PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna DPFT vs Era Zero

Stron : [1] 2 3 4

kurcz
26-08-2005, 09:54
A wiec stało się następna wojna na Arcani.Jedni mówią że wywołała te wojne DPFT a jedni że Era .Moim zdaniem do wojny mósiało już dojśc.

Dark Purples Faster Turtles już od dawna istnieje założył ją Fosifk(130master) .DPFT przeżyło już jedną wojnę z NG po wojnie tej DPFT się trochę rozdzieliło niektórzy zrobili własną gildie np. Sua Mea (Cartoon Network).DPFT jednak było nadal silne. No ale musiało dojść do sprzeczki i doszło kiedy Vorith(150royal) potrzebował pomocy ponieważ jakieś nooby blokneły go i czekał aż Turtle dojdą i pomogą lecz się nie doczekał i musiał sam zabić te nooby i dostał reda wnerwił się i dołączył do Ery Zero którą zrobiła Sua Mea(jakby ktoś wiedział dlaczego zrobiła te gildia piszcie).Do Ery doszli ludzie z Cartonów i Turtli i mówiło się o nowej wojnie ale nie doszło do niej tak szybko. Miedzy Erą a Turtlami zgrzytało i mówiło się jednak że będzie ta wojna no i kiedy Coral Beach(101Elite) zaczoł bić bro Van Hels'ing(97elite) Van wnerwił się przybiegł z Xaiderek(95Royal) i zaczęli bić Corala potem turtle przybiegło troche Ery i zaczęli się bić z tej potyczki zginął tylko Valais(103MAster) przez Fosfika i Xaiderka. I o tej pory zaczęła się wojna miedzy Erą a Turtlami.
W tym czasie z Ery odeszło dużo ludzi między innymi Vorith i Arris chcąc być neutralni. Widząc że Era miała bardzo mało ludzi na wojnie dołączyli się do nich NG i z gidii zrobiła się całkiem niezła gildia.Była jedna otwarta wojna ale z tej potyczki całej 3 padło z Turtli niewiem co się stało niby Fosfik kazał uciekać do GH no ale wszystkim się nie udało.Na zachód od Venory była druga bitwa Era z tej bitwy wyszła dobrze bo zabiłaj około 9 ludzi z Trutli a Turtle coś około 2.Bitwa ta dość dziwna była ponieważ dwie gildie dzieliły mur noobów :/ Fosfik, Alunir i inni z Turtli chcieli Ere zatakować od tyłu zaatakowali ale dobrze im to nie wyszło kiedy Turtle już uciekali podrodze zalobkwali Alunira i go zabili Fosfik zdołał uciec.Do Ery doszedł ostanio Arris ponieważ chce się zemścić za to że Turtle go zchakowali i nie wykluczone że i Vorith jest już z Erą.Ostatnio dowiedziałem się że Turtle czekali na Darashi na Erą chcąc bitwy niedoczekali się i przeszli się do GH Ery (Wolf Tower) i podrodze spotkali Arathor Yrverion(102 elit)i zabili go Fosfik i jakiś noob dobił :) .Ostatnio nic wielkiego się nie działo ,jedynie pojedyncze wybijanie ludzi miedzy gildiami.Z DPFT odeszli Bedurion(odszedł bo zginoł 2x) i Damoon duża strata dla gildi.Ciekawe co teraz zrobią :)DPFT zaczyna robić mass logi już zabili Arathor Yrverion w OF z DPFT nikt nie zginoł udało im sie wylogować , Era nic nie mogła zrobić ponieważ nooby blokowały most :)Astaroth Zeg'en został zchakowany i stracił aż 35lev z 109 do 74lev.Ostatnio była chyba mała bitwa z której zwycięsko wyszli Turtle, u Turtli poraz pierwszy zginoł Fosfik.Niespodziewaine gildia Metalicana oraz niektórzy ludzie z Blue Cosmos(Damoon i inni) dołączyli do DPFT.To wojna zaczyna się robić coraz bardziej ciekawsza :).Na Ankh była bitwa okolo 13 EZ i 3 Turtli zgineło w tym poraz kolejny Valais.Nie którzy z Ery zaczynają odchodzić.Turtle zaczynają odrabiać to co stracili na wojnie ale wojna jeszcze trwa.EZ wychodzą coraz lepiej mass logi bo coraz więcej Turtli ginie.
(na stronie u dołu macię wszystkie fragi podane)

DPFT ma w swoim sojuszu takie twarze jak:
Fosfik(130 Master)
Alunir(135royal)
Tetuni(108royal)
Dark Thork(114 Royal)
Farylin Manson(105elite)
i wlelu innych.

Era Zero ma w swoim sojuszu:
Lamusini(104 royal),
Sheriff Woody(116royal)
Coral Beach(100elite)
Valais(102Master)
Kigoz(121royal)
i tez wielu innych.

Moim zdaniem gildie są bardzo równe i wojna bedzie długą i męczoca. :)

Tutaj macie link z fragami :
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=982700

Tychanowicz
26-08-2005, 10:23
Nie da się żyć spokojnie. Troszkę mało materiału.

kurcz
26-08-2005, 10:56
Narazie to początek wojny jak coś się dowiem więcej to napisze :)

Cool
26-08-2005, 11:05
Fosik na forum www.tibia.com napisał że huntuje kilku h lvli z ery zero i era chciała wojne za to. A tak wogóle to wojna nudna, większośźc osób ciągle offline albo siedzą wdomku fosfika i czekają nie wiadomo na co, a ludzie z ery zero czekają na nich przed domkiem :(

kurcz
26-08-2005, 11:13
Dziś moim zdanie będzie wojna otwarta ponieważ tamci tego już chcą i i turtle dziś bedą pierwsze fragi :) mówi wam to.

Lord Dreathan
26-08-2005, 11:35
Winter Fresh a nie fresh winter =]

Narazie trochę za mało jak na artykuł. Spróbuj dotrzeć do tego jak zaczęła się wojna.

bogibo
26-08-2005, 11:48
Jeśli chodzi o artykuł to fakt- mało danych ;)

ale jesli chodzi o wojnę to jestem za Turtlesami :D
i jeszcze raz Gratuluję Xaiderkowi i Fofsikowi za fraga :D

Dwik
26-08-2005, 13:36
Na razie fosfik i spółka zfragował pare osoób z ez. Jednak należy spodziewać się odwetu. W DPFT jest dużo 60lvl, wystarczy zabić około 10 spadnie morale w gildi, zaczną się masowe leavy i finito będzie po bitwie.

Mag Merlin
26-08-2005, 13:46
Moim zdaniem jest to prawda w DPFT są też 60 lvl a w erze teraz pozostaly same 80+. Uważam że do tej wojny w końcu musiało dojsc bo DPFT ostatnio za dużo sobie pozwalało te price listy, huntowanie każdego kto im się przeciwstawił itd. Era chce tylko zaprowadzic normalny porzadek więc Era rulez. :cup:

Cool
26-08-2005, 13:51
Dpft wygrali!!! :(

Dwik
26-08-2005, 13:57
@up

Nie wygrali tylko złapali kilka fragów. Wojna nadal trwa. Sama bitwa wyglądała dosyć smiesznie, wg opowiesci mojego kumpla ktory brał w niej udzial (110+ RP) wynika, że na bitwie stawiło się 10 osoób z EZ i 20+ z DPFT. Ma może ktos filmik.

Cool
26-08-2005, 14:08
http://rapidshare.de/files/4383962/WarArcaniaxDD.rec.html

Skarbeq
26-08-2005, 17:16
Cóś malo tak naprawde to powinny byc szkriny i powinienes bardziej zainteresowac czytelnikow o co chodzi a ty dales kilka (a nie kilkanaście lub kilkadziesiad) radze neich ktos inny o tym napisze lub musisz to o wiele bardziej rozbudowac bo inaczej temat do kasacji, sorki za niezbyt pozytywna odpowiedz ale tak to napisales

Tanivupo
26-08-2005, 17:31
Mysle ze DPFT wygra ;];]
Poniewaz mam tam paru kumpli ;] wiec chcilabym zeby wygrali... no i mam lekkie pretensje do kilku graczy z Era Zero za PA ;];]

Jak tylko dowiem sie od ktoregos z kumpli od czego zaczela sie wojna... zaraz napisze;];]

Masive Shady
lvl 38
Royal Palladyn ;];]

Thomasi
26-08-2005, 17:51
A wiec stało się następna wojna na Arcani.Jedni mówią że wywołała te wojne DPFT a jedni że Era .Moim zdaniem do wojny mósiało dojść i wine kierować do obu gildi.

Wojna zaczeła się od tego że Coral Beach zabił kolege Van Hels'ing.
Napoczątku kiedy ogłoszono wojne z Ery dużo ludzi odeszło niechcac tracić postaci.Sytuacja wyglądała tak że Era niemiała żandych już szans ale o wszystkim dowiedzieła się gilda która wcześniej walczyła z DPFT czyli NG oraz Winter Fresh .Era wszsysktich invitowała i teraz wygląda na to że wojna będzie bardzo wyrównana.

Oto pierwsze fragi z wojny:
DPFT Frags:
Sua Mea
- Aug 26 2005, 11:47:43 CET Killed at Level 108 by Alunir
and by Fosfik
Buz Astral
- Aug 26 2005, 11:45:57 CET Killed at Level 100 by Fosfik
and by Luki Tharion
Sorrow Osk
- Aug 26 2005, 11:41:14 CET Killed at Level 61 by Luki Tharion
and by Medivh Shady
Ca'fuze
- Aug 26 2005, 11:48:38 CET Killed at Level 104 by Alunir
Morximal
- Aug 26 2005, 11:44:35 CET Killed at Level 103 by Fosfik
Valais
- Aug 25 2005, 11:03:44 CET Killed at Level 103 by Fosfik
and by Xaiderek
Eldyn Avano
- Aug 26 2005, 00:59:43 CET Killed at Level 87 by Fosfik
Ljubo De'Omerta
- Aug 26 2005, 11:45:27 CET Killed at Level 73 by Fosfik
and by Medivh Shady
Tar-Minotaur
- Aug 26 2005, 00:55:44 CET Killed at Level 47 by Fosfik

Jak widać prowadzi DPFT :)

JA PIERDZIELE CO ZA STEK BZDUR...skad ty czlowieku masz wogole takie kosmiczne informacje??powiedz mi skad wyssales sobie ze Winter Fresh dolaczylo do wojny??pytales o to kogos??ktos ci powiedzial??czy kolega kolegi slyszal od kolegi??bo chyba tylko tak to mozna okreslic...tak sie sklada ze jestem liderem Winter fresh i dobrze ze wiesz o tym ze dolaczylem do gildi ale ja o tym nie wiem...przez takich glupkow ktorzy cos naskrobia i mysla ze juz maja fajny artykul a nie sprawdzili informacji teraz sie bede musial tlumaczyc...ehh czlowieku wez pomysl pozniej pisz

Cool
26-08-2005, 18:07
jestes huntet za to co napisales na dole!!!****a ty jesteś za turtlesami!!!??
noob? -.- nie padlem od nikogo z ery i mam tam kilku kumpli, padlem od perrymona za free i jestem albo bylem hunted od fosfika za to że jego kumpel sie pomylił.

Realm
26-08-2005, 18:51
Van hels'ing nie ma żadnego deada od corala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

Sorx, ANDRZEJ, ty nie idiota ~~ sorx myslisz mi sie z karolkiem ;p

------
Temat: Wątpie, że wojna sie od tego zaczeła, ponieważ całe Turtles twierdzi, że Ca'Fuze i inny wyzywali turtlesów...

@Tanivupo

"Mysle ze DPFT wygra ;];]
Poniewaz mam tam paru kumpli ;] wiec chcilabym zeby wygrali... no i mam lekkie pretensje do kilku graczy z Era Zero za PA ;];]"

muahhahahahahhahahahah, bo spadne z krzesła, hahahah. EZ ma członków PA? OK, Ma. Ale ja nie bede nic mowił o Perrymonie i Fosfiku, je.banych abuserach >_<

// jesli mowimy o tym kto za kim jest, to ja jestem za Era Zero & NG - ale to w sprawie wojny, formalnie mam ją głęboko w CzTeReCh LiTeRaCh.

edit // Ach no właśnie. Na Tibia.com Fosfik napisal temat że huntuje paru ludzi z Ery Zero i na następny dzień była już wojna, więc chipoteze taką, że woja jest przez śmierć kolegi Van hel'singa OBALAMY.

Tanivupo
26-08-2005, 19:17
Realm nie wiem jak ty ale ja sie nie zetknolem jeszcze z turtlesami PA ;o jesli juz to mi pomogli ... a np Morximal ? to pa jakich malo znam kilka osub ktore byly zastraszane przez niego ..... dlatego ze oni zabili 9 DRIUIDA PK!

a co do tego ze fosfik napisal na forum ze huntuje ludzi i dlatego wojna to nie prawda... wojna szykowala sie od dawna ;o a fosfik tylko napisal kogo huntuje...

a co do Thomasi.... to kurcz moze wiedziec duzooo wiecej na ten temat poniewaz jego rl bro ma na arcania 70+ sorca.... ktory jest w turtlesach...

Realm
26-08-2005, 19:27
Nooo, nie zetknołeś się ponieważ masz tam znajomych, ja nie mam w turtlesach ich wcale, natomiast jeśli chodzi o Morxa, to tak, on też jest Power Abuserem, mimo wszystko gdy patrzę na dwie strony to bardziej pragnę porażki DPFT a nie EZ. Chociarz jak mówilem wczesniej do wojny podchodze z dystansem.

Hmm, nie wiem czy na wojne sie zanosiło już wcześniej, ale wszystko przybrało na pośpiechu po tym poście Fosfika.

CaldO
26-08-2005, 19:33
Hmmmm...

Ciezko to nazwac artykulem. Gdybys dokladniej przeczytal zasady umieszczanaia propozycji w tym temacie wiedzial bys, ze nie podajemy fragów tylko odnosnik do strony z fragami na forum tibia.com
Czyli po odjeciu fragow, pozostaje marna ilosc wiadomosci...

Karrith
26-08-2005, 19:53
Moim zdaniem jest to prawda w DPFT są też 60 lvl a w erze teraz pozostaly same 80+. Uważam że do tej wojny w końcu musiało dojsc bo DPFT ostatnio za dużo sobie pozwalało te price listy, huntowanie każdego kto im się przeciwstawił itd. Era chce tylko zaprowadzic normalny porzadek więc Era rulez. :cup:

smieszny jestes. w porownaniu do EZ, dpft to aniolki. np. Morximal czy Valais (wczesniej Bismillah)..., a w dodatku przyjeli do gildii starych czlonkow NG co juz troche o nich swiadczy (w NG byli jeszcze wieksi PA niz we wczesniejszej EZ)...chociaz dpft tez nie sa najlepsi, chcociaz jesli mam wybierac to wole dpft niz ez + ng itp

Realm
26-08-2005, 22:22
@UP

no.. z tym NG to jest szara prawda :O

ja mysle ze jest juz po wojnie, przejrz(ż?)ałem przed chwilką liste członków obu gildii, i niedość, że żółwi jest więcej ,to jeszcze ich lvle są znacznie większe on EZ. :<

BTW. To co mnie rozbiło i jak to zobaczyłem to spadłem z krzesła to to,że w Invitach do Era Zero jest... Ruskhus! HuHu - człowiek przez ktorego ~3 miechy temu była wojna ....

Telupeje
26-08-2005, 22:35
a co do Thomasi.... to kurcz moze wiedziec duzooo wiecej na ten temat poniewaz jego rl bro ma na arcania 70+ sorca.... ktory jest w turtlesach...

Przykro mi, ze musze cie obrazic, ale jestes taboretem! : (

Jakis kurcz wie, ze Winter Fresh dołacza do wojny, a lider WF tego nie wie? Ciebie chyba popi.erdolilo!: /

//Gorfin Dibbler

PiXik
26-08-2005, 23:15
Oczywiste że jestem za dpft :)Fosfik to dobry lider pamiętam czasy kgb:P(btw radena silva-veltis suxxxxx)Era zero to koledzy corala a coral to najmniej lubiana postać na tym serverze:)+teraz nie gram na arcani ale kiedyś to był koszmar to co oni robili bo byli w kgb i paowali jak cholera;s z dpft nie lubie tylko luki thariona i jego calej familji(głupie dzieci bawiace sie w pa są niebezpieczne,posługują się lukim to wyrzucania ludzi z expowisk)i wiecie co?dpft tą wojnę wygrwa a dlaczego?bo dpft to BYŁA zbieranina ale jakoś ludzie się zgrali.a era zero to zbieranina aktualnie invitowanie każdego daje efekty uboczne czasem.powodzenia obydwu stronom.!
btw.prosze o jakiś filmik z fragami

kurcz
27-08-2005, 08:33
Był jeden filmik ale totalnie z*****y . A jak mówicie że to zły atr to trudno moim zdaniem to jak na początek wojny więcej nie dało się napisać.A o te gildie Winter Fresh to dowiedzialem się od znanym ludzinie nie noobów chyba że chcieliście ale sie nie zgodziliście i plotka poszła.

Vorith
27-08-2005, 09:33
totalny bull shit

Cool
27-08-2005, 09:46
totalny bull shit

A mam pytanie: czy Ty będziesz walczyć po którejś ze stron??
Arris miał hacka i trapowali go ludzie z ery zero żeby nie padł a on teraz dołączył do dpft -.- debil....i chyba lepiej by było gdyby nad servem panowała gildia era zero, oni przynajmniej nie zabijają, nie huntują ludzi za free.
Jak dpft przegra zapewne all będą hunted, ale będą robić tak jak shyan aurelius itd. logują sie raz na tydzień razem zabioją kogoś, tyle że teraz do nich dołaczą ludzie z ery zero.

Thomasi
27-08-2005, 09:55
Był jeden filmik ale totalnie z*****y . A jak mówicie że to zły atr to trudno moim zdaniem to jak na początek wojny więcej nie dało się napisać.A o te gildie Winter Fresh to dowiedzialem się od znanym ludzinie nie noobów chyba że chcieliście ale sie nie zgodziliście i plotka poszła.

"chcieliscie ale sie nei zgodziliscie" bardzo to sprytnie napisales:]jakbysmy chcieli to juz bysmy tam walczyli a zgadzac sie nikt na nic nie musi...jest to aprodia a nie artykuł wogóle jak to czytam to mnie brzuch boli...mozesz miec matke i ojca i kogo tam jeszcze w dpft co mnie to obchodzi??jak i tak piszesz glupoty

Cool
27-08-2005, 10:06
No to jeśli teraz wf nie dołączy to na 99% era przegra i pozostanie jedno....zmiana serva ;( ;( ;( ;( ;(

kurcz
27-08-2005, 10:36
Jedno chyba w tym art jest dobre że został poruszony ten temat i macie gdzie swoje opinie napisać o wojnie :)Bo narazie nie widze żeby ktoś się fatygował o napisaniu tej wojny.

Thomasi
27-08-2005, 11:26
uwzieliscie sie na moja mala biedna gildie a co my mozemy:D:D

Nasit
27-08-2005, 14:02
@Tomasi

Duzo wiecej niz myslisz :)

/ged

Cool
27-08-2005, 14:41
uwzieliscie sie na moja mala biedna gildie a co my mozemy:D:D

Właśnie możecie dużo, wystarczy chcieć. Pewnie będzie tak że twoja gildia też będzie hunted od dpft, bo od ery to mało prawdopodobne. To chyba lepiej wygrać.

DuLiB
27-08-2005, 16:19
Ale pie.rdoly, widac, ze tibia.pl ;pp

Przed chwila padlo 3 zolwi ;p

Vinchenzo Nightmare
Aug 27 2005, 15:55:11 CET Killed at Level 60 by Valais
and by Rhargar

Negocjator
Aug 27 2005, 15:55:34 CET Killed at Level 64 by Morximal
and by Shyan Aurelius

Argos Galar
Aug 27 2005, 15:55:25 CET Killed at Level 55 by Morximal
and by Shyan Aurelius

Po tej "bitwie" turtlesi uciekli :)

daje jeszcze filmik
http://rapidshare.de/files/4425488/Arcania_War.rec.html

kurcz
27-08-2005, 18:16
Nie uciekli tylko stałi w GH i nie wyszli sam nie wiem dlaczego -.- mieli przewage i to dużą :/

Thomasi
27-08-2005, 19:52
Właśnie możecie dużo, wystarczy chcieć. Pewnie będzie tak że twoja gildia też będzie hunted od dpft, bo od ery to mało prawdopodobne. To chyba lepiej wygrać.

ja wiem co mam robic:]ta wojna moze byc bardza ciekawa

K3ine
27-08-2005, 22:25
Oglądałem różne filmiki i co to za gildia (DPFT) która stoji w GH i patrzy jak jej członkowie giną? Poprostu śmiechu warte! Do zakończenia wojny DPFT z NG stałem za Turtlesami ale po wojnie stwierdziłem że wolałbym NG chyba. I co z tego że Żółwie mają więcej fragów ale oni je zdobywają jak duża większość Ery jest Offline, a gdy cała Era jest Online Fosfik stoi na Edron i(jak to qmpel powiedział) "stoi i h**a wącha" a reszta DPFT stoji w PZ. Więc sami oceńcie co to za wojna.
Hail Zylas.
Hail Dirzzit.
Hail Tomasi.
Hail Geddarm.
Hail Era Zero.
Hail Winter Fresh.

Cool
27-08-2005, 22:30
Oglądałem różne filmiki i co to za gildia (DPFT) która stoji w GH i patrzy jak jej członkowie giną? Poprostu śmiechu warte! Do zakończenia wojny DPFT z NG stałem za Turtlesami ale po wojnie stwierdziłem że wolałbym NG chyba. I co z tego że Żółwie mają więcej fragów ale oni je zdobywają jak duża większość Ery jest Offline, a gdy cała Era jest Online Fosfik stoi na Edron i(jak to qmpel powiedział) "stoi i h**a wącha" a reszta DPFT stoji w PZ. Więc sami oceńcie co to za wojna.
Hail Zylas.
Hail Dirzzit.
Hail Geddarm.
Hail Era Zero.
Hail Winter Fresh.

Zgadzam się z tobą.

Dwik
27-08-2005, 22:32
@up

Gdyby wyszli to nie padloby ich 3 ale 10+ :D Wojna staje się coraz ciekawsza i nabiera rozpędu, jednak dwaj najwięksi lvlow gracze pozostają neutralni (i chwała im za to). Niedługo posypią się fragi dla EZ, to jest pewne ;d

kurcz
27-08-2005, 23:13
-.- lol śmiać mi się chce co wy piszecie Turtle zawsze chcieli otwartej bitwy to Era siedzi i gówno robi -.-

Thomasi
27-08-2005, 23:21
Hail Zylas.
Hail Dirzzit.
Hail Geddarm.
Hail Era Zero.
Hail Winter Fresh.

p.s nie podoba mi sie czemujest hail zylas i geddarm a nie ma tomasi:D:Dobejzyj sobie http://rapidshare.de/files/4403296/wigl.rec.html

za zylasa i gedda w ogien skocze:D:D

@@topic

czuje ze ta wojna ebdzie corac ciekawsza...i duzo sie jeszcze wydarzy Hail WF Hail tomasi zylas geddarm:D

DuLiB
27-08-2005, 23:22
@Kurcz
Gowno wiesz wiec stfu.

Thomasi
27-08-2005, 23:51
kurcz zedytuj swoja nieszczesna forme poradnikai skresl to ze WF sie bije wraz z era przeciwko zolwia...bo mam msg w grze przez to jako lider WF

Dwik
28-08-2005, 00:34
-.- lol śmiać mi się chce co wy piszecie Turtle zawsze chcieli otwartej bitwy to Era siedzi i gówno robi -.-
Po pierwsze turtlesi dysponuja naprawdę dużą armia oraz dużą siłą ognia np.Fosfik, Alunir. Główną taktyką EZ w ktorej znalezli sie gracze z NG są masslogi, oraz wyłapywanie tych ktozi sa latwym celem. Cała akcja NG trwała może 30 sekund i już było po kwiatkach. Ciekawe jak się sprawa potoczy :P

Khazar
28-08-2005, 01:34
Oczywiste że jestem za dpft :)Fosfik to dobry lider pamiętam czasy kgb:P(btw radena silva-veltis suxxxxx)Era zero to koledzy corala a coral to najmniej lubiana postać na tym serverze:)+teraz nie gram na arcani ale kiedyś to był koszmar to co oni robili bo byli w kgb i paowali jak cholera;s z dpft nie lubie tylko luki thariona i jego calej familji(głupie dzieci bawiace sie w pa są niebezpieczne,posługują się lukim to wyrzucania ludzi z expowisk)i wiecie co?dpft tą wojnę wygrwa a dlaczego?bo dpft to BYŁA zbieranina ale jakoś ludzie się zgrali.a era zero to zbieranina aktualnie invitowanie każdego daje efekty uboczne czasem.powodzenia obydwu stronom.!
btw.prosze o jakiś filmik z fragami

ja tak do tego: nie generalizuj pan bo ja jestem ~Tharion i jakos nigdy nie prosilem Lukiego zeby kogos wywalal z expowiska. i nie mow glupie dzieci nie znajac nas. moga sie zdarzyc jakies odchyly, ale nie wiem czy wiesz ze Master Tharion zostal sprzedany i to juz nei jest jego prawdziwy owner.

a do wojny:
NG to Szwedzi, i pokazuja typowo szwedzka ceche (jako graczy w tibie0 - sa bardzo zgrani. tego brakuje wielonarodowosciowym dpft. zolwi moze byc 2 czy 3 razy wiecej i moga miec o wiele wieksze lvle ale i tak nie wygraja z ez + ng jezeli nie przyjma jakiejkolwiek taktyki.

Maciekk
28-08-2005, 01:54
ja pujde za EZ mam juz 30 bp run
w tym 7 sd
13 hmm
10 uh
jezeli mi pozwola :confused:

kurcz
28-08-2005, 08:52
@Kurcz
Gowno wiesz wiec stfu.

Mylisz sie chłopcze :)

Tanivupo
28-08-2005, 09:31
Telupeje czy ja powiedzialem ze WF doszlo do wojny?;o powiedzialem ze kurcz wie wiecej na ten tamat... moze w tym sie pomylil?;o czy on jest bogiem zeby sie nie mylic? daj sobie spokuj...

Cool
28-08-2005, 09:37
ja pujde za EZ mam juz 30 bp run
w tym 7 sd
13 hmm
10 uh
jezeli mi pozwola :confused:

Na wojnie nie używa się hmm.

DuLiB
28-08-2005, 10:00
Soul Shady
Aug 28 2005, 08:55:49 CET Killed at Level 74 by Valais and by Morximal

Loot:
Faxe, Medusa, Dlance, Carmor 15 bp uh - on juz chyba nie bedzie chcial walczyc;pp

Dwik
28-08-2005, 11:56
Soul Shady

Loot:
Faxe, Medusa, Dlance, Carmor 15 bp uh - on juz chyba nie bedzie chcial walczyc;pp
GZ , a filma macie z akcji? :D

Medivh Shady
28-08-2005, 12:31
Soul będzie walczyć dalej, nie tak jak niektórzy z ery zero , padli i odrazu odeszli :D albo pytali się ile maja zapłacić za wolność ( w sumie dla nas to dobrze )

Kurczu zmień artykuł bo trochę do bani -.-

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=924511

Karrith
28-08-2005, 13:07
Soul Shady

Loot:

YES!!! gratz !!!! zabiliscie jednego z najwiekszych noobow na serwie :D:D:D
btw wiecie ze od miecha czy dwoch Mazur Shady po hacku gra na Soulu??.
@topic
w sumie bardziej nie lubie ludzi z EZ, sa wiekszymi noobami niz dpft, ale jesli zolwie przegraja mi to bedzie na reke xD

S1wy
28-08-2005, 13:24
@Kurcz

Kim ty ****a jestes ,ze wszystko wiesz?

/Titaco

PiXik
28-08-2005, 13:40
Khazar de'Shar:muahhaah tylko widzisz mówie właśnie o nim i jeszcze jednym:i to musiałbyć on bo to było baaardzo dawno temu jak gralem na arcani.był jeszcze jeden ale nie jestem pewien może był to korny tharion.w każdym razie chciał upublicznić piętro ze scarabami-sam bał się mnie zaatakować ale mówił że albo się podziele albo padne wyśmiałem go przyszedł z***any pies luki i mu pomógł.ŻAL.w tamtym czasie jakoś byli koledzy i chciało się grać,jakby oni byli retired już by koleś nie żył.a teraz o wojnie:założe się o sete że fosfik wydał rozkaz aby nie wychodzić z gh i nie dostać pz locka(albo viceliderzy)ci dwaj wyszli łapneli i pa:)gratz all for frags.

kurcz
28-08-2005, 15:12
@Kurcz

Kim ty ****a jestes ,ze wszystko wiesz?

/Titaco

I am god :D Hehehehehe :)

DuLiB
28-08-2005, 15:28
@Kurcz
Jak to sie u nas na Gery mowi...

Weź Wyp.ierdalaj

S1wy
28-08-2005, 16:25
Agree with dulib, nie znasz sytuacji, to nic nie pisz...

/Titaco

Thomasi
28-08-2005, 17:16
coraz ciekawiej sie robi na arcani:]dzisiaj jeden z moich kumpli z gildi zostal zaatakowany przez to ze niby pomagamy dpft:/ale juz all wyjasnione:]

Pumba
28-08-2005, 19:34
To może ja też wypowiem się na temat wojny :p Kiedy Turlesi wygrali z NG wszyscy sądzili, że to będzie rychły koniec żądów arcanią.Koniec dyktatury. Jednak było inaczej. Turlesi coraz bardziej zaczeli się wozić. Sam tego doświadczyłem :/ .Expiłem na slimach w kazz i nagle wpadł Turles (name zapomniałem) z ~14lvl drutem (mc plx) i powiedział, że jeżeli nie opuszczę slimów to mam deda od niego i hunta od Turlesów. Później powstała gildia Era Zero i słyszałem że to będzie zbawienie dla arcani. Postanowiłem zobaczyć kto jest w tej gildii i odrazu humor mi się zje.bał, gdy zobaczyłem jej niektóych członków. Ca'fuze (największy idiota ze wszystkich. Biegał za Małyszkiem (Malyszek) po całym PoH ze zlurowanymi gs'ami i krzyczał, że zginie. Jednak na szczęście uciekł mu maly~. Jest też gdzieś post malyszka na tibia.com., ale nie chce mi się szukać :p ), Buz Astral itd.
Są też inne dobre gildie polskie oprócz Winter Fresh, np. Immortal Souls, Cartoon Network.
Ja tam nie jestem ani po stronie Turlesów, ani Era Zero. Obojętnie kto wygra to dalej będzie źle na arcani. Takie jest moje zdanie.

kurcz
28-08-2005, 23:19
@Kurcz
Jak to sie u nas na Gery mowi...

Weź Wyp.ierdalaj

Hmm jak mi się wydaje to ty jesteś na moim temacie jak coś ci się nie podoba to zrób własny i sam w*********j :)Żal mi cię chłopcze :)

DuLiB
28-08-2005, 23:32
@Kurcz
Fajny jestes.

Dark Elis
Aug 28 2005, 21:25:49 CET Killed at Level 46 by Rustidy
and by Rhargar

Dark kajko
Aug 28 2005, 22:11:49 CET Killed at Level 93 by Rhargar
and by Valais

Geo Van Emre
Aug 28 2005, 22:12:52 CET Killed at Level 78 by Valais

Turtli bylo 55, nas 25 ...

EDIT:
@Medivh
Nikt sie niczym nie podnieca, ale fragi ciesza :)

Telikss
28-08-2005, 23:48
:D Mam nadzieje ze to wygramy :] Sry jestem tego pewien ;]

S1wy
28-08-2005, 23:52
Gz dzisiejszych fragow :)

/Titaco

Karrith
29-08-2005, 00:00
ma ktos filmik z dzisiejszej walki?? tylko zeby jakies fragi pokazane byly, bo tamte ostatnie filmiki nic nie pokazywaly ;/ i nie mowice ze nikt nie nagrywal:(

Medivh Shady
29-08-2005, 00:02
Spoko, spoko to dopiero początek, więc niech era się tak nie podnieca :)

cya in battlefield

EDIT:
@DuLiB
ta , fragi zawsze cieszą :P ale w sumie sa gówno warte ;P bo można mieć mniej fragów i wygrać wojne bo druga strona się podda, a dzisiaij sam nie wiem czemu Fosfik kazał sie wrucić sie do GH , ale jak ma sie wygrać i niepaśc to lepiej go słuchać

EDIT2:
jednego na tydzień udało nam się wyeliminować :P ( nie ladnie brzydkich stron dawać w comment ;P ), szukamy dalej , może da sie wyeliinować jeszcze kogos :P np. Valais

DuLiB
29-08-2005, 09:20
08:17 You see a dead human (Vol:10).You recognize Morximal. He was killed by Tetuni.

^hunter^
29-08-2005, 09:42
Co tu sie dziwic ze Morximal padl , wkoncu to 15 latek ktory nalogowo siedzi przed komputerem..Od czerwca kiedy to kupil Morximala nie wychodzi z domu, a ponadto jest malym grubym przykurczem(widzialem go na moim osiedlu) Corran ... nie jest lepszy od niego, i co tu sie dziwic jak lame przed kompem sie ma ktory na BOC-ie gra.....Szkoda gadac....

Pozdro dla PG, niech moc bedzie z wami.

Eldyn
29-08-2005, 10:56
@Kurcz
opent battle dpft vs eo
buahaha 55 turtlesow online ludzi z eo zaladwie 25
i to my zawsze czekamy na fosfika a nie fosfik na nas my sie ustawiamy a fosfik siedzi w pz

kim ty wogole jestes ze pier...sz takie bzdury ?

Gokufan
29-08-2005, 11:47
Wykorzystujac temat o arcani, wie moze ktos co sie stalo z charem Velgaldi ? bo ja jak gralem to byl moj bloodbrother , a za klika tygodni spadl o 6 lvli w dol , o co chodzi jesli ktos wie moze ?

btw. fajny artykul ;)

Realm
29-08-2005, 12:58
Spoko, spoko to dopiero początek, więc niech era się tak nie podnieca :)

cya in battlefield

EDIT:
@DuLiB
ta , fragi zawsze cieszą :P ale w sumie sa gówno warte ;P bo można mieć mniej fragów i wygrać wojne bo druga strona się podda, a dzisiaij sam nie wiem czemu Fosfik kazał sie wrucić sie do GH , ale jak ma sie wygrać i niepaśc to lepiej go słuchać

EDIT2:
jednego na tydzień udało nam się wyeliminować :P ( nie ladnie brzydkich stron dawać w comment ;P ), szukamy dalej , może da sie wyeliinować jeszcze kogos :P np. Valais

No i właście dlatego jesteście "no keal me blz me is no nob :<" 1 raz Ca'Fuze ubiliście, 2 raz nie mogliście (lub nie umieliście) i dlatego staracie sie wykorzystać nawet taką błachą sprawe jak ten link do strony porno w comment (:P)

Zresztą, tak czy siak, myśle, że Turtlesi nie wygrają, no chyba że Fosfik wyjdzie z PZ (wczoraj go widziałem przy bramie Ab~ ale tylko łaził i nie atakował [no pz blz :<])

DuLiB
29-08-2005, 13:01
@Hunter
Dla mnie Morximal moze byc nawet papieżem, pamietaj - tibia jest tylko grą.

Medivh Shady
29-08-2005, 13:14
popieram , tibia to tylko gra , ale większość tego nie rozumie i chyba nie zrozumie

Losari
29-08-2005, 14:46
I co wygraja turtlesi i bedziecie mieli tam w *** nudno, a tak jak wygra Sua to NG wroci i bedzie ciekawie, btw. tak jak pisali wyzej Tibia to tylko gra wiec trzeyba sie bawic a wojna to nejlepsza zabawa;]

PiXik
29-08-2005, 16:58
losari tibia to tylko gra a ty wykorzystujesz to że grasz w kilku i potem wykopujesz ludzi z nekro itp itd.odetchnij powiedz kumplom że już raz za bardzo pgowałeś i dostałeś bana.skoro mają nudno to na furorce zabij swoich kumpli z duskiness i nie będziesz miał nudy

Losari
29-08-2005, 17:23
Pa, pk, wojny sa czescia gry wiec niewin mnie za to nielamie prawa a co do share to udowodnij mi teraz za sharuje?

kurcz
29-08-2005, 21:16
Może i gra ale komu by się chciało od nowa postać expić. Wojna zawsze jest za***ista zwłaszcza wtedy kiedy wygrywasz :)

Thomasi
29-08-2005, 21:37
z dniem dzisiejszym gildia wf dolacza do wojny...narazie dojdzie nas ok 15 osob ale stopniowo ta liczba powinna sie zwikszac:)ludzie wolali wolali i sie doczekali HAIL WINTER FRESH

Dwik
29-08-2005, 21:38
@up

A po czyjej stronie walczycie?

Thomasi
29-08-2005, 22:17
walczymy jako winter fresh ze swoim (gejowym:D) (moj pomysl) outfitem po stronie ery zero!!!!!HAIL WF

Cool
29-08-2005, 22:30
No nareszcie!!!! chociaż będą wyrównane szanse :D

Telikss
29-08-2005, 23:13
A mnie kicklo jak stalismy kolo Cyc Bridge i mialem dopiero fun :]

Thomasi
29-08-2005, 23:13
moze nei stanowimy za duzej sily ale sadze ze bedzie ans coraz wiecej zreszta zobaczycie HAIL WF HAIL TOMASI:D

Telikss
29-08-2005, 23:17
moze nei stanowimy za duzej sily ale sadze ze bedzie ans coraz wiecej zreszta zobaczycie HAIL WF HAIL TOMASI:D

Nie do końca sie liczy sama sila.Głównie liczy sie pvp skil,zgranie,i dobry przywodca,no i po czesci sila ataku

Thomasi
29-08-2005, 23:29
jednym slowem liczy sie wszystko:Dp.s mzoe zrobimy temat w dziale inne??do dyskusji albo w jakims innym a nie w propozycjach artykulow:Dp.s2 jakby ktos selowal uhy/sdki/stone skinn ammu/m-wale itp walic do mnie:](hmmy tez kupi:D:D)

Realm
30-08-2005, 00:06
Thomasi: :cup: gratz udanego wyboru ^^

Conqueror
30-08-2005, 09:05
Tomasi gl w wojnie
mam nadzieje ze ty i lamusini poprowadzicie swoja gildie do zwyciestwa:)

S1wy
30-08-2005, 11:15
Powodzenia na wojnie :)

/Titaco

PiXik
30-08-2005, 11:23
losari:skoro gmy ciposft i cała ta banda nie umi ci tego udowodnić to co ja mogę?

Thomasi
30-08-2005, 11:24
wzajemnie titaco:)to bedzie ciekawa wojna cos czuje:D

Fala
30-08-2005, 12:56
hehe

Ciekawych rzeczy sie tu dowiedzialem :P

A tak do tematu to sadze, ze sily sa wyrównane i nie mam swojego faworyta.
Ta wojna jest niepotrzebna ale cuz...

S1wy
30-08-2005, 13:18
Aug 30 2005, 12:06:21 CET Killed at Level 54 by Xaiderek
and by Dark Kajko

Przed chwila padl, Royal Aras, bylem z nim na hydrach i go ostrzegalem ,ze w kazdej chwili moga wpasc turtlesi.

/Titaco

Valais
30-08-2005, 13:23
No to Ja wam opowiem moje zycie na Arcani . Moj Nick Valais teraz poniewaz mialem Namelocka :P moj wczesniejszy Nick Bismillah :p Mam teraz 103 lvl master sorc . Po tym jak przegralo wojne NG moim zdaniem poniewaz w turltes bylo duzo wiecej 100 lvli i duzo wiecej ludzi :) ale NG dobrze sie trzymalo . Zaplacilem po Klesce 400k i mialem byc Free i miec spokoj :) no pogralem se z tydzien i zaczely juz pierwsze przyczepki od turtlow za free.
Zaczolem Pg szybko wbijalem lvle 1 lvl - 2 dzinnie i puzniej turtles chcialo mnie zabic za free bez powodu Sua sie pytal jako moj leader CN dlaczego chca mnie zabic podawali powody 1 . Fast Exp 2. Ze mnie nie lubia 3. Byly Ng . moim zdaniem te powody to bzdura ;] ale przed smiercia za free ratowalo mnie 3 turtlow to moi koledzy z bylego serwera elysai Xaiderek . Cador Mawr i Bedurion ale prawie to nic nie pomagalo tylko opuznialo mojego deada ;p Pewnego dnia wraz z sua i kolegami postanowilismy zrobic nowa gildie Era Zero w ktorej beda dobzi gracze i raczej nikt nie bedzie chcial mnie bic za free . bo i tak sie stalo :) Pewnego dnia plyne do thais 2 turtlwsow bilo jakas typiare i do mnie mowia help wiec pomoglem w 2 sec ubilem ja a godzine puzniej do mnie turtlesi pisali ze mam palcic za jej deda Bohy o.O bo to ich kolezanka ;] zaczolem byc za to bardzo cienty na turtlsow i zaczynalem tez sie troszke mscic denerwuja ich ;p az pewnego dnia Coral beatch na gc wolal o pomoc ze bija go w carlin turtlesi odrazu pobieglem na statku spotkalem Fosfika 129 mastera i doszlo do starca 1 v 1 mialem stone skiny on mi gfb walil i ue ja go z sd bilem az walnol 3 ue i zaczol uciekac pewnie dlatego bo nei mial many zaczolem go gonic dobieglismy do dp carlin bili corala fosfik na dol uciekal ja za nim ale sie wrucilem pomuc coralowi i bilem ktorzy go bili i fofik sie wrucil dostalem sdka i nobki 8 lvle mnie obrkazyly
nie mialem jak sie wydostac turtle co byly zucily sie na mnie i tak padlem i zaczela sie wojna :) przy jednej akcji zrobilismy duzy blad poniewaz morximal zrobil pz i pobieglismy mu wszyscy pomuc i padlo duzo osob i byl winik okolo 10 : 0 dla turtles :) ale sie podnieslismy poniewaz na nastepny dzien zabilismy 3 turtlesow pod ich gh :) bylo nas z 10 w gh siedzialo z 20 turtlow i 3 z pz lock przed gh wpadlismy ubilismy ich i nawed zaden turtles z gh sie nie ruszyl :) 0 honoru ani pomocy u nas jak typ mial pz lock to odrazu wszyscy pobiegli :) pomuc fakt ze padlismy ale chcielismy pomuc dla kolegi :) i jeszcze nastepnego dnia rano ubilismy Soul Shady 72 Ek ktorego sfragowalem :) i wieczorem doszlo do open bylo nas 25 ich 54 :) batle sie zakonczylo tym ze fosfik wraz z ekipa stali kolo kevina kolo mostku cyckow ;;p ale nie wiem czemu zaczeli sie wycofyfac i my zaczelismy rush i na mostku zblokowalismy kilku turtlow sfragowalem Dark Kajko 93 rp i 78 Ek nie pamietam nicku :P
i tak po tej jeden zawalonej akcji codzinnie podnosimy sie z fragami kto wie moze jeszcze ich dogonimy :))) Hail Era Zero

Fala
30-08-2005, 13:24
Bis cipko dlaczego sie nie rymuje? :P

Valais
30-08-2005, 13:24
i smieszy mnie to ze turtlesi dodaja fragi ludzi ktorzy nie sa u nas w gildi ;] i myla ze nas to obchodzi nie sa u nas w gildi nie ma fraga dla nich proste :)
tez moge se zabic byle kogo ich kolegow i dodac se fragi

Crused
30-08-2005, 13:56
Good Luck Era Zero! :P Tomasi dobrze, że dołączyliście do wojny po stronie EZ! Szkoda tylko, że w EZ jest paru PA typu : Morximal, Arathor~ !
Btw. Tomasi ładna akcja z tym Wiglaskiem :) Pozdrawiam

Valais
30-08-2005, 14:08
Wlasnie zobaczylem 0 honoru u Trutles :) Moj Rl kolega padl Za nic nic nie zrobil nic spytalem sie Powod
13:13 Fosfik: Bismillah Rl friend = hunted

heheh za free zabijaja ludzi niewinnych bzdura :) i mysla ze cos im to da tylko robia se wrogow

Crused
30-08-2005, 14:12
Jeszcze pewnie zaliczą se go jako fraga?!:P

dubros
30-08-2005, 14:16
bis i tak ich ***niemy :> tylko czekaj az mi sie ban skoncyz!!!

Ca'fuze
:>

84 Gil-Galad Validus 75 6737550 - szwed
85 Sir of Arag 75 6726995
86 Death Crawler 75 6688171
87 Sauron From Mordor 75 6650619 - ek
88 Navario 75 6534089
89 Drocan Shadow 75 6530255 - turtles
90 Vynaleck 75 6493424 - ek

to sa wszyscy z 75lv wiec vavaxxi (moze zle4 nick napisalem)
jest
Navario
Death Crawler
Sir of Arag

signed by Ca'fzue
l00l ;]

Dark Kajko
30-08-2005, 14:27
HaHa Valais jestes smieszniejszy niz myslalem B)
Twoja wielka open walka wygladala tak. Siedzieliscie gdzie w okolicach Ab, my bylysmy kolo mostu cyco. Wtedy fosfik postanowil wrocic do gh bo i tak nic z tego nie będzie, uciekli byscie jak zawsze do pz. Większa częsc zolwi przeszla juz przez mostek, jednak zostalo 3 i nooby totalnie zblokowaly mostek, nieszlo sie ruszyc na nim. Wtedy przylecieliscie wy, i zbiliscie 3 zolwi( w tym mnie) i to nazywasz wielka open walka ??
Po 2 nie dodalismy sobie rzadnego fraga, zabijalismy ludzi ktorzy byli invite to waszej gilid. Niestety nikt z zabitych do was nie doszel :] I nie oczerniaj Zolwi jak by byli niewiadomo kim ;]
I valais PLX nie rozsmieszaj ludzi ^.^

dubros
30-08-2005, 14:31
No i właœcie dlatego jesteœcie "no keal me blz me is no nob :<" 1 raz Ca'Fuze ubiliœcie, 2 raz nie mogliœcie (lub nie umieliœcie) i dlatego staracie sie wykorzystać nawet takš błachš sprawe jak ten link do strony porno w comment (:P)

Zresztš, tak czy siak, myœle, że Turtlesi nie wygrajš, no chyba że Fosfik wyjdzie z PZ (wczoraj go widziałem przy bramie Ab~ ale tylko łaził i nie atakował [no pz blz :<])

thx
pierwszy raz padlem na wojnie ale niebylo szans ucieczki z 2 strony trapnieci i ***alo mnie z 15 osob naraz wiec niedawalem rady z uhami :>
a ze potem niemogli to pewnie luki tharion lub inny tutor napisal do gma o link w comment ale jeszcze 5 dni bana :>

Valais
30-08-2005, 14:33
ty masz u mnie hunted forever :) bede cie cale zycie dreczyc :(
jestem kajko exiva za***alem gonie go a tu kajko osrany log :( dal ehh :(

Colgrim kajko za free padl i nie byl invitowany ani nic spytaj xaiderka gadalem z nim i mowil ze to bzdura btw dzieki za fraga

dubros
30-08-2005, 14:36
Nie do końca sie liczy sama sila.Głównie liczy sie pvp skil,zgranie,i dobry przywodca,no i po czesci sila ataku

dobrego przywodce mamy
Shyan Aurelius wystarczy nam

/Ca'fuze

Valais
30-08-2005, 14:36
Btw Kajko moj stary przyjacielu poznajesz to ip ? 80.48.36.2 szkoda ze nie masz zmiennego :) GL in WAR

dubros
30-08-2005, 14:38
hehe

Ciekawych rzeczy sie tu dowiedzialem :P

A tak do tematu to sadze, ze sily sa wyrównane i nie mam swojego faworyta.
Ta wojna jest niepotrzebna ale cuz...

Falain wojna potrzebna
Fosfik niebedzie sie wozil a wogole zaczelo sie bo bali sie gili EZ i dlatego ze fosfik niebedzie mogl zadzyc servem jak beda 2 dobre gildie to teraz jestwem ciekaw czy ju zaczol szukac nowego servera ze swojimi hiszpanami :)

dubros
30-08-2005, 14:39
ty masz u mnie hunted forever :) bede cie cale zycie dreczyc :(
jestem kajko exiva za***alem gonie go a tu kajko osrany log :( dal ehh :(

Colgrim kajko za free padl i nie byl invitowany ani nic spytaj xaiderka gadalem z nim i mowil ze to bzdura btw dzieki za fraga

ded to ded to sie liczy a jeszcze lepije ze to jest turtles :D

i tak lootnolem 15bp uh z soul shadiego :)

dubros
30-08-2005, 14:41
Btw Kajko moj stary przyjacielu poznajesz to ip ? 80.48.36.2 szkoda ze nie masz zmiennego :) GL in WAR

znasz jego ip?
NICE BUHAHUAEAEHU

dubros
30-08-2005, 14:42
HaHa Valais jestes smieszniejszy niz myslalem B)
Twoja wielka open walka wygladala tak. Siedzieliscie gdzie w okolicach Ab, my bylysmy kolo mostu cyco. Wtedy fosfik postanowil wrocic do gh bo i tak nic z tego nie będzie, uciekli byscie jak zawsze do pz. Większa częsc zolwi przeszla juz przez mostek, jednak zostalo 3 i nooby totalnie zblokowaly mostek, nieszlo sie ruszyc na nim. Wtedy przylecieliscie wy, i zbiliscie 3 zolwi( w tym mnie) i to nazywasz wielka open walka ??
Po 2 nie dodalismy sobie rzadnego fraga, zabijalismy ludzi ktorzy byli invite to waszej gilid. Niestety nikt z zabitych do was nie doszel :] I nie oczerniaj Zolwi jak by byli niewiadomo kim ;]
I valais PLX nie rozsmieszaj ludzi ^.^

z tego co ja wiem niezostalo 3 turtli tylko wiecej np luki/cador itd

http://rapidshare.de/files/4473771/turtle_nooby.rec.html

filmik nakrecilem noobcharem skoro mam bana przynajmniej moglem most zablokowac :D

dubros
30-08-2005, 14:58
Fosik na forum www.tibia.com napisał że huntuje kilku h lvli z ery zero i era chciała wojne za to. A tak wogóle to wojna nudna, większośźc osób ciągle offline albo siedzą wdomku fosfika i czekają nie wiadomo na co, a ludzie z ery zero czekają na nich przed domkiem :(

zgadzam sie czekalismy pare razyan edron na nich to niewyszli turtle atakuja tylko jak jest ich ponad 50~ online i fosfik z nimi

PiXik
30-08-2005, 14:59
bis~~to postać sprzedana o ile dobrze wiem.grał nią koleś z osiedla

DarkBraver
30-08-2005, 15:02
Hail Era Zero _/

Wygramy ta wojne tylko dlatego ze my walczymy o wolnosc - oni o wladze.
I niech sie nooby zamkna ze swoimi dennymi komentarzami, bo nic o tej sprawie nie wiecie.

Medivh Shady
30-08-2005, 15:14
@dubros
Ca'fuze noobie edytuj posty a nie pisz jeden po drugim ,

@Valais
Sam się przyznaleś masiwovi że dzielileś konto wiec wiesz:
masz tu całą rozmowe

Channel saved at Sat Aug 27 11:07:24 2005
11:02 Masive Shady: no jak tam ci idzie huntowanie na mnie?
11:05 Valais: hehe
11:05 Valais: jak wczoraj s*******ales
11:05 Valais: jak cipa
11:05 Masive Shady: hmm dowiedzialem sie ze dzieliles konto z jednym playerem z Rybnika nie ladnie sharowac... i do tego mu zmieniles passy ojojoj.... on ci gral a ty w ***a zaleciales
11:05 Valais: i nie raz bedziesz uciekal
11:05 Valais: padniesz na bank
11:05 Valais: lol
11:05 Valais: haha
11:05 Valais: to 2 miechy temu bylo
11:05 Valais:
11:05 Masive Shady: ale sharing byl
11:05 Valais: bo nic nie robim to co
11:05 Valais: to wal bana
11:05 Valais: omg
11:06 Masive Shady: omg co sie tak podniecasz
11:06 Masive Shady: zeby 50 pallem nie u***ac 38 wuhauhauaha GREAT PVP
11:06 Valais: lol
11:06 Valais: jaki idjota
11:06 Valais: caly czas cie z dkow ***alem
11:06 Valais: ale pacc nie ma
11:06 Valais: to s*******iles
11:06 Valais: jak cipa
11:06 Masive Shady: wuhauha z polskiego co masz?
11:06 Masive Shady: idjota
11:06 Masive Shady: uhwauhauahauha
11:07 Valais: ignore
11:07 Masive Shady: bo co?
11:07 Masive Shady: bo cie gnoje?
11:07 Masive Shady: boisz sie/
11:07 Masive Shady: wuhauha
Masive Shady ( TIBIA ) (27-08-2005 11:10)
11:05 Masive Shady: hmm dowiedzialem sie ze dzieliles konto z jednym playerem z Rybnika nie ladnie sharowac... i do tego mu zmieniles passy ojojoj.... on ci gral a ty w ***a zaleciales

Do tematu:

pozatym może was być więcej ale będziecie wogule nie zgrani i gówno wam to da, ja osobiście fragi mam głęboko w d***e ponieważ nic nie przesądzają

Valais
30-08-2005, 15:25
ladna bzdura i niezle fejki szkoda ze jestes tylko mocny w mordzie :)

Medivh Shady
30-08-2005, 15:27
sam wiesz że to nie Fake wiec sie nie udzielaj , nie pierwsza osoba ci mowi że kupileś postać i graleś z kolesiem z rybnika , wiec nie piernicz mi takich głupot

Valais
30-08-2005, 15:33
ok powiem ci prawde moj pradziadek zrobil chara dal dla starego a stary mi ;p hahha niezle bzdury tak samo jak turtles mowi ze nami graja deltoro wkrecac to se mozna rozne filmy po 1 idjoto byl nie mowil to dla nobow niezle fajki ;] myslcie se co chcecie mam na to wy***ane :)) jesli masz cos domnie wpadnij na rl i do*** mi lub na tibi w mordzie to kazdy moze byc hardy i *******ic co chce ja jestem bubble cachero i all 200 lvle :P wiezcie mi plx !

Valais
30-08-2005, 15:35
beke z ciebie mam poniwaz jak nie bylo wojny zobaczyles mnie czesc bis czesc czesc dupe caly czas lizales :D buhehe teraz wojna wybuchla to kozak :P

Szczelec Szypka Szczała
30-08-2005, 15:37
@dubros
Ca'fuze noobie edytuj posty a nie pisz jeden po drugim ,

@Valais
Sam się przyznaleś masiwovi że dzielileś konto wiec wiesz:
masz tu całą rozmowe

Masive Shady ( TIBIA ) (27-08-2005 11:10)

Do tematu:

pozatym może was być więcej ale będziecie wogule nie zgrani i gówno wam to da, ja osobiście fragi mam głęboko w d***e ponieważ nic nie przesądzają

chyba sie fake nie udal :(

Medivh Shady
30-08-2005, 15:42
beke z ciebie mam poniwaz jak nie bylo wojny zobaczyles mnie czesc bis czesc czesc dupe caly czas lizales :D buhehe teraz wojna wybuchla to kozak :P

LOL noobie , ty cześc nigdy nikomu nie mówiłeś , jak tak to ci współczuje :( , jak nie umiesz odróżnić przywitania się od lizania dupy

Valais
30-08-2005, 15:57
zobacz kto tu noob :) kto jaki lvl ma i kto wazniejsz jest na arcani oni cie maja tylko za zolnieza nic wiecej btw mowisz ze ja niby chara kupilem lol
a czemu nie zobaczysz i nie powiesz tu nam o swoich kolegach z gildi Np : Damoon 110 sorc kupiony :) Ares Dragoon 110~~ Elite Kupiony i kilka jeszcze innnych hehhe :)

Medivh Shady
30-08-2005, 16:03
@Valais
Lvl nie przesądza o bycie kims na serwerze , pozatym jak bym dzielił konto tak jak ty to robiłes to też bym miał taki lvl.

Morximal
30-08-2005, 16:05
Napisze tego posta tylko raz i nie bede mial zamiaru z nikim tu rozmawiac
na temat tej wojny.

A wiec zacznijmy to tak. Jakis czas temu ja i Falain zabilismy Xaiderka , mielismy mniejwiecej powod ale to bylo letkie przegiecie. PO xaiderka dedzie nastapila klutnia w DFPT wtedy odszedlem ja i Falain. Bo krotkim czasie nadeszla idea zrobiebie Polskiej dobrej gildi. Wiekszosc osob ktorych chcelismy miec w gildi wyrazila zgode na dolaczenie.Gdy juz zrobilismy ta gildie turtlesy zaczely sie niepokoic poniewaz w momencie gry zabijali ludzi zanic czesto naszych przyjaciol pojawialismy sie my i chcelismy wyjasnien. Stawalo sie powoli "niewygodne". Po jakims czasie naprzyklad jesli Luki tharion mi zabil kumpla za skulla to ja zaczolem zabijac kumpli lukiego za skulle i tak sie zaczol konflik. Az tu pewnego dnia 1 z ownerow van helsinga gral na postaci Dark Elis i zabil kolege Coral Beacha, Coral sie wk..il i zaczol bic Dark elis wtedy przyszli na pomoc Turtlesy i podrodze zabili Valaisa >.<

Teraz cos na temat przebiegu wojny

Turtlesi maja okolo 90 ludzi z ktorych 60 sa to hiszpanie ktorzy nigdy nie widzieli wojny i dolaczyli tylko po to zeby zobaczyc jak to jest stojac w pz
natomiast u nas jest kupe doswiadczonych ludzi chodzby polakow bo nie trzeba wspominac o szwedach.Wojna jak wojna przewidziec sie nie da co bedzie ale mysle ze bedzie dobrze.

Mordor
30-08-2005, 16:09
Widzez e wojna sie juz powoli rozkreca. Czekam na fragi Winter Fresha i Ery.

Hail Era Zero ~~ Hail Winter Fresh ~~ Hail Lamusini ~~ Hail Tomasi

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D

Turtles SuX B)

Medivh Shady
30-08-2005, 17:36
valais ładny mas logout =.=

Realm
30-08-2005, 17:42
@Medivh Shady

z każdym twoim postem mam większe mniemanie, że jestes newb~:<

jesli chodzi o kupowanie chara i sharing~ to jest to totalne newb~ :/

@Morximal

Zamiast tłumaczycz jak sie wojna zaczeła, lepiej ją wygrajcie i zapomnijcie. Mam nadzieje, że po wygranej skączysz ze swoim "Abuser'skim Charakterem" i będzie luz ; )

@Valais

Ty, mowiem Ci, że to masz pecha i na Elysii swoim MS wojna cie spotkała, i teraz tutaj na Arcanii wojna, tym razem lepiej wywalcie turtlesów z Arcanii zebyś znów sie nie musiał przenosic : ]

ostatnio gadałem z Negocjatorem, jednym z żółwi, ktory powiedział, ze dołączyć do turtlesów, ponieważ Fosfik mu w Questach pomagał :s (i dostał to co ma, DeDa przy DM ;]). Z jego rozmowy ze mną wywnioskowałem, że nie ma on zielonego pojęcia o toczącej sie wojnie... zapewne takich osób jest 1/3 turtlesów.

@Ca'Fuze

powiedz utani gran hur, to moze ten ban szybciej zleci : p i przy okazji zfragujesz kilku turtle

Valais
30-08-2005, 17:59
nom na elysi mi sie nie powiodlo :D ale bylem na gazetce hunted :D haha na tibi.pl :D 4 zacnych magow .... :D u***alem najwiekszego szweda kniighta :P hehehhe szwedzi by dostal iwtedy ale zobaczyli ze dostaja w cipeczke to zaczeli latwic bany 3 sorcow ban 2 palkow ban i 3 knoghtow best ban :) to bzdura a nie gra ;] btw swe mialo gma w gildi ;(

Realm
30-08-2005, 18:20
@valais

no coś mi sie kiedys obilo o uszy ze jakis gm byl w ich Teamie ;o

teraz patrząc na elysie pałeczke Elahrion'a przejoł Keto z dawnych Grindersów :P

Hmm o co chodziło Medivh'woi o ten mass logout?

Cool
30-08-2005, 18:59
@valais

no coś mi sie kiedys obilo o uszy ze jakis gm byl w ich Teamie ;o

teraz patrząc na elysie pałeczke Elahrion'a przejoł Keto z dawnych Grindersów :P

Hmm o co chodziło Medivh'woi o ten mass logout?

Kumple z elysi mi mówili że keto już nie gra, no i ma od dłuższego czasu 157 lvl, było na elysi tak samo jak jest na arcani :( Keto huntował i zabijał ludzi za free, tak samo robi fosfik, a myślałem że tutaj bedzie lepiej.

Valais
30-08-2005, 19:27
dzis mialo dojsc do starcia czekalismy na turtli i puzniej postanowilismy pujsc po nich i szlismy w rozsypce
a oni zaczeli rashowac cala grupa to dalismy logaut ;]

Harru
30-08-2005, 20:30
ja bym na miejscu EZ czatowal na fosfika i go ubil bo nielubie go chodz niegram na arcani ale z tego co slysze to niezly ud*p z niego a tak poza to Vorith neutral ?

Lord-Jacko
30-08-2005, 20:49
Heheh mona bz cyatowa na Fosfika ale jak i Alfonso to i jego qmpel Farylin Manson :D a razem ich trudno ubić:D Fosfik ma dużo runek:D wiec łatwo mu sie fraguje:P Gratz dla niego Gratz też dla Ery :D za to że sie postawili :D myślę jednak że wywoływanie wojen to głupota ponieważ często wtedy hlvl ubijaja znajomych h lvl ktorzy maja llvl i taki łańcuch sie robi :| Zawrzec pokój ustalić warunki:D bo widząc jak fraguja Alunir czy Fosfik to moim zdaniem szkoda UH'ow :P NAjwiększe Gratz dla 2 panów którzy zachowali się najlepiej i mimo invite do obu guildi chcą być neutralni :D grtaz Vorith and Arris BTW Co się dzieje z Arrisem :| Fire i Monq ?? Chyba kick:/ szkoda :D bo by walka była ciekawsza:D HEheh Ja sprite oni pragnienie :D

DuLiB
30-08-2005, 23:04
Hahahahahahahahahha owned.

Telupeje
30-08-2005, 23:07
hahaha a mi jakis bug wyskoczyl w czasie walki i padlemxDDDD
omfgxD

Thomasi
30-08-2005, 23:13
nic mi nie mow fosfik mnie gonil solo od tej gorki przed veore bo nas zaszli od tylca fosfik alunir itp...fosfik mnie solo cisnal az do naszego gh wolf tower mialem 67 hp jak zwialem ledwo!!!:Dcala manne mi zjechal dziadyga:Dale powiem jedno gz dla lamusiniego ktory niestety bana zlapal ale gz fraga:]

dubros
30-08-2005, 23:20

ta tak samo expilem na pohy a ty przyszles i czeesc cafuze moge bic gsa z > strony pohu?

i takie teksty teraz kozaczysz po wojnie allo shady hunted zapamietajcie to !!

btw turtlesi dzis dostali niezly porgrom

alunir 135 ded
ares dragon 115 ded

:>

Maciekk
30-08-2005, 23:21
omg ale fajnie sie ogladalo :)

Realm
30-08-2005, 23:24
DPFT owned ;]

NoRToN3C
30-08-2005, 23:30
Heuheuheu!
Alunir owned.. Gratz dla Lamusiniego za fragi.. Szkoda ze dostał bana..

Link do filmu:
http://rapidshare.de/files/4547937/wararcania.rec.html

DuLiB
30-08-2005, 23:55
http://rapidshare.de/files/4546618/ArcaniaWarPoweredByMalyszek.rec.html

Po sciagnieciu trzeba skrocic nazwe, bo inaczej jest blad :)

A tu od mannowa
http://rapidshare.de/files/4549207/mannow_omgtheyleftpz.rec.html

Crused
30-08-2005, 23:58
Gz dla EZ!! Nice fragi dzisiaj! Niestety Lamusini ban :(

dubros
31-08-2005, 00:11
http://rapidshare.de/files/4549207/mannow_omgtheyleftpz.rec.html

mannow canavi nagrywal 70 minut wojny warto obejrzec

Maciekk
31-08-2005, 00:28
ktory najlepszy nie bede all sciagal ?

Lindlay
31-08-2005, 00:34
jest lajtowo chlopaki [; Fajna ta wojna : ) Gratz misie z Ery Zero, ale pamietajcie wygraliscie bitwe nie cala wojne... btw. bardzo mi sie podobaja wypowiedzi polakow z ktorymi sie spotkalem np. "LINDLEJ TY NOOBIE ZDRAJCO POLAKUW!!!!"
bądz tez "FOSFIK JEST H*JEM, ALE KTO TO JEST?" wiec do drogich polakUw oszczedzcie sobie takich glupich tekstow =P Ca'fuze pamietasz jak na galanie szlimy z Achillesem de'vills po kolesia w North port :D? Tihihi btw. mam tez nasze screeny we 2 ;D haha to bylo funn ... kiedy kumple teraz wrogowie [; dobra koncze one more time gratz ;))

Thomasi
31-08-2005, 00:59
no lindlay widac spoko typ:Dgood podejscie:D to zabawa:Dpadniesz pech nie padniesz dobrze:D:Ddzisiaj bylo za***iscie i oby wiecej takich gl dpft:)wojna coraz ciekawsze sie robi:Dciekawe kto pierwszy z nas lindlay padnie:Dja dzisiaj prawie juz sie o to postaralem::Da fosfik by mi pomogl:D

Telupeje
31-08-2005, 01:01
btw. bardzo mi sie podobaja wypowiedzi polakow z ktorymi sie spotkalem np. "LINDLEJ TY NOOBIE ZDRAJCO POLAKUW!!!!"
bądz tez "FOSFIK JEST H*JEM, ALE KTO TO JEST?" wiec do drogich polakUw oszczedzcie sobie takich glupich tekstow =P

Hahaxd
Wiem cos o tym xD. Oni sami w ten sposob pokazuja jakimi lamami sa xD.

A co do tych kretynow krzyczacych "gz lamu za fragi" to wam powiem, ze ten idiota zabil aresa i 6 noob charow turtlesow. Czego wy mu gratulujecie?

Poll
31-08-2005, 01:30
Olek cicho downie(juz uchodizlem za bohatera tibia.pl.XD).xDDD.Co by niebyło moej dojscie dalo zastrzyk wojskowy erze;]...a ban jest to minie,bitwa spoko;]..a ze glupio zrobilem to wiem^^".Dobrze ze Ares sellnal chara bo tak nie mailem skrupolow zabic tego nowego nooba.xD(sorry ze tak mowie,ale jak ktos kupuje postac za 1,8k pln to troche frajerstwo:P).Ciii ja moge klamac,to nei udownione fakty!!XD...Lindlay itak cie kocham:).Pzdr

Lindlay
31-08-2005, 01:35
Lamusini sie dzis popisal ! nie ma to tamto ! Lamusini the second chars killer ! xD :* Wiesz Telupeje POLACZKI myslą ze są wszechwiedzacy ! Mowiono mi tez zebym zmienil obywatelstwo na Hiszpanskie ...:( Wiesz jak to jest ! POLACZKI RZONDZOM !

Thomasi
31-08-2005, 01:38
a ja bede sie staral do konca i moze do ez nie wejde bo uwazam ze wf jest fajniejsze:D:Dprzynajmniej teraz nobow nie ma:D:Dnie noniestetypewnie wejde do ez:(lamu noob me plz gfb na wojnie:D:Dbede z ciebie mial zlewe przez pol roku:Dale gz fraga

Telupeje
31-08-2005, 01:45
Lindlay itak cie kocham:).Pzdr
WTF! Kochasz zdrajce narotu polskieko!!!!!!!! ZDRADA!!!!! SPY!!!! PLXORZ PLXORZ!!
A tak serio tez go kocham to moze do wawy pojade i ruchansko we 3? Co wy na to?

@Lindlay
Wyp.ierdalaj z Polski!!!!!!111

Poll
31-08-2005, 01:51
Lindlay jak wygrasz wojne to stawiam piwo.xDDD
A jak ja wygram to ty stawiasz.xD(Ale mi i Tomasiemu).xD

Polszkim Zdrajdzom mufimy nje!!!

Thomasi
31-08-2005, 01:53
wlasnie lindlay ustalamy warunki :Dwygracie mowisz gdzie sie spotykamy i my stawiamy bro przegracie ja z lamka ustalam:D:D

Lindlay
31-08-2005, 01:55
Kurfa To Fy Estescie Ztrajcy Kurfa Se Szfetami Czymacie Fy Jetne Sle Polaki !!! Jak Moszecie ??!!?!?!? BENCIE QVA PEKA W TAKIM RASIE !!

Poll
31-08-2005, 01:58
Ja?Hiszpan!Zdradzilem Fosfika!:>...i reszte hiszpanów,nie tak jak Ty.XD.Weisz czemu w wojnie jestem,Sua is my old tibia friend?;).

Thomasi
31-08-2005, 02:00
lamusini is me love:Dp.s ale hiszpanie sie tez wykazali powiedziali rustidiemu ze bedzie hunted forever bo zdradzil hiszpanow:D(jak dpft wygra)

Lord-Jacko
31-08-2005, 08:13
Mozliwe Tomasi :D Miło cię będzie widzieć po wojnie :D teraz się nie loguje szkoda EQ :D mojego wypasnego o.o BTW: Ares zfragowany bo ma problemy z netem lagi caly czas wiec nie ma sie co chalić B) Alunir bezproblemowo pojechany gratz dla starego wyjadacza MAnnow'a :P Ale noob ilu on juz zczyścił :P Tomasi a jak pregracie razem z EZ to wy też będzieci chyba musieli płacic :D jak myslisz ? Lindlay zabiłeś mojego qmpla :D 1 lvl mu spadl :(
Ale życz wszystkim powodzenia szczególnie : Turonowi De'Galax'owi Sua MEa Fosfikowi Alunirowi FAlainowi i Moriximalowi :D gratz men

dubros
31-08-2005, 08:19
jest lajtowo chlopaki [; Fajna ta wojna : ) Gratz misie z Ery Zero, ale pamietajcie wygraliscie bitwe nie cala wojne... btw. bardzo mi sie podobaja wypowiedzi polakow z ktorymi sie spotkalem np. "LINDLEJ TY NOOBIE ZDRAJCO POLAKUW!!!!"
bądz tez "FOSFIK JEST H*JEM, ALE KTO TO JEST?" wiec do drogich polakUw oszczedzcie sobie takich glupich tekstow =P Ca'fuze pamietasz jak na galanie szlimy z Achillesem de'vills po kolesia w North port :D? Tihihi btw. mam tez nasze screeny we 2 ;D haha to bylo funn ... kiedy kumple teraz wrogowie [; dobra koncze one more time gratz ;))

pamietam ...

kurcz
31-08-2005, 08:51
Widziałem filmik tej wojny -.-taka wojna gdzie nooby robią za mur to troche przesada niewiem kto te nooby przywlókl ale to bez sensu.
Właściwie to ja niewiem czemu Turtle zawsze atakują niech może sami się teraz ustawią i czekają na EZ -.-.Dlatego przegrali moim zdaniem.

Eldyn
31-08-2005, 08:57
ehh jak mialem jeszcze wysoki lvl jeden z najlepszych graczy na servie mialem duzo kumpli jak doszedlem do wojny ng vs dpft przegralismy wojne zostalem hunted forever
wielu ludzi mnie dogonilo w lvlach i cwaniakuje do mnie a wczesniej mi lizali dupy
prawdziwy kumpel zostanie kumplem nie wazne czy walczy sie po roznych stronach czy nie w moim przypadku wiekszosc okazalo sie frajerami
napewno oni wiedza ze to o nich chodzi kilka stron wstecz sie wypowiadali -.^

NoRToN3C
31-08-2005, 09:35
Tak w ogóle jaki był loot z Alunira? I czy nooby go za***ały czy jakiś h-lv cieszy se następną rzeczą do sprzedania :]

Valais
31-08-2005, 09:52
kurcz jestes glupi jak but i slepy ? lol my czekalismy kolo wf na nich a oni kolo mostu venore lol i my do nich przyszlismy . i co ty *******isz ze turtle po nas przylaza....

kurcz
31-08-2005, 10:10
LOL Jak widze co ty tu piszesz to mi żal się ciebie robi niewiem ile ty masz lat ale z pewnością malo może jak Morximal 15-letki grubasek huhuhehe :)

dubros
31-08-2005, 10:19
LOL Jak widze co ty tu piszesz to mi żal się ciebie robi niewiem ile ty masz lat ale z pewnością malo może jak Morximal 15-letki grubasek huhuhehe :)

obejrzyj se filnm i zobacz kto przyszedl tak samo kolo thasi na moscie EZ tez przyszla wiec skoncz pier.dolic

kurcz
31-08-2005, 10:28
Lol niewiecie o co mi chodzi -.-
mi chodzi o to że DPFT siedziało w GH a Era juz stała i czekała aż wyjdą -.-Może jakby teraz DPFT czekało sobie gdzies na Ere to inaczej by było tego u nich nie rozumiem.Wiec ****a pomyśl najpierw co pisze i potem się udzielaj -.-

dubros
31-08-2005, 10:44
Lol niewiecie o co mi chodzi -.-
mi chodzi o to że DPFT siedziało w GH a Era juz stała i czekała aż wyjdą -.-Może jakby teraz DPFT czekało sobie gdzies na Ere to inaczej by było tego u nich nie rozumiem.Wiec ****a pomyśl najpierw co pisze i potem się udzielaj -.-

powiem tak
noob co niewie nic i pewnie jeszcze niegra na arcani a jak gra to sie boji podac nicku bo bedzie hunted -.-

PiXik
31-08-2005, 10:56
gratulacje ez za fragi.powodzenia 2 stronom:P ale mam jedno ale do:Valais :człowieku kupiłeś tą postać teraz sobie przypomniałem że na 2000000%grał nią koleś z rybnika dokładnie koleś z osiedle południe xxx/xxx.wiem bo grałem i gadałem z nim troche.wogóle większość charów kupiona morximal,ares dragon(chyba;p)i pare innych a teraz kozaczki ;d

Valais
31-08-2005, 11:04
kurcz jestem grubasek 15 letni i co :) wy***ane mam na to :) mozesz se myslec coc chcesz a jak jestes taki ghardy tylko w mordzie to pokaz co na tibi potrafisz lub na rl przyjdz i mi do*** na rl a nie przez neta kozak :)))

Valais
31-08-2005, 11:07
nie kupilem debile zadnego chara lol . poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol . a ja mialem 80 sorc na elysi w wojnie ktora przegralismy ;] przeczytaj se jak cos o tej wojnie na elysi...
a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle . w sumie to to samo na elysi stracilem 80 sorca to tak samo jak bym kontynulowal swoja dalsza gre sorcem 10 lvli to roznica ;p

Valais
31-08-2005, 11:09
zobaczcie se gazetke o elysi ja to Evil Pauler :)

http://www.tibia.pl/hunted/index.php?action=swiat&co=Elysia

wtedy zabilem najwiekszego szweda knighta XDD

ale pamietam spama od ludzi jak go zabilem wszyscy z 40 osob odrazu GZZZ heheh :P
ale coz po kilku dniach swe sie osralo i zalatwili nam bany i taka wojna ;] bo gma w gildi mieli

PiXik
31-08-2005, 11:44
"nie kupilem debile zadnego chara lol . poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol . a ja mialem 80 sorc na elysi w wojnie ktora przegralismy ;] przeczytaj se jak cos o tej wojnie na elysi...
a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle . w sumie to to samo na elysi stracilem 80 sorca to tak samo jak bym kontynulowal swoja dalsza gre sorcem 10 lvli to roznica ;p"przynajmniej jeden który przyznał się do sharingu.ale co z tego my nawet z takimi dowodami możemy siedzieć i płakać nad grą grupową awwwwwwww

Lindlay
31-08-2005, 11:48
Wiesz Bis oni sa pr0 a ty jestes noob wiec zamknij sie ! :( xDD Ok chodz pod moj domek uzyc lopaty XDDDDDDDD

Crused
31-08-2005, 12:18
Wczoraj Turtlesi (Luki Tharion, Dark kajko, Xaiderek...) popisali sie ogromną nie wiedzą w sprawach zasad Tibii (czyt. nooby) Zaatakowali mojego Kumpla (Holy Bejoxinia) kiedy stał na 2'gim piętrze piramidy przed domkiem, zaczeli przesuwać i usiłowali Go zabić w Protection Zone, bardzo sie wygłupili, czy Fosfik był pomysłodawcą tego "TRAPA"? 8o Po tym jak ZAUWARZYLI że jest tam PZ nazwali Holy Bejoxinie noobem. Kto tu jest noobem?! :D

Yogurt Truskawkowy
31-08-2005, 12:19
Ja nie chce żeby taki morximal wygrał wojne... Mój kolega jest hunted forever za to, że znalazł Morximalowski loot bag(nic z niego nie wzioł, oddał jak tylko zobaczył właściciela).
A kolega tego co jest hunted miał płacić za to, że jest jego znajomym...

I jeszcze jedno... Luki Tharion zabił kolege Morximala za skula, to teraz Morximal huntuje kolege Lukiego za skula... Nie wiem co ten kolega jest winny...Chyba Morximla powinien huntowac Lukiego a nie jego kolegow, którzy nic nie zrobili.

Nie podoba mi się zachowanie Żółwi ale niektórzy członkowie z EZ niczym nie ustępują w powerabusingu turtlom.

Morximal
31-08-2005, 12:27
Ja nie chce żeby taki morximal wygrał wojne... Mój kolega jest hunted forever za to, że znalazł Morximalowski loot bag(nic z niego nie wzioł, oddał jak tylko zobaczył właściciela).
A kolega tego co jest hunted miał płacić za to, że jest jego znajomym...

I jeszcze jedno... Luki Tharion zabił kolege Morximala za skula, to teraz Morximal huntuje kolege Lukiego za skula... Nie wiem co ten kolega jest winny...Chyba Morximla powinien huntowac Lukiego a nie jego kolegow, którzy nic nie zrobili.

Jeżeli tak ma wyglądać "wolność na Arcani" to ja chyba wole Żółwi...
czemu nie dodales ze twoj kolega sie nazywa paco mag i swoim druigim charem paco drut ukradl mi f axe i c shielda.

Lindlay
31-08-2005, 12:31
Wczoraj Turtlesi (Luki Tharion, Dark kajko, Xaiderek...) popisali sie ogromną nie wiedzą w sprawach zasad Tibii (czyt. nooby) Zaatakowali mojego Kumpla (Holy Bejoxinia) kiedy stał na 2'gim piętrze piramidy przed domkiem, zaczeli przesuwać i usiłowali Go zabić w Protection Zone, bardzo sie wygłupili, czy Fosfik był pomysłodawcą tego "TRAPA"? 8o Po tym jak ZAUWARZYLI że jest tam PZ nazwali Holy Bejoxinie noobem. Kto tu jest noobem?! :D

Wiesz ja tez nie wiedzialem ze tam jest pz ; o Za to ty jestes all wiedzacy z ktorego demona i plejt spadnie z ktorego g legi taa ? to jest elo cool mastah ZIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ; o a kto jest noobem ? ty.

Yogurt Truskawkowy
31-08-2005, 12:32
czemu nie dodales ze twoj kolega sie nazywa paco mag i swoim druigim charem paco drut ukradl mi f axe i c shielda.

Bo mój kolega nazywa sie Hen'or

A jeśli chodzi o drugie chary to Ty swoim prowokowałeś Obiego jeden, on go zabił a potem pojawiłeś się Ty i zabiles Obiego.

Fala
31-08-2005, 12:46
@Lord-Jacko

Wez pisz wiecej postów, duzo ciekawych informacji sie dowiaduje. Nie ma jak sie posmiac z rana :)

@Morx~

Ty jestes pa. :( Zabiles mojego kumpla za free. Jestes zly, a Rhugax jeszcze gorszy :( :( :( :(

@Lamu~

A ja na piwko sie zalapie? :) Pamietaj z kim po hg latales i z kim wojne przewaliles w 2 dni. xD

bejo000
31-08-2005, 13:00
Wiesz ja tez nie wiedzialem ze tam jest pz ; o Za to ty jestes all wiedzacy z ktorego demona i plejt spadnie z ktorego g legi taa ? to jest elo cool mastah ZIĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ ; o a kto jest noobem ? ty.

Bez obrazy ale to była jedna z większych zmian updatu, i myśle że każdy kto przed updatem wchodził na tibia.pl tibianews tibia.br POWINIEN wiedzieć że na piramidach jest PZ, zwłaszcza że przed updatem to było ulubione miasto NG ;) Mogli tam atakować ludzi w zasadzie bez ryzyka że przyjdzie odsiecz...

Obi jeden
31-08-2005, 13:18
weeee...
Ptwierdzam slowa yogurta.
Zes mnie morx prowokowal swoim noobcharem. I jeszcze groziles mi ze juz idziesz main mnie ubic, wiec nie sraj tu nic o tym ze ktos ci cos charami kilkoma robil.

btw. cos patrze ze nie wiesz co odpowiedziec od ostatniego posta yogurta?
Myśl szybciej bo chetnie bym obejrzal twoje tlumaczenia ;o

Realm
31-08-2005, 13:33
ja już pisałem we wcześniejszym poscie, że mam nadzieje, że po wojnie Morxi~ zaprzestanie Abuserstwa :s

----------

Wie ktoś kiedy next bitwa? skołuje 4 rzędowy mu(ó?)r noob charów i ztrapujemy turtle, przynajmniej na kilka sekund XD

Fala
31-08-2005, 13:51
Wie ktoś kiedy next bitwa? skołuje 4 rzędowy mu(ó?)r noob charów i ztrapujemy turtle, przynajmniej na kilka sekund XD

Na Senji dzis o 17. Wolaj kumpli i ruszaj.

Thomasi
31-08-2005, 14:02
szczerze to tak po 1 jakbym mial wiekszy lvl jestem pewien ze tez bym byl PA wiec mnie to ***ie czy ktos jest czy nie naucz sie grac a nie placz ze noplz kill me to gra i dzieki wojna jest coraz ciekawsza:D

to juz jaka ekpa na piwo:D??ja falain lamu lindlay:D??kto next:D?

Realm
31-08-2005, 14:30
To nie placz, to do mnie? cz do kogos innego? ;/

Lindlay
31-08-2005, 14:56
ja już pisałem we wcześniejszym poscie, że mam nadzieje, że po wojnie Morxi~ zaprzestanie Abuserstwa :s

----------

Na bank zaprzestanie na tym servie bo juz tu grac nie bedzie pr0st3 ? ; o
I po co ten mur ? Przyjde i to rozpierd*le noob charem z gfb ; p

Mordor
31-08-2005, 15:09
to juz jaka ekpa na piwo:D??ja falain lamu lindlay:D??kto next:D?

Ja tez chce, ja tez :P.

Realm
31-08-2005, 15:16

i ban :evul:

a czemu on ma nie grać na Arcanii? moze wygraja wojne...

btw. to ja Fever Amao :*

Morximal
31-08-2005, 15:26

ale ty pewny jestes szkoda ze z tak zadko wychodzisz z pz a jak wychodzisz to za pare min uciekasz >.< i tylko piszesz na priv ze mnie dorwiesz, i co przybiegniesz kolomnie powiesz hi i uciekniesz czy walniesz swoj potezny sd za 130?

Dark Kajko
31-08-2005, 16:06
Moxi~jakbys sam mial mocniejsze te sd;] to jest wada palka ze ma slabe sd btw lidaly kiedy browar?:>

friik
31-08-2005, 16:23

heh..

ladna bzdura i niezle fejki szkoda ze jestes tylko mocny w mordzie :)

"fejki" ?

poprosil mnie ten typ zebym z nim gral na 70 lvlu to mu pomoglem lol

a ze ten typ z rybnika nic nie robil z 70 wbilem 100 codzinnie 1-2 lvle .

Teraz też powiesz , że to jest "fejk" ?

Poza tym , te wasze "prawie" wszystkie posty pokazują, że za pomocą IQ powinni tutaj zrobic ograniczenia wpisujących się osób.

-damoon-

notop
31-08-2005, 16:41
hmm tak czytajac te 19 stron stwierdzilem ze polowa ludzi grajacych nieoddzis na arcani neiwie nic o tym swiecie

ale wracajac do tematu
1. fosfik-hmm osoba ktora umie dosc dobrze grac ale jak kazdy wie na granie magiem potrzebna jest kasa a skad ja brac? jak skad mozna przeciesz meic full kasy z war-paynamentow,pewnie sie mu kasa skonczyla i chcial znow miec zastrzyk gotowi niestaty pomylil sie tym razem
dptf- glidia zrobiona na podstawach KGB ktore walczylo z DW duzo hiszpanow i gupio lojalnych polakow widzacych w fosfiku boga.przyznam sie sam ze zawsze lubialem fosfika i pomagalem mu chociaz ogloszenie ze 4 osoby z EZ sa hunted za free( bo inaczej niemzna tego nazwac) bylo przegieciem
2.EZ niechcialo wojny turtlesy a wlasciwie fosfik ja zorbil aby zarobic a jak wyzej pisalem nooby lykaja wszystko jak pelikany i ida za fosfikiem gdyz 15 osobowa glidia ez niemiala szans w bitwie z dptf-tylko ze ja juz miesiac temu wiedzialem ze tak bedzie i zabezpieczylem sie

3. co do odwalania PA przez swe to gupota,turtlesy wieksze pa robilo wywalalo ludzi z expowisk lecz na forum pisano tylko ze ng ejst zle,g prawda dlatego wyszlemz turtli

moze w 1 dzien wojny to wy byliscie sprite a my pragnienie lecz od 5 dni to wy ejstescie pragnienie,i niemacie szans,a to dopiero poczatek

sua mea

Poll
31-08-2005, 16:55
Notop ostro.xDDDDDDDDD
Ja teź wiedziałem że tak będzie;P...mówiłem wam odrazu jak ere tworzyliście:P
Pozatym tak pozatym mam troche hiszpańskich kolegów;p i Fosfik z zalozenia na hsizpanskim forum napisal ze idzie an arcanie sie pobawic w wojny;)...i ze wykonczy all Polaczkow;).Wiec nei ludzcie sie ze nawet gdyby era przegrała(na co szans neiam zadnych,bo jak jzu mowilem to dopiero 2/3 tego co u nas w gildi bedzie(o ludzi mi chodzi)) to pozniej zostaniecie oszczedzeni:P.I to nie sa rzeczy wyssane z Palca.Lindlay jak chcesz to Ci dam namair an moejgo qmpla z tibi i przkeonasz sie soobisce ze takie slowa padly;)
Ja tam Fosfika lubie,wporzo chlop:P,tylko tym razem troche sie przeliczyl.xDDD

Pozdrawiam,Lamus,a na wojen juz mam nowa postac.XD.Wiec lama na battelfield bedzie
15:31 You advanced from Level 58 to Level 59.,mzoe marnie,ale lepszy rydz niz nic;),.Gl child

Morximal
31-08-2005, 17:23
@Lord-Jacko

Wez pisz wiecej postów, duzo ciekawych informacji sie dowiaduje. Nie ma jak sie posmiac z rana :)

@Morx~

Ty jestes pa. :( Zabiles mojego kumpla za free. Jestes zly, a Rhugax jeszcze gorszy :( :( :( :(

@Lamu~

A ja na piwko sie zalapie? :) Pamietaj z kim po hg latales i z kim wojne przewaliles w 2 dni. xD

pipo a kto zabl xaiderka za rhadama? :P

Morximal
31-08-2005, 17:41
heh..

"fejki" ?

Teraz też powiesz , że to jest "fejk" ?

Poza tym , te wasze "prawie" wszystkie posty pokazują, że za pomocą IQ powinni tutaj zrobic ograniczenia wpisujących się osób.

-damoon-

zanim zaczniesz komentowac innych spujrz na siebie
przypomnie ci ze miales poprawke , straciles wlasnego chara przez "cheaterstwo" i teraz jestes taki cfaniak ktory jest mocny tylko na forum bo w grze niema nawet 40 lvla pfff.

dubros
31-08-2005, 18:06

BBBBBBUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHAHAHAAHAHAH
chyba ty odejdzisz bo cie nienawidze zaczoles kozaczyc juz w KGB i niemoglem cie zabic bo zawsze fosfik cie bronil a to ktowygrywa wystarczy zobaczyc
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=929818
ci co odeslzi juz z wojny z turtlesow :>
lindlay za miesiac nowe servy zapraszam cie tam razem z fosfikiem liz mu dupe dalej a moze cie na hydry wezmie

Telupeje
31-08-2005, 18:35
Notop ostro.xDDDDDDDDD
Ja teź wiedziałem że tak będzie;P...mówiłem wam odrazu jak ere tworzyliście:P
Pozatym tak pozatym mam troche hiszpańskich kolegów;p i Fosfik z zalozenia na hsizpanskim forum napisal ze idzie an arcanie sie pobawic w wojny;)...i ze wykonczy all Polaczkow;).Wiec nei ludzcie sie ze nawet gdyby era przegrała(na co szans neiam zadnych,bo jak jzu mowilem to dopiero 2/3 tego co u nas w gildi bedzie(o ludzi mi chodzi)) to pozniej zostaniecie oszczedzeni:P.I to nie sa rzeczy wyssane z Palca.Lindlay jak chcesz to Ci dam namair an moejgo qmpla z tibi i przkeonasz sie soobisce ze takie slowa padly;)
Ja tam Fosfika lubie,wporzo chlop:P,tylko tym razem troche sie przeliczyl.xDDD

Oj juz nie pier.dol bo gadasz jak noob;p.
Mi tez tak zawsze noobki gadaja. Najpierw z BW. "oj bw cie po wojnie wywali ale i tak przegracie plx btw polak?"
Potem to samo z DT "oj dt cie po wojnie shunci bentom peka pomusz nam i zmien serva bo przegramy:)"
Tyle ze jak narazie gowno sie sprawdzilo.; p
A ze ty moim qmplem jestes to czemu nikt tego "lizaniem dupy" nie nazwal? Trza nazwyac rzeczy po imieniu tak jak w przypadku linda i fosfika. ;)
Lind lizodup;[

Lindlay
31-08-2005, 18:40
BBBBBBUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHAHAHAAHAHAH
chyba ty odejdzisz bo cie nienawidze zaczoles kozaczyc juz w KGB i niemoglem cie zabic bo zawsze fosfik cie bronil a to ktowygrywa wystarczy zobaczyc
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=929818
ci co odeslzi juz z wojny z turtlesow :>
lindlay za miesiac nowe servy zapraszam cie tam razem z fosfikiem liz mu dupe dalej a moze cie na hydry wezmie

jak mnie zapraszasz to sie tez tam wybierasz ? hrhrhr ty nawet czlowieku nie wiesz co piszesz...

Telupeje na prezydenta ;p

notop
31-08-2005, 18:53
wojna to wojna niema co sie klucic kazdy widzi to inaczej
zawsze turtlesy odgrywaly ta dobra strone teraz jest odwrotnie,chca ownowac serwem odwalac PA jak perrymon w ab i byc bezkarnym
fakt ze moze i moi ludzie przeginali z ta gupia zabawa(morx and bis witam;p) ale staralem sie zawsze ukracac to

bejo000
31-08-2005, 18:58
hmm tak czytajac te 19 stron stwierdzilem ze polowa ludzi grajacych nieoddzis na arcani neiwie nic o tym swiecie

sua mea

To proste, nie wiedzą nic o tym świecie dlatego bo kupili chary niedawno... Niektórzy popisali sie nawet niewiedzą prostych zasadz (chodzi Mi o pz na piramidach) Czy to znaczy że grają też niezbyt długo w Tibie? btw. Kiedyś Tibia nie była taka... Nie było sharowania/sprzedawania charów... :( Ale o tym trzeba by napisać nowy temat...

~Holy BejoXinia

dubros
31-08-2005, 20:05
wojna to wojna niema co sie klucic kazdy widzi to inaczej
zawsze turtlesy odgrywaly ta dobra strone teraz jest odwrotnie,chca ownowac serwem odwalac PA jak perrymon w ab i byc bezkarnym
fakt ze moze i moi ludzie przeginali z ta gupia zabawa(morx and bis witam;p) ale staralem sie zawsze ukracac to

sua niezapominaj o mnie tez niebylem swiety <aniolek> -.-

Poll
31-08-2005, 21:25
Olek spytaj Bihosa,rotfl,Fosfek tak napisal na hiszpanskim forum,no chyba mi wierzysz?--'.Hiszpanskiego neiznam,ale Bihosowi wierze,a Ty?.A Fosfik to pzoadny gosc,zrobi wojne,zabeirze kase,za win,i da grac ludziom dalej,do nastepnej wojny,lol.A kto neida kasy(a takich czesto jest sporo,hunted i wten sposob elimujesz neiktorych pgerów;) ).

Telupeje
31-08-2005, 21:40
Olek spytaj Bihosa,rotfl,Fosfek tak napisal na hiszpanskim forum,no chyba mi wierzysz?--'.Hiszpanskiego neiznam,ale Bihosowi wierze,a Ty?

Rotfl
Bihos zazwyczaj z nas robi sobie jaja.; p Tokka sie spytaj czy to prawda jak wroci z Polski to wtedy uwierze.; p
Nigdy nie ufaj Bihosowi lamo! On cie zawsze w ch.uja bedzie chcial zrobic!xD
Ale i tak me love Hernan!>:>

Fala
01-09-2005, 00:15
pipo a kto zabl xaiderka za rhadama? :P

lol xD

Jasne, ze ty! :)

Lord-Jacko
01-09-2005, 07:49
DZieki FAla dla ciebie dzieki bo tego draga jak ubiles w venore to mi 2 hp pociągnął:< na wojne więcej bym stracił więc dobre że nie dalem join do DPTF:D wtey jeszcze nie bylo EZ:P A info nowego nie mam tyle ze ok 18? rozmawialem z Suą i powiedział że od wczoraj nie było fragów ale że coś bedzie czyli jakas akcja :D Ale jak powiedzialem ze sie nie loguje chyba ze 2 charem ale zadko i nic nie wiem 0.o A moze fosfik to maniak byl zolnierzem byl w iraku i chce teraz wojny ?:D a moze nudzi sie chlopakowi i kasy nimz bo boszki nie leca z necrosow :P i ma lipe nie:D ale zbije paru gosci zabierze z 10kk moze i ebdzie pomykal niby skad ma tyle sdkow na wojne ?? z tad ze z poprzedniej wojny mial duzo kashy nakupil SD codziennie 20+ bp i teraz zbiera zniwo o.0

Fala
01-09-2005, 12:15
To proste, nie wiedzą nic o tym świecie dlatego bo kupili chary niedawno... Niektórzy popisali sie nawet niewiedzą prostych zasadz (chodzi Mi o pz na piramidach) Czy to znaczy że grają też niezbyt długo w Tibie? btw. Kiedyś Tibia nie była taka... Nie było sharowania/sprzedawania charów... :( Ale o tym trzeba by napisać nowy temat...

~Holy BejoXinia

Ty wiesz wszystko? To ci powiem ze te osoby, ktore kupily chara tak naprawde tylko zmienily go. Graja na tym serwie dluzej niz ty bo od poczatku.
Nie mowa oczywiscie o wszystkich, ale o tych co masz na mysli. :)

Skonczcie juz z tym pz na piramidach. Jak ktos o tym nie wiedzial to nie jest oznaka ze nie zna sie na tibi... To jest nowa zmiana. Widzialem na tym forum ludzi co wiekszych rzeczy nie wiedzieli.

Mordor
01-09-2005, 13:50
UUUUU Widze dwa fragi Voritha ;D. GRATZ VORITH. A do ciebie Falain pytanko czy ta twoja nowa gildia bedzie brała udział w wojnie ^.-.??

bejo000
01-09-2005, 14:22
Skonczcie juz z tym pz na piramidach. Jak ktos o tym nie wiedzial to nie jest oznaka ze nie zna sie na tibi... To jest nowa zmiana. Widzialem na tym forum ludzi co wiekszych rzeczy nie wiedzieli.

Hum, nie mówie że musisz o tym wiedzieć ale tam szło 4 ludzi w tym jeden 104 (już 103 ;p ) i dwóch 90+ reszty nie znałem... I Oni akurat muszą wiedzieć takie rzeczy... Ale najbardziej zirytowało mnie to że nazwali mnie noobem... To już przesada...

Lord-Jacko
01-09-2005, 15:29
heh holy nie przejmuj sie a jak by tak kazdy chcial mowiz ze ktos jest n00bem to szkoda by bło grać to normalne ze w momencie nie powodzenia odwracamy kota ogonem Dajcie te fragi Voritha o.0

Morximal
01-09-2005, 16:44
@lindlay

nowy server? ;]

Valais
01-09-2005, 18:22
Sep 01 2005, 16:12:43 CET Killed Eragon Deon at Level 88 unjustified
Aug 30 2005, 21:37:15 CET Killed Alunir at Level 135 ok
Aug 28 2005, 22:12:52 CET Killed Geo Van Emre at Level 78 ok
Aug 28 2005, 22:11:49 CET Killed Dark Kajko at Level 93 unjustified
Aug 28 2005, 08:55:49 CET Killed Soul Shady at Level 74 ok
Aug 27 2005, 15:55:11 CET Killed Vinchenzo Nightmare at Level 60 ok

beczka ze duzo turtlow odeszlo z gildi :p

dubros
01-09-2005, 19:25
Sep 01 2005, 16:12:43 CET Killed Eragon Deon at Level 88 unjustified
Aug 30 2005, 21:37:15 CET Killed Alunir at Level 135 ok
Aug 28 2005, 22:12:52 CET Killed Geo Van Emre at Level 78 ok
Aug 28 2005, 22:11:49 CET Killed Dark Kajko at Level 93 unjustified
Aug 28 2005, 08:55:49 CET Killed Soul Shady at Level 74 ok
Aug 27 2005, 15:55:11 CET Killed Vinchenzo Nightmare at Level 60 ok

beczka ze duzo turtlow odeszlo z gildi :p

bis tu h****
zostaw cos dla mnie :D za 3 dni wroce tez chce jakiegos fraga ;/////

Lord-Jacko
01-09-2005, 19:42
Fakt nasz Dubros bez fraga:/ lipa by byla mysle ze jeszcze minimum z 2 zaliczy wierze w ciebie :D Dont worry be happy - EZ :D Trzymajcie sie ramy..

dubros
01-09-2005, 21:08
;/
tez chce chociaz frana na jakism 60+lvlu niechodzi mi o wysokie wazne zeby byl ;d

Thomasi
01-09-2005, 21:55
eh ja prawie 78 ek zabilem...no max 50 hp mu zostalo w tej ostatniej biwie:DD:a pozniej prawie padlem:D

notop
01-09-2005, 22:17
ja tez bez fraga i co z tego?

bejo000
02-09-2005, 00:02
Wynik końcowy wojny wydaje Mi sie już jasny, myślicie że DPFT zaskoczą Nas czymś?

dubros
02-09-2005, 07:06
Wynik końcowy wojny wydaje Mi sie już jasny, myślicie że DPFT zaskoczą Nas czymś?

moze i e0 ma wieksze szanse ale nic niewiadomo

S1wy
02-09-2005, 08:31
pamietajcie ,ze wojna jeszcze sie nie skonczyla.

/titaco

Graal
02-09-2005, 12:02
Ja jeszcze slowo o wybuchu wojny.
Cała ta wojna jak i pokazane przez fosfika powody dla ktorych ja zaczął to jest jeden wielki bullshit. Apelowałem do niego w grze i na forum aby podał mi jeden poważny powód dla którego wywołał/nie zapobiegł jako lider wybuchowi tej wojny nie powiedział nic poza:
(...)
11:41 Buz Astral: u are greed of power
11:41 Fosfik: ok, if that is how you feel it. then good for you
11:41 Buz Astral: u cant play in peace
11:41 Fosfik: coral and morximal were making many skullhunts lately
11:41 Fosfik: and u know it
11:41 Buz Astral: and u always find bullshits to make war
11:41 Buz Astral: why u havent told it to any of leaders or vice leaders?
11:42 Buz Astral: make war imediatelly it is
11:42 Buz Astral: ur way
11:42 Fosfik: cuz it came like that
11:42 Fosfik: I didnt plan it
11:42 Buz Astral: ok enough that all

Koleś ktory mowi ze wojna wyszła mu "ot tak sobie" chyba jest jednak mało rozwinięty albo wręcz głupi i nie zdaje sobie sprawy z tego jakie konsekwencje moze to przynieśc dla swiata albo kłamie i od dawna o tym myślał, jednak zakładał gladką wygraną. Tak jak tydzień temu tak i dzis nie znam powodu dla ktorego ta wojna wybuchła a przedstawione przez niego i kilku innych żłówi "powody" i "dowody" w temacie:

http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=92319

o dupe można rozbić.

Podsumowując nie moge oprzeć sie wrażeniu ze Fosfik jest osobą ktora chciała tą wojne gdyż jest mu ona bardzo na ręke, mam nadzieje że to jednak my wygramy i Pan Alfonso przestanie od*******ać.

Hail Aof
HAil KGB
Hail Ez

Buz Astral.

dubros
02-09-2005, 12:43
jak wygramy to on przestanie wogole tu grac..... szwedzi mu niedadza za to ze ich wczesniej wyje.bal

Ca'fue

Fala
02-09-2005, 14:47
UUUUU Widze dwa fragi Voritha ;D. GRATZ VORITH. A do ciebie Falain pytanko czy ta twoja nowa gildia bedzie brała udział w wojnie ^.-.??

Poczytaj troche forum na tiba.com, ale jak juz sie pytasz to... Tak, bedziemy walczyc po stronie Ery.

Chcielismy byc neutralni i nie mieszac sie w wojne, ale w koncu ta wojna wybuchla bez powodu. My pomozemy ja zakonczyc.

Poll
02-09-2005, 15:24
Hmmm...Notop jzu dawno ustalal ze nitk nie bedzie hutned forever,wiec kur** nie gadac,Fosfik bedzie musial zabulic z 1kk i moze grac dalej,lol...i ja osobiscie nie pozwole zeby byl hunted.Wywolal wojne,niedokonca sprawiedliwa,ale prawda jest taka ze Morx,Ca'Fuze,Valais power abuserzyli.I odrazu jak ERA powstala to mówiłem że wojna prędzej czy póżniej wybuchnie.I co?;)I wybuchła.Czy ktos widział jakies PA w wykoanniu mojej osoby?(Lamusini).Nawet jak wlazłem do rotów,bo freezy mailem i neimoglem normalnei expic i z k-axem sobie chodizlem to wlazłem i 20lv druta sie pytałem "Men can u let me exp here?",on napisał "no",a ja "ok" i wyszedłem;].Polazłem do innej jaskini z rotami i tam mi juz pozwolili.A do wojny dołaczyłęm z powdów opisanych an tibia.com.Btw.Zawiodłem się an pewnych osobach i nie zapomne im tego,bo albo sie cos mówi i sie coś robi,albo sie nie mówi i sie nei robi,albo sie mówi wprost że sie tego nei zrobi,a nei zażeka sie ktoś,a jak przychodzi co do czego to sie boi ruszyć nogą.Nielubie tego;).I serdecznei pozdrawiam:Arcash,Psyho Ed,Psyho Aku,Krylek.Najbardziej neisłownych noobów Arcani:).Over and out,cya

Lord-Jacko
02-09-2005, 15:48
Dubros zycze Fraga :D Falain gratz znowu dobrej decyzji :D mysle ze daloby sie wojne zakonczyc remisem i pogodzic sie ustalic warunki np ze Fosfik nie bedzie sie panoszyl i huntowal all za nic :/ chyba ze EZ wygra czgo powoli zaczynam im zyczyc poniewaz widze ze to oni maja racje ze wojna jest niesluszna a jak wygraja i szwedzi sie zbuntuja a nie bedzie DPTF to tez moze byc niedobrze na arcani:/ wiec proponuje traktat pokojowy ktory zawrze podstawowe prawa jakeis tam nie tak jak mowilem ze Fosfik / no boss koniec jego panoszenia sie ale niech on tez sobie gra i expi ale nie huntuje bo nikt tego sobie niezyczy a on wykozystuje ze ma wysoki lvl i mysli ze mu wszystko wolno mysle ze gdubyscie go zbili gdzies do 100 lvl to by sie juz tak nie panoszyl ew szukalby zemsty :D Dzienkuje za wysluchanie :D Pozdro dla Ca'fuze Morximala Sua Mea Falaina Voritha wyrazy wspułczycia dla Arrisa :( esli prawde powiedzial Chemik ..:D CYA

Lord Dreathan
02-09-2005, 15:49
Poll ty lamo >.<

O mnie to już pewnie nikt na tym głupim servie nie pamięta.

Graal
02-09-2005, 15:51
Prawie w pelni sie z Toba Lamu zgadzam jednak jest pewna osoba ktorej ja nie bede chcial odpuscic byl zamieszany w ta wojne i w poprzednia, zeby nie bylo ze chodzi o jakie osobiste porachunki nie jest to Polak. Poki co konca wojny nie widac gdyz zarowno Fosfik jak i Farylin sa przekonani ze my cos przeciw nim niecnie knulismy i to oni nas uprzedzili - dlatego zaatakowali wczesniej jakze inna opinia niz ta lansowana ze wojna jest przez skullhunty :baby:
Mysle ze jeszcze nie doszlismy do polowy wojny wiec trudno dzielic skore na niedzwiedziu mam jednak nadzieje ze po wojnie zapanuje pokoj i spokoj na Arcanii jak to mialo miejsce w przeszlosci a pewne osoby zarowno po żłówiej jak i naszej stronie naucza sie pokory.

signed
Buz Astral - najwiekszy eful pa na servie
;)

Lord-Jacko
02-09-2005, 15:58
Czaje Buz ale moze swedzi sie zbuntuja jak wygracie znaczy to tylko przypuszczenia bo twoja racja tez jest ;) Widzac relacje bodajze Lukiego Tharion to przez te skulle zrabane:/ wiec tak nie wiele trzeab do wojny LOL maly Pozdro Buz gratz lvla ;0

Dziki Świstak
02-09-2005, 16:11
Dzieki wam stracilem ok. pol godziny na czytaniu a chcialem sobie wasze filmy poogladac =) a teraz tak... mam pytanie ja na acc mam ok 6 charow z lev 15+ na roznych swiatach i nie wiem jak mozna osiagnac np 80~ na jednym nie kupujac postaci O.o czy mi ktos moze to wytlumaczyc ? z gory dziekuje :)

Poll
02-09-2005, 16:21
Ty bo to cipsoft robi te postacie,i jak mają 80lv,to wystawiają an allegro i ludzie kupują!!Sam kupiłęm postać na 100lv na allegro od Cipsoftu;( a teraz szpanie,zem kozak,tak samo tego pala 70lv na valori i tego sorca a Aldorze.xDDDD.OMGGGGGGGG,co za glupi post:P.A seriooo to łątwo anbic 80lv,trzeba tylko chciec i zawsze jak sie lgoneisz expci,a nei stac pod dp i podziwiac hlvli.;]

Lord-Jacko
02-09-2005, 17:02
Ladny off topik no racja expisz all zvierasz kabone na eq runki expisz trenisz najpierw powoli nie na maxa dotreniasz najtem np 70/70 palem 70+ dist i pomkasz i szybko exp leci w tombach pozniej moze z 20k na 1h expa wyciagniesz :D jak sie uda albo na poh czy gl
Prosba do tych co sie bija sa jakeis fragi jakies ztarcia??

Lord-Jacko
02-09-2005, 17:19
@Valais Aug 30 2005, 19:26:41 CET Killed at Level 103 by Sir alvaro druid
and by Piko pato lol 29 elder drut i 13 sorek co jest ?? frag czy nie:< z deka dziwne co nie??
@Luki Tharion Sep 01 2005, 12:18:00 CET Killed at Level 104 by Vorith fajnie
@Eragon Deon Sep 01 2005, 16:12:43 CET Killed at Level 88 by Valais
and by Riggie rehabilitacja
@Troy Dragonbreath Sep 01 2005, 12:29:41 CET Killed at Level 82 by Vorith
and by Mannow Canavi
2 Voritha gratz
@Er Josefa Sep 01 2005, 12:26:27 CET Killed at Level 63 by Sheriff Woody
@Navario Aug 30 2005, 21:56:38 CET Killed at Level 75 by Rhargar
and by Shagzor
@Xenhoithar Aug 30 2005, 21:54:52 CET Killed at Level 63 by Rhargar
and by Morximal
Sry jak sie powtorzylem ciekawe chary dednely o.o

Lindlay
02-09-2005, 17:22
Prawie w pelni sie z Toba Lamu zgadzam jednak jest pewna osoba ktorej ja nie bede chcial odpuscic byl zamieszany w ta wojne i w poprzednia, zeby nie bylo ze chodzi o jakie osobiste porachunki nie jest to Polak. Poki co konca wojny nie widac gdyz zarowno Fosfik jak i Farylin sa przekonani ze my cos przeciw nim niecnie knulismy i to oni nas uprzedzili - dlatego zaatakowali wczesniej jakze inna opinia niz ta lansowana ze wojna jest przez skullhunty :baby:
Mysle ze jeszcze nie doszlismy do polowy wojny wiec trudno dzielic skore na niedzwiedziu mam jednak nadzieje ze po wojnie zapanuje pokoj i spokoj na Arcanii jak to mialo miejsce w przeszlosci a pewne osoby zarowno po żłówiej jak i naszej stronie naucza sie pokory.

signed
Buz Astral - najwiekszy eful pa na servie
;)

Lucas, klops czy ten 3 co z nim druidami pekowalem xdddddd ? Aa klopsa wy***ales za red skula tihihihi Poll daj mail do cipow albo link bo tez chce kupic chara :<<

dubros
02-09-2005, 17:46
lindlay znalales nowy server?

Lindlay
02-09-2005, 17:46
lindlay znalales nowy server?

ta w pazdzierniku / listopadzie ide z Notopem i Pollem na new a co ;p ?

HAIL _/

Valais
02-09-2005, 18:25
heh nie dziw sie ze zaczolem pa ... przeciwko turtlow bo ich nienawidze za free chcieli mnie huntowac itp .. zabic za to ze fast exp nie lubia mnie i byly ng . to co mam ich kochac i uwielbiac i zyc w zgodzie ;p skoro oni chcieli mnie u***ac za free ? pomoglem im raz to kazali mi placic lol . 2 turtlow mnie poprosilo o pomoc zabic kolesiowe zabilem i musialem boh placic ;] niezle co ?
to sie nie dziw ze sie mscilem ;]

Karrith
02-09-2005, 19:26
a pamieta ktos moze taka osobe jak Ksofi Soulblade??

bejo000
02-09-2005, 20:17
Hum... Ucieszyłem sie bardzo z wiadomości że jeśli EZ wygra całe NG wraca na Arcanie :D powodem ma być wolny exp na Obsidii (mało graczy online) A czy przypadkiem powodem nie jest jakieś niepowodzenie na Obsidii? Ktoś orientuje sie w tamtych sprawach? Awięc teraz trzeba "tylko" wygrać tę wojne i znów po Arcanii będą sobie biegały Legendy

dubros
02-09-2005, 20:33
a pamieta ktos moze taka osobe jak Ksofi Soulblade??

tak jak pamietam ma ktos z nim jakis kontak gg/msn lub gdzie gra prosze o wyslanei PM z gory dzieki

Karrith
02-09-2005, 21:33
@up
a ktos go w koncu huntuje?? bo pamietam ze go Vynalec, Drocan Shadow i Lindlay (EDIT:i jeszcze Acon Soulblade) ubili bez powodu-.- zdrajcy, najlepeszego kolege-Ksofi zawsze pomagal i Vynowi i Drocanowi, np pozyczal eq Vynowi jak nabil red skulla itp, a powod jegovy ubicia byl taki ze, Ksofi podal dla zabawy stornke www.mokra.pl (czy jakos tak-tam jakiews pornosy sa czy cos w tym stylu) dla zabawy, a Drocan mial pozniej hacka (jakis miech pozniej) i zwalil wine na te strone od Ksofiego, co oczywiscie jest nieprawda..i nooby go ubily, Ksofi wiedzial ze szans nie ma z Vynem czy Drocanem bo zaraz sie zleca rozne noobki takie jak fosfik itp. wiec probowal ubic bliskich przyjaciol Vyna, np Mortiferusa, prawie go zabil, lecz zwial do pzta, i wtedy czesc Shadych zaczela huntowac Ksofiego(nie wszyscy), poniewaz sie okazalo ze Mortiferus sellnal chara..i wtedy Mazur Shady Soul Shady Sonya Shady i inne noobki zaczely go huntowac, lecz mazur ial hacka i Soul dal mu swojego chara i teraz na soulu gra dawny mazur. Ksofi raczej nei bedzie juz gral bo sie uczy itp :P ale ja i tak chcialbym wiedziec czy nie jest huntowany przez ez czy przez kogos innego, wiec jesli wiecie, badz go huntujecie to napiszczie plz;p

@down
nie sellnal chara :P jestem tego pewien, tylko sie pytam cyz ktos go dalej huntuje i jesli tak to kto i za co??

notop
02-09-2005, 21:37
@bejona
obsati oni tam rzadzili;]
@poll
w sumie taka opcja byla na poczatku i tak ja chcialem zrobic choc gdybym mial zrobic to tak zeby kazdy dostal cene a nie hunted forever to ethern i xiardek niewyplacili by sie;]

co do fosfika,chcialem mu pokazac ze niejest tu bogiem i niemoze zastraszac calej arcani,robic co chche i niemiec zadnych konsekwencji za to,sam odwala PA jakich malo,

co do ksofiego spzredal chara ponoc i niegra juz tu

tak z ciekawosci powiem tylko ze cena fosfika bedzie identyczna jaka kazal sobie zaplacic zeby cafuze na poczaku wojny byl free to taki maly zonk dla niego ,bedzie sobie plul w twarz ze jest frajerem
zal mi tylko niektorych osob z dptf bo sa serio spoko ,staralem sie gadac z nimi aby wyszli niestety niektorzy maja klapki na oczach i widza tylo pana alfonso;],no nic nowe serwery czekaja,zreszta ja tez ide za 2 miechy;)

Vyn
03-09-2005, 00:27
Ja tez neutral, ale sadze ze wojny nikt nie wygra, zolwie na pewni nie wygraja jej, a ez da(r)zy do 'wykopania' fosfika z arcani. Zapewne to im sie nie uda a ta niby 'wojna' zakonczy sie pewnie jakims kompromisem

dubros
03-09-2005, 07:46
szwedzi nigdyniebeda chcieli kompromisu z fosfikiem za to ze wy***al ihc ian pare miesiecy

Lord-Jacko
03-09-2005, 08:55
Fakt wtedy dostali w dupe i teraz sie z tym nie pogodza i moga tez sei zbuntowac erze HAil ciasteczkowe potwory !

dubros
03-09-2005, 10:14
bedzie trzeba sie dogadac :)

bejo000
03-09-2005, 11:39
Ja chciałbym bardzo żeby NG znów grało na Arcanii, a dla Fosfika i NG ten server jest zdecydowanie za mały. Ja jestem za "wygnaniem" Fosfika, On jest urodzonym przywódcą jak Hitler (albo Bonaparte) ( :p ) a tacy są zbyt niebespieczni :)

Lord-Jacko
03-09-2005, 12:05
@ dubros
he ty sie moze dogadzasz bo masz 100+ a z ng chyba nikt nie mial :D ale ja i inni to nie wiem czy sie z nimi dogadamy ze wzlgedu ze bedziemy latwym lupem i wiem jak szwedzi nie lubia polakow :D z otsow widzialem jak pyta sie mnie swe? a ja : no pol i juz jestem dead :D wypas nie:D ew zgodze sie jak bedziesz mnie protektowal :P
@bejo
ale jednak serwer potrzebuje przywodcy a predyspozycje ma alfonso moze troche naduzywal wladzy ale to mozna bylo zmienic bez pomocy szwedow :baby:

dubros
03-09-2005, 13:39
w dupe se wsadzcie tego fosfika co to on ku** jest? sorc na 129lv i nic wiecej..
wszyscy tak o nim piszecie jak by byl niewiadomo kim i kto mowil ze on byl przywodca arcania poprostu przez dlugi czas turtl;esi zadzili arcania i wszyscy sie fosfika sluchali ale nadszedl czas to zmienic :> wole juz szwedow niz hiszpano na arcani

PiXik
03-09-2005, 13:44
ca'fuze a ty kim jesteś 10letnim bachorem który wszystkich wyzywa:(wystarczy popoatrzeć na filmik z lord haszkiem w roli głównej)

Lindlay
03-09-2005, 13:53
w dupe se wsadzcie tego fosfika co to on ku** jest? sorc na 129lv i nic wiecej..
wszyscy tak o nim piszecie jak by byl niewiadomo kim i kto mowil ze on byl przywodca arcania poprostu przez dlugi czas turtl;esi zadzili arcania i wszyscy sie fosfika sluchali ale nadszedl czas to zmienic :> wole juz szwedow niz hiszpano na arcani

ty chyba nie zdajesz sobie sprawy co to sorc na 130 lvl ;pp

Graal
03-09-2005, 14:43
tak z ciekawosci powiem tylko ze cena fosfika bedzie identyczna jaka kazal sobie zaplacic zeby cafuze

Wpełni sie z tym zgadzam cena byla wzięta z kosmosu, ale z tego co slyszlaem to Drak Thork chcial to do wlasnej kieszeni.

Lindlay ja tez cie kocham tylko z kim rozmawiam bo za jednego prokurator mi grozi ;)

Co do wojny pozyjemy zobaczymy nie moze byc tak ze gosciom sie cos wydaje i robia roz******* z tego powodu bez poparcia zadnym faktem nie lubie czegos takiego, Rafaman vel Head Rapier vel Messiah/Breaker jak robil wojne to przynajmniej nie szukal jakis powodow poprostu wypowiadal ją.

Lindlay
03-09-2005, 14:49
Lindlay ja tez cie kocham tylko z kim rozmawiam bo za jednego prokurator mi grozi ;)

w00t ? ;o jest 1 lind czyli ja Armandeo pr0ste ?

dubros
03-09-2005, 14:50
Wpełni sie z tym zgadzam cena byla wzięta z kosmosu, ale z tego co slyszlaem to Drak Thork chcial to do wlasnej kieszeni.

Co do wojny pozyjemy zobaczymy nie moze byc tak ze gosciom sie cos wydaje i robia roz******* z tego powodu bez poparcia zadnym faktem nie lubie czegos takiego, Rafaman vel Head Rapier vel Messiah/Breaker jak robil wojne to przynajmniej nie szukal jakis powodow poprostu wypowiadal ją.

ta chcial do wlasnej kieszeni bo sam mi mowil ze fosfik pozwolil mu wzisc bo mial "podobno hacka" a cena za 104lvl byla naprawde kosmiczna ....
jak bym mial z 120+ to jeszcze cos ale nie 104 omg po** ich troche ^^

Realm
03-09-2005, 17:21
<CUT>

No dobra, czytaj dolny post \/

bejo000
03-09-2005, 18:53
Realm, powiedz prosze dokładnie o co chodzi... Po co wogule zaczynałeś jeśli nie powiedziałeś co sie stało?