Pokaż pełną wersje : Nowa wojna?
patrikozzz
07-11-2005, 22:57
Dziś wieczorem przeglądam sobie tibicams.com w poszukiwaniu filmów nagle znajduję pozycję "Azura War" właczam - DoF vs Jakan Unit & Wanted. Myślę sobie - ponury żart. A jednak, doszło do starcia. Defenders of Fargorn przegrali bitwę (padli m.in. Zordan Storm, Aboleth Armanio i Cors Ent). DoF dołączyło do ekipy Hawka (byłego Mort Kell) i przyjęli nazwę Reckless. Czyżby miesiące walk z ekipą Mort Kell, to za mało, by nie walczyć ze starymi przyjaciółmi? A może Draz~ i jego koledzy pragną nowych wyzwań w PvP? Jednak czy to nie za duży koszt? Czeka nas znowu wiele ciężkich bitew, nerwów i emocji. Nigdy nie grałem na Azurze, ale moim zdaniem to najlepszy serwer w całej Tibii ;)
Możesz dać link do tego filmiku?
Mentosek_2005
08-11-2005, 08:34
DOF przegra tę bitwe. W Wanted sa najwyzsze lv na Azurce a w ogole to czemu ta wojna wybuchla? Cors przeciez zawsze byl przeciw Szwedą a teraz co? Nie rozumiem jego zachowania... Kiedys gralem na Azurze i widzialem jak sie lali ze Swe a teraz sami do nich dochdzą....
patrikozzz
08-11-2005, 14:07
DOF przegra tę bitwe. W Wanted sa najwyzsze lv na Azurce a w ogole to czemu ta wojna wybuchla? Cors przeciez zawsze byl przeciw Szwedą a teraz co? Nie rozumiem jego zachowania... Kiedys gralem na Azurze i widzialem jak sie lali ze Swe a teraz sami do nich dochdzą.... - Lol. To Draz pragnący nowych wrażeń w PvP zaatakował Corsa i jego gildię - nie mieli oni wyjścia, musieli dołączyć do Szwedów.
To jeszcze nie był Ostatni Marsz Entów.
A co do powodów wojny - patrikozzz jest bliski prawdy, Wanted desperacko szukalo powodow do wojny, zaczelo zabijac pojedynczych memberow DoF podajac rozne smieszne wytlumaczenia, byleby nas do niej sprowokowac. No i sie im udalo.
Adolphus Elbragol
08-11-2005, 17:06
DOF przegra tę bitwe. W Wanted sa najwyzsze lv na Azurce a w ogole to czemu ta wojna wybuchla? Cors przeciez zawsze byl przeciw Szwedą a teraz co? Nie rozumiem jego zachowania... Kiedys gralem na Azurze i widzialem jak sie lali ze Swe a teraz sami do nich dochdzą....
Coz, jest jak jest. Cors nie dolaczylby do Reckless, gdyby nie zmusila go do tego sytuacja. I - btw - pisze sie Szwedom*.
Ogolnie, okolicznosci wybuchu tej wojny sa dosyc tajemnicze, powodem byl podobno insulting i zabicie kilku graczy skoligaconych z Wanted, ale... ale.
patrikozzz
08-11-2005, 21:28
@Thero - http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2960
@Adolph - czemu nie napisałeś nic z tymi "ale, ale" ?
Azura i wojna na niej to najciekawsze rzeczy w Tibii ;) xD Obserwuje to już od dawna i śmiało mogę powiedzieć:
- Draz kocha wojny w Tibii i by je toczyć może nawet opuścić kolegow. To tylko pokazuje jak bardzo warto się z nim zadawać. To Draz sprowokował wojnę i rozdzielił przyjaciół.
Drazharm
08-11-2005, 23:14
Od tego sie zaczelo. Franc, Cors i Abu ublizali mi oraz Dragoholikusowi.
21:00 Dragoholikus: cze
21:00 Cors Ent: o kundelikus
21:00 Dragoholikus: ?
21:00 Drazharm: mowilem
21:00 Drazharm: masz go nie walic
21:00 Cors Ent: i ***
21:00 Dragoholikus: niebedzie mnie wyzywal
21:00 Abu Loppez: ***any pies
21:00 Dragoholikus: pedal
21:00 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Franco De'lago: macie problem panowie
21:01 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Abu Loppez: wyepiradalj
21:01 Zordan Storm: mnie nie bijecie chlopaki?
21:01 Cors Ent: exura vita
21:01 Drazharm: no ****a
21:01 Abu Loppez: taki peis
oraz tego:
http://i4.photobucket.com/albums/y125/Drazharm/franco1.jpg
Jak to mozliwe, ze DoF broni takich pajacy?
Nie ma zamiaru nikogo zabijac poza tymi, ktorzy mi ublizali. Oczywiste tez jest, ze jak ktos mnie zaatakuje to zginie.
Ci, ktorzy dolaczyli do Hawka moga sie pozegnac z gra na Azurze do czasu, az skoncze z tym swiatem, co predko sie nie stanie. :)
Rondelman
08-11-2005, 23:23
Ale sie porobiło... Jestem bardzo ciekawy jak to sie skończy i czy 15 osób jest w stanie żucić na kolana cały serwer;)
zeus1985
09-11-2005, 06:32
Skąd wiesz że 15? Może mają w zanadrzu jeszcze innych ludzi?
Rondelman
09-11-2005, 12:16
Skąd wiesz że 15? Może mają w zanadrzu jeszcze innych ludzi?
A mianowicie? Jak bys mogl troszke szezej o tmy powiedziec byl bym wdzieczny:)
Resertor
09-11-2005, 12:20
Drazharm sam nie jestes swiety i dobrze o tym wiesz. Nieraz potrafiles komus naublizac bez powodu. I czy wyzywanie sie jest juz powodem do wojny i zabijania innych, nie ozna tego zalatwic w inny sposob dogadac sie? Twoje negatywne zachowania moglbym wymieniac dlugo. Teraz jak MK dolaczylo do tego jednego wielkiego dziwactwa mozesz pozalowac bo glowinie twoja wina lezy w tym calym zamieszaniu.
patrikozzz
09-11-2005, 14:19
@Draz - moim zdaniem to jest fake, albo robione po rozpoczęciu wojny - Ty myślisz że oni nie mają co robić tylko Ci ubliżać?
Szanuje Cię jako wspaniałego dowódcę, lecz od tibijskich wojen jesteś już chyba uzależniony.
patrikozzz
09-11-2005, 14:20
@Draz - moim zdaniem to jest fake, albo robione po rozpoczęciu wojny - Ty myślisz że oni nie mają co robić tylko Ci ubliżać?
Szanuje Cię jako wspaniałego dowódcę, lecz od tibijskich wojen jesteś już chyba uzależniony.
@Draz
Fake. Pamietasz temat Meldona?
@topic
Coz.. Reckless rosnie w oczach. Zostalo nam tylko czekac na ich wygrana. Kto wie, moze wojna nauczy Polakow i Szwedow, ze da sie grac na 1 serwerze bez zbednych wojen pomiedzy narodowosciami. ;)
O ile dobrze wiem, ten log to nie jest fake, klotnia w tym stylu miala miejsce, ale byla spowodowana wczesniejsza pyskowka Corsa z Drago~. Mozna bylo to wszystko spokojnie wytlumaczyc, ale Draz wykorzystal to jako dobry pretekst do sprowokowania nas do wojny. Biedny Drago poczuł się ważny, myśląc że jest najważniejszym powodem wojny, został w Wanted, odcinając się od DoFu którego był członkiem, zdradzajac tych, którzy zawsze byli gotowi w Tibii oddac dla niego zycie. Najzabawniejsze jest to, że był jednym z tych, którzy najbardziej krytykowali i bluzgali Zlowrogiego Yave Leka za podobna decyzje rok temu, gdy wybuchala poprzednia wojna.
A co do screenu z Franco - to jest screen zrobiony już po rozłamie w Wanted, kiedy pewne już było że wybuchnie wojna.
Jak czytam te wasze komentarze to mnie szlag trafia... Przez tyle miesiecy byla toczona wojna przeciwko szwedom a tera laczycie sie z nimi by rzadzic servem ? ?!?!?! K**** wiecie jak bylo jak szwedzi panowali na tym servie, jak was zabijali( Gimli Ciebie tez ) a tera laczycie sie z nimi !!!
Czy wy chociaz troche myslicie ... widzicie jak sie zachowal Jakan Unit... niby byl z Wanted ale przeniesli sie do team Noobs (gildi haw[u]jka).. oni chca abyscie im pomogli wygrac z wanted a pozniej z wami zrobia to samo !!!
Gimli jak mozesz przekaz to swojej gildi czyli DoF...
Mam nadzieje ze mnie zrozumiesz i sobie przemyslisz co napisalem bo z namy sie bardzo dobrze ale ja w tej wojnie nie chce sie udzielac...
Cors Ent
09-11-2005, 21:59
Cala sytuacja jest smieszna
Draz jest gosciem który zawsze dostaje to co chce
chiał wojny- to ja dostał
patrikozzz
09-11-2005, 22:38
@H2O666 - To Draz sprowokował wojnę, oni nie mieli wyboru musieli sie przyłączyć do teamu Hawka, a że ten ich wkrótce zdradzi tak jak Draz to już inna sprawa. Moim zdaniem, Jakan Unit i DoF powinny stworzyć własną koalicję i pokonać oby2 wrogów.
Maly Wielki Czlowiek
09-11-2005, 22:59
korzenie tego konfliktu sa glebiej niz tu zostalo napisane
Moim zdaniem, Jakan Unit i DoF powinny stworzyć własną koalicję i pokonać oby2 wrogów.
nie wiesz co gadasz
Moim skromnym, niedoinformowanym zapewne, zdaniem Drazowi zaczęło się nudzić i sprowokował wojnę. Wszystko było by fajnie gdyby nie to, że nie walczyprzeciwko idiotom (vide Reckless). Będzie ciężko, moim skromnym, niedoinformowanym zapewne, zdaniem wojna już jest przegrana przez Wanted. Draz chciał się zabawić, a potem się będzie kosmicznie wypłacał, albo w ogóle mu nie dadzą życia (nie zdziwiłbym się). W końcu z "miłosiernej darowizny" innych "polaczków" starczy im na wszystko. Następnie Reckless się rozwali, powstanie jedna gildia tych najsilniejszych i to ona będzie rządzic serverem.
Drogi corsiku !!
ja widze draz nie ma co robic tylko bawic sie w wojny a wy Polacy (wielcy wojownicy) stawiacie mu czola i przylaczyliscie sie do szwedów -.- I kto tu jest abuserem ... ty + franco i abu tworzycie niezle trio (wiesz jakie trio)....
A pisane ze "draz chcial wojny i ja ma" jest skrajnym kretynizmem...
Bo na naszym servie od miesciecy (jak wczesnie wspomnialem ) byla wojna ze szwedami i to nie wanted sie do nich przylaczyl tylko wy....
Jak bys byl chociaz troche "homo sapiens" to bys sie zorientowal co chca zrobic szwedzi na tym servie... pierw chca pokonac wanted a pozniej zrobia z wami to samo... bo jakie macie zapewnienie ze was nie zabija...
Z powazaniem
Kikowiec
p.s.
Mam nadzieje ze zrozumiales.... choc troszke... ;))))) bo jak nie to Ci dam nr gadu i Ci wytlumacze dokladniej...
Drogi corsiku !!
ja widze draz nie ma co robic tylko bawic sie w wojny a wy Polacy (wielcy wojownicy) stawiacie mu czola i przylaczyliscie sie do szwedów -.- I kto tu jest abuserem ... ty + franco i abu tworzycie niezle trio (wiesz jakie trio)....
Naucz sie stawiac pojedyncze kropki bo tekst pisany przez Ciebie wyglada i beznajdziejnie i szmiesznie. Co zlego w tym, ze sie przylaczyli do Szwedow? To ich sprawa.
A pisane ze "draz chcial wojny i ja ma" jest skrajnym kretynizmem...
A nie chcial? Chcial tylko nie spodziewal sie takiego obrotu sprawy.
Bo na naszym servie od miesciecy (jak wczesnie wspomnialem ) byla wojna ze szwedami i to nie wanted sie do nich przylaczyl tylko wy....
Ludzie sie zmieniaja. Sojusznicy i wrogowie tez.
Jak bys byl chociaz troche "homo sapiens" to bys sie zorientowal co chca zrobic szwedzi na tym servie... pierw chca pokonac wanted a pozniej zrobia z wami to samo... bo jakie macie zapewnienie ze was nie zabija...
Za przeproszeniem.. gówno wiesz. Jesli Polacy nie beda probowali objac wladzy tylko grac bez zabijania i w pokoju z innymi narodowosciami nic sie nie stanie.
Moim zdaniem, Jakan Unit i DoF powinny stworzyć własną koalicję i pokonać oby2 wrogów.
Gdyby nie to, ze Hawek zna ludzi z JU, gildia ta pewnie dalej pomagalaby dla Wanted. Ludzie ze starego MK NIE sa juz wrogami.
Spusciak
10-11-2005, 13:57
To co Draz z Mina~ od*******ali na tym serwie dostrzegłem 4 miechy temu, ale wtedy byłem "zdrajcą". Nie zmienia to faktu, że nie zmiernie się cieszę z obecnej sytuacji. Ich czasy się skończyły, mam nadzieje że na zawsze.
Naucz sie stawiac pojedyncze kropki bo tekst pisany przez Ciebie wyglada i beznajdziejnie i szmiesznie. Co zlego w tym, ze sie przylaczyli do Szwedow? To ich sprawa.
Skoro sie trzepiasz moich kropek to pamietaj ze po kazdym powtorzynym " i " stawia sie przecinek. Kropki te stawiam po to aby nie ciagnac jednego watku i chcialem go zakonczyc. Po raz 3 pisze: Jak to co zlego, to ze bedzie jeszcze gorzej niz bylo wczesniej,poniewaz Szwedzi nie zrobia takiego bledu jak my i nie bede dopuszczac innych Polakow aby zdobywali lvl-e. Ale wy tego nie dostrzegacie, dbacie tylko o swoje tylki a nie widzicie tego, ze bedzie zle, podkreslam Z L E .
A nie chcial? Chcial tylko nie spodziewal sie takiego obrotu sprawy.
A chcial wojne z Toba ? Czy moze z innymi osobami z DoFu ?? Skoro zabil Cors Ent'a(mial powod) to chyba nie jest przyczyna wybuchu wojny.
No napewno sie nie spodziewal takiego obrotu spraw, bo kto by sie spodziewal ze najlepsi sojusznicy "wypna" mu sie(nie pomoga)
Ludzie sie zmieniaja. Sojusznicy i wrogowie tez.
No comment !
Za przeproszeniem.. gówno wiesz. Jesli Polacy nie beda probowali objac wladzy tylko grac bez zabijania i w pokoju z innymi narodowosciami nic sie nie stanie.
Wiem tyle samo co ty albo moze i wiecej, bo jestem czynnym czlonkiem gildi sprzymierzonej z Wanted.
Grac bez zabijania, chyba se to w wyryje na czole. Ty pewnie nikogo nigdy nie zabiles. A jak mozna zyc w kims w pokuju jesli on wyzywa Cie.
Nie raz jak rozmawialem z jakims Szwedem to pisal :" Damn polake", "fucking PL" <=== tak pisal hawek i mataca. No i co ty na to ? Bo jezeli ktos wyzywa twoja narodowosc to jak by wyzywal twoja matke czy ojca. Wiec jak tego nie rozumiecie to mi was szkoda.
Gdyby nie to, ze Hawek zna ludzi z JU, gildia ta pewnie dalej pomagalaby dla Wanted. Ludzie ze starego MK NIE sa juz wrogami.
Nie sa ? ;] dobry zart czyli pewnie jak wojna sie skonczy to bede se dalej mogl grac ;]]] Nic mi nie zrobia ? a jak mnie rusza to co napisze : hunted by Cors ent ? hehe, walcz walcz a przyjdzie kiedys i dla nas dzien chwaly i bedziesz jeszcze przepraszal ze nie byles z nami,a wtedy my Ci tak samo zrobimy.
Nie sa ? ;] dobry zart czyli pewnie jak wojna sie skonczy to bede se dalej mogl grac ;]]] Nic mi nie zrobia ? a jak mnie rusza to co napisze : hunted by Cors ent ? hehe, walcz walcz a przyjdzie kiedys i dla nas dzien chwaly i bedziesz jeszcze przepraszal ze nie byles z nami,a wtedy my Ci tak samo zrobimy.
Zle to ujalem. Nie sa wrogami dla mnie i moich przyjaciol oraz osob ktore teraz walcza przeciwko Wanted, to mi wystarczy ;)
Wolalbym opuscic serwer niz Ciebie za cos przepraszac ;d
Pearl Agata
11-11-2005, 10:06
Przeczytalam wszystkie posty i stwierdzam ze wasza "glupia wojna" nie ma najmniejszego sensu... Co niektorzy nie wiedza nawet dlaczego wlasciwie sie zaczela a daja posty typu: "Draz to Pa" A co do nowej guildii Reckless. Moze i wygraja z Wanted ...ale to bedzie sukces Szwedow a nie Polakow. Ja znam duzo ludzi z Reckless, Wanted i Dof'u dlatego moja gildia i ja jestesmy neutralni. Mysle ze w koncu niektorzy zrozumieja ze to nie ma sensu:)
Drazharm
11-11-2005, 10:51
Cala sytuacja jest smieszna
Draz jest gosciem który zawsze dostaje to co chce
chiał wojny- to ja dostał
szukales guza - to go znalazles. warto bylo? :D
Cors Ent (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Cors+Ent)
Nov 11 2005, 11:19:53 CET Killed at Level 90 by Minavand and by Dragoholikus
Nov 07 2005, 19:26:19 CET Killed at Level 92 by Drazharm and by Urbexx
Nov 04 2005, 21:26:02 CET Killed at Level 93 by Drazharm and by Minavand
Powody takie jak zwykle, typowo ludzkie - dobrze ze jestem kosmitą. Jak zwykle poszło o pierdoły, dosłownie jak dzieci w piaskownicy...
Przez te swoje ambicje panowania nad światem skutecznie umiecie zniechęcić kogos, kto gra dla przyjemności, dla odpoczynku po ciężkim dniu pracy...
Rzygać mi się chce juz od tych głupich wojen...
patrikozzz
11-11-2005, 14:47
Powody takie jak zwykle, typowo ludzkie - dobrze ze jestem kosmitą. Jak zwykle poszło o pierdoły, dosłownie jak dzieci w piaskownicy...
Przez te swoje ambicje panowania nad światem skutecznie umiecie zniechęcić kogos, kto gra dla przyjemności, dla odpoczynku po ciężkim dniu pracy...
Rzygać mi się chce juz od tych głupich wojen...
Głupich wojen? Wojny to dla wielu główna atrakcji w Tibii ;) Secura, Refugia, Harmonia, Celesta etc. stoją dla Ciebie otworem jeżeli nie należysz do tych "wielu". I nie nazywaj nikogo dziećmi w piaskownicy, bo w przeciwieństwie do Ciebie drogi Magusie, oni potrafią walczyć o swoje.
Wielu z Was szanowni dyskutanci mówi, iż czas Wanted się skończył. Nawet ja nie grając na Azurze wiem, że Drazharm się tak łatwo nie podda. Za mało go znacie, jakiś rok temu było tak samo, Hawek i ekipa mieli już wygraną wojnę, jednak Draz mimo, że gra tylko po to żeby zabijać, walczyć i w ogóle myli Tibię z Quake III to jest człowiekiem niezwykle inteligentym.
Btw. Czemu tylko kilka osób potrafi na Azurze (z wojny) używać TibiCam i publikować wojenne zmagania na forum? xd
Yours, "stupid n00b"
Heh.. nieźle się dzieje na Azurce. Ja wiem jedno i jestem tego pewien: Jeżeli Reckless wygra tą wojne(bitwe?) to skończą się czasy panowania Polaków na tym serwie i "władze" przejmą Szwedzi. To jest logiczne bo wygrywając ze starymi rywalami(wanted) napewno nie będą chcieli "rządzić" z Polakami. Takie moje zdanie chociaż już wiele osób to pisało, dlatego myślę że Wanted szybciutko rozwiąże problemy na tym serwie :)
Głupich wojen? Wojny to dla wielu główna atrakcji w Tibii ;)
Nie rozumiemy sie. Nie mowie ze wojna nie jest ciekawa, ale na azurze to juz troche mi sie przejadła. W kółko to samo. To chyba najbardziej bojowy serwer zaraz po enforced pvp... Secura, Refugia, Harmonia, Celesta etc. stoją dla Ciebie otworem jeżeli nie należysz do tych "wielu".A w życiu!!! Za niec mnie nikt tam nie zaciągnie!!! Umarłbym z nudów :Pw przeciwieństwie do Ciebie drogi Magusie, oni potrafią walczyć o swojeZa mało o mnie wiesz by osądzać co potrafię a czego nie...
Tak czy owak powód tej wojny uważam za wyjątkowo głupi, choć z drugiej strony przez takie błachostki królestwa padały...
Zobaczymy jak to będzie.
Nosso Mc'Furry
12-11-2005, 20:33
Od tego sie zaczelo. Franc, Cors i Abu ublizali mi oraz Dragoholikusowi.
21:00 Dragoholikus: cze
21:00 Cors Ent: o kundelikus
21:00 Dragoholikus: ?
21:00 Drazharm: mowilem
21:00 Drazharm: masz go nie walic
21:00 Cors Ent: i ***
21:00 Dragoholikus: niebedzie mnie wyzywal
21:00 Abu Loppez: ***any pies
21:00 Dragoholikus: pedal
21:00 Drazharm: jaki kudelikus?
21:01 Franco De'lago: macie problem panowie
21:01 Abu Loppez: wyepiradalj
21:01 Zordan Storm: mnie nie bijecie chlopaki?
21:01 Cors Ent: exura vita
21:01 Drazharm: no ****a
21:01 Abu Loppez: taki peis
oraz tego:
Jak to mozliwe, ze DoF broni takich pajacy?
Nie ma zamiaru nikogo zabijac poza tymi, ktorzy mi ublizali. Oczywiste tez jest, ze jak ktos mnie zaatakuje to zginie.
Ci, ktorzy dolaczyli do Hawka moga sie pozegnac z gra na Azurze do czasu, az skoncze z tym swiatem, co predko sie nie stanie. :)
Draz Draz Draz nie wiem czmu jestes taki pewny siebie.
Powiedz zczemu zabiliscie Zordana?
Czemu Fea~ dostał hunta od Adiego
Sprawa nie opiera sie na jednym glupim screenshocie tylko na wiekszosci waszych glupich akcji.
Gdyby nie wasze wybryki bylo by jak dawniej.
Jestes pewny... dobrze badz ! Tylko popatrz jak szwedzi byli sami to tez dostawaliŚMY a teraz jak sie połączyli z 1/2 Wanted i 3/4 Dofu bedzie gorze pieklo.
Drazharm
12-11-2005, 22:18
hahahah wybryki. nie robilem PA i jako efekt walcze z cala Azura.
pora zaczac PA X(
ja ci dopiero pokaze wybryk :D
patrikozzz
12-11-2005, 22:22
pora zaczac PA X(
Skąd wiesz, że wojna jest efektem nie robienia PA ? =(
Ja jestem po stronie Wanted. "Hail Askara" byliśmy razem w gildi. Jako jedyny polak sie tam dosatlem i rozj**lismy pół serwa. Jednak Szwedzi i Norwedzy nas zdradzili:] Z tego co wiem to ta wojna juz wisiala w powietrzu kilka miesiecy:P, a wiem raczej dobrze i jest to wojna Poznań vs Elbląg :P ja jestem po stronie Elbląga bo oni to Wanted:] maja szanse w 10 rozbic przeciwników a wnioskuje to po naszej wspólnej grze na Askarze:):)
Mati21pi
14-11-2005, 14:30
B) niech mi ktos usunie tego posta ,Dziekuje
Mati21pi
14-11-2005, 14:33
Buddah Dorthonion
Nov 13 2005, 21:53:46 CET Killed at Level 100 by Drazharm
dlaczego padł był neutralny ,a w ten sposób kolejny wróg w 10 możecie nie dac rady wygrać tej wojny ,a wróg wciąż przybywa Czy wanted ma z jakąś gildią sojusz?
Hum.. a może mi ktoś powiedzieć czy to prawda, że Hawek miał haka bo jako tako to on chyba wprost tego nie powiedział :|
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: wy lepiej cala grupa polakow sie domowcie i zacznijcie rozpie.... ać szwedow żeby nie gurowali na azurze. Bo z tego co wiem szwedzi znowu planuja uje..ac kogos z duzym lewelem . I beda wtedy jaja jak nie bedziecie w stanie sie obronic.---heh bedzie ubaw.
Moim zdaniem jest to do dupy zebyście walczylui przeciwko siebie .Macie bronic Polaków a nie rozpier.. ać sie miedzy sobą. :confused: :confused:
Mati21pi
14-11-2005, 15:07
Hum.. a może mi ktoś powiedzieć czy to prawda, że Hawek miał haka bo jako tako to on chyba wprost tego nie powiedział :|
Jeśli miałby haka by sie tym nie chwalił i napewno miałby bana za pkowanie i pare lvli nizej -.- takim charem zapewne przyjemnie sie pkuje i haker nie wziol by tylko itemek .
Nosso Mc'Furry
14-11-2005, 15:30
pora zaczac PA X(
"ok" Drazharm w zyciu nie robiles PA nie wcale !
Ale cóż niech Ci będzię nigdy nie wymuszałeś od nikogo kasy tak o i nigdy nie zabijałeś bez powodu. NIGDY!
Stary co Ty w ogóle gadasz?
Jeden z najwiekszych PA z Azury razem z Adim Twoim kumpem.
Pokażesz mi wybryk? okok !
Buddah Dorthonion
dlaczego padł był neutralny ,a w ten sposób kolejny wróg w 10 możecie nie dac rady wygrać tej wojny ,a wróg wciąż przybywa Czy wanted ma z jakąś gildią sojusz?
Dobre pytanie hmm... Dlaczego padł człowiek nie mający z niczym nic wspólnego , na to pytanie może odpowiedzieć tylko Drazharm.
Co do sojuszu , Wanted miało sojusz z Jakan Unit miało... Gdyby nie oni nic byście wtedy nie zdołali zrobic bo oni wam pomogli gdyby nie JK to wanted siedziało by w PZ pewnie , albo nie robiło pz locka w ogóle.
Mati21pi
14-11-2005, 16:02
Teraz jakan Unit w Reckless czyli sytuacja wanted jest tragiczna chociaz to oni w fragach prowadza ,ale jak długo nie wiem.Jedyna nadzieja to znalezc jakiegos dobrego sojusznika ,albo reckless wygra i bedzie kolejna wojna Pol vs SWE ale juz bez wanted i Bedzie Azura :Kolejny Server Szwedów :(
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: wy lepiej cala grupa polakow sie domowcie i zacznijcie rozpie.... ać szwedow żeby nie gurowali na azurze. Bo z tego co wiem szwedzi znowu planuja uje..ac kogos z duzym lewelem . I beda wtedy jaja jak nie bedziecie w stanie sie obronic.---heh bedzie ubaw.
Moim zdaniem jest to do dupy zebyście walczylui przeciwko siebie .Macie bronic Polaków a nie rozpier.. ać sie miedzy sobą. :confused: :confused:
Jasne, najlepiej zeby Polacy "gurowali". Nie kieruj sie narodowoscia danego gracza bo tylko robisz z siebie idiote. Z tego co powiedziales dochodze do wniosku, ze gowno wiesz. ;)
@Up
Co w tym zlego, ze na serwerze beda grali Szwedzi? Mozesz mi wytlumaczyc bo nie rozumiem.
@Down
A jak Draz rzadzil to wszyscy byli zadowoleni, aye? ;)
Poza tym, watpie w to czy mnie ktorys ze Szwedow zabije. Nie mieliby z tego ani zysku ani satysfakcji.
Mati21pi
14-11-2005, 16:48
Chodzi mi o to ,ze beda rzadzili .Jak cie zabiją to zrozumiesz -.-
NIe nie wszyscy ,ale mogło być gorzej .A jak SWE ciagle kase wołali to było super?? Ciebie nie zabija bo trzymasz z nimi ... dla nich to tylko szansa na powrot do wladzy .PA adiego i drazharma przy ich PA to nic -.- Hawek zabija neutralne osoby dla run anakin tesh i czemu w Reckless rzadzą szwedzi?
Nosso Mc'Furry
14-11-2005, 21:10
Drazik nadal niema odpowiedzi dlaczego padł gość który był neurtralny? :)
Adolphus Elbragol
15-11-2005, 14:52
Chodzi mi o to ,ze beda rzadzili .Jak cie zabiją to zrozumiesz -.- <Przypomina sobie czasy Iridii.> Rankorku, rozumiemy? Chyba nadal nie =/
Hawek zabija neutralne osoby dla run anakin tesh Wiec dlaczemu padl neutralny gracz?
<przypomnienie> Buddah Dorthonion
Nov 13 2005, 21:53:46 CET Killed at Level 100 by Drazharm </przypomnienie>
Mati21pi
15-11-2005, 15:47
Też chciałbym wiedziec dlaczego padl ,ale nadal nie dostałem odpowiedzi
Name: Vyldar
Profession: Elite Knight
Guild membership: Shiftee of the Reckless
Nov 15 2005, 14:14:19 CET Killed at Level 114 by Drazharm
and by Urbexx
Kolejny Frag dla Wanted:) Gz
Drazharm
15-11-2005, 17:15
Jakis czas temu jak jeszcze Deeamonicuz byl w gildzie Fight For Life, mialem z nim niepisana umowe o wspolpracy. My im pomagalismy, a oni nam.
Ni z tad ni z owad lider tej gildy zrobil nas w jajo, nabil lvl110+ i doszedl do Reckless.
Buddah Dorthonion jest dobrym kumplem z rl Deea~ i oczywiste jest, ze rownierz by dolaczyl do wojny po nabiciu paru lvli i zgromadzeniu srodkow, wiec dolaczylismy go od razu, na sile.
Teraz z innej beczki. Reckless zaczyna odwalac PA na duza skale, lataja po kopalniach i wymuszaja eq od kazdego kogo spotkaja na swojej drodze.
Dzis niejaki Vyldar, znalazl sobie kolejna ofiare, na jego nieszczescie gosc gral z cafe od Adiego.
Note: Tak wiem, ze ten noobek uzywa gg ale to jest nieistotne tutaj bo to dowod w innej sprawie.
http://photobucket.com/albums/b322/adigotti/tibia/?action=view¤t=Pa-vyldar.jpg
10 minut pozniej:
http://photobucket.com/albums/a313/urbexx/War/?action=view¤t=takginazdrajcy.jpg
Nov 15 2005, 14:14:19 CET Killed at Level 114 by Drazharm and by Urbexx
zbrodnia i kara :D
Brawo Draz~:) Nigdy Polacy nie walczcie w sojuszu z Szwedami!!
patrikozzz
15-11-2005, 17:47
@Draz, sry że pytam, ale nie rozumiem jaki zwiazek ma to ze koles gral z cafe adiego ? Przeciez chocby to byl jakis nieznany koles to mogliscie go zabic?
Adolphus Elbragol
15-11-2005, 17:52
@Draz, sry że pytam, ale nie rozumiem jaki zwiazek ma to ze koles gral z cafe adiego ? Przeciez chocby to byl jakis nieznany koles to mogliscie go zabic?
Tu chodzi raczej o tempo informacji kogo-trzeba.
Zauważ, że gdy ten koleś puknął Adiego w plecy i powiedział "Patrz Vyldar z pzl" to szybko poszło to na gc Wanted a później to już tylko utani hur...
Drazharm
15-11-2005, 18:44
Tu chodzi raczej o tempo informacji kogo-trzeba.
zgadza sie
adi zobaczyl u kolegi na monitorze ze Vyldar go leje i polecielismy. gdyby lal kogos innego bysmy sie o tym nawet nie dowiedzieli. mial gosc pecha.
Mati21pi
15-11-2005, 19:20
Coś o tym ich PA wiem ... strach wyjsc na expa kiedy oni online -.- Chodza po kopalniach noob charami i po tombach widza ze ktos ciekawy przelogowuja sie i zaczynaja bic .Ale moze hawek zbiera kase zeby potem sie wyplacic ,ale jesli wygracie to niedajcie sie dziadowi wyplacic ani zadnemu innemu swe
Adolphus Elbragol
15-11-2005, 19:28
(...) i zaczynaja bic .Ale moze hawek zbiera kase zeby potem sie wyplacic ,ale jesli wygracie to niedajcie sie dziadowi wyplacic ani zadnemu innemu swe
a) Naucz sie stawiac znaki interpunkcyjne wedlug ogolnie przyjetych zasad.
b) Nie wierze, zeby Hawek byl na tyle naiwny, zeby wierzyl, ze ktokolwiek w Wanted pozwoli mu zaplacic. Zreszta, podejrzewam, ze nawet gdyby byla taka mozliwosc, nie zaplacilby. Kwestia dumy/zasad.
c) Twoj nacjonalizm jest naprawde zalosny.
Mati21pi
15-11-2005, 20:08
Bede stawial gdzie mi sie podoba.Trudno jak nie polak ma wierzyc w polske to kto??
Adolphus Elbragol
15-11-2005, 20:16
Bede stawial gdzie mi sie podoba.Trudno jak nie polak ma wierzyc w polske to kto??
Alez nie, ja nie mowie o wierze w Polske.
Mam na mysli negacje jakichkolwiek narodow innych niz bialoczerwoni. A szczegolnie tych niebieskozoltych, wsrod ktorych mam kilku dobrych przyjaciol - zarowno z pierwszych miesiecy gry w Tibie moim charem na azurze, jak i przygody na iridii, a potem na furorze.
Drazharm
15-11-2005, 22:24
Kolejne fragi dla Wanted:
Hawek
Nov 15 2005, 22:14:23 CET Killed at Level 111 by Drazharm and by Bekas
Silverpearl
Nov 15 2005, 21:49:07 CET Killed at Level 82 by Adi Gotti and by Dragoholikus
Be happy :)
15-11-2005, 23:57
Wiecie co, komletnie nie mam pojęcia o tym co się dzieje na Azurze , nigdy tam nie grałem, nie znam tam ludzi, nie wiem po czyjej stronie jest racja ale po przeczytaniu tego tematu, wszystkich argumentów za i przeciw w nim przedstawionych podoba mi sie to co robi Drazharm. Tibia jest zabawą a on się chyba z nich wszstkich najlepiej przy tym bawi :D
Kolejne fragi dla Wanted:
Hawek
Silverpearl
Gz
Silverpearl stracił w moich oczach gdy odszedł od codexu :/
Btw po godzinie widać, ze Hawek probowal chyba Silva ~ ratowac ;o
Btw2 Hawek na red skullu siedzi?
Btw3 Draz uważaj zebys rs'a/bana nie nabił bo bedzie tak jak w wakacje ://
Drazharm
16-11-2005, 11:39
Gz
Silverpearl stracił w moich oczach gdy odszedł od codexu :/
Btw po godzinie widać, ze Hawek probowal chyba Silva ~ ratowac ;o
Btw2 Hawek na red skullu siedzi?
Btw3 Draz uważaj zebys rs'a/bana nie nabił bo bedzie tak jak w wakacje ://
owszem, hawek red skull.
nie bojta sie, uj-i mi nie zabraknie
Mentosek_2005
16-11-2005, 12:49
No wlasnie;p Co z hawka poelcialo??
P.S Ja jestem za Wanted bo sam jestem z Elblaga;p
Nosso Mc'Furry
16-11-2005, 13:44
Wiecie co, komletnie nie mam pojęcia o tym co się dzieje na Azurze , nigdy tam nie grałem, nie znam tam ludzi, nie wiem po czyjej stronie jest racja ale po przeczytaniu tego tematu, wszystkich argumentów za i przeciw w nim przedstawionych podoba mi sie to co robi Drazharm. Tibia jest zabawą a on się chyba z nich wszstkich najlepiej przy tym bawi :D
Skoro nie wiesz co sie dzieje na Azurze to sie nie udzielaj -.-
patrikozzz
16-11-2005, 14:23
Skoro piszesz takie posty to sie nie udzielaj -.-
W 100% go popieram draz ma zabawe z gry :]
Drazharm
16-11-2005, 16:13
Zabici przez Wanted:
# Grimm
Oct 24 2005, 14:48:47 CET Killed at Level 92 by Minavand and by Drazharm
# Zordan Storm
Nov 05 2005, 20:17:45 CET Killed at Level 109 by Minavand and by Adi Gotti
# Denaros Ar'Sol
Nov 05 2005, 22:04:51 CET Killed at Level 79 by Drazharm and by Dragwome
# Ice'crow
Nov 06 2005, 18:59:49 CET Killed at Level 97 by Urbexx
# Zordan Storm
Nov 07 2005, 19:39:37 CET Killed at Level 108 by Dragoholikus and by Zuremi
# Cors Ent
Nov 04 2005, 21:26:02 CET Killed at Level 93 by Drazharm and by Minavand
# Cors Ent
Nov 07 2005, 19:26:19 CET Killed at Level 92 by Drazharm and by Urbexx
# Aboleth Armanio
Nov 07 2005, 19:23:58 CET Killed at Level 82 by Drazharm and by Urbexx
# Klonor
Nov 07 2005, 19:27:49 CET Killed at Level 59 by Urbexx and by Xyro
# Asari
Nov 07 2005, 19:26:57 CET Killed at Level 80 by Drazharm and by Xaviour
# Exmind
Nov 10 2005, 23:38:23 CET Killed at Level 119 by Urbexx and by Amenhotep
# Zordan Storm
Nov 10 2005, 23:39:00 CET Killed at Level 108 by Minavand
# Cors Ent
Nov 11 2005, 11:19:53 CET Killed at Level 90 by Minavand and by Dragoholikus
# Buddah Dorthonion
# Vyldar
Nov 15 2005, 14:14:19 CET Killed at Level 114 by Drazharm and by Urbexx
# Silverpearl
# Hawek
Zabici przez Reckless, Silent force:
-
Hehe Bossa jednego macie zabitego:P:P 114 lvl xDDD Tak popieram Draz~ niech ksopie d*pe im:P:P I ja wiem co sie tam dzieje wiec bede sie udzielal:)
(...)
Zabici przez Reckless, Silent force
Silent Force? Myślałam, że więcej z DoF-u graczy weszło do Reckless. Nie wiem nawet i nie będę wtrącała się w tą wojnę.
Ktoś napisał, że ziomy z Reckless chodzą po cave'ach i tombach. No to może być prawda, nie wiem. Ale znam przypadek (z Reckless:P), który "typuje" sobie osobę której każe płacić (for example) runy. Sama się o tym przekonałam niestety (naturalnie nie zapłaciłam :D).
Ehhhh co się dzieje z tą Azurką ;D
Nie popieram żadnej ze stron, ale wielkie gratz dla Wanted. Jest ich tak mało a tyle fragów mają. No ale cóż, im mniej osób tym większe zgranie.
Pozdro ;D
Edited: Ehhh faktycznie, Silent Force. Teraz zorientowałam się, że stworzyli znów gildię o tej nazwie. Wsześniej mi się nie chciało sprawdzać :D
Be happy :)
16-11-2005, 20:33
Lol, jak bys potrafił czytać to może dotarło by do ciebie że wyrażam jedynie swoje poparcie dla Drazharma ponieważ podoba mi się jego podejscie do gry, nie oceniam czy ma racje czy nie. A ty co, zrezygnowałeś z gry ale masz posatć na azurze więc wydaje ci się że wiesz o co dokładnie chodzi w tej wojnie i co tak naprawde się tam dzieje. I jescze może zaczniesz mnie pouczać (lol). Po to jest forum żeby się udzielać. Zacznij grac to może bedziesz miał cos ciekawego do powiedzenia poza durnymi wypowiedziami w stylu tej cytowanej powyżej.
Drazharm
17-11-2005, 18:12
17:48 Minavand: 18:46 You advanced from Level 109 to Level 110.
18:00 You lose 604 hitpoints due to an attack by Minavand.
17:48 Minavand: 18:46 You advanced from Level 109 to Level 110.
18:00 You lose 604 hitpoints due to an attack by Minavand.
Z czego ten test hit?:>
UE czy sd? Chyba UE, ale się tak pytam z ciekawości xD
patrikozzz
17-11-2005, 20:31
UE. SDki po 600 w ludzi to się ciosa hmmm na 180-200 lvlu xP najwczesniej x)
UE. SDki po 600 w ludzi to się ciosa hmmm na 180-200 lvlu xP najwczesniej x)
Hmmm... No tak:D A mogłoby to być energy wave? Na czarach sorca zbytnio się nie znam ;D
Nie zabujajcie sie na wza*** bo tyle co wiem to szwedzi szykuja wojne i to będzie naprwdze rozpierducha wiec potrzeba jak najwięcej polaków z duzymi levelami ,więc się nie zabijajcie na wzajem!!!!!! X( X( X(
fea_umarth
17-11-2005, 23:06
no napewno nie z hmma
Draz powiedziales ze nie padl nikt z wanted, moze i nikt nie padl ale padl moj kumpel aexer mad'khorn kiedy byl w wanted academy.Obecnie ta postac ma nowego wlasciciela dlatego juz nie jest w gildi.Czy to znaczy ze nie obchodzi was to cale wanted academy?
no napewno nie z hmma
Akurat to wiem, nawet nie brałam pod uwagę hita z hmm :) Bo z tych run sama korzystam, więc troszkę rozróżniam... A moje pytanie wiem, że było noobowskie... Tylko że pytać zawsze warto, bo wtedy człowiek się uczy nowych rzeczy ;) Tymbardziej, że nie widziałam jaki hit może zadać 110 sorc z 65~ mlvl ...
Pozdro;P
Drazharm
18-11-2005, 18:20
# Kvackis
Nov 18 2005, 13:29:12 CET Killed at Level 61 by Urbexx and by Drazharm
# Cezarius
Nov 18 2005, 16:49:39 CET Killed at Level 86 by Drazharm and by Adi Gotti
Resertor
18-11-2005, 18:42
Czy to znaczy ze nie obchodzi was to cale wanted academy?
Drazharm gra dobrego wujka, poki sa potrzebni bedzie sie nimi poslugiwal i opiekowal, a potem oleje zostawi na pastwe losu tak jak z innymi patrz old DoF.
Drazharm
18-11-2005, 21:35
Drazharm gra dobrego wujka, poki sa potrzebni bedzie sie nimi poslugiwal i opiekowal, a potem oleje zostawi na pastwe losu tak jak z innymi patrz old DoF.
Jak nie wiesz to nie *******, Ci ktorzy chca to pomagaja ale do fragow nie sa liczeni jak nie sa liczeni ci ktorzy pomagaja Silent force.
Wlasnie czasami mnie denerwuje zgrywajac takiego super pakera h levela (ktory nawet nie raczy odpisac), ale musze mu przyznac nie jest az tak zly jak go postrzegalem.Teraz widze co wyprawiaja szwedzi i to co robi(l) draz ,w porownaniu z ich zachowaniem, wydaje sie byc niczym.Szkoda tylko ze kiedys draz udowodnil mi ze jego slowo nie jest nic warte.
Ps:Mimo tych wszystkich wad zycze powodzenia w wojnie, bo drugiej strony nie lubie bardziej :D
Akurat po wyslaniu odpowiedzi zauwazylem twoj post.Zwracam honor.
Jak nie wiesz to nie *******, Ci ktorzy chca to pomagaja ale do fragow nie sa liczeni jak nie sa liczeni ci ktorzy pomagaja Silent force.
Wiec sam skoncz p*******c. Sam dodajesz swoim posting charem fragi ktore zostaly zabite przed powstaniem Reckless, nowego Silent Force.
Przyklady?
Klonor, Aboleth Armanio, Buddah Dorthonion, Silverpearl, Grimm.
@Down
ROTFL, czlowieku przeczysz sam sobie. Wiesz, ze Aboleth i Klonor NIE BYLI
w DoFie (ani Reckless poniewaz jeszcze wtedy nie istnialo) podczas tamtej bitwy? Czyli rozumujac logicznie NIE POWINNI byc na Twojej fragliscie?
A co powiesz o innych? Grimm, Buddah, Silverpearl, DODALES ICH do listy. Myslales, ze Buddah nabije pare lvli i dojdzie do Reckless, tak, zrobil to ale zginal jeszcze przedjakimkolwiek dojsciem do gildii WIEC BYL NEUTRALNY.
To samo tyczy sie Silverpearl i Grimma. Tyle, ze Grimm nie doszedl do zadnej gildii.
Jeszcze troche i Draz bedzie dodawal do listy wszystkich ktorych zabil. Nie wazne, czy to ktos na 20 lvlu czy na troche wyzszym bo w koncu moze nabic te pare lvli i dojsc do Silent Force =o
Drazharm
18-11-2005, 21:51
Wiec sam skoncz p*******c. Sam dodajesz swoim posting charem fragi ktore zostaly zabite przed powstaniem Reckless, nowego Silent Force.
Przyklady?
Klonor i Aboleth Amranio zgineli w otwartej bitwie w darashii do ktorej film jest w dziale Tibicam. Chyba mam deja vu: jak nie wiesz, to nie *******.
@Rankor - Mam Ci przypomniec co robil twój wódz, twój mentor duchowy, twój pan i władca, czlowiek za którym bys szedl w ogien i któremu byłeś posluszny jak pies?? Chodzi mi oczywiscie o Ezekiela Arm~. Jak wiadomo zabijał ludzi bez powodu a ty jakos u o tym nie gadales i nie krytykowałeś go na żadnym forum:] Wiec teraz prosze: "Milcz albpo wyjdź stad"
@Rankor - Mam Ci przypomniec co robil twój wódz, twój mentor duchowy, twój pan i władca, czlowiek za którym bys szedl w ogien i któremu byłeś posluszny jak pies?? Chodzi mi oczywiscie o Ezekiela Arm~. Jak wiadomo zabijał ludzi bez powodu a ty jakos u o tym nie gadales i nie krytykowałeś go na żadnym forum:] Wiec teraz prosze: "Milcz albpo wyjdź stad"
Jini, kiepska prowokacja. Ezekiel byl liderem mojej gildii i dobrym przyjacielem. I dalej jest moim przyjacielem.
Co do skakania w ogien, nie bede wytykal palcami kto by skoczyl dla Draza w ogien. =)
Dorosnij~
@jinikao
Na poczatku, gdy rankor wyslal mi tego posta, mialem ochote isc po slownik, znalesc pojecie 'przyjazn' lub 'oddanie', i skopiowac tu definicje.. Ale kto umieszcze w slownikach rzeczy tak oczywiste?
Ezekiela nie znasz, nie wiesz jaki jest.. chociaz tez jestem 'armanio' nie uwazam aby on byl moim 'wodzem', 'mentorem' ani 'panem i wladca'.. Byl moim przyjacielem? Owszem, zabijal ludzi bez powodu, ja tez zabijam, no i co? Pk is a part of a game :) Ale miedzy nami, a drazharmem jest taka roznica, ze nie zabijamy przyjaciol, i nie tlumaczymy tego czyms 'etycznym'..
A jesli jest to dla ciebie taka radosc, moge publicznie skrytykowac mateusza (eze~) za to, ze gdy zaczyna expic, odcina sie od swiata, mam coraz mniej okazji na rozmowe z nim itp.. Mam nadzieje ze ci lepiej,
btw. osoby ktore tak strasznie przejmuja sie losami 'biednych lowlvli zabijanych przez krwiozerczych sk^rwysynow', nie maja chyba rl life.. Mnie bardziej interesuje to, ze moj kot chyba ma pchly, bo sie strasznei drapie i bede mu musial kupic jakas masc, niz to, ze - ja, czy ktokolwiek inny - stracilem cos w tibii..
A teraz prosze: 'Milcz, i idz zaglebic sie w ten nierealny swiat, ktory zlal sie z tym, z ktorego pochodzisz', czyli w jezyku kolokwialnym 'spi^rdalaj pograc w tibie, swirze'
Po pierwsze ja w gre w Tibie nie jestem uzależniony jak sugerujesz. Po drugie Rankor Skrytykowal Draza ze zabija i tak dalej wiec ja to samo zrobilem z Ezekielem i powiedzialem ze jakos wtedy wam to nie przeszkadzalo. I nie znam Ezekiela to fakt ale widzialem co on robil w grze i to mi wystarcza a pozatym czy ty znasz Draza? uwazam temat za skonczony:) Draz walczy z ludzmi którzy kiedys moze byli jego przyjaciółmi ale tearz nie sa. Ile bylo wojen miedzy przyjaiółmi. A pozatym czy znajomi w tibi sa przyjaciółmi??:) Jak tak gadasz to znaczy ze to ty juz mylisz swiat rl z tibijskim....
Po pierwsze ja w gre w Tibie nie jestem uzależniony jak sugerujesz. Po drugie Rankor Skrytykowal Draza ze zabija i tak dalej wiec ja to samo zrobilem z Ezekielem i powiedzialem ze jakos wtedy wam to nie przeszkadzalo.
ROTFL Krytykujesz Ezekiela nazywajac mnie psem? Zachowales sie jak dzieciak ktory zamiast uzyc argumentow rzuca obelgami. Taka jest pomiedzy Drazem a Abolem roznica, ze ten drugi nie zabija swoich przyjaciol ktorzy mu *kiedys* pomogli.
I nie znam Ezekiela to fakt ale widzialem co on robil w grze i to mi wystarcza
Skoro go nie znasz (tak samo jak i mnie) to skad psia mac wzielo sie stwierdzenie, ze jestem jego psem i skocze za nim w ogien?
Wystarcza Ci tylko na tyle by stwierdzic, ze zabija ludzi w tibii.
a pozatym czy ty znasz Draza?
Nie i nie mam zamiaru go poznac. Wiem na tyle duzo, zeby stwierdzic, ze przegra ta wojne.
Ile bylo wojen miedzy przyjaiółmi.
Duzo. Ale to dzieki Drazowi mozmy ogladac na azurze ten nieudany spektakl.
A pozatym czy znajomi w tibii sa
przyjaciółmi??:) Jak tak gadasz to znaczy ze to ty juz mylisz swiat rl z tibijskim....
A jaka masz pewnosc, ze nie znamy sie w rl?
patrikozzz
19-11-2005, 15:26
Ech, Wasza kłótnia (rank i jini) nie ma sensu, Drazharm gra for fun, a Tibia bez walk nie ma dla niego sensu. Hawek z ekipą został pokonany, Draz uznał, że teraz pozostaje mu exp, exp, exp, więc rozpętał nową wojnę. Ezekiel także chyba lubił wojny, ale nie miał takiego PvP jak Draz a jego przyjaciele mieli troszkę za niskie lvle. Przykład? Wojna Pain vs DB. Pain miało 50 lvle~, a DB miało 52 lv ezekiela, coś koło tego malavona. Poza tym było kilka najtów 40 lvle. I to wszystko ;(
Nie chodzilo mi o wasza przyjaźń z Ezekielem tylko mówisz ze Draz zabija swoich przyjaciół. W twoja przyjaźń z Ezekielem nie wątpie. Ja krytykuje Ezekiela nie znając go a ty krytykujesz Draza również go nie znając. Pisząc że temat lepiej skończyc chodziło mi ze ty mi nigdy nie przemówisz dorzsądku tak samo jak ja tobie i możemy tak polemizować bardzo długo i nie ma to większego sensu....
A mnie w****ia Gammbler ide sobie a on nagle mnie na*******a ja sie pytam za co on mi wyskakuje ze twoj protect mi nie pomoze i cale wanted. Mnie jush ****ica bierze a on do mnie zebym dal kase albo mnie u***ie , jak nie dam to nawet moj protect (urbexx) mnie u***ie bo jego kazdy lubi i nikt go nei bije . Widze ze wanted ladnie mu daje fory i go bronia. Bo na*******a bez powodu lowlvl i pozniej tracisz protekcje i kase . Teraz wiem czemu polowe polakow przenioslo sie do szwedow mnie tesh ****ica bierze jak sobie pomysle ze taki noob mi caly czas grozi i mowi ze gowno moge mu zrobic bo wanted mnie za***ie i jak mozna grac to ja nie wiem ;/. Draz powinien cos z tym zrobic bo przez niego tesh masz wrogow
Drazharm
19-11-2005, 16:57
tak, zabijam przyjaciol, a oni mnie i nie widze w tym nic zlego. w koncu to tylko gra.
Nosso Mc'Furry
19-11-2005, 17:08
tak, zabijam przyjaciol, a oni mnie i nie widze w tym nic zlego. w koncu to tylko gra.
Uhmm Drazik tłumaczysz się że grasz 4 fun i możesz zabijać ludzi bo to Tylko gra. Jesteś typem ... człowieka który myśli wyłącznie o sobie ten typ nazywa się EGOISTA. Nie uważasz że tak właśnie jest? Inni chcą grać dla siebie , a tu taki Draz wyjdzie którego życie sprowadza się do siedzenia przed komputerem i grania w tą grę. Nie tylko Ty widzisz przyjemność grania w Tibie i inni nie grają nałogowo jak Ty więc nie mają czasu na odrabianie strat po tym jak zabije ich taki ktoś jak Drazharm który jak wspomniałem cały czas siedzi przed komputerem.
Drazharm zaprzeczysz że grasz ciągle w Tibie?
Jak zaprzeczysz to będzie znaczyło tylko jedno ... Account sharing.
Co do wojny... Czujesz że wygracie. Dobrze. Tylko popatrz nie dawaliście rady jak była wojna ze szwedami , a raczej koncówka jak zdobywali piekne fragi.
Poczekaj aż my zaczniemy grać , aż więcej ludzi od nas będzie online czy będziesz nadal taki twardy.
EDIT:
Z tego co słyszałem chcesz ode mnie aż 150k za wolność. Czy Ty się czujesz w zupełności dobrze? Może za dużo Tibi?
Nie zapłaciłem w życiu nikomu za unhunta nawet szwedom , a jak nie zapłaciłem nawet szwedom to tym bardziej nie zapłace Tobie ;)
Pozdrawiam
Nosso.
Drazharm
19-11-2005, 17:47
gram tylko i wylacznie dla siebie i swojej gildy.
A co zrobicie z problemem o nazwie Gammbler ?? jak on nadal bedzie tak sie zachowywal to caly serv bedzie przeciw wam ;/
Mati21pi
19-11-2005, 19:38
Juz prawie cały server jest przeciw wanted ,a dawanie idiotycznych huntow powieksza tylko grono tych osob.W tibi jak w zyciu nie ma ludzi nietyklanych
Juz prawie cały server jest przeciw wanted ,a dawanie idiotycznych huntow powieksza tylko grono tych osob.W tibi jak w zyciu nie ma ludzi nietyklanych
Jak bronia takiego tempaka jak Gammbler to sie dziwisz ;/
fea_umarth
19-11-2005, 20:25
Jak bronia takiego tempaka jak Gammbler to sie dziwisz ;/
jakbym poszperal to pewnie jeszcze starych 'gamblerow' bym znalazl pare, hehehe
Adolphus Elbragol
19-11-2005, 21:28
Ech, Wasza kłótnia (rank i jini) nie ma sensu, Drazharm gra for fun, a Tibia bez walk nie ma dla niego sensu. Hawek z ekipą został pokonany, Draz uznał, że teraz pozostaje mu exp, exp, exp, więc rozpętał nową wojnę. Ezekiel także chyba lubił wojny, ale nie miał takiego PvP jak Draz a jego przyjaciele mieli troszkę za niskie lvle. Przykład? Wojna Pain vs DB. Pain miało 50 lvle~, a DB miało 52 lv ezekiela, coś koło tego malavona. Poza tym było kilka najtów 40 lvle. I to wszystko ;(
Patri, myslalem, ze juz to omowilismy. Ale widocznie nie dotarlo, a wiec prostuje Twoje wiadomosci jeszcze raz. Wojna DB z Pain zostala przerwana przez Lynx'a Cyrusa, ktory pomimo, ze Ezekiel (tak, ten Ezekiel, ten wodz, ten mentor, za ktorego pojdziemy w ogien. Ale przedekurnawszystkim przyjaciel, ktory to samo zrobi dla nas. Chcecie dowodow? Wojna z Pain, potem z Fusion) byl czlonkiem Triad, uznal, ze mamy - cytujac go - prze***ane od wyzej wymienionej gildii. W ten sposob, nie widzac innej mozliwosci przystalismy do Bringers i zakonczylismy gre na Iridii.
Przynajmniej wiekszosc z nas.
Nie chodzilo mi o wasza przyjaźń z Ezekielem tylko mówisz ze Draz zabija swoich przyjaciół. W twoja przyjaźń z Ezekielem nie wątpie. Ja krytykuje Ezekiela nie znając go a ty krytykujesz Draza również go nie znając. Przykro mi, ale to tylko swiadczy, ze w poscie Errutha bylo jakies ziarnko prawdy.Pisząc że temat lepiej skończyc chodziło mi ze ty mi nigdy nie przemówisz dorzsądku tak samo jak ja tobie i możemy tak polemizować bardzo długo i nie ma to większego sensu.... Mimo to wyzywanie od psow ma sie nijak do w miare konstruktywnej (z podkresleniem na "w miare") krytyki Rankora.
Pies mialo być wyrazem wiernosci. Jak wiadomo sa one najwerniejszymi przyjaciólmi czlowieka i zawsze beda próbowały nas bronić. Takie byl mój zamiar i przez to uzyłem tego słowa. Jenak wiem ze brzmiało ono ostro i za to przepraszam....
Mati21pi
19-11-2005, 22:37
Draz ,a co zamierzasz jak wygracie wojne?? znow nie bedzie mozna grac niskim lvl bo ciagle jakis PA bedzie zebrac bez powodu (Bo na runki nie ma) nieuwazasz ze czas zrobic z azury server dla wszystkich nie tylko dla wanted i znajomych .Wiele osob rezygnuje bo widzi ze nigdy sie niczego nie dorobi bo jednemu z was kasy na runy brak albo stwierdzi ze 4 000 k to zamalo
fea_umarth
20-11-2005, 00:27
Draz ,a co zamierzasz jak wygracie wojne?? znow nie bedzie mozna grac niskim lvl bo ciagle jakis PA bedzie zebrac bez powodu (Bo na runki nie ma) nieuwazasz ze czas zrobic z azury server dla wszystkich nie tylko dla wanted i znajomych .Wiele osob rezygnuje bo widzi ze nigdy sie niczego nie dorobi bo jednemu z was kasy na runy brak albo stwierdzi ze 4 000 k to zamalo
Przeludnienie na azurze i tak nam nigdy nie grozilo
Drazharm
20-11-2005, 00:39
Draz ,a co zamierzasz jak wygracie wojne??
cos sie wymysli, juz ty sie nie martw. hehe
pomyslow nigdy nam nie brakowalo :D
fea_umarth
20-11-2005, 00:48
ja bede ludziom zabijal ghule,mam niemala wprawe B)
Ja pozostaje neutralny, zresztą z moim lvlem nie ma sensu sie gdziekolwiek udzielać w sprawach wojennych. Wanted narazie prowadzi, ale zauwazylem ze SF/Reck~ jakoś nie mogą się zgrać żeby było ich sporo online naraz. Bedzie ciekawa wojna jeśli SF się uaktywni. SF mają przewage liczebną, ale są mniej doswiadczeni w boju(mowie o ogóle gildi nie o pojedynczych jednostkach).
p.s. Po wojnie bede stał pod Dwarf Bridge i sprzedawał buraki ćwikłowe, i wyroby czekoladopodobne.
Nosso Mc'Furry
20-11-2005, 02:20
cos sie wymysli, juz ty sie nie martw. hehe
pomyslow nigdy nam nie brakowalo :D
Szczególnie wtedy jak szwedzi dokopali wam(nam) tymi fragami w venore i thais :D Oby tak dalej Draz ! :baby:
Ladybirdy
Nov 18 2005, 16:08:31 CET Killed at Level 61 by Bekas
and by Zuremi
Pada kolejny neutralny gracz, a wsumie graczka.
Jestem ciekawy uzasadnienia.
Bo przecierz Wanted nie zabija za friko ;S
Mati21pi
20-11-2005, 09:23
pewnie miala hunta za bicie ich pk charow albo cos ... powod znajda miliony
Drazharm
20-11-2005, 11:52
Ladybirdy
Nov 18 2005, 16:08:31 CET Killed at Level 61 by Bekas
and by Zuremi
Pada kolejny neutralny gracz, a wsumie graczka.
Jestem ciekawy uzasadnienia.
Bo przecierz Wanted nie zabija za friko ;S
padla bo krocza nie myla miedzy klientami.
co jak co kur... ale jakies zasady musza byc!
--.--'
W takim razie powinienes popelnic samobojstwo...
Nosso Mc'Furry
20-11-2005, 13:00
--.--'
W takim razie powinienes popelnic samobojstwo...
ROTFL
Pwned El Drazito :D
Resertor
20-11-2005, 16:37
El Drazito to wcale nie bylo smieszne, zreszta siedzac 24/7 przy kompie, pewnie sam zapomniales co to woda i mydlo.
Dragoholikus
22-11-2005, 14:00
Szczególnie wtedy jak szwedzi dokopali wam(nam) tymi fragami w venore i thais :D Oby tak dalej Draz ! :baby:
Nosso Nosso Nosso nikt nam nie dokopał i nie siegaj w przeszłość teraz jest nowa wojna i patrz na wynik jaki jest.20:0 Mysle ze calkiem niezly patrzac ilu was jest hahaha, chyba cos koło 70??
1. Pytanie za 100 pkt kto siedzi w pz ?? Odpowiadam Silent Force
2. Kto robi expa ?? Wanted
Oby tak dalej nosso !! :D
Dragoholikus
22-11-2005, 14:07
Przyklady?
@Down
ROTFL, czlowieku przeczysz sam sobie. Wiesz, ze Aboleth i Klonor NIE BYLI
w DoFie (ani Reckless poniewaz jeszcze wtedy nie istnialo) podczas tamtej bitwy? Czyli rozumujac logicznie NIE POWINNI byc na Twojej fragliscie?
A co powiesz o innych? Grimm, Buddah, Silverpearl, DODALES ICH do listy. Myslales, ze Buddah nabije pare lvli i dojdzie do Reckless, tak, zrobil to ale zginal jeszcze przedjakimkolwiek dojsciem do gildii WIEC BYL NEUTRALNY.
To samo tyczy sie Silverpearl i Grimma. Tyle, ze Grimm nie doszedl do zadnej gildii.
Jeszcze troche i Draz bedzie dodawal do listy wszystkich ktorych zabil. Nie wazne, czy to ktos na 20 lvlu czy na troche wyzszym bo w koncu moze nabic te pare lvli i dojsc do Silent Force =o
Silverpearl byl w reackless jak padł wiec nie udzielaj sie jak niewiesz
fea_umarth
23-11-2005, 03:19
Nosso Nosso Nosso nikt nam nie dokopał i nie siegaj w przeszłość teraz jest nowa wojna i patrz na wynik jaki jest.20:0 Mysle ze calkiem niezly patrzac ilu was jest hahaha, chyba cos koło 70??
ta chyba jak snejka jakiegos stukniesz...
expi to teraz hegu B)
re up
Hegu expi az sie iskrzy bo nikt mu nie broni, obecni czlonkowie DoF nie wtracaja sie w wojne, sa neutralni. Kto chcial walczyc ten wyszedl.
A do tego kto expi, to obie gildie cos skubia expa :P
Maly Wielki Czlowiek
23-11-2005, 12:23
szwedzi od rozpoczecia tej wojny wogole jakos sie nie loguja, nie graja, nie expia i nie widac aby wrocili na azure lub chcieli ... moze to i dobrze :confused:
ta chyba jak snejka jakiegos stukniesz...
expi to teraz hegu B) Owned :p
patrz na wynik jaki jest.20:0 oj drago ci to chyba mocne pranie mozgu draz zrobil : d Nie odrozniasz propagandy od normalnych frag listow?
#edit.
k, przyznaje sie do pomylki, ale co do reszty osob ktore wymienilem jestem pewien, ze nie byly w Sf/Reckless w chwili padniecia.
Nosso Mc'Furry
23-11-2005, 14:23
Drago Drago Drago... Chodzi mi o to że szwedzi jak chcą to potrafią , każdy głupi widział że jak była połowa ludzi od nas to sam wielki Draz chował się po pz (zapewne się do tego nie przyzna). Szwedzi dokopali nam w tamtej wojnie więc potrafią grać. Skad możesz wiedzieć że jesteśmy gorsi FAKT! jak narazie owszem , ale jak oni zaczną grać to myślisz że będzie wam łatwo :o?
Ja tak nie sądze... Wtedy się zacznie wojna. Expujcie expujcie nikt wam nie zabrania wkoncu wojna nie polega na tym że "My expimy więc jesteśmy lepsi"
Co wam z tego jak wyexpicie 130-te lvle i je co niektórzy oczywiście stracą?
Bezsens nieprawda?
BTW
Ja nie uważam całego wanted za grupke wrogów. Przystąpiłem do SF bo temu palantowi Drazowi znowu odj*bało i sam napisał że jestem hunted?
Patrz no jaki z niego zdolny dzieciaczek :)
Wiec sam widzisz ze jedyny czlowiek niepasujacy do tego swiata to nasz "kochany" Drazek. Chyyyyyyyyyyyyyyyyyba że zmądrzeje wiedy będzie ok.
A Ty sie nie udzielaj jesli nie znasz podstawowych zasad pisowni. 20:0 dla Wanted? A to juz minely czasy kiedy Wanted padalo jak muchy od MK?
Silverpearl padl PRZED przystapieniem od Reckless. Doszedl chwile po zabiciu go przez Was. Poza tym, naucz sie edytowac posty, to nie boli. Silverpearl byl w Reckless w chwili deada, i to od kilku dni.
Drazharm
23-11-2005, 17:06
A Ty sie nie udzielaj jesli nie znasz podstawowych zasad pisowni. 20:0 dla Wanted? A to juz minely czasy kiedy Wanted padalo jak muchy od MK?
Silverpearl padl PRZED przystapieniem od Reckless. Doszedl chwile po zabiciu go przez Was. Poza tym, naucz sie edytowac posty, to nie boli.
hahaha armanio, nie bez powodu masz pernament ignore w Tibii na wszystkich swoich *armanio charach.
niezla bajke z silverpearl zes wymyslil ale bujac to my, a nie nas.
zasadami pisowni sie nie przejmuje. takimi tekstami to mozesz zaimponowac nauczycielce j polskiego poprawiacaj kolegow z gimnazjum do ktorego uczeszczasz.
fea_umarth
23-11-2005, 17:41
szkoda ,ze budda wtedy padl .Ale on zawsze mial kiepska karme
Nov 23 2005, 19:34:07 CET Killed at Level 54 by Cors Ent and by Pollbull
19:33 Cors Ent: za adiego
19:35 Cors Ent: caly elblag jest w wojnie
19:33 Dazo Warchief: za co za adiego
19:33 Dazo Warchief: za to ze mnie protkuje?
Lecz jak sie okazalo pozniej Cors klamal
19:50 Cors Ent: bo abusowales bubcia
19:50 Cors Ent: teraz ja ciebie zabusuje xD
Niejaki bubcio~ byl mi ,w zasadzie to jest, dluzny 10k. Znamy sie z reala to mu pozyczylem oddawal miecha padl.Zabil go moj kumpel.No i ja padlem potem.
19:59 Cors Ent: 50k do mojego depo, albo lepiej nie wychodz z pz
Zwracam sie do 2 strony o pomoc.
Btw: smiesznie sie z toba cors gadalo szkoda tylko ze jestesmy wrogami ;]
Drazharm
23-11-2005, 19:23
cors jest skonczony na azurze ;)
E tez mi pocieszenie, ja bym go chetnie skonczyl ale jestem na to za slaby :/
Cors Ent
23-11-2005, 20:20
Ok El Drazito so lets dance :)
Dazo chyba ciagle za malo do zaplacenia ci dalem :D
apropo reason jaki podal Dazo
sam wspomniales o spotkaniu z Abu i ze mna - i puytasz za co teraz giniesz?
to co napisalem napisalem 4 fun
nie lubie odpowiadac na takie pytania. rownie dobrze mozesz pytac " dlaczego slonce swieci albo niebo jest niebieskie " glupie pytanie i rownie glupia odpowiedz
_/
Ok El Drazito so lets dance :)
Dazo chyba ciagle za malo do zaplacenia ci dalem :D
apropo reason jaki podal Dazo
sam wspomniales o spotkaniu z Abu i ze mna - i puytasz za co teraz giniesz?
to co napisalem napisalem 4 fun
nie lubie odpowiadac na takie pytania. rownie dobrze mozesz pytac " dlaczego slonce swieci albo niebo jest niebieskie " glupie pytanie i rownie glupia odpowiedz
_/
Mr. Cors, od kiedy to Ty sie taki waleczny zrobiles, kazdy wie ze od samego poczatku pelniles role Cleytiona w Wanted/Silent Force , na forum zawsze najwiekszym kozakiem jestes.
Btw, zapomniales zaktualizowac parametrow swojej postaci w opisie ;)
Nov 11 2005, 11:19:53 CET Killed at Level 90 by Minavand
and by Dragoholikus
Nov 07 2005, 19:26:19 CET Killed at Level 92 by Drazharm
and by Urbexx
Nov 04 2005, 21:26:02 CET Killed at Level 93 by Drazharm
and by Minavand
Name: Cors Ent
Sex: male
Profession: Royal Paladin
Level: 88
World: Azura
Residence: Venore
Guild membership: Seventh of the Silent force
Haha ale cie potyral :D .Tal trzymac tyrac corsa! ;]
fea_umarth
23-11-2005, 21:40
and by Dragoholikus
and by Urbexx
and by Minavand
hat trick
;)
Cors Ent
23-11-2005, 21:58
Hat trick :)
tak bywa jak sie nie przestrzega nałorzonego samemu na siebie zakezu gry po pijaku albo na kacu :D
trudno za bledy sie placi :P
" ofiara zlorzona na oltarzu wolnosci " :p
fea_umarth
23-11-2005, 23:25
tak bywa jak sie nie przestrzega nałorzonego samemu na siebie zakezu gry po pijaku albo na kacu
trudno za bledy sie placi
" ofiara zlorzona na oltarzu wolnosci "
no to wypijmy za to,chociaz :confused:
Tak czytam i czytam i pomyslalem ze jednak wtrace swoje 5 groszy.
Wiec tak. Po 1. To korzenie wojny sa daleko wczesniejsze niz glupie szczekanie z udzialem corsa, drazha, drago, franco. Zaczelo sie jeszcze jak all bylismy w Wanted, kiedy to przyjaciele ze szwecji zostali juz praktycznie pokonani, drazhowi zaczelo brakowac widocznie wrazen. W Wanted zawsze byla mala koalicja pilnujaca spraw DoF (mala rodzina), pilnowal tego zawsze Przemko~, Jameha, Heg, Drago~ (niby), w pozniejszym czasie takze ja. Mielismy jednego wroga i co jak co ale zawsze bylismy lojalni jak malo kto...lecz kiedy juz nie bylo takiej potrzeby bycia w gotowosci bojowej (bo i z kim walczyc nie bylo) postanowilismy troche spasowac z wojna i wracac powoli do "rodziny" do DoF i miec wkoncu zasluzona przyjemnas z gry wraz z przyjaciolmi, z dala od wojen i wasni...Nie cieszylismy sie tym dlugo, kolejne prowokacje itd. ze strony Drazha uswiadomily nam ze z tym czlowiekiem drzewka nie zaznaja spokoju... Widze ze sporo ludzi z azury tu bywa wiec macie swoje opinie na temat jaki poziom i styl gry prezentuje Przemko~ , Jameha i Hegu a jaki Drazh~ Z czasem miarka sie przebrala i choc duzo wieksze lvlki w Wanted, DoF chwycil za bron i tylko dzieki JU udalo sie Wanted na daramie.
Gdy po dlugich rozmowach w naszym gronie wszyscy zgodzilismy sie co do kwestii jakim czlowiekiem jest drazh i na co mozna liczyc z jego strony...zgodnie stwierdzilismy ze wolimy walczyc i zyc u boku naszych dawnych wrogow (szwedow i anglikow), gdzie zawsze mielismy przyjaciol/znajomych. Nie raz, nie dwa powtarzali ze szacunkiem daza jedynie nas w tym gronie ( jesli ktos gra na azurze moze sie domyslic dlaczego).
Wolimy walczyc ramie w ramie z Hawkiem, Mataca i reszta chocby mieli nas pozniej wykopac z serva co jest calkiem mozliwe, walczac dla Drazha dostalismy zaplate taka jaka dostalismy, wiec co teraz mozemy stracic ? Nic. Mozemy jedynie zyskac, swietne samopoczucie po wykopaniu Drazha~ z jego krolestwa.
Co do wypowiedzi Drago~ na temat "kto expi, fraguje itd." to nie robmy tu zadnych iluzji...postawienie na nogi szwedow i anglikow ze stanu "retired" bez paccow etc. to nie jest tak hop - siup i badz spokojny drogi Drago~ zobaczysz co bedzie za pare dni... i tak btw. nie wiem czy pamietasz jak wygladal exp przed wojna ? Powiedz ile Drazh naexpil? , ty, falzer, Mini~ ? nie badz smieszny zobacz kto przez ostatnie 2 dni expil a kto siedzial w pz, kto biegal z lockami etc. etc. Jeszcze raz spokojna glowa wszystko idzie w dobrym kierunku.
Niestety ...co do nie potzrebnych ofiar: to przepraszam bardzo jesli kogos zabijemy za to ze byl kolega Drazha~, Drago czy kogos tam, za to ze "protected by Urbexx, Drazh, Minavand"...przepraszam bardzo ale juz przed wojna Drazh~ spamowal ludzi ktorzy dolaczyli do DoF ze sa "Huntedo", naliczal/zabijal all moich i nie tylko moich przyjaciol tylko za to ze znali wlasnie mnie... mile co ? Zreszta zagrywki Drazha sa znane nie od dzisiaj, od sprzedawania jego cudnych Paccow niby "friendsom - Azurysjki Mastah i wielu innych", do wyzywania kobiet wlacznie. Wiec taktyka wykanczania przyjacol zostala nam narzucona "oko za oko..."
Jesli bozia da i wywalimy Drazha~ z gry i nawet gdyby szwedzi mieli nas wywalic zaraz po drazhu...chcemy tego z pelna swiadomoscia mozliwych konsekwencji...
Bo na bank z "gnida" ukladac sie juz nie bedziemy ];]
Cheers Polli~
Nosso Mc'Furry
24-11-2005, 08:51
B) Nono Polli już wszystko wyjaśnił
El Drazito Pwned ponownie !
2 : 0 Dla nas :o
Znając życie to Drazek niedługo przestanie odwiedzać ten temat bo dostaje za duże baty :(
Dragoholikus
24-11-2005, 13:17
Tak czytam i czytam i pomyslalem ze jednak wtrace swoje 5 groszy.
Wiec tak. Po 1. To korzenie wojny sa daleko wczesniejsze niz glupie szczekanie z udzialem corsa, drazha, drago, franco. Zaczelo sie jeszcze jak all bylismy w Wanted, kiedy to przyjaciele ze szwecji zostali juz praktycznie pokonani, drazhowi zaczelo brakowac widocznie wrazen. W Wanted zawsze byla mala koalicja pilnujaca spraw DoF (mala rodzina), pilnowal tego zawsze Przemko~, Jameha, Heg, Drago~ (niby), w pozniejszym czasie takze ja. Mielismy jednego wroga i co jak co ale zawsze bylismy lojalni jak malo kto...lecz kiedy juz nie bylo takiej potrzeby bycia w gotowosci bojowej (bo i z kim walczyc nie bylo) postanowilismy troche spasowac z wojna i wracac powoli do "rodziny" do DoF i miec wkoncu zasluzona przyjemnas z gry wraz z przyjaciolmi, z dala od wojen i wasni...Nie cieszylismy sie tym dlugo, kolejne prowokacje itd. ze strony Drazha uswiadomily nam ze z tym czlowiekiem drzewka nie zaznaja spokoju... Widze ze sporo ludzi z azury tu bywa wiec macie swoje opinie na temat jaki poziom i styl gry prezentuje Przemko~ , Jameha i Hegu a jaki Drazh~ Z czasem miarka sie przebrala i choc duzo wieksze lvlki w Wanted, DoF chwycil za bron i tylko dzieki JU udalo sie Wanted na daramie.
Gdy po dlugich rozmowach w naszym gronie wszyscy zgodzilismy sie co do kwestii jakim czlowiekiem jest drazh i na co mozna liczyc z jego strony...zgodnie stwierdzilismy ze wolimy walczyc i zyc u boku naszych dawnych wrogow (szwedow i anglikow), gdzie zawsze mielismy przyjaciol/znajomych. Nie raz, nie dwa powtarzali ze szacunkiem daza jedynie nas w tym gronie ( jesli ktos gra na azurze moze sie domyslic dlaczego).
Wolimy walczyc ramie w ramie z Hawkiem, Mataca i reszta chocby mieli nas pozniej wykopac z serva co jest calkiem mozliwe, walczac dla Drazha dostalismy zaplate taka jaka dostalismy, wiec co teraz mozemy stracic ? Nic. Mozemy jedynie zyskac, swietne samopoczucie po wykopaniu Drazha~ z jego krolestwa.
Co do wypowiedzi Drago~ na temat "kto expi, fraguje itd." to nie robmy tu zadnych iluzji...postawienie na nogi szwedow i anglikow ze stanu "retired" bez paccow etc. to nie jest tak hop - siup i badz spokojny drogi Drago~ zobaczysz co bedzie za pare dni... i tak btw. nie wiem czy pamietasz jak wygladal exp przed wojna ? Powiedz ile Drazh naexpil? , ty, falzer, Mini~ ? nie badz smieszny zobacz kto przez ostatnie 2 dni expil a kto siedzial w pz, kto biegal z lockami etc. etc. Jeszcze raz spokojna glowa wszystko idzie w dobrym kierunku.
Niestety ...co do nie potzrebnych ofiar: to przepraszam bardzo jesli kogos zabijemy za to ze byl kolega Drazha~, Drago czy kogos tam, za to ze "protected by Urbexx, Drazh, Minavand"...przepraszam bardzo ale juz przed wojna Drazh~ spamowal ludzi ktorzy dolaczyli do DoF ze sa "Huntedo", naliczal/zabijal all moich i nie tylko moich przyjaciol tylko za to ze znali wlasnie mnie... mile co ? Zreszta zagrywki Drazha sa znane nie od dzisiaj, od sprzedawania jego cudnych Paccow niby "friendsom - Azurysjki Mastah i wielu innych", do wyzywania kobiet wlacznie. Wiec taktyka wykanczania przyjacol zostala nam narzucona "oko za oko..."
Jesli bozia da i wywalimy Drazha~ z gry i nawet gdyby szwedzi mieli nas wywalic zaraz po drazhu...chcemy tego z pelna swiadomoscia mozliwych konsekwencji...
Bo na bank z "gnida" ukladac sie juz nie bedziemy ];]
Cheers Polli~
Tak czytam Poll co napisales i zastanawia mnie pare rzeczy po:
1.txtem ze bedziecie zabijac nam przyjacieli ( przyjaciół?) to niezdziw ( nie zdziw ) sie ze tobie ktos niedlugo zginie
2.tak łatwo nas niebedzie ( nie będzie ) wykopac z azury, puki ( póki ) mamy chary to mzoemy walczyc
3.juz sa objawy jacy sa swe "zabijac swoich ludzi" he dla nas to dobrze mozecie sie wszyscy wybic (a o co chodzi? :o )
edit cors ent
Drazharm
24-11-2005, 13:40
fajnie poll zes sie naprodukowal ale tego steku bzdur nawet komentowac nie bede, bo jak wiadomo, piersza ofiara kazdej wojny jest prawda.
wanted tu bylo, jest i bedzie... zabijac swoich wrogow.
powodzenia z `wywalaniem mnie z servera` noobku. czas pokaze ile jestes wart.
Ja sie po pierwsze zastanawiam Drago~ czy ty czytac ze zrozumieniem potrafisz...jesli nie to niech ktos ci wytlumaczy ten fragment o tym ze Drazh~ z reszta bandy wybijaja nam all przyjaciol od dawna, wiec i my zaczynamy (specjalnie dla Drago~ "chodzi o to ze to wy wprowadziliscie zwyczaj tepienia bliskich, a my chcemy byc "trendy")- nie wiem czy zrozumie ale trudno...
Co do reszty to oczywiscie czekaja nas dlugie dni i noce zmagan...
A ty nie masz wrecz prawa oceniac jacy sa szwedzi...bo to ty z reszta "Bogow" zaczeliscie zabijac "przyjaciol" wraz z ktorymi walczyliscie prawie dwa lata po jednej stronie barykady....wiec stfu kundelikusie (przydomek moze nie ladny...ale jakze trafny)...
Draziu~@
Czas juz pokazuje...
Drazharm
24-11-2005, 13:59
jasne, czas pokazuje, ze nie jestescie w stanie nam nic zrobic mimo nieoczekiwanych przez nas massloginow. spojrz na deady zordana, corsa i innych.
expimy wiecej niz `silent fake` i wiecej zabijamy.
sile ognia mamy mniejsza niz wy ale za to skoncentrowana i 100 razy bardziej mobilna niz wasza wesola paczka
niech cors zarzuci jakies haslo i juz po nas ;(
do zoba na ubitej ziemi
Ho Ho Ho
Czas pokaze, spokojna glowa...chce zobaczyc ten wasz exp ...
I naprawde trudno jest kogos ustrzelic skoro caly dzien siedzicie w pz i czekacie na swoja szanse :P bez jaj hrhrh
fea_umarth
24-11-2005, 14:15
Kiepska pogoda dzis
:zimno:
Dragoholikus
24-11-2005, 14:40
Ja sie po pierwsze zastanawiam Drago~ czy ty czytac ze zrozumieniem potrafisz...jesli nie to niech ktos ci wytlumaczy ten fragment o tym ze Drazh~ z reszta bandy wybijaja nam all przyjaciol od dawna, wiec i my zaczynamy (specjalnie dla Drago~ "chodzi o to ze to wy wprowadziliscie zwyczaj tepienia bliskich, a my chcemy byc "trendy")- nie wiem czy zrozumie ale trudno...
Co do reszty to oczywiscie czekaja nas dlugie dni i noce zmagan...
A ty nie masz wrecz prawa oceniac jacy sa szwedzi...bo to ty z reszta "Bogow" zaczeliscie zabijac "przyjaciol" wraz z ktorymi walczyliscie prawie dwa lata po jednej stronie barykady....wiec stfu kundelikusie (przydomek moze nie ladny...ale jakze trafny)...
wiesz takie wyzwiska to sa na poziomie 12 latkow :D ja sie niebede kompromitowal i wyzywal cie jak bym mial 12 lat bo nie o to chodzi a czas pokaze kto zostanie a kto odejdzie z porazka narazie all idzie po mysli wanted.
Pozary myla moj drogi Pollbullu
Drazharm
24-11-2005, 14:51
hahaha i kolejny pollbull robi z siebie debila ublizajac Dragowi tylko dlatego, ze ten sie wykruszyl z ich kolka wzajemnej adoracji dofowej.
ci z dofu ktorzy przystapili do wojny beda mieli Wanted na karku do konca swojej krotkiej i usranej deadami kariery na azurze.
I kto tu robi z siebie debila ? :D
oj juz nie skamlaj Draziu~ dobrzez sobie zdajesz sprawe co sie dziaje...
Wogole to nie moge sie ruszac tak jestem przerazony tym ze nie mamy mozliwosci wyplacenia ohhh my nieszczesliwi :(
Drazharm
24-11-2005, 15:17
ciesze sie, ze jestes pewny siebie. a ublizac mozesz swojej matce jak ci obiadu na czas nie zrobi.
Tak ci to stresuje ze twoj caly swiat wymyka ci sie z rak ?
:(
Drazharm
24-11-2005, 15:32
Tak ci to stresuje ze twoj caly swiat wymyka ci sie z rak ?
nie cen innych swoja miara
Cors Ent
24-11-2005, 15:41
Drago przeczytaj swoj post w którym skomentowałes Poll'owa geneze wojny i zobaczysz kto sie na tym forum kompromituje :P
Draz idz na spacer - dobrze ci zrobi chyba bo jakis spiety strasznie ostatnimi dniami jestes :p
add
za wyzwiska beda kasacje i upomnienia/ bany
wiec prosze o odrobine opanowania
tak btw draz
miarą nie mozna cenić...
ale to tylko taka dygresja:)
Dragoholikus
24-11-2005, 16:36
Drago przeczytaj swoj post w którym skomentowałes Poll'owa geneze wojny i zobaczysz kto sie na tym forum kompromituje :P
Draz idz na spacer - dobrze ci zrobi chyba bo jakis spiety strasznie ostatnimi dniami jestes :p
add
Cors to czemu niedajesz bana??podobno moderatorem jestes, a ja dobrze przeczytalem ta geneze nieboj sie , ja tylko stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull:D
Cors to czemu niedajesz bana??podobno moderatorem jestes, a ja dobrze przeczytalem ta geneze nieboj sie , ja tylko stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull:D Bo nie złamałeś jeszcze żadnego z punktów regulaminu, "miszczu".
"stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull" - przetlumacz to na polski, ok? Bo trudno sie domyslic o co chodzi : s
Drazharm
24-11-2005, 16:45
add
cors popraw level w swoim profilu, bo 90 to ty nie masz i dlugo nie bedziesz mial. :)
http://www.erig.net/xphist-graph.php?player=Cors+Ent
Dragoholikus
24-11-2005, 16:48
Bo nie złamałeś jeszcze żadnego z punktów regulaminu, "miszczu".
"stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull" - przetlumacz to na polski, ok? Bo trudno sie domyslic o co chodzi : s
Stwierdzilem fakty w poprzednim poscie o genezie pollbull. Jesli nie sledzisz tematu to nie komentuj.
Dragoholikus
24-11-2005, 16:51
Bo nie złamałeś jeszcze żadnego z punktów regulaminu, "miszczu".
Apropo to nie chodzilo o mnie tylko o pollbull jak mnie wyzywa na forum. Chyba ze moderatorowie tego nie zauwazaja.
Stwierdzilem fakty w poprzednim poscie o genezie pollbull. Jesli nie sledzisz tematu to nie komentuj.
"stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull" - przeczytaj to sobie pare razy i pomysl co to oznacza. Bo ty stwierdziles fakty ( wg. ciebie ) w swoim poscie, ale wyrazenie 'stwierdzam fakty jakie przedstawil pollbull' nie ma najmniejszego sensu, gdybym nie sledzil wczesniej tematu to pomyslalbym ze potwierdzasz to co co przedstawil w swojej genezie wojny Pollbull. Rozumiem jeszcze bledy ortograficzne czy interpunkcyjne, ale w tym przypadku twoj blad zmienia calkowicie znaczenie zdania. I nie probuj pseudo madrych uwag " jak nie sledzisz tematu to nie komentuj " bo tylko sie osmieszasz : dd
Apropo to nie chodzilo o mnie tylko o pollbull jak mnie wyzywa na forum. Chyba ze moderatorowie tego nie zauwazaja. Moderatorzy w przeciwniestwie do Ciebie przeczytali Regulamin Forum i wiedza za jakiego typu wyzwiska mozna uzytkownikow karac.
Drazharm
24-11-2005, 17:00
alez oczywiscie ze pollbullowi nikt nic nie zrobi za nazywanie ludzi `kundlami` jako, ze inaczej cors by nie dostal znizki na karnet w cafe.
http://www.picpop.com/gallery/albums/userpics/0822/dog-cat-owned.jpg
hehehehe
A po co mu karnet skoro gra z domu???
I po co komu te bezproduktywne dywagacje?
Lepiej kontynuujmy temat, moze dojdziemy do jakiegoś porozumienia:)
Drazharm
24-11-2005, 17:46
to ztraszny blont ale naprafde dzienkujem za poprafienie, co, ja, bym, bez, ciebie, zrobil?
Kundloholikus, El Drazito/Antonio, Cors Prent, Pollbut itd. to zupelnie inna kategoria niz wyzywanie ludzi "jestes smieciem, kundlem czy cos takiego....
Chyba ze sie myle...
Drazharm
24-11-2005, 17:49
Kundloholikus, El Drazito/Antonio, Cors Prent, Pollbut itd. to zupelnie inna kategoria niz wyzywanie ludzi "jestes smieciem, kundlem czy cos takiego....
Chyba ze sie myle...
nie ty decydujesz co jest obrazliwe dla innych a co nie.
Cors Ent
24-11-2005, 17:51
Drago chyba do tej pory nie zrozumiał o czym pisałem, no ale w jego przypadku to nie pierwszy raz kiedy nie rozumie co sie do niego pisze wiec mozna mu wybaczyc :)
Draz ty zawsze byłes prostak wiec nic mnie juz zdziwi :)
karnet w cafe? hmmm poll kiedys chciał kartke z moim zdjeciem i podpisem na drzwi przykleic " tego pana z piwem nie wpuszczamy "
ale na szczescie ciagle jakos wchodze.
btw - poznan cafe to nie elblag cafe :P ;)
nie ty decydujesz co jest obrazliwe dla innych a co nie.
jestes ostatnia osoba ktora potrafilaby to zrozumiec...
Drazharm
24-11-2005, 18:00
jestes ostatnia osoba ktora potrafilaby to zrozumiec...
mi akurat nie przeszkadza `el drazito` ale jesli ktos sobie nie zyczy aby go nazywano w jakis sposob to albo sie go sluchasz, albo jestes cham i mu ublizasz dalej.
Maly Wielki Czlowiek
24-11-2005, 18:01
yyy... odbiegacie od tematu ... zaczeliscie dogryzac sobie nawzajem, niepotrzebnie bo i tak do niczego to nie doprowadzi. Moze poszukacie jakiegos rozwiazania ? albo chociaz pogodzcie sie : )
Nie zmienia to faktu ze nie ty sobie wybierasz przydomek..czy ci sie to podoba czy nie...
Ty i twoi ludzie mozecie mowic do Drago~ "ksiaze"
Sorry my wybieramy inny "obiektywny w naszych oczach" wariant...
Drazharm
24-11-2005, 18:29
Nie zmienia to faktu ze nie ty sobie wybierasz przydomek..czy ci sie to podoba czy nie...
Ty i twoi ludzie mozecie mowic do Drago~ "ksiaze"
Sorry my wybieramy inny "obiektywny w naszych oczach" wariant...
ok <cenzura>, jak wolisz. ja w kazdym razie nie bede pozwalal zeby jakis popapraniec mi znajomym od psow ublizal. nara
hahahah jaki cyrk Drazh~ najwiekszy prostak i cham azury bedzie dawal lekcje oglady :D :D :D swietne zarty :D
Falli Gun
24-11-2005, 18:39
Osobiście nigdy nic nie miałem do jednej ani drugiej strony konfliktu, nawet do szwedów. Ale teraz to chyba jakaś przesada, kiedy wpada mi Anakin i paczka, zabijają mnie (przebolałem to :D), a następnie podają mi powód: Bo jesteś z miasta Adiego. I chcą do tego 50 k, których oczywiście nigdy nie zobaczą, bo nie będe im płacił za nic. Nawet gdyby udało wam się wykopać Draziego z Azury (co sądze byłoby nie lada wyczynem), to po co wam ta chwila Szczęścia, gdyż nie znalibyście dnia ani godziny, kiedy to stare MK wywaliłoby was. Czy ta "chwila Szczęścia" aż tak wam jest potrzebna?
Oczywiście to jest pytanie retoryczne. Życzę powodzenia lepszym. GL.
Patrzac na tempo w jakim przyrastaja te slowne przepychanki, mozna wywnioskowac ze za jakis tydzien temat bedzie mial ladnych pare stronek.
Przydalaby sie pomoc jakiegos (obiektywnego) modka. Nie mam nic do tych ktorzy sie wypowiedzieli, ale sa z Azury i jakos ciezko uwierzyc w ich obiektywnosc...
Przeczytalem caly temat, jako ze jestem z Azury i mnie to interesuje i stwierdzam ze polowa z nich do niczego nie prowadzi. Bo wyzywac to kazdy moze, nawet 10 latek.
Zamiast dolewac oliwy do ognia ja bym proponowal albo sie pogodzic albo rozegrac normalna wojne... bo to jest troche irytujace, jak ktos na expie cie dopadnie i zacznie lac bez powodu...
Cors Ent
24-11-2005, 20:46
Mozna sie wyzywac- ostatecznie nic innego nie robimy na tibia przez ostatnie pol roku jak wyzywamy sie z drazem, ale jakis poziom musi byc zachowany, czego postaram sie dopilnowac.
apropo wizji wszystkich proroków jakoby koalicja DoF - MK miała sie rozpasc
współpraca z MK idzie w naprawde sympatycznym kierunku i nie widze powodów dlaczego mieliby nas wykopac- bo jestesmy z PL? oni sami sa wielonarodowosciowi i nie maja podobnych dylematow we własnym gronie - a obecnie w naszym :D
od dawna znalismy wiekszosc nich- mimo ze bylismy po przeciwnej stronie to czesto rozmawialismy na msn i było, i jest sympatycznie tylko zmieniły sie strony konfliktu.
z drazem natomiast wiecznie były jakies zgrzyty. Trzymała to wszystko w kupie koniecznosc wspolnej walki z MK, gdy ich zabrakło widac co sie stało.
a ze draz zagrał z nami po chamsku to ktoregos dnia piłem sobie piwko Asarim, Zordanem, Jameha i Pollem- ktoś wstał uderzył piescia w stół i zawołał " tak nie bedzie"
wiec zwołalismy posiłki w postaci MK i teraz my robimy na złosc " el drazito "
Drazharm
24-11-2005, 21:17
buhahaha bo ***ne, ty cleytionie drugi
Cors Ent
24-11-2005, 21:31
szczerze mówiac nie spodzewałem sie innej odpowiedzi z twojej strony
nie od wczoraj nie grzeszysz elokwencja B)
Drazharm
24-11-2005, 22:07
20:37 Urbexx: You advanced from Level 139 to Level 140.
Gratzy dla Urba~ jedynego przyjaciela ktory zostal w Wanted.
Szacunek dla niego..doskonaly gosc...
01:35 Buddah Dorthonion: 01:31 You advanced from Level 99 to Level 100.
patrikozzz
25-11-2005, 07:08
@cors ent - fajnie robicie na zlosc el drazito, a nastepstwem tego jest liczba fragow xD
Drazharm
25-11-2005, 10:32
01:35 Buddah Dorthonion: 01:31 You advanced from Level 99 to Level 100.
czyzbym mial deja vu?
Drazharm
25-11-2005, 10:41
wiecej sie tu nie wypowiadam jako ze cors z pollem kasuja moje posty.
i znowu zona polla bedzie placila za pajaca, tym razem wiecej niz zwykle. X(
i znowu zona polla bedzie placila za pajaca, tym razem wiecej niz zwykle. X(
Wrecz uwielbiam jak drazikowi brakuje argumentow i zaczyna zachowywac sie po "swojemu" czyli chamsko wygrazajac wszystkim do okola...
Wkoncu zostal zownowany na forum musi sie odbic gdzies...na mnie nie jest w stanie wiec robi to co robi....Bravo !
Cheers Polli~
Nosso Mc'Furry
25-11-2005, 14:35
Chłopaki wyluzujcie troche B)
@Polli~
Przeczytaj to, proszę, z 10 razy. Skoro ktoś kasuje jego posty to ma się prawo wkurzyć, prawda? Nie dziwię mu się.
@Topic
Wielki przeciwnik wszystkich uciśnionych jednak ma przyjaciół i silną gildię, która na razie wygrywa zdecydowanie; Cors kasowaniem postów tylko wkurzył Drazharma i myślę, że się dowie po wojnie jaki to był "błąd". Jak chcą niech rzucają mięsem, w końcu forum służy m.in. do tego (no chyba, że te wielkie ilości wyzwisk nie zostały skasowane przez Corsa, "obrońcę porządnej dyskusji", który sam zresztą prowokuje).
wiecej sie tu nie wypowiadam(...)
Jakby to powiedzial Nosso:
"Pwned El Drazito"
3 : 0
(Walkover? xD)
Btw:
(...)Znając życie to Drazek niedługo przestanie odwiedzać ten temat bo dostaje za duże baty
:D
Pozdrawiam.
PanCza~
Drazharm
25-11-2005, 19:25
jak ktos chce podyskutowac to zapraszam na tibia.org.pl gdzie ani nikt od nas, ani z sf moda nie ma.
eot
Nosso Mc'Furry
26-11-2005, 00:00
@Polli~
Przeczytaj to, proszę, z 10 razy. Skoro ktoś kasuje jego posty to ma się prawo wkurzyć, prawda? Nie dziwię mu się.
@Topic
Wielki przeciwnik wszystkich uciśnionych jednak ma przyjaciół i silną gildię, która na razie wygrywa zdecydowanie; Cors kasowaniem postów tylko wkurzył Drazharma i myślę, że się dowie po wojnie jaki to był "błąd". Jak chcą niech rzucają mięsem, w końcu forum służy m.in. do tego (no chyba, że te wielkie ilości wyzwisk nie zostały skasowane przez Corsa, "obrońcę porządnej dyskusji", który sam zresztą prowokuje).
Masz zupełną racje ! Draz zrookuje Corsa bo mu skasował posta ! :baby:
Noż cholercia jak ten Cors mógl :(
xD
zeus1985
26-11-2005, 00:11
Jedno musze przyznać: Cors kasuje niewygodne mu posty :( I niestety nic się z w tej sprawie nie da zrobić.
Pozdro all...
fea_umarth
26-11-2005, 01:22
Cenzura sux X(
Masz zupełną racje ! Draz zrookuje Corsa bo mu skasował posta ! :baby:
Noż cholercia jak ten Cors mógl :(
xD
A jak ty byś się naprodukował, a moderator skasował by to, choć bezpodstawnie (tak, jasne, łamał regulamin, ale dziwne, że w co 2 topicu są takie posty)? Ja tam bym się wkurzył; a biorąc jeszcze pod uwagę, że ten moderator i tak jest wrogiem :>
Hum..Franco w Wanted..wzmacniacie się :P
Cors Ent
26-11-2005, 11:07
Thero~ mzoe jesli nie masz bladego pojecia w czym rzecz to nie bedziesz łaskawie głosu zabierac?
za text o Ladybirdy powinienem od razu wstawic drazowi bana, dałem tylko drogbne upomnienie bo byłm ciekaw dalszych draza wypocin.
w odpowiedzi draz uzdanł moja moderatorska prace za "zalosna" i dodal pare epitetów - i pozwolilełem sobie usunac ten post bo był bezpodstawnie obraźliwy
wiec moze osoby postronne ktore nie maja bladego pojecia w czym rzecz łaskawie nie wypowiadaja swoich pogladądów.
nikt nie może być sędzią w swojej sprawie,ciężko uwierzyć o obiektywność ludzi którzy są po 1 stronie barykady
Nosso Mc'Furry
26-11-2005, 12:37
problemy z tibia.pl lub moim internetem sry.
@ up
Człowieku co ty możesz o czym kolwiek wiedzieć?
Refugia....
A jak ty byś się naprodukował, a moderator skasował by to, choć bezpodstawnie (tak, jasne, łamał regulamin, ale dziwne, że w co 2 topicu są takie posty)? Ja tam bym się wkurzył; a biorąc jeszcze pod uwagę, że ten moderator i tak jest wrogiem :>
;( ;( ;(
NIeeeeeeeeee , aż dwa postyyy ileeeż to pracy musial Draz włożyć żeby je napisać ohh nieeee biedny Drazharm pewnie się bardzo wysilił.
Człowieku pomyśl co Ty gadasz?:o
Cors Ent
26-11-2005, 13:05
hmm przepraszam bardzo
nieobiektywny moderator tak?
moze zanim ktos rzuci podobne oskarznie pokusi sie o przejrzenie całego Topicu i przeczytanie Regulaminu forum.
A jak ty byś się naprodukował, a moderator skasował by to, choć bezpodstawnie (tak, jasne, łamał regulamin, ale dziwne, że w co 2 topicu są takie posty)? Łamał regulamin, ale skasowanie postów było bezpodstawne. Coz za logika!
Nosso Mc'Furry
26-11-2005, 15:33
No no coś Draza nie widać, czy obraził się na nas i nie chce już nas cieszyć swoim towarzytwem?
patrikozzz
26-11-2005, 21:17
@Cors Ent -
Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.
Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)
Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.
Draz to wspaniały człowiek i tyle.
Dlugo mnie tu nie bylo, przeczytalem wszystkie te waszym zdaniem "chamskie wyzwiska" A oto moja reakcja:
Muhauhauhauhawuhauhauhauhauhauhauhauhauhauhauahuah uahuahuahuahauh
Hmmm wszyscy tutaj pie*** (nie napisalem niczego zakaznego ).Te wszystkie
niecenzuralne slowa powstaly wlasnie po to aby ich uzywac, no chyba ze sie
myle i ze jezyk tworzy sie tylko po to aby potem wykluczac pewne zwroty ,slowa.
A co do tej elokwencji to sie z toba cors nie zgodze
X( czy moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie ta wojna i gdzie?
fea_umarth
27-11-2005, 02:13
X( czy moglbym sie dowiedziec kiedy bedzie ta wojna i gdzie?
wolomin sloneczna 13
wez bejzbola
fea_umarth
27-11-2005, 03:01
sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.Pewnie jakby byl z poznania to tez razem z corsem biegalby za adim z sd w reku. sytuacja w pewnym momencie przypominala juz lawine , ktorej juz nie dalo sie zatrzymac albo juz nikt zatrzymac nie chcial .
wiem tez ,ze sporo graczy na azurze cos drazowi i reszcie ekipy zawdziecza bo pewnie teraz bysmy gadali o jakims przekrecie na arcani.
ale prawda jest takze to ,ze ta wojna nie wziela sie z kosmosu
i pewnie jakby draz mogl cofnac czas , pare rzeczy zrobilby inaczej(zrookowal by mnie 8o ).
Co do wojny to moim zdaniem Draz nie chcial jej ,jeszcze w dwa dni przed deadem corsa(pierwszym) powiedzial mi ,ze planuje wziac pare osob do wanted(polli ,ice i zordan byli na tej liscie i jeszcze paru innych ,ktorzy w tej chwili sa neutralni)
Zreszta po co walczyc tak dlugo? Zeby znowu kombinowac jak kogos zkapiszonowac? Walczyc ,zeby walczy? A gdzie nagroda? Draz stal se przed domkiem w ab gdzie lansowal swoj outfit i szpanowal lvlem. Zyc nie umierac.
ps. draz pozycz sova
:confused:
Nosso Mc'Furry
27-11-2005, 11:12
@Cors Ent -
Ostatnimi postami i zachowaniami tracisz tylko w moich (zapewne nie tylko) oczach. Kasujesz , przezywasz etc. posty człowieka, który jakby nie było uratował Azurę przed Hawek-Team. To on poprowadził SF do zwycięstwa, po miesiącach ciężkich walk. Prawda jest taka, że w porównaniu do Draza jesteś nikim.
Pamiętam jak byłeś jeszcze moderatorem z młodym stażem, założyłem temat o zrobieniu SD-spamu n00bcharami, na pewnego sorca, który ma 700 hp, to skasowałeś to i powiedziałeś, że żeby akcja wypaliła trzeba n00b-charami zrobić 40 lvl (lol?). Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)
Wojna chłopcze to nie tylko open battles. To też trapy, mass-logi, wykorzystywanie n00b-charów no i MYŚLENIE.
ZNOWU TWÓJ DEBIUT !
Z takim zamysłem taktycznym, to wątpie że mając gildie 160 lvli pokonałbyś jednego Hawka :)
No shit serio Cors chce zabić Hawka? Ja myśle że się mylisz :(
A co do Draza to faktycznie postawił się szwedom na początku , ale terazs mu odj****o i jest jak jest.
zeus1985
27-11-2005, 12:19
Moim skromnym zdaniem, było by lepiej, jakby obie strony się wreszcie dogadały i skończył by się ten "TEATRZYK". Bez sensu jest też pisać co kto zrobił w przeszłości, a co nie, ponieważ żadna ze stron nie jest czysta i ma coś na sumieniu ;)
Kto jest bez winy niech 1szy rzuci kamień...
Nosso Mc'Furry
27-11-2005, 13:59
@Zeus
<rzuca kamień> :)
@Drazharm
00:09 You advanced from Level 72 to Level 73.
Drazik i kto powiedział że my expić nie możemy? :o
Dziś grajac sobie spokojnie ciesząc sie z nabitego lvl'a nagle dostałem prv msg która zepsuła mi cały humor brzmiała mniej weicej tak:
Drazharm: Musisz placic 20k
:/
Jako rizon Draz~ podał to, że byłem w Doom Brigade. Jest to conajmniej dziwne ponieważ jako członek DB nie chciałem walczyc bo i tak nic bym nie zdziałał. Kiedy ta część DB która podjęła walke dolaczyla do Reckless opusciłem szeregi DB, wróciłem dopiero keidy już było SF, a w DB nie było nikogo związanego z wojną. Gildia istniała m.in. dlatego żeby GH które mielismy kilka dni nie poszło sie rypać, co i tak niebawem się stanie. Idąc tą drogą cały aktualny DoF powinien płacić(nic nie sugeruje, ani nie mówie żeby Drazharm nałozyl im paymenty, tylko chcem pokazać brak sprawiedliwosci w swiecie Azury). To wymuszenie jest tymbardziej bezpodstawne, ponieważ w chwili gdy dowiedziałem się o tym że mam płacić nie byłem już członkiem DB. Ale cóż to tylko gra i już pogodziłem się z paymentem i wiem że moja postac jest warta tych 20k.
Pozdrawiam Fisz~
Nosso Mc'Furry
27-11-2005, 14:10
Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być. :confused:
Przemyśl to.
sam sie zastanawiam kiedy sie tak wszystko popsulo , przeciez jeszcze niedawno draz to byl swoj chlopak "chlopak z sasiedztwa".nie wierze ze teraz przeszdl na szatanizm i robi lalki voodoo.
:confused:
Satanizm, a nie szatanizm xD
@gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste.
fea_umarth
27-11-2005, 14:25
Satanizm, a nie szatanizm xD
huntedo
8o
Nosso Mc'Furry
27-11-2005, 14:37
@gimli syn gloina & Cors Ent
Przeczytaj i pomyśl: "A jak ty byś", "A jak ty byś", "A jak ty byś" ... Nie wiem jakie te posty były, nie wiem ile ich było, nie wiem czy łamały regulamin; bo skąd skoro ich nie widziałem? Tym samym nie "łamały regulamin ale skasowane bezpodstawnie", lecz "gdyby łamały regulamin i były skasowane bezpodstawnie". Po prostu nie myślałem, że Draz by tak nabluzgał, najwidoczniej się myliłem. Wiedziałem, że się pomyliłem dlatego nie powiedziałem "Draza posty nie łamały regulaminu i były bezpodstawnie napisane". To proste.
Yo Dorośnij :baby:
@Cors Ent -
Jak juz wspomniales wczesniej nie grales nigdy na azurce, nie masz pojecia co sie dzialo, co sie dzieje i co sie dziac bedzie...
Nawet jak bys gral na azurze to nie byles wsrod tych ktorzy jak by nie bylo decydowali o jej losach...wiec wytlumacz mi chlopcze co ty mozesz wiedzec o Drazie~, tej wojnie, nas ?
Ladny temat zalozyles i to ci trzeba przyznac...ale juz od komentowania i sadow sie powstrzymaj bo bredzisz...
Jesli sie dluzej zastanowic...to my praktycznie juz bylismy na nowym serwie...tylko i wylacznie zasluga Hawka i jego "pokoj" zatrzymala nas tam w ostatniej chwili, polowa swe~ wyniosla sie na nowe a my mielismy okazje podgonic z lvlkami...i nie wnikajac kto ile zrobil, kogo lepsza taktyka i terefere...to tylko i wylacznie to byl moment dzieki ktoremu jestesmy na Azurce...
Czy sie to komus podoba czy nie ...
Cheers~ Polli~
14:24 Drazharm: masz ostatnia szanse zeby byc wolnym (100k na Edron)
El Drazito pozdro 4u xD heheheh :) nigdy nie zaplace :*
Cors Ent
27-11-2005, 16:32
hehehe ale komedia
@do wszytkich krytykantów
czytam te wasze posty i czesc chyba nie rozumie co sama pisze-
ogolny sens wypowiedzi bywa takli
" nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie , ale cors jest brzydki bo to skasował"
dziwia mnie ludzie ocejniajacy "bezsensowosc" tej wojny
ludzie którzy albo od dawna nie graja na azurze albo nigdy sie w rzadne wojny nie mieszali. Nie znaja dobrze powodów wojny SF vs Divinitus i pózniejszych, teraz nie znaja powodow wojny Wanted vs SF i oceniaja...
pisza jacy jestesmy niedobrzy i wogle ze nam sie w głowach poprzewracało itp...
dlaczego wy którzy nie macie bladego pojecia co sie działo w Wanted przez ostatnie pare miechów i o co wogle sie wojna zaczeła wypowiadacie swoje wydumane teorie?
to takie pisanie kogos kto nie ma co napisac a chce swoje zdanie na siłe wyrazic- skutkiem czego wychodza lekko bzdety
@Up
"nie wiem co draz napisał- moze to było niezgodne z regulaminem a moze nie" Podejrzewać mogłem, mogłem się i mylić ;). I nigdzie nie napisałem nic o tobie.
@Nosso Mc'Furry
Pewno, ale na to trzeba czasu. Wątpisz?
Płacenie Drazowi to najgłupsza rzecz jaka może być. :confused:
Przemyśl to.
Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..
Pozdrawiam Fisz~
Nosso Mc'Furry
27-11-2005, 19:38
:cup: Wiesz myślałem żeby to olać, ale stwierdziłem że wole zaplacic te 20k i móc spokojnie grac i nie meczyc sie mysla ze jestem Hunted od Drazharma...
Może i popelnie glupote ale cóż to tylko gra..
Pozdrawiam Fisz~
I tak jak zacznie mu się nudzić to padniesz za nic.
No i prosze ... godzina 20:00 + Jest niedziela 27 listopada obiło mi sie o uszy jakiś czas temu że SF siedzi w pz jak jest wanted online za to wanted sie nie boi niczego i wszyscy robią co chcą no i stało sie...
Wlaśnie tego dnia wszyscy członkowie wanted którzy byli online nie wyszli z pz (mam na mysli statek na edron) bądź co bądź Drazharm był nastawiony na jakąś bitwe bo nawet próbowal zadzwonić po reszte co się poxniej okazalo wbil Bekas i jego Gammblerek a postali dalej na statku (w czasie gdy szwedzi robili demon helmet quest) szwedzi wrocili na statek na edron gdzie w starchu i zwątpienu siedzial Drazharm z jego ekipką.Nagle wbił mina i falzer posiedzieli 5/10 minutek i olali Draza i sobie poszli i nawet nie bylo ich widac :(.Draz sie troche poośmieszał i chciał pokazac jaki to on mocny i blokowal npc na statku (Gratulacje za bohaterski wyczyn to bylo cos :cup:). Pozniej wanted sie wylogowalo i du*a.
Wiec Drazik ani nikt inny z wanted , nei mowcie ze my sie boimy a wy jestescie najlepsi bo widac kto sie bal teraz :/
zeus1985
27-11-2005, 19:57
Name: Sir Hary Portier (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character)
Nov 24 2005, 01:57:58 CET Killed at Level 82 by Ana Darkwood and by Meldon Rourqe
Powiedz mi dlaczego zabijacie osoby neutralne? Chcecie więcej wrogów sobie narobić? Hary zdobył przypadkowo RS, i po chwili padł, stracił cały swój eq, teraz nie ma nic.
@Fiszbin
W takich sprawach pisz do mnie :)
Pewnie zaraz ktoś napisze, że Draz/Adi/ etc. też zabijają za nic, ale czy w tym właśnie chcecie im dorównać? Zastanówcie się nad tym.
Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje
Mad'khorn
27-11-2005, 20:29
Pieprzenie glupot.Cors mnie zabil za cos?Mi sie jednak wydaje inaczej zabil mnie dla zysku, tak samo jak swe u***ali tego ziomka z rs.Biedny corsik zbiera na 4 pare boh a tego twego sd makera bubcia to ja zrookuje
A ja mu pomoge,jestem z toba wroon :D 8o :evul: :cup: biedny bubcio ;( :evul:
Cors Ent
28-11-2005, 12:10
@wr00n
Kiedys w Thais jak bylismy cie z Abu to miałes pasc. Interwencja adiego sprawiła ze przezyles
teraz po prostu nadrobilismy to niedopatrzenie B)
Mac'Abra
28-11-2005, 13:28
Wojna to ciezka sprawa a Azura zawsze byla pograzona w wojnie
Dragoholikus
28-11-2005, 14:59
@wr00n
Kiedys w Thais jak bylismy cie z Abu to miałes pasc. Interwencja adiego sprawiła ze przezyles
Tak mnie cors poprawiasz za blędy to popraw swoje "bylismy" chyba sie pisze bilismy
Mad'khorn
28-11-2005, 16:14
@wr00n
chcialbym wiedziec za co mial pasc dazo X( wtedy co go biliscie z abu,nie za to ze dazo skopal tylek dla pk chara abu ak go chcial zabic,za to ze sie bronil?? ;) abu sie zorientowal ze nie da rady dla daza swoim pk charem to wyskoczyl main charem nieprawdasz :baby:
Mad'khorn
28-11-2005, 16:16
aha cytuje 23:34 Hawek: Cors is a fuckhead,fainych masz soiusznikow :D 8o
Dragoholikus
28-11-2005, 18:31
Thero~ mzoe jesli nie masz bladego pojecia w czym rzecz to nie bedziesz łaskawie głosu zabierac?
za text o Ladybirdy powinienem od razu wstawic drazowi bana, dałem tylko drogbne upomnienie bo byłm ciekaw dalszych draza wypocin.
w odpowiedzi draz uzdanł moja moderatorska prace za "zalosna" i dodal pare epitetów - i pozwolilełem sobie usunac ten post bo był bezpodstawnie obraźliwy
wiec moze osoby postronne ktore nie maja bladego pojecia w czym rzecz łaskawie nie wypowiadaja swoich pogladądów.
"drogbne" chyba sie pisze drobne "byłm" byłem
Ps: Życze powodzenia na maturze z j. Polskiego Cors Ent
"drogbne" chyba sie pisze drobne "byłm" byłem
Ps: Życze powodzenia na maturze z j. Polskiego Cors Ent Odrozniasz bledy ortograficzne od literowek? Od razu Ci podpowiem - to bylo pytanie retoryczne.
Dragoholikus
28-11-2005, 18:56
Odrozniasz bledy ortograficzne od literowek? Od razu Ci podpowiem - to bylo pytanie retoryczne.
oczywiscie ale pisząc te posty miałem na celu uświadomienie corsa ze nie tylko ja popełniam błedy bo on również to robi
@Cors
No tak.Wtedy to faktycznie miales powod.Nie moja wina ze masz gownianego pk chara ( a w zasadzie macie bo mnie 2 bilo) , oczywiscie wtedy zostalem zatakowany za to ze stalem pod dp, ale ze ,jak juz wspomanialem masz gownianego pk chara, to wtedy przybiegliscie we 2.Jesli to nie jest abusowanie to jak wg ciebie powinno takie zachowanie sie nazywac?
Mad'khorn
28-11-2005, 22:02
Cors z tego co widzialem i z walsnych doswiadczen wynika ze Dof nie ma szacunku do innych graczy,to samo sie tyczy swe,pamietaj ze toczysz wojne z drazem,a nie z cala populacja azury ,po co zabijacie neutralnych graczy X( ,pamietam sytuaje w tahsi to byly perwsze dni wojny,kakashi archimende zabil mojego kumpla z rl za co??zeby sobie red skulla nabic,tak samo tano biegal po thais i mordowal low leveli, co z tego wyniklo...red skull,to ze padaliscie w perwszych dniach woiny to nie znaczy ze musicie wyladowywac swoja agresje na low levelech ktuzy w niczym nie zawinili,myslicie ze macie red skulla to jestescie mocni ,jesli tacy jestescie to mzoe nabijcie se bany na grazach z wanted..zycze powodzenia 8o hail wanted!!
Cors Ent
28-11-2005, 22:29
No tak drago - ale jest to co podkreślił Gimli - subtelna różnica miedzy literówka a ortografem z podstawówki
wr00n - nazywaj to abusingiem. Za kadencji sf duzo sobie nie pograsz a dalsze smarkanie na forum wiekszego sensu nie ma. Jak bedzie mozliwosc to bedzemy cie zabijac bo my zli chłopcy jestesmy.
Mad'khorn - ja tez Tobbiego bardzo lubie :D
stara sie stara jak moze ale "Wezzliego" i tak nikt nigdy nie pobije :D
aczkolwiek " In Tobbe We Trust! _/ "
na kazdej wojnie gina niewinni. Ot taki juz los
tylko nie kumam ludzi którzy płacza po forach:
" oni mnie zabili, oni sa tacy niemili bo mnie za nic zabili. buuuu "
draz zabił mnie i zordana i chciał zabic nastepnych to bez zbednego płakania trzeba było sie zorganizowac a nie swoje płaczki wypisywac gdzie sie da
Mad'khorn
29-11-2005, 16:53
Widocznie mial jakis powod by was zabic moze wam ukradl 5 par boh i sie rozplakaliscie 8o ale to nie powod zeby pzremoca zwalczac przemoc i stosowac ja na graczach ktuzy nie sa w ta wojne zamieszane,w dodatku low levelach,ze was draz zabil to nie wyladowujcie agresij na tych owych graczy,pewnie powiesz..drazharm tez zabija,fakt zabija ale nie zabija low leveli,jesli jestescie tacy mocni to czemu zadna osoba z wanted nie zaliczyla deda w czasie tej wojny B) POWIEM TYLE CORS TO KEPSKI DOWODCA ;( ;)gracze z Silent force...zal mi was :(
Hmmm.Prent.Zwykly samotny pret.Maly pret.Wiecznie nie zadowolony.Z wyolbrzymionym poczuciem wlasnej wartosci.Ja bym tego plakaniem na forum nie nazwal , ale widocznie ta dziwna choroba ktora ci dolega z mozgu przeszla na oczy.I kto tu skamle."Pewnego razu pilem piwo z asarim.... I postanowilismy ze tak dluzej nie bedzie"Cors moze napiszesz ksiazke "dzielny bohater"?Gadales ze Draz jest abuser , to ci udowodnilem ze ty jestes i ten twoj kumpel abu knoppers a ze zabraklo ci argumentow to zaczales gadac glupoty o smarkaniu.
A w kwestii draga i jego bledow.Pragne ci przypomniec co zrobiles z ktoryms z jego poprzednich postow.Zauwaz ze glownie poprawiles literowki.Ja ci twoich literowek nie bede wypisywal.Rowniez nie bede szukal bledow natury jezykowej w twoich wypowiedziach bo jestem swiadomy ze sam takowe popelniam.
A te twoje sf i tak by mnie zabijalo.W dupie mam juz ten serwer.Co za tym idzie w dupie mam te sf i twoich kumpli.
Cors Ent
29-11-2005, 20:09
Mała poprawka
Bekas
Nov 29 2005, 19:52:51 CET Killed at Level 105 by Przemo Ent
frag SF
to nie były literówki tylko ortografy- jest drobna róznica pomiedzy połknieciem a wstawieniem złej literki do ordynarnych błedów ortograficznych
chyba ze ktoś " u " zamiast " ó " nazywa literówka
ale to nie forum o poprawnym jezyku polskim.
skoro jestem taki niedobry to weź tez sobie uderz piescia w stół i poproś draza... moze ci da inv do wanted academy
droga wolna :D
Mati21pi
29-11-2005, 20:24
Lepiej być kims w wanted academy niz nikim w Sf .Oprocz Bekasa padło wiele Neutralnych osob ! ! ! Kto pierwszy Odejdzie w przypadku wygrania wojny przez SF .Wanted czy Polacy ktorzy obecnie sa w SF?? Moze ktos zna odpowiedz bo ona jescze raczej prosta.No ale walczcie o prawde i sprawiedliwosc i czekajcie na nowy server przyda sie
Mad'khorn
29-11-2005, 20:28
Hawek
Nov 15 2005, 22:14:23 CET Killed at Level 111 by Drazharm
and by Bekas
Cors Ent
and by Minavand
and by Urbexx
and by Dragoholikus
Exmind
Nov 10 2005, 23:38:23 CET Killed at Level 119 by Urbexx
and by Amenhotep
Zordan Storm
Nov 05 2005, 20:17:45 CET Killed at Level 109 by Minavand
and by Adi Gotti
Nov 07 2005, 19:39:37 CET Killed at Level 108 by Dragoholikus
and by Zuremi
Ice'Crow
pewnie w h** osob ominolem ale to wina tego ze przegladalem liste SF z zamknietymi oczami to pewnie kogos pominolem,przepraszam :baby: ,w ten sposob prubuje uswiadomic ze nie wazna jest ilosc graczy w gildi,tylko inteligencja i sposob prowadzenia wojny ty cors i twoja banda(nieudacznikow)nie dali byscie rady nawet polowie Wanted,bo nie umiecie prowadzic wojny,to tylko kfestia czasu kiedy Drazhram ze swoja ekipa zniszcy SF,bedzie to powolna aczkolwiek bolesna porazka.HAILL WANTED!!
Dragoholikus
29-11-2005, 20:38
Hawek
Nov 15 2005, 22:14:23 CET Killed at Level 111 by Drazharm
and by Bekas
Cors Ent
and by Minavand
and by Urbexx
and by Dragoholikus
Exmind
Nov 10 2005, 23:38:23 CET Killed at Level 119 by Urbexx
and by Amenhotep
Zordan Storm
Nov 05 2005, 20:17:45 CET Killed at Level 109 by Minavand
and by Adi Gotti
Nov 07 2005, 19:39:37 CET Killed at Level 108 by Dragoholikus
and by Zuremi
Ice'Crow
pewnie w h** osob ominolem ale to wina tego ze przegladalem liste SF z zamknietymi oczami to pewnie kogos pominolem,przepraszam :baby: ,w ten sposob prubuje uswiadomic ze nie wazna jest ilosc graczy w gildi,tylko inteligencja i sposob prowadzenia wojny ty cors i twoja banda(nieudacznikow)przynosi wstyd graczom z polski.HAILL WANTED!!
Cicho bo corsa jescze będzie bolało kilka słów prawdy do końca życia.
Ale jego dance makabre to normalnie rozwala każdego, chyba ze już zapomniał jak sie tańczy :D
Cors Ent
29-11-2005, 20:40
zwróc uwage na fakt ze te wszystkie fragi zostały zdobyte przed albo tuz po połaczeniu sie. musielismy dograc pare kwesti głownie komunikacyjnych i ideowych z tad te błedy i fragi.
teraz idzie o niebo lepiej i cala wojna zmierza w dobrym kierunku myśle.
Kimś w Wanted Academy? draz pokazał bekasowi jak traktuje włąsnych ludzi a co dopiero wanted academy. sprobujcie zgadnac dlaczeko bekas nie jest juz w wanted :P
a SF nie grozi podział. nie wiem dlaczego wszystkim sie wydaje ze za pare dni szwedzi maja nas zdradzic albo cos w tym stylu
chcielibyście ;) pobozne zyczenia panowie :]
btw - tajemniczy " Mad'khorn " moze laskawie powiesz jakim grasz charem zebym mogł cokolwiek odpowiedziec.
kolejny depo stayer który nigdy na oczy zadnej bitwy nie widział a wielce sie wypowiada na temat " inteligencji i sposobów prowadzenia wojen "
podziel sie swoim bogatym doświadczeniem prosze...
Mati21pi
29-11-2005, 20:53
Zobaczymy po wojnie...Btw: jak traktuje? napisz chetnie poczytam .Oczywiscie SF jest najlepsze ,albo i było (Stare SF)a ty jestes jednym z wielu bogów ktorzy tam rzadza .Oby ta władca trwała jak najkrocej .Ty padales na wojnie czy przed? bo juz nie wiem -.-Jak długo bedziecie zabijac Neutralne osoby??
Mad'khorn
29-11-2005, 20:56
Nie bede sie dzielil swoijmi doswiadczeniami na temat wojny tego nie trzeba przezyc zeby wiedzec jak sie prowadzi inteligentna wojne wystraczy porownanie :Drazharm/Cors ent ,odrazu zauwazysz roznice,a co do mojej tozsamosc,to watpe zeby to mialo jakkikolwek zwiazek z tematem,a co huntowac mnie chcesz 8o aaaaaa plz no
Cors Ent
29-11-2005, 21:00
Dazo nie był neutalny
Wanted zabija naszych znajomych to my zabijamy ich znajomych
takie sa prawa wojny
przychodzi taki czas ze nikt nie jest niewinny ^^
Madkorn jestes zalosny- po co sie wypowiadasz w tematach o ktorych nie masz bladego pojecia? jak nie wiesz nic o wojnach w tibia to po co piszesz?
moze idz sobie na jakies inne forum np o literaturze staro chińskiej - mniemam ze wiadomosci miał bys mniej wiecej równe jak o wojnach na azurze.
Mad'khorn
29-11-2005, 21:09
Madkorn jestes zalosny- po co sie wypowiadasz w tematach o ktorych nie masz bladego pojecia? jak nie wiesz nic o wojnach w tibia to po co piszesz?
moze idz sobie na jakies inne forum np o literaturze staro chińskiej - mniemam ze wiadomosci miał bys mniej wiecej równe jak o wojnach na azurze.
Nie ja ale to ty ejstes zalosny,jak mzoesz mowic ze nie mam bladego pojecia o wojnach na azuze,powiem ci tyle ze gralem na azurece,widzialem co sie dzialo,widzialem jak swe biegalo po thais i zabijalo niewinne osoby ty tez tam byles cors i to bylo zalosne
Mati21pi
29-11-2005, 21:10
Jaki Dazo? Ogolnie to wszyscy jestescie jak bezmozgie yeti(Bez obrazy dla tych potworkow)Nie wiecie ze teraz sie wszystko rozmowa zalatwia?Wiem swietnie o tym ze to gra ...ale skoro wy w grze nie umiecie czego ustalic to nie chce waszych rozmow na rl widziec .A ja co mam na sumieniu? nikt nie jest niewinny rownoczesnie prosilbym o rozgrzeszenie i pokute (odmowie na 100%) Idzcie w pokoju.
Dragoholikus
29-11-2005, 21:29
zwróc uwage na fakt ze te wszystkie fragi zostały zdobyte przed albo tuz po połaczeniu sie. musielismy dograc pare kwesti głownie komunikacyjnych i ideowych z tad te błedy i fragi.
teraz idzie o niebo lepiej i cala wojna zmierza w dobrym kierunku myśle.
Kimś w Wanted Academy? draz pokazał bekasowi jak traktuje włąsnych ludzi a co dopiero wanted academy. sprobujcie zgadnac dlaczeko bekas nie jest juz w wanted :P
a SF nie grozi podział. nie wiem dlaczego wszystkim sie wydaje ze za pare dni szwedzi maja nas zdradzic albo cos w tym stylu
chcielibyście ;) pobozne zyczenia panowie :]
btw - tajemniczy " Mad'khorn " moze laskawie powiesz jakim grasz charem zebym mogł cokolwiek odpowiedziec.
kolejny depo stayer który nigdy na oczy zadnej bitwy nie widział a wielce sie wypowiada na temat " inteligencji i sposobów prowadzenia wojen "
podziel sie swoim bogatym doświadczeniem prosze...
Dlaczego bekas wyleciał z Wanted to juz nasza sprawa ale to nie dlatego że padł albo ze Draz~ mial taki kaprys poprostu to juz sa wewnetrzne sprawy gildi
Mati21pi
29-11-2005, 21:40
On czesto wylatuje;/ mam nadzieje ze i tym razem nie na długo. Ostatnio to MK mialo wiecej fragow i co z tego? skoro to oni odeszli ,nie na długo jak teraz widac xD
Mad'khorn
29-11-2005, 21:43
Zauwaz cors ze bekas nie jest po zadnej ze stron,moze woli byc neutralny?
Mati21pi
29-11-2005, 21:51
W tej wojnie najwiecej jest ofiar po stronie:neutralnej. Jesli tak bardzo potrzebujecie wojny to do Iraku :) chociaz tam juz nie ma za bardzo ,ale doswiadczenia zbierzecie. Dajcie na tym chorym serverze grac kazdemu ! Nie kazdy mogl zaczynac odrazu kiedy azura powstala i nawet jesli dorobil sie tego 70-50 lvla to pada ,a czemu Neutralny (To nie jest gildia) Liczy ktos fragi? chcialbym poznac aktualny wynik
Mad'khorn
29-11-2005, 22:11
W tej wojnie najwiecej jest ofiar po stronie:neutralnej. Jesli tak bardzo potrzebujecie wojny to do Iraku :) chociaz tam juz nie ma za bardzo ,ale doswiadczenia zbierzecie. Dajcie na tym chorym serverze grac kazdemu ! Nie kazdy mogl zaczynac odrazu kiedy azura powstala i nawet jesli dorobil sie tego 70-50 lvla to pada ,a czemu Neutralny (To nie jest gildia) Liczy ktos fragi? chcialbym poznac aktualny wynik
po 1 primo mieszkancy iraku nie graja w tibie,bo watpe zeby tam internet mieli moze i maja
btw:placenie dla sf nic nie zmieni,tyle powiem,chyba ze ktos jest bogaty
Mati21pi
29-11-2005, 22:21
Wiem ze nie maja neta :P ale mi chodzi o prawdziwa wojne nie o gre:)
skoro tak bardzo lubia wojny -.-
Ja jestem za wanted bo wiem jak gra za swe bedzie wygladac.Hawek jak sie zmienil teraz wola armor a kiedys 20k :P postepowy jest xD "armor or hunted" to pewnie jeden z hotkejów. Ja proponuje zeby polacy polaczyli sile i wywali swe ,a dopiero potem ta wojne Poznan vs Elblag.Zagrajcie partyjke szachow ,ale pare .Kto wygra,wygra wojne :) w ostatecznosci polecam bierki ,ale nie te pod wodą
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.