Pokaż pełną wersje : Mam XX kasy. Co kupić? Co wybrać?
Stron :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Pisay_666
10-08-2008, 10:13
Warrior helmet, knight armor, plate legs, leather boots, spike sword i dragon shield- EQ mojego knighta[20 lvl]. Ów postać posiada 40-45k. Co kupić?
Myślałem o knight legs, fur boots i crimson sword.
Kupić coś jeszcze?
Wymienić?
Zrobić cokolwiek?
HubertPol
10-08-2008, 11:35
@up
Kup Crimson sworda i styka :)
Kidler1993
10-08-2008, 20:53
Belted Cape, Plate Legs, Leather Boots, Dark Helmet, Dwarven Shield, Scarf, Speary ;)... Lvl 21, Mlvl 8, Skille: Dist 60 Shield 47.. W banku ok 30k.. Co kupic? Zbierac na BOHy? Z gory dzieki za odpowiedz :)
Belted Cape, Plate Legs, Leather Boots, Dark Helmet, Dwarven Shield, Scarf, Speary ;)... Lvl 21, Mlvl 8, Skille: Dist 60 Shield 47.. W banku ok 30k.. Co kupic? Zbierac na BOHy? Z gory dzieki za odpowiedz :)
Kamienie, aby wbić minimum 70 dista. Szybko się zwróci, więc następnie kup boszki :)
Mam 350k, ciezko nazbierane, co kupic?
Wymienic b robe na mpa? (mam aol)
czy kupic soft boots?
czy czekac na spadek cen i kupic paladin armor?
jakies inne pomysly? aby bylo efektywnie.
Mam 350k, ciezko nazbierane, co kupic?
Wymienic b robe na mpa? (mam aol)
czy kupic soft boots?
czy czekac na spadek cen i kupic paladin armor?
jakies inne pomysly? aby bylo efektywnie.
Paladin Armor kup, a potem część kasy przeznacz na exp. Po zdobyciu znowu większej sumki kup softy ew. jakieś fajniejsze rzeczy do eq (mms, g legi, dh).
...część kasy przeznacz na exp. ... jakieś fajniejsze rzeczy do eq (mms, g legi, dh).
Mam czesc przeznaczona na exp, i mam te rzeczy (mms, g legi, dh) juz dawno na sobie ;) a wiec?
Mam czesc przeznaczona na exp, i mam te rzeczy (mms, g legi, dh) juz dawno na sobie ;) a wiec?
Pally Armor, odczekaj i kup softy. Potem to już ass starki jak masz za dużo kasy i expisz :)
50ek. I nie wiem co za 50k moge kupic. Moge dozbierac do jakiś 70k. Moje eq to dsm, rh, bs, k legs, steel boots, demon shield i platinum amulet. Czy przy takim eq warto wymienic za 50k platinum amulet na aol.
50ek. I nie wiem co za 50k moge kupic. Moge dozbierac do jakiś 70k. Moje eq to dsm, rh, bs, k legs, steel boots, demon shield i platinum amulet. Czy przy takim eq warto wymienic za 50k platinum amulet na aol.
Zależy od cen świata. Sądzę, że AoL na razie nie jest potrzebny. Kupić możesz Relic Sword od 50 lvla. Bardzo dobra, jednoręczna broń.
Zależy od cen świata. Sądzę, że AoL na razie nie jest potrzebny. Kupić możesz Relic Sword od 50 lvla. Bardzo dobra, jednoręczna broń.
Wole kupic na 60 lvlu mystic blade a kase chce wydac na cos, tylko nie wiem na co... kasy mam duzo bo expie na żółwiach. Może uzbierac jeszcze 70k na żółwiach i kupic mms za 120k sprzedac demon shield i p amulet i kupic aol. Co wy na to.
Wole kupic na 60 lvlu mystic blade a kase chce wydac na cos, tylko nie wiem na co... kasy mam duzo bo expie na żółwiach. Może uzbierac jeszcze 70k na żółwiach i kupic mms za 120k sprzedac demon shield i p amulet i kupic aol. Co wy na to.
Dobry pomysł. Uzbieraj kasę tak, aby za 1 'zamachem' kupić MMS i AoL. Nie będziesz się martwił, że gdy umrzesz, MMS wyleci z ciała.
Gdzie mam zarabiać kase?:baby:
septimusek
16-08-2008, 21:25
Gdzie mam zarabiać kase?:baby:
Lootbag na mino na foldzie, ew. zamek obok Ab, na fibule na roty [ carrior roty także ] kasa z nich spora :)
Kolega zlecił mi bym się zapytał na forum, bo nie chce się logować u mnie.
Knight 71 poziom, skille 79\78 axe. Postać była hacked, więc nie grał długi czas i stoi goła. Postanowiłem go póki co wspomóc na 40k, co może za to kupić? Wiem, że mało ale sam teraz nie mam więcej. Proszę o pomoc.
septimusek
17-08-2008, 13:12
Kolega zlecił mi bym się zapytał na forum, bo nie chce się logować u mnie.
Knight 71 poziom, skille 79\78 axe. Postać była hacked, więc nie grał długi czas i stoi goła. Postanowiłem go póki co wspomóc na 40k, co może za to kupić? Wiem, że mało ale sam teraz nie mam więcej. Proszę o pomoc.
Knight set, warrior helmet, zwykłe buciki, heroic axe, za reszte jakiś shield. Może styknie na vampirke, ale raczej nie więc medusa shield.
Jak facc to niech smali na mintwallin zarobić kase i oddać Ci te 40k, a jak pacc to żółwie :) Chociaż i z paccem na mintwallin też jest dobrze :)
Knight 37 lev, eqip: DSM, knight legs, crusader helmet, boh / fur boots, vampire shield, bright sword, platinum amulet
na co zbierac teraz ?:confused:co dokupic w pierwszej kolejnosci a co pozniej ;)
septimusek
17-08-2008, 13:39
Knight 37 lev, eqip: DSM, knight legs, crusader helmet, boh / fur boots, vampire shield, bright sword, platinum amulet
na co zbierac teraz ?:confused:co dokupic w pierwszej kolejnosci a co pozniej ;)
wbij 40 lvl i kup assasin dagger, bright sword'a mozesz sprzedac wtedy
crusader na rh wymien, vampirke na demonka ale to już ak bedziesz mial sporą ilość pieniedzy
45 knight eq:crusander helmet, crown armor, knight legs, bohy, vampirka, bs i 60k w banku- co kupić??
45 knight eq:crusander helmet, crown armor, knight legs, bohy, vampirka, bs i 60k w banku- co kupić??
Najlepiej DSM, dobij 50 poziom i kup Relic Sword. Jeżeli kasy starczy na obydwie rzeczy dokup Royal Helmet/Demon Shield.
Poziom:22
Skille/Mlv:56/38 7 mlvl
Posiadany Eq:Ranger cloak crown helmet plate legs guardian shield leather boots
Il. dostępnej kasy:22,5k
Co chcemy kupić:Bohy czy warto kupic bohy czy np. vampire shields i jakies legi czy helmik?
Cena przedmiotu który chcemy kupić:Bohy-35k-40k Vampire-16k-18l Crus helmet -5k-6k crown legs-10k-14k
Pls ODP.
Donpeyot
17-08-2008, 18:47
@up: na twoim miejscu wziąłbym mamooth fur cape i zbierał ba bohy, c-legi sobie daruj bo to porażka
Level : 25
m lvl : 21
eq : magic hat , blue robe , p legs , dwarven shield , p ammy
voc : druid
pacc : tak
promocja : nie ( zastanawiam sie czy kupic i prosze o doradzenie :baby: )
kasa : 25k
kupic promocje czy na cos zbierać ? czy juz coś kupić? pls help
Level : 25
m lvl : 21
eq : magic hat , blue robe , p legs , dwarven shield , p ammy
voc : druid
pacc : tak
promocja : nie ( zastanawiam sie czy kupic i prosze o doradzenie :baby: )
kasa : 25k
kupic promocje czy na cos zbierać ? czy juz coś kupić? pls help
Kup promocję, resztę wydaj na exp. Po pewnym czasie możesz kupić bohy lub wymienić b robe na spirit cloak/focus cape (tera nie robi różnicy, a na wyższym lvl owszem).
16 palek pacc 54/43
Jakbyś mógł napisze jakie masz eq i ile możesz pieniędzy przeznaczyć na zakupy.
Mam knighta 43 level skile 78/77 moje EQ: DSM, Royal Helmet, Demon Shield, Knight Legi, Steel Booty. Mam zamiar kupi BoHy a potem AoLa i nosić BoHy i Steel Booty na przemian jak expie to Steel Booty a jak podróżuje to BoHy. I oto Moje pytanie czy kupić tego aola czy nie bo koledzy mówią żeby nie kupywać AoLa na tak małym levelu, a ja się boje że, jak dedne to poleci bp heal potiony i steel booty albo bohy i Jeszcze moze coś z EQ ! Niewiem co zrobić pomóżcie !
Jest mała szansa, że poleci więcej niż plecak. Ja kupuję AoL gdy jeden z itemów jest więcej wart niż 50k np. Golden Legi/MMS/Dh. Wszystko zależy od serwa, a raczej o cen panujących na nim. Rada: Kup to co chcesz z eq, ale z AoLem się wstrzymaj. Pozbieraj kasę, kup mms/g legi i aol za 1 zamachem :)
Mam knighta 43 level skile 78/77 moje EQ: DSM, Royal Helmet, Demon Shield, Knight Legi, Steel Booty. Mam zamiar kupi BoHy a potem AoLa i nosić BoHy i Steel Booty na przemian jak expie to Steel Booty a jak podróżuje to BoHy. I oto Moje pytanie czy kupić tego aola czy nie bo koledzy mówią żeby nie kupywać AoLa na tak małym levelu, a ja się boje że, jak dedne to poleci bp heal potiony i steel booty albo bohy i Jeszcze moze coś z EQ ! Niewiem co zrobić pomóżcie !
Siemka ;D
lvl: 30
voc: elder druid
m lvl: 27
eq: magic hat , b robe , p legs , dwarven shield , p ammy...
kasa: 15k+
coś zmienić? :baby:
27 Druid
Eq:
Scarf
Steel Helmet
Blue Robe
Plate Legs
Dwarven Shield
Terra Rod
Leather Boots
Co powinienem dokupić mając 10k?
27 Druid
Eq:
Scarf
Steel Helmet
Blue Robe
Plate Legs
Dwarven Shield
Terra Rod
Leather Boots
Co powinienem dokupić mając 10k?
Shield, minimum dragon (najlepiej crown lub medusa, jak kolega nad Tobą).
Siemka ;D
lvl: 30
voc: elder druid
m lvl: 27
eq: magic hat , b robe , p legs , dwarven shield , p ammy...
kasa: 15k+
coś zmienić? :baby:
Koniecznie tarczę, najlepiej na Vampire, ale może to zabrać całą kasę, więc lepszym wyborem będzie Medusa.
Mam 45 knight Nerana - N-PVP skill 70~\68~ czy
EQ: BS\Blacksteel<~~ Ice, BOH, C Arm, K Legs, Vamp Shield, Cruz Helmet, P Ammy
Czy oplaca mi sie teraz kupic Drag Slayera i ulepszyc go na lod i latac na dragi a na 50 kupic Relic Sworda i Bloczyc Dle i czekac az mi spadnie D Slayer ?? Kase moge nazbierca ale czy sie oplaca kupowac D Slayera i czy oplaca sie na 50 kupic Relic Sworda czy moze poczekac i kupic Mistic Blade ?? Nie mam Pacc...
Odpowiedz prosze najlepiej na PW lub na gg 119703
Dzieki z gory za odp
PS: U mnie na serwie Relic chodzi 20-30k
12 knight
knight arm
p legs
beho shield
leather bootsy
warrior helmet
orcish axe
mam okolo 200k~~~~ do dyspozycji
12 knight
knight arm
p legs
beho shield
leather bootsy
warrior helmet
orcish axe
mam okolo 200k~~~~ do dyspozycji
K set, Demon Shield, Boh, Crusader, P ammy, najlepszy z dostępnych axów. Reszte zostaw na później. Na ok. 30 możesz kupic dsm, rh, b legi, sb.
Mam 45 knight Nerana - N-PVP skill 70~\68~ czy
EQ: BS\Blacksteel<~~ Ice, BOH, C Arm, K Legs, Vamp Shield, Cruz Helmet, P Ammy
Czy oplaca mi sie teraz kupic Drag Slayera i ulepszyc go na lod i latac na dragi a na 50 kupic Relic Sworda i Bloczyc Dle i czekac az mi spadnie D Slayer ?? Kase moge nazbierca ale czy sie oplaca kupowac D Slayera i czy oplaca sie na 50 kupic Relic Sworda czy moze poczekac i kupic Mistic Blade ?? Nie mam Pacc...
Odpowiedz prosze najlepiej na PW lub na gg 119703
Dzieki z gory za odp
PS: U mnie na serwie Relic chodzi 20-30k
Rada na przyszłość - umagicznianie broni to fatalny pomysł. Kiedyś poszedłem z mysticem na dragi, to po paru dragach nie mogłem się doczekać, kiedy wyczerpie się 1000 ładunków. Strata pieniędzy.
Najlepiej poczekaj do 50 (niedaleko masz do niego) a następnie kup relic. Przy okazji mógłbyś potrenować chodziarz do 75/75, aby łatwiej się expiło.
MnichU1007
23-08-2008, 09:34
Lvl: 16
Profesion: Sorcerer
Eq: P armor, p legs, dark helmet, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath.
Kasa do dyspozycji: 8k
Co kupic??
Serwer Azura :P
septimusek
23-08-2008, 13:15
Lvl: 16
Profesion: Sorcerer
Eq: P armor, p legs, dark helmet, leather boots, dwarven shield, wand of dragonbreath.
Kasa do dyspozycji: 8k
Co kupic??
Serwer Azura :P
Przede wszystkim wymień p armor na spirit cloak/focus cape, to drugie lepiej bo lżejsze i 1 armor więcej. Pytanie, czemu wymień? P armor baaardzo ciężki, a dodatkowo focus cape da Ci 1 mlvl+, przy czym p armor nie daje nic. P legs zostaw, dark helmet także, chyba, że zostanie kasa to kup hat of the mad/crown helmet. Zbieraj na wand of decay, a reszte kase trzymaj, na ok. 30 lvlu zaopatrz się w boszki :)
MnichU1007
23-08-2008, 18:00
A można wiedzieć ile dać za tą focus cape?? (nie orientuje się w cenach tych nowych itemków).
milan233
23-08-2008, 18:35
A można wiedzieć ile dać za tą focus cape?? (nie orientuje się w cenach tych nowych itemków).
Ok. 7-14k w zależności od servera.
Mrowka95
23-08-2008, 20:13
26 lvl Palladyn skille 73/63 dobije do 75. EQ= Blue Robe, Blue legs, Royal Helmet, Boh, Demon Shield. Dyspozycja 90k. Z góry dzięki
26 lvl Palladyn skille 73/63 dobije do 75. EQ= Blue Robe, Blue legs, Royal Helmet, Boh, Demon Shield. Dyspozycja 90k. Z góry dzięki
Większość kasy na exp, a później jak zbierzesz możesz kupić Paladin Armor.
29 lvl druid
EQ:
Plate Armor/Blue Robe
Plate legs
Dwarven shield
leather boots
Dark helmet
Terra Rod
Kase moge na expic
Ale co zmienic w eq??
Pzdr
22 Knight
Eq:
Crusader Helmet
Serpent/Bright Sword Vampire Shield
Knight Armor
Knight Legs
Leather Boots
Świat non-pvp.
Mam w dp 110k, co powinienem kupić?
Elavahon
28-08-2008, 17:02
hmm wiecie co:
mam takie miecze:
Crimson Sword(moge go zalozyc ale mam 16 lvl)
i zaczarowanego ogniem spike sworda
Co mam nosic bo zdaje mi sie ze jak mam crimson sworda to mam slabsze hity to co mam nosic
(prosze tylko mówic o ataku bo defa to mam crown seta xD
Donpeyot
28-08-2008, 18:47
@Davi: focus cape i hat of the mad
@Krawo : g-arm i bohy i resztę kasy zostaw na potem
@Elavahon: dobij 18 lvl spike swordem (najlepiej na dwarfach) i walcz crimsonem, albo ew. od razu crimson.
Lvl: 11
Skills: 54/54
Eq: C Helm, K Arm, P Legs, Leather Boots ;), Medusa Shield i Serpent Sword ...
Ilosc Kasy: 42K
Co chce kupic: Chodzi mi o najlepsze jak dla mnie eq z ktorym bede mogl chodzic jak najdluuuuzej ... ;) Z Gory Dzieki wam:)
@up
wiec tak najlepiej zmien Medusa Shield na Vampire pozniej polecam kupic platinum amulet, fur boots (+2 armu a tanie sa), polecam dokupic Knight Legs i Crown/Golden Armor to chyba da ci najwiecej arma za ta kase
teraz ja
eq DSM, Crus Helmet, Vampire Shield, BOH, Relic Sword, Blue Legs, P-Ammy
dostepna kasa 30k
czy kupic Demon Shield a moze royal helmet i czy oplaca mi sie na 50 lvly zmieniac sword na Mystic Blade zawsze by bylo z 30k do przodu ale nie wiem czy hity beda mnie satysfakcjonowac a jak nie teraz to na jakim lvlu zebym walil wicej/tyle samo co relicem
No to ja jeszcze raz ... ^^
Level: 12
Skills: 57/57
Eq: C Helmet, C Arm, K Legs, Fur Boots, Demon Shield.
Co zmienic... : Zastanawiam sie czy do takiego eq lepiej dokupic steel boots czy DSM ... ? Tylko prosze nie piosac postow typu ... "Łee tam na takim lewelu to plate secik ci starcza i nic lepszego nie wykupywuj " itp.
Ilosc kasy: Jezeli Mam kupic Steel Boots to mam kasy rowno na steel boots jesli DSM to mam rowno na DSM ... ^^ Z Gory wam dziekuje :)
28 pall eq belted cape ancient shield p legs dark helmet powiedzmy okolo 30-40k cos kupic? myslalem nad lepsza tarcza, server pvp
@Fudge
Możesz kupić powiedzmy Vampire Shield (15-17k) i Crown Helmet (3k) B)
@Grelix
Steel bootsy Ci się nie przydadzą... Lepiej kup sobie Bohy :p
@Sestor
Kup Demon Shield :P A miecza nie zmieniaj jeszcze, bo z Mystic Blade będziesz słabo bił na 50lvl :) Mystica kup na 60lvl :D
Paladyn
skile 56/45
lvl 18
mlvl 7
eq dark helmet
dark shield
plate armor
plate legs
leather boots
spears
mam troche kasy i zastanawiam sie co w eq?:(
22 Knight
Eq:
Crusader Helmet
Serpent/Bright Sword Vampire Shield
Knight Armor
Knight Legs
Leather Boots
Świat non-pvp.
Mam w dp 110k, co powinienem kupić?
Nic. Iść expić.
Kamilq96
21-09-2008, 14:16
49knight skille 65+/60+
BOH
Demon helmet
Dsm
Golden legs
Mms
Relic sword/Black steelsword
Aol
Bp of holnding
Key ring
Frozen starlight
60k w banku(nosze przy sobie 2bp manapotow/4bp health potow + jakies runku na wszelki wypadek)
Wiec na co mam zbierac mysle ze Soft Boots a Potem Magic plate armor ( i w czasie Mistic blade , Giant sword itp. ) Albo moze nie kupowac mpa tylko juz all kase w poty,ringi itp tylko na 80+lvl mpa kupic
POMOCY !!
Jestem ciekawy co mi doradzicie xD
Więc:
Mam 43 pallka po hacku, eq plate secik, teraz juz 20k w dp ^^, jedyne robione questy to desert i griffin shield quest. Myślę ze jak zrobię wszystkie możliwe questy od mojego lvlu to 70k będę w banku miał
Teraz pytanko: Co kupić? :))
PS. Świat Askara
Jestem ciekawy co mi doradzicie xD
Więc:
Mam 43 pallka po hacku, eq plate secik, teraz juz 20k w dp ^^, jedyne robione questy to desert i griffin shield quest. Myślę ze jak zrobię wszystkie możliwe questy od mojego lvlu to 70k będę w banku miał
Teraz pytanko: Co kupić? :))
PS. Świat Askara
Kupujesz bohy i starcza ci to do 70-80 lvla.
FACC
28 knight
Club fighting: 66
Shielding: 63
Mlvl: 3
Royal Helmet
Blue Robe
Blue Legs
Demon shield
Dragonbone staff
BOH
Do dyspozycji: 20k . Co kupić? Chciałbym jak najszybciej wbić 40-50lvl
BImber1996
27-09-2008, 14:50
Siema
Mam 20 Paladyna
EQ:
Dark Helmet
Blue Robe
Blue Legs
Dwarven Shield
Leather Boots i speary
Mam do wydania 6k proszę o szybką odpowiedz.
@2 up
zbieraj na dsm
@up
dragonka i crown helmet
Kidler1993
04-10-2008, 17:21
Witam...
Mam 29 knighta skille 64/63 mlv 4; eq: K-set, Crus Helmet, Leather Boots, Scarf, Medusa, Knight Axe (mam w depo Noble Axe także na razie nie muszę myśleć o kupnie nowej broni).. Mam 22k w banku. I teraz pytanie zbierać na BoHy czy może na coś innego?? Oświećcie mnie :) Z góry dzięki :))
Aron Roar
04-10-2008, 17:25
@up
Jeżeli zależy Ci na szybkości to kup te bamboszki ale ja bym kupił raczej vampirkę i g armor.
@down
To jest tylko moja opinia. Wszystko zależy od indywidualnego stylu gry. Jeśli Cię aż tak zbulwersowałem - przepraszam. ;)
@up
Jeżeli zależy Ci na szybkości to kup te bamboszki ale ja bym kupił raczej vampirkę i g armor.
I co mu z tego g arma i vampirki? Na jakiś czas starczy mu te eq, co ma, bohy bardziej się przydadzą.
Bekaojad13
04-10-2008, 19:30
Jam mam 18k. 29 pall. Eq: Crown helmet, Blue robe, Dragon shield, Blue legs, buty zwykle, royalki. Zmienic cos?? Kupowac bohy?
Aron Roar
04-10-2008, 19:48
@up
Boszki obowiązkowo. Podstawowe wyposażenie palla.
95 ek.
EQ:
D Helmet, MPA, G Legs, Bohy/Softy, Avenger, Justice, MMS, AOL.
W banku kasy jakies 700+~k.
Co kupic? :]
Paralizze
05-10-2008, 14:07
@up
jeśli chciałeś się pochwalić eq'u to ci coś nie wyszło, bo tera allegro kids na 8 lvl'ach chodzą w full setach :)
a co do tego co masz kupic, to kup sobie jeszcze sova, drugie softy i steel bootsy chociaz niewiem czy ci sie one przydadzą :) a za reszte kasy idz zrób pg...
@up
Napewno mu styka 700k na softy sova s-bootsy i jeszcze na waste.
Poziom: 14
Skille/Mlv: 40/37 Mlv 2
Posiadany Eq:
-P Armor
-P Legs
-L boot's
-S Helmet
-Dwarven Shield
-Sworda nie chce zmieniac do 20lv
Il. dostępnej kasy:
15k ....
Gram na Refugi...
Wiem,wiem jak ktoś pamięta miałem B leg , D shield , K arm i S Helmet ale miałem Hacka i narazie tyle uzbierałem ....
Co mam kupić ?!
Help ?!
Paralizze
05-10-2008, 18:43
@2up
u mnie na danubii
sov 400k
s boots 250
i steel napewno 50k nie kosztuja xddd ;p
moze z leksza przesadziłem, ale sova i pg moze robic ;p
bartek-lca1993
05-10-2008, 19:50
Witam mam 11 paladyna na świecie n pvp o nazwie Nerana moje eq to: Dwarven shield,ranger legs,ranger cloak,soldier helemt,buty....500 kamykow
Skile : 53/44 (500 kamykow w dp) oraz 300k w dp i tu mam pytanie mianowicie 2 pytania:
1) Ile kamykow potrzebuje aby wbic skile 75+/55+ i na czym skilowac
2)jakie eq kupic?
95 ek.
EQ:
D Helmet, MPA, G Legs, Bohy/Softy, Avenger, Justice, MMS, AOL.
W banku kasy jakies 700+~k.
Co kupic? :]
No, nie masz się czym chwalić bo jak kolega wspomniał wyżej - ostatnio allegro jest w modzie.
Witam mam 11 paladyna na świecie n pvp o nazwie Nerana moje eq to: Dwarven shield,ranger legs,ranger cloak,soldier helemt,buty....500 kamykow
Skile : 53/44 (500 kamykow w dp) oraz 300k w dp i tu mam pytanie mianowicie 2 pytania:
1) Ile kamykow potrzebuje aby wbic skile 75+/55+ i na czym skilowac
2)jakie eq kupic?
Kup sobie Blue Robe, Blue Legs, Bohy, Demon Shield oraz Royal Helmet i masz z głowy. Co do kamieni to nie wiem, jednak przy dobrym secie na pewno możesz tranować na Slimie. Jeżeli chodzi o te EQ który Ci dałem, to zazwyczaj Paladyni mają dobry, bez awaryjny internet i dlatego też tak wyszło ...
Paralizze
05-10-2008, 21:49
@up
Zgadzam się z Tobą.
@bartek-lca1993
Ja na swoim palku na podobnym lvlu do twojego mialem eq;
Crus helm, Paladin armor, Bohy, MMS, i kupilem sobie 3 bp small stonsow.
Kup equ takie jak powiedzial Ci De'Lux i starczy ci napewno na dluugo :)
Za reszte idz wbij 25 lvl, jak bedzie 25 lvl to idz juz na slimy...
Szczerze mowiac piszac tego posta nie mialem na celu dowiedziec sie co kupic, tylko bylem ciekaw reakcji. Nie przeliczylem sie, czyli "allegro rox". Tego sie spodziewalem, ale jesli uwazacie ze nie mozna czegos takiego zdobyc poprzez uczciwa gre bez zadnych "bonusow" w postaci allegro, to jestes w bledzie, czego jestem przykladem.
Przepraszam za off'a.
Pozdrawiam.
bartek-lca1993
06-10-2008, 19:52
a mam pytanie czy nie lepiej bylo by mi kupic paladin armor jesli tak to ile miejwiecej on kosztuje?
@down
dzieki ;]
a mam pytanie czy nie lepiej bylo by mi kupic paladin armor jesli tak to ile miejwiecej on kosztuje?
Wszystko zależy od tego, na jakim świecie grasz. Myślę, że od 50k do 100k dostaniesz.
8 knight, Hiberna, eq: brass legs, brass armor, soldier helmet, jagged sword, steel shield, leather boots. Skille 15/15 (xD) Mam 20k od kumpla. Zmienić coś czy na razie tylko skilowac?
Perspico
07-10-2008, 17:26
8 knight, Hiberna, eq: brass legs, brass armor, soldier helmet, jagged sword, steel shield, leather boots. Skille 15/15 (xD) Mam 20k od kumpla. Zmienić coś czy na razie tylko skilowac?
Na 8 lvl nie opłaca sie kupywać jakiś golden armorów bo jest duże ryzyko padnięcia i stracenia jakiegoś drogiego itemu. Ja razdę kupić jakiegoś p seta i to wystarczy do 20 lvl. Skilluj ;p!
Paralizze
07-10-2008, 18:13
@down
dzieki ;]
Na Danubii widziałem sprzedawali nawet po 35k :)
Na 8 lvl nie opłaca sie kupywać jakiś golden armorów bo jest duże ryzyko padnięcia i stracenia jakiegoś drogiego itemu. Ja razdę kupić jakiegoś p seta i to wystarczy do 20 lvl. Skilluj ;p!
A kupywać dwarvenke czy latac ze steel shield?
Możesz że steel chociaż te 80-100gp nie zbawi możesz kupic :P
I tak gdzieś na 18lvl kupisz Guardian SHield za 2-3k :P
Kidler1993
07-10-2008, 19:33
Witam mam 40k od kumpla co kupic? Lvl 30 Profa Knight skille: 64/64 mlv 4 eq: Crus, G Armor, K Legi, Boots, Vampka, K Axe, Scarf???
Aron Roar
08-10-2008, 14:27
@up
Zainwestuj w bohy a za resztę kup p ammy.
nie kupuj p ammy, gowno daje a drogi jest... lepiej lepsza bron kupic i bohy
Aron Roar
08-10-2008, 14:45
@up
Zależy na jakim świecie. Ja lubię mieć tego 1 arma więcej.
Więc tak Sorc 21lvl 19mlvl Harmonia Mam 25k na wykorzystanie.
-Dark Helmet
-Początkowy set dla sorca(Magician's Robe)
-Plate Legs
-Dwarven Shield oraz Wand of Draconia/Wand of Decey
Co kupić?
MnichU1007
08-10-2008, 18:36
@up Hat of the Mad, Focus Cape, oraz na 25-30 lvlu dokup jeszcze Blue Legi.
Mam 51 lvl knight i od 20 dni pacc. Mam 5cc i eq: k set c helmet, noble axe i medusa shield. Nie mam jeszcze promocji. Chciałbym zmienić coś w eq, ale też kupić promocję. Nie wiem co mam zrobić.
MnichU1007
09-10-2008, 21:33
@up
Kup promocje i popraw sobie eq bo na 51 lvlu z k setem raczej kiepsko wyglądasz, może dozbierasz do dsm?? A jak nie to golden armor, crown/blue legi, vampirka. Ale rób jak chcesz.
Mam 35 druida z 35mlvl
Il. Dostępnej kasy : 69k
Moje eq to:
Dark helmet,Spirit cloak,tortoise shield I to wszystko ;p
Swiat: Secura [non-pvp]
Mialem hotm,sprzedalem ;p
Owi3czka
12-10-2008, 21:54
@up kup lekkie, a dobre eq:
blue legi, hat of the mad, vampire shield, crown helmet, focus cape
bohy też mogą się przydać ale nie wiem czy ci kaski starczy:)
Nie kupuj focus cape, kup książkę +1 mlvl, hotm i bohy. Legi wystarczą Ci plate, no chyba, że kasa zostanie, to blue.
Nie kupuj focus cape, kup książkę +1 mlvl, hotm i bohy. Legi wystarczą Ci plate, no chyba, że kasa zostanie, to blue.
Posiadam ksiazke 1mlv,ale dragon wali mi hity po 85 z lapy z ta ksiazka,chodze w p secie,dark helmecie ;p i dwarven shield,teraz mam 76 k xd
Elite_Danon
16-10-2008, 16:31
@UP
kup se P legs,b robe,boszki :D, hut of the mad
MnichU1007
16-10-2008, 18:19
Posiadam ksiazke 1mlv,ale dragon wali mi hity po 85 z lapy z ta ksiazka,chodze w p secie,dark helmecie ;p i dwarven shield,teraz mam 76 k xd
Hmm może jakaś lepsze shield? (vampirka), a no i oczywiście kup HOTM bo to podstawa, boszki się przydadzą jak kaska zostanie(nie wiem jak z cenami u Ciebie).
naronfox2
16-10-2008, 20:14
Ja Bym Proponowal Kupic Jakis Shield Np. Vampire, Plate Seta Zostawic, Kupic Crown Helmet I Zainwestowac W Bohy A Jak Wystarczy To Kupic Blue Robe A Jak Nie To Kase Wydac Na Exp ;)
20 pall FACC
- 20k do wykorzystania
- eq: p set, dwarven shield, dark helmet
Licze na wasza pomoc :)
20 pall FACC
- 20k do wykorzystania
Warrior helmet (5k), Blue Robe (10k), Dragonke (3,5-4k)
MnichU1007
17-10-2008, 15:04
20 pall FACC
- 20k do wykorzystania
Belted Cape (ok. 2k), guardian/dragon shield (guar - 2/3k, drag 3/4k), crusa albo crown helmet (6-7k, 2-3k), a resztę zostawić i dozbierać do b legów, a następnie bohy.
Jestemfajny
17-10-2008, 19:43
20 pall FACC
- 20k do wykorzystania
vamp shield + crus/warrior helmet
Mam pytanko jestem palladinka mam 10 lvl skile 32/22
Eq:
plate legs,rengers armor,dark helmet,dwarven shield
Mam na wydatki 5k co kupic???? :p
MnichU1007
17-10-2008, 21:10
@up
Kup kamyki i idź skillać, a jak nie to belted cape i crown helmet.
Mam pytanie : Gdzie szybko uzbierac 150k na softy! [mam juz 75]
moja postac to paladin 33lvl,63/xx skill,albo 37 druid,36mlvl,
mam p seta ;p
Aron Roar
18-10-2008, 15:12
@up
Spróbuj na Mt Sternum Tomb, ale może być niebezpiecznie. Lepiej zainwestuj w lepsze eq.
btw. po co ci softy?
@up,na druida i na dragi ;p :d
Bald Drah
19-10-2008, 07:44
Mam 19 lvl 53-50 skille i 11k kasy(jeszcze jestem przed desertem więc niedługo 20k) co mam kupić? obecnie mam p set , dwarven shield
MnichU1007
19-10-2008, 08:39
@up
Hmmm a jaka profa?
Bald Drah
19-10-2008, 13:40
Racja knight 19 lvl 53-50 skille i 11k kasy(jeszcze jestem przed desertem więc niedługo 20k) co mam kupić? obecnie mam p set , dwarven shield
MnichU1007
19-10-2008, 13:51
@up
Zrób deserta, kup knight seta(11k), może dragon shield(4k) i crown helmet(2k). Resztę kasy zostaw i zbieraj dalej.
Kazami_Kemo
19-10-2008, 14:49
Mam:
-Hat of the Mad
-Mamoth Fur Cape
-Plate Legs
-Fur Boots
-Guardian Shield
-Necrotic Rod
i nie wiem czy lepiej kupić b robe czy b legs?
MnichU1007
19-10-2008, 16:07
Hmm a ile masz kasy??
Mam:
-Hat of the Mad
-Mamoth Fur Cape
-Plate Legs
-Fur Boots
-Guardian Shield
-Necrotic Rod
i nie wiem czy lepiej kupić b robe czy b legs?
masz MammothFurCape ,a on jest lekki juz.
lepiej zainwestowac w Blue Legs.
MnichU1007
19-10-2008, 16:30
@Kazami
Ja bym sellnął mamooth fur cape i kupił b legi i focus cape.
Incarcerous
19-10-2008, 19:00
30 pally eq:
Crown helmet
Guardian Shield
Plate legs
belted cape
BoH
royal speary/kusza/łuk
pammy
~60k + jakis loot z mint
i teraz nasuwa sie pytanie: w co zainwestowac? Kupic paladin armora czy blue robe? Wiem, żeby kupic blue legi ale to na ~35. Coś jeszcze zmienic?
MnichU1007
19-10-2008, 19:57
@up
Ja bym palladin armor na 50-60 lvlu kupił, a teraz b robe, b legs i vampirke.
Ale to nie ja rozporządzam twoją kasą.
Kazami_Kemo
19-10-2008, 19:58
@UP
Ja bym kupił p arma ale twój wybór.:baby:
MnichU1007
19-10-2008, 20:07
@UP
Ja bym kupił p arma ale twój wybór.:baby:
Eeee oco kaman?
Iluzionistaa
20-10-2008, 12:53
;( Jestem druidem. Level i mlvl jak w podpisie, mam około 3k chodzę w plate set ,dwarven shield ,i z necrotic rod. Mam mało kasy bo deserta robiłem na 20 lvl'u jeszcze przed hackiem. (Mam pacc) Doradźcie co mogę kupić , w co zainwestować .
PS:Nie mam ani Rashid questa ani Postmana innych questow tez nie mam zrobionych. :(
PS2: A kupić jakieś czary?(teraz mam :exura , exura gran , exana pox , exori vis , utani (gran) hur<mam obydwa> i exevo pan.) Dokupić jeszcze jakieś czy nie? Może jakieś runy robić? Albo jeszcze jakiś czar ofensywny?
@Down : Gdzie expic? na rotwormach jest nudno ale bezpiecznie i bez waste (A zarobek i tak nie duży),na cyklopy trzeba kupić jakieś manaski i można na tym stracić jak się ma pecha.(ale jak sie ma szczęscie to można zarobić kilka razy więcej niż na rotach)
Z góry dzięki za pomoc :D( a może podrzucicie mi kilka dobrych miejsc do expienia gdzie mozna fajnie i szybko zarobić trochę pieniędzy :P )
@up
Na razie nic nie kupuje pozostaje ci expic i zarabiać. Potem kup dragon shield i zbieraj na b robe.
Perspico
21-10-2008, 19:00
Facc, palek, będzie z 23k.
stan postaci
http://img115.imageshack.us/img115/2840/wqein2.jpg (http://imageshack.us)
co kupić? small stonsy czy zbierać na bohy?
MnichU1007
21-10-2008, 19:13
Small stones i skilluj do 65 conajmniej.
@up2
Tak jak powiedział kolega wyżej , kup za 23k small stonsy i skilluj aż one Ci się skończą. Potem lecisz na exp i zbierasz kase na Bohy, Devil Helmet zamieniasz na Crown, potem kupujesz jakiegos shielda lepszego i tyle ;)
8 lvl knight p-set
skills 70/70 mlvl 5
100k do wykorzystania (other char)
co kupic?
8 lvl knight p-set
skills 70/70 mlvl 5
100k do wykorzystania (other char)
co kupic?
co najwyżej k seta, resztę kasy zostaw na później, no i tarcze jakąś np dragonke, po 30 lvl zmien na vampirke. Kup sobie c helmet. hmm coś jescze...?no i bronie jednoręczne możesz kupić na pozostałe lvl
michalek12
24-10-2008, 13:22
Mam 20 druida, 15 mlvl. W depo 16k. Co mam kupić?
@up
napisz jakie eq masz teraz
michalek12
24-10-2008, 14:49
@up
napisz jakie eq masz teraz
Dark helmet, noble armor, plate legs, leather boots, beholder shield, necrotic rod i scarf.
Sprzedaj Noble Armor, Kup Spirit Cloak , Hat of the Mad, sprzedaj Beho shield kup Spellbook of Enlightenment a jak nie chcesz to jakąś lepszą tarczę typu Dragonke. Resztę zostaw na mp i zbieraj na bohy ;)
Mam ~85k do wykorzystania,sprzedam fire axe,dragonbone staff,dragon shield i mam 12k+ czyli 97k! Mam 36lvl paladin skile 65/46 <tak wiem lipa> ale skiluje teraz na slimach, moje eq to crown helmet,noble arm,p legs,vampirka i rski...
Na slime fajnie sie tak skiluje ale mysle ze zrobie questa na crusader helmet i sprzedam ten crown helmet,mam 300 kamyczkow i skiluje nimi ;o
Co kupic?!
-b robe?
-Blue legs/k legs
-Dsm?
-Rh?
-boh?
B Robe
Blue Legs
RH/Crusauder Helmet
BOH( w 1 kolejności)
30 ED
I teraz niewiem w jakim eq lepiej chodzić. Myślałem nad dwoma opcjami:
1.Crown Helmet, Blue Set, Demon Shield
2.Hotm, Spirit Cloak, Blue Legi, Spellbook of Enlightenment
Będę expił na Barbarianach i boję się że będę obrywał za duże hity ja na eq z 2 opcji. Więc co wybrac ?:o
up
weź pierwszą opcję to 2 zachowaj na wyższe levele
bleysza11
29-10-2008, 21:34
16 druid
eq:
-crown helmet,
-knight armor,
-beho shield,
-plate legi
mam 3 cc czy mam coś lepszego zakupić?:confused:
Kazami_Kemo
29-10-2008, 21:46
16 druid
eq:
-crown helmet,
-knight armor,
-beho shield,
-plate legi
BoH-y :baby:
Co mam zmienić? Co mam z mojego eq zmienić:
-HotM
-Mamoth Fur Cape
-Blue Legi
-Fur Boots
-Necrotic Rod
MnichU1007
30-10-2008, 08:08
16 druid
eq:
-crown helmet,
-knight armor,
-beho shield,
-plate legi
Nie kupuj Bohów, bo na tym lvlu jest szansa, że często padniesz.
Ja bym kupil Focus cape, tą książkę +1 m lvl, hotm, reszta kasy na bohy ale tak na około 25-30 lvlu
Zaczełem znowu grać w tibie.
19 Knight
Skille; 78/76
eq:
rh, k arm, p legi, dragonka, boszki, meduska, serpent sword
Kasa do wydania: 63 k
W co mam inwestować?
@down
Poty mam Xd. Więc tylko b legi?
Kazami_Kemo
30-10-2008, 17:51
@UP
W b legi i poty.:baby:
@Mnichu
Ale buty wypadają najrzadziej.
@DOWN
Mi jeszcze nigdy buty nie spadły.XD
MnichU1007
30-10-2008, 19:46
Czy ja wiem, buty spadają inna część setu, a zawsze jest taki pech, że jak masz bohy to bardzo często, przynajmniej tak w moim przypadku jest xD
Kazami_Kemo
30-10-2008, 21:44
@Shiz.
Tak b legi są przydatne a za resztę kup sobie np. jakąś ozdobę albo szpanerski item.B)
ambafatimabyloinima
05-11-2008, 15:09
11 Knight
Eq: Plate Set, Dark Helm, Scarf, Dwarven shield
Serv no-pvp
Do wydania 3cc.
Nie wiem czy:
1.Narazie w tym expić, a na 20 zmienić na Crown Arm, B Legs, Crus Helm itd.
2.Kupić K- Arm, Dragonke itd.
Kazami_Kemo
05-11-2008, 20:28
@UP
Na razie w tym exp na późniejszych lvlach. Około właśnie 20.
HeppiChinol
08-11-2008, 12:04
Witam wszystkich! Mam dylemat co kupic. Moje eq to : Rh, dsm, k-legi, zwykle bootsy, p-ammy, demon shield i noble axe. Mam 55k w kasie. Mam teraz mozliwosci:
1. Kupic Bohy?
2. Kupic Steel Bootsy?
3. Inna mozliwosc?
Koledzy doradzaja, zebym kupowal Steele, bo wiecej arma, a kina go potrzebuje. Lecz dobijaja mnie 35 lvle na mintwalin ktore mnie wyprzedzaja i all wybijaja... Prosze o doradzenie ;]
Lord_Piterek
08-11-2008, 12:08
kup steel bootsy sa nieco tansze i przydadza sie a na boh mozesz zawsze pozniej uzbierac
lvl: 11
mlvl:4
EQ:stell helmet,dark shield,scale armor,wand of vortex.
600 gp to wykorzystania
Profesja: Sorcer
MnichU1007
08-11-2008, 21:39
Dozbieraj kasy i kup Spirit Cloak.
ambafatimabyloinima
11-11-2008, 14:09
15lvl :wiking: Rycerz
Axe user
Skille 52/50
http://images.tibia.pl/static/items/helm/47.gifStrange Helmet
http://images.tibia.pl/static/items/armor/10.gifPlate Armor
http://images.tibia.pl/static/items/legs/25.gifPlate Legs
http://images.tibia.pl/static/items/boots/31.gifLeather Boots
http://images.tibia.pl/static/items/shield/Dragon_shield.gifDragon Shield
http://images.tibia.pl/static/items/amulet/scarf.gifScarf
Do wydania 40k
Kazami_Kemo
11-11-2008, 14:38
K set, Crus Helmet, Vampka albo zamiast tego wszystkiego bohy i b legi.
@DOWN
Spirit Cloak.
8 sorc
solider helmet
magican robe
plate legs
vand of vortex
tarcza spell book
2 k do wydania
proszę o odpowiedz z góry dziekuje
@Kojitsu
kup sobie dark/steel helmet (około 200gp)
scarf(20-100gp)
ethno coat(max 1k) lub spirit cloak(też około 1k)
dwarven shield (100 gp)
reszte kasy zostaw na czary
Mam 78 ek 6 M level.
Eq:Demon Helmet,Dsm,Crown legi,Bohy,Mms,Justice Seeker
230k w depo i oto moje pytanie. Czy dozbierać kasy i kupić softy(na moim servie softy 300-350k) czy lepiej kupić golden legi czy może zostawić kasę?
Pacc mi się kończy za 15 dni, więc nie wiem czy będą szli na poi jak wbije 80 lvl.
Doradzcie.
Kazami_Kemo
11-11-2008, 20:35
Mam 78 ek 6 M level.
Eq:Demon Helmet,Dsm,Crown legi,Bohy,Mms,Justice Seeker
230k w depo i oto moje pytanie. Czy dozbierać kasy i kupić softy(na moim servie softy 300-350k) czy lepiej kupić golden legi czy może zostawić kasę?
Pacc mi się kończy za 15 dni, więc nie wiem czy będą szli na poi jak wbije 80 lvl.
Doradzcie.
Ja bym kupił najpierw Softy.
15 lvl sorc 12 MLvL FACC
eq:
Dark Helmet
Plate Legs
Plate Armor
Leather Boots
Dwarven Shield
Wand of Dragonbreath
A w banku:Your account balance is 2972 gold.
Co dokupić, lub na jakim lvl eq zmienić na lepsze ;)
Kazami_Kemo
11-11-2008, 22:13
15 lvl sorc 12 MLvL FACC
eq:
Dark Helmet
Plate Legs
Plate Armor
Leather Boots
Dwarven Shield
Wand of Dragonbreath
Na 20 hotm, spirit cloak, fur boots, beha shield, vand of decay, b legi.
Narazie zbieraj na hotm lub kup spirit cloak.
Na 20 hotm, spirit cloak, fur boots, beha shield, vand of decay, b legi.
Narazie zbieraj na hotm lub kup spirit cloak.
Fur Boots ? Po co mu te 1 arma więcej jak go będą spowalniały o 6 lvli ?
15 lvl sorc 12 MLvL FACC
eq:
Dark Helmet
Plate Legs
Plate Armor
Leather Boots
Dwarven Shield
Wand of Dragonbreath
Ja bym nic nie kupował ;P Zostaw se lepiej kase na wand-y i czary.
skotek14
15-11-2008, 14:05
8 pall
28 distans | do dopracowania mam zamiar wbić 60/60
20 shielding |
100k do wydania (mam od 78 knighta :P)
Sorki pomyłka 150k zamiast 100 :P
@skotek:
kup troche kamieni b robke shielda jakiegos np dragonke i reszte kasy zostaw na puzniej jak bedizesz mial ten 25-35 lvl na lepsze eq.
@Saatis:
kup sobie spirit cloak i zbieraj na bohy
11lvl knight (jak skille beda 70/70 to raz dwa 50+ wskoczy:P) 51/51 facc(skilluje do 70 i pacc)
rh
dsm
b legs
demon shield
boh
p ammy
hmm kasy mam sporo(z drugiego hara(MS SUX!!)) i zastanawiam sie czy odrazu kupywac mms ng legs i aola czy lepiej oszczedzac na softy
11lvl knight (jak skille beda 70/70 to raz dwa 50+ wskoczy:P) 51/51 facc(skilluje do 70 i pacc)
rh
dsm
b legs
demon shield
boh
p ammy
hmm kasy mam sporo(z drugiego hara(MS SUX!!)) i zastanawiam sie czy odrazu kupywac mms ng legs i aola czy lepiej oszczedzac na softy
Na razie inwestuj tylko w bronie, a później kup sobie softy. Exp z nimi jest na prawdę super, a resztę rzeczy zdążysz sobie kupić. Z drugiej strony, możesz kupić eq (ale nie teraz, gdzie po 40-50~), a softy zgarniesz z PoI. Wybieraj.
Dragonit
17-11-2008, 23:41
Chciałbym kupić mammoth fur cape, ile chodzi na Jamerce? I jak często go sprzedają, bo niestety szukam, piszę na trade i nikt nie sprzedaje ...
Chciałbym kupić mammoth fur cape, ile chodzi na Jamerce? I jak często go sprzedają, bo niestety szukam, piszę na trade i nikt nie sprzedaje ...
tibia.wikia.com
ogólnie ok. 6(za mniej nie kupisz bo to cena u npc jak się sprzedaje) do 8 k max.
34 knight eq platinum amulet warrior helm medua shield noble armor bright sword fur boots knight legs co kupic?? mam do wydania 45k
34 knight eq platinum amulet warrior helm medua shield noble armor bright sword fur boots knight legs co kupic?? mam do wydania 45k
Możesz kupić golden armor oraz vampire/demon shield. Później dokupuj broń, a jak kasy będzie nad miar, kup RH, Bohy, Steel Bootsy, DSM, (blue legs - opcjonalnie) itd.
Arostytakles
18-11-2008, 22:58
ok to tak Mam lvl 26 profa knight skile 64/63 4 m lvl kasy doetepnej 0 ale mam lota selnoci k armor w dp na sell itp bedzie z 30k eq to tak:knight armor knight legi crown helmet dragonka k axe przepocone bohy czyli lethery na zakretach nie wyrabiam :) p ammy to cos jescze kupic a o skile dwafry i slimy ale na slimach troche waste czasami niewyrabiam z mana na leczenie :(
ok to tak Mam lvl 26 profa knight skile 64/63 4 m lvl kasy doetepnej 0 ale mam lota selnoci k armor w dp na sell itp bedzie z 30k eq to tak:knight armor knight legi crown helmet dragonka k axe przepocone bohy czyli lethery na zakretach nie wyrabiam :) p ammy to cos jescze kupic a o skile dwafry i slimy ale na slimach troche waste czasami niewyrabiam z mana na leczenie :(
Kup sobie lepszą tarczę, a potem zainwestuj w broń, lepsze eq nie jest Ci na razie potrzebne. Poza tym, potrenuj umiejętności w walce wręcz, w obronie i w używaniu języka polskiego, przyda się.
Dragonit
18-11-2008, 23:13
Mój brat na 9 lvl z skillami 56\48 wyrabiał spokojnie z exura jeśli chodzi o skilowanie ... po prostu nie rozbieraj się do pełna póki nie będziesz miał lepszych. Osobiście pierwsze co bym kupił to warrior\crus helmet, a potem albo crown armor (chyba że od razu chcesz lepszy) albo lepszą tarczę. A broń to kupuj od razu jak lvl będziesz spełniał.
Witam. Mam Sorcerera, lvl 20, mlvl również 20. Moje aktualne eq:
- Plate Armor
- Plate Legs
- Steel Helmet
- Leather Boots
- Dwarven Shield
- Wand of Decay
- Silver Amulet
Na zakupy mogę wydać maksymalnie 35k. Jakie według was eq powinienem zakupić? Czy opłaca mi się kupować słabsze eq, ale z + do mlvl czy lepiej mocniejsze, bez dodatków? Expię samemu.
Shellerini
19-11-2008, 20:04
kupuj wszystko +mlvl bo i tak dobre eq duzo Ci nie da jak dla sorca oczywiscie ;)
57 knight
skille - 79/74
mlvl - 5 (prawie 6)
kasa - około 70k
eq - rh / dsm / p amulet / demon shield / blue legs / boh / relic sword (w depo mistic blade)
Expić czy zbierać na coś z eq? (jeżeli coś z eq to co?)
TibOldzik
21-11-2008, 17:58
Driud 30 lvl-pyatnie brzmi kiedy kupić softy-tzn na jkim lvl-u?
Kasy na razie mam mało zaczynam zbierać.
Equ bardzo dobre-chyba nie ma sensu nic zmieniać:
b-robe
b-legs
v-shield
HOTM
BOH
???
Driud 30 lvl-pyatnie brzmi kiedy kupić softy-tzn na jkim lvl-u?
Kasy na razie mam mało zaczynam zbierać.
Equ bardzo dobre-chyba nie ma sensu nic zmieniać:
b-robe
b-legs
v-shield
HOTM
BOH
???
Softy opłaca się kupić na każdym poziomie, ale żeby efektywnie z nimi expić polecam poziom minimum 50. Do tego czasu zdążysz kupić, a poza tym pamiętaj, żeby mieć też kasę na inne wydatki, bo z samych softów nie wyżyjesz (dobra to było oczywiste, ale to tak w ramach przypomnienia).
TibOldzik
21-11-2008, 19:49
Softy opłaca się kupić na każdym poziomie, ale żeby efektywnie z nimi expić polecam poziom minimum 50. Do tego czasu zdążysz kupić, a poza tym pamiętaj, żeby mieć też kasę na inne wydatki, bo z samych softów nie wyżyjesz (dobra to było oczywiste, ale to tak w ramach przypomnienia).
Dzięki :)
Nawiązując do całości-softy w perspektywie czasu zakupię.Jednak co do tego
equ-czy warto coś zmieniać?Dodam, że mam jeszcze crown helmet i focus
cape-zakładam w zależnosci od rodzaju potworków, które hunce.
Jeśli tak to na którym lvl-u i co dokładnie?:)
ambafatimabyloinima
21-11-2008, 22:15
39 lvl RP eq:
Paladin Armor
Platinum Amulet
RH
Demon Shield
B Legs
Boh
Obs Knife
45k do dyspozycjii co kupić ew. na co pozbierać?
Masz wszystko co ci trzeba. Kasę zużyj na exp, bądź zbieraj na softy ;P
Dzięki :)
Nawiązując do całości-softy w perspektywie czasu zakupię.Jednak co do tego
equ-czy warto coś zmieniać?Dodam, że mam jeszcze crown helmet i focus
cape-zakładam w zależnosci od rodzaju potworków, które hunce.
Jeśli tak to na którym lvl-u i co dokładnie?:)
Eq takie Ci wystarczy, możesz ew. kupować spellbooki dodające poziom magiczny, ale nie jest to konieczne.
Witam, wlasnie robie sobie nowego palka.
Mam do wydania bohy, crown legi, blue robe, crown helmet, vampirke (eq z knighta) oraz 180k.
Czy zostawic to eq na palka czy cos zmienic i zbierac na softy? (250k na servie stoja)
Zostaw sobie to eq, lepsze na pewno nie jest Ci potrzebne. Pieniądze przeznacz na trening oraz późniejszy exp.
Devillson
22-11-2008, 16:31
Witam, wlasnie robie sobie nowego palka.
Mam do wydania bohy, crown legi, blue robe, crown helmet, vampirke (eq z knighta) oraz 180k.
Czy zostawic to eq na palka czy cos zmienic i zbierac na softy? (250k na servie stoja)
redloheb
22-11-2008, 17:01
Mam 15 lvl Sorc 1k w banku i :
Scraf/Bronze amulet
Dark helmet
dwarvenke
plate armor
Wand of Dragonbreath
Dwarven Ring/Power Ring
Plate legs
leather boots
Czy kupić noble armor ?
@up
sprzedaj p-arma i kup spirit cloak/ethno coat
@down
tarczy nie musisz jeszcze zmieniać, po desercie sobie kupisz lepszą
redloheb
22-11-2008, 17:16
a jakiś shield tez kupić jak jeszcze zarobie ?
23 Palladin. Skille 53/40. Eq : Crown helmet,belted cape,p legs, leather boots, guardian shield. Będę niedługo miał 50k-100k i co za to kupic. Myslalem nad bohami, obisidian knifem i skillowaniu do 70. A reszte na wyzszy lvl. PLZ o szybką odp. B)
23 Palladin. Skille 53/40. Eq : Crown helmet,belted cape,p legs, leather boots, guardian shield. Będę niedługo miał 50k-100k i co za to kupic. Myslalem nad bohami, obisidian knifem i skillowaniu do 70. A reszte na wyzszy lvl. PLZ o szybką odp. B)
1)Kamyki-skiluj ile możesz
2)boh
3)vampire
A co z obsidian knifem ? I czy taniej mi wyjdzie zrobic sobie czy kupic ? Bo te 2-3k moge na kamyki wydac ;)
Zacharyss
23-11-2008, 13:41
Nie chciałem zakładać tematu więc napisze tutaj :P
Ile na serwerze Non-PVP jest warta Hat of The Mad ?
Nie chciałem zakładać tematu więc napisze tutaj :P
Ile na serwerze Non-PVP jest warta Hat of The Mad ?
Zależy czy świat stary, czy stosunkowo nowy, ale przeważnie chodzi po 3-5k.
Kamillooo
23-11-2008, 19:11
A ja mam pytanie po ile chodzi na Neranie (najnowsze non pvp o ile sie nie myle) Heroic axe
z góry thx
A ja mam pytanie po ile chodzi na Neranie (najnowsze non pvp o ile sie nie myle) Heroic axe
z góry thx
O ile się nie mylę, będzie to w granicach 10-12k.
Ponawiam pytanie ! Czy bardziej sie opłaca u spoconego cyclopa wyrobic obsidian knife czy kupic ? (chodzi mi o kaske)
Zientarski
23-11-2008, 22:05
Nawet głupie byłoby stwierdzenie zależy na jakim servie..
ale chyba na żadnym sie nie oplaca u niego robic.
Sam demon shield kosztuje Cie wiecej niz knife u mnie na servie.
Cena na moim servie to 6-10k, jak już mówiłem shield wiecej kosztuje
a tam jeszcze lance trzeba chyba i cos jeszcze o ile dobrze pamietam.
Tak wiec rozgladaj sie na 'trade'
Potrzebny jest dragon shield i obsidian lance ale wcześniej, żeby można było u niego wykuwać to trzeba 3 bast skirty więc myśle ze lepiej kupić po bast skirt chyba troche kosztuje :p
Dragon shield to około 4-5k, dragon lance to 1k cztli mamy 5-6k... gorzej jak nie mamy tych base skirtow... 1 to około 1k :/
15 lvl sorc posiadam 10k ;] na sobie p set d shield
kopowac cos? czy zbierac kase na cos lepszego ;]?
@up
Kup b robe / focus cape i hotm
Dragonit
24-11-2008, 17:15
Albo mammoth fur cape można ...
@2UP - Dragon shield 4-5k? Ciekawe gdzie, ja widzę na moim serwie po 3, 3.5 k, a nie jest on jakiś tani ...
po co mi cape do mlvlu jak i tak on teraz mi sie nie przydaje ;] i tak wale tylko z wand ;] nie lepiej p armor co ma wiecej defa?
No to właśnie Ci napisałem b robe / focus cape ... jak chcesz to se zostaw te p armor ale najlepsze byś miał b robe.
nie lepiej p armor co ma wiecej defa?
Nie. Czemu? Bo dużo waży a cap jest potrzebny do noszenia jedzenia. Po drugie - def Ci nie jest potrzebny, ani teraz ani na wyższym poziomie. Postacie magiczne to nie blokerzy, nie walczysz z potworem wręcz, tylko uciekasz przed nim i strzelasz z różdzki/run.
TibOldzik
25-11-2008, 09:39
Albo mammoth fur cape można ...
@2UP - Dragon shield 4-5k? Ciekawe gdzie, ja widzę na moim serwie po 3, 3.5 k, a nie jest on jakiś tani ...
Unitera 3,5 to minimum-średnio 4k;)
hifi123411
25-11-2008, 15:38
38 MS.
Eq: HOTM, B Robe, BOH, Vamp Shield, Woi, Plate Legs, Scarf. / (w depo spirit cloak i shield co daje +1 m lv).
Do wydania 44k
Co kupić?
Może zwaścic na expa? ale gdzie wtedy expic :o.
38 MS.
Eq: HOTM, B Robe, BOH, Vamp Shield, Woi, Plate Legs, Scarf. / (w depo spirit cloak i shield co daje +1 m lv).
Do wydania 44k
Co kupić?
Może zwaścic na expa? ale gdzie wtedy expic :o.
Możesz zamiast vampki kupić demonkę, resztę na exp (tomby, piraty, hunty z kolegami).
hifi123411
27-11-2008, 15:11
Możesz zamiast vampki kupić demonkę, resztę na exp (tomby, piraty, hunty z kolegami).
Właśnie sie tak zastanawiam, po co magowi demonka :P, jak i tak mam 23 shielding.
Mam juz 510k, więc kupie aol, blue legs, i softy.
Reszta na waste :].:cup:
Zientarski
27-11-2008, 15:43
Na czym tak zarobiles szybko?
I czemu mowiles o 38 MS jak w opisie masz 112 EK ?
Na czym tak zarobiles szybko?
I czemu mowiles o 38 MS jak w opisie masz 112 EK ?
Sam udzieliłeś sobie odpowiedzi na pytanie. W profilu ma 112 EK, z którego przeniósł rzeczy i pieniądze na sorca, a teraz się pytał, co może na niego kupić :)
Tibijczyk222
27-11-2008, 20:37
27 kngith K-set Crus helm , meduska,p-ammy i diamond spectre
Mam jescze 37k do wydania CO KUPIĆ?:P
g armor, tarce możesz wymienić na vampire-będziesz miał więcej cap :p
Resztę zostaw na przyszłość.
Kup bohy, a 7k Ci na poty zostanie.
hifi123411
28-11-2008, 19:41
Kup Bohy ale nie wiem czy coś zostanie, bo np. na silverze bohy dochodzą do 45k.
Zapałki 25 gr
Paliwo 25 zł
widok palącej sie szkoly....Bezcenne
xDDDD
Zientarski
01-12-2008, 20:58
Palladyn (skille widac w opisie, zaraz wbije na 80/65).
Lepiej kupić palladin armor - 50k(już go mam w depo) czy golden armor -25/30k
?
Wiekszosc na bank powie palladin armor, ale do ktorego lvl go nosic?
Bo widze ze high lvl palladyni nosza raczej dla wiekszego arma niż dista.
sy. dzieki.
Polecam ci pa armora a nastepnie master archer armor mam kolege doswiadczonego palla i on mowi ze lepiej tego dysta miec niz te 2 obrony wiecej.
hollow1993
01-12-2008, 21:30
Demon shield, boh, pal arm, p ammy, blue legs, crusader helmet i 100k mógłbym coś dokupić czy może zbierać kaske na inwestycje związane z paccem którego mam zamiar kupić??? :d
Demon shield, boh, pal arm, p ammy, blue legs, crusader helmet i 100k mógłbym coś dokupić czy może zbierać kaske na inwestycje związane z paccem którego mam zamiar kupić??? :d
Zbieraj kaskę, żeby lepiej Ci się expiło na PACC (ew. możesz zainwestować softy, ale i tak polecam opcję numer 1).
Zientarski
01-12-2008, 23:49
Polecam ci pa armora a nastepnie master archer armor mam kolege doswiadczonego palla i on mowi ze lepiej tego dysta miec niz te 2 obrony wiecej.
W jakiej cenie jest +/- ? Wiem ze na kazdym servie inaczej,
ale napewno nie na jednym 10k a na drugim 1kk. Tak wiec?
sy, pzdr
Maggot1988
02-12-2008, 00:16
Pall arm na Cele lata po 40k wiec podejrzewam, że ogólnie cena może sie wahać między 40-60k
magmagic
09-12-2008, 18:59
Niedługo będę dysponował kwotą w wysokości 40k. Nie wiem co kupić. Mam: Knight Armor, Dragon Shield, Leather Boots, Crown Helmet, Plate legs, Serpent Sword.
Proszę o rady;):]
vampirke k legi i crusader helmeta
Simba_Knight
13-12-2008, 15:31
23 knight mam na wydanie ~15k co kupić:
eq:
dark helmet
platinum amulet
knight armor
plate legs
fur boots
griffin shield
Dragonit
13-12-2008, 15:43
Ja bym zmienił tarczę (dragonke lub meduse) a potem hełm, zresztą taki crown helmet możesz już teraz kupić chyba że od razu chcesz warrior\crusader ...
Simba_Knight
13-12-2008, 16:32
Ja bym zmienił tarczę (dragonke lub meduse) a potem hełm, zresztą taki crown helmet możesz już teraz kupić chyba że od razu chcesz warrior\crusader ...
zastanawiam sie własnie czy kupic juz warrior crus czy crown wystarczy?
Zientarski
13-12-2008, 17:54
Info:
Palladyn
30 lvl
78/64 skills
Eq:
crown helmet
plate armor
plate legs
dragon shield
scarf
royal spears
_________
Mialem konto zhakowane i teraz nie mam kasy. Łącznie będzie ze 4k.
Zaczynam powoli expienie, chce dojść do 80/65+. Jak zarobię troche kasy
to co po kolei kupować? Na co zbierać?
sy, ty
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 17:58
Info:
Palladyn
30 lvl
78/64 skills
Eq:
crown helmet
plate armor
plate legs
dragon shield
scarf
royal spears
_________
Mialem konto zhakowane i teraz nie mam kasy. Łącznie będzie ze 4k.
Zaczynam powoli expienie, chce dojść do 80/65+. Jak zarobię troche kasy
to co po kolei kupować? Na co zbierać?
sy, ty
za te 4k nie wbijesz nawet tego skilla , ktory chcesz a ty mowisz mi co po kolei kupowac...:baby:
zaopatrz sie w potiony i za to co zostanie kup kamienie - wyskilluj wszystkie stonsy i idz na exp na dragi or guardy na d hell zarobisz w chuj kasy ...kupisz :
1. b robe
2. b legs
3. vampire shield
4. p ammy
5. I TU NAJWAZNIEJSZE - BOHY - powinienes w to zainwestowac jak najszybciej
Zientarski
13-12-2008, 18:18
za te 4k nie wbijesz nawet tego skilla , ktory chcesz a ty mowisz mi co po kolei kupowac...
zaopatrz sie w potiony i za to co zostanie kup kamienie - wyskilluj wszystkie stonsy i idz na exp na dragi or guardy na d hell zarobisz w chuj kasy ...kupisz :
1. b robe
2. b legs
3. vampire shield
4. p ammy
5. I TU NAJWAZNIEJSZE - BOHY - powinienes w to zainwestowac jak najszybciej
Czlowieku! Czy ja Cie pytam na czym expic i jak grać?
Kto powiedział, że nie mam kamieni czy potionow? Mam kamieni b. duzo,
starczy do 90/80. Zaraz kończe ze skillowaniem. Mam podstawowe rzeczy
do grania typu potiony speary itp. Mam tylko slabe eq i malo kasy.
Nie pytam gdzie mam expic. Wiem gdzie szybko zarobić z dobrym expem.
Rzecz w tym co po kolei kupować? Czy już na początku zbierać
te 35-40k na bohy? I najpierw je kupic?
tibijczyk-suzarion
13-12-2008, 18:21
Człowieku! fyrst b set , potem bohy, na koncu shield
tibijczyk-suzarion
14-12-2008, 10:19
mowi sie dziekuje :)
picku ;]
hollow1993
14-12-2008, 15:58
Oplaca sie kupowac softy na 50 lvl PAlem?
Zientarski
14-12-2008, 17:39
* Dziękuje.
Blue robe czy crown armor lepszy?
Z Capem nie mam problemow, a 2 arma chyba sie zawsze przydadzą.
Podobna cena na servie.
Aron Roar
14-12-2008, 17:50
Jeśli nie ma problemu z capem to bierz c arma.
@down
Czytanie wcześniejszych postów jest niefajne nie?
tibijczyk-suzarion
14-12-2008, 17:59
no jezeli masz wystarczająco capa to c armor bierz :)
MnichU1007
17-12-2008, 20:05
27 knight
Eq:
Golden Armor
Blue legi
Crusader Helmet
Vampire Shield
P Ammy
Fur bootsy
Dragon Hammer
Ponad 60k w banku
Co kupić, czy może nie dokupywać nic narazie??
tibijczyk-suzarion
17-12-2008, 20:08
wyjeb fur bootsy kup steel bootsy wyjeb blue legi kup golden legi
own3d :*
tibijczyk-suzarion
17-12-2008, 20:10
Jeśli nie ma problemu z capem to bierz c arma.
@down
Czytanie wcześniejszych postów jest niefajne nie?
zamkniecie mordy jest niefajne nie?
ZOBACZCIE CO MI DAL BEMO W NOTCE NA PROFILU xDDDD
Sir.Wedlos
20-12-2008, 22:04
Wg. mnie lepiej z b robe dla pala nie robi roznicy te 2arm skoro i tak glownie pall polega na uciekaniu od potworkow.. ja polecam b roba ale jak tam chcesz :))
jakieś najlepsze eq i miecz dla knighta na 20 lvl tak żeby nie wypadało przy pierwszej lepszej okazji. Kasa w banku to 30k
Polecam jesli masz slabsze zeczy:
K set, crus helmet, dragon shield,p ammy, no i crimson sword.
Sharker
Mam palla na 21 lvl
co lepiej kupić:
dozbierać 5k i kupić bohy czy sprzedac blue robe i kupic palladin armor?
--Ogorek--
25-12-2008, 20:29
kupic bohy, potem sprzedac i kupic palladyn armor ;o
a jakie są szanse że wyvern fang mi wypadnie na 21 lvl bo crismon troche słaby i się nie opłaca kupować
SirLasmix
29-12-2008, 13:56
a odpowiedzi na pytania tez ? :D
@4 x up (texterus) :P co do tego eq na vinerze
b robe (45k) + ten wand od 33 lv (czy tam rod nie pamietam juz jaka voc jestes :P) za 15k (jak sorc to jeszcze ta od 26 lv co energia nagina za 10k) + crown legi (45k) + bohy(75k) + vamp shield (130k) i zostaje jakies -10k? ale jak sam zauwazyles moga byc o 10k mnejsze ceny wiec powinienes siem wyrobic :) jesli nic z tych itemow to lepiej wez vampire shield i crusader helmeta i jakies 52k zostanie
mam nadzieje ze pomoglem
No raczje nie
Teraz to b robe kupisz za 10k+WoI 3k +WoCe3K + c legi 12k+bohy40k+vampirka ale demonka lepsza to 35+to masz 103k i 197 ci sie zostaje -,-
a jakie są szanse że wyvern fang mi wypadnie na 21 lvl bo crismon troche słaby i się nie opłaca kupować
Szansa jest, ale mała. Lepiej wydaj na niego już te 2-3k :P
Accuount
31-12-2008, 15:08
Poziom: 34
Skille/Mlv: Dist 70 Shielding 59
Posiadany Eq:Pall armor, plate legi, medusa shield, crown helmet, dragon neckele, rope, letter boots
Il. dostępnej kasy: około 25k
Co chcemy kupić: wacham sie bo nie wiem czy kupic blue legsy, moge tez kupic platinum amulet albo scraf
Doradźcie mi xD 8o
Blue Legsy i Platinum amulet kup powinno ci starczyc te 25k.
Sharker
ambafatimabyloinima
31-12-2008, 17:06
Poziom: 34
Skille/Mlv: Dist 70 Shielding 59
Posiadany Eq:Pall armor, plate legi, medusa shield, crown helmet, dragon neckele, rope, letter boots
Il. dostępnej kasy: około 25k
Co chcemy kupić: wacham sie bo nie wiem czy kupic blue legsy, moge tez kupic platinum amulet albo scraf
Doradźcie mi xD 8o
Kup Platinum Amulet (~3-4k) i Vampire Shield (~16k)
Potem jak uzbierasz jeszcze trochę kasy/zrobisz questa to Blue Legi
Accuount
31-12-2008, 17:40
ahym dzienx
czyli selne meduse i kupie vampirke i zostanie kasy na blue legi ;D
Damanneq
01-01-2009, 20:31
Mam palla na 21 lvl
co lepiej kupić:
dozbierać 5k i kupić bohy czy sprzedac blue robe i kupic palladin armor?
Proste że pall armor bo skille są najważniejsze a poza tym na 21 lvlu bohy nie dadzą ci większej różnicy :)
Maz_Zony_Maxiok_Palla
02-01-2009, 10:59
Cześć!!
Jestem 31 Knightem na servie Selena=ceny nie niskie nie wysokie
np.:
C arm 12k
FS 5-7k
itp.
Mam EQ C Arm K Legs Leather Boots Meduske Fire Axe i Devil Helmet!
Do dyspozycji mam około 16-17k :/
Co kupić??
Z góry dziękuję!!!
BryqHero
02-01-2009, 11:08
@ up
Vampire Shield, bo przypuszczam, że chodzi ona tam w cenach 14 - 17k :)
Maz_Zony_Maxiok_Palla
02-01-2009, 11:11
@up
Dzięki ja myślałem o czymś takim żeby opylić Crown Arm i Meduske wymienić to na powiedzmy draggy shield i k arma i nazbierać na bohy ;/ ??
Co o tym myślicie? ;)
BryqHero
02-01-2009, 11:18
@ UP
Wiadomo masz BOH'y szybciej expisz, ale ja radze kupić Vampirke :)
Potem zbieraj na BOH'y
Maz_Zony_Maxiok_Palla
02-01-2009, 11:20
dobra dzięki myślałem o k legi na blue legs wymienic ale to xchyba pozniej ;]
@Edit
Myślałem o zakupie P ammy ale to się was pytam :)
BryqHero
02-01-2009, 11:30
@ UP
P Ammy oczywiście, bo to nie jest drogie.
Blue Legi odradzam ! Szkoda kasy na to, że maja mało Capa. Przecierz Ty Knight :)
Kup tą Vampirke + P Ammy ,a potem zbieraj na BOH ; D
Maz_Zony_Maxiok_Palla
02-01-2009, 11:35
Dziękuję Ci bardzo mam ostatnie pytanko
ile musze dopłacić gdybym wcisnął w cenę Meduske ?
Darcollo
02-01-2009, 11:36
Knight(40) , do dyzpozycji prawie 50 k (49 z groszami xD ) i z dnia nadzien suma sie powieksza ...
EQ :
Crus Helmet , Golden Armor , Vamp Shield , BS , BOH , Blue Legs , P ammy
I teraz co wybrac : Assasian Dagger\Demon Shield\DSM (troche bym musial dozbierac ;p ) , albo jakies wasze propozycje ?
Maz_Zony_Maxiok_Palla
02-01-2009, 11:41
Knight(40) , do dyzpozycji prawie 50 k (49 z groszami xD ) i z dnia nadzien suma sie powieksza ...
EQ :
Crus Helmet , Golden Armor , Vamp Shield , BS , BOH , Blue Legs , P ammy
I teraz co wybrac : Assasian Dagger\Demon Shield\DSM (troche bym musial dozbierac ;p ) , albo jakies wasze propozycje ?
Według mnie Demonka jako I jako II DSM dorób kaski kupuj Assasina ew. później mozesz zbierac na g legs :)
mam nadzieje ze pomoglem
Damanneq
02-01-2009, 15:46
Dziękuję Ci bardzo mam ostatnie pytanko
ile musze dopłacić gdybym wcisnął w cenę Meduske ?
Myślę że jakieś 7-8k + meduska za vampieke
a i jeszcze jedno inwestuj w eq bohy na końcu bo ja zacząłem nosić bohy na 40 lvlu i większej różnicy nie widziałem a na 50 już jest sporo więc inwestuj w dobre eq szczególnie że ty knight :)
michalek12
02-01-2009, 17:59
Witam. Mam 10 paladyna na serwerze Saphira. Moje eq to: dark helmet, ranger cloak, plate legs, leather boots, spearyi scarf. Mam 8k. Co kupic?
P.S. Itemy i kasa nie jest z allegro tylko z drugiej postaci.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.