zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co was w Tibii najbardziej wkurza?

Stron : 1 2 [3] 4 5

sat
13-09-2006, 01:36
jak obronca ma wypasione graty i wypasione skille to MOZE. ale atakowac to faktycznie by musial chyba hatchetem :)

Vil
13-09-2006, 12:15
LOOL tyś chyba najtem w życiu nie grał z skillami 80 to Ci walne za 50 z bronia majacą 25 ataku na full defie -.-

Juz widze jak bijesz w czlowieka na full defie za 50 ze spike.

Spedit
13-09-2006, 14:34
wkurzają mnie nooby i h-lev też nooby które zabijają to na czym trenuje
jeden głupi kumpel który zamiast poczytać manuala biega w kółko i wrzeszczy na mnie abym zaprowadził go do miasta <tyle znaków wystarczy>

KeMPNa
13-09-2006, 14:39
mnie najbardziej wkurzają noobki które zabijają moje potwory jak skilluje :/ albo jak zjadą je do red hp i jeszcze sie ciesza i pisze ze przeciez nie zabili :(

papik1992
13-09-2006, 18:11
mnie hakerzy .. ;/

NOOBSAYLER
13-09-2006, 20:43
mnie wkurzaja najnardziej pk ziomki sie ciesza ze maja 50 lvl i se moge bic kogo chca wkuraja tez nooby i glupie nicki w stylu sir monttis

Blood Romeragura
14-09-2006, 10:04
omg... boze a co wam nicki przeszkadzaja... jak byscie nie wiedziali to lvl i czlowiek ktory gra ta postacia jest wazniejsze... (w tej grze )

Muchowski
14-09-2006, 15:19
Mnie Wkurzaja te Brazylijszke i szwedzikie scierwa i Lurerzy gram na świecie non pvp i tam tych frajerów jest od uhuhuhuhuh wybić ich albo zbanować

Cenarius
15-09-2006, 17:35
Juz widze jak bijesz w czlowieka na full defie za 50 ze spike.
no dobra może troszke przegiąłem ale nie znosze jak ktoś sie czepia niektórych profesji a przecież wiadomo że all są równe [jak sie umie grać]

noobowaty mistrz
15-09-2006, 17:56
no dobra może troszke przegiąłem ale nie znosze jak ktoś sie czepia niektórych profesji a przecież wiadomo że all są równe [jak sie umie grać]
Za 50 w czlowieka to uderza 120 ek z sca

Stożek
15-09-2006, 17:58
Warlock tez czlowiek right?

noobowaty mistrz
15-09-2006, 18:16
Chodzilo mi o gracza a nie potwora

Stożek
15-09-2006, 18:22
Chodzilo mi o gracza a nie potwora

Trzeba wszystko pieknie precyzowac a nie pisac na odpier***. To tez mnie wkurza w Tibii-moze w troche gorszym wydaniu, bo to tylko drobny przylad.

noobowaty mistrz
15-09-2006, 18:32
Skoro gadam o walce gracz vs gracz to po ch*j mialbym mowic za ile sie wali w wrl? Troche pomyslunku. :p

Lukaas
15-09-2006, 19:11
Mi sie najbardziej nie podoba to że mówisz i only speak english a on nadal zaswiergala coś po hebrajsku.X(

Vilgefortz
16-09-2006, 20:40
mnie najbardziej wkurza że nie moge sobie potrenić skilli palem bo te %*@#!$ włócznie się łamią. no i trzeba je podnosić czego też już zaczynam powoli mieć dosyć...

Starke
17-09-2006, 20:49
Nooby, lagi, nieraz bugi, pk (czyli pi*****ona k***a), no i ta grafa niezaciekawa...

Rivelan
17-09-2006, 21:13
Thiefy oraz ludzie którzy cie blokują(szczególnie na swiatach typu non-pvp)

Piotrek Marycha
18-09-2006, 16:41
mnie wkurzaja kicki przez ktore mi sie pacc marnuje X( ;(

Ice_Lady
19-09-2006, 20:47
Mnie Wkurzaja te Brazylijszke i szwedzikie scierwa i Lurerzy gram na świecie non pvp i tam tych frajerów jest od uhuhuhuhuh wybić ich albo zbanować

Polacy jeszcze gorsi ... -.-

Blooder
19-09-2006, 23:12
@averus
kick to jak cie wywala z gry i musiesz sie jeszcze raz logować

mnie wkurzają głupie pytania , obnoszenie sie swoja niewiedza i gloszenie nieprawdy jako prawde i głupie nicki takie jak
masowy pozeracz bananow, jezus chrystus(tego to do rooka sprowadzilem bo to juz herezja) itp.
nie można sie nazwać normalnie ? tylko jakieś polskie musi być

Masz racje! Jak można mieć takie idiotyczne nicki? :p litości.....
To świadczy o inteligencji gracza ;)

tomektrz
21-09-2006, 20:08
Najbardziej wkurzając mnie te nooby z brazylii. Kradną exp, a jak napiszesz, żeby sie wynieśli to zaczynaja cos belkotac. Zaczynam żałować, że gram na non-Pvp...

Bongouser
21-09-2006, 20:47
mnie najbardziej "wkurzaja" kolejne update'y od 7,5 w gore!!

Pawel_Radoom
23-09-2006, 21:35
mnie zalewa jak goni mnie 2 kolesi i atakuje-piszac ze zabija jak nie dam plecaka-ja zucam na ziemie a ci go olewaja i mnie leja:/dodatkowo nie cierpie kolesi co mnie blokuja w depo i blagaja o gp:/

Wolfek
25-09-2006, 21:38
mnie wkur*** nooby !!!! ktore luruja gsy fuckers!!!!!!!!!! na pohu -.- lurerzy !!! zbanowac ich :D ( chociaz sam lurowalem kiedys ... ) X(

Gal_batorix
27-09-2006, 19:30
Mnie denerwoja :
-nOOby
-pk ( cioty -.- )
-a najbardziej : BRAZILIJCZYCY !!!! < JEDNA WIELKS SIATKA DEBILI I nOObow -.-

Na szczescie nie wszyscy maja h lvle i wtedy sie ich wytepia HUAHUAX(

Marczio
28-09-2006, 21:43
Mnie denerwoja :
-nOOby
-pk ( cioty -.- )
-a najbardziej : BRAZILIJCZYCY !!!! < JEDNA WIELKS SIATKA DEBILI I nOObow -.-

Na szczescie nie wszyscy maja h lvle i wtedy sie ich wytepia HUAHUA

a ja nie lubie takich jak ty co mysla ze sa supah masters i bry to gorsza rasa. Nie lubisz pk (cioty?). Zabije cie zanim to napiszesz. Wiec kto jest ciota, ten co pada czy ten co zabija? Noszenie ih/uh nie boli w przeciwienstwie do waszego myslenia

btw. sam siebie wkurzasz? :)

YyyeeyIsBack
28-09-2006, 21:55
Co wy macie do brow? Moze wielu jest przy*ebanych tak jak u nas polaczkow, ale ja naprzyklad mam dobrego kumpla z brazylii, szwedow tez lubie. A pk? do pk nic nimam, jak mnie pk zabije to zalezy czy sie zdenerwuje, czy zaczne sie z deda smiać. jesli to pierwsze to lece na niego z umplem/protkiem (niepotrzebne skreslic), a jesli to drugie to uradowany loguje sie ponownie, biore to co najwaziejsze (bp itp) i <logout>
a co do tematu to nie lubie:
-Noobów
-Dzieciakow (denerwuje mnie to jak sie z innymi kloca i wyzywaja)
-Pa
-I niektorych czesci update takich jak sp, wyzsy lvl na runka, outfity (7.4 to byly czasy, a lazic zawsze uwielbialem w dresiku :P).
Co do reszty to nic niemam bo kicki mam tylko gdy mi sie zmienia ip.

Dragonik
28-09-2006, 22:16
mnie najbardziej wkurzaja nooby ktore ci sie na expowisko wwalaja. no i jeszcze slynne: "Fri Itanz plz"

Elendart
29-09-2006, 19:56
wszyscy "narzekaja" na braz~ chociaz nawet pewnie nigdy ich nie spotkali
taki juz stereotyp

mnie najbardziej denerwuja polacy
sadze ze sa najgorsi ze wszystkich
najmadrzejsi i najlepsi :/
zlodzieje, pkerzy i trolle ;)

Michnik of Celesta
30-09-2006, 18:53
Mnie najbardziej wkurzają:

1.PK (chociaż teraz gram na non-pvp więc mam z nimi spokój :P)

2.nooby nooby i jeszcze raz nooby X(

3.lagi (przez które łatwo o deada :/)

4.spamerzy

5. żebracy (free items plx co chwile słysze w depo)

6.łamiące się speary i ogólnie trudny trening palem

itd.

Tawer Redeye
30-09-2006, 19:40
1. Łamiące się speary
2. Polskie dzieci "kture óciekły s piaskofnicy aby pograć sobje f tibje"
3. Thiefy itp.
4. Hum co by tu dodać? Ah tak - n00by.

deavemon
01-10-2006, 19:13
1. Bezczelni Player Killerzy (90% z nich to Polacy :/).
2. PK'erów na no-PvP (inacz. traperzy).
3. Runy i czary od LV a nie MLV.
4. Łamiące się speary i zmieniony system skillowania (teraz zwalenie skillować palkiem albo knajtem).
5. Noobstwo.
6. Wyłudzanie grożące deadem...
7. Mogę tak w nieskończoność :P...

Chobits
04-10-2006, 22:50
Co mnie NIE wku***a:

* PK i PA - nie podoba sie, graj na nom-pvp.
* Pacce - nie podoba ci sie, ze pacc mysli, iz jest lepszy? Moja rada: kup se pacca. Rusz siedzenie sprzed ekranu i pomoz TP kopac rowy pod kable.
* Boter - denerwuje cie oszust jadacy na bocie? Sa ze 3 wyjscia. Albo poczekasz, az jakis hackier ukradnie mu postac, albo zabij go, gdy tylko bedziesz wiedzial, ze jest AFK. Mozesz tez sam sciagnac sobie bota 2w1 (TBI + gejlogger), ustawic go na cala dobe i przegonic tamtego typa.
* Haker - ogranicza ilosc boterow, to pozytecznie zwierze.
* Lagi. kicki - mam internet razem z kablowka i nie nazekam. Jesli nie podoba ci sie internet, jaki sponsoruja ci rodzice, lec kopac rowy, a za wyplate plac za SuperNeo3000.
* Noob - jesli zachowuje sie inaczej od tych, ktore wymienilem u gory, latwo mozesz go zignorowac.

sory za byki

MeeP!
05-10-2006, 13:56
Na pierwszym miejscu sa CipSoft ;p
Na drugim PK
A trzeciego ine ma
A dlaczego akurat CipSoft?
Przecież oni stworzyli tą gre...
PONIEWAŻ PSUJĄ TIBIE Z KAŻDYM UP'DATEM!!!
Najlepsza moim zdaniem, była Tibia 7.4

maciusiowo1
05-10-2006, 14:14
mnie denwrwóją:
NOOBYX(
"Free items pls"X(
LagiX(
Gupie nazwy np."Lord Traver of Zanera"X(
I to że nie można raz zapłacić za pacca, tylko co 3,6,12 miesięcy trzeba znowu płacic aby miec paccaX(

Dragon96
05-10-2006, 20:28
mnie najbardiej wkurzają:
1. Nooby (czasem sam nim jestem :))
2.Swe i Br ze swoim tekstem "Br? Swe? Br? Swe
3.GMy

Diddy
05-10-2006, 20:31
3.GMy
Swe są w porządku.

Cenarius
05-10-2006, 20:58
Swe są w porządku.
ktoś inny powiedziałby że Pl i Br też są w porządku bo też śą ale niektórzy :(

Chobits
05-10-2006, 22:23
3.GMy

A mnie wkurzaja Polacy ze swoim tekstem "pl? pl? pl?"
Dziwne, ze ciebie to nie wkurza.

Xavery
06-10-2006, 11:11
A mnie najbardziej denerwowaly dzieci ktore graja w tibie. Tibia bylaby o niebo lepsza gra jezeliby graly osoby powyzej 14 wiosen. Nie mowie tu ze wszyscy ponizej sa debilami, noobami itp, ale wiekszosc noobow jakich spotkalem to byly wlasnie takie dzieci.

Cala reszte idzie przezyc jakos.

Bezel'ek
07-10-2006, 20:48
Oczywiście nooby zapychające servy np. harmonia ..... nie dajćce expić , nie dające skillować itp. A tak to może byc ...
ps. Mogliby obniżyć cene pacc-a w końcu :baby: :baby: :baby: :baby:

Teklak
09-10-2006, 00:59
W Tibię zacząłem grać przypadkiem - w ramach porannego rozbawienia oglądałem na pewnym serwisie aukcyjnym wystawione tam itemy z Tibii. Urzekły mnie ceny za kilka pikseli. Miesiąc później już mnie to tak nie śmieszyło gdyż wsiąkłem. A dalej standard - pacc na rok i zarwane noce. Po kwartale stwierdziłem, że jeszcze chwila w grze i mózg mi się rozpuści.
Rozumiem, że można być z natury swojej wygodnickim żebrakiem ale nerw mi puszczał gdy na rooku snuł się za mną koleś i jęczał 'stary, daj 5 gp'. Kurde, szczura sobie człowieku sprzedaj i będziesz miał kasę. Tak jest, 'freitanzy' to moje ulubione zwierzątka tibijskie.
Irytują mnie kolesie, 'ktuży jenzyk polski majom w głembokiej pogardzie'. Muj, pujść, hoć, rukslajer, skura minosa i ktury, zabijały moje poczucie estetyki skuteczniej niż zasyfione śmietniki.
Bluzgacze - rozumiem, że każdy gangsta mieszka w getcie i nie potrafi mówić inaczej niż podwórkową łaciną ale nienawidzę gdy podbija do mnie jakiś pastuch i zaczyna mnie bluzgać na zasadzie 'bo mi wolno i co mi zrobisz'.
Agresywne dzieciaki, które na wszystko reagują tak gwałtownie, jakbym chciał przelecieć ich siostrę. Pół biedy gdy dzieciaki są reformowalne i otwarte na sugestie innych. Gorzej gdy dziecko wie wszystko najlepiej - ja się wtedy pytam: czy jego rodzice wiedzą, że rośnie im pod bokiem imbecyl-socjopata.
No-life persons (pewnie istnieje jakiś polski odpowiednik ale go nie znam). Rozumiem, że Tibia wciąga; sam padłem ofiarą (na szczęście krótkotrwałego) uzależnienia. Ale jak mi gość zaczyna na privie opowadać o tym, że poszedł na rekord i w sobotę grał longiem 20 godzin, to ja się wyłączam i nigdy więcej z nim słowa nie zamienię - z mutantami nie gadam. Stary, poza Tibią jest inny świat, ten prawdziwy.
Nie lubię frustratów, którzy swoje niepowodzenia życiowe (brak kobiety, brak pracy, brak wyników w nauce, brak życia prywatnego, bolesne odciski na dłoniach spowodowane chorobliwym onanizmem) odreagowują w grze. A to cię zabiją, a to postraszą hi-levelowym 'pszyjacielem' tudzież 'najzajebistrzom gildio na servie' zaś na Refugii wyrżną całego respa, zajumają lootbaga albo podejmą próbę trapowania.
'Zdziwieni', czyli kolesie spod znaku 'masz pacca, dlaczego nie idziesz na pacc-area'? A mi się akurat okolice Venore bardzo podobają. I lubię patrzeć na falujące morze, bo to mnie uspokaja.
Power gamerzy, dla których dzień bez pół miliona expa jest dniem straconym. I nie rozumieją, że mogę zalogować się do gry tylko po to, żeby ze znajomymi pogadać na czacie albo pobawić się w rpg. Bo ja nie lubię jak mnie ktoś nazywa debilem tylko dlatego, że bicie guardów nie jest moim całym życiem.
'Kto ma większego', czyli młodzież zaczynająca rozmowę od tekstu: jakie masz skile. Mam skile jak noob, szczytem moich możliwości jest skorpion i minotaur a najchętniej chodzę na roty, bo lubię ciemne pomieszczenia pod schodami. Tylko po co temu komuś ta wiedza? Nawet by mnie to nie denerwowało, gdyby były to przypadki incydentalne. Otóż nie są - mam jakiś szczególny dar przyciągania skillolubnych.
I podobni im miłośnicy ekwipunku. Jak widzę tekst 'jakie masz eq' to budzi się we mnie dzikie zwierzę. Mam cooper shielda, skórzane gacie, skórzane buty, kask ze złomu, zbroję znalezioną pod depo i sklejoną taśmą izolacyjną różdżkę, która strzela w trzech przypadkach na cztery, przez co ostatnio padłem na cave ratach. A GS sprzedał mi strzała za 218 hp, chociaż typ na moim poziomie i tej samej profesji zebrał od niego tylko 66 hp. I znowu - co z tego?
Oszuści, którym wydaje się, że po roku snucia się po świecie Tibii nie odkryłem opcji Trade. Chociaż tak właściwie, to oni mnie obecnie bardziej śmieszą niż wkurzają.
Ludki bez znajomości podstaw angielskiego. A weź takiemu zwróć uwagę, że na kanale ogólnym rozmawiamy tylko po angielsku. Zbluzga i hunta obieca, co na Refugii bardzo mnie bawi. Nie ma metody, żeby takiemu wytłumaczyć, że skoro zdecydował się na grę w języku angielskim, to niezłym pomysłem jest kojarzenie tak trudnych słówek jak yes, not, sell, buy, sword i parcel. Oraz prawidłowej pisowni słów please, items, mine i free.
I na koniec moi faworyci, chyba nawet fajniejsi od 'freitanzów'. Czyli kolesie, którzy patrzą na moje postaci, po czym orzekają, że jestem nubas. A dlaczego? Ano dlatego, że po roku grania w tibię mam rookstayera na 11 poziomie, knighta na 21, druida na 17, sorcerera na 19 i depo na 1. Nie wiem dlaczego jest to dla nich problem. To, że mam pacca nie musi automatycznie oznaczać, że gram w Tibię po 8 godzin dziennie. Mam pracę, mam życie osobiste a Tibia jest dla mnie rozrywką. I potrafię nie zalogować się przez 3 miesiące, bo akurat były wakacje/promocja na browar/wysyp fajnych kobiet/dużo pracy/whatever. A poza tym w sumie mam 69 lvl na tych pięciu postaciach i proszę się ode mnie odczepić.
A na sam koniec powiem coś bolesnego - większość Polaków w Tibii jest typowo polska. To znaczy, że jak nic innego cieszy ich twoje nieszczęście, niepowodzenie, pad. Słowo 'pomoc' nie występuje w ich słowniku. Wbiją ci nóż w plecy a jak leżysz w kałuży, to cię obsikają. A najbardziej ucieszyliby się gdyby twoja córka puściła się z Murzynem. Dlatego nie mam zamiaru przedłużać pacca, bo bezsensem jest płacenie za coś, co jest równie przyjemne jak spotkanie w wąskiej uliczce z wkurzonym pitbullem. Popykam sobie na facc, bo szkoda mi zrywać kilka znajomości. Rzekłem.

Pozdrawiam
Radek

PS. Obowiązkowe testy na inteligencję dla osób chcących rozpocząć przygodę z Tibią, byłyby fajne. Może w końcu gra dawałaby mi więcej frajdy niż nerwów.

Bujak
11-10-2006, 14:59
Nooby.... A Z Powodu Zbyt Krotkiego Postu (przez To Nie Moge Go Wyslac) Nooby Nooby I Jescze Raz Zasrane Smierdzace 10-letnie Nooby

caveki
11-10-2006, 15:33
Mnie najbardziej wkurzaja hakerzyX( ,nooby typu "free items plz" :baby: a co do pk mnie też wkurzają ale przyznam sam nieraz lubie se kogoś ubic,ale na szczeście raz na miecha :D

Hazel
14-10-2006, 19:40
Wedlug mnie najbardziejwkur*iajce sa noobki , ktorzy wyjezdrzaja z tekstami "PLX FRI ITANZ".Zygac mi sie chce gdy ich slysze.zawsze takiego ubijam B)

Michaello
14-10-2006, 20:25
Wkurzaja mnie nooby, ktorzy pytaja sie mnie ''dasz kase?'' albo ''dasz mi jakies itemki'' zwlaszcza na Rooku. Zabijaja potworki na zlosc wszystko by zabrali.
A najbardziej mnie wkurza rzucanie itemow na zwloki potwora!X(

Gana Chan
14-10-2006, 21:18
mnie to w*****ajom czeste lagi i pk. a najbardziej ci ktorzy skilujom bez koncaX(

Gana Chan
14-10-2006, 21:23
A mnie najbardziej denerwowaly dzieci ktore graja w tibie. Tibia bylaby o niebo lepsza gra jezeliby graly osoby powyzej 14 wiosen. Nie mowie tu ze wszyscy ponizej sa debilami, noobami itp, ale wiekszosc noobow jakich spotkalem to byly wlasnie takie dzieci.

Cala reszte idzie przezyc jakos.

moj brat ma 6 lat a gra lepiej niz ja!! ma ponad 60 lvl a ja tylko 32

arsim15
15-10-2006, 19:34
Noob'y-Przezyje
Lagi-wkurzaja
Kicki-borze!

Ale.... Najgorsze wg mnie to to, ze trzeba ciogle knightem skilowac ale curz, najlepszy lvl w tibi to wlasnie knight ;)

Miko
17-10-2006, 14:27
Jakby to powiedzieć, cała Tibia mnie denerwuje, gdyż więcej w niej elementów nerwopędnych niż takich które uspokajają (o ile takowe wogóle są). Innymi słowy - jedyne rzeczy, które mnie w Tibii cieszą to zdobywanie nowego lvl/mlvl, duży loot, kupowanie nowego eq i czarów i ludzie, którzy zamiast cię ubić to ci pomogą, reszta po prostu wnerwia :) ;)

Max121
19-10-2006, 07:48
Ogólnie tibia jest h***... Najgorsze mmo w jakie dotychczas grałem... W innych nie uświadczysz tylu n00bów i trolli... W ogóle nie uświadczysz... Tibia to syf nie grajcie w nią...

Xavery
19-10-2006, 09:49
@up

Popieram. Nie grajcie w tibie, bo to wiecej nerwow z tego jest niz przyjemnosci. Ja tam od wbicia kolejnego lvl wole przejsc po raz kolejny Gothica czy tam BG2.
No i przy okazji czekam az wyjdzie Darkfall Online.Tibia przy takiej grze to jest mniej niz zero.

Do mojej wypowiedzi dodam jeszcze ze nie wkurza w Tibii monotonia, to ze wszystko juz zwiedzilem ( no prawie wszystko), ze nie ma po co wbijac kolejne lvl no bo i po co. Nawet pvp teraz jest ciut zepsute.

Icker
19-10-2006, 11:32
Mni wkurzaja lagi ,kicki itp a thiefy sa wszedzie o noobach juz nic nie mowie ;)

Knoland!
19-10-2006, 15:44
Co może wkurzać? Może ludzie którzy chodzą i próbuja skillujących rycerzy pozabijać.Może ~100 levele którzy exetą zabierają slimy,a nawet próbują zabić cię na slimach(Kio Loko knight plx?).
I polacy krzyczący I hate BR!Chociaż sami przychodzą i slimy zabijają,mówią że ci matke zabiją bo mu slima nie oddasz,bo mu tylko~7% do sworda brakuje.
Jest coraz gorzej z inteligencją u niektórych osobników.Jak ma ten świat wyglądać? Może w przyszlości będziemy się wypychać ze sklepów jak w tibi?Wyzywać od noobów?,chodź nawet większość nie wie co to jest.
Wy którzy tak robicie pomyście czy nie można dać spokojne komuś skillować,dać sprzedać coś w sklepie bez wypychania go.To tylko gra! Hamstwem w grze nic nie osiągniecie! Mam nadzieje że niektórzy po przeczytaniu tego postu pomyślą jaki On jest w tibi i może się sprubują się zmienić.Będe szcześliwy jeśli chociaż Jedna osoba się zmieni.

PS.Wszyscy mówią że tibia to syf,ale i tak wszyscy grają w nią.Tibia ma to coś.Które przyciąga,każdy uważa inaczej.Ja uważam że to dlatego że tu dead kończy się stratą:ciężko zrobionego lvl'a,drogich itemów,i skilli.
A w innych grach?Nic nie tracisz(nie wszystkie).No i jeszcze robienie skilli.W której grze tak długo się robi skille?
W tibii jaka jest radość jak w końcu po kilku miesiącach skillowania masz te ~95/95.Którymi możesz się pochwalić,chodzić na lepsze potwory,mniejsze hity odtrzymywać.A w innych grach sprowadza się do klikania 3 przycisków.A grałem w dużo innych gier MMORPG.I mam porównanie.

Carcas
20-10-2006, 14:32
a mnie wkurza ROOK

Ian
20-10-2006, 17:42
Co mniw kurza w Tibii? To ze siedze sobie spokojnie i skilluje a tu przychodza takie 2 chamy nie wiem na ktorych levelach ktorych na oczy nigdy nie widzialem i ded ==' cool nie? Przez tych debili przestalem grac w tibie. Narka.

Aquanum
20-10-2006, 18:25
Mnie Najbardziej wkurzaja "Thiefs" zlodzieje. Meczac sie uzbierasz ladnego lootbaga a tu ci podchodzi jakis "Thief" i lootbaga Ci kradnie albo wzuca do smietnika zeby popsuc innym to czego sam niepotrafi uzbierac.:(

AGENT7
21-10-2006, 15:09
cała gra jest glupia nie grajcie w to XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!:evul:

Sir Radzio Angelus
21-10-2006, 18:28
łamiące się speary, thiefy i oczywiście PK! :/

Jozzi
26-10-2006, 17:52
Lagi i Kicki przez Kicki stracilem Royal helmet i golden armor.

Skutya
26-10-2006, 18:07
co mnie wkurza? proste...Tibia.
ta gra polega tylko i wyłącznie na zwabieniu klientow możliwościa gry za darmo, po czym 90% z nich skusza się na PACC. Grafika i frajda z gry zerowe(przynajmniej dla mnie), częściej byłem w*****ony pk itd.
Dobrze że se to uświadomilem po krótkim czasie gry ;)

Falendorf
30-10-2006, 19:25
Było se dwóch, co gadali jak najęci...
Ja nie lubię takich noobów jak wy. :D :D :D :D

Sir Radzio Angelus
30-10-2006, 20:02
Lagi,pk,thiefy,nooby,łamiące się speary,za silny sorc i kilka innych rzeczy...

Falendorf
31-10-2006, 07:08
Mnie wkura dobra różdżka Quaqmire Rod, która ma cholernie mały zasięg, nooby, które sprzedają dobre armory za 2 razy tyle, ile są warte. No i PK, którzy blokują wyjście z respawnu z potworami.

Sulfrendil
31-10-2006, 08:09
Mnie po:
1) Nooby - skilluje sobie i mi przeszkadzaja zabijajac slimy
2) Przechwały - pisze np. Sell wooden shield a oni podchodza mowią "trade" pokazuja jakas lepsza tarcze i piszą "Hahahahha noob"
3) PK-erzy - powinny być surowsze kary dla PK np. zakaz wstępu do pz. przez 1 godzine.

Zomin8601
07-11-2006, 12:52
EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.- :o sie ich boje!!! dlatego na pvp gram:evul:
@Skutya
Więc poco jesteś na forum o czymś czego nie lubisz ,szukasz przyjaciół?

Muszufasa
07-11-2006, 15:25
Banda noobkow ktorzy gadaja caly czas jakies dziwactwa, jak naprzyklad (zostaniemy przyjaciolmi) choc pierwszy raz go widze ^^ no i gdzie jest ta stara tibia gdzie wszystko bylo prostrze ehh .

Sowa
07-11-2006, 18:14
Analfabeci.

zoliax
08-11-2006, 21:50
EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.- :o sie ich boje!!! dlatego na pvp gram:evul:
Oj uważaj, bo jeszcze wrócisz na non pvp.
Co mnie wkurza? Polacy... atakuje mnie jakiś leszcz, pare lvli słabszy-załatwiłem go(w obronie własnej:D). Ide pod depo, znów mnie atakuje(po co?); nie mijają dwie sekundy, a zara inni Polacy, zamiast swojego bronić, również mnie atakują. Dzięki za taki naród. Żal patrzeć... Co mnie również wkurza? Polacy-nigdy nie usłyszałem "de?", "usa?", "gb?", raz ktoś mnie spytał czy Brazylijczykiem jestem-ale zdaniem. A dzień w dzień widze: "pl", "pl?". Krew mnie zalewa jak patrze na poziom jaki prezentują niektórzy polscy gracze...
Dlatego właśnie wracam na non pvp. Niestety nie uchroni mnie to przed ludźmi jak w drugim przykładzie... hmmm ale i tak nie mam serca zabijać w RPGach. ;]

Toad
08-11-2006, 23:26
W większości postów pojawiła się odpowiedź PK. A mnie PK nie wkurzają :). Dlaczego? Bo dzięki nim gra staje się ciekawsza. Oczywiście zaraz posypią się posty w stylu: "Nie wiem jak ty ale mi sie nie chce odrabiać przez tydzień skilli".
Ale na to jest rozwiązanie :)(nawet kilka :P) Pierwsze: jeśli nie chce Ci się odrabiać skilli to graj sorcem/drutem. Drugie: jeżeli nie chce Ci się odrabiać lvlu to go nie odrabiaj(chyba nikt cie to temu nie zmusza nie?8o). Trzecie: graj na non-pvp(jeżeli masz cierpliwość to noobów bo ja bym tam 1h nie wytrzymał X(). No i wreszcie czwarte najrozsądniejsze wyjście: zainwestuj w manasy/UHy/IHy.
@topic Mnie wkurzają:
- nooby,(fri itanz plax!)
- analfabeci,(hoć pokarze ci muj durzy topur, kturym bije potforki)
- thiefy,
- lagi, kicki,(chociaż nigdy od laga/kicka nie padłem :P)
- l-lvle, które blokują ci drogę jak uciekasz przed jego kumplem (PK)
- "przeklinacze"(uczą małe dzieci klnąc a te robią się takie same :()
- Polacy(niestety...)
- i duuuuużo innych rzeczy, których nie będę wymieniał :P

Evaart
10-11-2006, 22:23
mnie PK osobiście nie denerwują. wiadomo, że przecież WSZĘDZIE są mordercy i żądni wrażeń ludzie, nie tylko w Tibii. ;P pozatym fakt, gra jest ciekawsza. mimo wszystko PK to nie zesłani nam z nieba bogowie, nie podoba mi się czasami ich zachowanie. na przykład to, że nie graja fair. biedny uciekinier oddał już wszystko co miał, został golutki, nawet bez butów, a PK z czystych nudów i tak go zabije, no bo "skoro się już tak namęczyłem..." .
ponad to osobiście na maksa wkurzają mnie (oczywiście) n00by. nie rozumiem, jak można być takim kretynem, żeby zasłużyć sobie na to miano. =.=
potem, of kors, oszuści i złodzieje.
następnie zabijanie MOICH potworków. ><"
i jeszcze kilka małych spraw, których nie mam siły przytaczać.

kostooch
11-11-2006, 07:42
pierdolone kicki spowodowane niekompetencja cipsoftu

lethal'knight'danera
11-11-2006, 22:55
mnie najbardziej wkurza PK ktory biega i krzyczy " hi noob give me items now or dead " ;P bo mam maly lvl i jestem ofiara takiego pk ;p moj nick : lethal'knight wejdzccie sobie na tibia.com/community i zobaczcie ile mam dedow :P

DratrisDxx
13-11-2006, 08:24
Mnie kurwa jebany haker co zhakowal 73 knighta i kurwa maila tez ... Kurwa pa , g legs , sov , mms , rh , boh , sb , jakies 70cc w dp i w huj loota :/ No kurwa to bylo przed update a wtedy pacc owned i... nie zrobilem r-keya :/

OtS'oWiEc
13-11-2006, 18:33
A mnie wkurza to że 99.9% grających w tibie na jakimś serwerze to :

-dauny
-n000by
-n00bery
-lamerzy
-cioty
-pedałki
-kretyni
-lolki
-thiefy
-pk
-cheaterzy(ale tylko ci z MC , bo zapychają serw.do GG nic nie mam ;] )
-kupy
-palanty
-debil

Edit :

-brauny
-breile

itp. itd.

Dlatego uważam że tibia to syf

Po pierwsze: t wcale nie tak duzo osób jest tak jak ty to ujołeś powyżej
Po drugje: To..... NIE WAŻ SIĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TIBIE BO JAK PRZYJADE DO TEGO WROCŁAWIA I JAK CI DUPE SKOPIE ZA TEGO SYFA TO SIE NIEPOZBIERASZ. JASNE?! DOTARŁO?! NOOO! I TAK MA BYĆ!!!!!!X(

Bienio_
13-11-2006, 18:47
A mnie najbardziej wkurzają (jak chyba większość z was) nOOby. X(

OtS'oWiEc
13-11-2006, 19:12
MniE wkorzają:

ANLFABECI(np:ho to ći cis pokarze)
PKowcy
niskie lvl'e z rd (np: 6lvl rd, ),
rd na rooku,
glupie imiona np: maly sorc, denis rozrabiaka(bez sensu), Zjebalem sie xDDD(powalone)
,,SZUKAM ZONY" ALBO ,,SZUKAM MENZA Z LVL'EM MIN. 30" ZEBY TYLKO WYZEBRAC LOOT'A,
nooby,
pozerzy ktorzy stoja przed depo i sie chwala ze maja UE albo cos w tym stylu,
wysokie lvl'e ktore chociaz mają duze zbendnych zeczy to i tak nie chca oddac ich TAKIM MALUSKIM BIEDNYM NOOBKOM,
oczywiscie tradycyjnie ,,BR"
glupie cioty (niewiem z jakiego kraju) ktore gadają cos w jakims nieziemskim jezyku typu: kasmat kiran dosla horich madanka siol(wziete z tibi)
iiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
jedno z najgorszych i najbardziej nielubianych rzeczy ktore sa w tibi a mianowicie:
LAGI KICKI I TYM PODOBNE
i to chyba wszystko8o 8o 8o

Pirus
13-11-2006, 19:35
wkurzają mnie 15lvl jak mówią "leave mi respawn" "leave noob" "leave noob plx" "bl?" "leave or reported" "noob"
to mnie dowala... a potem płaczą na prv jak "się" zablokują i padną ... hehe :D

Koshhen
14-11-2006, 15:22
Mnie najbardziej wkórwia jak ktos podrabia nick.Robia tak malo lvl nooby i jeszcze gadaja ze sa ich braćmi albo czyms podobnym.To nawet nie jest śmieszne to żalosne.Powinno byc zakazane używanie bardzo podobnych nickow.

Princessinka
14-11-2006, 16:32
Mnie to w Tibii najbardziej wqrzają BrazylijczycyX(
Może juz ktos w tym temacie coś na ten temat powiedział (nie wiem nie czytałam całości)...Mam francuskiego nicka a francuski jest chyba podobny do ESPANIOL:) więc cały czas słysze "BR?", "BR?"... Powiecie: Trzeba było innego nicka wybrać ... proste... jak wybierałam imie to nie wiedziałam ze Brazylijczycy to taki natrętny naród

Karakanar
15-11-2006, 21:23
Mnie najbardziej denerwoj br to najwieksze nooby nie ma wikeszysz jak mnie on denerwuja to najwiesci debile na swiecie

Mnie to w Tibii najbardziej wqrzają BrazylijczycyX(
Może juz ktos w tym temacie coś na ten temat powiedział (nie wiem nie czytałam całości)...Mam francuskiego nicka a francuski jest chyba podobny do ESPANIOL:) więc cały czas słysze "BR?", "BR?"... Powiecie: Trzeba było innego nicka wybrać ... proste... jak wybierałam imie to nie wiedziałam ze Brazylijczycy to taki natrętny naród

Zgodze sie w 100 % to nawiesze nooby na swiecie

Wymisliłem wierszyk o brazyliczykach :p
"Brazyliczyk brazyliczyk to ruski chinczyk"

moze bez sensu ale mi sie podoba

Alessandro Del Piero
16-11-2006, 00:32
@Karakanar

Największymi noobami na świecie to wg mnie Polacy. 1 raz pomożesz to już sie od nich nie odgonisz -.-

@topic

Mnie wkurzają thiefy którzy kradną mój lootbag. Reszte da sie wytrzymać ;)

Agent Madness
16-11-2006, 01:15
Utrata dużej ilości expa przy deadzie i PACC (kto to słyszał żeby kazać płacić za taką grę?!?! Niby Tibia jest darmowa, ale granie bez PACC mija się z celem). Finalnie te dwa powody wzięły góre i z Tibią koniec. (niedługo X360) :D

@down
Finalnie te dwa powody wzięły góre i z Tibią koniec.

Jak czytasz posty to czytaj je do końca -.-

XIII
16-11-2006, 01:21
Wymisliłem wierszyk o brazyliczykach :p

moze bez sensu ale mi sie podoba
Uśmialem sie do łez.

@temat
Spam, dzieci internetu.

Utrata dużej ilości expa przy deadzie i PACC (kto to słyszał żeby kazać płacić za taką grę?!?!
Jak Ci sie nie podoba, to nie graj.

Limh
16-11-2006, 16:15
Wszystkich knightów zapewne wkurza to, ze podczas spokojnego skilowania zjawie sie n00b i zabije ci np. slime. J ak mnie to wku.... denerwuje X(

Tjor masaker pro skater
16-11-2006, 17:13
Nr.1 wśród debilów palantów idiotów thiefów noobow to polacy, fakt ze "br?" potrafi zirytowac człowieka ale to co wyczyniają nasi rodacy <STFU> przechodzi ludzkie pojęcie. Gdyby głupota potrafila latac to Polska wznosiłaby sie ponad innymi krajami, chcecie przykładów? o prosze! jeszcze ciepłe ! : o

gratuluje inwencji twórczej, rosjanie i brazy-L-I-J-czycy (bo tak sie pisze poprawnie) mają ze sobą tyle wspólnego co ty z mózgiem. takich przykładów mozna wymieniac w nieskonczonosc, cóż poradzic, najlepiej pojsc chyba w ślady Wertera ;S <autoheadshot>

Radek_007
16-11-2006, 17:30
Mnie wkurza :
1.BR X( X( X( X( Jak tylko widze mniejszy lvl br to zabijam lub blokam :evul: :evul: :evul:
2.PACC jest za drogi i nieuczciwy wobec grczy biedniejszych a bogatszych (JA NIEJESTEM BIEDNY ALE I TAK FACC)

SirDamian
16-11-2006, 17:33
1.Brazyle
2.Grafika
3. Ludzie z nickiem typu pogromca demonów albo zabojca orshaabala

a i tak wole grać w Ragnaroka http://www.kdr.net.pl
dużo lepsze od tibii

Hellraiser
16-11-2006, 18:08
Oczywiscie wkurzaja mnie jednak, Polacy i innego typu n00bki, ale nie bede pisal o tym,..

Bardziej wkurza mnie to ze CipSoft nie przyznaje sie do bledu nie przeprasza za rozne rzeczy,.. Np, za strzelanie w ludzi na Battle liscie, powinnni zobaczyc ze teraz pk teamy to jest "Monolith".

Nie przeproszą za kicki lagi spowodowane Niemieckimi serwerami jak i odpowiednikami Amerykanskich, wiem ze czasami to nic nie da ale, zawsze,.. Przepraszam by bylo :P

Nastepna wazna rzecza jaka napisze, to dawno CipSoft nie zrobil Rebelli przeciwko sharerom :P Jest raczej jeden przyklad naczelny nie powiem nicka etc,.. Ale jest Senior Tutorem wiec ma imunitet u CipSoftu, ale to tylko moje zdanie :P

No i te nasze polskie name, typu Ziomek Zenon Pogromca Demonuw etc,.. Dobrze ze Polski to nie Angielski bo tak caly swiat by widzial jakie Polacy niektorzy robia mierne name... 0 Twórczości

No i mentalnosc naszych graczy lecz tego sie nie zmieni chyba ze ktos wyjedzie do innych krajow mieszkac tam, to by sie nauczyl inaczej podchodzic do tej gry.., Oczywiscie sa tacy szpielerzy ale jest ich malo u nas.

Moze jeszcze pozniej cos wpisze jak wpadnie w glowe :P

Gegnan
16-11-2006, 20:03
Najbardziej mnie wkur#@jają brazylijczycy. Łazi taki za tobą "br?? br??".X( Ku@#$. X( X( X( Jak ci zimno to sie ubieraj cieplej kretynieX( :evul:

Tjor masaker pro skater
17-11-2006, 08:46
A ja dostaje dzikiej furii godnej najdzikszego berskerkera gdy widze jak ktos kaleczy nasz język @up szczegulnie -.-""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

CzofiaWitch1
18-11-2006, 19:05
A mi:
- lagi;
- nooby;
- kicki;
- pvp;
- palladyni;
- rogaty of celesta;
- wentyl of celesta;
- lisek of celesta;

Hetz
18-11-2006, 21:35
JA tam jak widze noobka z nickiem typu "Krzysiu Wladca ognia" to tylko się smieje, mnie to nie denerwuje... tylko te perfidne, natretne nooby co jak im raz powiesz to nie rozumieją :/ ale oni tez są smieszni ;) kicki i lagi to dla mnie najgorsze :P

Yoh Asaqura
18-11-2006, 21:47
Mnie się w Tibii nie podoba wiele rzeczy takich jak:
- Nooby
- Thiefy
- Głupie nicki
- Wpieprzanie się na czyjeś expowiska

Dziękuję.

Dagins
18-11-2006, 21:56
1. POWER ABUSERZY!!!!
2.lagi, kicki
3. random pk z ponad 2x większym lvlem niż ja

Immortality
19-11-2006, 20:36
Najbardziej mnie wkur#@jają brazylijczycy. Łazi taki za tobą "br?? br??".X( Ku@#$. X( X( X( Jak ci zimno to sie ubieraj cieplej kretynieX( :evul:

osobiscie o wiele czesciej widze "PL?PL? ;f

Dr.Markos
21-11-2006, 09:36
A mnie denerwuja ludzie ktorzy łazą po depo i gadaja ,,free items' podchodza i cos gadaja po brazylijsku (ale polacy tez tak robia).:D

P.S lecz oczywiscie polacy nie gadaj po brazylisku a jak powiesz im ze nie dasz to odrazu hunted! i zwoluja sie na niewiadomo jakich kolesi.

Adix40
24-11-2006, 14:44
Mnie dużo wkurza. Oto lista ;) :
1. PK - na 100%
2. Plizaki (ja tak ich nazywam) - proszą np. "daj mi 50 gp, daj sworda, daj armor"
3. Premiosi (gracze z Pacc) - wywyższają się nad innymi, że mają lepsze możliwości, ładniejsze outfity, addony, domki, czary itp.
4. PREMIUM ACCOUNT - i po co to Cipsoft wymyślił?? ;(

Slivi
24-11-2006, 15:12
PA i PK - meczysz sie na guardach 5 godzin juz masz niezlego loota, wbija sie wyzszy lvle i Cie wygania zeby bylo malo to zabiera twoj lootbag, ale ok przezyles wychodzisz z kopalnii a tu pk team 8o no i konczysz z tibia :P

A nOOby i newbe to chyba najlepsze co tibie moglo spotkac, z nich jest wieksza zlewa niz z filmiku jak ktos pekuje. Nie raz slysze "daj cos" to wtedy rzucam scale armor i taki noobek sie cieszy :) a scalek mi nie brakuje

zakazane1991
28-11-2006, 22:04
mnie wkurza, gdy ludzie nie szukają w grze przyjaciół, którzy by mogli pomóc w problemie, tylko zakładają bezsensowne tematy na forum ;)

Supavader
30-11-2006, 19:12
najbardziej mnie wkurzaja:

- PK!!! przez nich odrabialem przez tydzien straty!!! (skille i lvl, heh bylem jedynym Thaisem ktory ma 6 lvl :p )
- PACC. omg mnie przerazaja sumy jakich oni chca... 95zl za 3 miesiace?! to juz lepiej kupic sobie Splinter Cella albo cos takiego X( nie mozna bylo zrobic tak jak w OGame ze wysylasz SMS i masz komandora?(w przypadku Tibii Pacc ;P) i czemu takie kolosalne ceny?

gdybym ja byl z CIPsoftu wprowadzilbym zasade ze za PKowanie dostaje sie bana na konto X(

Knight Patryk
30-11-2006, 23:42
gdybym ja byl z CIPsoftu wprowadzilbym zasade ze za PKowanie dostaje sie bana na konto X(
Co za duren gdyby mialbyc ban za to ze masz skulla to by all servy byly non pvp...(wybacz ze cie obrazilem ale naprawde nie moglem sie powstrzymac)
@Topic
wkurzaja mnie:
-Nooby ktore placza ze pacc jest zadrogi nic dla facc nie robia
-Lizaki
-Espanol,Brazylijczycy(sa wyjatki)
-Lurerzy
i full resp guardow:P

Paciorek_ms
01-12-2006, 12:08
Mnie wkurzaja:
-Noobki które myślą, ze sa pr0 gdy zabijaja slabszych od siebie...
-Knight na 20 lvl ze skillami 45/45 (kolega takie mial zalosne to bylo i irytujace)
-Lurerzy
-Ludzie piszący "leave or die"
-Ludzie ktorzy narzekaja ze pacc jest drogi <- wezcie sie za cos porzytecznego, nie wiem u babci posprzatajcie przez 3 tygodnie i kasa wleci.

Supavader
01-12-2006, 13:56
hehe a ja nie mam babci :p sorry ze napisalem o tym paccu ale troche mnie ponioslo :p

karłowaci
03-12-2006, 00:06
najbardziej mnie wkurzaja:

- PK!!! przez nich odrabialem przez tydzien straty!!! (skille i lvl, heh bylem jedynym Thaisem ktory ma 6 lvl :p )
- PACC. omg mnie przerazaja sumy jakich oni chca... 95zl za 3 miesiace?! to juz lepiej kupic sobie Splinter Cella albo cos takiego X( nie mozna bylo zrobic tak jak w OGame ze wysylasz SMS i masz komandora?(w przypadku Tibii Pacc ;P) i czemu takie kolosalne ceny?

Jak ci się nie podoba, że cię zabijają to przenieś się na non-pvp(Bez obrazy)
Pkowanie to świetna zabawa!! Nikt nie lubi padać przez pk alę każdy lubi zabijać ;]
Gdyby pacc kosztował tyle ile komandor w ogame to cipsoft nie zarabiałby nawet na prąd

Ogólnie tibia jest h***... Najgorsze mmo w jakie dotychczas grałem... W innych nie uświadczysz tylu n00bów i trolli... W ogóle nie uświadczysz... Tibia to syf nie grajcie w nią...
Nie dziwię się, że ci się nie podoba skoro masz 9 lvl na rooku ^^

matkow21
03-12-2006, 02:52
huaahu ostatni koment mnie zainspirował :D
gostek pewnie nie wie jak się wychodzi dlatego 9 :D albo gdy podchodzi do oracle go wyklina i co ma począć?

A mnie najbardziej wkurzają dzieci ,które piszą głupie posty ,
spoilingowcy w dziale filmy ,a także osoby ,przypominające raczej zepsute persocomy zaprogramowane na słowa :br? ,free items plx?food plax ,huntet?
Noob .

PLague
03-12-2006, 08:46
Jak ja ich nazywam... PK Noobki... Dla normalnych PK, którzy zabijają jak ktoś im NAPRAWDĘ przeszkodzi lub dokuczy, czuję rispect, bo wiem, że to elita. Ale dla cieciów, którzy myślą, że jak kupili na allegro 80lvl to pobawią się w BEZCELOWE (jaka korzyść z zabicia, np. 20lvl?) ubijanie low lvl... Że też użyję eufemizmu, dla mnie takie osoby są mało wartościowe intelektualnie.
I chyba jedyne co mnie wkurza ;) . PACC rozumiem, utrzymuje grę i CipSoft, więc ma więcej.

P@nd@
03-12-2006, 10:47
wasza gadka mnie wkurza...

SirMauter
03-12-2006, 17:35
Jak ja ich nazywam... PK Noobki... Dla normalnych PK, którzy zabijają jak ktoś im NAPRAWDĘ przeszkodzi lub dokuczy, czuję rispect, bo wiem, że to elita. Ale dla cieciów, którzy myślą, że jak kupili na allegro 80lvl to pobawią się w BEZCELOWE (jaka korzyść z zabicia, np. 20lvl?) ubijanie low lvl... Że też użyję eufemizmu, dla mnie takie osoby są mało wartościowe intelektualnie.
I chyba jedyne co mnie wkurza ;) . PACC rozumiem, utrzymuje grę i CipSoft, więc ma więcej.

I to jest właśnie to coś, ten dreszcz emocji, poczucie zwycięstwa i wyższości nad uciekającym przed nami koleiem krzyczącym stop plax! . Myśl że gdzieś,gdzieś za 7 górami i 7 morzami jest koleś który teraz rwie sobie włosy z głowy, że traci właśnie loot warty 10k. I dlatego właśnie postacie z allegro mają takie branie.
Bez wysiłku dostaje coś co my zaczynający od rooka musimy po 5 latach równomiernej gry zdobyć.

karłowaci
03-12-2006, 21:55
Za 50 w czlowieka to uderza 120 ek z sca

Faktycznie. Chyba tylko noobowaty mistrz
Skoro ja 21 knigtem ze skillami 55/50(nie śmiać się) Walne w 10 druida z p-setem za 60+ z bs'a^^

Kveldulv
03-12-2006, 23:27
- porażająco niska znajomość j.angielskiego (lub jego całkowity brak)
- nooby zabijające potworki, na których trenuje skilla (gram na non-pvp więc jes to szczególnie widoczne).
- "plx items"
- br?

to chyba najbardziej działa mi na nerwy

wizzmaster1992
04-12-2006, 20:38
Mnie denerwują soule i wolny respawn stworków :(:(

karłowaci
05-12-2006, 00:06
A mnie denerwują takie tematy ^^

FellanK
05-12-2006, 20:46
wnerwiajace slowa ;p
br?
plz etc...itemz (i inne wersje )
gadanie brkow...
hackerzy rozdajacy linki do stron,sprzedajacy w grze pacc
And more...
Nicki:
takie jak swiat...np:
Xantera
Polskie sprosne np:
Mamo daj szluga
Mamo daj zlotowke
Lekcja temat...
i Noob
Massacra...
nOOby...ktore ubijaja train moby...poprostu wkur*****

karłowaci
05-12-2006, 21:07
@up
Ten koleś co ma nick "lekcja temat" ma takie Głupie nicki na swoim acc:
Daj naa chlebek Xantera
Dziad Grzyb Xantera
Elvix Elah nuub Xantera
Lekcja temat Xantera
Mamo daj zlotowke Xantera
Nie sprzedalem ciebie Xantera
Prosze pani jaki temat Xantera
Sacief Nup Xantera
Zabij szczurka Xantera
Zaciew poczekaj jescze Xantera

La Hire
05-12-2006, 22:35
Co mnie wkurza? Hmm..
-br?
-Fri itens plx
-pisanie mniej więcej takie:
hej
jak
się
masz
?
-n00bki
-i... nuda - na niskim lvlu cały czas nudy , bo:
Chodzisz na potwory słabe, bijesz je bijesz, zdobywasz lvl, wracasz do miasta, idziesz na potwory...itd.
To chyba tyle :p Aha! Jeszcze jedno:p Ceny. Czasem to aż przesada xP

karłowaci
08-12-2006, 09:28
A mnie wkurza, że jest sobie taki temat o nazwie "Co was w tibi najbardziej wkurza" I pełno ludzi pisze w nim to samo. Wyszło już ponad 60 stron.
I do czego ten beznadziejny temat prowadzi??? Do niczego ^^

Knoland!
09-12-2006, 21:43
Po pierwsze: t wcale nie tak duzo osób jest tak jak ty to ujołeś powyżej
Po drugje: To..... NIE WAŻ SIĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TIBIE BO JAK PRZYJADE DO TEGO WROCŁAWIA I JAK CI DUPE SKOPIE ZA TEGO SYFA TO SIE NIEPOZBIERASZ. JASNE?! DOTARŁO?! NOOO! I TAK MA BYĆ!!!!!!X(
Buhahahaha i myślisz że dostaniesz za to medal? uhhh i to wlaśnie tacy ludzie mnie denerwują

Mnie wkurza :
1.BR Jak tylko widze mniejszy lvl br to zabijam lub blokam
2.PACC jest za drogi i nieuczciwy wobec grczy biedniejszych a bogatszych (JA NIEJESTEM BIEDNY ALE I TAK FACC)
1.I sie stajesz gorszym noobkiem od niego.
2.Tibia i tak daje OGROMNE możliwości dla darmowego konta i jest bardzo tani PACC, naprzykład taki knight online 6 dni do obejrzenia a potem 60 zl na miech, No i co dalej trzymasz przy swoim? Mam dużo argumentów w rękawie.

Singlar
10-12-2006, 10:45
nooo... to co mnie najbardziej wkur****
to to jak kolesie cały czas o coś proszę... albo myślą ze dam sie nabrać na linka strony.... w której jest trojan itp.

ale momentami myślałem ze nie ma nic gorszego jak to...
do czasu gdy pewien koles w*****ł mnie mówiąc
"Ciota daj gp"
koleś był BR i sie nauczył od jakiegoś polaka... i pozniej mówią ze Polacy to najgorsi gracze...

matir143
10-12-2006, 10:52
,że
są thiefyX(
a jak thiefy ,to niby mam hunta,
i spadam o 3 levele w dół,
i nie wiem co dalej

Wilux
10-12-2006, 16:39
WSZYSTKO DLA PACC GRRRRRRRRRRR NOWE TERANY UBRANKA MONSTERY WSZYSTKO dla pacc a najbardziej nienawidze nobów co satja za toba rzucaja za siebie parcele ze go nie wypchniesz i mówi: "pay or never go"

Ri'Pablo
10-12-2006, 17:03
Mnie wkurzają ludzie, którzy trzymają pod swoją ochroną noobów...

Zabijesz kogoś kto ci zabrał loot i musisz później płacić... ;/

Alwadar
10-12-2006, 19:28
Osobiscie nie lubie kilku rzeczy:
1-PK-erów
2-Thiefy
3-Dluuuugiego skillowania dla knighta
4-Noobów którzy bronia sie h lvlami -.-
5-HAKERÓW (raz sie nabralem,drugi raz tego nie zrobie)
6-Dupków którzy wywalaja cie z expowiska wzywajac Br(swoich kumpli z hlvlami -.-

Me$z
10-12-2006, 19:29
A mnie wkurza, że jest sobie taki temat o nazwie "Co was w tibi najbardziej wkurza" I pełno ludzi pisze w nim to samo. Wyszło już ponad 60 stron.
I do czego ten beznadziejny temat prowadzi??? Do niczego ^^
Czyli według ciebie ten temat to "Tibia"...? W Tibii wkurza cię ten temat? Zastanów się co mówisz, bo chyba nie wiesz co mówisz... :baby:

Mnie w tibii wkurza:
1. Gdy jest zajęty exp, a koleś odrazu do mnie wyskakuje z tekstem "leave or dead" -.-
2. Ludzie krzyczący "PLZ FREE ITEMS", albo "FREE ITEMS HERE!!!11!!", albo "DAJE D*PY ZA 5GP(oczywiście 5gp to tylko przykład)", albo "PAY OR DEAD" itp.
3. H-lvl, podniecające się swoim lvl i myślący, że wszystko im można. Chroniący noobów, którzy im płacą, lub są ich RL'ami. -.-
4. Że prawie wszystko co najlepsze jest dla PACC.
5. Że z update na update tibia staje się (niestety) coraz gorsza (Ale to tylko moje zdanie, nie musicie odrazu na mnie blugać, jeśli myślicie inaczej). ;)

buu6
10-12-2006, 22:31
przykre jest to ze sa frajerzy ktorzy specjalnie blokuja bys padl po czym zgarniaja to co z ciebie wyleci pare dni temu bedac w kopalni ciagnalem za soba guarda i nagle zjawila sie jakas ciota ktora zaczela mnie blokowac co doprowadzilo do tego ze padlem ;) w sumie zdarzylo mi sie to pare razy na szczescie tylko raz dedlem

takich to tylko wieszac za jajka... :evul:

Ametystowec
11-12-2006, 15:45
WSZYSTKO DLA PACC GRRRRRRRRRRR NOWE TERANY UBRANKA MONSTERY WSZYSTKO dla pacc a najbardziej nienawidze nobów co satja za toba rzucaja za siebie parcele ze go nie wypchniesz i mówi: "pay or never go"

A co? Ty myślisz, że CipSoft będzie dodawał coś dla FACC, że zrezygnuje ze swojego zasobu...mam nadzieje, że dla FACC nie będą dodawać za dużo, może to usunie wiekszość noobów.

A wandy i rody to jak na mój gust są przegięte...coraz częściej widze 9 sorcerer'a idącego na ghostland (na zachód od carlin). Powinne być wprowadzone od 25 lvl'a najsłabszy a dalej co 8 lvl'i lepsze...bo dobija mnie kiedy widze jak 13 sorc pyka 18 knighta jak mu się tam podoba

Me$z
11-12-2006, 21:46
A co? Ty myślisz, że CipSoft będzie dodawał coś dla FACC, że zrezygnuje ze swojego zasobu...mam nadzieje, że dla FACC nie będą dodawać za dużo, może to usunie wiekszość noobów.

Racja, przecież z tego Cip-soft "żyje"... :p Co do usunięcia noobów... Nie da rady :(, bo przecież oni i tak są tylko po to, żeby zatruwać życie innym graczom i to sprawia im przyjemność, więc po co mieli by rezygnować z przyjemności? :confused:

A wandy i rody to jak na mój gust są przegięte...coraz częściej widze 9 sorcerer'a idącego na ghostland (na zachód od carlin). Powinne być wprowadzone od 25 lvl'a najsłabszy a dalej co 8 lvl'i lepsze...bo dobija mnie kiedy widze jak 13 sorc pyka 18 knighta jak mu się tam podoba
Jak widze na cycach 10lv sorców/drutów, że zajmują mi exp to mi się nie dobrze robi :( Wandy/rody dają zbyt wiele korzyści, chociaż sam jestem sorciem, myśle że to zatruwa grę innym profesjom i powinni tą "włądzę" sorców/drutów zniwelować. To jest moje zdanie. B)

Volshio
12-12-2006, 15:17
Skiluje sobie radosnie pod carlin. :D
ale co to? NOOB!!! :(
Wjdzie zabije ci głównego Slima i lipa X(
Aż mi sie grac w Tibie odechciewa przez takich ludzi X(
Nie wiem co im to daje..

Me$z
12-12-2006, 16:07
Skiluje sobie radosnie pod carlin. :D
ale co to? NOOB!!! :(
Wjdzie zabije ci głównego Slima i lipa X(
Aż mi sie grac w Tibie odechciewa przez takich ludzi X(
Nie wiem co im to daje..
Już ci mówie co im to daje... PRZYJEMNOŚĆ! X( Właściwie nie wiem z czego tu czerpać przyjemność:confused:

Draikkanen
14-12-2006, 14:29
A mnie najbardziej denerwują 2 rzeczy. Mianowicie to, że traci się tak wiele przy dedzie oraz to, że w Tibię gra tyle ludzi niedorozwiniętych i niedojrzałych, którzy w ogóle nie powinni korzystać z internetu...

artur_waw
14-12-2006, 14:49
A mnie najbardziej denerwują 2 rzeczy. Mianowicie to, że traci się tak wiele przy dedzie oraz to, że w Tibię gra tyle ludzi niedorozwiniętych i niedojrzałych, którzy w ogóle nie powinni korzystać z internetu...

Powiedzmy że straty ponoszone przy deadzie są wysokie ale niejako wliczone w system gry. Jednak w drugiej części zwracasz uwagę na ważną rzecz a mianowicie bardzo młodych graczy którzy może i umieją nabijać levele ale nie bardzo wiedzą/umieją jak się zachowywać.

Kiedyś gdy szukałem Gildii to minęło wiele czasu zanim znalazłem taką ze średnią wieku powyżej 16 lat. Oczywiście nie chce niczego uogólniać ale mnie najbardziej denerwują w wielkim skrócie "dzieci" - nie mają co robić tylko nabijają level(każdemu przyjemność daje co innego), najgorzej jest jak zaczynają udawać że coś znaczą na danym serwerze. Ja osobiście przed ludźmi z najwyższym levelem, skillami itp. nie czuję żadnego respektu gdyż level + skille to tylko czas włożony w ich zdobycie i nic więcej. Natomiast bardzo szanuje ludzi którzy szukają w Tibii czegoś nowego questy/ rare items, zakładają gildie poszukiwaczy. Jakby nie patrzeć Tibia to gra jak każda inna i musi się dostosowywać do potrzeb graczy i niestety z powodu niskiej średniej "wieku" moim zdaniem poziom troszkę opada np. Powstają nowe questy - wszystko wydaje się być fajne tylko dlaczego ich poziom trudności(w sensie logicznym) jest niziutki. Quest na taki przedmiot jak Boots of Waterwalking(możliwe błędy w pisowni) został znaleziony w przciągu 2-3 dni na test serwerze.

Pozdrawiam

Liper
14-12-2006, 19:37
Najbardziej wkurzaja mnie gildie.Np.ide sobie a tu patrze idzie jakas 8 i pk zabijam huja a zaraz jaki wysokolevelowiec pisze ze zabilem tego czy tamtego goscia.X(

lok
14-12-2006, 20:35
Mnie wkurza to ze na mainlandzie mozna sie bic i jak typ ma jakies bohy czy cos i sie dowie jak pekowicz bo go zaraz dednie i bo jest blad ale nawet dobrze bo jak ktos ukradnie rzeczy to go mozna zabic mnie juz tak zabili i mi wypdaly to kazdego pyknelem zrobil sie rsa le to nic........:)

lok
14-12-2006, 20:38
no walsnie jakis 100 elite knight se idzie walnie xori i nie zyjesz a potem wolasz kolege i zabija go a potem jakis Ethernal Olivion mowi że go zabiles i raz z explo i znowu ded bo byl w gildi typ i to jest wada dla mnie w tibi albo jakis 5 latek se wchodzi na konto brata co ma np.50 lvl i 50 mlvl i pyka z exevo.

partykus
18-12-2006, 07:14
chyba wszystkich wkurzają nOOby wybijające potworki na expie, głupie nicki cos tam jeszcze, cos tam jeszcze, dzieci i inne
co do tego ostatniego to znam kilka osób poniżej 15 które umieją się zachować ale znam również takich co sie nie umieją zachować, np. mój kumpel miał 20 lvl bez eq bo runki robił ktos się lał i jeden powiedzial noob jak ten moj kumpel przechodzil a on taki odwazny zaczal krzyczec do tego goscia: "do mnie??"
i oczywiscie go dedli bo dp blokowali(ci tez mnie wkurzają), albo np. dzis sobie skilluje moim knightem(dzis zaczalem) pozbieralem raty 5 ich bylo a tu ku%^$# podchodzi jakis 8 druid i mi je wybija
mowie no kill a ten dalej a teraz nie zabije go bo bym go wogule nie trafial no i cały wkurzony bo bym mógł sobie troche przedszkołą wyskilowac z 5-6 lvl shieldingu ale trudno sie mowi
pozdro

smikki
18-12-2006, 11:53
Mnie osobiście najbardziej wkurza nooby kture tylko stoją na respie i myślą że zaraz się poawi no i se poexpią a ty se wchodzisz i patrzysz że jakiś ped** stoi i se jaja robi z ciebie bo nie możesz zabic choćby buga na rooku no i jeszcze ci "panowie" kturzy myślą że są bogami i się wymądrzają no " że ja jestem pan spadaj stąd " albo ci kturzy ciągle bluzgają no i to wszystko

1gu5
18-12-2006, 22:03
Mnie najbardziej denerwuje grafa- no i te nOObki co się kolegami stawiają

Knoland!
19-12-2006, 21:03

Lepiej nie bo by sie tibia stała pusta.

cała gra jest glupia nie grajcie w to XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX!!!:evul:

XDDD ty masz 7 lat?

Irkar
19-12-2006, 21:36
Myśle, ze pewnie to co wiekszosc ludzi... NooBOSTWO innych, szpanowanie h-lvli, pokazy sily h-lvli na mniejszych lvlach (PA), kozaczenie noobow i jescze takie tam inne rzeczy... ;d

Golion Xara
21-12-2006, 17:03
1. Mnie troche wkurza, kiedy hunce se gs-y na GS-HILL na Darashii - metoda up/down, otwarte okno batlle i runy hmm. Wejść na górkę z gs-em można tylko na ułamek sekundy w celu oddania strzalu z hmm, a jak wiadomo gs summonuje poison spidery i przez to często "nawiną się pod lufe" i mamy stracone strzały - nie ma czasu na wybór celu w battle - często jak się wejdzie, to poison spider jest pierwszy na liście battle i się go zbija.

Ad.1 W trakcie owych huntów na GS HILL czasem zdarza sie, że podbiega jakiś high-lvl sorc i zabija solo na mana shieldzie owego gsa za jednym razem, pomimo próśb leave plz, mine plz , the last one and i leave - ignorują to i szybko zbijają GSa. To właśnie postacie około20-40 lvl powinny mieć pierwszeństwo do GSa bo taki 100lvl sorc to wchodzi na m-shieldzie i szybko bez problemów zbija i jak na jego lvl to exp jest marny a taki 30 lvl to juz jest coś. Może myśle źle ale takie moje zdanie.

2. Kiedy chce się coś kupić, sprzedawca podaje miasto do którego mam sie udać a po przybyciu ignoruje mnie albo mówi sry no sell lub coś podobnego. Nie chodzi o przypadek kiedy sprzedał komuś innemu, tylko kiedy ewidentnie podpuszcza aby ktoś daremnie travelował.

3. Oczywiście noobostwo!

Healhog
21-12-2006, 17:16
Nooby i PA, tzn. niewyżyte dzieciaki - maniaki marnujace sobie czas przed tibia.

Bad Angel
22-12-2006, 15:19
Nooby i kolejka do gry...

Missy
24-12-2006, 13:32
Mnie nooby , z tekstami "leave or die" , "i have 2 char and i am is gm" , "mine" ........etc. Nooby pk'ujące np 8 lvl i z wanda po 3 wchodzi =/ ......

Voit
24-12-2006, 21:53
1. Kicków, lagów, freezów itd.
2. PK.
3. PA.
4. Kolejki.
5. Teksty typu: PL? BR? OI itd.
6. Nieznajomość angielskiego niektórych graczy (może większości, nie jestem pewien).
7. Zbyt silnych potworów (np. pająki w drodze do mrocznej katedry).
8. Noobów.
9. GMów.
10. High lvli.
11. Facetów podszywających się za dziewczyny.
12. Żebraków tibijskich.
Dlaczego?
1-4. Na pewno wiecie.
5. Jak widzę, gdy ktoś, kogo pierwszy raz widzę, pisze do mnie "hi", "oi", to to mnie bardzo wkurza (a wy mówicie, do kogoś, kogo nie znacie "cześć"?).
6. Przykłady: no have <- powinno być "no, i haven't".
7-8. Wiecie, czemu.
9. Oni bardziej się lenią, aniżeli pracują (może to i dobrze, przynajmniej nooby ich nie blokują).
10. Dlatego, że wg mnie są niemili, wielu z nich to głupi PA (ostatnio natrafiłem na takich debilów), inni jeszcze gorsi PK, co mordują na dzień dobry, mają wszystko w d**** i ciągle się o nich mówi. -.-
11. Za czasów, kiedy grałem starą postacią, natrafiłem na takiego faceta-dziewczynę (w Tibii dziewczyna). Nie wiedziałem najpierw, że to facet, lecz gdy zajrzałem na tibia.com, to patrzę, a tu pisze męskie imię.
12. Nie mówię o graczach w ubraniu żebraka, ale o osobach, które trują cię pytaniami "plx 5 gp", "dasz cos", "zostaniemy kumplami" itd. Nawet jeśli jakiś h-lvl będzie prosił mnie o kasę, to mu nie dam. X( Powód: patrz pkt. 10.

Alkoholik(Lume)
25-12-2006, 08:41
Wkurzają mnie do bólu ludzie:
1.Robiący PA(będe nazywał ich noobami do końca moich dni :) )
2.Kradnący loota, wyzywając bez powodu.
3.Ludzie wiecznie zawracający głowę..

Gracz Tibijski
25-12-2006, 09:08
Długi czas treningu knighta , i mierne efekty w porównaniu do czasu - na skuteczność.

layala
25-12-2006, 17:54
Rzeczy, które najbardziej mnie wkurzają w Tibii:
~ Kolejki ("Too many players online!")
~ Idioci, szczególnie ci polscy ("twoja stara to...", "dedne cie [?!]")
~ Dyslektycy, dysortograficy, dysgraficy itd. itp. ("muj potwur")
~ PK (szczególnie ci, którzy zabijają za nic [z nudów, dla zabawy, z czystej złośliwości])
~ Żebracy ("free itens plx!")
~ Złodzieje
~ Kaleczenie języka angielskiego

Ilastor
25-12-2006, 20:47
Thiefy, Kicki i ludzie którzy używają zwrtou "chcesz dednąć"- nie cierpie tego, ja zawsze mówie "PADASZ KUR~"

Kuleszka
26-12-2006, 00:16
Najbardziej denarwują mnie nooby...!
np. Idziesz se z lootbagiem i tu jeb wychodzi ci 8 lvl i zaczyna ci zabierac tego lootbaga..;/.Albo siedzisz w depo i podchodzi do ciebiał lamus i gada tylko DAJ COś.... Nie nawidze tego!!

Lord-Sadzy(druid)
29-12-2006, 17:33
Mnie najbardzej wkurzają kolejki,nOOby,thiefy i lagi.X(

wrubellos
29-12-2006, 18:32
mnie wkurzają thiefy, i pekery na 10 lvlu! stanie taki przy tobie i napierdziela bez skutku.

I LAGI

Lukas Hiper
29-12-2006, 23:13
1.Mnie wkurzają NOOBY które zabijają potwota kiedy go leje -.-
2. KOLEJKI
3. Soul !!
4. Ludzie którzy muwią że ich wójek pracuje w Cipsofcie i jest GM`em i ma golden helmet -.-

Gurianus
29-12-2006, 23:24
1.LAGI
2.KOLEJKI (szczególnie Calmera)
3.i NOOBY, którzy wybijaja mi potwory(szczególnie br)X(

Gremlinus Rex
30-12-2006, 14:50
Mnie irytują "4. Ludzie którzy muwią ..."
Tak sobie od dawien dawna czytam ten temacik i nie mogę wyjść z podziwu. 66! stron pełnych uwag co do złych rzeczy w Tibii :-) więc po co gracie? Jest tyle innych fajnych gier on-line. Ja z Tibią zerwałem dawno temu z powodu średniej wieku graczy. To tyle - z niecierpliwością oczekuję następnych postów :-)

PolnocnyWilk
31-12-2006, 01:14
Mnie wnerwiaja Brazylijczycy (jak zwykle tak jak w kazdej grze np w MU lub w EL ) n00by ktore nieznaja ceny przedmiotow i wymsmiewaja sie z twoje oferty , "penery" z wyzszymi lvl wysmiewajacy twoj nick dzis wlasnie takiego spotkalem X( ale PK tez sa wkrurzajacy :kat: i gracze ktorzy szantarzuja aby miec kase tzw : pay or die :Ork:

matikrowapl
31-12-2006, 17:04
mnie najbardziej wkurzaja kolejki,zebrcy,glupie nicki,kolesie ktorzy z 30 ktoryms lvl bija na takich slabych potworach jak roty,nooby ktorzy potrafia sie tylko wyzywac

aha jeszcze br

Nodi
31-12-2006, 17:12
Mnie wkurza że zrobili jakieś niszczące się speary i soule... X( X( X(

Podkładka
31-12-2006, 17:21
6. Przykłady: no have <- powinno być "no, i haven't".

Znalazł się Anglik >.< Powinno być "no, i don't have" -.-"

Mnie wkurzają lagi, nooby i arogancja h-lvli.

Locus_Arisek
31-12-2006, 22:59
Otuz mnie najbardziej wkurzaja latynosi oraz nooby. Dzis nawwet przez latynosow dostalem bana!!

MARCIN1994
01-01-2007, 11:52
Moją największą zmorą w Tibii są złodzieje Lootu i śmieciarze co ci na Depo stos Parceli układają :/

Arcymistrz
01-01-2007, 12:02
Mnie wk*****ją głupie nooby, thiefy i dzieci wojny (czyt.patologia).

Powalone dzieci stoja, nic nie robia i mowia tylko: leave! leave or hunted! a sami maja lvl ze tylko wysmiac.

Inna akcja idze sobie taki Bogu ducha winny noob, ktory dopiero co kupil p arma, chce zdobyc jakiegos expa -- a tu wyskakuje mu taki 26sorc i z fd przy bokuzabija i okrada biednego nooba.

Kolejna akcja, zabijasz jakiegos potworka, dajmy na to dragon lorda; i lootuje co dsm, a ktos na niego ff i przpycha cie. po czum gasi ff i bierze wypasiony loot! Taka patologie mozna spotkac przede wszystkim na moim dawnym servie: galana X( X( X(

Xerden
01-01-2007, 16:30
Mnie najbardziej wkurzają tępe nicki w stylu:
King of Chimera
Warrior of Secura
The best Bowman on Chimera
albo coś w stylu
Kamil Sz.

Jezuuuuu to jest jazda no i jeszcze Premium Account. Niech se maja własne światy, nowe potworki, ale czemu moją być lepsi??? Wiem, wiem bo płacą. Mają zaklęcia, szybciej sie regeneruja mniej tracą przy DEADZIE. Niech sie loguja bez problemu ale powyższe rzeczy to dla mnie lekkie przegięcie.

Czy ty człowieku myślisz ze nowe potworki, własne światy i bezproblemowe logowanie się było by warte 95zł na 3 miechy? PAACC duzo kosztuje, więc jeżeli za niego płace oczekuje dużo plusów.

TUSKMAN
01-01-2007, 16:38
Nienawidze ziomow, ktorzy namawiaja do zostania na rooku. Jedna taka była... albo to byl facetprzebrany za babe.:p

Ghard Lage
01-01-2007, 16:46
Po co wy się użalacie nie pasi wam ta gra nie grajcie!!!

Shinodin Barthez
03-01-2007, 18:16
Mnie wkurzają te walone kicki jak jest najazd grynch goblinów !!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio deda przez nie zaliczyłem -.- CO za dupny serwer ma tibia że tak się tnie ??

Phenamin
05-01-2007, 12:43
Nooby, które nieumieją grać i siedzą w dp żebrają i wrabiją na platynke zamiast crystala itd. (przecież to było już z 2 lata temu, kto się na to nabieże)

SowaBez0ka
05-01-2007, 14:28
Kolejna akcja, zabijasz jakiegos potworka, dajmy na to dragon lorda; i lootuje co dsm, a ktos na niego ff i przpycha cie. po czum gasi ff i bierze wypasiony loot! Taka patologie mozna spotkac przede wszystkim na moim dawnym servie: galana X( X( X(

zal mi cie jak nieiwesz co w takiej sytulacji zrobic mnie denerwoje najbardziej wyszydzanie br'ow swe przecierz to tez ludzie na moim serwie wiencej kumpli mam z br i swe niz polakow bo potrafia sie zebrac w garsc nawet po wojnie przegraja i walczyc z noobkami -.-

Betiska
05-01-2007, 16:48
Mnie denerwuje :
-Plz free itens - nooby laza i sępia
-Glupie naciaganie na questy np . u krolowej (moj kumpel zrobil tak 45 lvla)
-Syf w dp
- Free itens (pelno bydla w dp)
-Zabijanie dla zabwy
-Atakowanie twoich potworkow (gdy expisz)
-Zabijanie twoich potworkow (gdy skilujesz)
-Tlok w sklepach
-rozpalanie ognisk w sklepach przy drzwiach (chyba na kazdym serwie to jest)
-Kolejki
-Blokowanie (sępy czekaja nawet na 1 gp)

ITD .. wogole ogolwnie noobki

AnArAki
05-01-2007, 17:59
mnie najbardziej wukrzaja nooby typowe małe lvl noobyX( podam przykład
ras jak skilowałem z kumplem na dwarfach to patrze idzie grupa 10 lvl i 15 tak z 5 osub i nam zabili dwarfy hociasz muwilismy im zeby nie bili :( i zapytałem sie gdzie oni ida muwią ze na guardy no dobra skonczyłem skilwanie ide a tu patrze 3 nooby padły 2 uciekły i guarda nawet do połowy nie pobili :D ale loota nie byłó ktos jusz ukradł i jescze przyszły i cały czas lurowały guarda i tego nie nawidze w całej tibi LUROWANIA potworuw

LarvaExotech
06-01-2007, 16:36
Czy ty człowieku myślisz ze nowe potworki, własne światy i bezproblemowe logowanie się było by warte 95zł na 3 miechy? PAACC duzo kosztuje, więc jeżeli za niego płace oczekuje dużo plusów.

PACC nie kosztuje dużo jak na niemieckie warunki (czy jakiekolwiek warunki innego 'mocnego' kraju), oni mają pacca za 2-3h roboty. Dlatego też mega luksusów oczekiwać nie można.

Kicper
06-01-2007, 16:52
ja nie lubie jak ktoś luruje potwory i tego że sobie skillujesz a tu ci nagle noobek przychodzi i zabija
np. 38 lv na rotach na fibuli chodzi i zabija wszystkie potwory jak go nie atakują
tylko kogoś innego
i tego właśnie nie lubie

Princes
08-01-2007, 02:23
jak pisze do mnie 10 osob naraz a ja zabijam Dragon Lorda

Lolus'Pall
08-01-2007, 10:41
Nie lubię, bądź mnie denerwuje ;] :
*PA, PK na każdym kroku ;]
*Thiefów proszących o Free items, przy czym mnie samego ciśnie bieda w *poślady
*Priv Msg na expie ;] np. na Gs Huncie ;]
*Spamerów
*Geje, lesbijki biorące śluby w grze i proszące o prezenty ;]
*złodzieji lootbagów, fooda i sperów ( w moim przypadku ) na treningu ;]

Szło by wymieniac wieki, ale pytanie: po co :D ?

Janek88
10-01-2007, 18:26
No przedewszystkim n00by na rooku, których wręcz mi żal

No także (za przeproszeniem) IDIOTÓW, którzy używają bota - jak skillujesz, to wiadomo, bierzesz 2 potworki, a reszta czeka w kolejce a skoro czekają w kolejce, to mnie nie atakuja - dlatego bot je zabija. FACC'owe nooby, które walczą o każdy punkt expa...

TaJemniczy
11-01-2007, 11:12
hm.......
Polskie dzieci, tak zwane nooby, które co krok krzyczą ,,plis free items" , ,,bedziemy kumplami?".Ehhhh, aż łezka w oku się kręci:PP

Royalkowaty
12-01-2007, 16:17
Gram na securze więc:
Kolejki
Nooby
Thiefy
Blokery
Wybijacze

I coś takiego jak IP blocki ...

Lubie expić na cyklopy+ghoule(m sternum) ale jak przechodze z respa na resp
to jakiś 15lvl druid/sorc przyjdzie i wybije,
albo jak expie i przychodzi większy lvl i luruje guardy(love soldires :*)

BresW
12-01-2007, 23:22
Mnie zasrane nooby które thiefuja X( to jest najgorsze

Emboiment
20-01-2007, 10:24
Mnie w tibi denerwują następujące rzeczy:
1.Lagi , kicki
2. Fra itans plx
3. złodziejstwo , oszukiwanie za pomocą programów
4.Brazylijczycy , którzy nie umią rozmawiać po angielsku :p

Pan Klocek
21-01-2007, 21:56
Ogolnie lubie tibie, ale nei moge wybaczyc CipSoft'owi tego co wyprawia z tym co jest najlepsze w MMORPG, a mianowicie przedmioty rare. Wezmy na ten przyklad golden helmet, przedmioty neimozliwy do zdobycia do czasu kiedy stworzono orshaballa, powiecie pewnie, ze orshi jest tak zadko zabijany. Jednak osoby ktore byly posiadaczmi tego rara, kupionego za gruba forse, na bank nie czuja sie z tym faktem dobrze. Teddy bear - jeden z najwiekszych rarow, mikolaj dawal jednemu szczesliwcowi na swiecie, a tu BUM teddy wypada z czerwonych paczek na 10 urodziny tibi!!! Kiedys mialo go moze z 4 soby na servie, teraz? pewnie 2x tyle a paczki wypadaja nadal.
A propo lalek, nie bede tu sie wypowiadal na temat santa dolli bo to komentowana nie wymaga (goblin raidy najwiekszym sucharem 10lecia tibi).

Tak wymieniac mozna jeszcze wiele (jajka na rooku - za co osobiscie, szczerze ich nienawidze, violet gemy, blessed shield, panda doll). Mam nadzieje ze CipSoft w pore sie opamieta.....

Bujo77
22-01-2007, 09:49
Mnie najbardziej Wkurzaja Takie Nicki jakX( : np. Buniek Ziom ! <-- Te Ziom Mnei Wkurza ,,, niewiemX( dalczego ale mnie to wkurza ... i Nooby ZasraneX( ... Skil7uje sobie Kulturalnie atu podbiega typek i zabija mi resp ... W*****a mnie to X( X( X( X( X( X(

pieciex
22-01-2007, 14:06
co mnie wkurza?

ekhm......
1.ciągłe lagi na serverach pvp.....
2.... i kolejki na non-pvp (nie wszystkie ale np. na takiej securze po 200 osób wieczorkiem)
3.pk(nie wszyscy)
4.thiefy
5.br?swe?
6.Moja babcia to gm (no comment)
-.-

OgniemiMieczem
22-01-2007, 18:32
mnie wkurza:
-jak ide sobie na ulubione expowisko a tam ktos sterczy i wrzeszczy ,,LEAVE NOW ABOUT DIE!!'' przeciez to nie jest jego expowisko!!X(
-jak ide sobie spokojnie przez miasto,a ktos zauwazy ze mam niski level i od razu mnie bije nie wiediec dlaczego;(
-LAGI LAGI I JESZCZE RAZ LAGIII!!!X(
-kiedy ktos kladzie na ziemi jakis drogi item zeby sie pochwalic a ktos podejdzie i mu go zabierze to ten od razu ,,give me about die!!" albo ,,give plx noob"X(
no chyba to wzystko nie wiem co jeszcze...:D

Alimar
18-03-2007, 14:38
Wkurza mnie to co tyrgrysków przyprawia o ból głowy:
-"pomoc" przy zabijaniu.
-infantylne imiona graczy. Tibia nie zając nie ucieknie, można się nad tym zastanowić.
-neandertalski(przekleństwa). Wypadało by trochę ochłonąć, nikt nie wymaga głupkowatych opowiedzi.

Tawer Redeye
18-03-2007, 16:01
Aktualnie mnie wkurzają:
N00by
Ludzie z głupimi nickami
PA
Ludzie z botami
Exp thief(ci którzy zabijają twoje potwory_

Erhion
18-03-2007, 16:25
Mnie wkurza w cholere rzeczy.

1. KOLEJKI NA NON PVP. Nie ma to jak czekać pół godziny na zalogowanie się.
2. Debile, które zabiją mojego potworka.
3. Nooby proszące o cokolwiek.
4. NOOBY przez duże B rzucające ci coś na depo gdy coś pokażesz i chcesz na przykład sprzedać. X(
5. Debilne nicki of Harmonia, Super Ziom, nicki z imionami, nicki z dopiskiem DRAGON WIELKI, MAŁY, ŚREDNI itp.
6. Debili na 30-40 lvlach expiący na dwarfach. Zwykłych małych dwarfach. I głupie tłumaczenie w stylu "I need cash". :confused:
7. Cholerni hakerzy.
8. Ciągłe pisanie BR? PL?
9. Ludzie blokujący depo i stojący tam po 3 godziny bez celu. :baby:
10. Ludzie z botami.
11. High - lvle uważający się za wspaniałych władców świata.

To tak na początek.

Ulżyło mi. :p

r4mz3s
18-03-2007, 16:44
1 nie lubię tych co lurują : dzisiaj czekam na mane w tym czasie przegladam forum ... co jakis czas patrze ile many mam patrze potem a tu ziomek zlurowal 2 soldy ^^ i ded .

2 nie lubię gdy ktos pisze ze seluje itemy ktoś idzie do niego a sie okazuje ze wcale ich niema pisze joke i hahah X(

Neqromantha
20-03-2007, 17:09
Obecnie gram na nonpvp, więc ma spokój z (moim zdaniem) przeklęnstwem Tibii PeKerami. Od kiedy założyłem tą postać gram wyłącznie dla zabawy (kiedyś myślałem o sprzedawaniu postaci, ale to sie nie opłaca). Obecnie najbardziej denerwują mnie osoby, absolutnie pozbawione humoru. Tibia to tylko gra, ale gra z LUDZMI. Dlatego czasem sie przytrafiają sytuacje śmieszne, jak i smutne. Ale najważniejsze, żeby sie z nich cieszyć.

szymcio
25-03-2007, 22:14
Mnie przede wszystkim wkurzają kicki/lagi/freezy itp. Póżniej może kolejki na non pvp, choć tylko podczas weekendu i wieczoru piątkowego. Z Pk sobie radze, póki grałem na pvp świecie, choć jak przyszli na mojego knighta(47lvl) 61 ms i 68 rp, gdy sobie spokojnie bloczyłem gsy na bloodherbie i mnie ztrapowali (nie rozumiem radości 2 wyższe lvl zabijają mniejszego o jakieś 15-20lvli. Na szczęście nic z eq im nie poleciało:evul: i to co mnie jeszcze boli to, że za dużo leci podczas deda, padając na 47lvl straciłem 150% lvla i skille po około 100%(76/76), no i jeszcze noobki co trapują i ogólnie w*******ą. Ulżyło mi:cup:
Ps Neqromantha jak ty sobie poradziłeś z tym że nie przeliczasz kasy tibiańskiej na rl, ja lubie grać dla radości ale jak wydaje na addony to przeliczam ile kasy bym miał, jak bym nie kupował:D
Cya i powodzenie w dalszej grze8o

RaHak
26-03-2007, 21:44
Nędzne updat'y.

Dolor
26-03-2007, 21:50
Mnie denerwuje styl walki w Tibi który jest monotonny i nudny.

Plaski93
26-03-2007, 22:17
mnie denerwuje to ze dawna tibia wydawala mi sie ciekawsza :(

byly najlepsze itemy i wogole bardzo ciekawa w tych czasach troszke sposcila z tonu:(

draenei
26-03-2007, 22:19
Noby, thiefy, niektórzy newbie, lagi, pk, kolejki do zalogowania.

Xeremon
26-03-2007, 23:28
Co mnie wkurza? POLACY!!! Nieznoszę ich!!!:evul: (nie wszyscy) Gram na NoN-PvP i wiem co to znaczy, jak jakiś debil bije twoje guardy wyzywając cię przy tym dla zabawyX( . Bloczą, trapują, wyzywają dla zabawy itp. Nawet 40lvle niekiedy kradną loota przez rzucanie fieldów na swiezo ubitego draga. GMów nie ma praktycznie nigdy. N00by na 8lvlach proszą o magyc plet amor, a jak im nie dasz to sie wyzywaja. Sama posrana dzieciarniaX( Polacy wyniszczają tą grę. Już BR i SWE sa bardziej wporządku.
To mnie wkurza.

Jeżeli wśród tych co to czytają, są jacyś palanci, którzy PKją 8lvli tak o, kradną loota i robią rzeczy, które wymieniłem po wyżej to gnojami dla mnie jesteście co grać z innymi nie potrafią... Tyle na ten temat.

DaowoPlyn
27-03-2007, 16:11
Mnie wkurzają N00B-y, straszne nicki i polacy którzy n00bia ten kraj X( X( X(

Arjen
30-03-2007, 14:26
Mnie wkurza to ze mam bana za cos czego nie zrobilem X( X(

Elwer Balus
30-03-2007, 14:53
Mnie wkurzają pk, którzy dla zabawy zabijają niewinnych graczy oraz nooby kradnące loot i wbijające na respy X(

mariusz_z_malvery
16-08-2007, 05:00
1.mnie wkurzajom noby kturzy klamiom np. stoje sobie kiedys przed depo i goscu mnie pyta "czy chcerz spike sworda za darmo" (bylem nowym graczem nowym graczem)
ja otpowiadam "tak" i mowi "chodz za mnom" i tu nagle bum jedn cios i pomnie.;(

2. do "br" niemam nic ale tylko dwie rzeczy mnie mnie wkurzajom ze jak odpowiem "no" to oni jakies gupoty mi piszom typu: para, oi, itp. lub ze jak odpowiem "no" to mnie deduja.X(

3.gupie dedowanie za byle co np. ide sobie kolo thais a tam dwoch polkow stoi i sie pyta "ej ty chcerz w ryja: a ja odpowiedam "ale co ja zrobilem" a on na "to i masz w ryja" i mnie scigajom ale naszczesce ucieklem, lub ide sobie do banku wplacic pienodze a tam pl stoji i mnie rani do czerwonego zycia i muwi " ty h*** napisz balance bo jak nie to cie dedne" napisalem i dawaj kase a mialem 3 k i musialem mu dacX(

to powinno byc karalne wyrzuceniem z tibji

Cashtan
16-08-2007, 08:38
A mnie wkurzaja tacy jak pan up.
Czlowieku --> www.sjp.pwn.pl

NightDevil
16-08-2007, 09:50
Mnie najbardziej wkurzaja Hakerzy i N00By Pisza tylko "Daj Cos" :(

Miszi
16-08-2007, 09:57
Mnie wkurzaja głupie nicki, brazole (bo angielskiego nie rozumieja tumoki), dzieci neo, trolle, off topy, nooby, hasla 'fri tanz plax!!11', jak 10 osób ma podobne nazwy (np. hudy wybraniec smierci, flux wybraniec smierci etc.) i....i to chyba wszystko xd

tak-nie
16-08-2007, 10:08
Tak jak kolega up br sux pisze do nich i not br a on mi kurwa po portugalsku ;((((((((((((((((

Voon
16-08-2007, 10:18
co mnie najbardziej wkurza ?
Harmonia !!

jak to miło jest po grze na harmoni wbić na rookstayera na PVP (nie ma noobów i jest mało ludzi)

już niedługo przenosze sie na "pefałpeka"

mariusz_z_malvery
17-08-2007, 01:30
Jak ci się nie podoba, że cię zabijają to przenieś się na non-pvp(Bez obrazy)
Pkowanie to świetna zabawa!! Nikt nie lubi padać przez pk alę każdy lubi zabijać ;]
Gdyby pacc kosztował tyle ile komandor w ogame to cipsoft nie zarabiałby nawet na prąd

Nie dziwię się, że ci się nie podoba skoro masz 9 lvl na rooku ^^

goscu opanuj sie troche jak ci sie podoba zabijanie to se idz na potworki i tyle ci powiem

Avallach
17-08-2007, 10:00
a mnie najbardziej wkurzaja takie dzieci jak autor tematu ;P

Muzz
17-08-2007, 11:10
Ja nienawidze noobów po prostu, czyli ludzi którzy ubija moobka a potem cały czas potem koło ciebie latali i wrzeszczeli "buahahha" bez przerwy naciskając Shift i UP i tak non stop;)No i oczywiście brazylijskich graczy oraz PK. Bardzo mnie też denerwuje jak ktoś przyjdzie i ubija moobki podczas skillowania. I jak ktos wspomniał hackerów, którzy spamuja w kółko pisząc jeden tekst, żeby wejść w ten link bo nowy bot lub ludzi z tekstem "pls free item i'm noob", "miałem hacka pls item":)

Sir szofer
17-08-2007, 11:29
Ja nienawidze dzieci co potrafia tylko mówić "twoja stara" etc.
Np. Andash albo Muzir .........serv Refugia of course.
Ale zawsze można dać ignored i już cię nie wkurza taki dzieciak =).
A i takich zjebów że mówia że są np. w Thais oczywiście ty płyniesz tam a on offline....

Seiya
17-08-2007, 13:12
Mnie najbardziej wkurzają wojny narodowościowe, przyjdzie Ci 15 100lvl i zacznie ubijać kogo popadnie

Pambinho
17-08-2007, 16:03
Mnie wkurzaja nooby ktore daja sobie glupie nicki np:
Arek Potezny Wacek albo Wujek Samo Zlo

KoOksik
17-08-2007, 16:37
Najbardzien denerwoja mnie thiefy, nooby,i cipsoft ;p

Wylansowany
17-08-2007, 17:09
Mnie najbardziej wkurza:

-Nooby, czyli:1. Skilujesz se, a tu podchodzi taki 8 lvl i też zaczyna ci bić tego potowrka na którym skilujesz ( ;( ).
2. Ciągłe "Dasz coś"
- Br? ( chociaż "Kto pl, Kto pl" tez jest wkurzające. :) )
- Too many players online...
- Spam...
- I jeszcze dużo rzeczy...

Hannibal1999
17-08-2007, 17:20
Mnie najbardziej wkurzją nooby, które myślą, że jak mają kumpla 100ek to wolno im wszystko. orz oczywiście PK...X(

Moraxus
18-08-2007, 11:33
FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus

Aggro
18-08-2007, 11:42
Noobów, trolli, dzieci neo, kozaków, PA, jak ktoś mi nie odpowiada na pw (chyba że afk), hakjerów, głupich nicków, głupoty.

Aggro

Badek1910
19-08-2007, 12:25
Mnie natomiast najbardziej wkurzaja... 'polaczki' :D !!!!

przykładowy dialog:

Stoje sobie w dp w AB'dendriel, podchodzi do mnie jakis osobnik, ktorego nie znam i mowi:

-ej siema ziomus co tam daRZ coś ?
-Nie, nie dam
-to h*j ci w dupe jeb*ny frajeŻe (dalej dowiaduje sie ciekawych rzeczy o mojej matce ;>).
-Dobrze wiedziec.
-kórwa mUj brat ma 190 lewel plac 10k albo masz deda.

im lovin' it ;}

Kersh
19-08-2007, 18:49
mnie najbardziej wkurzają ludzie którzy po dedzie mają doła
niech przed zabiciem pomyślą że ktoś tez może mieć doła a na dodatek moze mu coś wypaść coś na co zbierał całą grę

Koszalek
20-08-2007, 10:45
Najbardziej mnie wkurza:

-jak niema gdzie poexpić bo wszędzie ktoś łazi i wszystko wybite
-nooby którzy blokuja respawn (np. na cycach pod thais ostatnio noob łaził w kołko i raz na 5 minut zrespił mu sie 1 cyc, zamiast stanąc niżej i poczekać na respawn wiekszej ilości i w krótszym czasie)
-kolejek na tibie
-jak przychodzi jakiś noob i pyta sie "dasz cos" albo chce kupic np woi za 50 gp bo mówi ze tylko tyle ma
-frajerów co nie dadzą poskillować (ja se skilluje ostatnio i przychodzi taki br na 8 lvlu i "huAHSUAHUSAHU 40 lvl and hunting dwarf" i mi wybija potem chodzi za mną i nie daje mi skillować")

Argen
20-08-2007, 11:47
mnie najbardziej wkurzają ludzie którzy po dedzie mają doła
niech przed zabiciem pomyślą że ktoś tez może mieć doła a na dodatek moze mu coś wypaść coś na co zbierał całą grę

?

@topic

Denerwuje mnie jedynie zachowanie niektórych ludzi (o wszystkim juz napisaliście)

Krycha01
20-08-2007, 13:01
PACC, nooby, newbie, tracenie całego bp przy deadzie i głupie nicki. To mnie wkurza.

Sebastian116
20-08-2007, 15:03
POwiem krótko : n00by :]

-Szary-
20-08-2007, 15:13
szwedzi...

Moraxus
21-08-2007, 16:40
FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus
Moraxus Moraxus

Luakszenko111
21-08-2007, 18:52
Mnie w tibi wkuzra to ze jest tak malo miast dal facc i ze czeba byc od 1 lvl na rookgradzie bo tma to nuda jest i sa slabe potwory a jak juz rookgrad jest to to zeby z rookgradu na przyklad z 6 lub 7 lvl wychodzic na maina...Aha i jeszcze 1 ze jest tak malo oufitow do wybrania dla facc hociaz by dali jakis oufit taki jaki maja pacc

X3R3
21-08-2007, 20:24
Polacy... Thiefy... Nooby... Oni nie zasługują na zaufanie!

--Cienius--
21-08-2007, 20:55
thiefy i jezyk polakow "som muj hoc pujc ic"

=Pekin=
21-08-2007, 21:35
dzisiejsze tibijskie spoleczenstwo ;p dlatego juz nie gram xD

felek_xD
21-08-2007, 21:53
Nooby kradnace expa...
hmm i nooby na forum podniecajacy sie panem reklama -.-"

Kimo36
21-08-2007, 22:06
Noobbowaty sorc z 13 lev ofc z paccem.
A dokładniej to, że myśli, że jak ma pacca tozamita i jest lepszy od 40~~ kina facc -.-''

Nooby, Lurerzy, traperzy i hotkeye :D

Manis
22-08-2007, 00:14
Mnie denerwuje to że jak lece sobie z lootbagiem to zawsze ląduje on w wodzie albo w depo jakiegoś jee...to znaczy głupiego nOObQ

(Tak wiem że mogę poćwiczyć rzucanie nim albo kupić głupi Pacc)

Hellraiser
22-08-2007, 03:05
Na szybkiego,..

Ostatnio to mass logi n00b charów, i w ogóle, ten anty mage bomb niezbyt dobrze działa.

Micu
22-08-2007, 09:12
Mało miast facc, Kolesie z kostką na dp "Los 100gp do wygrania MPA (przykład)"Rozwalanie polszczyzny "hoć ić pujc itp. dużo by pisać ;-) (oni się na tym lepiej znają)"Thiefci ... [BR]udasy ;/ [SWE]try ;/
:blazen:

Camoorcha
22-08-2007, 09:17
Polacy i Brazole, oczywiscie nie kazdy Polak i Brazylijczyk to noob, no ale bez przesady, zeby grac w tibie jesli sie nie umie nic napisac po angielsku.
A jesli chodzi o samą grę to soule; p

Moraxus
22-08-2007, 14:10
..........

Martka
22-08-2007, 14:26
Mało miejsc dla Facc, zapchany serwer, złodzieje potworków do treningu, blokowanie wejscia do depo (głównie Carlin).

Caex
24-08-2007, 17:04
zbyt duży spadek skili po dedzie, pkowanie low lvli :(

Ujo
24-08-2007, 17:13
faccowskie outy

hunter bez addonow wygląda jak pajac
knight bez addonow wygląda jak szachownica
citizen bez addonow wygląda jak pajac(też)
mage bez addonow jakoś ujdzie

wkurzają mie pacce trzeba byc głupim aby wychlac 90zł na 3 mievhy tylko po to aby polatać na scraby

mało rarow items po upade pewnie niedługo bedze spike sword na rooku do zdobycia i dragon scale legi z np:demodrasa lecz tylko pacc bedze mógł wylotować.

Czuko
25-08-2007, 17:18
mnie krwa denerwuje te

PL ??

Fylslenyox
26-08-2007, 15:57
A mnie najbardziej to wq***a, ze ja se spokojnie trenie przychodzi noob 20 knight(candia >> Ratoslayer) i mi wszystko zabija... mam ochote wykastrowac!!!
Albo Hunce Sobie z kolega na Wyvie tam kolo veno pojedynczy i dosc szybki resp, zajelismy go pierwsi a tu nagle przychodza 46 i 41 pall i "ONI TU HUNCA". Zal mnie ogarnia... czemu nasz narod taki jest. Co ze mam 14 lvl i blokuje wyvki? Jestem KNIGHTEM i bede blokowal co mi sie zywie podoba... nawet ss'a zrobilem zeby Wam Pokazac -.-:

http://img84.imageshack.us/img84/3764/uo0020fp1.jpg

Wiecie co tu powiem??

ZAL.PL!

Liper
28-08-2007, 22:46
PA, lagi i szwedzi ;D

Mortre
30-08-2007, 02:32
Pewnie już to tysiac razy było ale bedzie jeszcze raz - mnie wkurza śmierc - a konkretnie za dużo skilli spada za dużo lvl'a i według mnie gracza bez czaszki powinien wypadac zawsze tylko i wyłącznie plecak a nie jeszcze jakas losowa rzecz czasami

dartra111
30-08-2007, 08:13
No śmierci to przegięta sprawa, szczególnie jak wyleci nam jakiś wartościowy przedmiot ale... jak jestem pewny deda wszystko wkładam do plecaka i plecak daje do tego miejsca ze strzałą (czy czymś xP) w każdym razie pod prawą ręką (patrząc z naszej strony x]) i tam nigdy mi nic nie znikło ;]. ale na lvl, mlvl i skille nie ma sposobu :(

P.S. po dedzie zawsze możemy isc też po ciało, ale ktoś może nas uprzedzic ;]

Spec93
30-08-2007, 15:19
Nie będę się rozpisywał :)
1.Dedy.
2.Laggi.
3.Kolejki.
4.Niektóre nooby ;)

Sir_Marekk
30-08-2007, 15:24
Nareszcie ktoś zrobił taki temat , no więc tak :

-nooby
-thiefy
-gnojki co żucają śmieci na skrzynki pocztowe
-spamerzy
-BRAZOLE X(

i na koniec

-BRAZOLSKIE NOOBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAHSASAKS ;(

nareszcie mi ulżyło ;P

Tristo
30-08-2007, 16:02
Przedewszytkim pseudo "hackerom" STOP!
i dedy ofc.. wedlug mnie powinno sie zmniejszyc procent expa jaki tracimy..

Piotrek Marycha
01-09-2007, 18:53
No śmierci to przegięta sprawa, szczególnie jak wyleci nam jakiś wartościowy przedmiot ale... jak jestem pewny deda wszystko wkładam do plecaka i plecak daje do tego miejsca ze strzałą (czy czymś xP) w każdym razie pod prawą ręką (patrząc z naszej strony x]) i tam nigdy mi nic nie znikło ;]. ale na lvl, mlvl i skille nie ma sposobu :(

P.S. po dedzie zawsze możemy isc też po ciało, ale ktoś może nas uprzedzic ;]
niestety musze zburzyc twoją fantazje, bp/worki/parcele/wszystkie inne "pojemniki" wypadaja przy deadzie ZAWSZE

@topic: PA

Krwiopusz
01-09-2007, 22:12
Averus pełni sie z tobą zgadzam że Brazylijczycy se pozwalają na za dużo i to oni najbardziej mnie wkurzają zabijają przyjemność gry, ale niektórzy są w porządku, ale niektórzy Polacy to sa jeszcze gorsi.

Piotrek Marycha
01-09-2007, 23:40
Averus pełni sie z tobą zgadzam że Brazylijczycy se pozwalają na za dużo i to oni najbardziej mnie wkurzają zabijają przyjemność gry, ale niektórzy są w porządku, ale niektórzy Polacy to sa jeszcze gorsi.

było grac na niemieckim servie :> wtedy bys mial problemy z polakami ^^

Chemi
02-09-2007, 11:39
Ilość noobow na guardii jest wprost odwrotnie proporcjonalna co do ilości potworów.

Vert'ie
02-09-2007, 13:38
Nooby, PK, PA, sprzedawanie przedmiotów po za wysokich cenach, złodzieje loota, h-lvle którzy myślą że oni "sterują" wszystkim co się dzieje na serwerze.
Przeładowane serwery, lagi i padanie na lagach :p .

aghaowyn_adinis
02-09-2007, 14:50
Noobki w carlin i thais gdy mnie proszą o itemki.