zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co was w Tibii najbardziej wkurza?

Stron : 1 2 3 [4] 5

marcin_1991
04-09-2007, 17:20
1 update
2 kicki
3 lagi
4 noobs

Nimir
04-09-2007, 17:24
Ja juz z Tibi zrezygnowałem:)

Po 1:
Twórcy patrza tylko na kase...
Po 2:
Ludzie sa tacy j******i ze brak słów...
Po 3:
WoW jest lepszy(polecam http://tod.sey.pl/)
Po 4:
Gm'i sa tylko od banów:)

I to by było na tyle:cup:

Kończcie z ta durna gierką:)!

Alanus Lutinum
04-09-2007, 18:59
Hmmmmmm.... W tibii jest wiele rzeczy które mnie wkurzają są to np:
-Zbyt duża komercja, gra jest komercyjna i cipsoft robi tylko kasę
-Niskie IQ graczy-chodzi tutaj o masakryczną ilość gówniarzy oraz noobków, nie chodzi o ich lvl, ale narzekanie, okradanie, kultura osobista i cała reszta
-Ekonomia-ekonomia w tibii jest zepsuta, ludzie tylko sprzedają, a kupców nie ma
-Hakerzy. W tej grze hakerstwo jest bardzo rozpowszechnione, hakerem może być każdy dlatego trzeba się pilnie strzec, a czasami to nie wystarcza.
-Brak GM kiedy jest potrzebny. GM wchodzi raz na miesiąc na serwer, a czasem rzadziej. I tylko screeny robi z graczami, mało co robi.

Mortyr_Pixel
04-09-2007, 20:17
to że jak się gra na engine to gra się zacina tam gdzie nad głowa są dachy i skały.

Nimir
04-09-2007, 20:49
to że jak się gra na engine to gra się zacina tam gdzie nad głowa są dachy i skały.

To Ci Ziomek machina siada:)
Dokup Ram'y albo zmień całego Box'a:)

Czarny ork
04-09-2007, 22:13
Wy, nooby, polaczki, tempe 10 latki...

Irwin546
04-09-2007, 23:29
co mnie w*****a?
nie dedy w końcu to gra, trzeba coś tracić prawda?
-udupiony pall &knajt
-udupiony mag & drut
-udupiony balans
-udupione PvP
-noooby
-ludzie którzy udają noooby
-ludzie którzy myśląże jak mają h-lvl to są mastah
-PACCany którzy myślą że są mastah bo im wujek coś kupił
-HAKERZY!
-dzieci neo
-dzieci błędów ortografi
-dźwięk :f!
-h-lvle którzy blokują resp
-PKerzy!
-i wieeele innych

oprócz dzieci neo dzieci PK, są całkiem normalni ludzie tacy jak sir zacker, czy master becken (obydwaj aldora)

McDec
04-09-2007, 23:39
Mnie najbardziej wkurzają durni analfabeci, i cwaniaczki komputerowe aka Dzieci Neo -.-
I tacy debile którzy zakładają takie idiotyczne tematy

Salarigoth
05-09-2007, 00:59
Chce zobaczyc co powiecie po tym poscie :
Nie lubie tekstow typu " NIE LUBIE NOOBoW SA STRASZNI KRADNA EXPA LOOTY ITP"
Po 1 w moim slowniku NIE MA czegos takiego jak noob i prawdopodobniej slowo jest calkowicie zbedne bo cos takiego nie istnieje ... Czekajcie czekajcie juz sie tlumacze . Powiedzcie mi przyklady nooba .
Pewnie zara jakis 15 sorc z harmonii powie "No stoi pod depo i mowi free items plx" to jest STANOWCZO newbie bo jeszcze nie wie ze nic nie dostanie .
Powiecie ze wyzywaja to sa debile nie nooby jak juz mi jeden koles powiedzal 6 druid w thais ktory sie rookowal " o wyzywasz widze chlopcze ostatnia deska ratunku" i zrozumialem ze to nie ma sensu , jak tu jestes to bardzo dziekuje ze tak poweidzales bo nikt mnie nie zna z rl i jest malo osob co slowami maja jaki kolwiek wplyw na mnie a to sie jem udalo . Powiecie No ci co kradna lootbagi dobra to sa thiefy.Teraz ci co sie wbijaja na resp i to nei jest noobostwo tylko to jest PA , czekam na propozycje wyparcia sie mojej teori a i jeszce zapomnialem jak koles lata zabral ci 20 expa ghoula i mowi HUAHUAHAUHAUHAUH unon stop to sie robi dla fazy beki itp i prosze mi nie mowic ze normlany czlowiek by tak robil BA a nawetnie normalny zeby tak robil .

Pozniej mnie wkurza PAPAPAPAPAPPAPAPAPAPAPAPPAPAP i jeszce z 3 k razy PA ostatnio expie stone za tp moim pallem widze wpada 88 ek na exp i mowi ze mam 1 min zeby wyjsc albo sie zwine na miejscu nie wyszedlem w 1 minute to mnie lal pozniej sie zwinolem 2 x na expie od 118 rp i 120 ek ( oddzielnie).
Nastepnie FACC ktore co kolwiek oczekuja addony,expowiska,miasta itp ludzie wy nie rozumiecie ze to jest durne gra bez pacc albo koles ujo. Napisal co to za sens wydac 90 zl zeby na scarabach expic teraz sie ciebie pytam czy na 12 + miastach ktore sa 15 x wieksze od tego thais twojego zasranego sa scaraby ? Czy nie warto se czasami wydac zebrana kase na addona ? czy pojsc na hunta z kolegami ? To po co ty grasz w tibie zeby expic ? brawo szpanuj kolegami ze masz 40 druida ja wole z kolegami isc na hydry ....
Nastepnie debile ktore mowia wkurzaja mnie kolejki i ze ktos mi sie wbija w exp na harmonii canadii arcanii neranie itp albo ze nie moge kogos zabic . Jakie trzeba miec IQ od 1 do 10 zeby tak poweidziec dobrowolnie wybierajac serw?
I najbardziej wkurzajaca rzecz to sa bledy ortograficzne bylo mowione ale nei wyrobie no prosze was jak widze bledy typu " som ho przyszlem poszlem hce ic icmy icemy tibija " to mnie gnie w pasie. Czekam na komentarze mojego posta z checia uspokoje paru debili.

Vil
05-09-2007, 02:48
zapomniales o "hoć" i "jusz".

Kojotes
05-09-2007, 12:04
Najgorsze jest 'ej' :)

Sniper_Pall
16-09-2007, 04:22
Glupie nooby!! Jeb**e Pk! i Oszusci kturym np. wysylasz parcla a on thx i tyle ni ma:)

neoidzida
16-09-2007, 09:40
Polskie nooby. Najgorsze co może być. Wszystko zabierają nawet jak im to nie jest potrzebne. Gdyby nie to to Polacy by byli bardziej szanowani na tibijskiej arenie.

Tomcio Pall
16-09-2007, 10:35
Ci co piszą: wkurzają mnie PK, PA itd. Po kiego grzyba grać na serverach PvP jak was to wkurza??

Polacy!! Największe nooby w całej tibi -.-

Dzisiejsza akcja:
Siedzę se na Guciach wpada 37kina który był poziom wyżej i mówi że on tu pierwszy. Zaczyna za mną łazić i zabijać mi potworki(Polak). Poszedł sobie to expie dalej i zacząłem przekładać loot do lootbaga a ten wbija i mi zabiera loota. Dobra nieważne(nie ważne?) tibia to tylko gra. Mówię mu że se już nie pogra(Harmonia). Zaczyna mnie straszyć swoimi postaciami to ja no to wbijaj na nie. Powiedział że nie bo nie chce mu się. Dobra expie dalej a ten znowu wbija i jak wcześniej bije mi potworki. Mówię mu dawaj wbijaj na te swoje super chary. Dobra wbija po kolei. Żaden nie ma wyższego lvl niż i mówi że mam przesrane na servie. Mówię mu Black List za kradnięcie loota. Potem parę min później wbija z lootem i mówi że śmieci nie zbiera(battle hammery etc.). Daje mi loota i chce być moim kumplem. I jak tu się nie w*****ać??

P.S. Potem i tak jakiś 18 Druid zabrał mi loota -.-

Slavny
16-09-2007, 16:52
Mnie najbardziej wkurzają ludzie, którzy zabijają moje potworki.

Lissodelphis
16-09-2007, 18:49
Durne nicki da sie jeszcze przezyc X(
Ale najbardziej mnie wnerwia jak sie pkuje noobki co przed chwila z rooka wylazly;(

Azindius
17-09-2007, 17:49
Przepełnione expowiska na starszych serwerach. Osobiście wolę pograć na non-pvp z powodu iż nie interesuję mnie żadna rywalizacja pomiędzy graczami/ wyścig byle by być wyżej w statystykach ani nie przepadam za odrabianiem expa :)... Powinni zmniejszyć limit graczy na serwerach. Można by było czekać nawet godzinę. Ale to by zniechęciło większość noobow co by znaczyło, że populacja spadła podwójnie :)... Teraz to nie ma gdzie d**y wcisnąć. Chyba, że z rana bo wtedy do szkoły się idzie. Po 12 już znów jest biednie. Nawet gdy jest się posiadaczem pacca to są przecież napy które podejdą do takiej mamy z tekstem "mamaaaaaa... daj mi na pacccccca bo kolega ma i sie ze mnie smieje....." no i na terenie dla pacc urzędują bachory ... Także...

Zmniejszyć limit graczy na serwerach i wywalić dzieci neo ;]...

DrefoKigh
17-09-2007, 18:25
Oto moje zdanie :

Ja wiem troche o tym i tamtym bo mieszkam w niemczech i obserwuje zachowywanie sie polakow np. Gram sobie w cod2(call of duty 2) na niemieckim servie potem jak wyszlem z niego to znalazlem polski na kturym zaczalem przygode z ta gra az sie lezka w oku zakrecila wbilem na niego pisze siema nikt nieodpisal (ok) potem sie troche rozkrecilem mialem najlepsze staty (cud :P) i dali vota ( glosowanie) zeby mnie wywalic ja pisze za co? a oni pisza ze za staty kurwo . . . -.- (...) o wszyscy oprucz mnie dali na tak . . . potem weszlem spowrotem i widze nowy kick tymrazem nie namnie ale nastepny bo zabil kogos przez dym i odrazu cziter jak to pisza (cheater) a on muwi ze nie a oni ze tak kurwo ty jebany cziterze . . . -.- i kolejny wywalony . . .potem wbijam na niemiecki serv pisze Hi nik mnie niezna ale pare osob odpisalo gram i bylem w pierwszel 3 w statach i jakos nikt niepisal ty kurwo cziterze jak zabil kogos przez dym albo jak strzelal na slepo . . . a w tibii tez dzisiaj mialem 2 przypadki wbijam na sorka i pisze 6 knight sell boh 10k fast plx ja napisalem po polsku bo mial nik polski poszlismy na dol i dalem na trade on tez i odratzu anulowal i tak kilka razy potem napisal nacisnij szybko accept juz mialem nacisnac -.- a tam leather boots ale nienacislem i se poszlem potem wbilem na char na rook-u i zatrzymalem sie przy trollach bo pisalem tego posta zerklem co na charze a tu 2 lvl mnie przesowa w strone trolli -.- ja mu misze noob a on mi s*******aj noobie a potem zablokowal go troll i spider i pisze kill . . . -.- (www.zal.pl)
naprawde powinna powstac taka stronka . . . -,.,-:(

Nakahev
17-09-2007, 21:10
Cytuje "Polak cię dopadnie, polak cię okradnie, polak nie popuści"

a w tibii wkurzają mnie noob trapy, gram od początku roku na no-pvp, brazole i polacy mnie załamują, jak skilluje na slima to polak da destroy field, potem przesunie i bije mnie 5 slimów, odziwo mam szczęście że nigdy na tym nie dedłem

dartra111
17-09-2007, 21:23
A mnie dzisiaj tylko zaczepiło 10 ludzi w thais "Free items plx"... powinni coś z tym zrobic! :/ najlepiej zrobic tibie w ogóle płatną (ale to nie wypali ;p)

@2up: jest taka stronka... tylko że zal piszemy w przeglądarce przez ż ;)

Eriziel
17-09-2007, 22:02
Co jest najbardziej wkurzajace ?
Ortografia polaków, jest takie cos jak analfabetyzm, ale nie ktore teksty to przesada, moze sam popelniam bledy, ale nie takie jak poszczegolne osoby..
Nastepnie chamstwo, kradzieze, ublizanie oczywiscie tez polakow...
Znam paru graczy ze Szwecji, Hiszpanii i nigdy jeszcze nie spotkalem sie z takim chamstem.

Sasse
17-09-2007, 22:58
W samej grze wkurza mnie to, ze gra sie staje bezsensowym biciem lvla...
I np. ze trzeba stac w kolejce do npc... w Tales of Pirates, tak nie ma, wogle w
MMORPGach tak nie ma tylko w tibii.

I wkurza mnie to ze z klienta tak latwo wyciagnac passy...
TYLKO do tibii powstaja specjalne keyloggery...
Slyszeliscie o keyloggerze do Guildwarsa, Tales of Pirates, Lineage II lub Silkroada? NIE MA tylko w tibii sa, to mnie denerwuje.

EMbet
18-09-2007, 10:02
@up - o keyloggerach do Lineage2 owszem, słyszałem. Nawet raz sam złapałem jednego jak jeszcze grałem;).

Wkurza mnie, że można nauczyć małpę żeby expiła bo Tibia stała się teraz taka banalna, że...aż brak słów. Przed 7.6 zdarzało się, że obcy ludzie potrafili na non-pvp pożyczyć MMSa żebyś bloknął im draga bo nie mieli już uhów. Kto zdobyłby się na coś takiego teraz? Ogólnie, ludzie mniej serio brali swoje pixele i mało grało noobów - a teraz to sam moge wymienić paru, i to na lvlach o wiele przekraczających te, które powinni byli móc zdobyć gdyby ktoś w CIPsofcie przejmował się czymś oprócz liczenia €.

Uważam 7.6 za przełomowe, ponieważ to wtedy wprowadzono nowy system magii, który sprawił, iż każdy mógł niemal bez wysiłku zrobić sobie high-lvl evul sorka. I to wtedy przyszła największa fala noobów, która trwa do dziś.

Suxieb
18-09-2007, 10:18
najbzrdziej mnie wkurza jak ktos ci sie wbija na expa
np.na pacc jak siedzisz na tombie i postawisz label albo lettter to normalni ludzie ci sie nie wbija na expa tylko sie pytaja kiedy zejdzesz
a takie nooby to ci label/letter chowaja do deda potworka i mysla ze sie czlowiek nie kapnie
wkurzajace tez jest jak nooby ci proboja zwalowac loota(mi sie takie zeczy nie przytrafiaja za czesto bo mam swoje prt)robisz loota jakies 4 h a tu jakis noob ci proboje zabrac(na siwiatach pvp i pvp-enfo da sie jeszce cos zrobic ale na non-pvp to juz jes wał)

Ptakuba
18-09-2007, 17:13
Wyżalmy się!
Mnie najbardziej wkurza:
-to że cała gra polega na ciągłym zabijaniu, tylko co parę miesięcy można dostrzec kogoś kto nie skilluje/expi/zarabia kasę na tłuczeniu a oderwie się od tego
-nie ma pacca, nie ma gry, a jak masz jakiś pomysł dla facców na Tibii.com to cię zbluzgają żebyś se kupił pacca (widziałem taki przypadek)
-mnóstwo debili
-boterzy
-ludzie, którzy grają dzień i noc, tylko dla kasy
-i na odwrót, ludzie, którzy kupują konta
-brak realizmu, w tym to co się tyczy punktu 1

Dagins
18-09-2007, 18:59
Ok moja lista co mnie wkurza:
-sama Tibia;
-Cipsoft, który mówi, że rozumie graczy, ale nic sensownego nie robi;
-power gamerzy, których Cipsoft pochwala;
-huntowanie w grupie na niższym lvlu (-50) się nie opłaca, chyba że tylko z blockerem;
-balansowanie postaci i przebalansowanie w ktorąś stronę;
-zwiększanie szybkości wraz z lvlem, co zmniejsza mierny realizm Tibii ;p
-bandy noobów, random pk i power abuserów;
-nie zwracanie się huntów sorcem, chyba że jest się na guardach od +35 lvla;
-monotonia gry;
-PACC jest zbyt drogi jak na taką pikselówkę;
-ZERO RPG;
-ciągłe lagi i freezy spowodowane przen silnik Tibii;
-do sensownego expowiska idzie się masę czasu, potem masę czasu wraca, powinny być księgi portali jak w diablo 2;
-w żadnej innej grze nie zbiera się lootbagów- twórcy innych gier wiedzieli co robią;
-na wyższym lvlu sensowny ekwipunek można TYLKO kupić od graczy i im sprzedać, sklepy są tylko dla +10lvli (pomijam jedzenie i drobny loot);
-brak GMów, którzy mogliby łaskawie zadbać o spokój na serwerach;
-wszystko skała się z bezmuzgiego walenia w potwory;
-skillowanie w Tibii jest bezsensowne, twórcy innych gier wiedzieli co robią;
-nie wiem czemu, ale czasem mi się czyszczą hotkeye;
-brak dźwięku;
-plaga fałszywych analfabetów;

To by było narazie na tyle. Moich wkurzających rzeczy jest więcej niż u innych, więc skończyłem z Tibią.

Nieugiety
18-09-2007, 21:04
Ludzie i monotonia expienia/skillowania.

A co do cipsoftu to sie nie zgadzam z wami.
Po pierwsze każdy inaczej postrzega tą gre i ma inne wyobrazenia. Oni wymyslają tak jak im pasuje i tak robią. Nie podoba sie to s*******ac na otsa.

Co do pacca....ludzie...oni tez na czym muszą zarabiać -.- Gdybyscie to wy prowadzili tą firme to także byscie mysleli jak zarobic.....

janek@
19-09-2007, 01:52
Najgorszy jest w samym sobie Cipsoft... i wogole cala gra jest wkurzajaca!

Rotherdamie
19-09-2007, 14:01
Thiefy ,nooby ,angielski polaków, lagi, kicki, grafika,brak klimatu MORPG ogolem wszystko co w tej grze zle

@Nieugiety

Co do PACCA to sie zgodze ale ty kazales nam wyp******ac na otsa jak sie niepodoba a samemu ci sie nie podoba expienie a nawet ludzie,w zwiazku z czym twoje wypier****ć na otsa wlasciwe sie tez ciebie sie tyczy.
Zreszta Cipy powinni robic jak im sie podoba? A jak ja place za PACC to nie mam prawa wymagac? Oni moga upa nie robic ,a moja rola w tej grze to kupic pacca (bo bez tego trudno grac) , siedziec cicho i grac wciaz na tych samych terenach wykonawszy prawie wszystkie questy tak?
Ciesze sie ze na tibia.com jest zalozony temat ,,propozycje do zmian'' w grze ,który bardzo polecam CipSoftowi dlatego ,iż dowiedzieli by sie czego klient wymaga i co mozna by w grze dodac aby gre urozmaicic (dla kont platnych).
Facc moze nic nie dostac ,bo z jakiej racji jezeli ja place to mam miec to samo co Facc? Rownie dobrze bym mogl pykac w tibie za darmo a wtedy inni pewnie to samo by zrobili i Cipy by w ogole nie zarabiali. Jedyne co według mnie mogli by miec udostepieone to mozliwosc wykonywania questow na podstawowe addony (te dla FACC typu citizen,knight,mage itp.) i dosc.
JEDNAK NAJBARDZIEJ CHCIALBYM ABY W TIBI ISTNIAL DZWIEK!

Salarigoth
19-09-2007, 15:02
@up
Winup plx...

Kowa_l
19-09-2007, 15:30
Thiefy ,nooby ,angielski polaków, lagi, kicki, grafika,brak klimatu MORPG ogolem wszystko co w tej grze zle

@Nieugiety

Co do PACCA to sie zgodze ale ty kazales nam wyp******ac na otsa jak sie niepodoba a samemu ci sie nie podoba expienie a nawet ludzie,w zwiazku z czym twoje wypier****ć na otsa wlasciwe sie tez ciebie sie tyczy.
Zreszta Cipy powinni robic jak im sie podoba? A jak ja place za PACC to nie mam prawa wymagac? Oni moga upa nie robic ,a moja rola w tej grze to kupic pacca (bo bez tego trudno grac) , siedziec cicho i grac wciaz na tych samych terenach wykonawszy prawie wszystkie questy tak?
Ciesze sie ze na tibia.com jest zalozony temat ,,propozycje do zmian'' w grze ,który bardzo polecam CipSoftowi dlatego ,iż dowiedzieli by sie czego klient wymaga i co mozna by w grze dodac aby gre urozmaicic (dla kont platnych).
Facc moze nic nie dostac ,bo z jakiej racji jezeli ja place to mam miec to samo co Facc? Rownie dobrze bym mogl pykac w tibie za darmo a wtedy inni pewnie to samo by zrobili i Cipy by w ogole nie zarabiali. Jedyne co według mnie mogli by miec udostepieone to mozliwosc wykonywania questow na podstawowe addony (te dla FACC typu citizen,knight,mage itp.) i dosc.
JEDNAK NAJBARDZIEJ CHCIALBYM ABY W TIBI ISTNIAL DZWIEK!

jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat :) mnie wkurzaja update ! co nowy tym gra staje sie latwiejsza np hotkeye...
A najbardziej bym chcial zeby czasy tibia 7.5 wrocily :)

Dagins
19-09-2007, 16:52
jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat ...
Jak może stracić skoro go nawet nie ma? Ja bym zaczął znów grać gdyby coś cipy (lol) wymyśliły z huntowaniem w grupie, jakieś profity.

Buszman
19-09-2007, 20:30
@Up
Tibia ma klimat, że tak powiem, do czasu.
@Topic
Co mnie wkurza. Po 1 nooby, co chyba każdy tu napisał. Po 2 bezsensowne Pk'ownie. Rozumiem, że jest to również zabawa. Ale co to za satysfakcja kiedy zabijasz 8lvl, który właśnie wyszedł na mainland? Po 3 kradzież... szkoda mi ludzi, którzy sami nie potrafią zarobić albo się im nie chce i ludzi, którzy się dają nabrać...

Erhion
19-09-2007, 20:52
Boty
Nooby
Złodzieje
Dzieci Neo
Dzieci
Polacy
Brazylijczycy
Expienie - za długo i za nudno
Ortografia polaków
Angielski polaków
Brak rozumu polaków
Pisanie po angielko-polsko. Mianowicie Thiefy(nie ma takiego słowa) plx (nie ma takiego słowa) plz (nie ma takiego słowa) halp (nie ma takiego słowa)
Ludzie z facciem przekonani, że pacc to zło
Ludzie z facciem przekonani, że powinni dostawać tyle samo co paccowie
Teksty w stylu "Ktoś wbił mi się na expa". Przykro mi, ale chyba nie wiecie co mówicie.
Slang tibijski
Polacy co kradną, oszukują, blokują depo, klną, spamują, nie używają głowy itp.

Oraz najważniejsze. Ludzie, którzy narzekają na to i tamto, a sami tak robią.

Pozdro.

raul18
20-09-2007, 15:41
Mnie najbardzie wkurzają ludzie, którzy bez przerwy podchodzą do innych i mówią: Pliz free items,ci ktorzy oszukają inny i ludzie, którzy grają tylko dla kasy.

Rotherdamie
20-09-2007, 22:19
@Kowa
jakby w Tibi byl dzwiek to by stracila juz calkowicie klimat :)

Dlaczego? Ja tam chciałbym słyszeć ryk ubitego przeze mnie draga albo odgłos maga przy wykrzyknieciu formuły czaru.Sadze że ta gra jako że istnieje ponad 10 lat (Gratz for Cipsoft) powinna mieć już dawno wprowadzone jakieś przynajmiej odgłosy.Co do twojego cytuj mogłes skrocic mojego posta do zdania ,z którym sie nie zgadzasz.Pamietaj o tym nastepnym razem.

Daniel1203
21-09-2007, 19:16
mnie najbardziej wkurzaja hackerzy stracilem 58 rp i 60 ek

Peere91
21-09-2007, 20:18
Offtop.
Ludzie szczerze wam powiem
To ze dostaliscie hacka to wylacznie wasza wina.
Wystarczy posiadac Firefoxa i np. Nod32.
Ja jade na takiej konfiguracji juz 2 lata i 0 hackow.

Ontop.
To ze teraz grajac w Tibie nie trzeba posiadac skilla. Kiedys trzeba bylo umiec sie uhac, wycelowac z runy... i mimo to ze grafika byla o wiele gorsza to tibia posiadala klimat RPG, a teraz... bezmyslne mlocenie mobow i to wszystko.

Rysiek_90
22-09-2007, 00:26
złodzieje, botterzy, i jeśli gram Rookstayerem to Ci którzy próbują mnie zaprowadzić do Orcale i tłumaczą co mam mówic :baby:

Kowa_l
23-09-2007, 17:26
@Rotherdamie
"Dlaczego? Ja tam chciałbym słyszeć ryk ubitego przeze mnie draga albo odgłos maga przy wykrzyknieciu formuły czaru.Sadze że ta gra jako że istnieje ponad 10 lat (Gratz for Cipsoft) powinna mieć już dawno wprowadzone jakieś przynajmiej odgłosy."
coz moze dlatego ze gram w ta gre od 5 lat i pamietam stare swietne czasy tibi , i nalezy od tych graczy ktorzy by chcieli zeby wrocila stara tibia :)

Szlaja
23-09-2007, 17:40
Hmm co mnie wkurza?
NOOBY NA KAZDYM KROKU I PACCE KTORE MYSLA ZE SA LEPSZE! THIEFY I HAKERZY! NOOB PROBUJACY UDOWODNIC ZE MA RACJE!

X3r3mon
23-09-2007, 18:29
Polacy.

+

GM który mi dał niesprawiedliwie bana...

Erhion
23-09-2007, 18:41
UP: Jak się przyznałeś do używania bota to twój problem.

Kosciotrup
27-09-2007, 11:48
A mi sie najbardziej nie podoba jak ktoś mi się wciska na expowisko, wymusza jakieś itemki gada że jest po haku a nie jest... i tak mógłbym pisać przez 5 dni ale najbardziej nie lubię jak ktoś mi się ciśnie na moje expowisko i takich 10- latków co szpanuja jak napiszą "fuck" czy "noob" B)

KrEmAs KAc
27-09-2007, 18:47
Ludzie którzy mówią ,że WoW śmierdzi ;(
97% Polaków udających najmądrzejszych i najlepszych we wszystkim a padają od 2x słabszego prawdziwego ziomala z mniejszymi skillami ;(

Xirgan
29-09-2007, 21:57
Noobki i czasami ludzie, ktorzy nie znaja angielskiego a graja w mmorpg.

Spenceror
29-09-2007, 22:50
PACC, mysla ze jak ktos niema pacca to h**ek dzisiaj sobie ide przez miasto, jakis pacc idzie kolo mnie napisal: Noob wlaczyl utani hur i se pobiegl....

i brazylijczycy z tym BR? BR? BR?
zimno im?:o

OgnioWodnoKamienny
29-09-2007, 23:04
1.Mnie denerwują i to jak Brazylijczycy myślą że wszyscy to br i 70% nie umie mówić po Angielsku

2.Denerwuje mnie zaludnienie nie da sie expić trzeba czekać w kolejce do zalogowania się

3.I do tego pacc nie dam 80 zł za 3 miechy nie stać mnie na takie wydatki
A tak bardzo bym chciał mieć pacca ;(

Misza
29-09-2007, 23:33
i brazylijczycy z tym BR? BR? BR?
zimno im?:o
A Polacy próbują pluć. PL-y, PL-y.

babcia666
30-09-2007, 09:18
Boty, polacy i brazole z tymi swoimi br,br i pl,pl:D(szwedzi jako tako nie pytają się o narodowość), boty, hackerzy, boty, ludzie wpieprzający się na resp, boty, thiefy lootów, boty, random pk.... hmmm co jeszcze? A, już wiem - boty.

Suchy512
30-09-2007, 11:01
Oczywiście n00by, boty, thiefy i ludzie którzy patrzą kto ma jaki lvl i po nim go ocenia...

Pedziej
30-09-2007, 12:35
A mnie wkurzył najbardziej up date. Myślicie ze jestem następnym niezadowolonym sorkiem.
Otóż nie! Jestem niezadowolonym palkiem. Kiedyś gra w tibie była dla mnie wyzwaniem teraz wszystko jest za łatwe. A co najgorsze kiedyś było pełno niobów sorków, które brali najlepsze profesje teraz przerzucili się na palków i knightów. Palków było tak malo był spokój a teraz jak gram <grałem> swoim palkiem wszyscy myślą, że ja tez zacząłem przez up date. Więc przestałem grać w tibie, bo to gra mnie porostu nudzi a nie wyobrażam sobie grać inną profesją niż paladyn.

xalias
30-09-2007, 20:35
Wkurzaja mnie ludzie co to by tylko skakali z gildii do gildii po to aby zdobyc itemy, nie grajacy zespolowo tzw. solisci.

speedyyy
01-10-2007, 17:07
Mnie najbardziej wkurzają tępe nicki w stylu:
King of Chimera
Warrior of Secura
The best Bowman on Chimera
albo coś w stylu
Kamil Sz.

Jezuuuuu to jest jazda no i jeszcze Premium Account. Niech se maja własne światy, nowe potworki, ale czemu moją być lepsi??? Wiem, wiem bo płacą. Mają zaklęcia, szybciej sie regeneruja mniej tracą przy DEADZIE. Niech sie loguja bez problemu ale powyższe rzeczy to dla mnie lekkie przegięcie.

a ty lol jestes kurde zdoboc wiekszy lvl i kilku kumpli i kazdego po koleiwal l0olku

Draxin
01-10-2007, 17:23
Mnie drażnią Hight Level'e które myślą że jak mają tam 80 lvl to są dobrzy...A oni najczęściej zachowują się jak 10 letnie matoły...

Ptakuba
01-10-2007, 21:23
A jedna rzecz doprowadza mnie do szału. Ludzie którzy oceniają innych po levelu w Tibii! Kompletny debilizm! I to jeszcze w RL! Idę i pytam jednego mojego "kolegę" czy jest jakiś odpowiednik UE dla druida, a on mi gada żebym sp...rzał bo ledwo przeszedłem rooka, nie umiem grać i dobrze że już nie gram w Tibię bo hańbiłbym tą grę. Zawsze jak powiem shuntować (czyt. shantować) to on mnie poprawia na shuntować (czyt. shuntować) i nie zapomina przy tym powiedzieć tego co wyżej. No i w samej grze atakuje graczy którzy ledwo wyszli świeżo z rooka bo dla niego to nooby... A najgorsze jest to że takich jak on jest mnóstwo...

~Naesi~
01-10-2007, 22:29
Update, Update, Update...a najbardziej nooby, którzy przed upem grali postaciami magicznymi, a po upie zaczęli grać nagle palkami i knightami bo myśla, ze będą wymiatać...żal mi tych ludzi...poprostu nie potrafią grać. Ja zostałem przy druidzie i nie zamierzam z nim skończyć.
Pozdro4All

Shaq'u
01-10-2007, 23:07
Najbardziej wkurzają botterzy którzy później wywyższają się że bocik wbił 100 lvl a oni kozaczą. Newbie, nooby, thiefy, hackerzy, nowi ownerzy z allegro.pl .... n/c:confused::confused::confused:

Leirdek
01-10-2007, 23:52
Te nieustanne skillowanie i inne,ale ja tam nie narzekam!No i botterzy,tchiefy,noobki itp.

Pozdro

Jazonik
07-10-2007, 18:18
Mnie w tibii najbardziej wkurzają polacy(nie wszyscy ofc).Kiedyś br ale
w porównaniu z niektórymi polakami to są nawet spoko.Czasami mnie zniechęcają niedoróbki graficzne.

Einstein15
07-10-2007, 21:36
mnie drodzy uzytkownicy w tibii denerwuje wiele rzeczy:
1.Bardzo wielkie ograniczenie kont darmowych...
Ta gra z update na update robi sie coraz gorsza.To ulatwiaja zycie knightom to sorkom i nazywaja to balancem...Ponadto gracz darmowy ma odczucie takiego cisniecia sie.wiem zaraz odezwa sie ci madrzy co maja pacce i uwazaja ze gracze z darmowymi kontami powoduja lagi...Nie wlasnie mylicie sie.Rozumiem ze dodaja paccom co update nowe tereny i czary ale bezsensem jest to ze nic nie ma dla faccow...Ani jakiegos nowego expowiska ani zadnego czaru ktory spowodowal by "bananka" na naszej buzi
2.Kozactwo high lvli.
Wiekszosc high lvli uwaza ze majac wysoki lvl czy wysoki skill broni lub magiczny jest naprawde potezny i taki low lvl moze go uznac za bostwo...
3.Szerzenie sie booterstwa.
Coraz czesciej widze ze w kopalniach lub miejscach gdzie sa rotwormy czy zwykle dwarfy znajduja sie duze liczby booterow.Nie dosc ze odbieraja oni przyjemnosc z gry niskim lvlom to jeszcze utrudniaja zycie...
4.GM-owie
Gm-ow jest tyle a ich intensywnosc i reagowanie na skargi jest taka ze pozal sie boze.Zauwazam tu nie sprawiedliwosc np.stojac pod dp jak ktos prosi o tp to gm kozak czesto wbija i efekt taki banik... zas gdy booter zajmuje cala kopalnie i chamsko to robi to gm sie nie zjawi ...
5.Update
Z update na update jak juz pisalem to pozal sie boze...
Kiedys knight jak mial 70/70 czy 75/75 to byl idolem a goscie z 80/80 czy 90/90 to istna rzadkosc byla.A teraz?.Wbija ci taki 8 lvl.kisi ogorka na bocie ukryty i skilluje sobie 24/h.Efekt? skille 80/80 i taki udaje sie expic wraz ze wzrostem lvla przenoszac sie na coraz lepsze monstry...Ponadto po co dodali tyle tych smiesznych broni i po co te oraniczenia lvlowe na bron.To istny smiech na sali...Osobiscie sam posiadam knighta i update z tymi broniami to bezsens...

kisielman
09-10-2007, 11:29
A mnie Tak :
Złe balansowanie FACC i PACC (to samo co UP) ;)
Głupie nicki (szczególnie polaków) np.Knight Pogromca Trolli (LOL)
Przekleństwa które (szczególnie Polacy) zamiast powiedzieć grzecznie by zostawić jego potworka to mówią kuX(wa wypX(X(dalaj stąd bo dedniesz od moje SUPER HIPER kolegi który ma 999 lvl (lol) :D
Żeby nie było to NIE dotyczy wszystkich polaków jakby się ktoś czepiał
Booty za które powinni do więzienia wsadzać :evul::evul::evul:

reblax
09-10-2007, 13:03
hm.nicki to mi wisza poniewaz jak ktos nie traktuje tibi powaznie i nie wie o co w tym chodzi to gra na jakims lipnym nicku.mi to nie przeszkadza,to nie moj problem.co do zlego wybalansowania Facc i Pacc.sam pacc posiadam i uwazam ze nie czyni mnie to "lepszym" lecz jestem za tymi ulepszeniami bo w koncu nie place za to tylko po to zeby niczym sie to nie roznilo od Facc.bo wtedy kupno pacca bylo by bez sensu.ludzie,troche logiki.jednym z najbardziej wkurzajacych aspektow tibi sa NOOBY ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia i psuja wszystkim humor przez swoje glupie wyskoki itp.nie jest to noob ale NOOB ze wzgledy na to ze taka osoba tylko zaniza poziom tej gry.zazwyczaj tacy ludzie nie przebijaja sie powyzej 20 lvl a zucaja sie do 70 (jak do mnie np) i czesto mozna narobic sobie rs przez taka kuX(X(we.thief to zupelnie odmienny temat i na to nie ma sposobu.takich ludzi to ja juz wogole pozostawie bez komentarza...grozenie swoimi kolegami to zupelny bezsens i mozna sie na tym nizle przejechac wiec nie polecam.w tibi jest ogolem mowiac od groma takich czynnikow ktore powoduja ze masz ochote rzucic to w kat i juz wiecej nie dotykac lecz po prostu trzeba sobie z tym radzic.ja jakos daje rade ale czasem to mam ochote....no wlasnie :p w kazdym razie zycze powodzenia w uporaniu sie z tymi problemami.ja wam radze tak:olejcie to B) nooba ignore itp :]

Argam
20-10-2007, 23:04
Mnie najbardziej wkurza to, że po 10 latach istnienia ta gra wciąż pozostaje niedopracowana.

- Druid nie jest dobrodusznym, leśnym mędrcem tylko słabszym magiem z UHami;

- Niektóre miasta są źle zaprojektowane. Choćby takie Venore - pod depo (poziom niżej) znajdują się bary i areny, gdzie nie ma żywej duszy! Tak samo w Kazordoon - jest tam kupa sal zabawowych, plansze do szachów, kółko i krzyżyk, ale też nikogo tam nie ma. A wiecie why? Bo są za daleko od depo! Miejsca z Protection Zone od zawsze były miejscem spotkań, handlu, bo są bezpieczne. Fajnie by było gdyby mapperzy w następnych update'ach wzięli to pod uwagę i lepiej zaplanowali centra miejskiego życia...
Poza tym czy to nie dziwne, że Venore jest zbudowane z kamiennych cegieł i utrzymuje się na tak podmokłym terenie?

- Bronie są porażką... Ten kto zna historię wie, że miecze zostały wyparte przez szable, a katana uważana jest za najdoskonalszą broń sieczną. A w Tibii jest odwrotnie! Miecze są tam lepsze od szabli, a katana to już w ogóle shit.
Po za tym dziwne jest to, że jednoręczny Stonecutter Axe ma tyle samo ataku, co dwuręczny Avenger, Arcane Staff, czy Heavy Mace na dodatek trudniej je zdobyć. Broń dwuręczna powinna mieć większy atak, bo angażuje siłę obu rąk - to chyba logiczne?

- Klient Tibii to zwyczajne gówno. Mam AMD Athlona 64 1.8 GHz i 1024 MB RAM i Tibia angażuje ponad 90% CPU.
CipSoft nie przejmuje się cheaterami. Zamiast wprowadzić w kliencie mechanizmy uniemożliwiające działanie botów to omijają problem wprowadzając np. regulowanie światła. Pochodnie i utevo lux są bezużyteczne. Nie mam nic przeciwko hotkeyom i aimbotom - to znacząco wyrównuje szanse graczy. Kiedyś mag musiał się nieźle namęczyć żeby trafić runą w gracza, podczas gdy rycerze i paladyni nie musieli robić nic poza wskazaniem celu. Zabezpieczenia przed Cavebotem to rzecz, która by się mocno przydała.

- Pomijając pobłażliwy stosunek Cipsoftu do gry, Tibia ma jedną parszywą wadę, która przebija wszelkie okropności świata. Największą wadą Tibii są GRACZE! Każdego dnia hordy n00bów dają popis swojej głupoty i braku kultury. Najgorszą z nacji są Polacy. Można ich poznać po dołujących nickach i po wulgarnym słownictwie. I jak tu być patriotą... Gdyby tak jeden drugiego szanował i starał się wczuć w klimat gry, to Tibia byłaby niemal doskonała.

Losy Tibii i Tibijczyków są mi już obojętne. Czekam na Wakfu ;).

orromiss
21-10-2007, 15:07
Dziś myślałem że wylazę z siebie zalogowałem się i poszedłem skilować no roty aminąłem goście który skilował(nie zabiłem jego potworków) i sam oidszedłem i zaćząłem skilować. Zacząłem sobie czytać forum znów zerknąłem na tibie zeby się ,,exurnąć" i patrze a ten koleś który skilował pcha mnie tak zeby otoczylo mnie 8 rotwormow i zebym padl. Gdy zacząlem expic w innym miejscu jaskini jego kumpel(albo on na multi cliencie) zablokowal caly resp dla swojego kolegi(albo dla siebie)

Czy to nie jest wkurzające. A na dodatek te słownictwo najczęściej używajo go dzieci(wiek 8-11 lat ) które chcą się popisać że są ,,Maczo" Oczywiście nie wszystkie.

Badek1910
21-10-2007, 16:30
Niestety... Polacy i ich chamskie zachowanie oraz niski poziom intelektualny...

Naper
23-10-2007, 21:49
Najbardziej denerwują mnie złodzieje których niestety jest co raz to więcej;(

Patton
24-10-2007, 19:15
Mnie denerwuja przedewszystkim Player kilerzy i lagi. a takze to ze h-lvl przywlasczaja sobie expowiska,wyzszosc pacc nad facc,knight uposledzony magicznie i dlugie skilowanie pall to samo rozdzki dla drutow i sorkow beznadziejne (drut maly zasieg) (sork ogien)

Erhion
24-10-2007, 19:27
Up:

Witamy w Tibii.:p

Cruss
24-10-2007, 20:21
a mnie to wkuza jak ktos mi po starym jedzie a on jest gmem

Khariag
25-10-2007, 19:56
Wkurza mnie to co wiekszosc - nooby w kazdym znaczeniu tego slowa...

Piotrek Marycha
25-10-2007, 21:31
Wbija ci taki 8 lvl.kisi ogorka na bocie ukryty i skilluje sobie 24/h.Efekt? skille 80/80 (...) po co te oraniczenia lvlowe na bron.
moze dlatego zeby ten 8 lvl nie slal ci hitow po 120+ z WH?

- Druid nie jest dobrodusznym, leśnym mędrcem tylko słabszym magiem z UHami;
po prostu nie widzisz jego zalet

Ten kto zna historię wie, że miecze zostały wyparte przez szable bynajmniej nie dlatego ze powoduje wieksze obrazenia

Zamiast wprowadzić w kliencie mechanizmy uniemożliwiające działanie botów to omijają problem wprowadzając np. regulowanie światła. omfg, a wg ciebie to takie banalne nie?

Mydelko-Fa
25-10-2007, 22:59
mnie w tibi najbardziej wkurza ze uzaleznia 8o
jestem uzalezniony...
i staram sie nie grac :D
ale co mi tam...
nie cierpie oo n00bków jeszcze :D
i takich badziewnych nicków na guardi,.. "Nieprzepchana dziewica" :o

X(X(X(

^^

Camoorcha
26-10-2007, 00:30
kicki, lagi

Knypek
28-10-2007, 09:35
A mnie wkurzają pedałskie nicki,nooby i nic

nicki:
paladyna-bladyna
diego-czesio

Arlash
28-10-2007, 09:46
Mnie najbardziej wkurzają tępe nicki w stylu:
King of Chimera
Warrior of Secura
The best Bowman on Chimera
albo coś w stylu
Kamil Sz.

Jezuuuuu to jest jazda no i jeszcze Premium Account. Niech se maja własne światy, nowe potworki, ale czemu moją być lepsi??? Wiem, wiem bo płacą. Mają zaklęcia, szybciej sie regeneruja mniej tracą przy DEADZIE. Niech sie loguja bez problemu ale powyższe rzeczy to dla mnie lekkie przegięcie.

-Denerwują mnie tacy jak ty...
-Nooby
-Thieffy
-Polacy
-Brazole
-Mass kicki
-Lagi

I co ?

Arlash
28-10-2007, 09:53
mnie drodzy uzytkownicy w tibii denerwuje wiele rzeczy:
1.Bardzo wielkie ograniczenie kont darmowych...
Ta gra z update na update robi sie coraz gorsza.To ulatwiaja zycie knightom to sorkom i nazywaja to balancem...Ponadto gracz darmowy ma odczucie takiego cisniecia sie.wiem zaraz odezwa sie ci madrzy co maja pacce i uwazaja ze gracze z darmowymi kontami powoduja lagi...Nie wlasnie mylicie sie.Rozumiem ze dodaja paccom co update nowe tereny i czary ale bezsensem jest to ze nic nie ma dla faccow...Ani jakiegos nowego expowiska ani zadnego czaru ktory spowodowal by "bananka" na naszej buzi
2.Kozactwo high lvli.
Wiekszosc high lvli uwaza ze majac wysoki lvl czy wysoki skill broni lub magiczny jest naprawde potezny i taki low lvl moze go uznac za bostwo...
3.Szerzenie sie booterstwa.
Coraz czesciej widze ze w kopalniach lub miejscach gdzie sa rotwormy czy zwykle dwarfy znajduja sie duze liczby booterow.Nie dosc ze odbieraja oni przyjemnosc z gry niskim lvlom to jeszcze utrudniaja zycie...
4.GM-owie
Gm-ow jest tyle a ich intensywnosc i reagowanie na skargi jest taka ze pozal sie boze.Zauwazam tu nie sprawiedliwosc np.stojac pod dp jak ktos prosi o tp to gm kozak czesto wbija i efekt taki banik... zas gdy booter zajmuje cala kopalnie i chamsko to robi to gm sie nie zjawi ...
5.Update
Z update na update jak juz pisalem to pozal sie boze...
Kiedys knight jak mial 70/70 czy 75/75 to byl idolem a goscie z 80/80 czy 90/90 to istna rzadkosc byla.A teraz?.Wbija ci taki 8 lvl.kisi ogorka na bocie ukryty i skilluje sobie 24/h.Efekt? skille 80/80 i taki udaje sie expic wraz ze wzrostem lvla przenoszac sie na coraz lepsze monstry...Ponadto po co dodali tyle tych smiesznych broni i po co te oraniczenia lvlowe na bron.To istny smiech na sali...Osobiscie sam posiadam knighta i update z tymi broniami to bezsens...

1)Kazdy tak mowi...kup pacc to zrozumiesz...

2)A co jezeli h-lvl jest od ciebie lepszy to nie moze kozaczyc ? normalna rzecz...fikasz = ded proste...

3)Tu sie z tobą zgodze

4)Tutaj rownież

5)Poskilluj troche to poczujesz ten klimacik. Jak bijesz sobie dl'a bez uha itp...A te ograniczenia to po to zeby ci twoi ,,booterzy'' nie biegali ze skillami 80 z Sovem :)

szepke
29-10-2007, 18:43
1.Jak dedne, po tym jak kupe czasu skilluje lub expie.
A szczegolnie jak mnie dednie moj "kolega" ze szkoly(Ps. Moglby ktos go dednac - "Czorny ciemny rycerz" ??) :/
2.Lagi.
3.Oczyszczanie serwera w najlepszym momenci gry :)

MiDoO
30-10-2007, 18:32
Ja tam do nickow nic nie mam :D
Mnie wkurzają:
<>NOOBY!!
<>Lagi
<>Oszuści
<>i BR-azyliany

DevilOfMale
31-10-2007, 16:16
Głupie nicki to mniejsze ale pk na swiatach pvp nie da sobie lvl wbic ide sobie na cyclopy a tu nagle team - pk i co ? ded :/ no i bye bye itemy

Mulko
31-10-2007, 20:22
Mnie wkurza że na ziemi leży dużo śmieci.
Ale kiedy miałem 8 lv i znalazłem longsword był to dla mnie skarb a teraz niestety śmieć;(
Jestem sorc :mag: i wole Różdżki;)

SonxPeti
01-11-2007, 16:28
Mnie wnerwiają np. ludzie którzy mają od ciebie o 10 większy lv. i cię znienacka ubijają,albo skillując sobie przychodzi pk blokuje cię i ubija!!To jest wnerwiające...!!X(

SonxPeti
01-11-2007, 16:29
Mnie wnerwiają np. ludzie którzy mają od ciebie o 10 większy lv. i cię znienacka zabija,albo skillując sobie przychodzi pk blokuje cię i ubija!!To jest wnerwiające...!!X(

Kasken
01-11-2007, 22:44
mnie najbardziej w tibi wkurza to ze jak sie jest palem obojetnie jaki lew i Ci sie skacza spiry to juz masz deda, ostatnio bylem na dc i mi sie skonczyly speary i juz nie moglem wrucic do miasta bo bym padl obojetnie na czym.

P.S. Przydal by sie czar na zwykle speary ;(

Wampss
02-11-2007, 00:36
Mnie najbardziej denerwują te zasrane dzieci, które przychodzą, wbijaja ci się na expa i ci biją potworki! To jest tak wkur*****ce że, żal mi sie robi ich. Najchętniej to bym takich poroz*******ał :D

Maciektgk
02-11-2007, 01:19
Nooby, nooby i jeszcze milion razy nooby. Pierwsza sytuacja : Skillujesz se spokojnie na slimach. A tu wchodzi Ci taki noob, zabija slimy i mówi "siemq zodstanuiemy qunplami ???//". Druga sytuacja: Expisz sobie na swojej miejscówce i cieszysz się, że nikt ci nie przeszkadza. A tu noob wchodzi i mówi "lejwe". No normalnie żal...

Volshio
04-11-2007, 01:31
Sytuacja w banku:

- 18448165643 osob w kolejce z czego ty 18448165632
- gosciu numer 1 wlasnie zrobil co mial zrobic i wkolko job, job, job, job, job, job, job, job, balance, job, job, job, balance, job, job, job, balance, job, job, job, balance, job, job, job, balance, balance, balance, balance, balance, balance, job, job, job,
i tak w kolko

-ciagla przepychanka i pisanie hi milion razy na sekunde chocby im to cos dalo...

OMG

no i nooby zabijajace twoje potwory najbardziej w*****ajce podczas skilowania, no i jeszcze zabijesz wolfa a inni ci rzucaja smieci ze by nie mogles go otworzyc chocby mial z niego SoV wyleciec...

albo na serverach pvp, expisz sobie spokojnie w kopalni albo gdzies tam, przychodzi pk i cie leje:

1. padniesz to wiadomo lvl w dol itd
2. zabijesz go HUNTED!! od jego kumpli 200lvl+
3. udezysz go to HUNTED za to ze go bijesz

Jak mysle o tych nobach to grac mi sie odechciewa...
W*****lem sie nawet jak o tym pisalem...
Sry ;)

Yaund
04-11-2007, 11:09
Według mnie najgorsi są spamerzy i złodzieje loota...Istan plaga a zwłaszcza na dwarf.

XanoX
06-11-2007, 11:56
mnie w tibi denerwuje brak dźwięków i kolesie którzy mają od ciebie większy lvl i ich teksty ''ded?'' ,''chcesz deda?'' to tak denerwuje -_-'

Bula2008
06-11-2007, 14:40
Mnie Wkurzaja nooby... a dokładniej polskie nooby... no i jeszcze brasile ktore mowia do ciebie po brasilu...a ty nic nikumasz bo angola nieznaja... :baby:

Noobs in tibia:
PL 50%
BR 35%
Other 15%

Vallinek
06-11-2007, 15:03
Mnie najbardziej wkurzaja w ogole wszystkie rodzaje noobow, a najbardziej lb thief
Wlasnie przed 15 minutami taki jeden mi juma caly lb i wieje na senje... a za taki lb to bym sporo kasy dostal, bo wyladowany chain armorami i plate shieldami...;(
Niektore nooby pewnie sa jeszcze na poziomie :baby: i mysla ze "sa dzieci to sa nietykalni" i nie znaja zasad tylko zabieraja wszystko co jest twoje i killuja potworki
PS. pewnie tamci nie maja wiecej jak 9 lat...X(

Quake-v-Lightning
07-11-2007, 15:24
Tyle rzeczy, że ich wszytkich nie wymienię, najbardziej chyba 12 latki okaleczające ojczysty język (twuj, muj, kture itd.), do tego ostatnio wykladam na rooku koło banku chain armor, jakiś 2 level podchodzi i "huntet on mine!!!11", ty s**o !, "noob!1", "muj har ma 70 lewer ale ejts ukryty!!!1111" (błędy celowe, dziecko tak pisało)

Kdz
07-11-2007, 22:05
Jak wszystkich mnie wkurzaja n00by, ale i brazole ktore nie mowia po angielsku a wymagaja zeby mowic po portugalsku... wyobrazcie sobie dialog typu:
ja: hello, how long?
brazol: hi? br?
ja: how long?
brazol: yes
.... i wszystko jasne...

Diablo133
08-11-2007, 01:12
Heh trudno powiedziec... Hmm...

1. Nooby... Zero szacunku jeszcze mowia to co nie trzeba..
2. Złodzieje...
3. Głupie nicki typu (Twoja matka albo Sexy osiemnastka) Ludzie mysla ze jak maja "Sexy" Nicki i maja plec zenska w tibii to znaczy ze znajda sobie meza i beda mieli od cholery kasy...
4. Player Killerzy... Ich jest duzo a tibijczycy powinni sie do nich przyzwyczaic.. Nie lubie ich bo to chamy.. Wracam do Carlin z Wielka kasa a tu pk mnie dopada przy bramie i mnie bije... :( Nie doszedlem do depo i stracilem ok. 3k

Do PKrow radze sie przyzwyczaic a jesli nimi chcecie byc to na poczatek zalogujcie sie o powiedzmy 2 w nocy i poszukajcie po jaskiniach ludzi... Zobaczcie jak on lazi a jesli bedzie lazil tymi samymi scieszkami i zabijal potworki to ZABIJAJCIE ODRAZU... Tacy ludzie to zwykle chamy ktore uzywaja botow...

zuczek15
08-11-2007, 02:06
a mnie wkusza że jak ktos ma duzy lvl a niechce mi dac kilka gp ;/

Xydijo
08-11-2007, 11:06
@Up : Właśnie to mnie wkurza ... żebranie X(
Np: Chce sellnać crown arma a tu podchodzi noobek i mówi ,, fri itans plax ! mi gm ! '' A jak sie go próbuje przegonić to mówi ,, buj ! 3gp plaax mi gm mi hak ju '' X(

(Mały offtop ) @Down ;: A mnie wkurzają nooby które nie umieją edytować postów -.- no i jeszcze jedno .... www.żal.pl :D

Badon
08-11-2007, 15:32
STOP!!!
Mnie najbardziej wkurza w Tibii to, że cały czas ktoś mowi słowo "Żal". Tak popularne to sie zrobiło, że słysze to na każdym kroku... Już mi sie rzygać chce od tego słowa. X(

Badon
08-11-2007, 15:35
a mnie wkusza że jak ktos ma duzy lvl a niechce mi dac kilka gp ;/

Oprucz słowa "Żal" jeszcze wkurzające są twoje posty. X(

Vallinek
10-11-2007, 15:18
co do brazoli, jeszcze sie na nich zbytnio nie znam, ale wiem ze trzeba sie ich jezyka uczyc chyba ze 3 lata, bo jak slysze ich rozmowy albo czytam porozrzucane listy to mnie glowa boli... X(

Mortyr_Pixel
10-11-2007, 16:34
mnie w tibii najbardziej wkurza jakość języka szczególnie naszych rodaków. potwornie mnie wścieka zdanie typu ,,daj fooda plz". Jak ja to słyszę to mam ochotę zabić autora tej wypowiedzi. czy nie lepiej móić np. ,,jesc"???

Kakinator07
11-11-2007, 22:53
Lagi, botterzy, nooby (itans plax -.-) ...

Vallinek
13-11-2007, 13:34
Ja sobie spokojnie expie na cycach, a tu taki 100 pall przylazi i ropie dsa, to teraz nie ma jak expic i on sobie jeszcze z tym dsem jaja robi. ;( A myslalem, ze high lvle lepsze sa od low lvl noobow... jakby co to jego imie:
Shinano Kagaq
Jeszcze ten noob udaje wesolka i sie smieje albo puszcza zdania typu: "zaraz sie poplaczesz mamusi?" to taki noob powalony, ze az ledwie sie moge powstrzymac od sklinania... PLX niech ktos go walnie na blackliste bo jeszcze nie mam 20 lvla ;(

@edit: juz wiem kto to jest: Xerionis_Family tez tu pisze i jak tak dalej pojdzie to bedzie wojenka i poleci pare punkcikow, a jak sie rozwijac to banek...
Co do jego postaci, juz siedzi na blackliscie... :evul:

Salarigoth
13-11-2007, 13:59
Palladyni/knightci.

Wemxiu
13-11-2007, 17:50
1. Ludzie, którzy grają profesją "łatwiejszą".... Przed upem to był sorc/druid, teraz pall/knight.
2.Nooby grający na servie, na którym gram ja są na każdym kroku...
3. Te ostatnie laggi,cofki itp.

Lugia
29-12-2007, 20:03
zdecydowanie Premium Account ! to jest bezsens, można powiedzieć ze gra w tibie bez premiuma to niejets gra, bo niemozna miec fajnych czarów itp. niemiec premiuma to tak jakby grac w demo ;< najwieksza róznica jes u knighta który ma tylko 4 spelle, a knighta premium który ma jescze 9 dodatkowych o ile sie niemyle.

aa i jescze nooby są wkurzające, nie tylko te z małuym levelem, ale te które chca po expic "leave, or hunted" tez jes złe

pzdr

Minidan
29-12-2007, 20:07
Mnie najbardzoej wkurzaja nOOby. Nie Newbie a nOOby :P Takie to denerwujace... grrrrMnie też oraz to dlugie czekanie w kolejkach na Neranie koszmar!!!!!!X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(Adrianik of Nerana

Gordorczyk
01-01-2008, 16:37
Mnie najbardziej wpienia pytanie: br?

Barosa7
01-01-2008, 17:49
Podchodzi do ciebie jakiś kolo i mówi:

"Pre quomba ala quomba anakonda blablablasialalalala"

No chyba że spyta najpierw "Br?" to jeszcze jakoś to zniose

Nie nawidzę też hlvli na słabych expowiskach (jeden sork 47 expi na fibuli (roty) juz od wakacji a może nawet dłużej), takich którzy wybijają innym potwory bez pozwolenia, i na dodatek mówią "you are noob", botterów którzy nie umieją grać (i też wybijają bez żadnego słowa)

Oraz tego że jest 1/100000 szansy na to że GM odezwie sie na report channel (chociaż ja cudem trafilem na CMa ^^)

yyy To chyba wszystko...

D.K-K.K
01-01-2008, 21:42
Mnie wkurzaja tez osobniki meskie grajace outfitem laski albo na odwrut :P:D:D:D:D:D:p

zoliax
01-01-2008, 23:02
Mnie najbardziej wpienia pytanie: br?
A mnie znacznie bardziej, znacznie częstsze: "pl?"... ;d

Athelas
02-01-2008, 16:57
Mnie wkórzają tez osobniki męskie grające outfitem laski albo na odwrót :P:D:D:D:D:D:p

Idź do Rookguardian de'bove:D (pogrubiłem te błędy, które poprawiłem i nie jest to złoślliwość :))

a mnie wkurzają:
-n00by
-żądający mowy w swoim języku (nie tylko brazoli, kiedyś to polak od brazola żądał polszczyzny)
-złodzieje lootbagów, a pomimo świata PvP mam zbyt niski lvl, żeby kogoś zabić
-wkurzające nicki np Jesus'Chrustus na rooku. inni mówili, że nie może grać, bo po dedzie musi czekać 3 dni :D
-fri itans plax bądz fri itans or hunt on mein
-przywileje PACC no bez przesady... chociaż promocja koszuje, to i tak źle. ale CIPy nie zrobią nic dla FACC, bo i tak nic za to nie dostaną

Barosa7
02-01-2008, 17:07
Wkurzają przez "ó"

Żeby się upewnić trzeba najpierw przejrzeć słownik ortograficzny (bez urazy)

Pablo123
02-01-2008, 17:15
Mnie najbardziej wkurzaja te nOOby ktore maja nicki itp: CristianoRonaldoX( to az mysle ze nie wyrobie przed kompem8o

mc200
02-01-2008, 19:26
-przywileje PACC no bez przesady... chociaż promocja koszuje, to i tak źle. ale CIPy nie zrobią nic dla FACC, bo i tak nic za to nie dostaną

Tak jest niestety wszędzie, ale jak masz Pacca masz pewność, że na expowiskach nie będzie zbyt wielu thiefów i noobków.

Mnie wkurza to, że czasem jeden gracz nie pomoże drugiemu chociaż może to zrobić z łatwością...

Lord_Piterek
02-01-2008, 20:05
KOMPLETNY BRAK RPG!! ;( i do tego masa noobów :/ X(

pogromca buleczek
06-01-2008, 15:56
-Lagi
-Botterzy
-"fri itanz plx"
-"no english"
-Zlodzieje...
-Hlvle ktore mysla ze im wszystko wolno ;)

Niuman
06-01-2008, 20:01
Zgadzam sie z wszystkim ale w tibii najbardziej wkurzaja mnie Pkerzy człowiek nie moze spokojnie pograć bo w thais ciagle pk a na goblinach ciagle slysze leave,mine,lub hunted...X(X(X(X(X(X(

barteeek
07-01-2008, 21:06
Mnie najbardziew wkurza jak skiluje sobie spokojnie a tu przypiega jakis 10lvl i je rozwala

Coach
08-01-2008, 17:32
Polacy którzy nie znają podstaw języka angielskiego

mc200
08-01-2008, 17:52
Zgadzam sie z wszystkim ale w tibii najbardziej wkurzaja mnie Pkerzy człowiek nie moze spokojnie pograć bo w thais ciagle pk a na goblinach ciagle slysze leave,mine,lub hunted...X(X(X(X(X(X(

Od tego jest non-pvp, jsli nie lubisz PK, jak ja :baby:

Helodin
08-01-2008, 18:35
mnie najbardziej wkurza nienawisc wsrod graczy typu zabijanie summona, thiefowanie, kradniecie lootbaga, trapowanie itp

artur13-95
09-01-2008, 20:21
Mnie wkurz jak ktos na roku np. ale to przeszlosc nie umi wlaczyc trade i nie gada po angiielsku tylko br. nie da sie dogadac X(
2 nie cierpie nick w stylu palek grzsiek MASAKRA X( X( X(

Koszalek
13-01-2008, 22:37
mnie w*****a to, że wszędzie gdzie ide to wszystkie expowiska zajęte, myslalem ze kupie pacc to nie bede narzekal na zajete expowiska a na paccu tak samo wszystko zajęte, no może troche mniej ale np ide na edron na dragony to tam 5 osób lata a tam max we 2 mozna expic, no wszystko zajete... zal

Salarigoth
14-01-2008, 00:36
Mnie denewruje to ze chce sobie zaczac spokojnie grac na elysi skilluje swoim pallem a tu wpada 25 ms i mnie leje , a mam dopiero 9 lvl to ja nie wiem po co.

voldemort13
14-01-2008, 11:45
według mnie:
pk
żebracy
nooby
newbie
pozdro for all

Ujo
17-01-2008, 22:40
Tym postem pobije samego siebie (pisze prawde)

Najbardziej w tibi denerwujew mnie to w tibie że ona istnieje

L.Sniper
18-01-2008, 13:55
Po pierwsze: to ze bez PACCa sie nie da grac. Po drugie: NOOBY to juz nie mwie o jakis takich co sie np pytaja jak sie po drabinie wychodzi bo taki okres sie przechodzi ale tacy mnie wkurzaja najbardziej co sepia o itemki i jak sie podlizuja np " panie jestes najlepszy " czy cos takiego :)

Cichutek1995
19-01-2008, 23:26
Mnie wkurza te jebane kolejki np na Guardi kolejki hmm ostatnio bylem 250 lol to przesada dlatego kupilem pacca i tera jest gladko

kamyk15
20-01-2008, 14:22
Mnie wkurzają wszystkie nooby z BR!!

Damianekk
20-01-2008, 14:33
mnie najbardziej wkurzaja odpornosci potworow np. dsow na earth ... ;/

Asash
20-01-2008, 14:37
-Nooby
-"free item plz"
-"come look my armor ! ahaha u no have" (żal! oczywiście polacy -.-)
-Brak GM
-Botterzy
-Thief
I wszystko inne co z tym związane X(
I Polacy co nie znają angielskiego ... X(

ettan
24-01-2008, 18:51
Najbardziej mnie wkurzaja "polaczki".

Maciek_Tibijczyk
24-01-2008, 19:01
a mnie ettan!!! X(X(X(X(X( a ty niby co szwed ? X(X(X(

pijak_zul_menel
24-01-2008, 19:19
Ja nie lubie jak dusze sie metanem w tibii

DarkDragon
24-01-2008, 19:46
Mnie najbardziej wkurza:

-Free items plx
-n00by
-thiefy
-lagi

Verte
24-01-2008, 20:25
Tak najbardziej, najbardziej?
Denerwują mnie ludzie którzy nazywają noobem osobę która uczy się grać dopiero.
Z reguły gracze używający wyrażenia ,,Noob" są najbardziej pasującymi do niego charakterkami...

mikolaj99
24-01-2008, 20:31
MNIE natomiast wkurzaja noobki, lagi (dedlem przez nie nie raz nie dwa) to ze na PVP wala low levelowcow i rozne typy debili i takich co mowia plx daj cos.

Hodal
24-01-2008, 20:47
*Kicki
*Lagi
*Free items plx
*Pokaż armor - wooooow daj plz
*Thiefy
*PK 20lv wyżej albo w kilku na 1 -.-
*Grafika
*System "questów" - pograjcie troche w WoW'a albo nawet Lineage II to będziecie wiedzieć o co mi chodzi..
*Bugi
*Kozaki z pro od 100+ ..
*Szpanowanie
*Trapowanie
*Tzw. "ks" czyli ubijanie moich mobków ( potworów w slangu tibiijskim xD )
Nazbierało się nie :D?

Malpka16
26-01-2008, 15:59
A mnie denerwują:
PK
NOOBY
I TACY GRACZE KTÓZI UWAŻAJĄ, ŻE SĄ DOBRZY PONIEWAŻ NP MAJĄ 60LVL I MÓWI DO CIEBIE NOOB... BO MASZ 13 LVL [NEW CHAR] o.O

ŚMIESZY MNIE ZA TO ŻE JESTEŚ NA ROOKU I GOŚCIU MÓWI DO CIEBIE "DEAD" ALBO "PRZEJĆ NA MAINA I DEDNIESZ MAM WSZĘDZIE ZNAJOMOŚCI" OCZYWIŚCIE MOŻE TAK BYĆ NIE, ALE I TAK TO MNIE WQRZA

LAGÓW NASZCZĘŚCIE NIE MAM

KICKÓW TESH

POZDRAWIAM

speed'speed
27-01-2008, 18:36
Mnie wkurzają noobki które stoją pod depo w thais i bloczą wejście razem ze swoimi summonami!!!

Paciuch
29-01-2008, 22:27
a mnie wkurzaja nobki które jak siedzisz przed depo w carlin to on ropuje slimy z nadzieja ze padniesz widzialem jak kilka osub dedło w ten sposub X(

Cery
31-01-2008, 23:48
Denerwują Mnie Polacy

Czyli wszystko co potrafią robić

Kraść
lurować
spamować
wyzywać
Kozaczyć itp.

Arack
31-01-2008, 23:55
-plax items
-lags
-nooby
-bots
-noobs
-noobs
-noobs
-plax items
-plax items
-plax items
-nie usuniety bug ''tp''
-kicks

ArthP
01-02-2008, 02:06
a mnie ettan!!! X(X(X(X(X( a ty niby co szwed ? X(X(X(

Idiota oO
Polaczek-Kozaczek ... też dobre oO
polaki to z ogółu huje i gnoje i nic z tym nie zrobisz
W*****ają mnie ludzie na tym forum...
W*****a mnie to że mojego main chara nie zrobiłem na pvp <naprawiam to >
I śmieszy mnie to na pvp
-jakiś koleś - Spadaj noobie!
-ja - Nie kozacz tak bo ci się coś stanie ...
-koleś - a co masz 2 chara?
-ja - Zobacz jak chcesz ... cya
-koleś na priv po sprawdzeniu main chara - Ej! Chcesz być moim kolegą ?

Wniosek taki że noob stało się słowem bardziej powszechnym niż cześć
Osoba która mówi do kogoś noob sama zazwyczaj nim jest (kieruje do ludzi na forum)

Cya...

Pojeban
01-02-2008, 02:10
a mnie wkurzaja nobki które jak siedzisz przed depo w carlin to on ropuje slimy z nadzieja ze padniesz widzialem jak kilka osub dedło w ten sposub X(

chyba na ots ;x najpier naucz sie pisac a potem przyjdz i opowiadaj bajiki...
nie da rady ropnoc slimow w carlin w tym miejscu o ktorym mysle (kolo bow pod dp)

Paciuch
01-02-2008, 22:44
@up jak sie nie da jak sie da jak niewiesz to sie nie odzywaj
po update 8.1 sie da i tu baj nie opowiadaj X(

Cello-Khana
03-02-2008, 12:32
Mnie najbarzdiej wkurza skillowanie :/ zadługo to trwa mogli by zrobić jakieś trainerów :)
Npc Train
2k i jestesteś na train room :) to by troche ułatwiło :)

Nunnezz
03-02-2008, 13:00
Brak CAP u postaci magicznych, i to, że muszą żłopać tyle manafluidów. No, i że dostaje ostry wpier*ol od jakiegoś Zerka, bo mam 22 shielda : P

MARR
03-02-2008, 21:34
mnie bardzo wkurzaja lagi ,wylogowanie automatyczne (i serverove ze bijesz potwora a tu ci puff i wychodzi ci z gry) czekanie na wejscie do gry ( raz byłem 250 na liscie ) i noobowie tacy jak koles na 3 lv na rooku krzyczy buy p armor, p legs lub tacy kolese ras se expie na valkiriach a tu ci taki wbiega na 20 lv i zebija valkirie i zgarnia itemy a krzyczalem no kill (raz za takie cos raport złożyłem i bylem haapy ) :) :) :) :) ;) :) czy kolese ktorzy gadaja plz my spell healing taki jeden to mnie zalamal

Puboth
05-02-2008, 11:59
PK, PA na Nebuli ołned ;/ na Guardi thiefy (Elo czerwony fox) botterzy roty Venore szwedzi-.-

Helodin
05-02-2008, 12:08
mnie najbardziej wkurza jak mam lootbaga wartego 5k i nagle
save server in 5 min to just wkurzajace:D

Puboth
05-02-2008, 20:27
hahaahah! tez tak mialem;/ tarchalem na Solerze lootbaga wartego 12k~~ z tomba a tu nagle jeb ss serwa i po lootbagu:< wspolczucie

granat85
05-02-2008, 23:01
mnie najbardziej wkurza jak zaczynam bic jakies potwory, np. 4 mino guardy naraz przychodzi jakis noob z 8-15lvlem i zaczyna nawalac te guardy ktore we mnie nawalaja, takiemu gosciowi najchetniej bym nogi z dupy powyrywal ...

Kin_Yuki
06-02-2008, 13:13
Mnie najbardziej irytuje to że:

Na rotach jest pełno boterow... szczególnie nie na non-pvp. Lata taki 90 EK i bije roty..

Noob... co utrudniają życie...

PK... dlatego przeniosłem się na non-pvp... w zamian dostałem 100 noobów.

I tyle... a i jeszcze Kicki

Boss'iarz
06-02-2008, 16:24
IP bloccked po huj to komuś :] czasem np. ktoś nie pamięta passów i chce sobie przypomnieć a tu wpisze 3 razy i wał :]

ThunderAmex
06-02-2008, 21:59
Szczerze mowiąc, wkurzaja mnie te lagi oraz kicki X(, a najbardziej te noobki, tzw. free itans plx, albo pl ?, br ?.
Ale zwykle takich ludzi ignoruje ale i tak to jest bardzo wkurzajace.

Pozdrawiam wszystkich :]

zoliax
06-02-2008, 23:17
mam lootbaga wartego 5k i nagle
save server in 5 min to just wkurzajace:D

a tu nagle jeb ss serwa i po lootbagu:< wspolczucie
Bo przecież SS zawsze atakuje z zaskoczenia!

@down
Wystaczy skończyć zbieranie przedmiotów do lootbaga kilka minut wcześniej, skoro wiesz kiedy on jest...

Puboth
07-02-2008, 09:26
No tak ale nie rozumiesz? wiem kiedy jest ss ale co? chyba lootbaga nie zostawie na piachu nie?

Olaf-Jednobrewy
07-02-2008, 14:08
Mnie wkurzają nicki w Stylu:
Marak Duch pogromca dup (serio jest taki kolo)
Modrzew
Glory Knight
Master Sorcererek
Rookslayerowiczowicz (spotkalem sie z takim facetem)

Ja preferuję nicki imienne typu: John Hardstone, Mark Wood itp.
I jeszcze jedna rzecz: ludzie ktorzy zabierają innym Lootbagi, i którzy atakują bez powodu i rządają kasy bo ,,Ded,,

Esh'ar
07-02-2008, 15:22
A mnie najbardziej wkurza PG u h lvli... Kiedyś grało się dla przyjemności (mam na myśli tibia 7.1-7.3) i nikogo cyfferki nie interesowały.. A teraz?! Gracze siedzą nocami wbijając lvle. Niektórzy umieją wbić z 80 na 90+ w kilkanaście godzin.. O co tu chodzi? :/

Anakin555
07-02-2008, 17:25
Mnie wkurza:
*Thiefy(szczegółowo rook)
*nooby
* Pokaż armor, ooo daj prosze jestem nowy
* Gracze którzy chcą p-armora za 10gp (dzisiaj miałem xD )
*Botterzy
* Brak Gm
*lagi (padlem na orcach :()
*plx free itens
*zabijanie twoich stworów przez nooby
ale znam sposób, trzeba mieć stealth ringa lub czar niewidzialności, a potwór musi nie widzieć niewidzialnych... Chyba wiecie oco chodzi

To chyba tyle

Pozdro ;(

Jackass :D
07-02-2008, 21:11
No tak ale nie rozumiesz? wiem kiedy jest ss ale co? chyba lootbaga nie zostawie na piachu nie?

buhehehe, sam nie rozumiesz nubie!
1. masz lootbaga.
2. za 10 minut jest ss.
3. od razu go ciagniesz do dp.
jeżeli punkty powyżej się nie spradzają to po prostu wcześniej wracaj z hunta nopq...

Undeadzik
07-02-2008, 22:09
chyba kazdy n00b wie ze ss jest na niemieckich serwach o godz. 9.00
a na angielskich o 12.00 no nie ?

RADA DLA N00BOW ! NIE ROB LOOTBAGA PRZED 12.00 LUB 9.00 W ZALEZNOSCI OD SERWA !!! buehehe...8o

SmOoTHas
08-02-2008, 11:16
nooby i pk :)

prawie_demon
09-02-2008, 16:12
naj bardziej mnie wkurzaja pk i to rze jak ktos cie atakuje a ty sie bendziesz bronil to nie morzesz wejsc do dp

mariusz_z_malvery
10-02-2008, 00:02
mnie najbardziej denerwoja br np. (moja rozmowa z brazolem)

brazol: br?
ja:no
Bazol:pl?
ja: yes
Brazol: hunted!

zatkalo mnie bo facet mial 87 level a ja 20 :o

a oprucz tego standart czyli kicki i lagi

Varionish
10-02-2008, 02:18
Mnie najbardziej wkurzają lurerzy. Wszystkie deady jakie zaliczyłem to właśnie przez tych panów. Pomijając ich, to jeszcze postacie o dużych poziomach, które wybijają słabe potwory innym.

anonymousexd
10-02-2008, 18:42
Floor reset (strata lootbagów)
PK
Lagi

Reszta mnie nie wkurza. Nooby, oszustwa i boterzy to częśc gry.

Chociarz pk czasami może ucieszyć bo fajne looty z rs lecą

Eitheniel
11-02-2008, 15:47
Po co się rozpisywać skoro wystraczy napisać: nooby. To one dają sobie chore nicki np: maciek of furora, dawid of astera itp. to oni kradną itemy. tutaj wycialem z gry gdy sprzedawalem terra rod:

14:37 noob: ile ruszczka?
14:38 ja: 3k
14:38 noob: hyba cie po kopalo
14:38 noob: mama cie nie koha
14:38 ja: o co ci chodzi?
14:39 noob: maksimum ile dam to sto gp
14:39 ja: to ciebie pokopalo, w sklepie 10k! a u ludzi chodzi po 3k!
14:39 noob: bye bye nobku

http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg&imgrefurl=http://www.pcgamer.com/forum/viewtopic.php%3Ft%3D29155&h=299&w=397&sz=40&hl=pl&start=3&tbnid=tuNrU9Ai8Jz8DM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dnoob%26gbv%3D2%26hl%3Dpl

Shau
11-02-2008, 17:57
Mnie w*****aja ( nie mylic z wkurzaja, bo to jest glebsze uczucie ;d ) osoby, ktore mysla, ze noob=newbie i nazywaja mylnie nowych graczy noobami i na odwrot...

Klawiatura
11-02-2008, 18:07
Mnie najbardziej w tibii wkurza to, że (odpowiednio):
Kozaczki, dzieci, gówniarze (nie mam na myśli tylko wieku), cioty, poszkodowani w rl itp itd etc.... wyżywają się w tibii (i nie tyko, mam na myśli cały internet). Bo myślą, że ta zapora, jaką jest odległość daje im pełną władze. Dla mnie jest to żałosne i kiedy widzę posty/rozmowy na tibii/gg/czymkolwiek to aż mnie krew zalewa. I nie mówcie, że mnie jadą w tibii i stąd te odczucia. Ktokolwiek, kto już długo siedzi w internecie zauważył to. Najchętniej zrobiłbym jakąś blokadę (ale nie na wiek, 10 latek może być mądrzejszy bądź bystrzejszy/inteligentniejszy itp etc od 20< latka co pokazało mi to forum), mam bardziej na myśli jakiś test IQ (:d) przed dołączeniem do społeczności tego forum (ew. przez stworzeniem postaci i zalogowaniem się na tibia.com, test na znajomość angielskiego).

WoLf-j3
11-02-2008, 22:10
Mnie denerwuja kradzieze kont, kradzieze lootbagów, zasmiecanie depo, lagi, oszuści, dzeciaki rzucające hasłami typu: "Twoja stara/stary". Wszystko to sprawia ze w czlowieku wrze ;(

Virlan
11-02-2008, 23:56
Cóż... mnie denerwuje... moje własne niedbalstwo/głupota, kiedy będąc zmęczonym, daje sie oszukać na 26k na starą sztuczkę z podmienianiem itemu. (Bo w tym wypadku wina leży po mojej stronie, a nie tego thiefa;/)

Lazi
12-02-2008, 04:18
Wzywacie BR że nOOby? Jak takie nOOby to czemu was PKują przecież mają najwyżej 15 lvl !! Pk was wkurza ? Kawałek z tibii nie da sie wybrac tego co się lubi. Jak ktoś ma wysoki lvl to sam go zrobił (zazwyczaj) więc ma prawo trochę porządzić. Oczywiscie PA to przeginka :P

LAGI I KICKI to jest klęska w tej grze skutek uboczny na który nie ma rady nie ważne jak dobrym graczem byś nie był.

wiewioreq
18-02-2008, 10:05
mnie najbardziej wkurzaja nooby , ktore zabijaja potwory mi gdy trenie a ja gram na no-pvp

Trompac
18-02-2008, 13:35
goście z 20 lvl przechwalający się, że miał kiedyś 50 lvl i twierdzący, że jest high levele, który liże się 100lvlowi stojącemu obok i gada, że nei będzie ze mna gadał, bo obciach gadać z 10 lvlem i takie inne snoby mnie denerwują jak np. takie 80 lvle co uznaja wszystkich z niższym lvlem za nooby debile itp.

=eQQ=
18-02-2008, 20:35
Zdecydowanie hakowanie. Bluzgajace dzieci da sie przebolec, ew. dasz ignore'a i sie skonczy. Ale niweczenie calej pracy i wysilku... : |

Lol'us
18-02-2008, 20:48
Mnie denerwują 11- latki, które są kozakami przez neta. Przed ekranikiem siedzą i kozaczą. Oczywiście wkurza mnie to co wszystkich głupie sposoby na kackowanie np. Fotka mojej siostry nago!!!, Chcesz do gildi? ^^. -.-''

wielik
20-02-2008, 13:09
Mnie najbardziej w******ją PK-hiszpanie lub brazylijczycy... Zbieże się takich trzech 15lvl najczęściej 2 sorców i palek i nakupują sobie pełne bp Potionów i Uh-ów i pekują wszystkie lvl od 8 począwszy na 20skończywszy..... do tego jeszcze te cholerne n00by latają pół godziny za tobą z tekstem ,,plz free items'' i się od********ć nie chcą... X(X(X(X(

Voon
20-02-2008, 13:53
polacy

<znaki>

Grubens**Tibianin
20-02-2008, 18:17
Mnie najbardziej wkurza to że jak sobie expie przychodzi lvl wyższy ode mnie i pisze " Leave or dead " a do tego " F**k ur mum "X(

Niuman
21-02-2008, 20:51
mnie najbardziej PK. człowiek musi uważać bo pk wyleci i po tobie.

neopostman
22-02-2008, 10:31
polacy

<znaki>

Nie tyle polacy co polaczki =/.

Cery
23-02-2008, 06:36
Polaczki
Wbijanie się na respa -.-

Monolit
23-02-2008, 09:27
Całe expowisko w skillerach.

sim09
23-02-2008, 11:17
Na każdym kroku PK i ci co blokują respy.

D4n1
23-02-2008, 13:59
koniec pacc i brak kasy na next ^^ poza tym ludzie na facc którym jak sie mówi np. no kill i train to wtedy specjalnie zabijają i jeszcze szydzą xD

wojtek19945
23-02-2008, 15:55
mnie w tibii wkurza że (przynajmiej na serwku NOVA) jeśli masz mniejszy poziom niż 20 to wyjdziesz z depo 3 kroczki i tylko patrzysz czy nikt za tobą nie goni. Stoisz w miejscu więcej niż 3 sekundy i ... i se zobaczcie co -------> http://www.kamieniarstwo.ssi.net.pl/zdjecia/nagrobki_03.jpg

Adix666
23-02-2008, 20:39
Hmm.. Mnie najbardziej wkurzaja glupie nicki dzieci ktorzy sie podniecaja high lvlami np. MDW na Harmoni.. zaraz 100 osob se robi postacie o nickach: Rafal Dragon Wielki , Mateusz Demodras Wielki, **** **** Wielki... itp. ;/ No i Thiefy , n00by , Laggi, kicki . cofki serva .. chyba tyle :p

gumek_skc
27-02-2008, 16:14
Najbardziej mnie wkurza jak noobki ganiają za highy lvl'ami i proszą o itemki jeszcze mnie denerwują kicki na forterze i ludzie co wybiją czyjś respown

Mastereq
28-02-2008, 00:03
Mnie najbardziej wkurza to jak jakieś nOOby przyjdą mi na exp czy też jak mam pare % do lvla i przychodza pk i siedza nie wiadomo ile i nie moge dobić lvla albo jak pisze na trade np. SELL RH i od razu jakiś H Lvl Pisze Hunted !!! HeHe TO by było na tyle :D

Tibiak-o-maniak
29-02-2008, 15:26
Mnie denerwuje wtedy kiedy np walcze z silnym potworem Dragon no to sie zacina gra (gra sie zacina komputer nie) no i nagle pojawie sie lista moich charakterów no i loguje sie na swoim czekam w kolejce (Najczęsciej jestem na 213 miejscu :( ) i patrze bojawiam sie u alii wszystkie itemy znikneły zabrało mi lvl.I teraz jest powód żeby krew sie zalała i iść się utopić :/

Thadel
29-02-2008, 16:37
No PK, oraz ludzie, którzy zabierają Loota, Expa... oraz Pk :p

Zamne
29-02-2008, 19:57
1. naby, ktore tutaj placza jacy pk sa zli(nie umieja se wyobrazic, ze oni kiedyc moga znalezc sie po wlasciwej stronie miecza, speara :D, rozdzki, e wave'a :>)
2. exp i skill botterzy(zapomnialem trzeciego rodzaju)
3. ludki spamujace jaki to cip jest "gupi" bo ich voc jest zwalona...
(apropo w czasach 7.6-7.7 [7.7 to byl wylacznie up techniczny], podczas tak zwanego "panowanja sorcuf i drujiduf" 70% ludu bylo knightami[bez elite knightow...])
4. lludki spamujace jaki to cip jest "gupi" bo nie robi nic dla facc

cip zarabia 2 miliony w niewiem jakim czasie niewadomo jakiej waluty, a blizzard, tworcy WoW, maja z samego abonamentu z WoWa ok. 150 milionow dolarow, (wiem, ze mozna tez placic PLN, ja tylko mowie, jak to wyglada w przeliczeniu na dolce [$$])

IMO dla facc jest wystarczajaco duzo. wystarczajaco tyle, zeby nie bylo do dupy, ale wystarczajaco malo, zeby premium dawal bardzo wiele...

5. ten temat...(idea zalenia sie na wszystko jest dla mnie "BES SĘSU"

6. tybijczycy...
7. ots (jak wiadomo, 99% ots jest dla owych tybijczykow)

KOMPLETNY BRAK RPG!! ;( :/ X(

no to sproboj robic w tibii quest w stylu rpg bez spoilerow. zanim zgadniesz, o jaka rzecz zapytac, wczesniej powiesz milion nie-tych

Kanaretto
29-02-2008, 20:56
Denerwuje mnie to ,ze mam np kolege z klasy (tylko 14 lat) 90 lvl robil go rok kupil 3 pacce , cwiczy king boxing chodzi na silke 3 x w tygodniu nie gra wiecej niz 4h dziennie na 100 % i go zhackowali . 1,3kk poszlo sie (cenzura) , koles swietny ma prywatne zycie ma kolegow zawsze pomagal jak trzeba bylo i na moich oczach 180 cm'trowy koles ktory naprawde sie postaral zeby jego char byl dobry prawie sie poplakal , normalnie mial lzy w oczach i dziwie sie jak mozna byc takim durniem zeby kogos pozbawiac jego ciezkiej pracy. Naprawde szkoda mi ludzi ktorzy zostali zhakowani i stracili naprawde wszystko (chodzi o rzeczy w tibi).

Zyggy
01-03-2008, 08:15
Wkurza mnie nazwa tematu w stousunku do postów, które się w nim znajdują. Większośc pisze, że wkurzają ich pk, złodzieje etc., to nie jest Tibia tylko tibijczycy.

Ale jak już się przyjęło, że piszemy co nas wkurza w tibijczykach to:

1. Thiefy.
2. Cwaniactwo.
3. Expienie przez kogoś dużym lvlem na expowisku dla małych lvli.
4. ...

GoraPall
01-03-2008, 10:09
Mnie to najbardziej wkurza

" Fri Itens Plis"

Dizzy_Adventurer
02-03-2008, 21:07
Więc:

-Thiefy
-Fri Itenzowie
-Spamerzy
-Wyzywacze
-Wbijacze na exp
-Waleńcy majnego potforka
-Blokacze mnie jak spierdzielam (bo pall)
-Followacze jak ide na quest (ja czyszczę a oni się przyczepiają :()
-Zapełniacze depów

(PK nie bo na non-pvp gram)

Diabolic-Knight
03-03-2008, 21:18
@TOPIC

cytat tematu: "Co was w Tibi najbardziej wkurza"

Odpowiedź:
-Ty
-Takie głupie tematy
-Własnie ten temat, czyli miejsce na nabijanie postów...

Btw...

Po co takie tematy....?
Przeciez wiadomo ze kazdego wkurzaja lagi, thiefy, itp...
Na takie podejscie.. brak mi słów, tylko forum zaśmieca się oraz zaniżacie poziom tibi takimi głupotami...

Aż sie scyzoryk w kieszeni otwiera...

Pozdro GL i miłej gry.

BuryKnight
09-03-2008, 20:18
Zabicie potwora na którym skilluje X( , non-pvp więc jedynie płacze przed monitorem

DzymekofFurora
10-03-2008, 19:51
Więc, mnie totalnie rozwala outtif "najta" :], zarówno jak i dla male oraz female ;p . Wkurzają mnie analfabeci, "ktuży piszom dórze byki", ale najczesciej zzamiast ów, piszą uw. Ja się raz spytałem kolesia czemu pisze z ortami a on: bo nie cche mi sie o wciskac bo to glupio wyglada... omg.

Dobijają mnie nupki, które chodzą po depo i mówią "FRI ITANS PLAX PLAX !!1one!!oneoneone"
Do PeKerów nic nie mam, no może jedna uwaga - nie da się przez nich spokojnie expić :] .

Dragon-Fly
10-03-2008, 20:04
Thiefów, PK'rów, PA'rów - da się przeżyć, ale jak widzę nooba, to aż chce się pobawić w Script Kiddie ;x.

Ciastoludek
12-03-2008, 22:05
Dla mnie wkurzające jest :
-Nooby Fri itanx plax :D
-Thiefy
-Oszuści
-Wybijacze cudzych potworów
-Spamery
-Boterzy

player331
13-03-2008, 12:28
Hotkeye na runy, cheaterczy (szczególnie cave boty), allegro.pl, dzieci neostrady

bros
15-03-2008, 00:37
1.Nooby stojące 99% swojego Tibijskiego życia przed dp próbując zarobić thiefując.
2.Kolesie nie rozumiejący czegoś takiego jak "zajęte" (mam na myśli miejsce do expienia)
3.Cwaniaki, którzy wiedzą, że gadają bez sensu itd itp ale i tak dalej robią swoje...
4.Wkurzają mnie też bardzo bogaci gracze na slow lvl, którzy nie posiadają jakiegoś innego h-lvl chara.
5.Ci, którzy mi wybijają potwory podczas skillowania.
6.Analfabeci.
7.Lagi, bugi, błędy podczas logowania i inne tego typu sprawy.

Czuko
15-03-2008, 21:55
carlin ...

Juhhhhy
16-03-2008, 15:02
Wkurzajace jest to gdy masz zarezerwowany resp i osoba wchodzi pyta sie ile bedziesz? odpowiadam 3Godz. Tamta osoba odpowiada ok ale co chwile wchodzi i pyta dlugo jeszcze? ohh dobija mnie to.

_LordMitt_
17-03-2008, 12:10
update... nie wrzystko ale np:

jak wygladaja czary np jak bijesz z sd
wandy/rody

Miley
17-03-2008, 12:41
Mnie wkurzaja:

-boterzy
-PA
-tchiefy
-nooby

Mysle ze to wszystko.

loonyxd
18-03-2008, 14:52
PK
albo taka sytuacja: Mam sobie nowego Knighta, chce sobie poskillować na trollach, to zaraz sie wpieprza jakiś nOOb i zabija, i mówi bym dał party to sobie poskilluje. I by mnie napewno zabił.X(

Miki^^
19-03-2008, 17:55
Najbardziej mnie dobija że PACC jest droższy od abonamentu WoW.
Jeśli chodzi o PK,Thiefing- jak w życiu! Trzeba być po prostu rozważnym.
Nie mówię o nabijaniu fragów na 8,6 lvl bo rzeczywiście wkurza....
90% kradzieży, dedów jak byśmy uważali nie było by miejsca! W rl chyba też boimy się chodzić po nie znanej dzielnicy w nocy :baby: :evul:

Azared
20-03-2008, 13:09
Mnie denerwują ostatnio problemy z logowaniem ( ciezko zrobic massloga na wojnie ), nooby no i oczywiscie wprowadzone, smieszne potiony dla knighta ( najwieksza glupota tej gry )

Froder
24-03-2008, 15:07
Co mnie wkurza? Ostatnio niewiele, ponieważ przeniosłem się na non-pvp. Traktuję Tibię jako "odstresowywacz" i jakoś nigdy nie uśmiechała mi się walka z graczami. Wolałem powbijać poziomy, potrenować, zdobyć nowe eq i tyle. Wkurzało mnie niesprawiedliwe PK. A teraz to przede wszystkim noobki zabijające slimy podczas treningu. Możesz mówić "please don't kill, i'm traning" a oni swoje...mało tego, zawsze ubijam matkę slima do black hp, żeby w razie czego otrzymać większość doświadczenia. Myślałem, że skoro taki pajac zobaczy black hp to nie będzie mu się opłacało zabijać...ale oni to robią, bo są złośliwi. A tak przy okazji...dla tych co się wkurzają na ludzi grających nickami "religijnymi". Nie pomyśleliście, że Jesus to normalne imię w niektórych krajach? Hiszpania, Meksyk, Brazylia...

_WrD_
24-03-2008, 17:14
Co mnie 'wkurza' w Tibii? No, po pierwsze to chyba to, że istnieje, ale pomijając to, to...
1. grafika
2. to, że istnieje
3. questy("omin potforki i zabiesz itemsa ze zkżynki")
4. to, że istnieje
5. brak klimatu
6. patrz: punkt 2. i 4.
7. brak fabuły
8. cholernie drogi PACC
9. to, że nie widać na outficie, jaki armor nosi dana postać(niemożliwe, wiem. patrz: punkt 1.)
10. nieskończony poziom postaci
11. patrz: punkt 6.
...

Mógłbym wymieniać i wymieniać, trochę tego jest. Najgorszą rzeczę w Tibii jest [patrz: punkty 2., 4., 6., 11.].

:*

EDIT: Literówka.

Taifin
24-03-2008, 18:21
Najbardziej mnie dobija że PACC jest droższy od abonamentu WoW.

Abonament w WoW wynosi 12.99 Euro miesięcznie(ok.45PLN) a PACC kosztuje ok. 30 PLN na miesiąc. Żeby nie było wątpliwościa sam gram w WoWa

Promil
24-03-2008, 18:56
Co mnie najbardziej wkurza?
Ludzie którzy nie umieją angielskiego.

Eduardo
24-03-2008, 23:03
Mnie wkurzają tylko sprawy techniczne: kicki, lagi itp. Bardzo mnie to wkurza jak padne bo cipsoft ma zjebane serwery albo dlatego ze mi net nawalił... 80 % moich deadów to kicki, 20 % to pk. Nie pamiętam kiedy ostatnio padłem na potworze tak po prostu.
Niektórzy piszą że zabijanie przy treningu itp, to jest małe piwo, są takie miejscówki o których nooby nie wiedzą i trzeba korzystać z nich.

Badon
25-03-2008, 00:53
Wkurzają mnie na tibii dzieci neo.... Nooby itp. :P

Thun
25-03-2008, 06:26
Lagi

Kicki

I jak ktoś ubija moje potwory przy skillowaniu :baby:

rabbon
25-03-2008, 19:18
Mnie osobiście wkurza to że,kiedy pokazuje na depo jakis item zlatują się nooby i tu cytuje"dasz coś plx" oraz głupie gadanie dam itemy za zaufanie(śmieszne):D oczywiście co trzeba zrobić? Dać swoje eq na środek depo :]:]:]

POZDROWIENIA :evul:

komunista
28-03-2008, 19:28
Br.
Ale tylko ci którzy pierdolą w tym ich języku nawet jak powiesz NO BR.
Nooby.
Ci którzy kozaczą ale tylko w depo.
Spamerzy.

Empty87
30-03-2008, 11:32
Mnie najbardziej wqrwiają nooby które właża ci na respa przeważnie 15lvl max i nie chcą wyłazić a szkoda fraga na nich...
Po za tym głupie nicki...
A najbardzie to mnie wqrwia brak szacunku u szczyli

Lord_Balx
02-04-2008, 18:07
Mnie tam denerwuje jak taki noob - jak ktoś powiedział nie newbie a noob... Skillujesz sobie... już tak ok. 3/4h - i on ci zabija twojego slimka... normalnie mnie tak to wpienia... X(

*KIEROWANE DO NOOBÓW! "Zbawi Cię ten jeden slim z czerwonym życiem? Te jeban* kilka EXP? Musisz go zabijać? nierozumiesz jak ktoś długo skilluje a ty mu zabijasz jednego jebn*go stworka. Zastanów się chłopie/babo!" X(X(X(

Falcon Wings
04-04-2008, 12:50
-pl
-Is that a question? No, Im br.
-daj cos
-Speak english, please.
-nie umiem za dobze
-What?
-daj fooda

>.> "To my polacy..."
Pozniej jeszcze sie go zapytalem po angielsku czy jest glupim warzywem, to odpowiedzial ze tak i wszyscy sie z niego smieli >.<
Ludzie, zamiast olewac sql zeby grac w Tibie- Idzcie do szkoly!
Pozniej chodza takie cioty i "elo elo, no, nie, daj cos, handhat"
Nawet sie wyslowic nie umieja >.> Aa i jak was nooby wkurzaja to robcie tak jak ja:
Noob do was pisze:
"Elo dasz cos"
~Ignored.
Najlepiej dziala :p

Pluto_92
04-04-2008, 12:51
Mnie to też strasznie wpienia. Kiedyś jeden gość biegał w kółko po kopalni i co brałem dwarfy, to mi je zabijał. Pisałem do niego, ale nic nie odpisywał. Myślę "Pewnie ma bota i ustawił, że ma wszystko zabijać." (kumpel mi kiedyś pokazał takie coś). I postanowiłem go zabić :) Zmieniłem więc nożyk na Two-Handed Sworda, ubiłem bez problemów - nawet się nie bronił, tylko leczył, wtedy jeszcze life fluidami :P A że był to paladyn i walił z łuku, poszło mi nadzwyczaj szybko. Bota miał na bank i dostał nauczkę. Poza tym wkurzają mnie jeszcze PK (szczególnie nie znoszę paladynów), którzy myślą, że jak mają 70 skille, 33 lvl, time ringa i zabiją 15 lvla, który skilluje - są mistrzami Tibii. Mam już takich 2-óch na swojej liście do zabicia (obaj to Turcy z Niemiec - Xhro i Mystiska Kvinnan z Xereny, gdyby ktoś chciał pomścić śmierć rodaka) :) Ten drugi na szczęście nie dał mi rady, ale i tak poniesie karę :P

Rav
04-04-2008, 12:56
Co mnie 'wkurza' w Tibii? No, po pierwsze to chyba to, że istnieje, ale pomijając to, to...
1. grafika
2. to, że istnieje
3. questy("omin potforki i zabiesz itemsa ze zkżynki")
4. to, że istnieje
5. brak klimatu
6. patrz: punkt 2. i 4.
7. brak fabuły
8. cholernie drogi PACC
9. to, że nie widać na outficie, jaki armor nosi dana postać(niemożliwe, wiem. patrz: punkt 1.)
10. nieskończony poziom postaci
11. patrz: punkt 6.
...

Mógłbym wymieniać i wymieniać, trochę tego jest. Najgorszą rzeczę w Tibii jest [patrz: punkty 2., 4., 6., 11.].

:*

EDIT: Literówka.

N/C -.- wyjdz i nie wracaj czlowieku

Wracajac do tematu mnie najbardziej wkurzaja nooby ktore pisza bzdury jak ten WrD

Rozqu
04-04-2008, 18:15
A mnie czekanie na Premium Account od tibi.pl >.< zawsze był na drugi dzień lecz chyba nie tym razem :| a tak po za tym to.. te logowanie oczywiście bo mass logi trudno a tak nic..

Kijos
04-04-2008, 18:57
1.Takie tematy!!
2. Pacc za drogi : <
3. Look punkt - 1
4. dopisze potem

PLEBSTER
04-04-2008, 18:57
mnie najgorzej denerwuja te nooby z wyzszym lvlem mysla ze jak maja 100-200~ to moga bohy za 45-50k sprzdac hahaha (a moze biedaki sa?)
noob z wysokim lvlem [134] : BUY ALL BOH 25k EACH
noob z wyzokim lvlem [134] : SELL BOH 45k EACH
gracz [33] : LOL NOOB
noob z wyzokim lvlem [134] : PRICE LIST IS 70k

Fureyka
04-04-2008, 21:35
błędy ortograficzne

pikson
05-04-2008, 09:29
mnie najbardziej wkurzają polacy wszystko ci zabiorą zabiją i wogule aby tylko było dla nich dobrze np raz sobie krzesło pchałem bo mi było potrzebne i zajeło mi to z 10 minut kiedy byłem prawie na miejscu oczywiście noob musiał podejść i wyrzucić je do wody albo np w depo tam koło tej facetki co sprzedaje parcele kładłem 1gp i nooby przychodziły i chciały wziąść xd wkurzają mnie jeszcze spamerzy i ci co wysyłają linki typu www free items com i mówią super itemy sam byłem tam i dostałem fajne rzeczy -.- . 99% noobów to polacy. irytują mnie też podrobione nicki Mateusza Dragona Wielkiego np (cośtam) dragon maly . albo o stoje przed dp i afk i koleś mnie spycha na slimy aby mnie shuntować właśnie teraz to robi jak pisze :D

Goldscorpion
05-04-2008, 09:49
Lagi, kicki, serwery offine (zwłaszcza jest to irytujące kiedy tracisz cenne dni PACC), zbytnia przewaga PACC nad FACC, Pkerzy, Nooby, i masa dzieci neo -.-

Ari911
05-04-2008, 11:10
Mnie denerwóje że Facc niemozę dostać żadnego dodatkowego stroju addona :/

lubiekasze
05-04-2008, 13:56
Idiotyczne posty na forach o tematyce tibijskiej, reszte da sie znieść

Miki^^
05-04-2008, 17:31
Abonament w WoW wynosi 12.99 Euro miesięcznie(ok.45PLN) a PACC kosztuje ok. 30 PLN na miesiąc. Żeby nie było wątpliwościa sam gram w WoWa

Sorry, tu walnąłem wielką głupotę- zwracam honor!

ShadeR
07-04-2008, 17:00
ludzie z PACC, noobby, newbie, strony z 1000 działów i 2 userami ( o tibi ofc ), kicki, lagi, mocniejsze potwory (?, xD), SKILLOWANIE KNIGHTEM ( n/c ), brak kasy? :P to chyba all :)

Athelas
07-04-2008, 18:48
@up Ludzie z PACC nie są wkurzający... to przewaga PACCa nad FACCem jest taka. Ludzie na PACC area nie kradną loota, chyba że maniaki (oni ofc).

samobujca
19-04-2008, 12:43
X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(:cup::cup::cup:: cupa mnie najbardziej wqrwiaja te sqrwiele nooby chociarz topolacy a brazyliczycy nie sa wcale noobami bo ja z nimi loota robilem i jakos mi dal calgo chyba 3645354 wazylio niewiem odkladnie i bylo mace swordy te plate shielty i p legsy X(X(X(X(X(X(X(X(

Chaoskamil
25-04-2008, 13:51
Mie wkurza jak robie skills,a tu nagle przychodzi koleś ja muwie: NO KILL PLIS.
On zabija mi wszystkie i idzie.X(

SInGApOOre
25-04-2008, 14:24
thiefy/polacy/br/lagi/kicki/hotkeye/brak klimatu

7.5 or old back please ;)

Esh'ar
27-04-2008, 14:08
Najbardziej wkurzają mnie głupie nicki graczy jak np. "Master Flamaster Of (server)", i PA (Power Abbusser [czy jakoś tak ^^]). Lagi/Freezy/Kicki raczej nie, bo nie mam :D

X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(:cup::cup::cup:: cupa mnie najbardziej wqrwiaja te sqrwiele nooby chociarz topolacy a brazyliczycy nie sa wcale noobami bo ja z nimi loota robilem i jakos mi dal calgo chyba 3645354 wazylio niewiem odkladnie i bylo mace swordy te plate shielty i p legsy X(X(X(X(X(X(X(X(

Jeszcze więcej walnij tych emotek bo za mało -.-

Gonzo
27-04-2008, 14:12
Brak dawnego klimatu. W zasadzie dobra Tibia skończyła się przy update 7.4 > 7.5 :/

Bezmusk
27-04-2008, 20:00
Mnie denerwóje że Facc niemozę dostać żadnego dodatkowego stroju addona :/
A mnie to podtrzymuje na życiu, czy te 79zł to naprawde tak dużo ...?

W tibii mnie nie wkurza jedna rzecz, PACC, pójście na ank czy jakieś inne miasto i jestem w 95% uwolniony od noobów, thiefów etc, bo gdy ktoś decyduje się na pacc uświadomia se, że gra już na serio, chce mieć kolegów i gildie, a pajace na facc co zmieniają chary i serwy co 2 dni kradną, noobią, trapują i wyzywają.

Najgorsze w tibii teraz są niskie ceny itemów, przepełnione serwy, masa account traderów i sharerów, którzy dzięki swoim czynom stają się "pro i iwól" <nie sugerować się banem, poprostu CM się nudził>.

Tikee
03-05-2008, 19:11
Mnie wkurzają :

- Pk'erzy, którzy zabijają bez powodu,
-Thiefy
-Kicki
-N00by >>Plx free items !!1111<<
-Kolesie, którzy po zakupie przez poczte nie wysyłają parcela
-Ci co wybijają potwory do trenienia

tomlie91
24-05-2008, 16:35
nooby, kiedy skilujesz i mówisz żeby nie zabijali potwora do treningu to oni na hama atakują go

Theourus
25-05-2008, 18:58
nie wiem co wy macie do pacca , pacc wymiata , 8 dych raz na 3 miechy to chbya nie duzo , nie? ja sam mam pacc i mowie ze tam zycie jest latwiejsze <mieszkam na darashii>
chociaz i tak sa te pier***one pk , wiekzsosc noobow to pl'e . ostatnio na rotach na daramie mnie zajebala taka polka chyba jednak fag byl xD ale sie w*****lem bo bez powodu to zrobila skile spadly i dragon shield wylecial :/ . wkurza mnie nie znajomosc ang. przez pl i br (u drugich jest wieksza ) i bledy ort. polakow (ja tu moge miec kilka ale dlatego ze reka w gipsie ;/) i oczywioza wkurzaja mnie kicki ale mam je baaaardzo rzadko -.+ .

Reach'
25-05-2008, 19:07
Nooby, Thiefy, Botterzy, Lurerzy, Szpanerzy, Lagi, Kicki, Zajęte expowiska, niektóre addony... ;)

Wietek
25-05-2008, 20:21
...
idioci , br'y , ludzie ktorzy pisza br pls pls.... takie nooby co pisza plx gold plax... items , "itens" , blokerzy... nisko lvlowe thiefy ktorych zal zabijac...ludzie ktorzy luruja....free pk,,,,kradzieje lootow ludzie co sie wwalaja na respawna , rozwalaja treny...no i ludzie co robia sorc czy dru na 35 lvl czy jakis zeby tylko pk'owac...
duzo by jeszcze tego bylo wsumie

VanBobel
26-05-2008, 19:31
Jak wszystkich, lecz najbardziej mnie wkurzaja, laggi, oraz kicki X(
Nie raz przez to złapałem zgon, druga rzeczą, która mnie wkurza w tej grze jest niski poziom kulturalny ludzi, co chwile to widze jakieś bluzgi.
I trzecia rzecza najbardziej irytujaca to są nic innego jak ,,Noobki :)":D, bez których gra moim zdaniem była by nudna ;)

loonyxd
26-05-2008, 20:19
- Ci co wybijają ci potowry do skillowania :/ Mówisz do niego cały czas Nie zabijaj, ja nawet mówie we wszystkich językach ;S, pod hotkeyem mam, a on i tak ci wybija, bo te 40 expa (Rotworm) To jest Tak dużo że sie w głowie nie mieści.
- Niskie ceny.
- PK ? hmm... gram na non-pvp :D
- I nie narzekam że PACC ma lepiej, tak powinno być, kupcie sobie Pacca a tu nagle FACCE mają addony itp, to co ? Kupilibyście potem PACCa jak FACC miałby dużo ? Nie.
-Wkurza mnie ogólnie chamstwo w tibi, mało kiedy sie dogadasz, np. miejscem expienia, chcesz sie dogadać by on expił tam a ja tu, a on swoje.
- Kolejki do logowania na non-pvp ? Hmm... nie. To wcale nie jest tak długo, a ci co mają PACC to wiedzą przynajmniej że nie wypieprzyli kasy w błoto.
- Aaa Wiem!!! Booterzy zaje**$#@$@#%@!!!!!!! Nienawidze Botów !!! A GM coraz mniej skuteczni :( Niestety...

Nie będe sie dalej rozpisywał :D
Wyżaliłem sie xD ;)

EDIT: Nie we wszystkich językach, tylko takich najpopularnieszych narodowości z tibi, polska, anglia, br, swe itp xD