zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze]

Stron : 1 [2] 3 4

Cor Tibiarz
26-09-2005, 12:18
paleon
z talentem sie nie rodzisz, tak mowia tylko ci co go nie maja a ci co maja talent duzo cwiczyli zeby taki miec, od najmlodszych lat pracowali(ja rysowalem bardzo brydko kiedys a teraz ten ork mi sie podoba nawet :P) i rysowali, moze im to sprawialo przyjemnosc nie wiem sam, ale niekotrzy wola zalozmy sport, i codziennie jak byli mali zalozmy wychodzili na podworko grac w noge, no i teraz dobrze graja ale cale dnei spedzali na dworze i nic nie rysowali wiec nie maja talentu (to byl tylko przyklad :P) do rysowania :P to oto chodzi.

Kwaso
26-09-2005, 12:35
Mozna zamienic swojom prace ??
Bo muj Hydra Set watpie ze bedzie mial jakies szanse :/
wiec bym zrobil nowy jesli mozna ... :p :p

Paleon
26-09-2005, 12:40
ktoś mądry kiedyś powiedział "Talent trzeba pielęgnować, bo zaniedbany zmizernieje" i "prawdziwy talent musi dojżeć"
Wiadomo że człowiek utalentowany nie będzie odrazu malował obrazów na wysokim poziomie. Musi do tego dojżeć (nie w sensie lat jakie ma na karku).
Jest jeszcze coś takiego jak technika którą trzeba jednak wytrenować, a na to potrzeba czasu.
Ale moim zdaniem technika na nic się zda jeśli nie mamy talentu, bo jeśli go nie mamy to znaczy że twożymy schematycznie.
Schematy nadają się do teczki inżymiera, a nie do galerii.

quiqqly
26-09-2005, 12:57
zgadzam sie z wami ale najwazniejsze w rysowaniu i malowaniu jest to aby ktos tego chcial!!! 8o zeby sprawialo mu to przyjemnosc np. ja nie uwazam zeby moje prace byly ladne do MDKu chodzilem ale mi sie znudzil :P mama chciala mnie zaciagnac do szkoly plastycznej ale ja powiedzialem NIE i wtedy mama sie wqrwila X( i powiedziala ze nie bede sam sobie wybieral zawodu i ze talent nie moze sie zmarnowac ale to juz inna bajka :P dla mnie rysowanie to hobby sposob na zycie, styl a nie praca moge sobie isc na dwor wziasc blok i siedziec godzinami rysujac kosciol ale nie chcialbym prasowac jako rysownik wiec najwazniejsze w rysowaniu czu ogolnie w sztuce to jest to ze ma sie to chciec a nie mozna nikogo zmuszac :) takie jest moje zdanie ;)

Paleon
26-09-2005, 13:03
Masz racje.
I dodam jeszcze że ogólnie w życiu powinno się robić to co się lubi, a nie to co inni oczekują od ciebie. najważniejsze by być sobą.

quiqqly
26-09-2005, 13:17
jezeli pozwolicie chcialbym teraz nawiazac do czegos innego a mianowicie do plagiatow...hmmm...jest to dosc intrygujacy temat bo nie waidomo czy ktos rzeczywiscie zrobil ta prace lub nie... jestem za tym aby zrobic tak jezeli ktos ma prace niech napisze w dolnym z ktorys rogow jakas krotka notke jak juz kiedys pisalem np. "pozdrowienia dla tibii.pl" lub cos z w tym stylu rozumiecie aby rzeczywiscie bylo to sprawiedliwe i ze ktos to naprawde narysowal ;) jestem ciekaw jakie sa wasze opinie bo to jest po prostu chamskie ze ktos wbija na jakas stronke fantasy sciaga rysuneczek np. orka i cieszy miche bo mysli ze wygrana ma w kieszeni bo praca jest zarabista to jest chamskie i nie fair pamietajcie o innych pomyslcie jak wy byscie sie czuli jezeli by ktos was oszukal...niech wszyscy plagiatowcy zanim cos skopiuja przeczytaja to co napisalem ;)

Paleon
26-09-2005, 13:24
Co do rysunku pebe83, spider jest cudowny. 10 na 10. Jak dlamnie, powinien wygrać.

Ja chyba zmienie ten muj miecz na nowy. Myslałem że tylko ja zamieszcze coś w 3D a tu miłe zaskoczenie i poziom wysoki :(
Kurcze! będe musiał się postarać.

Cor Tibiarz
26-09-2005, 13:26
@ 2x up
ich to nie interesuje obchodzi ich tylko free pacc :(

Sir sharkpl
26-09-2005, 13:50
Co sądzicie o moim rysunku jest on trzeci od gory na ósmej stronie !!!:-)

Aversin
26-09-2005, 13:52
Co do rysunku pebe83, spider jest cudowny. 10 na 10. Jak dlamnie, powinien wygrać.

Ja chyba zmienie ten muj miecz na nowy. Myslałem że tylko ja zamieszcze coś w 3D a tu miłe zaskoczenie i poziom wysoki :(
Kurcze! będe musiał się postarać.

Dzięki :)
Starałem się .. ale ciągle coś mi jakby nie pasuje .. możę to oświetlenie .. może ustawienie kamery ... sam nie wiem .. pokombinuje jeszcze troszkę ;)

quiqqly
26-09-2005, 14:00
sir shark bez komentarza bez tego narzadu wygladalo by to duzo lepiej :) a co myslicie o moim znaczy ktory lepszy, pierwszy jest na 7 stronie a drugi na 13 stronie prosze o komenty bo nie wiem ktora wybrac a mam jeszcze dwarfa geomacerna ale jeszcze sie nie pojawi :) dopiero za tydzien :) aha pebe83 nie moge znalezc twojego rysunku wiec prosze napisz go w poscie najblizszym bo chce go zobaczyc :)

Aversin
26-09-2005, 14:14
Oto i on (http://www.orca.mila.edu.pl/%7Ep_bielec/tibia/gs5.jpg) :)

Arielos
26-09-2005, 15:05
a co sadzicie o mojej pracy znajduje sie na 14 stronie ;)

ragafewee
26-09-2005, 15:27
@up
jezeli dobrze widzialem to two
ja praca nie jestr stosowna d
o regulaminu -.-

KITajec
26-09-2005, 15:28
Tak sobei dziś znowu te obrazki przejrzałem i widze ze ludziska wogóle kobit nie rysują prócz tej mojej (Knight'ka (http://img360.imageshack.us/my.php?image=dzida0xg.jpg) strona 1) jest jeszcze tylko jedna .. elfka (http://photobucket.com/albums/b109/Dragstar666/Funny/?action=view&current=elf.jpg) autorstwa dragstar... co wy facetów wolicie czy jak ? :D

Traveler
26-09-2005, 15:40
jak narazie wszystkie prace są beznadziejne ;)
Ej jak sie nieznasz to badz cicho ok ??? X( Bo jest 5-6 prac które prezentuja sie niezle :evul:

Segnet
26-09-2005, 15:45
Tak sobei dziś znowu te obrazki przejrzałem i widze ze ludziska wogóle kobit nie rysują prócz tej mojej (Knight'ka (http://img360.imageshack.us/my.php?image=dzida0xg.jpg) strona 1) jest jeszcze tylko jedna .. elfka (http://photobucket.com/albums/b109/Dragstar666/Funny/?action=view&current=elf.jpg) autorstwa dragstar... co wy facetów wolicie czy jak ? :D

Ja narysowałem kobitke (tyle, że miedzy pięcioma panami :p )

Traveler
26-09-2005, 15:49
Ja narysowałem kobitke (tyle, że miedzy pięcioma panami :p )
:) Współczuje jej :)

ucjan
26-09-2005, 16:12
Wedlog mnie wiekszosc prac jest dobra oczywiscie kazda na swoj sposob kazdy kto robil sam prace wie ile trudu trzeba w nia wlozyc zeby powstalo cos dobrego dlatego ci kturzy wstawiaja plagiery nie szanuja pracy innych i maja niska samoocene jezeli podpisuje sie pod praca innego autora. Mam tylko nadzieje ze te prace zostana pozadnie ocenione i ze banny zostana rozdane tym ktorzy na to zasluguja B) B)

Panicz Bartek
26-09-2005, 16:18
ej ziomy jak myslicie moj rysunek ma jakas sznase wygrac bo jak nei to narysuje cos innego stronka 8 fire devil luknijcie:D i powiedzcie czy mam jakas szanse z tym rysunkiem:D :evul:

Fakolpet Fendadra
26-09-2005, 16:20
http://photobucket.com/albums/b5/shakti123/?action=view&current=krasnal1.jpg

imo plagiat ponieważ już gdzieś tę pracę widziałem. Moge sie mylic ale radze sprawdzic.

Fakolpet Fendadra
26-09-2005, 16:23
OMG gro osób robi te prace specjalnie żeby wygrać tego pacca. Czyż to nie żałosne? Prace z przymusu nigdy nie są dobre...

Lilianos
26-09-2005, 16:32
MOja praca ujrzała światło dzienne, komentujcie, wiem że nie ma w niej super technik graficznych, ale włożyłem w nią dużo serca i sam ją rysowałem, jak na 14-latka to nieźle

Szapur
26-09-2005, 17:01
"Prace" Freaqs są skradzione z komiksu internetowego Kokoart linki:
http://kokoart.net/obrazki/sesja3.jpg
http://kokoart.net/obrazki/pirat2.jpg
Plagiator wykazał się niebywałą głupotą kradnąc prace tak znanego rysownika.

Segnet
26-09-2005, 17:33
Ja bym bardzo prosił o komentarz dla mojego rysunku (str. 8) bo nie wiem czy zrobic nastepny.

Ashlon
26-09-2005, 17:37
MOja praca ujrzała światło dzienne, komentujcie, wiem że nie ma w niej super technik graficznych, ale włożyłem w nią dużo serca i sam ją rysowałem, jak na 14-latka to nieźle

Erm...jak na 14 lat, to nie rysujesz jakos specjalnie dobrze. Sam mam 16 lat, a reprezentuje juz soba troche wiekszy poziom ;) - ale zaprezentowac nie moge, bo nie mam jak. Troche cwiczen w dziecinstwie dziala cuda :P

Lukas_Devlin
26-09-2005, 18:00
Mam pytanie do modkow
czy moja praca miesci sie w regulaminie??
http://i22.photobucket.com/albums/b337/Kalesanty/outfity/ble.gif
Bo takiego stwora nie ma w Tibi (moze kiedys bedzie :P )
No i nie wiem czy mam malowac nowa??

Movill
26-09-2005, 18:08
Martwi mnie, że nikt nie komentuje mojej pracy. To znaczy, że jest niezauważana ;( .

Mojej pracy też nikt jeszcze (chyba) nie oceniał, więc nikt niej nie zauważa. I się nie skarżę! Ups... właśnie to zrobiłem :P

Tyrande
26-09-2005, 18:18
ej ludziska chciałabym wiedziec co myslicie o mojej pracy... :> bo niewiem czy mam zostawic czy cos poprawic. ;)

Sithar
26-09-2005, 18:51
Jak dla mnie to chyba na razie wygrywa Hendel i jego Anihi.

p.s. Bardzo fajny konkurs tylko szkoda, że talentu wogóle nie :D :baby: :D

Cor Tibiarz
26-09-2005, 19:11
mojego orka tez nikt nie komenci :( zkomencij ktos jest na 9 stronie :P

Szaskald
26-09-2005, 19:13
Bardzo dobra jest praca Lafiny (z dwarven bridge) i ta na poczatku z summonowanym dragon lordem :) niestety nie pamietam nicka autora

Aell Kenno
26-09-2005, 19:14
Praca Xxxardasss'a to dokładnie przerysowany wampir z gry magia i miecz.
Można więc powiedzieć że to kolejny już plagiat.

<:::MIKE:::>
26-09-2005, 19:29
Praca Cor Tibiarza to potwór z gry " Gothic 2 " radze modkom spradzic czy nie zostala sciagnieta ze strony Gothica ( np. www.gothic.g4ce.pl/ , www.gothic.pl/ , www.gothic.phx.pl/) Apropo ten potworek to Ork Elita...

Cor Tibiarz
26-09-2005, 19:31
@up
jest na gothic.phx.pl ale o wiele ladniejszy ja rysowalem tego patrzac na tamten i wyszedl mi o wiele gorzej :P a u mnie przedstawia on orc guarda nowego orka- powinien byc taki w tibii dla urozmaicenia :P

Lord pepuska
26-09-2005, 19:51
Pomocy!! powiecie jak sie wkleja zdjecia prosze mam swoja prace do pokazania:)

Lilianos
26-09-2005, 19:57
Erm...jak na 14 lat, to nie rysujesz jakos specjalnie dobrze. Sam mam 16 lat, a reprezentuje juz soba troche wiekszy poziom ;) - ale zaprezentowac nie moge, bo nie mam jak. Troche cwiczen w dziecinstwie dziala cuda :P

No cóż, wiem że nie jestem i nie będe plastykiem, ale aż tak tragicznie to nie jest :baby: :]

26-09-2005, 20:00
@up
jest na gothic.phx.pl ale o wiele ladniejszy ja rysowalem tego patrzac na tamten i wyszedl mi o wiele gorzej :P a u mnie przedstawia on orc guarda nowego orka- powinien byc taki w tibii dla urozmaicenia :P

Powiem tyle... bardzo ladnie odwzorowales tego orka... poprsotu wzorowo... :evul: Pozostawiam o bez komentarza , proze tylo o porownanie 2 rysonków... praca cor tibiarza oraz ta praca... http://www.gothic.phx.pl/galeria/displayimage.php?album=17&pos=12

Gdzie sie uczyles az tak dobrze odwzorowywac rysunki? tez bym tak chcial... :evul: :p :] :D

Lord pepuska
26-09-2005, 20:02
CZy ktos mnie poslucha!!!! JAK sie wkleja zdjencia na forum prosze powiecie blagam was ;( ;( ;(

26-09-2005, 20:08
CZy ktos mnie poslucha!!!! JAK sie wkleja zdjencia na forum prosze powiecie blagam was ;( ;( ;(

Wez mnie nie denerwoj tylko czytaj uwaznie tu masz opisane
http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=24

26-09-2005, 20:09
@up

... a konkurs nie polega chyba na tym zeby znalezc cos fajnego na necie i przerysowac to oko w oko zab w zab.. zreszta nie ja to oceniam...

Cor Tibiarz
26-09-2005, 20:14
@up
czlowieku myslisz ze to takie latwe ze ja wchodze widze orka, biore olowek i od razu mam orka? Musialem go wiele razy poprawiac, cala reke raz mu mazalem, glowe, i w ogole sie meczyl prawie 6 godzin!!!! Jest to w mojej wersji ork guard-powinni zrobic go w tibii, jest ork lider, ork wlocznik a brak guarda ;)

Tyrandee
26-09-2005, 20:15
A ja chciałabym powiedzieć, że oglądając prace doszłam do wniosku że więcej niż połowa to obrazki,szkice itp pościągane z przeróżnych stron. :confused: a z tego co dowiedziałam się czytając regulamin to nie o to w tym konkursie chodzi ;) ale musze przyznać że autorzy niektórych ostatnio dodanych prac wzięli sobie na poważnie ten konkurs i bardzo mnie to cieszy ;) B) Życze wszystkim którzy swoje prace namalowali sami szczęścia i :cup: konkursu ;)

P.S.
Uważam że nie powinno być prac komputerowych ponieważ to nie dana osba ją robi tylko komputer ale coż nie ja ustalam regulamin Pozdro dla Adminów ;)
P.S.1.
Ja sama jeszcze dokańczam moją prace sądze że za pare dni się ukaże na forum :] :baby:

Aversin
26-09-2005, 20:26
(...)
P.S.
Uważam że nie powinno być prac komputerowych ponieważ to nie dana osba ją robi tylko komputer ale coż nie ja ustalam regulamin Pozdro dla Adminów ;)
(...)

No tak .. wpisujesz "Proszę mi wygenerować rusunek potworka na konkurs tibia.pl" <klik enter> ... i komputer "robi" Ci pracę.
Sorka, ale chyba mało wiesz na ten temat .. pewnie ci się wydaję, że to chwilke i mam gotową pracę. Nawet nie wiesz jak się mylisz. Wymodelowanie, nakładanie tekstur, odpowiednie ustawienie oświetlenia, wyrenderowanie .. wiesz ile to trwa, ile trzeba włożyć w to pracy aby miało to jakiś sensowny wygląd ??
.... zapewne nie wiesz ....

Rafals from hell
26-09-2005, 20:34
http://img159.imageshack.us/img159/419/salempaszczakilla5hr5hm.jpg (http://imageshack.us)

Salem paszczakilla
Berylia

Po pierwsze... to nie jest związane z tibią... To jest z fantastycznej gry w jaką grałem na Playstation
Nazywa się chyba "Brave Fancer of Musashi Den" dawno w nią nie grałem. 100% plagier... Dlaczego? Bo jakbyś miał rysować sam to napewno nie zrobiłbyś rysunku niezwiązanego z Tibią lub Tibią.pl , bo wtedy twoja praca poszła by na marne...

A oto i moja praca, mam nadzieję że jakość skanu jest wystarczająca :>

http://img218.imageshack.us/img218/9807/elfscout4zn.jpg

Prosiłbym również o ew. sugestię, a może coś poprawię :)
Pzdr

@down
quiqqly, co do autentyczności, w razie czego mogę wysłać papierową wersję lub jej zdjęcie zrobione cyfrówką. Słyszałeś o tym, że można swoje prace prezentować w necie? Chcesz to mogę podać Ci www gdzie mogłeś widzieć mojego elfa, o ile strona istnieje, bo ten rysunek już trochę czasu leżał...
Jak nie wiesz, to mnie nie obrażaj od plagiatorów -.^

Sorka ale cię obrażę... PLAGIER!!! Stary wczoraj zobaczyłeś konkurs i się odrazu zarejstrowałeś:
Sir Azazel
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 09 2005

Dziwne, że taki wspaniały rysunek zrobiłeś niedługo po tym jak się zarejstrowałeś... -.-
Obrazek z tego co widać umieściłeś koło godziny 16.00 :P
PLAGIER!!!

Wielu z was może powiedzieć, że ja tylko komentuję. Otóż mam już dobry rysunek na konkurs i robiłem go kilka dni.... Jeden mniejszy bład i zaczynałem od nowa... Dlatego sporo czasu to zajęło. Monk się dobrze prezętuje, ale mam spore kłopoty ze skanerem... Jutro chyba pujdę do kolegi i mi zeskanuję więc będę mógł umieścić też swój.

Dari
26-09-2005, 20:36
@up
czlowieku myslisz ze to takie latwe ze ja wchodze widze orka, biore olowek i od razu mam orka? Musialem go wiele razy poprawiac, cala reke raz mu mazalem, glowe, i w ogole sie meczyl prawie 6 godzin!!!! Jest to w mojej wersji ork guard-powinni zrobic go w tibii, jest ork lider, ork wlocznik a brak guarda ;)

Lepiej by było gdybyś sam coś zrobił od podstaw. Wbrew pozorom wpaść na pomysł jest najtrudniej, wykonanie jest wiele prostsze, każdy kto umie trzymać ołówek sobie z tym poradzi. A dobry pomysł na rysunek to inna bajka. To co ty zrobiłeś to potrafi moja drukarka, niektóre ksera i inne bezmózgie maszyny.

Co do orków... Co ma wspólnego guard (mam nadzieje, że wiesz co to oznacza po angielsku) z orkami? Berserker, leader, warrior, warlord... jakby nie patrzeć są to dość 'ofensywne' nazwy. Z założenia orki to plemie wybijające w furii wszystko na swojej drodze. Więc guard za bardzo nie pasuje (bynajmniej w tibii). To, że jest dwarf guard, nie oznacza, że orc guard też powinien być.

Dari

Movill
26-09-2005, 21:07
(...)
P.S.
(...)No tak .. wpisujesz "Proszę mi wygenerować rusunek potworka na konkurs tibia.pl" <klik enter> ... i komputer "robi" Ci pracę.
Sorka, ale chyba mało wiesz na ten temat .. pewnie ci się wydaję, że to chwilke i mam gotową pracę. Nawet nie wiesz jak się mylisz. Wymodelowanie, nakładanie tekstur, odpowiednie ustawienie oświetlenia, wyrenderowanie .. wiesz ile to trwa, ile trzeba włożyć w to pracy aby miało to jakiś sensowny wygląd ??
.... zapewne nie wiesz ....

No racja. Mi się wydaje, że na kompie to nawet trudniej, bo ręka zręczna, a trudno machać tą myszką ;)

Hendel
26-09-2005, 21:20
Sithar... dzieki za slowa uznania! :D

Wierzba Ziom
26-09-2005, 21:29
a jak sie podoba wam moja praca ?XD

Raven Karyn
26-09-2005, 21:39
Siemka, dopiero dzis sie zarejestrowałem na Tibia.pl :) Ja też oczywiście startuje w konkursie ;) Moja praca jest jeszcze nie skończona... Szkoda mi tych ludzi, ktorzy sciągają obrazki z neta- jak nie mają pomyslow na wlasne prace to po co startują w konkursie :p W 100% zgadzam się ze słowami Tyrandee i innymi anty-plagiatorami :) Pozdro4all! paps.

Lord pepuska
26-09-2005, 21:40
POdajcie mi dokladny link co juz jest opisan!! A nie zebym ja szukal ja nie znalazlem plixka podajcie link!! ;(

Paleon
26-09-2005, 21:40

Modelowanie w 3D wygląda jak żeżbienie i jest tak samo żmudna robotą.
Gdybyś wiedział ile czsu zajmuje ulapienie najprostszej bryły... Znam wielu ludzi którzy próbowali bawić się w 3D, ale po kilku dniach "męczarni" z formowaniem kształtu wracali do zwykłego rysunku, żeźby.
Jeśli nigdy tego nie próbowałeś to się lepiej nie wypowiadaj.

Kwaso
26-09-2005, 21:56
Ktos Skomentuje mojego Hydra Seta?? jest na 9 stronie . Jak cos nie pasuje z regulaminem (którego nie moge odpalic nie wiem czemu) to niech powie a zrobie od nowa . plx piszcie cos :P

Lord pepuska
26-09-2005, 21:56
Drogi matkuie,bosalu,Dr omander zwracam sie do was prosbom czy byscie mi powiedzieli jak sie wkleja zdjecia na forum, albo chociarz link
pliska :(

quiqqly
26-09-2005, 22:04
Kwaso twoj hydra set jest naprawde imponujacy :) co do tego elfa to ja nadal jestem przekonany ze to plagiat :) sorry ale naprawde tak mysle :) skonczylem rysowac mego geomacerna i za niedlugo powinien pojawic sie na forum ale niech ktos skomentuje moje dwie prace jedna na 7 stronie a drugi na 13 stronie dawac mi tu komenty !!!! :D

Kwaso
26-09-2005, 22:15
Quiqqly dziex za opinie a co do twoich rysunków podoba mi sie ten pierwszy na 7 stronie:) mozesz polaczyc dwa rysunki tworzace jednom calosc w jakies akcji :D

Pozatym jeśli modkowie uznajom ze moja praca nie jest zwiazana z tematem to trudno ... Biore sie wiec juz tera za inną prace jakby co, którą umieszcza za jakis czas ale tym razem nie w paincie xD
Plagiaty won do depo :P:P:P:P

Kizzora
26-09-2005, 22:18
Narysowalem obrazek na konkurs W marcomedia Flash MX Professional 2004. Jak go wstawic. Metoda z teamtu jak wstawaic obrazki na image schack napisane ze nie moze bycs typ Fla jaki zapisuje flash.

Tyrandee
26-09-2005, 22:38
Modelowanie w 3D wygląda jak żeżbienie i jest tak samo żmudna robotą.
Gdybyś wiedział ile czsu zajmuje ulapienie najprostszej bryły... Znam wielu ludzi którzy próbowali bawić się w 3D, ale po kilku dniach "męczarni" z formowaniem kształtu wracali do zwykłego rysunku, żeźby.
Jeśli nigdy tego nie próbowałeś to się lepiej nie wypowiadaj.

Po pierwsze Chciałabym powiedzieć ,że chyba nieuważnie czytałeś to co napisałam dowód: jestem kobietą więc nie mam pojęcia dlaczego traktujesz mnie jak mężczyznę ( cyt: gdybyś wiedział, .. nie próbowałeś..) a więc najpierw dobrze przeczytaj co napisałam a potem się wypowiadaj ok??? B) :(

po drugie ja nie mowie że niektóre obrazki zrobione w 3d czy na kompie są złe chodzi mi tylko o to , że robiąc rysunek odręcznie (oczywiście zakładając że nie jest to plagiat) też się bardzo namęczysz a sądze że nawet bardziej niż robiąc ten na kompie. Robiąc na kartce musisz wszystko dobrze przemysleć i rozplanować według miejsca (wielkość kartki) ;) i wogóle dużo dużo więcej B)

Tyrandee
26-09-2005, 22:40
Według mnie żeby rozwiązać wkońcu problem między zwolennikami grafiki komputerowej i "papierowej" Admini powinni rozpatrywać osobno grafike komputerową i tą rysowaną odręcznie ;) Ale nie ja to oceniam ;) to jest tylko moje zdanie :baby:

Paleon
26-09-2005, 22:52
Bardzo przepraszam Tyrandee, z pośpiechu napisałem to w osobie męskiej.
A co do wątku o wyższości komputerów nad ołówkami, może go niekontynułujmy bo temat studnia w którym niema jednej słusznej odpowiedzi.

Tyrandee
26-09-2005, 23:02
Też tak sądze ;) po prostu komp i ołówek to dwie odrębne dziedziny ;) :]

Dari
26-09-2005, 23:07
Komp ma dośc dużą zalete... crtl+z. Ale ktoś kto zna się na rzeczy nie powinien mieć z tym problemu rysując na kartce. Zawsze można te dwie połączyć korzystając z zalet obu 'stylów' =)

Kizzora
26-09-2005, 23:22
To w jaki sposób moge zaprezentowac mój obrazek? Jak mam go wstawic na forum? Na jaki typ go zapisac?

Paleon
26-09-2005, 23:26
we flash'u masz coś takiego jak export do jpg.
istnieje też druga metoda jak publish do jpg.
możesz też poprzez kopiuj wklej przenieść to do painta i zapisać jako jpg.
możesz też zrobić skreenshota i zapisać jako jpg.
ewentualnie zrobić zdięcie ekranowi potem zeskanować i zapisać jako jpg
chyba że masz cyfruwke, to odrazu dostaniesz to w jpg

Kizzora
26-09-2005, 23:37
Dziękuje za pomoc. Naprawde bardzo dziękuje. Jednak jak exportuje sie z flash na JPEG(JPG) to jest nie ciekawa jakość. Ale jednak wstawiam moj rysunek teraz na forum. DZIEKUJĘ

Paleon
26-09-2005, 23:46
powinno ci wyskoczyć okno z pytaniem o jakość. Takie z kilkoma suwakami. Pomanipuluj nimi.
Ewentualnie zrób to poprzez publish. Tam napewno będziesz miał panel do manipulacji jakością.

okiren
27-09-2005, 00:22
"Lekcja rysowania
i malowania
Fantasy
grafika komputerowa"

autor Finlay Cowan, wyd. Arkady

strona 21

shabrownik
27-09-2005, 01:01
Praca Khana wymiata bo:

-na temat (od razu widac ze to rysunek ala Tibia)
-piekna kreska (szacunek)
-jaskrawe kolorki (zeby w oczka Jury szczypaly)

a po czwarte daje glowe ze tu bedzie pacc minimum 3 miesiace

Cor Tibiarz
27-09-2005, 10:00
Lepiej by było gdybyś sam coś zrobił od podstaw. Wbrew pozorom wpaść na pomysł jest najtrudniej, wykonanie jest wiele prostsze, każdy kto umie trzymać ołówek sobie z tym poradzi. A dobry pomysł na rysunek to inna bajka. To co ty zrobiłeś to potrafi moja drukarka, niektóre ksera i inne bezmózgie maszyny.

Co do orków... Co ma wspólnego guard (mam nadzieje, że wiesz co to oznacza po angielsku) z orkami? Berserker, leader, warrior, warlord... jakby nie patrzeć są to dość 'ofensywne' nazwy. Z założenia orki to plemie wybijające w furii wszystko na swojej drodze. Więc guard za bardzo nie pasuje (bynajmniej w tibii). To, że jest dwarf guard, nie oznacza, że orc guard też powinien być.

Dari

nie zrozumiales mnie. moglbybyc w tibii guard, np. ochranialby slabsze oddzialy orkow, strzegl przejsc do jakichs questow, i stalby na bramie do orc fortess zamiast tych innych orkow itp. moim zdaniem by sie w tibii przydal ;)

Dari
27-09-2005, 10:27
nie zrozumiales mnie. moglbybyc w tibii guard, np. ochranialby slabsze oddzialy orkow, strzegl przejsc do jakichs questow, i stalby na bramie do orc fortess zamiast tych innych orkow itp. moim zdaniem by sie w tibii przydal ;)

To ty mnie niestety nie zrozumiałeś. Orki nie są rasą defensywną, idea guarda jakoch orka obronnego/ochronnego kłóci się z ogólnym stylem orków. Ale masz prawo uważać co tylko chcesz, nie przekonam cię - trudno =)

Vick
27-09-2005, 11:12
Praca Wojtqa12 jest calkiem podobna do mojej (pomysl) ale ja jeszcze jej nie skonczylem i nie wyslalem. Czy jak ja wysle to bedzie plagiat ?? :(
Answer pls

Paleon
27-09-2005, 12:34
To zależy jak bardzo są do siebie podobne.

Rey
27-09-2005, 12:36
Nie moja ? mam ci udowodnić (tylko ciekawe jak :/) ?... moze ci sie wydawać ze ta prace nie jest moja bo mogłeś ja już widziec na forum "pewnego" komiksu internetowego (*w Topicu z moimi rysnkimi)... rysunek narysowny byl juz dośc dawno... bo jakis miesiąc temu (z zalozeniem by go w jakims topicu na tibia.pl walnąć)... a ze teraz nadazyla sie zarypista okazja :D... pozatym powiedz dlaczego ten rysunek nie ma byc mój ?? powiem ci o nim wszystko co chcesz wiedzec ... napisze ci nawet marke i wygląd ołówków, rapidografów, których do niego uzywałem. nie zapominając o nazwie gumki ...

@KITajec
<Edit>
Zbyt pochopnie wyciagniete wnioski ...
Przepraszam.

@Meriadok
Moze dodasz oryginalnie na rysunku napis : For tibia.pl Meriadok i zeskanujesz, a nie na skanie napis w programie graficznym ...

@Gadziu
Podoba mi sie pomysl i "swojskie" wykonanie.

@.::Arbuz::.
Ten obrazek gdzies widzialem - przynajmniej tak mi sie wydaje.
Poza tym tego cycka wkleiles z Tibii , pozniej machnales jakims prostym filtrem np. w photoshopie ...

@Pani lemur
Podoba mi sie , duzo wlozonej pracy, dobrze dopracowane szczegoly.

@Dark Templar
Fajnie zrobione , nie wiem czy Ci zalicza bo uzyles oryginalnej mapy Tibii.

@Sir Azazel
Mam watpliwosci czy to Twoja praca , jesli tak masz talent ...
Poza tym troche naciagany zwiazek z tibia i widac ze praca byla robiona na inny temat.

@Arielos
Rysunek tego smoka widzialem na 100% na necie, dodales tylko napisy i wyciete obrazki z Tibii - jak dla mnie propozycja do kasacji.

@Silo
Dodanie : "by Silo" tak zwykla czcionka do tak fajnego dziela jest co najmniej podejrzana ...

@MaxJack
Taaaa Twoj skorpionek
Data dołączenia: 26 09 2005

Poza tym moim zdaniem powinno sie rozdzielic prace wykonane na komputerze i recznie.

Re: down

Aver~ fajnie Ci to wyszlo, moim zdaniem jedna z lepszych prac.

Aversin
27-09-2005, 13:12
Czemu nikt nic nie powie o mojej pracy ? Jak się podoba ?
Link do niej znajdziecie tutaj > link (http://www.orca.mila.edu.pl/%7Ep_bielec/tibia/gs5.jpg) <

Paleon
27-09-2005, 13:37

Teraz jest o niebo lepsza. Cudo.
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu)

Dari
27-09-2005, 13:46
Teraz jest o niebo lepsza. Cudo.
Tylko czcionka troszke mi nie pasuje (ale to żecz gustu)

Wg mnie czcionka jest ok (gusty). A praca też całkiem nieźle się prezentuje =)

KITajec
27-09-2005, 15:39
Rey ? o co ci chodzi czlowieku ? ... Kto tu mówi o gumkowaniu rapidografów ? ołówki so do szkicu zazwyczaj i to je sie gumkuje... A dlaczego sie tłumacze ? hmm.. ty bys się nie tłumaczył gdyby ci zarzucali plagiat ? podkulił bys ogon i sobie poszedł ?... bo widzisz ja nie, wole walczyć o swoje ... Pozatym nienawidze jak ktos zarzuca mi ze kłamie, oszukuje etc. etc... ja ci mówie ze jak cos, mody mówią i wysyłam priorytetem swoją prace.. to dla mnie żaden problem...

Ano wałśnie wracając jeszcze do podpisu.. to co ma piernik do wiatraka ? jak bys miał ksywke Zenon to co, na forum zrobiłbyś sobie nick Protazy? zmienił bys ją ? chore rozumowanie człowieku...

Luqasz
27-09-2005, 17:14
niezle prace :) ale mam pytanie jak wklejc zdjecie :( ??????

okiren
27-09-2005, 17:15
nie wiem czy organizator skorzysta z pomysłu, ale ja bym kasował wszystkie prace osób, które założyły konta od dnia dzisiejszego...
po pierwsze: większość ma pracę z internetu ...
po drugie: zakładają mnóstwo kont ...
nieby obserwowały forum do tej pory? i raptownie konkurs i zakładają konta...przecież to wielka ściema xD

a tak ode mnie: jesteście śmieszni, głupi i lol, bo taką pracę jak tu niektórzy prezentują naprawdę nie namalujecię w kilka godzin =\ takie szczegóły jak są na niektórych wymagają kilkudni ciężkiej pracy....a po za tym szkoła i wogóle inne zajęcia, więc .... wniosek nasuwa się sam xD

Ja tez niedawno zalozylam kontko a rysunek ktory zglosilam jest moj :< bylo by to chyba po czesci niesprawiedliwe takie cus...

okiren
27-09-2005, 17:21
Link do niej znajdziecie tutaj > link (http://www.orca.mila.edu.pl/%7Ep_bielec/tibia/gs5.jpg) <

Nu potencjalny zwyciezca jak na moj gust.. :3 Co zostawia mnie gdzies wsrod wielkich przegranych xD Swietny rysunek :D Jaki to programik? :3

@Tyrandee
OMG... ze niby na komputerze jest latwiej? O_o zapewniam cie- nie jest. Bawie sie zarowno w rysowanie na papierze jak i w programy typu photoshop i 1000 razy latwiej jest zrobic kolory i cienie kredkami (a juz 1000000000 razy prosciej olowkiem pocieniowac rysunek).. nalezy tu jednak nadmienic iz istnieje prawdopodobienstwo, ze jest ze mna cos nie tak i tylko mi trudniej pracowac myszka :P

Lord pepuska
27-09-2005, 17:29
Dlaczegi nikt nie komentuje mojej pracy jest na stronie 17!!!! ;( ;(

Wierzba Ziom
27-09-2005, 17:41
A podoba sie chociaz 1 osobie moj rysunek?;]

mlody paczek
27-09-2005, 17:43
z przejzanych rysónków uwazam że 3/4 to zasrane plagiaty a 1/4 to jakies gówna. tylko kilka prac mi sie podoba ale nie będe pisał jakich. w kazdym razie takie które widac ze sa wykonane własnorecznie. złodzieje predzej czy później zostana ukarani wygra najlepsza praca B)

Mentosek_2005
27-09-2005, 17:47
Co sadzicie o moejej pracy? jest pierwsza na 20 stronie

KITajec
27-09-2005, 17:55
Praca jest świetna.. ale strasznie mi kociaka przypomina.. wogóle styl cholernie podobny do stylu autora kokoartu ...no i te palce u reki też w jego stylu...

Crameros
27-09-2005, 18:03
czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx
a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl :P

Cenars Druid
27-09-2005, 18:08
czy podoba sie komukolwiek moja praca ??? (20 strona)
odpowiedzcie plx
a jak ktos mi powie ze plagiat to niech sie dobrze przyjzy ze jest kilka napisow tibia.pl :P

Ja się przyjrzałem dobrze a nawet i bardzo ( zapisałem na dysk i obejrzałem) i nie zauwazyłem nigdzie napisu tibia.pl moim zdaniem to jest PLAGIAT a jeszcze jedno widziałem już na tej stronie rysunki wykonane podobną techniką co te i to też były plagiaty ale cóż widocznie ja jestem ślepy B) :p ;) :)

Tyrandee
27-09-2005, 18:12
Ja się zgadzam z Cenars Druid ja również zapisałam na dysk prace i nie umiałam się dopatrzyć napisau tibia.pl --> B) :) ;) :p PLAGIAT

Cenars druid --> podoba mi się twoja praca ;* ;)

Aversin
27-09-2005, 18:20
Nu potencjalny zwyciezca jak na moj gust.. :3 Co zostawia mnie gdzies wsrod wielkich przegranych xD Swietny rysunek :D Jaki to programik? :3

Pająk w Cinema 4D, wykończenie Photoshop.

Movill
27-09-2005, 18:25
Jak inni mogą to i ja poprosze :P Oceńcie moją prace :P str.9

Linf_@
27-09-2005, 18:28
Co myślicie o tym?? :]

http://i19.photobucket.com/albums/b189/Snureczek/smok21.jpg

Dari
27-09-2005, 18:29
Ja pracy Cenars Druid'a nie widze, w ogóle strona 20 się chyba zmaterializowała w innym wymiarze bo u mnie jej nie ma :S

Tyrandee
27-09-2005, 18:34
Ja pracy Cenars Druid'a nie widze, w ogóle strona 20 się chyba zmaterializowała w innym wymiarze bo u mnie jej nie ma :S

Jego praca jest na stronie 5 pod koniec ;)

Tyrandee
27-09-2005, 18:38
Pierwszy raz wklejam zdjecie wiec prosze o wyrozumialosc.
Praca jest moja jakby co to moge przyslac na kartce.

http://img193.imageshack.us/img193/982/sorcer9uj.jpg

hm...... co ona przedstawia??? :confused: może i praca twoja ale czy na temat?? czy to jest związane z tiba lub tibia.pl ?

Hendel
27-09-2005, 18:38
ocencie plx :P
http://img173.imageshack.us/my.php?image=rysunek9vy.jpg

Sir Azazel
27-09-2005, 18:45
@Rey
Z przyjemnością, w razie czego wyślę papierową wersję mojego elfa :)
Thx za komplement (chyba, że to była ironia :P )

@Rafals from hell
-.^ gdybyś czytał posty, to byś wiedział, że to moja wcześniejsza praca, ale widocznie to za trudne dla ciebie... kulturą też nie grzeszysz -.- Jak już mnie o coś oskarżasz (choć bezpodstawnie, co moge udowodnić) to bierz przykład z Rey'a, który potrafi to normalnie powiedzieć...

Dari
27-09-2005, 18:51
Jego praca jest na stronie 5 pod koniec ;)

Uhm.. chodziło mi o prace Crameros'a (on wspominał o 20 str.) a przez przypadek uwziąłem się na imię Centus Druid i w efekcie jego pracy szukałem lol xD

Praca Cram~ jest wg mnie troche zbyt prosta w formie (można by ją przybajerować żeby robiła większe wrażenie). A co do pracy Centus Druida to nadal jej nie znalazłem i nie zapowiada się na to w najbliższym czasie -.-'

Crameros
27-09-2005, 19:43
poprawilem prace
oceniajcie :p
:cup:

Traveler
27-09-2005, 20:01
teraz wam udowodnie
ze to nie jest plagiat
i ze zeczywiscie jest kilka napisow for tibia.pl
nie moja wina ze troche macie cos z wzrokie
moge wam przyslac pliki z etapow pracy jak cos
to jest dowod, przyblizylem obraz i zmontowalem fragmenty pliku
http://img150.imageshack.us/img150/5365/untitled21td.th.jpg (http://img150.imageshack.us/my.php?image=untitled21td.jpg)
moze popracuje nad praca zeby byla lepsza :p
praca teraz jest na str 19 :p
:evul:

To co ty naryswowałeś to kicha :p nieobraź sie ale cośtakiego nadaje sie tylko na śmieci lub do pieca :balwanek:

Aversin
27-09-2005, 20:09
Po co wy podajecie numer strony na której jest praca ? W ustawieniach konta jest takie coś jak ilość postów wyswietlanych na stronie .. to że ty widzisz swoją pracę na 10 stronie nie oznacza, że wszyscy ją tam znajdą .. jedni moga mieć ją na 20 stronie a inni na 5 .. Lepiej podawajcie bezpośrednie linki do pracy.

MS_nake
27-09-2005, 21:16
Oto moja praca.. podaje link : http://photobucket.com/albums/a109/...a_wlasciwa1.jpg
prosze o komentarze.

Kwaso
27-09-2005, 21:51
Skończylem nareszcie :D włozyłem wiele pracy w to :
http://img165.imageshack.us/my.php?image=ootak3gd.jpg
plx koment :):):)

Aversin
27-09-2005, 22:09
a o to moja praca,robilem ją w 3ds max 6, jeżeli ktoś nie wierzy moge dać plik w którym mam to zrobione,robiłem to przez kilkanaście godzin, jest to longsword mam nadzieje że Wam się to podoba :) :p
http://img306.imageshack.us/img306/458/miecz6ag.jpg

Wielki dajmos
Galana

Posiadanie pliku wcale nie świadczy o tym, że sam to zrobiłeś .. Jest masa stron, z których można ściągać darmowe gotowe modele. Dlaczego mam podejżenia, że sam tego nie zrobiłeś ? Ponieważ podobieństwo do longsworda http://www.matkus.neostrada.pl/tibiapl/strona/weapon/longsword.gif kończy się na tym, że oba miecze mają ostrze.
..... ale skoro wymodelowałeś swój miecz to pewnie zrobienie napisu 3d (np. twoj nick) i oparcie o niego miecza to pestka ?

Roan Eternal
27-09-2005, 22:11
Mam wielki problem z tym rysunkiem otoz nie moge go wrzucic na imageshack na photobuckecie widac jego czesc zajmuje on ~6mb jak go wkleic ???! :baby:

Tyrandee
27-09-2005, 22:21
Posiadanie pliku wcale nie świadczy o tym, że sam to zrobiłeś .. Jest masa stron, z których można ściągać darmowe gotowe modele. Dlaczego mam podejżenia, że sam tego nie zrobiłeś ? Ponieważ podobieństwo do longsworda http://www.matkus.neostrada.pl/tibiapl/strona/weapon/longsword.gif kończy się na tym, że oba miecze mają ostrze.
..... ale skoro wymodelowałeś swój miecz to pewnie zrobienie napisu 3d (np. twoj nick) i oparcie o niego miecza to pestka ?

Szczerze mówiąc gdy zobaczyłam ten miecz zaczęlam się zastanawiać co to jest za miecz a gdy przeczytałam opis że to longsword odrazu mi się chciało śmiać zgadzam się dokładnie z twoimi słowami to nie jest ani troche podobne do longsworda i chciałabym zauważyć jeszcze,że nie widnieja tu rzaden napis hm... czyżby kolejny Plagiat??? B) ;)

Roan Eternal
27-09-2005, 22:25
Ej pomoze ktos ?? Jak to wkleic ....nie da sie?

Crameros
27-09-2005, 22:28
praca abstrakcji jest fajna ale nie chce mi sie wierzyc zeby ktos zrobil ta prace sam. Oczywiscie moge sie mylic. Ale zeby udowodnic ze to jest jego praca moglby dodac jakis fajowy podpis w 3d :/

Crameros
27-09-2005, 22:29
Mam wielki problem z tym rysunkiem otoz nie moge go wrzucic na imageshack na photobuckecie widac jego czesc zajmuje on ~6mb jak go wkleic ???! :baby:
wsadz to na www.rapidshare.de
tam powinno pójsc ;p

Roan Eternal
27-09-2005, 22:32
Coś idzie , ale czy modkom bedzie sie chcialo scigac??Heh raz kozie smierc :D
btw wielkie thx

a poza tym ten long sword.....to mial byc chyba rysunek a nie tworzenie w photoshopie czy jakis innych programach 3d =P

Aversin
27-09-2005, 22:34
praca abstrakcji jest fajna ale nie chce mi sie wierzyc zeby ktos zrobil ta prace sam. Oczywiscie moge sie mylic. Ale zeby udowodnic ze to jest jego praca moglby dodac jakis fajowy podpis w 3d :/

No i Helmet of the Ancients to może i on przypomina .. ale tylko z kształtu .. ale te kolory, dlaczego rubin nie jest czerwony tak jak w oryginale ?

@Roan Eternal
"(...)Narysuj, zaprojektuj jakąkolwiek metodą (namalowane, naszkicowane, grafika komputerowa itp.)(...)"

Raddoo
27-09-2005, 22:53
Mi Knightka się podoba :p

Roan Eternal
27-09-2005, 22:56
[QUOTE=pebe83]No i Helmet of the Ancients to może i on przypomina .. ale tylko z kształtu .. ale te kolory, dlaczego rubin nie jest czerwony tak jak w oryginale ?QUOTE]

to proste on tego nie robil :D sciagnol pracę i nie raczyl nawet tego obrobic ->PLAGIAT w 100%

Roan Eternal
27-09-2005, 23:04
wg mnie najlepsza prace narysowal Kwaso jeszcze nigdy nie widzialem kto by tak ładnie rysował wszystko dorysowanego do najmniejszego szczegółu....wielkie gz dla tego ziomca

Dari
27-09-2005, 23:15
Okay, oto link do mojej pracy, troche przypakowana paintem (nie jest to jednak wersja ostateczna):

http://img321.imageshack.us/img321/1481/dari6lg.th.png (http://img321.imageshack.us/my.php?image=dari6lg.png)

Tyrandee
27-09-2005, 23:17
co z tego, że ejst podpis i że nik ten sam (mimo że nik założony wcześniej) jak mi ani troche nie chce pasować ten podpis do tego całego obrazka jak dla mnie plagiat ;)

Tyrandee
27-09-2005, 23:23
1. Dragon
http://img348.imageshack.us/img348/8628/dragonsketch3fy.png
2.Jakis Rycerz :P
http://img348.imageshack.us/img348/9158/guardsketch5os.png
3.Racik
http://img348.imageshack.us/img348/4443/caveratsketch8gz.png
4.Ghoul-Cypr...
http://img348.imageshack.us/img348/8519/arkhotepsketch3ix.jpg
5.Sorcrer-Druid
http://img348.imageshack.us/img348/8863/arwen9gm.jpg
6.Mms
http://img348.imageshack.us/img348/9028/mms8pp.png

To Wszystko :P

Po 1 z tego co wiem miał być tylko 1 rysunek po 2 nie wierze żeby w pare dni udało ci się zrobić tyle rysunków a po 3 dlaczego na rzadnym z nich nie ma twojego podpisu?? skoro to są twoje rysunki to może dodasz podpis i zeskanujesz i edytujesz co ty na to??? Jak dla mnie kolejny PLAGIAT ( a tu sześciokrotny ;))

Dari
27-09-2005, 23:29
@Sir Axel: musisz się zdecydować na 1 pracę, jeśli zamieścisz wiecej pod uwagę bedzie brana ostatnia zamieszczona (w tym wypadku MMS?)

Sir Axel
27-09-2005, 23:40
Po 1 z tego co wiem miał być tylko 1 rysunek po 2 nie wierze żeby w pare dni udało ci się zrobić tyle rysunków a po 3 dlaczego na rzadnym z nich nie ma twojego podpisu?? skoro to są twoje rysunki to może dodasz podpis i zeskanujesz i edytujesz co ty na to??? Jak dla mnie kolejny PLAGIAT ( a tu sześciokrotny )

po 1 nie podpisuje sie po 2 ja juz miaůem prace bo podobny temat byů na tibi.xx.pl

Dari
27-09-2005, 23:41
Znowu Ja
1.Profesie
http://img158.imageshack.us/img158/928/0005268zu.jpg
2.Dp 3-D
http://img158.imageshack.us/img158/313/0005288pg.jpg
3.Knight Z Eq:P
http://img158.imageshack.us/img158/7379/0005107fg.jpg
4.Sorcrer 100% Sorc :P
http://img158.imageshack.us/img158/2706/0004933eq.jpg
5.Knight
http://img158.imageshack.us/img158/8933/0003950jy.jpg
6.4 Profesie
http://img158.imageshack.us/img158/3598/0003028ef.jpg
7.Orc Warrior
http://img158.imageshack.us/img158/2909/0001404xe.jpg

PotD z tibianews.net.

Tyrandee
27-09-2005, 23:44
po 1 nie podpisuje sie po 2 ja juz miaůem prace bo podobny temat byů na tibi.xx.pl

hm... to może w ramach udowodnienia że to rzeczywiście są twoje prace podpiszesz chociąz ze dwa szkice i wstawisz na nowo ;) a tak apropo to sam nam się przyznałeś skąd ukradłeś prace ( ze strony tibia.xx ;)) to jak podpiszesz? bo obawiam się że będzie ci szkoda tuszu w drukarce żeby wydrukować 2 szkice i je podpisac ;) ( w sumie mi też by było szkoda ) :baby: B) :]

Aversin
27-09-2005, 23:46
PotD z tibianews.net.

I jeszcze jak na chama podpis usunięty ...
Oryginalny obrazez z tibianews.net
http://www.tibianews.net/picday/000526.jpg

Tyrandee
27-09-2005, 23:52
Kogo ty chcesz oszukać ???

http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=513
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=515
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=497
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=480
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=382
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=291
?????

Sir Axel
27-09-2005, 23:57
Cytuj:

tak tak ja wiedziaůem ze kazdy bedzie widziaů o tym bo tŕ stronke kazdy prawie odwiedza ale daůem z ciekawosci.
Bo widziaůem inne prace co sŕ tak dane z str.
Ale Te 1-Prace to faktycznie moje

Dari
27-09-2005, 23:58
Cytuj:

tak tak ja wiedziaůem ze kazdy bedzie widziaů o tym bo tŕ stronke kazdy prawie odwiedza ale daůem z ciekawosci.
Bo widziaůem inne prace co sŕ tak dane z str.
Ale Te 1-Prace to faktycznie moje

Śmiem wątpić. Byłeś tak głupi żeby potd powrzucać więc wcale bym się nie zdziwił gdyby ŻADNA praca nie była twoja.

Sir Axel
28-09-2005, 00:02
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dari

Śmiem wątpić. Byłeś tak głupi żeby potd powrzucać więc wcale bym się nie zdziwił gdyby ŻADNA praca nie była twoja.

Mam wiencej Prac ale to nie robi roznicy ůadne nie ůadne wogule nie wiem jak ty zycie oceniasz na Bogaczy i biedaków to jestes ........
Ale Dobra moze kiedys ci pozuce na prywatnych wiedomosciach wiencej moich prac a nie wiem czy wiesz co to za program Maya

Dari
28-09-2005, 00:12
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dari

Mam wiencej Prac ale to nie robi roznicy ůadne nie ůadne wogule nie wiem jak ty zycie oceniasz na Bogaczy i biedaków to jestes ........
Ale Dobra moze kiedys ci pozuce na prywatnych wiedomosciach wiencej moich prac a nie wiem czy wiesz co to za program Maya

Skąd te bzdury o biednych i bogatych?
Wytłumacz mi w takim razie po jaką cholere zamieściłeś potd z tibinews jako twoje prace do konkursu? Może się uda a może nie? Ciekawość? Kiepska wymówka :o

Tyrandee
28-09-2005, 00:18
ja nadal obstaje przy tym abyś 2 z tych "twoich prac" (szkiców) podpisał i wrzucił na stronke ponownie wiesz jeżeli naprawde to są twoje prace to udowodnij wszystkim że twoje i podpisz proste B) a tak apropo to mas szczęście że dzisiaj już koniec mojego siedzenia przy kompie bo był się poświęciła i ci udowodniła że nie twoje to sa oprace ( www.... ) ;)

dajmos
28-09-2005, 07:44
Szczerze mówiąc gdy zobaczyłam ten miecz zaczęlam się zastanawiać co to jest za miecz a gdy przeczytałam opis że to longsword odrazu mi się chciało śmiać zgadzam się dokładnie z twoimi słowami to nie jest ani troche podobne do longsworda i chciałabym zauważyć jeszcze,że nie widnieja tu rzaden napis hm... czyżby kolejny Plagiat??? B) ;)

Sam jesteś chyba jak ten plagiat !! Dzięki że własnie tak podsumowałeś ciężką pracę !! X( X( X( a poza tym sam nie wiem jak ten miecz ma się nazywać,zrobiłem to wg swojej wyobraźnio a jesli coś Ci nie pasuje to zrób sobie lepszy skoro taki z Ciebie cfaniak X( X( X( :baby:

dajmos
28-09-2005, 07:48

Spoczko napis będzie zrobiiony co by nie było że to plagiat !! :baby: :baby: :baby:

Dolor
28-09-2005, 08:12
Przeczytajcie dokładnie 4 ostatnie niusy na głównej stronie tibi.pl.
Jak się nie mylę a napewno tanie jest to tam pisano że tibia.pl jak coś to zarząda wysłania pracy poczta.

Tyrandee
28-09-2005, 08:53
Sam jesteś chyba jak ten plagiat !! Dzięki że własnie tak podsumowałeś ciężką pracę !! X( X( X( a poza tym sam nie wiem jak ten miecz ma się nazywać,zrobiłem to wg swojej wyobraźnio a jesli coś Ci nie pasuje to zrób sobie lepszy skoro taki z Ciebie cfaniak X( X( X( :baby:

Najpierw przeczytaj dokładnie co pisze a potem się wypowiadaj ok?? tak apropo nie wiem czemu traktujesz mnie jak męźczyznę(cyt:sam jesteś, podsumowałeś, cfaniak) skoro jestem kobietą !!! A ty lepiej załóż sobie okularki i dobrze czytaj to co pisze ;) i chciałam ci powiedzieć że nie chodzi mi o obrazek z mieczem :baby: tylko o obrazek z kobietą ;)

Linf_@
28-09-2005, 09:17
Coment plz
http://i19.photobucket.com/albums/b189/Snureczek/smok21.jpg

Aversin
28-09-2005, 09:50

"Narysuj, zaprojektuj jakąkolwiek metodą (namalowane, naszkicowane, grafika komputerowa itp.) grafikę związaną z Tibią bądź Tibia.pl (np. potwory, itemy, mapa świta)."

Chyba powinieneś dokłądniej czytać o co chodzi w konkursie zanim dodasz pracę .. bo tu nie chodzi o zrobienie jakiegokolwiek przedmiotu związanego z tematyką fantasy, chodzi o zrobienie konkretnego przedmiotu związanego z Tibią.

Green Chimerion
28-09-2005, 10:26
Przypuszczam że wielu z was ominęło moja pracę..... bo dałem tylko linka..... :(

Zajrzyjcie..... myslę, że mimo swej wrodzonej skromności.... moja praca JEST GODNA UWAGI ;(

Komentujcie proszę :baby:

http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html

PS: Jeżeli coś komentujecie to dajcie linka bo prac jest tyle, że cięćko się w tym wszystkim odnaleść ;)

Rey
28-09-2005, 11:07
@Sir Axel
Dziwie sie tylko ze jeszcze nie masz bana na IP ...

@Abstrakcja
A moze raczej obstrukcja.
Ten obrazek na bank widzialem na necie, wiec zycze powodzenia.
I jeszcze zapewnienie ze w 100 % wykonane przez Ciebie - dobry sposob na przyznanie sie do plagiatu od razu na starcie.

@Mentosek 2005
Rysunek fajny, nawet jak Twoj albo narysowany przez znajomego to nie na temat. Skoro masz taki talent dostarcz cos zwiazanego z tibia a nie jakiegos naciagacza.

przepraszam za tamten plagiat ale teraz to jest moja i tylko moja praca ;D ... <CIACH>

A co Ty myslisz ze to konkurs w stylu : sprobuj Nas wydymac i nie przejmuj jak Ci sie nie uda bo dostaniesz druga szanse ... Dziwne ze masz czelnosc jeszcze cos wklejac.

@Gangrel
Widac ze praca naciagana i na starcie sie tlumaczysz. Moze i to Twoje dzielo moze z netu, ale napewno nie wykonane z mysla o tym konkursie.

@KITajec
Jesli wyjdzie ze to na prawde Twoje dzielo - moj blad za ostro pojechalem i Ciebie przeprosze - jesli tego zechcesz.
Poza tym jesli to Twoje to znaczy ze jestes w tym dobry i nie zajmie Ci duzo czasu stworzenie czegos na temat tibijski.

Mam taki pomysl zeby po konkursie zrobic taka zorganizowana akcje dotyczacych ludzi przedstawiajacych plagiaty w stylu : Czy jest tu jakis cwaniak ... Jakis "Siwy" tez sie znajdzie :-)

A poza tym gratuluje Adminom sposobu na zwiekszenie ilosci kont na tibia.pl .
Wiekszosc prezentujacych swoje prace :
Data dołączenia: 24 09 2005 +

Asieks
28-09-2005, 12:16
Tibijczyk&
Grafa moze nie najleprza ale mi sie podoba ;)
dajmos
Piekny sword dobra robota ale mogles wygraderowac na nim swój podpis ;p

Ogólnie co z was za artysci którzy nie potrafia sie podpisac ;p pod swoja praca <ołówkiem na Kartce ze szkicem ,a nie podpisem zrobionym na Paint'cie -.->

Anders
28-09-2005, 12:17
Bardzo dobrą pracą według mnie jest Helmet of the ancients użytkownika Abstrakcja. Nie mnie jednak uważam, że nie kształt jest nieco zmieniony i jako wadę uważam za średni związek z Tibią... W prawdzie hełm niby z Tibi, ale pomysł umieszczenia pojedynczej rzeczy jest raczej mało oryginalny. Jak mówiłem wczesniej wykonanie bardzo dobre, jednak autorstwo nie jest w 100% pewne, przynajmniej mi się tak wydaje. Ale to tlko moje subiektywne zdanie; jeśli rzeczywiście jest to praca w 100% wykonana samodzielnie to gratuluje zdolności modelowania autorowi.
Pozdrawiam wszystkim i zespół tibi.pl ...
...Anders

KITajec
28-09-2005, 14:48
Daj spokój Ray przepraszac nie musisz ... nie dziwi mnie zbytnio towja reakcja...łątwo mozan popełnić błąd gdy do konkursu wystawiana jest taka ilość plagiatów... a tak pozatym to wydaje mi sie że rysunek jest na temat... pisałem gdzieś wczesnie że ta moja knightka trzyma (moją trochu urozmaiconą ) wersję sova 9ten w tibi wygląda dosyć marnie ... ) i Enchanted Staffa ( z tego co sie orientuje to taki item istnieje) na sobie ma Plate Armora dostosowanego do kobiecych kształtów... ;) ...pozatym wątpie bym znowu znalazł czas na naskrobanie czegoś nowego ..w tym roku maturka i nawet na tibie niemam zbytnio czasu... rysunek tak szczegółowy jak ten zajołbymi kilka godzin (gdzieś koło 8 razem ze szkiem i tuszowaniem/rapidagrafowaniem) ... :|

Adammm
28-09-2005, 15:10
Ogolnie wszystkie prace nie sa na zaawansowanym poziomie. Ale mam nadzieje ze moja wygra.

goodhary
28-09-2005, 15:36
Panie Adminie uprzecam pana ze prace moge bys ze danwej strony ktura juz nie istnieje www.tibiapaint.pl byla taka strona i mniej wiecej byl ten minos z toporem tam..wiec prosze sparwdzac dokaldnie zeby plagiaty nie przeszly
No i chce was ostrzec ze np:jakis uztykownik moze skanowac i wydrukowac i skalkowac;/wiec trzeba miec bardzo dobrw oko to tego konkursu:)

Rey
28-09-2005, 16:27
Daj spokój Ray przepraszac nie musisz ... nie dziwi mnie zbytnio towja reakcja...łątwo mozan popełnić błąd gdy do konkursu wystawiana jest taka ilość plagiatów... a tak pozatym to wydaje mi sie że rysunek jest na temat... pisałem gdzieś wczesnie że ta moja knightka trzyma (moją trochu urozmaiconą ) wersję sova 9ten w tibi wygląda dosyć marnie ... ) i Enchanted Staffa ( z tego co sie orientuje to taki item istnieje) na sobie ma Plate Armora dostosowanego do kobiecych kształtów... ;) ...pozatym wątpie bym znowu znalazł czas na naskrobanie czegoś nowego ..w tym roku maturka i nawet na tibie niemam zbytnio czasu... rysunek tak szczegółowy jak ten zajołbymi kilka godzin (gdzieś koło 8 razem ze szkiem i tuszowaniem/rapidagrafowaniem) ... :|

:) Ogolnie widze ze cfaniaczek z Ciebie. No ale coz trzeba sobie jakos radzic.
Jako master od rysunku powinienes miec dobrze wyrobiony zmysl spostrzegania na tyle zeby nie przekrecic 1 litery na az 3 w moim nicku ...
Matura jest hen hen daleko ... , a podobny rysunek tylko olowkiem jestes w stanie machnac w mniej niz godzine.
A moze masz jakas stronke na ktorej umieszczales juz swoje dziela - jestem ciekaw jaka tematyka sie zajmujesz/zajmowales.

Fakolpet Fendadra
28-09-2005, 17:15
A ja jestem oburzony, ponieważ moją pracę ktoś umieścił na stronie co prawda nie ejst to praca komursowa ale zastanaiwałem się którą dać... Może wstawię tutaj i powiecie którą dać. Aha jak gdybym miał draga dać to szkicu nie mam bo królik obskubał...

http://photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/?action=view&current=smok20morski.jpg

a moze

http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarf.jpg

KITajec
28-09-2005, 17:29
A prosze cie bardzo Rey... Topic z moją twórczością... (http://www.members.lycos.co.uk/kokoartforum/phpBB/viewtopic.php?t=161) ...a co do tematyki hmm.. to raczej jakies fantazy/scfiction i postacie z gier... różnie ... :]

Tyrandee
28-09-2005, 17:47
A ja jestem oburzony, ponieważ moją pracę ktoś umieścił na stronie co prawda nie ejst to praca komursowa ale zastanaiwałem się którą dać... Może wstawię tutaj i powiecie którą dać. Aha jak gdybym miał draga dać to szkicu nie mam bo królik obskubał...

http://photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/?action=view&current=smok20morski.jpg

a moze

http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarf.jpg

PLAGIAT: nie wykazałeś się nawet inteligencją i nie zmieniłeś nazwy obrazka ściągłeś z neta zamisałeś i dodałeś na strone oto link stronki z której ściągłeś
http://cienie8.w.interia.pl/smok%20morski.JPG
a co do dwarfa to nie chce mi się już szukać ale wczoraj widziałam ten obrazek na necie ;) B) Więc lepiej nie wstawiaj rzadnego !!! co masz na swoją obrone?????

Adammm
28-09-2005, 19:01
@Sir Axel
on chyba jest smieszny zamieszcza prace zrobione przez kogos innego i do tego prace ktore byly pokazywane na tibia.news... albo na inne stronie.

BAN PLX :P

Crameros
28-09-2005, 20:32
moze teraz sie komus spodoba ;)

Tyrandee
28-09-2005, 21:27
Witam
Świat: Harmonia, Nick: Lord Jitsuo
Oto mój rysunek, w 100% namalowany przeze mnie ;) :)

http://photobucket.com/albums/y58/przemoko90/?action=view&current=maxtor.jpg

Hm... czyżby kolejny plagiat?? oceńcie sami
http://zhurnal.lib.ru/img/r/romanowa_o_p/pics/dwarf.jpg

moim zdanie on ma poprostu starą wersje ;) B)
a nawet jak by sam narysował patrząc z tego rysunku( w co nie wierze) to moim zdaniem to też wlicza się do plagiatu bo liczy sie pomysł a nieprzemalowanie ;) :baby:

Pogromca Br
28-09-2005, 23:00
Dużó prac mi się podoba. Le co do innych wątpie żeby w tak krótkim czasie zrobić prace na tak wysokich poziomach. Grajcie czysto!!

Rey
28-09-2005, 23:24
@KITajec
Dzieki za link, obejrzalem tyle na ile czas pozwolil ... Powiem krotko : podoba mi sie. Jakby ktos spytal "Dobre to jest..." odpowiedzial bym "Mhmmmm".

@Fakolpet Fendadra
Juz raz sie pomylilem wiec wolalem poszukac, link do drugiego Twojego dziela.

http://www.johnssketchpad.com/illos/dwarf.gif

"Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow,
nie ma litosci dla .........." <BAN PLIX>

Tyrandee
29-09-2005, 00:02
Co sądzicie o mojej pracy??? :]

http://img32.imageshack.us/my.php?image=o7td.jpg

limenu
29-09-2005, 00:20
Tyrandee@

wazne ze wlasna ^^... ale cwiczyc i tak musisz

Carozo
29-09-2005, 00:26
A moze skomentujecie moja prace???

http://img74.imageshack.us/img74/314/rys7ow.th.jpg

daniell0s
29-09-2005, 09:13
Prosze o komentarze do mojej pracy jeżeli ktoś chce :)

~~ Warlock Quest ~~

http://www.members.lycos.co.uk/daniell0s/tibia.JPG

~~~~ Niech wygra najlepszy! ~~~~ :cup:

Aversin
29-09-2005, 10:03
Sir Axel = -=Jezyk=-

Ta sama pisownia "ů" zamiast "ł" .. no i tak samo mega plagiat.

Kwaso
29-09-2005, 10:15
Tyrandee@ I oto chodzi w tym konkursie :D własna praca popracuj nad nią jeszcze i bedzie git ;)

daniell0s@ to samo co Up :)

Carozo@ Gdybys dodal jeszcze arma (ale jak chcesz.) to bedzie lepsza :) ale tera tez jest good ;)

Claymor@Dorysuj krajobraz i podpisz sie ;) ogulnie spoko :)

Co do Plagiatów ... Wy durne dzieci, modkowie sie skapną czy praca z neta sciagnieta wiec po co tyle wysiłku ?? omg -.- bezsens.

Moze tez ktos skomentuje moją prace ??;)
http://img165.imageshack.us/my.php?image=ootak3gd.jpg
tylko jedna osoba skomentowala wczesniej, Roan Eternal thx ZIOM :D:D:D
A to praca z nudów :evul: nie jest to praca na konkurs tylko tak se hehe
http://img227.imageshack.us/my.php?image=nob3pb.jpg

Rey
29-09-2005, 11:08
sorki za tamten plagiat ;) To sam rysowalem :cup:

(http://img373.imageshack.us/my.php?image=miecz8cj.png)

[IMG]http://img373.imageshack.us/img373/4240/miecz8cj.th.png (http://img373.imageshack.us/my.php?image=miecz8cj.png)

Bearman
mythera

Kolejny przypadek nadajacy sie do programu w stylu "Wybacz mi"
Tutaj jest bardzo podobny rysunek - co nie swiadczy o plagiacie.
http://www.gildia.pl/rpg/systemy/wampir_maskarada/foto/miecz/*html/640

Nie chce mi zalaczyc wiec dam linka =D

http://photobucket.com/albums/b5/shakti123/?action=view&current=krasnal1.jpg

Odrazu zaznaczam ze orginal nalazy do Avatara ( gosciu bodajze z 3DTotal . wymiata :evul: )

Mozesz mi wytlumaczyc jak mam to rozumiec ?? Mialy byc wlasne prace.

moja praca http://img231.imageshack.us/img231/8875/nakonkurs0me.jpg robiona w photoshopie :]

Obrazek zerzniety chyba z jakiejs gry, latwe do znalezienia na necie. Jak dla mnie praca nie kwalifikujaca sie do konkursu.

Jeszcze tutaj mam link do obrazka, ktory wydaje mi sie ze widzialem jak za pierwszym razem przegladalem temat konkursowy :
http://pingu.ii.uj.edu.pl/~armo/max4u/Pix/Magia_i_Miecz.jpg

Claymor
29-09-2005, 11:09
A teraz moja kolej, plax o komentarze ^^
http://www.claymor.dolsat.pl/zurin1.jpg

Jestem zaskoczony, że tyle ludzi chce brać udział w konkursie, ale bardzo mało jest osób, które stworzyły coś swojego oO

Ludzie przecież, to nie boli, usiądzcie i narysujcie coś sami.
Co to za sztuka wystawić plagiat do konkursu? :|

Tyrandee
29-09-2005, 11:29
Tyrandee@

wazne ze wlasna ^^... ale cwiczyc i tak musisz

Do was (Kwaso również) dziękuje za skomentowanie mojej pracy Powiem tyle nigdy nie umiałam ładnie rysować malować itp ;) ale możliwe że postaram się namalowac jeszcze raz ładniej zobaczymty jak mi to wyjdzie ;)) Ale zaznaczam może i nie jest to najładniejsza praca ale jak już mowiłam nie ejst to plagiat jak większość prac jakie tu są B)
Do ludzi którzy wstawiają plagiaty : I po co to robicie ?? Admini nie są głupkami tak jak i inni użytkownicy forum ;) a tak apropo śmiesza mnie ludzie którzy nie dość że wstawiają nie swoje praceto wstawiają ich jeszcze z 8 jak dla mnie ban odrazu powinien być :p

exodus style
29-09-2005, 12:56
http://img292.imageshack.us/img292/2375/rycerzyk47jr.png (http://imageshack.us)
a co myślicie o moim?? jest wogóle sens to kończyć??

Yumi
29-09-2005, 13:17
Czy można zrobic kolorowe?? Mam na mysli kredki :P

exodus style
29-09-2005, 13:27
chyba można w regulaminie jest napisane że to może być zrobione dowolną techniką

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 15:00
PLAGIAT: nie wykazałeś się nawet inteligencją i nie zmieniłeś nazwy obrazka ściągłeś z neta zamisałeś i dodałeś na strone oto link stronki z której ściągłeś
http://cienie8.w.interia.pl/smok%20morski.JPG
a co do dwarfa to nie chce mi się już szukać ale wczoraj widziałam ten obrazek na necie ;) B) Więc lepiej nie wstawiaj rzadnego !!! co masz na swoją obrone?????

co mam na swą obronę. Przeczytaj np. mój temat że ja tą stronę ze smokiem znazlałem... I to ktoś wziął go ode mnie. btw jego stron ajescze w budowie więc. A co do krasnala i inhych moich rysunków mówie że nie rysowałem specjlanie na konkurs tylko są to moje stare prace już zamiesczane bosz...

btw. od dzis swe prace podpisuje bo jak z tego co wdzie chcialem zeby kazdy mogl potem z tego korzystac ale jak widzę to tylko mi na złe wychodzi...

daniell0s
29-09-2005, 15:09
@Kwaso

Kwaso, a co byś radził mi jeszcze poprawić w mojej pracy ?? :p

Kwaso
29-09-2005, 15:15
daniell0s@
a wiesz dorysuj Hero :D a nawet i stuff z boku ;) . Tylko nie wyrazne sa postacie reszta good :)

Tyrandee
29-09-2005, 15:15
co mam na swą obronę. Przeczytaj np. mój temat że ja tą stronę ze smokiem znazlałem... I to ktoś wziął go ode mnie. btw jego stron ajescze w budowie więc. A co do krasnala i inhych moich rysunków mówie że nie rysowałem specjlanie na konkurs tylko są to moje stare prace już zamiesczane bosz...

btw. od dzis swe prace podpisuje bo jak z tego co wdzie chcialem zeby kazdy mogl potem z tego korzystac ale jak widzę to tylko mi na złe wychodzi...

Sam się przyznałeś do plagiatu Cyt: " że ja tą stronkę ze smokiem znalazłem.... I to ktoś wziął go odemnie" a tak apropo napsałeś ze nie masz oryginału smoka morskiego bo ci królik obskubał hm.. a masz może oryginał dwarfa?? i skoro umisz tak pięknie malowac to wstaw jeszcze jakieś inne twoje prace (z twoim podpisem oczywiście i dedykacją dla tibi.pl)

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 15:19
z miła chęcią coś specjalnie namaluje. Tak oryginał dwarfa mam już tylko zaktualizowany z napisem Dwarf Guard

daniell0s
29-09-2005, 15:28
daniell0s@
a wiesz dorysuj Hero :D a nawet i stuff z boku ;) . Tylko nie wyrazne sa postacie reszta good :)

No Hera napewno nie ale jeszcze do 9 paśdziernika jest dużo czasu wiec jeszczecze cosik sie poprawi i na nowo sie zeskanuje ;) A co do staffa to narazie z boku nie ma miejsca chyba, że dodam nową kartke :p

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 15:40
proszę bardzo oto wersja specjlanie dla Tibii. pl :) jak będzie trzeba to zrobię ten napis Dwarf Guard ale myśle że jest zbędny...

http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarffortibia.gif

Tyrandee
29-09-2005, 15:56
proszę bardzo oto wersja specjlanie dla Tibii. pl :) jak będzie trzeba to zrobię ten napis Dwarf Guard ale myśle że jest zbędny...

http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarffortibia.gif

Myślisz że jak dodasz swoj podpis w paincie lub inym programie to możesz powiedzieć że to jest twój rysunek ?? dodaj swój podpis i napis tibia.pl ołówkiem a nie komputerowo ;)Cwaniaku

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 15:59
Oczywiście że mogę ołówkeim jeśli pan zyczy. Tylko wtedy będzie ze nie wiem co ale i tak nie moj ale prsoszę bardzo zaraz zeskanuję tylko się podpiszę...

daniell0s
29-09-2005, 16:07
a ja myśle, że wtedy to będzie zrobione na wydrukowanym obrazku :p i zeskanowane :) Ale zresztą nie wnikam w twoją pracę!

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 16:34
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarffortibia.jpg

zadowolony?...

@up:
I właśnie o tym mówiłem...

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 16:35
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=549915&postcount=258

muahahah już 2 osoba ten sam obrazek XD

Tyrandee
29-09-2005, 16:47
Praca Ołowkiem "Magiczny Ołowek"
http://img340.imageshack.us/img340/4527/0003021rp.jpg

Kolejny Plagiat ;)
http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=291

Tyrandee
29-09-2005, 16:50
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarffortibia.jpg

zadowolony?...

@up:
I właśnie o tym mówiłem...

ok podpisać podpisałeś ale dlaczego twoja praca nagle tak wyblakła i nie ma już takich ciemnych kresek jak tamte rysunek
a tak apropo to ejst kobietą a nie męźczyzną :p

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 16:52
kto jest kobieta a kto mezczynza? nie czaje o co biega. A co do wyblaklych kolorkow, inny skaner już po 2 mogie to poprawic zawsze w paint shop pro jak przeszkadza ;)

O wiem dlaczego tskie wyblakle zapisalm w zlym formacie ale nawet tren mi sie bardziej podoba nie ma brzydkich pogrubianych przez panta pro linii. Co o tym sądziecie lepiej pogrubić kontury w pancie pro shopie czy zostawic jak jest??

KITajec
29-09-2005, 17:59
@Fakolpet Fendadra

Ja mam taką propozycje .. popraw lewą ręke.. a dokładniej jej łokiec bo wygląda do niczego (chodzi mi o tę bliżej głowni/głowicy ? jak to sie nazywa :D młota) .. takie wcięcie ma jakby miał za bardzo napompowane bicepsy i mięsnie przedramienia poprostu śmiesznie to wygląda trochu... jak to zrobisz to juz nikt ne będzie miał wątpliwości że ta praca nalezy do ciebie...a mozesz to zrobić bo praca wykonana jest ołówkiem a nie piórkiem... aha i weź jeszcze pas popraw bo brakuje w nim guziczków i ten pasek trzymający miecz... troche taki bardziej konkretny zrób.. a nie taki rzemyczek...

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 18:11
Niestety, żebym poprawił bicepsy musiałbym wymazać polowę rysunku, więc się nie opłaca. Co do pasa i mięśni mi sie wydaje że jest dobzre może tylko ten pas za malo widoczny ;/

Tyrandee
29-09-2005, 18:22
Niestety, żebym poprawił bicepsy musiałbym wymazać polowę rysunku, więc się nie opłaca. Co do pasa i mięśni mi sie wydaje że jest dobzre może tylko ten pas za malo widoczny ;/

A mi się wydaje że nie poprawiasz bo trudno jest zmazać tusz z drukarki ;)) wiesz teraz nie mam czasu ale znajde strone z której ściągłeś tą fotke ;)

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 18:38
powodzenia bo sam szukałem strony NA KTÓEJ TEN OBRAZEK JUŻ GDZIEŚ ZAMIEŚCIŁEM TY NIE UMIEJĄCA CZYTAĆ POSTÓW LAMO!!!

KITajec
29-09-2005, 18:54
Podaj linka to zobacze te stronke... moze coś ciekawego na niej będzie...

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 18:57
No kolejny delikwent nie czytający postów. CChodzi o to że albo ta strona już nie istneije albo ja jej znalźć nie mogę dlatego jak ktoś znajdzie to będe wdzięczny i plagatu mi nie udowdni :) (to byla dla ulatwienia jakas angielska strona, zamiesczalem z rok, albo prawie nawet 2 lata temu więc różne rzeczy mog ły się zdażyć)

Ray_jet
29-09-2005, 19:43
http://img257.imageshack.us/img257/1648/skanuj00037mz.th.jpg (http://img257.imageshack.us/my.php?image=skanuj00037mz.jpg)
a moze moja praca się wam podoba?
plz koment :]

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 20:01
http://img257.imageshack.us/img257/1648/skanuj00037mz.th.jpg (http://img257.imageshack.us/my.php?image=skanuj00037mz.jpg)
a moze moja praca się wam podoba?
plz koment :]

czy to jest praca na poziomie? -.-"

Tyrandee
29-09-2005, 20:20
czy to jest praca na poziomie? -.-"

Może dla ciebie jego praca nie est na poziomie ale dla mnie jest bo bynajmniej nie jest to plagiat jak twoja praca :evul:

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 20:28
Może dla ciebie jego praca nie est na poziomie ale dla mnie jest bo bynajmniej nie jest to plagiat jak twoja praca :evul:

Dobra wiem że zazdrościsz. A na zakończenie i ywładowanie złości
<ciach> nie będe biedaka obrażać bo nie wie co czyni...

Eileen
29-09-2005, 20:34
UspokÓjcie SiĘ Do Jasnej Cholery!

Nie Ma Plagiatu, Puki Nie Zostanie Udowodniony. Ja Jestem WiĘcej NiŹ Pewna, Ze To Nie Jest Plagiat!
PowiedziaŁam, Jest SposÓb Na Udowodnienie Że On Potrafi MalowaĆ. Szkic PoglĄdowy BĘdzie NiedŁugo... Ja Tajemnicy Nie PublikowaŁam Nigdzie, WiĘc Nie Ma Szans, Że JakaŚ Praca Na Jej Podstawie Istnieje!

@edit
Jestem wkurzona jak diabli, bo włąśnie sama znalazłam plagiat tam gdzie sie go najmniej spodziewałam X( (nie chodzi tu o nikogo z forum, dodam).

Rey
29-09-2005, 20:35
@Fakolpet Fendadra
Tak jak juz wyzej wspomniano Twoje wiekopomne dzielo nagle wyblaklo po wydrukowaniu, dodaniu nedznego podpisu ( Ty myslisz ze takim charakterem pisma podpisala by sie osoba ktora to stworzyla ? ) i zeskanowaniu.
A poza tym niepotrzebnie wygenerowano tyle postow, trzeba tylko czytac moje wczesniejsze z odpowiednim linkiem ...

Adres tego hosta wskazuje umiejscowienie w USA -> St. Louis
Moze masz Ciocie w stanach ktora Ci przysyla paczki, a Ty w rewanzu przesylasz Jej Swoje dziela.
Jedziesz "ziomal" z tym koksem, zapodaj 5 bieg i docisnij troche gazu na sciezkach Swojego umyslu .... wymysl cos oryginalnego. Czekam na kolejne wyjasnienia.

Eshhh
Po ostatnim dalem sobie urlop od bluzgow i to Twoje szczescie ...

Gadziu
29-09-2005, 20:41
UspokÓjcie SiĘ Do Jasnej Cholery!

Nie Ma Plagiatu, Puki Nie Zostanie Udowodniony. Ja Jestem WiĘcej NiŹ Pewna, Ze To Nie Jest Plagiat!
PowiedziaŁam, Jest SposÓb Na Udowodnienie Że On Potrafi MalowaĆ. Szkic PoglĄdowy BĘdzie NiedŁugo... Ja Tajemnicy Nie PublikowaŁam Nigdzie, WiĘc Nie Ma Szans, Że JakaŚ Praca Na Jej Podstawie Istnieje!

@edit
Jestem wkurzona jak diabli, bo włąśnie sama znalazłam plagiat tam gdzie sie go najmniej spodziewałam X( (nie chodzi tu o nikogo z forum, dodam).
To było stworzone z premedytacją, czy naprawdę prezentujesz sobą tak niski poziom? o.0

Tyrandee
29-09-2005, 20:43
Dziękuję ci Rey za znalezienie tej strony bo ja szukałam ale jakoś nie mogłam jej znaleźć B)

Eileen
29-09-2005, 20:45
@up
Nie, poprostu jestem zła jak diabli, bo nierozumiem dlaczego ludzie nie potrafią uwierzyć komuś na słowo... A z resztą. Powiem szczerze. Ja nie potrafie zrozumieć ludzkiej podłości... Ten obrazek był na forum juz długo, masa osób go szukała, i nikt nie znalazł. Czyli zakładam, ze nie jest plagiatem. Wkurza mnie to, iż nikt nie potrafi się postawić na miejscu Fakolpeta...

Dziękuję.

Rey
29-09-2005, 20:49
@up
Nie, poprostu jestem zła jak diabli, bo nierozumiem dlaczego ludzie nie potrafią uwierzyć komuś na słowo... A z resztą. Powiem szczerze. Ja nie potrafie zrozumieć ludzkiej podłości... Ten obrazek był na forum juz długo, masa osób go szukała, i nikt nie znalazł. Czyli zakładam, ze nie jest plagiatem. Wkurza mnie to, iż nikt nie potrafi się postawić na miejscu Fakolpeta...

Dziękuję.

Mozesz przeczytac moj post troszke wyzej i podejsc do sprawy spokojniej. Fako~ przedstawil 2 niby swoje dziela, oba okazaly sie plagiatami. Jak to sie mowi ten gosciu tutaj jest juz spalony ...

Eileen
29-09-2005, 20:55
Eileen (17:48)
przestań!
Mam ochotę cie trzasnąć w ten tępy łeb...
Lord Fakolpet (17:48)
wal
oni są zazdrośni ośle...
zrób ten szkic poglądowy do mojego fregmentu, będzie dowód...
Lord Fakolpet (17:48)
ale nie ma o co bo wiele osob rysuje ladniej
Lord Fakolpet (17:49)
AAARGH!
Eileen (17:49)
tak, oczywiście..
nie znam wielu co maluje tak jak ty...
zaraz namaluje ten szkic
jak ochlone
ale kurde nie mam na czym wyladowac zlosci
chyba zawloalm brata
zauważ, że ci co posądzaja cię o plagiat nie wstawiaja na forum swoich prac, ŻADNYCH
Eileen (17:50)
A NA BRACIE SIĘ NIE WYŻYWAJ, BO NAŚLĘ NA CIEBIE LIMENU...
Eileen (17:50)

Lord Fakolpet (17:50)
o nie to wole sie wyladowac na kroliku XD
Lord Fakolpet (17:50)
zartuje
Lord Fakolpet (17:51)
kocham krolickza mego
Eileen (17:51)

Ja wolę mojego "tygryska"
a zreszta modkowie mnie nie zbanowali
a innych tak za plagiat
wiec nie ma dowodow...
trylko jak znajda te storne na ktorej jusz zamiesczalem
nie mają dowodów...
właśnie...
to jak uduowdnie ze to so moje rysunki?
Lord Fakolpet (17:52)
nie sa podpisnae fakolpet napewno nawet nie pamientam jak byly podbpisane
AAARRRGHH
Eileen (17:52)
proste, jak to było forum to edytniesz posta i napiszesz: pozdro dla kompani z tibia.pl

nie czaje?
bo gdzie indziej mogłeś wstawiać? na digart?
Lord Fakolpet (17:53)
nie nei nie forum,
jakas strona o Fantasy
z avkami tapetami
i artami
tylko albo jej jsuz nie ma
Eileen (17:53)
acha..
albo nie moige znalzc
hmm...
zagraniczna strona
nie polksa jak co
no to będzie problem
Lord Fakolpet (17:54)
zreszta mam to gdzies
niech sa mysla co chcą
ja sowje wiem
NA POHYBEL S****YSYNOM
Eileen (17:54)
no... i tak narazie nie mają dowodów...

a jak narysujesz to będzie dostateczny dowód...
Lord Fakolpet (17:56)
tak tylko wtedy jusz moge miec banana albo zarabisom opinie na forum...
Eileen (17:56)
nie prawda...
Eileen (17:56)
przynajmniej ja do tego nie dopuszczę...
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=549548&postcount=243
wow...
dzieki za wszystko i tak
Eileen (17:57)
mam rzeszę znajomych na forum, jak coś to marny los tego kto cię oskarży...
Eileen (18:01)
3dmax
moje marzenie...
Lord Fakolpet (18:01)
tqa zarabisty porgram
Lord Fakolpet (18:01)
nie umiem korzystac
kiedys go sobie zassam z emula...
ale ostatnio nie mam czasu, ato z tydzień sie będzie ciągło
Lord Fakolpet (18:06)
mama nadzieje ze mego avka tesz robisz
Eileen (18:06)

Eileen (18:06)
(jak będziesz grzeczny )
Lord Fakolpet (18:07)
oj będe będe
jestem gzreczny
nawet od tygodnia
nikogo nie wyzwalem na forum
Eileen (18:07)

ale jusz mam kilka odzywek na poczekaniu
(jeszcze nie wyzwałem? )
sdobra nie wyzwe
Lord Fakolpet (18:08)
tylko pzl avka XD
z Emmą XDD
Eileen (18:08)

zreszta na forum sa te zdjecia na avka
Eileen (18:09)
(apropos: mi one nie wchodzą... - i chyba innym też )
Lord Fakolpet (18:09)
jak to nie wchodza?!
a jak dam ci na gg linki?

Eileen (18:10)

Lord Fakolpet (18:10)
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/ewwall40.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/ewwall94.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/de71io.jpg

Lord Fakolpet (18:10)
choose
Lord Fakolpet (18:12)
to jak moge Cie o to prosic?
Lord Fakolpet (18:12)
jesli tak to z napsiem Fakolpet
Eileen (18:12)

Eileen (18:13)
musi być napis? będą myśleć, ze ty dziewczynka jesteś
Lord Fakolpet (18:13)
i good
znaczy to chyba lesbijka XD
a to jusz nie good
nie no ale i tak kcem taki miec XD
Lord Fakolpet (18:14)
dobra ide sie zwierzakami zajac w zoo tycoon
Lord Fakolpet (18:14)
do zobaczenia mam nadzieje ze przyjelas zlecienie
Lord Fakolpet (18:47)
jak tam praca?
Eileen (18:48)
narazie pracuje nad zadaniem z wosu i sposobem :jak nie wpaść w depresję oglądają digart
Lord Fakolpet (18:48)
aha
Lord Fakolpet (18:48)

Lord Fakolpet (19:00)
Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia...
Lord Fakolpet (19:00)
XD

Eileen (19:01)
nom... a wiesz czemu kain zabił abla?
Lord Fakolpet (19:01)
nie
bo opowiadał stare dowcipy...

hehe
XD
Lord Fakolpet (19:36)
AAAAARRRRRGGGGHHHH
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=550226#post550226
znow 2 ostsanie posty
argh..
Eileen (19:36)
spokojnie...
Lord Fakolpet (19:37)
wsytawiełm odpiwednią notk ę gościowi!
Eileen (19:37)
zedytuj ten post...
który?
Eileen (19:37)
Ażeby ci tak flaki wygniły ty ludzka medno, żeby ci wygniły i dupą wyciekły
o nie moge nawet dostac 9 pkt
niech to przeczyta
Eileen (19:38)
zrób tu porządne ciach, bo jak nie to ja ci coś ciachne!
Lord Fakolpet (19:38)
why
nie ma bluzgow
ale niech bedzie
...
Lord Fakolpet (19:40)
jusz
Lord Fakolpet (19:40)
ale robilem to z niechecia
Eileen (19:42)
TAK, TO POCZYTAJ SOBIE TERAZ...
Lord Fakolpet (19:42)
co jest ?
Lord Fakolpet (19:43)
good poowiedziane
Eileen (19:47)
zapytam tylko tak: to napewno nie jest plagiat? bo ja już jakbym sama zwątpiła w pewnym momencie...
Eileen (19:47)
Nie miej mi tego za złe, proszę...
Lord Fakolpet (19:47)

nie jest
naprawde]
Lord Fakolpet (19:48)
poza tm jak widzisz jescze bana nie mam
czyli jest na moim
inni jusz dostali
Eileen (19:49)
ciekawe czy ja karniaków nie dostanę za to co teraz napisałam?
Lord Fakolpet (19:49)
jesli tak
jusz ja pogadam
i to bedzie moja win a
to prtzeze mnie

Eileen (19:50)
cicho, jeszcze nie mam
Lord Fakolpet (19:50)
rybki bede jadl
Lord Fakolpet (19:50)
brb
Eileen (19:54)
w8!
Lord Fakolpet (19:54)
?
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=550241&postcount=438
wytłumaczysz?
Lord Fakolpet (19:56)
to nie ta strona
nna ktorej zamscilem
na 100 %
chyba
Eileen (19:56)
jezu...
a ja ci wierzyłam...
ja poprostu uwierzyłam ci na słowo...
nie wierzysz?
szkoda
Lord Fakolpet (19:57)

Eileen (19:57)
i już drugi raz się zawiodłam...
http://www.johnssketchpad.com/illos/dwarf.jpg
http://www.johnssketchpad.com/fantasy.html
Eileen (19:58)
tak?
Lord Fakolpet (19:58)
co tak?
Eileen (19:58)
powiedz tylko jedno... jaką cenę musze teraz zapłacić za zaufanie tobie?
Lord Fakolpet (19:58)
pomysl
Lord Fakolpet (19:59)
Nie jestem Fakolpet
Lord Fakolpet (19:59)
hahahahahaha
Lord Fakolpet (20:00)
kolejna ofiara

Kawał w stylu Kamosa... Albo nie wiem kogo... Ale najbardziej bolą nie połamane kości, ale nóż wbity w serce.

Przepraszam.

Tyrandee
29-09-2005, 21:07
Eileen chciałabym zapytać co ten cytat ma znaczyć ?? czy ty byłaś z fako~ w zmowie?? wyjaśnij to wszystkim jak najszybciej

Tyrandee
29-09-2005, 21:12
Moim zdaniem fako.. powinien dostac dorzywotniego bana ale nie tylko na nik ale takrze na IP przemyślcie to :(

Rey
29-09-2005, 21:30
<CIACH>
ale jusz mam kilka odzywek na poczekaniu
<CIACH>
nom... a wiesz czemu kain zabił abla?
nie
bo opowiadał stare dowcipy...
<CIACH>

@Eileen
Jestes mloda, ( jak wnosze po sposobie wypowiedzi ) inteligenta osoba. Warto sie przejmowac taka gnida ? I nie wiem za co przepraszasz.
Taki chojrak wczesniej czy pozniej sie przejedzie i gorzko za to zaplaci, a zycie wystawi mu pokazny rachunek ...

@Fakolpet Fendadra
Hehehehee "ale jusz mam kilka odzywek na poczekaniu" . Ujawnij tajemna szmoc Twoich odzywek w dodatku na poczekaniu - normalnie ciary mnie przeszly ze strachu jak to przeczytalem.

Zgadzam sie z przedmowca - ban na IP.

Eileen
29-09-2005, 21:30
To jest rozmowa na gg z Fakolpetem (a raczej nie z nim, dlatego ban na ip zablokuje tego prawdziwego, a tego co mnie oszukał nie). Zawiodłam się poprostu. Już druga osoba potrafiłą wbić mi nóż w serce tak głęboko. A wystarczyło zaufać. Zwyczjnie zaufac, tak jak ufam Limkowi, Shanowi czy Radixowi. Myślałam, że poznałam kolejnego fajnego gościa na necie, i powiem szczerze: chyba kolejnego przyjaciela...

Zapytam tak:

Czy nikt nie będzie zły, jeśli wytłumacze całą historię imić Fakolpeta i Fakolpeta Fendadry, bo jak sie dowiedziałam, to były 2 różne osoby.

Tyrandee
29-09-2005, 21:39
Zawiodłam się poprostu. Już druga osoba potrafiłą wbić mi nóż w serce tak głęboko. A wystarczyło zaufać. Zwyczjnie zaufac, tak jak ufam Limkowi, Shanowi czy Radixowi. Myślałam, że poznałam kolejnego fajnego gościa na necie, i powiem szczerze: chyba kolejnego przyjaciela....

Jest to przykre ale musisz się na to przygotowac jeszcze nieraz w życiu spotkają Cię taki nieprzyjemne sytuacje Niestety dużo ludzi na tym świecie postepuje w taki a nie w inny sposób ale sądze że prędzej czy później dostaną za swoje :(

Aversin
29-09-2005, 21:49
nie sa podpisnae fakolpet napewno nawet nie pamientam jak byly podbpisane

<sarkazm>
No z pewnością .. jakby mi wyszła fajna praca to też bym ją w rzucił na jakiś serwer, jakąś stronkę .. a potem zapomniał o tej stronce i zapomniał nawet jak się podpisałem. Chyba to normalne nie ?
</sarkazm>

Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 21:59
.............................

Watto
29-09-2005, 22:29

Bardzo mi się podoba ta praca, widać że autor jest biegły w modelowaniu.

Ta praca zasługuję na zwycięstwo.

Rejdi
29-09-2005, 22:32
To jest rozmowa na gg z Fakolpetem (a raczej nie z nim, dlatego ban na ip zablokuje tego prawdziwego, a tego co mnie oszukał nie). Zawiodłam się poprostu. Już druga osoba potrafiłą wbić mi nóż w serce tak głęboko. A wystarczyło zaufać.

Nie jesteś sama :) Ufność często boli.

Ale nie przejmuj się nim, z pewnością znajdziesz innych przyjaciół, któży na to zasługują. Jesteś naprawdę wartościową osobą, potrafisz pięknie malować, pisać wiersze/opowiadania i piszesz poprawnie :) Śmiem sądzić, że jesteś jedną z cenniejszych osób na tym forum.

Fakolpet... nie wiem czy jesteś tą samą osobą, która pyszniła się w Twórczości swoim dwustustronnicowym opowiadaniem? Nvm, just get lost...

Do wszystkich poszukiwaczy plagiatów: Dobrze, że wykrywacie te wszystkie plagiaty, ale czasem możecie troszkę przystopować z oskarżeniami? Przynajmniej dopóki nie znajdziecie dowodów, bo nic nie boli tak jak fałszywe oskarżenia i zdrada.

That's all. Sry za offtop.

@up
:o Rzeczywiście wspaniała praca! Gratulacje Mancubus, mój Thunder Hammer może się przy tym schować :)

Mentosek_2005
29-09-2005, 23:14
Dobra zmienilem prace:
http://img266.imageshack.us/img266/1637/smoknakonkurs9pm.jpg

COMENT PLx0r!

KITajec
29-09-2005, 23:18
O kutwa... O.O ... proponuje już zakończyć konkurs wątpie by cokolwiek te prace przebiło (i tu widać potęge komputera nad ręcznymi pracami ;D) jest poprostu boska... jesli moge zapytać .. tooo... jak długo siedzisz już w tym modelowaniu 3d ?

Averah the Brave
29-09-2005, 23:27
a co sadzicie o mojej

http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=550183&postcount=267

rysowalem ja na lekcji kiedys ma jakies szanse? :P

Aversin
29-09-2005, 23:52
Dobra zmienilem prace:
http://img266.imageshack.us/img266/1637/smoknakonkurs9pm.jpg

COMENT PLx0r!

Taaa ... praca fajna tylko szkoda, że nie twoja .. a ten podpis żałosny ..

Mentosek_2005
29-09-2005, 23:53
Mentosek litości.. czemu twój podpis jest w paincie ? to żałosne jest.... kurde... jesteś strasznie naiwny.. czy ty wogóle wyobraźni niemasz ? czy jak ?

Podpis w paincie bo nie mam skanera w domu i musialem isc do typow i zabulic zeby mi to zeskanowali na dyskietke -.- A podpis dalem w paincie bo juz mi sie nie chcialo isc drugi raz i skanowac bo juz nawet byl sklep zamkneity, a dalem go zeby sie nie czepiali ze nie moje...

KITajec
30-09-2005, 00:07
Boze... ty naprawde nie masz wyobraźni ! :D :D :D ...już lepiej jak byś tego podpisu wogóle nie robił... :D ... pozatym dobrze wiesz że to jest konkurs i każdy na konkursie podpisuje swoje prace własnoręcznie.. nie w paincie tylko po narysowaniu obrazka bierzesz w łąpe ołówek i podpisujesz prace... zalosne zaaalosne...

Mancubus
30-09-2005, 00:22
Dzieki Watto, Rejdi, KITajec.
W 3d siedze dopiero ponad rok i wciaz sie ucze. Ciesze sie, ze Wam sie podoba, ale pewnie bede wprowadzal zmiany, bo nie jestem zadowolony z rezultatu.
Program w ktorym pracuje to Lightwave a nie jak tu gdzies mi przemknelo 3d Studio. (Jednak jezeli zaczynacie zabawe w 3d polecam 3dmax - duzo jest polskich tutoriali i ksiazek).
Przewaga komputerowej pracy nad szkicem ? czy ja wiem, wszystko i tak zaczyna sie od szkicu - pozniej przechodzi do ostatecznej wersji. A sposob jego wykonania zalezy tylko od dostepnych narzedzi, umiejetnosci i czasu ktory chce sie poswiecic.
Szkoda ze wiekszosc naprawde dobrych prac okazalo sie plagiatami :[
Wracam popracowac nad oswietleniem. A jutro zrobic level w tibi :D

Green Chimerion
30-09-2005, 05:26
Praca tego czuowieka mnie załamała.....

... w prawdzie całe to eq (no może poza crusaderem) nie wydaje mi się być pochodzenia tibijskiego to praca faktycznie powala .....

i niczym jest przy niej moje ręcznie rysowane polowanko na demona:

http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html

JESTEM ZAŁAMANY....POCIESZAJCIE MNIE ;(

ziemniak1600
30-09-2005, 06:36
http://forum.tibia.pl/showpost.php?...8&postcount=243
Wydaje mi sie ze te zdjecie jest z diablo;)Barbazynca w Diablo tez ma takie niebieskie tatuaze na twarzy;)
Ale glowy niedam uciac xD

DominikGonzo
30-09-2005, 09:16
Sam jesteś jak z Diablo:) (JOKE) to jest robione przez niego, może czerpał skąś wzory na zriobienie postaci jak 90% z nas, ale praca jest zriobiona przez niego..:) Z pewnością ta praca będzie mieć pierwsze miejsce, chyba że nie taka dokładnie praca jest potrzebna.

slawekmag
30-09-2005, 09:52
Bardzo podooba mi sie praca sepy (na pewno nie plagiat :) ) http://img88.imageshack.us/my.php?image=beznazwy17of.jpg

ale jeszcze bardziej ta http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html praca.

a co do pracy PreKwu$a to praca jest fajna i orginalna ale wydaje mi sie że nie o to chodziło :baby:

Mancubus
30-09-2005, 11:56
Ehhh, sorki jezeli uwazacie ze praca nie ma zwiazku z Tibia, - postacie byly robione podczas grania w Tibie, a ja sobie tak to wyobrazam.
Modelowalem juz wiele rzeczy w Tibii ale wiekszosc z nich po przeniesieniu do 3d wyglda nieciekawie (malo detali). To jest moja wizja Tibi. Tu jest moj wątek na spinquad. Potwierdza on tylko ze calosc byla robiona pod Tibie a nie po prostu daje wczesniej wykonany render (znajomosc ang.).
http://www.spinquad.com/forums/showthread.php?t=8261
A glowa mojego ludka to nie zdjecie barbazyncy z D2 tylko moja twarz sfotografowana, obrobiona w photoshopie i nalozona na postac. Wiec prawa autorskie naleza raczej do mnie(moze moich rodzicow) ;)

Marek Tibioman
30-09-2005, 12:25
Praca Gienia Wymiatacza mi sie podoba i zdziwie sie 8o jak nie zajmie miejsca w pierwszej trojce! Gosc pokazal, ze nawet w paincie mozna cos za***ie narysowac i jego praca wcale nie odstaje od reszty prac zrobionych na komputerze w programach o duzo wiekszych mozliwosciach niz MS Paint :) No, zobaczymy jak modu to ocenia ;)
GZ dla ciebie gieniek!

ziemniak1600
30-09-2005, 12:53
@2Xup
No to sorka wybacz mi;)Jakos mi sie poprostu ten tatuaz z Diablo skojarzyl.No ale jesli ty tez taki masz to...;)Co niezmienia faktu ze jednak praca ladna.
Zycze wszystkim powodzenia:cup:

PS.http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=550768&postcount=279 ZAWALISTA PRACAxD

Tyrandee
30-09-2005, 14:18
Wszystkim chłopaką wszystkiego Najlepszego ;)

Kwaso
30-09-2005, 14:57
Dzię-Ku-Je-My :D

Matyjasz
30-09-2005, 15:19
Och jak miło ;) Dzieki

Adrian15
30-09-2005, 18:05
Praca PreKwusia [img=http://img50.imageshack.us/img50/5330/dscn88749xj.jpg] jest niezgodna z tematem. Mialz byc rysunki a nie modele

czapka28
30-09-2005, 18:41
W liście o konkursie wspomniano o tym, że można robić prace dowolną techniką. Jednak broniąc się przed plagiatami wywalacie dużo prac. A BRONI W GRAFICE 3D JEST W NECIE PEŁNO! Jak mam wysłać pracę, żebyście mi jej nie skasowali?

Dzik Dzik Tadzik
30-09-2005, 23:05
człowieku myslisz że jakis ziomuś narysował co pokemona a ty wkrecisz że to jest "twój nowy wymyslony potwór" =/

Krysiu_Zool
01-10-2005, 00:59
Jak dla mnie de beściak to praca Green Chimerion'a (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=543736&postcount=27) . Ten "Hunt na Demonie" to naprawde wyczepiste cacko...
@Chimeron: Pocieszony? ;) Szczerze mówiac Twoj post o "załamaniu sie" przeczytalem juz po napisaniu komentarza do Twej pracy.

Cerverius
01-10-2005, 11:46
Cor Tibiarz t PLAGIATOR !!
Każdy kto grał w Gothic2 potwierdzi moje słowa , ale nie trzeba było grać w tą ger ponieważ ork z jego rysunku to ork reklamujący gre Gothic2 w empikach :P (dawno temu ale to fakt)
chcecie dwodów ?
wedzcie na pieerwszą leprzą stronke o grze Gothic 2 i wbaczcie galerie alb twpety z gry :P
Cor Tibiarz bezczelnie przerysował tego orka az wstyd ze 6h przy tym siedział :P

Yarpen Zigrin
01-10-2005, 12:21
Cóz uważam, że należą się wyjaśnienia adminom i użytkownikom. Przez ostsanie 10 dni nie miałem dostępu do kompa (chodzi o Fakolpeta). Więc komp poszedł do naprawy i polazłem do cafe. Lecz tam mój niby przyjaciel podłożył keylogga i przez ponad 10 dni robił wszystko by zepsuć opinię tutaj i na gg i zapewne gdzie indziej ale tego już się nie dowiem. Nie proszę o odbanowanie Fakolpeta Fendadry, bo nie dość, że sam jego nick był plagiatem (główny bohater mojej książki) to jescze te prace... Mam nadzieje że modkowie to przeczytają i wszystko się wyjaśni...

Mafuss
01-10-2005, 14:51
Każdy kto grał w Gothic2 potwierdzi moje słowa , ale nie trzeba było grać w tą ger ponieważ ork z jego rysunku to ork reklamujący gre Gothic2 w empikach :P (dawno temu ale to fakt)
chcecie dwodów ?
wedzcie na pieerwszą leprzą stronke o grze Gothic 2 i wbaczcie galerie alb twpety z gry :P
Cor Tibiarz bezczelnie przerysował tego orka az wstyd ze 6h przy tym siedział :P

on to porzerysował ale a nie skopiował wiec mysle, że to nie plagiat lecz moge się mylić

krytyk2
01-10-2005, 15:39
no co..pełno nieswoich prac np. GOD i jego minotaur hehe...poziom baardzo niski...sam dam niedługo swoje hiper dzieło i wygram konkurs chociaż nie wiem co to za nagrody.

Cor Tibiarz
01-10-2005, 17:08
chcecie dwodów ?

Nie.. blagam.. prosze nie... brak mi slow. po prostu nie moge wytrzymac takich bezmozgow -.- NAUCZCIE SIE CZYTAC x( z regulaminu wyraznie wynika ze mozna wzorowac sie na czyms rysujac swoj rysunek -.- pozatym jestem poczatkujacym rysownikiem i 6h to dla mnie nie duzo i bylo to niecale 6h -.-
i wez sie zastanow zanim cos powiesz bo jesli sadzisz ze przerysowanie takiego orka to taka latwa sprawa ze wstyd ze az 6h mi to zajelo to narysuj mi lepszego w krotszy czas -.-

Nosferatum
01-10-2005, 17:59
Ehm ten rysunek nie jest taki bajerancki jak inny uważają.... np. buty- jakby ktos uciął stopy twojej knightce. Dlaczego komentuje? Bo sam umiem rysowac B) <Do KITajca>

Fire Brus
01-10-2005, 19:21
Siemka właśnie poprawiłem swoją prace.
Dodałem kolorki itp.
Prosze o komentarz
http://img157.imageshack.us/my.php?image=tibia122vj.jpg

Adrian15
01-10-2005, 19:34
Jesli sie komuś chce, niech skomentuje moje dzieło:

http://img189.imageshack.us/my.php?image=smokkonkurs2vn.jpg

HubertPol
01-10-2005, 20:34
nie wiedzialem gdzie pisac wiec napisalem tu:
Bosal napisales ze nie mozna w paincie zrobic a ja juz koncze w nim robic:D

Bujak
01-10-2005, 21:47
Panie : "Pan i władca" w tibii nie na czegos takiego jak "tibijski byk" z tego co gdzies tu przeczytalem jakis modek pisal ze ma byc to cos co istnieje w tibii a nie jakies nowe wymyslone miecze czy potwory :| Tak samo plagiaty :| ktos w necie znajdzie jakis rysunek zaraz wkleja go na forum i mowi ze to np sa jakies elfy (calujace sie) :/

RuL&z
01-10-2005, 22:13
Dlaczego nie mozna w paincie?? ;(

hoomik
01-10-2005, 22:44
bo w paincie wychodza gowniane prace

Gulard
01-10-2005, 22:53
ja zrobilem i wyslalem a teraz nieliczy się??

carlos_pl
01-10-2005, 23:05
Wg powinno się liczyc jak sie napracowales i praca jest na poziomie ale zalezy od modków B)

Tyrandee
02-10-2005, 00:29
http://www.tana.pctweak.net/dworc3.jpg (http://www.tana.pctweak.net/dworc2.jpg)

hm... dziwne
http://www.tana.pctweak.net/dworc2.jpg
czyzby kolejny plagiat???

Rey
02-10-2005, 10:19
hm... dziwne

To nie jest plagiat. Wyglada na to ze to strona Autorki pracy.
Sama praca zamieszczona jest pod linkiem :
http://www.tana.pctweak.net/dworc3.jpg
A Ty znalazles "plagiat" wlasnie na Jej stronie :)

Moja praca pod tym linkiem.
tutaj (http://img322.imageshack.us/my.php?image=normal0010zg.jpg)

P.s jeśli myślicie że to plagiat jesteście w błendzie..jak nie wierzycie wpadnijćie domnie na hate to pokaże kartke.

Podpis w paincie poniewarz nie posiadam skanera a nie zzdonzylem pujsc do sklepu 2 raz bo niestety zamknięty.

Tak wpadne do Ciebie na chate, ale ze "Slownikiem poprawnej polszczyzny".
Powiem krotko prof. Miodek dostal by zawalu na widok tego czegos ...
Kazdemu sie zdarzaja pojedyncze bledy, ale takie zageszczenie musi byc odpowiednio "wyroznione".
A poza tym prace w ogole nie na temat.

Cor Tibiarz
02-10-2005, 10:58
@up
Pozatym to jest plagiat bo to tez rysowal ten admin ze strony gothica w galeriach oto link na dowod:
http://www.gothic.phx.pl/galeria/displayimage.php?album=12&pos=11
a w ogole nie jest to wcale zwiazane z tibia -.-

Ełstahy
02-10-2005, 11:08
koment plx

http://img388.imageshack.us/my.php?image=normal0016bh.jpg

P.S Podpis w Paincie poniewarz niemam skanera a niehcialo mi sie jusz isć do sklepu no i pewnie zamknięty.

Ełstahy
02-10-2005, 11:12
Sory że koje prace sie powtarzająale nie moglem jej znaleść.

Tyrandee
02-10-2005, 11:23
koment plx

http://img388.imageshack.us/my.php?image=normal0016bh.jpg

P.S Podpis w Paincie poniewarz niemam skanera a niehcialo mi sie jusz isć do sklepu no i pewnie zamknięty.

powiadasz sklep zamknięty ???
http://www.gothic.phx.pl/galeria/displayimage.php?album=12&pos=11
a może szkoda tuszu wdrukarce żeby wydrukowa podpisa i zeskanowa ;)

Tana
02-10-2005, 11:32
hm... dziwne

Niestety detektywie, pudło. Jako jedna z nielicznych zamiescilam miniature z linkiem, zeby nie spowalniac strony. :p

Tyrandee
02-10-2005, 11:44
Niestety detektywie, pudło. Jako jedna z nielicznych zamiescilam miniature z linkiem, zeby nie spowalniac strony. :p

niewiem o co ci chodzi ale jeżeli dobrze rozumiem to mówisz że nie dawałaś obrazka z pracą tylko link hm.. ja wiem inaczej

Tyrandee
02-10-2005, 11:47
jak myślicie która praca wygra???

Rey
02-10-2005, 11:48
<CIACH> no i pewnie zamknięty.

Brawo , jednak jakies procesy myslowe zachodza w Twojej glowie.
Mozesz powiedziec ile masz lat ?

@Tyrandee
Chyba jednak musisz sie poddac :)
Tanatess robila projekt graficzny do tibia.gery.pl , mysle ze na bank to Jej strona. Numer gg z profilu zgadza sie z numerem z tej strony. Jak cos zagadaj do autorki strony na ktorej umieszczona jest praca na gg i bedziesz mial pewnosc.

Tana
02-10-2005, 11:53
cos mi nie pasuje na formu -komentarze piszesz jako dziewczyna a na forum-prace jako facet to kim ty właściwie jesteś ???
Coś ci sie popieprzylo. Czytaj dokladniej. Odkad pamietam jestem baba ;)

Son Go Ku
02-10-2005, 12:13
Ja chcialem bardzo pochwalic prace Caroza za to jest jest zrobiona samodzielnie a nie tak jak reszta dzieciakow z neta sciaga ...

(A co do tego ze bez armora to moze postac byla po deadzie i mu wypadl :P)

Mic_12
02-10-2005, 12:45
Czy pracą może by np. figurka z plasteliny związana z tibią ?