Pokaż pełną wersje : Wojna DPFT vs Era Zero
Brawa dla Turtli za wytrwałość ich mass logi większości wychodzą.
haha za***iscie wychodza ostatnio 4 vs 15 bylo i s*******ali lol
3 padlo ;p buhehe na mass logach tez turtle gina :(
Medivh Shady
08-10-2005, 17:29
haha za***iscie wychodza ostatnio 4 vs 15 bylo i s*******ali lol
3 padlo ;p buhehe na mass logach tez turtle gina :(
omg ale ty jestś dziecinny widać to po twoich tekstach na forum -.- , ile masslogow już było , i nawet nie mogliście nas zabić ,jeden nie wyszedl i macie podniete -.-, możecie sobie expic ale i tak wam to nic nie da bo i tak kogoś dopadniemy na mass logu i znowu bedzie musial sobie odrabiać expa i kase która straci na blesy i na aola.
@Vorith
Lol został raz zabity i odrazu retired , -.- szkoda mi cie -.-
@UP
Skąd wiesz, ze Vorith Retired? Zlookałem, ze się loguje i nigdzie nie napsiał, ze już nie gra. (tylko pytam)
@wojna
Ja was chłopaki trochę nie rozumiem. Jak ktoś sie z pzreciwników loga to bum i go nie ma. Wy zamiast wziąć się za tą wojnę, tj. wyeliminowac najgrożniejszych graczy to expicie sobie i co chwila ktoś pada. Nie chcę się wtrącać, ale nie zbyt rozsądnie według nie.
R3spect, Haan
Eny the Noob
08-10-2005, 18:26
A co maja robic? Nie expic? To juz wogle odleca.
tigitall
08-10-2005, 21:41
Kiedys byłem za turtlesami ale pomyliłem sie, turtles zamiast byc przeciw pa sami to tworzą, nigdy nie zapomne tej akcji jak NG ubilo fosfika :D TURTLES TO SA NOOBy. Era Zero RULEZ chwała im za to ze bija żółwi :S
Zgadzam się z Medivhem ,że Valais dziecinny jest (Małe przejęzyczenie :) )
Zgadzam się z Medivhem ty Valais dziecinny.
Ja być z on , ty zły.
Valais jest dziecinny?
hehe jeden mass log nie wyszedl ?
na of 2 padlo
alunir na mass logu
ostatnio 3
heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow :P
izobacz ile ludzi u nas w gildi lvle zrobilo malo ludzi ma w tyl a u was niestety duzo :)) moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p a wy nie odrabiacie i mamy ta przewage ;p
Medivh Shady
09-10-2005, 11:36
hehe jeden mass log nie wyszedl ?
na of 2 padlo
alunir na mass logu
ostatnio 3
heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow :P
izobacz ile ludzi u nas w gildi lvle zrobilo malo ludzi ma w tyl a u was niestety duzo :)) moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p a wy nie odrabiacie i mamy ta przewage ;p
A dzisiaj co było :D teraz wam coś nie wyszło :D
Ca'fuze
Oct 09 2005, 08:53:02 CET Killed at Level 106 by Tompa Ruffs
Sua Mea
Oct 09 2005, 09:07:27 CET Killed at Level 109 by Alunir and by Fosfik
Valais
Oct 09 2005, 09:08:03 CET Killed at Level 103 by Fosfik
Morximal
Oct 09 2005, 09:11:27 CET Killed at Level 102 by Alunir and by Tompa Ruffs
Artinar Crawler
Oct 09 2005, 09:11:58 CET Killed at Level 73 by Fosfik and by Alunir
Roger Vania
Oct 09 2005, 09:14:08 CET Killed at Level 76 by Fosfik
Zekius Handra
Oct 09 2005, 09:22:39 CET Killed at Level 65 by Tompa Ruffs
no i od nas Fosfik
Fosfik
Oct 09 2005, 09:04:09 CET Killed at Level 130 by Morximal and by a demon skeleton
ALe loot to my mamy za***isty :D
z Cafuza 34 BP DS :) z sua mei z 7 BP SD itp wiec teraz my sobie troszke kasy zarobiliśmy :D
Malyszek
09-10-2005, 13:17
Zapraszam na moją stronke :)
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=978498
gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem :) a u was ci co padli
nie poodrabiaja :D
Medivh Shady
10-10-2005, 08:17
gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem :) a u was ci co padli
Lol -.- ty znowu to samo, porzyjemy zobaczymy -.-
cos od poczatku wojny jak miales 103 lvl to dalej go masz -,-
Morximal
10-10-2005, 08:20
Lol -.- ty znowu to samo, porzyjemy zobaczymy -.-
cos od poczatku wojny jak miales 103 lvl to dalej go masz -,-
fajnie masz mediv, te sdki byly pata wiec ja bym raczej sie tak nie chwalil nimi , zreszta mi sie z fosfika zwrucilo za deda;p chlopak mi dal bohy c legi, blue robe i pare sd;p
Ludzie ty znowu to samo.Gratz Turtlą bo udało im się zabić was niewiem jak to wyglądało ale i tak bravo.
Gagagigo
10-10-2005, 09:24
zabicie Voritha było najlepsze B)
Zółwie wygraja :)
fajnie masz mediv, te sdki byly pata wiec ja bym raczej sie tak nie chwalil nimi , zreszta mi sie z fosfika zwrucilo za deda;p chlopak mi dal bohy c legi, blue robe i pare sd;p
Który to już raz gdzie się chwalisz pajacu ,że fosfika ubiłeś ? na innych forach , po ludziach i teraz tutaj. Problem wielki pyknąć 2-3 SDki na maga w ciasnym pomieszczeniu ,jeszcze za pomocą ds'a który walnął ostatniego hita ; o. Poza tym , co pierd olisz , że dostałeś z niego jakieś rzeczy , kiedy po 5 minutach po śmierci fosfika ubili ciebie i je straciłeś..
w *** osob u nas lvle robi ;/ i kase ;] turtlesi nie ;]
my sie nudzimy expimy se kase robimy a oni nieraz zrobia mass loga i kozacy
nie bede wspominal ile ludzi u nas lvli na***alo na tej wojnie ;p
50 % turtli zaplacilo nasi se expia robia lvle wszyscy a co z tego ze turtle sie lognna w 1 sec zabiebia kogos i se uciekna i loga dadza to bzdura jak *** ;p co im z tego u nas se lvle robia a oni nie ;]
heh bo co z tego ze oni zabija raz na jakis czas jednego jak u nas reszta wszyscy lvle robia ;p
***a tego nie wgygraja w *** osob u nas lvle robi ;/ i kase ;] turtlesi nie ;]
heheh i co z tego ze nieraz kogos zabijecie my se odrobimy i kase mamy a wy ? nie odrobicie deadow
moze nieraz ktos padnie ale to odrabia ;p
gratz ze sie wam udalo ;p ale my se odrobimy to ;p zluzem a u was ci co padli
nie poodrabiaja
To wszystko napisałeś w przeciągu paru dni...
W każdym swoim (durnym) poscie musisz podkreślać ,że wy to odrobicie i na was to nie robi wielkiego znaczenia jak ktoś pada.. tak , zwlaszcza , że na 15 zabitych u was osób u nas ginie 1, a ty jesteś ostatnią osobom , która powinna tak mówić uwzględniając, że zabili cię już z 4-5 razy. I takie gadanie , że wy to odrobicie , albo to nic nie szkodzi ,że padacie bo wy możecie expić - możecie sobie wmawiać na poprwienie samopoczucia po śmierci. Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy. Więc rzeczywiscie , tracenie lvli/kasy to nic takiego + jakieś 5-7 godzin na odrobienie lvlu, nie mówiąc już o chęciach.
....
Medivh Shady
10-10-2005, 12:46
Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy.
....
Lol ma pretensje że go polacy zabili !! A jak zabil Luki Thariona to co :/ wtedy sie nie przejmował że polaka zabil. Valais też niby tak sie nie przejmuje dedem a jak padł w Venore to odrazu z EZ wyszedl -.- ,
A co do kasy ze sobie odrobicie to ciekawe ile CAfuze bedzie musial sobie odrobic -,- padl na scarabie 50k w plecy , na demonach stracil 34BP SD to jakies 170k ( jesli kupowal po 5k ) + Aol i blesy to 100k , pewnie kupil znowu blesy to kolejne 50k no i aola to znowu 50k razme w 2 dni stracil okolo 420k + jakies 670k expa -.-
My mamy frajde ze was zabijamy a wy tracicie czas na odrabianie tego co straciliscie wiec nie gadaj ze wcale sie tym nie przejmujecie.
@Valais
Ciekawe czy wreszcie przekroczysz ten 103 lvl -,- ,
ty jestes najlepszy kozak :D wogule na zadnej akcji cie nie widzialem jestes smierdzielem siedzacym w dp i tylko chardym w mordzie nic wiecej :D hahah
noob w *** n/c a ty kurcz podbij lvl bo noob w *** ejstes :D
Medivh Shady
10-10-2005, 19:53
ty jestes najlepszy kozak :D wogule na zadnej akcji cie nie widzialem jestes smierdzielem siedzacym w dp i tylko chardym w mordzie nic wiecej :D hahah
noob w *** n/c a ty kurcz podbij lvl bo noob w *** ejstes :D
Wow wreszcie napsales cos innego niz tylko ze sobie lvl odrobicie i kase zarabiacie , hm.. jak mnie nie widzisz na akcji to slepy jestes , w niedziele mnie nie widziales bo za szybko padles -,- ,
czemu sie czepiasz kurcza lvlu , moze i ma mniejszy od ciebie ale to nie znaczy ze jest noobem , jak narazie to ty jestes nOObem walac takie teksty ( 103 master a zachowuje sie jak by kupil postac i teraz szpani lvl , skoda mi ciebie )
Morximal
11-10-2005, 08:15
Który to już raz gdzie się chwalisz pajacu ,że fosfika ubiłeś ? na innych forach , po ludziach i teraz tutaj. Problem wielki pyknąć 2-3 SDki na maga w ciasnym pomieszczeniu ,jeszcze za pomocą ds'a który walnął ostatniego hita ; o. Poza tym , co pierd olisz , że dostałeś z niego jakieś rzeczy , kiedy po 5 minutach po śmierci fosfika ubili ciebie i je straciłeś..
To wszystko napisałeś w przeciągu paru dni...
W każdym swoim (durnym) poscie musisz podkreślać ,że wy to odrobicie i na was to nie robi wielkiego znaczenia jak ktoś pada.. tak , zwlaszcza , że na 15 zabitych u was osób u nas ginie 1, a ty jesteś ostatnią osobom , która powinna tak mówić uwzględniając, że zabili cię już z 4-5 razy. I takie gadanie , że wy to odrobicie , albo to nic nie szkodzi ,że padacie bo wy możecie expić - możecie sobie wmawiać na poprwienie samopoczucia po śmierci. Zobacz na takiego Voritha, chłopak który żyje tibią - padł i miał pretensje ,że go Polacy zabili i powiedział ,że kończy. Więc rzeczywiscie , tracenie lvli/kasy to nic takiego + jakieś 5-7 godzin na odrobienie lvlu, nie mówiąc już o chęciach.
....
frik pochodzisz z patologicznej rodziny , twoj brat nie umie pisac po polsku a twoja matka gra w tibie ;), to ze fosfika ubilem to moja sprawa jakbys obejrzal filmik to tam bylo 10 turtli i delysid i ja, jakby ktorys z turtli mial cos pvp to by uhneli fosfika tak jak ja uhalem delysida albojak wolisz edora potem POZATYM edor lotnol fosfika i uciekl do depo :) i oddal mi itemy heheh szkoda ze jestes taki plytki jak twoi rodzicie ktorzy graja w tibie <hehehe>. Pozatym ja niewiem jaki ty sens widzisz wypowiadania sie tu ale jak juz napisales cos to opowiem cos o tobie
"Frik ma 16 lat, niezdal w gimnazjum bo gral damoonem we dwoch z Michalem na share, frik nie mial rec keyow i zaczol krasc/zabijac damoonem zeby expic pierw kradl pacce potem zabijal , potem okradl mnie, w momencie kiedy jego 2 owner sie o tym dowiedzial zabral mu chara i sprzedal ahahaha, potem FRIK prubowal zrobic nowego chara , ale niestety jego rl koledzy z klasy dali mi jmi jego name bo ich okradl na pacca ahahahaha i tak wlasnie ten pajac skonczyl tu grac :)
P.S jedyne co odrobisz to lekcje zebys nie kiblowal 2 raz :)
Lol ma pretensje że go polacy zabili !! A jak zabil Luki Thariona to co :/
,
tak pozatym luki to niepolak,to scierwo jak ty medivah ale to tak pozanawiasem
farta mieliscie i tyle,moze 1 bitwe wygraliscie,tylko ze co z tego jak i tak niegracie;]od ponad miesiaca a no chyba ze 2 x dzienne maslogi po 15 min to granie;]
farta mieliscie i tyle,moze 1 bitwe wygraliscie,tylko ze co z tego jak i tak niegracie;]od ponad miesiaca a no chyba ze 2 x dzienne maslogi po 15 min to granie;]
Farta?Lol a jak wy u***iecie kogoś z Turtli to oczywiście nie jest fart -.-poprostu nie umiecie się pogodzić z tym że Turtle w niedziele nakopały wam w dupe.
Morximal
11-10-2005, 08:59
Farta?Lol a jak wy u***iecie kogoś z Turtli to oczywiście nie jest fart -.-poprostu nie umiecie się pogodzić z tym że Turtle w niedziele nakopały wam w dupe.
WYstarczy ze turtle dadza filmik do publicznego uzytku i bedziesz wiedzial ze to byl fart , a raczej bohaterstwo fosfika, ktory po dedzie przelogowal sie i zaspamowal ue w nas bez blessow, pozatym nie placzemy o dedy , ja mojego deda mam w dupie ciesze sie ze zabilem fosfika
poniewaz przyzeklem mu ze sie wpisze na jego death list jak zaczol wojne bez powod , a fosfik napisal ze nigdy go nie zabije, jednak zabilem , i wiesz mi ze zeby zabic fosfika byl bym wstanie pasc 5x bo przecierz to tylko gra :)
kurcz czy ty miales kiedys jakiegos chara 50 lvl +?
frik pochodzisz z patologicznej rodziny , twoj brat nie umie pisac po polsku a twoja matka gra w tibie ;), to ze fosfika ubilem to moja sprawa jakbys obejrzal filmik to tam bylo 10 turtli i delysid i ja, jakby ktorys z turtli mial cos pvp to by uhneli fosfika tak jak ja uhalem delysida albojak wolisz edora potem POZATYM edor lotnol fosfika i uciekl do depo :) i oddal mi itemy heheh szkoda ze jestes taki plytki jak twoi rodzicie ktorzy graja w tibie <hehehe>. Pozatym ja niewiem jaki ty sens widzisz wypowiadania sie tu ale jak juz napisales cos to opowiem cos o tobie
"Frik ma 16 lat, niezdal w gimnazjum bo gral damoonem we dwoch z Michalem na share, frik nie mial rec keyow i zaczol krasc/zabijac damoonem zeby expic pierw kradl pacce potem zabijal , potem okradl mnie, w momencie kiedy jego 2 owner sie o tym dowiedzial zabral mu chara i sprzedal ahahaha, potem FRIK prubowal zrobic nowego chara , ale niestety jego rl koledzy z klasy dali mi jmi jego name bo ich okradl na pacca ahahahaha i tak wlasnie ten pajac skonczyl tu grac :)
P.S jedyne co odrobisz to lekcje zebys nie kiblowal 2 raz :)
Krótko i zwięźle..
Płytki pińczuś , to ty jesteś. Bo ludzie tacy jak ty , którzy na swoją obronę wypisują takie rzeczy na czyjś temat w dodatku odbiegające od prawdy są postrzegani jako osoby żenujące, w najbardziej dopasowanym tego słowa znaczeniu.
Pisz dalej i spodziewaj się małej niespodzianki w najbliższym czasie.
okradles tez mnie:]powodzenia w gimnazjum:]
a wojna sie robi coraz ciekawsza:D:D
grzysztof
11-10-2005, 11:50
Morximal gdzie mozna zdobyc filmik jak zabiles fosfika ?? bo ani na forum tibia.com ani tutaj nie widzialem zeby ktos go dawał O.o
mowicie ze jestescie takimi kozakami i ze nas ciagle zabijacie to czemu nie wyskoczycie na open nie umowicie sie nie chodzicie se w dzien i nie expicie ? he ? hehe gratz ze do***aliscie nam w niedziele ;p ale i to nic nie zmienia nie wychodzcie z pz tylko raz na dzien 15 min wyjdziecie i koneic taka wojna ;p moim zdaniem wojna to open battle itp... ciagle na*******anie ....
na elysi gralem i duzo wojen przezylem i wiem jak to jest na wojnach wygrywa ten co expi i nie siedzi w pz ;p tak dostalem na wojnie na elysi mielismy w *** wiecej fragow ale co z tego nie pomoglo to :)))
i mielismy niezle akcje np jedna slawna akcja z elysi na hills 4x ue co padlo 7x 100 lvle ;p i te fragi itak nam nie pomogly tamci expili odrabiali i kase robili nam sie wkoncu skonczyla i ***nia prze***alismy wara ;p
omg ale ty jestś dziecinny widać to po twoich tekstach na forum -.- , ile masslogow już było , i nawet nie mogliście nas zabić ,jeden nie wyszedl i macie podniete -.-, możecie sobie expic ale i tak wam to nic nie da bo i tak kogoś dopadniemy na mass logu i znowu bedzie musial sobie odrabiać expa i kase która straci na blesy i na aola.
@Vorith
Lol został raz zabity i odrazu retired , -.- szkoda mi cie -.-
Nie ukrywam swojego zaskoczenia... wystarczy ze 3 dni byłem na pogrzebie i już o retired mówić. Jeśli to nie plotka to pokaż mi posta na forum o moim "retired".
Krótko i zwięźle..
Płytki pińczuś , to ty jesteś. Bo ludzie tacy jak ty , którzy na swoją obronę wypisują takie rzeczy na czyjś temat w dodatku odbiegające od prawdy są postrzegani jako osoby żenujące, w najbardziej dopasowanym tego słowa znaczeniu.
Frik zamist zajmować sie obejgami itd. lepiej idź do lekcji szkoda kiblować 2x podrząd, może bym razem zdasz.
Morximal
11-10-2005, 17:02
Krótko i zwięźle..
A niespodziance dobrze wiemy i czekamy z niecierpliwoscia :D
a propo tego ze mowie nie prawde to nie zdajes 2 czy 1 raz im wiecej tym gorzej dla ciebie albo w sumie teraz latwiej bo ci idzie latwo w gim eheh po raz 3 :D
@filmik
filmik ma fosfik ale oni nie daja filmiku poniewaz uzywaja botow i roznych cheatow i boja sie dac na forum ehehe
Medivh Shady
11-10-2005, 17:48
]
Lol zostawie to bez komentarza
Medivh Shady
11-10-2005, 17:52
@filmik
filmik ma fosfik ale oni nie daja filmiku poniewaz uzywaja botow i roznych cheatow i boja sie dac na forum ehehe
Lol.
Jak by nie Ds to bys nie ubil fosfika
Morximal
11-10-2005, 19:07
Lol.
Jak by nie Ds to bys nie ubil fosfika
jakby nie fosfik to bysmy nie padli lol
Conqueror
11-10-2005, 19:47
Narazie ez prowadzi bo to nie oni siedza w pz ale z drugiej strony po tylu udanych masslogach wielu czlonkow z ez bedzie wolala nie ryzykowac i stac nie daleko bezpiecznego miejsca. Tak wiec sytuacje moga sie odwrocic co jest malo prawdopodobne. Zapowiada sie o wiele dluzsza wojna niz myslalem
GL to both side
neutral...
wojna zaczyna sie na nowo:]ale teraz to juz serio:]neich wygra lepszy
Telupeje
12-10-2005, 01:31
Tera to ciekawie bedzie...na tyle ciekawie, ze sie chyba logne!xD Mam nadzieje ze tym razem mnie nie spotka jakis debug zje.bany!;< xDD
Morximal
12-10-2005, 07:01
ano bedzie zabawnie dziwie sie ze turtle mysla ze juz wygrali , takie myslenie im nie pomoze
Conqueror
12-10-2005, 10:15
mysle ze teraz bedzie wiecej niz 1battle i raczej turtle tak szybko nie odejda jak wtedy bo po co by sie znow przylaczali do wojny.
"Niech wygra lepszy"
Lord-Jacko
12-10-2005, 10:21
Teraz to juz i wojna na słowa XD taktyka turtli dobra chociaz nie zawsze skuteczna ! nie mozna podwazac umiejętnosci morximala zabił to zabił a że ds mu pomogl to sie pewnie cieszył 2x a wy zarzucacie tekstami ds mu pomogl , jak by nie ds to by go nie ubil skad mozecie to wiedziec ?:| Niech wygra lepszy zrobcie wkoncu jakies open battle XD albo solowki XD lider vs lider itp :P
Medivh Shady
12-10-2005, 11:45
Wczorajsza bitwe też wygralismy :)
Rustidy
Oct 11 2005, 20:36:18 CET Killed at Level 83 by Xaiderek and by Perrymon
Sheriff Woody
Oct 11 2005, 22:25:10 CET Killed at Level 118 by Rexxon
Davo Aurelius
Oct 11 2005, 22:42:42 CET Killed at Level 82 by a fire elemental
Shyan Aurelius
Oct 11 2005, 22:43:18 CET Killed at Level 91 by a demon
Zylas
Oct 11 2005, 22:44:15 CET Killed at Level 72 by Alunir and by Xenhoithar
Thamith Unikath
Oct 11 2005, 22:44:22 CET Killed at Level 65 by Xaiderek and by Tetuni
Shayan i Davo padli uciekajac -.-
od nas tylko
Farylin Manson
Oct 11 2005, 22:24:51 CET Killed at Level 105 by Geddarm and by Rhargar
@Morximal
Wy tez jak wygraliscie bitwy to mysleliscie ze wygracie
@Valais
Tak chcial open a tu nagle Valaisa nie bylo :o,
na 1 rzut oka wygląda na to że oni sobie huntowali na demonach a wy przyszliście i to by nie była bitwa tylko kolejny mass log. bo chyba nie było by otwartej bitwy w obecności demona
@up
nom, raczej... Andrzejq xD ;*
humpf... e0 wczoraj sie tak zbłaźniło, że ja pierdziele taką wojne >_< np.: Shyan padł w tak śmieszny sposób, że sam o mało od demona nie padłem :<
Andrzej nie pytaj kim grałem bo i tak nie powiem xDD ;*
Sam o mało od demona nie padłem?? niby jakim cudem jak nie masz juz chara na arcani a tym bardziej pacc, mogłeś powiedzieć chociaż że jest jakaś wojna X(
Conqueror
12-10-2005, 18:59
nie powiedzialbym ze sie zblaznilo poniewaz ich bylo hmm kilku a po drugiej stronie kilkunastu jak nie kilkudziesieciu wiec probowali jakos uciec ale sie nie udalo.
Medivh Shady
12-10-2005, 21:07
na 1 rzut oka wygląda na to że oni sobie huntowali na demonach a wy przyszliście i to by nie była bitwa tylko kolejny mass log. bo chyba nie było by otwartej bitwy w obecności demona
Lol , my massloga zrobilismy na Rustistidy , i poszlismy tam gdzie demony , era przyszla do nas i gdy my ruszylismy i metalika sie zalogowala to oni uciekli w strone demonow , potem gdy zaczeli sie wylogowywac to zatakowalismy , shaya i davo uciekli na demony i tam padli -.-
Vorith zaplacil ;)
Gidekab De'Omerta na poczatku wojny mial 85 teraz ma 75 :D niezle expi :P
jedynymi osobami ktore tak naprawde caly czas expia to Shayan , davo , rhargar i reszta z NG
Morximal
12-10-2005, 21:22
Bylo nas 25 , turtli 31 , ruszylismy na turtli i nagle od tylu wpadla metalica i blue cosmos ( 30 osob ) oczywyscie wiekszosc niewidziala co robic , wycofalismy sie do demonow , zeby byc atakowanym tylko z 1 strony , Turtle oczywiscie nas ruszyli po 30 sekundach padl fary i sie cofneli , niestety na de monach byly noob chary ktore zaznaczyly atak na paru osobach . Dzisiaj do poludnia turtle zabijali ludzi za nic a od polodnia siedzia w pz i placza ze nie przyszlismy jak czekali w poludnie ...a my szykamy sobie metaliki bo 90 % osob z tamtej gildi nigdy wojny nie widzialo i niewiedzia co to znaczy stac w pz ehehe :D
Lol , my massloga zrobilismy na Rustistidy , i poszlismy tam gdzie demony , era przyszla do nas i gdy my ruszylismy i metalika sie zalogowala to oni uciekli w strone demonow , potem gdy zaczeli sie wylogowywac to zatakowalismy , shaya i davo uciekli na demony i tam padli -.-
Vorith zaplacil ;)
Gidekab De'Omerta na poczatku wojny mial 85 teraz ma 75 :D niezle expi :P
jedynymi osobami ktore tak naprawde caly czas expia to Shayan , davo , rhargar i reszta z NG
Skromność nie pozwala mi mówić ze to ja wbiłem najwiecej expa na wojnie:P mimo tego ze straciłem 1.3 mln
Vorith
Nie no, odeszłeś od wojny to ok, twoj wybor, zaplaciles jestes free od DPFT i jest cool, Ale skoro teraz wyszłeś z wojny to po co wstępowałeś?
Medivh Shady
13-10-2005, 20:44
Skromność nie pozwala mi mówić ze to ja wbiłem najwiecej expa na wojnie:P mimo tego ze straciłem 1.3 mln
Faktycznie :)
heh :p turtle pewni ze wygraja bo metalica i jakies ludzie do nich doszli hehe a dzis na bitwie 4 : 0 dla nas :) heheh nice nice
Medivh Shady
13-10-2005, 23:30
heh :p turtle pewni ze wygraja bo metalica i jakies ludzie do nich doszli hehe a dzis na bitwie 4 : 0 dla nas :) heheh nice nice
Gz , Fragi super -.- 41 lvl , 52 , 53 , i 63 ;D
Wreszcie udalo wam sie kogos ubic w wiekszej ilosci :D
wiecej nie udalo sie zabic bo s*******iliscie :)
wiesz ale znowu takie gadanie kazdy juz myslal ze na 100% przegramy bo metalicana itp doszli a tu jednak zonk:]wcale tak zle nam nie idzie:D
<Ascremer wchodzi na forum i mówi>
Czemu ja zawsze jestem poza domem jak jest walka?
<zdenerwowany juz miał wyjść lecz rzucił jeszcze słowo do załozyciela tematu>
Sua Mea to ON a nie ONA -.-
<I wyszedł trzaskając drzwiami>
@Tomasi
hiho ;*
Medivh Shady
15-10-2005, 21:17
Dzisiejsza bitwe era przegrala 13-2 ;)
czy wygrywasz czy tez nie ja i tak kocham cie !!!! (L)egia:D:D !!!!
Siwy Rogal
16-10-2005, 02:38
hehe :) nice hehe
Ale dzisiaj na open battle dostaliście w*****ol, że hoho
btw. Valais, to już 4 dead?
W razie jakis wątpliwości look http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=986034
HuHuHu GRATZ DPFT oby tak dalej :)
Medivh Shady
16-10-2005, 11:00
to juz piaty ded Valaisa od poczatku wojny -.-
Valais
Aug 25 2005, 11:03:44 CET Killed at Level 103 by Fosfik and by Xaiderek
Aug 30 2005, 19:26:41 CET Killed at Level 103 by Sir alvaro druid and by Piko pato
Sep 21 2005, 16:33:22 CET Killed at Level 103 by Dark Thork and by Alunir
Oct 09 2005, 09:08:03 CET Killed at Level 103 by Fosfik
Oct 15 2005, 19:17:46 CET Killed at Level 103 by Alunir and by Drocan Shadow
widac ze lubi 103 lvl :D
Valais zmień opis bo masz napisane że jesteś 103 master.... a jesteś 102 master i mam nadzieje ze bedzie coraz niszszy złodzieju jeden...
nie pekaj odrobie jak zawsze ;p
Siwy Rogal
18-10-2005, 01:59
...a potem i tak stracisz ;'(
Hehe mam qupli w era zaero np.royala ;] eh jaki ten server jest konfliktowy :D i to mi sie podoba ;]
Malyszek
19-10-2005, 19:34
Przez lagi zaprzestali walczyc :(
Akurat doszlem
Kiroy Wind
19-10-2005, 19:59
Hail Ez i Ng ;)
A Valaisem teraz gra jakas ciota new owner :P
Hail Wiesiek i Piotrek :)
Siwy Rogal
20-10-2005, 15:57
Przez lagi zaprzestali walczyc :(
Akurat doszlem
A teraz powiedz po h** doszles na koniec wojny, kiedy Ez dostaje w dupe? :'(
btw. Widac jak Ez sie dyga, skoro wszystkie 40-50 lv przyjmuje (;
Medivh Shady
20-10-2005, 18:17
Doszedl bo chcial nam podarowac troche kasy :P , cos dzisiaj erze masslog nie wyszedl ;) , dziwie sie im , tak chcieli otwartych bitew a teraz sami sie w masslogi bawia ;/
Doszedl bo chcial nam podarowac troche kasy :P , cos dzisiaj erze masslog nie wyszedl ;) , dziwie sie im , tak chcieli otwartych bitew a teraz sami sie w masslogi bawia ;/
Medvih lol,fosifk prawie padł,i pozatym wy zrobiliscie massloga,nasi tez ichcielismy sie bic nie nasza wina ze sie baliscie walczyc z nami.
btw.Medivh lagi jakeis gowniane sa ostatnio.;o.Znow cos z polskim polaczeniem?;p
Mnie nie było z przyczyn osobistych;<...szkoda:<.
Medvih lol,fosifk prawie padł,i pozatym wy zrobiliscie massloga,nasi tez ichcielismy sie bic nie nasza wina ze sie baliscie walczyc z nami
My sie balismy? no to czemu jak zabilismy sisterr to wy nie wylezliscie z pz?
Czekalismy najpierw przed ab potem przed carlin, a wy nic
kacper077
21-10-2005, 08:44
Ktoś wczoraj szukał kogoś z pacc do tej gildii (ARE ZERO),
dziwne... specjalnie ktoś ją zrobił na złość
Era Zero czy co jakieś podobne te nazwy?
co do metalicany duzo osob wyszlo z wojny zanim sie zaczela doszlo kilku niezbyt dobrych osob do dptf,ja wyszedlem z ez z powodow neiwazne jakich i niebede tu tlumaczyl wiedza ci co chche aby wiedzieli i wystarczy,chcialbym tylko powiedziec ze jako neutralny obserwator "valais i medivah,zacznijcie myslec jak cos piszecie a nieprzekomarzajcie sie i kozaczcie w sumie obydwoje tylko to umeicie;]
dobra ide z tad bo zaraz sie zacznie jazda po mnie za wyjscie a mam nietyle dosc tego co juz nudne to jest
Odeszłeś z gildi, to moim zdaniem nie było dobre rozwiązanie bo jednak to duża strata dla losów wojny. A jeżeli era przegra to dpft pewnie będą ciebie też huntować.
Vorith zaplacil
Gidekab De'Omerta na poczatku wojny mial 85 teraz ma 75 niezle expi
Mediv dla scislosci to na wojnie caly czas expilem do momentu kiedy nie zaczelem miec problemow z kompem ;/. Czego najlepszym przykladem jest fakt ze kiedy padlem na 85 lvl spadlem na 83 lvl nie mialem pacc ani blessow, mimo wojny odrobilem 85 lvl i brakowalo mi juz tylko 100 k expa do 86 lvl kiedy to przyszedl po mnie na of drocan i xaiderek wtedy zaliczylem deada poraz kolejny i spadlem ponownie na 83 lvl, kolejny moj dead (zawieszka kompa)byl na 83 lvl ale brakowalo mi zaledwie 20 k expa do 84 lvl, nastepny dead na 81 lvl to kolejna zawieszka kompa, next dead na 78 lvl od foska to tez mialem wtedy kolejna zawieszke jak uciekalem do ab (ale nawet jakby nie zawieszka to i tak pewnie nie dalbym rady dotrzec do ab)
i ostatni dead na 75 lvl na guardach kolejna zawieszka kompa.
Po pierwszym dedzie przez zawieszke niczego nie podejrzewalem powazniejszego wiec postanowilem dalej normalnie grac
jednak jak drugi raz padlem na Gs myslalem ze to wina systemu wiec na nowo zainstalowalem system jednak to nic nie zmienilo i padlem jeszcze 2 razy do tej pory nie wiem jaka jest tego przyczyna (prawdopodobnie karta graficzna przynajmniej tak mi mowia znajomi) Fakt faktem w tej chwili nie moge grac w Tibie poniewaz jak tylko sie zaloguje to po kilku minutach gry mam kolejna zawieszke . Zreszta mozesz zapytac etherna on widzial jak padlem na 81 lvl od gs bo bieglismy obok siebie tylko ze mnie zlapala zawieszka i po restarcie zalogowalem sie w swiatyni :/
Wiec stary nie mow mi o expieniu chcesz to zapraszam cie do siebie i pograj sobie z mojego kompa i zobaczymy jak szybko ty bedziesz expil .
Teraz odszedlem z wojny bo i tak nic nie moglem zrobic a druga sprawa ze wszystko co mialem to stracilem. Teraz musze zaplacic foskowi bp stone za wolnosc i nawet jak zbieram te glupie kamyczki to tez mam czesto zawieszki wiec nie zdziwcie sie jak jak nastepny moj dead bedzie brzmial killed by goblin.
Slyszalem rowniez chodza plotki o nowym ownerze co jest absolutna bzdura.
pozdro dla wszystkich znajomych
@Gilde
Expuj z toporem ;p...jak Lamusem miaeme freezy na 93lv,dwa deady to expilem z toporem.xDD na rotach=p.I na hunty łaż teamowo,to nie padniesz jak dobry team ze Cie będą uhać...hmm...Problem moze być z łaczem,tez kiedys mialem czeste freezy,zgłoś sie do providera.Może masz poluzownae kable?:P...i Ci pada net chwilami?:P...wiem z wlasnego doswiadczenia ze to wina providera na 70%:p...
Skrzatolongo
26-10-2005, 08:32
Nie drapcie Się Dziewczyny :PPP .... Szukam Blokera Na Dl'ki ;p Pozdro Dla niektórych z Era0 I Z Metal Turtli I Turtli Turtli
Nie warto walczyc o cos co z góry uwarzane jest za przegrane.
Malyszek
28-10-2005, 16:43
Name: Damoon
Oct 28 2005, 13:07:32 CET Killed at Level 114 by Morximal
Name: Xaiderek
Oct 28 2005, 13:59:48 CET Killed at Level 96 by Tagon Eloa and by Valais
Zamiast w szkole to se grają.. nie wiedza ile tracą :p Nie dość, że level to wyrosna na roboli
nie cierpie swiatów pvp takich jak arcania tracisz lvl-e przez jakies glupstwo...
Gagagigo
29-10-2005, 08:09
nie cierpie swiatów pvp takich jak arcania tracisz lvl-e przez jakies glupstwo...
a ja niecierpie non-pvp, wg mnie na non-pvp grają ludzie bojący sie wyzwań, poprostu cykorzy, oczywiście nie wszyscy, zeby niebyło ze kogos obrażam
To nie temat o tym kto lubi no-pvp czy pvp.Jak macie opinie o wojnie to pisać o wojnie.
Szympanz
29-10-2005, 19:59
"Co ty wiesz o zaijaniu !" kurcz-aku
B)
dptf walac ciagle na botach chyba sie doczekalo czego chcialo i ez teraz tez wali na botach odrazu widac lekkie straty w dptf;]
Siwy Rogal
31-10-2005, 01:42
Notop, powiedz kto z dpft leci/leciał na bocie. A co do ez, i ich nowego bota...hmm... za***isty jest ;p
alunir na 110% nawet tego neiukrywa,d thork i znalazloby sie wiecej szczegolnie tych od bot uhania;]
a ja niecierpie non-pvp, wg mnie na non-pvp grają ludzie bojący sie wyzwań, poprostu cykorzy, oczywiście nie wszyscy, zeby niebyło ze kogos obrażam
jak ktos osiaga 40lvl to wiesz;],duzo mowic nie trzeba -.-
Turon De'Galx
03-11-2005, 20:12
Kurcz dosyć fajnie to opisałeś ;)
Skoro jeszcze nic nie pisałem w tym temacie to postaram może się opowiedzieć swoją historię na Arcani .
Mój nick to Turon De'Galx , grać zaczełem mniej wiecej w środku lutego . Starałem się dosyć szybko bić lvle na ile tylko mogłem , goniąc czołówke która grała od początku Arcani . Robiąc około 40 lvl dołaczylem do guldi stworzonej przez Lamusiniego a mianowicie Legends of Arcania . W pewnym czasie wywołała nam wojne Dark Wind czyli gilidia Szwedów . Wojne przegraliśmy wiec nasza gilidia się rozpadła . Większość dołaczyła do KGB i walczyła dalej przeciwko Dark Wind , ja postanowiłem nie dołaczać i starać się żyć spokojnie na Arcani . Dobijając 60 lvl postanowiłem zrobić najlepsze skille na Arcani ;) . Robiąc najlepszy Sword Fighting jak i Shielding 91/90 skille postanowiłem zabrać się za exp . Dosyć powoli dobiłem 70 lvl i odechciało mi sie grać ... postanowiłem ograniczyć mój czas gry i grałem o wiele mniej . Pewnego czasu kiedy KGB wygrywało juz wojne nową gilidie postanowił założyc Fosfik . Gilidia nazywała się Dark Purples Faster Turtles starałem sie do niej dołączyć lecz nie chcieli mnie przyjąć ponieważ nie walczyłem wcześniej przeciwko Szwedom. Skoro mi odmówili to nie starałem się już wiecej pytać o dołączenie do Turtli . Postanowiłem dołączyc do Cartoon Network gilidi którą założyl Sua Mea . Dobiłem 74 lvl lecz popełniłem jeden duży błąd a mianowicie nie kupilem blessów ;p ... pare dni później padłem na Slimie przez kicka . Straciłem 2 lvle i po 2 skille z sworda i shielidnga . Postanowiłem zostać Retired . Pare dni później doszedł nowy pacc i zastanawiałem sie o dalszej grze na Arcani , poszedłem kupic blessy . Następnego dnia stojąc sobie z jednym z lepszych kolegów z Arcani czyli Astarothem Zeg'en pod depo Ab'Dendriel wiedząc że obok nas stoji Druid Coral Beacha zażartowałem sobie , że zrobimy nową gilidie i wymieciemy Turtli z serwa ( oczywiście Coral wiedział , że to żart ) . Pare godzin pózniej przybiegł do kanionu na Edron Fosfik , Farylin Manson i ktoś jeszcze nie zapamiętałem nicku . Zaczeli mnie bić , na początku myślałem ze dla zartów ale skoro mnie strapowali to już sie domyśliłem , że coś jest nie tak ... Zabili mnie ;] pytając o co chodzi odpowiedzili , że planuje ich zniszczyć o.0 . No to żuciłem Arcanie i postanowiłem pograć na nowy serwie jakim była Furora . Zrobiłem tam nową postać jaką był 54 MS . Dowiadując się , że na Arcani gilidia Dark Purples Faster Turtles wypowiedziała wojne Era Zero bez wachania postanowiłem dołączyć do Ery no i wojna trwa... ;) To mniej więcej moje całe życie na Arcani ;)
Turon nic o mnie nie wspomniales :(
Alex Dotto
Nov 05 2005, 04:55:23 CET Killed at Level 78 by Tagon Eloa
and by Saldov
Medivh Shady
05-11-2005, 06:46
Twój wybór
Kurcz dosyć fajnie to opisałeś ;)
Skoro jeszcze nic nie pisałem w tym temacie to postaram może się opowiedzieć swoją historię na Arcani .
Mój nick to Turon De'Galx , grać zaczełem mniej wiecej w środku lutego . Starałem się dosyć szybko bić lvle na ile tylko mogłem , goniąc czołówke która grała od początku Arcani . Robiąc około 40 lvl dołaczylem do guldi stworzonej przez Lamusiniego a mianowicie Legends of Arcania . W pewnym czasie wywołała nam wojne Dark Wind czyli gilidia Szwedów . Wojne przegraliśmy wiec nasza gilidia się rozpadła . Większość dołaczyła do KGB i walczyła dalej przeciwko Dark Wind , ja postanowiłem nie dołaczać i starać się żyć spokojnie na Arcani . Dobijając 60 lvl postanowiłem zrobić najlepsze skille na Arcani ;) . Robiąc najlepszy Sword Fighting jak i Shielding 91/90 skille postanowiłem zabrać się za exp . Dosyć powoli dobiłem 70 lvl i odechciało mi sie grać ... postanowiłem ograniczyć mój czas gry i grałem o wiele mniej . Pewnego czasu kiedy KGB wygrywało juz wojne nową gilidie postanowił założyc Fosfik . Gilidia nazywała się Dark Purples Faster Turtles starałem sie do niej dołączyć lecz nie chcieli mnie przyjąć ponieważ nie walczyłem wcześniej przeciwko Szwedom. Skoro mi odmówili to nie starałem się już wiecej pytać o dołączenie do Turtli . Postanowiłem dołączyc do Cartoon Network gilidi którą założyl Sua Mea . Dobiłem 74 lvl lecz popełniłem jeden duży błąd a mianowicie nie kupilem blessów ;p ... pare dni później padłem na Slimie przez kicka . Straciłem 2 lvle i po 2 skille z sworda i shielidnga . Postanowiłem zostać Retired . Pare dni później doszedł nowy pacc i zastanawiałem sie o dalszej grze na Arcani , poszedłem kupic blessy . Następnego dnia stojąc sobie z jednym z lepszych kolegów z Arcani czyli Astarothem Zeg'en pod depo Ab'Dendriel wiedząc że obok nas stoji Druid Coral Beacha zażartowałem sobie , że zrobimy nową gilidie i wymieciemy Turtli z serwa ( oczywiście Coral wiedział , że to żart ) . Pare godzin pózniej przybiegł do kanionu na Edron Fosfik , Farylin Manson i ktoś jeszcze nie zapamiętałem nicku . Zaczeli mnie bić , na początku myślałem ze dla zartów ale skoro mnie strapowali to już sie domyśliłem , że coś jest nie tak ... Zabili mnie ;] pytając o co chodzi odpowiedzili , że planuje ich zniszczyć o.0 . No to żuciłem Arcanie i postanowiłem pograć na nowy serwie jakim była Furora . Zrobiłem tam nową postać jaką był 54 MS . Dowiadując się , że na Arcani gilidia Dark Purples Faster Turtles wypowiedziała wojne Era Zero bez wachania postanowiłem dołączyć do Ery no i wojna trwa... ;) To mniej więcej moje całe życie na Arcani ;)
Co to bączysz;p ? DW to byla gildia Hiszpanow;p 2 najwazniejsze osoby to byly Spain;p
Turon De'Galx
06-11-2005, 19:14
Co to bączysz;p ? DW to byla gildia Hiszpanow;p 2 najwazniejsze osoby to byly Spain;p
2 Hiszpanów , 30 Szwedów ... Ewidentnie gilidia Hiszpanów xd
Siwy Rogal
09-11-2005, 01:24
Alex Dotto
Nov 05 2005, 04:55:23 CET Killed at Level 78 by Tagon Eloa
and by Saldov[/QUOTE]
ua ua ua ua Eldyyyn.... elite frag!!!!!!!11oneoneone
Sheriff Woody
Nov 03 2005, 02:49:35 CET Killed at Level 117 by Fosfik
and by Lindlay
EZ zdobyla wiecej fragow wszystko mozna zobaczyc na www.tibia.com na forum
Siwy Rogal
12-11-2005, 00:51
Wygląda na to, że wojna zbliza sie ku koncowi. Dpft jak zwyke 0wnz0r ;]
Siwy Rogal
12-11-2005, 00:52
EZ zdobyla wiecej fragow wszystko mozna zobaczyc na www.tibia.com na forum
PO***ANY JESTES??? Nawet nie ******* takich glupot bo cie u***ie ;)))
Medivh Shady
12-11-2005, 06:41
Sry ale mi się zdaje ,że jedna DPFT wygrywa ma wiecej fragów od EZ i ludzie z EZ zaczynają płacić np.Arris wczoraj :/
arris zaplacil bo podobno sprzedaje chara
nieczytalem poprzednich postow bo zabardzo niemialem czasu prosilbym zeby ktos mi strescil szybko przebieg wojny :PP zauwazylem za vorith i sua mea sie wycofali oO co mnie bardzo zdziwilo by wydawalo mi sie ze to podstawowa sila EZ jesli ktos zajdzie odrobinke czasu to niech mi przyblizy co sie dzieje na tym swiecie bede bardzo wdzieczny ;)
Za dużo by tu opowiadać jak chcesz przeczytaj mój skromny art. a dowiesz się troche.
artykul przeczytalem ;> chodzi mi oto czemu np vorith i sua mea odszedli przeciez to sua mea byl liderem gilid oO z tego co widze to EO przegrywa
vorith odszedl bo nie chcial tracic lvli i skilli, przkonal sie o tym po deadzie, Sua Mea pewnie z tego samego powodu.
Sry ale mi się zdaje ,że jedna DPFT wygrywa ma wiecej fragów od EZ i ludzie z EZ zaczynają płacić np.Arris wczoraj :/
cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;]
ostatnio zfragowalismy z 10 wy 1 50 lvl :(
wczoraj padl gilderoy 93 rp 106 ek 75 ek i jakis 42 ms ;p
wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>
Medivh Shady
13-11-2005, 17:06
cieszysz sie ze arris zaplacil a sam wiesz jaka cipka z niego ze nawed na zadnej akcji nie byl to zadna strata tyle ze siedzial w gidli ;]
Szkoda mi ciebie. Jesli masz takie zdanie o arrisie to pewnie masz takie same zdanie o wszytkich co odeszli z ery.
Szkoda mi ciebie. Jesli masz takie zdanie o arrisie to pewnie masz takie same zdanie o wszytkich co odeszli z ery.
niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow
wedlo mnie EZ powinna to wygrac bez problemu przeciez sam vorith i sua mea i ten morximal i np valais powinni sami rozniesc te DPFT w tym DPFT tylko fosfik i alunir niewiem jak tam voritha pvp ale w expieniu jest niedo pobicia ;>
sua vorith nie sa z nami ;]
Wojna już dawno by była wygrana gdyby Polacy nie byli Polakami.Prawda o Polsce jest taka że Polacy sie biorą do roboty dopiero jak pożądnie dostaną w skóre,nawet zauważcie historie naszego kraju,najpierw musiałybyć rozbiory ,żeby potem się Polaczki zjednoczyly.Prawda jest taka ze większośc Polaczków nie zdaje sobie wogóle sprawy o co chodzi w tej wojnie.;]
Fosfik wywołał wojne bo dla niego łatwiej ściągnac kase z paymentów,prawie nic nie dac swoim ludziom,albo da po 10-15k i powie ze rozdzielił porówno,sam biorąc 1kk+,które wyda na kolejne sdki żeby wbić 150lv~.Potwierdzeniem mych słow jest przykład wczoraj gadam z Aldiusem Ostoherem,mówi że na blessy niema i aola,mówie że Fosfik mu da,on odpowiada że nie da mu ,bo to był "głupi dead".lol,Fosfik ma 2kk z paymentów i szkoda mu wydać na jednego z teoretycznie lepszych żołnierzy(chodzi o postać nie o umiejętności nowego ownera;p),który miał hacka jakieś pare meisiecy temu i poprostu niema kasy(widać po eq na filmie z ankh battle).Inny przykład Van Hel'sing chcał odejsc z wojny,miał hacka tego dnia,i Fosfik niechciał mu dać kasy na wyjście(200k),great lider myślący o swoich ludziach?
Dalej wracając do Polaków,omg,expili,expili,jak wszytsko było dobrze zadowoleni,wojna wybuchła to juz co po niektorzy sprzedaja postacie.W Tibi tak jest że wojny muszą od czasu do casu wybuchać i tego sie nie zmieni--',a panikowanie że jak wojne przegramy to juz koniec swiata to juz noobostwo.A płakanie jak sie padnie to juz wogole,itak niektorzy maja po 3 ownerów to co toza problem charem 100lv+,zrobic te 700k xpa...I odkąd gram w tibie to wlasnie mnie najbardziej wkurzało;p,bo np.swe i wiekszosc hiszpanow sra na swoje postacie.Bo wiedzą że jak padną to odrobią i tyle.
@Vorith-odszdł bo sie boi o postac i zarabia na tibi
@Sua Mea-chce sprzedać Druta
@Arris-niewiem itak był retired od hacka
sua vorith nie sa z nami ;]
ale byli ;>
moje skromne zdanie(gralem na poczotku na tym zrytym serverze)Historia z arcani jest rodem z telenoweli;)ba nawet zapomniałem jak to było z pierwszymi wojnami a jest o czym pisać.przejde do rzeczy.Po obu stronach są cheaterzy,power abuserzy,idioci,nooby.Era Zero-zarekrutowali zludzi z którymi wcześniej walczyli(w przeszłości też były takie przypadki przy wojnach z enigmą etc)Są tam tacy ludzie jak np.Coral Beach-Koleś jest niezłym pa:P.Turtles-Dark Thork,jedzie na botach co można było i dalej można zobaczyć po celnośći i tym że jego brat jechał na bocie przed upem.(każdy kto go zabił zginoł:P)to tylko pojedyńcze przykłady,można wymienić więcej.Ale zastanówcie się o co te 2 gildie walczą napewno nie o spokój a korzyści.Kto wygra zyska duży payement(albo mały;))i będzie nękany przez sneak attacks.Wygrana oznacza dowolne pa.Także lepiej dla neutralnych którzy nie mają wysoce postawionych kolegów dołączcie gdzieś:)na ten moment lepiej dla was żebyście wybrali turtlesów:)
zapomniales wymienic lamushiego czy jak to sie tam pisze
cos wydawalo mi sie ze mowiles ze nie dorobie lvlu :P www.tibia.com
wczoraj jak bylo was 25 wbilem lvlek :( loot g arm 8x ss 2x b robe
jeszcze zarobilem xD
btw czemu wczoraj turtyle nie wyskoczyli na open ? bylo nas 20 was 25 :( i sie baliscie
dzis fosfik malo nie padl jak s*******al to beka byla ;p fuksa mial bo z***alem ww zrobilem zamiast do shyuana ggogog napisalem to do kolegi
i m wal znikl ;P
[<:Wuberto:]
15-11-2005, 15:02
valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota? :confused: ; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial :o taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne :D p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles :baby: mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; ;) )
15-11-2005, 15:04
sry za 2 posty male problemy z netem ; ]
Medivh Shady
15-11-2005, 15:51
Wreszcie odrobiłeś gratz lota.
A co miał robić Fosfik stać aż wy go zabijecie -.- ile razy ty uciekałeś z gorszym skutkiem :/.Niewiem dlaczego nie wyszli na open ponieważ nie było mnie cały dzień.
hahah kupilem chara na allegro dobre: D? i moze jeszcze moja stara mi expila co :P? heheheh
']valais ehem zastawno sie ; P jesli jestescie tacy "doskonali" w tibi to czego zabijacie za pomoca bota? :confused: ; ) i to jeszcze cala gildi uzywa jadnego musi byc niezly i sie nie wypieraj ze nie masz bo bylem przy zabicu Xaiderka ... jeszcze na dodatek wyzywasz arrisa jesli taki z niego ciec to czegi mial :o taki wyski lvl ? bo kupil potac na allegro jak ty ? ; ) turtle wygraja ta wojne :D p. mm bravo ze nabiles lvl bo ostatnio tylko je traciles :baby: mam nadzieje ze Lamusini sie wykupi z tej wojny bo jako jedynego go szkoda ; ;) )
heh
po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach
po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;]
po 3 . zal mi takich ludzi jak ty
hehe :P fosfik sie cyka chyba bic
17:59 Aeroxis: ppl who allways wanna fight but fosa says... hey stop!!
heh znowu frag dzis ;] jakis 88 ek padl ;p
nice przez ostatnie 2 tygodnie troche turtlow sie posypalo ponad 10~~ jak nie wiecej a nasz 1 :( 50 lvl
Medivh Shady
15-11-2005, 19:31
:/Co ty piszesz jak pamiętam to jak wy expiliście to kiedy my robiliśmy mass logi i prawie codzienie kogoś zabiliśmy to ty zaraz na forum piszesz że "co z tego i tak odrobimy" -.- no to ci to samo moge powiedzieć odrobimy sobie :/
15-11-2005, 19:41
heh
po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;] w statach
po 2 . last dead xaiderka to bylo 3x ue ;]
po 3 . zal mi takich ludzi jak ty
haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira
patrikozzz
15-11-2005, 20:13
']haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira
Wojna to wojna, oni starają się zabić każdego w miarę możliwości.
']haha xD stary ciebie tez mi zal ;] xaiderek ue 3x ? mmm sd 6x od 3 typow to dla ciebie ue 3x ... mmm .... i co zabijacie jakis low lvl z Turtli wez zabij Fosfika jak juz mowisz ze sie penia bic ;] albo Alunira
haha juz raz alunira zabilem ;]
i xaiderek padl 2 razy raz od combo sd a teraz padl od 3x ue spytaj go jak nie wiezysz omg
Siwy Rogal
16-11-2005, 01:20
Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej..
ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga.
ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza.
/pozdrawiam
Siwy Rogal
16-11-2005, 01:26
heh
po 1 . zobacz ostatni tydzien dwa kto wygrywa ;/ kto ile fragow co i jak ;]
I *** ze w jednym tygodniu wygrywacie fragami, skoro byl czas, w ktorym sam Fosfik mial ich tyle, co wasza cala gildia. Nadal Turtle maja 40+ wiecej.
Prawdopodobnie pomylily mu sie deady, ale nie ******* przynajmniej, ze wtedy co xaider wyszedl 1 sqm z temple poh, i dostal sd od "powietrza" to nie byl bot. "Zabilem alunira" HAHAHAHAHAHAHA. Chiales poweizdiec, "walnalem ostanie sd" ?
O ile to byles ty, a nie Shyan gral valaisem ; ) Mowisz ze nie kupiles chara na allegro? ; D smieszny jestes. Kupiles postac na 100lv (cos kolo tego) i udajesz CfAnIaQa. Myslisz ze masz takie pr0h masah pvp? Mysl dalej..
ps. Nie ******* takich farmazonow, ze bijesz sie 1vs1 z kims, nie wiedzac, ze na 2nd charach, Shyan i inni tylko obgryzaja paznokcie zeby zrobic massloga.
ps2. Fosfik sie cyka open? Ustalcie tylko termin (mowie o weekendzie), a jestem w 100% pewien, ze Turtle sie zgodza.
/pozdrawiam
ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie
nie kupilem chara idjoto
a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy
fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie
Raimel Reaktywacja
16-11-2005, 07:15
Mi się wydaje że kupiłeś tego czara. Prawdziwy Valais by się nie tłumaczył z zabicia kogoś i kupna postaci na allegro . xD
niestety tak bo nie lubie jak ktos mnie w ***a robi umawialismy sie inaczej ;] nie wywiazal sie z obietnicy tym bardziej ze mu dalem 50k boh i kupilem pacc ;] to tylko plecy mam i nie lubie jak ktos zostawia kolegow
Bis... eh, on jest po hacku... jak moze wam pomodz?
Pomagał jak mogl...
:/
Pozatym nigdy nie zapomni co dla niego zrobiliscie....
Odwdzieczy sie, predzej czy pozniej :)
Alren~~
16-11-2005, 16:06
ja *******e ale idjota kuraw nie wiesz pajacu *******ony to nie gadaj czubie
nie kupilem chara idjoto
a alunira to ja zlurowalem i dzieki mnie padl ****o bo all powiedzialem gdzie maja isc bo bieglem ciagle za nim i bilem go ;] i alunir padl 2 razy
fosfi ma 40 + lvle i kozaczy podaj swoj nick jak taki kozak z ciebie
haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ? :]
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni :D
']haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ? :]
odpowiedz latwa bo ez niechce miec kompletnego fra**ra za lidera ; ] i co jest "God of the Era Zero" jedynie przez to ze masz 100 lvl + ale to niedlugo sie zmieni :D
heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;]
16-11-2005, 16:27
heh jak bys byl madry bys zobaczyl na stronce ze u nas jest z 5 liderow ;] i ja jestem tam ;]
mmmm a gdybys ty bardziej pomyslal zobaczyl bys ze glownym liderem jest Lamusini ; ] ty jestes taki dla wzoru lvla :o liderzy powinni tez umiec grac i miec pvp a nie ehem takie jak ty :) nawet na slyera sie nie nadajesz; ]
Rychulec
16-11-2005, 21:50
']haha stary jesli ty taki kozak jest oh i ah dzieki tobie ez wygrywa open i zabija Turtli to dlaczego nie jestes liderem ? :]
LOL?
Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz
Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl :p
tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;]
2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie"
3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada?
4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie
5.papa ide spac
http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html
Fajnei sie keidys tam macrowalo :)
Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra...
17-11-2005, 17:03
tak sobie czytam i mi sie smiac chche z was,
po 1 valais po co wdajesz sie w gupie klutnie,ciagle narzekasz ze cie 99% serwa wyzywa a wiesz czemu,bo brechta robia z ciebie a ty lykasz wszystko;]
2.nikt z was niewie o wojnie tyle co ci co w niej uczestnicza wiec to do tego pana co ustawiac opena z dptf chcial"zamknij sie"
3.ost patrzac z neutralnej pozycji widze ze ez zaczyna byc gora,tak czy siak ani 1 ani 2 nieexpia a kto ciagle pada?
4.zacznijcie rozmawiac kulturalnie a nie prowokowac i sie wyzywac tlumaczyc skad kto ma chara i dodawac gwiazdek w co 2 wyrazie
5.papa ide spac
niom troche masz racji ; ] poprostu valais ma wysoki lvl i zabardzo to rozglasza dlatego all ludzi sie go czepiaja ; ] a on zamiast olac te wyzwiska itp to sie wlacza w klutnie , w tym jest racja ; o
17-11-2005, 17:07
LOL?
Dla pozoru lvla patrz co wogóle gadasz
Falain jest Slayerem a ma wyższy lvl :p
mmmm tylko falain byl na poczatku w Ciasteczkowy Potworach , dopiero jak gildia sie rozpadla dolaczyl do ez i chyba tak odrazu nie powinien byc jednym z "God of the Era Zero"
http://rapidshare.de/files/7763546/muhaha_lala.JPG.html
Fajnei sie keidys tam macrowalo :)
Pozdo dla Wieśka jesli jeszcze gra...
;p to nie ten owner macrowal;)
Siwy Rogal
18-11-2005, 12:03
@Notop
Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.
@Valais
"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"
/pozdrawiam
[QUOTE=Siwy Rogal]@Notop
Na pewno masz troche racji, ale nie zwrociles chyba uwagi na to, ile EZ sie wykupuje. I to nie tlyko te "noobki" co siedza w pz, i pisza na forum "y0 y0 my ez mastah turtle dead pls fosfik nob ehuahuea". Wiec zastanow sie drugi raz, kto wygrywa.
@Valais
"Nie kupialem chara na alegro". " OK ". Kazdy, kto choc troche wie co i jak na Arcani, wie ze kupiles. To tak samo jakbys powiezdial "Nie, Shyan nie mial wjazdu na Sheriffa i Morximala". Taki jestes pr0? Pamietam jak padles w jakis glupi sposob (juz nie pamietam jak) i odszedles/wy***ali cie z ez : D I co, mysisz ze jestes taki SuUPErOfY, ze szapnujesz przed noffkamina forum? Na tibia.com, to boisz sie nawet posta pisac, bo zawsze potem cie wysmiewaja. "IDJOTA"
heh smieszny jestes ;] noob jestes i tyle ;] padlem ale zabijam ;] mam ponad 20 fragow . i zobacz ile wczesniej turtlow zaplacilo i puzniej wrucilo czy cos wiecej turtlow zaplacilo i wiecej lvli z kad wiesz ze ci co od nas zaplacili nie zrobia lvli i nie wruca :D ?
mysl se o mnie co chcesz mam wy***ane na to jak i na ciebie ;]
18-11-2005, 13:26
ta napewno wroca ; ] haha ledwo kase znalezli zeby sie wykupic i juz nabijaja 5 lvl i do ez wracaja ; p stary sam sie zastanow pol ez by juz sie wykupilo ale nie macie kasy ani nic i jeszcze w dupe dostajecie i udajecie ze jest inaczej :D
patrikozzz
18-11-2005, 13:34
Moim zdaniem zazdrościcie Valaisowi lvla i tyle xD
Medivh Shady
18-11-2005, 17:02
Ty tylko od noobów umiesz wyzywać:/ on i sua mówi o tobie 100% prawde.
Przemyśl sobie troche co piszesz i jak się zachowujesz:/Nie umiesz przyznać się do błędu.Nie twierdze też że jestem ideałem. :/
']ta napewno wroca ; ] haha ledwo kase znalezli zeby sie wykupic i juz nabijaja 5 lvl i do ez wracaja ; p stary sam sie zastanow pol ez by juz sie wykupilo ale nie macie kasy ani nic i jeszcze w dupe dostajecie i udajecie ze jest inaczej :D
nie boj sie maja jak cos to ja pomoge ;] zobacz w moim domq ile kasy lezy ;]heheh + itemy runy
kulak ale sie wozisz ;d
olej lepiej tych co 20lvl mecza w 3 mc'e a pluja sie jakby miali pojecie o czym temat jest =]
lepiej kup pacca komu obiecales -.-'
//heptan // umba <3
ale wy jestescie ... juz nie mowie kto jak sie chccecie powyzywac to sie wyzywajcie na pw !!
19-11-2005, 10:14
Moim zdaniem zazdrościcie Valaisowi lvla i tyle xD
mmm bardziej to mi szkoda takiej postaci na takiego ownera :( moze umie grac ale napewno nie sorcem ani palem ; ]
']mmm bardziej to mi szkoda takiej postaci na takiego ownera :( moze umie grac ale napewno nie sorcem ani palem ; ]
widocznie umiem jak wbilem taki lvl :p i mialem jeszcze wczesniej 80 mastera na elysi jeszcze pisze o mnie i jestem slawny na tibi.pl :P bo jako jedyny zabilem elahriona z elysi ten ktory thundera wylotowal ;]
ty pewnie masz jakis 20 lvl i kozak w mordzie ;p
19-11-2005, 17:03
widocznie umiem jak wbilem taki lvl :p i mialem jeszcze wczesniej 80 mastera na elysi jeszcze pisze o mnie i jestem slawny na tibi.pl :P bo jako jedyny zabilem elahriona z elysi ten ktory thundera wylotowal ;]
o jaaa ... ale ty mocny ; ] a moze nie ty tylko 2 owner valaisa a moze wtedy na tobie ktos z ez byl online o.O ? i nie wiem kto tu kozak w mordzie , kiedys sie spotkalismy mialem 50 lvli mniej a i tak nie potrafiles mnie zabic na arcani ;o i potem waliles te tanie wykrety ; ]
przestan sie osmieszac z tym co robisz/zrobiles.kazdy wie i widzi al szpanujesz juz pzresadnie,pozatym z tym ze nieumisz sie przyznac do czegokolwiek i jakiegokolwiek bledu to prawda,za to masz opinie jaka amsz.a ktos za***ista uwage walnol chyba wyzej,moze i char za***isty ale gorzej z ownerem;]
tym slodkim akcentem konczymy dzisiejsze pzredstawienie
wyloozujcie narazie i ez i dptf ma szanse choc bez botow po update wiadomo ze swe lepsze;]
a bis zes dostal wiec ?;p
[QUOTE=Siwy Rogal]@Notop
@Valais
heh smieszny jestes ;] noob jestes i tyle ;] padlem ale zabijam ;] mam ponad 20 fragow . i zobacz ile wczesniej turtlow zaplacilo i puzniej wrucilo czy cos wiecej turtlow zaplacilo i wiecej lvli z kad wiesz ze ci co od nas zaplacili nie zrobia lvli i nie wruca :D ?
mysl se o mnie co chcesz mam wy***ane na to jak i na ciebie ;]
wiekszosc fragow masz jako 1 name, wiec wiadomo ze najwiecej dmg zadajesz bo biggest sorc.. btw uwielbiam twoje teksty prawie " ooo prawie za***alem fosfika" "ooo prawie to" "ooo prawie tamto" skoncz :D
Master Wacek
20-11-2005, 09:04
Ello, nazywam sie Master Wacek. Dlaczego Master Wacek ...? Juz wam mowie >>> mianowicie moj rl kumpel ma na imie Wacek i zawsze powtarza ''I`m good and helpfull MASTER" w ten sposob powstal moj nick MASTER WACEK !
Gralem na Arcani prawie od poczatku ( nigdy nie mialem pacca ale zawsze marzylem zebym bym MASTER SORK ). Zrobilem 38 lvl i 53 mlvl<byl to jeden z lepszych m-leveli na Arcani ) Zaczalem pkowac jak padlem na 38 lvlu - zabil mnie 28 Elder Druid. Mialem wtedy white skula bo bylem na zamku, bylo duzo potworkow i uzylem runke GFB o duzej sile razenia. Nie mialem wtedy ani 1 sd tlyko hmm i kilka GFB. Mialem male lagi i w pewnym momenci dostalem laga gdy lag sie skonczyl bylem juz w temple ;/. Tak sie wtedy WPIENILEM (spadl mi mlvl na 51 i lvl na 36;/). Kupilem bp manaskow przywolem 2 fire elementale i zaczalem pekowac. Zabilem 3 jakis noobow pod dp cos 20 lvle nawet lota nie sprawdzalem. Zobacyzlem 38 knighta i zaczalem go naparzac >> padl podchodze do ciala a tam bright sword , c-shield i bp uh! szybko wyslalem to do dp. Potem zbailem jeszcze kilka osob i wskoczyl mi RS ;]. Gdy gonilem jakiegos palla to wpadl do Ab'dendriel jakis wyzszy lvl i ubil mnie;[ Mialem potem tylko 35 lvl i 50 mlvl :> Kilka dni bylem retired. Lecz nudzilo mi sie i zaczalem pkowac zabilem kilku osobnikow ale zawsze pod donic skula padlem. Kiedy juz byl tlyko 30 lvl a mlvl ok 43 zaczalem robic walki ( do dzis) tym bsem ktorego wylotowalem ztego 39 knight ;] Bs byl wtedy drogi i kosztowal cos okolo 25k. Przez pierwszy tydzien wywalowalem ludzi na ponad 100k :P a potem zaczalem znowu pkowac az do 18 lvla :P. Teraz caly czas siedze w Ab w dp i waluje ludzi na bsa ! Niektorzy na 85 lvlu daja sie wywalowa ahhaha noob? W calej mojej karierze wywalowalem okolo 300k? 15 fs , kilka k armow, roznych shieldow , runek itp. i to by bylo na tyle... cYa =]
Chcialbym jeszcze dodac, ze LINDLAY jest najwiekszym NOOBEm jakiego znam !!!
"Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarde." czyli dla LInd~ pogarda FOREVER !!! :D :] :p :) ;)
Ello, nazywam sie Master Wacek. Dlaczego Master Wacek ...? Juz wam mowie >>> mianowicie moj rl kumpel ma na imie Wacek i zawsze powtarza ''I`m good and helpfull MASTER" w ten sposob powstal moj nick MASTER WACEK !
Gralem na Arcani prawie od poczatku ( nigdy nie mialem pacca ale zawsze marzylem zebym bym MASTER SORK ). Zrobilem 38 lvl i 53 mlvl<byl to jeden z lepszych m-leveli na Arcani ) Zaczalem pkowac jak padlem na 38 lvlu - zabil mnie 28 Elder Druid. Mialem wtedy white skula bo bylem na zamku, bylo duzo potworkow i uzylem runke GFB o duzej sile razenia. Nie mialem wtedy ani 1 sd tlyko hmm i kilka GFB. Mialem male lagi i w pewnym momenci dostalem laga gdy lag sie skonczyl bylem juz w temple ;/. Tak sie wtedy WPIENILEM (spadl mi mlvl na 51 i lvl na 36;/). Kupilem bp manaskow przywolem 2 fire elementale i zaczalem pekowac. Zabilem 3 jakis noobow pod dp cos 20 lvle nawet lota nie sprawdzalem. Zobacyzlem 38 knighta i zaczalem go naparzac >> padl podchodze do ciala a tam bright sword , c-shield i bp uh! szybko wyslalem to do dp. Potem zbailem jeszcze kilka osob i wskoczyl mi RS ;]. Gdy gonilem jakiegos palla to wpadl do Ab'dendriel jakis wyzszy lvl i ubil mnie;[ Mialem potem tylko 35 lvl i 50 mlvl :> Kilka dni bylem retired. Lecz nudzilo mi sie i zaczalem pkowac zabilem kilku osobnikow ale zawsze pod donic skula padlem. Kiedy juz byl tlyko 30 lvl a mlvl ok 43 zaczalem robic walki ( do dzis) tym bsem ktorego wylotowalem ztego 39 knight ;] Bs byl wtedy drogi i kosztowal cos okolo 25k. Przez pierwszy tydzien wywalowalem ludzi na ponad 100k :P a potem zaczalem znowu pkowac az do 18 lvla :P. Teraz caly czas siedze w Ab w dp i waluje ludzi na bsa ! Niektorzy na 85 lvlu daja sie wywalowa ahhaha noob? W calej mojej karierze wywalowalem okolo 300k? 15 fs , kilka k armow, roznych shieldow , runek itp. i to by bylo na tyle... cYa =]
Chcialbym jeszcze dodac, ze LINDLAY jest najwiekszym NOOBEm jakiego znam !!!
"Dla ziomów szacunek, a dla frajerów pogarde." czyli dla LInd~ pogarda FOREVER !!! :D :] :p :) ;)
moj UHmaker mial 56mlvlv a twoj 52 jest niczym to tak ja chcialem dodac;p
Gralem na Arcani prawie od poczatku ( nigdy nie mialem pacca ale zawsze marzylem zebym bym MASTER SORK<tu juz myslalem ze zawsz chciales byc Master Wackiem)XD
Lind,a ja prawie wygrałem z Olkiem we flagi sapera;P.
nie lepiej jak ty wyjsc z wojny jako leader ;] taka prawda gdybyscie mieli jaja i nie wyszli to juz by bylo po war ;]
Siwy Rogal
20-11-2005, 16:10
@Valais Czasem zastanawiam sie, czy ty sobie naprawde zartujesz, czy rzeczywiscie jestes takim idiota. I co, ty mowisz ze "masz jaja" bo padales jak idiota i nie zaplaciles? Zobacz, Notop ma WIELU kolegow w DPFT, wiec po *** ma walczyc z kumplami? I co supeh masterze? Ty jestes taki boski? A jak padles jak cipa, i odszedles z EZ? 100% ci Shyan pranie mozgu zrobil potem, i dla tego wrociles. I przestan pisac teksty w stylu "hehe prafie zapilem fosfka hehe" lub
"zabilem alunira" bo SAM jestes w stanie zabic ledwo 50 srocka jednym hotkeyem.Mozesz byc "slawny" na tibia.pl gdzie 75% ludzi czytajacych ten temat nie wie o co chodzi, ale dla mnie i ( i 90%) Arcani, i tak pozostaniesz idiota, 16 latkiem zachowujacym sie jakbys mial gora 10 lat. Zgin, przepadnij.
Master Wacek
20-11-2005, 17:21
Siwy wez sie zamknij> Valais bardzo dobrze mowi !!! ;* ERA ZERO FOREVER
A co do Sua to co mnie obchodzi jaki twoj uhmayker mial mlvl?
I po pierwsze ja mailem 53 a nie 52 mlvl chyba Ci sie cos pomylilo albo czytac nie umiesz !!!
A po 2 to ty ten mlvel robiles wtedy jak byla wojna i na Sua sie prawie noobku nie logowales !!! X( . Dopiero jak zaplaciles to zaczales porzadnie grac !!! I co dlaczego sie nie logowales co bajales ze ktos cie ubije ? To po co w ogule dolanczales do era? i zostawales liderem ... to byl wstyd jak odchodziles jako lider z era !! wez za przyklad glupiego Fosfika ! On jakos nie odzszedl, nie boi sie porazki w stosunku do ciebie :D
To all co chcialem powiedziec :]
Nie zmienia to faktu, ze LINDLAZ jest noobem !!!
ja noobem ;< ? nou plyz ;< Lamu a ja PRAWIE uwiezylem ze swe ma rl life xD
Siwy wez sie zamknij> Valais bardzo dobrze mowi !!! ;* ERA ZERO FOREVER
A co do Sua to co mnie obchodzi jaki twoj uhmayker mial mlvl?
I po pierwsze ja mailem 53 a nie 52 mlvl chyba Ci sie cos pomylilo albo czytac nie umiesz !!!
A po 2 to ty ten mlvel robiles wtedy jak byla wojna i na Sua sie prawie noobku nie logowales !!! X( . Dopiero jak zaplaciles to zaczales porzadnie grac !!! I co dlaczego sie nie logowales co bajales ze ktos cie ubije ? To po co w ogule dolanczales do era? i zostawales liderem ... to byl wstyd jak odchodziles jako lider z era !! wez za przyklad glupiego Fosfika ! On jakos nie odzszedl, nie boi sie porazki w stosunku do ciebie :D
To all co chcialem powiedziec :]
Nie zmienia to faktu, ze LINDLAZ jest noobem !!!
ty wogole grasz na arcani czy w sapera bo ci mama niepozwala? bo ja widze ze ty neiwiesz co sie wogole dzieje?
po 1. to valains wylazil z 4 razy z EZ bo puszczal fohy z powodow takich ze mial gupie pomysly ktore byly niedozrealizowania a gdy mu to sie powiedzialo to sie obrazal"
po 2. niezapomnij ze owjna byla z powodu PA jakie robily 7 osob( z czego 4 sie zgodze ze przeginaly pale) w szczegolnosci bis ktoremu wielokrotnie zwracalem uwage !!.
po 3 co ja gram teraz duzo? 50-200k expa dziennie to duzo? chyba neiwidziales ile robilem wczesniej wiec wyjdz,niegram bo mam sprawy w rl i neimoge siedziec przy kompie 6h dziennie i expic, to ze mam wlaczona tibie i stoje se afk przez 3h neiznaczy sie ze expie popatrz lepiej zanim zaczniejsz cos gadac
po4 moj maker byl 12 w mlvlv nie ze nim gralem jak byla wojna ale robilem nim uhy ciagle wiec te twoje 53 sa...zalosne
po 5 dolaczylem sie do EZ a w sumie mnie dolaczono gdyz ja chcialem zostac w CN ale mnie namowili,a z racji swojego rozsadku jaki mam zostalem wybrany na lidera( nikt sie niespzreciwial wiec cos chyba w tym musialo byc)
a po 6 jak neiwiesz przestan piep***,zachowjesz sie jak valais a mi to nieimponuje,wrecz przeciwnie,
@valais
moze i niemam jaj,ale mam rozum to po 1
po 2-gie p stormem moge trole bic,
a po 3 gdy mielismy wygrana w reku i mwoilem co tzreba zrobic aby dokonczyc sparwe woleliscie sluchac kazdy siebie,jak zaznaczyles niema ot jak byc liderem i wyjsc,tak tylko ze jako lidera mnie neisluchaliscie a szczegolnie ty oraz twoje gupie pomysly
ps3 polatamy??
(na te slowa ja i wrotka i kilku innych osobnikow spadamy z krzesla ze smeichu)
aha jeszcze 1 maly szczegol
ja mailem wybor,ty go niemasz....
taki jak i ty miales wybor w poprzedniej wojnie i zaplaciles..
i po ostatnie jak piszesz cos o ownerach chara napisz
"nietwoja sprawa" ale niepisz"ja jestem 1 i jedynym ownerem" bo to zalosne
Master Wacek
21-11-2005, 07:03
Dobra nie popisuj sie ;/ ! X(
To dlaczego Sua nie robiles runek w czasie wojny tlyko teraz afkujesz i runy robisz? Przez wojne to moze by ci jakis m-level wskoczyl... ehh ok ! :baby:
Dobra nie popisuj sie ;/ ! X(
To dlaczego Sua nie robiles runek w czasie wojny tlyko teraz afkujesz i runy robisz? Przez wojne to moze by ci jakis m-level wskoczyl... ehh ok ! :baby:
bo w pz mana nierosnie?
dalej mysl
mowisz ze jestes taki wspanialy i wogule ;] i ze moje pomysli do bani czy cos tam;] zauwaz to ze miales 0 fraga majac takie dmg ;]
taka prawda ze tylko w mordzie hardy jestes a na tibi nic nie potrafisz zrobic ;] bales sie wojny i wyszles prosty powod;]
i dzieki moim pomyslom nie raz w turtles padl ;] ty jako leader miales 0 pomyslow i 0 fragow gz ;p
Master Wacek
21-11-2005, 09:55
GRATZ !!! :cup: :blazen:
Medivh Shady
21-11-2005, 10:31
Fragi nie przesadzaja o tym czy ktos dobrze gra czy nie wiec .....
Jak miałeś super pomysły to czemu ich nie zrobiliście napewno shayan i reszta ludzi zgodziła by sie i Sua by miała mało do gadania :/ Poprostu niechcieli bo były nie do zrealizowania -.-
mowisz ze jestes taki wspanialy i wogule ;]
moze nie wspanialy ale przynajmniej mysle,
ps. wogóle a nie wogule
i ze moje pomysli do bani czy cos tam;] zauwaz to ze miales 0 fraga majac takie dmg ;]
taka prawda ze tylko w mordzie hardy jestes a na tibi nic nie potrafisz zrobic ;] bales sie wojny i wyszles prosty powod;]
i dzieki moim pomyslom nie raz w turtles padl ;] ty jako leader miales 0 pomyslow i 0 fragow gz ;p
zalosny jestes,daj mi ue a pogadamy, pozatym bede teraz wredny ale wkoncu sie odczepisz odemnie
ja chara zrobilem od 0 i poswiecilem mu duzo wiecej czasu niz ty gdy dostales go wiec wiesz;]
a po 2 ja mialem dobre pomysly ale takie dzieci jak ty myslac ze sa mastah jol jol ziomale hwdp jol jol jol niesluchaly sie, padles 4 razy dopiero zaczeles myslec,morx za 3 razem choc moze w tii juz myslisz ale dalej zachowujesz sie jak bachor
ps. zejdz zemnie bo niejestes dla mnie wystarczajaco dobrym ownerem do za***istego chara jaki posiadasz
Ja też tu byłem miód i wino piłem.
Czytacie to co piszecie? Bo to piszecie jest głupsze niż to co ja napisałem na górze:P
Morximal
21-11-2005, 13:53
moze nie wspanialy ale przynajmniej mysle,
ps. wogóle a nie wogule
zalosny jestes,daj mi ue a pogadamy, pozatym bede teraz wredny ale wkoncu sie odczepisz odemnie
ja chara zrobilem od 0 i poswiecilem mu duzo wiecej czasu niz ty gdy dostales go wiec wiesz;]
a po 2 ja mialem dobre pomysly ale takie dzieci jak ty myslac ze sa mastah jol jol ziomale hwdp jol jol jol niesluchaly sie, padles 4 razy dopiero zaczeles myslec,morx za 3 razem choc moze w tii juz myslisz ale dalej zachowujesz sie jak bachor
ps. zejdz zemnie bo niejestes dla mnie wystarczajaco dobrym ownerem do za***istego chara jaki posiadasz
Zabawne te komentarze bo ani Sua mea ani Valais ani JA nie zrobilismy chara w 100 % :) oczywiscie nie znam turtla ktory by solo gral od poczatku bo nawet fosfik nie gral sam ( oczywiscie nikt z turtli w to nie uwiezy) poniewaz Fosfik zaczol sie zadawac z polakami dopiero po 50 lvlu w kazdym razie Valais troche przesadasz a Sua jak zwykle tylko gadasz sorry ze to powiem ale ty od zawsze gadasz nic nie robisz , pokazales to juz nie raz chocby wtedy kiedy mowiles zanim EZ zrobilismy ze za 3 miechy bedzie wojna z DFPT. Jakby wrzyscy tak zachowywali sie jak ty to wrzyscy na swiecie mieli by bol glowy od sluchania glupot a swiat stanol by w miejscu ;]
Zabawne te komentarze bo ani Sua mea ani Valais ani JA nie zrobilismy chara w 100 %
yyy jakies nowe fakty ,niewiedzialem ze ja neirobilem sam;p ale dzieki ze mnie powiadomiles;] kurde normalnie zastanawiam sie teraz jakim jak charem przechodzilem rooka jak nie sua??;p
ps juz sie wyjasnilo zal dupe scisnol neiktorych ze mi loty ktos inny spzredawal a ja expilem
rofl
15:16 Morximal: dobra
15:16 Morximal: odezwij sie jak dorosniesz
15:16 Morximal: ignore
HAHAHAHHA(spada z krzesla)HAHAHAHAHA
Telupeje
21-11-2005, 23:24
Lind,a ja prawie wygrałem z Olkiem we flagi sapera;P.
Prawie robi wielką różnicę.
xDDDDDDDDDDD
moze jestem jaki jestem ale nie jestem cipka bez jej tak jak ty o tylko mowic umie a nic nie robi ;] dobrze morx powiedzial ;]
moze jestem jaki jestem ale nie jestem cipka bez jej tak jak ty o tylko mowic umie a nic nie robi ;] dobrze morx powiedzial ;]
majac ue dalbys chara 20 llv debilowi etz by kogos zabil;]
majac ue dalbys chara 20 llv debilowi etz by kogos zabil;]
heh ilu ludzi z ue na wojnie zabilem ? 2-3 max lol;] a mam 20 cos fragow ;]
a majac sua twoj lvl i moc sd mozna naprawde duzo zrobic ;] i nie zapominaj ze paraliz sie przydaje :> na akcjach czesto by sie przydal jak by ktos s*******al od nich ;]
Nie rozumiem dlaczego caly czas sie sprzeczacie kazdy ma prawo decydowac o sobie i inni powinni uszanowac ta decyzje.
Przestancie sie nawzajem obrazac bo to do niczego nie prowadzi bierzcie przyklad z Lamusa i Lindlay. Ja osobiscie rowniez spotkalem sie z wieloma opiniami na moj temat po tym jak odszedlem i to bardzo negatywnymi jednak mimo wszystko przemilczalem to (wpuscilem jednym uchem a wypuscilem drugim ) . Stracilem ponad 4 mln k expa ale to nie zniechecilo mnie do dalszej gry i nadal staram sie zyc w zgodzi z innymi.
pozdro dla all i mam nadzieje ze czytajac nastepnym razem forum nie bedzie juz wiecej oskarzen i obelg pod adresem innych graczy a tylko konstruktywna krytyka :)
Zycie Jest Jak Dziwka.... Zawsze Sie Pier-do-li... :p
Jezeli jezeli widzisz widzisz podwojnie podwojnie to znaczy to znaczy ze brak ze brak ci sexu ci sexu... :)))
Tja,mój i Linda dialog
Lamusini:Czesc Lind
Lindlay:******* SIE *****IE
Lamusini:Co tam?
Lindlay:wylacz Bota
Lamusini:niemam bota
Lindlay:Ale twoja gildia ma
Lindlay:Nienawidze was ****a
Lindlay:Spalic swe
Lamusini:****a po***any jestes
Lindlay:Olcio plzzz graj na Arcani
Lamusini:XDDD
Lindlay:Ci co odchodzą z dpft itak są nie potrzbeni
Lamusini:Boicie sie lac jak was 10 niema wiecej od nas
a jak pz campi to "******* SIE LAMO" itka wkolko.Ale ja tam Linda serio nie biore wtym co gada,kocham świra jak brata:P....Itak codziennie ;)))
Tja,mój i Linda dialog
Lamusini:Boicie sie lac jak was 10 niema wiecej od nas
z tego co wiem przedwczoraj bylo 33 dptf i 25ez i tez dptf neiwyszlo ;]
A wczoraj?XD...nas 9 ich 30,n/c.xDD
Medivh Shady
23-11-2005, 07:22
Jak mi wiadomo to przedwczoraj 4 EZ padło więc jak nie mogliśmy wyjść ?? :/
Telupeje
23-11-2005, 12:10
Musi byc 10 więcej więc 2 turtli zabralko; /
Lindlay cioto gdzie bylas?xDDDDDDD
wyglada na to ze masz troche slabe informacje..
asdasdsfgkajfsgkdsfkjgsdk edited
wyglada na to ze masz troche slabe informacje..
mam dobre bylem na expie i mi pisali ze sie bitwa jakas szykuje a po 2h ze neiwyszliscie pomimo ze bylo was wiecej.no ale mi to ryba
mam dobre bylem na expie i mi pisali ze sie bitwa jakas szykuje a po 2h ze neiwyszliscie pomimo ze bylo was wiecej.no ale mi to ryba
jak my wtedy 4 z ery zabilismy
Medivh Shady
23-11-2005, 15:29
Tak właśnie każdy gada i zawsze wychodzi na to że Turtle boją się wyjść ,jak czasami jest wogle inaczej -.-!!
Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD
Telupeje
23-11-2005, 15:54
Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...
Nie pyskuj su,ko bez bota!xDDDDDDDD
but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD
ROTFLxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
23-11-2005, 18:01
Medivh kotq;)...zalgoowaliscie sie i poszlsicie wszysyc na ankh,nas bylo chyba 20 online,z czego polowa nie mgola dojsc bo zablokowaliscie nam wszystkei drogi.I was było 2 x tyle,my nie boimy sie walczyc outnumbered:P...but whatever ide sprawdzac do kuchni bo mi ziemnaiki wikipią.xDDD
stary popraw sobie vipy xD pewnie masz 20 vipow z ez a reszta to Turtle xD i potem sie dziwisz ze Turtli jest 2x wiecej xD
od tego nie sa vipy tylko stronka jest ;] kto ilu online i jakie nicki ;]
Drazharm
23-11-2005, 19:14
Hail Era Zero!
Zolwie fosfika do akwarium kur.. precz
:D
Drazharm
23-11-2005, 19:16
ty tu synku nie masz prawa glosu jako ze w chu.. zrobiles swoich kumpli z ktorymi wlaczyles
pamietam jeszcze jak grales na haotaru tamoe na azurze haha
;) siema turon moze napiszesz cos ciekawego :)))
Turon De'Galx
23-11-2005, 20:49
;) siema turon moze napiszesz cos ciekawego :)))
Witam ;)
Oprócz tego , że według mnie Ci co odeszli z wojny to ich sprawa i nie ma co im tego wypomniać bo to tylko gra. Sua odszedł jako lider jego sprawa może nie umiał sprostać na tym stanowisku ;p , może zaistniały inne przyczyny ale to jego sprawa ,że odszedł . Vorith chciałby zostać pierwszym palkiem 200 lvl lecz wojna mu tu utrudniała więc odszedł ... Nie można zmuszać do wojny . Najprawdopodobniej jak by nikt nie odszedł z Era Zero to już by było po wojnie no ale stało sie inaczej ;) To chyba wszystko ... :P
23-11-2005, 21:10
od tego nie sa vipy tylko stronka jest ;] kto ilu online i jakie nicki ;]
uuu to ty umiesz takie tricki ? ; ] chyba jestes jadnym na 30 ez , ktory cos takiego potrafi :D
ty tu synku nie masz prawa glosu jako ze w chu.. zrobiles swoich kumpli z ktorymi wlaczyles
pamietam jeszcze jak grales na haotaru tamoe na azurze haha
a panowi kanciarzowi podziekujemy,wystarczy ze smieciem byles i jestes;]
ps. wracaj na azurke
hehheheh mam kupe smiechu z dzisiejszego dnia ;p era se caly dzien expila :P
turtle zrobili mass loga na ank ;p nie zabili nikogo ;p i mowili chodzcie na open battle kazdy z turtlow mowil ze chca sie bic open na ank :D wpadlismy na ank
zbieralismy sie do kupy turtle wpadaja po nas wyszlismy odrazu zaczelismy ich bic i sie schowali do pz :D i mowili ze nie beda walczyc bo nie maja knoghtow hahah :D omg chcieli battle i odechcialo im sie :D i jeszcze padl od nich jeden typek :D Hunter Steel :D heheh bekaaaa....
HAIL ERA ZERO !! :D
Telupeje
23-11-2005, 23:20
00:09 Lindlay: lol
00:09 Lindlay: bez knighta?
00:09 Lindlay: stul pysk
00:09 Lindlay: je.bana
00:09 Lindlay: dzi.wko
00:09 Lindlay: hu.ju su.ko
00:09 Lindlay: szmato
00:09 Lindlay: na open battle ?
00:09 Lindlay: z po hu.ju
00:09 Lindlay: nam 90 ?
00:09 Lindlay: jak wy macie online
00:09 Lindlay: buza, corala, falaina
00:09 Lindlay: to hu.ja by nam
00:09 Lindlay: dal alunir
00:10 Lindlay: aldius facc
00:10 Lindlay: :/
00:11 Lindlay: ignore perm
00:11 Lindlay: sorry
00:11 Lindlay: kazdy z ez dostaje
Co za noob!!!!!xDDDDDDDDDDDDDDDDD
omg.dobre;]
Oryginalnie napisane przez Lindlay
00:09 Lindlay: lol
00:09 Lindlay: bez knighta?
00:09 Lindlay: stul pysk
00:09 Lindlay: je.bana
00:09 Lindlay: dzi.wko
00:09 Lindlay: hu.ju su.ko
00:09 Lindlay: szmato
00:09 Lindlay: na open battle ?
00:09 Lindlay: z po hu.ju
00:09 Lindlay: nam 90 ?
00:09 Lindlay: jak wy macie online
00:09 Lindlay: buza, corala, falaina
00:09 Lindlay: to hu.ja by nam
00:09 Lindlay: dal alunir
00:10 Lindlay: aldius facc
00:10 Lindlay: :/
00:11 Lindlay: ignore perm
00:11 Lindlay: sorry
00:11 Lindlay: kazdy z ez dostaje
Hrhr... fragment mojej i Linda rozmowy.XD.Ja już pewny byłem że walka będzie;p.Sciągnełem luda z innych serwerów a dpft itak do pz,lolazo
mnie wczoraj lind jak massloga zrobili spamowal zebysmy wyskoczyli z nimi na open ;d i wyskoczylismy a oni do pz wskoczyli :D hahah
11:25 Damoon: listen
11:25 Valais: utani gran hur
11:26 Damoon: my friend is a Gm
11:26 Valais: and?
11:26 Damoon: he will put us
11:26 Damoon: me and u
11:26 Damoon: 1 place
11:26 Valais: ok
11:26 Damoon: and we fight
11:26 Damoon: ok?
11:26 Valais: k
11:26 Damoon: noone can come
11:26 Damoon: no dpft
11:26 Damoon: no era
11:26 Valais: kk
11:26 Damoon: wait for him to log on msn
mowie do niego dawaj solo :D ao n takie teksty lol
11:25 Damoon: listen
11:25 Valais: utani gran hur
11:26 Damoon: my friend is a Gm
11:26 Valais: and?
11:26 Damoon: he will put us
11:26 Damoon: me and u
11:26 Damoon: 1 place
11:26 Valais: ok
11:26 Damoon: and we fight
11:26 Damoon: ok?
11:26 Valais: k
11:26 Damoon: noone can come
11:26 Damoon: no dpft
11:26 Damoon: no era
11:26 Damoon: wait for him to log on msn
mowie do niego dawaj solo :D ao n takie teksty lol
nie no o nowym ownerze damoona sie niema co wypowiadac w kategoriach "powzani ludzie";]ale atk to jest jak sie chara kupuje/dostaje gdy samemu by sie zrobilo max 50 lvl(niedotyczy tylko damoona)
Master Wacek
24-11-2005, 13:45
Witam, witam ^.^
Na poczatek taki rodzinny kawal;
Koles posuwa typiare, jedzie ja, jedzieee , wszytko dobrze bylo, znala dobre pozycje, po stosunku mowi do niej >> fajna jestes, dupke masz fajna, dobrze sie ruchasz ale CYCKI masz male. Po chwili laska mowi : TATO ale ja mam dopiero 6 lat <male zdziwko & ryba>:| !!! :o
Przejdzmy teraz do rzeczy z rl ---> wczoraj bylem na dysce szkolnej :
Wymiatam tam nieziemsko, podobno bylem krolem parkietu, taniamm, wyrywam dupcie , jedna byla fajna dupcia taka z 1 gim (duze cycki miala). Potem podchodze do laski i powiedzialem jej, ze ma duzy biust a ta z kolanka wyciela mi w jajka ;/ ;( myslalem, ze zrobie kupe ale jakos to przecierpialem i dalej poszedlem na zaloty ;] i wtedy to zaczela sie akcja zapoznalem laske o imieniu Kamila, miala ona dosc duzy tylek ale fajny (jak nie wiezycie to zapytajcie sie CLAWIUSa to ziomek z rl, widzial ta panienke)
To na tyle co bym chcial wam opowiedziec ! xD
"Dla ziomow szacunek, dla LINDLAYow pogarda forever " !!!
Lindlay nie wypowiadaj sie na forum bo wioche robisz noobie ;/
Cya...
hehheheh mam kupe smiechu z dzisiejszego dnia ;p era se caly dzien expila :P
turtle zrobili mass loga na ank ;p nie zabili nikogo ;p i mowili chodzcie na open battle kazdy z turtlow mowil ze chca sie bic open na ank :D wpadlismy na ank
zbieralismy sie do kupy turtle wpadaja po nas wyszlismy odrazu zaczelismy ich bic i sie schowali do pz :D i mowili ze nie beda walczyc bo nie maja knoghtow hahah :D omg chcieli battle i odechcialo im sie :D i jeszcze padl od nich jeden typek :D Hunter Steel :D heheh bekaaaa....
HAIL ERA ZERO !! :D
No Valais to mogliscie troche szybciej przyjsc my czekalismy na ank wy sie nei ruszaliscie dopiero jak do pz wracalismy to juz polowa w pz byla i wy wyskoczyliscie i zaczeliscie bic tych co jeszcze w pz nie byli..
Amas Impio
24-11-2005, 14:31
Keathor nie pier~ głupot, chcieliście walki mogliście poczekać dłużej lub przyjść (czekaliśmy na was), poprostu wystraszyliście sie gdy nas bylo juz 30+ online. To nie jest tak jak myślisz, że przyjdziemy w składzie o 20 mniejszym od was.. Też musimy mieć czas na zebranie ekipy? Nie jest tak? Po drugie gdy biegliście przed dp, niektórzy EZ co byli na przodzie zrobili PZ locka i co? Było tylko słychać jak wasi krzyczeli "GO PZ, PYRAMIDS" etc. n/c
Amas~
Keathor nie pier~ głupot, chcieliście walki mogliście poczekać dłużej lub przyjść (czekaliśmy na was), poprostu wystraszyliście sie gdy nas bylo juz 30+ online. To nie jest tak jak myślisz, że przyjdziemy w składzie o 20 mniejszym od was.. Też musimy mieć czas na zebranie ekipy? Nie jest tak? Po drugie gdy biegliście przed dp, niektórzy EZ co byli na przodzie zrobili PZ locka i co? Było tylko słychać jak wasi krzyczeli "GO PZ, PYRAMIDS" etc. n/c
Amas~
No kur**a czekalismy ale kilka osob musialo wracac.. to wracalismy i jak juz w ank wszyscy sie porozchodzili to wy zaatakowaliscie.. A jak wczesniej wy chodzicie gadacie ze nie chcemy sie bic czekacie na ank, a jak wpadniemy to polowa od was wyloguje polowa w pz i co wtedy?? Jakas afere robimy z tego na forum? ze sie wydygaliscie? n/c! Pisac to wy duzo umiecie...
Medivh Shady
24-11-2005, 14:41
OMG :D cały dzień :D expiliście że aż :D 0 expa zdobyłeś :o niezły jesteś :D :D :D
wez pomysl zrobniliscie mass i mowicie chodzcie sie bic
to chyba logiczne ****a ze trzeba zebrac sie wszyscy musza z expa wrucic i ****a w jednym miejscu sie spotkac
to bylo trzeba chyba chwile poczekac co ?
lol
wez pomysl zrobniliscie mass i mowicie chodzcie sie bic
to chyba logiczne ****a ze trzeba zebrac sie wszyscy musza z expa wrucic i ****a w jednym miejscu sie spotkac
to bylo trzeba chyba chwile poczekac co ?
lol
no a nie czekalismy? sporo czekalismy a wy zaatakowaliscie nas jak juz polowa w ank pz stala
Amas Impio
24-11-2005, 14:48
Kilka osób musiało wracać? Mi sie wydaje że złapali cykora, ale tłumacz sobie jak chcesz. Nie rozumiem o co Ci chodziło z tym że połowa z nas daje loga?
No nie sądze, w 20 minut uzbierało sie nas 32 online, a was z 35 zostało ~20 :/ Prawda jest taka że walczycie gdy jest was przynajmniej o 10 więcej.
I jeszcze jedno: kto robi afere? 1 post w twoich oczach wygląda na afere? Po prostu pisze sobie posta w którym wyrażam własną opinie.. :\
Amaseq :\
Kilka osób musiało wracać? Mi sie wydaje że złapali cykora, ale tłumacz sobie jak chcesz. Nie rozumiem o co Ci chodziło z tym że połowa z nas daje loga?
No nie sądze, w 20 minut uzbierało sie nas 32 online, a was z 35 zostało ~20 :/ Prawda jest taka że walczycie gdy jest was przynajmniej o 10 więcej.
I jeszcze jedno: kto robi afere? 1 post w twoich oczach wygląda na afere? Po prostu pisze sobie posta w którym wyrażam własną opinie.. :\
Amaseq :\
Chodzilo mi o to co wczesniej pisaliscie bylo was sporo chcieliscie battle na ank ustawiliscie sie jak my poplynelismy na ank to wy mometalnie w pz a wczesniej do nas pisaliscie ze chicken itp.. a co do AFERY to poczytaj sobie wypowiedzi Valaisa z ostatnich kilku stron..
Master Wacek
24-11-2005, 15:34
Dobra, kazdy wie, ze Turtle boja sie dupy zmierzyc sie jak sa rowne sily ...!
I nie tlumaczyc mi sie tu wiecej bo kazdy wie o co biega =] uheheh !
La Vanilla,
la laska,
la boska,
szalona 16-stka,
z kur_wikami w oczach !!! :cup:
Morximal
24-11-2005, 15:47
Pytanie do turtli:
Jak wy macie zamiar wygrac wojne nie walczac?
Jesli chodzi o EZ to mamy plan jak, kiedy wygrac ta wojne.
a wy? bedziecie ciagle uciekac? :|
Pytanie do turtli:
Jak wy macie zamiar wygrac wojne nie walczac?
Jesli chodzi o EZ to mamy plan jak, kiedy wygrac ta wojne.
a wy? bedziecie ciagle uciekac? :|
Ciągle uciekac? Chodzi ci pewnie o wczoraj? A malo razy wy jak wczesniej pisalem chcieliscie battle a gdy my poplynelismy na ank wy do pz a polowa loga dala? malo razy tak bylo? Ciagle uciekac kur**a..
Amas Impio
24-11-2005, 16:13
Keathor, sugerujesz sie ciągle jednym przykładem, wam nie raz zdarzało sie uciekać, a spojrz na tą pechową dla nas bitwe w ank co dostaliśmy po dupie? Było was 2x więcej..ciągle sie uczymy na błędach a wy? W pz niczego sie nie nauczycie..wg mnie chociaż powinniście próbować bo zachowujecie sie jak tchórze \=
Morximal
24-11-2005, 16:17
Ciągle uciekac? Chodzi ci pewnie o wczoraj? A malo razy wy jak wczesniej pisalem chcieliscie battle a gdy my poplynelismy na ank wy do pz a polowa loga dala? malo razy tak bylo? Ciagle uciekac kur**a..
Wiesz jesli chodzi o uciekanie to to sie nigdy nie zdarzylo, co prawda raz przegralismy bitwie na ank ale raczej to nie bylo uciekanie >.> tylko bitwa bo przynajmniej tak na to turtle mowili co nie?
Out topic :
Adoptowanie lądowego zółwia w pod Londyńskim Parku Narodowym kosztuje 20 Euro miesiecznie , chce ktos? :D
@Amas Impio
A co nic nie robimy? Kur**a mac juz nie moge wytrzymac... Mi Chodzi o to ze jak my sie wycofamy to wy kur**a robicie z tego taka afere ze szok a jak wy 2 czy 3 razy chcieliscie battle my poplynelismy na ank i dupa to kur**a kazdy wtedy cicho siedzial nikt nic o tym nie pisze... i tylko kazdy *******i ze idziemy sie bic jak na 10 wiecej na tamtym battle w ank bylo chyba 2 nas wiecej...
@Morximal
Zdazylo sie... wiele razy.. wyzej napisane masz.. teraz pewnie powiesz ze takie cos nie mialo miejsca -.-
Wiesz jesli chodzi o uciekanie to to sie nigdy nie zdarzylo, co prawda raz przegralismy bitwie na ank ale raczej to nie bylo uciekanie >.> tylko bitwa bo przynajmniej tak na to turtle mowili co nie?
Out topic :
Adoptowanie lądowego zółwia w pod Londyńskim Parku Narodowym kosztuje 20 Euro miesiecznie , chce ktos? :D
Ta ogólnie nie wiem kogo to wina ale w sumie obejrzał bym sobie jakaś bitwe logiczne ze ktos musi przegrać. A co do bitwy a w ank by najmniej era starała się... No poczekamy zobaczymy może bedzie jakaś bitwa turtles vs era.
I co widze to ostatnim czasy Era przechyla szale zwyciestwa... no ale czas pokaże:P
Vorith jesli mozna wiedziec to czemu odeszles z wojny i ile za to placiles ?;D chcialbym porownac paymenty , na danubi to duzo kosztuje :D i btw kiedy wpadniesz do Rybnika ?^^
Amas Impio
24-11-2005, 16:49
Keathor haha, 22:30 Aeroxis: Fosfik chicken again :(, jak widać nie tylko my robimy z tego jak ty to mówisz 'afere' \; Nawet Turtlesi mają już tego dosyć więc nie gadaj głupot i nie rób dobrej miny do złej gry :)
PS. Skończmy juz tak gadać bezsensownie i przejdźmy do konkretów..
24-11-2005, 18:34
Keathor, sugerujesz sie ciągle jednym przykładem, wam nie raz zdarzało sie uciekać, a spojrz na tą pechową dla nas bitwe w ank co dostaliśmy po dupie? Było was 2x więcej..ciągle sie uczymy na błędach a wy? W pz niczego sie nie nauczycie..wg mnie chociaż powinniście próbować bo zachowujecie sie jak tchórze \=
hoho xD ciagle gadacie ze was jest malo 30 vs 20 i gadacie ze nie macie czasu zebrac ekipy ... i to jest zorganizowana gildia ? jak tak bardzo byscie chcieli tego open battle to byscie juz dawno walczyli a nie tylko "Turtle umieja 50 vs 30 i sie boja "
Keathor haha, 22:30 Aeroxis: Fosfik chicken again :(, jak widać nie tylko my robimy z tego jak ty to mówisz 'afere' \; Nawet Turtlesi mają już tego dosyć więc nie gadaj głupot i nie rób dobrej miny do złej gry :)
PS. Skończmy juz tak gadać bezsensownie i przejdźmy do konkretów..
dobrze wiesz ze to jest fake -.-
Morximal
24-11-2005, 19:13
@Amas Impio
A co nic nie robimy? Kur**a mac juz nie moge wytrzymac... Mi Chodzi o to ze jak my sie wycofamy to wy kur**a robicie z tego taka afere ze szok a jak wy 2 czy 3 razy chcieliscie battle my poplynelismy na ank i dupa to kur**a kazdy wtedy cicho siedzial nikt nic o tym nie pisze... i tylko kazdy *******i ze idziemy sie bic jak na 10 wiecej na tamtym battle w ank bylo chyba 2 nas wiecej...
@Morximal
Zdazylo sie... wiele razy.. wyzej napisane masz.. teraz pewnie powiesz ze takie cos nie mialo miejsca -.-
Moze zdarzylo ci sie ale raczej nie na Arcania sorry keathor ale jak zyjesz zludzeniami to tak dlugo nie pociagniesz, nie bylo momentu kiedy bysmy uciekali z bitwy tymbardziej na ank
@up to nie jest po to zebys ty w to uwierzyl bo i filmik, screen i podpis prezydenta by nic tu nie dal bo i tak ty wiesz "swoje" tu chodzi o to ze my wiemy ze to nie fake i to nam starcza
Moze zdarzylo ci sie ale raczej nie na Arcania sorry keathor ale jak zyjesz zludzeniami to tak dlugo nie pociagniesz, nie bylo momentu kiedy bysmy uciekali z bitwy tymbardziej na ank
@up to nie jest po to zebys ty w to uwierzyl bo i filmik, screen i podpis prezydenta by nic tu nie dal bo i tak ty wiesz "swoje" tu chodzi o to ze my wiemy ze to nie fake i to nam starcza
Ty wiesz ja wiem.. nie ma o czym gadac
Amas Impio
24-11-2005, 19:20
Fake fakem..Dobrze że wiesz jak Turtlesi piszą nam i się żalą że już mają dosyć wojny i chcieli by pokój..
@Wuberto: myślisz że wszyscy są na zawołnie?lol.. 20 minut nam wystarczyło zeby pogonić Turtlesów do pz :) (w 20 minut sie nas uzbierało 32.. i Turtle stwierdzili że lepiej będzie odłożyć walke.. bo.. 'lepiej nie ryzykować')
juz nie chce mi sie wypowiadac.. ja bede pisal swoje wy swoje, zaraz jeszcze jakis noob wyskoczy i bedzie w*******al swoje 3 grosze ze fosfik to fosfik tamto chociaz nawet nie wie kto to jest...
Medivh Shady
24-11-2005, 20:14
Chicken czy nie chicken we fragach Turtle wygrywają. A co do bitw to czemu sami nie możecie zebrać się i czekać na nas .Sami o tym wiecie...
Chicken czy nie chicken we fragach Turtle wygrywają. A co do bitw to czemu sami nie możecie zebrać się i czekać na nas .Sami o tym wiecie...
lol moze dlatego ze jak my sie ustawimy to nagle "farylin musi spadac" i wy nie przychodzicie?
Amas Impio
24-11-2005, 20:33
Medivh~ we fragach wygrywacie bo macie Fosfika chickena samoluba co karze wam siedzieć w dp i biega samotnie i wszystko co potrafi to spamować UE :) Ale kurde przed chwilą nie trafił z UE w Gil-Galad~ :P, albo jak mnie goniliście w poniedziałek to Fosfik strzelil SD w Sneracer Ostoher zamiast we mnie lol i w konsekwecij Nov 21 2005, 22:07:37 CET Killed at Level 44 by Fosfik.. hehe mam beke
A co do bitew..dobrze wiesz, że wczoraj na was czekaliśmy a wy po kolei 'puff'.. I plz nie pisz ze czekaliście na nas 25 min blabla~, jestem ciekaw ile szykowaliście tego massloga? Pół dnia? Nam wystarczyło 20 min żebyście sie wszyscy znaleźli w dp :(
:*
wchodzi baba do windy patrzy a tam schody...
przeciesz to logiczne ze jak zrobiliscie masslooga i odrazu na ank sie ustawiliscie to przeciesz odrazu sie nie teportniemy do ank i sie ustawimy kazdy musial z kads przybiec .. to bylo potrzeba troche czasu ;]
Morximal
25-11-2005, 05:23
przeciesz to logiczne ze jak zrobiliscie masslooga i odrazu na ank sie ustawiliscie to przeciesz odrazu sie nie teportniemy do ank i sie ustawimy kazdy musial z kads przybiec .. to bylo potrzeba troche czasu ;]
@notop
Wchodzi notop do pociagu a tam wodka :D
@notop
Wchodzi notop do pociagu a tam wodka :D
wolalbym aby mi PKP podstawilo cysterne:D
ja bym wolal worek od ziemniakow palenia :D
Witam, witam ^.^
Na poczatek taki rodzinny kawal;
Koles posuwa typiare, jedzie ja, jedzieee , wszytko dobrze bylo, znala dobre pozycje, po stosunku mowi do niej >> fajna jestes, dupke masz fajna, dobrze sie ruchasz ale CYCKI masz male. Po chwili laska mowi : TATO ale ja mam dopiero 6 lat <male zdziwko & ryba>:| !!! :o
Cya...
to chyba fragment poczatkowy familiady widziales moze uszatka ?
Master Wacek
26-11-2005, 07:50
No pewnie, ze widzialem ;D a ty widziales "Sasiadow"? 8o
Dalacin Crawler
26-11-2005, 13:27
No pewnie, ze widzialem ;D a ty widziales "Sasiadow"? 8o
omg to ma wiele wspolnego z aktualnym dzialem :P
omg to ma wiele wspolnego z aktualnym dzialem :P
no wiesz gdybys wiedzial o co nam chodzi....
sasiadow widzialem widzialem wszystko z tej stronki gdzie to tam jest :P
Dalacin Crawler
26-11-2005, 14:45
no wiesz gdybys wiedzial o co nam chodzi....
sasiadow widzialem widzialem wszystko z tej stronki gdzie to tam jest :P
pff
Dobra lecem do monopola skrzynke vodki kupic na wrozby :P
uwaga uciekajace kurczaki na TVN !! ide ogladac
15:20 You see a dead human (Vol:10).You recognize Dark Kajko. He was killed by Gil-Galad Validus.
Name: Luxstar
Nov 27 2005, 05:13:32 CET Killed at Level 71 by Morximal and by Tagon Eloa
Aldius Ostoher
Nov 27 2005, 18:34:05 CET Killed at Level 106 by Valais and by Shyan Aurelius
Aldius Ostoher (*) Arcania Knight 104 -933,913
Kolejne male punkciki dla Ery.
Zastanawiam sie jak dlugo potrwa jeszcze ta wojna pozycyjna?? miesiac, pol roku, rok ?? Jezeli chodzi o ta wojne to wedlug mnie nie zadna ze stron nie bedzie wygrana. Z tej wojny wychodza tylko zwyciesko osoby ktore juz w niej nie uczestnicza. Najlepszym tego dowodem jest Bedek. Uczestniczac caly czas w wojnie nadal mialby ten sam lvl a w tej chwili zajmuje juz 2 miejsce na liscie:)
Pozdrawiam i powodzenia w dalszych zmaganiach :(
28-11-2005, 15:14
15:20 You see a dead human (Vol:10).You recognize Dark Kajko. He was killed by Gil-Galad Validus.
Name: Luxstar
Nov 27 2005, 05:13:32 CET Killed at Level 71 by Morximal and by Tagon Eloa
Aldius Ostoher
Nov 27 2005, 18:34:05 CET Killed at Level 106 by Valais and by Shyan Aurelius
Aldius Ostoher (*) Arcania Knight 104 -933,913
Kolejne male punkciki dla Ery.
Zastanawiam sie jak dlugo potrwa jeszcze ta wojna pozycyjna?? miesiac, pol roku, rok ?? Jezeli chodzi o ta wojne to wedlug mnie nie zadna ze stron nie bedzie wygrana. Z tej wojny wychodza tylko zwyciesko osoby ktore juz w niej nie uczestnicza. Najlepszym tego dowodem jest Bedek. Uczestniczac caly czas w wojnie nadal mialby ten sam lvl a w tej chwili zajmuje juz 2 miejsce na liscie:)
Pozdrawiam i powodzenia w dalszych zmaganiach :(
mmm zastanawiam sie czy ez kiedys kogos zabije bez bota ? ;o moze ;)
Davo Aurelius Nov 26 2005, 23:56:50 CET Killed at Level 79 by a demon skeleton hyhy te dsy kiedys przebija we fragach Turtli i Ez xD
kiedy turtle wyskocza na jakis open ;/ ***owa wojna oni ciagle w pz ;/ omg
po co to przeciagac ;/ ta ***ana wojne kilka open battle i koniec wojny i szybko i wogule....
po co to przeciagac ;/ ta ***ana wojne kilka open battle i koniec wojny i szybko i wogule....
........ wogÓle
........ wogÓle
Nie, bo "w ogóle" ..
........ wogÓle
wez sie od******* masz cos do mnie ?
29-11-2005, 13:29
wez sie od******* masz cos do mnie ?
notop nic do ciebie chyba nie ma ; ] ale juz raz ci mowil o tym "wogule" i "wogóle" ;]
Siwy Rogal
29-11-2005, 13:41
@Valais
Po co idioto po 3 min robisz nowego posta? Naucz sie edytowac.
@Valais
Po co idioto po 3 min robisz nowego posta? Naucz sie edytowac.
Rozumiem gdyby tu można było nabijać posty, ale nie można to po co to napisałeś?? co cie obchodzi że napisał 2 posty i kogo to interesuje.Rozumiem jakby tu chodziło o to że nabił posta ale tu sie tak nie da i to ty napisałeś bezsensownego posta!!- :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.