zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowa wojna?

Stron : 1 2 [3] 4 5

Wybraniec Ludzi
26-12-2005, 17:58
Draz mam pytanie jak to jest ze ty i urbexx teraz tak zadko jestescie online ???????
Urba dzis widzialem jak kumpel u mnie gral ale ciebie mam juz od dawna w vip list i bardzo zadko ostatnio bywasz

Przepraszam jesli juz byl taki post ale nie chce mi sie czytac wszystkich stron xD :P

AnthraX_
28-12-2005, 02:14
Czy mi sie wzrok popieprzyl od tego siedzenia przy kompie czy Cors Ent jest w Wanted?? OCB?

Nosso Mc'Furry
28-12-2005, 03:20
Czy mi sie wzrok popieprzyl od tego siedzenia przy kompie czy Cors Ent jest w Wanted?? OCB?

Mhmm... Ja też chce ! :D

kruchy
28-12-2005, 13:38
Silent Force sie rozpada..to znaczy ze meeting sie udal !!!HAIL WANTED~!!!! :cup:

Thero
28-12-2005, 13:52
Silent Force sie rozpada..to znaczy ze meeting sie udal !!!HAIL WANTED~!!!! :cup:
Musiało się dziać, nie powiem ;).

Jinikao
28-12-2005, 13:58
Name: Cors Ent
Guild membership: Victim of the Wanted

LOL ktos mzoe wyjasnic??:P:P

kruchy
28-12-2005, 14:09

Omg czlowieku...rozumiem ze po swietach ale ze taki len jestes i przeczytac wyzej nie mozesz to big LOL...

Jinikao
28-12-2005, 16:55
Omg czlowieku...rozumiem ze po swietach ale ze taki len jestes i przeczytac wyzej nie mozesz to big LOL...

LOL pokaz mi gdzie wyzej pisze cokolwiek o tym dlaczego on jest w Wanted?? A jak nie pokazesz to wyjdz i nie wracaj:]

kruchy
28-12-2005, 16:58
Sam nie wracaj X( :evul: najlepiej niech sie wypowiedza osoby które przeszly na strone wanted

AnthraX_
28-12-2005, 19:21
Sam nie wracaj X( :evul: najlepiej niech sie wypowiedza osoby które przeszly na strone wanted

Czyli jednak nie mozesz pokazac gdzie to jest napisane?? Bo ja bym bardzo chetnie sobie to przeczytal...

kruchy
28-12-2005, 19:53
Czyli jednak nie mozesz pokazac gdzie to jest napisane?? Bo ja bym bardzo chetnie sobie to przeczytal...

Ty tez masz problem??Jak tak to otworz forum niech ludzie sie wypowiedza na ten temat :baby:

AnthraX_
28-12-2005, 21:38
Ty tez masz problem??Jak tak to otworz forum niech ludzie sie wypowiedza na ten temat :baby:

Hehe moze tak zrobie ale watpie zeby ktokolwiek chcial sie wypowiadac na Twoj temat :]

Rzucasz sie na kolesia i piszesz ze problem ktory podjal juz gdzies jest opisany... wiec sie pytam gdzie?? A Ty zamiast normalnie powiedziec rzucasz sie tez na mnie... Troche nadpobudliwy jestes chlopie a to nie dobrze :baby:

kruchy
28-12-2005, 21:55
Hehe moze tak zrobie ale watpie zeby ktokolwiek chcial sie wypowiadac na Twoj temat :]

Rzucasz sie na kolesia i piszesz ze problem ktory podjal juz gdzies jest opisany... wiec sie pytam gdzie?? A Ty zamiast normalnie powiedziec rzucasz sie tez na mnie... Troche nadpobudliwy jestes chlopie a to nie dobrze :baby:

Szkoda mi ciebie...jakis jednak uposledzony jestes lekko nikt nie ma zamiaru czytac twoich postow na temat ze sie pomylilem..please go away

PS.Otworz lepiej te forum B)

Rankor
28-12-2005, 22:20
Szkoda mi ciebie...jakis jednak uposledzony jestes lekko nikt nie ma zamiaru czytac twoich postow na temat ze sie pomylilem..please go away

PS.Otworz lepiej te forum B)
Czy aby na pewno nikt?
Zamiast napisac, ze w Twoim poscie byl blad to zaczales go wyzywac od uposledzonych. W tym momencie to Ty wychodzisz na tego slabiej rozwinietego.
"Szkoda mi Ciebie"

kruchy
28-12-2005, 23:18

A wiec zeby nie bylo...bo widze coraz wiecej masek najezdza...Byl meeting w Poznaniu...wszyscy sie swietnie "bawili" wiec postanowili dolaczyc do wanted..takie sa moje przypuszczenia..

Czy aby na pewno nikt?
Zamiast napisac, ze w Twoim poscie byl blad to zaczales go wyzywac od uposledzonych. W tym momencie to Ty wychodzisz na tego slabiej rozwinietego.
"Szkoda mi Ciebie"

a mi szkoda ciebie :)

AnthraX_
29-12-2005, 00:02
:p Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
Czy aby na pewno nikt?
"Szkoda mi Ciebie"

a mi szkoda ciebie :)

I dalej nie rozumie :baby:

kruchy
29-12-2005, 00:14
Dobra wiem pomylilem sie sorki...ale staram sie naprostowac i pisze dlaczego Cors etc przeszli do Wanted

Jinikao
29-12-2005, 13:11
No ale jak widzisz nie miales racji wiec prosze nastepnym razem nie jedź po mnie:):) Niekiedy trzeba umiec sie przyznac do błedu:]

dyzio-1993
29-12-2005, 17:34
a nie mowilem ze wanted wygra bo cors wkoncu bedzie z innymi wanted i kto ma zawsze racje ja! :)

Nosso Mc'Furry
29-12-2005, 19:54
a nie mowilem ze wanted wygra bo cors wkoncu bedzie z innymi wanted i kto ma zawsze racje ja! :)

Mhm stary forum dla mniej doświadczonych umysłowo jest na www.tibia.org.pl. Tam znajdziesz kolegów bo połowa to nooby.
Twoim zdaniem Cors poszedł do Wanted i KONIEC! cors jest w Wanted i Wanted wygrało całą wojne bo poszli do nich ludzie z Silent Force i nie ma po wojnie bo tam twierdzi osoba która wypowiedziała się wyżej.

Człowieku o czym Ty w ogóle mówisz? Zero zaangarzowania w tą wojne i pieprzysz jakieś głupoty na tym forum. Cors poszedł do Wanted? Poszedł no i co z tego , chcecie wiedzieć dlaczego? Zapytajcie się dlaczego, a nie gadajcie że już jest po wojnie. Wojna jest i może się skonczy może nędzie zawsze. Czas pokaże.

Pozdrawiam
Nosso~~_/

kruchy
29-12-2005, 20:06

Jak byl bys na bierzaco wiedzialbys ze Cors nie jest juz w Wanted tylko w DoFie~ :baby:

Jinikao
30-12-2005, 02:23
@Nosso Czemu Cors nie jest juz w SF tylko przeszedl do Wanted, a teraz podobno do kolejnej gildi??

Cors Ent
30-12-2005, 11:44
HrHr zostawcie spekulacje i domysły bo generalnie ani jedna nie jest zgodna z prawda

co ma byc to bedzie ;)

dyzio-1993
30-12-2005, 12:39
lol tylko ze bez corsa i innych sf niema juz jak mialo takiej przewagi liczebnej a sf wlasnie dzieki niejmialo przewage a nawet jesli cors jest w dofie to i tak ise liczy ze nie ma go w sf

PiXik
30-12-2005, 12:53
HrHr zostawcie spekulacje i domysły bo generalnie ani jedna nie jest zgodna z prawda

co ma byc to bedzie ;)
rotfl myślałem że przynajmniej jak wejdziesz to powiesz dlaczego tak zrobiłeś ale nie zrobiłeś tego teraz wg mojego domysłu nazwałbym Ciebie sprzedawczykiem ale nie zrobie tego poczekam aż ktoś to wydusi z Ciebie;)
a może po prostu ta informacja nie ma być znana szerszej publiczności

Cors Ent
30-12-2005, 13:16
Silent Force, Jackan Unit i Effe~ upadaja bo swe robia nowa gildie
oni co chwila robia nowe gildie

mozecie sie powstrzymac z swoimi spekulacjami kto jest z kim, kto ma przewage i kto wygra

czy ktos poweidział ze nie jestem z swe? ze jestem neutralny? ze jestem z wanted?

jakos nie widze - wiec spekulacje sa bezcelowe

PiXik
30-12-2005, 14:06
ok ost spekulacja czyli swe chcą rządzić sami;)nie musi nikt odpisywać
Szacunek że chociaż tyle napisałeś czekamy na rozwój sytuacji

Arbalest
30-12-2005, 21:19
No, tak. Szwedzi stworzyli nową gildię: Deathmetal.

W jej skład głównie wchodzą dawni członkowie SF i JU.

To, że postała nowa gildia to nie oznacza, że wojna się skończyła ;) i na pewno jeszcze chwile potrwa. Wanted szybko "nie da dupy" i będzie walczył. Tak sądze.......... :confused:

Nosso Mc'Furry
01-01-2006, 17:06
No, tak. Szwedzi stworzyli nową gildię: Deathmetal.

W jej skład głównie wchodzą dawni członkowie SF i JU.

To, że postała nowa gildia to nie oznacza, że wojna się skończyła ;) i na pewno jeszcze chwile potrwa. Wanted szybko "nie da dupy" i będzie walczył. Tak sądze.......... :confused:

Tak, racja stworzyli nowa gildie i co? Jak zapytałem Manura czy jak SF padnie (z braku vice leaderów) to czy będe mógł dołączyć do nich.
Na to on odpowiedział ze "Czemu by nie?" Sam widzisz że Polacy też są w tej gildii więc?

Poznałem kilku szwedów bliżej i widać że spoko z nich ziomki. Pa to Pa typowie dla większości hlvli, ale to juz nie moja sprawa. Dobrze mi się z nimi gra , dobrze mi się gra jak jest teraz. Może innym gorzej, ale swojego czasu jak Drazharm był większość była za tym żeby szwedzi wrócili więc nie rozumiem po co ta dyskusja.

Pozdrawiam
Nosso

Arbalest
01-01-2006, 18:27
Nosso, mi nie chodzi o to, że jeżeli Szwedzi zrobili gildię to odrazy chcą sami żądzić i odwrócić sie od DoF i SF. Mi chodzi tylko o to, że oni tworzą cały czas nową gildie, więc dla innych może się już mieszać czy wojna nadal trwa, czy SWE się od polaków odwrócili itp. Widziałem już skład tej gildi i widziałem, że jest tam już pare polaków co było w SF więc raczej nie podejrzewam by chcieli sami żądzić. Dyskusja? To ci mówie, że ludziom mniej doinformowanym może się mieszać. Oni nie koniecznie śledzą bardzo dokładnie sytuacje Azury więc dyskusja może sie wydawać nie bez sensowna. ^^ ;)

Nosso Mc'Furry
02-01-2006, 20:28
Nosso, mi nie chodzi o to, że jeżeli Szwedzi zrobili gildię to odrazy chcą sami żądzić i odwrócić sie od DoF i SF. Mi chodzi tylko o to, że oni tworzą cały czas nową gildie, więc dla innych może się już mieszać czy wojna nadal trwa, czy SWE się od polaków odwrócili itp. Widziałem już skład tej gildi i widziałem, że jest tam już pare polaków co było w SF więc raczej nie podejrzewam by chcieli sami żądzić. Dyskusja? To ci mówie, że ludziom mniej doinformowanym może się mieszać. Oni nie koniecznie śledzą bardzo dokładnie sytuacje Azury więc dyskusja może sie wydawać nie bez sensowna. ^^ ;)

Mhm dobra w sumie to się z Tobą zgadzam , tylko wkurzaja mnie ludzie tacy co nie mają pojęcia o tej wojnie a się w nią mieszają :D

Cors Ent
02-01-2006, 23:26
Dyskusja jest bezsensowna

Dla Swe nie na najmniejszego znaczenia jaka to jest gildia, nawet to co zawsze było zmora starego SF i Wanted - Kanał gildiowy do komunikacji
u naszych swe cos takiego jak kanal gildiowy jest nieuzywane

cala komunikacja odbywa sie i tak na ventrilo wiec nikomu nie chce sie pisac
ma to swoja genialna strone ze nawet jak ktos z nich nie jest zalogowany to zebranie całej ekipy trwa dosłownie kilka minut - o czym przekonał sie Drazharm w swoim drugim zgonie - na Edron

a jaka gildia? co za roznica czy dopisek ma sie deathmetal, sf czy jakikolwiek
i tak wiadomo kto politycznie jest z kim w koalicji :P

go-fan
03-01-2006, 16:25
Z tego wszystkiego wynika , że Drazz jest PA, ci polacy ktorzy graja uczciwie, dolaczaja do szwedow i chca u***ac Wanted, a moim zdaniem , po mysli Szwedow jest, ze na poczatek wykoncza Wanted, a potem reszte polakow.
Najlepsze wyjscie? Drazharm odchodzi z Azury, polacy sie lacza w jedna porzadną Gildię i zamykaja rozdział wojny ze szwedami.

wr00n
03-01-2006, 16:38
Slyszalem ze draz wpadl do polski , prawda to ?

Qual
03-01-2006, 18:20
Tak, przyjechal na swieta do rodziny :)

Arbalest
03-01-2006, 21:10
Z tego wszystkiego wynika , że Drazz jest PA, ci polacy ktorzy graja uczciwie, dolaczaja do szwedow i chca u***ac Wanted, a moim zdaniem , po mysli Szwedow jest, ze na poczatek wykoncza Wanted, a potem reszte polakow.
Najlepsze wyjscie? Drazharm odchodzi z Azury, polacy sie lacza w jedna porzadną Gildię i zamykaja rozdział wojny ze szwedami.

Nie, nie sądze by szwedom znów woda sodowa uderzyła do głowy... Teraz przy tym sojuszu to nawet jeśli by chcieli wykończyć polaków to i tak by się spotkali na bardzo silny opór ze strony DoF <nie wiem czy o nich zapomniałeś> teraz, bez Wanted polacy mieliby bardzo wygórowane szansę.

A zresztą jak zauważyłeś nawet najwięksi wrogowie łączą się ku wspólnemu wrogowi. Dawne sojusze wygasły pomiędzy DoF, a Wanted, lecz skąd wiesz czy nie zjednoczą sie przeciwko Szwedom kiedy będzie trzeba?

Myślisz, że Draz sobie postanowi: "A wyjdę z głupiej Azury"? Nawet jeśli to wróci po paru dniach. Przecież ile razy Szwedzi "odchodzili" z tego serwa? A co do nich to oni są tu głównie z powodu wojny. Praktycznie żaden z nich nie expi: Manur, Mataca, Rulabim, Ambellyn, Treavelyn itp. (chodzi mi tu o daaawne Divinitius). Zresztą Draz to nie jest całe Wanted. Jest Urbexx, Adi Gotti, Dragoholikus, Minavand, Falzer i jeszcze kilku.
Pożyjemy zobaczymy.... ^^

ZrembAzura
04-01-2006, 16:05
A ja sram na Deathmetal. Myślicie ze jestescie niewinni i ze tylko Wanted chodza i zabijaja low lvl ? A pan Exmind lata sobie z redem i nabija UJ na lvl ~20. Chyba cos mu sie po.....ło z glowie. Zobaczysz Cors ze szwedzi was zaczna tepic i wtedy bedziecie chcieli sojuszu z Wanted ;]. No to tyle mam do powiedzenia. A jak walczyc ze szwedami to odrazu. Ja nie powalcze bo mam 30 lvl ;/. CyA.

Arbalest
04-01-2006, 16:33
A ja sram na Deathmetal. Myślicie ze jestescie niewinni i ze tylko Wanted chodza i zabijaja low lvl ? A pan Exmind lata sobie z redem i nabija UJ na lvl ~20. Chyba cos mu sie po.....ło z glowie. Zobaczysz Cors ze szwedzi was zaczna tepic i wtedy bedziecie chcieli sojuszu z Wanted ;]. No to tyle mam do powiedzenia. A jak walczyc ze szwedami to odrazu. Ja nie powalcze bo mam 30 lvl ;/. CyA.

A myślisz, że Polacy nie pekowali? Gdy juz niby wygrali alianci wojnę Draz i paru jego koleszków chodziło po całej mapie tibi wymuszając kasę od innych również Polaków. A Exmind pekował już od dawna jeszcze zanim nie było sojuszy Polaków ze Szwedami więc się nie dziw... A nawet jeśli pk'uje to już ma oznaczać, że soujsz zostanie usunięty i szwedzi jak mówisz będą tępić DoF? A gdyby rzeczywiście tępili (w co mało wierze) to i tak bym się zastanawiał dość długo czy Szwedzi by wygrali z DoF. Polacy są silniejszi niz ci się wydaje więc nie mów, że Szwedzi nas złoją...^^

ZrembAzura
04-01-2006, 17:47
nie chodzilo mi o tych z DoF tylko o tych co weszli do Deathmetalu. wiadomo ze z DoF nie maja szans. Wiem ze Polacy sa silni nie musisz mi mowic ;]. Ale od poczatku tej wojny bylem za Wanted i tak bedzie. Nienawidze szwedow i nic na to nie poradzisz.

Nosso Mc'Furry
04-01-2006, 22:24
Gadałem w tej sprawie z kilkoma osobami z Defenders Of Fangron i jeden mianowicie Przemo Ent powiedział mi takie słowa.

My nie zaczniemy nowej wojny
A jeśli szwedzi ją zaczną to my ją skończymy

(coś podobnego grunt że jest zachowany główny wątek)

Jest w tym dużo prawdy bo w końcu my zawsze kończyliśmy wojny ze szwedami, a oni zawsze je zaczynają. Z tego co zauważyłem nikt ze starego SF oraz z DoFu w którym są skupione wszystkie największe siły Polskich graczy z Azury nie obawia się że szwedzi wypowiedzą wojne.

Będzie wojna, będziemy walczyć.

Pozdrawiam
Nosso

Arbalest
05-01-2006, 13:48
Ja bym powiedział, że jeżeli Szwedzi wypowiedzą wojnę i zrobią parę fragów więcej na początku to będą bardzie pewniejsi siebie. Lecz jak mówisz Nosso: Szwedzi zawsze zaczynali wojnę, lecz Poalcy zawsze ją kończyli. Wystarczy, że Poalcy będą się trzymać razem na ewentualnej wojnie z nimi to i tak wygrają. Sam DoF i Polacy z Deathmetal są liczniejsie niż ci szwedzi, którzy się liczą w tej wojnie...

Cors Ent
05-01-2006, 18:57
DoF czesto zmienia swoje poglady

najpierw była zemsta na swe
potem zemsta na drazach
teraz kazdy sobie rzepke skrobie ale co dnia słysze od memberow DoFu z jaką to łatwościa potrafili by mnie zabic

Generalnie zapytałem praktycznie kazdego z " byłej sfowej " czesci DoF- po co zaczynalismy te wojne? zeby przez 3 tyg pozabijac sobie wanted a potem sprzedac sie za 1 mln i zostawic wszystkich tych ktorych wciagnelismy?

na zostawieniu ich samych sie nie konczac - spekulacje o docelowym sojuszu dof z wanted trwały od poczatku ich negocjacji

zapytałem wiec kazdego - o co chodzi? o ten milion? o narodowosc? o pare incydentów które powstały ?

sensownej odpowiedzi nie udzielił mi nikt.

ja w kazdym razie zaczne chyba zbierac awaryjny milionik w depo - na wypadek jeslibym kiedys potrzebowal wsparcia...

ZrembAzura
06-01-2006, 09:43
;) Oglądnąłem filmik z bitwy Wanted vs. DoF, chcialbym sie dowiedziec dlaczego do niej wogole doszlo ? Moglby mi ktos odpowiedziec ? Powiedz mi Cors, sam wtedy walczyles. To bylo dawno ale chcialbym znac przyczyne ;)

Gimlos
06-01-2006, 12:06
DoF czesto zmienia swoje poglady

najpierw była zemsta na swe
potem zemsta na drazach
teraz kazdy sobie rzepke skrobie ale co dnia słysze od memberow DoFu z jaką to łatwościa potrafili by mnie zabic

Generalnie zapytałem praktycznie kazdego z " byłej sfowej " czesci DoF- po co zaczynalismy te wojne? zeby przez 3 tyg pozabijac sobie wanted a potem sprzedac sie za 1 mln i zostawic wszystkich tych ktorych wciagnelismy?

na zostawieniu ich samych sie nie konczac - spekulacje o docelowym sojuszu dof z wanted trwały od poczatku ich negocjacji

zapytałem wiec kazdego - o co chodzi? o ten milion? o narodowosc? o pare incydentów które powstały ?

sensownej odpowiedzi nie udzielił mi nikt.

ja w kazdym razie zaczne chyba zbierac awaryjny milionik w depo - na wypadek jeslibym kiedys potrzebowal wsparcia... OMFG ROTFL. Cors, ktory byl jednym z negocjujacych z Wanted, Cors ktory mowil ze jest przygotowany nawet na sojusz z Drazem, teraz gra człowieka który walczy o jakąś sprawę - lawl. Rozumiem ze zginales po raz kolejny i jestes z tego powodu wsciekly, ale nie graj teraz kogos kim nie jestes, bo byc moze w oczach low lvlow z Azury wyglada to dobrze, ale wsrod ludzi ktorzy cie troche znaja - osmieszasz sie.
Zapytaj sie sam siebie czemu chciales pokoju z Wanted jeszcze pare dni/godzin przed swoja smiercia, i nie pieprz tutaj farmazonów.
Oglądnąłem filmik z bitwy Wanted vs. DoF, chcialbym sie dowiedziec dlaczego do niej wogole doszlo ? Moglby mi ktos odpowiedziec ? Powiedz mi Cors, sam wtedy walczyles. To bylo dawno ale chcialbym znac przyczyne Masz odpowiedz w pierwszych paru stronach tematu. A jezeli chodzi o powod dlaczego odbyla sie akurat w danym dniu i chwili - Cors z dotad niewyjasnionych przyczyn zlapal pz locka : d

Drazharm
06-01-2006, 15:43
hahahah zadko tu zagladam ale chyba zaczne czesciej. cors jest mistrzem w robieniu z siebie posmiewiska.

jak sam Hawek z Manurem powiedzieli "Cors is cool but we laugh at him, not with him"

tak na dobra sprawe to fajnie miec takiego clowna w gildzie, ktory rozluznia atmosfere :D

miales cors szanse zalapac sie uklad jaki zawarlismy z liderami DoFu ale ja odrzuciles, pare godzin pozniej padles jak mucha i zaczelo sie lamentowanie.

co bedzie to bedzie ale nas (wanted) nikt z azury nie wywali, a szwedzi predzej czy pozniej sami cie zabija za twoje wozenie sie i struganie gangstera. bedziesz wtedy zdany na nasza laske, a raczej nielaske.
nikt za toba nie zaplacze :D

fea_umarth
06-01-2006, 16:22
Myli sie cala gildia , to ja sie myle razem z nia ;)

Arbalest
06-01-2006, 19:09
Więc o co chodzi z tym DoF'em. Wiem, że na pewno paru członków tej gildi, lecz nigdy nie widziałem jak DoF idzie praktycznie całą armią na bitwę... Czyżby byli podzieleni? :o

Cors Ent
07-01-2006, 00:42
Nie zmieniłem zdania po zgonie - a to ze decyzje podjeli Poll i Jameha sami w 2 to inna rzecz
o tym ze mam gdzies uklady z wanted i zeby wogle mnie nie liczyli przy negocjacjach bo i tak zostane w deathmetal powiedziałem Przemowi na 2 dni przed negocjacjami i moim zgonem

Zordan ( kanik rzecz jasna) tez sie z koncepcja pojednania nie zgadzał i wtajemniczeni wiedza co sie stało...

ja sie z tym nie zgadzałem i teraz to ja jestem zdrajca??!!

przepraszam was ale do k..
cos ustalilismy zanim zaczelismy wojne z wanted, cos przyrzeklismy, a teraz pare browarów i 500k az tyle zmienia?
i kogo tu nazwac zdrajca - jednego dnia po stronie wanted, drugie bija sie w pierś ze to była pomyłka i juz nigdy z drazem- i kazdy mozliwy sposób zeby draza wyrzucic z azury a trzeciego przyjmuja draza kase - [ktora miech wczesniej sam im kradł] - i twierdza ze teraz pora zbic szwedów

określił bym to identycznie jak Piłsudzki nazwał polski sejm - ale nie moge zacytowac bo regulamin forum nie pozwala

co przyrzekłem 1 dnia odchodzac z wanted to wypełnie

Z przyczyn niezwiazanych z tibia- tzw "Poznań Team" uległ rozpadowi
teraz wiele rzeczy sie zmieniło - ale mimo to nie widze powodów zeby za drazowa kase ktora kradł miedzy innymi mi i tym z dof co byli w wanted i sf nagle zmieniac poglady

ci z sf co doszli do dof są hipokrytyczntni wzgledem samuch siebie
ale mnie to juz malo obchodzi - niech sobie powtarzaja to 1000 razy- moze w to uwierza co powtarzaja bez konca

w kazdym razie - skup sie draz bo narazie ta wojna badz co badz - mimo tej wielkiej pewnosci siebie nie idzie ci najlepiej

Cors

btw jak narazie draz - to za toba nikt nie placze

fea_umarth
07-01-2006, 09:06
Cors ty chyba bredzisz...przeciez to kwestia czasu jak sie obudzisz z manurowa lokowka w d*pie .I po co ta leperiade odstawiasz.Przeciez szwedzi po wanted wzieliby sie za nas.I nie pisz tych glodnych kawalkow ,ze zdradzilismy kogos czy cos.Oni sami do nas przylaczyli sie o nic ich nie musielismy prosic

ZrembAzura
07-01-2006, 09:36
Cors dlaczego skasowales moja wiadomosc ?? Wlasnie ze miala duzo wspolnego z topicem :D a moze sie boisz ze gimli wyjawi jakas twoja tajemnice ? :D Wiec chcialbym sie dowiedziec dlaczego Cors Ent zrobil sobie pz locka, na kim, bo to jest zwiazane z wojna. i chcialbym wiedziec co oznacza w commencie Corsa "Drazharm is my teacher", "Adi Gotti is my beloved brother". I nastepnym razem sie zastanow zanim cos skasujesz ;)

Nosso Mc'Furry
07-01-2006, 13:08
co bedzie to bedzie ale nas (wanted) nikt z azury nie wywali

Co jak co, ale obiecalem Przemowi ze nie bede sie mieszal w sprawy wojny TERAZ poniewaz jestem w DoF, ale nad Twoja wypowiedzia jeszcze troche bym sie zastanowil.

Kto oglosil publicznie ze odchodzi z Azury jakis czas temu?

Polli~
07-01-2006, 15:49
Cors~
Po pierwsze to decyzja byla podejmowana nie przez bola i mnie, tylko rozmawialismy o tym od dluzszego czasu, na zawsze tworzonym channelku...a brali w nim udzial ci ktorych zawsze beda razem i maja cos takiego jak rozum...
Przemo, Heg, Fea~ , Vorn~ , Benisario~, Gimli~, Mebi, Mexenoth~, Jameha i Ja...
Oczywiscie ciebie tam nie bylo z wiadomych wzgledow...kto gra na azurze ten wie co to "pajac", Zordana takze nie bylo, nie potrzebowalismy raportowania do swe~ kazdej msg...
Nie bede tlumaczyl dlaczego, co i jak bo kto ma wiedziec ten wie...
Faktem jest ze z drazhem sie dogadalismy i ta Opcja DoFowi najbardziej pasuje, z takich i innych wzgledow...
A uklad zawierali osobiscie: Jameha, Ja, Vorn~, Fea~, Drazh, Urb~, - oczywiscie all ustalone wczesniej z reszta....(bez pajacy).

Btw. ten kawalek z tym ze swe sie smieja z ciebie a nie z toba...to zordan ci jeszcze tego nie mowil ?

Cheers Polli~

Drazharm
07-01-2006, 19:13
nosso dla wlasnego dobra w ogole sie lepiej nie wypowiadaj na tematy zwiazane z wojna tak jak cie Przemo poinstruowal

takich jak ty to ja zjadam solo na sniadanie wiec nie zgrywaj jakiegos kozaka ktorym nie jestes, tylko dlatego ze fraga na mnie nabiles i skoncz prawic swoje wyssane z palca madrosci. dobrze ci radze - zaknebluj sie

jeszcze 2 dni temu mnie nazywales noobem na forum tibia.com

jak ja jestem noobem to kim ty jestes?

Cors Ent
07-01-2006, 20:40
Poll po cyrku jaki dzis odstawiłes wczoraj i dzisiaj w cafe nie mam ci ani słowa do powiedzienia wiec twojego posta nawet nie przeczytałem

co to relecji moich i zordana z swe - we are blood brorhers, a draz beee

wiec robimy co robimy

Adolphus Elbragol
07-01-2006, 21:26
Moze nie bedzie to mialo scislego zwiazku z tematem, ale musze stwierdzic, ze powoli z azury robie sie to, co dzialo sie z Iridia po upadku Triady (i sojusznikow, a co!), a przed czasem panowania Arc~.

Drazharm
07-01-2006, 21:51
“There is no avoiding war; it can only be postponed to the advantage of the enemy."

wiemy jak sie skonczylo na elysii, iridii itp itd
da sie szwedom palec to wezma cala reke. predzej czy pozniej

Adolphus Elbragol
07-01-2006, 22:09
Rasizm Drazharmie, uprzedzenia i ciemnota =p

A jak zakonczylo sie na Furorze? Duzo lepiej? =)

Drazharm
07-01-2006, 22:34
Rasizm Drazharmie, uprzedzenia i ciemnota =p

A jak zakonczylo sie na Furorze? Duzo lepiej? =)

twoj post az tryska sarkazmem :D

AnthraX_
07-01-2006, 22:45
No no, rozkrecacie sie chlopaki :p

Jinikao
07-01-2006, 23:43
xD Draz jestem całym sercem po twojej stronie:)
@Adolphus Nie mozesz wiedziec wszsystkiego jak bylo po upadku Triad poniewaz malo grałeś i byłes retired z tego co pamiętam.

Nosso Mc'Furry
08-01-2006, 00:20
Draziku powiedzmy sobie jedno. Przyznaje posta napisalem ale skasowalem czy nie?
Skasowalem bo jak sie pozniej dowiedzialem ze Polacy z SF przechodza do DOF to skasowalem post zeby nie bylo...

Dobrze powiedziales nie jestem kozakiem i nie zamierzam nim byc bo kozaczenie nalezy tu do kogo innego...

mhm a co do nabicia fraga fakt faktem kazdy inny mogl to zrobic i nie czuje sie jakos wielce zaszczycony z tego powodu.

Jeszcze jedno jak ja do ciebie podchodze kulturalnie to bys mogl to odwzajemnic... chyba ze nie potrafisz...

A posty bede pisal i nikt mi tego zabronic nie moze bede sie wypowiadal co do tej wojny bo moge.

Mysle ze zrozumiale napisalem

Btw.
To ty pierwszy powiedziales do mnie HUNTED tak za free i ty sam rozpoczales ten spor...miedzy toba a mna. Ja sie nie czuje winny
Pozdrawiam
Nosso

Drazharm
08-01-2006, 01:04
Draziku powiedzmy sobie jedno. Przyznaje posta napisalem ale skasowalem czy nie?
Skasowalem bo jak sie pozniej dowiedzialem ze Polacy z SF przechodza do DOF to skasowalem post zeby nie bylo...

Dobrze powiedziales nie jestem kozakiem i nie zamierzam nim byc bo kozaczenie nalezy tu do kogo innego...

mhm a co do nabicia fraga fakt faktem kazdy inny mogl to zrobic i nie czuje sie jakos wielce zaszczycony z tego powodu.

Jeszcze jedno jak ja do ciebie podchodze kulturalnie to bys mogl to odwzajemnic... chyba ze nie potrafisz...

A posty bede pisal i nikt mi tego zabronic nie moze bede sie wypowiadal co do tej wojny bo moge.

Mysle ze zrozumiale napisalem

Btw.
To ty pierwszy powiedziales do mnie HUNTED tak za free i ty sam rozpoczales ten spor...miedzy toba a mna. Ja sie nie czuje winny
Pozdrawiam
Nosso

napisales i skasowales bo ci kazano, wiec o czym ty w ogole tu opowiadasz.
nie obracaj kota ogonem, te wszystkie twoje lamerskie posty na forum i nie tylko w ktorym ublizales mi i wanted. jak powiedzialem, zamknij jadaczke i trzymaj ja zamknieta dla wlasnego dobra.

eot

AnthraX_
08-01-2006, 10:56
Ja tam nie widzialem zadnych bluzgow..........

Pearl Agata
08-01-2006, 11:45
omg dalibyscie juz sobie spokoj z cala ta wojna:\ Czy nikt jeszcze nie zauwazyl ze to nie ma najmniejszego sensu? :\\

~Yours Aga

kruchy
08-01-2006, 12:54
Ja tam nie widzialem zadnych bluzgow..........

Ja tez nie widzialem...poprostu wyrazil swoje zdanie :p

kruchy
08-01-2006, 12:57
omg dalibyscie juz sobie spokoj z cala ta wojna:\ Czy nikt jeszcze nie zauwazyl ze to nie ma najmniejszego sensu? :\\

~Yours Aga

Wydaje mi sie ze jest to pokazanie kto jest wazniejszy na servie, a wojna nie skonczy sie dopuki swe nie opuszcza serva...

Pearl Agata
08-01-2006, 13:23
Wydaje mi sie ze jest to pokazanie kto jest wazniejszy na servie, a wojna nie skonczy sie dopuki swe nie opuszcza serva...

Tia..w zpuełności się z Tobą zgadzam...ale nadal uważam że to nie ma sensu:) Jeszcze tylko pozostaje czekać aż Dof tez właczą do tej śmiesznej wojny:\

Nosso Mc'Furry
08-01-2006, 13:40
Ja tez nie widzialem...poprostu wyrazil swoje zdanie :p

Ja chcialbym je poznac...

fea_umarth
08-01-2006, 17:59
na servach pvp zasze byly sa i beda wojny

Xetasi
08-01-2006, 19:59
Wojnom Stop

Nosso Mc'Furry
08-01-2006, 22:53
Wojnom Stop

1. Nie wiesz o co chodzi, nie wypowiadaj się.
2. Tu nie ma systemu nabijania postów więc po cholere piszesz takie bezsensowne posty? Daje Ci to coś?

Qba =]
08-01-2006, 23:20
Oj, Nosso- nerwusek :D
Ciekawi mnie, czy Draz naprawdę tak bluzgał, czy po prostu Corsik zachowuje się jak dziecko robiąc "cięcia" :>
@Topic: Wojna nie ma sensu? Pomimo drzemiącego we mnie pacyfizmu muszę powiedzieć, że bez wojen, sojuszy jest po prostu... troszkę nudno... nie licząć aspektów typu: wolne kopanie, itd...

Hail~ Qbas

Cors Ent
08-01-2006, 23:57

albo dopuki pl nie opuszcza serwera

deathmetal _/

Cors Ent
09-01-2006, 00:09
oraz przywróciłem post draza za który dostał bana - tak wam zalerzało na wglad to prosze bardzo

Qba =]
09-01-2006, 02:10
No i bluzgów nie ma... gorsze były puszczane w niepamięć. Cofka- dobra sprawa, Nosso powinien chyba wiedzieć co myśli/ pisze na ten temat draz... no ale to juz nie moj biznes.

@ Pl ? Nah, tylko w reklamie adidasa "impossible is nothing"

Nosso Mc'Furry
09-01-2006, 10:51
napisales i skasowales bo ci kazano, wiec o czym ty w ogole tu opowiadasz.
nie obracaj kota ogonem, te wszystkie twoje lamerskie posty na forum i nie tylko w ktorym ublizales mi i wanted. jak powiedzialem, zamknij jadaczke i trzymaj ja zamknieta dla wlasnego dobra.

eot

Mów jak chcesz ja nie moge zabardzo wyrazić swojego zdania na ten temat z pewnych powodów, a skoro Drazharm wie lepiej co ja robie i dlaczego to ja chyba niedlugo zwarjuje. Jak powiedzialem ani Ty ani nikt inny nie zabroni mi wypowiadania sie na tym forum.

A lamerskie posty to Ty robisz :)

ZrembAzura
09-01-2006, 11:09
']No i bluzgów nie ma... gorsze były puszczane w niepamięć. Cofka- dobra sprawa, Nosso powinien chyba wiedzieć co myśli/ pisze na ten temat draz... no ale to juz nie moj biznes.

@ Pl ? Nah, tylko w reklamie adidasa "impossible is nothing"

heh byly bluzgi, tylko Cors nie przywrocil wszystkich tematow. Jak przeczytalem teksty Draza to prawie z fotela spadlem. Draz szkoda ze mi juz nie odpowiesz na pytanie ktore zadalem, ale moze ktos inny wie. Dlaczego COrs Ent ma w commencie "Drazharm is my teacher." ??? A jesli chcecie wiedziec jakie byly bluzgi to cos takiego: "... pokrako rodem z filmu o domu dziecka." muheuheuehuehuehu dobre to bylo Draz GZ teksta, ja od poczatku tej wojny bylem za Wanted, moi kumple ida do Academy Wanted, od ktorego lvl przyjmujecie (do Akademii)?

Cors Ent
09-01-2006, 11:41
heh byly bluzgi, tylko Cors nie przywrocil wszystkich tematow. Jak przeczytalem teksty Draza to prawie z fotela spadlem. Draz szkoda ze mi juz nie odpowiesz na pytanie ktore zadalem, ale moze ktos inny wie. Dlaczego COrs Ent ma w commencie "Drazharm is my teacher." ??? A jesli chcecie wiedziec jakie byly bluzgi to cos takiego: "... pokrako rodem z filmu o domu dziecka." muheuheuehuehuehu dobre to bylo Draz GZ teksta, ja od poczatku tej wojny bylem za Wanted, moi kumple ida do Academy Wanted, od ktorego lvl przyjmujecie (do Akademii)?

o kurczaki zawiało groza :D
mafia 30lvli dołaczy do draza i przetrzepie nam kuperki :P

jeszcze Adi spredał swojego chara gosciowi ktorego pvp zakrawa na legende - wiec poki co moge spac spokojnie :D

Nosso Mc'Furry
09-01-2006, 13:35

No stary teraz dałeś popis. To że jesteś za Wanted zostaw dla siebie, a to że chcecie dołączyć do Academii Wanted też nikogo nie obchodzi jednakże nikt nie zabrania Ci być po stronie Drazharma. Ja jestem teraz już neurtralny w wojnie i myśle że tak pozostanie.
Drazharm tego lekko nie rozumie i mnie wyzywa za nic i nie pozwala się wypowiadać.
:( Mi is eful

AnthraX_
09-01-2006, 14:21
No stary teraz dałeś popis. To że jesteś za Wanted zostaw dla siebie, a to że chcecie dołączyć do Academii Wanted też nikogo nie obchodzi jednakże nikt nie zabrania Ci być po stronie Drazharma. Ja jestem teraz już neurtralny w wojnie i myśle że tak pozostanie.
Drazharm tego lekko nie rozumie i mnie wyzywa za nic i nie pozwala się wypowiadać.
:( Mi is eful

Sorry ale nie rozumiem jednej rzeczy. Mianowicie tego ze sam sie czepiasz ludzi za to, ze nie chca dac Ci sie wypowiadac na rozne tematy
[i tu przyklad] Jak powiedzialem ani Ty ani nikt inny nie zabroni mi wypowiadania sie na tym forum.
a sam czepiasz sie kolesia ktory mowi ze jest za Wanted i mowisz mu To że jesteś za Wanted zostaw dla siebie A dalej jak pisze o swoich planach wstapienia do W Academy piszesz a to że chcecie dołączyć do Academii Wanted też nikogo nie obchodzi

Rownie dobrze ktos moze napisac ze nikogo nie obchodzi to ze masz zamiar byc neautralny w tej wojnie!!

Tak sie czepiasz Draza ze nie daje ci sie wypowiadac
A sam robisz to w stosunku do innych tyle ze ujmujesz to troche subtelniej...

Przechodzac do sedna: TO JEST FORUM I SLUZY ONO DO TEGO ZEBY LUDZIE WYPOWIADALI SIE TUTAJ NA ROZNE TEMATY! I tak samo jak ty nie lubisz jak Ciebie sie ucisza tak samo nie lubia tego inni.

Pomysl o tym.

Pozdro

fea_umarth
09-01-2006, 15:08
albo dopuki pl nie opuszcza serwera

deathmetal _/
hehehe to jak polacy wypadna z azury to szwedzi chyba beda cie w klatce trzymac jako zagrozony gatunek

Azureus
09-01-2006, 16:39
Od tego sie zaczelo. Franc, Cors i Abu ublizali mi oraz Dragoholikusowi.

21:00 Dragoholikus: cze
21:00 Cors Ent: o kundelikus
21:00 Dragoholikus: ?
21:00 Drazharm: mowilem
21:00 Drazharm: masz go nie walic
21:00 Cors Ent: i ***
21:00 Dragoholikus: niebedzie mnie wyzywal
21:00 Abu Loppez: ***any pies
21:00 Dragoholikus: pedal
21:00 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Franco De'lago: macie problem panowie
21:01 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Abu Loppez: wyepiradalj
21:01 Zordan Storm: mnie nie bijecie chlopaki?
21:01 Cors Ent: exura vita
21:01 Drazharm: no ****a
21:01 Abu Loppez: taki peis

oraz tego:

http://i4.photobucket.com/albums/y125/Drazharm/franco1.jpg

Jak to mozliwe, ze DoF broni takich pajacy?
Nie ma zamiaru nikogo zabijac poza tymi, ktorzy mi ublizali. Oczywiste tez jest, ze jak ktos mnie zaatakuje to zginie.
Ci, ktorzy dolaczyli do Hawka moga sie pozegnac z gra na Azurze do czasu, az skoncze z tym swiatem, co predko sie nie stanie. :)

Wróćmy do przeszłości i zobaczmy w archiwach pierwszy post Drazharma.
Widzimy że chłopak powiedział że nikt go nie wypędzi z Azury, a kto trzyma ze szwedami poniesie klęske i nie będzie mógł grać na danym świecie.

Słowa ostre, ale jak się przekonaliśmy było zupełnie odwrotnie.
Drazharm gdyby nie dobre serce członków DoF'u odraz głupota Szwedów że opuścili Silent force bez słowa zostawiając Polskich graczy tkwił by dalej na innym świecie bez możliwości powrotu na Azure.
Oczywiście każdy wie jaki Drazharm jest i jak jego konto tu zostanie odbanowane i raczy wejść i zobaczyć co dzieje się na tym forum będzie się odwoływał od tego co powiedziałem powyżej. Ten typ tak ma sam powiedział na forum Azury że kończy z tym światem i nie zamierza tu dalej grać.
Został wyśmiany wiadomo ... Sam mówił na początku że nie odejdzie, a kto trzyma ze szwedami skończy marnie.
Człowiek się przeliczył i miał się za kozaka który może dużo.
Drazharm w tym momencie jest skończony i jak zadrze z DoF'em może się dla niego skończyć to tragicznie.
Sami widzicie że jest już w czołówkach ludzi ze straconym expem. Przez padanie oczywiście. Stracił swój level magiczny którym tak się podniecał na Tibi.pl/Newsy.

Drazharm, Drazharm, Drazharm zmień sposób bycia bo źle skończysz. Ja obserwuje i widze jak się poniżasz wobec innych, Ty i nie tylko Ty także niektórzy z tego forum.Mam namyśli pewnego członka Deathmetal.
Bez obrazy, ale takie śa moje stwierdzenia.

Szwedzi ostatnio wydają się sympatyczni, ale "Ludzie Drazharma" specjalnie dają gadki że narazie jest spokojnie później się pogorszy. NIE SĄDZE TO JEDNA WIELKA PROPAGANDA.

Fakt faktem sposób bycia szwedów także mi się nie podoba za dużo PA etc.
Mamy wybór albo Drazharm który zachwouje się jak dziecko bez kultury osobistej i który myśli że jest najlepszy, albo też szwedzi których PA jest całym życiem.
Jedyny mądry w tej wojnie jest Dof i rada dla nich że jak Drazharm będzie próbowal namówić kogoś na przejscie na jego strone, NIE DAJCIE SIĘ!
Zrobił straszne świństwo i nie powinno mu sie za to wybaczyć.

Pozdrawiam
Unknow.

kruchy
09-01-2006, 19:14
@Azureus

A jak myslisz co sie stanie z Corsem jak Wanted powroci??Myslisz ze odpuszcza, wybacza mu??Znam troche ludzi z Wanted i wiem jacy sa...i mowie ci odrazu nie odpuszcza Corsowi.

Dalsze bycie draza nie jest uzaleznione od Dofu~~ a ze maja "zgode" to inna sprawa, teraz toczy sie tylko boj miedzy DeathMetal vs Wanted.

Cors Ent
09-01-2006, 21:55
@kruchy
ja nie oczekuje ze wanted mi odpusci
dof odpuscił wanted, dof odpuscił drazowi, ja mu nie odpusciłem
wanted probuje powrócic - swe jak narazie gasza ich masslogi sumiennie

@Azureus-aka Unknown
to co piszesz nie ma nic wspólnego z faktycznym stanem rzeczy

@fea_umarth
tu jest bład w kwesti ideologi
to jest cos tak jak powiedział zordan [kakburk] - " jestem szwedem "

Jag är en rosa fisk
Jävlar!!

EDIT:

" 19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej
19:56 Urbexx: co do tego przyjazdu to mozesz sie nas spodziewac "

uwielbiam chłopaków z wanted ;) sa tacy rozkoszni :baby:

AnthraX_
09-01-2006, 22:37
19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej

Jak juz mowilem chlopaki sie rozkrecaja :] :] Jeszcze troche takich wojen i potyczek na wszystkich swiatach i bedzie mozna zobaczyc takie 12- letnie siurki biegajace za soba z flintami i krzyczace "ty gnoju teraz zaplacisz mi za tego hunta!!" albo "Zobaczymy kto pierwszy odejdzie z XXXX" hehe swoja droga to musze sobie jakas spluwe kupic bo mnie drazni pare osob :evul:

Mr Time
09-01-2006, 23:47
EDIT:

" 19:41 Drazharm: bede za 3 miechy w poznaniu z urbem wiec ****a ubezpiecz mieszkanie lepiej

@Cors
Po takich pogrozkach, przydalaby Ci sie jakas dobra kuracja "Omki" :D

Jak cos to msg B) :D :p

Cors Ent
10-01-2006, 00:44
to nie mi kuracja potrzebna

swoja droga to smutne jak niektórym ta gra w głowach miesza

ZrembAzura
10-01-2006, 09:02
buahahahahahah Cors i Nosso zle mnie zrozumieliscie, nie mialem zamiaru isc do Academii Wanted, tylko sie pytam z ciekawosci, nie moge ?

@Nosso: Nie musze zatrzymywac dla siebie to ze jestem za Wanted, nikt mi nie zabroni sie wypowiadac na tym forum, tak samo jak i tobie, chyba ze szanowny pan Cors Ent da mi bana. -.-
@Cors: Oblokuj jeszcze 1 post Draza, bo mysle ze to za niego on dostal bana a nie za inne ;p

Cors Ent
10-01-2006, 09:24
szanowny pan cors nie da bana
po prostu wspomni twoj nick na gc kiedy nastepnym razem Zscooby bedzie szukal celow

ZrembAzura
10-01-2006, 09:45
ehh nie mam zamiaru cie blagac o litosc :] kozak z ciebie :D

Mr Time
11-01-2006, 12:40
to nie mi kuracja potrzebna

"ofCORS" B) :D

Qba =]
11-01-2006, 21:20
Na rzeczową wg mnie wypowiedź Azureusa przeczytaliśmy "bardzo rozwiniętą" wypowiedź Corsa :|
Być może oświeci nas, jaki jest faktyczny stan rzeczy, różniący się od wyżej wymienionego :> ?
Swoją drogą wypowiedź o odwiedzinach u Corsa była może nieco dziecinna, ale chyba sprawiła, że waga jego pampersa wzrosła o pare kilo :baby:
Jak tak dalej pójdzie to Zscooby pół forum będzie musiał powybijać... :]

co to relecji moich i zordana z swe - we are blood brorhers, a draz beee

Nie zdziwiłbym się, gdyby z blood brothers zostało tylko blood...

wr00n
12-01-2006, 16:48
Muahahaha!Nie bylo mnie na tym forum za dlugo.Zdecydowanie najlepsza wypowiedz nalezy do: "Qba =]".Cors mowiles mi ze nie mam juz hunta a teraz mam placic 20k...Kto wie czemu kiksu dal delete?

Igragorn
12-01-2006, 21:26
Muahahaha!Nie bylo mnie na tym forum za dlugo.Zdecydowanie najlepsza wypowiedz nalezy do: "Qba =]".Cors mowiles mi ze nie mam juz hunta a teraz mam placic 20k...Kto wie czemu kiksu dal delete?

Kiksu dał delete bo nie gra w tibie...

Nosso Mc'Furry
13-01-2006, 23:49
No i jak widać sytułacja na Azurze troszke przygasła. Jak narazie nie ma potyczek ani bitew. Każdy expi nie zwracając uwagi na wroga. Czyżby był niedługo rozejm? Tak to wygląda na chwile obecną :)

Qba =]
14-01-2006, 08:15
Tym samym ludzie rzucili sie na poh, cave`y i d-lair jak myszy na ser... :/
A tym nie zwrazaniem uwagi na wroga bym nie przesadzał, ale w sumie większość zachowuje się b.beztrosko :D

fea_umarth
16-01-2006, 16:38
nuuda......................

Arbalest
16-01-2006, 18:02
Tym lepiej dla Wanted, że nie ma bitew xD... Żart...

Może jednak ta wojna się skończy rozejmem, choć nie sądze by Draz sobie odpuścił z pokazywania swego "boskiego" PvP.... ^_^

Melon
16-01-2006, 20:55
pozyjemy zobaczymy 8o

Qba =]
17-01-2006, 02:17
pozyjemy zobaczymy 8o

Przypuszczam, że pożyjemy to przywilej tylko nielicznych :)
Nuda... ale wielu modliło się o tę nudę ;)

Arbalest
17-01-2006, 13:15
']Przypuszczam, że pożyjemy to przywilej tylko nielicznych :)
Nuda... ale wielu modliło się o tę nudę ;)

Taak... Nuuda.

Nie sądze, byśmy jeszcze zobaczyli taką walkę jak w kwietniu 2005 roku... To była bitwa... Teraz to albo wogóle nie ma albo malutkie "bitewki".....

^_^

jed
18-01-2006, 13:53
Fakt... ostatnio zrobiło się dosyć cicho i spokojnie, ale wątpie, że długo będzie to trwało.

kamyk778
18-01-2006, 15:41
Może i spokojniej ale i tak sie czasem boje isc po miescie kiedy "Flugany" stoją przed dp (juz mialem raz taką sytuacje).Najbardziej mnie wkurza,ze chodzą jakies male lvl swe z red skullami i bija kogo popadnie a jak sie zemscisz to np. Kalas Flugan: pay 10k and i don't kill u.... X(

Arbalest
18-01-2006, 15:53
@kamyk778

To już nie jest związane z wojną. TO jest poprostu pokazenie szwedzkiej strony jacy oni potrafią być. Ale zapewniam Cię, że na innych serwach Polacy też są do tego zdolni...... -.-

wr00n
18-01-2006, 17:21
***a tam ****a spokojnie polowa serwera mnie sciga a druga pewnie zaraz zacznie, 70 dni paca poszlo sie ***ac.

kamyk778
18-01-2006, 17:47
Wiem i niektórzy polacy tez mnie wkurzają, Polacy powinni sobie pomagac a nie ****a chodzic po kopalniach 6-osobową ekipą i wybijac wszystkich. Tak padlem (k-legi poszly sie ****ć) X(

Mr Time
19-01-2006, 00:32
...to tylko cisza, przed burza...
...chmury sie zbierają, ale nie wiadomo jaki z tego bedzie deszcz.

Qba =]
19-01-2006, 11:20
Deszcz wojny zapewne ;)
Wyobrażacie sobie inny stan rzeczy na Azurze? Nie sądzę...

kamyk778
19-01-2006, 15:15
Jak tak się zastanawiam to chyba bym nie wybrał Azury. Nie moge czasem sobie spokojnie poexpic... :(

PiXik
19-01-2006, 16:05
Dof Sf ,Wanted spojrzyjcie z dystansem na to ;) 2lata temu byliście paczką zgranych qmpli teraz jesteście paczką nie zgranych rzucających miesem w siebie
"ludzi".Czy to wszystko poszlo o jednego malutkiego Corsa?czy jezeli od początku go nie lubiliście czemu mu tego nie powiedzieliście?
hehe azura zmienia się baardzo szybko ale wkrótce wy wszyscy odpadniecie z tamtąd i ktoś inny sobie porządzi:-)ps.przynajmniej tak mi sie wydaje

Nosso Mc'Furry
19-01-2006, 16:56
Dof Sf ,Wanted spojrzyjcie z dystansem na to ;) 2lata temu byliście paczką zgranych qmpli teraz jesteście paczką nie zgranych rzucających miesem w siebie
"ludzi".Czy to wszystko poszlo o jednego malutkiego Corsa?czy jezeli od początku go nie lubiliście czemu mu tego nie powiedzieliście?
hehe azura zmienia się baardzo szybko ale wkrótce wy wszyscy odpadniecie z tamtąd i ktoś inny sobie porządzi:-)ps.przynajmniej tak mi sie wydaje

Chłopcze, DoF jest w tej wojnie po niczyjej stronie (jak narazie) i raczej tak pozostanie.

Arbalest
19-01-2006, 18:31

Myślisz, że tu walczy cały DoF? W Sf było paru Polaków. Tylko 2 czy 3 z nich przeszlo do Death~, a reszta co była to jest w DoF. Więc nie zwracaj się do DoF'u tylko do tych paru Polaków. Wiem, że napewno do Corsa Enta, Yorba ( xD ) a Zordan opuścił tą gildię. Nie wiem ilu ich tam jeszcze jest, ale napewno nie aż tylu, że mówić to z takich rozmachem. Głównie tu chodzi o Corsa i PARU polaków z DoF'a ale to naprawdę nie wielka liczba.

Qba =]
19-01-2006, 22:46

Doskonały przykład, jak osoba nie mająca większego pojęcia o ostatnich wydarzeniach porusza pozostałych...
Pomijając juz ortografię, to "wydaje Ci się źle": Wszyscy odpadniecie, ktoś inny sobie porządzi... tak jakby nagle wszyscy mieli poprześcigać ich w lvl`ach, a oni schować się pod miotłą i trząść portkami...
Ci, którzy byli naprawdę dobrymi qmplami, dalej nimi są...

wr00n
20-01-2006, 08:22
""porusza pozostałych""-"ależ to wprost ciekawe"

Qba =]
21-01-2006, 00:38
Jeśli to ironia, to jaki jest jej cel -.- ?

PiXik
21-01-2006, 13:28
']Doskonały przykład, jak osoba nie mająca większego pojęcia o ostatnich wydarzeniach porusza pozostałych...
Pomijając juz ortografię, to "wydaje Ci się źle": Wszyscy odpadniecie, ktoś inny sobie porządzi... tak jakby nagle wszyscy mieli poprześcigać ich w lvl`ach, a oni schować się pod miotłą i trząść portkami...
Ci, którzy byli naprawdę dobrymi qmplami, dalej nimi są...
jasne?jakoś przeglądam forum i wszyscy bronili corsa nagle zmienili zdanie o 360 stopni
jasne?

Qba =]
21-01-2006, 14:05
bla, bla, bla- przeglądam forum = wiem wszystko :confused:
Nawet jeśl czytasz forum, to nie znaczy, że wysnuwasz dobre wnioski... "jasne?"

Andreff
21-01-2006, 15:41
Sorry za off topic, ale nie wiedzialem gdzie to napisac, to chyba jedyny temat o Azurze..
A wiec rozpoczelem tu gre.. Koledzy mnie osrzegali przed tym swiatem, szczegulnie przed 6-15lvl noob charami, ktorzy Cie atakuja, a jak ich ruszysz to wiadomo jak to sie skonczy... Co prawda to prawda, co chwila widac ciala... musze powiedziec ze troche tu niebezpiecznie ;) Jestem Ciekawy czy bez wiekszych znajomosci jest szansa na wybicie sie i na przetrwanie... hehe joke ;)
A oznak wojny nie zauwazylem ;)

Dragoholikus
21-01-2006, 17:56
Jesli umiesz szybko expowac to oczywiscie ze sie wybijesz ;)

fea_umarth
22-01-2006, 01:57
Sorry za off topic, ale nie wiedzialem gdzie to napisac, to chyba jedyny temat o Azurze..
A wiec rozpoczelem tu gre.. Koledzy mnie osrzegali przed tym swiatem, szczegulnie przed 6-15lvl noob charami, ktorzy Cie atakuja, a jak ich ruszysz to wiadomo jak to sie skonczy... Co prawda to prawda, co chwila widac ciala... musze powiedziec ze troche tu niebezpiecznie ;) Jestem Ciekawy czy bez wiekszych znajomosci jest szansa na wybicie sie i na przetrwanie... hehe joke ;)
nieee.... po prostu ciekawie
kazdy jakos zaczynal , jakby co to moge ci pomoc
B)

Nosso Mc'Furry
22-01-2006, 02:27

Coś Ty, zero szans na przeżycie.
Azura jest spalona :D

Andreff
22-01-2006, 02:30
Nie przesadzaj, chyba nie jest tak zle, damy rade ;)

Nosso Mc'Furry
22-01-2006, 02:31
Nie przesadzaj, chyba nie jest tak zle, damy rade ;)

Żartuje, jak umiesz dobrze grać i nie noobujesz to masz duże szanse.
Azura nie jest taka zła jak się wydaje, jak Fea powiedział "Ciekawa"
to prawda bo tylko tu dzieje się zawsze coś!

Polecam

Andreff
22-01-2006, 02:37
wiesz.. trudno jest zaczynac, skoro gdzie nie pojdziesz, tam Cie atakuja :) ale... trudniejsze chwile sie przezylo....

jed
22-01-2006, 20:52
Andreff...

Azura to serwer niepowtarzalny. :) Nigdzie nie znajdziesz świata, na którym tyle się dzieje. Co do tego wybijania się to też nie ma większych problemów. Mówie Ci... na Azurce naprawde warto grać. ;)

Pozdrawiam...

jed
22-01-2006, 20:52
Andreff...

Azura to serwer niepowtarzalny. :) Nigdzie nie znajdziesz świata, na którym tyle się dzieje. Co do tego wybijania się to też nie ma większych problemów. Mówie Ci... na Azurce naprawde warto grać. ;)

Pozdrawiam...

wr00n
23-01-2006, 00:26
gowno tam mozna wybijesz sie napracujesz zleci sie pare kobiet lekkich obyczajow utluka cie a potem beda rzadac zaplaty.oczywisce mozna grac tylko nocami nie atakowac nikogo kto cie atakuje lizac dupe komu popadnie nie nosic nic drogiego nie chodzic na nieoplacalne hunty (nawet jesli daja duzo frajdy) wtedy masz jakies minimalne szanse na dostanie sie do setkowcow.

Qba =]
23-01-2006, 03:09
gowno tam mozna wybijesz sie napracujesz zleci sie pare kobiet lekkich obyczajow utluka cie a potem beda rzadac zaplaty.oczywisce mozna grac tylko nocami nie atakowac nikogo kto cie atakuje lizac dupe komu popadnie nie nosic nic drogiego nie chodzic na nieoplacalne hunty (nawet jesli daja duzo frajdy) wtedy masz jakies minimalne szanse na dostanie sie do setkowcow.
Jeśli tak pracowałeś na swoją postać to współczucie... ale niekoniecznie musi to tak wyglądać...

@ Mi też wydaję się, ze to ciekawy serwerek. Zrobiłem sobie 3`miesięczną przerwę i zacząłem na innym swiecie, bez p.a itd, ale to była totalna nuda...
Jeśli nie chcesz flaków z olejem, szukasz dreszczyq emocji i nie obawiasz się możliwości straty eq bądź expa, to azura jest gr8 !
A przecież to tylko gra... :)
Życzę powodzenia i pozdrawiam Andreff !

wr00n
23-01-2006, 22:45
Pracowalem w koncu na 54 ek 79/78 eq dsm p ammy c legi demon shield d lance f axe crus helmet 7 bp uh i 2 pace po 100k kazdy trzeba sie troche napracowac.A ty grasz starym charem czy tez zrobiles nowego?

Drazharm
24-01-2006, 22:59
jak tylko weliminujemy szwedow Azura stanie sie grywalnym swiatem bez PA

Rankor
24-01-2006, 23:22
Spieszcie sie. Szwedzi wiedza co sie szykuje i expia ile wlezie. Pozniej odebranie servera moze byc awykonalne. =]

Nosso Mc'Furry
24-01-2006, 23:23

Nie lepszym rozwiązaniem byłby pokój, albo coś w tym stylu?
Wiesz że oni nie łatwo odejdą.

wr00n
25-01-2006, 03:10
"Wyeliminujemy"?Bardzo chetnie tylko moze bys sie ****a odezwal jak ktos oferuje ci pomoc, ale nie ciebie taka pomoc to ***ie , tylko ze potem placisz 0.5mln zeby cie juz nie bili , dlatego skoncz pajacowac na forum i wez sie do roboty. Ja nie pomoge bo mam bana na neta, ale moglem pomoc...

Andreff
25-01-2006, 15:49
jak tylko weliminujemy szwedow
Powodzenia.
Azura stanie sie grywalnym swiatem bez PA
Miejmy nadzieje ze to nie sa puste slowa :)

kamyk778
25-01-2006, 19:47
Nie sądze ,zeby szwedzi tak poprostu opuscili serwer...Ale fajnie by bylo :D

Qba =]
26-01-2006, 00:37
@ Draz: Powieszę sobie te słowa na ścianie i będę się do nich modlił i wierzył w nie, niczym zwolennicy Leppera w jego obietnice o zlikwidowaniu bezrobocia...
Aczkolwiek miło by było..

@Nosso: nie tyle nie odejdą łatwo, co nie odejdą wcale:]
A pokój jest chyba rzeczą równoznaczną z końcem p.a, czyli
praktycznie niemożliwy...

@Wroon: Piszesz jakbyś miał żal do wszyskich naokoło za swoje porażki :]

Serwer bez szwedów... heh, nacjonalistyczna bajka, która wcale nie miałaby happy endu.

Hail~

kamyk778
26-01-2006, 01:34
Jak ja bym chcial ,zeby Szwedzi odeszli z tego serwa...Gdybym wiedzial nigdy bym tu nie gral...
Np. Dzisiaj sie loglem drutem na fibulce a tu jakis 20 master sorc szwed.Pyta sie czy pl jestem.
Napisalem tak i mnie zaczal rypac z SD.. Padlem drutem.Chcialem sie zemscic i loglem sie moim knight.Poszedlem go zabic.Zacząlem go bic a tam 82 elite knight Sparta i padlem... :(

Cors Ent
26-01-2006, 08:42
Hehe ale dobre motywy

" ktos mnie zaczol bic, 20 lvl - to na pewno byl swe "
--why?
" bo jak mnie bije to jest zly a swe sa zli "

Generalnie jak ktos padl od kogokolwiek - to za czasów wanted na tym samym forum ci sami ludzie co teraz- obwiniali Wanted i Drazharma

Teraz za czasów Republiki, ze tak powiem kazdy spotkany w zaulku PK to oczywiscie " noobchar swe " a wine za to ze on wogle istnieje ponosi Deathmetal

generalnie jak w Sejmie RP - byla lewica to narzekali na Milera i Belke, dostali prawice to sie prawica dogadac nie moze i 90% spoleczenstwa psioczy na prawice - nigdy nie zadowoleni

teraz za kazdy zgon, probe pa, czy wogle cokolwiek co nie pasuje obwiniani sa swe

tak czy siak sytacja na Azurze poki co jest stabilna - stad brak bitew
miedzy DoF - Death~ panuje staly i wbrew opini społecznej niezachwiany układ- stad nazwalem to rebublika- bo wszelkie mozliwe konflikty konczone sa szybko na drodze dyplomatycznej

a panowie z wanted przestali robic sobie pz locki bo ostatnimi paroma razami skonczylo sie to dla nich malo ciekawie

kamyk778
26-01-2006, 13:02
Tylko ,ze ja wiedzialem ze to SWE ,bo byl taki motyw:
On:Where are u from??
Ja: Poland , u??
On:Swe (5 sekund pozniej SD)
Wiec niech mi nikt nie mowi ,ze to nie byl Szwed....Nie mowie tez,ze wszyscy są tacy ale w wiekszosci tak jest.

kokos@
26-01-2006, 15:58
Przegladajac strone tibia.com zauwazylem, ze deathmetal rozpadl sie8o , zastanawiem sie czy to moze nie sa poczatki konca wojny??:p. Pozyjemy zobaczymy, oby tak bylo.B)

Nosso Mc'Furry
27-01-2006, 07:47
Przegladajac strone tibia.com zauwazylem, ze deathmetal rozpadl sie8o , zastanawiem sie czy to moze nie sa poczatki konca wojny??:p. Pozyjemy zobaczymy, oby tak bylo.B)

Wanted tez sie rozpadło B)

Gimlos
27-01-2006, 09:12
miedzy DoF - Death~ panuje staly i wbrew opini społecznej niezachwiany układ- stad nazwalem to rebublika- bo wszelkie mozliwe konflikty konczone sa szybko na drodze dyplomatycznej
Jak niezachwiany jest to układ, przekonaliśmy się wczoraj.

kokos@
27-01-2006, 09:18
Czyli dobrze rozumiem, albo wojna sie konczy8o , albo Dof dolaczylo do wojny przeciwko szwedom8o . Ucieszyl bym sie gyby ta druga wersja byla prawdziwa, gdyz oznacza to wyrazny kionec wojny i odejscie szwedow z servera.8o :evul:

Drazharm
27-01-2006, 13:27

w jakim ty swiecie zyjesz?
to nas probujesz oklamac czy siebie?

wr00n
27-01-2006, 14:34
Nikogo nie obwiniam za swoje porazki. Chcialem tylko pokazac drazharmowi , ze przegrywa a wciaz stara sie zachowywac jak "gangster" .
A ty cors skoncz *******ic bo ja sie nie wypowiadalem na tym forum za czasow wanted , bo nie bylo takiej potrzeby mozna bylo grac normalnie .A te twoje gadki o polityce rowniez sa pozbawione nawet odrobiny sensu.Kolejny temat w ktorym nie masz nic do powiedzenia.

Nosso Mc'Furry
27-01-2006, 15:08
w jakim ty swiecie zyjesz?
to nas probujesz oklamac czy siebie?

Dobre pytanie :o

Qba =]
27-01-2006, 18:09
mmm... bullshit... :|

Chcialem tylko pokazac drazharmowi , ze przegrywa a wciaz stara sie zachowywac jak "gangster"
W tej chwili to "gangsterstwo" jest uzasadnione. Draz jest nie jest na straconej pozycji... a wręcz przeciwnie :]

Wojna się nie kończy, ona się dopiero zacznie... :>

Maly Wielki Czlowiek
27-01-2006, 18:23
No i w pewnym sensie zatoczyliscie kolko i wrociliscie do tego samego. Czyz nie?

kokos@
27-01-2006, 21:48
Nie wiem czy dobrze was rozumiem, ale czy teraz wojna jest pomiedzy dof vs pozostalosci z deathmetalu(czyli gluwnie szwedzi z wujatkami:D nasz corsik). Proslbym o szybkom odpowiedz.:p

Pozdrawiam:evul:

Saxon
27-01-2006, 22:01
Ludzie !!!!!!!!!!----skończcie pier~~lić bo aż czytać sie tego nie chce!!!!
Wszyscy wiedza że wojny już [z tego co widać] to nie ma.Pare dedów z wanted,pare z sf i koniec wojny~~~!!!!

Z resztą co mi do tego!!! ~~~~-- tyko widać że niektórym się w głowach ostro narąbało~~~~~~~~~!!!!!!B)

jed
27-01-2006, 22:40
Szanowny panie Saxon...

Może ciebie nie interesuje to co dzieje się na tym serwerze, ale mnie wręcz przeciwnie... Co do tego końca wojny to raczej się mylisz.

Deathmetal owszem się rozpadło, ale chyba niewielu zauważyło, że powstała nowa gildia (jak na szwedów przystało musieli zrobić nową gildię), a mianowicie Vision. Większość Wanted, natomiast dołączyła do DoF i wątpię, aby skończyło się to pokojem... ;) Ale jeśli będzie wojna między Dof a Vision to myślę, że Szwedzi nie będą mieli większych szans. DoF był już wcześniej silny, a Wanted jeszcze bardziej go wzmocniło. Jednak na obecną chwilę wojny JESZCZE nie ma... przynajmniej z tego co się dowiedziałem tak wynika.

Pozdrawiam...

Saxon
27-01-2006, 23:26
~~~~~Ja czekam na wojne bedzie jazda yeeeehhhhhh~~~~B)

Cors Ent
28-01-2006, 02:37
Tibia pod pewnymi wzgledami przypomina RD

koniec muliti
przestawiamy sie na sim
a ja jak zwykle zbyt doslownie wziolem okreslenie "delikatnej wstecznej"

[ --> viva Heg ] :d

Nosso Mc'Furry
28-01-2006, 03:23
~~~~~Ja czekam na wojne bedzie jazda yeeeehhhhhh~~~~B)

Skąd te przypuszczenia że zaraz ma być wojna? Może będzie pokój. Jak narazie jest w miare umiarkowana sytułacja na Azurze i oby tak pozostało uwierz nie zależy nam na wojnie (nam jako DoF).:confused:

jed
28-01-2006, 13:58
Skąd te przypuszczenia że zaraz ma być wojna? Może będzie pokój. Jak narazie jest w miare umiarkowana sytułacja na Azurze i oby tak pozostało uwierz nie zależy nam na wojnie (nam jako DoF).:confused:

Dokładnie... Jak na razie wszystko jest w porządku i nie zanosi się na jakieś walki. DoF nie chce wojny, więc jeśli takowa będzie to tylko i wyłącznie z powodu Szwedów.

Pozdrawiam...

Qba =]
28-01-2006, 17:21
Szwedzi be, polacy cacy... - n/c
Wydaje mi się ,ze szwedzi zdają sobie sprawe ze swojego położenia ( zresztą tak jak polacy) i raczej nie rzucą się na DoF, któremu chyba jest gotowe pomóc chociażby część UA, a i nawet olewane dof ac :D ( A i bez tego DoF ma znaczącą przewagę)
Także póki co cieszmy się w miare stabilną sytuacją na serwerze.B)

Saxon- n/c, brak jakichkolwiek wiadomości i rzeczowego podejścia do sprawy :baby:

kamyk778
29-01-2006, 23:03
Dobrze ,ze nie ma tej wojny ale jakby byla to licze ,ze Polacy rozwala tych Szwedow :D i sie troche uspokoją...;)

Qba =]
03-02-2006, 19:16
Jak na razie mamy spokój bez żadnej rozwałki ;)
Tylko się cieszyć...

jed
04-02-2006, 12:05
Czasy błogości i spokoju w końcu musiały się skończyć... ^^

11:57 You see a dead human (Vol:10).You recognize Patanou. She was killed by Minavand.

11:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Hawek. He was killed by Dragoholikus.

Piniu zaatakowany przez Patanou padł. W odwecie Minavand ubił Patanou... Potem zginął Hawek i po bitwie. :P
Możliwe, że to będzie początek wojny między Vision a DoF. ;)

HAIL DOF!!

Nosso Mc'Furry
04-02-2006, 15:43

11:57 You see a dead human (Vol:10).You recognize Patanou. She was killed by Minavand.

11:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Hawek. He was killed by Dragoholikus.

Piniu zaatakowany przez Patanou padł. W odwecie Minavand ubił Patanou... Potem zginął Hawek i po bitwie. :P

HAIL DOF!!

I tu się mylisz...
Z tego co się dowiedziałem ten attak nie był planowany przez Vision, a przez samego Hawka i Patanou. Jak pewnie zdążyłeś zauważyć Hawek i jego wspólnik nie są już członkami VISION, zostali wykopani z gildi za ten wybryk.

Wojna pomiędzy Vision a Defenders of Fangorn narazie się nie zapowiada, i dobrze, miał być pokój nie zostanie pokój. Juz prędzej będzie wojna pomiędzy naszą gildią a gildią Rulabima.

Pozdrawiam:)
Nosso :evul:

Nosso Mc'Furry
04-02-2006, 15:45

HAIL DOF!!

I tu się mylisz...
Z tego co się dowiedziałem ten attak nie był planowany przez Vision, a przez samego Hawka i Patanou. Jak pewnie zdążyłeś zauważyć Hawek i jego wspólnik nie są już członkami VISION, zostali wykopani z gildi za ten wybryk.

Wojna pomiędzy Vision a Defenders of Fangorn narazie się nie zapowiada, i dobrze, miał być pokój nie zostanie pokój. Juz prędzej będzie wojna pomiędzy naszą gildią a gildią Rulabima.

kamyk778
04-02-2006, 23:01
']Jak na razie mamy spokój bez żadnej rozwałki ;)
Tylko się cieszyć...
No czy ja wiem...Moze ty masz spokoj ale ja nie za bardzo :(.Szwedzi biegaja se po miescie i bija se wszystkich i nikt im nic nie robi -.- :/

jed
04-02-2006, 23:12
I tu się mylisz...

Hehe... Wiem, masz racje. Pisałem posta zaraz po fakcie i to co mówiłem to były przypuszczenia. Owszem, Hawek i Patanou zostali wywaleni z gildii przez Manura i ten nie jest za nich odpowiedzialny. DoF stał się potężny i Vision raczej nas nie zaatakuje. Myślę jednak, że ten pokój nie potrwa długo, bo w końcu żyjemy na Azurze... a na tym serwerze zawsze panuje wojna. :)

Dziwi mnie tylko, dlaczego Patanou ubił Pinia? Czego on oczekiwał? Chciał się wbogacić? Oczywiste było, że zaraz będzie odwet ze strony DoF i UA, tym bardziej, że Piniu był wcześniej w DoF A. Szkoda, że to Lord Pinius musiał paść... mój bliski kumpel. :(

Pozdrawiam i oczekuję dalszej konwersacji na ten, jakże interesujący temat. ;)

kokos@
05-02-2006, 16:08
Ja mam pytanko(moze troche nie na temat ale to chyba najlepszy dzial na tego posta) dlaczego teraz wszyscy staraja sie ubic Bekas'a? Ostatnio zauwazylem ze padl raz, a innym razem przed dp w ven byl bity i goniony przez Urbexx'a?

Prosze o szybka odpowiedz, pozdrawiam:D

Nosso Mc'Furry
05-02-2006, 20:36
Ja mam pytanko(moze troche nie na temat ale to chyba najlepszy dzial na tego posta) dlaczego teraz wszyscy staraja sie ubic Bekas'a? Ostatnio zauwazylem ze padl raz, a innym razem przed dp w ven byl bity i goniony przez Urbexx'a?

Prosze o szybka odpowiedz, pozdrawiam:D

Bekas został zhakowany...

Szybka odpowiedź? :o

jed
05-02-2006, 20:56
Bekas, will be deleted at Apr 06 2006, 14:33:27 CET

No to już chyba koniec Bekasa. Słyszałem, że hacka miał, ale skasowania postaci się nie spodziewałem.

Pozdrawiam...

Qba =]
07-02-2006, 08:28
Bekas skończony był już od dawna, było mu to powiedzmy... sądzone :D

Ja nie byłbym do końca taki pewien, czy Maniek rzeczywiście nie był powiadomiony wcześniej o planach tej "samowolki" Hawka I Patanou.

Prędzej, czy później i tak czeka nas kolejna wojna... wg mnie raczej prędzej...

Hail~

Qual
07-02-2006, 11:46
']
Prędzej, czy później i tak czeka nas kolejna wojna... wg mnie raczej prędzej...

Hail~

A ja mysle, ze raczej pozniej ;]

kokos@
07-02-2006, 17:00
Zauwazylem, ze do Wanted wracaja jego najsilniejsi gracze.8o O co tu chodzi? Czy sa to przygotowania to wojny:evul: czy co??

Gimlos
07-02-2006, 17:46
Zauwazylem, ze do Wanted wracaja jego najsilniejsi gracze.8o O co tu chodzi? Czy sa to przygotowania to wojny:evul: czy co?? Czystki w DoF

Nosso Mc'Furry
07-02-2006, 20:36
Czystki w DoF

Czytki w DoF, a tak się przywiązałem do atmosfery panującej w tej gildi.
Defenders of Fangorn zasługuje na szacunek.
Będe się starał tam wrócić, nie wiem czy to jest możliwe, ale kto wie...

Jestem poza DOF juz 2h i się stęskniłem :(

Tretogorczyk
08-02-2006, 13:34
@gimli nup :D
Do wanted wracaja ludzie, a z tego co widac jest tam nawet wiecej osob niz bylo ; ) poki co wojna z hawkiem i mataca, jesli ci panowie dojda do vision to wojna bez paymentow : p

ahh i co do bekasa - hacked ? nah, po prostu wielu ownerow : p postac padla po demon quescie : p

No skoro juz sie zalogowalem i cos napisalem to moze cos wiecej - chwila refleksji ; )
Dof academy to bzdurny twor ktory zrzesza mnostwo 30-50~ lvl, ktorzy bedac w tej gildii uwazaja ze sa nie do ruszenia... ciekawe ze czesc osob z dof aca ma problemy z druga czescia osob z dof aca : p ale to tylko detal; zreszta pomysly na akademie jakos nigdy nie dzialaja : P bo cos sie w koncu wali...
Cors ze szwedami w gildii teraz ? Czy to nie troche hmm parodia ? Z Corsem zawsze smiesznie bylo... z adim zreszta tez :p

Gimlos
08-02-2006, 15:21
Do wanted wracaja ludzie, a z tego co widac jest tam nawet wiecej osob niz bylo ; ) poki co wojna z hawkiem i mataca, jesli ci panowie dojda do vision to wojna bez paymentow : p

Nie nazwalbym tego wracaniem, ida tam osoby ktore wyrzucono z DoF, wiekszosc z nich jeszcze w Wanted nie bylo : d Jak to obrazowo ujal draz "do wanted przechodza teraz wszystkie pasozyty"
Cors ze szwedami w gildii teraz ? Czy to nie troche hmm parodia ? Z Corsem zawsze smiesznie bylo... z adim zreszta tez :p Cors lubi kiedy wszyscy wokol w gildii sie z niego smieja, nas juz jego glupota przestala smieszyc, wiec poszedl zabawiac innych.
Dof academy to bzdurny twor ktory zrzesza mnostwo 30-50~ lvl, ktorzy bedac w tej gildii uwazaja ze sa nie do ruszenia... ciekawe ze czesc osob z dof aca ma problemy z druga czescia osob z dof aca : p ale to tylko detal; zreszta pomysly na akademie jakos nigdy nie dzialaja : P bo cos sie w koncu wali... Academy zostala stworzona tylko po to zeby deathmetal nie zabijal random 40-50 lvli i w duzej mierze to zadanie spelnila.

Nosso Mc'Furry
08-02-2006, 17:54

ahh i co do bekasa - hacked ? nah, po prostu wielu ownerow : p postac padla po demon quescie : p

No skoro juz sie zalogowalem i cos napisalem to moze cos wiecej - chwila refleksji ; )
Dof academy to bzdurny twor ktory zrzesza mnostwo 30-50~ lvl, ktorzy bedac w tej gildii uwazaja ze sa nie do ruszenia... ciekawe ze czesc osob z dof aca ma problemy z druga czescia osob z dof aca : p ale to tylko detal; zreszta pomysly na akademie jakos nigdy nie dzialaja : P bo cos sie w koncu wali...
Cors ze szwedami w gildii teraz ? Czy to nie troche hmm parodia ? Z Corsem zawsze smiesznie bylo... z adim zreszta tez :p

Człowieku nie wiesz co się dzieje na Azurze i się wypowiadasz.
Bekas został zhakowany już jakiś czas temu, a to że padł na Demon quescie to prawda. Powodów nie ujawniam, bo nie muszą wszyscy wiedzieć.
DoF Academy= Jak Gimli powiedział miało na celu zapewnienie protekcji
mniejszym lvlą.

Cors także jest już długo ze szwedami. -.-

Tretogorczyk
08-02-2006, 21:30
Dof aca chronilo mniejsze lvl przed deathmetalem ? Dobra, jesli mieli powod i tak ich bili, ale powiedzmy iz fakt - pomoglo w ograniczeniu abusowaniu kolegow rl dof kumpli, ktorzy w dof aca byli. Tylko co z abusem przez tych graczy ktorych mamy w dof aca ?
Co do Bekasa - ee ? w ogole ciekaw jestem Twojej wiedzy na temat calej gildii "Crazy beer drinkers" : )

@Gimli: wracaja czy nie wracaja, w kazdym razie wanted ma coraz wiecej osob... powiedzialbym bardziej ze dochodza tam ludzie ktorzy chca zdobyc cokolwiek wladzy i wierza ze dostana dzieki dolaczeniu do wanted...

fea_umarth
09-02-2006, 13:09
ty tez duzo chyba ni wiesz

Tretogorczyk
09-02-2006, 14:39
@up hum hum dlugi post, ktory wiele wyraza ; ) no to ten tez bedzie taki dlugi;

Qba =]
09-02-2006, 14:42
Academy zostala stworzona tylko po to zeby deathmetal nie zabijal random 40-50 lvli i w duzej mierze to zadanie spelnila.
True, true... i z tego co mi wiadomo spełnia nadal.

Dof aca chronilo mniejsze lvl przed deathmetalem ? Dobra, jesli mieli powod i tak ich bili
Ale chroniło przed powodami wyssanymi z palca, a to już coś. Na pewno mniejsze prawdopodobieństwo było stracić na p.a będąc w Dof`ac lub UA.

Jak to obrazowo ujal draz "do wanted przechodza teraz wszystkie pasozyty"
A Draz to przejście im ułatwia, a czasem nawet do niego namawia :]

Nosso Mc'Furry
09-02-2006, 14:50
@up hum hum dlugi post, ktory wiele wyraza ; ) no to ten tez bedzie taki dlugi;

Nie ważne czy długi czy nie, ważne że mówi prawde. :>

Tretogorczyk
09-02-2006, 16:18
@up
Ja wiem czy wazne ze dlugi czy nie, teoretycznie glupota jest pisanie posta na linie, ktory zawiera jedno zdanie... No i poza tym co ten post p. Fea Umarth stwierdzal ? Mowil prawde, do tego doszedles, wiec okey, zgoda. Tylko co on dokladnie mowil ? "Ty tez chyba duzo ni wiesz" - czasownik "wiesz", tutaj z partykula nie, czyli orzeczenie "nie wiesz"; "chyba duzo" - dwa okreslenia, "ty" - skierowane do mnie, "tez" - czy to oznacza iz p. Nosso tez chyba duzo nie wie ?
Tak wiec jak poczatkowo stwierdzilem - post p. Fea Umarth byl absolutnie zbedny, bo nic nie wyraza - jest zbyt krotki, a takie posty tylko zasmiecaja forum =)

Nosso Mc'Furry
09-02-2006, 17:52
Nie wiesz o co chodzi, zapytaj sie na o co mu chodziło, ja jakoś rozumiem.
I nie ciągnij tego tematu dłużej bo to nie jest związane z tematem rozmowy.

wr00n
09-02-2006, 21:00
@up
Ja wiem czy wazne ze dlugi czy nie, teoretycznie glupota jest pisanie posta na linie, ktory zawiera jedno zdanie... No i poza tym co ten post p. Fea Umarth stwierdzal ? Mowil prawde, do tego doszedles, wiec okey, zgoda. Tylko co on dokladnie mowil ? "Ty tez chyba duzo ni wiesz" - czasownik "wiesz", tutaj z partykula nie, czyli orzeczenie "nie wiesz"; "chyba duzo" - dwa okreslenia, "ty" - skierowane do mnie, "tez" - czy to oznacza iz p. Nosso tez chyba duzo nie wie ?
Tak wiec jak poczatkowo stwierdzilem - post p. Fea Umarth byl absolutnie zbedny, bo nic nie wyraza - jest zbyt krotki, a takie posty tylko zasmiecaja forum =)

Co ty w ogole *******isz? Jezeli post jest krotki to znaczy ze jest glupi? Post tego calego fea wyraza jego opinie na temat twoich postow , a konkretnie na temat twojej wiedzy. Moze i chodzilo mu o to ze nosso nic nie wie , a moze to byla ironia ktorej nie jestes w stanie zrozumiec? Zarzucasz komus nie wiedze i jest ok. Ktos zarzuca tobie i jest zle , tak? Zamiast sie rozwodzic na temat jego posta pokaz ,ze wiesz. Uargumentuj to ,a nie "szpanujesz" znajomoscia czesci mowy. a co do dyskusji na temat krotkich postow to jedno konkretne zdanie moze wyrazac wiecej niz 1000 innych bez sensu.
A w crazy~ sa osoby nie zwiazane a przynajmniej byly.

ps : ktory Eleandrill? :D

pps : Heh 69 teraz mozna przestac :D

Tretogorczyk
10-02-2006, 07:35
@up
Ironią to byl moj post i chodzilo w nim tylko i wylacznie o to, zeby wywolac taka reakcje jak Twoja... (prowokacja) Poza tym - co ja mam argumentowac ? Bylem ciekaw jaki jest stan wiedzy p. Nosso na temat gildii Crazy~, a p. Fea zamiast cokolwiek udowadniac, argumentowac (a przeciez powininen to zrobic, by jego zdanie wyrazilo wiecej niz 1000 innych, pisanych bez sensu), napisal jedno zdanie, wtracenie, ktore w zasadzie nic nie wnosi do dyskusji, tylko w pewien sposob... prowokuje ?

Polli~
10-02-2006, 10:31
Ble.....ble.....ble

Lubie krotkie posty.

Tretogorczyk
10-02-2006, 11:03
a ja paroofke ; (

i swoj avatar!

Adaskowy
10-02-2006, 19:46
No i wojna znow sie zaczęła. Własnie trwa... Dlaczego szwedzi zabili Marihuansa?
Następny dowód ze szwedzi odwracaja się od tych polaków co z nimi trzymaja...

Fiszbin
10-02-2006, 19:59
...,,,,...

I znowu się zaczyna PA szwedów(jest!jest!jest!). W 2 tydzien feri miałem wbić wreszcie 50 lvl i dać sobie spokoj, ale widze że raczej spędze go w/przed depo.... Chyba ze to bedzie Blietzkrieg :P

Tretogorczyk
10-02-2006, 20:35
@up
E tam, przesada : p wojny caly czas byly na azurze, a i tak dla niezainteresowanych duzego znaczenia one nie maja ; ) ten plus ze walczacy nie bede zajmowac spotow, nie bede sie lockowali z byle powodow...

Fiszbin
10-02-2006, 21:22
@up

Ale szwedzi potrzebuja kasy na runki, a takie 40+ lvl'e to poprostu żyła złota :P

jed
10-02-2006, 23:01
Oczywistym było, że wojna w końcu wybuchnie. Co do tego nie miałem żadnych wątpliwości. Mam nadzieję, że tym razem Szwedzi dostaną ostro po dupie i skończy się ich przygoda z tym serwerem. ;)

HAIL DOF!

Adaskowy
11-02-2006, 15:05
Ja z kumplami podjelismy działania...
Wczoraj zabilismy 6 szwedów od 15-19 lvl... 3 z nas padło na lagu od 46 lvl :D
Dzisiaj jescze nie udalo sie nam ekipy zebrac wiec poszlismy z kumplem we 2 na swamp trole i tam 15 lvl i 13 lvl uwalilismy... :D
3-8 dla nas :D

Z dzisiejszego pk mam film... ale nie wiem czy zamieszcze...

wr00n
11-02-2006, 15:23
Cors prent padl. Heh czyzby polski szwed w opalach? Ciekawe jak mu minka przed kompem zrzedla :D

Adaskowy
12-02-2006, 17:33
Napewno mu zrzedła... ;) mnie tez nie długo zrzednie, od tego zabijania low lvl bedzie nie długo rs... Chociaż moja postac idzie na zmarnowanie.

ps. Dalipi ,Gammbler , chyba Melon padli... dlaczego Draz z Urbexem stoicie w depo ? Mogliscie im pomoc, chociaz prawdopodnie sami byscie w trapa wpadli... KUPIE FIRE FIELDY

kamyk778
13-02-2006, 17:39
No to chyba wojna sie ropzpoczęla ;).Rzeczywiscie ,Dalipi i Gammbler padli ;/.
Killed at Level 48 by Minavand. (Fina Flugan)
Killed at Level 49 by Drazharm. (Fula Flugan)
Jak to zobaczylem ucieszylem sie :D:D

Z innej beczki Killed at Level 143 by a scorpion. (Drazharm). Moze kto wie jak to sie stalo?? Jakby mi kto powiedzial to bylbym wdzieczny...B)

azura
13-02-2006, 18:00
Ja tam sie ciesze ze padl gammbler cwaniaczek ***any X( X(

kruchy
13-02-2006, 19:00
Ja tam sie ciesze ze padl gammbler cwaniaczek ***any X( X(

Czy ten komentarz byl niezbedny?? A jak tak bardzo nie lubisz Gammblera otworz forum na ten temat.

jed
14-02-2006, 00:59
Dziś tj. 13.02.06 r. po godzinie 23:30 wywiązała się wielka bitwa pomiędzy Wanted a Vision. Z tego co mi wiadomo pod koniec walk Szwedzi pierzchli w popłochu! xD Wojna już troszkę czasu trwa i można było się spodziewać takiej bitwy. Wanted poniosło spore straty. Padli m.in. Drago, Abu, Letaxin czy Farmazon, ale i Szwedzi nie obyli się bez poświęceń. xD Exmind, Dowir i Anakin to znaczące punkty dla Wanted. Bitwa rozgrywała się w Venore. Oto fragi :

Fragi Wanted:

Exmind
Feb 14 2006, 00:11:06 CET Killed at Level 132 by Drazharm
and by Ghazali

Rulabim
Feb 13 2006, 23:45:04 CET Killed at Level 91 by Drazharm
and by Amenhotep

Dowir Da'Loy
Feb 14 2006, 00:06:07 CET Killed at Level 105 by Riklos

Ana Darkwood
Feb 13 2006, 23:45:38 CET Killed at Level 86 by Minavand
and by Amenhotep

Arcalex
Feb 13 2006, 23:35:17 CET Killed at Level 43 by Minavand

Boxose
Feb 13 2006, 23:49:56 CET Killed at Level 60 by Minavand
and by Urbexx

Elanoz
Feb 13 2006, 23:47:01 CET Killed at Level 60 by Urbexx
and by Drazharm

Spusciak
Feb 13 2006, 23:46:00 CET Killed at Level 82 by Minavand

Anakin Darkwood
Feb 13 2006, 23:54:43 CET Killed at Level 94 by Dragoholikus
and by Lord Pinius

Fragi dla Vision:

Paef Baal
Feb 13 2006, 03:33:29 CET Killed at Level 62 by Cozmetic Jonez
and by Ana Darkwood

Sir Damian Mora
Feb 13 2006, 14:17:03 CET Killed at Level 83 by Cozmetic Jonez
and by Exmind

Abu Loppez
Feb 13 2006, 23:44:07 CET Killed at Level 128 by Cors Ent
and by Exmind

Dragoholikus
Feb 13 2006, 23:44:16 CET Killed at Level 121 by Falzer
and by Exmind

Letaxin Eleandril
Feb 13 2006, 23:49:06 CET Killed at Level 93 by Exmind
and by Vyldar

Gammbler
Feb 13 2006, 23:43:13 CET Killed at Level 79 by Vyldar
and by Exmind

Denaros Ar'sol
Feb 13 2006, 23:55:52 CET Killed at Level 79 by Cozmetic Jonez
and by Mataca

Marjola
Feb 13 2006, 23:48:19 CET Killed at Level 84 by Mataca
and by Cors Ent

Farmazon
Feb 13 2006, 23:52:48 CET Killed at Level 101 by Dowir Da'Loy
and by Anakin Darkwood

Grimm
Feb 13 2006, 23:51:13 CET Killed at Level 98 by Exmind
and by Deeamonicuz

Ak
Feb 13 2006, 23:52:48 CET Killed at Level 74 by Dowir Da'Loy
and by Anakin Darkwood

Rahuco Mauvadaum
Feb 13 2006, 23:51:36 CET Killed at Level 75 by Xajaki
and by Mindx

Ventar Sigon
Feb 13 2006, 23:46:31 CET Killed at Level 73 by Dowir Da'Loy
and by Xajaki

Rebirth Gotenik
Feb 13 2006, 23:52:48 CET Killed at Level 67 by Cozmetic Jonez
and by Vyldar

Do tego Deeamonicuz i Xajaki dostali po banie na miesiąc! To również osłabia Vision. Pożyjemy i zobaczymy jak dalej potoczą się losy tej wojny. Zwycięzca prawdopodobnie będzie rządził na serwerze. Tym bardziej, że DoF przyłączył się do wojny...

@Edit
Chyba poprawiłem wszystkie błędy...

Pozdrawiam...

HAIL DOF!
HAIL WANTED!

Nosso Mc'Furry
14-02-2006, 07:23
Pierwsze słysze że DOF przyłączył się do wojny 8o

Jak już ludzie od nas nie bili członków Vision a TT. Jest to spora różnica ;)

zeus1985
14-02-2006, 07:26
Chce podziękować wszystkim za Uhanie mnie jak RSa załapałem ;D Nawet nie wiecie jakie to stresujące stać w trapie, w rare secie i RSem nad głową ;)

Qba =]
14-02-2006, 08:14
Pikawa musiała Ci jak szalona napierniczać :D. Ale gz przetrwania i przede wszystkim ładnego fraga =].
Wreszcie Wanted ruszyło tyłki, bo jakby nie było troszku się czailiście...

@Jed- troszke niedbale skopiowales to z tibii forum, Ak sprostował później, że 98 lvl`em nie jest ( chociaż pewnie bardzo by chciał ;)) Mimo to dobrze, że ktoś przełożył obraz ludziom, którzy na forum tibii.com nie wchodzą.

@azura: gammb już 2 razy plecki zaliczył, widocznie masz powody żeby go nie lubić. Ja znam go dobrze, to w gruncie rzeczy fajny ziomek ;).

Anuu
14-02-2006, 08:26
Glupia wojna przez Tepego Corsa. Zdrajca i tyle polak a ze szwedami trzyma =[... nielubie takich ludzi, tylko non toper widac jak Swe na venore najezdzaja i robia zadyme jeszcze niewidzialem zeby pl na swe najechali ani razu... czy pl az tak cykaja??, jak by mogli juz dawno by swe wojne wdupili ale im sie widocznie niechce -.-...

Adaskowy
14-02-2006, 08:52
Mnie to wkurza, że przed dp chodza osoby ( polacy) pojedynczo np. 13 lvl i wala szwedów... B) Taką małą ofensywę na szwedów mogą zrobic również low lvl, zeby się zorganizowac tylko, mi się udało raz zrobić jedną małą grupkę było 10 osób ponad głównie prawie 20 lvl'e i ze 3 praiwe 30 lvl'i. I nawet ładnie było, akurat trafili mi się tacy ludzie co nei boją się skulla miec...

ps. nie chodzi mi o ofensywę low lvl na h lvl :)

kokos@
14-02-2006, 13:01
Nie wiem czy zauwazyliscie ze ten frag Wanted i tak wyglada troche mizernie przy tym co Vision narobilo.:( Wyglada ze w tej bitwie i tak Vision nabilo wiecej fragow i znaczie prowadza w wojnie.X( Mysle ze Wanted wkoncu przestanie siedziec w pz i nie bedzie pozwalalo Viosoen kozaczyc tak przed dp i wougle. Fakt ze Deeamonicuz i Xajaki dostali bany moze to zmniejszy sile ofensywna swe. Az sie zdziwilem ze Viosion tak zaczelo ta wojne, przeciesz teoretycznie to Wanted jest mocniejsze. Gdyby nie Minavand to Lista fragow wygladala by chyba tragicznie dla wanted sam chyba z 3-4 fragi w tej bitwie zrobil (respect za to dla niego8o ).

ps. Jakby ktos miel to niech zuci tu jakis filmik ze tej bitwy.

Jeszcze jedno, nie wiem dokladnie czy TT walczy takrze przeciwko Wanted. Wszyscy licza fragi Ankina i Matacy a przeciesz oni nie sa w Viosion tylko w TT.

Pozdrawiam:]

yombi
14-02-2006, 13:40
Jeszcze jedno, nie wiem dokladnie czy TT walczy takrze przeciwko Wanted. Wszyscy licza fragi Ankina i Matacy a przeciesz oni nie sa w Viosion tylko w TT

O ile się nie myle to walczy:
Wanted vs Vision+TT
i DOF vs TT

Jak źle powiedziałem to mnie poprawcie :)

jed
14-02-2006, 13:45
Hehe... wiem, że jest kilka niedociągnięć w tym moim poście, ale robiłem to zaraz po fakcie i nie dokońca wszystko sprawdziłem. ;)

@Nosso

Możliwe, że niekoniecznie cała gildia, a tylko kilku członków DoF brało udział we wczorajszych walkach. Przemo się nawet zalogował, żeby wziąć udział w bitwie, a wszyscy wiemy, że ostatnio żadko mu się to zdarza.

@kokos

Owszem, Wanted ma mniej fragów i teoretycznie Vision prowadzi w statystykach. Pamiętajmy jednak, że to tylko statystyki...;) Z tego co wiem pod koniec bitwy Szwedzi pędem uciekali, więc to może być punkt zwrotny tej wojny. Obym miał racje... :)

Pozdrawiam...

Mrok
14-02-2006, 14:22
A filmik jest?

Saxon
14-02-2006, 15:30
;) B) ;) Jeżeli by ktos mial zdiecia jakies z wojny chvetnie każdy je sobie poogląda.wiec jak mozecie plis wklejajcie!!!;) B) ;)

Kazdy wie że POlacy sa nie dopokonania ale szwedzi robią wszystko aby temu zaradzić.Chcialbym żeby ostatecznie wygrali POlacy wojne !!!
~~~~-Trzymam kciuki-~~~~

zeus1985
14-02-2006, 16:37
Tak to prawda, w Wanted są duże Levele, ale nie okłamujmy się. Dalipi - to jego 1sza wojna, i nie ma wprawy, a ludzie z lv ponizej 100 są łatwymi fragami. Vision i TT od dawna walczą, więc wiedzą co mają robić, a co nie. Brakuje nam zgrania i... DOFu który daje dupy >.< Już dawno powinien się przyłączyć do wojny.

Nosso Mc'Furry
14-02-2006, 17:18
Tak to prawda, w Wanted są duże Levele, ale nie okłamujmy się. Dalipi - to jego 1sza wojna, i nie ma wprawy, a ludzie z lv ponizej 100 są łatwymi fragami. Vision i TT od dawna walczą, więc wiedzą co mają robić, a co nie. Brakuje nam zgrania i... DOFu który daje dupy >.< Już dawno powinien się przyłączyć do wojny.

Izi Yavi Izi

Jak narazie nie mamy większych powodów żeby dołączyć do wojny, a w ogóle przecież jesteśmy w wojnie tylko nie z Vision a z TT :*

jed
14-02-2006, 19:38
Fakt... DoF mógłby się przyłączyć do wojny i stanąć po stronie Wanted. Szanse szwedów znacznie by zmalały i może nie byłoby tylu fragów dla Vision.

A dla ciekawskich oto linki do filmików :

http://rapidshare.de/files/13129556/WantedVen.rec.html << Dalipi pada... ;/

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/5619 << wczorajsza bitwa

Pozdrawiam... ;)

Saxon
14-02-2006, 20:00
~~~~ zaufam ci i postaram scignac sobie ten film ale mam nadzieje ze nie am tam keylogera:(

Grebol
14-02-2006, 20:47
A mozecie mi wytłumaczyc od początku jak to wszystko sie zaczeło ??
Przez te dni co ostanio sie tak dużo dzieje nie grałem i nie jestem do przodu z newsami X( Jak możecie napiscie za wszystko thx wielkie ;)

POzdro all

Zwieshu
14-02-2006, 21:02
ja ci wytlomacze jak to sie zaczelo
dawno dawno temu za gUrami i lasami .... a zreszta co ja ci bede pisal
przeczytaj wszystkie posty od 1 do 72+ nastepne ktore dojda i bedziesz wszystko wiedzial

Jacyna15
14-02-2006, 23:51
Ja gram na Azurce jakoś pół roku. Przeczytałam wszystko od początku do końca.
Sama jestem w neutralnej gildii. Nie rozumiem tej całej wojny. Uwarzam że spowodował ją Cors. Ale dlaczego z powodu jednej osoby ma cierpieć tyle osób??

Wracając do Szwedów to też padłam od nich. Na 30 lvlku zabił mnie Xahfear a pomagli mu Manur i Vyldar:( .

zeus1985
15-02-2006, 10:41
To nie Cors Ent (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=cors+ent) rozpętał wojne, on jedynie jest po przeciwnej stronie, a czemu? Sami się go o to spytajcie.
Wojna zaczęła sie baaardzo dawno temu, jakieś 2 lata ( miesiąc po tym jak powstała Azura czyjakoś tak, nie jestem do końca pewien ), a jak do niej doszło? Nie wiem, musieli byście spytać najstarszych graczy Azury. Obecnie wojna wygląda następująco: Wanted (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Wanted) Vs. Vison (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=vision) & Terrorist Threats (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terrorist+Threats) , Defenders of Fangorn (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Defenders+of+Fangorn) Vs. Terrorist Threats (http://www.tibia.com/community/?subtopic=guilds&page=view&GuildName=Terrorist+Threats) i musze stwierdzić że ją... przegrywamy. Szwedzi ( tak się mówi o Vision/TT i ich dawnych nazwach ;) ) już nie grali na Azurze, zostali wytępieni, ale za pomocą DOFu powrócili na Azure wmawiająć, że pomogą tylko wywalić Wanted z servera. Ale tak się nie stało, oszukali DOF, i teraz sobie poczynają na Azurze w najlepsze, a DOF? DOF jak narazie nie chce nam pomóc w wojnie, czemu? Sami się ich o to spytajcie.
Wiem jedno, jak ten statek pójdzie na dno, ja pójde razem z nim...

EDIT
Jeśli się gdzieś pomyliłem, to mnie poprawcie.

Jacyna15
15-02-2006, 11:16
Dzięku Zeus:)
Ale tak czy innaczej można powiedzieć że ta wojna została wywołana przez jedną osobęB) Nie da sie tego ukryć:]

Gimlos
15-02-2006, 15:11
Dzięku Zeus:)
Ale tak czy innaczej można powiedzieć że ta wojna została wywołana przez jedną osobęB) Nie da sie tego ukryć:] Przez twoja babcie?

Nosso Mc'Furry
15-02-2006, 16:15
a DOF? DOF jak narazie nie chce nam pomóc w wojnie, czemu? Sami się ich o to spytajcie.

Jakoś ludzi to nie interesuje chyba...

No i bardzo dobrze 8o

Franco
15-02-2006, 19:52
Witam.

Tak patrze na te wasze "wypowiedzi" i nie moge uwierzyc w to co wypisujecie.

Po 1-z tych ludzi co tu sie wypowiadaja moze z-gora 5 osob walczyla i wie jak walczyc na wojnie

Po 2-reszta to(bez obrazy) low lvle ktore sa rzadni sensacji i nie wiedza nawet gdzie jest Dragon Lair

Po 3-pierwszy raz zobaczyli mnie jako h-lvla w depo albo gdzies obok i teraz "nagle" mysla ze wiedza co sie dzieje wokol nich myslac ze jak mnie widzial czy inne h-lvle to juz moze wyzywac, czy tez jakkolwiek sie wypowiadac na temat tej jak najbardziej "chorej wojnie"

I w koncu na sam koniec ludzie skonczylibyscie wywody na temat kto wygra kto przegra jestesmy Polakami i az przykro patrzec ze jestem po 2 stronach z corsem co prawda ja osobiscie nie bede bil mojego kolegi z rl i nie zamierzam ani nie zamierzalem tego robic

King regards-Franco De'lago

P.S-sorry ze nie ma polskich znakow ale mieszkam teraz w Anglii a tu nie ma polskich keybordow

Pozdrawiam all playerow z Azury:)

Jacyna15
15-02-2006, 20:08
Nie przez Twojego dziadka(bez obrazy dla Dziadka GImliego)X(
Z tego co Ty pisza to jedna i druga strona uwaza ze to przez jedna osoba.
Jedni że to przez Corsa a drudzy że przez Draz~. Wystarczy troche pomyśleć Gimli a nie od razu najeżdżać X(

Pozdrawiam all
Nicola

kokos@
15-02-2006, 20:09
Po 1 Czy ja muwie cos ze walczylem?

Po 2 Wiem gdzie jest Dragon lair bo juz tam expilem i i ten komentarz nie byl potrzebny.

Po 3 Nic takiego nie powiedzialem ani nikogo nie wyzwalem w zadnym moim poscie, wiec po co te zarzuty?

Gimlos
15-02-2006, 20:21
Nie przez Twojego dziadka(bez obrazy dla Dziadka GImliego)X(
Z tego co Ty pisza to jedna i druga strona uwaza ze to przez jedna osoba.
Jedni że to przez Corsa a drudzy że przez Draz~. Wystarczy troche pomyśleć Gimli a nie od razu najeżdżać X(

Pozdrawiam all
Nicola Kto tak pisze? 20 lvle ktore wrzeszcza "Hail Poland!"? Ta wojna nie jest przez konkretna osobe, jest, bo zawsze byla i bedzie.

Franco
15-02-2006, 20:42
Po 1 Czy ja muwie cos ze walczylem?

Po 2 Wiem gdzie jest Dragon lair bo juz tam expilem i i ten komentarz nie byl potrzebny.

Po 3 Nic takiego nie powiedzialem ani nikogo nie wyzwalem w zadnym moim poscie, wiec po co te zarzuty?

Czlowieku pokaz gdzie ja cie wymienilem w moim poscie to dam ci 200k a tak piszesz cos czego nie moge zrozumiec-insultnolem cie w moim poscie-jesli nie rozumiesz co ludzie pisza to prosze nie wypowiadaj sie wogole na zadne tematy bo az wstyd ze Polak a nie rozumie co czyta wiec sorry stary albo wroc do 4 klasy i naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skasuj te konto lub tez popros jakiegos admina na tym servie zeby ci konto skasowali bo masakra co ty wogole wypisujesz-tak zeby ci dosrac na koniec to lvl ktory ty posiadasz to ja mam moim noob charem :)

Jacyna15
15-02-2006, 22:13
Franco przyznam Ci racje zawsze uwarznie czytałam posty i nic o tym ziomku niewspominałeś :) wybacz mu moze niezauważył.;)

Saxon
15-02-2006, 22:28
Moim zdaniem franco jest pierwszą osobą która dobrze zna się na temacie i wie co pisze.Wypowiada sie na temat nie nie robi jkiś afer na tym forum.
B) ;) B)

~~~~ ps.~~~~
kokos:-.-zanim coś napiszesz dobrze to przemyśl a potem wyslij na widoczność forum, bo jak sie czyta takie (za przeproszeniem *******y jakie ty wygadyjesz)to z krzesla można spaść więc radze ci zanim coś napiszesz dobrze to przemyśl.!!!
~~!bez obrazy!~~
~~~~B) ;) B) ~~~~ ................... ~~~~B) ;) B) ~~~~

Melon
15-02-2006, 22:35
zal mi was wszystkich :D

Rankor
15-02-2006, 23:31
Po 1-z tych ludzi co tu sie wypowiadaja moze z-gora 5 osob walczyla i wie jak walczyc na wojnie
Nie chce, zeby temat skonczyl na klotni ale nie moge sie powstrzymac od zadania tego pytania. A mianowicie, Franco po czym to poznales? Po postach na forum? A i niech sie wypowiadaja Ci co nie walczyli, jesli pisza glupoty to sami wychodza na debili.

Po 2-reszta to(bez obrazy) low lvle ktore sa rzadni sensacji i nie wiedza nawet gdzie jest Dragon Lair
A co ma piernik do wiatraka? Nie kazdy musi wiedziec gdzie sa dragi zeby wypowiedziec sie na forum w danym temacie ktory akurat z d lair nie ma nic zwiazanego.

Po 3-pierwszy raz zobaczyli mnie jako h-lvla w depo albo gdzies obok i teraz "nagle" mysla ze wiedza co sie dzieje wokol nich myslac ze jak mnie widzial czy inne h-lvle to juz moze wyzywac, czy tez jakkolwiek sie wypowiadac na temat tej jak najbardziej "chorej wojnie"
rotfl, juz na pewno ludzie pedza sie pisac na forum o wojnie bo zobaczyli jakiegos high lvla w dp, dolujace. Forum jest po to aby WYMIENIAC opinie, w tym i o wojnie. Nie mozna zabronic nikomu wyrazania wlasnego zdania, aight? Inna sprawa jest to, ze jesli sie nic nie wie na dany temat to lepiej sie w ogole nie wypowiadac ale jesli chca to czemu nie?

I w koncu na sam koniec ludzie skonczylibyscie wywody na temat kto wygra kto przegra
Od tego kto wygra a kto przegra zalezy przyszlosc azury wiec nie dyskutowanie o tym jest raczej awykonalne. =)

Czytajac Twoje posty odnioslem wrazenie, ze jedyne po czym klasyfikujesz ludzi to ich lvl w tibii.

Skoro juz zebralem sie do napisania posta to jedziemy dalej.

Franco przyznam Ci racje zawsze uwarznie czytałam posty i nic o tym ziomku niewspominałeś :) wybacz mu moze niezauważył.;)
Przepiekny przyklad podlizywania sie. Moze nawet dostaniesz fri itana.

Moim zdaniem franco jest pierwszą osobą która dobrze zna się na temacie i wie co pisze.Wypowiada sie na temat nie nie robi jkiś afer na tym forum.
Franco sie zna na temacie bo jest wmieszany razem z reszta Wanted i Vision w ta wojne. Bylo juz kilka osob ktore znaja sie na temacie trzeba tylko przeczytac uwaznie wszystkie posty.

@topic
Osobiscie jestem za Vision, glownie dlatego, poniewaz denerwuja mnie mowiace zle o Szwedach (rozumiem niech insultuja sobie graczy, zawsze mozna dac ignora, ale wskakiwanie na czyjas rodzine tylko dlatego bo ma wyzszy lvl i wieksze umiejetnosci w tibii jest po prostu gowniarskie) teksty tych durnych polaczkow stojacych 24/7 pod dp . Z jakiej kvrwa paki oni sie tak rzucaja do Szwedow skoro SAMI NIE SA LEPSI?
Phew.. Tacy z nich patrioci jak ze mnie PGer w tibii.

Neverblood
15-02-2006, 23:51
patrikozz nigdy nie grales na azurze ale juz wiesz co,kto,kiedy i za co .. n/c gz dla Ciebie ^^ ja gralem dlugo na azurze i powiem Ci ze napewno nie jest to najlepszy serw w tibii ;S wiadomo kazdy serw ma swoje prawa i do nich trzeba sie przyzwyczaic ale azurze daleko do najlepszych .. mimo to respect dla tych ktorzy tam graja

Zwieshu
16-02-2006, 07:31
Boze! Musze to napisac
Szkonczcie gadac cos na temat wojny jak niewiecie ani polowy z jej zdarzenie <gram na azurce od okolo 20 miehcow a sie nie wypowiadam durnymi postami>
i skonczcie lizad d*pe innym typu " Franco przyznaje ci racje wybacz mu" zalosne to jest piszecie same bezsensowne zeczy "wojna przez 1 osobe" bo wyszles z roka tygzien temu i wszystko wiesz dobze ze nie piszecie jeszce tutaj "free itans plx jestem z polski "

Tretogorczyk
16-02-2006, 12:22
@Rankor
Doskonaly post ; ) Trafiles w samo sedno. Nie moge zgodzic sie tylko z Twoja opinia dotyczaca Vision. Zgoda - polaczki z pl'dendriel, ktorzy krzycza "WOJNA ZA POLSKE IDZIEMY BIC SWE NUBUF!11" to jakas paranoja. Co ma Polska i patriotyzm do walki w Tibii ? Ciezko zniesc tych wszystkich polaczkow, ktorzy "dla ojczyzny" chca ginac i poswiecac sie... Szkoda tylko, ze ich patriotyczne nastawianie nie nakazuje im chociaz w minimalnym stopniu probowac nauczyc sie zasad pisowni. Ciekawe ilu z nich potrafi zaspiewac "Rote"?
A teraz moze cos o tych wszystkich swe, ktorzy sa tak znienawidzeni ? Przeciez wszyscy jestesmy tacy sami - szwedzi rowniez lapia jakies takie dziwne "fazy" - rasizm, nacjonalizm...

@Franco
Jedyna roznica miedzy Toba, a ludzmi, ktorzy "maja lvl jak Twoj noob char", polega na tym, ze Ty masz tego 120 royala i uczestniczysz w tej wojnie, co sprawia, ze Twoja wiedza jest naturalnie wieksza od wiedzy osob nie uczestniczacych w tej wojnie. Tylko, ze "mlodziez azury" tez ma prawo interesowac sie wojna, ktora w jakims stopniu rowniez i ich dotyczy.
W ogole Twoj post - co to ma byc ? Wez Ty sie zastanow nad tym co piszesz ; ) Bez obrazy, naturalnie.

@Saxon, Jacyna15
n/c

jed
16-02-2006, 12:26
Boze! Musze to napisac
Szkonczcie gadac cos na temat wojny jak niewiecie ani polowy z jej zdarzenie <gram na azurce od okolo 20 miehcow a sie nie wypowiadam durnymi postami>
i skonczcie lizad d*pe innym typu " Franco przyznaje ci racje wybacz mu" zalosne to jest piszecie same bezsensowne zeczy "wojna przez 1 osobe" bo wyszles z roka tygzien temu i wszystko wiesz dobze ze nie piszecie jeszce tutaj "free itans plx jestem z polski "

Hehe... Ktoś już wyżej tłumaczył, że nawet jeśli nie wiedzą to nikt im nie może zabronić wypowiadania się na tym forum. W końcu po to ono jest. Powiedziałeś wszystko co było powiedziane lub jest oczywiste, czyli nie wniosłeś nic do tematu. Ba! W twoim poście jest tyle błędów, że sam z siebie zrobiłeś durnia, który nie umie poprawnie przekazać tego co myśli. xD To, że grasz 20 miechów na Azurze i się nie wypowiadasz na ten temat - kogo to obchodzi? Twój wybór... . Ja gram też koło tego, a staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje. ;)

Pozdrawiam...

Drazharm
16-02-2006, 14:35
@Rankor
Doskonaly post ; ) Trafiles w samo sedno. Nie moge zgodzic sie tylko z Twoja opinia dotyczaca Vision. Zgoda - polaczki z pl'dendriel, ktorzy krzycza "WOJNA ZA POLSKE IDZIEMY BIC SWE NUBUF!11" to jakas paranoja. Co ma Polska i patriotyzm do walki w Tibii ? Ciezko zniesc tych wszystkich polaczkow, ktorzy "dla ojczyzny" chca ginac i poswiecac sie... Szkoda tylko, ze ich patriotyczne nastawianie nie nakazuje im chociaz w minimalnym stopniu probowac nauczyc sie zasad pisowni. Ciekawe ilu z nich potrafi zaspiewac "Rote"?
A teraz moze cos o tych wszystkich swe, ktorzy sa tak znienawidzeni ? Przeciez wszyscy jestesmy tacy sami - szwedzi rowniez lapia jakies takie dziwne "fazy" - rasizm, nacjonalizm...

@Franco
Jedyna roznica miedzy Toba, a ludzmi, ktorzy "maja lvl jak Twoj noob char", polega na tym, ze Ty masz tego 120 royala i uczestniczysz w tej wojnie, co sprawia, ze Twoja wiedza jest naturalnie wieksza od wiedzy osob nie uczestniczacych w tej wojnie. Tylko, ze "mlodziez azury" tez ma prawo interesowac sie wojna, ktora w jakims stopniu rowniez i ich dotyczy.
W ogole Twoj post - co to ma byc ? Wez Ty sie zastanow nad tym co piszesz ; ) Bez obrazy, naturalnie.

@Saxon, Jacyna15
n/c

nie zaspiewam roty -.-

franco nie uczestniczy w wojnie jak narazie. ani razu go nie bylo na bitwie dot tej pory.

TheThunder
16-02-2006, 14:50
Mnie to wkurza, że przed dp chodza osoby ( polacy) pojedynczo np. 13 lvl i wala szwedów... B) Taką małą ofensywę na szwedów mogą zrobic również low lvl, zeby się zorganizowac tylko, mi się udało raz zrobić jedną małą grupkę było 10 osób ponad głównie prawie 20 lvl'e i ze 3 praiwe 30 lvl'i. I nawet ładnie było, akurat trafili mi się tacy ludzie co nei boją się skulla miec...

ps. nie chodzi mi o ofensywę low lvl na h lvl :)

Buahahhaha, lol, rzadzisz dla mnie :D
co z tego ze newbie sobie zrobi skulla (+ krzyknie: WALCZMY ZA OJCZYZNE! <co nie ma nic wspolnego z Tibia) jak i tak nikogo nie zabije tylko jeszcze sam padnie, a ponadto zszarga opinie o Polakach (juz i tak mamy nie najlepsza wiec po co ja psuc bardziej?) ...
Btw ciebie wkurza to ze chodza 13lvle i bija jak to powiedziales Szwedow, a sam jakies grupowe wyskoki 20+lvli chcesz na nich robic? rotfl

Jak juz chcecie cos napisac, to przemyslcie 2-3 razy

Zwieshu
16-02-2006, 15:14
Hehe... Ktoś już wyżej tłumaczył, że nawet jeśli nie wiedzą to nikt im nie może zabronić wypowiadania się na tym forum. W końcu po to ono jest. Powiedziałeś wszystko co było powiedziane lub jest oczywiste, czyli nie wniosłeś nic do tematu. Ba! W twoim poście jest tyle błędów, że sam z siebie zrobiłeś durnia, który nie umie poprawnie przekazać tego co myśli. xD To, że grasz 20 miechów na Azurze i się nie wypowiadasz na ten temat - kogo to obchodzi? Twój wybór... . Ja gram też koło tego, a staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje. ;)

Pozdrawiam...

wlasnie widze jak aktywnie uczestniczysz w dyskusji ma ona temat NOWA WOJNA a komentaz do mojego postu zeczywiscie sie do tego odnosi... ale przynajmiej zaszpanowales ze potrafisz znalezc bledy ortograficzne za***isty jestes twoja aktywnosc jest ponad przeciatna gz 4u

Niepozdrawiam

kokos@
16-02-2006, 15:30
Czlowieku pokaz gdzie ja cie wymienilem w moim poscie to dam ci 200k a tak piszesz cos czego nie moge zrozumiec-insultnolem cie w moim poscie-jesli nie rozumiesz co ludzie pisza to prosze nie wypowiadaj sie wogole na zadne tematy bo az wstyd ze Polak a nie rozumie co czyta wiec sorry stary albo wroc do 4 klasy i naucz sie czytac ze zrozumieniem albo skasuj te konto lub tez popros jakiegos admina na tym servie zeby ci konto skasowali bo masakra co ty wogole wypisujesz-tak zeby ci dosrac na koniec to lvl ktory ty posiadasz to ja mam moim noob charem :)

Dobra moze i nie wspomniales ale pisales ze kilka osob sie zna na tej wojnie i z tego co z twojego posta zrozumialem to to ze niby tylko oni sie moga na ten temat wypowiadac, wiec poczulkem sie urazony
wiec ci napisalem ze nie jestem noobem:( Nie musisz osrazu z geba do mnie skakac.:p

TheThunder
16-02-2006, 15:35
wlasnie widze jak aktywnie uczestniczysz w dyskusji ma ona temat NOWA WOJNA a komentaz do mojego postu zeczywiscie sie do tego odnosi... ale przynajmiej zaszpanowales ze potrafisz znalezc bledy ortograficzne za***isty jestes twoja aktywnosc jest ponad przeciatna gz 4u

Niepozdrawiam

Po 1 ... poczytaj wszystko od 1szej strony, a dopiero pozniej sie wypowiadaj
Po 2 ... przemysl to co piszesz, bo takie bzdury ze szok :\
Po 3 ... wojna bez ciebie - wojna przegrana
Po 4 ... skumaj sie z Adaskowym (Hail Adaskowy! :D) i idzcie bic razem Szwedow
Po 5 ... rzeczywiscie sie pisze, a nie zeczywiscie ;p

zeus1985
16-02-2006, 15:37
... A dekoral wciąż biały ...

Rankor
16-02-2006, 15:52
Ba, ale o wiele czesciej widac takie teatrzyki w wykonaniu Polakow. =)
Wiekszy burdel jest na azurze przez takich "patriotow" niz przez sama wojne.

@Drazharm
Co nie zmienia faktu, ze bierze w udzial w tej wojnie (malo znaczacy poki co ale zawsze udzial) i powinien miec jakies pojecie o niej.

Imho najlepszym rozwiazaniem bylby pokoj ale wszyscy wiedza, ze jest to niemozliwe bo ani jedna, ani druga strona nie ma na to najmniejszej ochoty.

TheThunder
16-02-2006, 16:02
Ba, ale o wiele czesciej widac takie teatrzyki w wykonaniu Polakow. =)
Wiekszy burdel jest na azurze przez takich "patriotow" niz przez sama wojne.

@Drazharm
Co nie zmienia faktu, ze bierze w udzial w tej wojnie (malo znaczacy poki co ale zawsze udzial) i powinien miec jakies pojecie o niej.

Imho najlepszym rozwiazaniem bylby pokoj ale wszyscy wiedza, ze jest to niemozliwe bo ani jedna, ani druga strona nie ma na to najmniejszej ochoty.

Hm, pokoj? o 2 lata za pozno :P

Zwieshu
16-02-2006, 16:24
Po 1 ... poczytaj wszystko od 1szej strony, a dopiero pozniej sie wypowiadaj
Po 2 ... przemysl to co piszesz, bo takie bzdury ze szok :\
Po 3 ... wojna bez ciebie - wojna przegrana
Po 4 ... skumaj sie z Adaskowym (Hail Adaskowy! :D) i idzcie bic razem Szwedow
Po 5 ... rzeczywiscie sie pisze, a nie zeczywiscie ;p

@ ty idioto
1 pzeczytalem fszyztko jus dafno
2 pise bsdury bo jzu mnie fkuszaja itioci co sie tu fypowiadaja
3 wogole bes sensu to jest <chyba jestes popier*olony> <==napewno
4 z nikim nie musze sie skumac zeby kogos isc bic
4 j*bie mnie to pokaz to pani z poolskiego moze ci 5 postawi

##
juz ostatni raz komentuje post jakiegos idioty wiec jak odpowiesz na moj post to to zignoroje bo zas zaczniesz spamowac forom bezsensownymi wypowiedziami

jed
16-02-2006, 16:30

Niepozdrawiam

staram się aktywnie uczestniczyć w dyskusji lub chociaż ją śledzić z prostej przyczyny - gram tu i wole wiedzieć co się dzieje. - to jest moja wypowiedź. Zauważ, zaznaczyłem to, że nie tyle wielce jestem aktywny, co staram się uczestniczyć i przedewszystkim ją ŚLEDZIĆ. Ja wiem, że ludzie o twoim intelekcie nie rozumieją niektórych wypowiedzi, ale chociaż próbuj dojść do ich sedna. Za to ty nie wiesz zupełnie nic co się dzieje i piszesz głupie, bezsensowne, nic nie wnoszące do tematu posty. Nie mogę Ci tego zabronić, bo w końcu jesteśmy na forum, które służy do wypowiadania swoich opinii. Jak powiedział TheThunder... zgadaj się z Adaskowym i idźcie walczyć za ojczyzne!

@ ty idioto
1 pzeczytalem fszyztko jus dafno
2 pise bsdury bo jzu mnie fkuszaja itioci co sie tu fypowiadaja
3 wogole bes sensu to jest <chyba jestes popier*olony> <==napewno
4 z nikim nie musze sie skumac zeby kogos isc bic
4 j*bie mnie to pokaz to pani z poolskiego moze ci 5 postawi

##
juz ostatni raz komentuje post jakiegos idioty wiec jak odpowiesz na moj post to to zignoroje bo zas zaczniesz spamowac forom bezsensownymi wypowiedziami

Buahahahahahahahahahhaha... Podstawowe pytanie. Kto tu jest idiotą? xD
PS. Ciesze się, że to twój ostatni komentarz.

Wybaczcie za offtoppic... ;)

Saxon
16-02-2006, 16:30
Wiem tylko 1 że im szbcej wykonczy dsie swedów na azurze tym lepiej dla pl!!!

Zwieshu
16-02-2006, 16:44
Łał fajny film dzis widzialem ........ widze ze niewarto wchodzic tutaj bo inni wiedza wszystko lepiej a o wojnie dowiedzieli sie z filmiku
lepiej niegrajcie w tibie a robcie magistra bo tacy inteligentni jestescie brafo

Qba =]
16-02-2006, 16:51
Oprócz opinii o Vision, też uważam wypowiedź Rankora za trafioną.
Wybaczcie, ale posty m.in Zwiesha, Jacyny itp. zignoruję, bo nie dość, że nic do tematu nie wnoszą, to jeszcze w niektórych momentach zakrawają wręcz o idiotyzm...
Mimo wszystko dobrze czasem poznać opinię obiektywnych i normalnych ludzi, bez lizodupstwa i przechwałek.

Ja tu gadu-gadu, a przed sekundką Tano zaliczył plecki- gratz.

Hail~

yombi
16-02-2006, 17:28
Hum..mam pytanko czy to prawda co pisano na forum o Exmindzie i jego DH:>

jed
16-02-2006, 19:11
Hum..mam pytanko czy to prawda co pisano na forum o Exmindzie i jego DH:>

DH to jakiś majątek nie jest więc myśle, że to raczej prawda... :)

@Qba

Taa... Tano padł!

Tano
Feb 16 2006, 16:32:50 CET Killed at Level 102 by Drazharm
and by Urbexx

Cóż to za wspaniała chwila dla mnie! Sam niegdyś padłem z rąk Tano i teraz mogę upajać się tym co zrobił Draz i Urb! Hihihi... ;) Gz dla nich!

Hail Wanted!
Hail DoF!

Pozdrawiam... :P

Grebol
16-02-2006, 19:25
Tano plecki ... juhu:cup: kiedys mnie huncil i widocznie miał wpadke :cup:

Gz draz~ Gz Urb~ ;)

POzdro all:)

kokos@
16-02-2006, 20:23
No to widac ze wanted wzielo sie do roboty8o , z dnia na dzien widac efekty pracy zespolowej.;) Oby tak dalej.:D

Jacyna15
16-02-2006, 21:26
Przepiekny przyklad podlizywania sie. Moze nawet dostaniesz fri itana.

Niestety ale dla twojej informacji nie podlizuje sie i nie potrzebuje free itemkówX( Poprostu uważam że ma racje, czy to jest zabronione i czy od razu tego powodem jest to żeby dostać free itemki? Człowieku czasami pomyśl co piszesz. Każdy ma prawo do swoich poglądów.

Pozdrawiam
Nicola;)

Jacyna15
16-02-2006, 21:32
Każdy się każdego czepia. Nikt nie może wypowiedzieć swojego zdania bo od razu ktoś zaczyna go tyrać. Nie rozumiem tego. Jeżeli sie z kimś nie zgadzasz to napisz mu to a nie od razu zaczynasz po nim jeździć.
Pisze to do większości ludzi którzy odwiecają to forum.

Pozdrawiam
Nicola:] ;)