Pokaż pełną wersje : Nowa wojna?
Przypmnial mi sie film...."Glupi i glupszy"
.......
Mad'khorn
29-11-2005, 22:43
tak wiem ty i cors :p
Hmmmm............
ad1. Jedynym nieudacznikiem na Azurze jest El Drazito
ad2. Watpie zeby SF prowadzilo styl życia w postaci PA :)
ad3. Bekas die -- ta wiadomosc rozżażyła me serce :)
ad4. @Mad'Khorn -- cwaniaczku ujawn swoj nick a inaczej pogadamy, potrafisz dogryzac im ino za kulis ! ujawn swoja tozsamosc i wtedy badz taki twardy.
ad5. Bekas wywalony z Wanted i co z tego, pewnie jutro zas bedzie mial inva :D ( a moze El Drazito nie chce sie d oniego przyznawac?)
ad6. Jedynym zasranym PA na azurze jest El Drazito (Drazharm) , dzis na pohy wymarnowal kilka bp sd i hmm by pobawic sie z Przemem i Pollem przed temple -.- ( zkad on te runy beirze moze PA ? )
ad6. Osoby pokroju MAd'Khorna niech nie udzielaja sie na tym forum bo szkoda czytac steku tych bzdur ! wez sobie lepiej wypozycz Krzyzakow skoro jestes taki taktyk wojenny :)
ad7. Ciesza mnie postepy SF , widac coraz lepsze zgranie i zaufanie pomiedzy czlonkami ów gildi :D oby chłopcy tak dalej ! (pozdro 4 ASARI)
ad8. Nigdy nie zauwazylem PA stosowanego przez czlonkow SF -.- choc mialem kiedys zatarg z Corsem ale jakos sie ugadalismy! (btw z Drazem jaka kolwiek rozmowa nie jest przewidziana reason ? " PAY OR DIE" )
ad9. AKCJA z fragiem Bekasia byla zajefajna poprostu szczyt glupoty Bekasia
Aha ..... Jesli ktorykolwiek cwe.... ma zamiar krytykowac moje wypociny niech zastosuje cenzure :P pozdro all
And remember Respect is everything :) Banit rox !!!!!!!!!!
@Up
Lepiej tego nie mozna bylo skrocic i podsumowac ^^
Nice
patrikozzz
29-11-2005, 23:38
Jak juz wspomniales wczesniej nie grales nigdy na azurce, nie masz pojecia co sie dzialo, co sie dzieje i co sie dziac bedzie...
Nawet jak bys gral na azurze to nie byles wsrod tych ktorzy jak by nie bylo decydowali o jej losach...wiec wytlumacz mi chlopcze co ty mozesz wiedzec o Drazie~, tej wojnie, nas ?
Ladny temat zalozyles i to ci trzeba przyznac...ale juz od komentowania i sadow sie powstrzymaj bo bredzisz...
Jesli sie dluzej zastanowic...to my praktycznie juz bylismy na nowym serwie...tylko i wylacznie zasluga Hawka i jego "pokoj" zatrzymala nas tam w ostatniej chwili, polowa swe~ wyniosla sie na nowe a my mielismy okazje podgonic z lvlkami...i nie wnikajac kto ile zrobil, kogo lepsza taktyka i terefere...to tylko i wylacznie to byl moment dzieki ktoremu jestesmy na Azurce...
Czy sie to komus podoba czy nie ...
Cheers~ Polli~
Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane. Nom Ty zaje...cie decydowałeś o losach Azury, tak chyba tylko o liczniku zabitych ratów (a później i cave ratów) na statistics w tibia.com. Portret psychologiczny Draza został dokonany przezemnie już dawno, nikim tak bardzo nie gardzę, a zarazem szanuje jak jego xP Co do ladnego tematu to thx. Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem, a 70 to deser, ale już więcej niż 50. Gdyby Draz chciał Was wygonić z serva a nie się zabawić to by poczekał :>
@Nosso - No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz
A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.
[b]Lmao, to jest przykład że Hawek ma smth lajk 110 lv, a cors miałby "armię" ale z jego pvp by przegrał :<
Nom racja troszkę mu odj****o ale i tak Go kocham, jest on moim wodzem poszedłbym za nim wszędzie :< i jeszcze dalej xD Draz po prostu czerpie przyjemność z gry.
Cors Ent
30-11-2005, 00:17
Wiesz dlaczego draz rozpoczol wojne z 50 osobami? bo juz caly serwer miał go dość. nawet comment wanted mowi 1000 słow. draz sobie wbił ze jest taki Stalin i moze z kazdym zrobic co zechce.
a tu nagle swe back i nie do konca tak jest
Drago - wewnetrzne sprawy wanted? los chciał ze akurat miałem pewna okazje poznac układy wewnatrz wanted a i texty Bekasa ktory zaczoł nam płakać ze draz go oszukał, ze ma draza głeboko gdzies i pare niecenzuralnych textów ktorych tu nie zamieszcze, a na końcu poprosił o invita do SF -mówia same za siebie :)
"sprawy wewnetrzne wanted" --> dobre :D
Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane. Nom Ty zaje...cie decydowałeś o losach Azury, tak chyba tylko o liczniku zabitych ratów (a później i cave ratów) na statistics w tibia.com. Portret psychologiczny Draza został dokonany przezemnie już dawno, nikim tak bardzo nie gardzę, a zarazem szanuje jak jego xP Co do ladnego tematu to thx. Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem, a 70 to deser, ale już więcej niż 50. Gdyby Draz chciał Was wygonić z serva a nie się zabawić to by poczekał :>
@Nosso - No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz
A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.
[b]Lmao, to jest przykład że Hawek ma smth lajk 110 lv, a cors miałby "armię" ale z jego pvp by przegrał :<
Nom racja troszkę mu odj****o ale i tak Go kocham, jest on moim wodzem poszedłbym za nim wszędzie :< i jeszcze dalej xD Draz po prostu czerpie przyjemność z gry.
Dawno sie tak nie usmialem czytajac cos na forum :D :D :D ,dzieki ci za to.
"Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane." zastanawiam sie ...jak glupi moze byc gosc ktory wypisuje takie rzeczy...
"Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem," naprawde ale to naprawde wiesz bardzo duzo...ale naprawde...a juz w szczegolnosci o azurce...
Owned ?
Duzo osob placze, ze gina osoby neutralne z rak Sf, moze by tak sie rozejzec i popatrzec czy Wanted nie wybijalo neutralnych znajonych czlonkow Sf?
Wojna ma dotego, ze pochlania niewinne ofiary i trzeba sie z tym pogodzic, zmenic sie tego nie da, gina ludzie z obu stron nie miejac z tym nic wspolnego za bezsensowne powody, ktorych nie bede wymienial bo smiechu warte...
Mati21pi
30-11-2005, 13:26
Hmmmm............
ad1. Jedynym nieudacznikiem na Azurze jest El Drazito
ad2. Watpie zeby SF prowadzilo styl życia w postaci PA :)
ad3. Bekas die -- ta wiadomosc rozżażyła me serce :)
ad4. @Mad'Khorn -- cwaniaczku ujawn swoj nick a inaczej pogadamy, potrafisz dogryzac im ino za kulis ! ujawn swoja tozsamosc i wtedy badz taki twardy.
ad5. Bekas wywalony z Wanted i co z tego, pewnie jutro zas bedzie mial inva :D ( a moze El Drazito nie chce sie d oniego przyznawac?)
ad6. Jedynym zasranym PA na azurze jest El Drazito (Drazharm) , dzis na pohy wymarnowal kilka bp sd i hmm by pobawic sie z Przemem i Pollem przed temple -.- ( zkad on te runy beirze moze PA ? )
ad6. Osoby pokroju MAd'Khorna niech nie udzielaja sie na tym forum bo szkoda czytac steku tych bzdur ! wez sobie lepiej wypozycz Krzyzakow skoro jestes taki taktyk wojenny :)
ad7. Ciesza mnie postepy SF , widac coraz lepsze zgranie i zaufanie pomiedzy czlonkami ów gildi :D oby chłopcy tak dalej ! (pozdro 4 ASARI)
ad8. Nigdy nie zauwazylem PA stosowanego przez czlonkow SF -.- choc mialem kiedys zatarg z Corsem ale jakos sie ugadalismy! (btw z Drazem jaka kolwiek rozmowa nie jest przewidziana reason ? " PAY OR DIE" )
ad9. AKCJA z fragiem Bekasia byla zajefajna poprostu szczyt glupoty Bekasia
Aha ..... Jesli ktorykolwiek cwe.... ma zamiar krytykowac moje wypociny niech zastosuje cenzure :P pozdro all
And remember Respect is everything :) Banit rox !!!!!!!!!!
Tak wiec po 1. Draz nie jest nieudacznikiem
po 2.Masz racje nie bedzie prowadzilo ,bo juz prowadzi do ad 6.Draz jest PA ,ale na azurze jest tesh wielu innych Ad.8: Moze nie chcesz widziec?
Dragoholikus
30-11-2005, 14:04
Wiesz dlaczego draz rozpoczol wojne z 50 osobami? bo juz caly serwer miał go dość. nawet comment wanted mowi 1000 słow. draz sobie wbił ze jest taki Stalin i moze z kazdym zrobic co zechce.
Drago - wewnetrzne sprawy wanted? los chciał ze akurat miałem pewna okazje poznac układy wewnatrz wanted a i texty Bekasa ktory zaczoł nam płakać ze draz go oszukał, ze ma draza głeboko gdzies i pare niecenzuralnych textów ktorych tu nie zamieszcze, a na końcu poprosił o invita do SF -mówia same za siebie :)
Miales okazje ale teraz duzo sie zmienilo
Cors Ent
30-11-2005, 14:26
@Drago
Fakt zmieniło sie.- jedeyna zmiana jaka narazie widze jest to ze teraz wreszcie miałem dzień co mogłem isc i bezpiecznie expic :)
nie musisz udawac wielkich tajemnic bo gadki bekasa juz i tak poleciały na cały serwer ^^
@apropo tej całej dyskusji o PA
mozecie mnie nazywac power abuserem
mozecie Hawka i innych Szawedów tez nazywac power abuserami
mozecie stweirdzic ze draz na naszym tle to aniołek
ale wojne wygra lepszy a nie milszy
patrikozzz
30-11-2005, 14:47
To, że Draz jest jak Stalin nie zmienia faktu ze nawet moja siostra ma lepsze pe fau pe od Ciebie ;> A co dopiero Draz.
@Pollbull
'"Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane." zastanawiam sie ...jak glupi moze byc gosc ktory wypisuje takie rzeczy...'
Hmmmmmm, zapytaj się tych robaczków co Ci wyżarły mózg?
'"Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem," naprawde ale to naprawde wiesz bardzo duzo...ale naprawde...a juz w szczegolnosci o azurce...'
O Azurce wiem tyle, że jeśli przypadków podobnych do Ciebie jest więcej to w liście serverów na Tibia.com należy omijać Azurę szerokim łukiem.
Dawno sie tak nie usmialem czytajac cos na forum :D :D :D ,dzieki ci za to.
"Oglądałem dziesiątki filmów z wojen, czytałem wiele postów etc. wiem co jest grane." zastanawiam sie ...jak glupi moze byc gosc ktory wypisuje takie rzeczy...
"Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem," naprawde ale to naprawde wiesz bardzo duzo...ale naprawde...a juz w szczegolnosci o azurce...
Owned ?
Hm... Czy mi sie wydaje czy ten pan wyzywa ta osobe ? A moze sie myle ?
Ciekawe jak na to administrator zareaguje ;)
Cyt. "ale wojne wygra lepszy a nie milszy" by cors Srent
No wiec przygotuj sie odrazu na porazke
muheaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahaha
I prosze was nie piszcie takich *******ow, typu co ty mozesz wiedziec o wojnie... bo ani ty corsie ani ty poll~tez zbytnio duzo o wojnie nie wiecie
P.s.
HAIL WANTED !!!!!!
A i jeszcze jedno :
Iroxis
Nov 28 2005, 22:05:14 CET Killed at Level 64 by Hawek and by Exmind.
Bylem przy calej sytuacji, padl dlatego bo nie oddal armora...
Corsiku dalej sadzisz ze swe nie sa PA ?? ;/
padl bo nie dal armora :) wd mnie to z jednej strony dobrze , jak oni maja zarabiac kase skoro jest wojna ! Trzeba zrozumiec ze wojna jest jak stajnia Augiasza :D panuje w niej burdel i szerzy sie PA :D no cóż padl bo nie dal arma ,no przeciez mial wyjscie z tej sytuacji skoro stwierdzil ze jego armor jest bardziej warty od postaci :P....
Hail SF _/
Mad'khorn
30-11-2005, 15:14
Ad 1 Jedynym nieudacznikiem na tym forum jestes ty
Ad 2 "Watpie"....mocne slowo
Ad 3 Widocznie bekas mial pecha,zeczywiscie jest to informacja kryra zapiera dech w piersi ;(
Ad 4 I tu jest nailepsze :D nawet jakbym ci powiedzial kim jestem,albo nawet kim bylem to ty swoja gadanina"inaczej pogadamy cwaniaczku"gowno bys zdzialal,powiem tyle ukrywam swoja tozsamosc po to zeby nie robic lipy dla nowego ownera postaci,skonczylem z azura wlasnie przez to ze tacy ludzi jak hawek,cors i reszta sf zabijala 100%nautralne osoby,pewnie powiesz...jesli jestes taki cwany czemu nie walczyles...powiem krotko,za wysoki poziom jak dla mnie.
Ad 5 To juz jest sprawa Draza co on robi lub chce zrobic z runami,ty za nie nie placiles wiedz nie komentuj
Ad6 Wiesz przeczytalem krzyzakow,moze dlatego tak sie udzialam na tym forum 8o
Ad7 Z kad ty to mzoesz wiedzic jak nie alezysz do zadnej ze stron
Ad8 Trzeba bylo byc w perwszych dniach wojny,przed gh Drazharma zobaczylbys kto byl PA
Ad9 Nie bede sie wypowiadal bo tego nie widzialem
Wiesz kur... czemu draz rozpoczął wojnę z 70 osobami? Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem, a 70 to deser, ale już więcej niż 50.
15:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Amenhotep. He was killed by Ice'Crow.
Cale Wanted bylo online z wyjatkiem Dragoholikusa, Falzera i Letaxina, po kilku minutach walki , przeksztalcila sie ona w masowa ucieczke Wanted, podczas ktorej jedynie draz probowal pomoc amenowi.
Teraz mozna mniej wiecej ocenic, jak bedzie wygladala wojna jezeli SF bedzie aktywne ;-)
------
http://img387.imageshack.us/my.php?image=amendog0le.jpg - dead amena : d
heh po przeczytaniu tych postow poprostu oglupialem.Co poniektorzy probuja wam zrobic wode z mozgu i musze przyznac, ze dobrze im to idzie lecz prawda predzej czy pozniej wyjdzie na jaw....jak dla mnie to obie strony nie sa bez winny lecz wszystko sie zaczelo od konfliktow pomiedzy poznaniem, a elblagiem o ktorym tu cors sie nie wypowiada hmmm ciekawe czemu:) wiec doszedlem do wniosku, ze porusze ten temat.... a wiec tak od samego poczatku poznan dazyl do tego by miec wojne z elblagiem.Jedyna przeszkoda , ktora stala im na drodze bylo to, ze ludzie z poznania jak i z elblaga byli w Wanted co uniemozliwialo im rozpaczecia tej wojny.Po malej naradzie comanderow z Wanted doszli do wniosku, ze jezeli sprawa nie ucichnie to beda zmuszeni wziasc sprawe w swoje rece i tak sie stalo...Adi i jego team dal na luz wiedziac, ze ta wojna nie ma sensu lecz poznan nie dawal za wygrana i gdy Drazharm probowal im przemowic do rozumu poznan odparl "zeby sie nie wpier..... bo to sprawa pomiedzy poznanien, a elblagiem"Sprawy zaczely sie konfikowac codzienne klutnie, ktore sie konczyly na wyzwiskach.Pewnego dnia doszlo do klutni pomiedzy Dragoholikusem a Corsem i nie tylko....(patrz str. 1)Drago poszedl z Corsem na taki uklad , ze jezeli zostanie przeproszony to zapomna o tej calej sprawie lecz Cors buntownik nie poszedl mu na reke i nie przeprosil go co sie skonczylo tym ze zostal zabity chwile pozniej.Wybuchla wielka afera czemu Cors zostal zabity i na tym sie nie skonczylo.Pare dni pozniej Corsowi znowu cos O D J E B A L O, a mianowicie wyrzucil wszystko z domku Urbexxa ktory dazyl go szacunkiem i sie czegos takiego po nim nie spodziewal bo czym mu zawinil??moze zawartosc jego domka nie byla duzo warta ale chodzi o sam fakt.Drazharm byl tego swiadkem wiec na nic nie czekajac zaczal atakowal Corsa...po paru minutach zjawilo sie okolo 15 osob z Dofu oraz DB i i zczeli bic Draza....Draz nie zastanawiajac sie uciekl przed banda noobow, ktora go gonila:)Po 30 minutach Cors wpadl na pomysl zeby kogos zabic niefortunnie cellem byl syn Minavanda o czym Cors wiedzial.Fraga nabil Aboleth, ktory mial za to zaplacic swoja smiercia.I tak sie stalo wanted wyruszylo w poszukiwaniu Aboletha lecz napoktali na drodze czlonkow Dofu jak i Db, ktorzy zaczeli atakowac Wanted(walka na darashi)niestety skonczylo sie to kleska ze strony dofu.Dof z desperacji doszedl do wniosku zeby polaczyc sily z odwiecznym wrogiem.Co bylo najwieksza glupota z ich strony.I tak sie rozpetalo pieklo na azurze.Wiec nawet nie probuj nam tu wciskac, ze Wanted bylo prowokatorem tej zasranej wojny nie mowie, ze wanted jest swiete ale przynajmiej wiedza co robia w porownaniu do was.I wiedz ze Draz tak naprawde nie chcial tej wojny mozesz mi wierzyc albo i nie juz mnie to chu... obchodzi.A tak pozatym to chyba zapominacie kto was poprowadzil do zwyciestwa za czasow kadencji Hawka-.- I jestem ciekaw, ktory z was by sie wybil gdyby nie wygrana wojna przez stare SF, ktore Draz poprowadzil do zwyciestwa!! Hail Drazharm-Hail-Wanted-Hail Friends.
ps.Cors sprobuj tylko skrytykowac mojego posta, a wiedz, ze pofatyguje sie i pojade do tego waszego P I E R D O L N I K A zapakuje cie w parcel i wysle do Iraku bo tam jest twoje miejsce dzielny wojowniku 8o
OVER and OUT.
padl bo nie dal armora :) wd mnie to z jednej strony dobrze , jak oni maja zarabiac kase skoro jest wojna ! Trzeba zrozumiec ze wojna jest jak stajnia Augiasza :D panuje w niej burdel i szerzy sie PA :D no cóż padl bo nie dal arma ,no przeciez mial wyjscie z tej sytuacji skoro stwierdzil ze jego armor jest bardziej warty od postaci :P....
Hail SF _/
Twoja filozofia mnie rozp******, gdyby zrobil tak draz czy ktos z wanted odrazu bys pisal, ze sa PA... A jak widac ze swe go ubili to piszesz, ze ma wala. Nie wszyscy maja takie lvl jak cors czy reszta z SF i jezeli ktos gra, zarabia sam na swoje rzeczy to, to jest chamskie, jak ktos niszczy twoja prace X(
Mati21pi
30-11-2005, 15:54
Kiedys to SF biło sie z szwedami ,a teraz SF to szwedzi i polacy .Poznan wygra i zostanie stolica Polski? czy moze zamiast carlin zrobicie Poznan?
bo na zwyciestwo Elbląga sie nie zapowiada ich jest za mało.
Po co do wogule ta wojna?Niektorzy by chcieli expic a nie padac bo Jakiemus zlemu czlowiekowi skonczyly sie runy.Ja rozumiem wojna wydatki ,ale runy sa w sklepie drogie bo drogie ,ale jak dobrze wiadomo wojny zawsze sa drogie
Name: Amenhotep
Profession: Royal Paladin
Level: 96
Nov 30 2005, 15:44:40 CET Killed at Level 97 by Pollbull
and by Ice'Crow
Jak ktos chce zobaczyc gdzie jeden z mistrzow PvP dal cie trapnac podczas krotkiej bitwy to prosze bardz link: http://img387.imageshack.us/my.php?image=amendog0le.jpg
Kolejny udany dzionek ? Coraz lepiej ? niemozliwe...
Cheers~ yours Push Master :D
Mati21pi
30-11-2005, 16:09
Gratuluje ,ale powiedz mi :O co ta wojna i po co??
I czemu skoro to wasza wojna Zawolaliscie szwedów? bo sami nie przyszli ktos ich zawolal i to napewno nie byl nikt z wanted
Czyzbysie obawiali sie ze sami nie dacie rady??
zeus1985
30-11-2005, 16:10
A kto Ci powiedział, że to jeden z mistrzów PvP?
A kto Ci powiedział, że to jeden z mistrzów PvP?
Cytujac Patrikozzza
Bo on i osoby z obecnego Wanted mają takie PvP że walka nawet z 50 takimi jak Wy nie jest dla nich wyzwaniem, a 70 to deser, ale już więcej niż 50.
Cors Ent
30-11-2005, 16:21
15:44 You see a dead human (Vol:10).You recognize Amenhotep. He was killed by Ice'Crow.
hrhrhr Mina mi dzisiaj światełko zapalił - za 560hp~ - szkoda ze akurat po uhu,
Adi, Draz, Urb, Amen i miejscami Mina - gonili mnie ciskajac sd jak wsciekli od poh temple do mostku pod venore i klapa im wyszła ;P
a co najlepsze - jak przybiegł Mataca ze swoimi ludzimi - to myslałem ze jakas taktyke zaprezentuja - uciekna zbunkrowac sie w HG/ Molts/ Fibula czy cokolwiek
natomiast taktyka była zdumiewająca - mozna ja nazwac krótko " RATUJ SIE KTO MOZE !! "
amenhotep niestety nie mógł :P
Gratuluje ,ale powiedz mi :O co ta wojna i po co??
I czemu skoro to wasza wojna Zawolaliscie szwedów? bo sami nie przyszli ktos ich zawolal i to napewno nie byl nikt z wanted
Czyzbysie obawiali sie ze sami nie dacie rady??
1. To Wanted "zawolalo" swe~ w postaci Jakan Unit
2. Swe~ od ladnych kilku dni chcieli invy~ do DoF ... lub chociaz info~ kiedy robimy massy zeby sie przylaczyc...
3. Po co nam to ? Chyba juz zostalo wyraznie powiedziane..."Drazh~ musi odejsc..."
@Gimli~
Nie chcialo mi sie tej wypowiedzi nawet szukac, wiec bardzo dziekuje ze mnie wyreczyles. Kiss for my m8 :*
Pokazuje najwiekszy przyklad PA na swiecie azura
O to historia mojego best frenda, ktora odbyla sie 30.11.2005 :
16:23 ****** : i m hunted? but why ?
16:23 Exmind: You attacked my friend
16:23 Exmind: 40k
16:23 ***:me ?
16:24 ******: name yuor frend
16:24 Exmind: Its up to you if u wanna live
16:24 Exmind: I dont have to name a shit
16:24 Exmind: You have no power what so ever.
16:24 Exmind: If you wanna play azura you pay 40k
16:24 Exmind: Or you can stay in pz all day
16:24 Exmind: I dont care
16:24 Exmind: Its up to you.
Jezeli uwazacie ze to fake, to mam screena... Ale nie umiem go wklejic tutaj ;/
No i jakos widze ze was zamklo to ;) buehaaaaaaaaaaaa
hrhrhr Mina mi dzisiaj światełko zapalił - za 560hp~ - szkoda ze akurat po uhu,
Adi, Draz, Urb, Amen i miejscami Mina - gonili mnie ciskajac sd jak wsciekli od poh temple do mostku pod venore i klapa im wyszła ;P
a co najlepsze - jak przybiegł Mataca ze swoimi ludzimi - to myslałem ze jakas taktyke zaprezentuja - uciekna zbunkrowac sie w HG/ Molts/ Fibula czy cokolwiek
natomiast taktyka była zdumiewająca - mozna ja nazwac krótko " RATUJ SIE KTO MOZE !! "
amenhotep niestety nie mógł :P
aaaahahahahah teraz sie usmiechnolem nawet 8o
zeus1985
30-11-2005, 16:52
Name: Vikanu (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Vikanu)
Nov 30 2005, 17:28:45 CET Killed at Level 80 by Fina Flugan and by Rulabim
Kolejna neutralna osoba.
Pokazuje najwiekszy przyklad PA na swiecie azura
O to historia mojego best frenda, ktora odbyla sie 30.11.2005 :
16:23 ****** : i m hunted? but why ?
16:23 Exmind: You attacked my friend
16:23 Exmind: 40k
16:23 ***:me ?
16:24 ******: name yuor frend
16:24 Exmind: Its up to you if u wanna live
16:24 Exmind: I dont have to name a shit
16:24 Exmind: You have no power what so ever.
16:24 Exmind: If you wanna play azura you pay 40k
16:24 Exmind: Or you can stay in pz all day
16:24 Exmind: I dont care
16:24 Exmind: Its up to you.
Jezeli uwazacie ze to fake, to mam screena... Ale nie umiem go wklejic tutaj ;/
No i jakos widze ze was zamklo to ;) buehaaaaaaaaaaaa
Moge zadac pytanie?
I co z tego? Na KAZDYM swiecie jest MASA takich przypadkow. Nawet jesli to nie jest fake TO CO Z TEGO? Mamy teraz zalamywac rece nad tym jaki Ty jestes biedny bo Exmind chce paymenta?
Mati21pi
30-11-2005, 17:04
Czemu to akurat draz musi odejsc? Tylko dlatego ze do czegos doszedl??
I tak wogule to czemu swe zrobili Jakan Unit? nie moga byc z wami wszystkimi w SF?Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej
Mati21pi
30-11-2005, 17:05
Moge zadac pytanie?
I co z tego? Na KAZDYM swiecie jest MASA takich przypadkow. Nawet jesli to nie jest fake TO CO Z TEGO? Mamy teraz zalamywac rece nad tym jaki Ty jestes biedny bo Exmind chce paymenta?
Jak ktos z Wanted chce to wielka krzywda ,a jak exmind to co? zycie toczy sie dalej -.- Brawo Brawo Brawo !!
Cors Ent
30-11-2005, 17:09
Vikanu i ten twoj tajemniczy kolega któremu zgaduje - na imie zapewne Tarizibo bili znajoych tano z rl- dlatego jeden padl a drugi ma placic
proste jak słonia nos
zamiast uskarzac sie na niesprawiedliwosc idzcie do wanted academy !!
my zamiast plakac ze draz nas bije zaczelismy walczyc! chyba ze juz taka macie natrure ze lubicice narzekac...
Cors ty w tej wojnie to najmniej robisz wiec zamknij pape.
Jak ktos z Wanted chce to wielka krzywda ,a jak exmind to co? zycie toczy sie dalej -.- Brawo Brawo Brawo !!
Ja nigdy nie wyplakuje tego, ze ktos chce mnie zabic/wymusza ode mnie paymenta na forum. Nie wiem, co wroon chcial udowodnic tym postem.
Wiec krotko mowiac, od******l sie ode mnie.
Czemu to akurat draz musi odejsc? Tylko dlatego ze do czegos doszedl??
I tak wogule to czemu swe zrobili Jakan Unit? nie moga byc z wami wszystkimi w SF?Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej
Draz odejdzie na wlasne zyczenie. Nikt mu nie kazal zabijac ludzi z DoFu.
To, ze do czegos doszedl nie ma zwiazku z tym, ze wyowluje wojny na lewo i prawo. Jakbys wiedzial troche wiecej niz to, ze jest wojna miedzy Wanted a SF to bys zobaczyl, ze w SF jest o wiele wiecej Szwedow niz w JU.
Moze juz szykuja sie do przejecia wladzy ? oczywiscie samodzielnej
Te 2 zdania mozna zrozumiec jako stwierdzenie wygranej SF. (Czego im serdecznie zycze ;))
Jeszcze sie przejedziecie , najbardziej sie przejada Ci co dali ciala (polacy).Wanted wygra to wojne a reszta dostanie po dupie!
heh po przeczytaniu tych postow poprostu oglupialem.Co poniektorzy probuja wam zrobic wode z mozgu i musze przyznac, ze dobrze im to idzie lecz prawda predzej czy pozniej wyjdzie na jaw....jak dla mnie to obie strony nie sa bez winny lecz wszystko sie zaczelo od konfliktow pomiedzy poznaniem, a elblagiem o ktorym tu cors sie nie wypowiada hmmm ciekawe czemu:) wiec doszedlem do wniosku, ze porusze ten temat.... a wiec tak od samego poczatku poznan dazyl do tego by miec wojne z elblagiem.Jedyna przeszkoda , ktora stala im na drodze bylo to, ze ludzie z poznania jak i z elblaga byli w Wanted co uniemozliwialo im rozpaczecia tej wojny.Po malej naradzie comanderow z Wanted doszli do wniosku, ze jezeli sprawa nie ucichnie to beda zmuszeni wziasc sprawe w swoje rece i tak sie stalo...Adi i jego team dal na luz wiedziac, ze ta wojna nie ma sensu lecz poznan nie dawal za wygrana i gdy Drazharm probowal im przemowic do rozumu poznan odparl "zeby sie nie wpier..... bo to sprawa pomiedzy poznanien, a elblagiem"Sprawy zaczely sie konfikowac codzienne klutnie, ktore sie konczyly na wyzwiskach.Pewnego dnia doszlo do klutni pomiedzy Dragoholikusem a Corsem i nie tylko....(patrz str. 1)Drago poszedl z Corsem na taki uklad , ze jezeli zostanie przeproszony to zapomna o tej calej sprawie lecz Cors buntownik nie poszedl mu na reke i nie przeprosil go co sie skonczylo tym ze zostal zabity chwile pozniej.Wybuchla wielka afera czemu Cors zostal zabity i na tym sie nie skonczylo.Pare dni pozniej Corsowi znowu cos O D J E B A L O, a mianowicie wyrzucil wszystko z domku Urbexxa ktory dazyl go szacunkiem i sie czegos takiego po nim nie spodziewal bo czym mu zawinil??moze zawartosc jego domka nie byla duzo warta ale chodzi o sam fakt.Drazharm byl tego swiadkem wiec na nic nie czekajac zaczal atakowal Corsa...po paru minutach zjawilo sie okolo 15 osob z Dofu oraz DB i i zczeli bic Draza....Draz nie zastanawiajac sie uciekl przed banda noobow, ktora go gonila:)Po 30 minutach Cors wpadl na pomysl zeby kogos zabic niefortunnie cellem byl syn Minavanda o czym Cors wiedzial.Fraga nabil Aboleth, ktory mial za to zaplacic swoja smiercia.I tak sie stalo wanted wyruszylo w poszukiwaniu Aboletha lecz napoktali na drodze czlonkow Dofu jak i Db, ktorzy zaczeli atakowac Wanted(walka na darashi)niestety skonczylo sie to kleska ze strony dofu.Dof z desperacji doszedl do wniosku zeby polaczyc sily z odwiecznym wrogiem.Co bylo najwieksza glupota z ich strony.I tak sie rozpetalo pieklo na azurze.Wiec nawet nie probuj nam tu wciskac, ze Wanted bylo prowokatorem tej zasranej wojny nie mowie, ze wanted jest swiete ale przynajmiej wiedza co robia w porownaniu do was.I wiedz ze Draz tak naprawde nie chcial tej wojny mozesz mi wierzyc albo i nie juz mnie to chu... obchodzi.A tak pozatym to chyba zapominacie kto was poprowadzil do zwyciestwa za czasow kadencji Hawka-.- I jestem ciekaw, ktory z was by sie wybil gdyby nie wygrana wojna przez stare SF, ktore Draz poprowadzil do zwyciestwa!! Hail Drazharm-Hail-Wanted-Hail Friends.
ps.Cors sprobuj tylko skrytykowac mojego posta, a wiedz, ze pofatyguje sie i pojade do tego waszego P I E R D O L N I K A zapakuje cie w parcel i wysle do Iraku bo tam jest twoje miejsce dzielny wojowniku 8o
OVER and OUT.
Czemu nikt nie skomentowal tego posta??Prawda w oczy kole dziewczyny?
Mati21pi
30-11-2005, 17:28
Pewnie dlatego ,ze wszyscy uwazaja ze to Draz rozpetał ta wojne:P
Umiem liczyc i wiem gdzie jest wiecej szwedów.A ja zycze SF przegranej
Uwierz mi ze Wanted wygra ta wojne.
Czemu nikt nie skomentowal tego posta??Prawda w oczy kole dziewczyny?
Nie mam w zwyczaju komentowac bredni...
"Drazh~ prowadzil SF do zwyciestwa ?" dobre sobie....jak juz wspomnialem tylko pokoj Hawka sprawil ze tak jak my tak i drazh~ nie gramy na arcani czy gdziekolwiek...
Zreszta widze ze kazdy cwaniak tutaj bez pojecia...chcialbym was widziec na naszym miejscu...ale nie bede mial okazji...bo wy potraficie tylko gadac... :baby:
nigdy bys nie zobaczyl wanted na waszym miejscu bo oni by nigdy nie dali dupy i by sie nie polaczyli ze szwedzami wiec zamknij morde bo jeszcze jakis czas temu biles szwedow.
Nie mam w zwyczaju komentowac bredni...
"Drazh~ prowadzil SF do zwyciestwa ?" dobre sobie....jak juz wspomnialem tylko pokoj Hawka sprawil ze tak jak my tak i drazh~ nie gramy na arcani czy gdziekolwiek...
Zreszta widze ze kazdy cwaniak tutaj bez pojecia...chcialbym was widziec na naszym miejscu...ale nie bede mial okazji...bo wy potraficie tylko gadac... :baby:
sorry ale co dla ciebie jest brednia?? :o
pozatym co ty w ogole wypisujesz jaki pokoj??pokoju nigdy nie bylo i dobrze o tym wiesz....a tak apropo to jedynie kto tu sie produkuje to jestes ty wraz ze swoim kochankiem corsem :D
nigdy bys nie zobaczyl wanted na waszym miejscu bo oni by nigdy nie dali dupy i by sie nie polaczyli ze szwedzami wiec zamknij morde bo jeszcze jakis czas temu biles szwedow.
Hmm wielki cwaniaku...w sumie to i sie zamkne, po co znizac poziom...
Kto dal dupy ten dal...bo raczej przez to ze Draziu~ chcial mi pozabijac kumpli to teraz on z ta szopka siedzi all dzien w pz...
Enjoy
Evul Push Master from Gringos :D
Hmm wielki cwaniaku...w sumie to i sie zamkne, po co znizac poziom...
Kto dal dupy ten dal...bo raczej przez to ze Draziu~ chcial mi pozabijac kumpli to teraz on z ta szopka siedzi all dzien w pz...
Enjoy
Evul Push Master from Gringos :D
18:18 Drazharm: 17:20 You advanced from Level 141 to Level 142. :cup:
LoL Poll ogarnij sie czlowieku myslalem ze jestes madrzejszy!Draz tego nie zaczol ale to skonczy a Ty sie na tym przejedziesz wraz ze swoim best friendem pokahontasem.
Hmmmm 1 raz widze zeby ktos w pz nabil lev.hahah 8o
Umiem liczyc i wiem gdzie jest wiecej szwedów.A ja zycze SF przegranej
Skoro umiesz liczyc to nie pieprz glupot. Wojna jest pomiedzy tymi samymi ludzmi, co za roznica czy sa w jednej czy w kilku gildiach.
Uwierz mi ze Wanted wygra ta wojne.
Malo przekonujacy argument. ;)
To jego sprawa gdzie dolacza i g***o Ci do tego.
18:18 Drazharm: 17:20 You advanced from Level 141 to Level 142. :cup:
Bah.. I co w tym niewzyklego? Wanted expi ale SF tez expi.. Bedziesz teraz za kazdym razem pisal posta, zeby oznajmic, ze ktos z Wanted nabil lvl? Bezsens. ;)
Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.
up
jak bys byl rozgarniety to bys skumal, ze zaprzeczylem polla wypowiedz...on twierdzi, ze draz campuje dniami i nocami, a tu co sie okazuje draz nabil lev :D
Mati21pi
30-11-2005, 18:00
NO narazie JK i SF walcza po jednej stronie ,ale tylko w tej wojnie.Po tej przyjdzie nastepna i byc moze ostatnia
Mad'khorn
30-11-2005, 18:03
NO narazie JK i SF walcza po jednej stronie ,ale tylko w tej wojnie.Po tej przyjdzie nastepna i byc moze ostatnia
Wszyscy o tym wiedza :p
pamietam cors jak gadalem z toba pod swiatynia,po tym jak padlem,powiedzales cos w stylu"Nie obchodzi nas co swe z nami zrobi,wissi nam juz azura"tylko sie nie wypieraj ale tak wlasnie mowiles,comment plx
Bezsensem to jestes Ty ze wierzysz w Sf (lamusow ktorzy sie sprzedali) jezeli myslisz ze oni wygraja to sie grubo myslisz.
Moze jakis konkretniejszy argument? Bo jakos to, ze sa "lamusami ktorzy sie sprzedali" nie przekonuje mnie. ;)
Te jak Ty to mowisz "lamusy" zaczynaja kopac dupe dla Wanted i nic na to nie poradzisz. Jedyne co jak dotad zrobiles to zaspamowales temat i obrzuciles ludzi obelgami. To moja sprawa za kim stoje i mi nie mow komu mam "kibicowac" a komu nie. ;)
@Up
Wszyscy? Jak narazie twierdza tak tylko przeciwnicy Sf.
Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?
Nie obchodzi mnie dlaczego ich tak nazywasz. Takim zachowaniem osmieszasz nie ich ale siebie.
Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem
Czlowiek zmiennym bywa, nikt nie mowil, ze zawsze beda stali po stronie Wanted. Szwedzi byli dla nich KIEDYS wrogiem, czy najwiekszym to nie wiem. Mowimy o tym co jest TERAZ a nie o tym co bylo KIEDYS.
i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.
Jesli wierzyc fragliscie zdobyli wiecej niz jednego fraga. Po fragach widac kto jest lepszy? Na iridii byla sytuacja kiedy Arcanium byla fragami do tylu w porownaniu do NR ale za to nabili o wiele wiecej lvli podczas wojny niz ich przeciwnik.
oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.
Phew, nie zapominaj o tym, ze wiele osob skonczylo gre przez Draza.
Ostatnich kilku linijek nie warto komentowac bo tu nie ma nic do komentowania. Pokazales, ze jestes idiota i tyle. =]
Cors Ent
30-11-2005, 18:08
Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy
moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał"
ADD
Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo kasowane
Wiesz dlaczego uzywam slowa "lamusy"?Bo najpierw walczyli przeciwko szweda a jak zobaczyli ze teraz sobie nie daja rady to polaczyli sily z najwiekszym wrogiem i nie mysl ze jezeli zabiliscie amena to zabijecie reszte wy zabilisice 1 a oni 15+wiec widac kto jest lepszy.oni oddali azure w rece swe i to mi wystarczy przez to wiele osob skonczylo gre na azurze bo swe zaczelo sie panoszyc od pierwszego dnia powrotu.Na dniach sam zobaczysz kto potrafi grac i jeszcze raz mowie SF TO SA ***ANE LAMUSY CORS I POLL TO NAJWIEKSZE CIPY JAKIE ZNAM!!!!!!!!
Mad'khorn
30-11-2005, 18:15
ej nie do przesady,jakas kultura na tym forum musi byc....
Kultura?Never czlowieku dla nich 0 kultury dla frajerow nie mam szacunku.
Drazharm
30-11-2005, 18:22
...............
Mad'khorn
30-11-2005, 18:23
W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.
Dlaczego wypowiadaja sie ludzei ktorzy nie maja bladego pojecia o czym pisza? Jak chcecie udowidnic ze naprawde z na sa takie nooby to zapraszam na azurke i zatanczymy
moze tak powody wojny zostawicie nam - ludziom ktorzy byli w wanted i zaczeli te wojne a nie swoje teorie wysnute na podstawie opowiesci 10 lvli spod depo - o tym kto "sie sprzedał"
ADD
Kolejne bezsensowne posty nie wnoszace nic do topicu beda hurtowo usówane
o kim mowisz mianowicie??kto nie ma bladego pojecia o tym co pisze??chyba zes sie chlopcze pomylil bo wiem wiecej niz ci sie wydaje co juz udowodnilem.
hmm moim zdaniem nie jestes godnym partnerem do tanca :D juz sie wykazales tracac 2 mln expa + 3 pary bohow i mase run 8o wiec proponuje zminic uklad tego tanca bo niedlugo czeka cie rook B)
Ent är jävla familj med manshoror som suger kuk för pengar.
Draz, wszystko co potrafisz to wjazdy na ludzi po Szwedzku?* ;)
Wyjdz, jestes za glupi na to forum.
W sumie cors on ma racje,zfrajezyliscie,Azura miala byc poskim serverem i wszelkie incydenty mialy pozostac wewnatrz kraju,to wy wusciliscie swe,ja mam do was pretensje tyko wylacznie o to,i nie dziwcie sie ze macie wrogow bo to wielu osobom sie nie podoba,mnie h** obchodzi kto rozpetal ta wojne,przez to ze swe wrucilo na azure ,dla mnie nie wem jak dla innych dalzsa gra nie ma sensu.
Dopusc takiego do wladzy to wymorduje wszystkich ktorzy nie sa Polakami jak kaczki. "Bo to ma byc tylko polski serv". Jak tak bardzo chcesz to zalorz sobie otsa i biegaj tam ze swoimi polskimi kumplami. ;)
<albo spadaj ownowac furore razem z naszymi rodako-sharerami, milej zabawy - przyp. Adolphus>
Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp.
@Down
Wiec badz laskaw o wielki Drazie wstawic nam tlumaczenie.
*zedytowane. =P
Drazharm
30-11-2005, 18:35
Draz, wszystko co potrafisz to tylko wjechac na rodzine? ;)
Wyjdz, jestes za glupi na to forum.
nie wjezdzam nikomu na rodzine, jezyka nie znasz to nie komentuj
Mad'khorn
30-11-2005, 18:38
Dopusc takiego do wladzy to wymorduje wszystkich ktorzy nie sa Polakami jak kaczki. "Bo to ma byc tylko polski serv". Jak tak bardzo chcesz to zalorz sobie otsa i biegaj tam ze swoimi polskimi kumplami. ;)
Nie chce mi sie juz pisac o tym, ze jestescie nietolerancyjni dla innych narodowosci itp.
Ja jestem tylko nietolerancyjny wobec Hawek teamu,jesli nie wiesz o co chodzi to zamknji pupe X(
ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego 8o
nie rozumiesz jednego ze im to na reke teraz moga robic PA na duzo skale co juz mozna zauwazyc...przykladem jest ze gina ludzie ktorzy sa neutralny :(
WIEC WIELKIE PODZIEKOWANIA DRUZYNIE Z POZNANIA!!!!!!!!!!!! B)
ludzie opanujcie sie cors ma racje draz wywolal te wojne bez zadnych powodów gadalem z kolega z azury powiedzial ze zabicie członków DoF przez wanted bylo tak glupim ze śmieją sie wszyscy z tego 8o
Maly Wielki Czlowiek
30-11-2005, 18:44
a myslisz ze Szwedzi co robili i beda robic jezeli przejma spowrotem serwer? beda gnebic Polakow, wiec lepiej - my ich niz oni nas.
Uyztkownik OWNEEED zbanowany za wulgaryzmy kierowane pod adresem Cors Ent.
Uzytkownik Drazharm zbanowany za wyzywanie innych uzytkownikow forum w jezyku szwedzkim.
Przypominam ze brak kultury na forum byl, jest i bedzie surowo karany.
A pomyśl sobie ze mam dobrego informatora jeden z h lvl dobry kolega etc.
pomyśl koszmar kto i po co by wywołał tą wojnę polacy vs. polacy to bez sensu ...
a myslisz ze Szwedzi co robili i beda robic jezeli przejma spowrotem serwer? beda gnebic Polakow, wiec lepiej - my ich niz oni nas.
Dobrze powiedziane popieram bo po co kurde mieli by śię zabijać polacy???
N/c
w takim razie powiedz mi czemu poznan tak bardzo chcial tej wojny z elblagiem B)
Przejęcie servera przez polaków ... doszłó by do tego że kurcze szwedzi by sie z nami o to spierali i tak by bylo najlepiej niż kurde polay z polakami sie zabijali ze ten cos zrobil i tamten mu bedzie kazal placic alo hunt i pożegnanie sie z serveram
Pozdro dla DoF i LoV
Mati21pi
30-11-2005, 18:52
Nie kazdy Hlvl wie o co poszlo :)czasami mam wrazenie ,ze nikt nie wie:)Ale ta wojne wywolali polacy ale tu nie chodzi o panstwo lecz o miasto ktore ma rzadzic na servie. Zycie nie ma sensu ... przynajmniej to tibijskie
w takim razie powiedz mi czemu poznan tak bardzo chcial tej wojny z elblagiem B)
Nie wiem potyczki miastowe :p nie wiem nie jestem z tamtych okolic ale szanuje innych wole i nie zamierzam tego zmieniac
Mad'khorn
30-11-2005, 18:55
lol....usmialem sie
Nie wiem potyczki miastowe :p nie wiem nie jestem z tamtych okolic ale szanuje innych wole i nie zamierzam tego zmieniac
widocznie nie dorosli do tej gry ale czemu niewinni maja placic za ich bledy :(
Miałem Markee chara 45rp ale sprzedalem mialem male potyczki z xyro chcial mnie zabic za to ze wczesniej pomagalem dla DoF na łódce w darashi Raz ścigali mnie z Darashi Venore do thais ale i tak im ucieklem B) Koment plax :) :) :)
widocznie nie dorosli do tej gry ale czemu niewinni maja placic za ich bledy :(
Nie wiem może lubią sie popisywac Hlvl na male kurde to jest glupie jak by nie mogli se znaleść innego zajęcia ...
Zgadzam sie z tobą koszmar niewinni giną :o
najlepsze jest to ze ci ludzie mieli ze soba kontakt w rl'u z tego co slyszalem to nawet dobrze sie bawili wiec czemu daza do siebie taka nienawisc :o
Kolega swietego mikolaja
30-11-2005, 19:16
OVER and OUT.
Lepiej ujac bym tego nie mógł.Niestety to co piszesz jest prawda.Zastanawia mnie jedna myśl czemu cors do tego doporowadził.Zdawało mi sie ,że jest osoba odpowiedzialną lecz sie myliłem:(
Może poszło o dziewczyne w tibi :p joke a tak na serio myśle że chodzi o te wyzwiska :/
Może poszło o dziewczyne w tibi :p joke a tak na serio myśle że chodzi o te wyzwiska :/
hehe kto wie moze i o dziewczyne jak sie nie myle to corsowi bardzo zalezo na Creiyi(Adiego dziewczyna z rl'a)oj ile ten nasz corsik lez wyplakal przez nia bidulek ;( a teraz ja huntuje buahahahaha 8o takie zycie...... B)
Mad'khorn
30-11-2005, 19:32
to nie o dziewczyne to o 3 pary boh ktore cors stracil:P joke,a moze i nie 8o
Informuje wszystkich ze ktos pisal posty z mojego z konta.Wszystkie posty napisane dzisaij nie sa mojego autorstwa.
A teraz kilka slow do tego debila ktory to zrobil.
1zaloz sobie wlasne!
I nie pisz k*** z mojego
ja pie **** K *****
<kur*ica>
Mad'khorn
30-11-2005, 19:44
Informuje wszystkich ze ktos pisal posty z mojego z konta.Wszystkie posty napisane dzisaij nie sa mojego autorstwa.
A teraz kilka slow do tego debila ktory to zrobil.
1zaloz sobie wlasne!
I nie pisz k*** z mojego
ja pie **** K *****
<kur*ica>
lol,lol,lol
Przepraszam corsa za to co napisal ten typ o wiedzy corsa na temat wojny.Skrajnym idiotyzmem jest twierdzenie ze cors nie wie nic o wojnie wiec sie koles w leb *******nij(co nie znaczy ze nie twierdze dalej ze cors jest bezhonorowym tchorzem)
PO 2
Co za chanba(mam nnadzieje ze tak to sie pisze) zostalem pierwszy raz skomentowany za glupote na dodaktek glupote ktorej nie napisalem.
I cos mi sie po stylu pisania glupot wydaje ze niejaki h2o.****a na ***a mi sie na konto w*******acie!!!!!!!!!!!zalozcie wlasne!!!!!!!!!!!!
nie kasuj tego za [rzeklenstwa oddaja idealnie klimat tego postu
a i prent jeszcze jedno nie chce wstepowac do wanted academy bo mam gildie zalozona z rl friendami w ktorej jest mi nadwyraz dobrze a co do walki poczekaj az ebdziesz mial 50....
Ta wojna to kompletny bezsens... Giną ludzie tylko po to bo ktos potrzebuje runek... Dziś zginą moj dobry kumpel... Zabił go Tano i ktos tam jescze... Boje sie ze mnie to tez spotka.... Nie po to gram tyle godzin zeby jakis szwed bral moje eq... :/
zeus1985
30-11-2005, 22:02
Może cza zmienić piaskownice, bo w tej robi sie zaduży burdel...
Cors Ent
30-11-2005, 22:17
heh po przeczytaniu tych postow poprostu oglupialem.Co poniektorzy probuja wam zrobic wode z mozgu i musze przyznac, ze dobrze im to idzie lecz prawda predzej czy pozniej wyjdzie na jaw....jak dla mnie to obie strony nie sa bez winny lecz wszystko sie zaczelo od konfliktow pomiedzy poznaniem, a elblagiem o ktorym tu cors sie nie wypowiada hmmm ciekawe czemu:) wiec doszedlem do wniosku, ze porusze ten temat.... a wiec tak od samego poczatku poznan dazyl do tego by miec wojne z elblagiem.Jedyna przeszkoda , ktora stala im na drodze bylo to, ze ludzie z poznania jak i z elblaga byli w Wanted co uniemozliwialo im rozpaczecia tej wojny.Po malej naradzie comanderow z Wanted doszli do wniosku, ze jezeli sprawa nie ucichnie to beda zmuszeni wziasc sprawe w swoje rece i tak sie stalo...Adi i jego team dal na luz wiedziac, ze ta wojna nie ma sensu lecz poznan nie dawal za wygrana i gdy Drazharm probowal im przemowic do rozumu poznan odparl "zeby sie nie wpier..... bo to sprawa pomiedzy poznanien, a elblagiem"
pierwsza bzdura - adi rownie nie chciał dac za wygrana co my - latał sobie codziennie sciagajac z gosci armory i abusujac gp - ktore nastepnie sprzedawał ludziom w cafe za rl kase- a ze trafiał na naszych znajomych to dziwisz sie ze konflikt sie zaostrzał?
Sprawy zaczely sie konfikowac codzienne klutnie, ktore sie konczyly na wyzwiskach.Pewnego dnia doszlo do klutni pomiedzy Dragoholikusem a Corsem i nie tylko....(patrz str. 1)Drago poszedl z Corsem na taki uklad , ze jezeli zostanie przeproszony to zapomna o tej calej sprawie lecz Cors buntownik nie poszedl mu na reke i nie przeprosil go co sie skonczylo tym ze zostal zabity chwile pozniej.
Druga bzdura - nazwałem draga tak jak go nazwałem - za pomaganie drazowi przy akcjach z Collonim, drago zawsze bezkrytycznie popierał draza- jak oczaroany robot andredoid. a ze zaczoł sie wpierniczac w moje sprawy - tj w akcje z Amenhotepem ktory ukradł kaske- nie majac bladego pojecia o co w sprawie chodzi - to nazwał mnie przy tej okazji pedałem, debilem i takie tam
wiec keidy pare dni pozniej Abu w prost nazwał zachowanie draga- ze zachowyuje sie jak draza piesek i nazywwał go "kundelikusem" podchwyciłem ten motyw i dopisałem swoje zdanie na GC.
drago poczuł sie smiertelnie obrazony i zarzadał przeprosin - w zwiazku z tym ze to on zaczoł wzajemne bezpodstawne wyzywanki - odmówiłem
[ swoja droga ciekawe czemu do mnie sie przyczepił a nie do Abu czy Franca którzy na równi ze mna wypowiadali swoje opinie - równie krytyczne -- oni to ciezszy orzech do zgryznia? ]
Wybuchla wielka afera czemu Cors zostal zabity i na tym sie nie skonczylo.
historia ci sie miesza - nastepnego dnia padli Zordan i Denek - zordan za rzekome wyzywanie Minavanda [ ktore jakkolwiek miejsca nie miało ] a denek został ordynarnie kickniety z domku urba i zabity na afku
Pare dni pozniej Corsowi znowu cos O D J E B A L O, a mianowicie wyrzucil wszystko z domku Urbexxa ktory dazyl go szacunkiem i sie czegos takiego po nim nie spodziewal bo czym mu zawinil??moze zawartosc jego domka nie byla duzo warta ale chodzi o sam fakt.
skoro domek Urba który poki co nie zdeklarował sie po rzadnej stronie - (poniewaz jeszcze nie było podziału na strony i konfliktu) a wrecz wydawało sie ze pozostanie neutralny - miał słuzyc do takich akcji jak smierc Denka postanowiłem ze go opróznie - mianowicie chodzi o 5 krzeseł, stolik i fajke wodna- oraz pare firanek. tak dla zepsucia dobrego smaku uradowanym panom z wanted bo "fragu" na Denku
Drazharm byl tego swiadkem wiec na nic nie czekajac zaczal atakowal Corsa...po paru minutach zjawilo sie okolo 15 osob z Dofu oraz DB i i zczeli bic Draza....Draz nie zastanawiajac sie uciekl przed banda noobow, ktora go gonila:)Po 30 minutach Cors wpadl na pomysl zeby kogos zabic niefortunnie cellem byl syn Minavanda o czym Cors wiedzial.Fraga nabil Aboleth, ktory mial za to zaplacic swoja smiercia.I tak sie stalo wanted wyruszylo w poszukiwaniu Aboletha lecz napoktali na drodze czlonkow Dofu jak i Db, ktorzy zaczeli atakowac Wanted(walka na darashi)niestety skonczylo sie to kleska ze strony dofu.Dof z desperacji doszedl do wniosku zeby polaczyc sily z odwiecznym wrogiem.Co bylo najwieksza glupota z ich strony.
Bitwe na daramie przegralismy tylko przez to ze draz zastraszył Jackan United którzy przyszli i pomogli wanted w wojnie.
I tak sie rozpetalo pieklo na azurze.Wiec nawet nie probuj nam tu wciskac, ze Wanted bylo prowokatorem tej zasranej wojny nie mowie, ze wanted jest swiete ale przynajmiej wiedza co robia w porownaniu do was.I wiedz ze Draz tak naprawde nie chcial tej wojny mozesz mi wierzyc albo i nie juz mnie to chu... obchodzi.A tak pozatym to chyba zapominacie kto was poprowadzil do zwyciestwa za czasow kadencji Hawka-.- I jestem ciekaw, ktory z was by sie wybil gdyby nie wygrana wojna przez stare SF, ktore Draz poprowadzil do zwyciestwa!! Hail Drazharm-Hail-Wanted-Hail Friends.
Przemo i Jameha do końca nie chcieli tej wojny - jeszcze przed śmiercia Zordana, Przemo chciał odejsc do DoF jednak bez jakiejkolwiek wojny - przedtem jednak zarzadał rozliczenia kasy wanted i wypłacenia naleznej kasy.
Draz po prostu sie zbłaźnił w tym momencie - z kasy ktora za czasów upadku Vengeance powinno byc lekko 10mln - wedle draza po wypłaceniu kasy na blessy 3 osobom nie zostało juz nic
natomias z paymentu Exminda - który płącił dokłądnie tydzien przed tym zdarzniem [ payment wynosił 2mln ] według draza zostało 200k i g legi,
ale pózniej przyszedł zgon zordana i juz nic nie było takie jak przedtem
przeanalizuj powody dla których padłem ja
wg draza - wyzywanie draga
wg miny - bicie jego przyjaciela
juz tu były rozbierznosci
powody zabicia Zordana? - draz podał "wyzywanie minavanda" ktore nigdy miejsca nie miało
powody zabicia Denarosa? - " namawianie szwedów do powrotu" - tu juz kompletna bzdura - pomysł sojuszu DoF - MK pojawił sie dopiero po bitwie na daramie
OVER and OUT.
Własnie to zrobiłem. Zapraszamy do Poznania
Dragoholikus
01-12-2005, 07:35
pierwsza bzdura - adi rownie nie chciał dac za wygrana co my - latał sobie codziennie sciagajac z gosci armory i abusujac gp - ktore nastepnie sprzedawał ludziom w cafe za rl kase- a ze trafiał na naszych znajomych to dziwisz sie ze konflikt sie zaostrzał?
Druga bzdura - nazwałem draga tak jak go nazwałem - za pomaganie drazowi przy akcjach z Collonim, drago zawsze bezkrytycznie popierał draza- jak oczaroany robot andredoid. a ze zaczoł sie wpierniczac w moje sprawy - tj w akcje z Amenhotepem ktory ukradł kaske- nie majac bladego pojecia o co w sprawie chodzi - to nazwał mnie przy tej okazji pedałem, debilem i takie tam
wiec keidy pare dni pozniej Abu w prost nazwał zachowanie draga- ze zachowyuje sie jak draza piesek i nazywwał go "kundelikusem" podchwyciłem ten motyw i dopisałem swoje zdanie na GC.
drago poczuł sie smiertelnie obrazony i zarzadał przeprosin - w zwiazku z tym ze to on zaczoł wzajemne bezpodstawne wyzywanki - odmówiłem
[ swoja droga ciekawe czemu do mnie sie przyczepił a nie do Abu czy Franca którzy na równi ze mna wypowiadali swoje opinie - równie krytyczne -- oni to ciezszy orzech do zgryznia? ]
historia ci sie miesza - nastepnego dnia padli Zordan i Denek - zordan za rzekome wyzywanie Minavanda [ ktore jakkolwiek miejsca nie miało ] a denek został ordynarnie kickniety z domku urba i zabity na afku
skoro domek Urba który poki co nie zdeklarował sie po rzadnej stronie - (poniewaz jeszcze nie było podziału na strony i konfliktu) a wrecz wydawało sie ze pozostanie neutralny - miał słuzyc do takich akcji jak smierc Denka postanowiłem ze go opróznie - mianowicie chodzi o 5 krzeseł, stolik i fajke wodna- oraz pare firanek. tak dla zepsucia dobrego smaku uradowanym panom z wanted bo "fragu" na Denku
Bitwe na daramie przegralismy tylko przez to ze draz zastraszył Jackan United którzy przyszli i pomogli wanted w wojnie.
Przemo i Jameha do końca nie chcieli tej wojny - jeszcze przed śmiercia Zordana, Przemo chciał odejsc do DoF jednak bez jakiejkolwiek wojny - przedtem jednak zarzadał rozliczenia kasy wanted i wypłacenia naleznej kasy.
Draz po prostu sie zbłaźnił w tym momencie - z kasy ktora za czasów upadku Vengeance powinno byc lekko 10mln - wedle draza po wypłaceniu kasy na blessy 3 osobom nie zostało juz nic
natomias z paymentu Exminda - który płącił dokłądnie tydzien przed tym zdarzniem [ payment wynosił 2mln ] według draza zostało 200k i g legi,
ale pózniej przyszedł zgon zordana i juz nic nie było takie jak przedtem
przeanalizuj powody dla których padłem ja
wg draza - wyzywanie draga
wg miny - bicie jego przyjaciela
juz tu były rozbierznosci
powody zabicia Zordana? - draz podał "wyzywanie minavanda" ktore nigdy miejsca nie miało
powody zabicia Denarosa? - " namawianie szwedów do powrotu" - tu juz kompletna bzdura - pomysł sojuszu DoF - MK pojawił sie dopiero po bitwie na daramie
Własnie to zrobiłem. Zapraszamy do Poznania
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Cors Cors Cors 10 mln chyba zes se to z choinki wziol ty sie chlopie zastanow w czasie wojny z vengance prawie kazdy dostawal na blessy od czasu retired hega wiekszosc tez dostala wiec nie gadaj tu glupstw o 10 mln
Dragoholikus
01-12-2005, 07:41
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA
Cors Cors Cors 10 mln chyba zes se to z choinki wziol ty sie chlopie zastanow w czasie wojny z vengance prawie kazdy dostawal na blessy od czasu retired hega wiekszosc tez dostala wiec nie gadaj tu glupstw o 10 mln
Cors wez juz tu na forum nie zmyslaj bo same bzdury klepiesz. Co moze ja cie pierwszy wyzwalem??HAHHAH kon by sie usmial jakie klamstwa wypisujesz.A sprawa z collonim to jak zobaczylem wasze pvp jak 1 osoba wy***ala 25 to normalnie slabo mi sie zrobilo i zaczelem sie smiac.A sprawa z amenem to napisalem zebys czlowieku sie ogarnol bo przesadzasz z peymentem
Ja *******e ale wy po***ani jestescie jak szwedzi przejma wladze to sobie nie pogramy zamiast sie zjednoczyc to jeszcze polacy graja ze szwedami jeszcze na nich sie przejedziecie zobaczycie X( X(
A najbardziej nie rozumiem Przema Ent u***ali go szwedzi a teraz z nimi trzyma wielki bezsens zobaczymy czy cos sie zmieni X( X(
Ja *******e ale wy po***ani jestescie jak szwedzi przejma wladze to sobie nie pogramy zamiast sie zjednoczyc to jeszcze polacy graja ze szwedami jeszcze na nich sie przejedziecie zobaczycie X( X(
A najbardziej nie rozumiem Przema Ent u***ali go szwedzi a teraz z nimi trzyma wielki bezsens zobaczymy czy cos sie zmieni X( X(
Pwn, juz widze jak Szwedzi beda sie uganiac ze kazdym low lvlem zeby ten nie mogl sobie pograc. ;)
Poza tym, gdzie jest napisane, ze Polacy musza trzymac z Polakami?
Akurat tutaj narodowosc danej gildii ma najmniejsze znaczenie.
Pwn, juz widze jak Szwedzi beda sie uganiac ze kazdym low lvlem zeby ten nie mogl sobie pograc. ;)
Poza tym, gdzie jest napisane, ze Polacy musza trzymac z Polakami?
Akurat tutaj narodowosc danej gildii ma najmniejsze znaczenie.
Wlasnie zgadzam się z tobą narodowość nie ma tutaj żadnego znaczenia
AnthraX_
01-12-2005, 14:30
Tu nie chodzi o to ze Szwedzi zacznal sie uganiac za low lvlami, ale o to ze jak jakis low lvl bedzie chcial sie wybic to zacznal go scigac chocby dlatego ze nie jest Szwedem.... Bo jezeli faktycznie do tego dojdzie i przejma wladze nad azura to chyba nie dopuszcza do tego zeby biegali im pod nosami high lvle, ludzie ktorzy w koncu moga im zagrozic.... Bylem swiadkiem czegos takiego i mi nie wmowicie ze tak nie jest, nie bedzie!
Ja sie tam nie zdziwie jak szwedzi zdrardza polakow
zeus1985
01-12-2005, 15:47
name: Dede of Dark (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dede+of+Dark)
Dec 01 2005, 16:01:04 CET Killed at Level 67 by Exmind
Szczerze mówiąc, na początku nawet uwierzyłem Meldonowi, etc. jak pisali że wracają na azure tylko po to, by pomóc Wam zniszczyć Draza, szczytny cel, etc. Ale teraz widac, że zostaliście tylko wykożystani, więc może czas pomyśleć Cors nad przyszłością Azury i wybrać mniejsze zło. Ostatnio patrząc na Players Online (http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline) doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co?
Cors Ent
01-12-2005, 15:51
Predzej zdradza cie polacy niz szwedzi
Ostatnio patrząc na Players Online (http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline) doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co?
sie dziwisz bezsensowne wojny sa to co raz mniej osob gra ;/
name: Dede of Dark (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dede+of+Dark)
Dec 01 2005, 16:01:04 CET Killed at Level 67 by Exmind
Szczerze mówiąc, na początku nawet uwierzyłem Meldonowi, etc. jak pisali że wracają na azure tylko po to, by pomóc Wam zniszczyć Draza, szczytny cel, etc. Ale teraz widac, że zostaliście tylko wykożystani, więc może czas pomyśleć Cors nad przyszłością Azury i wybrać mniejsze zło. Ostatnio patrząc na Players Online (http://www.tibia.com/statistics/?subtopic=whoisonline) doznałem szoku. Azura ma coraz to mniej graczy. Ciekawe co jest przyczyną, co?
Yavi, na kazdym serverze spada liczba osob. Jest 66 swiatow, ciezko znalezc tylu graczy zeby wszystkie zapelnic. ;)
Poza tym nie tylko na azurze liczba graczy tak drastycznie spadla. I nie jest to wina wojen.
Zacznijmy moze od tego, ze jedynymi bzdurami sa posty sporzadzone przez ciebie B)
Widzisz jednak sie mylisz bo Adi tego czasu nawet nie byl aktywny w tibi malo kiedy gral...
Moze sobie Cors przypomnisz swoj ulubiony tekst "jestes z elblaga wiec plac"nawet nie probuj zaprzeczac-.-
Nawet jezeli ktos od Adiego robil PA to zostal eliminowany przez wanted przykladem jest Anarchos, ktory nie raz ginal przez takie cos.
A co do tej waszej klutni to jak bys byl rozgarniety to bys mu nie ublizal na canale guildi(osmieszajac go) wkoncu byliscie z tej samej guildi on nie raz ginal za ciebie tak jak ty za niego.Wiec jezeli masz mu cos negatywnego do powiedzenia to lepiej zatrzymaj to dla siebie albo porozmawiaj z nim na priv jak cywilizowany czlowiek nie kazdy musi slyszec o tym ze masz z nim problem ktorego nie potrafisz nawet zalatwic.Wiec w tym przypadku zachowales sie jak gowniarz... :baby:
Tak zgodze sie z toba nie tylko ty mu ublizales kazdy zna wasze trio(cors,franco,abu) tego dnia mieliscie maly meeting, a mianowicie franco de'fago przyjechal do poznania wypiliscie po 2 redsy i zaczeliscie ublizac kazdemu.ehhh skoro tak na was dziala alkochol to moze byscie go pili w miejszych ilosciach 8o
Co do smierci denarosa i zordana widocznie chlopacy nie wiedza keidy sie zamknac.
heh i co my tu widzimy nastepne glupie zachowanie corsa "postanowiłem ze go opróznie"(domek urbexxa)jak juz wspomnialem to nie chodzi o zawartosc tego domka tylko o sam fakt jak glupi jestes.A tak apropo to wojna zaczela sie dopiero po walce na darashi do ktorej wy doprowadziliscie swoim glupim postepowaniem (oproznienie domka urbexxa i zabicie syna minnavanda)
Co do Przema i Bola to gdyby byli bardziej aktywni to moze by zapobiegli tej wojnie ale inaczej sie stalo...Jedynym ratunkiem byl Heg, ktory jest osoba odpowiedzalna nie to co cors lecz jego tez nie bylo i wiem o tym, ze gdyby ten czlowiek byl tego dnia to do niczego by nie doszlo.
heh a co do tych 11mln to moze jak bys tyle razy nie padal to by wciaz byly:D
z zaproszenia raczej nie skozystam lecz bardzo bym chcial poznac pare osob z poznania ale napewno nie ciebie cors bo bym cie zabil smiechem 8o
Cors Ent
01-12-2005, 17:02
Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '
1 drago tez mnie obrazal na gc wiec po prostu odpowiedzialem tym samym
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.
zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]
domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl
Mati21pi
01-12-2005, 17:11
Wygoncie szwedow i zrobcie sobie tą wojne Poznan vs Elblag .Szwedą do Poznania Daleko i to bardzo
Duzo osob odchodzi z powodu wojny ,ale czy to was obchodzi?
Nawet nie ma jednej wersji od czego sie wszystko zaczelo
Lepiej miec przymierze z Swe niz meczyc sie z El Drazito B)
Mad'khorn
01-12-2005, 19:14
Może cza zmienić piaskownice, bo w tej robi sie zaduży burdel...
Mowiac pisakownice masz na mysli inny server?jestem za :]
Mad'khorn
01-12-2005, 19:35
Yavi, na kazdym serverze spada liczba osob. Jest 66 swiatow, ciezko znalezc tylu graczy zeby wszystkie zapelnic. ;)
Poza tym nie tylko na azurze liczba graczy tak drastycznie spadla. I nie jest to wina wojen.
Powiem krotko z mojego miasta wszyscy co grali na Azuze pzrestali grac z wyjatkiem gowniazy 10-12 lat ktorych nie interesuje wojna,i to co bedzie w przyszlosci,byc moze to jedyny taki przypadek chodz szczeze w to watpie :confused:
zeus1985
01-12-2005, 20:24
Stek bzdur - raz tylko napisałem " giniesz bo jestes z elblaga " - napisałem to Mykowi ktory był huntowany przez cały serwr za notoryczne pk - nie chciało mi sie wypisywac histori zycia bo strugal idiote piszac ze nie wie o co chodzi wiec napisałem taki text ' na odczepne '
2 pokazal mi jak za mnie ginie jak kiedy zrobilo nam sie cieplo na edron kiedys to zamiast odsunac rulabima i mnie uwolnic kiedy bylo nas 2 na 3 gosci a jastalem zablokowany to czmychnol od razu bo mataca sie zalogowal w thais. co prawda reszta swe przybiegla dopiero po tym jak ja 4 minuty stalem jak kolek trapniety i darlem sie zeby ktos przyszedl rule odsunac - ale drago wolal za wczasu o siebie zadbac.
zordan i denek wiedza kiedy sie zamknac i nic obrazliwego nie powiedzieli - po prostu draz chciał tej wojny wiec popchnoł sprawe do przodu - te 2 fragi zamkneły opcje negocjacji i doprowadziły do walki [ bitwa na daramie ]
domek urba zostal oprozniony przeze mnie bo sluzyl do zabijania dofowiczow ktorzy jeszcze ufali urbowi i stawali tam afk.
a syna minavanda zabilismy bo bil mnie wtedy kiedy keidy draz z mina pierwszy raz po mnie przyszli - pomogl im mnie zabic - wiec za to padl
Cors, byłeś tam Ty/Ja/Drago. I to Ty jako pierwszy poleciałeś za Hawkiem/Rula w ślepy zaułek, my tylko lecieliśmy za tobą jak pamiętasz i to Ty sam dałeś się wciągnąć w trapa. Następną rzeczą jest to, że nie mogliśmy nic zrobić, ba mogliśmy zostać i paść bezsensownie tak jak Ty, DFy i przesówanie Ruly nic nie dawało bo bawił się Mwallami podobnie jak Hawek, a w chwili jak zobaczyłem że zaczyna się masslog jedynym rozsądnym posunięciem było... Ucieć niż stać tam i bawić się DFami z Rulą czekając na reszte MK.
Więc jeśli masz mieć do kogoś pretensje to tylko do siebie i... MK bo to oni Cię zabili i muszę Cie zmartwić, Mataca zjawił się szybciej niż Ci to się wydaje, bo nie poleciał do Ciebie tylko poleciał po NAS.
Cors Ent
01-12-2005, 21:18
widziałes jak wygladala sytuacja 10 min pozniej? szwedzi stali zbunkrowani a nasza armia sie pchała zeby tam wejsc. identycznie było w bitwie na edron !! szwedzi zbunkrowani a naszych 3-4 weszło do srdoka i uciekajac/ sdkuajc sorcow i uhajac sie nawzajem nie mieli nawet cieplo a nasi przebijali sie przez zapore przed mana shopem -
wiedzialem ze nasi w kilka minut zjawia sie cala gildia - myslalem ze stoaniemy in pz locka trzymac zeby ich pociac - no ale na sam widok matacy trzeba uciekac - bo przeciez ONI CHCIELI WAS ZABIC ! trzeba sie bylo ratowac.
sam sie na schodach z nimi pare ladnych minut motalem - jeszcze z 3-4 min bym dluzej wytrzymal i sytuacja byla by naprawde zabawna
ale nvm- to juz historia :D
teraz sytuacja jest doslownie odwrotna :D
trzymalem draza adiego i amena na mostku w ven- i czekalem az przeybiegnie kawaleria - i przybiegla - Mataca w formacji dosłownie "klin" z 15 gosciami za soba :P
i az sie zakurzylo za panami z wanted :p
poza amenem ktory mial za krotke nozki... :baby:
erhhreherehrehr sama prawda
widziałes jak wygladala sytuacja 10 min pozniej? szwedzi stali zbunkrowani a nasza armia sie pchała zeby tam wejsc. identycznie było w bitwie na edron !! szwedzi zbunkrowani a naszych 3-4 weszło do srdoka i uciekajac/ sdkuajc sorcow i uhajac sie nawzajem nie mieli nawet cieplo a nasi przebijali sie przez zapore przed mana shopem -
wiedzialem ze nasi w kilka minut zjawia sie cala gildia - myslalem ze stoaniemy in pz locka trzymac zeby ich pociac - no ale na sam widok matacy trzeba uciekac - bo przeciez ONI CHCIELI WAS ZABIC ! trzeba sie bylo ratowac.
sam sie na schodach z nimi pare ladnych minut motalem - jeszcze z 3-4 min bym dluzej wytrzymal i sytuacja byla by naprawde zabawna
ale nvm- to juz historia :D
teraz sytuacja jest doslownie odwrotna :D
trzymalem draza adiego i amena na mostku w ven- i czekalem az przeybiegnie kawaleria - i przybiegla - Mataca w formacji dosłownie "klin" z 15 gosciami za soba :P
i az sie zakurzylo za panami z wanted :p
poza amenem ktory mial za krotke nozki... :baby:
buehehehehe to bylo dobre :D
Dragoholikus:
Killed at Level 117 by Tetra Striker and by Przemo Ent
Anarchos:
Killed at Level 88 by Xaviour and by Przemo Ent
Ja sie nigdy do swe nie przylacze u***ali mnie 3 razy ........
Mati21pi
02-12-2005, 14:40
To swe do nich sie przylaczylo -.-
Fragi z dzisiaj:
Drazharm (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Drazharm)
Dec 02 2005, 16:47:08 CET
Killed at Level 142 by Cors Ent and by Nosso Mc'Furry
Dragoholikus (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Dragoholikus)
Dec 02 2005, 14:15:02 CET
Killed at Level 117 by Tetra Striker and by Przemo Ent
Zuremi (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zuremi)
Dec 02 2005, 16:47:26 CET
Killed at Level 115 by Cors Ent and by Mistrz Marionetek
Gammbler (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Gammbler)
Dec 02 2005, 15:44:23 CET
Killed at Level 66 by Xaviour and by Cozmetic Jonez
Anarchos (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Anarchos)
Dec 02 2005, 14:17:43 CET
Killed at Level 88 by Xaviour and by Przemo Ent
Adi Gotti (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Adi%20Gotti)
Dec 02 2005, 16:47:48 CET
Killed at Level 127 by Hawek and by Asari
Ake (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ake)
Dec 02 2005, 16:34:46 CET
Killed at Level 79 by Nitros Thunderfist and by Przemo Ent
Nosso Mc'Furry
02-12-2005, 16:57
http://rapidshare.de/files/8493249/Draz_pwned.JPG.html
Hail and kill
A tak btw to ma ktos filmik z tej wojny?;o
Ładnie popadali hehe mial byc trap a wyszlo inaczej ja tylko bieglem za wszytkimi a tu bah i Draz padl i zaraz potem Adi.
I tak ma byc !
Azura wkoncu wyjdzie na dobra droge :o (lepszą)
skasujcie cos mi sie z forum rypalo
Sprostowanie dla all czlonkow SF którzy myślą że płaciłem Drazowi. NIE ZROBIŁEM TEGO !!!!! Draz dał mi czas do Niedzieli, nie grałem aż do dziś i gdy zobaczyłem co sie wydażyło pierwsze co pomyślałem to "pier**** nie płace drazowi". Mam honor i gdybym zeczywiscie mu zapłacił to niewybraniał bym się jak 5 latek który ukradł koledze grabki i mówił że tego nei zrobiłem
18:10 Cors Ent: pisales na forum ze placiles 20k drazowi- wiec dla rownwoagi masz teraz 20k do zaplacenia sf
Nic takiego nie pisałem, przestudjuj dokładniej moje posty Cors.
ehhh jak wracam po przerwie w grze, ciesze sie ze nie bede placic i mi wyjezdza ktos z takim tekstem to dostaje kur*icy
Gratuluje nowych fragow.
Jesli chodzi o filmy:http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/search/1/5/0/7/0
Nie ma tu niestety filmu ze smiercia Drazharma.
Sf zaczelo pokazywac pazury. ;)
drazharm od dawna wazyl sobie piwa,teraz musi je wypic i przypuszczam ze go to aboli,dostanie neizlej czkawki i mam nadzieje ze sf raz na zawsze skonczy z nim,od zawsze byl kanciarzem,zlodziejem i pa,szkoda mi tylko 2-3 osob z wanted ale coz bedac z...... trzeba sie liczyc z konsekwencjami
haotaru tamoe
drazharm od dawna wazyl sobie piwa,teraz musi je wypic i przypuszczam ze go to aboli,dostanie neizlej czkawki i mam nadzieje ze sf raz na zawsze skonczy z nim,od zawsze byl kanciarzem,zlodziejem i pa,szkoda mi tylko 2-3 osob z wanted ale coz bedac z...... trzeba sie liczyc z konsekwencjami
haotaru tamoe
Cors Ent
02-12-2005, 18:06
Ktos jeszcze ma watpliwosci co do tego kto jest lepszy na tej wojnie?
16:49 Warning! The murder of Drazharm was not justified.
16:51 Warning! The murder of Zuremi was not justified.
Dzisiejszy dzien nazwałem "Zemsta Entów"
3 fargi Przema, 2 moje
good luck Wanted - zycze szczescia
bedzie wam potrzebne
mozecie dac link do filmiku plx
HAHAHAH Dof MIstrze
Wanted K***y !!! !!! X(
Mati21pi
02-12-2005, 18:06
http://rapidshare.de/files/8493249/Draz_pwned.JPG.html
Hail and kill
A tak btw to ma ktos filmik z tej wojny?;o
Ładnie popadali hehe mial byc trap a wyszlo inaczej ja tylko bieglem za wszytkimi a tu bah i Draz padl i zaraz potem Adi.
I tak ma byc !
Azura wkoncu wyjdzie na dobra droge :o (lepszą)
Lepsza tak? Wszyscy odchodza bo gra na tym servie nie ma sensu.Ciagle dostaje msg od kolegow ze padl ,albo ze ma placic i KTO TU JEST PA?? nie SF jak nie to kto? pewnie ja .Obyscie padali jak muchy wraz z waszymi swe przyjaciółmi.Azura za panowania Wanted Była Duzo lepsza... i taka mogla zostac do konca .Cors pewnie sie cieszysz POZNAN na stolice idzie .Moze zrobcie sobie walki z wanted ale po rowno (liczba osob) tak zwane duele i wtedy sie okaze kto wygra. I ile mam zaplacic za napisane tego posta?? bo przeciez u was sie placi za wszystko .Zbieracie na operacje plastyczne zapewne .
życzmy wanted szczęścia jak Cors napisał
gz fraga :>
Mati21pi
02-12-2005, 19:06
3 fargi Przema, 2 moje
bedzie wam potrzebne
Tu juz nic nie pomoze nawet szczescie
Lepsza tak? Wszyscy odchodza bo gra na tym servie nie ma sensu.Ciagle dostaje msg od kolegow ze padl ,albo ze ma placic i KTO TU JEST PA?? nie SF jak nie to kto? pewnie ja .Obyscie padali jak muchy wraz z waszymi swe przyjaciółmi.Azura za panowania Wanted Była Duzo lepsza... i taka mogla zostac do konca .Cors pewnie sie cieszysz POZNAN na stolice idzie .Moze zrobcie sobie walki z wanted ale po rowno (liczba osob) tak zwane duele i wtedy sie okaze kto wygra. I ile mam zaplacic za napisane tego posta?? bo przeciez u was sie placi za wszystko .Zbieracie na operacje plastyczne zapewne .
Wszyscy odchodza? Nie ma sensu? Zastanow sie chwile o czym Ty pieprzysz. Wiele osob odejdzie ale wiele osob wroci na azure.
Wiesz na czym polega wojna? WSZYSTKIE CHWYTY DOZWOLONE. Draz SAM sie wpakowal w ta wojne. Kiedy byla wojna Wanted, DoF i SF vs MK to nie plakales, ze ludzi z Mort Kell mniej i niech sie dueluja bo "Wanted jest wiecej", tylko jak Draz zaczal dostawac po tylku to trzeba go bronic. Nie podobaja Ci sie przyjaciele ze Szwecji? To wyp********.. o przepraszam, odejdz z serwera i nie placz nam na forum jak to dobrze bylo za panowania Wanted bo malo kto chce tego sluchac. Azura za panowania Wanted bylo duzo lepsza DLA CIEBIE. Mi sie podoba taka zamiana ról.
A jak tak bardzo ci sie nie podoba to, ze El Drazito razem z kolegami dostaje po tylku to dojdz do Wanted Academy i moze nawet zobaczysz kogos z SF na ekranie zanim paniesz :>
El Drazito say:
~"wanted tu bylo, jest i bedzie... zabijac swoich wrogow.
powodzenia z `wywalaniem mnie z servera` noobku. czas pokaze ile jestes wart."~
Nic dodac, nic ujac...
Cos mi tam z cytatem nie wyszlo sry...
Zycze powodzenia all...mam kilku kumpli to obu stronach...ja odchodze na new serva..
Pozdro Poll~~ :p
Takie jest zycie,
Taka jest wojna,
Tylko nie kminie niektorych tekstow np przy deadzie draga "ale zdechl pies"
troche szacunku
AnthraX_
02-12-2005, 22:44
El Drazito say:
~"wanted tu bylo, jest i bedzie... zabijac swoich wrogow.
powodzenia z `wywalaniem mnie z servera` noobku. czas pokaze ile jestes wart."~
Nic dodac, nic ujac...
Cos mi tam z cytatem nie wyszlo sry...
3 fargi Przema, 2 moje
bedzie wam potrzebne
Moim zdaniem nie powinniscie sie tak szybko sie cieszyc, przeciez to tylko jeden dzien i tylko(czy az) kilka fragow. Fakt, pokazaliscie ze macie pazury ale to jeszcze nie koniec wojny i powinniscie wziac to pod uwage, a nie juz zaczynac swietowac...
Ja sie nie opowiadam po zadnej ze stron ale juz zauwazylem roznice w zachowaniu szwedow, wlasnie sobie stalem przed dp w Thais i zaczelo mnie dwoch okladac... Rozpuscili sie troche przez ta sytuacje... Przed wojna tak nie bylo ale coz zostaje niz nabic lvl i skille i odplacic i tym samym lecz watpie zeby mi sie to udalo jezeli ci przejma serwer.... smutne ale prawdziwe...
PZDR i powodzenia wszystkim.
Dziękuje kolegom z SF za wyjasnienie sytuacji z moim rzekomym paymentem.
Animeagx Ar'Sol -- ale ch*j z niego:) Wypychal ludzi z domu;/ 2 fragi tak zescie nabili.
Btw. Wanted zapraszam na new serwa:) Mówie całkiem serio. Zrobimy to co na Askarze:) Tylko moze na nowym zaczniecie grac normalnie a nie dla zabawy jak na Askarze:) Lecz co jest prawda nieźle my dokopali wszytskim :P:P Tylko zdrada was kosztowala koniec zabawy:)
Drago sam stanol w drzwiach...tylko zapomnial ze denaros moze drzwi w chacie zamykac...a anarchosa akcji nawet nie skomentuje....
Nosso Mc'Furry
02-12-2005, 23:34
Czekamy na kolejne wielkie wyczyny Wanted.
Oczywiscie wiadomo o czym mowie czekamy oczywiscie na kolejne fragi dla SF a kto bedzie nastepny? Czas pokaze , ale dobrym celem bylby Minavand ;)
Czyz nie jestescie zbyt bardzo pewni siebie..nic nie sugeruje ale wydaje mi sie ze wanted ma lepsze pvp a ze ich trapneliscie w 20 to inna sprawa...to dopiero 3 fragi dla sf
Graty dla SF ;)
Teraz pozostaje nam tylko czekac na kolejne czesci "Zemsty Ent'ow"
(P.S. Mam nadzieje ze bedzie ich conajmiej tyle, ile bylo odcinkow 'Mody na sukces' xD)
Z dnia na dzien coraz lepiej. Teraz bedzie tylko z górki. :cup:
Cors Ent
03-12-2005, 00:07
Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach
[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]
poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie
w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków :)
EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka
a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted :( )
a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !
ta wypowiedz mówi sama za siebie
Sorry faktycznie 7 fragow... :) ale sadzisz Cors ze all wanted bedzie walczylo z Sf?? Beda mniejsze starcia jak sf bedzie w mniejszosci zalogowana
No coz troche sie dziwnie poczulem gdy to przeczytalem.A tam w dupie to mam.Zmieniam serwer na nowy, jak mysliscie w tym update?
I ty poprawiasz bledy draga??
Nosso Mc'Furry
03-12-2005, 02:10
No coz troche sie dziwnie poczulem gdy to przeczytalem.A tam w dupie to mam.Zmieniam serwer na nowy, jak mysliscie w tym update?
To nie jest temat o update chcesz sie dowiedziec/zobaczyc co mysla inni idz gdzie indziej.
@Post up.
No i co? chyba offtopic co nie? Kogo obchodzą bledy jak pisze w temacie >Azura-Nowa wojna< czy tez moze >Kto jakie robi bledy?<
Pomysl zanim napiszesz...
Czyz nie jestescie zbyt bardzo pewni siebie..nic nie sugeruje ale wydaje mi sie ze wanted ma lepsze pvp a ze ich trapneliscie w 20 to inna sprawa...to dopiero 3 fragi dla sf
My nie jestesmy pewni siebie jak wanted ktore tak bylo pewne siebie ze rezultaty mozemy zobaczyc w dniu dzisiejszym tak ze wiesz...
Trzeba umiec wykorzystac sytulacje wanted robi duuuuuuuuuuuuuuuuuzo bledów wystarczy je wykorzystac.
To nie jest temat o update chcesz sie dowiedziec/zobaczyc co mysla inni idz gdzie indziej.
@Post up.
No i co? chyba offtopic co nie? Kogo obchodzą bledy jak pisze w temacie >Azura-Nowa wojna< czy tez moze >Kto jakie robi bledy?<
Pomysl zanim napiszesz...
My nie jestesmy pewni siebie jak wanted ktore tak bylo pewne siebie ze rezultaty mozemy zobaczyc w dniu dzisiejszym tak ze wiesz...
Trzeba umiec wykorzystac sytulacje wanted robi duuuuuuuuuuuuuuuuuzo bledów wystarczy je wykorzystac.
No i tym postem pokazales jak glupi jestes naprawde.Przeciez wielki polonista cors prent przez pol topicu pisal o bledach ktore popellnia drago.A co do tego pytania to chyba mozna zrobic taki maly offtop.Poza tym to jest skutkiem wojny ze sie przenosze na new serwer, i nie tylko ja.Dlatego to miejsce jest w 100% adekwatne do dyskuscji na ten temat.
dyzio-1993
03-12-2005, 07:39
Cors male zwyciestwo. to 2 fragi a wanted ma z 20 dlatego to jeszcze nie jest zwyciestwo wojna trwa nadal. chociaz wedlug mnie wanted jesli nie bedzie stosowac wojny podjazdowej to dostanie w dupe bo sf jest 7 razy wiecej. ja bym na miejscu wanted szukal pomocy w dof.
Cors male zwyciestwo. to 2 fragi a wanted ma z 20 dlatego to jeszcze nie jest zwyciestwo wojna trwa nadal. chociaz wedlug mnie wanted jesli nie bedzie stosowac wojny pozycyjnej to dostanie w dupe bo sf jest 7 razy wiecej. ja bym na miejscu wanted szukal pomocy w dof. 7 fragów, "mala" roznica. A zeby znalezc pomoc w DoF to Wanted bedzie zaiste potrzebowalo sporo szczescia, poniewaz prawie polowa SF sie z tamtej gildii wywodzi i to od wojny DoF vs Wanted zaczela sie ta wojna.
plx czy ktos moze dac loink do filmiku bardzo prasze :)
Dragoholikus
03-12-2005, 10:41
Ktos tu proponował zebysmy walczyli rowna ilosc w rówan ilosc osób z wanted - czyli co - mam ja z moim 88 stanac na równowazni z draza 141?
i na podobnej zasadzie reszta?
jak ktos lubi obserwowac taka równosc to zapraszam do gry w warcaby - tam obie strony z równiej pozycji zaczynaja...
a w tibia poza pvp i lvl liczy sie dyplomacja która draz notabene sobie swajdał - mn. twierdziac ze poprzednia wojne " wygrał on sam z minavandem "
wiec niech ta wojne tez w dwojke wygraja skoro dali rade poprzednia bez naszej pomocy
btw dzis nie 3 fragi dla SF ale 7 do w fragach
[gammbler, ake, anarchos, zuremi, dragoholikus, adi gotti, drazharm]
poroblem tylko polega na tym ze dla nas Tibia to rozrywka po szkole/pracy a dla wiekszosci Wanted to styl zycia - ale nie bede tego ciagnac bo mnie ludzie zlbuzgaja za oczernianie
w kazdym razie rzycze Wanted jak najlepiej - dzis naprawde miałem dobra okazje zeby sie z Zordanem i Asarim napic piwa i sympatyczna dyskusje w piatkowy wieczor przy piffku przeprowadzic - oby wiecej takich " drazowych " akcji i wiecej takich sympatycznych wieczorków :)
EDIT:
apropo PvP gosci z wanted
zaledwie 3 dni temu Zuremi smial sie z Przema ze on nie trafilby nawet krowy z SDka
a tylko dzis przemo sfragowal 3 osoby (nabijajac RS na gosciach z wanted :( )
a niejaki zuremi zaslynol z akcja ze tak pochlonol sie uciekaniem ze zapomniał sie uhac - Ci ci byli pod venore / widzieli filmik wiedza o co chodzi
ale np najlepsze były texty Matacy - do ktorego co jak co mozna pisac ze jest zly i niedobry ale oskarzyc go brak pvp nikt sie nei ośmieli
wiec tak:
18:15 Mataca: Zuremi deserve a medal
18:15 Mataca: it was the most noobish dead i ever seen
18:16 Mataca: EVER !
ta wypowiedz mówi sama za siebie
Wanted mialo pecha w tym dniu ale cuz bywa wkoncu to nie koniec swiata :D
Ale spoko jeszcze nie skonczylismy sie bic :D
A btw to nie dodawaj cors deadow ludzi nie z wanted :P
A btw to nie dodawaj cors deadow ludzi nie z wanted :P Gammbler i Ake walcza po waszej stronie i wam pomagaja, tyle ze nie sa w gildii Wanted, nie oszukuj sam siebie, wiadomo ze sa w wojnie.
Ake, wanted academy.
Gammbler, ex wanted academy
Zuremi, uhał kolesią który biegł za nim. 116 royal pada nie używszy na sobie ani jednej runy ultimate healing ( ten konkretny owner nie wiedzial po prostu które to niebieskie kamyki.)
Btw.
Boskie pvp minavanda zostało udowodnione strzelaniem pod dachami i jedynym co mógł powiedzieć po deadzie draza "utani gran hur", nie liczę też jak padł solo przez Hawka jak razem z nim było 5 osób z Wanted =)
Draz na lvlu 88 odgrażał się hawkowki że na 100 biegałby i wybijał ich wszystkich pojedynczo. No to Drazik , tak jak powiedziałeś mi w grze "Nie każdy urodził się Pro".
Falzer, Retired.
Te 3 akapiciki mówią same za siebie.
A jak chcecie płakać na temat ortów to do profesora Miodka zapraszam xD
A btw to nie dodawaj cors deadow ludzi nie z wanted :P
Chyba chciales powiedziec "ale jeszcze nie skonczylismy padac" =]
Pecha? rotfl, dla mnie to bardziej wygladalo na smierci bardziej przez glupote niz pecha :>
@Mati
haha Miodek pwnz =D
Przeciez to wasza ekipa czepia sie tych ortow.Durniu.
gz cors poli zordan i reszta. wreszcie pokazaliście kto rządzi na serwie :] Draz,idź się schowaj najlepiej albo znów skocz ubić sobie jakiegoś 25 lvla dla zabawy... widziałem filmik i to co ty i zuremi odpi******** to poprostu nie porozumienie. Mam nadzieje że wkońcu zrozumiecie że azura to nie serv dla was i się wyniesiecie. Mini też długo nie pociągnie..... HAIL SF!!!!
dyzio-1993
03-12-2005, 14:50
Nadal uwazam ze to nie koniec wojny wanted moze mnie liczebne ma wieksze lvl chociaz bez pomocy sf raczej wygra. Tylko ten temat to wiecej klotnii wyzywania od sensownej dyskusji
Tak jak myslalem ..........
Teraz z dp nie mozna wyjsc bo napierdlaaja wszystkich siedze sobie w carlin a tu nagle typy z sf mnie bija nie patrza na lvl na nic aby ubic to teraz za***isce sie gra gz dla wszystkich debili ktorzy na to pozwolili *******cie sie z takim servem czekam na update i spierdlaam ze z***anego serva podziekujecie debilom szwedom ,za kilka dni update nowe servy ..............
bedzie za***iscie zycze wam zebyscie sami sie powybijali debile jedne po***y ***e itd
Tak jak myslalem ..........
Teraz z dp nie mozna wyjsc bo napierdlaaja wszystkich siedze sobie w carlin a tu nagle typy z sf mnie bija nie patrza na lvl na nic aby ubic to teraz za***isce sie gra gz dla wszystkich debili ktorzy na to pozwolili *******cie sie z takim servem czekam na update i spierdlaam ze z***anego serva podziekujecie debilom szwedom ,za kilka dni update nowe servy ..............
bedzie za***iscie zycze wam zebyscie sami sie powybijali debile jedne po***y ***e itd
Podziekuj w szczegolnosci Drazikowi....
A moglo byc tak pieknie...
Podziekuj w szczegolnosci Drazikowi....
A moglo byc tak pieknie...
Moglo .......................................
Nosso Mc'Furry
03-12-2005, 15:35
No i tym postem pokazales jak glupi jestes naprawde.Przeciez wielki polonista cors prent przez pol topicu pisal o bledach ktore popellnia drago.A co do tego pytania to chyba mozna zrobic taki maly offtop.Poza tym to jest skutkiem wojny ze sie przenosze na new serwer, i nie tylko ja.Dlatego to miejsce jest w 100% adekwatne do dyskuscji na ten temat.
Panie wspaniały to forum nie jest do wytykania błędów (można ,ale nie trzeba)
ale do wypowiadania się na temat wojny i jej przebiegu.
A co do tego że odchodzisz z Azury bo jest wojna to powiem Ci jedno...
A H*j mnie i nie tylko mnie to obchodzi. Jednego więcej jednego mniej uwież nie obchodzi mnie to. Ja walcze Cors walczy Gimli i Poll walczy i mamy z tego pocieche że Wanted taaaaka dobra silna gildia dostaje od nas baty, a sama raczyła zacząć tą wojne.
A te wyswiska zachowaj dla Siebie...
Ty sugerujesz że to miejsce jest adekwantne do dyskusji o przenoszeniu się na nowy server? No patrz ciekawy z Ciebe człowiek. A kogo opchodzą bzdety chcesz przenoś się mam Cię błagać na kolankach żebyś został na Azure? ROTFL. Mogę Ci powiedzieć jedno. Powodzenia na nowym serverze ;)
Btw.
Kolejny royal paladyn i kolejny awans magiczny... Panowie może tak małe zebranie klubu AM(Anonimowych manaholików)? Hmmz.. Chociaż wy już nie tacy anonimowi po tych newsach Tym razem swoja magiczną potęgą szpanować będzie Drazharm z Azury, który także awansował na 22 magiczny poziom.
To juz chyba nieaktualne :D
xDD
zeus1985
03-12-2005, 18:44
"11:41 Aboleth Armanio: on ma hunta od hawka i corsa11:41 Aboleth Armanio: za kupienie sova"
Ho ho ho... Widze że nie macie już kogo bic, to chcecie się rzucić na mnie, za to że kupiłem sobie miecz? Co ja Ci takiego Cors zrobiłem? Może mi zazdrościsz co?
Mati21pi
03-12-2005, 19:22
Gratz zakupu :) ile dales?
Panie wspaniały to forum nie jest do wytykania błędów (można ,ale nie trzeba)
ale do wypowiadania się na temat wojny i jej przebiegu.
A co do tego że odchodzisz z Azury bo jest wojna to powiem Ci jedno...
A H*j mnie i nie tylko mnie to obchodzi. Jednego więcej jednego mniej uwież nie obchodzi mnie to. Ja walcze Cors walczy Gimli i Poll walczy i mamy z tego pocieche że Wanted taaaaka dobra silna gildia dostaje od nas baty, a sama raczyła zacząć tą wojne.
A te wyswiska zachowaj dla Siebie...
Ty sugerujesz że to miejsce jest adekwantne do dyskusji o przenoszeniu się na nowy server? No patrz ciekawy z Ciebe człowiek. A kogo opchodzą bzdety chcesz przenoś się mam Cię błagać na kolankach żebyś został na Azure? ROTFL. Mogę Ci powiedzieć jedno. Powodzenia na nowym serverze ;)
To twoja ekipa zaczeła wytykać blędy idioto. Dzieki za zyczenia. Przeczytaj jeszcze raz mojego posta. Pomyśl i dopiero sie wypowiedz. Ewentualnie spytaj sie Zordana może on ci wytlumaczy bo nie jest tak tępy jak reszta waszego gej klubu.
Nosso Mc'Furry
03-12-2005, 20:49
Spoko spoko nie zapędziaj się tak. Powiedziałem co sądziłem wyzywałem Cie przy tym? Chyba nie. Co świadczy twoje zachowanie? Brak kulturki?
zeus1985
04-12-2005, 10:07
Ładnego na mnie trapa szykowaliście...
http://img228.imageshack.us/img228/9513/traponme9gl.jpg
AB style, wywalić z domku i czekać aż sie zaloguje :)
@Cors~
Może jak byś tak za mną nie ganiał, to bym się nie zczaił że coś szykujecie :o
EDIT
Może i Azura z Wanted nie była rajem, ale z SF jest piekłem.
Mati21pi
04-12-2005, 11:35
Widocznie wolą piekło... niech graja sobie tu sami i niech sie zabijaja skoro im to sprawia przyjemnosc
Dla niektorych wlasnie teraz Azura jest rajem
Sf macie za***i**e zabawy...prawie asari padl
Cors Ent
04-12-2005, 12:38
"11:41 Aboleth Armanio: on ma hunta od hawka i corsa11:41 Aboleth Armanio: za kupienie sova"
Ho ho ho... Widze że nie macie już kogo bic, to chcecie się rzucić na mnie, za to że kupiłem sobie miecz? Co ja Ci takiego Cors zrobiłem? Może mi zazdrościsz co?
@Cors~
Może jak byś tak za mną nie ganiał, to bym się nie zczaił że coś szykujecie
z toba jest cos nie tak?
mielismy cie ganiac za to ze biłes Gimliego, ale Gimli powiedział ze olac to ok.
a aboleth jak zwykle nie wie co w trawie piszczy a duzo gada.
wczoraj robilismy sobie nocna zabawe w venore- latalismy w kółko, gonilismy sie, sdkowalismy siebie nawzajem - for fun a ty widzisz ze to trap na ciebie szykowany...
mania przesladowcza?
moze zamiast pezpodstawnie bic tutaj piane pogadaj z hawkiem czy manurem.
zeus1985
04-12-2005, 12:46
z toba jest cos nie tak?
mielismy cie ganiac za to ze biłes Gimliego, ale Gimli powiedział ze olac to ok.
wczoraj robilismy sobie nocna zabawe w venore- latalismy w kółko, gonilismy sie, sdkowalismy siebie nawzajem - for fun a ty widzisz ze to trap na ciebie szykowany...
mania przesladowcza?
moze zamiast pezpodstawnie bic tutaj piane pogadaj z hawkiem czy manurem.
Tak? Więc wytłumacz mi czemu chcieli abym się zalogował? Widziałeś SS-a? zalogował bym się pod drzwiami, trap, dead. Więc wiem co mówie.
Moja kultura osobista jak sama nazwa wskazuje jest moja osobista sprawa.Moze troche masz racje nosso z tymi wyzwiskami to troche przesada.Z drugiej strony postaraj sie mnie zrozumiec.Nie lubie bezsensownej krytyki ,a to Cors chcial uchodzic za poloniste i wytykal wszystkim orty ,podczas gdy sam je popelnial.To troszke glupie zachowanie nie sadzisz?
@Zeus
No coz ziom.Znam ten bol.Zrobisz sobie fajna postac a tu nagle ktos rozp**rdala cala twoja prace, tylko dlatego ze taki ma kaprys.Ty masz chyba jeszcze gorzej , nie jestem do konca pewien ale z twoich wypowiedzi wnioskuje ze to byli twoi kumple lub przynajmniej znajomi.A co do ustroju.Jesli Ci sie ten nie podoba to przylacz sie do draza i niech zyje rewolucja :D
fea_umarth
04-12-2005, 14:20
Jak Yavi padnie to bedzie lekki zgrzyt . Po co te sciemy przeciez nie od dzis wiadomo , ze cos masz do Yaviego
Jak to po co?Przeciez powszechnie wiadomo ,ze , oczywiscie oprocz ataku w kilku na low levela, sciema to ulubione narzedzie corsa.
Hahaha to tylko kwestia czasu az szwedzi wybija polakow albo beda mieli hunty buehehe debilizm i tyle :baby: :baby:
Mad'khorn
04-12-2005, 15:10
po tej wojnie bedzie nastepna po krurej cors bedzie musial opuscic azure :]
Cors Ent
04-12-2005, 15:53
to jest sprawa
hawek- yavimava
i ja sie w to mieszac nie bede
fakt faktem ze wysłuchałem punktu widzenia Hawka i po czesci mozna by przyznac mu racje
@madkorn jaka wojna? w sensie kto z kim?
zeus1985
04-12-2005, 16:01
z toba jest cos nie tak?
to jest sprawa
hawek- yavimava
i ja sie w to mieszac nie bede
fakt faktem ze wysłuchałem punktu widzenia Hawka i po czesci mozna by przyznac mu racje
Więc jak widzisz, wiedziałem co się święci, i ciekawe jaki jest punkt widzenia Hawka? Pozbyć się Wanted, potem pozbyć się każdego kto im sie nie podoba ( nie płaci im ) i zawładnąć azurą? Myślisz że im na Tobie zależy? Ty jesteś tylko pionkiem w tej grze...
" Więc jak widzisz, wiedziałem co się święci, i ciekawe jaki jest punkt widzenia Hawka? Pozbyć się Wanted, potem pozbyć się każdego kto im sie nie podoba ( nie płaci im ) i zawładnąć azurą? Myślisz że im na Tobie zależy? Ty jesteś tylko pionkiem w tej grze..."
Przeciez to oczywiste.Juz raz tak bylo koles ktory byl w kazdej gildi hawka zostal przez niego odrzucony, a hawek na forum potem napisal ze go wykorzystal a teraz go wyrzuca tak jak to sie robi ze zuzytym kondomem
zeus1985
04-12-2005, 17:04
Znacie taką gre jak szachy? Pionki zawsze stoją w 1szym rzędzie, i zazwyczaj szybko zchodzą z pola walki ustepując go figurą. Ale zdarza się też, że pionekowi uda sie dojść 7 pól dalej, i zamienić się w figurę. Zastanówcie sie nad tym co powiedziałem i może wyciągniecie z tego jakiś morał :)
^^z tego co napisałeś wnioskuje że Cors z pionka awansował na figurę;P?
Cors Ent
04-12-2005, 18:04
juz komus w tym topicu to pisałem - ze tibia niestety działa na innych prawach niz szachy czy warcaby
ale ja widze inny morał
bardzo wiele osób ciagle uwaza ze to kwestia dni a moze nawet godzin kiedy Hawek z ekipa nas zabija
nikt nie podaje powodu dlaczego mieliby tak zrobic, ale kazdy "wie" ze tak zrobia
Mati21pi
04-12-2005, 18:08
A czemu ty chciales wojny z elblagiem??
Beda chcieli RZADZIC sami ,a wy mozecie im jedynie w tym przeszkadzac
zeus1985
04-12-2005, 18:32
^^z tego co napisałeś wnioskuje że Cors z pionka awansował na figurę;P?
Nie, nadal jest pionkiem i nie widzi potrzeby aby iść do przodu, woli pozostać na swojej pozycji i czekać aż go strącą :)
Nie, nadal jest pionkiem i nie widzi potrzeby aby iść do przodu, woli pozostać na swojej pozycji i czekać aż go strącą :)
A powiedz mi kim ty jestes ? Lub za kogo sie uwazasz ?
zeus1985
04-12-2005, 20:05
A powiedz mi kim ty jestes ? Lub za kogo sie uwazasz ?
Ja? Ja jestem Kibicem który obserwuje Wasze poczynania.
Ehehehehe.Wiesz co do tych pionkow to jest bardzo strategiczne myslenie ale rowniez bardzo niehumanitarne.Wiem dlaczego wszyscy padaja i wiem rowniez ze w wiekszosci przypadkow jest to PA.W pozostalej czesci klub ***** boi sie ze mali "wojownicy" dorosna i skopia im dupy.Tylko ,ze zapominaja o pewnej waznej sprawie.Mianowicie traktuja ,low leveli jak pchly.Tylko wezcie pod uwage ze jak pchel zrobi sie wiecej to psa moze zabolec.I to bardzo.
zeus1985
04-12-2005, 20:55
Tylko że tymi pchłami nie ma kto pokierować i jak padną kilka razy to odchodzą na inny świat albo kończą gre.
To ty chyba nie znasz moich mozliwosci.Oczywistym jest ze na razie ,poki sf nie dopieklo wiekszosci, gowno moge zrobic (wiec mysle o innym swiecie, kto broni miec 2 chary.A poza tym dobrze miec alternatywne na wypadek porazki), ale jestem pewien ze gdy wiecej graczy zostanie "zdenerwowanych" do rewolucji dojdzie.Nie obchodzi mnie kto poprowadzi ludzi do zwyciestwa, ja chce tylko moc w spokoju grac.
fea_umarth
04-12-2005, 23:17
zlo idzie :zimno:
Ja? Ja jestem Kibicem który obserwuje Wasze poczynania. Ty jestes gosciem, ktory w dniu rozpoczecia wojny obiecywal ze dolaczy do SF gdy zrobi Anni~ i zdobedzie SoV, nastepnie kupujac go od Mini-vana, wspomagajac Wanted suma 2 mln gp, potem atakujac nim membera SF, Aboletha, a kiedy przyszlem mu na pomoc - takze i mnie. Uwazaj wiec kibicu, zeby po kolejnym glupim ruchu ktos cie z tych trybun nie wykopal.
zeus1985
05-12-2005, 08:11
Ty jestes gosciem, ktory w dniu rozpoczecia wojny obiecywal ze dolaczy do SF gdy zrobi Anni~ i zdobedzie SoV, nastepnie kupujac go od Mini-vana, wspomagajac Wanted suma 2 mln gp, potem atakujac nim membera SF, Aboletha, a kiedy przyszlem mu na pomoc - takze i mnie. Uwazaj wiec kibicu, zeby po kolejnym glupim ruchu ktos cie z tych trybun nie wykopal.
1. Tak po części masz racje, ale po 1szym tygosniu Waszej działalności już wiedziałem co się szykuje, Szwedzi biją wszystko co się rusza, nie patrząc na lv byle tylko mieć runy/kase. Czy to jest twoim zdaniem fair? Jak byś się czuł, jak byś stracił cały swój EQ/Runy? Pewnie nieciekawie...
2. Tak kupiłem SoVa za 1,9m ale to jest moja sprawa, i c*** że wspomogłem Wanted o te 1,9m? Skoro Mina~ ma 6m i nie ma z nimi co robić?
3. Pamiętaj, że to Ty mnie 1szy zaatakowałeś, więc co miałem robić? Stać i patrzeć jak mnie bijesz?
4. Tak łatwo z trybun mnie nie wykopią, mam miejsce dla Vipów ;)
Cors Ent
05-12-2005, 13:07
1. Tak po części masz racje, ale po 1szym tygosniu Waszej działalności już wiedziałem co się szykuje, Szwedzi biją wszystko co się rusza, nie patrząc na lv byle tylko mieć runy/kase. Czy to jest twoim zdaniem fair? Jak byś się czuł, jak byś stracił cały swój EQ/Runy? Pewnie nieciekawie...
Tak sie składa ze wiem jak sie taki gosc czuje bo przez zgony od pana Drazito straciłem 2mln expa i ponad 0,5mln kaski.
moze i jestem pionkiem- ale to nadal nie powód dla którego szwedzi z których wiekszosc to moi dobrzy znajomi mieli by mnie nagle zabic bo " chca samodzielnej władzy " -
moge sobie byc pionkiem - ale ten pionek 3 dni temu pod venore zaszachował panom z wanted hetmana :D
panie Vip-ie - ja w pełni podzielam zdanie Gimliego i rozumiem punkt widzenia Hawka.
jestes w dof
ja nie polece cie bic
ale nie gwarantuje tego co zrobi lub nie zrobi Hawek- nie chce sie mieszac w ta sprawe wiec zostawiłem ja do rozstrzygniecia Przemkowi
zeus1985
05-12-2005, 15:04
@Cors
A co z matem? Był szach ale nie ma jeszcze mata. Może pat?
Więc wiesz jak się czuje Sir Hary Portier, więc skoro jesteś w dobrych układach ze szwedami, to namów ich, aby skończyli zabijać ludzi dla runek/kasy.
EDIT
Pionkami też można dać mata :) Może zagramy w szachy?
Tylko że tymi pchłami nie ma kto pokierować i jak padną kilka razy to odchodzą na inny świat albo kończą gre.
będzie kierowała jedna wielka pchła albo totalny kretyn ale można wygrać,ARCANIA taki głupi prosty przykład 120 osób rozniosło 30 czy 40,więcej możesz znaleść w historii tego servera.A Cors'ent awansował bo wg niektórych ludzi robi takie pa że hoho(szczerze wątpie że tak jest)to skoro pionki mogą robić takie rzeczy to dlaczego Swe nie posłali Ciebie do piachu...??
Cors@mogą was zabić dlatego że kiedyś przeciw nim walczyliście
Hihi.Hetmana sie nie szanuje kwoli scislosci.A na ta partyjke to ja jestem chetny.Moze jakies mistrzostwa Azury(o kaske :D ).
zeus1985
05-12-2005, 19:51
Hihi.Hetmana sie nie szanuje kwoli scislosci.A na ta partyjke to ja jestem chetny.Moze jakies mistrzostwa Azury(o kaske :D ).
Cii... Ja mu tego mówic nie chciałem :P wolałem aby kto inny go skompromitował :D
Wiesz, jestem za grą w szachy, jak chcesz to możemy na www.kurnik.pl, preferuje gre 10 minutową ( każdy po 5 minut na ruchy ) bo wtedy nie ma szans na oszustwo ( np. przeciwnik używa jakiegoś szachmastera2005 czy innego kurestwa ).
Sf rzadzi taaaaaa ?
ciekawe do kiedy ??
slyszalem ze chcecie opanowac caly serv.............
i chcecie roz***ac wszystkich co wam przeszkadzaja ..................
hueheheh ciekawe czy wam to sie uda ..............
czas pokaze................
Nosso Mc'Furry
05-12-2005, 20:03
Czas pokaże :)
Najbardziej co mnie zdziwiło to to że wanted zostaje powoli wykanczana przez silent.Dziwne dlatego że ludzie z wantedu mają o wielel lepsze skile i wieksze levele niż ci z selient.A najbardziej zdziwilo mnie to że draz zostal zaabity.Uważal się za takiego którego nie może nikt zabic, a jednak.Ludzie z silent force powoli wykończą wanted.Wielkie GGGZZZ dla silent!!!!!!!!!!!!!!
Wanted ma za duże o sobie mniemanie!!!!!!!!!!!
zeus1985
05-12-2005, 20:40
Popatrz ile osób jest w Wanted, a ile w SF, do tego dodaj Flugorna i inne shity. To będziesz wiedział jak to możliwe że popadali, a oprucz tego zostali zlagowani.
AnthraX_
05-12-2005, 20:40
A mnie to juz zaczelo pozadnie wqr....iac!! Pieprzeni szwedzi sie rozkrecili jak mogli... Gram na tym serwie juz troche czasu.... i wiem jak bylo wczesniej.... a to ci sie dzieje teraz to sie w pale nie miesci!! Stoje sobie z kumplem nad jeziorkiem skillujemy sobie spokojnie a tu wpadaja jakis dwuch palantow (czytaj szwedow) i zatlukli mi kumpla i na mnie sie zucili..... i mialem oddac im armora... ale nie mialem na sobie... wiec powiedzialem ze mam kase w dp no to za mna polecial jeden do dp i musialem placic bo by wrocili po mnie...
Malo tego w ciagu dwuch dni juz ze 4 razy podjezdzalo do mnie po 4-6 kolesi... Naszczesci jakos z tego wychodzilem ale kurde wszycy to byli szwedzi!! Boze co to za narod!!
Pier....ć szwedow!! Ludzie trzeba zrobic z tym pozadek!! Przeciez tu sie grac nie da!!
A mnie to juz zaczelo pozadnie wqr....iac!! Pieprzeni szwedzi sie rozkrecili jak mogli... Gram na tym serwie juz troche czasu.... i wiem jak bylo wczesniej.... a to ci sie dzieje teraz to sie w pale nie miesci!! Stoje sobie z kumplem nad jeziorkiem skillujemy sobie spokojnie a tu wpadaja jakis dwuch palantow (czytaj szwedow) i zatlukli mi kumpla i na mnie sie zucili..... i mialem oddac im armora... ale nie mialem na sobie... wiec powiedzialem ze mam kase w dp no to za mna polecial jeden do dp i musialem placic bo by wrocili po mnie...
Malo tego w ciagu dwuch dni juz ze 4 razy podjezdzalo do mnie po 4-6 kolesi... Naszczesci jakos z tego wychodzilem ale kurde wszycy to byli szwedzi!! Boze co to za narod!!
Pier....ć szwedow!! Ludzie trzeba zrobic z tym pozadek!! Przeciez tu sie grac nie da!!
Zgadzam sie z toba szwedzi to ..............
zstarcielm jush 40 k na smzatach jak tak dalej bedzie przenosze sie ze z***anego serva
AnthraX_
05-12-2005, 20:49
Wlasnie tez nad tym mysle ale szkoda mi chara bo wlozylem w niego troche czasu i nerwow...
Cors Ent
05-12-2005, 21:08
Moze tak podanie np nicki?
taka gadka " podeszło 3 kolesi i na pewno to byli szwedzi - bo oni sux a szwedzi tez sux " to jest pomiedzy określeniem śmieszny a zalosny
Swe ownz :D
AnthraX_
05-12-2005, 21:17
Moze tak podanie np nicki?
taka gadka " podeszło 3 kolesi i na pewno to byli szwedzi - bo oni sux a szwedzi tez sux " to jest pomiedzy określeniem śmieszny a zalosny
Swe ownz :D
A prosze bardzo panie smieszny a zalosny : Fire Stalker i Zorfer do mnie no z 15 min temu podeszli i zazadali armora ale armora nie mialem na sobie wiec im kase z dp dalem.
A pan Fire Stalker to szwed i wiem to na pewno bo jakis czas temu ja zatluklem jego kumpla za to ze zatlukl mojego zarzadal ode mnie miecza...
Poza tym czytaj uwazniej posty bo pisalem ze podeszlo do mnie dwuch kolesi nie 3...
zeus1985
05-12-2005, 21:50
zstarcielm jush 40 k na smzatach jak tak dalej bedzie przenosze sie ze z***anego serva
Wybacz, ale mam wśród szwedów kumpli i nie każdy jest jak Wam się wydaje.
xD
ASuhauShuAHSuaHSuaHSaUSHaU :D
Naiwniaki :baby:
Pay me Now! I am from Sweden! Armor! Now! or I kill You :D
Czekam na kaske i armor ;)
Edit:
@AnthraX_
Nad jakim jeziorkiem sobie skillujesz z kumplem? :D (wystarczy ze podasz okolice;))
Wpadne bo ostatnio biede klepie :)
Annihilator zrobiony :D
Zordan Storm, Jimmy (Xajaki), i ja :]
Abu Loppez nie mial niestety tyle szczescia ale misqa wyciagnie next razem...
Cheers~ Polli~
AnthraX_
06-12-2005, 06:45
xD
ASuhauShuAHSuaHSuaHSaUSHaU :D
Naiwniaki :baby:
Pay me Now! I am from Sweden! Armor! Now! or I kill You :D
Czekam na kaske i armor ;)
Edit:
@AnthraX_
Nad jakim jeziorkiem sobie skillujesz z kumplem? :D (wystarczy ze podasz okolice;))
Wpadne bo ostatnio biede klepie
Nie bede Ci tego tlumaczyl bo i tek tego nie pojmiesz... :baby:
BTW Co to ma wspolnego z naiwnoscia??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kesey
Wybacz, ale mam wśród szwedów kumpli i nie każdy jest jak Wam się wydaje
Ja nie mowie o tym jak sie zachwuja szwedzi w stosunku do znajomych ale do calej reszty, a calej reszty jest chyba troche wiecej...!! Oczywiscie nie wszyscy sa tacy a nie inni, ale jezeli tyle osob narzeka to musi cos w tym byc, nie uwazasz??
Annihilator zrobiony :D
Zordan Storm, Jimmy (Xajaki), i ja :]
Abu Loppez nie mial niestety tyle szczescia ale misqa wyciagnie next razem...
Cheers~ Polli~
Gtz!!! :cup:
Gratki chlopaki anni, a Abu zrobi nastepnym razem :)
GZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZGZ GZGZGZ
PollBull, Zordan Storm, Xajaki.
KONDOLENCJE: Abu Loppez
B) [ 3x nieudany ale za 4 x na pewno zrobisz i wezmiesz swojego pluszaka :D ] B)
Hoho.Sf rosnie w sile.A co do tych szwedkow.Nie mozna oceniac calego narodu po kilku typach.I nie tylko swedzi, niestety, wykorzystuja slabszych i ich prace.A przenoszenie sie na inny serwer to tylko strata czasu wlozonego w tego chara.Juz zeus mowil na ten temat.Powinnismy sie zmobilizowac, anie jak mowi ten dupek cors (ktory ma troche racji) plakac na forum.Moge zalozyc gildie w ktorej beda wszyscy low levele ktorym sie ten obrot spraw nie podoba.A gdy juz bedzie nas wystarczajaco duzo nic ani nikt nas nie powstrzyma, zwlaszcza ze jeszcze jest wanted.
@ zeus
A co do tych szachow to bardzo chetnie, bardzo chetnie na kurniku i czas tez moze byc. A ten programik to ja mam w glowie :D
Wez napisz do mnie jak bede na gg to zagramy ,albo podaj swoje gg.
A co do tych mistrzostw azury to zastanowcie sie nad tym bo to taki fajny pomysl, moze trza napisac o tym na forum ogolnym.
AnthraX_
06-12-2005, 14:07
Hoho.Sf rosnie w sile.A co do tych szwedkow.Nie mozna oceniac calego narodu po kilku typach.I nie tylko swedzi, niestety, wykorzystuja slabszych i ich prace.A przenoszenie sie na inny serwer to tylko strata czasu wlozonego w tego chara.Juz zeus mowil na ten temat.Powinnismy sie zmobilizowac, anie jak mowi ten dupek cors (ktory ma troche racji) plakac na forum.Moge zalozyc gildie w ktorej beda wszyscy low levele ktorym sie ten obrot spraw nie podoba.A gdy juz bedzie nas wystarczajaco duzo nic ani nikt nas nie powstrzyma, zwlaszcza ze jeszcze jest wanted.
Juz napisalem ze nie wszyscy szwedzi sa jacy sa ale naprawde wielu jest zwyklymi gnojkami i mam podstawy zeby tak sadzic bo na wielu serwach (jezeli nie na wszystkich) szedzi sa ze tak powiem malo popularni:) i to nie dla tego ze sa mocni ale dlatego ze sie zachowuja jak gnojki i zeruja na slabszych...
Zaluz ta gildie a bardzo chetnie sie do ciebie wkrece :]
Nie bede Ci tego tlumaczyl bo i tek tego nie pojmiesz... :baby:
BTW Co to ma wspolnego z naiwnoscia??
Co tu do tlumaczenia? :D
BTW Kiedys sie dowiesz, bo mnie sie niechce tego tobie tlumaczyc xD
AnthraX_
07-12-2005, 07:04
Co tu do tlumaczenia? :D
BTW Kiedys sie dowiesz, bo mnie sie niechce tego tobie tlumaczyc xD
Nie no prosze oswiec mnie!! Blagam!! :baby:
Aina Alda
08-12-2005, 06:14
@Cors
A co z matem? Był szach ale nie ma jeszcze mata. Może pat?
Więc wiesz jak się czuje Sir Hary Portier, więc skoro jesteś w dobrych układach ze szwedami, to namów ich, aby skończyli zabijać ludzi dla runek/kasy.
EDIT
Pionkami też można dać mata :) Może zagramy w szachy?
Dobrze mówisz Zeus ale pamiętaj Polacy nie gęsi swój PA też mają.
re up
Co racja to racja, cierpi na tym w sumie cala Azura, nie ma to, ze DoF nietykalny czy cos bo chyba juz nie ma takiej osoby, ktorej by nie zabili kogos bliskiego, mi juz zabili 2 osoby z rl i pare osob znajomych z Tibii.
Dragoholikus
08-12-2005, 12:12
Dec 08 2005, 06:05:17 CETKilled at Level 65 by Drazharm and by Palli from the past
Dec 08 2005, 06:05:17 CETKilled at Level 65 by Drazharm and by Palli from the past Niezly frag!! Szkoda, ze znow nie udal wam sie masslog
Dec 08 2005, 13:49:50 CET
Killed at Level 126 by Dowir Da'Loy and by Exmind
Dec 08 2005, 13:49:16 CET
Killed at Level 115 by Exmind and by Hawek
Dragoholikus
08-12-2005, 13:32
Niezly frag!! Szkoda, ze znow nie udal wam sie masslog
Dec 08 2005, 13:49:50 CET
Killed at Level 126 by Dowir Da'Loy and by Exmind
Dec 08 2005, 13:49:16 CET
Killed at Level 115 by Exmind and by Hawek
takie zycie trza probowac gdyby nie dobre macro xajakiego i nitrosa to by padlo paru:P
Drago~~ nie lepiej by bylo gdybyscie poszukali jakis sojusznikow??
Moim zdaniem Wanted jest narazie na straconej pozycji(takie jest moje zdanie).
fea_umarth
09-12-2005, 01:54
Drago~~ nie lepiej by bylo gdybyscie poszukali jakis sojusznikow??
Moim zdaniem Wanted jest narazie na straconej pozycji(takie jest moje zdanie).
Wszyscy wala drzwiami i oknami
kurde niby tyle się dzieje na Azurze a ja nigdy nie mialem szczęścia tego widzieć, może kiedys 50 lvl :P
zeus1985
10-12-2005, 08:36
kurde niby tyle się dzieje na Azurze a ja nigdy nie mialem szczęścia tego widzieć, może kiedys 50 lvl :P
A chcesz zobaczyć? Napisz do szwedów, ze siedzisz w kopalni i masz MPA i Pammu :) Ciekawe jak szybko ich zobaczysz ;o
Nowe głosowanie:
Dlaczego Cors Enta wywalono z gildi, a w commencie na stronie ma napisane "sh*t happened" (ale się podnieciłem, co? ;)):
a) "Wewnętrzne sprawy gildii" - zbieg niefortunnych zdarzeń doprowadził do smutnego rozstania.
b) Cors Ent odszedł sam - poczuł, że jest na tyle fajny, że nie potrzebuje już Silent Force.
c) Taktyka - nie wiem, "stratedzy wojenni" na pewno coś wymyślą.
d) Wywalono go z innego powodu - można się podniecać bezpodstawnie, że szwedzi zaczęli eksterminacje (głupota to głupota, oczywiście głosującego, nie szwedów, ich rozumowanie nazwał bym raczej idiotyzmem), nie lubią Corsa bo ma brzydki outfit etc.
Głosowanie uważam za otwarte do czasu kiedy w opisie Corsa Enta pojawi się "retired".
Btw. Moim zdaniem Wanted powinno wykorzystać czas kiedy SF nie chce Corsa i zrobić mu kuku. Taka mała sugestia. W końcu okazja znalazła się jak znalazł.
EDIT:
@Down
Czemu mówisz, że masz nadzieję, że Szwedom nie odbije? Mi się wydaje, że jakieś powody takich obaw muszą być. Ciekawe jakie.
Nosso Mc'Furry
10-12-2005, 21:43
Jak szwedzi (bo od czasu do czasu slysze wlasnie takie gadanie) zaczna zabijac Polakow z SF to myslisz ze nie zbuntujemy sie?
Kto wie jak bedzie wiem jedno ze jak szwedzi przesadza to bedzie nowa wojna , ale mam nadzieje ze nic im do glowy nie strzeli.
Moze i dojdzie do tego ze znowu bedzie gildia złączona ze starych sil allianckich i Azura wroci do korzeni wojny czyli jakby zacznie ja od nowa i po dlugich staraniach szwedzi znowu zostana wyrzuceni bez mozliwosci powrotu.
Pisze to bo nie chce zeby oni zrobili nam swinstwo i zaczeli nas zabijac.
Jak zaczna napewno sprawy nie zostawimy oni beda walczyli na 2 fronty.
ja daje d napewno nie lubieli jego outifa!!!
Cors Ent
11-12-2005, 14:42
Nowe głosowanie:
Dlaczego Cors Enta wywalono z gildi, a w commencie na stronie ma napisane "sh*t happened" (ale się podnieciłem, co? ;)):
a) "Wewnętrzne sprawy gildii" - zbieg niefortunnych zdarzeń doprowadził do smutnego rozstania.
b) Cors Ent odszedł sam - poczuł, że jest na tyle fajny, że nie potrzebuje już Silent Force.
c) Taktyka - nie wiem, "stratedzy wojenni" na pewno coś wymyślą.
d) Wywalono go z innego powodu - można się podniecać bezpodstawnie, że szwedzi zaczęli eksterminacje (głupota to głupota, oczywiście głosującego, nie szwedów, ich rozumowanie nazwał bym raczej idiotyzmem), nie lubią Corsa bo ma brzydki outfit etc.
Głosowanie uważam za otwarte do czasu kiedy w opisie Corsa Enta pojawi się "retired".
Btw. Moim zdaniem Wanted powinno wykorzystać czas kiedy SF nie chce Corsa i zrobić mu kuku. Taka mała sugestia. W końcu okazja znalazła się jak znalazł.
EDIT:
@Down
Czemu mówisz, że masz nadzieję, że Szwedom nie odbije? Mi się wydaje, że jakieś powody takich obaw muszą być. Ciekawe jakie.
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
spadłem z krzesła ze smiechu
po 1 nie wywalono mnie, a sam wyszdłem
po 2 nie wyszedłem bo sie na kogos obraziłem / powyzywałem z kims i nie chce grac
po 3 ten opis zdziwił mnie bardziej niz wszystkich innych :D
po 4 pewnej nocki nieco za duzo wypiłem i nastepnego dnia rano obaczyłem ze jestem poza gildia i z takim fajnym opisem :D
z tego co mi przebłyska w pamieci to chciałem isc do Jackan United- ale nie jestem pewien :D
w kazdym razie nie ma mowy o " nie chcianiu mnie przez SF- albo co lepsze moim retired " - od zwykły pijacki wybryk :D
ale teorie tego typu wyssane z palca świadcza o tym ze niektórzy naprawde bacznie intersuja sie moim charem - jego gildiami i opisami i do kazdej najmniejszej zmianny kreuja włąsne historie
ja tez was lubie B)
@Up
Starałem się uchwycić wszystkie możliwe możliwości. Trzeba było dodać jeszcze puknt "Nawet największa pijacka gra zaczyna się od jednego łyka", huehue. Współczuję ci, Bóg jeden wie co ty im tam nagadałeś.
Btw. Powinieneś się już nie rewanżować butelce. My wiemy, że uczestniczenie w tej wojnie na trzeźwo jest torturą, ale jednak...
EDIT: Zła wiadomość Cors Ent. Popełniłeś błąd rodem z podstawówki tj. "Rzadnym". Ha..ha... zwracaj na takie wyrazu uwagę bo wydajesz się być panem ortografkiem. ;)
ale teorie tego typu wyssane z palca świadcza o tym ze niektórzy naprawde bacznie intersuja sie moim charem - jego gildiami i opisami i do kazdej najmniejszej zmianny kreuja włąsne historie
Albo o tym, że pare kieliszków może sprawić małe zamieszanie :]
Jak szwedzi (bo od czasu do czasu slysze wlasnie takie gadanie) zaczna zabijac Polakow z SF to myslisz ze nie zbuntujemy sie?
Kto wie jak bedzie wiem jedno ze jak szwedzi przesadza to bedzie nowa wojna , ale mam nadzieje ze nic im do glowy nie strzeli.
Nic do głowy nie strzeli ? Hrhrhr, jakby was nie ruszyli, to by im dopiero do głowy musiało strzelić. Póki jesteście im potrzebni jako "sojusznicy" puty będą walczyć u waszego boku. Kiedy sojusz okaże się zbędny- zrobią wam psikusa.
Tylko, że wtedy trzeba będzie iść znowu po blessy, a nie dopiero ogłaszać bunt, Nosso :]
Ja póki co zostaje w jaskiniach, expiąc po cichutku, bez żadnych Mpa i z ciekawością zobaczę pierwszy krok kolegów zza morza :p
Nosso Mc'Furry
12-12-2005, 13:30
Jak zrobią nam psikusa to tego pewnie pożalują bo Polacy słynną z tego że się nie poddają tak łatwo ;)
Hail _/
Odnosnie tego postu o drzwiach i oknach : Ja wejde chocby kominem :D
A pan corsik to chcial robic expansje na nowy serwer.Czyzby cos szlo nie tak?
Jak zrobią nam psikusa to tego pewnie pożalują bo Polacy słynną z tego że się nie poddają tak łatwo ;)
(...) I z tego, że często piją za dużo ;) ( pozdro Cors :D )
Nie poddają się, ale ich siła drzemie w jedności... a kiedy szwedzi zaczną zabijać polaków utworzą się trzy obozy ? Wanted, polskie Sf i szwedzkie Sf ?
~nowy świat? a gdzie znajdzie tyle emocji co na azurze :P ?
Cors Ent
12-12-2005, 23:32
'](...) I z tego, że często piją za dużo ;) ( pozdro Cors :D )
Nie poddają się, ale ich siła drzemie w jedności... a kiedy szwedzi zaczną zabijać polaków utworzą się trzy obozy ? Wanted, polskie Sf i szwedzkie Sf ?
~nowy świat? a gdzie znajdzie tyle emocji co na azurze :P ?
Wasze obawy sa naprawde bezpodstawne - ostatnio nawet z zordanem o tym dyskutowałem - naprawde nie widzimy siebie atakujacych takich gosci jak manur, ambe, xajaki, summ, cozmetic, rula - lubie gosci - przegadalismy juz wiele godzin na ts, na tibi, msne i sa naprawde fajni - to nie do konca tak działa jak sie wszystkim wydaje ze jedynym powodem tego sojuszu jest wojna z Wanted ale tylko czekamy zeby sobie do gardeł skoczyc.
nic bardziej mylnego
fakt ze zaczło sie od stwierdzenia - "bedzie co bedzie byle drazowi dokopac"
Hawek zorganizował ludzi - wrócili na azure i jest bardzo sympatycznie.
mozna nawet argumentowac inaczej - kto z was jeszcze z 2 miesiace temu załorzył by sie ze Wanted sie rozpadnie a Mataca bedzie rzadzic serwerem?
obawiam sie ze niechetnie byscie sie zakładali
kto z was teraz przypuszcza ze SF - podzieli sie miedzy czesc polska i szwedzka? wielu tak uwarza. kto wiec jest skłonny sie załorzyc?
obawiam sie ze zarówno tak samo jak przegralisbyscie zakład ze rzady Drazharma sa stabilne a wanted ma stała pozycje, tak samo przegralibyscie ten o nadchodzacym rozłamie w Silent Force
ale czas pokarze...
draz ostatnio sie wypowiedział " czas jest moim sojusznikiem "
on tez mysli ze SF sie rozpadnie.
Ale juz raz " Sedzia Dread " pomylił sie w swoich osądach
@Up
(...) załorzył_by (...) uwarza (...) załorzyc (...) pokarze...
To tak na marginesie, nie piszcie już nic, że Cors ma świetną ortografię...
@Topic
Gadać każdy może, zobaczymy jak będzie kiedy Wanted zniknie, czy Draz z ekipą powrócą? Czy z SF utworzą sie dwie gildie? Czy SF będzie miało jakiegoś innego wroga? Nie ma co zgadywać. Lepiej bierzcie sie do roboty...
Pytanie czy oni widzą siebie atakujących was :>
Bo jakiś czas temu wiele osób nie wyobrażało sobie Cosmetica i Ciebie vs Draz, Mina i reszta, a jednak takie coś mamy.
Czyli powodem naszej azuryjskiej wojenki jest próba "zdetronizowania" Draza na rzecz "innego szefa" :| ?
No bo skoro Draz zostanie skopany, to ktoś musi być przywódcą kopiących:>.
A w sumie... zmienią się tylko "osoby na stanowiskach" a porządek, a raczej jego brak pozostanie ten sam;P
Bo mi wisi, czy mam dać arma Drazowi, czy Hawkowi, ważne żebym dawać nie musiał :]
(offtopic)
Nie chodzi o to, że te wojenki są złe. ( Grałem przez pół roku na innym serwie, ale wreszcie wróciłem, bo mało gdzie jest tyle "emocji co tutaj - wliczając p.a i inne shity-, może jak wreszcie dostanę w dupę, to mi się to zmieni... ale nie na długo
(/offtopic)
Czas jest sojusznikiem tych, którzy mają przewagę...
Założyć ? Zakładam, że przed wieloma "kolegami" za którymi nie widzisz się ganiającego... będziesz jeszcze nie raz spierniczał :]
zagielek
18-12-2005, 11:55
Co do tej wojny i tego kto jest szefem na Azurze bla bla bla .....
nie wiem cy widzicie co się dzieje w miastach
Jakan Unit, Rourqe Family, SF huntują i wymuszają kase od wszystkich Polakow 40+
Ostatnio wielu moich qmpli padlo wychodząc odrazu z DP.
Swe chcą sobie podporządkowac cała Azure a reszte zniszczyc :/
Co do tej wojny i tego kto jest szefem na Azurze bla bla bla .....
nie wiem cy widzicie co się dzieje w miastach
Jakan Unit, Rourqe Family, SF huntują i wymuszają kase od wszystkich Polakow 40+
Ostatnio wielu moich qmpli padlo wychodząc odrazu z DP.
Swe chcą sobie podporządkowac cała Azure a reszte zniszczyc :/
Tibia to tylko gra...jak sie boisz pa lub huntów zmien serva na non-pvp
Cors Ent
18-12-2005, 21:10
Swe po prostu zarabiaja abusujac low lvle.
jak trwa zarzarta wojna to zawsze tak było i tak bedzie. Nie maja kaski a potrzebuja kaski - to zarabiaja w najłatwiejszy sposób...
btw jak ktos jest zaitneresowany
http://rapidshare.de/files/9172536/Rebel_Azura*****.html
Filmik z wszystkich bitew - a przynajmniej wiekszosci w wmv
produkcja moja :D
zagielek
18-12-2005, 22:17
"Tibia to tylko gra...jak sie boisz pa lub huntów zmien serva na non-pvp"
nie po to wydawalem pare miesiecy temu kase na pacc zeby teraz wszystko co osiagnalem tracic.
wiem ze to tylko gra.....ale zalezy mi na tym co do tej pory osiagnalem.
odrazu zaznaczam ze nie jestem jakims tam maniakiem. :p
a przeczekam sobie wojne grajac nizszym lvl druidem, aby dobic lvl do robienia uhow. :]
a co do wojny PL-SWE, to sie nie dziwie ze niektorzy Polacy byli i chca byc np w SF, bo to co robilo Wanted jakies 2 miesiac temu..... nie tylko zabijali high leveli Szwedow, ale takze zaczynali bić Polakow.
Ale teraz wszyscy Polacy, nie tylko Wanted za to bekaja.
a co do tego jacy sa Szwedzi
teraz wszyscy beda mowic: Ze Szwedzi to tacy i owacy, ale oni poprostu chca pokazac ze nie traktuje sie ich jak po*******ki i to jest sluszne
ALE NIECH TO ROBIA NA BEZPOSREDNICH WROGACH A NIE NA WSZYSTKICH.
pozdrawiam
p.s. dzisiaj dostalem wiadomosc z mam sie na jakis kolor ubrac w srode bo bedzie wojna w thais. ???!!!!
zagielek
18-12-2005, 22:18
napisalem p o p i e r d o l k i zeby nie wyszlo ze klne :D
@Cors Ent
Wrzuc na megaupload bo na rapidshare juz duzo ludzi przekroczylo limit ;P
Sry, ze tak offtopicowo :p
A co tutaj tak cicho, chyba dawno mnie tu nie bylo :D
@Cors Ent
Nice ;)
Filmik calkiem fajny, a najlepsze efekty dzwiekowe :D
Tylko 'pan z kamera' w drugiej czesci filmu mial chyba male lagi i troche to irytuje.
Ogolnie niezle i poprosimy o wiecej B)
Nosso Mc'Furry
19-12-2005, 15:04
Swe po prostu zarabiaja abusujac low lvle.
jak trwa zarzarta wojna to zawsze tak było i tak bedzie. Nie maja kaski a potrzebuja kaski - to zarabiaja w najłatwiejszy sposób...
btw jak ktos jest zaitneresowany
http://rapidshare.de/files/9172536/Rebel_Azura*****.html
Filmik z wszystkich bitew - a przynajmniej wiekszosci w wmv
produkcja moja :D
Hehe Cors zajefajna sprawa ten filmik , gratki mi sie podoba :DxD
Film jest świetny, muza spoko, ogólnie congratulations :)
Nosso Mc'Furry
25-12-2005, 13:05
:)
Dwie nowe ofiary pojawiły się na liście.
Mianowicie dnia 24 grudnia Gammbler mało inteligentny osobnik zrobił sobie pz locka na POHu. Po chwili uciekł pod Deserta mając nadzieje że ucieknie mi i Pollbullowi. Troche sie z nim pomeczylismy i przybiegl Qazo zeby pomoc koledze wyjsc z opresji. Gammbler padl chwile potem jak Qazo zablokowal przejscie ktore ominelismy bez zadnego problemu.
Gammbler padl...
Dec 24 2005, 15:08:26 CET Killed at Level 63 by Pollbull
and by Nosso Mc'Furry
Przyszla czas na Qazo dzielnego pomocnika ze strony Wanted za ktorym odrazu po zlokwidowaniu Gammblera pobiegl Pollbull.
Poll trapnal Qazo w desert quest roomie z ktorego nie mial szansy uciec.
Po jakims czasie wlogowal sie Exmind a chwile poznniej kilku innych czlonkow Jakan Unit itp. Wszyscy przyszli pod deserta i zaczeli bic Qazo.
Oto skutek...
Dec 24 2005, 15:27:11 CET Killed at Level 82 by Exmind
and by Nosso Mc'Furry
2 : 0 dla nas panowie...
Jednak przekonania Drazharma nie spelnily sie ... ze my opuscimy ten server predzej niz on. Drazharm odszedl z Azury a jak Wanted sie loguje to skutki tego sa dobrze widoczne. Padaja jak muszki.
I po co byla Im ta wojna? :o
Pozdrawiam Nosso
Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku zycze.
Gammb biedaczek pz locka sobie zrobił ze złości , bo mu sie padło na kicku troszku wcześniej.
Gratz dla Qaza, że biegł pomóc koledze, chociaż można było przewidzieć jak to sie skończy... Naprawde Szacuken.
No ale wejscie do dq roomu, to pewna śmierć, chyba żeby sprowadził sobie jeszcze 20+ palka, druta i sora i by sobie quescika wykonali :D
Nosso, wiesz dobrze, ze ta wojna się jeszcze nie skończyła, więc nie mów hop ;)
Ja neutral, ale chętnie bym zobaczył na co jeszcze stać Wanted i czy wogóle stać...
Crazy X-mas 4 all =*
']Gammb biedaczek pz locka sobie zrobił ze złości , bo mu sie padło na kicku troszku wcześniej.
Gratz dla Qaza, że biegł pomóc koledze, chociaż można było przewidzieć jak to sie skończy... Naprawde Szacuken.
No ale wejscie do dq roomu, to pewna śmierć, chyba żeby sprowadził sobie jeszcze 20+ palka, druta i sora i by sobie quescika wykonali :D
Nosso, wiesz dobrze, ze ta wojna się jeszcze nie skończyła, więc nie mów hop ;)
Ja neutral, ale chętnie bym zobaczył na co jeszcze stać Wanted i czy wogóle stać...
Crazy X-mas 4 all =* Sami ludzie z Wanted przyznaja ze czekaja juz tylko na to az SF sie rozpadnie i wywiaze sie wojna miedzy ludzmi z SF, bo wszystkie ( oprocz jednego, w ktorym zabili ~65 royal paladina ) mass logi ktore robili w grudniu byly nieudane. Takze mozna stwierdzic ze poza nieczestymi masslogami Wanted wojna jest na jakis czas skonczona : d
Cóż niestety jak na razie Wanted nie ma co liczyć na więcej... i musze przyznać rację
Arbalest
26-12-2005, 15:31
Dla mnie to Wanted może się pożegnać z Azurą. Mass logi im się tak udają jak małym dzieciom (fanom HP) latanie na miotle. Wanted czekając na rozpad może troche zyskać. Mianowicie obserwując wydarzenia z Azury zobaczą jej słaby punkt. Mówie tu dość ogólnie bo Wanted jest same. Porywcze walki na nic się nie zdadzą widząć ilu ludzi ma Wanted a ile Alliance. W. nie ma tylu ludzi, żeby jakiegoś udanego trapa przeprowadzić lub mass loga. A co do rozpadu Aliantów. Raczej może to być możliwe aczkoliwek mam nadzieję, że przeszłość ich coś nauczyła, a nawet jeśli to się stanie to nie ma szans na odzyskanie starego sojuszu. Polacy podzieleni dość mocną raczej nie stawią większego oporu Szwedom (ogólnie, jest tam paru innych), a i sądze, że draz nie pomoże "zdrajcom".
Wiesz, wojna nie raz pokazała, że wspólny wróg łączy... niejeden schowa dumę do kieszeni i zawrze sojusz byleby pokonać wspólnego przeciwnika:>
Mloda1348
26-12-2005, 16:58
Ja powiem tyko tyle... ze swedzi powinni sie pogodzic polakami i by bylo ok>chodz wiem ze to szybko nie nastapi, dla mnie te wojny sa bez sensu grac sie powinno dla przyjemnosci a nie dla checy zabijania.POzdro dla wszystkich graczy
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.