Pokaż pełną wersje : Nowa wojna?
Niestety ale dla twojej informacji nie podlizuje sie i nie potrzebuje free itemkówX( Niestety, ale dla Twojej informacji duza czesc osob tak to odebrala (w tym i ja). Co do itemkow, to byla ironia.
Poprostu uważam że ma racje, czy to jest zabronione i czy od razu tego powodem jest to żeby dostać free itemki? Alez oczywiscie, ze mozna komus przyznac racje, ale te "wybacz mu" bije wszystko na glowe. =)
Człowieku czasami pomyśl co piszesz. Każdy ma prawo do swoich poglądów. Mowisz mi cos oczywistego tyle, ze ja mysle ZAWSZE przed napisaniem czegos.(a, ze nie zawsz emi to wychodzi to inna sprawa ^^) Nikomu nie zabraniam wyrazania swoich pogladow. Byloby milo gdybys wskazala fragment w ktorym pisze, ze ktos nie ma prawa do tego. =)
@pawelek~
Czasami trzeba. Tak, gralem na azurze ale nic specjalnego tam nie osiagnalem (rotfl, a gdzie ja cos osiagnalem). Nie doszedlbym do wojny chocbym nawet chcial, runy oddane, a postacia moge conajwyzej pomachac z dp. Wole poklocic sie z ludzmi na forum. =)
Rankor dlaczego omijasz cenzurę?o ile dobrze pamiętam to grasz na azurze albo grales wiec dolacz do wojny bo taka na slowa to wiesz;)
teraz dopiero wszystko sie rozkreca B) mam tylko nadzjieje ze to sie wszystko skonczy szybko i wielką porażka szwedów;)
i prosze was zeby nie pisały te osoby które sie nie znaja na tamacie bo tylko psujecie humor innym którzy przegladaj i patrzą na takie smieci, najpierw pomyślcie co napiszecie :) bo robicie tymi postami zament na forum ...
POzdro all ;)
Hail Wanted Hail DoF
To nie Cors Ent (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=cors+ent) rozpętał wojne, on jedynie jest po przeciwnej stronie, a czemu? Sami się go o to spytajcie.
Wojna zaczęła sie baaardzo dawno temu, jakieś 2 lata ( miesiąc po tym jak powstała Azura czyjakoś tak, nie jestem do końca pewien ), a jak do niej doszło? Nie wiem, musieli byście spytać najstarszych graczy Azury. Obecnie wojna wygląda następująco: Wanted (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Wanted) Vs. Vison (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=vision) & Terrorist Threats (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terrorist+Threats) , Defenders of Fangorn (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Defenders+of+Fangorn) Vs. Terrorist Threats (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terrorist+Threats) i musze stwierdzić że ją... przegrywamy. Szwedzi ( tak się mówi o Vision/TT i ich dawnych nazwach ;) ) już nie grali na Azurze, zostali wytępieni, ale za pomocą DOFu powrócili na Azure wmawiająć, że pomogą tylko wywalić Wanted z servera. Ale tak się nie stało, oszukali DOF, i teraz sobie poczynają na Azurze w najlepsze, a DOF? DOF jak narazie nie chce nam pomóc w wojnie, czemu? Sami się ich o to spytajcie.
Wiem jedno, jak ten statek pójdzie na dno, ja pójde razem z nim...
EDIT
Jeśli się gdzieś pomyliłem, to mnie poprawcie.
Buehuehuhuahuahuah
Zeus ty masz jakas amnezje czy jakis taki zespol ? -.-'
Co ty wogole pleciesz czlowieku....dzieki DoF wrocili ? Oszukali nas ?
Ktos z forumowiczow zbiera zapisy na kurs samodzielnego myslenia ?
Mi by sie chyba przydal, bo chyba to ja tu nic nie rozumiem...
Pozdro Polli~
Tak to prawda, w Wanted są duże Levele, ale nie okłamujmy się. Dalipi - to jego 1sza wojna, i nie ma wprawy, a ludzie z lv ponizej 100 są łatwymi fragami. Vision i TT od dawna walczą, więc wiedzą co mają robić, a co nie. Brakuje nam zgrania i... DOFu który daje dupy >.< Już dawno powinien się przyłączyć do wojny.
Kto daje dupy ten daje, nie wiem jak byscie wygladali gdyby DoF nie przybiegl po chwili bo do tego czasu to padaliscie jak muchy i to Wanted by pierzchlo w ostatecznym rozliczeniu....podziekuj lepiej za uhanie.
Buehuehuhuahuahuah
Pozdro Polli~
All co napisal Pollbull jest prawda.Mianowicie wojna rozpetana byla przez to ze Abu i Cors ublizali Dragoholikusowi.Dalej nie bede wam opowiadal bo to raczej nie powinno juz was obchodzic niech to pozostanie miedzy nami a drazem i Drago.Po druge Zeus ty tak samo jak mnie pamiec nie myli jestes poraz 1 w wojnie-nie licze tego jak weszles na chwile do Wanted bo wtedy nie byles na zadnej akcji wiec prosze sie nie wymadrzaj bo jestes w takiej samej sytuacji jak Dalipi.Zajalbys sie wazniejszymi sprawami a nie wypisywaniem tu nie prawdy-w jednym zdaniu masz racje ze wojna zaczela sie niedlugo po powstaniu Azury ale to stare czasu teraz ta wojna toczy sie od listopada zeszlego roku-krotko przed moim wyjazdem-sprostowanie-wtedy sie zaczela w sensie ze walczylismy z drazem teraz jestesmy z nim i na nowo sie all zaczelo ze walczymy ze swe:)
Pozdro dla All-Franco De'lago
Hail Wanted and all my friends
Z tego co zauważyłem UA nie jest jednak tak neutralne jak nam sie zdawało... Qmpel należący do tegj gilidii zaliczył dzisiaj plecki, przez Draza i Mina;
wczoraj Last latał po ank i wyładowywał frustrację...
Być może są jakieś powody, niestety ja ich nie zauważyłem.
OcB ??
Hawek: free acc.- ciekaw jestem, czy wytrzyma tak długo jak pisze :>
']Z tego co zauważyłem UA nie jest jednak tak neutralne jak nam sie zdawało... Qmpel należący do tegj gilidii zaliczył dzisiaj plecki, przez Draza i Mina;
wczoraj Last latał po ank i wyładowywał frustrację...
Być może są jakieś powody, niestety ja ich nie zauważyłem.
OcB ??
Hawek: free acc.- ciekaw jestem, czy wytrzyma tak długo jak pisze :>
Podaj imie kolegi Qba a ja sie dowiem dlaczego padl moze cos da sie zrobic w tej sprawie-mysle ze to byl wypadek lub cos sie stalo ze draz go zabil.Napisz i all zalatwie i ci jak najszybciej na to odpisze
Pozdro od Franco De'lago
ja tylko nie rozumiem dlaczego Wanted nie walczy z TT
Heh dawno mnie tu nie bylo. Widze ze duzo sie zmienilo , wiec postanowilem napisac posta. Wszystkie lizy dupy zostaly juz skrytykowane (jaka szkoda a ja tak bardzo chcialem ale chyba juz nic nowego do tego nie dodam ) . Jednak jeden pomysl mi sie podoba , a mianowicie to z tymi 20 levelami , bo to wcale nie jest taka glupia sprawa a w ten sposob nasze nobki z forum moglyby sie odgryzc za swoje dedy , tylko , ze nie trzeba atakowac kazdego szweda lecz tych ktorzy czyms zawinili w ten sposob bedziecie mogli sie odgryzc , a kilku niskich leveli chocby z 10 15-20 moze na luzaku u***ac jakiegos nobowatego 40 typa . Powodznia . A co do wojny to chyba jednak nie przegrywacie patrzac na aktywnosc szwedow . Mataca exmind manur itp gowno expia. Zreszta kto nie wierzy niech sprawdzi na erigu . No i te 2 bany to duzo wiecej niz dedy , ale moze sie nie znam jesli jest tak to niech mnie ktos poprawi . A paru ludzi z vision ostanio za***alo mojego kumpla za nic i chcieli wyludzic kase a to chyba swiadczy o tym ze krucho u nich z kasa . Nie beda mieli na blessy :D . Powodzenia w wojnie
zeus1985
19-02-2006, 11:31
All co napisal Pollbull jest prawda.Mianowicie wojna rozpetana byla przez to ze Abu i Cors ublizali Dragoholikusowi.Dalej nie bede wam opowiadal bo to raczej nie powinno juz was obchodzic niech to pozostanie miedzy nami a drazem i Drago.Po druge Zeus ty tak samo jak mnie pamiec nie myli jestes poraz 1 w wojnie-nie licze tego jak weszles na chwile do Wanted bo wtedy nie byles na zadnej akcji wiec prosze sie nie wymadrzaj bo jestes w takiej samej sytuacji jak Dalipi.Zajalbys sie wazniejszymi sprawami a nie wypisywaniem tu nie prawdy-w jednym zdaniu masz racje ze wojna zaczela sie niedlugo po powstaniu Azury ale to stare czasu teraz ta wojna toczy sie od listopada zeszlego roku-krotko przed moim wyjazdem-sprostowanie-wtedy sie zaczela w sensie ze walczylismy z drazem teraz jestesmy z nim i na nowo sie all zaczelo ze walczymy ze swe:)
Pozdro dla All-Franco De'lago
Hail Wanted and all my friends
Heh widać mało wiesz i mało pamiętasz, no cóż, pamięć jest zawodna...
Wybacam Ci :d
dajcie jakies screeny albo linki do filmow z tej wojny :baby: plzzz
Podaj imie kolegi Qba a ja sie dowiem dlaczego padl moze cos da sie zrobic w tej sprawie-mysle ze to byl wypadek lub cos sie stalo ze draz go zabil.Napisz i all zalatwie i ci jak najszybciej na to odpisze
Pozdro od Franco De'lago
Ziff Stormwind- jak rozumieć słowo wypadek :D ?
Btw. Adaś pamięta dawnych qmpli :> ?
15:56 Sandra Magnus: 11:54 You advanced from Level 149 to Level 150.
no i cos skromnego na koniec :)
17:03 Pollbull: 17:00 You advanced from Level 120 to Level 121.
Cheers Polli~
Gratz. To potwierdza czesc mojego posta . :D
kamyk778
19-02-2006, 19:00
o kurde. GZ dla Sandry...:)
malwersator
19-02-2006, 20:14
15:56 Sandra Magnus: 11:54 You advanced from Level 149 to Level 150.
no i cos skromnego na koniec :)
17:03 Pollbull: 17:00 You advanced from Level 120 to Level 121.
Cheers Polli~
Szczególny gratz dla sandry, botowej maszyny do expienia, która(ry),zależy kto gra, nie trafi sdkiem w afkera a na expie pada nawet z blokerem(bez blokera probowala expic na ~70 levelu ale jednej nocy padla 3 razy bodajże na dsach). Ten char stracił chyba najwiecej expa na azurze, w historii.
A więc jeszcze raz Big Gratz!B)
Nosso Mc'Furry
19-02-2006, 23:36
Może i ten char stracił dużo expa na Azurze, ale jest Ona teraz największym lvlem na tym właśnie serverze, może nie ma dobrego PvP, ale czy to jest wymagane w tej grze? NIE SĄDZE!
Więc zbędne są tu Twoje słowa, może to jednak zazdrość. Zróob pierw taki level i zacznij krytykować ludzi na swoim poziomie. Widać ona potrafi grać skoro zrobiła tak duzy lvl i tak wysoki mlvl.
P.S
Gratki Polli xD
Gratz dla Sandry
tylko zastanawia mnie to ile ona kasy z rl wydala na ten lvl
fea_umarth
20-02-2006, 03:55
Heh widać mało wiesz i mało pamiętasz, no cóż, pamięć jest zawodna...
Wybacam Ci :d
poreczysz za to?
Szczególny gratz dla sandry, botowej maszyny do expienia, która(ry),zależy kto gra, nie trafi sdkiem w afkera a na expie pada nawet z blokerem(bez blokera probowala expic na ~70 levelu ale jednej nocy padla 3 razy bodajże na dsach). Ten char stracił chyba najwiecej expa na azurze, w historii.
A więc jeszcze raz Big Gratz!B) chuck to ty?
gz poll
gz sandra
Nosso 30k!
zeus1985
20-02-2006, 10:52
Buehuehuhuahuahuah
Pozdro Polli~
Kto daje dupy ten daje, nie wiem jak byscie wygladali gdyby DoF nie przybiegl po chwili bo do tego czasu to padaliscie jak muchy i to Wanted by pierzchlo w ostatecznym rozliczeniu....podziekuj lepiej za uhanie.
Tak oszukali Was. I to Wy ich sprowadziliście więc wiem co mówie, czytałem też forum Azury, i wiem co szwedzi pisali, a pisali, że wracają tylko po to aby pomóc Wam wywalić Wanted z Azury. A za Uhanie to moge podziękować Reve~ bo reszta się o*******ała... Btw, ładnie Mataca Wam s*******ił, tylko pogratulować...
Nosso Mc'Furry
20-02-2006, 14:32
gz poll
gz sandra
Nosso 30k!
Tak tak Melon pamiętam :P Daj mi jeszcze troszke czsu
fea_umarth
20-02-2006, 14:40
Tak oszukali Was. I to Wy ich sprowadziliście więc wiem co mówie, czytałem też forum Azury, i wiem co szwedzi pisali, a pisali, że wracają tylko po to aby pomóc Wam wywalić Wanted z Azury. A za Uhanie to moge podziękować Reve~ bo reszta się o*******ała... Btw, ładnie Mataca Wam s*******ił, tylko pogratulować...
jak to powiedzial Przemo Draz jest mily jak czegos potrzebuje ,wiec lepiej niech cie potrzebuje bo w koncu przypomni se o tych 400k i raczej nie odliczy ci tych 80k co se pozyczyl bezzwrotnie
I jeszcze jedno jak swe chcieli cie ubic o ile dobrze pamietam to dof uratowal ci dupsko
lol poll oszukiwac to ty mozesz swoich ziomkow z guildi, noobow ktorzy nie maja bladego pojecia co sie dzieje.Nie jestescie nawet w stanie zabic matace i reszte podczas gdy wanted walczy ze swe.Macie duze levele ale nie umiecie ich dobrze wykozystac jedyna nadzieja na dobra gre jest WANTED , a wy nie raczycie im pomoc bo po co niech sobie radza sami poki co mozemy grac i mamy reszte w dupie , a prawda jest taka ze walcza o wolnosc na azurze czesc ludzi podjela meska decyzje odchodzac z dof i dolaczyla do wanted a z tego co mi sie przypomina ludzie nienawidzili draza a jednak maja na tyle rozumu zeby dolaczyc do wanted i walczyc o swoje.
btw. poll jest jedyna osoba z guildi ktora nie chciala wojny ze swe :baby:
Hail WANTED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Koszmar
Ciekawe jak wytlumaczysz sojusz Wanted z TT =d (tak TT sa zli bo az ciezko to powiedziec, oni sa... Szwedami!!!!1111oneone)
fea_umarth
20-02-2006, 16:16
lol poll oszukiwac to ty mozesz swoich ziomkow z guildi, noobow ktorzy nie maja bladego pojecia co sie dzieje.Nie jestescie nawet w stanie zabic matace i reszte podczas gdy wanted walczy ze swe.Macie duze levele ale nie umiecie ich dobrze wykozystac jedyna nadzieja na dobra gre jest WANTED , a wy nie raczycie im pomoc bo po co niech sobie radza sami poki co mozemy grac i mamy reszte w dupie , a prawda jest taka ze walcza o wolnosc na azurze czesc ludzi podjela meska decyzje odchodzac z dof i dolaczyla do wanted a z tego co mi sie przypomina ludzie nienawidzili draza a jednak maja na tyle rozumu zeby dolaczyc do wanted i walczyc o swoje.
To nie moja wina ze draz widzi w dofie potencjanlego wroga. i grozi ludziom z dof. raul polazl do dof a i tak draz powiedzial ze go ubije noobami bo jak nie z wanted to przeciwko niemu sorry ale juz sie rozpedzam zeby pomoc drazowi szczegolnie ze w ramach podziekowan za wyciagniecie go z wojny dal nam TT(banda pernamentnych PA) jeszcze do soboty myslalem ze jedziemy na wspolnym wozku ale widze ze tylko jeden chuck jest na azurze
Może i ten char stracił dużo expa na Azurze, ale jest Ona teraz największym lvlem na tym właśnie serverze, może nie ma dobrego PvP, ale czy to jest wymagane w tej grze? NIE SĄDZE!
Więc zbędne są tu Twoje słowa, może to jednak zazdrość. Zróob pierw taki level i zacznij krytykować ludzi na swoim poziomie. Widać ona potrafi grać skoro zrobiła tak duzy lvl i tak wysoki mlvl.
P.S
Gratki Polli xD
No co do tego m levelu to nie bylbym taki pewny czy kupowanie manasow za kase ze sprzedazy pacow swiadczy o umiejetnosci grania. Sceptycznie sie odnosze do wkladania hajsu w tibie , wole raczej odwrotny proceder.
To nie moja wina ze draz widzi w dofie potencjanlego wroga. i grozi ludziom z dof. raul polazl do dof a i tak draz powiedzial ze go ubije noobami bo jak nie z wanted to przeciwko niemu sorry ale juz sie rozpedzam zeby pomoc drazowi szczegolnie ze w ramach podziekowan za wyciagniecie go z wojny dal nam TT(banda pernamentnych PA) jeszcze do soboty myslalem ze jedziemy na wspolnym wozku ale widze ze tylko jeden chuck jest na azurze
hahha sojusz z TT dobre...widze ze naprawde malo wiecie ale moze to i lepiej.
chyba nie myslisz ze WAnted popelni ten sam blad co zrobil Dof >.<
Fea nie dziw sie zachowaniu Draza.Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.-
co do raula to odszedl bez slowa a powienien to zglosic komu kolwiek z guildi a nie ze sobie odchodzi tak poprostu....a pozniej sie dziwi ze draz jest na niego ciety:evul:
malwersator
20-02-2006, 18:38
P.S
Gratki Polli xD
Uwierz mi nie problem zrobic taki level(zwłaszcza od momentu gdy w sklepie można kupować sdki) mając 91248214872904812 kasy, i to kasy nie zarobionej dzięki normalnej grze tylko sprzedaży pacców. I nie, ona nie potrafi grać skoro musi korzystać z pieniędzy z rla.
Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.
Jeśli mnie pamięć nie myli, to parę miechów temu Wanted doprowadziło do wojny z DoF, a naważonego w efekcie piwa, jeszcze długo nie wypijemy 8o
lol poll oszukiwac to ty mozesz swoich ziomkow z guildi, noobow ktorzy nie maja bladego pojecia co sie dzieje
Widzisz, twój problem polega na tym, że wszystkich przystawiasz do siebie- DoF to stała ekipa trzymająca ze sobą przynajmniej od kilku miesięcy ("rdzeń" naszej gildii gra wspólnie od ok. trzech lat), mamy wobec siebie pełne zaufanie, a o jakichś oszustwach w naszych szeregach mogą mówić tylko ci, którzy nie mają o nas bladego pojęcia. Masz też, jak widzę, ogromną łatwość w wywijaniu epitetami typu "noob", jednak nie dopuszczasz do świadomości tego, że ludzie, których tak nazywasz, już osiągnęli więcej, niż ty kiedykolwiek będziesz w stanie uciułać.
btw. poll jest jedyna osoba z guildi ktora nie chciala wojny ze swe
Nie jedyną- mnie też wydawało się nielogiczne nadstawianie karku dla ekipy, która nas zdradziła. Szanuję Draza za intelekt, którego mu mimo wszystko odmówić nie można, ale ładnie się nie zachował, prawda?
Widzę, że spora część z Was nie może scierpieć tego, że Sandra ma taki level. Prawdę mówiąc, póki spędza czas na biciu potworków, nie wydaje swojej fortuny na uprzykrzanie się wam, lub waszym znajomym, to niewiele powinien kogokolwiek obchodzić jej styl gry.
Tak oszukali Was. I to Wy ich sprowadziliście więc wiem co mówie, czytałem też forum Azury, i wiem co szwedzi pisali, a pisali, że wracają tylko po to aby pomóc Wam wywalić Wanted z Azury. A za Uhanie to moge podziękować Reve~ bo reszta się o*******ała... Btw, ładnie Mataca Wam s*******ił, tylko pogratulować... Nikt z nas nie oczekiwal ze swiat pod panowaniem Divi~ bedzie lepszy i kazdy sobie z tego zdawal sprawe. Walczylismy zeby wyrzucic z serwera Wanted, ktore zabijalo naszych memberow i to nam sie udalo. Gdzie ty tutaj oszustwo widzisz? Ladne historyjki byly dla ogolu - wiec jezeli ktos zostal tutaj oszukany, to ci ktorzy czerpali informacje z forum tibia.com, tak jak ty
@Koszmar
hahha sojusz z TT dobre...widze ze naprawde malo wiecie ale moze to i lepiej. Gdzie ty widzisz w poscie Fea cos o sojuszu TT z Wanted?
chyba nie myslisz ze WAnted popelni ten sam blad co zrobil Dof >.< Dzieki temu 'bledowi' mozemy ciagle grac na Azurze, daj Boze wiecej takich bledow
Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.- Pare miechow temu to my zaczynalismy walczyc przeciwko Wanted, ten konflikt zaczal sie ~10 dni temu. Draz usilnie prowokowal Vision do walki, i na nieszczescie my odpowiednie screeny i logi dostawalismy, takze to ze Vision samo z siebie zaczelo wojne mozna wlozyc miedzy bajki.
Fea nie dziw sie zachowaniu Draza.Zwlekacie juz pare dobrych miechow z doalczeniem do wojny.Jak bys sobie przypomnial byla pewna umowa ktorej nie dotrzymaliscie a mianowicie jezeli Vision wywola wojne jako pierwsi to dolaczycie do wojny oczywiscie po raz kolejny daliscie dupy no ale coz takie zycie.Robcie tak dalej a napewno bedzie wszystko OK-.-
co do raula to odszedl bez slowa a powienien to zglosic komu kolwiek z guildi a nie ze sobie odchodzi tak poprostu....a pozniej sie dziwi ze draz jest na niego ciety:evul:
Lol
stary to raula sprawa a nie twoja. Mial pare dni na odejscie z wanted to to zrobil. Nie robil zadnych akcji itd wiec wyszedl za free. Kazdy mogl zrobic tak samo... a o quicie raczej rozmawial z drazem a z toba widocznie nie musial B)
Drazharm
20-02-2006, 21:11
owszem raul zadeklarowal, ze odchodzi z wanted na czas ferii zeby podexpic a potem do nas wraca. oczywiscie jego slowo okazalo sie warte tyle co moje wczorajsze odchody.
@fea, czlowiek, ktory mnie oszukal i polecial w bambuko na calej dlugosci z rana przez pojsciem do roboty ktorej mi sie nie chce odwalac do mnie wyskakuje z tekstem `co tam slychac?` sam sie prosi o szczera i wyczerpujaca odpowiedz. wiadomo ze raula zabic nie zabije ale nikt mi nie zabroni mowic mu co o nim mysle, nawet jesli to dla niego wyjatkowo obrazliwe.
swe szukali wszedzie powodow do zaczecia wojny i znalezli, a dla dofow kazdy powod dobry zeby dupy nie nastawiac - chyba ze cors ich poprowadzi na batalie przeciwko gosciowi ktory jest z jego miloscia internetowa
malwersator
20-02-2006, 21:41
J
Widzę, że spora część z Was nie może scierpieć tego, że Sandra ma taki level. Prawdę mówiąc, póki spędza czas na biciu potworków, nie wydaje swojej fortuny na uprzykrzanie się wam, lub waszym znajomym, to niewiele powinien kogokolwiek obchodzić jej styl gry.
nie chodzi o to że nie może ścierpieć jej levelu, chodzi mi o to, że poprzez pieniądze(co jest zakazane w regulaminieB) tworzy taką postać, jest to nie uczciwe w stosunku do innych graczy. Tyle na ten temat.
A wracając do głownego tematu Dof to największa jak do tej pory gildia która widziałem, która ustawia się tak jak jej wiatr zawieje. Boicie się tylko o własną dupe i taka jest prawda. Nie wymagajcie od innych szacunku jak wy innych nie szanujecie, nie dotrzymując słowa i obietnic.
@Drazharm
jak mozesz twierdzic ze te slowa sa warte tyle co twoje wczorajsze odchody jezeli ferie sie jeszcze nie skonczyly ?
Najwyzsza prawda
20-02-2006, 22:39
Slucham tych glupot i mnie krwe zalewa.Dof nie ma ikry i taka prawda.
Najpierw Draz byl beeeee ze szwedami chcieli sie go pozbyc ale szwedow sie nie dalo utrzymac w ryzach wiec Draz zrobil sie znowu cacy.Wszyscy czlonkowie Dofu byli za powrotna wojna ze szwedami.Szwedzi bili wszyskich i wszystko robili PA na kazdym kazdy czlonek dofu codziennie sie na gch skarzyl ze ubili mi kumpla albo zrobili na nim pa.Kazdy chcial tej wojny nawet ci co tu tak bronia szwedow na forum dofu pisali ze trzeab sie szwedow pozbyc bo sie to nieznosne robi.Vorn nawet ubil tam kogos od Ambellyn i darl sie na gch ze wojna nowa sie wlasnie zaczela teraz pewnie nikt sie nie przyzna ale tak bylo Fea byl pierwszym ktory chcial bic szwedow.Teraz pisza oczywiscie ze nie oni nie moga sie bic z vision bo to ich kumple i wogole jakos Manur chyba tak nie uwazal skoro bil na noob charach low lvl z dofu.
Najwyzsza prawda
20-02-2006, 22:47
Kolejnym glupstwem byly fochy Jamehy i Polla ktorzy ubzdurali sobie ze Dof to jakas elitarna gildia i oni sa kumplami grali razem i wogole takie srutututu i trzeba wywalic wszystkich z dof zostawic tylko starych czlonkow.Pomysl byl taki ze wszyscy pojda do wanted a starzy gracze zostana w dof ale ze jest to alliance, mialo byc tak ze jak ktos ruszy wanted dof sie przylaczy i co i nic wojna wybuchla bo musiala byla to oczywista prowokacja dla szwedow.Dof jak to dof oczywiscie ma wszystko gdzies tylko nie wiem czy zdaja sobie chlopcy sprawe z tego ze wywalajac czlonkow "nowych" z dof i wlaczyli ich w wojne ktorej nie chcieli bo szli do dofu zeby byc wlasnie neutralni.Zraz ktos powie bylo nie isc do wanted ale kazdy dobrze wie chyba ze jest naiwny ze nie pojscie do wanted rownalo sie z siedzeniem w pz bo szwedzi nie patrza na nic bija wszystko i wszystkich.Wiec jakl to sie ma do slowa lojalnosc ktore tak bardzo lubia ludzie z dofu.Zostawiliscie pare osob na lodzie i tyle.Fea placze tutaj ze ktos ich wladowal w wojne z TT i bardzo dobrze bo jak wy tylkow nie chcecie ruszyc i pomoc z Vision to czemu wanted ma wam pomagac w wojnie z tt.
8o
aahuhUAHUhauHAUHuahuHAUHuahU o kurde ale sie rozruszalo towarzystwo...ale niestety takiego steku bzdetow dawno nie widzialem nawet u Meldona~ :D
Zeus~ jak to juz fea~ powiedzial tylko Chuck moze cie zrozumiec... n/c
Najpierw placze ze cie swe ganiaja i grac dziecko nie moze...to go DoF przygarnol chociaz nikt przyglupich textow zniesc nie mogl...
Oto comment jaki sie wyswietla przy wejsciu na server ventrilo DoFu i Wanted ...
"yo zenkowie, Welcome to Wanted and Defenders of Fangorn Ventrilo server., Na kanalach Wanted i Defenders of Fangorn nie gadamy glupot jak Yavimava i Rebirth Gotenik maja w zwyczaju. Do tego celu won na `Chat`."
Mala historia Yavimavy to - "za czasow pierwszego wanted chociaz zostal invitniety dzieki temu ze mial lvl ...po krotkim czasie zostal wywalony (za noobostwo), chlopak do bicia przez swe, przygarniety przez DoF, okradziony na 80k przez Drazha i scigany o next 400k (Dinopo~ case)...leci do Wanted i struga sam nie wiem kogo.... :D Fenomen !
Co do sandry to jest to przemila osoba ktorej nie jeden z nas duzo zawdziecza...np. pacce...nikogo nie powinno obchodzic co robi z wlasna kasa...
tak jak nikt nie rozlicza mistrza swiata w CSa za to ze wastuje kase na najlepsze mychy, sluchawki etc. Rozliczajcie Adi Gottiego~ aka benego....ktory kupil chara, kupuje kase na tibi za rl...mocno pomogl w zabiciu Minavanda :DDDD, ale przynajmniej nam boszki oddaje chetnie, cmok dla niego :**
Co do jakichkolwiek umow czy paktow...to wy sie all chyba najaraliscie tego samego ziola co Drazh~ i jakies bajki wam sie wgrywaja...
Co do tego czy DoF nie ma jaj...to jeszcze sie przekonamy nie raz, nie dwa...
nie chodzi o to że nie może ścierpieć jej levelu, chodzi mi o to, że poprzez pieniądze(co jest zakazane w regulaminieB) tworzy taką postać, jest to nie uczciwe w stosunku do innych graczy. Tyle na ten temat.
Ale na dobrą sprawę, w czym Ci to przeszkadza? Pewnie, sam chciałbym mieć kasę na UHy, a nie latać na takim hp, że mnie jakieś low levele z litości U***ą (a to się zdarza ;) ), nie widzę też frajdy w grze opartej o niewyczerpalne zasoby gotówki, ale jeżeli ktoś inny chce się tak bawić i nie wadzi mi jego postępowanie wobec mnie i innych graczy, to niech sobie robi, co chce.
EDIT: lol, napisałem o UHowaniu, a wyraz został zrozumiany opacznie i ocenzurowany- Gimlos, przypominam, że wiadomy wyraz pisze się przez CH, a nie H :)
A wracając do głownego tematu Dof to największa jak do tej pory gildia która widziałem, która ustawia się tak jak jej wiatr zawieje. Boicie się tylko o własną dupe i taka jest prawda. Nie wymagajcie od innych szacunku jak wy innych nie szanujecie, nie dotrzymując słowa i obietnic.
I tu się mylisz, po prostu poza kilkoma zaprzyjaźnionymi osobami spoza gildii, nie mamy ludzi, dla których wartoby nadstawiać karku, bo na wszystkich dotychczasowych sojusznikach się, że tak powiem, niezawodnie zawodziliśmy. Trzymamy się w kupie, ze sprawdzonymi przyjaciółmi i chcemy po prostu móc spokojnie grać- nie wymagaj, żebyśmy dalej ruszali na każdą możliwą krucjatę.
Na marginesie dodam, że DoF brał udział w niemal wszystkich większych wojnach na Azurze, co niejako zaprzecza Twojej teorii o "baniu się o własną dupę"- po prostu dość już mamy nadstawiania jej dla kogoś, kto chwilę później będzie nas w nią próbował kopnąć.
fea_umarth
21-02-2006, 00:09
gdzie ja cos mowilem o jakims sojuszu ,przeczytaj to moze jeszcze raz i potem jeszcze raz
a co do zaatakowania przez swe jako pierwsi to draz robil co mogl zeby wywolac wojne swe naprawde narobili sooro ss na ten temat
Drazharm
21-02-2006, 00:40
tez moglem zrobic mase ssow o wyczynach swe z tego okresu.
nie planowalem wojny wiec po co mialem to robic?
to swe sobie wymyslili, ze zrobia pare screenow i dzieki temu dof bedzie sie trzymal z daleka
:baby:
A to cwaniacy ...
Tylko Chuck mogl to przewidziec :(
Drazharm
21-02-2006, 00:56
pozdrow Poll'Galke ode mnie :]
Cors Ent
21-02-2006, 02:50
All co napisal Pollbull jest prawda.Mianowicie wojna rozpetana byla przez to ze Abu i Cors ublizali Dragoholikusowi.Dalej nie bede wam opowiadal bo to raczej nie powinno juz was obchodzic niech to pozostanie miedzy nami a drazem i Drago.
placze mi sie pamiec ale mimo wszsytko z tego co pamietam to ty rowniez byles na tym zlocie i rowniez ciekawe rzeczy wypisywales i wykrzykiwales - teraz jakos wszyscy maja tendencje do pomijania swoich rol w opisie sytuacji rozpadu wanted - ale to tak tylko ciekawostka
generalnie co do 95% powyzszych tresci to chyba moj komentarz nie jest potrzebny wiec nie bede komentowac
ale 1 mnie ciekawi
ze goscie z jednej strony pisza ze jestem asslicker u swe, ze swe smieja sie niby ze mnie, ze tam popychadlo czy cos jestem, a z drugiej ze to ja wojne zaczolem...
hmm ciekawe jak by to wygladalo - przychodzi popychadlo Cors do Manura i nadaje rozkaz " ma byc wojna z drazem bo ja tak mowie "
kurde takie zero jestem a ta cala wojna to moja sprawka? :(
do tego chciałem dodac uwage
- ilez w tym wszytkim melodramatyzmu :evul:
edit:
http://rapidshare.de/files/13219197/asdasdasd.rec.html
moj filmik z walki na gs bridge jak ktos zainteresowany
fea_umarth
21-02-2006, 04:52
ja cie oszukalem ,zrobilem w bambuko? co to koncik zlamanych serc?
wyciagnalismy cie z wojny(szwedzi byli wkur***ni i powiedzieli ze nie ma mozliwosci ze ty mina i falzer jestescie free bo se tak wymyslilismy)
na spotkaniu z nimi po tym jak ubiles tego sorca powiedzialem ze jak cie ubija to bedzie wojna
rozwalajac dof i zrobilismy z siebie walow bo raczej jakby ludzie mieli wybor
to zostaliby w dof a w oldschoolowym teamie wanrted to znow mielibysmy powtorke z rozrywki
a co do trzymania sie z dala od wojny to jak dof i wanted robi massloga w tym samym czasie to nie trzeba geniusza ze sie dogadalismy i swe wczesniej czy pozniej zaczeli by nas klepac
zreszta dzien przed ta akcja z adim kan napisal do mnie ile chcemy kasy za TT jak myslisz ,ze jaka dostal odpowiedz
a co do akcji z adim to za takie bluzgi zabilbys go bez ogladania sie na wojne
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 10:30
Fea nie rob sie teraz taki obronca ucisnionych Szwedow ze to niby Draz zaczal ,jeszcze jak Zescie nie postanowili ze Draz jest znow cacy ty i Mex pierwszy darles sie ze chcesz nowej wojny ze Szwedami bo za duzo sobie pozwalaja a tu teraz bedziesz z jakimis pretensjami do Draza wyjezdzal ze to on zaczal.Jestescie nie konsekwentni w swoich dzialaniach wy jako Dof bo jak mozna odebrac powstanie ponownie gildii Wanted jako oczywista prowokacje dla Szwedow i wy zescie o tym dobrze wiedzieli a teraz glupa palicie.Powiedzieliscie A wywalajac wszystkich z Dofu to badzie lojalni i powiedzcie B.
:p
Gdyby nie nasza niekonsekwencja to Drazholudki nadal by kisily pale w pz
Drazharm
21-02-2006, 10:56
:p
Gdyby nie nasza niekonsekwencja to Drazholudki nadal by kisily pale w pz
gdyby nie pare osob z Wanted to DoFu juz dawno by nie bylo. pollbull tego nie wie bo wtedy jeszcze chara nie mial na Azurze. chlopaki dofowe sa w porzadku ale jesli o pvp to maja duze braki
Fea nie rob sie teraz taki obronca ucisnionych Szwedow ze to niby Draz zaczal ,jeszcze jak Zescie nie postanowili ze Draz jest znow cacy ty i Mex pierwszy darles sie ze chcesz nowej wojny ze Szwedami bo za duzo sobie pozwalaja a tu teraz bedziesz z jakimis pretensjami do Draza wyjezdzal ze to on zaczal.Jestescie nie konsekwentni w swoich dzialaniach wy jako Dof bo jak mozna odebrac powstanie ponownie gildii Wanted jako oczywista prowokacje dla Szwedow i wy zescie o tym dobrze wiedzieli a teraz glupa palicie.Powiedzieliscie A wywalajac wszystkich z Dofu to badzie lojalni i powiedzcie B.
LoL moze i chcialem wojny ale z ludzmi poroju Hawka Matacy Rulabima i jak widac DoF z nimi prowadzi wojne, i nie ******* glupot, ze jestesmy nielojalni bo przyjelismy was do DoF a potem od tak wywalili. Bo byla na samym poczatku umowa, ze bierzemy was aby ochronic przed swe a jak sie all uspokoi to powrocimy do mniej wiecej starego teamu, a wy teraz takie zale robicie i odplacacie sie pieknym za nadobne, moglismy nikogo nie wziasc do DoF to by polowa z was padla a druga przesiedziala ten caly okres w pz.
Zreszta wiekszosc osob weszla do DoF tylko po to aby uchronic swoj tylek tak jak Yawi, ktorego pierwsze slowa na kanale DoFu byly mniej wiecej takie "boze ale w tym dof sa nooby gdyby nie to ze swe chca mnie zabic nie przyszedlbym tu"
Pzykro mi patrzec co niekotrzy wypisuja, a nie maja zielonego pojecia co sie dzieje.
Nie po to cale Wanted wyciagalismy z wojny i negocjowalismy ze swe o pokuj. Ci co nie cheili pokoju z Wanted zrobili nowa gildie TT a reszta ulegla naszym warunkom i jak widac mamy wojne z TT wiec nie mowcie .ze nie robimy nic bo tak nie jest.
Poki bylo wmiare spokojnie to DoF byl dla ludzi cacy, wszyscy byli za Dofem itp, a teraz cos sie zaczyna dziac, niektorym niepodobaja sie decyzje Dofu i co?? Robia to co najlatwiej czyli proboja zgnoic DoF, mowia jaki to Dof zly itp, a to wlasnie dzieki Dofowi duzo ludzi moglo grac wmiare spokojnie na azurze, no ale wiadomo , przeciez najlatwiej jest czlowiekowi krytykowac innych..
Dzieki broda.
Drazhu tak jak bez wanted nie bylo by DoFu tak bez Dofu nie bylo by nawet SF.
I wiem o tym dobrze bo chara mialem duzo wczesniej zanim sie wojna zaczela z pozniejsza Divi~. Ale to ze bez siebie nie mamy przyszlosci to juz chyba ustalilismy. Jak narazie to znowu robisz chore akcje z grozbami do Raula~, Onllego chcesz do wanted...i wyzywasz Sandre od szmat bo wbila pierwsza 150.
Znizasz sie do poziomu tych glabow co trzymasz w wanted z koniecznosci istnienia (mam na mysli tylko paru...bez urazy), rob tak dalej...
Drazharm
21-02-2006, 11:54
nie nazwalem jej szmata - zadnej kobiecie czy dziewczynce bym tego nie powiedzial w twarz, a to co zordan ode mnie uslyszal w prywatnej rozmowie to powinien zachowac dla siebie.
`tych glabow` co trzymam w Wanted wzialem do siebie bo ich wywaliliscie z DoF na zbity pysk.
I wlasnie nie o nich mowie... bo ci glabowie nigdy w DoF nie byli...
Czy powiedziales jej to w twarz czy zordanowi... co to za roznica... ?...lekko zalosne.
Zadnej bys tego nie powiedzial ...? A Flo~ na hydrach pamietasz ?
Drazharm
21-02-2006, 12:13
LoL moze i chcialem wojny ale z ludzmi poroju Hawka Matacy Rulabima i jak widac DoF z nimi prowadzi wojne, i nie ******* glupot, ze jestesmy nielojalni bo przyjelismy was do DoF a potem od tak wywalili. Bo byla na samym poczatku umowa, ze bierzemy was aby ochronic przed swe a jak sie all uspokoi to powrocimy do mniej wiecej starego teamu, a wy teraz takie zale robicie i odplacacie sie pieknym za nadobne, moglismy nikogo nie wziasc do DoF to by polowa z was padla a druga przesiedziala ten caly okres w pz.
Zreszta wiekszosc osob weszla do DoF tylko po to aby uchronic swoj tylek tak jak Yawi, ktorego pierwsze slowa na kanale DoFu byly mniej wiecej takie "boze ale w tym dof sa nooby gdyby nie to ze swe chca mnie zabic nie przyszedlbym tu"
Pzykro mi patrzec co niekotrzy wypisuja, a nie maja zielonego pojecia co sie dzieje.
Nie po to cale Wanted wyciagalismy z wojny i negocjowalismy ze swe o pokuj. Ci co nie cheili pokoju z Wanted zrobili nowa gildie TT a reszta ulegla naszym warunkom i jak widac mamy wojne z TT wiec nie mowcie .ze nie robimy nic bo tak nie jest.
sorki szefie ale na ZADNEJ bitwie w historii Azury cie nie widzialem. teoretykow nam nie brakuje
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 13:04
Mex nie osmiszaj sie.Codziennie na gch Dofu zes biadolil ze tak dalej byc nie moze ze co chwila ci kumplka bija albo pa na nim robia wiec nie gadaj glupot, ty podburzales caly czas i mowiles zeby zaczac juz bic szwedow bo tak dalej byc nie moze.Nie opowiadaj teraz glupot ze chodzilo tylko o tych z obecnego TT.Teraz wszyscy wlascznie z Pollim gadacie ze wy chcecie spokoju a jak zescie znowu pokochali Draza to kazdy sie cieszyl ze znowu wojna ze Szweadmi bedzie ze wroca stare czasy wiec nie zaprzeczajcie temu.Po co Vorn zabil jakiegos Szweda i podniecony biegl do Ab i wolal cala gildie zeby go teraz bronila jak Szwedzi beda chcieli sie zemscic, i krzyczal ze nowa wojna skoro caly Dof jest niby taki spokojny.Niemowiac juz o tym jak sie podniecaliscie ze teraz wanted znowu z wami i czas za Szwedow sie wziasc czekaliscie trylko na pretekst tylko potem Jameha zlamil i z Pollem dostal focha i wymyslili sobie ze lepiej wywalic wszystkich z Dof sprowokowac szwedow niech uderza w wanted i umyc rece niech Draz zrobi znowu porzadek a my bedziemy sobie grali w najlepsze.Tylko Draz i nie taki glupi dogadal sie z TT bo po co sie bic na 2 fronty lepiej najpierw jednych a potem za drugich sie zabrac no i to Dofowi nie pasuje bo zostali z TT sami.Wiec chlopcy albo dolaczcie do wojny z Vision albo nie marudzcie ze draz wam TT zostawil na glowie.
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 13:10
A co do tego Mex ze tylko TT jest takie niedobre to kolejna bzdura wszyscy Szwedzi robili co chcieli jednym slowem burdel na serwie nie tylko ci z TT obecnego ale wszyscy nie wylaczajac z tego waszego ulubienca Manura nawet ludzi tacy spokojni kiedys jak Xajaki czy Vyldar czy nawet Buddah jak zobaczyli ze moga wam wejsc na glowe to robili co chcieli nawet wiedzac ze niektorzy sa waszymi znajomymi to na zlosc robili im pa badz ubijali dla zabawy.To byla jedna wielka kompromitacjA NIBY DZIEKI WAM ZACZELI ZNOWU GRAC ALE WYGLADALO TO ZUPELNIE INACZEJ bo jak wy ubiliscie jakiegos znajomka od jakiegos szweda nawet takiego z 30lvl to musieliscie sie gesto tlumaczyc potem a oni bili na waszych oczach kogo tylko chcieli dla zabawy i wy zescie to tolerowali wiec to byla jedna wielka kpina ten sojusz.
Mex nie osmiszaj sie.Codziennie na gch Dofu zes biadolil ze tak dalej byc nie moze ze co chwila ci kumplka bija albo pa na nim robia wiec nie gadaj glupot, ty podburzales caly czas i mowiles zeby zaczac juz bic szwedow bo tak dalej byc nie moze.Nie opowiadaj teraz glupot ze chodzilo tylko o tych z obecnego TT.Teraz wszyscy wlascznie z Pollim gadacie ze wy chcecie spokoju a jak zescie znowu pokochali Draza to kazdy sie cieszyl ze znowu wojna ze Szweadmi bedzie ze wroca stare czasy wiec nie zaprzeczajcie temu.Po co Vorn zabil jakiegos Szweda i podniecony biegl do Ab i wolal cala gildie zeby go teraz bronila jak Szwedzi beda chcieli sie zemscic, i krzyczal ze nowa wojna skoro caly Dof jest niby taki spokojny.Niemowiac juz o tym jak sie podniecaliscie ze teraz wanted znowu z wami i czas za Szwedow sie wziasc czekaliscie trylko na pretekst tylko potem Jameha zlamil i z Pollem dostal focha i wymyslili sobie ze lepiej wywalic wszystkich z Dof sprowokowac szwedow niech uderza w wanted i umyc rece niech Draz zrobi znowu porzadek a my bedziemy sobie grali w najlepsze.Tylko Draz i nie taki glupi dogadal sie z TT bo po co sie bic na 2 fronty lepiej najpierw jednych a potem za drugich sie zabrac no i to Dofowi nie pasuje bo zostali z TT sami.Wiec chlopcy albo dolaczcie do wojny z Vision albo nie marudzcie ze draz wam TT zostawil na glowie.
A to dobre :D
Po 1. to nie wiem dlaczego piszesz z nooba jakiegos...moze bys sie ujawnil cwaniaczku ;]
Po 2. Kto sie wojna podniecal ? te posty robione na Forum DoF czy Membersi chca byc w wojnie czy nie (gdzie wyszlo ze nie) to robione dla picu czy jak ?
Po 3. "wywalenie" ludzi z DoF po zakonczeniu wojny, sluzylo tylko i wylacznie stworzeniu gildii jak kiedys z tymi ludzmi z ktorymi chcemy sie bawic, a ci ktorzy chcieli dojsc do wanted wkoncu mieli okazje, i chwala im za to.
Po 4. To chcialbym przeprosic wszystkich z wanted ze potraktowalismy tak niegrzecznie pana Benego i sciagnelismy z niego boszki, jest nam wszystkim bardzo przykro i teraz kiedy zostalismy sami z TT i nie mozemy wychodzic z depo jest nam strasznie glupio, ale mamy nadzieje ze przyjda i lepsze dni...no nic jakos to bedzie :(
Pozdro :)
Cors Ent
21-02-2006, 13:44
[...] nawet ludzi tacy spokojni kiedys jak Xajaki czy Vyldar czy nawet Buddah jak zobaczyli ze moga wam wejsc na glowe to robili co chcieli nawet wiedzac ze niektorzy sa waszymi znajomymi to na zlosc robili im pa badz ubijali dla zabawy.[...]
free bohy jak dasz 1 przyklad PA w wykonaniu jimmiego albo pashy
sorki szefie ale na ZADNEJ bitwie w historii Azury cie nie widzialem. teoretykow nam nie brakuje
Co ma piernik do wiatraka?
Nie uczestniczylem bo bym sie zlozyl wczensiej niz bym sie spodziewal ale wypowiadac sie to co mysle to moge.
@Najwyzsza prawda
Bylo tak jak mowisz, ze robili to co chca ale jak DoF postawil ultimatum wojna z Vision albo pokuj na Azurze to widzisz do czego doszlo zdecydowana wiekszosc ze swe byla za pokojem nie liczac jednostek, a jak juz w taki sposob wojna zostala sprowokowana to nie moja sprawa.
Wiadomo nerwy kazdego ponosily i ktos mogl mowic cos w nerwach. Mowisz ze oni bili kogo chieli, a my musielismy sie tlumaczyc jak kogos tam zabilsmy, fakt faktem ale nie bedziemy sie znizac do ich poziomu jaki prezentowali tamtego czasu. Oni kogos tam zabili musimy sie zemscic, zabijmy kogos! ... zalosne
Wiec chlopcy albo dolaczcie do wojny z Vision albo nie marudzcie ze draz wam TT zostawil na glowie.
Nikt nie marudzi, ze zostalismy sami jakbys chcial wiedziec wiec uswiadom to sobie. Bez powodu nikt nie ma zamiaru bic Vision. Zreszta wyglada to teraz tak "podac dlon a weznie cala reke"
A i chcialbym zebys pokazal twarz, lubie wiedziec z kim dyskutuje.
A co do tego Mex ze tylko TT jest takie niedobre to kolejna bzdura wszyscy Szwedzi robili co chcieli jednym slowem burdel na serwie nie tylko ci z TT obecnego ale wszyscy nie wylaczajac z tego waszego ulubienca Manura nawet ludzi tacy spokojni kiedys jak Xajaki czy Vyldar czy nawet Buddah jak zobaczyli ze moga wam wejsc na glowe to robili co chcieli nawet wiedzac ze niektorzy sa waszymi znajomymi to na zlosc robili im pa badz ubijali dla zabawy.To byla jedna wielka kompromitacjA NIBY DZIEKI WAM ZACZELI ZNOWU GRAC ALE WYGLADALO TO ZUPELNIE INACZEJ bo jak wy ubiliscie jakiegos znajomka od jakiegos szweda nawet takiego z 30lvl to musieliscie sie gesto tlumaczyc potem a oni bili na waszych oczach kogo tylko chcieli dla zabawy i wy zescie to tolerowali wiec to byla jedna wielka kpina ten sojusz.
O kurde serio bym chcial poznac Name tego bylego membera DoF, bo to swietny bajkopisarzyna :D
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 14:48
Nazywaj sobie mnie Poll jak tam chcesz wiem jak bylo wiec teraz nie pozostaje ci nic innego tylko nazywac mnie bajkopisarzem.Moge ci przypomniec jeden fakt jak Manur ubil Lady-Elle z nooba wszyscy wiedzieli dobrze ze to Manur ale jakos nikt mu nawet uwagi nie zwrocil.
A co do Corsa to czlowieku albo jestes glupi albo zaklamany probujac mi wmowic ze ci delikwenci nigdy pa nie robili pewnie ze ci nie podam przykladu bo nie zapisuje daty ani godziny co kto robil danego dnia w przeciwienstwie do niektorych.Ale mowiac ze nie latali po kopalniach w kazoo z ich ulubionymi slowami pay armor or die wystawiasz sobie cenzurke naiwnosci.Co do mojego nicku nie widze sensu podawac go bo to nie jest meritum sprawy.
Nazywaj sobie mnie Poll jak tam chcesz wiem jak bylo wiec teraz nie pozostaje ci nic innego tylko nazywac mnie bajkopisarzem.Moge ci przypomniec jeden fakt jak Manur ubil Lady-Elle z nooba wszyscy wiedzieli dobrze ze to Manur ale jakos nikt mu nawet uwagi nie zwrocil.
A co do Corsa to czlowieku albo jestes glupi albo zaklamany probujac mi wmowic ze ci delikwenci nigdy pa nie robili pewnie ze ci nie podam przykladu bo nie zapisuje daty ani godziny co kto robil danego dnia w przeciwienstwie do niektorych.Ale mowiac ze nie latali po kopalniach w kazoo z ich ulubionymi slowami pay armor or die wystawiasz sobie cenzurke naiwnosci.Co do mojego nicku nie widze sensu podawac go bo to nie jest meritum sprawy.
@Najwyzsza Gowno prawda
Jak jimmy zrobil jakies PA i to jeszcze na kims od nas, na zlosc to ja nie gram w tibie....a ty lamusie skoncz wkocu opowiadac takie glupoty bo juz sie zygac chce, nie masz nawet kszty odwagi zeby sie ujawnic.... co za lama szkoda slow.
zeus1985
21-02-2006, 15:46
No co ty nie powiesz... I nie Yawi tylko Yavi~ jak coś.
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 15:54
Od dawna wiadomo ze jak komus zaczyna brakowac slow to zaczyna zachowywac sie prostacko i rzuca epitetami i ty Poll nie jestes wyjatkiem.Mowiac ze Manur nie zabil Lady-Elle czysto dla sportu jak expila na larvach to po prostu mowisz bzdury.Co do twojej poprzedniej wypowiedzi ze wszyscy na forum Dofu wypowiedzieli sie przeciwko wojnie ponownie gadasz glupoty albo czytac nie potrafisz.Wszyscy byli za wojna wczesniej badz pozniej fakt duzo osob chcialo odwlec ta wojne zeby podexpic i zebrac pieniadze ale wszyscy byli za.Jedyna osobom ktora byla przeciwko wojnie byl Franc Mauer ktory na gch powiedzial ze sie nie bedzie bil to ty Vorn i Przemo zescie o maly wlos go z gildii nie wyrzucili wyzywajac go przy tym od frajerow i tchorzy wiec nie bredz tutaj farmazonow bo coraz bardziej przypominasz Corsa w tym co mowisz i robisz.Jak mam odebrac to ze Vorn swiadomie ubil brata z reala od Ambellyn po czym z cala gildia stal w Ab w Hg i czekali na Szwedow.Fea od razu wyrazil swoje zdanie co do wojny ze chce jej jak najszybciej,Reve rowniez dal do zrozumienia o co mu chodzi atakujac Szwedow z Vision>Po tym wyczynie Szwedzi rzadali na forum Azury wydalenia go z DOfu wiec to co mowisz to jest jeden wielki farmazon do tego cisnienia nie trzymasz i zaczynasz obrazac.Poprostu wychodzi z ciebie prostak.
Od dawna wiadomo ze jak komus zaczyna brakowac slow to zaczyna zachowywac sie prostacko i rzuca epitetami i ty Poll nie jestes wyjatkiem.Mowiac ze Manur nie zabil Lady-Elle czysto dla sportu jak expila na larvach to po prostu mowisz bzdury.Co do twojej poprzedniej wypowiedzi ze wszyscy na forum Dofu wypowiedzieli sie przeciwko wojnie ponownie gadasz glupoty albo czytac nie potrafisz.Wszyscy byli za wojna wczesniej badz pozniej fakt duzo osob chcialo odwlec ta wojne zeby podexpic i zebrac pieniadze ale wszyscy byli za.Jedyna osobom ktora byla przeciwko wojnie byl Franc Mauer ktory na gch powiedzial ze sie nie bedzie bil to ty Vorn i Przemo zescie o maly wlos go z gildii nie wyrzucili wyzywajac go przy tym od frajerow i tchorzy wiec nie bredz tutaj farmazonow bo coraz bardziej przypominasz Corsa w tym co mowisz i robisz.Jak mam odebrac to ze Vorn swiadomie ubil brata z reala od Ambellyn po czym z cala gildia stal w Ab w Hg i czekali na Szwedow.Fea od razu wyrazil swoje zdanie co do wojny ze chce jej jak najszybciej,Reve rowniez dal do zrozumienia o co mu chodzi atakujac Szwedow z Vision>Po tym wyczynie Szwedzi rzadali na forum Azury wydalenia go z DOfu wiec to co mowisz to jest jeden wielki farmazon do tego cisnienia nie trzymasz i zaczynasz obrazac.Poprostu wychodzi z ciebie prostak.
Lol co ty wogole pird***wiekszosc byla za tym zeby nie robic z siebie pawianow i nie odwracac sie nagle od Swe~ przeskakujac na drugi biegun...
Co do franca to nie zostal sponiewierany przez to ze nie chcial sie bic ze swe...tylko ze wogole jak DoF musi walczyc to on to olewa...a nie tak malo DoFowi zawdziecza...(nauka czytania ze zrozumieniem?)
Next...vorn nie zabil specjalnie brata amb czy nitrosa...tylko ten gosc kogos tam zabil dlatego padl...wiec to nie byla zadna prowokacja i nawolywanie do wojny lol, tylko kara z mozliwymmi skutkami... ( next lekcja czytania ?)
next 2 Reve~ zaatakowal Vision bo mu przyjaciolke z rl zabili...(next przeinaczenie ?).....
Wiec kto tu jakies farmazony serwuje ?
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 16:17
Aha przepraszam zapomnialem ze wiekszosc to ty Przemo i JAmeha czyli nadludzie ktorzy maja monopol na prawde.Widzisz nawet nie wiesz ze MAnur ci membera ubil taki dobry kolega to popytaj wszyscy o tym wiedza, tylko nie ty no ale coz ty masz zawsze rtacje wiec to pewnie sobie wymyslilem.
No co ty nie powiesz... I nie Yawi tylko Yavi~ jak coś.
Ok Yavi. Wiem, ze prawda kuje w oczy ale tak jest zreszta nie jedna osoba Ci przypomni co byla wtedy online.
zeus1985
21-02-2006, 16:27
Ok Yavi. Wiem, ze prawda kuje w oczy ale tak jest zreszta nie jedna osoba Ci przypomni co byla wtedy online.
Wiem co powiedziałem i nikt mi nie musi przypominać.
@Poll~
Wypraszam sobie takie komunikaty na Ventrilo
"witajcie na ventrilo
I zachowywac sie, bo kaze wam gadac z Yavimava...."
Aha przepraszam zapomnialem ze wiekszosc to ty Przemo i JAmeha czyli nadludzie ktorzy maja monopol na prawde.Widzisz nawet nie wiesz ze MAnur ci membera ubil taki dobry kolega to popytaj wszyscy o tym wiedza, tylko nie ty no ale coz ty masz zawsze rtacje wiec to pewnie sobie wymyslilem. Plx, gdzie ty widzisz ze Poll temu zaprzecza?
Co do reszty twoich postow, to scharakteryzowalbym je krotko - wiesz ze dzwoni, ale nie wiesz w ktorym kosciele.
Wiem co powiedziałem i nikt mi nie musi przypominać.
@Poll~
Wypraszam sobie takie komunikaty na Ventrilo
Racja, za straszne.
A wypraszac to ty sobie mozesz :) ciesz sie ze bana nie dostales :)
Aha przepraszam zapomnialem ze wiekszosc to ty Przemo i JAmeha czyli nadludzie ktorzy maja monopol na prawde.Widzisz nawet nie wiesz ze MAnur ci membera ubil taki dobry kolega to popytaj wszyscy o tym wiedza, tylko nie ty no ale coz ty masz zawsze rtacje wiec to pewnie sobie wymyslilem.
Kazdy wie, ze tak bylo ale DoF woli negocjowac a nie odrazu War.
I wiekszod DoF byla przeciwko nowej wojnie wiec siedz cicho bo malo wiesz a duzo pieprzysz.
zeus1985
21-02-2006, 17:02
Racja, za straszne.
A wypraszac to ty sobie mozesz :) ciesz sie ze bana nie dostales :)
Bana? A niby za co?
Bana? A niby za co?
Za wyjatkowo niski poziom inteligencji...
Najwyzsza prawda
21-02-2006, 17:16
Sprostowanie nie pieprze tylko pisze ,swoja droga tak to jest ze zawsze wyjdzie z czlowieka prostactwo jak brakuje argumentow.Na tym koncze rozmowe z wami najlepszymi graczami wiedzacymi zawsze wszystko najlepiej i nie dopuszczajacymi do siebie opini innych jest jedna prawda i to wasza prawda.Swoja droga Poll znam osobe ktora gada wieksze glupoty od Yaviego I Reb~ jest to LAdy-Elle badz obiektywny jak juz kogos oceniasz.
Drazharm
21-02-2006, 17:17
free bohy jak dasz 1 przyklad PA w wykonaniu jimmiego albo pashy
http://photobucket.com/albums/b322/adigotti/tibia/?action=view¤t=Pa-vyldar.jpg
Sprostowanie nie pieprze tylko pisze ,swoja droga tak to jest ze zawsze wyjdzie z czlowieka prostactwo jak brakuje argumentow.Na tym koncze rozmowe z wami najlepszymi graczami wiedzacymi zawsze wszystko najlepiej i nie dopuszczajacymi do siebie opini innych jest jedna prawda i to wasza prawda.Swoja droga Poll znam osobe ktora gada wieksze glupoty od Yaviego I Reb~ jest to LAdy-Elle badz obiektywny jak juz kogos oceniasz.
Sorry nie uwazam tak...mala jest calkiem spoko.
fea_umarth
21-02-2006, 17:52
ten pk char zaraz potem padl i zreszta mial wtedy wiekszy lvl niz lady
a codo pa to i wzrod polakow znalazloby sie paru mocno utalentowanych w tym kierunku
a na koniec wez sie przedstaw przeciz jestes w gildii mocniejszej od dof
placze mi sie pamiec ale mimo wszsytko z tego co pamietam to ty rowniez byles na tym zlocie i rowniez ciekawe rzeczy wypisywales i wykrzykiwales - teraz jakos wszyscy maja tendencje do pomijania swoich rol w opisie sytuacji rozpadu wanted - ale to tak tylko ciekawostka
generalnie co do 95% powyzszych tresci to chyba moj komentarz nie jest potrzebny wiec nie bede komentowac
ale 1 mnie ciekawi
ze goscie z jednej strony pisza ze jestem asslicker u swe, ze swe smieja sie niby ze mnie, ze tam popychadlo czy cos jestem, a z drugiej ze to ja wojne zaczolem...
hmm ciekawe jak by to wygladalo - przychodzi popychadlo Cors do Manura i nadaje rozkaz " ma byc wojna z drazem bo ja tak mowie "
kurde takie zero jestem a ta cala wojna to moja sprawka? :(
do tego chciałem dodac uwage
- ilez w tym wszytkim melodramatyzmu :evul:
edit:
http://rapidshare.de/files/13219197/asdasdasd.rec.html
moj filmik z walki na gs bridge jak ktos zainteresowany
Powiem jedno do twojej wypowiedzi Cors-wiecej z toba nie pije bo ty jak pijesz to all nie pamietasz-c ty pie......z.Ani razu nie wyzwalem wtedy Drago..n/c stary serio ostatni raz zemna piles....
Pozdro Adach
Phi gadala glupoty i kazdy chce z nia gadac? zreszta jak Polli wspomnial Paula jest wporzo i nigdy czlowiek z nia sie nie moze nudzic :)
zeus1985
21-02-2006, 20:40
Za wyjatkowo niski poziom inteligencji...
Gdyby za to rozdawali nagrody Nobla, to co roku byś 1dną zdobywał...
Nosso Mc'Furry
21-02-2006, 21:19
Tak masz racje!
Chciałbym być taki męski jak ludzie z Wanted i walczyć o wolną AZURE!
Człowieku popatrz co ty w ogóle wypisujesz. Możemy cię dołączyć do społeczności tego tematu która nie wie co się dzieje, nie wie o co chodzi w wojnie, a się wypowiada.
Nie Poll był jedyny, ja też nie chce z nimi wojny, i co teraz? JESTEM HUNTED?!
podjela meska decyzje odchodzac z dof i dolaczyla do wantedTRZYMAJCIE MNIE BO NIE WYTRZYMAM! Liderzy DoF sami zrobili czystki w gildi, a Ci co zostali bez gildi mieli wybór, albo Wanted albo zrobią gildie która będzie neurtralna w wojnie.
Kolejnym glupstwem byly fochy Jamehy i Polla ktorzy ubzdurali sobie ze Dof to jakas elitarna gildia i oni sa kumplami grali razem i wogole takie srutututu i trzeba wywalic wszystkich z dof zostawic tylko starych czlonkow.Pomysl byl taki ze wszyscy pojda do wanted a starzy gracze zostana w dof ale ze jest to alliance, mialo byc tak ze jak ktos ruszy wanted dof sie przylaczy i co i nic wojna wybuchla bo musiala byla to oczywista prowokacja dla szwedow.Dof jak to dof oczywiscie ma wszystko gdzies tylko nie wiem czy zdaja sobie chlopcy sprawe z tego ze wywalajac czlonkow "nowych" z dof i wlaczyli ich w wojne ktorej nie chcieli bo szli do dofu zeby byc wlasnie neutralni.Zraz ktos powie bylo nie isc do wanted ale kazdy dobrze wie chyba ze jest naiwny ze nie pojscie do wanted rownalo sie z siedzeniem w pz bo szwedzi nie patrza na nic bija wszystko i wszystkich.Wiec jakl to sie ma do slowa lojalnosc ktore tak bardzo lubia ludzie z dofu.Zostawiliscie pare osob na lodzie i tyle.Fea placze tutaj ze ktos ich wladowal w wojne z TT i bardzo dobrze bo jak wy tylkow nie chcecie ruszyc i pomoc z Vision to czemu wanted ma wam pomagac w wojnie z tt.
Po czystkach w DoFie zaproponowano byłym członkom żeby zrobili nową gildie która bedzie allied z DoF i neurtralna w wojnie. Nie wiesz nie wypowiadaj się bo juz mamy w full takich noobów którzy "wszystko wiedzą" zrobiłeś sobie użytkowanika ze śmieszną nazwą i myslisz że jestes fajny?
Dalej nie chce mi się czytać forum, pozdrawiam!
a ta neutralność bez znajomości i tak g....o warta...
Drazharm
21-02-2006, 22:16
Wiwat Pollbull - lider i zalozyciel DOFu!!!
~czeka na Hega~
Wiwat Pollbull - lider i zalozyciel DOFu!!!
~czeka na Hega~
Napewno sie ucieszy widzac savy z rozmow z sandra i zordanem...
Aha przepraszam zapomnialem ze wiekszosc to ty Przemo i JAmeha czyli nadludzie ktorzy maja monopol na prawde.
Nie mają monopolu na prawdę, ale mają pełne zaufanie ludzi od nas i jeśli zapadają jakieś decyzje, to możemy (my, tzn. DoF) być pewni, że są to kroki podejmowane przez osoby DOJRZAŁE, MYŚLĄCE, mające na względzie dobro gildii, oraz tych, których nazywamy przyjaciółmi i najlepiej znające panującą na Azurze w danej chwili sytuację.
Gdybyś zebrał do kupy paczkę sprawdzonych przyjaciół i grał z nimi wspólnie przez taki okres, jak Defendersi, to wiedziałbyś o czym mówię.
Cors Ent
22-02-2006, 00:17
-kasacja-
objecałem sobie kiedys ze nie bede zle pisał o dof i dlatego skasuje.
mimo ze caly post zakrawal na male wypracowanie - kasuje w calosci.
moze jeszcze kiedys to napsize - ale chyba jeszcze nie teraz
dosc dlugo dzis przy piwkach o tym wszystkim z kanem gadałem
zarówno o zagrywkach dof w tibia jak i jego memberow (ave pollbull) w real
i generalnie chyba niech to zostanie w naszych głowach-
całosci napisac i tak by nie szło, a zdanie osób ktorych draz nawał "teorytykami" -co mało widzieli i słyszeli ale duzo lubia mówic i spekulowac mało mnie interesuje [ notabene chyba 1 razy od bardzo dawna zgadam sie z drazem ]
Drazharm
22-02-2006, 02:05
ja tylko nie rozumiem dlaczego Wanted nie walczy z TT
:swe: :kat: :]
Meldon Rourqe
Feb 22 2006, 01:23:44 CET Killed at Level 67 by Vorn Rochon
and by Drazharm
Mataca
Feb 22 2006, 01:24:21 CET Killed at Level 115 by Drazharm
and by Vorn Rochon
Rulabim
Feb 22 2006, 01:24:32 CET Killed at Level 89 by Pollbull
and by Drazharm
Gz chlopaki ladny hatrick Drazharm
i Fea ladnie zablokowal im jedyna droge ucieczki :D
tylko szkoda ze ja nie zdazylem :( ****a
Nosso Mc'Furry
22-02-2006, 10:37
:D
Ma ktoś może jakiś film z tej rzeźi niewiniątek, obejżał bym sobie :D
xD Hail DOF :*
:D
Ma ktoś może jakiś film z tej bitewki, obejżał bym sobie :D
To nie byla bitewka ...to byla rzez niewiniatek...
Drazharm
22-02-2006, 12:39
raczej sad ostateczny
zeus1985
22-02-2006, 12:51
8o
aahuhUAHUhauHAUHuahuHAUHuahU o kurde ale sie rozruszalo towarzystwo...ale niestety takiego steku bzdetow dawno nie widzialem nawet u Meldona~ :D
Zeus~ jak to juz fea~ powiedzial tylko Chuck moze cie zrozumiec... n/c
Najpierw placze ze cie swe ganiaja i grac dziecko nie moze...to go DoF przygarnol chociaz nikt przyglupich textow zniesc nie mogl...
Oto comment jaki sie wyswietla przy wejsciu na server ventrilo DoFu i Wanted ...
"yo zenkowie, Welcome to Wanted and Defenders of Fangorn Ventrilo server., Na kanalach Wanted i Defenders of Fangorn nie gadamy glupot jak Yavimava i Rebirth Gotenik maja w zwyczaju. Do tego celu won na `Chat`."
Mala historia Yavimavy to - "za czasow pierwszego wanted chociaz zostal invitniety dzieki temu ze mial lvl ...po krotkim czasie zostal wywalony (za noobostwo), chlopak do bicia przez swe, przygarniety przez DoF, okradziony na 80k przez Drazha i scigany o next 400k (Dinopo~ case)...leci do Wanted i struga sam nie wiem kogo.... :D Fenomen !
Co do sandry to jest to przemila osoba ktorej nie jeden z nas duzo zawdziecza...np. pacce...nikogo nie powinno obchodzic co robi z wlasna kasa...
tak jak nikt nie rozlicza mistrza swiata w CSa za to ze wastuje kase na najlepsze mychy, sluchawki etc. Rozliczajcie Adi Gottiego~ aka benego....ktory kupil chara, kupuje kase na tibi za rl...mocno pomogl w zabiciu Minavanda :DDDD, ale przynajmniej nam boszki oddaje chetnie, cmok dla niego :**
Co do jakichkolwiek umow czy paktow...to wy sie all chyba najaraliscie tego samego ziola co Drazh~ i jakies bajki wam sie wgrywaja...
Co do tego czy DoF nie ma jaj...to jeszcze sie przekonamy nie raz, nie dwa...
Lepiej uważaj byczku jak tańczysz, bo Poll'Galka Cie dopadne :)
To, kto i kiedy mi za***ał kase i kto chce 400k to już chyba nie twoja broszka.
Nie wiesz też kiedy wstąpiłem w szerego Wanted więc stul pysk bo c***a wiesz, a jak c***a wiesz to sie nie udzielaj.
Nosso Mc'Furry
22-02-2006, 13:13
Zeus uspokój zwłoki.
Uspokój się troche, nie widziałem żeby ktoś odnosił się od nas do Ciebie w taki sposób.
I przestań z tym Poll'Galka bo to sie robi żałosne -.-
Lepiej uważaj byczku jak tańczysz, bo Poll'Galka Cie dopadne :)
To, kto i kiedy mi za***ał kase i kto chce 400k to już chyba nie twoja broszka.
Nie wiesz też kiedy wstąpiłem w szerego Wanted więc stul pysk bo c***a wiesz, a jak c***a wiesz to sie nie udzielaj.
Woho widze mr. Zeus sie poddenerwowal....co jest moj drogi prawda tak boli ?
Nie mozesz przezyc ze kazdy cie dyma a ty sie nastepnym nastawiasz ? :D
Tak sie sklada ze wiem duzo wiecej od ciebie bo zawsze byles i bedziesz tylko noobem...z ktorym nikt sie nie liczy.
A Poll'Galka mnie bawi jak malo co...bo ta galka ci jeszcze nie raz w ustach przemiesza :D
Zdrowko :*
Gratz, panowie!
Pamiętam czasy, kiedy Vorn razem z naszym wspólnym znajomym, jeszcze na Isarze zajmował się głównie wygłupami pod depo, a teraz proszę, jaki killer! :)
13:21 Vorn Rochon: to taki chodzacy mw ktorego trzeba leczyc :P <-- rox
Hehe noc wypasik, martini, Csik, kilka fragow na tibi, gadki z przyjaciolmi, i audycja z biathlonu ...
Oby wiecej ^^
Polli, jeszcze sobie level zmień na aktualny ;)
zeus1985
22-02-2006, 14:04
Woho widze mr. Zeus sie poddenerwowal....co jest moj drogi prawda tak boli ?
Nie mozesz przezyc ze kazdy cie dyma a ty sie nastepnym nastawiasz ? :D
Tak sie sklada ze wiem duzo wiecej od ciebie bo zawsze byles i bedziesz tylko noobem...z ktorym nikt sie nie liczy.
A Poll'Galka mnie bawi jak malo co...bo ta galka ci jeszcze nie raz w ustach przemiesza :D
Zdrowko :*
Ładnie masz w domu... Nie wiedziałem, że rodzice tak Ci w domu jadą :(
Jesteś wręcz żałosny, więc wstań i wyjdź...
Acha, nie zapomnij zamknąć za sobą drzwi.
P.S.
Jest dla Ciebie posada w Karczowie, bykom jaja chuśtać :)
Nie wiem kto tu jest zalosny i nie mi to oceniac. :)
@Veersiu
Dzieki ^^ i nawet skilla doloze gratis :)
:*
super zeus juz zaczynasz komus jechac i rodzicow w to mieszac, to swiadczy tylko i wylacznie o tobie. niezle !!
zeus1985
22-02-2006, 15:03
super zeus juz zaczynasz komus jechac i rodzicow w to mieszac, to swiadczy tylko i wylacznie o tobie. niezle !!
Nie mieszaj się w nieswoje sprawy.
DoF jest jak jedna, wielka rodzina wiec to sa nasze sprawy ;)
Najwyzsza prawda
22-02-2006, 16:08
Hahahaha Yavi ,Poll jestescie jak dzieci z tym dogadywaniem sobie ciekawy jestem ktory bedzie madrzejszy i skonczy odpowiadac jako pierwszy.
Poll a co do Lady -Elle to nie liczylem ze powiesz ze ona faktycznie gada glupoty bo przeciez ona jest w Dofie a w Dofie to tylko madre rzeczy ludzie mowia tak na marginesie posluchaj albo poczytaj sobie ja czasem.Mebi Dof to jedna wielka rodzina tak buahahahahahha cos wam sie myli z realem chyba corac bardziej to tylko zwykla glupia gra dla zabicia czasu a jak wy to traktujecie inaczej to czas na wizyte w gabinecie psychologa.
Hahahaha Yavi ,Poll jestescie jak dzieci z tym dogadywaniem sobie ciekawy jestem ktory bedzie madrzejszy i skonczy odpowiadac jako pierwszy.
Poll a co do Lady -Elle to nie liczylem ze powiesz ze ona faktycznie gada glupoty bo przeciez ona jest w Dofie a w Dofie to tylko madre rzeczy ludzie mowia tak na marginesie posluchaj albo poczytaj sobie ja czasem.Mebi Dof to jedna wielka rodzina tak buahahahahahha cos wam sie myli z realem chyba corac bardziej to tylko zwykla glupia gra dla zabicia czasu a jak wy to traktujecie inaczej to czas na wizyte w gabinecie psychologa.
czytanie ze zrozumieniem sie klania bo napisalem, ze jest jak, a nie ze jest wielka rodzina :)
i tak, jest to tylko gra, jednak zdobywajac przyjaciol gra sie w nia o wiele przyjemniej
:) nic dodac nic ujac....
Nie no wieksze *******y i bzdury to ty piszesz wiec sie przytkaj i nie boj sie ujawnic twarzy bo tylko tchorze tak robia. Zreszta juz sie domyslilem kim jestes ale zachowam to tylko dla siebie.
Nosso Mc'Furry
22-02-2006, 16:37
L O L
Skoro jesteś taki za****sty i wszystko wiedzący czemu nie powiesz kim jesteś naprawde? Tylko ukrywasz się za tym noobowatym nickiem omfg.
Więcej takich ludzi a forum tibi.pl zejdzie na psy :cygaro:
L O L
Skoro jesteś taki za****sty i wszystko wiedzący czemu nie powiesz kim jesteś naprawde? Tylko ukrywasz się za tym noobowatym nickiem omfg.
Więcej takich ludzi a forum tibi.pl zejdzie na psy :cygaro:
A bylem (i jestem) przekonany ze juz dawno zeszlo to forum na psy... Około 90% ludzi tu postujacych (nie mowie o tym topicu tylko o calym tym forum) to niepelnosprytne dzieciaki, ktore swiata poza tibia nie widza. Co z tego ze maja lvle skoro rla niemaja?~~ Siedza po 10h dziennie (jak nie wiecej) i na*******aja w ta pikseloze, heh n/c...
@ Mex~ wez od Raista moj gg i msg mnie >.<
Do Polla i Yavy-muheehheheeheheheheheheehe-szkoda slow Panowie nie zachowujcie sie jak dzieciaki ktorym odebrano lizaki bo tak to teraz wyglada
P.S-Yava-mowilem ci zacznij expowac lepiej a nie siedzisz na tym forum i bzdurami sie zajmujesz-rada...
Franco:)
A bylem (i jestem) przekonany ze juz dawno zeszlo to forum na psy... Około 90% ludzi tu postujacych (nie mowie o tym topicu tylko o calym tym forum) to niepelnosprytne dzieciaki, ktore swiata poza tibia nie widza. Co z tego ze maja lvle skoro rla niemaja?~~ Siedza po 10h dziennie (jak nie wiecej) i na*******aja w ta pikseloze, heh n/c...
@ Mex~ wez od Raista moj gg i msg mnie >.<
LoL siedzimy 10h dziennie bo to lubimy a Ciebie to nie powinno interesowac. cya
Jacyna15
22-02-2006, 19:20
Lol shodek, a co cie obchodzi co inni robią w wolnym czasie?
Pozdrawiam wszystkich
Nicola
Drazharm
22-02-2006, 19:27
Yavi daj spokoj, w ogole z Pollmułem nie gadaj. Gosc ma problemy w rlu, ktore przekladaja sie na jego zachowanie wobec innych w Tibii. W tibia to on gra od paru miesiecy i mysli, ze jest wielki szu, a pamietam jeszcze jak mialem lvl 90 a on 15~ i blagal o firesworda, od tamtego czasu ostro tym fsem musial machac jak widac po lvlu, do tego stopnia, ze go z wlasnej cafe eksmitowali.
Nie warto takim sobie w ogole glowy zawracac. Niech sobie mysli, ze jest dobry i silny hahahahah.
:dance: <- Poll'Galka
Yavi daj spokoj, w ogole z Pollmułem nie gadaj. Gosc ma problemy w rlu, ktore przekladaja sie na jego zachowanie wobec innych w Tibii. W tibia to on gra od paru miesiecy i mysli, ze jest wielki szu, a pamietam jeszcze jak mialem lvl 90 a on 15~ i blagal o firesworda, od tamtego czasu ostro tym fsem musial machac jak widac po lvlu, do tego stopnia, ze go z wlasnej cafe eksmitowali.
Nie warto takim sobie w ogole glowy zawracac. Niech sobie mysli, ze jest dobry i silny hahahahah.
:dance: <- Poll'Galka
No prosze prosze, w rl nie wiodlo mi sie dawno lepiej ale to tak na marginesie...
Co ma do tego ile ktos gra w Tibie...patrzac z innej strony to ty wielki szu grajacy na azurze ok. rok wiecej ode mnie, przyjechales tu skamlac o litosc :D zapomniales ? :P Na cafe juz nie ma interesu i przynosila straty tak jak Adiego~ cafe dlatego zostaly zamkniete...zadna filozofia...
Moglbym sie znizac do twojego poziomu i cos smarowac co ty tam w londynie na tym skuterku porabiasz itd. ale kogo to obchodzi.
fakt faktem ze tylko dzieki temu "szu" tu grasz i to mi sprawia wielka satysfakcje :D
Wiec wracaj do drazholudkow i ciesz sie gra poki mozesz ;)
Drazharm
22-02-2006, 20:15
zniz sie do mojego poziomu i studiuj w londynie
polecam
gram tu dzieki staremu dofowi tak samo jak oni graja tu dzieki nam. ty do `starego dofu` nie nalezysz - jak grali na isarze to nie wiedziales co to tibia.
ta zebys jeszcze studiowal a nie wczasowal...
ja dzieki tobie ? ja dzieki tobie to moglem wlasnie tu nie grac :p...i ciekaw jestem co by bylo gdybys to ty wygral...czy tez bys byl tak mily i ja bym teraz sobie biegal free ?
ciekawe...
i nie, to ty jestes super :)
Vorn Rochon
22-02-2006, 20:40
Proponuje zakonczyc ta glupia gadke.
Jak narazie to bardziej nas zachecacie do walki po stronie swe niz po waszej sypiac te glupie teksty na nasz temat.
Odnosnie yaviego to jak to drago okreslil przyjmujac go do wanted: wszyscy tylko nie yavi bo draz tylko czeka na okazje do zabicia go. Zastanow sie chlopie ile zawdzieczasz dof zanim zaczniesz nas wysmiewac nastepnym razem. Powiedzialem drago wtedy ze przeciesz przyda sie im dodatkowy wojownik jak cos w ich sytuacji i w koncu cie przyjeli. Po twoich wypowiedziach nie masz co liczyc na nasza pomoc jesli draz nagle stwierdzi ze chce odzyskac "swoje" 400k. Radze wiec obmyslac jakis plan awaryjny zamiast gadac tu glupoty :D
LoL siedzimy 10h dziennie bo to lubimy a Ciebie to nie powinno interesowac. cya
IMO srednia wieku tego forum jest okolo 15 lat, i jezeli taki pietnastolatek siedzi po 10h+ dziennie przed kompem, to zycie szkolne i prywatne ogranicza do minimum (o ile wogole takowe ma, w co niestety watpie). Wiec jednak o czyms to swiadczy...
"bo lubimy" hmm a moze dlatego bo zapomnielismy jak sie chodzi? i nasza codzienna droga nie przekracza 100 metrow (pokoj z kompem > lazienka > kuchnia i tak w kolko). Nie mowie Raul ze ty tak robisz tylko ze jestem w 100% pewien ze sa tu tacy "ludzie" ;)
IMO srednia wieku tego forum jest okolo 15 lat, i jezeli taki pietnastolatek siedzi po 10h+ dziennie przed kompem, to zycie szkolne i prywatne ogranicza do minimum (o ile wogole takowe ma, w co niestety watpie). Wiec jednak o czyms to swiadczy...
"bo lubimy" hmm a moze dlatego bo zapomnielismy jak sie chodzi? i nasza codzienna droga nie przekracza 100 metrow (pokoj z kompem > lazienka > kuchnia i tak w kolko). Nie mowie Raul ze ty tak robisz tylko ze jestem w 100% pewien ze sa tu tacy "ludzie" ;)
Dobra, praw sobie na temat "biednych" dzieciaków. Powiedz tylko po co to robisz i jaki w tym widzisz cel, bo ja żadnego; chcesz dyskutować o stylu życia zawziętych graczy to idź tam gdzie inni o tym mówią, robienie offtopiców w takich tematach to spamm.
@Topic
Zabijcie szfeduf! Ja wam muwie, to bendzie wasza zaglada jak zaófacie im (mniej wiecej tyle mam do powiedzenia na temat).
ouch..... Może i jest kilka takich osób ale nie jest to 90%<lawl> społecznosci forum.. Odważyłbym się nawet stwierdzić, ze 90% to ci "normalni" ludzie. Nie oceniaj ludzi nie znając ich...
@ 1
Nie wiem czemu służą te wasze wszystkie potyczki słowne. Obrażacie się nawzajem i rywalizujecie w wymyslaniu coraz to bardziej wyszukanych sposobów pojechania "rywala". Każdy popełniał w przeszłości jakies błędy, głupie/nie głupie, nieważne, nie zmienicie już tego, więc po co tyle krzyku?
...:::Zasady Kulturalnej Dyskusji:::...
@ 2
Co do sytuacji militarnej na Azurze, to zauważyłem że jest ona dużo mniej odczuwalna(jakie u?:/) przez ~40 lvl. Poprzednią wojnę sam dość boleśnie odczułem...
Pozdrawiam
Fisz~
zeus1985
23-02-2006, 00:57
Proponuje zakonczyc ta glupia gadke.
Jak narazie to bardziej nas zachecacie do walki po stronie swe niz po waszej sypiac te glupie teksty na nasz temat.
Odnosnie yaviego to jak to drago okreslil przyjmujac go do wanted: wszyscy tylko nie yavi bo draz tylko czeka na okazje do zabicia go. Zastanow sie chlopie ile zawdzieczasz dof zanim zaczniesz nas wysmiewac nastepnym razem. Powiedzialem drago wtedy ze przeciesz przyda sie im dodatkowy wojownik jak cos w ich sytuacji i w koncu cie przyjeli. Po twoich wypowiedziach nie masz co liczyc na nasza pomoc jesli draz nagle stwierdzi ze chce odzyskac "swoje" 400k. Radze wiec obmyslac jakis plan awaryjny zamiast gadac tu glupoty :D
W sprawie 400k już się dogadałem, przynajmniej z 1dną z 3ch osób których to dotyczy.
Na pytanie ile Wam zawdzięczam nie umiem dokładnie określić ile. Więcej już pisać nie będe, bo tylko pogorsze sytuacje.
~pozdro all...
Drazharm
23-02-2006, 01:23
nie zapominajmy, ze wciaz jedziemy na jedym wozku bo swe jeszcze sporo balaganu narobia. mamy to jak w banku
Cors Ent
23-02-2006, 02:42
nie zapominajmy, ze wciaz jedziemy na jedym wozku bo swe jeszcze sporo balaganu narobia. mamy to jak w banku
tutaj tez sie z toba zgadzam
mamy coraz wiecej wspolnego B)
Drazharm
23-02-2006, 03:13
jak odejdziesz to przynajmniej z hukiem, co nie cors? :]
Cors, nie rob z siebie wiekszego posmiewiska niz jestes. Poki co to wisisz Drazowi bohy - Vyldar a.k.a. Sasha robil PA i to wielokrotnie. Swoja droga to dziwi mnie to ze nie pamietales.
Hail !!!!!! nic dodac nic ujac
zeus1985
24-02-2006, 01:25
GZ dla Byczka za 2 nowe fragi:
Ashir Ravi (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Ashir+Ravi)
Feb 24 2006, 00:59:31 CET Killed at Level 37 by Pollbull
Feb 24 2006, 00:49:46 CET Killed at Level 37 by Kaninib
Widać tylko na tyle Cię stać aby zabijać polaków. Brawo, piękne fragi, tylko pogratulować.
Btw, dzięki za bana na Ventrilo.
HAIL DoF !!! Hail pollbull !!!
HAIL DoF !!! Hail pollbull !!!
Zgadzam sie z toba w zupelnosci ;)
Hail
Ciekawą sprawą jest to, iż Polli zarzekał się, że to Ashir zaatakował go pierwszy, po czym pokazał kopię, na której widniał napis:
01:03 Warning! The murder of Ashir Ravi was not justified.
Troszkę nie wyszło...
Po wypowiedzi na forum Ashir nie jest już dla wielu anonimowy...
Troszkę to mściwie wygląda... ale cóż, jak na razie to wasza wojna i wasza zabawa.
Hail the truth !
zeus1985
24-02-2006, 17:51
']Ciekawą sprawą jest to, iż Polli zarzekał się, że to Ashir zaatakował go pierwszy, po czym pokazał kopię, na której widniał napis:
01:03 Warning! The murder of Ashir Ravi was not justified.
Troszkę nie wyszło...
Po wypowiedzi na forum Ashir nie jest już dla wielu anonimowy...
Troszkę to mściwie wygląda... ale cóż, jak na razie to wasza wojna i wasza zabawa.
Hail the truth !
Byczek doskonale wiedział kogo atakuje...
Rób tak dalej, a skończysz jak twoja Kafejka :)
:p pewnie ze dobrze wiedzial...
dostalem ujota bo jak ten gosc przylazl to zjechalem go do reda...po czym on sobie postrzelal z 3 min. i nie chcial przestac :P no to ja to zakonczylem...
Yavimava nie rozsmieszaj mnie twoimi grozbami :D wczoraj juz mi cos obiecales i co ?
Gadaj zdrow dalej...to potrafisz.
Najwyzsza prawda
24-02-2006, 19:23
Jestescie jak dzieci obydwaj.Skonczcie tu sie przehukiwac na forum zrobcie sobie duela i wyjasnijcie to sobie miedzy soba.Ciekawe ktory w koncu okaze sie madrzejszy bo narazie sie nie zanosi zeby ktorys z nich okazal sie posiadaczem pewnej czesci ciala--mozgu.
Wyglada to tak narazie ta piaskownica jest moja--nie moja ---moja---moja 10 razy bardziej niz twoja.
Chyba by się tak do us...nej śmierci ( której byśmy nie doczekali )"duelowali", bo jakoś sobie nie wyobrażam solo :D.
No chyba, że na 36` palku :>
Cors Ent
25-02-2006, 00:34
Gammbler
Feb 24 2006, 18:15:14 CET Killed at Level 80 by Cozmetic Jonez
and by Ziriks
Ghazali
Feb 24 2006, 23:08:51 CET Killed at Level 74 by Tano
Anarchos
Feb 24 2006, 23:48:11 CET Killed at Level 86 by Xaviour
and by Tano
Filmik z Anarchosa- pot za plecy pod domkiem i taniec z Vision :)
http://rapidshare.de/files/14062849/deeaanarchos.rec.html
zeus1985
25-02-2006, 01:04
Gammbler
and by Ziriks
Ghazali
Anarchos
and by Tano
Szkoda, że nie ma filmiku jak Ty padasz, SDki/Icerapier/Exori na pysk i zaliczasz glebe.
Najwyzsza prawda
25-02-2006, 02:13
Nie wazne czy sa filmy z deada Corsa czy nie,prawda jest taka ze Gammbler pada jak ostatni noob co chwila.Reszta Wanted typu Dalipi ,Radzikk,Marjola,Riklos,Lyoth czy innni tez padaja jak ostatnie nooby daja sie lapac w jakies dziwne i frajerskie trapy jak dzieci ktore po raz pierwszy graja w tibie.Vision ma taka przewage ze nie daja sie lapac w free fragi taka jest ich poprostu przewaga doswiadczenia.
Drazharm
25-02-2006, 02:45
Nie wazne czy sa filmy z deada Corsa czy nie,prawda jest taka ze Gammbler pada jak ostatni noob co chwila.Reszta Wanted typu Dalipi ,Radzikk,Marjola,Riklos,Lyoth czy innni tez padaja jak ostatnie nooby daja sie lapac w jakies dziwne i frajerskie trapy jak dzieci ktore po raz pierwszy graja w tibie.Vision ma taka przewage ze nie daja sie lapac w free fragi taka jest ich poprostu przewaga doswiadczenia.
oni sie nie daja lapac w trapy bo nie expia i wychodza w pz tylko w grupie 10osob+
tak wojny nie wygraja
Nie wazne czy sa filmy z deada Corsa czy nie,prawda jest taka ze Gammbler pada jak ostatni noob co chwila.
Jeśli nie wiesz, jak wyglądala sytuacja przy ostatnim deadzie Gammba- nie wypowiadaj się.
Gammbler
and by Ziriks
Ghazali
Anarchos
and by Tano
Thx Cors za filmik, dzieki temu pokazales nam siebie w calej okazalosci, tak jak cie opisuja szwedzi - "Cors wchodzi nam bez wazeliny" :)
11:56 Cors Ent: again youurs
11:56 Cors Ent: this is your night dude
A tak btw, skoro to Vision rzadzi itp to dlaczego sznaowny panie Corsie chowacie sie jak tchorze w hg po zakonczeniu akcji?
malwersator
25-02-2006, 12:36
Thx Cors za filmik, dzieki temu pokazales nam siebie w calej okazalosci, tak jak cie opisuja szwedzi - "Cors wchodzi nam bez wazeliny" :)
11:56 Cors Ent: again youurs
11:56 Cors Ent: this is your night dude
A tak btw, skoro to Vision rzadzi itp to dlaczego sznaowny panie Corsie chowacie sie jak tchorze w hg po zakonczeniu akcji?
Bo było ich tylko 6 i byliby idiotami gdyby się nigdzi nie ukrili. Normalna i prosta taktyka wojenna. Tak samo robiło i robi wanted więc w czym masz problem? A w tekscie do tano że to jego noc, po 2 czy 3 fragach, nie widze żadnej wazeliny, powiedziałbym tak samo kimkolwiek by nie był.
Bo było ich tylko 6 i byliby idiotami gdyby się nigdzi nie ukrili. Normalna i prosta taktyka wojenna. Tak samo robiło i robi wanted więc w czym masz problem? A w tekscie do tano że to jego noc, po 2 czy 3 fragach, nie widze żadnej wazeliny, powiedziałbym tak samo kimkolwiek by nie był.
W takim razie czemu nikt z tej 6 poza Corsem nie napisal nic w tym stylu?
Zreszta Tano nie bardzo wiedzial co Cors ma na mysli, co nasz Clown zakonczyl krotkim "nvm" :P
Cors Ent
25-02-2006, 17:46
@Sierput :glupek:
tak jestem asslickerem wydało sie :(
zapłaciłem 200k zeby przyjeli mnie do gildi, potem kolejne 100k jako rekojmia mojej lojalnosci, w zamian za co dali mi adres ventrilo zebym wiedzial kiedy sie logowac.
ale mimo wszystko oni chyba wciaz mi nie ufaja ;(
chyba niedlugo znow bede musial im zaplacic ale jako ze nie mam pieniedzy to wlaze im w tylek ile sie da to moze troche opoznia mi termin :(
licze na ich wyrozumialosc, to dobre chłopaki a nikt ich nie lubi :( ;( :(
Ps. Sierput - kolejny gosc ktory nie ma nic do powiedzenia ale na sile stara sie zwrocic na siebie uwage czymkolwiek sie da
co bedzie nastepne? jakim odkryciem nas zaszczycisz " A Manur była kobieta! " ??
@Sierput :glupek:
tak jestem asslickerem wydało sie :(
zapłaciłem 200k zeby przyjeli mnie do gildi, potem kolejne 100k jako rekojmia mojej lojalnosci, w zamian za co dali mi adres ventrilo zebym wiedzial kiedy sie logowac.
ale mimo wszystko oni chyba wciaz mi nie ufaja ;(
chyba niedlugo znow bede musial im zaplacic ale jako ze nie mam pieniedzy to wlaze im w tylek ile sie da to moze troche opoznia mi termin :(
licze na ich wyrozumialosc, to dobre chłopaki a nikt ich nie lubi :( ;( :(
Ps. Sierput - kolejny gosc ktory nie ma nic do powiedzenia ale na sile stara sie zwrocic na siebie uwage czymkolwiek sie da
co bedzie nastepne? jakim odkryciem nas zaszczycisz " A Manur była kobieta! " ??
Dlaczego Cors jest biedny?
-> "Milczenie jest zlotem"...
11:14 Xyro: 23:49 You see Tulion Rhukosa (Level 34). He is a paladin. He is Debowe of the Craze Beer Drinkers.
11:14 Cors Ent: passe me
11:14 Cors Ent: he is hunted
11:14 Cors Ent: utani hur
eheh 0 reakcji z ich strony widac ze licza sie z twoim zdaniem
11:16 Cors Ent: or ok
11:16 Cors Ent: nvm
najlepiej udac ze tego nie mowiles dobra taktyka ^^
Drazharm
26-02-2006, 13:10
BUAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ale masakra cors
ty pionku :D
Siggurdius
26-02-2006, 21:07
Dzialania Corsa pozostawie bez komentarza :confused:
Zmieniając nieco temat: kto to naprawde jest ten tulion rhukosa? Widzialem jak latal z rs, pozatym zabil kilku znajomych. Nie wiem czy to nie provoke char dlatego pytam.
Cors Ent
26-02-2006, 22:51
Pk charek dzieciaczków z Elblag Cafe
tam od adiego, zuremigo, lasta, anarchos ich tam jakis znajomy - do tego char przechodni z tego co wiem
taki tam pk charek :baby:
zeus1985
27-02-2006, 11:02
Manticor (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Manticor)
Feb 26 2006, 23:46:08 CET Killed at Level 85 by Urbexx
Gadzin (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Gadzin)
Feb 27 2006, 10:07:43 CET Killed at Level 66 by Yavimava
and by Shanoz
10:07 Warning! The murder of Gadzin was not justified.
Dazo Warchief
Feb 27 2006, 16:02:05 CET Killed at Level 52 by Shanoz
and by Limehit
zapomnieliscie o kims :P
Tano
Feb 26 2006, 02:24:48 CET Killed at Level 102 by Minavand
and by Urbexx
Od niedawna do Wanted dołączył zacny mag Shanoz, który zaczyna się rozkręcać i nabijać troche fragów.Dołączył do Wanted po tym jak ziomki z jego miasta uknuli na niego haniebny akt zagłady. Shanoz nie przejmując się tym faktem dołączył do Wanted i pomaga w tym aby szwedzi nie pustoszyli azury i nie nadużywali PA. W pare dni zrobił więcej niż niektórzy, którzy byli w Wanted od początku wojny.
Good luck Shanoz
Wierzę w ciebie, tak dalej trzymaj.
Wpadnij kiedyś pogadać.
P.S. Tylko nie nabij sobie reda.
zeus1985
27-02-2006, 20:16
Od niedawna do Wanted dołączył zacny mag Shanoz, który zaczyna się rozkręcać i nabijać troche fragów.Dołączył do Wanted po tym jak ziomki z jego miasta uknuli na niego haniebny akt zagłady. Shanoz nie przejmując się tym faktem dołączył do Wanted i pomaga w tym aby szwedzi nie pustoszyli azury i nie nadużywali PA. W pare dni zrobił więcej niż niektórzy, którzy byli w Wanted od początku wojny.
Good luck Shanoz
Wierzę w ciebie, tak dalej trzymaj.
Wpadnij kiedyś pogadać.
P.S. Tylko nie nabij sobie reda.
Dazo Warchief
Feb 27 2006, 16:02:05 CET Killed at Level 52 by Shanoz
and by Limehit
Ten mi jakoś nie wygląda na szweda, raczej mi to wygląda na PA...
Jestem od neigo z real, i wiem że na gc mówili żeby tego zioma ubić więc wiesz jako lojalny member Wanted wykonał wyrok nad nim. ;p
Szkoda tylko ze draz nic nie wiedzial ze maja mnie zabic i mnie zaraz po tym incydencie odhuntowal... A shanoz to rl kumpel mojego ziomka z gildi. Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczeinei ale ja bym nie zbaijal kumpli moich kumpli .
btw. z tego co wiem to mówił ,że niby miałeś hunta od Wanted, a w ilu wpadli to nie wiem.
To narpawde bardzo dziwne ze taki lojalny zolnierz nie skonsultowal rozkazu z dowodca. I jak moj brat sie pytal grimma co i jak to grimm na to ze 30k bedzie trzeba zaplacic ale jak powiedzialem drazowi to jakos sie okazalo ze nic nie trzeba placic . I jedynie grimm z tej calej ekipy byl w porzadq .
No to ziomek nie wiem o co biega może ktoś z nich miał powód żeby cie u***ać a, że fraga nabił mój kumpel to niejego winna.
tajemniczy111
27-02-2006, 23:46
No wiesz wron to napewno nie jego wina... misclicka mial ;/
Albo moze liczyl ze wypadnie Ci , ktorys z twoich "rarow" ;)
btw. Shanoz pochwal sie swoim mlvl ;) Bo ja mam uhmaekera z podobnym na faccu ;p
POZDRO : DREAM TEAM ;p
HAIL WANTED
Shanoz leci aktualnie na 4 ownerach, jego mlvl jest conajmniej smieszny. A ze sie chlopaki rozkozaczyli to inna sprawa, kwestia czasu az ktos im wymierzy kare.
Shanoz leci aktualnie na 4 ownerach, jego mlvl jest conajmniej smieszny. A ze sie chlopaki rozkozaczyli to inna sprawa, kwestia czasu az ktos im wymierzy kare.
Masz jakies dowody ze Shanoz ma kilku ownerow-jesli mi je przedstawisz to ok koles straci u mnie w oczach , ale jesli ich nie posiadasz poprostu sie zamknij stary bo jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie-serio.Mama cie nie kocha albo porzucila jak znam zycie ehh...
kolejny trudny przypadek dzieciaka z zespolem dauna omg:S(przykre)
Franco
Zgadzam się z Franco, czytając posty Sierputa mi również chce się żygać.
Sierput - wszystko wiedząca encyklopedia tibii.
nie sharuje i nie potrzebuje sharowac
zeby miec dobry lvl tzreba dobrze zaplanowac sobie gre
a jezeli chodzi o moj mlvl to ja nie siedze nigdy przed dp bo wole isc expic na expie 10x szybciej leci mlvl
pochwal sie jaki twoj facc maker ma lvl a jaki ja
lvl jest wazniejszy mlvl da sie nadrobic na expie nie bede robil 60 mlvlu przed dp majac 40lvl jezeli moge zrobic ten 60 mlvl na expie majac 90lvl
a jezeli ktos nam ma zamiar wymierzyc kare to ja watpie w to sam juz zaczelem robic nowego chara kiedy nie moge expic i moi kumple robia nastepnych 3 sorcow
Masz jakies dowody ze Shanoz ma kilku ownerow-jesli mi je przedstawisz to ok koles straci u mnie w oczach , ale jesli ich nie posiadasz poprostu sie zamknij stary bo jak czytam twoje wypowiedzi to az mi zal ciebie-serio.Mama cie nie kocha albo porzucila jak znam zycie ehh...
kolejny trudny przypadek dzieciaka z zespolem dauna omg:S(przykre)
Franco Shanoz ma przynajmniej 2 ownerow, mozesz sie o to zapytac kogokolwiek z DoF, Draz tez zreszta o tym wie. Zreszta on sam poswiadcza to swoimi postami
a jezeli ktos nam ma zamiar wymierzyc kare
----
zeby miec dobry lvl tzreba dobrze zaplanowac sobie gre Jak widac - ty potrzebujesz sharowac
Adaskowy
28-02-2006, 08:33
Seya paula
Feb 27 2006, 17:58:31 CET Killed at Level 50 by Drazharm
Draz czym Ci ona zawiniła ?
tajemniczy111
28-02-2006, 09:58
Odpowiedz prosta - Miala Rsa ;).
Jak widac zaczyna panom brakowac pieniedzy, narazie graja jeszcze szwedzi to wanted ostro nie pkuje ale jak wojna sie skonczy znow zaczna sie komentarze na forum "za co mnei zabili".
Wiem co mi odpiszecie, ze szwedzi tez tak robili ale dopoki w wanted bylo te "10" osob a Dof byl nuetralny i powstala DoFA to na serverze byl spokoj a teraz kazda gidlia ktora nie jest z drazem ma przesrane.
btw. Shanoz srututu uwazaj z tymi z swoimi gadkami co nam kto zrobi ;) wojna nie trwa wiecznie a ty juz jestes na naszej czarnej liscie wiec cya in game.
Najwyzsza prawda
28-02-2006, 12:08
Buahahahahahha Gimlii.Jak chcecie sie dowiedziec czy Shanoz sharuje konto zapytajcie sie kogos z DOF, to jednak w poprzednich postach mialem racje DOF ma jednak monopol na prawde , chlopaki wszystko wiedza nie wiecie czegos pytajcie kogos z DOF.Gimlii poprosze o jutrzejsze wyniki TOTKA.
Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie.
Buahahahahahha Gimlii.Jak chcecie sie dowiedziec czy Shanoz sharuje konto zapytajcie sie kogos z DOF, to jednak w poprzednich postach mialem racje DOF ma jednak monopol na prawde , chlopaki wszystko wiedza nie wiecie czegos pytajcie kogos z DOF.Gimlii poprosze o jutrzejsze wyniki TOTKA.
Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie. Tak sie sklada ze Franco to byly member DoF, ma tam wielu przyjaciol i znajomych na rl, i w przeciwienstwie do biednych drazholudkow takich jak ty ma do nas zaufanie. Nie mamy monopolu na prawde, ale jak chcesz nadinterpretowac wszystko tak, zeby pasowalo do twojej teorii spiskowej - prosze bardzo.
I taka mala rada - nie podniecaj sie az tak ta gra, naprawde, nie jest tego warta.
Najwyzsza prawda
28-02-2006, 12:59
Prosze o definicje slowa Drazoludek bo ja go nie rozumiem a co do podniecania sie ta gra to odnosze zupelnie inne wrazenie-- kto tu sie podnieca.Wy DOFowcy macie chyba jakies kompleksy z tym Drazharmem wszyscy co sa w Wanted to Drazoludki oni sa beee.Wy jestescie Polludki i ja wiem nie mam racji zawsze ktorys z was ma racje i to wy mozecie obrzucac wszystkich epitetami smiac sie z wszystkich i racja jest zawsze po waszej stronie nawet jak nie jest patrz obok.
Co ma Franco do mojego poprzedniego posta.
PrWy jestescie Polludki i ja wiem nie mam racji zawsze ktorys z was ma racje i to wy mozecie obrzucac wszystkich epitetami smiac sie z wszystkich i racja jest zawsze po waszej stronie nawet jak nie jest patrz obok.
To bardzo smutne, chcesz o tym porozmawiać : (?
Co ma Franco do mojego poprzedniego posta. To, ze piszac o tym ze Shanoz sharuje, odpisywalem na jego posta. Inteligencja to ty nie grzeszysz.
Prosze o definicje slowa Drazoludek bo ja go nie rozumiem Tak mi przykro, moze ruszysz swoja mozgownica i sprobujesz sie domyslic?
fea_umarth
28-02-2006, 13:18
Co do tego ze juz grupa zaczyna marudzic ze jak byl DOF aca to bylo lepiej ,DOF aca istnieje dalej i nie marudzcie ze jest tak i tak przypomnijcie sobie co robili szwedzi i skonczczcie plakac.Seya padla bo robila pa i pkowala nie tych co trzeba proste i o nieodpowiednim czasie.
nie ma jak twoje obiektywne spojrzenie na temat .jak ktos z dof mowi ,ze jest czarne to ty zaraz piszesz ze jest biale nawet jesli jest czarne
Najwyzsza prawda
28-02-2006, 13:21
LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie.
O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke.
KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY.
tajemniczy111
28-02-2006, 13:32
To bardzo smutne, chcesz o tym porozmawiać : (?
Ja bym chcial, chociaz nie wiem czy bedziesz godnym rozmowca.
LOL tak myslalem ze mam do czynienia ze zwyklym polinteligentem ktory odpowiada jakimis sobie tylko znanymi polslowkami i jakimis swoimi domyslami.
O jak sie was nazwie Polludki to jest zle ja wiem wam wolno nam nie. Rozumiem ze chcesz sie czegos czepic, ale czepiac sie o rzeczy ktorych nikt tutaj nie napisal? Nikt nie stwierdzil ze nazywanie nas Pollludkami nas obraza, jezeli sprawia ci to satysfakcje to tak nas nazywaj
O najwyzsza raso graczy w tibii Dofowcy wybaczcie mi za moje wszystkie glupie posty.Tylko chcialem zauwazyc ze nie znasz polowy ludzi w Wanted i wrzucanie wszystkich do jednego kotla i nazywanie ich jakimis tobie tylko znanym slowem "Drazholudki" jest prostacke.
KOMPLEKSY WYCHODZA NIESTETY. A gdzie ja napisalem ze wszyscy gracze w Wanted sa Drazholudkami? Napisalem ze sa nimi ludzie tacy jak ty. Znowu naditerpretujesz, ale jak juz pokazales, z inteligencja i czepianiem sie jest u Ciebie nienajlepiej. ALE PRZYZNAJE, DRAZ ZAPLACIL DOF ZA WOLNOSC 1 MLN GP, I Z TEGO POWODU MAMY STRASZNE KOMPLEKSY!
Najwyzsza prawda
28-02-2006, 13:44
Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne ,a najlepsze jest to ze cos napiszesz a potem sie tego wypierasz i piszesz ze nie miales na mysli mowic tego i tego.Wiec zanim nastepnym razem cos napiszesz to przemysl to i pisz wyraznie.
Co do tego ze wzieliscie 1 mln od Draza to ladni z was przyjaciele za 1mln zrobic w jajo waszych przyjaciol Szwedow nie ladnie.Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo.
Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil.
Cors Ent
28-02-2006, 14:38
znow " argument cors'a "
ku scislosci jameha mowil o podziale tego 1 mln i padalo tam takze moje imie - jako ze zaliczylem z 3-4 zgony w tej wojnie
jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom "
DoF uwaza ze "drazholudki" graja tutaj dlatego ze oni im pomogli.
pytanie dla DoF - kto wam pomógł kiedy "Drazholudki" wygrywały ta wojne 15-0?
pomogli ci sami goscie ktorych 2 tygodnie pozniej za 1 mln gp sprzedaliscie bo zabili pare 30~ lvli.
nigdy nie chcialem nic z tej nadal moim zdaniem " judaszowej kasy "
moje pozniejsze, jak rowniez obecne poglady roznia sie mocno od dofowych- stad jestem gdzie jestem
Blablabla! kazdy wie co komu powiedzialem innych nie powinno to interesowac :faceoff:
jednak uwazalem i uwazam nadal ze to byl cios w plecy wymierzony " Xajaludkom "
Dzien czy dwa po wyjezdzie Draza z Poznaniem byles w 100% za pokojem z Wanted, ba, nawet mowiles ze jestes przygotowany na sojusz z nimi. Potem poklociles sie z czescia DoF na rl i Tibii i od tego czasu zmienilo sie twoje nastawienie. Rozumiem twoje motywy dla ktorych zostales w Vision, ale nie przychodz tutaj z tekstami ze od poczatku byles przeciwny pokojowi itp, bo sie az przykro robi.
@ "Najwyzsza prawda"
Pewnie nie chcieliscie z tej kasy dac nic biednemu Corsowi i dlatego przyjal nowe obywatelstwo. Ten tekst potwierdza tylko, jak znikomymi informacjami dysponujesz.
Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tegoPlx, powiedz mi gdzie napisalem ze Polludki uwazam za cos obrazliwego albo gdzie dawalem do zrozumienia ze cale Wanted uwazam za Drazoludki. Przeciwnie, szanuje i lubie wielu ludzi z Wanted takich jak Franco, Letaxin, Drago, Urb~ czy Ice'Crow.
Gimlii poczytaj sobie to co pisales wczesniej i wydaje mi sie ze uzywasz jakis swoich skrotow myslowych ktore tylko ty rozumiesz.Piszesz rzeczy ktore wyraznie daja do zrozumienia kto kim i czym jest dla ciebie a potem sie wycofujesz z tego. Nie kazdy ma zaburzony tok myslenia tak jak to jest w twoim przypadku.Nikt nie ma zamiaru zgadywac co ty masz na mysli piszac to albo to szczegolnie ze twoje rozumowanie i wyrazanie mysli jest dziwne To ty doszukujesz sie w moich postach ukrytych sensow i przez to musisz zgadywac o co w nich chodzi
Tu juz koncze ta polemike bo widze ze jest bez sensu ludzie Dofu stoja za soba nawet jak jeden gada bzdury i nie mowcie ze jest to przyjazn to fanatyzm ten milion was zaslepil. Jakas od pierwszych dni Azury za soba stoimy, mimo ze wczesniej nikt nam milionow nie placil. Jezeli czegos nie pojmujesz, to nie mierz tego swoja miara
Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .
Co do tego ze drazharm u***al seye dla kasy to musze sie wypowiedziec. Mianowicie seya dzien wczesniel bila nasza gildie potem czyli w dniu w ktorym padla typ od nas z gildi , powiedzial ze pomagala go zabic typiarze ktora go zabilaia. i za to padla.Bardzo mi przykro z powodu tego nieporozumienia . Przepraszam . Skoro nie wiesz to nie ******* . A co do corsa to jedno trzeba mu oddac , on czerpie z tej gry ogromna przyjemnosc bo ciagle pada i jest wesoly . Mnie to ****ica bieze po 1 dedzie .
Re up
To nie traktuj jej tak powaznie albo wyloozuj :D
malwersator
28-02-2006, 19:38
Czas bycia online w lutym:
296h 30m Shanoz 82 Master Sorcerer
Jak on nie sharuje to ja jestem talibem.
Mieliśmy w lutym ferie zimowe, które właśnie sie w niedziele zakończyły więc miał dużo czasu. Znając go to on potrafi grać 20h/dobe śpiąc 4 godziny tylko.
fea_umarth
28-02-2006, 20:29
Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac
Fea umarth ja tylko bronie swojego kolegi. Każdy lojalny kolega powinien bronić swojich ziomków.
Tak sie sklada ze Franco to byly member DoF, ma tam wielu przyjaciol i znajomych na rl, i w przeciwienstwie do biednych drazholudkow takich jak ty ma do nas zaufanie. Nie mamy monopolu na prawde, ale jak chcesz nadinterpretowac wszystko tak, zeby pasowalo do twojej teorii spiskowej - prosze bardzo.
I taka mala rada - nie podniecaj sie az tak ta gra, naprawde, nie jest tego warta.
Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac
Hail Dof
Hail Wanted
Cors Ent
28-02-2006, 22:34
Gimli ja mam do was zaufanie-czlowieku co ty mowisz ja wam moge dac swojego chara z all co mam i tak z nim sie nic nie stanie bo dla mnie jestescie jak WIELKA RODZINA NA TIBII oddam za was all zebyscie mogli grac
Hail Dof
Hail Wanted
jakie to wzruszajace :baby:
ty jakis rok temu napisalbys to samo :baby:
Drazharm
01-03-2006, 01:02
Wszystkie duze gildie sie rozpadaja to kwestia czasu i wanted tez sie rozpadnie za duzo tam 'indywiduanosci' ,ktore za czesto maja swoje widzi mi sie .narazie jednoczy to wszystko vision ale jak przegra wojne zobaczymy jak to bedzie wygladac.I proponuje niektorym teraz ugryzc sie w jezyk bo za jakis czas moga inaczej spiewac
tak samo jak i dofoludki
Cors Ent
01-03-2006, 01:23
tak samo jak i dofoludki
o popatrz - i tu sie mylisz
dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde"
a prawda moze byc tylko jedna
wiec co ma ich poróżnić?
zeus1985
01-03-2006, 01:34
o popatrz - i tu sie mylisz
dof juz dawno załatwił sobie "patent na prawde"
a prawda moze byc tylko jedna
wiec co ma ich poróżnić?
http://img142.imageshack.us/img142/6541/chuck17vg.jpg
http://img496.imageshack.us/img496/2857/chuck28db.jpg
http://img496.imageshack.us/img496/1514/chuck33hm.jpg
Cors pogadamy jak bede 18 maja w Poznaniu-ciekaw jestem czy wtedy tez tak bedziesz mowil...czas pokaze ale watpie zebys mial odwage przyjsc na Pkp i sie przywitac:)
Pozdro dla ciebie Draz
Gimli zbanuj tego tam nooba Naj~~
Co do Dofu-nie powinno to was obchodzic co ja mysle na temat Dofu-oni wiedza ze na mnie zawsze moga liczyc
Najwyz~~wiem kim jestes wiec sie nie wypowiadam na twoj temat:)
A teraz troche zargonu-Cors to noob i nic tego nie zmieni:)
Vision-dostanie w dupe to nie uniknione;P
Wanted-wygra
Dof-4ever w mojej osobie ma pomoc(szczegolnie Agata i Paula::PP)
i to by chyba bylo na tyle wiecej nic nie musze wyjasniac bo waste time
az plakac mi sie zachcialo mueheheh:P
Pozdro dla all:P
Hail Dof
Hail Wanted
Hail all supported guilds:)
Najwyzsza prawda
01-03-2006, 11:20
Naprawde sie wzruszylem tym co jest powyzej napisane.Dof na zawsze w moim sercu rowniez jest mozecie na mnie liczyc,tym pieknym postem Francik skruszyl lod ktory byl w moim sercu ile ten cjlopak ma w sobie uczucia.Francik nie wyzywaj sie na biednym Corsie bo ci jeszcze chlopak da rade i wstyd bedzie.
Nie wszystkie Fea, sądzę, że trzon DoF jest zbyt zżyty, żeby to się po prostu rozpadło. Pewnie, jest kilka osób, które skończyły grać, lub od nas w jakimś momencie odeszył, jak Cors, czy Zlowrogi Yava Lek (co nie zmienia faktu, że na płaszczyźnie towarzyskiej nadal traktuję ich, jak "swoich"), ale spektakularny rozłam raczej DoFowi nie grozi- znamy się za długo i za dobrze ;)
Na marginesie dodam, że DoF jest obecnie najdłużej istniejącą gildią na Azurze, a ze "starą gwardią" graliśmy razem wcześniej przez jakieś półtora roku na Isarze i Premii; gildie się rozpadają, bo ludzie przestają się dogadywać, albo wychodzi, że wzajemna ocena charakterów była niewłaściwa- w naszym wypadku, po takim czasie, coś podobnego nie jest już po prostu możliwe.
Co do Dofu-nie powinno to was obchodzic co ja mysle na temat Dofu-oni wiedza ze na mnie zawsze moga liczyc
Ze wzajemnością, ma się rozumieć B)
az plakac mi sie zachcialo mueheheh:P
Ja też się wzruszyłem :p
Kwiatowa
01-03-2006, 20:21
zeby miec dobry lvl tzreba dobrze zaplanowac sobie gre
a jezeli chodzi o moj mlvl to ja nie siedze nigdy przed dp bo wole isc expic na expie 10x szybciej leci mlvl
pochwal sie jaki twoj facc maker ma lvl a jaki ja
lvl jest wazniejszy mlvl da sie nadrobic na expie nie bede robil 60 mlvlu przed dp majac 40lvl jezeli moge zrobic ten 60 mlvl na expie majac 90lvl
a jezeli ktos nam ma zamiar wymierzyc kare to ja watpie w to sam juz zaczelem robic nowego chara kiedy nie moge expic i moi kumple robia nastepnych 3 sorcow
Bartek.... Po co kłamiesz ? bys chociaz mial odwage sie przyznac ze gra jeszcze Wafel, Panda i Heniek. Znam Cie juz troche mieszkam nie daleko i wiem co sie dzieje.Wiec zastanow sie nad soba.
_Mioduch_
01-03-2006, 20:33
Ja to chce tylko zeby Wanted & DoF rozwalili Szwedów i Corsa....
Hail Wanted:wiking: :wiking:
Hail DoF:kon:
Swe+Cors Suxxxxx:faceoff:
:swe: :glupek:
Cors pogadamy jak bede 18 maja w Poznaniu-ciekaw jestem czy wtedy tez tak bedziesz mowil...czas pokaze ale watpie zebys mial odwage przyjsc na Pkp i sie przywitac:)
zapraszamy i do Bełka:>
Jezeli to byla insynuacja to naprawde kiepska ale jesli byla to prawda to pomysl o tym ze sprawiasz klopoty znajomemu z rl . W imie czego? Czy naprawde warto?
Kwiatowa
01-03-2006, 20:46
Jezeli to byla insynuacja to naprawde kiepska ale jesli byla to prawda to pomysl o tym ze sprawiasz klopoty znajomemu z rl . W imie czego? Czy naprawde warto?
Bo jak widze jak on wam mydli oczy i kłamie was to mnie szlag trafia... Pozatym nigdy go nie lubilem bo od malego mnie zawsze denerwowal ;]
Trzymam kciuki za wanted.Żeby ktoś troche przystopowal corsa,bo za mocno kozaczy.
~~~~~~pozdro dla DOF AND WANTED~~~~~~~
B)
Hammpion
01-03-2006, 22:12
Bo jak widze jak on wam mydli oczy i kłamie was to mnie szlag trafia... Pozatym nigdy go nie lubilem bo od malego mnie zawsze denerwowal ;]
skoro ujawniasz "prawde" to ujawni siebie, ciekawe czy ty jestes taki niewinny i krystalicznie czysty, miej odwage i nie kryj sie pod nazwa "kwiatowa" bo ziomy z kwiatowej wiedza co to wspolpraca, a nie robienie komus kolo dupy ^^
Dof jeszcze przed wojna z 14/02 probowal "ratowac" swoich znajomych, ale gdy nadazyla sie okazja. zeby kolejny juz raz, ale moze tym razem juz na zawsze, zalatwic swe i ich "sklonnosc" do PA to zabraklo nagle odwagi. Kazdy moze sie tlumaczyc na rozne sposoby, raul bal sie stracic mlvl, inni nie twierdzili, ze nie maja pieniedzy na blessy etc. Ja sadze ze lepiej raz wydac 100k na aol i blessy ale juz nigdy nie placic Hawkowi czy Nitrosowi za to ze chociazby przesunelo sie jego 6 lvl noob chara.
Napoczatku bylem pelen obaw
Teraz mowie stanowczo Hail Wanted, Vision and TT do piachu
Oskarzanie sie o sharing i sprzedawanie paccow uwazam za bezsensowne (draz - sandra niech sobie ma nawet ten 180 lvl - i tak jest jak do tej pory nie grozna, raz widzialem gdy uzyla UE (byl to missclick za ktorego kupila typowi pacca)
Respect to Shanoz ~~~ Juz niedlugo Sorce from Wanted beda nadawac reguly tej grze ~~~
Kwiatowa
01-03-2006, 23:30
Koło dupy mii to lata w ilu gra... dla mnie moze nawet w 20 grac ale co to za gra ? i po co tak kłamie, jakby sie przyznal to co innego ;)
Raul a w ilu ty grasz sie pochwal i ile osob ma passy do twojego chara?
mialem grac w 4 ale nie wypalilo bo kumple zmienili neta i mieli problemy z lagami
a ty mi tu wymyslasz bajki jak bedziesz chcial moge wiecej napisac i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie raczej watpie ze ty
pogadamy sobie pozniej na ventrilo jak chcesz ale przy wiekszej ilosci ludzi cwaniaku ok?
fea_umarth
02-03-2006, 03:25
skoro ujawniasz "prawde" to ujawni siebie, ciekawe czy ty jestes taki niewinny i krystalicznie czysty, miej odwage i nie kryj sie pod nazwa "kwiatowa" bo ziomy z kwiatowej wiedza co to wspolpraca, a nie robienie komus kolo dupy ^^
Dof jeszcze przed wojna z 14/02 probowal "ratowac" swoich znajomych, ale gdy nadazyla sie okazja. zeby kolejny juz raz, ale moze tym razem juz na zawsze, zalatwic swe i ich "sklonnosc" do PA to zabraklo nagle odwagi. Kazdy moze sie tlumaczyc na rozne sposoby, raul bal sie stracic mlvl, inni nie twierdzili, ze nie maja pieniedzy na blessy etc. Ja sadze ze lepiej raz wydac 100k na aol i blessy ale juz nigdy nie placic Hawkowi czy Nitrosowi za to ze chociazby przesunelo sie jego 6 lvl noob chara.
Napoczatku bylem pelen obaw
Teraz mowie stanowczo Hail Wanted, Vision and TT do piachu
Oskarzanie sie o sharing i sprzedawanie paccow uwazam za bezsensowne (draz - sandra niech sobie ma nawet ten 180 lvl - i tak jest jak do tej pory nie grozna, raz widzialem gdy uzyla UE (byl to missclick za ktorego kupila typowi pacca)
Respect to Shanoz ~~~ Juz niedlugo Sorce from Wanted beda nadawac reguly tej grze ~~~
to ostatnie zdanie brzmi jak grozba zreszta ja rozumiem draza ze boi sie ze sandrze kiedys moze sie niechcacy pvp wyrobic;)
zeus1985
02-03-2006, 07:19
to ostatnie zdanie brzmi jak grozba zreszta ja rozumiem draza ze boi sie ze sandrze kiedys moze sie niechcacy pvp wyrobic;)
Chyba jak zmieni ownera...
Do Sandry nic nie mam, ale PvP ma żałosne.
_Mioduch_
02-03-2006, 09:32
moze i żałosne ale jak juz przypie*doli to nie będzie do śmiechu :P
fea_umarth
02-03-2006, 11:51
ale walizeczke z atomem ma
Raul de Azura
02-03-2006, 13:35
Raul a w ilu ty grasz sie pochwal i ile osob ma passy do twojego chara?
mialem grac w 4 ale nie wypalilo bo kumple zmienili neta i mieli problemy z lagami
a ty mi tu wymyslasz bajki jak bedziesz chcial moge wiecej napisac i zobaczymy kto na tym lepiej wyjdzie raczej watpie ze ty
pogadamy sobie pozniej na ventrilo jak chcesz ale przy wiekszej ilosci ludzi cwaniaku ok?
Kolego jaki masz problem do mnie ? wogle nie rozumiem twojego posta... Ja gram z bratem i co ? tyle ze tylko ja expie... a skoro jestesmy juz przy sharowaniu to co Ty wogle mowisz ze kumple neta nie mieli ? jak gadalem z nimi ze 100 razy. Wiec mniej odwage sie przyznac. Bo wychodzi na to ze jestes cipa jak ch*j a ze jestes z nimi w sieci to masz takie same ip wiec bana dostac nie mozesz.
tajemniczy111
02-03-2006, 15:29
omg... Jeden na drugiego zwala ;/ a jak pamietam to raul i shanoz zawsze razem wszedzie chodzili a tera takie podjazdy ;)
Ale nie zapomnijcie ze Raul jest z DoFu i on konto moze sharowac ^^
Ale nie zapomnijcie ze Raul jest z DoFu i on konto moze sharowac ^^
Ale smieszne tak sie usmialem, ze az z krzesla spadlem.
Raul nie kłam, że tylko ty expisz a na dworze zawsze mówisz ze bart jest na hydrach i idziesz go zmienić, o którejś godzinie. Twoje słowa i czyny są żałosne.
tajemniczy111
02-03-2006, 15:59
No bo taka prawda, tylko wy "wielcy" DoFowcy mozecie pkowac... tylko wy mozecie konta sharowac...tylko wy wszystko wiecie i tylko dzieki wam wszycscy graja na tym serverze. Moze kazdy powinnien wam placic za to ze tu gra ?
Raul de Azura
02-03-2006, 16:16
oh omg bedziemy sie zucac o 20 min tyle co po fajki do sklepu pojde ? :p a ty 123 moze sie ujwanisz ?. Zreszta w dupie to mam nie obchodzi mnie co pisza innni a Shanoz gra tu 2 miechy i mysli ze jest kozak bo ma 82 lvl pozatym co to za sharowanie ehh bez komentarza ;-)
ale po co te oskarzenia?-.-
zrobcie se duel na sd i loz B)
Raul de Azura
02-03-2006, 16:21
Niech sie przyzna a nie klamie tylko to potrafi ;)
Najwyzsza prawda
02-03-2006, 16:23
A o co wy sie rzucacie obydwaj sharujecie a bedziecie glupkow z siebie robic.Sharujcie se dalej kogo to wogole obchodzi.Tu sie robi taki temat ze za chwile ktos powie ze Sandra i Zuremi nie sharuja.
Mloda1348
02-03-2006, 16:26
Ej o ile sie nie myle ten temat jest o wojnie a nie o sharowaniu, ale powiem tylko tyle jesli ma z tego satysfakcje to niech tak gra...byc moze kiedys zle skaczy przez to...:p
Raul oni od wakacji maja nowego neta wiec jak nie wiesz to sie zamknij niech gm sprawdzi ip ehh :P
mogles jedynie gadac ze mna albo z moim bratem i nie przypominam sobie zebysmy gadali odkad tu gram jedynie co ja pisalem albo ty to zeby na hunta isc wiec nie gadaj tu bzdur
Melon on ma poison storma ja mam ue mogl myslec co robi
Raul de Azura
02-03-2006, 16:31
loooooooool wez ty ****a nie sciemniaj ;] kazdy wie... nawet sam kikales z Pandy ze do mnie napisal zebym mu dizewczyne znalazl HUahuaHUaaa. hmmm to ostatnie zdanie to grozba ?
tajemniczy111
02-03-2006, 16:33
Wracajac do temetu :
Gammbler:
Mar 01 2006, 15:50:59 CET Killed at Level 80 by Xajaki and by Xaviour
Feb 24 2006, 18:15:14 CET Killed at Level 80 by Cozmetic Jonez and by Ziriks
Feb 14 2006, 21:13:05 CET Killed at Level 79 by Exmind
Feb 13 2006, 23:43:13 CET Killed at Level 79 by Vyldar and by Exmind
Feb 12 2006, 18:28:08 CET Killed at Level 80 by Exmind and by Anakin Darkwood.
Eh...
O to free frag dla Vision ;) Nie ma kogo zabic to sie ubije Gammblera
Do tego dochodza inne dedy:
Feb 28 2006, 22:32:21 CET Killed at Level 80 by a dragon lord
Feb 09 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 80 by a dragon
Feb 01 2006, 19:12:10 CET Killed at Level 77 by fire
Chlopak wciagu miesiace prze**** 300 k na same blessy ;)
Chyba nie wymaga dalzszego komentowania
Raul i po co znowu kłamiesz jak ty nie przychodzisz tylko po fajki, ale siedzisz z nami również godzinami i gadasz.
tajemniczy111
02-03-2006, 16:50
Gówno nas to obchodzi co macie sobie do powiedzenia, umowcie sie na piwo i sobie wyjasnijcie sprawe. Kazdy wie ze sharujecie konto i nic tego nie zmieni.
A takie zwalanie winy z jednego na drugiego to zenada.
srututu majtki z drutu :faceoff: 8o
Wracajac do temetu :
Gammbler:
Eh...
O to free frag dla Vision ;) Nie ma kogo zabic to sie ubije Gammblera
Chlopak wciagu miesiace prze**** 300 k na same blessy ;)
Gammb na to leje; przejmujecie sie jego deadami bardziej niz on sam.:|
tajemniczy111
02-03-2006, 19:49
']Gammb na to leje; przejmujecie sie jego deadami bardziej niz on sam.:|
Moze i leje na to ale nie zmienia to faktu ze jest noobem -.-. To ciekawe skad on non toper bierze kase . Moze z hackowana Bekasa ? ;p
Moze i leje na to ale nie zmienia to faktu ze jest noobem -.-. To ciekawe skad on non toper bierze kase . Moze z hackowana Bekasa ? ;p
hahha bo to noobek ***any ktory nigdy sie nei nauczy grac
Ale trzeba mu przyznac ze szybko nabil ten level ;p chodzi mi o przebicie sie z 50 na 80
Ale trzeba mu przyznac ze szybko nabil ten level ;p chodzi mi o przebicie sie z 50 na 80
Czy ja wiem, że tak szybko... Pamiętam go na 50lv z pół roku temu. No, ale nie jest źle. ;)
Cors Ent
02-03-2006, 22:48
Apropos wojny a nie spekulacji nad Shanozem
to ladny trapik Wanted chlopakom zgotowali :P
swe generalnie stwierdzili ze baty daja motywacje, ledwo sie zalogwalem to spekulacjami iplanami w planach wewnatrz planów mnie zarzucili :D
zabawa nadal trwa :dance:
Drazharm
02-03-2006, 22:53
http://rapidshare.de/files/14533752/Gammblerigen.rec.html
masakra swe w hydrach
fea_umarth
03-03-2006, 03:30
No bo taka prawda, tylko wy "wielcy" DoFowcy mozecie pkowac... tylko wy mozecie konta sharowac...tylko wy wszystko wiecie i tylko dzieki wam wszycscy graja na tym serverze. Moze kazdy powinnien wam placic za to ze tu gra ?
azura to zamkniety ekosystem i kazdy cos do kazadego ma i cos komus zawdziecza ale jak juz musisz mi wysylac kase to fea umarth/venore
a co do sharowani to nie my zaczelismy
fea_umarth
03-03-2006, 03:33
Apropos wojny a nie spekulacji nad Shanozem
to ladny trapik Wanted chlopakom zgotowali :P
swe generalnie stwierdzili ze baty daja motywacje, ledwo sie zalogwalem to spekulacjami iplanami w planach wewnatrz planów mnie zarzucili :D
zabawa nadal trwa :dance:
mam pomysl na super trapa ,napewno sie uda ,nikt sie nie domysli gdzie
<werble>
HYDRY
fea_umarth
03-03-2006, 03:38
hahha bo to noobek ***any ktory nigdy sie nei nauczy grac
gammbler
klatwa 80 lvl -wstaje lewa noga, wita sie przez prog ,czarny kot biega po jego domku, ma ruda dziewczyne a w poprzednim wcieleniu byl del'toro i tera ma zla karme przez niezliczone zle uczynki
_Mioduch_
03-03-2006, 09:42
gammbler
klatwa 80 lvl -wstaje lewa noga, wita sie przez prog ,czarny kot biega po jego domku, ma ruda dziewczyne a w poprzednim wcieleniu byl del'toro i tera ma zla karme przez niezliczone zle uczynki
buheheheheheh Xd
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
Wracajac do temetu :
Gammbler:
Eh...
O to free frag dla Vision Nie ma kogo zabic to sie ubije Gammblera
Chlopak wciagu miesiace prze**** 300 k na same blessy
Mar 02 2006, 21:16:19 CET Killed at Level 79 by Urbexx
and by Amenhotep.
Zarąbiście Wanted zaczol już zabijać swoich?
Omfg... Mrok po co piszesz takie rzeczy jak nie wiesz o co chodzi. Wcale Wanted nie zabilo specjalnie Gammblera. Poprostu Gammbler jest noobem i nie potrafi wspópracować z kolegami. Dlatego nie dziw się że padl :P
Drazharm
03-03-2006, 11:41
ale walizeczke z atomem ma
hahah jak ktos ja zaatakuje to sie posika w majtki ze strachu i ucieknie
Trzeba jej przyznać ze lvl to ona ma, haha ale nic po za tym ^^ zero pvp :]
Czesto zdaza sie jej pomylic hotkeys.
Drazharm
03-03-2006, 11:50
Omfg... Mrok po co piszesz takie rzeczy jak nie wiesz o co chodzi. Wcale Wanted nie zabilo specjalnie Gammblera. Poprostu Gammbler jest noobem i nie potrafi wspópracować z kolegami. Dlatego nie dziw się że padl :P
gdyby nie gammbler to nikt od swe by nie padl, a ze zeskoczyl na pole na ktorym stal exmind i akurat combem go zabijalismy to padl. powinien wiecej sluchac co mowimy w ventrilo no ale trudno
Tylko ile razy Gammbler padl przez wlasna glupote. Widzialem jego pare dedow..to raz sobie wyszedl z dp w veno swe go przesuneli, trap i koniec.A poco wychodzil po chcial zobaczyc co sie dzieje. I to nie bylo jeden raz. Dlatego nie ulega watpliowosci ze jest noobem ^^
Drazharm
03-03-2006, 12:30
Tylko ile razy Gammbler padl przez wlasna glupote. Widzialem jego pare dedow..to raz sobie wyszedl z dp w veno swe go przesuneli, trap i koniec.A poco wychodzil po chcial zobaczyc co sie dzieje. I to nie bylo jeden raz. Dlatego nie ulega watpliowosci ze jest noobem ^^
dobra tym razem narazal wlasnego chara zebysmy mogli ubic swe wiec zamknij jadaczke bo gammbler sie zrehabilitowal ostatnia akcja
_Mioduch_
03-03-2006, 12:40
zamknie oczy i puści klawiatuje Xd :p
Masz racje zle to ujolem. Gammbler nie jest noobem, ale w niektorych sytuacjach zachowal sie tragicznie ;/ Tym razem to jego zasluga ze swe padli ^^ btw. Nie tylko jego bo jescze zixa i dalipiego
fea_umarth
03-03-2006, 14:24
no to po co piszesz te wszystkie posty na jej temat , cos cie jednak uwiera
Wyraźnie jej osoba nie budzi w Drazie sympatii, już po samych wypowiedziach na tibia.com dalo sie to zauważyć ;)
Ja osobiście też jej zbyt wielkim szacunkiem nie darzę...
A co do Gammba: Draz chyba w miare dobrze wie, jakie były okoliczności deada, np. przez Cosmetica i Zirkis.
Prawda jest taka, że on w przeciwieństwie do wielu osób, które ostatnio do wanted dołączyły walczyć się nie boi i nie zastanawia się długo, kiedy trzeba coś zadziałać...
A, że nie zawsze wychodzi...- psikus ;)
Tylko ile razy Gammbler padl przez wlasna glupote. Widzialem jego pare dedow..to raz sobie wyszedl z dp w veno swe go przesuneli, trap i koniec.A poco wychodzil po chcial zobaczyc co sie dzieje
Wierz mi, siedzieć bezczynnie w miejscu to on nie lubi; ... on po prostu czerpie z tej gry przyjemność- jeśli to jest noobostwo, to na palcach jednej ręki zlicze kto tu noobem nie jest ;)
Ja wszystko rozumiem ze jest waleczny, lubi jak cos sie dzieje itp itd, ale sam przyznaj czy jest sens wychodzic z dp jak w *** swe bylo on ? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Bo ja uwazam ze to bylo zupelnie nie potrzebne.
Drazharm
03-03-2006, 16:08
no to po co piszesz te wszystkie posty na jej temat , cos cie jednak uwiera
od tego jest forum.
sandre czeka los taki jak wszystkich innych sharerow - rook predzej czy pozniej
fea_umarth
03-03-2006, 16:28
od tego jest forum.
tych z wanted tez?
od tego jest forum.
Ktos jest od ciebie lepszy to znaczy ze jush sharuje -.-.
Najpierw zobacz ile osob w wanted sharuje -.-
A nie oskarzasz ja..........8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.