4fun i nawet jak ktos z rla to co to za roznica??to gra nei sadze zeby lgi byly tylko przez tpsa poniewaz ja sam mam astercity i tez od dluzszego czasu mam lagi towarzyszace mi tylko w tibi
Lord-Jacko
09-09-2005, 16:39
racje ma i tomasi i vorith moze nie do konca sa oni zapatrzeni ale cos w tym jest:D Hail ciasteczkowe potwory :D
You recognize Horuko. He was killed by Araxiz.
http://rapidshare.de/files/4898936/thamith_strike.rec.html <<< movie
Miał w takim razie wycofać sie razem z Armią i Im pomagać...
I po co tyle przeklinać, to forum chłopie wyluzuj :p
Jak to pisałem to byłem w****iony ale nie na niego :P ale tak wogle to nie dziwie się że Fosfik tak s*******ał sami sobie pomyślcie :)
Telupeje
10-09-2005, 00:36
Lindlay + Fosfik = Love
Buahahahahahaha
OMFG!!
narazie to jest jednym slowem ***nia a nie wojna ... jedni maja lagi jedni nie a potem na odwrot i nieda sie grac .... jak lagi ustapia to mozna cos robic narazie 99% obu gildi siediz w pz :D
po 1 lagi
za to ty bys lecial solo na 30 osob ! BO CAFUZE MASTAHEM JEST !
Podsumujmy dzień.xD
Neilirio Dibbler padł;)...chociaz mowilem zeby nie bil wroga:P
Padł Horuko.filmik wtym temacie. http://rapidshare.de/files/4898936/...strike.rec.html <<< movie
Potem z Valaisem ganailismy typa 64ek z dpft,przeżył,bo Valais na lagach i nie trafił jednym ue:P.Potem biegalismy za typem jednym na Ankharum,ale żółwie sie skapneły i koleś dał loga;P....I potem nasz genialny plan zablokowania drzwi kotlem wiedzmy i mwalla przed drzwi(nieudalo sie,bo nikt mwalla nie walnal-,-)...Potem wieczorkiem doścignelismy faceta od Larv,na Ankh(tego co loga dał).Inteligentny ziomek zamiastw tombie wiać do wyjścia zwiał na vampy,poziom nizej,lol;ppp...No i padł Sep 09 2005, 21:49:10 CET Killed at Level 52 by Arathor Yrverion .
Potem sobie spokojnie expiłem na bk,ofie,pohu;P...Do 3 z hakiem.xD...i niby nic,wyszedłem an troche z gry wmeicdzy czasie,obejrzałem filmik z Old Widow:p...loguje sie Tetuni(107rp),ja (100rp) to itak ani Ona mnie nie zabije,ani ja jej:PP...No i expie,expie,1% do 101lv:P...Fosfik sie loguje.xDDD.Ledwo zabielm mino archera a tu biegnie traba powietrzna i spamuje ue,po kazdym vite musialem:PP...
03:06 Lamusini: 03:05 You lose 567 hitpoints due to an attack by Fosfik.03:05 You lose 636 hitpoints due to an attack by Fosfik.03:05 You lose 518 hitpoints due to an attack byFosfik.03:05 You lose 333 hitpoints due to an attack by Fosfik.
No i bieglem sobie do temple;)...a tu Tetuniak mi z mwallem wyskakuj;p.Te 333 to sd fosfiaka:p..ale wlazlem do templa,ominalem Dziewuche.xD.Smiesznie było:)...Potem Damoon lognol ale juz nie wychodizlem bo zaraz by sie Fosfiak lognol,a podwojnego ue to nie sadze zebym dal rade;)...i lvl czeka do jutra:P...Tetuni pewnie juz 108lv:p.
Czyli cos jednak sie an wojnei dzieje:PP...Hail era;P.Ide spac;p
Lord-Jacko
10-09-2005, 08:25
To sie troche dzialo gratz akcji :D
Lamusini, jak dla mnie to sobie ssa powinienes zakupic.
mam stone skiny spokojnie;)...A dziś to sie załamałem...dpft twierdziz e wygrywa a boi sie wyjsc z pz jak jest w rpzewadze liczebnej i jeszcze idizemy an pole bitwy które sami wybrali,co to jest?:P...ehh;)
mam stone skiny spokojnie;)...A dziś to sie załamałem...dpft twierdziz e wygrywa a boi sie wyjsc z pz jak jest w rpzewadze liczebnej i jeszcze idizemy an pole bitwy które sami wybrali,co to jest?:P...ehh;)
Taa... Było nas tam o kilku mniej i mieliśmy chyba 5 facowiczów, więc dpft oczywiście chcieli walczyć na Darashii, zdziwiła mnie decyzja Shyana-zgodził sie na walke na Darashii... Myślałem że skoro jest nas tak mało to poprostu padnie nas połowa i reszta poucieka... Jednak dpft z Darashi uciekli do Ank dp i wylogowali sie tam :| (Coniektórzy z EZ poszli expić) Moze to jakis manewr? ;) Kolejny cudowny plan Fosfika? :D
Taa... Było nas tam o kilku mniej i mieliśmy chyba 5 facowiczów, więc dpft oczywiście chcieli walczyć na Darashii, zdziwiła mnie decyzja Shyana-zgodził sie na walke na Darashii... Myślałem że skoro jest nas tak mało to poprostu padnie nas połowa i reszta poucieka... Jednak dpft z Darashi uciekli do Ank dp i wylogowali sie tam :| (Coniektórzy z EZ poszli expić) Moze to jakis manewr? ;) Kolejny cudowny plan Fosfika? :D
Moze zaprezentuj nam twoj plan a potem sie smiej z planow Fosfika? Jesli bedzie lepszy sciagne przed toba kapelusz ;)
Bedurion
Sep 11 2005, 11:43:55 CET Killed at Level 127 by Falain :D
http://img390.imageshack.us/img390/5531/uo00834ji.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/6568/uo00843su.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/5044/uo00852on.jpg
Zdjęcia za zgodą autora ;) Pozdro
Bedurion zlapal laga/kicka to widac.. Tak czy siak gratz fraga!
chcoaiz jestem z EZ (WF) to wspolczuje bedurionowi bo to glupia smeirc na lagu/kicku:]pozniewaz nie mogl temu zapobiedz...no ale taka jest tibia:]
losari:skoro gmy ciposft i cała ta banda nie umi ci tego udowodnić to co ja mogę?
Sry ze dopiero teraz ale niebylo mnie dluzszy czas, skoro nieumioeja udowodnic to zatkaj morde o sharowani ky?
powiem tak w ta gre w obecnej chwili zeby byc dobrym trzeba oszukiwac i koniec tematu:] nie wane czy to bedzie nawet siatelko czy 10 ownerow+30 mc ale oszukiwanie jest oszukiwaniem i ten kto chce byc dobry musi...poniewaz inni by byli od niego lepsi:]
Moze zaprezentuj nam twoj plan a potem sie smiej z planow Fosfika? Jesli bedzie lepszy sciagne przed toba kapelusz ;)
W tamtej sytuacji (na Darashi) poprostu otwarta walka było Was więcej, mieliście przewage...
Prawdopodobnie Bedurion mial laga/kika ale to jest wojna i to nie ma zadnego znaczenia. Jestem pewien że jeżeli ja bym miał kika Tutle nieczekałyby asz sie logne.
Prawdopodobnie Bedurion mial laga/kika ale to jest wojna i to nie ma zadnego znaczenia. Jestem pewien że jeżeli ja bym miał kika Tutle nieczekałyby asz sie logne.
wiadomo :P
/caf
Perrymon
Sep 12 2005, 17:02:44 CET Killed at Level 81 by Morximal :D :evul:
Perrymon
Sep 12 2005, 17:02:44 CET Killed at Level 81 by Morximal :D :evul:
ja tez go bilem tylko morx dobil ;P
Ja niestety nie miałem okazji takiej ;(
Ile osób go biło ? A może ktoś ma filmik z tego albo jakies ss ?
Hail EZ !:evul:
Morximal
12-09-2005, 20:54
ja tez go bilem tylko morx dobil ;P
ta k.rwa i co jeszcze dostal 2 p bolty i sd odemnie ( poniewaz tylko ja go fragnolem to znaczy ze zabralem mu najwiecej hp;p)
Sry ze dopiero teraz ale niebylo mnie dluzszy czas, skoro nieumioeja udowodnic to zatkaj morde o sharowani ky?
ty też terefere.
lagi mineły no to na co czekacie turtlesy i ez:P
ta k.rwa i co jeszcze dostal 2 p bolty i sd odemnie ( poniewaz tylko ja go fragnolem to znaczy ze zabralem mu najwiecej hp;p)
haha on mial byc moj ;]
Lord-Jacko
13-09-2005, 08:37
Gratz naprawde trudno ubic baduriona :D nawetz kickiem to nie lada wyczyn gratz !! gratz morxiemu i fuzemu za perrymona :D
http://photobucket.com/albums/y231/Telik/Arcania/?action=view¤t=Bedurionowned.jpg
Ez odrabia straty.Szczerze to jak by mnie cos takiego spotkalo to chyba bym sie zalamal ;/
Bedu 2x padł dla jasności
Bedurion
Sep 13 2005, 11:43:29 CET Killed at Level 126 by Vorith
Sep 11 2005, 11:43:55 CET Killed at Level 127 by Falain
Widać, że bardzo lubi 11:43 :D :p
Bedurion
Sep 13 2005, 11:43:29 CET Killed at Level 126 by Vorith
Sep 11 2005, 11:43:55 CET Killed at Level 127 by Falain
Widać, że bardzo lubi 11:43 :D :p
Haha :P A wie ktoś jaki wynik?! :P
Myśle że będzie już blisko remisu...
Lord-Jacko
13-09-2005, 19:06
tetuni i Alunir pilnowani na temple na POHu widzialem bylo kilku Zeraków +70 i edor kosa ale on expił:D
Malyszek
13-09-2005, 20:22
Zapodalibyście jakiś filmik :]
Make love not war :s
Na Hibernie swego czasu mi zbrzydly wojny to teraz na Arcanii wole sie tylko poprzygladac :d
Bedurion sie wycofal z wojny...
Jak widac grac nigdy nie umial bo beduriona tworzylo 2 ownerow a ten ktory teraz gra byl tym graczem ktory w mniejszytm stopniu nim gral -gral solo (chyba) od 80 lvl. Zawsz jego pvp bylo marne :)
Tak czy siak gratz Barterk za trafna decyzje.
20:12 YOU SEE LAMUSINI (LEVEL 101). HE IS A ROYAL PALADIN. HE IS GOD OF THE ERA ZERO.<<IF U LOOKING FOR PROTECTOR MSG ME/3K/WEEK or 9k/month
Kto zainteresowany wyslac mi parcela z 3k-9k i swoj name na Arcani:<.
Wojan wygrana na 500%...rotfl...teraz jzu tylko beda sneak attacki...zolwie nic wiecej nie pokarza...
Yours Lamusini.Do naśtępnej wojny...Swe vs Pl za 2 miechy...hehe,przypomnicie mi tego posta.Pozdro;)
20:12 YOU SEE LAMUSINI (LEVEL 101). HE IS A ROYAL PALADIN. HE IS GOD OF THE ERA ZERO.<<IF U LOOKING FOR PROTECTOR MSG ME/3K/WEEK or 9k/month
Wojan wygrana na 500%...rotfl...teraz jzu tylko beda sneak attacki...zolwie nic wiecej nie pokarza...
Yours Lamusini.Do naśtępnej wojny...Swe vs Pl za 2 miechy...hehe,przypomnicie mi tego posta.Pozdro;)
LOL xD
Duzo masz klientów? Moze zrobie ci konkurencje :)
:P...Cicho biznes dopiero rozpocząłem:P...jak narazie 1.btw.moze zalozmy razem firme protectującą?:<
LamaFala S.A?
Ale ja bede prezesem. Ty mozesz zostac moja sekretarka :)
chcecie pozniej wykopac swe z arcanii?
w sumie jako nacja zalezli mi strasznie za skore na hibernii ;p
moge byc księgową?:p
Wolal bym sekretarke, ale jak tak ci zalezy to mozesz :p
Chyba ze chcesz byc listonoszem :p :p :p
Nie tyle ze chce ich wyrzucić,bo aj nikogo nie chce wyrzucać...ja poprostu przewiduje fakty które nastąpią.Swe nabija lvle i wybuchnie kolejna wojna...
Wiesz...księgowe zawsze moga jakas kase schować w rozliczenaich miesięcznych,....wiesz o czym mówie?XDDDDDDD
Lamusini's Gate,oglądaj już w tvn 24;P...Komisja śledcza.XD
fakt jest faktem ze natura szwedow jest taka ze chca rzadzic serwem na ktorym graja
najgorzej jest jak mocno sie wybija w lvlach a do tej pory unikaja konfliktow, pozniej ciezko z nimi wygrac
tak niestety stalo sie na hibernie
szwedzi sie nigdy nie zmienia i najlepiej miec ich pod kontrola ;/
Swe nigdy nie podziela sie wladza , lam na calkowita racje niedlugo bedzie wojna miedzy Polakami vs Ng (chodz nie wiadomoc o squad Polakow). Ciekawe co wtedy zrobia zolwie moze przylacza sie do Ng (malo prawdopodobne) albo do Ez-polakow (tez niebardzo) dlatego sytuacja napewno bedzie ciekawa. Z swe to radena pokazal jak walczyc od samego poczatku (Archons a potem PPG) nie wolno im dac poexpic!
Telupeje
14-09-2005, 01:10
No PLx Swe is Peka!!!
Ja pie.rdole...czym was stara bije, ze takie pie.rdoly gadacie? Walkiem chyba!:)
0 lol szwedow bedzie gralo tylko 7 max 10 chyba.. wiec niesadze zeby cos zrobili
06:39 Lamusini: utani hur
06:39 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:39 You lose 4 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:39 You lose 35 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 64 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:39 You lose 2 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 2 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:39 You lose 39 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 247 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 20 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:39 Lamusini: exura vita
06:39 You lose 36 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 4 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:39 You lose 52 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 214 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:39 You lose 196 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 3 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:39 Lamusini: exura vita
06:39 You lose 53 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:39 Lamusini: utani hur
06:39 You lose 217 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:39 You lose 10 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:39 You lose 10 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:39 You lose 328 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 60 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 Lamusini: exura vita
06:40 You lose 3 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:40 You lose 55 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 238 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 336 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 62 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 26 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 2 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 379 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 21 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 21 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 43 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 5 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:40 You lose 383 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 29 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 5 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 52 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 12 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 Fosfik: utani gran hur
06:40 You lose 29 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 4 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:40 You lose 4 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 59 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 59 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 50 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 39 hitpoints due to an attack by Cador Mawr.
06:40 You lose 10 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 80 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 44 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 Tetuni: Exura vita
06:40 You lose 49 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 38 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 317 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 14 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 10 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 35 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 17 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 24 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 32 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 Fosfik: exura vita
06:40 Farylin Manson: exeta res
06:40 You lose 50 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 15 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 3 hitpoints due to an attack by a giant spider.
06:40 You lose 26 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 30 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 63 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 57 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 10 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 53 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:40 You lose 10 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 47 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 5 hitpoints.
06:40 You lose 3 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 57 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 30 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 45 hitpoints due to an attack by Tetuni.
06:40 You lose 38 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:40 You lose 4 hitpoints.
06:40 You lose 36 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 Alunir: utani hur
06:40 Farylin Manson: utani hur
06:40 You lose 50 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 315 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 339 hitpoints due to an attack by Fosfik.
06:40 You lose 62 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 49 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 72 hitpoints due to an attack by Cador Mawr.
06:40 You lose 66 hitpoints due to an attack by Cador Mawr.
06:40 Fosfik: exura vita
06:40 You lose 3 hitpoints.
06:40 You lose 4 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 38 hitpoints due to an attack by Cador Mawr.
06:40 You lose 12 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 34 hitpoints due to an attack by Cador Mawr.
06:40 You lose 26 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:40 You lose 18 hitpoints due to an attack by Cador Mawr.
06:40 You lose 46 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:41 You lose 3 hitpoints.
06:41 You lose 77 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:41 Lamusini: utani hur
06:41 You lose 5 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:41 You lose 2 hitpoints due to an attack by Alunir.
06:41 You lose 80 hitpoints due to an attack by a demon skeleton.
06:41 You lose 13 hitpoints due to an attack by Van Hels'ing.
06:41 You lose 48 hitpoints due to an attack by Farylin Manson.
06:41 You lose 46 hitpoints due to an attack by Glideroy.
06:41 Van Hels'ing: utani hur
06:41 You lose 2 hitpoints.
06:41 You lose 2 hitpoints.
06:41 Lamusini: HAIL ME?;)
troche sie wystrachałem:PPP....myślałem że oni w edron/dm wylogowani.xD...ale masslog w vip aptrze to wzialem odrazu utani;p...patrze alunir biegnie za nim reszta,mwalli to z 20 chyba puscili.:PP...ale niedalem sie trapnac:<.stone skin jeden polazl;p...ale warto bylo:<.Bynajmniej ładna akcja;)...
heh nie wiesz jak jest czlowieku ;] shyan . galiron . rhargar oni za ***a mnie nie rusza ;] zawsze mi pomagali a nie jak fosfik jak bylem w kgb wszystko w dupie ma u szedow jest inaczej ;] dbaja o swoich i nigdy samego nie zostwia jestes loyal dla nich oni sa dla ciebie . dobrze ich znam i nie gadaj mi tu glupot ;] i pamietaj war zaczol fosfik ;] i powiedzial ze ja coral sherif i inni mamy hunted forever :)
Wojna będzie!:P...i ja wam to mówie.xD...poczekajcie 2 miesiące;].Tak czy siak mi to obojętne bo będe neutral...no chyba że sami się na mnie rzucą:P...
JAk nie będzie wojny to niewiem ;p...specjalnie Swe sprowadzam znów na Arcanie zeby potem było się zkim bić:P:P:P.Bo Tibia bez wojen jest nudna.eh;)...a na arcani niema zkim sie lać:<...teraz bedzie przynajmneij podzial jakis;)
@Lamu
ej mam pytanie, na jakiej zasadzie oni robią mass log?
muszą sie jakos porozumiec zeby w ednej chwili weszlo kilka takich osób i wiedziało kogo i gdzie atakowac.
w Cafee chyba nie siedza, bo szkoła jest nie? no nie wiem, wytlumaczysz mi jak to działa? :s
są przecież komunikatory...np.nasze polskie gadu-gadu.Icq itd.siedzą tam...i jeden np.jest online,sprawdza gdzie kto jest...jak ejst blisko meijsca wylogowania sie calej armi to daje msgdo swoich na programie i tamci loguja.;)
aha ;p to moze byc nie spodziewany atak ;p
Malyszek
14-09-2005, 08:19
I wszystko jasne :]
Jak ja kocham moja szkole, mozemy se pograc 2 godzinki ^^
Telupeje
14-09-2005, 14:13
są przecież komunikatory...np.nasze polskie gadu-gadu.Icq itd.siedzą tam...i jeden np.jest online,sprawdza gdzie kto jest...jak ejst blisko meijsca wylogowania sie calej armi to daje msgdo swoich na programie i tamci loguja.;)
Buahahahaha weź mnie nie rozśmieszajxDDDDDDD
Gadu gaduxDDDDDDDD o ****axDDDDDDDDD juz widze jak fosfik na gadu siedzixDDDDDDDDDDDDDDDD
Ventrilo do kur.wy nedzy!
Gadu gaduxDDDDDDDD o ****axDDDDDDDDD juz widze jak fosfik na gadu siedzixDDDDDDDDDDDDDDDD
Ventrilo? wtf is this? ;]
Ventrilo? wtf is this? ;]
program do gadania, ale przy uzyciu mikrofonu
Olek na c*** mam gadac na czym sie powinno siedziec idioto...daje przyklady neich sami sobie poszukaja...ja niemoge z Ciebie...rotfl,ponadto żeś sie przy***ał do mojego pvp,dla ciebie pvp to walenie hmmami...rotfl,a jak wojna na Beryli wybuchła to kogo sie pytales jak sie bic...jakie runy brac itd.wiec sie odwal odemnie,bo pvp to umeijetnosc wykrozystania odpowiednich run,przedmiotow w odpowiednim moemncie,umeijetnosc uhania,walenie sd,mwallai tam gdzie trzeba,blokowanie zeby trapnac,a nie czytse pizganie zeby trafic-_-...ja przynajmniej kogos zabijam...a Ty?--'
Sorry,ale mnie wkurzyles teraz,bo probuejsz szydzic ze mnie na tym forum juz kolejny raz--'...3 lata sie znamy idioto...a pozatym nie wierz ślepo że Del'toro Cie nie ruszy na tej twojej Beryli...bo predzej czy pozniej dostaniesz wciry.Już wielu tak gadało że Dt ich nie ruszy...i mnie nie zjezdzaj bo jak narazie zadnej glupoty tu nie napisalem.Na gg pogadamy--
Heh bismalih ja jestem tym starym ethernem wiec w wojnie jestem calkowicie neutralny napewno przewidujac fakty Era chyba wygra :) Potem Ng pomysli zeby samymi rzadzic chodz moze uznaja ze lepiej z wami wspolpracowac , chodz jak sobie wyobrazam tych Nendurow , Holmiow , Mormixalow i innych podobnych im to Arcania bedzie bardzo przyjemnym swiatem. Najlepiej porpstu isc na pazdziernikowy nowy ger pvp i tam od samego poczatku gdzies 1 tydzien wojenke i zaabushowac swiat dla siebie bo ta gra nie ma sensu bez tego :)
@Lamu
ej mam pytanie, na jakiej zasadzie oni robią mass log?
muszą sie jakos porozumiec zeby w ednej chwili weszlo kilka takich osób i wiedziało kogo i gdzie atakowac.
w Cafee chyba nie siedza, bo szkoła jest nie? no nie wiem, wytlumaczysz mi jak to działa? :s
lol niemam pytan do ciebie jestes ***anym noobem ^^
Pytań?? przecież on sie zapytał i oczekiwał na odpowiedź a nie na pytanie -.-
co do swe zostanie 5 osob i to jeszcze nie ejst pewne bo oni graja na obsadi i ownuja serwa,co do wojny za 2 miesiace niebylbym takim optymista ze tak szybko,nieprzewiduje ze za miesiac skonczy sie aktualna wojna a do tego czasu nikt niebedzie myslal o niczym innym niz wyj.... dptf
maslogi sa fajne,ale meczace na dluzsza mete,kazdy kto gral na arcani pamieta ruskhusa,miesiac ponad dzien w dzien robil maslogi nieraz nawet udalo sie mu kogos zabic,nieraz ja uciekalem przed nim i tiffa ale po miesiacu+ poprostu sie znudzil;],kasy nikt nie ma bez konca,raz padl i wystarczylo;]
mysle ze najwazniejsze teraz to dopasc fosfika,tetuni i alunira
co do swe zostanie 5 osob i to jeszcze nie ejst pewne bo oni graja na obsadi i ownuja serwa,co do wojny za 2 miesiace niebylbym takim optymista ze tak szybko,nieprzewiduje ze za miesiac skonczy sie aktualna wojna a do tego czasu nikt niebedzie myslal o niczym innym niz wyj.... dptf
maslogi sa fajne,ale meczace na dluzsza mete,kazdy kto gral na arcani pamieta ruskhusa,miesiac ponad dzien w dzien robil maslogi nieraz nawet udalo sie mu kogos zabic,nieraz ja uciekalem przed nim i tiffa ale po miesiacu+ poprostu sie znudzil;],kasy nikt nie ma bez konca,raz padl i wystarczylo;]
mysle ze najwazniejsze teraz to dopasc fosfika,tetuni i alunira
ta ruskhus robil masslogi bo mial prawie najwieksyz lvl wtedy tak jak teraz fosfik/alunir ciezko ich zlapac tzn alunira vorith dogoni
a jezeli o dedy chodzi alunir juz zaliczyl 1 :D
ja wciaz czekam na fosfika ale narazie mu sie udaje na red uciec :D
Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić.(ci co grali na isarze to wiedzą o czym mówię) To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)
Morximal
14-09-2005, 20:23
wiatrak zaczol wyzywac Ljuba po tym jak lujob wygral z nim duela, btw dostal swoje eq spowrotem...
apropo arathora i EZ arathor jest tylko memberem i robi glupio bardzo czesto wtedy polecam pisac do Sua Mea on tego nie popusci mu ;]
pozatym przyznac musze ze przed wojna robilem troche pa ale to bylo nazlosc turtlom i to wcale fajne nie jest , traci sie na tym runy robi unjusty lepiej se powoli expic poprostu;]
Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić. To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)
Ja sobie trenowałem na ghoulu, przyszedł około 15 sorc i mi go zabił, zrobiłem sobie drugiego ghoula, to znowu przyszedł i zabił. Zabiłem go i zaraz przychodzi Van hels'ing i bił mnie-.- chciał żebym mu zapłacił 15k to jak wracaliśmy do dp zebym mu dal kase sie wylogowałem bo kasy akurat nie miałem i chciał potem 40k no ale już zapomniał:P
?? O Co Ci chodzi? :o
toć ja pytanie do Lamusiniego zadawalem a nie do Ciebie :S
ROTFL
ide Cie wyśmiać na balkon, bo nie wytrzymam :s
Nie wiem o jakim wy swiecie gadacie ale chyba nie o Arcanii. Ja tam tyle juz gram a o wydarzeniach o ktorych opowiadacie czy podobnych nawet nie slyszalem.
Chyba musicie byc skonczonymi noobami jezeli takie cos was dotyka ale wtedy sami sobie jestescie winni.
Nie wiem o jakim wy swiecie gadacie ale chyba nie o Arcanii. Ja tam tyle juz gram a o wydarzeniach o ktorych opowiadacie czy podobnych nawet nie slyszalem.
Chyba musicie byc skonczonymi noobami jezeli takie cos was dotyka ale wtedy sami sobie jestescie winni.
jak nie slyszales o tych wydarzeniach to za przeproszeniem po ch*ja sie odzywasz? chcialem cos na czerwono zaznaczyc w Twojej wypowiedzi i wysmiac to ale jak probowalem to wychodzilo na to ze cala wypowiedz musialbym zaznaczyc -.- poprostu sie nie wypowiadaj... noobie...
jak nie slyszales o tych wydarzeniach to za przeproszeniem po ch*ja sie odzywasz? chcialem cos na czerwono zaznaczyc w Twojej wypowiedzi i wysmiac to ale jak probowalem to wychodzilo na to ze cala wypowiedz musialbym zaznaczyc -.- poprostu sie nie wypowiadaj... noobie...
ty pilnuj swojej titanii dzieciaku i nie podskakuj jak sie do ciebie nie zwracam, chyba ze nie trybisz ze kierowalem swoja wypowiedz do tamtych 2 kolesi ale spoko rozumiem ze w twoim wypadku myslenie moze cholernie bolec
mnei smieszy jak ktos pisze ze za zrobiebie 50lvl musial placic buahauahauhua moze jakis namefaker z rooka mu taki nuemr wyjechal
mnie bynajmniej nie spotkala sytuacja zeby mnie ktos z expowiska wywalil czy musial placic za skille czy lvl no ale jak ktos nie umie grac i sam sobie stwarza problemy a potem ma pretensje do calego swiata to w sumie nawet szkoda komentowac
nie wyobrazam sobie zeby na arcanii mozna bylo oberwac za sama chec do zycia bo co jak co graja tam ludzie na poziomie (przynajmniej polacy)
ty pilnuj swojej titanii dzieciaku i nie podskakuj jak sie do ciebie nie zwracam, chyba ze nie trybisz ze kierowalem swoja wypowiedz do tamtych 2 kolesi ale spoko rozumiem ze w twoim wypadku myslenie moze cholernie bolec
mnei smieszy jak ktos pisze ze za zrobiebie 50lvl musial placic buahauahauhua moze jakis namefaker z rooka mu taki nuemr wyjechal
mnie bynajmniej nie spotkala sytuacja zeby mnie ktos z expowiska wywalil czy musial placic za skille czy lvl no ale jak ktos nie umie grac i sam sobie stwarza problemy a potem ma pretensje do calego swiata to w sumie nawet szkoda komentowac
nie wyobrazam sobie zeby na arcanii mozna bylo oberwac za sama chec do zycia bo co jak co graja tam ludzie na poziomie (przynajmniej polacy)
Wszyscy gadają, że EZ walczy o wolność. ŚMIESZNI JESTEŚCIE. Przed chwilą Wiatrak De'omerta musiał oddawać swoje eq Ca'fuze za FRIKO. Tak ma wyglądać wolność na arcani ??. Wolę jak rządziły turle. "Jedynie" nadużywali PA. Expiłeś, a tu turles wygania cię z expowiska. A jak będzie przy EZ ????. BIG HU*NIA. Może tera powiem coś ze swego przykładu. 13 sorc z redem zarąbał mi crusadera, to go zabiłem (tak każdy by zrobił na moim miejscu). Po chwili loguje się Arathor Yervion i pisze: pay 20k or hunted. Teraz czuję się jak na isarze, kiedy Del'Toro panowali serwem. Wbiłeś 50 lvl to musiałeś im płacić, abyś mógł dalej expić. To mam pytanie. O CO WALCZY ERA ZERO ??. O WOLNOŚĆ CZY ABY PANOWAĆ NAD SERVEM, JESZCZE BARDZIEJ NIŻ TURLE. ??. Bo mi się zdaje że o to 2 walczą. >.<. Taka jest moja opinia i prawdopobnie taka pozostanie, dopóki mi ktoś nie sprubuje wytłumaczyć tego. (ci co zaczną wyzywać mnie od noobów to sami są. BO TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE NA TEN TEMAT)
czytanie ze zrozumieniem sie klania, dzieciaku... i skad ****a niby wiesz ze nie gram na arcanii? zobacz sobie moj acc i dopiero sie odzywaj. ogolnie sam napisales ze nie wiesz jak to teraz jest na arcanii a zgrywasz wielkiego znawce...
Powiem ci, że jesteś skończonym kretynem. Przeczytaj mój text, dopóki go nie zrozumiesz, ok ?? (specjalnie dla ciebie zaznaczę kolorem, bo gdybyś przeczytał ze 100x razy to i tak byś go nie zrozumiał)
Powiem ci, że jesteś skończonym kretynem. Przeczytaj mój text, dopóki go nie zrozumiesz, ok ?? (specjalnie dla ciebie zaznaczę kolorem, bo gdybyś przeczytał ze 100x razy to i tak byś go nie zrozumiał)
tak to jest ak jakis debil dorwie sie do klawiatury i pisze co popadnie. a na dodatek wszystkich mlodszych od siebie wyzywa od dzieciakow, jakby sam 40 lat mial -.-
Namefaker: Mediota Del'Toro. Jak wyszedłem z dp ab(na mainie bykuu) to dostałem bolt+sd. To też było fake jak hp mi spadało ??
piszesz ze czujesz sie jak na isarze gdzie musiale splacic za 50lvl to znaczy ze podobne rzeczy dotknely ciebie na arcanii wiec co sie burzysz
i do kogos tam: gdzie ja napisalem ze nie gram juz na arcanii i nie wiem jak teraz jest?
wiadomo na kazdym serverze wystepuja powerabuserzy ale od tego sa liderowie ich gildi zeby w razie czego z nimi zalatwiac sprawe i przez pryzmat takich incydentow nie mozna porownywac serwera do isary bo co tam sie dzialo swego czaus to daleko szukac gdziekolwiek
tak to jest ak jakis debil dorwie sie do klawiatury i pisze co popadnie. a na dodatek wszystkich mlodszych od siebie wyzywa od dzieciakow, jakby sam 40 lat mial -.-
wogole to moj drogi ciebie nie wyzywam wiec i ty zachowaj dla siebie te wycieczki osobiste
to ze raz nazwalem cie noobem to twoja wina bo pierwszy mnie tak nazwales jakby moj post sie ciebie tyczyl a tyczyl sie dwoch innych osob
a myslalem z enic mnie nie rozsmieszy juz:Dnajglupsze jest jak ktos nic nie wie a madrosci wymysla...po 1 masz lvl umiesz grac rzadzisz to oczywiste jak rzadzisz to zabijasz tego kto ci przeszkadza oraz ustalasz zasady i jak sie komus nie podobaja to wyjazd:Djakos ja z takiego zalozenia wychodze albo sie naucz grac tak zeby nie zawadzac:]a pa bylo jest i bedzie i nikt tego nie zmieni:]
Nic nie mam do Ery. No moze nie dokońca.
Ara~ To PA ;/ Kilka krotnie miałem pzrez niego problemy ;/
Raz expie na larvach wpada Healer The Druid lvl podobny do mnie ale ***z tym. Msg Ar~ I wy***ali mnei bo expilem a oni chcieli.
2 raz. Zczaiłem gościa co ~20h na amcro jedzie i robi uhy. Okazało się że to pośredni znajomy Ar~ I znowu z nim problemy. Już 2 razy musiałem pzrerwać pzrez niego grę.
Haan, EK.
Bykuu ja porównałem arcanię do isary. Nie napisałem, że za wbicie 50 lvl'a (na arcani) mam hunta. Na isarze musiałem płacić za nic, na arcani też mogę powiedzieć że za "nic" musiałem płacić. (płaciłem za śmierć 13 sorca, reda)
@Thomasi
Zgodzę się z tobą. Jak masz wyższy lvl i ktoś ci podskoczy to wiadomo że się zlikwiduje taką osobę. Tylko Arathor trochę przesadza z tym PA, co nie ??(proszę o odpowiedź szczerą)
Fajnie sie czyta takie pier.dolki ale co do Pa to na innych serverach gorsze bywalo. Nie nazekajcie bo naprawde nie macie na co...
Pumba masz fajny nick xdd
Po przeczytaniu posta thomasi (po raz drógi :p ) przypomniało mi się że tibia to tylko gra i srań na nią najlepiej :p (czasami zapominam że tibia to tylko gra, ale napewno nie tylko mi się to zdaża ;) )
@Fala
Wiem :evul:
wiartak dostal eq a atakowalsmy go bo zasluzyl przegral duela i wyzywal kolesa co z nim sie duelowal ...
wogole to moj drogi ciebie nie wyzywam wiec i ty zachowaj dla siebie te wycieczki osobiste
to ze raz nazwalem cie noobem to twoja wina bo pierwszy mnie tak nazwales jakby moj post sie ciebie tyczyl a tyczyl sie dwoch innych osob
taa, to ze w moim przypadku myslenei boli to nei jest wyzywanie/ublizanie....
nie kierowales do mnie ale wkurza mnei jak ktos pisze o czyms o czym pojecia nei ma.
i do kogos tam: gdzie ja napisalem ze nie gram juz na arcanii i nie wiem jak teraz jest?
Ja tam tyle juz gram a o wydarzeniach o ktorych opowiadacie czy podobnych nawet nie slyszalem.
ogolnie sam napisales ze nie wiesz jak to teraz jest na arcanii a zgrywasz wielkiego znawce...
a gdzie ja napisalem ze nie grasz juz na arcanii? napisales ze nie slyszales o takich wydarzeniach, co dla mnie jest rownoznaczne z tym ze nie wiesz jak to teraz jest. goscie sie napieprzaja po calej Tibii i wszystkich wyspach a Ty o tym nie slyszales?...
Telupeje
15-09-2005, 00:56
Olek na c*** mam gadac na czym sie powinno siedziec idioto...daje przyklady neich sami sobie poszukaja...
gg to syf a nie przykladxD szczegolnie to 7.0xDDDDDDD
nie wiem co za buc to robilxDDDDDDDD
ponadto żeś sie przy***ał do mojego pvp,dla ciebie pvp to walenie hmmami...rotfl,a jak wojna na Beryli wybuchła to kogo sie pytales jak sie bic...jakie runy brac itd
NIe wiem; / chyba babci bo babcia to pvp master: D
to ty mi trules "bierz fbomby i mwalle!" ja sie nie pytalemxD a przynajmniej se nie przypominam : P
pvp to umeijetnosc wykrozystania odpowiednich run,przedmiotow w odpowiednim moemncie,umeijetnosc uhania,walenie sd,mwallai tam gdzie trzeba,blokowanie zeby trapnac,a nie czytse pizganie zeby trafic-_-...ja przynajmniej kogos zabijam...a Ty?--'
Topfraggers:
14 Falearo
13 Excail
9 Narandell
9 Harlequin Vito
8 Althunus
Sorry,ale mnie wkurzyles teraz,bo probuejsz szydzic ze mnie na tym forum juz kolejny raz--'...3 lata sie znamy idioto...
To tak dla zabawy...nie przejmuj siexDDDDDD
a pozatym nie wierz ślepo że Del'toro Cie nie ruszy na tej twojej Beryli...bo predzej czy pozniej dostaniesz wciry.Już wielu tak gadało że Dt ich nie ruszy...--
Tak wiem....Swe Is PeKa!: ( Wojna juz jest w sumie wygrana to czemu mnie dalej trzymaja w DT? Nawet mi range podniesli: ) xDDDDD Juz ku.rwa nie moge sluchac tego pie.rdolenia "dt will kill ciebie!"; ( n/c-.- po tobie sie takiej glupoty nie spodziewalem-.-
taa, to ze w moim przypadku myslenei boli to nei jest wyzywanie/ublizanie....
nie kierowales do mnie ale wkurza mnei jak ktos pisze o czyms o czym pojecia nei ma.
a gdzie ja napisalem ze nie grasz juz na arcanii? napisales ze nie slyszales o takich wydarzeniach, co dla mnie jest rownoznaczne z tym ze nie wiesz jak to teraz jest. goscie sie napieprzaja po calej Tibii i wszystkich wyspach a Ty o tym nie slyszales?...
Te myslenie nie boli to juz bylo po tym jak sie wpieprzyles do gadki i nazwales mnie noobem wiec jak powiedzialem dopiero po tym jak sam zaczales.
A co ma obecna wojna do tego o czym pisaly te osoby czyli o przypadkach powerabusingu?
Wez lepiej wyluzuj poslady bo widze ze sie nie rozumiemy a nie chce mi sie dalej toczyc tej jalowej dyskusji
gg to syf a nie przykladxD szczegolnie to 7.0xDDDDDDD
nie wiem co za buc to robilxDDDDDDDD
NIe wiem; / chyba babci bo babcia to pvp master: D
to ty mi trules "bierz fbomby i mwalle!" ja sie nie pytalemxD a przynajmniej se nie przypominam : P
Topfraggers:
14 Falearo
13 Excail
9 Narandell
9 Harlequin Vito
8 Althunus
To tak dla zabawy...nie przejmuj siexDDDDDD
Tak wiem....Swe Is PeKa!: ( Wojna juz jest w sumie wygrana to czemu mnie dalej trzymaja w DT? Nawet mi range podniesli: ) xDDDDD Juz ku.rwa nie moge sluchac tego pie.rdolenia "dt will kill ciebie!"; ( n/c-.- po tobie sie takiej glupoty nie spodziewalem-.-
1.Jak wyjasnic komus co to IcQ,MSN?Najlepiej podac polski przyklad komunikatora juz pisalem na gg...tak koles bedzie mial swiadomosc co to.Weim ze gg to syf,dlatego mam tlena?--'
2.Sam pytałeś...i niemowielm tylko o mwallach ale dobra mow jak chcesz...mnie to malo obchodzi,prawda taka ze chyba nigdy nie widziales mojego pvp.Traf 130 mastera w biegu ponad 15 razy z sd to pogadamy...
3.Nie oszukujmy sie,cyz którykolwiek ztych fragów zrobiles Ty?
4.Ale wkurza mnie to;].bo podstaw niemasz
5.Olek ślepo wierz w swoje plecy na beryli...ale przecież oto chodzi żeby było zkim walczyć potem...omg...Oluś--'.Czy ja Ci źle życze?...
Malyszek
15-09-2005, 08:59
Tu powinna być mowa o wojnie na Arcani a nie co sie dzieje na Beryli etc.
X(
X(
Dokładnie...Nie rozmywajcie tematu, bo aż tego sie nie chce czytać
Telupeje
15-09-2005, 14:21
@Poll
1.Wlaczyl bys czasem msn; / Zagramy se w flagi saperaxDDDDD
2.Moze; p nie pamietam a zreszta co za roznicaxD A 130 mastera to se moge trafic na OTSie bo na Beryli takowego nie ma: )A Sampzor takiego lvla nie zrobixDDDD Sciagnij OTS 7.4 dam ci IP i zobaczymy jakie masz pvp; )
3.ROTFL Przyjedz do mnie to ci pokaze jakie frizy mamxDDD Z frizami 10 sec to glupi pomysl sie pizgacxDDDD
4.=P
5.Nom...masz racje...oni (my) juz znalezli next przeciwnikow...i jakby mnie tez mieli bic to by mi nie mowili o tych przeciwnikachxD Moze i DT nie lubi polakow ale szanuja BW baranie;p
@Malyszek
PLZ nie bij mnie!: (
@Sisterr
To nie czytaj...nikt ci nie kaze; p
BTW. Poll. Widze, ze o ciekawych godzinach posty piszeszxD Ja o 6 rano bym sie pos.... jakbym mial posta pisacxDD
BTW2 : Lepiej czytac o sytuacji na Beryli niz posty tych 3-4 pacanow co juz kilka stron jada po sobie...; p
Chcesz se pogadać o Beryli ? Zaluż se temat a nie roz*******aj tematu o którym nic nie wiesz. To nie my mamy sie do ciebie dostosować ale ty to wszystkich. Skoro jest temat o Wojnie na Arcanii to pisz o tym a nie o jakis *******ach.
Chyba napisałem dość wyraźnie abyś to zrozumiał
berylia nie tutaj wydupcaj :P
Telupeje
15-09-2005, 16:06
Chcesz se pogadać o Beryli ? Zaluż se temat a nie roz*******aj tematu o którym nic nie wiesz. To nie my mamy sie do ciebie dostosować ale ty to wszystkich. Skoro jest temat o Wojnie na Arcanii to pisz o tym a nie o jakis *******ach.
Chyba napisałem dość wyraźnie abyś to zrozumiał
Buahahahahaha
A skad niby wiesz ze nic o tym temacie nie wiem?xDDDDDDDD Medium jakies czy co?xDDDD
@up
sam se wydupcaj;o
zalosne co tu sie dzieje peirdola ludzie *** wie co ale to szczegol... pewnie same 8 lvle tu sie wpisuja ;p heh i niedlugo beda pisac plx free itams !!!!! :D huahuahuahuahuahuahuahuahua rozpioerdalaj mnie teskty a mnie bil era ktos i chce zeby turtle wygrali bo era to paaaaaaaaaaaaaaa lol XD na bank 20 lvle max tu sie wpisuja XD zalosne jak ***
czytajac niektore posty nie wiem czy mam sie smiac czy plakac,wiadomo ze pa neizniknie,sa ludzie ktorzy nieumeja inaczej zyc jak"cafuz,morx,bis,arathorn,van helsing,healter the druid itp,dla mnie to zalosne no ale niestety ,niektorzy maja gupie zabawy typu zostawia sobie 10 hp wlacza m shielda i zceka az go ktos zaatakuje by sie uleczyc i zabic;]
-tu niepowiem kogo to pomysl na zabawe w carlin;p) dla mnie to dziecinne i tepe zachowanie,morx sie ost uspokoil miejmy nadzieje ze osoba ktora najbardziej mnie tym dziecinnym zachowanie wkurza takze sie nauczy czegos
~sua mea~
Valais - nie powiesz, mi, że same 8-20 lvle sie tu wpisują :baby:
czytajac niektore posty nie wiem czy mam sie smiac czy plakac,wiadomo ze pa neizniknie,sa ludzie ktorzy nieumeja inaczej zyc jak"cafuz,morx,bis,arathorn,van helsing,healter the druid itp,dla mnie to zalosne no ale niestety ,niektorzy maja gupie zabawy typu zostawia sobie 10 hp wlacza m shielda i zceka az go ktos zaatakuje by sie uleczyc i zabic;]
-tu niepowiem kogo to pomysl na zabawe w carlin;p) dla mnie to dziecinne i tepe zachowanie,morx sie ost uspokoil miejmy nadzieje ze osoba ktora najbardziej mnie tym dziecinnym zachowanie wkurza takze sie nauczy czegos
~sua mea~
sua ^^ ja akurat nigdy nierobilem tego z mana shieldem ;] ale arathorna widzialem pare razy hehehe :D
Morximal
15-09-2005, 20:42
czytajac niektore posty nie wiem czy mam sie smiac czy plakac,
~sua mea~
najlepiej to mi possaj kotku ;p
Ci co mi tutaj piszą na Temat jakieś Berili to proszę wy*******ać mi z tego Tematu.
Telupeje
15-09-2005, 21:49
Ci co mi tutaj piszą na Temat jakieś Berili to proszę wy*******ać mi z tego Tematu.
Nie. :)
A tak wogole to wasz wielki mastahh Lamusini zaczal pisac o Beryli wiec sie je.bcie odemniexD
lamusini jest moj guru:Dpo 2 valais sory ale jakos mi sie zdaje ze masz lvl i wszystko super joł itp a tak z ciekawosci ile masz lat??nie to zeby to bylo jakies chamskie ale tak mi sie zdaje ze 13-14 powiedz czy sie myle:]??bo to jaki ktos ma lvl nie swiadczy o tym jakie wypisuje rzeczy na forum...
~~Tomasi~~
~~~WF~~~
Buahahahahaha
A skad niby wiesz ze nic o tym temacie nie wiem?xDDDDDDDD Medium jakies czy co?xDDDD
@up
sam se wydupcaj;o
ja nie wydupcam ! ty wydupcaj ! ty wydupcku ;o!
a co mam robic :D trzeba sie w tibi posmiac i beke po***ac XD inaczej nie da radty ciagle grac tak na powaga to nudne :P trzeba sie posmiac xD
Medivh Shady
16-09-2005, 18:20
Alunir: 18:05 Warning! The murder of Arathor Yrverion was not justified.
Glideroy: 17:04 Warning! The murder of Thamith Unikath was not justified.
i nie udalo wam sie zabić nikogo :P noobki przeszkodziły co nie :D :D
Alunir: 18:05 Warning! The murder of Arathor Yrverion was not justified.
Glideroy: 17:04 Warning! The murder of Thamith Unikath was not justified.
i nie udalo wam sie zabić nikogo :P noobki przeszkodziły co nie :D :D
no i co z tego tylko jest 1 problem
my expimy dzien/noc a wy masslog na 1h~ robicie i sie cieszycie buhahahaha?
odroia bo pojda expica a wy jak zwykle offline plx
Ciekawe ile tak jeszcze pociągniecie z masslogami :D
Conqueror
16-09-2005, 20:59
mozna powiedziec ze tu juz koncowka wojny;p
coraz wiecej turtlesow placi...
jak tak dalej pojdzie zostanie ich tylko garstka
Medivh Shady
16-09-2005, 21:11
Ciekawe ile tak jeszcze pociągniecie z masslogami :D
zobaczy się ,
może i odrobi ale kasę na blesy i aola traci :P , pozatym jak loguje sie wieczorami to was wcale tak dużo nie ma ( czasami nawet nikogo nie ma ), jak tak niby expicie wieczorami to czemu ty, valais , morx itp. jeszcze nawet lvl nie odrobiliście ?
No Medivh to jak tacy jestescie dobrzy to gl :D.Tylko ze jakos was ubylo ;( a pozatym pz camping.
...a payment rosnie .... :D
Morximal expi ale jak narazie to traci lvl ;)
Malyszek
16-09-2005, 21:42
Koniec RZUŁFI
muahauhahuahua
Ktos sie wybiera na nowy server? :p
zobaczy się ,
może i odrobi ale kasę na blesy i aola traci :P , pozatym jak loguje sie wieczorami to was wcale tak dużo nie ma ( czasami nawet nikogo nie ma ), jak tak niby expicie wieczorami to czemu ty, valais , morx itp. jeszcze nawet lvl nie odrobiliście ?
zadko mam czas grac wieczorami i czasem malo ludzi gra a teraz tez niemgoe zaduzo expic dzis zrobilem 40% jutro lvl odrobie ;P i w niedziele moze jeszcze jeden a turtle logna sie na of i niewyjda z tamtad :]
tak czy inaczej ja tam malo expie bo malo gram,wczoraj 199k,dzis z 150k, w sumie nawet neiwiem ze wojna jest jeszcze;] a no nieliczac ze expowiska bardziej wolne sa od turtli;]
ps.
@Medivh Shady
ile ost narabales expa? pewnie PG;] ale nie palkiem tylko soba;)
Morximal
17-09-2005, 07:31
ja od 1,5 miecha nie expie ;p , znudzilo mi sie troche expic no i teraz szkola ale zaraz wbije lvl;p
tak czy inaczej ja tam malo expie bo malo gram,wczoraj 199k,dzis z 150k, w sumie nawet neiwiem ze wojna jest jeszcze;] a no nieliczac ze expowiska bardziej wolne sa od turtli;]
ps.
@Medivh Shady
ile ost narabales expa? pewnie PG;] ale nie palkiem tylko soba;)
heh owned?
buehhe chyba slepy jestes lvl odrobiony :)
Medivh Shady
A ja już 2 lvle na wojnie+D...jak to skomentujesz?; D
Telupeje
17-09-2005, 13:32
Medivh Shady
A ja już 2 lvle na wojnie+D...jak to skomentujesz?; D
To nie ty...To Mati!!!!!: D
12:46 You advanced from Level 103 to Level 104.
omg wojna a ja expie ? chyba tak turtle offline -.-
Morximal
17-09-2005, 14:58
ja tez lvlek zrobilem :P
To nie ty...To Mati!!!!!: D
Mati : Telu bije dragi !
Telu do Polla : Lamu mati bije dragi !:P
Poll do Telu : Raczej bije draga
xDDDDD
Gratz Ca ;P
Zielony Rengers
18-09-2005, 15:32
Powiem ci jedno fotki by sie zdaly .
fosfik to najwiekszy skur.... jakiegos znam
bylem wtedy jak padł ten Valais(103Master) niezłe wrażenie;p a pozatym to probowalem skosic cialo ale sie nie udalo
nie jestem noobem ale nie bylo by nic zlego w skoszeniu ciala Valais'a
Gufat III
19-09-2005, 17:17
Notop, masz mi sie na arcanii nie pokazywac bez ciała Fosfika, albo Cie spkuje ;-)))
Morximal
19-09-2005, 19:34
fosfik chyba bana ma :p
Last login: Sep 19 2005, 00:29:56 CET
yyyyyyyyyyyyy?
Bad boys
19-09-2005, 21:55
ja jestem osobiscie za era zero :]
no i Fosfik dostal w ****e ;p wojne przegral ;]
ja chyba juz koncze z tibia
osiagnolem moj cel wy***ac turtla i go osiagnolem ;]
i teraz chyba koniec z tibia
pewnie niektore osoby z gildi czytajac to sie uciesza ;p np sua czy vorith ;]
Powiedział ci fosfik ?? Że przegrali niby ma bana ale niewidać choć długo się nie loguje.
@Valais: Nie ma sensu narazie konczyc z Tibia. :)
@DPFT & EZ: Traktujcie to tylko jako zabawe, szczegolnie, ze znacie sie z poprzednich servow. A tak swoja droga, to jakie mieliscie nicki na poprzednich servach, jesli mozna wiedziec? :)
:S Ciekawe ile to kasy będzie z wojny :P
:S Ciekawe ile to kasy będzie z wojny :P
Ty to siusiaka w dupe dostaniesz ^^
Defekt_MuzgÓ
20-09-2005, 13:53
Era gowno sux hehehe Wojownicze zlowia RLZ :D
Valais, slyszalem ze z tibia konczysz ? co tak szybko chcialem ci sie jeszcze
do dupy dobrac frajerze. A tak ogolnie to era zero dostaje w dupe.
A gdzie nasz "kochany" 153 Vorith ??? Roberciku where are you ? frajerze.
Jak czytalem wypowiedz/reportarz na tibia-hunted.pl to polewa na max`a
Robercik zrezygnowal z wojny, oficjalnie bo bal sie dead`ow hahaha nie no 2 fragi zdobyl przypadkiem, powiodlo mu sie, juz nie mowiac o za***istym filmiku jak byl na demon hell i zobaczyl 5 demonow i padal "co to?" pozniej uczywiscie napisal ze wczesniej tu byl... no comment plx, Juz nie mowiac ze bloker blokowal demony jak szalony FE go bilo, to Robercik doszed do wniosku po co bic FE... w sumie tego to az sie tak nie czepiam :P ale jak na 150+ lvl to noobek :D
Robercik uczywiscie sprzedaje postac, bo po co grac dalej jak sie boi panicznie hack`ow ( i tak ci sie do dupy dobiore ) - i btw:
HAIL Dark Purples Faster Turtles
&
Je*** ERA ZERO GOWNO :D
Medivh Shady
20-09-2005, 14:02
wczoraj
17:25 You see a dead human (Vol:10).It weighs 1970.0 oz.You recognize Rustidy. He was killed by Glideroy.
dzisiaj:
12:07 Perrymon: 11:49 Warning! The murder of Ruborion was not justified.
12:10 Arowix: 11:55 Warning! The murder of Liam Varg was not justified.
może bedzie jeszczewiecej dzisiaj :P , przynajmniej darmowe runki są :D
Gufat III
20-09-2005, 14:07
@Defekt muzgÓ
Spkował bym Cie, ale chyba za jeszcze jednego killa będe miał bana ;-) A wiesz, pkowanie noobów to czysta przyjemność.
I co Ci ztych runek jak niemozesz ich użyć?XD
Medivh Shady
20-09-2005, 14:12
I co Ci ztych runek jak niemozesz ich użyć?XD
akurat moge :P mojemu palowi sie przydadzą :D
[QUOTE=Defekt_MuzgÓ]filmiku jak byl na demon hell i zobaczyl 5 demonow i padal "co to?" pozniej uczywiscie napisal ze wczesniej tu byl... no comment plx, Juz nie mowiac ze bloker blokowal demony jak szalony FE go biloQUOTE]
Od czasu Update na Demon Hell jest ~5 demonów?
a przed Update Były 2 wiec o co ci biega?
lol kurcz :D wojna nie wygrana :D ? to czemu 50 % turtli zaplacilo nasi se expia robia lvle :P wszyscy a co z tego ze turtle sie lognna w 1 sec zabiebia kogos i se uciekna i loga dadza to bzdura jak *** ;p co im z tego u nas se lvle robia a oni nie ;] i ciagle w pz siedza raz sie logna zabija i pujda zrobia tak ze nie mozemy ich zatakowac jak ostatnio nobami cos zblokuja i dadza loga :)
pamietajcie wojne sie nie wygrywa fragami ;] tylko tym kto robi wiecej expa kto kase ma i zarabia i kto nie siedzi w pz :)
heh bo co z tego ze oni zabija raz na jakis czas jednego jak u nas reszta wszyscy lvle robia ;p Rhargar juz 5 wbil :p hehe zaraz 6 w***ie ;p caly czas widze na gc ciagle jakies adwence ;p
No dobra ale jak nie napisali że poddają się to jeszcze trwa nudna wojna ale trwa :P NG od tamtej pory też sie nie poddało :)
walczyles kiedys w wojnie ? lol nigdy sie prawie gildie nie poddaja ci co przegrywaja lol.......... zawsze ktos ma hunta albo nie zaplaci ;]
Defekt_MuzgÓ
20-09-2005, 23:47
to moze w unreala zagramy i tam rozczygniemy wojne... hehe po co ginac na tibi.. albo wiem ! wojna zregoly to DM to teraz zmienmy to na CTF ;)
---
aha jeszcze jedno, era zero ma przecieki, ktos was sprzedaje... (doslownie i w przenosni)
---
czy wygramy czy przegramy ***al ich pies !!! TAK JEST !!! ŻÓŁWIE RLZ :D
Medivh Shady
21-09-2005, 15:08
nastepny padl :D i jeden dostal bana ;D
i niech se pada ;] i co wam to da i tak se nie poexpicie za ***a ;] my codzinnie lvle robimy :) a wy ciagle pz raz zrobicie snake i kozaki ;]
niedlugo dla hiszpanow szkola sie zacznie i nie bedzie juz cichych atakow :) heheh ;]
Hail Era ;s
A jak ma się sprawa z Aresem, Fosfikiem i innymi barwnymi postaciami?
Morximal
21-09-2005, 22:12
Hail Era ;s
A jak ma się sprawa z Aresem, Fosfikiem i innymi barwnymi postaciami?
Ares ,damoon out off war pozatym to nie sa juz polacy fosfik ma bana tak samo coral i falain :(
Szympanz
22-09-2005, 00:36
jak to nie sa polacy?
nastepny padl :D i jeden dostal bana ;D
dodaj ze ja padlem tez
od zerka ale pozwalam dodac wam fraga zebyscie mieli radoche;]
ps. zerk mnie zabil bo mi sie komp resetnol a nic niemialo wspolnego z dptf no ale leje na to;p
Defekt_MuzgÓ
23-09-2005, 14:51
Jedna z usób z Dpft kturej imienia niewyjaiwe poiedaila
"Ja to Pie***le Fasfika karze nam siedziec non stop w pz a jak tyko wyjdziemy tracimy uhy albo życie"
To była wypowiedz jednego H leavela z Dpft
Wienc jeżeli Fasfik tak bendie postempował dalej czyli nic niezrobi w kierunku tego żeby wojna sie skonczyła zacznom poprostu odchodzić ludzie z gildi
Ja jestem nautralny ani Era ani Dpft tylko moja legia ;]
Naucz sie dziecko ****a mac pisac ;)
w ostatnia noc znacyz no ok 24 byl kolejny masslog od nas padla bodajze 1 osoba:/brawo dla niej:Da od nich chyba 2
Oiolosse
plx, zlituj sie, nie przynas wstudu Legi :lol: -.-
:evul:
†~ Yours Arlen ~†
Zauważyłem, że jak era zabije kogoś to od razu się chwali. DPFT ostatnio dużo zabija i nie chwalą się tak bardzo. :)
Obie gildie sie chwalą...kazdy frag/fragi to nowe posty na tibia.com.A jesli chodzi Ci o chwalenie na tibi...no to zbytnio dpft niema czasu sie chwalic,bo zreguly są offline;p
heh kozaczysz jak *** znajac zycie nawed 50 lvlu nie masz . pochwal sie jakiego masz chara :)
kurcz jak kochasz tak tych swoich turtlesow powiedz zeby wyskoczyli na open battle bo my sie nudzimy expimy se kase robimy a oni nieraz zrobia mass loga i kozacy heh i jeszcze oni padaja na tym mass logu ;p ostatnio 2 fragnolem ;p na ich mass logu i niedawno alunir sie wy***al ;p
juz nie bede wspominal ile ludzi u nas lvli na***alo na tej wojnie ;p
Rhargar 8 lvli :D
Shyan 7 :D
Davo 8 :D
itp w *** u nas porobili :D a turtle :D ? haha
A w turtlach 1 lvl zrobił Fosfik :D :)
Powiem ci tak na Arcani nie gram :) Nie powiem ci jaką teraz mam postać ale powiem ci jedynie jaką miałem pierwsza postać wpisz sobie "Kurcz" to zobaczysz :)
Lord-Jacko
29-09-2005, 10:02
Zbliza sie koniec wojny zadnych akcjii poza tymi ML a i to nie wiele daje wiec chyba nie ma co mowic kto wygral :D bo wygrali lepsi i liczniejsi ;]
Widze ze Ere wspieraja potajemnie cyklopy :
Sep 29 2005, 06:47:28 CET Killed at Level 134 by a cyclops
Dead Alunira.
Czyżby jakies potajemny sojusz miedz EZ a Cyklopami xD.
jakubek of arcania
29-09-2005, 16:44
ja nie jestem za tym zeby pomiedzy nimi toczyla sie wojna bo przez przypadek jakis low lvl bedzie tamtedy przechodzi i moze oberwac od jednej strony jak i od drugiej tak ze ja jestem przeciw (gdyz sam gram na arcanii i moje sie o siebie:9 mimo ze teraz mam bana :evul: )
ja nie jestem za tym zeby pomiedzy nimi toczyla sie wojna bo przez przypadek jakis low lvl bedzie tamtedy przechodzi i moze oberwac od jednej strony jak i od drugiej tak ze ja jestem przeciw (gdyz sam gram na arcanii i moje sie o siebie:9 mimo ze teraz mam bana :evul: )
:D :D 8o
Skrzatolongo
29-09-2005, 21:44
Ja powiedziałem Pier**** Siedzenie w Pzcie i tak Zrobiłem :PPP Zapłaciłem Co Potrzeba i jestem wolny ... Pozdro For Sis :>
Lord-Jacko
30-09-2005, 16:33
I to chyba była trafna decyzja :D
@jakubek ~~ juz wiemy ze uzywasz macro pewnie bo za co sie banuje sorkow i drutow na lov lvlach
co do deda alunira to pewnie gdzies przechodzil i jakies kicki czy cos podobnego :]
Gufat III
01-10-2005, 12:28
OK. Kiedy turtle przegrywają? Jak miesiąc temu jeszcze gadałem z fosfikiem, chcąc jej opchnąć wymyślone 5bp sd, to gadała że na pewno wygrają. A dzisiaj co? Dupa :D
UUUUuuu najwiekszy lev na Arcani padł :)
Vorith
Oct 04 2005, 20:15:59 CET Killed at Level 157 by Alunir and by Dart Gato
kurcz to jest noob co caly czas cos *******i a gowno wie...
Eldyn LoL to że Vorith padł to chyba nie kłamstwo :)Ciekawe co ja tutaj źle pisze . Chyba EZ nie może sie pogodzić że Turtle za***ali Voritha i dlatego tak piszesz :)
Intelignetniej było by zapytać w jakich okolcznosciach doslzo do śmierci Voritha. Death list wskazuje na trap na dragach.
ale ty jestes z*** to *** szkoda mi takiego downa jak ty ;p co z tego ze go za***ali i tak nigdy se turtlesy nie poexpia ;] nie pobiegaja wolno ;] heh nigdy tego nie wygraja pojedynczo ze bija za ***a tego nie wgygraja w *** osob u nas lvle robi ;/ i kase ;] turtlesi nie ;]
heh
Nie tylko w dpft jest kilka po***anych osób ( fosfik,perry) ale w erze też
http://img383.imageshack.us/img383/1402/uo00143qs.jpg
Malyszek
05-10-2005, 20:17
Czyżby tym razem Vorith nie zdążył się wylogować :confused:
Eny the Noob
05-10-2005, 22:04
62-32 Ma ktos filmik jak on pada albo gdzie sa screeny?
Medivh Shady
05-10-2005, 22:30
Wczoraj Vorith dzisiaj Arris :D ciekawe kto nastepny ;D
Oct 05 2005, 21:12:03 CET Killed at Level 147 by Alunir and by Aeroxis
Wczoraj Vorith dzisiaj Arris :D ciekawe kto nastepny ;D
Oct 05 2005, 21:12:03 CET Killed at Level 147 by Alunir and by Aeroxis
gz, oby tak dalej... teraz tomasi plz
hahaa no nie myslalem ze mnie az tak bardzo na arcani lubia no ale dzieki za wyroznienie:Draz mi sie udalo uciec juz:D:D(na filmie dpft widac) powiem kilka moich odczuc
wiec gratluje dpft udanych masslogow bo trzeba przyznac ze to bylo dobrze zorganizowane ale spoko na sposoby sa sposoby:Djakos sie moze i nam uda:D
nastepne- jest jedna rzecz tak racja zabijecie nas i brawo wam trzeba powiedziec bo wam to ladnie wyszlo 2 najwieksze lvle ale jest jeszcze cos u nas jak ktos padnie ma mozliwosc odrobic a u was nie i to jest nasza przewaga bo u was jak padnie ktos kilka razy to juz ma duze problemy z kasa itp
wiec niech wygra lepszy:)
p.s czym sie tak wyroznilem zeby byc nastepnym:D:D??znaczy no traktuje to jako komplement...:)
jescze jedno jak narazie udalo mi sie tylko nabic lvl a nie stracic na tej wojnie i mam nadzieje ze tak zostanie:D
[QUOTE=Thomasi]hahaa no nie myslalem ze mnie az tak bardzo na arcani lubia no ale dzieki za wyroznienie:Draz mi sie udalo uciec juz:D:D(na filmie dpft widac) powiem kilka moich odczuc
wiec gratluje dpft udanych masslogow bo trzeba przyznac ze to bylo dobrze zorganizowane ale spoko na sposoby sa sposoby:Djakos sie moze i nam uda:D
nastepne- jest jedna rzecz tak racja zabijecie nas i brawo wam trzeba powiedziec bo wam to ladnie wyszlo 2 najwieksze lvle ale jest jeszcze cos u nas jak ktos padnie ma mozliwosc odrobic a u was nie i to jest nasza przewaga bo u was jak padnie ktos kilka razy to juz ma duze problemy z kasa itp
wiec niech wygra lepszy:)
p.s czym sie tak wyroznilem zeby byc nastepnym:D:D??znaczy no traktuje to jako komplement...:)
czym sie wyróżniłeś?? np huntowaniem za "free"
Bobo'vaz podobnie po***any jest jak ty, zabiłem jego chara którym pkował i od razu przyszedł tym charem i zabił mojego chara do pkowania :P
mauhaha myslalem ze to ktos madrzejszy:D:Dtakich jak ty powinno sie huntowac ze "Free":D
mauhaha myslalem ze to ktos madrzejszy:D:Dtakich jak ty powinno sie huntowac ze "Free":D
-.-
takich jak ja??
no to jaki ja jestem i jak to udowodnisz??
robiłem uhy druidem koło dp :
Oct 06 2005, 13:38:54 CET Killed at Level 13 by Regini De'Omerta
pech idz sie poplacz...nie podoba ci sie tibia to nie graj:]a nie rozpatruj na forum wlasne problemy jeszcze zeby to chociaz dobry dzial byl:D:Da temat o czyms innym raczej jest...
heh bo co z tego ze oni zabija raz na jakis czas jednego jak u nas reszta wszyscy lvle robia ;p Rhargar juz 5 wbil :p hehe zaraz 6 w***ie ;p caly czas widze na gc ciagle jakies adwence ;p
Rhargar juz 7 xD
Zauważyłem, że jak era zabije kogoś to od razu się chwali. DPFT ostatnio dużo zabija i nie chwalą się tak bardzo. :)
No wiesz wkoncu fajnie jest kogos zfragowac co stoi caly czas w pz albo jest offline.Dpft ma takie udogodnienie z fragami ze my caly czas expimy.Ale to im niezapewni wygranej.
wczoraj mass log dla turtli nie wyszedl za***ali nam jednego i uciekali
ja shyan davo i 65k vs 15 turtlow i w ****e dostali looool 3 za***alismy :D mam 2 fragi :P 79 ek i 82 r pal :D
aaa i jeszcze luki padl :D 103 r pall :D hehehehehehe
Malyszek
07-10-2005, 18:13
Dlaczego nikt nie zrobi na tibia.com frg listy.. bo ten pionek Caelos coś zaprzestał.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.