Pokaż pełną wersje : Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze]
Bryndii >>> Wampir siedzi w klitce, dziwnie podpierajac sie, wspomina swoja narkotyczna przeszlosc. A kriczer, smok, zwierz moze faktycznie zbyt udziwniony, bo sam siebie nie przypomina czyli bone beast.
btw podoba mi sie Twoja praca.
Calineczka> dziekuje <zawstydzony> <ochoczo buja sie na przeselku i mruga ślepkami> :p
A TO WERSJA DLA LUDZI POZYTYWNIE NASTAWIONYCH DO ZYCIA tzw. "wersja pocieshna" mojej pracy
http://img145.imageshack.us/my.php?image=looty4ps.jpg
RegioneK_Ksw
11-10-2005, 14:53
praca Kamosa to nic innego jak tekst napisany pewną czcionką i przerobione na format *.jpg. Więc to nie jest jego praca tylko wykorzystanie czyjejś czcionki :baby:
To Tak Samo jak uzywasz programu PAINT to tez uzywasz czyjegoś dziela :)
Glacial Hero
11-10-2005, 16:01
Mój faworyt thornik, jego praca po prostu świetna !
http://i14.photobucket.com/albums/a326/Thornik/dteam.jpg
Parsley'ka
11-10-2005, 18:16
Sorry, ale jestem za głupia, żeby sobie odpuścić xD
Proszę o ocenę :
http://img89.imageshack.us/my.php?image=cipfriend5gx.png
Sorry, ale jestem za głupia, żeby sobie odpuścić xD
Proszę o ocenę :
http://img89.imageshack.us/my.php?image=cipfriend5gx.png
co do tej pracy to hmm....wyglada na shybki rys. tzw "5 minutowa lekcyjna praca" w sumie hmm pracy brakuje rozbudowanego swiatlocienia, proporcje siadaja, brakuje shczegolow
rysuj rysuj rysuj caly czas rysuj a potem bedziesh widziec efekty
<obietnica> ale jest dobrze
Dementia
11-10-2005, 19:21
rysuj rysuj rysuj caly czas rysuj a potem bedziesh widziec efekty
<obietnica> ale jest dobrze
Brindii> Co do tego podejscia ze trzeba rysowac, rysowac i rysowac a potem beda widoczne efekty, to sie nie zgadzam :) Nie bede sie powtarzac, wiec przeczytaj moj poprzedni post... :)
Wasza,
-De.
Brindii> Co do tego podejscia ze trzeba rysowac, rysowac i rysowac a potem beda widoczne efekty, to sie nie zgadzam :) Nie bede sie powtarzac, wiec przeczytaj moj poprzedni post... :)
Wasza,
-De.
przeczytalem Twoj post, ale i tak wiem swoje :P i pozostane przy swojej teorii, "każdy mistrz musiał ćwiczyć". Wiem widzac to po sobie ze im wiecej rysuje tym lepiej mi to wychodzi, gdybym duzo nie rysowal to bym nie doshedl do terazniejshego poziomu moich umiejetnosci, wiec rysuje dalej i mam to zamiar robic non stop :evul:
Parsley'ka @
eee.. Kubizm? :3
Topic.
"LUDZIE! UWAGA! G*** LECI!"
Czyli- Oto link do mojej pracy:
http://img388.imageshack.us/my.php?image=art4tibiapllow1qh.jpg
Oceńcie krytycznie i ostro. Wiem jak rysuje i sam sie potrafie ocenic, ale interesuje mnie wasze podejscie emocjonalne.
ZMIESZAJCIE TO Z BLOTEM! >]
Parsley'ka @
eee.. Kubizm? :3
Nio w sumie to założenia kubizmu spełnia, bo ja mam wrażenie jakbym oglądał go ze wszystkich stron naraz... :)
Jest na swój sposób słodka naśladując szatę graficzną Tibii. IMHO mogłaby być jeszcze lepsza,gdyby kolorki zostały nałożone w jakimś programiku zamiast kredkami. Pochwała należy się też za estetykę wykonania pracy. Przy tym stylu rysowania nie ma co specjalnie rozprawiać o proporcjach,przestrzeni(aczkolwiek obecnej w pewnym stopniu przez wprowadzenie perspektywy) itp, więc poprzestanę na takim komentarzu ;)
witam :)
Chcialbym oddac do waszego komentarza moja prace:
http://img15.imageshack.us/my.php?image=tibiapl3da.jpg
nie jest co prawda perfekcyjna ale chyba tez i taka najgorsza
(co do kolorow...zabraklo odrobiny czasu i PS'a - gdzies zgubilem CD'ka :( dlatego postanowilem zostawic ja narysowana moim "magicznym ołówkiem" :D )
tak wiec powiedzcie co wam sie w niej podoba (mam nadzieje ze chociaz cos takiego sie znajdzie), a co nie :p
P.S. dziwnie wyglada bo Imageshack ja strasznie poamniejszyl ;/
Jackal Silentdark
11-10-2005, 23:04
Praca thornik'a jest najlepsza wg mnie, najlepiej trzymał sie tematu i widać że ma to związek z Tibią, wogóle wykonanie 5+, pomysł 5+ ogólem za***ista praca
Blacko> zainstalowałam photoshopa <dziękuję za brawa> i jestem teraz na etapie odkrywania możliwosci tych niesamowicie tajemniczych guziczków... wiec tak...kiedyś pewnie zajmę się podkolorowywaniem rysunków xD
Dziękuję za<narazie>przychylne komentarze :)
Hail ołówek i kredki!
Mi sie bardzo podoba praca kwasa jest wypasiona ocena 10/10
Sir Xellos
12-10-2005, 13:59
Wszystkie prace sa fajne a dlamnie debeściak to praca Mancubusa,
ten z bone beast w tombah napewno niejest to plagiat gdysz jest tam odgroma zeczy zwiazanyh z tibia i raczej niemoze byc to jakis przerobiony sreen.
Eltys Xennis
12-10-2005, 16:36
Szukam pracy mojej koleżanki!! poszukiwana!! dzieki mnie ja namalowała i jest praca naprawde dobra!! gdzie ona jest? :( pomocy!!
Rysiek Hood
12-10-2005, 16:36
bardzo dobry jest rysunek Kamosa, bardzo oddaje to co sie w tibi dzieje
Mohavoji
12-10-2005, 16:46
moja praca to nie plagiat bo mam rysunek w domu.
A moja praca sie widize nikomu nie podoba ffs.. Tha, mowilem ze tak bedzie, to rankor mowil ze fajna fajna i zebym sie nieprzejmowal. -.-
kudlaty_cn
12-10-2005, 18:58
"Tomo: A moja praca sie widize nikomu nie podoba ffs.. Tha, mowilem ze tak bedzie, to rankor mowil ze fajna fajna i zebym sie nieprzejmowal. -.-"
Wiesz nie liczy sie czy komus sie podoba czy nie ale liczy sie zapal do pracy a na pewno ktos kiedys zauwazy twoje prace, na moj tez nikt nie patrzy, nie licze na oklasaki za to bo moja praca moze nie jest godna podium ale liczy sie to co chcialem zrobic i moje checi do pracy oraz zapal ;]
Zycze all Wygranej (oczywicie nie Plagiatorom !)
To może i mi coś powytykacie?
www.pctweak.net/tana/dworc2.jpg
oscarian
12-10-2005, 20:15
ten dworc venomsper wyglada bardziej jak skurczona wersja baby orc spearmana :D
Baby orc spearmen
exp: 10 xp
hp: 70
summon, convice - 235 mana
loot: spear, 0-1 gp
taktyki : ********* w cieibe spearami
wystepowanie : baby orc village
Topic.
"LUDZIE! UWAGA! G*** LECI!"
Czyli- Oto link do mojej pracy:
http://img388.imageshack.us/my.php?image=art4tibiapllow1qh.jpg
Oceńcie krytycznie i ostro. Wiem jak rysuje i sam sie potrafie ocenic, ale interesuje mnie wasze podejscie emocjonalne.
ZMIESZAJCIE TO Z BLOTEM! >]
limenu> wiec tak Twoj styl mi sie kojarzy ze stylem mojego kolegi, ja tam wole prace w olowku z niesamowicie dorobionym swiatlocieniem :P, co do pracy to troche mi nie pasuje ten obuch, twarz necro (za malo shczegolow) w ogole taki przytulny :baby: mi by sie troche bardziej podobalo jakbys wykonal pełny cień i zrobil z tego lineart a potem walną kolor w PS :P, ale ogolnie git pracka ciekawa
co do pracy Thronik >> praca ma swoj klimat, jest taka <siuuu> pocieshna :P ale tak jak juz black powiedzial ze brakuje w niej zywych kolorow z kompa :p hehehe tzn kredki wcale nie są takie fajne :P tylko nie rozumiem jednego :/ , jezeli konczylas prace na kompie tzn czarne tlo to dlaczego nie dokonczylas juz np: pod pozurami tło jest kredkowe i tak siakos bleee i potem to pod ogniem tez kredkowe :/ moglas juz troshke sie przylozyc i cale walnac dorobic no ale cóż ogolnie nie mam zastrzezen, fajna pracka i bardzo ciekawa
witam :)
Chcialbym oddac do waszego komentarza moja prace:
http://img15.imageshack.us/my.php?image=tibiapl3da.jpg
nie jest co prawda perfekcyjna ale chyba tez i taka najgorsza
(co do kolorow...zabraklo odrobiny czasu i PS'a - gdzies zgubilem CD'ka :( dlatego postanowilem zostawic ja narysowana moim "magicznym ołówkiem" :D )
tak wiec powiedzcie co wam sie w niej podoba (mam nadzieje ze chociaz cos takiego sie znajdzie), a co nie :p
P.S. dziwnie wyglada bo Imageshack ja strasznie poamniejszyl ;/
co do Twojej pracy to widoczny jest brak zroznicowania kreski co skutkuje zlaniem sie poshczegolnych elementow, mam pewne zastrzezenia do twarzy postaci , troshke wilka glowa mi sie jakos nie wiem :P tzn kark itp. i troshke przy pallu siadly proporcje ale rozumiem poniewaz trudno jest narysowac kilka postaci dobrych (trzymac sie proporcji itp) na jednym planie, ale jest kilka elementow ktore mi sie podobaja np, tarcza :D swiatlocien ciekawy, czar z rąk maga itp :P
To może i mi coś powytykacie?
www.pctweak.net/tana/dworc2.jpg
ogolnie praca ciekawie wykonana, schludna, kompozycyjnie w porzadku, kolorystycznie nie najgorzej, ale moglas mocniej pociagnac swiatlocien brakuje mi wlasnie go takiego wyraznego takiego <grrr> ogolnie nie mam wiecej zastrzezen, pracka ciekawa
Green Chimerion
13-10-2005, 00:06
Widziałem dużo prac.... wiele bardzo ładnych.....ale i tak najbardziej lubię moją pracę..... pewnie dlatego że jest moja..... więc nie oceniam obiektywnie......
http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html
niestety.... moim faworytem jest Mancubus:
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=51231&page=24&pp=10
... to się nazywa fachóra..... koleś wgniótł mnie w fotel tą grafą....
ale ja też się starałem :baby:
bryndii> wszystko robiłam ręcznie. tło przeleciałam czarna plakatówka,nie na kompie ;) a moje skille w PS narazie pozwalaja jedynie na wzmocnienie kolorów :) tyle,że już po fakcie ;) nie wiem,czy się przekonam do kolorowania na kompie,nadal wole kredki ^^'
bryndii> wszystko robiłam ręcznie. tło przeleciałam czarna plakatówka,nie na kompie ;) a moje skille w PS narazie pozwalaja jedynie na wzmocnienie kolorów :) tyle,że już po fakcie ;) nie wiem,czy się przekonam do kolorowania na kompie,nadal wole kredki ^^'
a no chyba ze plakatowka :D hehe....przekonash sie jak zobaczysh wypasione prace kolorowane na kompie :P, bo kolorowanie na kompie daje o WIELE lepshy efekt niz standardowe :D, polecam ^^
Ciasteczkowy
13-10-2005, 17:33
Nie wiem jak wam, ale mi najbardziej podoba się praca Thornika :cup:
Gratz for him :evul:
@UP
A mi shie bardzshiej podoba jak jetsh tak pokholorowane. O lol jak ja nie lubie jak ktoś tak piSHe...
Baxter15
13-10-2005, 18:31
Naprawde Jestem pod wrarzeniem tych wszystkich prac może w przyszlym roku i ja wystartuje 8o :cup:
@UP
A mi shie bardzshiej podoba jak jetsh tak pokholorowane. O lol jak ja nie lubie jak ktoś tak piSHe...
Bo ja wiem, po tym jak spotkałem w bramie grupę sepleniących jeszcze kilkulatków miotających bluzgi z taką wprawą,że zawstydziliby najgorszego menela, pisanie Bryndiiego nie wydaje mi sie aż tak wielką zbrodnią na języku polskim...
Jak narazie najlepsza prace zaprezentowal Green Chimerion, dac mu wodki [:
Reszta tych niby rysunkow to poprostu jakis kicz sciagniety z innych stron ktory ktos lekko przerobil i mysli ze jest mistrzem -.-
zimne_piwo
14-10-2005, 11:30
Reszta tych niby rysunkow to poprostu jakis kicz sciagniety z innych stron ktory ktos lekko przerobil i mysli ze jest mistrzem -.-
16 lat, a taki g.... jak byś chociaż trochę pomyślał zanim napisałeś tego posta, byś zauważył, że niektórzy w swoje 'dzieła' włożyli dużo pracy .... i takie teksty jak Ty sypiesz są nie dość, że śmieszne to jeszcze denerwujące =\
Mac-Graw
14-10-2005, 12:45
Jak w tytule: swoją pracę rysowałem 3 dni.... starałem się jak najdokładniej jąnarysować- dużo szczegółów itp. Jestem ciekaw jak twoja praca by wyglądała -.-
Wojdanek
14-10-2005, 13:15
Wydaje mi sie, że do konkursu mieliśmy stworzyć nowe potwory i przednioty a z tego co tutaj widze to są bardzo ładne rysunki :cup: , lecz nie ma w nich nic nowego :o np. jak jakiś rycerz walczy z dragonem, a nic na sobie nie ma nowego,
Widialem też dużo Plagiatów ale o tym w inym dziale.
Karmazynowy zwierz
14-10-2005, 17:37
Wydaje mi sie, że do konkursu mieliśmy stworzyć nowe potwory i przednioty a z tego co tutaj widze to są bardzo ładne rysunki :cup: , lecz nie ma w nich nic nowego :o np. jak jakiś rycerz walczy z dragonem, a nic na sobie nie ma nowego,
Widialem też dużo Plagiatów ale o tym w inym dziale.
Hmmm...gdzie w regulaminie jest napisane ze to maja byc nowe potwory?Ja czyta ten regulamin i wyraznie widze ze musza to byc rzeczy zwiazane z tibia a nowe potwory czy przedmioty ani troche nie sa chyba zwiazane z gra.
Wybrazasz sobie ze team tibia.pl da na koszulke obrazek z rzecza ktora nawet nie wystepuje w tibii?
Hmmm...gdzie w regulaminie jest napisane ze to maja byc nowe potwory?Ja czyta ten regulamin i wyraznie widze ze musza to byc rzeczy zwiazane z tibia a nowe potwory czy przedmioty ani troche nie sa chyba zwiazane z gra.
Wybrazasz sobie ze team tibia.pl da na koszulke obrazek z rzecza ktora nawet nie wystepuje w tibii?
w tej kwestii calkowicie sie zgadzam z Karmazynowym zwierzem, przeciez Twoja teza jest bez densu z leksha :/ wyobraz sobie nowe potwory : latające osmiornice czy "pierdzące miecze" :D przeciez to bez sensu to ma byc wlasnie zwiazane z tibia :baby:
Bryndii, ja ta prace (tego nekrosa) robilem w 30 minut (wiem wiem ze bylo tydzien czasu :P... ale obowiazki itp itd...)
Osobiscie tez wole pokolorowane i z swietnym, dokladnym cieniem, ale nic niedaje takiej satyswakcji, jak eksperymentowanie :3
Bryndii, ja ta prace (tego nekrosa) robilem w 30 minut (wiem wiem ze bylo tydzien czasu :P... ale obowiazki itp itd...)
Osobiscie tez wole pokolorowane i z swietnym, dokladnym cieniem, ale nic niedaje takiej satyswakcji, jak eksperymentowanie :3
no jak 30 min to Ci fajnie wyshlo :P heh....ale wiesh nie watpie w to ze bylby lepshy efekt jakbys robil to 15 h :P
Mystic Videl
14-10-2005, 23:21
Hej, proszę o komentarz tym razem do mojej pracy ^_^'
http://img444.imageshack.us/img444/6455/elf22tv.jpg
Dzieki :)
Hej, proszę o komentarz tym razem do mojej pracy ^_^'
http://img444.imageshack.us/img444/6455/elf22tv.jpg
Dzieki :)
moje zdanie jest nastepujace, odwróc negatyw bo o wiele gorzej wyglada w tym negatywie, przez niego prawie nic nie widac, nie widac detali, i w ogole, po za tym jak bedzie juz shkic to go lepiej wykadruj tzn zrob ramke rowno bo troche to nie wyglada :/ i potem najlepiej wlacz auto color, a ogolnie co do pracki to zrobilem to co napisalem wyzej i serio lepiej sie prezentuje i jezeli ocenic shkic po zmianie negatywu i w auto colorze to moge powiedziec shczerze ze rysunek jest dobry, dobry cien choc moglby byc mocniejshy troshke perspektywa nie taka ale az tak zla nie jest :P, podoba mi sie (tylko pamietaj ze ocenialem to samo dzielo po lekkich tych przerobkach co wypisalem) tego co wystawiles nie komentuje jest za ciemne i nie zwraca uwaki oka :D
pozdrawiam bryndii
A co powiecie o mojej pracy ?
http://pebe83*********/gs5.jpg
A co powiecie o mojej pracy ?
http://pebe83*********/gs5.jpg
ja juz sie wypowiadalem (kiedys na temat Twojej pracy) shczerze to mi sie bardzo podoba, ogolnie ciekawa poza pajaka :P poprostu nice wykonanie , mila dla oka itp. lecz........troshke zbyt blyshczacy :D chodzi mi o zbytni połysk, nie znam sie na tworzeniu w 3D, ale brakuje mi na jego nozkach wloskow mogles je chyba dodac w jakims photoshopie :) ale ogolnie ciekawa praca i ciekawe wykonanie :D
skomentujcie moje dzieło
od podstaw sam go zrobilem a jesli moderatorzy beda chcieli zeby im orginal przyslac to przysle
B) B) B) B) B)
http://img44.imageshack.us/my.php?image=elfikus7ty.jpg
skomentujcie moje dzieło
od podstaw sam go zrobilem a jesli moderatorzy beda chcieli zeby im orginal przyslac to przysle
B) B) B) B) B)
http://img44.imageshack.us/my.php?image=elfikus7ty.jpg
mushe przyznac shczerze ze praca bardzo mila dla oka, mash pojecie o proporcjach :P swiatlocien bdb, w sumie to troche twarz moglaby byc bardziej wykonczona :P jakos tak mi sie wydaje troshe ma kregoslup skrzywiony :P tzn to tak wyglada ze os symetrii klatki piersiowej i oś symetrii jego nóg i dżąder nie naklada sie, a on nie wyglada na az tak wykrzywionego :D ale po za tym mushe pochwalic bo praca naprawde dobra i nawet mi sie podoba wykonanie kredkami :P (chociaz nie lubie kredek) ale i tak by lepiej wygladalo pokolorowanie na kompie :evul:
pozdrawiam bryndii
[...] jakos tak mi sie wydaje troshe ma kregoslup skrzywiony :P tzn to tak wyglada ze os symetrii klatki piersiowej i oś symetrii jego nóg i dżąder nie naklada sie, a on nie wyglada na az tak wykrzywionego :D[...]
Po paru minutach doczytałam się o co ci chodzi (człowieku, piszesz naprawdę fatalnie). Tu nie ma błędu. Korpus jest pokazany prostopadle, ale ten pan nie stoi na bacznosc. Wybacz, ale zbroja nie wygnie się zgodnie z kręgosłupem jak skóra. Zbroja będzie zawsze ustawiona tak, jak wskazuje ułożenie barków. Nogi nie mają z tym nic wspólnego.
zimne_piwo
15-10-2005, 17:21
a mnie interesuje, kiedy dostaniemy jakieś info o wynikach ;)
przekładają datę ogłoszenia wyników? już jest zwycięsca? zapomnieli o konkursie? :D
jakieś info mile widziane ;)
Po paru minutach doczytałam się o co ci chodzi (człowieku, piszesz naprawdę fatalnie). Tu nie ma błędu. Korpus jest pokazany prostopadle, ale ten pan nie stoi na bacznosc. Wybacz, ale zbroja nie wygnie się zgodnie z kręgosłupem jak skóra. Zbroja będzie zawsze ustawiona tak, jak wskazuje ułożenie barków. Nogi nie mają z tym nic wspólnego.
Trafne spostrzeżenie,co nie zmienia faktu,że ten skręt w pasie wygląda dość sztucznie,przypomina troche figurki typu "Action Man" :p Podoba mi się twarz jegomościa i ogólnie nieźle uchwycone proporcje. Praca pokredkowana całkiem przyjemnie, ładny światłocień. Tym co ciut psuje efekt (prócz wspomnianego skrętu bioder) to "brudy" w postaci niewymazanego ołówka przebijającego spod kolorów.
fakt mash racje nie napisalem składnie mówi sie trudno, nikt nie jest idealny. Co do korpusu to i tak mam zastrzezenia. Mowi sie trudno nie kazdy potrafi wyrazić pisemnie tego jak to widzi :P
Trafne spostrzeżenie,co nie zmienia faktu,że ten skręt w pasie wygląda dość sztucznie,przypomina troche figurki typu "Action Man" :p Podoba mi się twarz jegomościa i ogólnie nieźle uchwycone proporcje. Praca pokredkowana całkiem przyjemnie, ładny światłocień. Tym co ciut psuje efekt (prócz wspomnianego skrętu bioder) to "brudy" w postaci niewymazanego ołówka przebijającego spod kolorów.
fakt co do "przejrzystości" mojego postu to sie zgodze z wami :P. A dokladnie Blacki wyjął mi to z ust, po napisaniu postu powyzej wpadlo mi do glowy jak to wytlumaczyc :P, chodzi wlasnie o to , ze postac wyglada jak taka zabawka, ktorej mozna przekrecic korpus o 180 stopni :D
podoba mi sie moja praca, na nastepny konkurs poszukam jakiejs lepszej w tym samym serwisie i ja dam na forum, mzoe wygram teraz ze sciagnieta :]
---------------------------------------------------
Powyższy tekst w tym poście został napisany przez osobe, która wczoraj zhakowała mi konto. Moja praca jest wykonana przeze mnie na co mam dowody w postaci screenów z poszczególnych etapów pracy. Na szczęście wszystko sie wyjaśniło i mogłem osobiście to wyjaśnić.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie...
PS. Niby haker a problemy z pisownią :D
Up..
przyznanie sie do plagiatu plx?
Bo to tak brzmi >: ]
Boner3773
16-10-2005, 17:25
Up..
przyznanie sie do plagiatu plx?
Bo to tak brzmi >: ]
hmm
chyba taa
=]
btw...
jeżeli kogoś tu komentujecie czy coś, to wysyłajcie mu wiadomość na priv. że jest oskarżany o plagiat bo on nie ma szans sie wybronić jeśli to sie dzieje za jego plecami ;s
przynajmniej jest takie moje zdanie
...
Green Chimerion
16-10-2005, 17:50
:confused: .........y....... :confused: ........... wie ktoś coś gdzieś kiedyś coś o wynikach?....... kiedy one będą? ;(
hmm
chyba taa
=]
btw...
jeżeli kogoś tu komentujecie czy coś, to wysyłajcie mu wiadomość na priv. że jest oskarżany o plagiat bo on nie ma szans sie wybronić jeśli to sie dzieje za jego plecami ;s
przynajmniej jest takie moje zdanie
...
ja zostalem oskarzony o plagiat i sie wybronilem dwa razy :) takze wiesh tu chodzi o to jak sie starash bronic i czy mash dowody na to ze to Twoja praca :P
:confused: .........y....... :confused: ........... wie ktoś coś gdzieś kiedyś coś o wynikach?....... kiedy one będą? ;(
co do wynikow to hmm.....nie wiem :D ja tez czekam i lookam na strone non topper :) no coż takie zycie :P
te takzwane przez ciebie "brudy" daja faktore danej płaszczyznie ja napszyklad nie lubie wypicowanych rysuneczkow bo wyglondaja minimum sztucznie i plasko, a takie "brudy" tworza przestrzen i ksztalt
te takzwane przez ciebie "brudy" daja faktore danej płaszczyznie ja napszyklad nie lubie wypicowanych rysuneczkow bo wyglondaja minimum sztucznie i plasko, a takie "brudy" tworza przestrzen i ksztalt
no to shczerze mowiac zasharżowałeś, to przyjrzyj sie pracom od np: Anryego, albo pracom osob z Massive Black, czy jakichś innych osob i podaj mi przyklad gdzie ktos zostawial brudy na kartce i nie tylko dla ciekawshej faktury i nadania kshtaltu ( :D ) Przestrzen i kshtalt mozesh rownie dobrze stworzyc za pomoca waloru, watpie zeby brudy pozostawione na kartce w jakikolwiek sposob poprawialy Twoja prace, to tylko swiadczy o jednym... :confused:
Jeśli chodzi o wyniki powinny być dzisiaj do północy ;P
Tak przynajmniej pisze w ogólnym opisie "prace składać można do 09.10.05 a potem 7 dni na wyłonienie zwycięzcy" czy jakoś tak a dzisiaj jest 16 (9+7=16) :P
Down@ nie tylko ty ;)
zimne_piwo
16-10-2005, 19:53
jak ja nie cierpię takich zapisków w regulaminach 'zastrzegamy sobie prawo do przesunięcia terminu ogłoszenia wyników' ... to jest bez sensu...przecież mogą tak odkładac do 2010 roku =\ mogliby chociaż napisał: sorry, wyniki będą w poniedziałek, czy też wtorek, jak wróce z pracy, ze szkoły, czy coś w tym stylu :(
aż się doczekać wyników nie moge ;P ;)
CHCIALEM TYLKO ZAZNACZYC ZE KONTO MOJEGO KOLEGI ANDERSA ZOSTALO ZHACKOWANE I JAKIS .#%& PISAL ZA NIEGO POSTY NA TYM FORUM . PRACA WYSTANIONA PRZEZ NIEGO NA KONKURS JEST ZROBIONA OD POCZATKU DO KONCA PRZEZ NIEGO A PRZYZNANALA SIE DO PLAGIATU INNA OSOBA NIE WIEM W JAKIM CELU . SAM WIDZIALEM JAK ROBI POSZCZEGOLNE RZECZY. MAIL DO MOGERATORA JUZ POSZEDL WIEC MOZE SIE COS WYJASNI...NO ALE SZKODA ZE NAWET TUTAJ SA TACY LUDKOWIE CO NIE POTRAFIA SIE ZACHOWAC....POZDRO
Yarpen Zigrin
17-10-2005, 12:16
Ogłoszenie wyników nastąpi po premierze Duke Nuke Forever:P
CHCIALEM TYLKO ZAZNACZYC ZE KONTO MOJEGO KOLEGI ANDERSA ZOSTALO ZHACKOWANE I JAKIS .#%& PISAL ZA NIEGO POSTY NA TYM FORUM . PRACA WYSTANIONA PRZEZ NIEGO NA KONKURS JEST ZROBIONA OD POCZATKU DO KONCA PRZEZ NIEGO A PRZYZNANALA SIE DO PLAGIATU INNA OSOBA NIE WIEM W JAKIM CELU . SAM WIDZIALEM JAK ROBI POSZCZEGOLNE RZECZY. MAIL DO MOGERATORA JUZ POSZEDL WIEC MOZE SIE COS WYJASNI...NO ALE SZKODA ZE NAWET TUTAJ SA TACY LUDKOWIE CO NIE POTRAFIA SIE ZACHOWAC....POZDRO
Wyłącz CapsLock -.-
Poza tym sprawa Andersa już jest rozpatrywana. Wkrótce coś powinno ruszyć w tej kwestii.
Boner3773
17-10-2005, 14:39
ja zostalem oskarzony o plagiat i sie wybronilem dwa razy :) takze wiesh tu chodzi o to jak sie starash bronic i czy mash dowody na to ze to Twoja praca :P
no tak wybroniłeś się..ale jak niektórych oskarżają to jak oini mają się bronić skoro nawet nie wiedzą że są oskarżeni?
np. ja moge być na jakichś stronbach oskarżony ale o tym nie wiem bo sorry ale nie chce mi sie przeglądać ~80 stron 8o
;s
Wilden Future
17-10-2005, 18:15
Ey wie moze ktos, kiedy państwo modki walną wyniki tmo'a??:P ( tibia i magiczny olowek :D ) Bo moja arcy pchła jest juz pewna swojego zwycięstwa :D
Tak serio, to kiedy będzie wiadomo kto wygral??
kudlaty_cn
17-10-2005, 21:22
Wreszcie jakas wiadomosc na temat zakonczenia ;]
Zycze kazdemu wygranej ;]
Green Chimerion
18-10-2005, 07:46
Gdzie ta wiadomość na temat zakończenia? :o
SoulflyRED
18-10-2005, 08:46
*blink*
*blink*
...aff znowu usnołem, to oczekiwanie w wielkim napięciu zaczyna być nużące :D
Kurcze :P
Z niecierpliwością oczekując Wyników konkursu, przeglondałem sobie prace, i .. eeeh :P
Zauwarzyłem że nie mam szans :P No ale cuż prace wykonywałem ok 30 minut i dotego o kon****ie sie dowiedziałem w ostatni dzień zgłaszania prac :P
Gratulacje dla wszystkich wspaniałych prac, mam tylko nadzieje że bendzie kolejny taki konkurs, a następnym razem walne coś sensowniejszego, i bardziej "ładniejszego" :P
~~ Pozdro
Green Chimerion
19-10-2005, 20:38
..... :confused: ....... zapomniano o nas ;( ......... jedno mnie jednak trapi bardziej..... Murzyn w reklamie Lajkonik mówi że "lubi gryść słonie"....... BIEDNE SŁONIE!!! ;( ....... a Tibia i magiczny ołówek....... mam taką cichą nadzieję że jeszcez sobie o nas przypomną...... bo jeszcze pare dni bez wyników a zacznę gryść monitor..... a potem przeżucę się na SŁONIE!!! i co wtedy? :baby:
omg.. czytaj newsy... wyniki beda do konca tygodnia.
Nareszcie przy kompie :D widze ze temat sie rozwinol niesamowicie nice B)
Jest sporo Zajefajncyh prac ale tez w h*j plagiatów X( . Wyniki dlugo chyba nie będą podane ...przecierz to masa prac do oceniania :]
Pozdr0
Nareszcie przy kompie :D widze ze temat sie rozwinol niesamowicie nice B)
Jest sporo Zajefajncyh prac ale tez w h*j plagiatów X( . Wyniki dlugo chyba nie będą podane ...przecierz to masa prac do oceniania :]
Pozdr0
Optymista ;)
Dardar
PS.Nie dziwie się, że mając taką twarz nosisz kominiarkę. :p
@UP
jestem przystojniejszy od tego ,,zula'' przedtawionego na Avataru xD
a ten podpis wzielem z opisu mojego kolegi bo mi sie spodobal ^.-
@Topic
Ludzie komentujcie bo zamula sie robi -.-
@Topic
Ludzie komentujcie bo zamula sie robi -.-
Ja bym chetnie cos skomentowal, tten topic na forum odwiedzam non stop, ale nikt nie domaga sie komentarza, wiec nie komentuje :D a to ze zamuła to wiem :P
@Bryndii
Tak wiec skomentuj moją prace :D
http://img214.imageshack.us/my.php?image=ootak3ou.jpg
nie jest idealne ale kit ;)
ocen ją tez w skali od 1- 10 jesli mozesz :P
zimne_piwo
24-10-2005, 15:25
no tibia znów działa, może w końcu doczekamy się wyników :D
Miały być do końca tygodnia, a jest juz poniedziałek :) spóźnienieee xD
Co to znaczy ,że ze zwycięscą skontaktują się przez PM ? Co to znaczy PM ? Pomuzcie !! :)
Co to znaczy ,że ze zwycięscą skontaktują się przez PM ? Co to znaczy PM ? Pomuzcie !! :baby:
Magik van Kamikadze
24-10-2005, 16:25
Co to znaczy ,że ze zwycięscą skontaktują się przez PM ? Co to znaczy PM ? Pomuzcie !! :baby:
mp to chyba :confused: poprostu prywatna wiadomosc :D
Też czekam na wyniki i coraz bardziej wydaje mi się że nie mam szans:/Piszcie co myslicie o mojej pracy bartosh demon knight bodajżena 58 strronie czekam gg 2444758 :cup: :evul: ;( :baby: :cup:
Miały być do końca tygodnia, a jest juz poniedziałek :) spóźnienieee xD
W sumie to wyniki miały być w ciągu tygodnia od zakończenia przyjmowania prac :p Nie ma jednak co marudzić jeśli decyzja jury ma być rzetelna i sprawiedliwa, pozostaje więc cierpliwie czekać :)
Green Chimerion
24-10-2005, 21:06
Yao Yao... komentujcie komentujcie!!! lubię słowa krytyki i uwielbiam pochwały...... Cały JA!!! :)
http://www.republika.pl/huntowaniedemona/index.html
Przyjdzie dzień taki..... przynajmniej mam taką nadzieję..... ze poznamy wyniki XD.... POZDRO!!! :baby:
pitt6ull
25-10-2005, 10:51
Ja bym chcial zobaczyc wkoncu wyniki. Troche dlugo sie zastanawiacie nad nimi. Moze liczycie na to ze wszyscy zapomna ;] ? Moze napiszcie jakies info bo ciagle przeciagacie termin.
Z chęcią bym chociaż usłyszał czemu się spóźniają.. a oni nawet żadnego inf. od tyg nie dali..
Green Chimerion
25-10-2005, 15:46
Cuż..... nie przecze sporo mieli Adminis...tra...to...rowie? Administratorowie? (niezłe) Administratorzy! ostatnimi czasy na głowie.... Raul / DOS, ale jakieś komentarzyk z ich strony uspokoiłby ludność Tibijską..... tu chodzi o PACCa na 180 dni więc.... grozi buntem ^^ POZDRO!!! :baby:
raistlin10
25-10-2005, 16:48
Czy ktoś się orientuje kiedy bedą oficjalne wyniki i czy bedzie oficjalna lista z miejscami zajetami przez poszcególne osoby ?????:)
''Troszeczke'' sie pszecionga sprawa wyników no ale cóż,zacieram ronczki i czekam (ps.mam tylko nadzieje ze oglosicie wyniki wmiare szybko i nie wytre sobie w nich dziur xD )Dajcie chociasz jakiegos newsa z konkretnym info ile mamy jeszce czekac ;)
Kwadratowe Koło
25-10-2005, 17:33
Ocencie moją (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=562423&postcount=662) pracę :>
Słowa krytyki oraz uznania wielce widziane ;]
Może fakt,że nadesłano 666 prac ma z tym coś wspólnego? :evul:
pitt6ull
25-10-2005, 17:45
No mi zalezy na wynikach, bo jesli moj kumpel wygra to mi da jednego pacca :P A tak chce wiedziec bo za 9 dni sam bede musial kupic . Wiec prosze chociaz o info bo jak sie okaze ze za wiecej niz 9 dni to sobie juz dzis kupie ;]
Może fakt,że nadesłano 666 prac ma z tym coś wspólnego? :evul:
Jesteś pewien że 666 ??:D
Może ciut mniej,ale na pewno 666 postow w topicu "Prace" :D
Modkowie se w kulki lecą poprostu ^.-
ale panowie...bądźmy cierpliwi :D
Bam z Inferny
25-10-2005, 18:28
Zawsze narzekaliście na Tibia.com jak np. było że od 14-16 będą zamknięte serwy (pewnie potrwa dłużej ;)) (to był cytat) Lol a mieliście zwycięzce w tamtym tygodniu wyłonić cóż za bezsens :/
http://i5.photobucket.com/albums/y171/Hubbert/665.jpg
Albo mi sie wydaje albo tu jest napisane 665, a nie 666 odpowiedzi
(no chyba że Prac jest 666 czyli ktoś zamieścil 2 prace w jednym poście :P)
daniell0s
25-10-2005, 21:05
gratuluje aibit inteligencji :P naprawde 1 post mniej cos robi ;o ?
Albo mi sie wydaje albo tu jest napisane 665, a nie 666 odpowiedzi
(no chyba że Prac jest 666 czyli ktoś zamieścil 2 prace w jednym poście :P)
Jest 665 ODPOWIEDZI :P czyli wraz z postem otwierającym 666 postów, popatrz zresztą na numer ostatniego posta ;)
kurde ja wiem że nie mam szans, ale żeby chociaż powiedzieli, kiedy mają zamiar ogłosić wyniki, to bardzo bym się ucieszył ;) . Jest wiele ciekawych prac, więc raczej trudno będzie im wyłonić zwycięzcę, bo czy można porównywać pracę wykonaną na kartce z pracą zrobioną w 3D? :confused: To są dwie różne kategorie! Powinno się podzielić te prace na kilka grup, żeby łatwiej było wyłonić zwycięzcę.
Pozdro
Loron
mam pytanie. Kto wygrał ten konkurs wreszcie?
UP@ nikt ... przecierz jeszcze nie ogłoszono wyników ;)
Patrz na Niusy
665 czy 666 jaka to w sumie różnica :P 666 \,,,/ satan xD
Green Chimerion
26-10-2005, 18:48
O Matko Buzka...... o czym wy w ogóle gadacie?..... 666/665 co za bzdet..... X(
No właśnie,jeszcze nas Ojciec Rydzyk ekskomunikuje i co wtedy? Zamkną forum i wogóle nie będzie wyników...:(
Jak przeglądałam troche te prace i muszę stwierdzic ze praca kitajca jest naprawde najlepsza :) sama miałam umieścić tutaj moja prace ale niestety nie mialam czasu jej zrobic :( to wszystko :] pozdro for all ;* ^^
No właśnie,jeszcze nas Ojciec Rydzyk ekskomunikuje i co wtedy? Zamkną forum i wogóle nie będzie wyników...:(
Je**ć Rydzyka :P to i tak stary oszust ;)
zimne_piwo
26-10-2005, 20:16
Je**ć Rydzyka :P to i tak stary oszust ;)
no to teraz masz przesrane...zobaczysz jak Cię Lepper zbożem zasypię, a potem Kaczorek wyzwie od pedałów, a na koniec Rydzyk w swoim szatańskim radiu nawyzywa...to dopiero będziesz miał piekło...gorzej niż w Hell Gate ;)
no to teraz masz przesrane...zobaczysz jak Cię Lepper zbożem zasypię, a potem Kaczorek wyzwie od pedałów, a na koniec Rydzyk w swoim szatańskim radiu nawyzywa...to dopiero będziesz miał piekło...gorzej niż w Hell Gate ;)
Zapomniałeś dodać że Rydzyk podjedzie pod mój dom Maybachem :)
calineczka
27-10-2005, 14:02
Gratulacje Bryndii : ))
Gratulacje Bryndii : ))
dziekuje :)
Gratuluje wszystkim:D należało się wam, prace naprawde ładne :D
Pozdro
Loron
Bryndii mozesz pokazac jakies zdjecia z faz pracy?
Jeśli podejrzewasz go o plagiat to pokazywał już 155 razy...:P
Osoby ktore moga uwazac ze moja praca wcale nie jest mojego autorstwa ! Chcialem udowodnic ze to moja praca wiec z nudow :P zrobilem jeden art z etapami powstawania (bez smokow poniewaz juz mi sie nie chcialo ich dawac )
(jezeli chodzi o głowe maga w pierwshym etapie to zostala ona wykorzystana z mojej innej pracy moja praca (http://www.digart.pl/prace/download/216938.jpg) wykorzystalem ją bo mi bardzo pasowala :P
A OTO link do ETAPÓW:
http://img492.imageshack.us/img492/4218/udowodnieniecalosc7zp.th.jpg (http://img492.imageshack.us/my.php?image=udowodnieniecalosc7zp.jpg)
Silver Drag
28-11-2005, 09:43
Osoby ktore moga uwazac ze moja praca wcale nie jest mojego autorstwa ! Chcialem udowodnic ze to moja praca wiec z nudow :P zrobilem jeden art z etapami powstawania (bez smokow poniewaz juz mi sie nie chcialo ich dawac )
(jezeli chodzi o głowe maga w pierwshym etapie to zostala ona wykorzystana z mojej innej pracy moja praca (http://www.digart.pl/prace/download/216938.jpg) wykorzystalem ją bo mi bardzo pasowala :P
A OTO link do ETAPÓW:
http://img492.imageshack.us/img492/4218/udowodnieniecalosc7zp.th.jpg (http://img492.imageshack.us/my.php?image=udowodnieniecalosc7zp.jpg)
Powiem tak Wymiatasz stary ;p
Ale ta kusza jest troche za duza :o
Dr. Omader
14-12-2005, 02:14
Powiem tak Wymiatasz stary ;p
Ale ta kusza jest troche za duza :o
A ty myslisz ze prawdziwe kusze to sie w kieszeni chowalo?
One mialy na prawde takie rozmiary :P
Charlotte Makantana
15-12-2005, 04:31
up@ juz to sobie wyobrazam jak ktos chowa do kieszeni taka olbrzymia kusze... to by fajnie wygladalo... na sama mysl o tym chce mi sie smiac... i pomyslec ze kiedys takim czyms zdobywano pozywienie...
Calkiem, calkiem te prace ;)
Ja bym tak nie potrafila :p
pozdro
Amidamaru
05-01-2006, 16:14
Może być. Ale konkursy plastyczne są do bani.
Wybraliśmy pare nowych prac, którym coś niedługo zaproponujemy ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.