zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co was w Tibii najbardziej wkurza?

Stron : 1 2 3 4 [5]

Tigoti
30-05-2008, 16:24
Mnie najbardziej wkurzają:
- PK którzy mnie rozwalają, bloczą i rozwalaja mi potworki.X(
- LagiX(
Tyle

Wietek
30-05-2008, 18:32
kolejna rzecz ktora mnie wkurza....
thief br...
i po tym jak sie dowiaduja ze maja problem to sie nie loguja na chara...

Mattheweczek
30-05-2008, 18:52
br, br, br
I wszystkie nooby na non-pvp

Terrorex
30-05-2008, 23:13
krew mnie zalewa kiedy widze nicki w stylu biesiadny roman albo stoolcmen
no oczywiscie pk ktorzy nie zabijaja dla lootow tylko 8lvl ot tak sobie i nobki X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(

Ascaron
31-05-2008, 00:06
Mnie najbardziej wkurzają zajęte expowiska w nocy i pk oraz niektóre ,,updejty''.

Frankolek
01-06-2008, 08:17
mnie najbardziej wkurza ze wszedzie jest zajete, masa ludzi na zolwiach itp - za duzo boterów... ^^X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(

Afb
01-06-2008, 12:44
Mnie wkurzają lagi X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Noi najgorsze: botterzy a gm'ów jest mało i trudno się pozbyć bo mają alarm na GM'a

Jurij1234
01-06-2008, 15:41
kiedyś już się tu wypowiadałem tylko że kryteria się zmieniają.
Mój ranking
1. Wszechobecne nOOby które psują co mogą
2. Złodzieje
3. Sępy i kłamcy

Na pk nie narzekam, sam chciałem grać na servie PvP

Perfect*Doll
02-06-2008, 22:05
Denerwuje mnie to, jak inni Tibijczycy przesuwają moją postać.
Denerwuje mnie to, jak widzę nooba, który wyzywa innychod noobów.
Denerwuje mnie to, jak wyzywają mnie, mówiąc do mnie jak do mężczyzny.
Nie wiem czy wiedzą, ale ja jestem dziewczyną.
Denerwuje mnie to, jak inni mają głupie nicki typu: "Lewa Noga Obiboka"
Denerwuje mnie to, jak inni mnie bloczą.
Denerwuje mnie to, jak trafie sama na Berserkera i widzę ten denerwujący napis: You are dead.
Denerwuje mnie to, że nieraz samo mnie wylogowywuje. np. dzisiaj.
Denerwuje mnie to, jak są lagi.
Denerwuje mnie grafika.
Denerwuje mnie to, jak są błędy i się nie można zalogować
Denerwuje mnie to, że muszę czekać w kolejkach, ponieważ nie mam Premium Account.

Xerionis_Family
02-06-2008, 22:22
brak reakcji ze strony gm'ów (nie wiem jak to jest gdy się jest gm'em, ale chyba cipsoft nie do końca dobrze rozwiązał system dla gmów, bo bardzo rzadko reagują ... szczególnie gdy zajmują się low lvlami a nie high...)

updaty które więcej psują niż ulepszają (gra idąca w złą stronę) np. hity zależące tylko od skilla.../ zmniejszanie lota...

kicki przez servery (lagi również)

questy polegające tylko i wyłącznie na otwieraniu skrzynek

rare itemy które są ch... historię warte...

Theourus
03-06-2008, 23:06
dodam jeszcze to :
wkurza mnie knight outfit - tylko napki nosza xD
wkurza mnie to jak kogos wkurza grafika bo mnie wlasnie wkurza jak grafika w tego typu grze jest 3d z tymi swiecidelkami itp.
NIE wkurzaja mnie smieszne nicki typu - szczurochlast bagienny czy sztywna skarpetka , mozna zsie posmiac , wkurzaja mnie nicki zaczynajace sie na sir~
wkurzaja mnie FAG'i !!
botterzy nie , bo ich wybijam :D i czasem cos fajnego wypada ;p
wkurzaja mnie za male dzieci grajace w ta gre - ostatnio spotkalem kolesia nick kicerr chyba to sie wszystkich pytal - mas luscke?

potem go po miesiacu spotkalem w dp w thais jak loota selalem to patrze i mysle ze skads znam ten nick... a tu pada mas luscke xD (ze tez mu sie to nie znudzilo...)
wkurza mnie to "17:18 Ghirid [9]: wartol wiencej wartol niz softy ten har...." i inne tego typu
oraz...hmmm co mnie jeszcze .... aha jeszcze 100+lvle expiace na mino tower...

Elexantus
03-06-2008, 23:31
Po 1 chyba trzeba dzieciom wyjaśniać słowo noob bo nie wiecie co to znaczy:
NOOB - gracz, który posiada niską wiedzę o danej grze choć chwali się tak jakby pozjadał wszystkie rozumy... np. mówi, że ma 120 lvl, a w rzeczywistości pyka 8 :].
Po 2 prawie w każdym poście jest napisane: denerwują mnie PK - jeśli cię to denerwuje pograj sobie na no-pvp.
Po 3 nic nie mam do brazylijczyków - wiele z nich to moi najlepsi koledzy w grze oczywiście.
Po 4 to See ya in game ^^.

P.S.
Aha i jeszcze słowa typu "som" "ktury" "poszlem" "ktorom stronom" "pienkne". Obok przedstawione wyrazy można określić w bardzo łatwy sposób - 12 lat.

Carbon
03-06-2008, 23:53
np Taka gildia Vission Academy na furorze która cie jedzie chociaz jestes u nich w gildi
pk
np taki taifun który traci ue na 14 lvl zeby zlocic plate legi

taki mdw z botami i 3 ownerami lub wiecej

i masa głUpawych nicków

pozwolę sobie zacytowac parę

ciagnij chuuja
taki sobie gracz
pro drifter

i inne typu
najlepszy z najlepszych
super gosc on chimera
Axe
Brat seromontisa itp...

DiterBraveFighter
04-06-2008, 19:24
Mnie najbardziej wkurza jak mi biją bestie bez powodu gdy skilluję =(

Vlkyria
04-06-2008, 19:33
Mmnie wnerwia to ze jak se wlazlem na 18 lvl do jaskini z orcami xDDDD:DB)to!!!!!!!!!!!!!!!!!za 2h wlazla tam cheasy jakas britishka i mowi leave a ja leave or dead a ona i'm pro by 150 lvl zal!!! i za 2 dni miala 30 lvl ja pierdole!!!!nie dawala expic i do tego na bocie glownie botezy ale mam z nich zyski np 3cc+Bright sword :D:D:D:D

zgadnijcie czemu ban?xD

za boterow ;/

Serious Sam
04-06-2008, 19:51
Nie lubię.
Updatów , ludzi (Niektórych)

@up
...

Fureyka
04-06-2008, 20:32
Po 1 chyba trzeba dzieciom wyjaśniać słowo noob bo nie wiecie co to znaczy:
NOOB - gracz, który posiada niską wiedzę o danej grze choć chwali się tak jakby pozjadał wszystkie rozumy... np. mówi, że ma 120 lvl, a w rzeczywistości pyka 8 :].
Raczej nie... Podszywanie się pod hlvli nie ma z tym nic do rzeczy.
Noob to osoba początkująca i niedoświadczona uciążliwa dla innych.
Przykład: free itenz, przesuwanie postaci, spamowanie default, atakowanie innych aby sobie powalić.

Geheris
04-06-2008, 21:23
Brak Team Play
PK bez powodu
Zajęte servery na PvP
Dążenie do zrobienia owej gry lepszej, a tak naprawdę w pewnym sensie jej psucie :/

Doggey
06-06-2008, 14:49
Mój ranking rzeczy które mnie w tibi wkurzają :

1.Nooby które wyzywają innych jeśli nie dadzą im ,, FREE ITANZ''
2.Zabijania rotów, slimów czy trolli trenującym knight'om
3.Zabijania 8 leveli bez żadnego powodu, poprostu dla zabawy
4.Denerwuje mnie też absolutny brak jakichkolwiek zasad gramatycznych i ortograficznych u WSZYSTKICH noobów

Ale muszę przyznać że od czasu kiedy zmieniłem świat na Isarę tych problemów już nie ma :]

loko92
06-06-2008, 15:23
Bardzo mnie wkur**a, jak noobki zabijają mi potworki na ktorych własnie skiluje (mimo, że piszę: please no kill, I skilling)... No i denerwuje mnie wolny respawn potworkow na których mam zamiar skilować X(

Theourus
06-06-2008, 22:25
Raczej nie... Podszywanie się pod hlvli nie ma z tym nic do rzeczy.
Noob to osoba początkująca i niedoświadczona uciążliwa dla innych.
Przykład: free itenz, przesuwanie postaci, spamowanie default, atakowanie innych aby sobie powalić.
wlasnie tobie trzeba tlumaczyc co to noob , noob to NIE jest osoba poczatkujaca , tak , kazdy poczatkujacy spamuje , kradnie , parawda ? NIE!! noob to noob = taki bachor i debil ktory sie chwali i przeszkadza , gra dlugo , a i tak nie umie grac itp itd. ......
a poczatkujacy to NEWBIE i mi tutaj nie mylic.....
AMAGAD!!

mateuszt1994
07-06-2008, 02:17
Ehh... co tu jest nie znośne? Głupie nicki typu: King Maciek of Celesta... jak sie skilluje a ktoś Ci potworki wybija... Światów Non-PvPX(, ponieważ noobki tam sie czują bez winy i robią to co chcą czyli tak jak up ze skillowaniem... no i jak mam zaplanowany resp a ktoś mi tam już wszystko ubił i nie zamierza sie z tamtąd ruszać:(

Xylion
07-06-2008, 08:50
Najbardziej mnie wkurza:
1. Jak ktoś cie przesuwa;
2. Podaje sie za GM;
3. Mówi ze ma MDW lub Seromontisa i ze go tu przeniosą;
4. Ma ktos taki sam outfit jak ja i chodzi za mna;
5. Zabija mi potworki [gram na non pvp :((( (secura)]
6. Na non pvp nie da sie zabijac summonów i wolno sie skilluje ;/
7. Ktos mnie trapuje;
8. Spamuje;
9. Wyzywa mnie;
10. Jak ktos jest... n00bem X(

Zamne
07-06-2008, 13:25
nabki
items plx
mozliwosc bycia zabitym przez kogos z 3x wyzszym lvlem :/
pz block po walnieciu fielda jest przez minute i 3 sec, a nie przez 3 :<
nabki narzekajace na pk, bo nie umieja grac i nie umieja sobie wyobrazic, ze kiedys moga byc po wlasciwej stronie miecza +.+

wiecej grzechow nie pamietam...

Cheetos
07-06-2008, 16:51
Mnie wkurza np jak skiluje palkiem i jest git.2 h siedze skiluej a tu noobek przychodzi mi mi zabija potworki jakby bylo pvp to bym ich zrookował :evul::evul:

poolek
14-06-2008, 13:49
Mnie dobija to kiedy jakiś noobek buchnie mi loota, którego tacham przez 2 h. >.>

tiger13
15-06-2008, 01:39
Mnie osobiście najbardziej denerwują n00by którzy chodzą po dp i mówią "Dasz coś" Żal.pl.
Ale jeszcze bardziej wkurzające sa PK którzy biją cie na 25 lvl w 3 z 35+lvl i jeszcze z premium żal.

kamilosik
15-06-2008, 05:20
Mnie osobiście najbardziej denerwują n00by którzy chodzą po dp i mówią "Dasz coś" Żal.pl.
Ale jeszcze bardziej wkurzające sa PK którzy biją cie na 25 lvl w 3 z 35+lvl i jeszcze z premium żal.

mnie terz ubijaja pekerzy na;Aurea takie nooby z pacc nie powinne tracic kasy na pk low lvl

Gauss
01-07-2008, 15:42
Mnie czasami to, że nie mogę się wylogować po zabiciu jakiegoś potworka. Ale, ja dopiero zacząłem przygodę z tibią. ;) W Rookgaardzie też, to że Czasami (zwykle w nocy) jest za dożo osób w banku i czasami nie można nawet zdeponować swojej kasy, albo wybrać np. na jakąś tarczę. :( No coż na meinland jeszcze nie wyszedłem, więc nie wiem jak to jest w innych miastach. ;(
Również to, że w jaskiniach na terenie Rookgaardu jest dużo ludzi i czasami nawet nie można rat'a zabić bo kilka typa się na niego rzuci. NO... W jaskiniach z orkami i trollami jest ich trochę mniej... B)

Tak oprócz tego to Tibia wymiata.

Snejk
03-07-2008, 22:00
mnie wnerwia to, ze na Malverze w ogole nie ma polakow i moge dzrec sie po polsku, przeklinac wszystkich, wyzywac a i tak nikt nic nie zrozumie i z nikim nie pogadam (znam tam az 3 polakow!)

Manis
03-07-2008, 23:17
Nooby- nie newbie, nie wkurzają mnie głupie nicki bo można się pośmiać, ale chamstwo(-Dude, can u leave, it's our/mine spot.-Hahahaha noob), nienawiść do rodaków(Dam itemy za zaufanie, no cóż anglik raczej nie zrozumie), złodziejstwo(Lootbagi, lece przez całą tibie z minosów do ab i zaraz cała armia za mną kroczy), kialjecinje poljiskieko ijenzyka(twuj,muj,koha,wyrażenia-twoja stara twuj stary)
High levele kozaczki i ogólnie dyskryminacja spowodowana małą cyferką obok nicku, wpieprzanie się na respa i bloczenie go, walenie moich potworów, zabijanie slima, ks, rzucanie świerzych ciał na moje ledwo zabite potworki, żeby zabrać mi loota i wiele, wiele, wiele, wieeeeeellllllleeeeeee.............więcej...

Niestety. Neostrada plax. -ej patsz jiaka fjana gra moshe porgamy? oo fjanie, patsz ma baga moshe ma w njim itmeki dwaaj walimy!!111one...
Presja levela -Nie mogę, expie. Nie pomaganie graczom -Nie moge, nie umiem, nie chce, mam za mały level, niemam, też jestem po hacku, nie pomogę, nie!

Oraz coś! Za co zostane zbluzgany nie jeden i nie pincet razy!

Premium Account...nienawidzę tego, poprostu nie mogę tego znieść, że to istnieje. Dobra niech będzie, ale nie taka komercha. Utrudnić Faccom ułatwić Paccom. Boże, to jest właśnie największy minus Tibi

Zamne
04-07-2008, 09:07
Premium Account...nienawidzę tego, poprostu nie mogę tego znieść, że to istnieje. Dobra niech będzie, ale nie taka komercha. Utrudnić Faccom ułatwić Paccom. Boże, to jest właśnie największy minus Tibi

to sam zaplac nabku za 70 serverow, a potem zrob na nich gre i nic nie bierz -.-

@topic
żebranie
kradzież wszystkiego dookoła (patrz nonsensopedia, nooby ->tibia ->żebrak elektrodynamiczny :P)
narzekanie że pacc ma więcej niż free -.-
więcej grzechów nie pamiętam...

Gauss
04-07-2008, 10:41
mnie wnerwia to, ze na Malverze w ogole nie ma polakow i moge dzrec sie po polsku, przeklinac wszystkich, wyzywac a i tak nikt nic nie zrozumie i z nikim nie pogadam (znam tam az 3 polakow!)

Na Amerze jest chyba podobnie. X(

alegz
04-07-2008, 14:05
hmmm od czego by tu zacząć http://img353.imageshack.us/img353/3792/beztytuuiw4.jpg wkurzają mnie ludzie którym sie nudzi i zabijają mnie bo tak im się podoba X( bloczą, a gdy widza, ze nawet 7 soldierów mnie nie zabije to sami mnie tłuką hahaha jacy są śmieszni X( a co jeszcze jest fajne? jak zaczynam od początku i idę na raty oczywiście tłukę dopóki nie mam po 4 hp i jak wychodzę to krzyczą noob noob noob i myślą, ze są fajni. Faceci którzy nagminnie uzywaja emotka ":]" i co chwile piszący lol i noob. Złodzieje i co by nie było polacy zazwyczaj mi kradną, blocza i zabijają. Wkurza mnie jak expie 5h i wracam do depo a oni mnie przed zabijają. I h* mogla bym im oddać ten głupi bp i żeby mi zostawili exp, nie wiem może im staje gdy mnie zabijają.

kardox
05-07-2008, 16:47
Hakezy ;( własnie miałem haka

Maniek[PL]
05-07-2008, 17:25
to samo co @up

Morberry
05-07-2008, 21:04

Ja uważam to za zaletę. Im mniej polaków, tym mniej chamstwa i noobstwa.

Cery
07-07-2008, 16:22
@up Ja tez

Snejk :

Jak z nikim nie pogadasz? Nie znasz angielskiego? Jak nie znasz to przekierowuje Cię do panelu sterowania następnie dodaj/usuń programy ->> Tibia

Rocket Slayer
07-07-2008, 19:01
Co mnie wk*****a? (Nie, żebym się przez to ciął...)

1. NOOBy - myślą, że są fajni, używają tego słowa nie mając pojęcia co to

2. Scammerzy - no litości... "Kto mi zaufa dostanie DSM" Jak można być tak tępym (zakładając, że trochę zna się ekonomię w tej grze) i się na to nabrać? Już na Rookgaardzie dostaje się kopa od PL'ów i się powinno wiedzieć, że nasze "pipole" nie są tacy "friendly"

3. Bry - ja akurat mam takie doświadczenie, że BRy w Tibii są jeszcze głupsze od polaków. Chodzi tu o inteligencję. Takiemu BRowi można coś tłumaczyć, on zrobi swoje. Napisze się mu coś po angielsku w "tibijskim języku" (czyt. trade for xxx itp) a ten zaczyna nawijać po portugalsku i czasami doprowadza do szału osoby znajdujące się w pobliżu.

4. PLe - ich kozaczenie przez kable, wjazdy dzieci na rodziców itp.

5. Brak jakiejkolwiek kontroli graczy w Tibii ze strony Cipsoftu (chodzi mi o jakiś test języka angielskiego)

6. Botterzy - skoro nie potrafią grać, lub jeśli im się nie chce to po co grają?

7. Zwiększony dmg (po którymś update) na wyspie Rookgaard

8. Tanie potiony na Rookgaardzie ( Nooby są prawie immortal )

9. Bezkarność ludzi na serwerach non-pvp

10. Głupota niektórych GMów

11. Żebranie o itemy

12. Gracze co na siłę usiłują ci wcisnąć przez 10 minut chleb w celu "szybkiego zarobku"

13. Spammerzy

14. Dzieci co się chwalą, że mają postać na XXX poziomie przez co ich prącie wypełnia się krwią.

15. Głupota Cip -> biorę podręcznik z fizyki i idę bloczyć DLe (czyt. Spellbook z defem)

16. Wysyp rookstayerów

Urban52
07-07-2008, 19:14
Nooby , Fre itams plax i botterzy

@edit

Jak wejdziesz jakiemuś noobowi na expowisko pisze on od razu "hunted ! daje reloga ! "

domin3x
07-07-2008, 19:26
W*****ają mnie tylko lagi i zalogowanie się do gry, co teraz jest dla mnie niemożliwe (nie wyświetla się lista charów :|||)
Nooby mnie nie wkurzają... prędzej rozśmieszają swoją głupotą ;d

Inquisitor
10-07-2008, 01:43
a mnie w*****aja tylko

BR?

Kuba_Smo
11-07-2008, 00:10
nie lubie takich tekstów w dp jak
ctrl+l
ctrl+q
quit
leave

to stresujace:p
i na dodatek odstrasza klientów:p

a i jeszcze to play??:p:p:p

NocnyPasterz
11-07-2008, 10:10
Mnie wkurza kradniecie lootbagow, ide sobie (Z PUSTYM Bagiem) i NOOBY mysla ze to lootbag ciagne go i nagle podchodzi jeden zabiera patrzy ze pusty i tekst tego typu "Qrwo!" albo cos takiego

Fushion
11-07-2008, 11:39
Mnie wpieniaja nooby ktore ubijaja monstery przy trenieniu i expieniu, a najbardziej mnie wkurza to jak wlaze do dp w Thais i tylko slysze "los 200gp", "kto mi zaufa dostanie moje eq bo koncze z tibia", "los 50gp" etc-.-

to sie normalnie zal robi....

druidek123
15-07-2008, 12:07
a ja nie lubie n00bów , thiefów , lagów , kicków i powinno być
100 PVP server
chociaż 200 n - pvp żeby było chociaż na jednym servie spokojnie
i 20 e - pvp
i by było mało lagów bo 320 serwów:D

mati-70
24-07-2008, 20:58
hakerzy mi koto 2 razy dziennie hackują

Ace70ne
24-07-2008, 21:04
mnie takie noobki jak wy

I takie też:
'free items plx'
'ej dasz cos plx'
'dasz mace'
'hcesz kupic chiken fether?'
'ctrl+l to clone'
'wcisnij ctrl i napisz lol'
'leave'
'ej co ty tu robisz na roku?'

Kamilq96
25-07-2008, 17:53
Mnie ostro wkurzaja nOOby !! Wezmy takiego 67 lvl ja do niego mowie offert i czekam godzine asz mi odpowie a potem i tak przerywa bo nie podoba mu sie oferta za rh 38k JEST NA NIEGO 1 slowo NOOB !!X(X(
I zgadzam sie z tym ze podczas skillowanie podejdzie ci jakis lol z 8-10 lvlem i ci roty wybije Zalosne ;(

Kamilq96
25-07-2008, 17:56
Albo sa nOOby polacy !! Wezmy nick np. Robert of Spioch ( na przyklad ) Mowisz Sprzedam plate armor a on cie sie pyta pl??

Zeby tak nie bylo ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ plx

Skaj
27-07-2008, 15:49
Wkurzają mnie:
-Lagi(ostatnio mam je coraz rzadziej)
-Thfiefy
-PK'erzy hu** które wyskakują i krzyczą.....Armor!!!1111oneoneone!!2!!111
-Zajęte expowiska

Aphino
29-07-2008, 12:18
Mnie wkurzają dzieci które dobrze nie opanowały ortografii i piszą wyrazy typu:
"proshe daj mi cos" lub "pujde z tobom na dezerta...." a pchają się przed komputer.I wkurzają mnie głupie nicki np:Bobinson,Mateusz Dragon Wielki itp

PS.Bym zapomniał i Brazylijczycy (Br Sux)

@Kamilq96
Racja to jest w*****a**** pierwsze słowo jego to od razu noob

Emlo666
29-07-2008, 12:52
Mnie denerwuja Br... Espanole... i inne takie ;/ mowisz do niego "please use english. i don't understand you" a on dalej napier**** po swoim zasranym jezyku... Jak nie potrafia sie wyrazic po angielsku choc troszke to najlepiej niech nic nie gadaja. Wkurzaja mnie rowniez nooby. Teksty "fri itanz plax" "gimme amror" "plx itans" przesaaadne :/ ... Albo : Pk, hackiery, naabki gadajace : "chcesz do gldi ? Ale daj pasy to cie zapisze" :/ no żal poprostu :/

endriupol
30-07-2008, 01:20
napisze tylko że mnie wkur**a to samo co was... no i jeszcze jedna sprawa... Polacy, bry, Szwedzi i inne leszcze którzy nie znają ani trochę angielskiego... A jak widzę napis br? to normalnie wyzywam tych leszczy...

Emlo666
30-07-2008, 09:50
Jak ja zobacze napis Br... to żuram odrazu (dlatego teraz sobie taką miseczke pod kompa klade, ze jak zobacze napis to mam odrazu gdzie sie wypruznic) :P

paweltbg94
24-08-2008, 09:29
1. jak mi ktoś zabija potwory gdy trenuję X(X(X(X(X(X(
2. jak mnie zabije jakiś koleś z 3x większym lvlem X(X(X(X(X(
3. jak mi ktoś się wrąbie na respa X(X(X(X(
4. jak ktoś za mną łazi co go nawet nie znam i bije mi potwory X(X(X(
5. jak ktoś prosi o itemy bo mu się nie chce uzbierać kasy i kupić X(X(
6. i jeszcze jedno : jak jakiś gość reklamuje nieoficjalną stronkę tibii i mówi że po zalogowaniu tam dostaje sie pacc za free a tak naprawde już masz po koncieX(

Leader'Acrix
28-08-2008, 12:55
Bbbbbbbrrrrrrraaaaaaazzzzzzooooooollllllleeeeeee

Ravenger'Warlord
28-08-2008, 13:06
Mnie najbardziej wquża to, że jak cie jakis PK zabije to masz dodatkowe kilka godzin odrabiania expa/skilów/mlv i kasy . Jeszcze bardziej wnerwiają mnie hakeży któży kradną postacie i zabijają wszystko co się rusza
@up zgadzam sie 100%-towo z Jarro:baby:

swiatek123
11-09-2008, 20:25
Mnie najbardziej wkurza jak sobie skilluje i podchodzi taka pierdola i zabija mi monstery ALBO jak DEDAMX(

Eduardo
11-09-2008, 22:48
Tylko problemy natury technicznej, czyli kicki, lagi lub gdy braknie prądu.
80 % moich deadów było od kicków a nie pk. Nie wiem co tak na pk narzekacie, jak sie wie gdzie expic to nie sa problemem. Tak samo smieszne jest wasze "jak mi zabija potwora na ktorym skilluje". Kolejny raz: jak sie wie gdzie skillowac to nie problem.

Mikes1
12-09-2008, 16:01
W*****ają mnie tylko lagi i zalogowanie się do gry, co teraz jest dla mnie niemożliwe (nie wyświetla się lista charów :|||)
Nooby mnie nie wkurzają... prędzej rozśmieszają swoją głupotą ;d

Ej mam ten sam problem od jakiegoś czasu ^^
Ktoś wie co to? :P

Wilvendeus
13-09-2008, 15:04
Trap na non-pvp jak ja tego nienawidzę za każdym razem kiedy mam wejść z expa przypominają mnie się chwile kiedy ludzie trapują innych ;/

Nicku w stylu
Warrior...
Master...
Elder...
Elite...

chamstwa na non-pvp i brak respektu dla innych...
inni myślą, że to świat non-pvp to każdy każdemu jeździ po rodzinnie/bliskich

Didav
14-09-2008, 14:42
Mnie najbardziej wkurzają nooby zabijające ci monstery jak skillujesz, również ci, co zabijają twoje potwory jak expisz. No i bardzo wkurzające itan plx, mój tato to giem mash bana. Na non-pvp, nie pogrash tu sobie bom ciem zabijom trapem !!!!oneoneonejeden