Pokaż pełną wersje : Mam XX kasy. Co kupić? Co wybrać?
Stron :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
Darkfault
12-10-2006, 13:54
Poziom: 42
Skille/Mlv: 82/81
Posiadany Eq: C armor, BS, Demon shield, P legsy, C helmet.
Il. dostępnej kasy: 170k
Co chcemy kupić: MMS lub GS + DSM + C legs + Steel Boots + RH
Cena przedmiotu który chcemy kupić: MMS (150k) GS (12k) DSM (50k) C legs (15k) Steel Boots (40k) RH (30k)
Czyli co lepiej przy tych skillach: GS i dużo Armora, Czy BS + Dobra tarcza (a armor z czasem się dokupi) - a najlepiej na co mogę przy tych skillach iść z GS, a na co z BS + MMS (to sobię wybiorę to na czym mi się najlepiej siedzi ;p)
Pytam, bo przerypane by było żebym kupił MMS, a tu się okazuje, że monstery które z nią mogę huncić wogle mi się nie opłacają/są nudne/dużo Uh idzie i potem sprzedawać ją przez tydzień ;p
Lvl 22 mlvl 23 (celesta ;] )
eq :
b robe
Plate legs
Crown Shield
Crown Helm
Leather Boots
mam do dyspozycji 20k , kupic cos czy lepiej na bohy zbierac? na 24 uhy zaczne robic...co byscie doradzili ?
V.Kitthix
12-10-2006, 15:29
Poziom: 42
Skille/Mlv: 82/81
Posiadany Eq: C armor, BS, Demon shield, P legsy, C helmet.
Il. dostępnej kasy: 170k
Co chcemy kupić: MMS lub GS + DSM + C legs + Steel Boots + RH
Cena przedmiotu który chcemy kupić: MMS (150k) GS (12k) DSM (50k) C legs (15k) Steel Boots (40k) RH (30k)
Czyli co lepiej przy tych skillach: GS i dużo Armora, Czy BS + Dobra tarcza (a armor z czasem się dokupi) - a najlepiej na co mogę przy tych skillach iść z GS, a na co z BS + MMS (to sobię wybiorę to na czym mi się najlepiej siedzi ;p)
Pytam, bo przerypane by było żebym kupił MMS, a tu się okazuje, że monstery które z nią mogę huncić wogle mi się nie opłacają/są nudne/dużo Uh idzie i potem sprzedawać ją przez tydzień ;p
Ja bym Ci radził kupić GS+DSM+C Legs+Steel Boots+RH.
Levl 23 i 8% do 24
mlvl 4
Skille 73/70
Eq Devil helmet
war hammer
Knight armor
plate legs
butki :p
Nie ma wykonanego deserta 10k dostepnej kasy
Poziom: 16
Skille/Mlv: 18
Posiadany Eq: p-set, dark helmet, zwykle bootsy, dwarven shield, moonlight rod
Il. dostępnej kasy: 8k
Co chcemy kupić: b-robe chce kupic lecz waham się, czy na niego bierac, czy kupic sobie jakis inna rzecz(crown helmeta, armora, legs...)
Co mi radzicie?
Co mam kupić ??
lvl: 29 mlvl:34
eq:B-robe
K-leg
magic hat
BOH
Medusa shield
różdżka
Dostępne środki 20-40k msg me fast plx :baby:
15-10-2006, 11:48
Co mam kupić ??
lvl: 29 mlvl:34
eq:B-robe
K-leg
magic hat
BOH
Medusa shield
różdżka
Dostępne środki 20-40k msg me fast plx :baby:
37 Sorcerer 42 m lvl
Eq:
-Hat of The Mad
-Demon Shield
-Crown Legs
-P Ammy
-Bohy
-Blue Robe
Ilosc dostepnej kasy to 40k.Ceny na serwie to miedzy innymi:
-Blue Robe 20k
-Demon Shield 40/50k
itp.
Co kupic ?
hmm... ten temat jest do niczego wiec czemu jest przyklejony?? wkurza mnie to ze niekture wazne tematy sa usuwane!! a ten spamzostal przyklejony!!!!!!!
adrianeczeqq
18-10-2006, 17:47
Mam 33lv skille 71/71 mlv 5 eq:
Crusader Helmet
Crown Armor
Knight Legs
Leather Boots
Bright Sword
Medusa Shield
mam 20k co kupić?
Giant Sword(19k)
Vampire Shield(21k)
zbierać na Bohy(35k)
a może coś innego??
Sulfrendil
18-10-2006, 21:09
Lvl 21 skille 55/55 (nie smiac sie ;( )
moje eq: crown helmet, noble armor, guardian shield, croco bootsy, fs, p legi.
10 k co za to kupic prosze pomozcie
Poziom: 16
Skille/Mlv: 18
Posiadany Eq: p-set, dark helmet, zwykle bootsy, dwarven shield, moonlight rod
Il. dostępnej kasy: 8k
Co chcemy kupić: b-robe chce kupic lecz waham się, czy na niego bierac, czy kupic sobie jakis inna rzecz(crown helmeta, armora, legs...)
Co mi radzicie?
mógłby mi ktoś pomóc??
Conan Barbarzyncaa
19-10-2006, 11:40
Ja bym ci radzil zbierac na blue robe bo ta zbroja ci wystarczy praktycznie do 100 lvla i bedziesz mial wiecej capa co z tym idzie wiecej lota bedziesz mogl nosic 8o
Conan Barbarzyncaa
19-10-2006, 11:41
Mam 33lv skille 71/71 mlv 5 eq:
Crusader Helmet
Crown Armor
Knight Legs
Leather Boots
Bright Sword
Medusa Shield
mam 20k co kupić?
Giant Sword(19k)
Vampire Shield(21k)
zbierać na Bohy(35k)
a może coś innego??
Kupuj Giant Sworda !!! Ja kupilem i nie zaluje teraz spokojnie zabijam dwarf guardy, smoki i wogole !1
Mój kolega jest najtem. Ma 25 lv, eq: crown helmet, noble armor, BS, tower shield, najt legs, bootsy, skille 55/52, 3 mlv 14% do 4 mlv.
Co ma kupić? Pomóżcie!
Plxx
Sulfrendil
25-10-2006, 10:45
Mój kolega jest najtem. Ma 25 lv, eq: crown helmet, noble armor, BS, tower shield, najt legs, bootsy, skille 55/52, 3 mlv 14% do 4 mlv.
Co ma kupić? Pomóżcie!
Plxx
Niech doskilluje do 65/65 a potem zbiera na Crown Armor albo giant sworda
Witam!
Jestem Palem, lvl 26 skille 62/45 ;(
Moje obecne eq to: Warrior Helmet, Platinum Amulet, BoH, P set
Gram na Refugi wiec ceny drogie :( Co radzicie kupic lub czy wogole nic nie kupic? Z góry Thx ;)
Mam:Crus Helmet,Crown Armor,Knight Legsy,Vamp SHield,Bohy radzicie mi cos wymienic lub sprzedac i kupic co innego?Wiem że troche się frajerze z tym c.armorem ale często chodze z teamem na silniejsze potwory(DL,GS,do ruines na banshee i na orc fortess na hunty warlordow) I wtedy przy blue robe napewno musialbym zuzyc wiecej uhow bez ktorych i tak sie nie obejdzie,a szczególnie że blokerem jest kto inny i to on zbiera loot.Czasem są tam tylko ciala zgnile i sa ciekawe rzeczy.
Cenarius
26-10-2006, 21:20
sellni crusa i dołuż kase na rh później[Dużo :p] to już tylko aol+dsm[:D] i jakaś demonka :D
Selenative
27-10-2006, 10:59
Witam!
Jestem Palem, lvl 26 skille 62/45 ;(
Moje obecne eq to: Warrior Helmet, Platinum Amulet, BoH, P set
Gram na Refugi wiec ceny drogie :( Co radzicie kupic lub czy wogole nic nie kupic? Z góry Thx ;)
Kup sobie Blue Robe.
Cleinghter
31-10-2006, 07:17
Ja mam lvl 5 (zaczołem od wczoraj)
Mam viking helmet sabre chain armor leather legs i boots i mam plate shield
Będe magiem raczej
mlvl na 10 na 14 władanie mieczem i obrone na 13
Chciałbym się dowiedzieć jaką mam lepszą kupić broń i gdzie ją kupić.
Wiem że od graczy moge kupić Carlin sword.
Prosze powiedzcie na któerej wyspie (bądź państwie czy jakoś tak) moge kupić coś powyrzej Carlin Sword.
A teraz nie na temat jak jest sie np w Carlin czy tan Thais to jak sie dostać do Rookgardu (chyba tak się pisze)
Jestem w świecie Astera.
Prosze o odpowiedzi na moje posty.
Cleinghter
31-10-2006, 07:19
Będe magiem raczej
Prosze powiedzcie na któerej wyspie (bądź państwie czy jakoś tak) moge kupić coś powyrzej Carlin Sword.
A teraz nie na temat jak jest sie np w Carlin czy tan Thais to jak sie dostać do Rookgardu (chyba tak się pisze)
Jestem w świecie Astera.
Mathia13
01-11-2006, 09:07
Mam 14 level skille 42,40 4,9k i chce kupić fire sworda czy mam kupić
Będe magiem raczej
Jestem w świecie Astera.
Jak osiągniesz 8 lvl to kupisz lepsze bronie wszędzie, ale jeśli magiem będziesz to one ci się mało przydadzą, lepsze są różdżki.
A na rook wrócić się da tylko kiedy zabiją cię parę razy, tak, że lvl ci na 6 czy 5 spadnie..
Surentus
04-11-2006, 16:09
Będe magiem raczej
Jestem w świecie Astera.
1. Przed wyjsciem z rooka sprzedaj cale swoje EQ. (na mainie lepsze rzeczy beda sie walac na podlodze)
2. "mlvl na 10" 8o magica nie da sie trenowac na rooku, wiec cos Ci sie pomylilo. (pewnie niechcacy dodales jedynke)
3. Jesli chodzi o bron to bedac sorcem nie bedzie Ci potrzebna poniewaz sorce uzywaja teraz rozdzek.
4. Na rooka nie bedziesz juz mogl sie dostac chyba, ze jak juz napisal Xenor zabija Cie tyle razy, ze spadniesz ponizej 5 levca. Wtedy automatycznie cofniesz sie na rooka bez zadnego EQ i z 1 levelem ;)
Mam 14 level skille 42,40 4,9k i chce kupić fire sworda czy mam kupić
Jesli ktos bedzie chcial sprzedac za tyle to kup. ;)
Mam nadzieje, ze pomoglem :]
PS
Przepraszam za brak polskich znakow.
Mam 200k knightem pacc 17 lvl harmonia, skille widzicie tam
<<<<<<<<<<<<<
co kupic
(mam plate seta)
Surentus
04-11-2006, 17:43
Leothyr a mogl bys jeszcze napisac jakim rodzajem broni walczysz, jaka masz bron/bronie i jaka masz tarcze? Narazie podpowiem Ci co ja bym kupil zamiast tego plate seta:
-Crusader Helmet (arm:8)
-Crown Armor (arm:13)
-Knight Legs (arm:8)
-Boots of haste (arm:0) <ale za to daje niezlego kopa ;)>
Cen nie podalem, bo na kazdym swiecie sa inne.
Musisz mi napisac co z reszta, bo nie wiem jaka bron i jaka tarcze masz.
A ja mam takie pytanie: co kupic(eq) majac 17 prawie 18 lvl, 10 mlvl, dark helmet, beholder shield, noble armor, plate legs i leather boots a do tego moonlight rod(mam kolejna rozdzke) cena nie ma znaczenia, moze max. do 20k
opowiedzcie :P
Surentus
04-11-2006, 19:15
A ja mam takie pytanie: co kupic(eq) majac 17 prawie 18 lvl, 10 mlvl, dark helmet, beholder shield, noble armor, plate legs i leather boots a do tego moonlight rod(mam kolejna rozdzke) cena nie ma znaczenia, moze max. do 20k
opowiedzcie :P
Droga dedukcji.... Ty musisz byc druidem. Zgadlem? :P
A tak na serio cena do 20k lacznie czy jednego przedmiotu?
Jesli jednego przedmiotu to proponuje:
-Crusader Helmet (arm:8, CAP:52) lub Hat of the Mad (arm:3, CAP:7)
-Blue Robe (arm:11)
-Crown Legs (arm:8)
-Boots of haste
-Dragon Shield (def:31)
Ale i chodzi o jakis armor wyzszy niz 11
:P
Co mam kupić k legi czy c arm na knight na 12 lvl ze skillami 62/62 (cały czas skilluje)? K legi moge kupic za 23k na servie Refugia czyli chodzą tutaj nie taniej jak 25k, a c arm po normalnej cenie ~20k?
Dragon Len
12-11-2006, 20:16
A ja tak :
Voc : Pall
Lvl : 10
Mlvl : 2
Skille : 40/29
Eq : Sudded Armor (mialem Noble ale sprzedałem bo kasy nie mialem) Plate Legi , Dwarven Shield , Kusza , Łuk , zwykłe butki , Soldier Helemt
Kasa : 2k :/
Serv : Danera
@up
p armor i strzaly ;P
i poskiluj troche ;D
Poziom: 20
Skille/Mlv: 57/57 4 mlvl
Posiadany Eq: plate set -.-' dwarven axe =.=' X(
Il. dostępnej kasy: 200k
Co chcemy kupić: No właśnie nie wiem.
Cena przedmiotu który chcemy kupić: +.+
co kupić? :]
13 lvl
Paladyn
45/37
Łuk
P-set
bootsy
soldier helmet
co mam sobie kupic(jak doskilluje do 50 dista chciałbym pojść na cycki)??
Sorc, Drut:
Do 35go lvla p-set shield max tower, rod/wand jaki uważacie nie polecam tych z poison. Potem utana vid i możecie zaszaleć z lepszym eq i mlvl =]
Pal:
Do 35 lvl na pewno nie będziecie potrzebować więcej niż p set. Po 25tym możecie kupić boh ale nie koniecznie. Łuk powinien wystarczyć do skili 65. Potem kusza. Do 80go lvla wystarczy wam B-robe i crus helm (po co palkowi dobre eq?) Lepiej inwestować w bolty i uh.
Knight:
Do 20go lvl p set powinien starczyć. Najważniejsza jest broń i tarcza. Po wbiciu skili 65 radzę kupić Medusa/Vamp shield i broń typu BS/FA/SS. Jeli nie macie dużo kasy zacznijcie od kupna broni!
I zamiast pytać o eq na 13 lvl weźcie się za expienie! =]
13 lvl
Paladyn
45/37
Łuk
P-set
bootsy
soldier helmet
co mam sobie kupic(jak doskilluje do 50 dista chciałbym pojść na cycki)??
zainwestuj w speary i doskiluj do 60 dista
za ten czas rob caly czas strzaly (exevo con), a soule beda wchodzic same w czasie skilowania (chyba ze bedziesz skilowal na summonie), przy 60 dista powinienes miec juz okolo 300-400 strzal co wystarczy na troche expienia (najlepiej do robienia lootbagow na dwarf mines) dzieki expieniu z lukiem wpadnie ci jakies 63 dista za kase z loota znowu speary skilujesz do 70 dista(oczywiscie robaic strzaly!) a potem expisz do 20 lvl robiac lootbagi
robisz deserta
wtedy mozesz pomyslec o b-robe/crus helm i zaczac expic z kusza
wprawdzie jest to mozolne ale jeśli chcesz stworzyć dobrego pala to jest to dobra droga
Pal:
Do 35 lvl na pewno nie będziecie potrzebować więcej niż p set. Po 25tym możecie kupić boh ale nie koniecznie. Łuk powinien wystarczyć do skili 65. Potem kusza. Do 80go lvla wystarczy wam B-robe i crus helm (po co palkowi dobre eq?) Lepiej inwestować w bolty i uh.
I zamiast pytać o eq na 13 lvl weźcie się za expienie! =]
nie jestem taki super extra hiper doświadczony the best palek więc jesli mnie cycki okrążą nei wiem czy starczy 8 uhów i 7 GFB... Wole miec lepsze eq bo dostane mniej po d*pie i mam wieksza szanse wylizac sie z takich sytuacji...
ChrisCross
14-11-2006, 19:14
15 Kina
Skills : 60/60 mlvl 4
Eq : p-set,dragon shield,scarf,barbarian axe
Mam do dyspozycji 20 k,odrazu zastrzegam ze nie chce wydawac na uhy.
Hmm mam 44k na servie refugia i chcę kupić na knighta albo c arm+GS'a (od razu mówie że jeszcze długo będe skillował i nie expie jeszcze), c arm+RH(musiałbym jeszcze kolo 10k uzbierać. Lub dozbierać i na druid'a kupić boh'y. Prosze o odpowiedz bo ostatnio nikt nie odpowiedział.
Starczyk
14-11-2006, 19:25
http://www.allegro.pl/item141216655_tibia_danubia_itemssov_bonus.html
Danubia
ChrisCross
14-11-2006, 19:27
@Starczyk
Sprzedający hakolojo (-1)
W****** nobie j***** z tego forum.Nie chcemy tu hakerow oszustow itp.S******.
@Opsik
Polecam crown arm i gs.Bedziesz szybciej expil , z mniejszym waste.A rh i boh mozesz zlotowac na hydrach jak troche lvlka wbijesz ;]
Co mam kupić k legi czy c arm na knight na 12 lvl ze skillami 62/62 (cały czas skilluje)? K legi moge kupic za 23k na servie Refugia czyli chodzą tutaj nie taniej jak 25k, a c arm po normalnej cenie ~20k?
tez gram na refugi. Radze ci kupic c armor. Bo zauwazylem ze zmiana armora na lepszy jest skuteczniejsza niz np zmiana legow czy butow
Co bardziej opłaca się kupić:
Pirate Boots(20k-25k)
Czy
Boots of Haste(30k-35k)
Gram knightem, na harmonii...
Poziom: 20
Skille/Mlv: 57/57 4 mlvl
Posiadany Eq: plate set -.-' dwarven axe =.=' X(
Il. dostępnej kasy: 200k
Co chcemy kupić: No właśnie nie wiem.
Cena przedmiotu który chcemy kupić: +.+
co kupić? :]
Skille masz slabe...poskilluj troszke.M lvl jest ok.
Mozesz od razu kupic dobre eq ale po co na takim lvlu...Lepiej zakup:
-C armor
-K legi
-F Axe,D lance
-BOH
-Crus helm
-P ammy
O ile widze grasz na titanii,nie znam tam cen ale jesli chodzi tam c arm po 12k etc wyjdzie ci ~95k na takie eq,a wiec 105k zostanie
Skarabeusz Pustyni
21-11-2006, 19:03
Mam Druida 16 lvl mlvl 16 kasy do dyspozycjii 2.2 K (mam kupioną volcanic rod) eq: noble armor, plate legs, dark helmet, różdzka ;) , dwarven shield, zwykle buty. Co mi sie oplaca kupić i jak grać dalej??
@DOWN
Dzięks
Dark Jaro
21-11-2006, 19:46
Mam Druida 16 lvl mlvl 16 kasy do dyspozycjii 2.2 K (mam kupioną volcanic rod) eq: noble armor, plate legs, dark helmet, różdzka ;) , dwarven shield, zwykle buty. Co mi sie oplaca kupić i jak grać dalej??
Kup shielda lepszego ... Guardian Shield juz kupisz. Potem 20 lvl, wpadnie 10k wiadomo z czego no i lvl na uhy ... a potem sam zobaczysz :)
hwdpmario
23-11-2006, 14:31
Po ile chodzi double axe na candi ??
mam 15 lvl serpent sworda,dvarwen shielda,p seta , dark helmet, 40k i w depo takie badziewa ja quagmare rod ...co zrobic na poczatek??
Co bardziej opłaca się kupić:
Pirate Boots(20k-25k)
Czy
Boots of Haste(30k-35k)
Gram knightem, na harmonii...
Pirate boots, bo wiecej defa bardziej przyda sie niz szybsze przemieszczanie sie (zwlaszcza knightem).
No więc gram na Candii Knightem. Mam: Bright Sword, Vampire shield, Crush~~ helmet, Knight armor, Plate legs, Leather Boots, Scarf.
Co teraz powinienem kupić? I za ile? (narazie jest 7k bo kupilem BSa)
Pozdrawiam :) :cyclops:
Pirate boots, bo wiecej defa bardziej przyda sie niz szybsze przemieszczanie sie (zwlaszcza knightem).
Zdziwiłbyś się.
Expiłem na scarabach na 45 lvl'u ze skillami 72/70, eq: aol, rh, dsm, c-legs, warhammer i bohy/steelbootsy. Z bohami wyciągałem gdzieś 19-20k/h, ze steelbootsami 13k/h to było absolutne maksimum. Co najśmieszniejsze jednak, scaraby dalej biły mnie mniejwięcej tak samo i koszty były praktycznie takie same, jak przy użyciu bohów. Mimo wszystko 6-7k/h piechotą nie chodzi.
No więc gram na Candii Knightem. Mam: Bright Sword, Vampire shield, Crush~~ helmet, Knight armor, Plate legs, Leather Boots, Scarf.
Co teraz powinienem kupić? I za ile? (narazie jest 7k bo kupilem BSa)
Pozdrawiam :) :cyclops:
Uzbieraj kaske na K-legi albo na C-arma.
Uzbieraj kaske na K-legi albo na C-arma.
moim zdaniem lepiej na legi
pozdrawiam
Verminnard
24-11-2006, 11:59
Poziom: 8
Dyst/Shielding/Mlv: 22/23/2
Posiadany Eq: p-set, bow, boh'y, dwarven shield, w dp jeszcze: b robe, crown legs, hat of the mad
Il. dostępnej kasy: 16k
Co chcemy kupić: Price list:
Armors:
Demon Armor - 1300k
Magic Plate Armor - 500k
Dragon Scale Mail - 100k
Golden Armor - 45k
Crown Armor - 11k
Knight Armor - 5k
Blue Robe - 20k
Noble Armor - 1,8k
Dark Armor - 1k
Legs:
Golden legs - 200k
Crown Legs - 30k
Knight legs - 10k
Helmets:
Demon helmet - 800k
Helmet of the ancients - 600k
Royal Helmet - 40k
Warrior helmet - 8k
Crusader helmet - 6k
Crown helmet - 2k
Cena przedmiotu który chcemy kupić: Właśnie w tym chce pomocy
Texterus
24-11-2006, 14:01
Co lepiej kupic sca czy mpa, golden legi i mms, ceny porownywalne.
Nie patrzec na podpis mowa o 80 rycku.
@up moim zdaniem sca bedziesz wieksze hity zadawal
@2up nic nie kupuj sobie SKILLUJ min. 50 dist zrob se na cycach z 14-15 lvl na wszelki wypadek wez gfb i ihy, i wtedy nos b-roba sprzedaj HOTMa, zaloz crown legsy kup se lepsza tarcze sprzedaj dwarvern, wez zwykle booty bohy przydatne od 25 lvla gdzies tak, kup crown helme i tyle...
Ja mam sorca na 14 lvl. 14 mlvl. i moje eq to:
-Plate Set
-Solider Helmet
-Gardian Shield
-Wandof Dragonbreath
Wg. mnie moze byc :p
A wy jak myslicie?
Oskar111
25-11-2006, 18:57
@up nic.. po co ci super masterskie eq jak i tak bedziesz uciekal? kolo 25-30 lvla kup b robe a potem bohy.. wczesniej co najwyzej vampirke ale to tez tak po 20 lvlu dopiero.
Firczan_Niszczyciel
25-11-2006, 19:15
mam 2k level 17 i co mam kupić??
Co kupić??
Mam 10 k (beznadziejnie wiem)
20 lvl
moje eq:
-Knight Armor
-plate legs
-warrior helmet
-leather boots
-scraf
PS. co mam kupić do EQ a nie broń.
Rooker666
25-11-2006, 22:57
Co kupić??
Mam 10 k (beznadziejnie wiem)
20 lvl
moje eq:
-Knight Armor
-plate legs
-warrior helmet
-leather boots
-scraf
PS. co mam kupić do EQ a nie broń.
Ja bym ci radził zrobić wyższy lvl zarobić troche kasy i kupić crown armor,k legi,bohy
Skarabeusz Pustyni
28-11-2006, 18:38
Ok. Zaczne:
Mam 16 lvl bo zaliczyłem 4 dedy w jeden dzień (a dokładnie 3 w jeden 1 wcześniej) i 15 mlvl-DRUID. Eq:
-noble armor,
-plate legs,
-dwarven shield,
-leather boots,
-dark helmet,
-moonlight rod.
W depo mam jeszcze 2.2 K. Więc moje pytanie: Co robić dalej, na czym expić i co kupić?
Mam knighta po hacku ;x eq:
bs & gs
dwarven shield
plate set
steel helmet.
Czesto z kumplami chodze na gs hunty, co kupić, azeby mniej obrywac od GS'a? co jest najwazniejsze?
@up przed wszystkim sobie kup duuzoo lepsza tarcze, tower, crown...
i przestan chodzic w palte armorze! kup se crown lub najt
dobrze by bylo kupic sobie lepszy helm i lepsze legsy
kup se także scarfa/platinum amuleta
Pro'Adixx
30-11-2006, 09:06
Mam 22 lvl'ek! Eq : crown armor, crown legsy, p ammy, vampire shield , f axe ,crus helmet !!!! Co mam teraz kupić?? Zbierac na bohy czy d lance ? ;>8o
Skarabeusz Pustyni
30-11-2006, 13:20
SŁUCHAJCIE ;) :
Mam 15 lvl bo zaliczyłem 5 dedy w jeden dzień (a dokładnie 4 w jeden 1 wcześniej) i 14 mlvl-DRUID. Eq:
-noble armor,
-plate legs,
-dwarven shield,
-leather boots,
-dark helmet,
-moonlight rod.
W depo mam jeszcze 2.2 K. Więc moje pytanie: Co robić dalej, na czym expić i co kupić?
knight 15 lvl , 3 mlvl ,moge wyciągnąć 10 k |gram na chimerze
EQ:
plate armor
plate legs
dragon shield
scarf
zwykle butki
Weapon:
serpent sword
Myślałem o kupnie fire sworda(5k) i knight armora(5k) , albo bright sworda 10k
POMOCY
13:44 You see a tempest rod.
It can only be wielded by druids of level 33 or higher.
It weighs 21.00 oz.
It grants you the power of striking your foes with furious thunderstorms.
13:44 You see a crown armor (Arm:13).
It weighs 99.00 oz.
13:44 You see a vampire shield (Def:34).
It weighs 38.00 oz.
Dark powers enchant this shield.
13:44 You see knight legs (Arm:8).
It weighs 70.00 oz.
13:44 You see boots of haste.
It weighs 7.50 oz.
13:44 You see a crusader helmet (Arm:8).
It weighs 52.00 oz.
180k w depo, co kupić :/
Knight Patryk
02-12-2006, 14:52
ja mam 20k co kupic?Promo czy pozbierac na bohy?:P
Grabadia
02-12-2006, 22:33
Na co zbierać kase - oto jest pytanie
na Aola czy na Demonke,
na Skull Staffa czy na Vampke,
Na Crown Legi czy zostawic sobie na runki.
w jakiej kolejności kupować te rzeczy lub jeśli macie pomysły na inne items (oprócz BoH) - walcie śmiało
My EQ:
-Cruz helmet,
-K armor,
-Warhammer,
-K legs,
-Dragon hammer :D,
-Beho shield xD
18 knight skille: 70/71
EQ:
Crown armor
Crown helmet
Vampire shield
leather boot
bs
gs
plate legs
Co mam kupic cown legs czy bohy??
@VAlex:
bohy na tym lvlu ci nic nie dadza, a zamiast c-legow kup se k-legi
na Aola czy na Demonke
Aola kup pozniej, jak bedziesz mial troche bvardziej wartosciowe itemy
na Skull Staffa czy na Vampke
to zalezy, jezeli chodzisz z kumplami i bloczysz potworki to kup vampa a jak nie skull staffa
Na Crown Legi czy zostawic sobie na runki.
mozesz kupic pare bp uhs...a resztze kasy zostawic na pozniej i kupic c legi za jakis czas...
w jakiej kolejności kupować te rzeczy lub jeśli macie pomysły na inne items (oprócz BoH) - walcie śmiało
na pewno aola na koncu. W sumie to moglbys sobie darowac na jakis czas c legi (k nie sa takie zle) i te uhy i kupic vamp shielda i skull staffa na raz...
To tylko moje skromne zdanie ;)
Nie ma sensu kupować c legów, chyba że nie ma na co się kasy wydawać.
Rumcajsek
04-12-2006, 21:11
A ja mam 13k. Na co lepiej zbierać - c-legi czy g-arm? (Jestem po hacku :( )
A ja mam 13k. Na co lepiej zbierać - c-legi czy g-arm? (Jestem po hacku :( )
nom, podaj tylko swoje obecne eq
hiho:)
Moje eq:
Crus helmet
P ammy
BS Crown Armor Vampirka
K legs GS
BoH
Jestem Knightem xD 30 lvl :)
na co radzicie teraz zbierac bo nie wiem co kupic? Royal Helmet? Steel boots? Demon Shield? a moze cos innego? (do 40k) pozdrawiam.
sorcerer 28 lvl 30 mlvl pacc
Eq:
Steel helmet
noble armor
plate legi
butki
guardian shield
różdżka
scarf
bp :P
mam jakieś szczątkowe ilości kasy. na co teraz zbierać? promo?
Rumcajsek
17-12-2006, 16:24
B4rt3q:
knight armor
plate legs
stell helmet
buty
scarf
wale z 2-handed weapon ale mam dragon shield
Poziom: 25 Sorcem
Mlv: 20
Posiadany Eq: Crown Helm Leather Boots Tortoise Shield
Il. dostępnej kasy: +/- 100k
Co chcemy kupić: Helm Buty Tarcze lepsze od tej co mam
Cena przedmiotu który chcemy kupić: te rzeczy wyzej wymienione, ale do ok. 100k
Rooker666
19-12-2006, 23:40
Poziom: 25 Sorcem
Mlv: 20
Posiadany Eq: Crown Helm Leather Boots Tortoise Shield
Il. dostępnej kasy: +/- 100k
Co chcemy kupić: Helm Buty Tarcze lepsze od tej co mam
Cena przedmiotu który chcemy kupić: te rzeczy wyzej wymienione, ale do ok. 100k
Boots of haste,dragon shield oraz crusader helmet
tomektrz
20-12-2006, 09:54
B4rt3q:
knight armor
plate legs
stell helmet
buty
scarf
wale z 2-handed weapon ale mam dragon shield
Kup sobie jakąś broń 1-handed i biegaj z tarczą + tą bronią. 2-handed na razie możesz sprzedać, i tak nie bloczysz silnych potworów jak dragi itp. Za tą kasę możesz kupić sobie Warrior Helmet lub Knight Legs (zależy ile dostaniesz za broń)
Runesten
20-12-2006, 17:19
Co kupić mam 8 k i jestem na luminerze.
Mam 8 lev.
Jestem knightem.
Jakie rzeczy dokupic bo mam
-steel helmet
-plate armor
-plate legs
-guardian shield
-spike sword
i bootsy
Krwioplaczasty
20-12-2006, 17:39
@up
nic nie dokupuj idz expić/skillowac bo narazie niczego nie potrzeba ci a lvl slaby i pozbierasz troche kasy to se kupisz lepsze eq ale to na wyszym lvl
sorry ze sie doczepie ale tez zalezy kto na czym expi bo np masz knight seta i bsa poweisz ze expsiz na cyclopach a masz 14 levle to nikt ci nie powie zmien na p seta bo masz zamaly lev na p seta i bsa a jak napsizesz np z ena cycah nie kaza zmienic:P tylko ulepszyc!!! a to moi drodzy roznica!
Przemo_Warrior
23-12-2006, 19:33
Ja gram na Solerze i mam:
-crusader helmet
-fire axe
-boh
-vampire shield
-crown legs
-crown armor
-p amulet
i 50k
I nie wiem co teraz kupic Demon Shielda :confused: czy może Golden Armora ??
z góry dzięki!! :)
Progmaniak
23-12-2006, 20:22
rowniez solera jak pan @up
przesiadke robie z druida na pala pacc ten sam acc
mam
p set, meduske, 18k, clerical mace odlozone juz
myslalem aby sprzedac meduske; kupic b robe, hotm a potem na bohy dorabiac
Articuno
24-12-2006, 00:14
17 lvl
eq: steel helmet, noble armor, p legs, dwarven shield, wand, 10,9k
na co wydać/zbierać ?? Prosze o słuszne porady...
rowniez solera jak pan @up
przesiadke robie z druida na pala pacc ten sam acc
mam
p set, meduske, 18k, clerical mace odlozone juz
myslalem aby sprzedac meduske; kupic b robe, hotm a potem na bohy dorabiac
chodzi o pala, tak?
bo masz trochu zagmatwane
najważniejsze: który masz lvl?
bo przed pewnym lvlem nie warto nosic b roba i bohy, a czesto arm jest potrzebny i nie warto wtedy tez i HOTMa nosić...
pow. 15 lvla kup b robe, k legs, na 20 lvlu HOTM(albo c-helmet), ~28 lvl bohy
@up b robe, c-helmet, k-legs, lepszy shield(dość tani, ale jeśli nie zależy ic na kasie, to moze toera se kup)
Progmaniak
24-12-2006, 07:20
@up
8 ofc
chce zainswestowac w b robe bo przeciez gowno spirkow uniose
tylko wbijam 40dist i juz zasuwam na tomba wiec....narazie meduski nie sellnalem przyda sie na trolle
No to mam 27 sorca i 34 mlvl (41k do wydania)
EQ obecnie :
-Crown helmet
-K legs
-Blue Robe
-Guardian shield
-P amulet
-Leather Bootsy
Zastanawiam się co kupić Bohy lub lepszy shield (demon) :P
adrianeczeqq
24-12-2006, 09:41
No to mam 27 sorca i 34 mlvl (41k do wydania)
EQ obecnie :
-Crown helmet
-K legs
-Blue Robe
-Guardian shield
-P amulet
-Leather Bootsy
Zastanawiam się co kupić Bohy lub lepszy shield (demon) :P
Kup Vampirke i dozbieraj na Bohy.
Moje pytanie mam 22k eq Crus Helm, C-Armoro, K-Legs, Medusa Shield, Buty, BS. Co zrobić:
-kupić GS(18-20k),
-kupić Vampirke(18-20k), sprzedać Medusę(10k) i zbierać na Gs-a,
-kupić Vampirkę i zainwestować w runy
-jakaś inna opcja
Hmmm adi dzieki i tak chyba zrobie :P
up adik:
Zrób tak kup GS i kup BP UHów skocz na DC i zobacz jak się expi z GS :P mówie ci exp ~30k/h a loot ~6k/h :) i za takie 3 h siedzenia masz vampirke :P
Articuno
24-12-2006, 15:01
MAM 10,9k
eq: steel helmet, n armor, p legs, dwarv shield i wand, 17 lvl !!!
PROSZe MI PORADZIC WRESZCIE !!! :D
Wesołych Świąt :evul:
lukas2345
25-12-2006, 17:31
Siema moje qw to :noble armor,plate legsy,dark helmet.lether bots,wand of drgonberth i tusk shield.
Jest to mój piewszy post na tym forum :)
Mam 20lvl
eq: Rh, g Armor, k Legs, Vamp shield, GS, BS, P ammy
Co teraz kupic?? myslalem nad demonka albo steel bootsy albo bohy........co doradzicie....?
up:
Ja ci doradze tak : najpierw kup Runy :P bo eq jak na ten lvl masz bardzo dobre , ale jak juz chcesz wybierac to sprzedaj vampirke kup demonke i reszte wydaj na runy :) BOHy i s booty na tym lvl sa nieoplacalne a poki nie masz AOL duże prawdopodobieństwo że padniesz i coś cennego wypadnie ... :)
mam 13lvl Palk eq: Dark helmet, Plate Set, leather boots , mam runki lecznicze i wystarczajaca ilosc arrowsow niedługo bede miał około 10k i niewiem co kupic
Jakie jest najleprze eq dla palla?? bede dążyćaby je zebrać :)
Z góry dzieki za pomoc
motylanoga
27-12-2006, 23:13
Po1: Skiluj, skiluj, skiluj do 70 dista a potem se expij i martw sie o eq.
Po2: Po co 13palkowi eq lepsze niż p-set? Kup se czlowiku bolty lub arrowsy i lec expic na cyce lub dragi (skill 70dist) nie znam sie dobrze na palku, wiec nie wiem gdzie sie najlepiej expi...
Po3: Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Boots of Haste to jest eq dla palka na dla "nadzianych" może byc Cruzader Helmet ALE TE EQ TO SE KUPISZ NA 30-40LVL BO CI NARAZIE NIE JEST POTZREBNE
W pallku chlopczyku chodzi głownie abys miał lekkie eq i dużo boltów/arrows w bp (cap.) eq nie potzrebne bo walisz z dysyansu.
DLE POCZĄTKUJĄCYCH POLECAM SORC/DRUID BO NIE MUSUSZ SKILOWAĆ I NA POCZĄTKU NIE MASZ WASTE (wydawania aksy na bolty/uhy/eq i inne pierdoły żeby nie paść na huncie)
LOL!!!
motylanoga
27-12-2006, 23:15
Mam 20lvl
eq: Rh, g Armor, k Legs, Vamp shield, GS, BS, P ammy
Co teraz kupic?? myslalem nad demonka albo steel bootsy albo bohy........co doradzicie....?
jak coś to demonkke, złoto dla knighta. Potem zbieraj na steel bootsy,a le znim se je kupisz czlowieku to zeby mi z ciebie cos z tego eq nie spadlo to kup se AOL.
Sir Jakub
29-12-2006, 11:09
mam 13lvl Palk eq: Dark helmet, Plate Set, leather boots , mam runki lecznicze i wystarczajaca ilosc arrowsow niedługo bede miał około 10k i niewiem co kupic
Z góry dzieki za pomoc
Kup se crown helmet, a reszta styka :D:D
John_of_Elera
29-12-2006, 12:52
Moze zacznij od k-armora
ogolnie mam strasznie slabe eq . 15lvl knight
serpent sword
dwarvens shield
scale armor
soldier helmet
brass legs
mam 2,3k , ale to szybko rosnie ;p
tomektrz
29-12-2006, 20:25
ogolnie mam strasznie slabe eq . 15lvl knight
serpent sword
dwarvens shield
scale armor
soldier helmet
brass legs
mam 2,3k , ale to szybko rosnie ;p
Kup sobie plate armor i legs (cena - ok. 1k). Z serpent swordem możesz jeszcze trochę pobiegać, ale przydałaby się jakaś tarcza. Proponuję ci Guardian Shielda - zależnie od świata dostaniesz za 2-3k.
Aurvardi
29-12-2006, 22:04
Moim zdaniem P ste i szalik do 30 lvl wystarczy.
Na 30 lvl mozna zakupic b roba, knight legs, crown helemt,platinum amulet takie eq spokojnie bedzie wystarczylo dla pallka. :)
W palku liczy sie lekkosc eq a nie jakosc... Brak cap na bolty na najwiekszy bol... :p
sirpatrick
02-01-2007, 20:58
Jestem 20 lvl-owym palkiem mam 16.5k skile: 53/33 mlvl 9...
Posiadane EQ: Crown helmet, Noble armor, Plate legs, Leather boots, Scarf.
Jestem na servie Luminera.
Jestem 20 lvl-owym palkiem mam 16.5k skile: 53/33 mlvl 9...
Posiadane EQ: Crown helmet, Noble armor, Plate legs, Leather boots, Scarf.
Jestem na servie Luminera.
Jeżeli jesteś paladynem zainwestuj w lekkie eq, np zamiast noble to blue robe, hełm może być crown albo jak chcesz to crus. Ewentualnie możesz wogóle bez eq chodzić - tylko z bohami - wtedy będzie więcej capa na strzałki ^^
Kisiel Paladyn
02-01-2007, 22:14
kup sobie dużo boltów i kusze i idź na ostry exp :D najlepiej guardy
sirpatrick
03-01-2007, 13:42
@2x up
Thx... Masz racje najpierw zainwestuje w Blue robe potem w BoH-y.
@up
Ja narazie ze strzał strzelam, żeby skill wzrastał;) .
ProSorcer
03-01-2007, 21:30
Sorcer lvl 16-17
Mlvl - 18-19
shielding - 21
P-set, G-shield, Steel Helmet, Wand of Dragonbreath
15k.
Chcialbym najbardziej zakupic B-Robe - co o tym myslice ?
Sorcer lvl 16-17
Mlvl - 18-19
shielding - 21
P-set, G-shield, Steel Helmet, Wand of Dragonbreath
15k.
Chcialbym najbardziej zakupic B-Robe - co o tym myslice ?
Tak, kup sobie Blue Robe. Sorc potrzebuje capa na runy i manasy.
Ew. mógłbyś kupić crown helmet albo crown shield.
ProSorcer
03-01-2007, 21:55
@up ThX...
jak dobrze wiem na titani B-Robe 15k chodzi...
Harraton
04-01-2007, 15:52
Poziom: 22
Skille/Mlv: 70/66 4mlvl
Posiadany Eq: Crown Armor, Plate Legs, Warrior Helmet, Dragon Lance, Fire Axe, Crown Shield, Leather Boots
Il. dostępnej kasy:60k
Co chcemy kupić: Nie wiem
Cena przedmiotu który chcemy kupić: J/W
Ceny srednie, np: Knight Legs 20k, Vampire Shield 20k, Boh 50k.
Roy'Kive
04-01-2007, 16:09
BOHy albo lepsze legs'y i shielda :P. Drogo na twoim servie.... <na Berylii BOHy to max. 40k> :p
a ja mam takie pytanie/prośbę
był gdzieś na forum temat albo na stronie tibia.pl poradnik co należy kupić odrazu po wyjściu z rooka co się napewno przyda
poradniki na tibia.pl mi niedziałaja strona się niewczytuje a na forum już szukam tego 2 dni
jakby ktoś mógł mnie naprowadzić na to byłbym wdzięczny :)
sory za rozmywanie tematu
A ja mam zbierać na Vamp Shielda czy Crown legi?? mam c-shield i p-legs i jestem druid...raczej bede chcial vamp shielda ale jest ona moze minimalnie drozsza od legsów....
Ja ci radze meduse se kup i na runy i manasy reszta
:] :] :] :p
Z góry dzieki za pomoc
Jak palek to ja moge odpowiedziec ! Palkowi potrzeba tylko duzo boltow i uhow !!
Jesli zrobisz sobie dosc dobrego dysta to blue robe i bohy moge sie przydac z tego wzgledu ze blue robe malo wazy a pall potrzebuje cap na bolty a bohy bo palek musi pitake robic :p pozdrawiam
Roy'Kive
05-01-2007, 16:55
@abdull1
Niewiem czy jest gdzieś takie poradnik , ale jak wychodzisz z Rook'a i masz mało kasy to najlepiej kupić p-set, dwarven shield i steel/dark helmet.:p
Progmaniak
06-01-2007, 11:44
33ed
40ml
hotm, b robe, all wands, guardka, p leg
na co zbierac? myslalem najpierw o demonce, potem o boh i c leg
gram na menerze mam eq c armor warrior helmet c bootsy p legi
i scarf towerk + ss w rece 50k w depo
na co zbierac
srednie ceny to bohy 50k k legi 30-35k vamipre shield-40k
Malyhaker24
06-01-2007, 12:49
jestem 45 pall mam 35k na fuorze moje eq to plate legs, noble armor, boh, crown helmet, scraf co powiniem kupic ?
Progmaniak
06-01-2007, 13:19
@up
b robe kup a za reszte bolty
@Progmaniak
Hmm...a ile narazie masz kasy?
@Mikiawm
Bsa,meduse,k legs
Tajniaczysko
06-01-2007, 16:53
10 knight
p-set, d-hammer,warhammer, dwarven shield, scarf, 40K do dyspozycji[co kupic?] (gram na harmonii):baby: :baby:
metallica
06-01-2007, 23:56
10lvl
p-set, serpent sword,Dwarven Shield, 3k legion helm
świat: luminera
Progmaniak
07-01-2007, 10:01
@lotress 10k ale bede zbierac :P mialem wiecej ale kupilem se 20bp mf
Co moze sobie kupic knight ktory ma full eq???
Mysle o kupnie demon armor do domku :)
@Progmaniak
To kup sobie bohy i meduse/vampire shield
@up
Jajajajaj zalezy od ciebie.Jesli chcesz miec demon arma do domku to kup,jak brakuje ci uhow to kup uhy.
Matth'ew
07-01-2007, 15:40
Mam 15k, char tak jak w profilu, co mam kupić? Zbierałem długo, teraz nie mogę się zdecydować.
Eq: Warrior Helmet, Plate Armor, Plate Legs, Dragon Hammer/War hammer, Leather Boots, Dragon Shield. Parę rzeczy mam z sorca :)
@up
ja bym zainwestowal w knight armor i knight legi.
oczywiscie to zalezy jakie ceny u ciebie na serwie..
jesli ci cos zostanie to albo na jakies uhy albo odkladac i zbierac na lepszego shielda / skull staffa
Works__1985
07-01-2007, 19:18
EQ:
Dragon Scale Mail, Golden Legs, Demon Helmet, Boots Of Haste, Demon Shield, Bright Sword, Giant Sword, Amulet Of Loss,
Pytanie:
Co lepiej kupić
1. MMs
2.MPa
Lub
1. MPa
2. MMs
Nie wiem co pierwsze bo mms u mnie będzie coś ok 200k a Mpa 500k.
Harraton
09-01-2007, 16:42
Poziom: 24
Skille/Mlv: 71/67 4mlvl
Posiadany Eq: Crown Armor, Plate Legs, Warrior Helmet, Dragon Lance, Fire Axe, Crown Shield, Leather Boots
Il. dostępnej kasy:70k
Co chcemy kupić: BOH albo Knight Legs albo Vampire Shield. Ale żeby zostało troche na uhy
Cena przedmiotu który chcemy kupić: Knight Legs 20k, Vampire Shield 20k, Boh 50k.
Poziom: 18
Skille/Mlv: 60/40 , 9 m lvl
Posiadany Eq: p set, dark helmet , crossbow/bow/two handed sword
Il. dostępnej kasy: 15-40k
Co chcemy kupić: Bohy
Cena przedmiotu który chcemy kupić: 30-35k
Pewnie wiekszosc napisze ze po co mi bohy na 18 lvlu... nie mam zamiaru ich jeszzce nosic.... dopiero 30-35lvl ...
No comment.
G arm k legs cru helmet Demon shield Bs Boh
Dyspozycja 65k
Only Uh. Nic nie kupuję only uh
:)
Otóż mam taki problem. Mam 21 lvl i jestem knightem. Skille są dość małe bo nie miałem zbytnio na to czasu tylko 56/55. Teraz ostro będę skillował. Chciałbym się dowiedzieć co należy kupić/dokupić do mojego eq. Mam:
Royal Helmet
Crown Armor
Knight Legs
Medusa Shield
Boh
(swordów nie mam narazie bo eq z mojego sorca brałem, ale zamierzam kupić bright sworda i giant sworda.).
Mam w depo 30k i na sprzedaż zostało mi jeszcze :
2 blue roby, crusader helmet, knight legs
Ewentualnie co musiałbym dokupić ? Knightem postanowiłem zagrać, ponieważ mój bloker przestał grać a zawsze chciałem zmienić na knighta a teraz jest najlepsza okazja ;). I przy okazji czy jeżeli sprzedałbym medusa shielda i kupił vampire byłby to zły wydatek ? I jeszcze jedno boje się trochę oto aby nigdzie nie zginąć bo nie mam doświadczenia w knightcie a nie chciałbym tracić kasy na ponowne kupowanie DROGIEGO eq :).
@Harraton
Vampirka oraz k legs.
@Devis
To po co ci bohy skoro i tak ich narazie nosic nie bedziesz?
@Loqo
To po co to pisales skoro masz zamiar kupywac tylko uhy?;S
@AproXaR
Sprzedaj rh i nos crusadera.To samo z medusa.Sprzedaj ja i kup vampirke.
@AproXaR
Powinieneś sprzedać wszystko co masz na sell, zamienić medusa shielda na vampirke i kupić bright sworda bo gs i tak teraz ci się bardzo nie przyda no i kup sobie troche uh jeśli masz 4mlvl B)
mam z 15k, Nebula, na Arma, legi albo helmeta :/ zrobie niedlugo deserta UH'makerem i bedze 25k
piesek-leszek-4
16-01-2007, 16:08
Mam 30 lvl sorca i moje eq to: plate legs, crown helmet, blue robe, dragon shield i zwykłe buty. Mam do wydania 15k na serwerze antica powidzcie co mam kupic z góry Thx
Chcialem kupic bohy ale niewiem czy na tym lvl'u sie przydadzą:)
Lotress Thx
@Janek88
Moze bys podal cale eq?A jak tak to:
arm-c arm
helm-crusader
legs-knight legs
Oczywiscie musisz wybrac jeden z powyzszych.
@piesek-leszek-4
Kup bohy lub medusa shield ;]
Co mam kupić za 13k na 20lvl ;)? Moj eq blue robe ,bohy ,medusa ,dark helmet i v rod ?
Sir Jakub
17-01-2007, 22:42
Co mam kupić za 13k na 20lvl ;)? Moj eq blue robe ,bohy ,medusa ,dark helmet i v rod ?
Sellnij medusę, kup vampire shield, za dark helmet weź crown helmet i jak jeszcze zostanie Ci hajsu to kup p ammy.
jestem knightem na honerze i niewiem czy niesprzedac demonki za 80k i kupic vampirki za 30k i bohow za 50k co o tym sadzicie ?
kuembeck
18-01-2007, 14:00
jestem knytem, mam 21lvl, skile 68/69
EQ:knight armor, plate legs, crown shield, crusader helmet, bright sword
niecale 20k w depo(
nie byłem jeszcze na desercie)
CO KUPIć???
Sacredek
18-01-2007, 14:19
jestem 33 ms eq: b robe,bohy,demonka,crown helmet,p ammy,c legs i wand of inferno , co kupic?
Fylslenyox
19-01-2007, 10:47
Mam knighta 8lvl i druida uh maker. Dezert wykonany wiec do dyspozycji mam 10k + eq jeszcze z tego druta(Steel Helmet+ Plate Armor+Plate Set+ Dwarven Shield+ Moonlight i Volcanic Rod+2k). Knight 8lvl skile z rooka mlvl 0. Chce kupic Fire Axa i Crusader Helmeta i eq do treningu to bedzie p set steel helmet i dwarvenka z druta. Jeszcze mam w planie dobic drutem 27 zeby lootbaga z monkami zeby na crown arma i knight legsy nazbierac. Co wy radzicie?8o
Jestem 23 sorcer
Gram na securze
Eq- crown helmet, b-robe, plate legs, guardian shield
i mam mniej więcej 19k na jakis zakup a nie wiem na jaki
Jestem 23 sorcer
Gram na securze
zakup mfy/runy(nie wiem jaki masz mlvl...) albo zacznij już odkładać na bohy...
Iron'knight
20-01-2007, 14:05
Mam 38 knighta eq: Giant Sword/Bright sword-medusa shield crown armor, crusader helmet crown legs i zwykle buty. Na co teraz zbierac i od którego lvl'a.
daras1994
21-01-2007, 20:54
Chcialem sprzedac ognista rozdzke za 1k ale gosciu sie uparl na 550 gp ale sie wkoncu odczepi az mialem wadpliwosci czy moze szpedac ale naszczescie nieselnalem:cup: a przy okazji warto kupic noble armor prosze o odpowiedzi :) [/B]
@iron'knight
ja proponuje bohy
@up
1. naum (ironia) sie pisac po polsku
2. za 1k mozna ja kupic u NPC
3. skad mam(y) wiedziec kim grasz, jaki masz lvl i ile kasy, wiec odp na twoje pytanie brzmi kup/nie kup
Chcialem sprzedac ognista rozdzke za 1k ale gosciu sie uparl na 550 gp ale sie wkoncu odczepi az mialem wadpliwosci czy moze szpedac ale naszczescie nieselnalem:cup: a przy okazji warto kupic noble armor prosze o odpowiedzi :) [/B]
Pokazałeś jakimś jesteś noobem 8o "ognistą różdżke" i jeszcze za 1k niema się czym szczycic chyba że cieszysz się że nieznasz ofert w tej grze(a oferte od tamtego kolesia miałeś niezłą) jeśli masz kase kupuj
Ostatnio zrobiłem world trade mam paladyna lvl 14 dist 50
eq: pammy, blue robe albo k armor, p legi, hełmu niemam bo poco mi, w depo leży mi jeszcze 20k co z tymi pieniędzmi zrobić? Zbierać na bohyczy kupić bolty? albo co innego kupić. Z góry wielkie dzięki
Pozdrawiam mysql.
Hmm ja mam taki problem. Właśnie kupiłem d lance i teraz tylko z nim expie (na katedrze lepiej, szybciej i wygodniej) i tak sobie myśle czy nie sprzedać vampirki i f axe i wzamian kupic bohy, zeby szybciej nabijać expa? (do bohów bym ewentualnie max 5k dołożył)
Świat: Saphira
Profa: Knight
Lvl: 36 (niedlugo 37)
Aktualne eq: Warrior Helmet, c arm, k legs, d lance, v shield, f axe, p ammy, leather boots.
Kasa: ok 5k
@upx2
Dzięki za pomoc. Orientuje się ktoś po ile chodzą bohy na serverze Harmonia?
A co do bohów czy mam sprzedać pammy za 10k(wtedy będę miał 30k i może bohy ktoś sprzeda) czy jednak sobie jeszcze zbierać samemu? Szybko nabił bym 20 lvl zrobił Desert'a i by było kasy na bohy. Chyba poczekam do 20 lvl ;)
Pozdrawiam mysql.
Jestem 23 sorcer
Gram na securze
Hmm,proponuje Crown Shielda kupic i na Crown Legi Uhy czy tam Ihy robi i sprzedawac B)
Hmm,proponuje Crown Shielda kupic i na Crown Legi Uhy czy tam Ihy robi i sprzedawac B)
ihy lub uhy 23 sorcem?? hyhy :P gfb czy hmmy na 25 to rozumiem ale uhy czy tam ihy sorcem hmmm tworzysz nową tibie
Aktualnie mam jako eq taki oto zestaw :
-Warrior helmet (8arm.)
-Golden Armor (14arm.)
-Knight Legs (8arm.)
-Medusa Shield (33arm.)
-Scarf (1arm.)
-Leather Boot's (1arm.)
-Bright Sword (36atk. i 30def.)
Mysle zeby kupic : Demon Shield,BoH,Royal Helmet...Narazie mam 50k i starczy Tylko na jedna rzecz,wiec Wybiore raczej Demona Shield,bo chodzi chyba po 45k... ;)
Progmaniak
22-01-2007, 17:09
Jeżeli rzeczewiście masz 25 lvl, to korzystniej wyjdziesz jeżeli kupisz demonke, bo boh na tym lvlu to strata kasy... Zostanie Ci jeszcze troszke kasy to sprzedaj warrior helmet i kup crusa, fajniej wygląda :P
Reasumując - crus helm + demonka
ja mam 17 knight z soldier helmet,scale armor,clericial mace,silver amulet,dwarven shield,plate legs i poszukuje boots of haste mam tez club ring B)
upsalala
24-01-2007, 19:01
Za ile najlepiej moge kupic fire sworda od ludzi w ab?
sirpatrick
24-01-2007, 19:32
@up
To zależy na jakim świecie grasz;) ...
Knight 12lvl świat:Aldora
-Noble armor 2k
-Plate legs 250gp
-dark helmet 100gp
-leather boots
-dwarvren shield 50gp
Eq chyba może być .
Lockhead
24-01-2007, 21:11
Mam 24 lvl Palladyn i moje eq: blue robe,crusader helmet,plate legs,leather boots,platinium amulet...i mam 60k do wydania, moje pytanie co mam za nie kupic?? BOHy na moim serwie chodza 40-45k royal helmet coraz tanszy slyszalem ze teraz 25-30k o crown legach nie orientuje sie.Co kupic ?? Prosze o pomoc !! Moj serwer to refugia jak ktos sie orientuje w cenach tez mile widziane PzDr LoCkHeAd:)
Przemek-Leall
25-01-2007, 00:05
Mam 20 k i chce sobie kupic EQ.17 sorcerer nie dlugo 31 mlvl i co mam kupic?? Mam Plate Legs,Noble Armor,Crown Helmet,Leather Boots,Wand Of Dragonbreath (czy jakos tam)Guardian Shield ?? Pomóżcie Please;(
@Up
Blue robe ;)
@UpUp
Bohy ; )
Hmm ja mam taki problem. Właśnie kupiłem d lance i teraz tylko z nim expie (na katedrze lepiej, szybciej i wygodniej) i tak sobie myśle czy nie sprzedać vampirki i f axe i wzamian kupic bohy, zeby szybciej nabijać expa? (do bohów bym ewentualnie max 5k dołożył)
Śmiem twierdzić że na DC z D lnace , GS , WH exp idzie świetnie i nawet sporo kasy jak sie lootbaga zrobi z tych badziewi i wyśle z outlaw camp :) a co do pytania to ja bym na twoim miejscu tak zrobił za ten czas uzbierasz na FA + demonke , bo teraz chyab nic nei blcozysz tylko nabijasz skille i lvl :P więc sellnij i kup boszki ...
Wyszedłem z rooka,Jestem druidem.Mam Snakebite rod,Chain Armora,leather legsy,brass shielda,leather bootsy,6 pc,i 192 gold.Co sprzedać a co kupić?
Jesli masz tylko 192 gp kup scale armora soldier helmet i jak Twoj swiat jest tani to Dwarven albo Dark shield jesli starczy. No i idz pozbieraj wiecej kasy:P
A mam pytanie moje eq to
B robe
Hat of the mad
Crown legs
Boh
Vamp shield
T rod
I mam pytanko czy kupic aola?
@up
jak Ci nie szkoda kasy bo masz duzo to se kup.. ale moim zdaniem to na co Ci :P
nie lepiej wydac te 50k na exp? i wbic z 5lvli? :P
Lord'Micu
25-01-2007, 16:06
Knight lvl 14 eq:
-soldier helmet
-plate set
-dwarfen shield
-serpent sword
Mam 5k mój świat to Harmonia. Czy lepiej kupić FS'a czy nazbierać kasy na BS'a??
To na mnie kolej.
Druid 28lvl eq:
plate armor
plate legs
crown helmet
guardian shield.
Zamówilem ostatnio pacca i jeszcze nie doszedl, ale jak odjdzie to zamierzam wydac z 3k na czaru, wiec zostanie mi z 10k. Jestem na swiecie celesta co poradzicie kupic?
Ps. tempest roda juz kupilem
28 knight, 70/70 prawie 5 magic
rh, g arm, k legs, demon shield, bs, gs, p ammy
HARMONIA ^^
kupic sb (30k) czy bohy (35-38k)?
a po tym aol? i na dsma (60-70k) czy najpierw dsma i potem aol?
mam 68 elder druida i do teraz chodze w plate secie + dwarfen shield
I PISZE DO WSZYTSKICH DRUIDÓW I SORCERERÓW PLATE SET WYSTARCZA DO xxx LVLU POKI NIE WYLOTUJECIE MPA Z DEMONA :] bo tak to bez sensu to eq sorkowi i druidowi jest na szpan bo w 99.9% walczysz na dystans:| lepiej ta kase zaoszczedzic na czary/runy itd
Ja kupilem sobie guardian shield[30def] i wciaz chodze w plate secie. To mi narazie wystarcza bo i tak chodze z summonem. jak walcze solo to na full defence i tak zadko dostaje. W sumie to sadze ze masz wysoki mlvl to exura leczysz sie za 150hp wiec p set mozesz w sumie zostawic
pomoze ktos?
Druid 28lvl eq:
plate armor
plate legs
crown helmet
guardian shield.
Mam na wydanie 11k. Pliz co byscie mi radzili?
Witam mam "najta" 14 lvl skille 48/48 co mam kupić : knight legsy czy tarcze w cenie knight legsów ??
a może coś inngeo ? gs ? poradźcie mi
lepiej kup sobie tarcze. k legi na takim lvlu raczej nie som dobrym wyborem :D
Pavel321
28-01-2007, 18:44
Siema jestesm po haku ;( ;( ;( ;( na swiecie candia . Kumpel pozyczyl mi 2k zeby sie rozkrecic i nie wiem co kupic i gdzie expic mam 18 lvl . Znalazlem w deadzie wand of pealgua i to wszystko co mam .Napiszcie co mam kupic i na co mam isc jak mozna :d
Dzieki :)
DAWID19911
28-01-2007, 21:36
Ja mam skromnego knighta mam w depo nim 30k i eq na sobie to:
- crusader helmet
- golden armor
- plate legsy
- leather boots
- giand sword
Postać jest na Zanerze.
lepiej kup sobie tarcze. k legi na takim lvlu raczej nie som dobrym wyborem :D
muwisz to z własnego doświadczenia ??
Ja mam skromnego knighta mam w depo nim 30k i eq na sobie to:
- crusader helmet
- golden armor
- plate legsy
- leather boots
- giand sword
Postać jest na Zanerze.
RH/K-Legs/BOH
Gram na azurze jestem drutem 19 lv
Moje eq to : k armor , p legs , volcanic rod ,dvarven shield , leather boots
Mam w depo 12k i zastanawiam sie na kupnem b robe i dragon shielda (wtedy sellnal bym k armor ) (b robe - jakies 13k -14 k )
Jak myslicie moge chodzic w b robe na tym lv?
z gury dzieki za odpowiedz
22 MS 24 Mlv EQ:
Crown Helmet
Scarf
Blue Robe
P Legs
Wandy...
Dwarven Shield
BOH
Ok 30k w banku.
Co kupić?
Aha C legi stoją koło 30k :>
Energy'Magix
30-01-2007, 15:53
kup knight legs i vampire shield powino ci starczyc
Mam 34 level (knight) i 40k w depo...wciąż zastanwaim się co kupić?:confused: :confused:
EQ: Warrior helmet, scarf, bright sword, noble armor, knight legs, guardian shield ( tu chyba koniecznie musze zmienic)B) B)
Pavel321
30-01-2007, 16:17
Mam 20 lvl Sorcer 18 mlvl (robie teraz runki Fire Balle zeby podniesc mlvl mam juz 3 bp). Moje eq to: crown helmet dwarven shield plate set wand of pelagua
W depo mam ~11k i nie wiem co kupic.Pomocy !!!!!!!!!!!
Gram na Candia
Mam 20 lvl Sorcer 18 mlvl (robie teraz runki Fire Balle zeby podniesc mlvl mam juz 3 bp). Moje eq to: crown helmet dwarven shield plate set wand of pelagua
W depo mam ~11k i nie wiem co kupic.Pomocy !!!!!!!!!!!
Gram na Candia
nic, zbieraj kase bo nigdy nie wiadomo kiedy moze ci sie przydac.
Vladir@
zmien tarcze na powiedzmy vampke i armor na knight.
Powinno na jakis czas wystarczyc.
Nie jestem zwolennikiem kupowania evul itemow na niskim lvl bo w latwy sposob mozna je pozniej stracic.
Guziec_Rasta
30-01-2007, 21:33
mam 32 lvl, 62k w depo.
moje eq to Crus helmet, k legs, boh, dwarven shield... biegam bez armora ;p co kupic??
Spodziewam sie ze kupie bluerobke, ale co jeszcZE ?
Ps. jestem magiem
Energy'Magix
30-01-2007, 22:17
Mam 34 level (knight) i 40k w depo...wciąż zastanwaim się co kupić?:confused: :confused:
EQ: Warrior helmet, scarf, bright sword, noble armor, knight legs, guardian shield ( tu chyba koniecznie musze zmienic)B) B)
kup crown armor i vampire shield powino ci cos dac
Pavel321
30-01-2007, 22:20
nic, zbieraj kase bo nigdy nie wiadomo kiedy moze ci sie przydac.
Vladir@
zmien tarcze na powiedzmy vampke i armor na knight.
Powinno na jakis czas wystarczyc.
Nie jestem zwolennikiem kupowania evul itemow na niskim lvl bo w latwy sposob mozna je pozniej stracic.
dzieki ze mi odpowiedziales ale tam knight armor za 5k stoi a vampirka za 20k :/
mam 32 lvl, 62k w depo.
moje eq to Crus helmet, k legs, boh, dwarven shield... biegam bez armora ;p co kupic??
Spodziewam sie ze kupie bluerobke, ale co jeszcZE ?
Ps. jestem magiem
no dokladnie b robe no i vampke bo jest stosunkowo lekka:)
ZiomalCalmera
03-02-2007, 16:32
Siema Jestem Sorcererem lvl 12 eq:Blue Robe , Plate Legs , Leather Boots,Dragon Nacklack,Crown Helmet,Dwarven Shield ,Wand of Vortex,Wand of Pluge,wand of Dragonbreath.Za Niedługo Będe Mieć 10k i Niewiem co Kupić.Świat:Calmera
Siema Jestem Sorcererem lvl 12 eq:Blue Robe , Plate Legs , Leather Boots,Dragon Nacklack,Crown Helmet,Dwarven Shield ,Wand of Vortex,Wand of Pluge,wand of Dragonbreath.Za Niedługo Będe Mieć 10k i Niewiem co Kupić.Świat:Calmera
Hmm... Kup sobie guardian shield lub dragon shield .
Dziewitt
03-02-2007, 22:53
Jestem palkiem, 19lv. Gram na Luminerze. Moje eq to:
- Knight armor
- plate legs
- crown hlmt
- scarf
- leather boots
Ze zrozumiałych względów nie mam tarczy (tylko dwarven do skillowania).
Mam 20k na zapleczu. Co mam kupic : crown arm, czy zbierac na boh-y?
Mam 78K i mam zabiar kupić sobie nowe buciki B) . Tylko nie wiem czy wybrać dla kngighta BOH'y czy Steel Boots. Poradźcie mi.:confused:
patrykmis3
04-02-2007, 23:15
drut - eq p set, c helmet, dragon shield, buciki zwykle leather, co najpierw wymienic w 1 kolejnosci?
Oskar111
04-02-2007, 23:26
anpy - bohy a pozniej steele ale to po banshee beda ;P
up - b robe mozesz a potem vampirke ;p
Jestem knightem na 35lvl, skille 72. Mam ~45k, eq: Crusader helmet, crown armor, knight legs, platinum amulet, medusa shield, bright/giant sword leather boots :P
Co kupić? Myślałem o vampirce. Jak myślicie?
ZiomalCalmera
08-02-2007, 14:45
Poziom:12
Skille/Mlv:15/18 5 mlvl
Posiadany Eq:Knight Armor ,Knight Legs ,Crown Helmet,Guardian Shield,Wand Of Vortex,leather boots:D.
Il. dostępnej kasy:10,2k
Co chcemy kupić:właśnie niewiem
Cena przedmiotu który chcemy kupić:Niewiem
Świat:Calmera...
Tosik Tepek
08-02-2007, 16:38
Jestem knightem na 35lvl, skille 72. Mam ~45k, eq: Crusader helmet, crown armor, knight legs, platinum amulet, medusa shield, bright/giant sword leather boots :P
Co kupić? Myślałem o vampirce. Jak myślicie?
Boots of Haste ;]
Tosik Tepek
08-02-2007, 16:40
Poziom:12
Skille/Mlv:15/18 5 mlvl
Posiadany Eq:Knight Armor ,Knight Legs ,Crown Helmet,Guardian Shield,Wand Of Vortex,leather boots:D.
Il. dostępnej kasy:10,2k
Co chcemy kupić:właśnie niewiem
Cena przedmiotu który chcemy kupić:Niewiem
Świat:Calmera...
Jeśli już chcesz coś nosić to kup b robe, p legi, c helmet i meduska :D i styknie, chyba się zmieścisz :P
knajcik11
09-02-2007, 14:04
Twardy powiew knighta
lev 16
skile 50/30
eq n0ble armor, warrior helm, guardian shield, knight axe, leather boots, scarf,
kasy 20 k
ZiomalCalmera
09-02-2007, 14:15
up:
A jaki świat?
Jestem paladynem na 8 levelu i mam 120 gp oraz katanę. co kupić zamiast katany?:confused:
sirpatrick
09-02-2007, 18:25
@up:
Idź lepiej skilluj, potem kup łuk i na cyce;).
Moje Eq to:
-Knight Armor
-Plate Legs
-Guardian Shield
-Dark Helmet
-Knight Axe
Mam 13lev i Gram na Swiecie GALANA
Mam pytanko:Czy te Eq na tym swiecie jest dobre na ten lev? Odpowiadajcie bo nie wiem czy zbierac na nowe czy chodzic w tym?;(
:miecz:
Mam 80k i:
-Warrior Helmet,
-Crown Armor,
-Vamp Shield,
-Knight Legs,
-Bohy,
-Platinum Amulet.
Dysponuję funduszem 80k. Czy opłaca mi się wymienić:
-Warrior Helmet na Royal zostanie mi ok 50k,
-Crown Armor na Golden Armor sellne crown to zostanie ok 20k
-Sellne V.Shielda zostanie ok 40k i Demon shield.
Nie chcę podjąc pochopnej decyzji, gdyz jak juz napisalem w pewnym temacie mam co pol godzine kicki i jakbym cos stracil to trochu szkoda, ale jesli uda mi sie rozwiazac problem z kickami to moze dobrze by bylo zainwestowac.
Poziom:21
Skille/Mlv:mlv-19
Posiadany Eq: plate armor,steel helmet, guardian shield
Il. dostępnej kasy:13k
Co chcemy kupić:spodnie, bo straciłem
Cena przedmiotu który chcemy kupić:tak aby mi ,,coś" zostało
Po deadzie :(
@edit:
Już bez waszej pomocy kupiłem k-legi, dzięki za pomoc, a właściwie za jej brak :(
Marsik92
10-02-2007, 20:00
Poziom 20 knight
Skille 65/63 mlvl 4
Eq : Plate set, griffin shield, steel helmet, fire axe
Ilość dostępnej kasy: 40k
Co chcem kupić: całe eq wymienic
Swiat Solera
DexteroO
12-02-2007, 14:56
15 pal
eq:
hat of the mad, b robe, p legi, bohy, p amy, luk/kusza, arrows/bolce
w depo ok 75k~
co kupic? zostawic na runy/bolce?
Mam pytanie ile stoji AOL na Harmoni?
15 pal
eq:
hat of the mad, b robe, p legi, bohy, p amy, luk/kusza, arrows/bolce
w depo ok 75k~
co kupic? zostawic na runy/bolce?
Zostaw na bolce/runy.
Mam pytanie ile stoji AOL na Harmoni?
50k u NPC czyli u gracza od 45k do 55k.
Poziom 20 knight
Skille 65/63 mlvl 4
Eq : Plate set, griffin shield, steel helmet, fire axe
Ilość dostępnej kasy: 40k
Co chcem kupić: całe eq wymienic
Swiat Solera
Kup c shielda, k arma, crus helma, k legi. Powinno coś zostac, nie wiem jaie są ceny na Solerze.
Nie wiem czy pasuje to do tego tematu , ale napisze .
Mam 3k , Starczy mi to na k axe? Bo sie w ogole w cenach nie orientuje
Chdzi mi o srednia cene , a nie gram juz na antice . I tak okolo za ile idzie k armor , bo ostatnio koles na trade za 4k chcial , a mi sie wydaje ze drozszy jest ;)
27lvl 31mlvl Master Sorc, serwer Candia
posiadane eq: Crown Helmet, Crown Shield, Crown Legs, Blue Robe, Scarf, Leather Boots, no i Różdżka
w depo mam około 10k w kasie i itemkach,
coś zmienić?
Crown set narazie nosze noob seta wrazie śmierci.Bohy tez mam.A kasa to nie problem mam ponad 100k:D Czy cos zmieniac u mojego pala?
kylie1245
27-02-2007, 18:17
Mam Royal Helmet, Golden Armor, Crown Legs, Demon Shield, BS i GS, no i o UHy i manaski martwic sie nie musze xD
Co Kupilibyscie teraz na moim miejscu/ na co zbierali :D ?
Mam Royal Helmet, Golden Armor, Crown Legs, Demon Shield, BS i GS, no i o UHy i manaski martwic sie nie musze xD
Co Kupilibyscie teraz na moim miejscu/ na co zbierali :D ?
BoHy by Ci się przydały.
Demontica
01-03-2007, 13:04
a odpowiedzi na pytania tez ? :D
@4 x up (texterus) :P co do tego eq na vinerze
b robe (45k) + ten wand od 33 lv (czy tam rod nie pamietam juz jaka voc jestes :P) za 15k (jak sorc to jeszcze ta od 26 lv co energia nagina za 10k) + crown legi (45k) + bohy(75k) + vamp shield (130k) i zostaje jakies -10k? ale jak sam zauwazyles moga byc o 10k mnejsze ceny wiec powinienes siem wyrobic :) jesli nic z tych itemow to lepiej wez vampire shield i crusader helmeta i jakies 52k zostanie
mam nadzieje ze pomoglem
korwa pomogles?? ja to sie przestraszylem tych cen korwe z kosmosu je wzieles ? na Liberze vamp shield max 20k !! B robe max 17k!!do rodow to niewiem :P Bohy max 30k !! C legi max 20k !!X(
Mam 80k i:
-Warrior Helmet,
-Crown Armor,
-Vamp Shield,
-Knight Legs,
-Bohy,
-Platinum Amulet.
Dysponuję funduszem 80k. Czy opłaca mi się wymienić:
-Warrior Helmet na Royal zostanie mi ok 50k,
-Crown Armor na Golden Armor sellne crown to zostanie ok 20k
-Sellne V.Shielda zostanie ok 40k i Demon shield.
Nie chcę podjąc pochopnej decyzji, gdyz jak juz napisalem w pewnym temacie mam co pol godzine kicki i jakbym cos stracil to trochu szkoda, ale jesli uda mi sie rozwiazac problem z kickami to moze dobrze by bylo zainwestowac.
Moim zdaniem nie powienieneś nic juz zmieniac.Ale jak jestes uparty to moze vapke na demon.
kylie1245
01-03-2007, 17:09
BoHy by Ci się przydały.
OK juz sa (zapomnialem dopisac) dzieki za pomoc ^.^ a co nastepne jesli mozna spytac oczywiscie:P
Mam 8lvl 5,5k i eq plate-set, dark helmet, two handed sword, buty i protection amulet.
Co radzlili byscie mi kupic??
chelsea_fan93
10-03-2007, 19:14
Mam 8lvl 5,5k i eq plate-set, dark helmet, two handed sword, buty i protection amulet.
Co radzlili byscie mi kupic??
Dokup shielda i bedzie ok. Najlepiej dwarven(200gp). Jak na ten lvl super.
teraz ja:
__________________________________________________ ___________-
Poziom: 21
Skille/Mlv: 21 shielding/--- 19 mlvl
Posiadany Eq:steel helet, noble armor, plate legi, croco bootsy,
Il. dostępnej kasy:2,3k moge wydac
Co chcemy kupić:shield. najlepiej guardian lub dragon
Cena przedmiotu który chcemy kupić: ??
Czy sie oplaca na tym lvl?
Co chcemy kupić:shield. najlepiej guardian oraz dragon
po co ci 2 tarcze ??
guardian ci narazie wystarczy.
Witam! Mam pytano, czy przy eq : Golden armor(45k), Royal helmet(30k), Knight legs(15k), Demon Shield(50k), BoH(45k), Fire axe(10k)/Dragon lance(15k) warto jest nosic aola? Prosze od szybko powiedziec. Z gory thx! :) ps. Ceny podalem orientacyjnie
Witam! Mam pytano, czy przy eq : Golden armor(45k), Royal helmet(30k), Knight legs(15k), Demon Shield(50k), BoH(45k), Fire axe(10k)/Dragon lance(15k) warto jest nosic aola? Prosze od szybko powiedziec. Z gory thx! :) ps. Ceny podalem orientacyjnie
Nie, o wiele lepiej nosić p ammy(6k)
@up:
Thx, a p ammy mam :)
Mam 40lvl knight, 73/74 skille eq: bright/giant sword, knight legs, warrior helmet, demonka, platinum ammy, golden armor.
Myślę o kupnie bohów, czy to dobry wybór?
Mam 5k. Kupić najpierw knight armor (obecnie mam noble) czy dragon shield (obecnie mam beholder)?
Lepiej kup knight armor, a potem jak najszybciej staraj się uskładać na tower/crown/medusa shield.
@Kup BOH'y, poźniej RH.
Widać, że jesteś druidem. Bohy dla knighta to strata kasy a przede wszystkim arma. Na razie kup steele.
chcialem sie dowiedziec co jest lepsze hat of the mad czy crown helmet ??
Mam Crowna (arm. 7 29,5oz) i nie wiem czy warto kupic Hat of the Mad (arm 3. 7oz) Roznica arma olbrzymia ale i capa duza a jak wiadomo u maga lepsze jest lzejsze eq chce sie tylko poradzic doswiadczonych sorkow sam mam 30 lvl i 42 mlvl (na dzien dzisiejszy) wiem ze powinienem sam wyviagnac wnioski ale chce sie dowiedziec czy ktos to wogole nosi ... pzdr
Diego8619874
18-03-2007, 12:05
mam do dyspozycji 20k. mam wand of inferno i itemy widoczne nadole tzn. b robe, boh, k legs, cruzader helmet, v shield, mam 29 lvl i prawie 40 m.lvl
Arch-Vile
20-03-2007, 14:39
Ja mam w depo 11k. Knigth 19lvl fs , c helmet , p set , dwarven shield i zwylke laczki :D co kupic i po ile mniej wiecej te rzeczy schodza?
Calen Futh
20-03-2007, 16:10
@up: Proponuje Knight armor (w zależności od serva- około 5 k) i jakiś lepszy shield - na początek Dragon Shield będzie w sam raz (Kwota- około 2k) Do tego zestaw Uh/Ih i jazda na exp ^^
Proszę o pomoc, ponieważ nie wiem co kupić. Gram palkiem moje eq to: p. set, crown helmet no i leather boots. Posiadam 1,5k. Co kupić, czy dalej zbierać kasę?
sir rafski
20-03-2007, 20:18
Dla palladyna te eq starczy.
Rada: Zbieraj na bohy, dla palladyna to najlepsza rzecz ;p
Diego8619874
20-03-2007, 22:38
@Sipura
Na twoji miejscu zbieral bym na b robe a potem na boh ja jak gralem palladynem staralem sie o lettkie eq
mam 15 k w depo (moge dozbierać),
jestem sorkiem na 17 lvl,
moje eq to:
-wand of dragonbreath
-guardian shield
-devil hemlet
-blue robe
-plate legsy
-scarf
-leather boots
Co zmienić ? Co dokupić ?
p.s. gram na harmonii
Diego8619874
21-03-2007, 15:32
1. spzredaj devil helmet i kup crown albo cruzader
2. wbij 20 lvl i idz na dezerta i kup vampir shield (powinno ci starczyc zalerzy na jakim swiecie grasz)
3. gdzie expisz??
1). ok kupie crowna
2). już za 15k na harmoni vampirke kupie ;)
3). expie na rotach w thaisie, czasami ubije cycka z nudów
Diego8619874
21-03-2007, 16:17
1. dobry wybur
2. zajebiscie
3. exp na ghulah kolo carlin (durzo kasy leci jak zrobisz lottbaga to jak z 19 na 20 bendziesz whodzil to z 5 k poleci z loot baga) albo morzesz expic na zamku na lewo od ab(lepiej wzionsc bp mf bo jakis hoj morze zerka ropnonc.
4. najlepiej zawsze miec przy sobie bp mf.
5. taka mala historyjka z rzycia tibijczyka na elysi:
ide se ide drogom z cyców na dezerta palladynem na 26 lvl mam 3 bp mf, 2 bp uh, bag explosion, bp gfb, i pare ff bo po dezercie mialem isc z kumplami na elf fortece. a tu niespodzianka wyskujom 2 pk 42 lvl i 36 lvl dwóch knajtów.
ja zamiast s*******ac do thiasa za*******am na pustynie -.- . dobra na*******am sie z nimi z 20 min . oni krzyczom pay bp uh ja niedaje jeste jusz przy katedrze wyskakuje muj kumpel valusome(nieznam dokladnie niku). i sie na*******emy nastempne 10 min. jednemu z nih sie hyba uh skonczyly bo padl -.- . a drugi zaczol uciekac ale go zajebalismy .
Loot:
c legi, boh ,v shield
od tamtej pory nosze brzy sobie pelno run i co 1h sie do dp wracam bo mi capa na kase brakuje -.- .
w tej historyjce hodzi oto ze warto hodzic z runami .
a wiem ze niekturym 25 lvl szkoda kasy na bp mf i pote sie dziwiom ze padajom na guardah .
Venderer
21-03-2007, 16:39
Przepraszam za offtopic ale nie mogę wytrzymać....
Diego ZAMILCZ! Jakczytam twoje posty to, aż mi zęby zgrzytają! Sam nie piszę najlepiej, ale bez przesady, człowieku!!! A jak masz "Dyzlegzje" albo nie chce Ci się pisać poprawnie to wklep najpierw do worda i skopiuj -.-
"wybur, morzesz, bendziesz, zalerzy, rzycia, lettkie" No ja pier***ole!
A pisze się Paladyn -.-'
Ktoś tam na dole się pytał o eq dla palka. P set spokojnie wystarczy do ~30 lv, potem można b-robe lub lepiej BOHy. Oczywiście jak się ma za dużo kasy to pewnie się kupi wcześniej.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.