PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna DPFT vs Era Zero

Stron : 1 2 3 [4]

Keathor
29-11-2005, 18:13
wez sie od******* masz cos do mnie ?

Valais... Obadaj co ty robisz.. On cie tylko poprawił a ty po nim jedziesz... n/c

friik
29-11-2005, 18:34
Rozumiem gdyby tu można było nabijać posty, ale nie można to po co to napisałeś?? co cie obchodzi że napisał 2 posty i kogo to interesuje.Rozumiem jakby tu chodziło o to że nabił posta ale tu sie tak nie da i to ty napisałeś bezsensownego posta!!- :]

Jeśli to ma być twój tok myślenia, to twój nick jest rzeczywiście adekwatny co do twojej osoby. Raczej mu chodziło o zaśmiecaniu takimi durnymi postami tego fora a nie nabijaniu w ich w licznik.

iron aepir
29-11-2005, 18:50
era zero to jest dobra gildia sam nieras koo niej ludi pzechodze to same 131lvl,100lvl,101lvl,96lvl,56lvl, i takie i mam kumpla z rl tam ;)

Maciekk
29-11-2005, 18:59
nienawidze polakow za ich bledny ort

@up
pisze sie nieraz

iron aepir
29-11-2005, 19:08
ja tesz na arcani widze ze poswicili temat na server arcania bo same albo fortera kto ten temat stworzyl to jest i wie o co chodzi ja tesz na arcani X(

Gedd
29-11-2005, 19:58
20:48 You see Kurcz Shady (Level 16). He is a knight.

lol czy to jest ta slawna wielka postac tego idioty co napisal ten artykul?

kurcz
29-11-2005, 21:07

Heh tak to jest jedna z wielu postaci na Arcani :]Idioty? trzeba było napisać swój art. może był by lepszy :]

Dalacin Crawler
30-11-2005, 00:50
nienawidze polakow za ich bledny ort

@up
pisze sie nieraz

nie nawidze jak juz... omg

Harru
30-11-2005, 09:01
kto na tej wojnie wiecej zyskal fosfik czy ez ?

friik
30-11-2005, 10:23

Hehehh.. "Nienawidzę" się pisze :>

notop
30-11-2005, 12:55

czy kazdy low lvlv jest idiota w/g ciebie?
bo ja sie z tym niezgodze

Morximal
30-11-2005, 14:05
czy kazdy low lvlv jest idiota w/g ciebie?
bo ja sie z tym niezgodze
geddarmowi chodzi o kurcza wypowiedzi i wielkie kozaczenie na temat jaki to on jest dobry i ile on wie, notop jakbym ja patrzyl na zasadzie "low lvle to debile" to bym ciebie nie znal xD

Cool
30-11-2005, 14:10
Hehehh.. "Nienawidzę" się pisze :>

nie z czasownikami pisze sie oddzielnie

[<:Wuberto:]
30-11-2005, 15:33
geddarmowi chodzi o kurcza wypowiedzi i wielkie kozaczenie na temat jaki to on jest dobry i ile on wie, notop jakbym ja patrzyl na zasadzie "low lvle to debile" to bym ciebie nie znal xD

hyhy.... to juz wiem dlaczego dopiero teraz cie poznalem ;P

iron aepir
30-11-2005, 15:50
dla mnie low lvl powinni sie nie udzielac chociaz ja sam jestem low lvl i dlatego jedno zdanie napisalem i nie wiem po co wogule jest ten temat B) B) B) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

21mlvl
13lvl
18sword
20shielding
best hit dwarw solider lmm 15
hmm 40

Mordor
30-11-2005, 16:32
OMG --'
Low lvle też mogą zabierać głos w dyskusji czemu nie ;>?? Ale jedna prośba niech to bedzie mądry głos ;D

friik
30-11-2005, 21:04
nie z czasownikami pisze sie oddzielnie

Zobacz do słownika i się przekonasz.

Może mi jeszcze powiesz ,że mam napisać "nie na widzę" ?

notop
01-12-2005, 12:38
ja wlasnie ejstem przeciwny tej zasadzie ze kazdy low lvlv to debil bo znam ciebie;]

Raiderek
01-12-2005, 13:24
NIe każdy Mądry człowiek to PG.
Więc może mieć mały lvl...
Lub po prostu nie mieć nie mieć czasu na grę xD (jak ja ^^)

Hail Arcania!!
Powodzenia dla Ez...

Maciekk
01-12-2005, 16:12
najpierw sprawdz slownik potem komentuj wiedze ze mamy nastepnego analfabete :P

Turon De'Galx
01-12-2005, 22:20
Dzisiaj Era Zero zaliczyła 3 kolejne fragi ;)

Glideroy (93 RP) : Dec 01 2005, 17:32:45 CET Killed at Level 93 by Morximal and by Tagon Eloa
Rexxon (44 MS) : Dec 01 2005, 20:47:36 CET Killed at Level 44 by Valais
Untouched Dragonbreath (34 MS) : Dec 01 2005, 21:50:40 CET Killed at Level 34 by Shyan Aurelius and by Tagon Eloa

Jakby nie było jest bardzo miło :)

Siwy Rogal
01-12-2005, 23:38
Dobrze, ze Turtle nie podaja swoich fragow, bo by byl spam jak *** ;- D

notop
02-12-2005, 05:33
Dobrze, ze Turtle nie podaja swoich fragow, bo by byl spam jak *** ;- D
spam w czym? kogo stracili??;]

02-12-2005, 19:04
spam w czym? kogo stracili??;]

no przed chwila troche nadrobili ;P

Eldyn
02-12-2005, 20:26
chyba wszyscy nie wiem moze o kims zapomnialem

@Valais
to jest to czego tak bardzo chciales? jesli tak to gz dla ciebie ze nie padles

Tagon Eloa
Dec 02 2005, 18:51:24 CET Killed at Level 82 by Damoon
and by Dart Gato

Rhargar
Dec 02 2005, 18:49:54 CET Killed at Level 93 by Dark Thork
and by Peya Shady

Rustidy
Dec 02 2005, 18:52:57 CET Killed at Level 83 by Dark Thork
and by Farylin Manson

Frox von Varg
Dec 02 2005, 18:51:57 CET Killed at Level 58 by Perrymon
and by Peya Shady

Wirty Varg
Dec 02 2005, 18:54:20 CET Killed at Level 69 by Fosfik

Ca'fuze
Dec 02 2005, 19:31:08 CET Killed at Level 110 by Alunir
and by Tetuni

Ca'fuze tez dodalem bo ma inva do ery

Medivh Shady
02-12-2005, 22:39
Nie padł bo go nie było

zapomniales dodac

Shyan Aurelius
Dec 02 2005 18:50:11 CET Killed at Level 94 by Damoon

notop
03-12-2005, 05:28
ooo teraz widze obie sily znow wyrownane,obie maja boty;p

03-12-2005, 10:46
ooo teraz widze obie sily znow wyrownane,obie maja boty;p

Turtle nie maja botow ; ] poprostu potrafia sie bic na open battle a ez tylko z botami i na pojedyncza jednostke ; ] ez chcieli open wiec dostali ; ] a ca'fuzo musial dostac zabardzo ostatio byl pewien ; ] mmm a moze ez maja bota po Tobie ? ; ]

Maciekk
03-12-2005, 12:47
ma ktos moze filmik z tego open ??

03-12-2005, 16:32
Lamac Dec 03 2005, 16:41:04 CET Killed at Level 66 by Fosfik

Ruskhus Dec 03 2005, 17:06:35 CET Killed at Level 73 by Farylin Manson and by Peya Shady

Rogucik Dec 03 2005, 17:08:51 CET Killed at Level 53 by Lindlay and by Xaiderek

Valais Dec 03 2005, 17:07:57 CET Killed at Level 103 by Fosfik

xD niezle ; ] p.s valais a ty miales Fosfika solowac xD hahahahahahah xDDDD Gz Turtle xD

Legend of Pepe Dec 03 2005, 16:45:08 CET Killed at Level 74 by Morximal and by Gil-Galad Validus

03-12-2005, 16:56
@Valais
to jest to czego tak bardzo chciales? jesli tak to gz dla ciebie ze nie padles

hahah xD prawda xD byl offline to nie padal , tylko sie zalogowal na battle to juz pada xD

Medivh Shady
03-12-2005, 17:08
Zapomniałeś

Lamac
Dec 03 2005, 16:41:04 CET Killed at Level 66 by Fosfik

Lindlay
03-12-2005, 21:15
od nas legend of pepe padl;p

Siwy Rogal
03-12-2005, 21:16
Dodam jeszcze, ze Valais i Lamac solo style przez Fosfika

@notop

Prosze Cie, przestan pier.dolic rzeczy, o ktorych, jak widac, nie masz pojecia, bo zaczynam tracic do ciebie szacunek. Myslisz ze kazda wojne wygrywa sie botami? Mowisz ze Turtle maja bota, ale skad ty mozesz to wiedziec, skoro 95% swojego zycia (przez ostatnie 2 miechy) spedzasz w moltsach na afk? Moze Morx/Valais/Ca'fuze ci poweidzial?

pozdrawiam
/Siwy

notop
04-12-2005, 16:51

@notop

Prosze Cie, przestan pier.dolic rzeczy, o ktorych, jak widac, nie masz pojecia, bo zaczynam tracic do ciebie szacunek. Myslisz ze kazda wojne wygrywa sie botami? Mowisz ze Turtle maja bota, ale skad ty mozesz to wiedziec, skoro 95% swojego zycia (przez ostatnie 2 miechy) spedzasz w moltsach na afk? Moze Morx/Valais/Ca'fuze ci poweidzial?

pozdrawiam
/Siwy
nie valais ale mam 100% info;] wiec skoncz,poztaym moze i nieejstem w wojnie ale wiem b duzo o obu stronach wiec trac szacunek dalej ale jak mowie to sie niemyle;]

Siwy Rogal
04-12-2005, 18:29
@notp

Poprostu nie mow, ze turtle jada na botach, bo w oczach ludzi ktorzy wiedza co nieco o wojnie osmieszasz sie tylko.

notop
04-12-2005, 20:01
@notp

Poprostu nie mow, ze turtle jada na botach, bo w oczach ludzi ktorzy wiedza co nieco o wojnie osmieszasz sie tylko.
spox moge niepisac ale o tym i tak kazdy wie przeciesz po 1 widac kiedy ktos ma bota i urzywa a po 2 puki dptf niemialo bota przez ponad tdzien z pz neiwychodzili a jak juz maja to nagle ich olsnilo? chyba sam w to neiwierzysz wiec...

iron aepir
04-12-2005, 20:32
nawet nie majom czasu po expic ciogle wojna jest i nadal trwa jestem ciekaw kto wygra.
trzymam chciuki za era zero

Morximal
05-12-2005, 07:26
Jak chcecie fer battle to dzien po update zapraszam nawet tam gdzie chcecie , skoro nie uzywacie botow to dajcie jakis filmik , ahhh zapomnialem ze jak sie ma bota wlaczonego to tibia cam nie dziala !! :P a i jeszcze jedna sprawa czemu na battle idziecie bez knightow , dziwne nie? tak jak sie na darashi ustawiliscie jak my bylismy w hg wylogowani, ustawilo sie 15 palkow 5 sorkow i czekali ahahaha ze wpadniemy i zniszcza nas na bocie? no way :D poczekamy do updata i sie pobawimy FER

Medivh Shady
05-12-2005, 07:49
Dobry pomysł. A co do filmików to sam się domyśl czemu nie dajemy :/Za dużo byś chciał wiedzieć.

Gagagigo
05-12-2005, 08:08
po co wam (EZ) te filmiki, lubicie oglądac jak dostajecie przekopke ;p
prawda jest taka że przez całą bitwe uciekaliście po całej mapie żeby tylko nie dednąć , a czemu ? pewnie dlatego za SAMI bota niemieliście i baliście sie walczyc, DPFT walczą uczciwie, i założe sie że nawet po Update'cie skopią wam dupe,
One More thing : czemu ciągle zmieniacie lidera (EZ) żaden niejest na tyle odważny żeby wytrzymac ponad tydzień ?

...:::HaIl FoSfik:::...

iron aepir
05-12-2005, 12:01
tesz bym chcial filmik i bym chcial zobaczyc jak dpft pzegrywa!.!.!.!.
kiedy koniec wojny???

14lvl :sword: :wiking:
22mlvl
best hit w 46lvl pall hmm 16

Gedd
05-12-2005, 13:31
Dobry pomysł. A co do filmików to sam się domyśl czemu nie dajemy :/Za dużo byś chciał wiedzieć.

tak ci zalezy na tym co powiedza o tobie te noobki z tibi.pl ze musisz az takiego idiote z siebie robic przed nami?;]

btw

@siwy rogal
z twoich postow wynika ze jestes rl kumplem xaiderka,
tja, zdaje mi sie ze xaiderek gra czysto, tzn bez botow
ale co do reszty delikwentów, typu fosfik, dark thork, glideroy i paru (wielu?) innych, to xaiderek albo ci 'zapomnial' powiedziec albo sam nic niewie (raczej to pierwsze)

; )

Gedd
05-12-2005, 13:34
po co wam (EZ) te filmiki, lubicie oglądac jak dostajecie przekopke ;p
prawda jest taka że przez całą bitwe uciekaliście po całej mapie żeby tylko nie dednąć , a czemu ? pewnie dlatego za SAMI bota niemieliście i baliście sie walczyc, DPFT walczą uczciwie, i założe sie że nawet po Update'cie skopią wam dupe,
One More thing : czemu ciągle zmieniacie lidera (EZ) żaden niejest na tyle odważny żeby wytrzymac ponad tydzień ?

...:::HaIl FoSfik:::...

po to zeby wyczaic kto dokladnie z nich na bocie jedzie? z tego filmu lindlaya ***** co na nim ***a widac da sie zauwazyc juz 3-4 delikwentów a .rec to bedzie 100% pewnosc, pozatym bedzie gc na ktorym beda gadac o bocie, itp itd;]

ps

po 1 nie ******* glupot
po 2 nie odzywaj sie jak niemasz pojecia o tym
po 3 jak ci smakuje dupa fosfika?;]

notop
05-12-2005, 14:40
skonczcie juz tmat botow,prawda taka ze obie strony urzywaja a pier~ ze "ja nie my nie to wy" wiecie gdzie sobie wsadzic mozecie?
po update bylo widac najlepiej kto gra z boptami a kto sie boi wyjsc bez bota z pz i tyle na ten temat

05-12-2005, 14:53
Jak chcecie fer battle to dzien po update zapraszam nawet tam gdzie chcecie , skoro nie uzywacie botow to dajcie jakis filmik , ahhh zapomnialem ze jak sie ma bota wlaczonego to tibia cam nie dziala !! :P a i jeszcze jedna sprawa czemu na battle idziecie bez knightow , dziwne nie? tak jak sie na darashi ustawiliscie jak my bylismy w hg wylogowani, ustawilo sie 15 palkow 5 sorkow i czekali ahahaha ze wpadniemy i zniszcza nas na bocie? no way :D poczekamy do updata i sie pobawimy FER

wow ale ty bystry ; ] mmm bo chcecie open battle wtedy kiedy jest malo Turtli online ; ] a u was to co zawsze all knightci online? .. chyba tylko falain ; ] a jeszcze powiesz ze wy zabijacie knightami ? jak widze to same sorcki u was zabijaj ; ] i ciagle te same ; ] mmm

05-12-2005, 14:56
po to zeby wyczaic kto dokladnie z nich na bocie jedzie? z tego filmu lindlaya ***** co na nim ***a widac da sie zauwazyc juz 3-4 delikwentów a .rec to bedzie 100% pewnosc, pozatym bedzie gc na ktorym beda gadac o bocie, itp itd;]

ps

po 1 nie ******* glupot
po 2 nie odzywaj sie jak niemasz pojecia o tym
po 3 jak ci smakuje dupa fosfika?;]

wiem ze dla was jak ktos ma pvp to odrazu z botem ; ] Turtle moze czasem graja na 2 ownerach ale od poczatku postaci ; ] ez tylko kupuje postacie albo dostaje i potem taki valais niby z dobrym lvl a gowno bez bota potrafi jak wiekszasc z was ;o

p.s a sprawa z liderem jest wiadoma .... nikt z ez nieche byc ciagle liderem bo nie moze zapanowac nad ta banda nieudacznikow ; o Fosfik jaki jest taki jest ale kazdy sie go slucha ; ]

Xavery
05-12-2005, 17:08
tak ci zalezy na tym co powiedza o tobie te noobki z tibi.pl

Licz sie ze slowami troche, sa ludzie ktorzy czytaja ten temat a nie sa
"noobkami" a ty w tym momecie obraziles wszystkich userow tego forum.

05-12-2005, 17:26
Licz sie ze slowami troche, sa ludzie ktorzy czytaja ten temat a nie sa
"noobkami" a ty w tym momecie obraziles wszystkich userow tego forum.

wiesz niechcial byc samotnym noobem xD wiec innych wyzywa ; ]

Lord Yendras
05-12-2005, 18:10
Ergh zamiast ciągle gadać że dpft albo ez zamiast isc na open battle poprostu zróbcie to i pójdzcie na to battle!!!! X(

Morximal
05-12-2005, 20:55
']wow ale ty bystry ; ] mmm bo chcecie open battle wtedy kiedy jest malo Turtli online ; ] a u was to co zawsze all knightci online? .. chyba tylko falain ; ] a jeszcze powiesz ze wy zabijacie knightami ? jak widze to same sorcki u was zabijaj ; ] i ciagle te same ; ] mmm
ja mam 21 fragow a jestem palkiem

Medivh Shady
06-12-2005, 05:41
Omg Valais hak :( , byl denerwujacy ale hak to nie jest przyjemna zecz nawet dla kolesia z wrogiej gildi :(

Dalacin Crawler
06-12-2005, 10:20
Tyle godzin/dni/miesiecy spedzonych nad tym charem i teraz wszystko stracone... omg :(

Lindlay
06-12-2005, 13:59
Tyle godzin/dni/miesiecy spedzonych nad tym charem i teraz wszystko stracone... omg :(
dostal chara na 80 lvl;p

Telupeje
06-12-2005, 14:08
Tak to jest jak sie ma bota od Rafamana!xDDDDDD

06-12-2005, 14:09
nie bede az tak niemily zeby go wysmiac ze mial hacka ; ] ale to dobrze ; ] widze ze ez juz sie wykupuje ; ] koniec wojny juz prawie ; ]

Lord Yendras
06-12-2005, 14:24
ergh niestety no wolalem ez co prawda to nie moj serw ale.. ;)

Maxtor Jogo
06-12-2005, 14:29
Moze i Valais wymadrzal sie na Forum itd. , ale Hacka mu nie zyczylem :P Szkoda takiej postaci, bo duzo czasu i nerwow napewno na niej stracil ... no ale coz ... =/

06-12-2005, 14:36
Moze i Valais wymadrzal sie na Forum itd. , ale Hacka mu nie zyczylem :P Szkoda takiej postaci, bo duzo czasu i nerwow napewno na niej stracil ... no ale coz ... =/

1 owner stracil :) a ten drugi to all zj**al ; ]

zygmunt-apollo
06-12-2005, 14:37
Gz dla Rafamana i jego nowego bota !
xD

Lord Yendras
06-12-2005, 14:40
ergh taki hack to nic fajnego... u mnie na askarze takie cos mial flakon del fifik stracil 700k

Lord Yendras
06-12-2005, 15:27
a tak wogole co to za pomysl z tym botem??? powinien nie uzywac a nie za tara beczy...

Lord Yendras
06-12-2005, 15:29
ergh a tak wogóle co to za pomysl z tymi botami. Powinien nie uzywac a nie ze tera beczy...

Lord Yendras
06-12-2005, 15:30
ups przepraszam z spam mialem blad i myslalem ze post nie wszedl...

06-12-2005, 15:31
ja mam 21 fragow a jestem palkiem

palek sd :) zrobcie bota na explo albo exori dla knightow wtedy coral i buz beda fragowac ;P

Lord Yendras
06-12-2005, 15:46
albo bot na ue mhehehehe :D :) :D

Tanivupo
06-12-2005, 16:13
Valais hacked;p no troche szkoda postaci... ale jego mi nie jest szkoda;o
Mam kilka powodo by sie z tego cieszyc:D:D tylko szkoda postaci hrhr :D:D

TURTLE ROX!!

Poll
06-12-2005, 16:18
Bez kitu w****ia mnie to juz,na c*** dpft zrookowalo go?gratz,mam nadzieje ze jak mnie shakujecie to tez mam nadzieje ze mnie zrookujecie,bo to taka duma zniszczyc czyjas robote.Co do botow ****icy dostaje nieziemskiej,wierzcie lub nie,ale nigdy w zyciu bota nie uzylem(nie umialem jednego ktorego mailem wlaczyc:PPPP...ale to inna bajka,hehe).Gdzie wasze skille do c***a,tak mnie to wnerwia ze nie opisze tego,a potem zajakwa zabilem typa bo mu kombo z 7 sd wyejbalismy...nawet nie wyjmujac ich z plecaka--'.

Ktos tam walnal ze ldierzy sie zmieniaja,wiesz czmeu odszedlem z lidera?bo niemam neta...i masz odpowiedz,wiec jak gowno wiesz to sie nie wypowiadaj.

Dawno ****a tak zly nie bylem--.
Mówcie co chcecie ja wiem jedno że to dpft pierwsze uzyło botów...nigdy zadnego z was nie insultowalem,o fosifku napisalem an forum to co mysle,bardziej chciwego goscia niz on na Arcani niema.
Co do swe wiedzcie ze ja nie jestem az taki ufny i wiem cyzm sie moze skonczyc ich powrot na Arcanie.
Co do ca'fuza nielubie kolesia i nieszanuje,ale jest nam potrzebny iz trudem ale przekonali mnie ze pomoze wygrac to gówno,bo wojna tego nie nazwe.
O Morxie Lind gadaj sobie co chcesz nie znasz go,ja go poznalem przez tą wojne i serio wporządku koles.
Co do Linda,zawsze bedziesz moim qmplem i nie zmieni tego ta wojna,jedno jest pewne wiele ona zmienila i zastanow sie czasami co pleciesz..
Medivh na pocztaku mnie wnerwiales strasznie kozaczeniem,ale ogolnie po glebszych rozmowach stwierdzam ze jestes rowny;).

Chcialem wyjsc z wojny...ale po tym co widze na tej wojnie wole chyba zeby mnie zrookowac,z niczym ani nikim sie nie liczycie,zero zabawy,tylko bezwzgledna rzadza zabicia kogos/zniszczenia go.Co krok rasizm i głupie texty.Dziwi mnie to,bo ja takiego czegos niemam...

Pozatym nawet jesli bym wyszedl z wojny to z kim mialbym grac?jak rl qmple jakich mam i to pokazali to ljubo,sisterr,rexsi,falain,lindlay,tharowie,zylas i geddarm.Sądze że jeszcze Delysid jest kolesiem godnym tego miana,chociaz jego krotko znam...Ng mnie potrzebują i ja o tym wiem,wiec ich nie wliczam.Czemu niema tu Notopa albo Tomasiego?Niech sobie sami zadadzą to pytanie.

Więc oswiadczam albo wygramy to gówno,albo będe nocnym koszmarem dpft.Gl{zawsze mozecie mnie shakowac,co wam radze pospiesznie zrobic,dobrze to faremu idzie,nie arrisku?:)(wiem,wiem,niemam dowodów;()}

nara do zobaczenia kiedy modem odzyskam.

Lindlay
06-12-2005, 16:48
Bez kitu w****ia mnie to juz,na c*** dpft zrookowalo go?gratz,mam nadzieje ze jak mnie shakujecie to tez mam nadzieje ze mnie zrookujecie,bo to taka duma zniszczyc czyjas robote.Co do botow ****icy dostaje nieziemskiej,wierzcie lub nie,ale nigdy w zyciu bota nie uzylem(nie umialem jednego ktorego mailem wlaczyc:PPPP...ale to inna bajka,hehe).Gdzie wasze skille do c***a,tak mnie to wnerwia ze nie opisze tego,a potem zajakwa zabilem typa bo mu kombo z 7 sd wyejbalismy...nawet nie wyjmujac ich z plecaka--'.

Ktos tam walnal ze ldierzy sie zmieniaja,wiesz czmeu odszedlem z lidera?bo niemam neta...i masz odpowiedz,wiec jak gowno wiesz to sie nie wypowiadaj.

Mówcie co chcecie ja wiem jedno że to dpft pierwsze uzyło botów...nigdy zadnego z was nie insultowalem,o fosifku napisalem an forum to co mysle,bardziej chciwego goscia niz on na Arcani niema.
Co do swe wiedzcie ze ja nie jestem az taki ufny i wiem cyzm sie moze skonczyc ich powrot na Arcanie.
Co do ca'fuza nielubie kolesia i nieszanuje,ale jest nam potrzebny iz trudem ale przekonali mnie ze pomoze wygrac to gówno,bo wojna tego nie nazwe.
O Morxie Lind gadaj sobie co chcesz nie znasz go,ja go poznalem przez tą wojne i serio wporządku koles.
Co do Linda,zawsze bedziesz moim qmplem i nie zmieni tego ta wojna,jedno jest pewne wiele ona zmienila i zastanow sie czasami co pleciesz..
Medivh na pocztaku mnie wnerwiales strasznie kozaczeniem,ale ogolnie po glebszych rozmowach stwierdzam ze jestes rowny;).

Chcialem wyjsc z wojny...ale po tym co widze na tej wojnie wole chyba zeby mnie zrookowac,z niczym ani nikim sie nie liczycie,zero zabawy,tylko bezwzgledna rzadza zabicia kogos/zniszczenia go.Co krok rasizm i głupie texty.Dziwi mnie to,bo ja takiego czegos niemam...

Pozatym nawet jesli bym wyszedl z wojny to z kim mialbym grac?jak rl qmple jakich mam i to pokazali to ljubo,sisterr,rexsi,falain,lindlay,tharowie,zylas i geddarm.Sądze że jeszcze Delysid jest kolesiem godnym tego miana,chociaz jego krotko znam...Ng mnie potrzebują i ja o tym wiem,wiec ich nie wliczam.Czemu niema tu Notopa albo Tomasiego?Niech sobie sami zadadzą to pytanie.

Więc oswiadczam albo wygramy to gówno,albo będe nocnym koszmarem dpft.Gl{zawsze mozecie mnie shakowac,co wam radze pospiesznie zrobic,dobrze to faremu idzie,nie arrisku?:)(wiem,wiem,niemam dowodów;()}

bede ryczec xD

Gedd
06-12-2005, 16:51
@wszyscy ktorzy pi***olą o valaisie o bocie rafamana

zastanowcie sie debile, najpierw piszecie ze pol ery uzywa tego bota i valais zostal zhakowany przez tego bota. a co z reszta ery ktora wg was tego uzywa?
rafamanowi sie niechcialo ich rookowac? pff

06-12-2005, 17:56

ee... stary lecz sie xD

Teo
06-12-2005, 22:57
Czy probowaliscie ostatnio jakis mediacji? Czytam ten temat i stwierdzam ze ta wojna do niczego niedporowadzi. To tylko moje skromne zdanie

notop
06-12-2005, 22:58
']ee... stary lecz sie xD
powiedzial wariat do lekarza

ja tam ukrywac niebede ze niekochalem valaisa moze na poczatku byl w miare pozniej okazal sie hmm,,, "zwyklym dresem"
szkoda mi chara,wiem jak ktos sie nameczyl nad robota jego bo 12 miechow poszlo sie walic w 45min,

@lamusini
odpowiadajac na pytanie zebym sobie zadal pytanie dlaczego neijestemw wojnie bo.... bo neiwiem i pewnie sie neidowiemmam kumpli po obu stronach pomimo ze nieraz sie zawiodlem na neiktorych(hi lindlay i cafuz) i wkiurza mnie niektore zachowania innych to neiwiem czemu niewalcze bo rozdwoic sie niemoge a niewiem za kim mam stanac

juz to raz powiedzialem poprostu to ejst wasza wojna,juz nie moja i mozecie mnie nazywac jak chcecie leje na to,niejestem dzieckiem ze na slowo"h.j" ide i zabijam kogos

ps. macie cos na rozladowanie nerwof

http://republika.pl/bartaz666/test.html

ps zaden hak www

Cool
07-12-2005, 06:44
14 Astaroth Zeg'en 109 20650618
26 Valais 102 16853255
31 Buz Astral 100 16153478
53 Rhargar 92 12389756
77 Geddarm 83 8949589

to hack czy po prostu im sie znudziła gra w tibie?? Bo na hacka to nie wygląda, 5 h lvli z ery shackowanych a z dpft nikt. :(

Medivh Shady
07-12-2005, 07:42
14 Astaroth Zeg'en 109 20650618
26 Valais 102 16853255
31 Buz Astral 100 16153478
53 Rhargar 92 12389756
77 Geddarm 83 8949589

to hack czy po prostu im sie znudziła gra w tibie?? Bo na hacka to nie wygląda, 5 h lvli z ery shackowanych a z dpft nikt. :(

Geniusz !!!! Pomysl zanim cos napiszesz , kto rokuje postac podczas wojny.

iron aepir
07-12-2005, 07:53
wspułczuje valais zeby ze 110lvl spasc na 1lvll.
jusz sie pytam 3 raz kiedy koniec wojny?

Conqueror
07-12-2005, 07:56
o.0 co sie dzieje na tej arcani....
tyle hackow ;(
nie znalem tych ktorzy zostali shackowani, ale to w****iajace jak moze ktos nisszczy tyle czasu spedzonego przy charze?

Kapix
07-12-2005, 08:08
Nie bede wnikal czy to hack czy po prostu taki kaprys. Jedno jest pewne tyle pracy ile oni w to wlozyli poszlo na marne. Az sie lezka kreci w oku. Lubialem Geddarma bo wydawal on sie baaaardzo inteligentna jednostka, za kazdym razem gdy czytalem guild chat Ery- moje zdanie na jego temat sie umacnialo. Poza tym dazylem i nadal daze duzym respektem cale NG i nie boje sie o tym mowic. Co do Valaisa, byl jaki byl, ale mimo wszystko zrobil duzo i nie wnikajmy w przeszlosc tej postaci, bo tak czy tak ktos ja robic musial. Buz Astral rowniez cool gosc. Co do Astarotha to sie nie wypowiem, bo go nie znalem za dobrze.
I tu male pytanie do obu stron! CZY WAM NIE DOSC JUZ TEGO?! NIE MOZECIE POJSC NA KOMPROMIS? KORONA WAM Z GLOWY SPADNIE?

Jak duzo hackow musi jeszcze byc, zebyscie to zrozumieli. Nie warto, poprostu nie warto.

I dla tych, dla ktoych czas na Arcanii dobiegl konca. Nie przejmujcie sie, bo to jest tylko gra. R.I.P. :(

HaIL _/

Pozdro, Kapix~

Skrzatolongo
07-12-2005, 08:18
Moim Zdaniem koniec wojny Valais 1 lv Buz Astral Hacked Geddarm Hacked Rhargar Hacked Wirty Varg Hacked .... Era Przejżyjcie na oczy to nie ja sensu i zacznijcie płacić bo i tak teraz już nic nie zdziałacie ... Szkoda mi tylko Buza Bo on nic takiego nie zrobił by go hackneli :| Pozdro dla Wuberto (Nie Szalej na tym forum oszołomie :D)

notop
07-12-2005, 09:13
dla mnie cala sytuacja jest lekko zalosna,albo dptf niewie jak wygrac i gra nie ferr albo poprostu faktycznie ktos 3-ci robi kolod...y ez

niewiem na 100%

Amirez
07-12-2005, 09:44
Dpft sux. Nie potrafia wygrac wojny normalnie to najlepiej przez hack I jeszcze ten coment u Valais. Mozecie mowic o nim i o reszcie co chcecie ale
To nie jest dobry sposob na wygrywanie wojny zero honoru. Jak sie dostaje po pi**** najlepiej haknac pare osob i po sprawie. I teraz jeszcze sie parszywie wypieraja ze to nie oni <lol2> To ja sie pytam komu by kr*** zalezalo na tym zeby ich haknac ? Wiec nie robcie z siebie idi****ow przynajmniej. Bo i tak wam nikt nie wiezy. omg co za dow***y

@down Valais
Valais ma racje i wcale mu sie nie dziwie ze jest zly bo to mozna dostac ku***cy jak ze 100+ lvl takie lamy cie zrokuja i jeszcze parszywie sie wypieraja. Jeszcze bedzie tak ze beda sie cieszyc ze wygrali wojne bo maja z***** pvp Mueheheheheh

@topic
Moze i ja wygraja ale kazdy bedzie wiedzial w jaki sposob dpft n00b plx

Valais
07-12-2005, 10:36
przekonalem sie jakie turtle to *******one noby heh ;] nie umia normalnie nam do***ac to najlepiej haknac hah i sie ciesza pewnie pedaly *******one ;] nara

Thornhill
07-12-2005, 11:05
Ile osób już shackowały te pieprz**e żółwie? Dpft sux X(

Amirez
07-12-2005, 11:28
@up
Ja wiem o 5 shakowanych
Astaroth Zeg'en
Valais
Buz Astral
Rhargar
Geddarm
Wirty Varg
kto jeszcze jest to nie wiem.

@topic
Chialem dodac jeszcze jedno jak juz ich hakli to mogli nie rookowac zostawic bez itemkow. Ale teraz widac jak dpft bardzo sie ich bali i wiedzieli ze gdyby tak zrobili przegrali by wojne.... <zero honoru zero myslenia>

Hail Era Zero and NG

Garim
07-12-2005, 11:51
Sytuacja jaka jest teraz na Arcanii to juz przegiecie !!! Mam nadzieje ze osoby ktore zostaly shakowane nie skoncza z tibia ma na mysli Buza gdyz jest on jedna z najlepszych osob jakie spotkalem w tibi. Wierze ze EZ nie podda sie i skopie dupe turtla. Piss

BTW: Kto idzie na new serva??

Kapix
07-12-2005, 12:04
Niewiem czy to zrobily turtle. Niewiem nie mnie to oceniac. Idea koncepcji zalozen koliduje z moimi imperatywami, ktore sa ewidentnym paradoksem ukazujacym dogmatyczny ewenement tej kwestii...:P. Ale jesli to juz wy to zrobiliscie to miejcie odwage sie do tego przyznac. -.-

@Valais: Co sobie pomyslales gdy zalogowales sie na rooku? :/

Pozdro, Kapix~

Amirez
07-12-2005, 12:34
A ja mam nadzieje ze ci co ich shakowali tez dostana haka i wtedy bede sie tak z nich polewal ze to juz szok. Turtle to ****** cykory tylko nie mysla jak bardzo traca szacunek u ludzi. Ale ich to wali pewnie bo i tak mysla inaczej niz wszyscy inni ludzie

Telupeje
07-12-2005, 12:49
Buahahahahahahahhaha
Nie sądziłem, że jesteś aż taką cio.tą xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lord Yendras
07-12-2005, 13:28
nie no wy myslicie?? przez jak oni mogli ich haknąć?? telepatycznie??

Vorith
07-12-2005, 13:35

@notop

pozdrawiam
/Siwy

OMG ale tekst notop ja bym mu chyba dał w łeb:P

Vorith
07-12-2005, 13:37
dla mnie cala sytuacja jest lekko zalosna,albo dptf niewie jak wygrac i gra nie ferr albo poprostu faktycznie ktos 3-ci robi kolod...y ez

niewiem na 100%

Popieram żałosne w h** i troche

Lord Yendras
07-12-2005, 13:54
wiecie co teoria tlepatycznych hakuw jest hyba realna :D

Lindlay
07-12-2005, 13:57
Popieram żałosne w h** i troche
Sorry, a boty ktorymi steruje 1 osoba ? i 1 sek 10 sdkow nie jest zalosne ?

Gagagigo
07-12-2005, 15:50
dlatego ze ich PvP wykracza poza rozumowanie naszych (szczególnie mojego)
małych murzdżków nieznaczy ze urzywają boty :p

notop
07-12-2005, 15:57
Sorry, a boty ktorymi steruje 1 osoba ? i 1 sek 10 sdkow nie jest zalosne ?
a to spytaj alunira i shyana;]

Gedd
07-12-2005, 17:00
za kazdym razem gdy czytalem guild chat Ery- moje zdanie na jego temat sie umacnialo.
jak ty czytales gc ery? O.o

lol poprzedni post na gorze napisalem pare godzin przed hackiem, wykrakalem;]
jaka tera beke macie ze mnie;)

Kapix
07-12-2005, 17:34
@Geddarm: Otoz widzisz Araxiz to jeden z moich najlepszych kumpli. Czesto mowil mi co sie dzieje i tak dalej. Swoja droga mocno sie zalamales jak sie zalogowales? :(

Gedd
07-12-2005, 17:45
szczerze mowiac prawie wcale, lol

Thornhill
07-12-2005, 17:47
BTW: Kto idzie na new serva??
JA IDE :D:D JA :D!! xD

iron aepir
07-12-2005, 17:48
nastepnych 4x 100lvl zhackowali na 1lvl :( z ez

Dark Kajko
07-12-2005, 20:32
War Is Over !!
DPFT zwycięża :cup:
Powodznia dla graczy z ery na nowych servach,oraz w rl live
Gl All

Amirez
07-12-2005, 22:09
I po wojnie.... :(

Post (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1046668) << Post ktory zawiera wpis o koncu wojny i Poczatku PA ze strony Dpft

Swoja droga juz jestem ciekaw kiedy sie zacznie na dobre PA ze strony turtli bo chlopaki sie zaczynaja rozkrecac
Wygrali wojne w lamerski sposób omg

Hali Era Zero and NG

Dpft n00b plx

gigoro
07-12-2005, 22:19
War Is Over !!
Powodznia dla graczy z ery na nowych servach,oraz w rl live
Gl All

A c*** ci ****a w dupe szmato jedna -.-"

Jak sadzisz? Wygraliscie z honorem? Odezwal sie ten co chara sellowal...

notop
08-12-2005, 01:57
War Is Over !!

Gl All
pytanie w jaki sposob,bo na bank nie uczciwa walka no ale nvm

ktos mi dzis pwoiedzial za***isty txt
zacytuje go bo daje duzo do myslenia

"
22:48 Sua Mea: po***y
22:49 ------: toz turtles mowili ze jak wygraja to bedzie free arcania
22:49 ------: ;]
22:49 ------: to taki odpowiednik komunizmu w polsce
22:49 -------: biale jest biale
22:49 -------: i czarne tez biale
22:50 Sua Mea: :p

"

jak to ja mwoie
wolna arcania

dla wybranych juz sie zaczyna

tak czy siak nalezy sie wam

gratulacje wygranej" niestety niepogratuluje sposobu tej wygranej

Garim
08-12-2005, 06:33
Zycze milego grania na arcani pod zadami turtli pfff zobaczymy ile czasu potrfa spokoj hehehe mam nadzieje ze EZ bedzie robic naloty jak kiedys NG :D
ahh i gz dla turtli pff

Miku
08-12-2005, 07:40
Omg to aż przykre. Cały czas Turtle hackują Ere ~ Nie umieją grać " NOOBY " " FOSFIK P**AŁ" a piszą to ludzie,którzy ani razu sie na Arcanie niezalogowali oraz czytają - wierzą w to ,co słynny Valais pisze...
@Valais Geddarm itd.
Nie pomyśleliście,że używając tego bota wkońcu stracicie postacie ? (Jestem prawie pewien,że to ten bot był zainfekowany)

/Miku ;)

08-12-2005, 08:12
Omg to aż przykre. Cały czas Turtle hackują Ere ~ Nie umieją grać " NOOBY " " FOSFIK P**AŁ" a piszą to ludzie,którzy ani razu sie na Arcanie niezalogowali oraz czytają - wierzą w to ,co słynny Valais pisze...
@Valais Geddarm itd.
Nie pomyśleliście,że używając tego bota wkońcu stracicie postacie ? (Jestem prawie pewien,że to ten bot był zainfekowany)

/Miku ;)

ale tempo xD tp juz dawno bylo wiadome ;] HAIL DPFT

08-12-2005, 08:13
pytanie w jaki sposob,bo na bank nie uczciwa walka no ale nvm

ktos mi dzis pwoiedzial za***isty txt
zacytuje go bo daje duzo do myslenia

"
22:48 Sua Mea: po***y
22:49 ------: toz turtles mowili ze jak wygraja to bedzie free arcania
22:49 ------: ;]
22:49 ------: to taki odpowiednik komunizmu w polsce
22:49 -------: biale jest biale
22:49 -------: i czarne tez biale
22:50 Sua Mea: :p

"

jak to ja mwoie
wolna arcania

dla wybranych juz sie zaczyna

tak czy siak nalezy sie wam

gratulacje wygranej" niestety niepogratuluje sposobu tej wygranej

mmm... chesz przez to powiedziec ze Turtle hackneli ez ? ; o lol

notop
08-12-2005, 09:32
']mmm... chesz przez to powiedziec ze Turtle hackneli ez ? ; o lol
hmm a gdzie to napisalem?
raczej mi chodzilo o to co obiecuja a co bedzie;]
a co do gratulacji taka prawda jakby nie te haki wojna by trwala.....w neiskonczonosc wiec tylko cud uratowal zielone tyleczki przez zmiana serwa

08-12-2005, 10:45
hmm a gdzie to napisalem?
raczej mi chodzilo o to co obiecuja a co bedzie;]
a co do gratulacji taka prawda jakby nie te haki wojna by trwala.....w neiskonczonosc wiec tylko cud uratowal zielone tyleczki przez zmiana serwa

mmm nie powiedziales ale na to wygladalo ; ] ok mniejsza z tym ... mmm tak wojna by jeszcze sie ciagnela ciagnela ciagnela ..."cud uratowal zielone tyleczki przez zmiana serwa" czy ja wiem czy by zmienili ? ;] predziej Fosfik na rooku by sie znalazl niz poddal sie po jakims czasie ; o DPFT bedzie istniec do rooka niektorych graczy i vice ; ] Hail

Lindlay
08-12-2005, 11:58
A czy boty ez byly uczciwe;p ?

Medivh Shady
08-12-2005, 14:43
Ci co mają wiedzieć co do ty haków to wiedzą kto to zrobił i wiedzą że to nie
Turtle. -.- EZ samo jest sobie winna sami otym wiedzą

Rideh
08-12-2005, 14:48
@Medivh: Skoro to nie turtle był hackerem to po co zabijał członków Ery Zero?

08-12-2005, 15:42
@Medivh: Skoro to nie turtle był hackerem to po co zabijał członków Ery Zero?

mieli hacka przez bota ... a hackerzy najczesciej zabieraja itemy i niszcza postac ... wiec jesli ich ktos hacknol to mial zostawic takie postacie ?;o

Cool
08-12-2005, 15:45
Przypadkowy hacker który chce zhackować postać nie szedł by specjalnie do kogoś z dpft i mówił żeby go zabijali, tylko by np. postawił ogien i by po nim chodził. A więc po ostatnich wydarzeniach wszystko wskazuje na to że era wygrała wojne, najprawdopodobniej nie wygrała jej uczciwie ale mają władze nad servem.

Keathor
08-12-2005, 16:31
A więc po ostatnich wydarzeniach wszystko wskazuje na to że era wygrała wojne, najprawdopodobniej nie wygrała jej uczciwie ale mają władze nad servem.

Nie no Gz za informacje... A co do hackow to era sama sobie to zafundowałą.. Uzywajac botow.. jeszcze trefnych

Prezent
08-02-2006, 15:20
A nie bedzie jakiejs innej wojny teraz [ lub w przyszlosci ;p] ?

bejo000
21-05-2006, 07:43
Moze bedzie.. :) Noob Chary juz dawno rozpoczely wojne ;) A co do normalnej otwartej wojny.. To zobaczcie Gildie "Nas nie dogoniat" na forum oficjalnie wypowiedzieli wojne (http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1229005).. Moze cos z tego bedzie ;)

W kazdym razie czekamy na pomoc Szwedów, Shyan z reszta NG Nam pokaze jak zwyziezac mamy..! ;)