PDA

Pokaż pełną wersje : Co was w Tibii najbardziej wkurza?

Stron : [1] 2 3 4 5

Averus
19-06-2004, 09:04
Usuniete. Usuniete. Usuniete.

Averus
19-06-2004, 09:12

Main Vegeta
19-06-2004, 09:16
Mnie najbardzoej wkurzaja nOOby. Nie Newbie a nOOby :P Takie to denerwujace... grrrr

Averus
19-06-2004, 09:38

ceviz
19-06-2004, 10:38
Mnie najbardziej wkurzają kicki. To jest chamskie jak się walczy z potworem którego łatwo sie pokonuje a tu nagle kick i masz deada.

Adaras
19-06-2004, 10:47
Mnie ? PowerAbuserzy i polaczki oraz ich teksty na poziomie 10-latka w piaskownicy...

Co do premium accounta, to było zawsze dla mnie marzenie/wyzwanie, a w końcu kupiłem. I tak właśnie działa CIPSoft. Głównym wyjściem będzie kupno pacc.

Averus
19-06-2004, 11:20

Adaras
19-06-2004, 11:38
Oryginalnie dodany przez Averus
Może ktoś na mnie powie nOOb ale co to są kicki?
Chodzi o lagi?

Najwyżej newbie, Kick to "wykopanie" z gry, zwykle przez problemy z serverem lub przerwę w połączeniu.

Drill
19-06-2004, 11:40
@averus
kick to jak cie wywala z gry i musiesz sie jeszcze raz logować

mnie wkurzają głupie pytania , obnoszenie sie swoja niewiedza i gloszenie nieprawdy jako prawde i głupie nicki takie jak
masowy pozeracz bananow, jezus chrystus(tego to do rooka sprowadzilem bo to juz herezja) itp.
nie można sie nazwać normalnie ? tylko jakieś polskie musi być

Averus
19-06-2004, 12:14

Artur-Knight
19-06-2004, 12:16
na serwerach npvp wkurza mnie to ze są thiefy i że podczas treningu mi stwory zabijają X(

Krodarr
19-06-2004, 13:17
Mnie denerwuja n00by, lagi zlodzieje oraz oszusci(wiecej o oszystach forum-mainland-zabijanie low levelowcow) te rzeczu mnie najbardziej wnerwiaja

Averus
19-06-2004, 13:26

V.E.N.O.M
19-06-2004, 15:07
najbardziej wkurzaja osobniki plci meskiej greajace w
tibii babkami(fagi):D:D:D:D:D

Averus
19-06-2004, 15:50

Jarro
19-06-2004, 21:27
Mnie najbardziej wquża to, że jak cie jakis PK zabije to masz dodatkowe kilka godzin odrabiania expa/skilów/mlv i kasy X( . Jeszcze bardziej wnerwiają mnie hakeży któży kradną postacie i zabijają wszystko co się rusza X( .

Jarro/Pally/21 lvl 8 mlvl <nareszcie 8o >/Carlin/Eternia

Jarro Talgesi/Knight/18 lvl 3 mlvl <kiedy będzie 4 X( >/Carlin/Eternia

Ithelios
19-06-2004, 21:31
Mnie wkurza system skulli i banów.Popekować normalnie nie można X(

Asieks
20-06-2004, 10:10
Mnie wnerwiaja nOOby które zapychaja server odzywaja sie bez wiekszej potrzeby i pieprza "Dasz mi cos?"

You see yourself. You are a sorcerer. You are Youngster of the Death Row (Unreal Queen). Lunara

Czkowron
20-06-2004, 10:19
A mnie wkurza to że 99.9% grających w tibie na jakimś serwerze to :

-dauny
-n000by
-n00bery
-lamerzy
-cioty
-pedałki
-kretyni
-lolki
-thiefy
-pk
-cheaterzy(ale tylko ci z MC , bo zapychają serw.do GG nic nie mam ;] )
-kupy
-palanty
-debil

Edit :

-brauny
-breile

itp. itd.

Dlatego uważam że tibia to syf

Trzciniak
20-06-2004, 10:21
Oczywiście głupie ksywki, n00bowskie zachowanie, żebracy, wszystkich należy tępić.

Miporat
20-06-2004, 10:43
Mnie najbardziej wkur...za PK i debilne nicki(tak jak hyba wszystkich). NAprzyklad jakis lol co mni zabil i nazywal się Capitain Mineta.

Averus
20-06-2004, 11:34

Czkowron
20-06-2004, 15:13
re : up

Ciamkiaj krupnik , daunie

Averus
20-06-2004, 19:55

Klusek07
20-06-2004, 22:04
ludzie wy to macie problemy, no i co ze noby ?? ale oni wam nic takiego nie robia,czasami albo i czesciej wqurzaja ale co z tego
mnie osobiscie najbardziej wkurzaja osoby na high lvlach np Dimitri von carstein czy jakos tak na isarze, ma 124 lvl (ja 19)i mysli ze moze niewiadmo co, dzisiaj rano powiedzial mi ze mnie zabije 8o ;( , ze bana team i del'toro beda na mnie polowac, ja mam tylko 19 lvl i mu nic nie zrobilem a ten mi wyskakuje z grozbami a jak sie pytam o co mu biega to mi sie kaze zamknac
ja sie mecze i robie lvl i zbieram kase na sprzet a on mnie chce (cenzura) no i co ? to by was nie wqurzylo |??

a do brazylijczykow nic nie mam i uwarzam ze sa spok (przynajmniej ci co sie przedstawiaja)

Sorcerer Maciek
20-06-2004, 22:55
Doprawdy, jestem zażenowany poziomem wypowiedzi w tym temacie:

@re czkwron - dziecińko, pomyśl przez chwile że osoby chore na downa nie graja w Tibie, a nazywając tak noobów obrażasz ludzi niepełnosprawnych i cierpiących.

@re Averus - posty się edytuje - to po pierwsze. Po drugie - twoja wypowiedź o Brazylijczykach. Jak można mowić o kimś że się go zabije, lub że się go nienawidzi ze względu na narodowość? Nie oceniaj wszystkich Brazylijczyków na podstawie kilku z nich. Zapewniam cię, że wielu prezentuje sobą poziom wyższy niż ty w tej chwili. Powiem szczerze - tekst był dziecinny i patetyczny.

@re down - Hmm wyluzować to znaczy co? Popierać te teksty obrażające innych? Co do Brazylijczyków - gangi tworzą też Szwedzi, nie tylko Brazylijczycy. O czym to świadczy? Że potrafią się zorganizować, a o to że nie ma gangów polskich, Polacy mogą mieć pretensje wyłącznie do siebie.

Averus
21-06-2004, 07:53

Aaben
21-06-2004, 20:44
Cóż, muszę powiedzieć iż mnie też denerwują brazylijczycy i szwedzi, chodź przyznam że ci pierwsi bardziej, oraz że nie odnosi się to do każdego przedstawiciela danej nacji. Nie podoba mi się, że stoi sobie taki nieporadny Br (ani be ani me po angielsku) w Thais, pyta każdego Br?, a jak znajdzie 2 albo 3 rodaków, zaczynają się rządzić. Blokują innym drogę itd.
Szczęście, że zyję sobie na non-pvp, więc coś w stylu Del Toro nie przechodzi, ale wierzcie, u mnie też nie jest słodko.

Kolejną rzeczą denerwującą w Tibii jest brak szybszych środków lokomocji, jak własne nogi. Gra w tych klimatach wręcz błaga o osły, muł, konie i inne zwierzęta/pojazdy pociągowe.

Pozdrawiam
Aaben

Bilbo12
21-06-2004, 21:16
LAGI, LAGI I JESZCZE RAZ LAGI!

a tak pozatym to hackerzy i pk

The_FaLLen
21-06-2004, 21:25
Gramna isarze denerwója mnie PK ,thiefy oraz brazylijczycy tym swoim "BR ??"

Main Vegeta
21-06-2004, 21:28
Wypowiedzialem sie na poczatku, ale w biegu nastepujacych wypowiedzi jestem zmuszony dodac jeszcze jednego posta. Niektorzy nie wiedza nawet co to, a raczej - kto to - jest noob. Tu muwie do Kluska07. Czlowieku, czy myslisz ze koles 124 czy tam jakis inny lvl jest noobem dlatego bo Ci grozi? Po 2. na poczatku tematu napisalem ze wkurzaja mnie nooby. Nie chodzilo tylko o noobow z polski, ale takze i Brazylii i Szwecji. Niektorzy Brazylijczycy sa spoko, ale (chyba wiekszosc) to nooby 8o chodza po dp i kazdego sie pytaja "Br?". Nie muwie ze jestem jakis zloty z anglika ale oni po prostu nie wiedzia co sie dzieje! To mnie troszke denerwuje jak chce sie czegos dobierziec i slysze ciogle tylko to magiczne "BR". Szwedzi to mnie wkurzyli bo dzisiaj pol godziny mnie scigali za missclicka przy rookowaniu giscia (na szczescie zwialem jakos). :P .

Poza tym ten temat jest o "Tym co Was wkurza w Tibii" a nie o "Tym co Was wkurza w czlowieku, ktory sie przed Wami wypowiedzial".

Thx za przeczytanie moich wypocin, mam nadzieje ze cos nimi osiagne ;)

spider-bialystok
21-06-2004, 22:01
Mnie w*****ają noobki 8lv co zabierają mi loot z potworkó a potem pytają " Why kill?" najbardziej zdenerwował mnie polak co jak miałem 10lv i wracałem sie z kopalnii krasnalów wrzucił mi lootbag do wody pomimo że mówiłem mine i stałem na nim, a potem mówił że to guwno nic nie warte. Niestety Polak......
Miał szczeście że miałem wtedy 3 strzały tylko....

stukniety druid
26-06-2004, 00:06
Mnie najbardziej denerwoja n00by, zlodzieje, polacy (z wyjatkami), LAGII!!!!!!!!!! no i chyba tyle a i eszcze to z pacc ze oni maja lepiej ;( trzeba by kupic pacc :P:P:P

Kel
26-06-2004, 16:23
prawie z wszystkimi sie zgadzam ale mnie ostatnio zdenerwowala jedna kolesia, ja sobie z kumplem trenuje a ona mi mowi, że jesli nie zatańcze to powie gamemasterom, że mam mc a nie mam i tak 15 min popychala mnie i kumpla i darła sie że mam mc ale postraszyłem ją i sobie poszła :))

morderca_zwierzat
26-06-2004, 17:16
Mnie denerwuja takie nOOby rasowe, stoje sobie trenuje z dwarfami, albo z kolegą i tu podbiega Ci taki i z hasłem, Chcesz być mojim kolegą, nie moim, tylko mojim... to naprawde mnie dobija -.-
No a także że jeżeli sie osiągnie dane umiejętności(skills) to nie rozumiem jak można je stracić, to tak jakbyś sie nauczył jeść, poszedł spać i już rano nie wiedział co masz ze sobą zrobić

kalczyn
26-06-2004, 22:42
a mnie najbardziej wkurza napis too many players online... i ludzie ktorzy korzystaja z MC zapychajac server. to chyba wszystko.

don'diego
27-06-2004, 18:00
Popieram Itheliosa :))

Vulsor
28-06-2004, 16:07
Witeczka wszystkim :)

Mnie najbardziej wkurzają:
[list=1]
durne nicki typu "pochłaniacz kotletów", "przedwczesny wytrysk" itp - psuje to całą przyjemność gry cRPG
Brak honoru, hamstwo i złodziejstwo
Słabe rozwiązanie w grze umożliwiające przerzucenie zwłok gdzieś poza zasięg - jeżeli nie można ich umieścić w plecaku to nie powinno również móc nimi miotać wkoło :)
Powinno być więcej strf ochronnych w mieście przeciwko PK i w mieście powinni być natychmiast ścigani przez straże jak miało (ma) to miejsce w Ultimie online
Konieczność zakupienia przeze mnie pacca tylko po to, żeby nie zniszczyć kompa próbując się zalogować do gry
Niepotrzebne dodatkowe handicapy za wykupienie pacca
[/list=1]

I to by było na tyle - jak na debiut na forum to i tak nadto :)

pozdrawiam serdecznie

-----
sorcerer lev 8 hehe Carlin, mlvl 0 lub cos koło tego hahaha

khuti
28-06-2004, 17:10
Mnie wkurza to ze tak długo ctrzeba czekac aby awansowac w jakims wyzszym skillu (choc jak by szybko wchodzily to bylkby bezsens :] )

Pasorzytek
29-06-2004, 18:49
a mnie bugi wkurzaja 4gofziny sie wbijalem i tu mi bug wyskoczyl i tibia sie zamknela ;(

stozek
03-07-2004, 16:47
A mnie wnerwia outfit knighta :]

No i jeszcze takie lolki co mają 19 lvl i biegają na dwarfy.
Przez nich niskolevelowcy nie mają na co polować. Przynajmniej ci w kazo.

Biega sobie taki noobek z debilnym nickiem, outfitem knighta, ma hity po 60 a sie boi iść na dwarf soldiery.
Expić sie nie da przez takich cykorów.

limenu
03-07-2004, 18:03
--n00by nie wkurzają, o ile nie wchodzą w droge
ak ktos jest glupi niech se jest(nie patrzyc na mój avatar, podpis i zachowanie :D)

--kicki co godzine X( X( X( X( X( X(

--pekerzy

--rokowanie za nic i hunty

--zlodzieje

--ciasnota jaka wszędzie panuje

--OGROMNE przywileje dla pacc i cena samego pacc(gdyby 10 zylli kosztowal to by bylo ok, ale z to nie ich wina..po prostu tak wyyysoko stoi nasza waluta ;/)

--spam calkowicie niepotrzebny

--i inne rzeczy.....jakie nie wiem..wydaje sie dopiero pdczas smej gry, ale po wylonczeniu odrazu zappominasz o tym :D

Klusek07
03-07-2004, 22:34
NOOBY

ja mialem fajny myk jak gralem druidkiem ostatnio i sobie robilem runki
-jestem afk, przychodze - pk 6 lvl :)) i mnie nawala z uwaga LMM !!! :D, a ja spoko, nic mam 12 lvl ale co mu zrobie bez hmm i majac tylko uh powoli sie oddalam a on za mna, spotkalismy innego goscia, co jak zoabzczyl skula i zwiewa, tamten zwatpil, a my czekamy - mana 70 ok adori gran i dawaj jak nas zobaczyl zaczo spieprzac a ja go z hmm i c- mace po drodze spotkalismy goscia i nam pomogli go ubilismy 8) .
Nastepnego dnia loguje sie i zagaduje do mnie jakis gosc - You are HUNTED - :(, myslalem ze to ten co go ubilismy a to sie okazalo ze jego wlasnie zabil ten pk i za to ze go zabilem mnie scigaja :
-on :)
-jego kumple - nie powiedzila jacy
- Dimitri von carstein :D

Ablo druga historyjka
zrobile nowa postac - 8 lvl i 2 mlvl :), toje lowie rybki a lagijak h** wiec co jakis czas sie rusza po kilka pol na raz, myslem ze tego nie widac u innych alesie chyba mylilem ?( a ten mi wysakakuje " jakie programy uzywasz " i nie chce sie odczepic - wszystko po ang., potem sie okazało ze polak i ze go zbanowali za tibia gg i ze mnie tez zbanuja bo mnie nakabluje looool ale on dalej ze tak szybko ryb nie mozna lowic (czhyba uzywa "use witch" :D ) chcial zebym party dal to mi pokaze :P ale jak go moim drugim charem postraszylem to zwatpil troche bo nic nie pisal
jak zbanuja to mam tylko tego goscia na konie - ale za co ??

To sa dopiero nooby 8)

Artur-Knight
03-07-2004, 23:05
mnie najbardziej wkuza br najpierw sie tyta czy br a potem dopiero hi:P
chyba kazdego wkuza br:))

PiXik
04-07-2004, 14:28
To tak:
Debilne nicki i jakby ktoś się nazwał na świecie pvp Jezus Chrystus to bym go zrokował za obrazanie Pana Jezusa a na pvp none postarałbym się o namelocka dla niego.
Br?-te zapytanie widze bardzo często i mnie to denerwuje
Wszystkie czeaty-Dlaczego no bo ci co ich używają głównie mc mają więcej kasy itp i np.podnoszenie spearów też zamiast siedzieć i podnosić to włączą i nara.
Spam-wszystkich ignoruje i jakoś nic kupić nie moge ani sprzedać gm za rzadko się pojawia
nooby-No ogólnie ich głupota
Złodzieje-szczególnie na pvp none bo myślą że wszystko mogą
Lurerzy-....bez komentarza
Aha i ktoś tam pisał o żenadzie jaką prezentują czkowron i ktoś jeszcze zgadzam się z nim:)

mizorda
04-07-2004, 16:56
Mnie wqurzaja n000by ktore blokuja drogi.
N00by co przed depo wala czymsc co pali sie podloga i nie mozesz wejsc bez stracenia zycia.

Ostach
04-07-2004, 17:35
Mnie wkurzają:
-Idiotyczne Nicki ( np. Maniakalny Zabójca, Mistrz of Harmonia itp.) X(
-PK X(
-Tchiefy X(
-n00by(powieśić ich!!!) X(

Walfir
04-07-2004, 22:51
3 najbardziej wkurzajace rzeczy w tb

nr 3 na liście: Brak Muzyki w tibii i dzwiekuw
nr 2 na liście: Sępy które przez godzine potrafia gadac "daj cos" albo "nie badz taki daj cos"
nr 1 na liście: PK

Atlas
04-07-2004, 22:57
-To many players ... :)
-Power Abuserstwo czyli naduzywanie mocy (znajomości) :]
-Lagi, kick...
-I sorcer dupa kiedy wrogów (lagów,kicków) kupa ;)

Maniack
05-07-2004, 00:11
Ostach masz coś do mnie? ...Rozumiem że "Jezus Chrystus" to przesada ale co złego jest w moim nicku?

Mnie denerwują PK,Thiefy,Lagi,Spam i texty typu "Daj mi coś... plzzz"

RE:TheNatoorat
1/3 Polaków urzywa Polskich nicków
(Pozatym w tibi tego nicka nie używam już,za dóżo noobów z w.w. textami do mnie przyłaziło)

Dawny Slayer
05-07-2004, 01:15
Mnie najbardziej denerwują ****e, którzy zrobili XX poziom (Przeważnie powyżej 30) i wykorzystują to jak tylko mogą, coś w stylu:
Pan XXX:
Fajnie mam 60lvl, to pójdę razem z "Felkiem" i zabiję kilku noobów.
Po czym taki frajer zabija kilku kolesi z 10-20 lvl, którzy ledwo co się orientują w grze drąc "ryja", że to noob itp.
Nie cierpię też oszustów z wyższych poziomów bo tacy są najgorsi... Mimo iż mają możliwości, aby zdobyć dany przedmiot mniejszym kosztem niż nisko lvl, to wolą zabrać go właśnie takiemu graczowi, który namęczył się, aby zabić danego potworka... Ale co tam w końcu mam 60lvl i co mnie obchodzą gracze z niższych poziomów?
Tibia strasznie traci w moich oczach przez takich ludzi. Zastanawiam sie ile osób, które pisze na tym forum właśnie tak postępuje...

mani
05-07-2004, 11:09
LAGI, SPAM, ZŁODZIEJE, TEXTY:"Dasz mi coś?", TRUDNO SIĘ UTRZYMAĆ NA POCZATKU NA MAINIE

TheNatoorat
05-07-2004, 12:02
Oryginalnie dodany przez Maniakalny Zabojca
Ostach masz coś do mnie? ...Rozumiem że "Jezus Chrystus" to przesada ale co złego jest w moim nicku?
(...)

W Twoim nicku jest złe to, że język Polski nie jest językiem powszechnie używanym w Tibii, wszystkie więc nicki powinny być utrzymane w angielskim, klimatycznym stylu.

Topic:
1.Głupie nicki.
2.PKowanie w momentach których się najmniej spodziewam.
3.Złodzieje lb!
4.Chowanie za drzewkami pustych bagów :P .
5.Br? Swe? - nie chodzi mi o ogół tego narodu, ale o zachowanie dużej części z nich.
6.Żebrzenie.
7.Lurowanie
8.lagi, kicki i... GŁUPIE BANY NA 30 MINUT!
9.I duuużo rzeczy...

Zoorekk
05-07-2004, 13:49
Mnie wkurzają tak:

-kick'i
-n00by (nie mylić z Newbie)
-PK
-Thief'y
-wyższe levele robiące Test Hit'a

Walfir
05-07-2004, 18:10
http://members.lycos.co.uk/tibiacity/000063.jpg

Wiadomo juz co mnie denerwuje czy ktos jest tak glupkowaty jak brazylijczyk i zapyta o co chodzi ??

poza tym wkurza mnie "br??" was pewno tesz

X(
X(
X(
X(
X(
X(
X(
X(

Pupilka
06-07-2004, 19:04
a mnei wkurzaja dzieci lat 10-16, ktorym sie zdaje ze zjadly wszytkei rozumy swiata. mam wrazenie, ze to oni najczesciej luruja, Pkuja, i w ogole robia duzo halasu. ale mam nadzieje nie wszytkie takie straszne sa. a tak poza tym to wlasnie lurowanie, pkowanie dla zabawy, zlodziejstwo, rasizm, PA i chwalenie sie swoimi high lv kolegami (to chyba glownie te cudowne dzieci, o ktorych wspominalam) i to ze z czasem jednak trzeba zainwestwoac w pacc...

Mestre
12-07-2004, 13:22
Mnie najbardziej w*****ają :

- Lagi X( X( X(

-hakerzy X( X(

-nOOby X(

Na inne rzeczy są skuteczne sposoby, na te niestety nie X( X( X( X( X(

RTP
12-07-2004, 18:28
AMNIE WKURZAJĄ TE PIE******* BRAZYLIJCZYKI !!!
SKAD ONI WOGULE MAJA NETA ?? !!!! PRZECIEZ TO PODOBNO BIEDNY KRAJ (TAK NAS UCZYLI W BUDZIE ;] )

idZi Master Of Dizaster
12-07-2004, 20:09
zgadzam outflit knighta jest totalnie do dupy .. mnie wkurzają Kicki .. Lagi .. a pozatym jest wszystko qL

Punish
12-07-2004, 20:22
Mnie oczywiscie wkurzają lagi, do tego czasami przytrafi mi sie taki duzy lag ze mnie wywala z gry
Wkurza mnie tez to ze czasami serwer jest zapchany i zalogowac sie nie mozna..... mozna na chama probowac ale nie zawsze udaje sie

Br tez mnie wkurzają..... mysla ze sa wladcami tej gry, wielu br zamierza mnie zabic, do tego moj kolega mowil mi ze jakas brazylijka z o wiele wiekszym lvl niz on ma kazala mu wyjsc z kopalni dwarfow pod groźbą smierci - to juz jest chamstwo

Wkurza mnie tez hiszpanska gildia "brigada bermeja". Zachowuja sie podobnie jak brazylijka wymieniona wyżej,

Froggerr
12-07-2004, 20:48
Mnie denerwuje prawie wszystko X( .
A przedewszystkimto że niemam pacc i to że niejestem najlepszy jakbym był to bym pomagał innym :))

MObik
14-07-2004, 00:15
Brasilian-wyje...ich w kosmos albo niech cipy zrobia serwer tylko dlanich bo sie niedłógo załamie.
PK-Dobrze ze są światy pvp enforced to troche smniejszyła sie ich częstotliwość(chociarz i tak ich peło jest)
Lootokradzieje-tych to nawejscie powinno sie częstowac sdekiem albo jeszczelepiej banem na 30dni
Lags$Kick-z wiadomych powodów
Nooby i Newbie-chociarz tych drógich jeszcze rozumie ale tych pierwszych to bym powystrzelał jak kaczki.
podejzewam że to wszystko chociarz pewnie znalazło by się jeszcze pare rzeczy

Dark Duffy-Harmonia:berserk: 21lv 4mlv 61-60
STILL TRAIN:)

sir abaddon
14-07-2004, 09:04
mnie najbardziej denerwoja nobby
i kolesie ktorzy maja armie uh meakerow X(

klimuss
15-07-2004, 19:53
Mnie najbardziej wkurzają thiefy bo niosłem raz sobie worek bo capa nie miałem i jakis 8 lev mi go zajebal a w nim bylo gdzies z 13 K :( potem zaodrazu logauta zrobil :( n00b jeden X(

Ghost Nieudany
15-07-2004, 19:58
Niektórzy br, SZWEDZI, lagi, n00by, PK, lurerzy, thiefy, blockerzy (nie zdążę rąbnąć i leżę :P)... Czyli praktycznie wszystko, co dodaje grze smaczku. Ach, wkurza mnie też to, że mam tak mało kasy w depo :blazen:

paula212
21-08-2004, 17:45
Mnie najbardziej wkurzają w Tibii następujace rzeczy:
-spamowanie(dobrze że zrobili już na to bany)
-blokerzy na rooku (chce sobie zrobić nowy char a tu taki sobie stanie i zastawi przejście- czy jest na nich jakis sposob oprocz pisania do gm, ktory i tak nigdy nie odpowiada?)
-PK-wiadomo dlaczego
-wysokolevelowcy (wyzywaja czesto nawet nizszych od siebie o 1-2lvle od noobow)
-i chyba przedewszystkim tekst przy logowaniu "Too many players online. Try later"

P.S.
Sorki za nieuzywanie polskich liter ale to przyzwyczajenie z tibii ;]

Samek
21-08-2004, 19:48
Mnie w Tibii najbardziej wkurzają:
- beznadziejnie głupie nicki( nie takie jak: np. "King of Chimera", tylko np. Szambonurek albo Babcia Klozetowa :berserk: ) a do ludzi noszących te nicki zaliczją się n00by... ich też nie lubię ale PK są gorsi :p
- Lagi (dzięki nim zabito mnie 2 razy X( )
- i oczywiście nasi kochani PK (zabijają niewinnych ludzi którzy chcą spokojnie pograć :p )
Co do kłopotów z logowaniem to mnie to nie dosięga (nie mam Pacc). Zawsze ( to znaczy o każdej porze) loguje się w pierwszych 10 próbach :p
No i to chyba wszystko... według mnie bez tych rzeczy można by było grać spokojnie :)

Kredi
22-08-2004, 09:13
Mnie W********ą takie high levele które zabijaja nowych. Niech sie rzuca na wyrzsze od nich.
A propo grania babkami, lubie patrzyć jak geje sie starająa o moją ręke to bardzo smieszne. Proponuje grac babkami.

Behemut
22-08-2004, 11:50
Witam nie wiem czy wszyscy już to czytali, ale mowie wam warto poswiecic troche czasu z waszego zycia zeby to przeczytac zapraszam do lektory http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?p=103642#post103642

Master woxari
22-08-2004, 18:17
Odpowiedz prosta pk :berserk: dlatego najlepiej grac na serwerach non pvp i ja juz na takim gram :P calmera spoko sie expuje tylko ze jak nie pk to wyciagaja gs i ja sie boje po tym lazic :( dlatego radze grac na calmerze albo na harmoni przynajmniej nie ma pk

megi_pl
22-08-2004, 19:15
Mnie najbardziej denerwuja nooby a dla mnie noobami nie sa tylko ci ktorzy nie umieja grac i denerwuja graczy ale takrze thify, pk i wszyscy inni ludzie ktorzy zachowuja sie jak zwykle chamy

micnur
22-08-2004, 20:31
zdecydowanie... LAGI X(

Deribis/ Sorcerer
22-08-2004, 20:55
mnie denerwuje ze aby do 14 mozna zalogowac sie do tibii a później to już tylko pacc 8o :confused:

M_a_c_i_e_k
23-08-2004, 07:25
Mnie najbardzie wkurzają nooby i lagi oczywiście, nie mówiac już o pewnym Polaku który ludzi blokuje żeby zgineli.

Sir-Rafaell
17-09-2004, 20:47
Najbardziej denerwują mnie nooby, Pk którzy zabijają kogo popadnie powinny byc jakies ograniczenia ( np 10 lev róznicy nie może cie atakować) i to że nie mogę teraz wejśc na tibie bo nie mam premiuma, dobra rozumiem różne ograniczenia, ale i tak dla polaków jet to za drogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps. I jeszcze te Lagi!!!!
Jak już płacę to chce jakąś jakość

aktus
17-09-2004, 22:06
te osiemdziesiat pare zloty jest do zalatwienia... wystarczy troche kasy uzbierac... jak palisz to nie pal 3 tygodnie i bedziesz mial na 3 miechy przeszlo pacaa :)

alien06
18-09-2004, 18:58
Mnie wkurzają te wszystkie przywileje PACC !! Gra powinna być dla wszystkich taka sama a nie że jak mas zkase to masz demona itp. !!
A pozatym to mnie wkurzają lagi i Too many players online !! I te kicki ile ja ich mam na dzień przynajmniej 3 !! Pk też !! Nawalam się z potworkiem i pisze mine a koleś domnie podszedł i zachrzanil mi 3 razy i mialem czerwona energie !! PATOLOGIA !! Nooby mnie aż tak nie wkurzają :] Wkońcu każdy był kiedyś noobem :D No to tyle !!!!!

Strike-Dziadzia
18-09-2004, 19:15
Mnie najbardziej wkurza jak podejcie do mnie jakis noobek i muwi:
-ej koles dawaj mi tu zaras kase albo dostaniesz bana
-??
czasami kaze mi dac jakies itemki:
:> zeby podawac sie za admina i nim nie byc /ale zeby nabrac sie na takie cos :P

Bakacza
19-09-2004, 12:18
Najbardziej denerwującymi "rzeczami" na Tibii są Nooby. Chodzi za toba taki debil mówisz mu "mine" a koles i tak nap****ala w twojego potworka. Jeszcze ci zabierze cialo zabitego. Głupie nicki są nawet czasami fajne, śmieszne. Każdy z nas był kiedyś Noobem ale chyba nie aż tak jak teraz. Nooby sie rozprzestrzenily na całą Tibie nawet na mainie czasami można spotkac. My też byliśmy Noobami ale nie aż tak. Ech... ZABIC NOOBY

Damian Acab Amera
19-09-2004, 22:15
Dlaczego.. byliśmy nOObami.. byliśmy NewBie czy jakoś tak.. ale nie koniecznie nOObami !!! ja jak mnie ktos zabije.. to czasem jakiegos polaka albo cos pytam czy by mi nie rzucil cos GP .. jaa to chyba normalne jak bys mial z 600 gp to nie rzucilbys z 50 .. jakiemus ziomkowi co go zabilo....???!!! takie sknery jestescie i nazywacie ludzi co sepia.. jak nic nie maja nOObami ??!!! ;/ :confused:

Damian Acab Amera
19-09-2004, 22:23
noi jeszcze mnie wku*** to że ktoś wymyślił Premium Account.. normalnie nie dość ze świat jest postawiony na pieniądzach.. to jeszcze yo gówno do gry w***ali ;/ nie no jest przegięcie.. ;/ żeby pieniądze rządziły... ;/ ktoś kto jest założycielem tej gry powinien to zlikwidować każdy powinien mieć równe szanse....!!!!!! fatalny pomysł z tym Premium Account ja przez tych dupków n uie moge sobie np. teraz na TIbie wejść ;/ :evul:

CieMnY
19-09-2004, 22:34
Mnie osobiscie najbardziej wkurzaja dedy i jeden nick: ide se na rooku a chodzi taki o ksywie " bubble banan sossar " i to jeszcze zle napisal... jak taki...

Mc macio
07-11-2004, 21:37
niedość, że cie zabił jakiś chamski pk'er z debilnym nickem to jeszcze za to tracisz skile, kase i expo... ;(

Monoskar
07-11-2004, 23:00
Nieprzeciętnie wk.....ją mnie skille !!!
Dlaczego ja mam trenować ponad 6 godzin żeby dostać awans na 65 sword'a a taki pallek zrobi to samo po 3 godzinach trenienia ??? Przecież do h..a wafla to knight jest blokerem i stoi face to face z monsterem, pallek może sobie biegnąć kilka kratek przed potworkiem, pogięte to jest jak ....... !!!

Patimrok
08-11-2004, 15:51
najbardziej w Tibii wkurzają mnie: nooby, br (nie wszyscy, ale większość) i ich świetne pytanie (br?), lagi, kicki chyba wszystko

Skraps
08-11-2004, 16:29
Wkurzają mnie:
"Br ?" i "polak ?" oraz ludzie którzy uważają ze PACC mają za dużo przywilejów...
Gdyby FACCi mogly pływac to na Darashi nie byłoby takiej świetnej atmosfery tylko następne gangi "BR ?".

Oprócz tego standard: Lagi, kicki no i nieuzasadnione i nierówne PK. ( Jak mnie ubije 20 level pal to ok, ale nie 35 sorc z dwoma summonami ;) )

Slupecki
08-11-2004, 17:14
Mnie Wqrwia to że jakieś n00by mnie proszą " Give me items is new (is hacked me characters)" a to do np. ... in Chimera do tego jestem przeciwny ponieważ sam takie mam :evul:

@xl
08-11-2004, 18:00
Najbardziej mnie wkurza klimat w Tibii(a raczej jego brak)...
Czasem jak gram to myślę, że jestem w jakimś TPS( Strzelanka widziana zza pleców postaci)...To mam być RPG a nie Bezsensowna Łupanina...
Nie jestem zbyt doświadczonym graczem...ale to wiem...że by dobrze się bawić trzeba się wczuć w odgrywaną postać(Trudno jest wcielić w 'bohatera' jeżeli koleś podchodzi do ciebie i bez powodu cię zabija:/)...
Po prostu okropność a zarazem śmiech na sali...
Tyle powiedziałem...

Sir Jagoda
08-11-2004, 18:24
MNie najbardziej wkurzają takie nOOby które nie potrafią same nic upolować tylko czekają, aż ktoś zabije potworka i za.........dalają loota. Człowiek tyle się namęczył, aby zabić potworka. Jeszcze mnie wkurza to że przed depo stoi pełno nobków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chmielok
08-11-2004, 18:27
Mnie smieszne nicki zachecaja do gry.
A co do terenow na PACC to wymyslilem kompromis.
Edron=FACC
Darama=PACC
Wtedy kazdy by mial dostep do Demonow, ale i tak dla PACC zostaly by inne potwory np.Scaraby.
PK chyba najgorsze stworzenia w Tibii.

Dr.Unknown
08-11-2004, 19:17
Wkurzają mnie[...]ludzie którzy uważają ze PACC mają za dużo przywilejów...A myślisz, że za co płacą'-.-

Skraps
09-11-2004, 07:12
A myślisz, że za co płacą'-.-

LOL. Sam mam PACCA. Napisałem że wkurzają mnie ludzie co chcą więcej przywilejów dla FACC niż dla PACC i ciągle mówią "eeee znowu pewnie tylko dla PACC" itp.

Averus
17-11-2004, 16:37

Mroczny_Elfo
19-11-2004, 22:14
NAjbardzieJ mnie w Tibi Wku***a to że polacy to Za***** N000000by to ze
Wiekszość to n0000by i ze polacy maja taka poinia wsrod Swe Usa. Br to
Sami wiecie br? no! why no ? Zadaja DEbilne pytania i Tez jakoś nie wiedzą o co chodz tak jak polskie n000000by nie n00bki

Chcem aby Opinia polaków grajacych w tibie się zmieniła i do tego Daże !!

Myśle ze każdy chce aby o jego narodze mowiono jak nalepiej. wg. mnie n00b pking !!!

Tanin Hawking
20-11-2004, 00:04
Ehh co do zabijania na mainie nisko levelowców :
- widzialem pare razy jak jakis kolo idzie z loot bagiem spokojnie do depo a tutaj jakis kolo [ bodajrze na ósmym ] podbiega do niego i mu zabiera baga. X( koles mu mówi żeby zostawil to ale ten nadal ucieka z bagiem! X( potem jak go zdzielil za 60 hp to ten nawial i krzyczal " PK ! PK! ", i jak tu mozna sie nie wkurzyc??

- drugi przyklad ze jakis noob [ chyba 11 lvl ] rzucil sie na 78 lvl!! :] ten na 78 lvl mial czerwone hp wiec moglbyc latwym celem, ale ze byl magiem i jak zaczol mu z magii przywalac tak ze az chlopak zginol na miejscu! :o
A potem maja pretensje ze sa ofiarami "PK'

Dla mnie to jest smieszne i najbardziej nielubie noobów którzy nie zauwazyli ze to juz nie rookgaard i mysla ze sa bezkarni podkradajac loota lub expa zwlaszcza jak ktos trenuje.

Toomek
20-11-2004, 16:52
nom to mnei najbardziej wkurzaja ludzie którzy luruja potworki itrapuja na serverach non-pvp dzisiaj mialem torch ewolnego to se mysle kumpolwi na expie (10 level Piotrekk) nom expie sobei mysle moze slima schodze nadol jakis duren mnei wypchnol i dedlem. ok ale ide znowu expic 100 exp do nastepnego levelu wychhodze z jaskini na powierzchnie a tam 5 slimów= ded
no ale jecze mowie ok sprobuje na dwafach spokojnie sobie trenuje 12 exp do nastepnego levelu nagel przychodzi 2 kolesi a za nimi dwarf guard maklo tego ***ani polacy rodac i jak tu sie nei mozna w****ic?? mam juz dosyc tibi. caly dzien grania bez dedow naexpilbym mu do 14-16 lvl...

Emilio'de elite
20-11-2004, 18:26
A mnie to najbardziej nOOby wqrzajom i brazylijczycy i zasrani szwedzi <nienawidze ich>np>
noob:br??
normal:no
noob:why??
i to mnie wqrza X(

Behemut
20-11-2004, 18:28
Złodzieje,ludzie co biegają po depo i do każdego: "Fri itans plx",problem z wlogowaniem sie w weekendy(Chyba kupie se pacc'a :P),głupie tematy na forum z głupimi pytaniami i bezsensowna egzystencja graczy któzi nie wiedzą po co grają w Tibie więc po prostu robi to co przed chwilą wypisłem...

Fringilla
23-11-2004, 22:28
Denerwuja mnie te rzeczy ktore juz mowiliscie, czyli lagi, PK ktorzy potrafia kilka godzin naszego expowania obrocic w nicosc -_- ,to,ze niektorzy pozwalaja sobie na wiele,bo maja 'plecy' ; problemy z logowaniem
+
-beznadziejny system oswietlenia u paladynow ;p
-kupowanie postaci...IMHO kazdy powinien sam zapracowac na swoj level i skille

Jerkov Thundersword
25-11-2004, 17:40
Najbardziej mnie wk... "br???" "Br??" przeciez to psuje cała frajdę! Albo "plx plx plx" "free items plx plx plx" najgorsze jest "fuck poland" wczroaj dostałem przez takiego ch... red skulla na danubii bo zacząłem go lać pod dp po takim tekście! 3 deady, ale Polskość obroniona... Br to plaga! Tym charem zabiłem już 78 noobów pk i innych takich... zginołem 11 razy a teraz już mi sie nie chce grać.... X(

Pyre_Ashmaker
11-03-2005, 19:47
Może mam 7 level i uznacie, że się nie znam, ale wkurzają mnie nooby i newbies, szczególnie ci wpychający się do twojego potwora, mimo, że mówisz mine, kradnący zawartość Trolla, Orca czy czegoś, co ty zabiłeś, oraz trupy ratów. Można ich określić jako złodzieji. Hehehe, jak wyjdą z Rookgaardu (noobgaardu) i spróbują komuś zabrać trupa, to będą mieli przerąbane...

Progmast
11-03-2005, 19:55
Eh takich tematow bylo mnostwo

Melaxa371
12-03-2005, 11:36
Mnie durzo wnerwia rzeczy np. Pk,Kicki,Nooby a najbardziej sie wkurzam jak mam deda :p

Hexevon
12-03-2005, 12:23
humm.. najbardziej denerwuja mnie loot thiefy i masskicki... na ostatnim masskicku na pacerze deadlem :( na dragu :( eh....

gutek7
12-03-2005, 16:43
Ja się wku***** kiedy znowu jakiś PK wyskakuje i mnie zabija X( . To najczęściej właśnie POLACY mnie zabijają i nie mam już w Tibii do nikogo zaufania :(

edit:Wkurza mnie terz slowo NOOB np. ide do szkoly i mówie kolega ze mnie ktos zabil i prosze ich o pomoc, a tu slysze "ale z ciebie noob" i mnie to wkuza X(

Marcin Popi
12-03-2005, 20:09
Mnie wkurzają n00by, którzy oszukują newbie kombinacją ctrl+q, ctrl+l. Na przykład na rooku, jak wyłożysz wszystkie itemy i n00b ci powie, że jak nacisniesz kombinacje ctrl+q to sklonujesz przedmioty.Apeluje to do newbie, że czasami warto na chwilę myszką najechać na logout :)))
Drugą rzeczą co mnie wkurzą w Tibii...jest zabijanie za narodowość. Dzisiaj na przykład miałem sytuacje na serwerze Aurea, miasto Carlin. Byłem świadkiem jak brazylijczyk zaczął atakować szweda za narodowość.To było tak:
br:hi, br?
swe:no, i'm sweden
br. you are sweden!?!?YOU MUST DIE!
Normalnie takie coś, niektórzy nie powinni grać w Tibie
Albo wkurzające jest to, że na przykład jakiś 2 levelowiec ciężko męczy się z ratem, a rata mu zabije jakiś 7 levelowiec, który może expić na mocniejszych potworach.To jest normalnie szczyt n00bostwa
Lub osoby na rooku którzy sprzedają pochodnię za 20 gp, lub mace za 150 gp (lol).

Marchewki
12-03-2005, 21:03
Mnie denerwuje że internet mi zabieraja bo mają awarie i teraz dednolem bo neta zabrali :/ , brakowało mi 22% do 29lvl i już mam 27 lvl :/ X( ... ciekawe co straciłem

Lord Sozeron
12-03-2005, 21:09
mnie wkuzaja br i nooby ale glownie br ze swoja gadka
BR ?
za***ac sie idzie i ciagle trza pisac no pl

Neon Misza
13-03-2005, 19:29
Mnie denerwuje fatum jake mnie ciągle goni ;( Mam już prawie 13 lvl i ide na cyce a tu lag i ded ;( nastempnym razem 5% do 13 i postanowiłem iść na coś słabszego patrze przed bramom kto PK X( i juz ded zdąrzyłem zapytać sie czy polak a ten krzyczy to swojego kumpla plo polsku ze znalazł lota X( tych deduw miałem już pare i skończyłem z moja postacią i teraz gram na lucerze :) może będzie lepiej :p

sivy_fhm
13-03-2005, 21:33
1. kolejka!! jak ja jej nie cierpie!! kiedys to wystarczylo szybko pisac nr, wkleic haslo (lub na odwrot) i po paru(nastu) probach juz cieszyles sie Tibia.
A teraz 250 w kolejce i nie musisz sie martwic. na pewno wejdziesz. ech
2. wszystkie przejawy noobingu np. blokowanie depo, respa i wiele wiele wiecej... X( X( X(

Chyt
13-03-2005, 21:40
jedno:
BLOCK RESPA,NOOBY ZABIERAJACE EXPA,NOOBY LAZACE ZA TOBA ZEBY ZOBACZYC FAJNY RESPAWN.
Czyli jednym slowem nooby

PalAnonim
13-03-2005, 21:53
Mnie denerwuja takie tematy. I ludzie ktorzy bardzo lubia "dostawac itemki" (Free itans plx!!!! :baby: ) ale i z tym da sie zyc :D

Knight Simon Dark lord
13-03-2005, 23:01
nooby i ludzie którzy myślą że to co załatwią na rooko załatwią na mainie np jeden koleś położył platyne na ziemi mój kolega ją zwędził a ten już z textem (36lvlowiec to był) "masz reporta""jestem tutorem""zbanuje cię" itd.itp. albo pokazałem na depo c-arma to już różne low lvle "plz give it me" oczywiście niektórzy to byli newbi bo pisali texty w stylu "i buy it for 200gp" takich ludzi nie lubie

Descartes
14-03-2005, 08:47
oczywiście niektórzy to byli newbi bo pisali texty w stylu "i buy it for 200gp" takich ludzi nie lubie

Newbie to jest gracz nowy, niewiele wiedzący o Tibii. Takich trzeba polubić, a najlepiej pogadać z nim i nauczyć go conieco. Przecież każdy z nas był kiedyś newbie, huh?

A co do tematu to wkurza mnie nieco ówczesny skull system (skull=pk)

Lunus Meximire
14-03-2005, 13:30
Mnie wkurzajom nicki posluchajcie:
Foksik kocha kinie :p
brodaty swintuch ;)

elite krysiu
16-03-2005, 19:56
Mnie wkurzają nooby na 8 lvl :baby: kturzy krzyczą do wszystkich noob i lol.

Jak by co to sory za błędy ortograficzne.

Moja pstac:
Imię:lord of krysiu
jestem:knightem :crusader:
Lvl:12(i rośnie nawet szybko)
Lvl magic: 0 ;(
skille:39/34 :sword:
świat:Calmera
uzbrojenie: plate armor, plate legs, dark helmet, serpent sword, dwarwen shield
Best solo: elf scout i slime
Best group: nie działm w grupie

Rafish
17-03-2005, 20:48
A mnie najbardziej wkurza to ze naprzyklad Thunder Hammer ma tylko jedna osoba jest to niesprawiedliwe i te wszystkie bronie powinno sie jakos latwoej zdobywac a nie tak trudno naprzyklad fire sword to dla mnie jest tylko mazenie :( X(

Silo
17-03-2005, 20:50
Ja najbardziej nie lubie lag, kicków, noobów blokujacych depo itp.
A co do pkerów nie mam nic. Kazdy lubi do mnie podskoczyc :]. Gdy mialem 20 lv knighta i skile 80/80 (cóż potreniło sie) na beholderach dorwal mi sie do skury jakis 30 lv i mnie próbowal z hmmków zalatwic (zalosne) jednak ja bylem lepszy i zlootowalem c armorka :). Pozniej straszyl mnie swoja babcia z tibii. Hehe.

lewy/fallen
17-03-2005, 21:10
brak dźwięku :(
oszuści (ale łatwo unikać)
I'm br and you ? I'm from mexico and f**k br

Meeen1991
17-03-2005, 21:20
A mnie najbardziej wkurza to ze naprzyklad Thunder Hammer ma tylko jedna osoba jest to niesprawiedliwe i te wszystkie bronie powinno sie jakos latwoej zdobywac a nie tak trudno naprzyklad fire sword to dla mnie jest tylko mazenie :( X(lol..fs trudno zdobyc ??? zalezy na jakim servie mi zlodzieje tyle razy fs'y kradli ze mi to juz wsio ryba..btw. masz 9 lat..tez cos to znaczy

Mar Cin
20-03-2005, 00:13
noi jeszcze mnie wku*** to że ktoś wymyślił Premium Account.. normalnie nie dość ze świat jest postawiony na pieniądzach.. to jeszcze yo gówno do gry w***ali ;/ nie no jest przegięcie.. ;/ żeby pieniądze rządziły... ;/ ktoś kto jest założycielem tej gry powinien to zlikwidować każdy powinien mieć równe szanse....!!!!!! fatalny pomysł z tym Premium Account ja przez tych dupków n uie moge sobie np. teraz na TIbie wejść ;/ :evul:
Noo, CIPy powinni za darmo serwery utrzymywać, bez komercji ma być! Każdy normalny człowiek obędzie się bez pensji, a prąd to im elektrownia fundnie!
(to był żart jakby ktoś się nie domyslił :P)
LOL człowieku, ty pewnie w sklepie też wołasz "Fri Itans Plx!" bo każdy ma mieć równe szanse, żeby dostać to co chce? Jak mniemam, ty pracujesz/będziesz kiedyś pracować za darmo? Bo jak wkurzasz się, że ktoś chce zapłaty, za swoją pracę. Ty się ciesz, że CIPy wspaniałomyślnie dali ci grać jak pasożyt za kasę PACCów! Ja sobię kupie pacca jak tylko kasę uzbieram (niewiele mi już zostało). Będę chyba grać na premii, bo tam przynajmniej noobów nie ma/jest bardzo mało. Bo nooby to w większości FACCe, bo trzeba by było być naprawde downem, by płacić za uprzykraznie ludziom życia.
@topic
Wkurzają mnie nooby zabierające loot z potworków / kradnących expa (na rooku, na mainie można ich zabić, o ile nie mają wyższego levela). Raz miałem "przyjemność" rozmowy z takim kolesiem:
ja: mine
ja: mine!
ja: you understand?!
n00b: fuck you noob!!!
n/c
W podziemiach to trzeba lurować potworki w jakieś zaciszne miejsca, bo inaczej możesz się porzegnać z częścią expa i całym lootem (o ile nie umiesz bardzo szybko klikać myszką [chyba najlepiej mają weterani "szbkoklikanych" RTS'ów typu Starcraft])
Jeszcze bardziej wnerwiają mnie ludzie wp*** ci się za tobą na respa. Idę sobie na np szkielety a tu jakiś noob p*** idzie za mną! Jakby nie było innych miejsc na expienie / huntowanie dla lootu (W okolicy są orki, roty, minosy, trolle ale NIE! On MUSI ze mną iść na te szkielety bo a) penia się iść samemu b) chce mnie wkurzyć c) chce loota, a zabijanie potworków mu się jakoś nie widzi) NORMALNIE BIĆ AŻ SIĘ NOOB POKORY NAUCZY. Ale nie, to rook, noobków trzeba chronić, bo się popłaczą i sie mamusi poskarżą, taka jest wola CIP-Softu. Ja bym zrobił pz tylko w wiosce, a na cały tem p*** Noobgaard można by z noobów oczyścić i stał by się na powrót Rookgaardem jak to było na początku Tibii. (sorki za wulgaryzmy, ale jestem świerzo po graniu w Tibie i bardzo wk***iony)

Markx
20-03-2005, 07:59
Mnie wnerwiają wojny

Idzesz sobię spokojnie do DP wyskakuje ci jakiś 60 lv. ( ty tak koło 20lv. )
Pyta się

-Br?
-No
-So u will be die

Czemu wojny dotyczą narodowości??

Niech Gildie co wpadły na ten pomysł się leją -.-'

Asieks
20-03-2005, 10:19
nOObstwo =/ Czasami zdaza się natrafic na takiego kretyna ze az szkoda słów.Lub ja lece z Ank zeby sprzedac jakis Szajs za 10k.Pierw na Trade daja Crystal,dajesz Akcept, On cancel.I znowu trade, daje Platinum =/ majac nadzieje ze jestes Debilem i dasz Akcept na samym poczatku.Lub nOOb na 7 lvl chce kupic Boh -.- za 5k.

@Markx
Bardzo sie oplaca robic sobie skilla na 20 lvlowcu,z którego i tak nic ciekawego nie wypadnie.
U nas na Lunie nie ma juz za bardzo róznicy czy jestes Szwedem Br Czy POlakiem,są wspulne Hunty, a Szwedzka gildia dobrze "rzadzi" :P ustalajac ceny i podnaszac je : ) Dzienki temu Gospodarka jako tako sie trzayma.

Vexawn
20-03-2005, 14:57
Mnie wkurzaja ludzie zabijajacy mi moje potwory zarowno te do traina jak i te z ktorymi walcze, oczywiscie mowie tu o wyzszych lvlach bo jak gosciu ma nizszy to ginie :P. I NAJBARDZEJ wkurzający są spammerzy, ludzie blokujacy depo i biegajacy w kolko krzycząc BR??? BR??? :P

Dark Mike
20-03-2005, 20:58
mnie wnerwia to ze w regulaminie tibi jest wspomniane o tym aby nie zabierac rzeczy ktore po deadzie czlowieka wypadaja ... to po co one wypadaja jak i tak ktos je wezmie no i glupio ze exp po smierci spada :(

Odjazdowy Misiu Wisla
24-03-2005, 06:27
mNIE W GRZE tIBIA WKURZA SAMA GRA I GRAFIKA LAGI KICKI NOOBY PRZEZUCCIE SIE NA LINEAGE 2

TIBIA DO DUPY :p :p :p

LINEAGE 2 RULEZZZZ :cup: :cup: :cup:

Aried Wojtas
24-03-2005, 15:52
mnie wkurzają:
1.goście z nickami typowo religijnymi(np.:Jezus)a jeszcze bardziej z przekręconymi np.: Jezzus no to juz biegne do niego i :wanna die??!!
a on na to waht:D
a potem free itens plx:D:D
a na koniec nie zabijaj mnie i leci do strefy ochronnej(jesli zdazyB))
2.thiefy-lecisz ze z lootbagiem a tu ci wyskakuje thief i zgarnia lootę
3.nOOby!!!
takie mózgi w stylu free itens plx z nickem "zasysacz guwna"
4.kicki równiez
5.lagi
6."chamscy PK"

no i to chyba wszystko

khazad
24-03-2005, 22:56
a mnie wkurzaja kretyni, ktorzy nie potrafia przeczyac kilku slow po angielsku ( tibia rules etc. )

Będę chyba grać na premii, bo tam przynajmniej noobów nie ma/jest bardzo mało.

na premii sa baaaardzo slabe respy... najwyzszy level tam to 121 chyba o ile sobie dobrze przypominam

Gremlinus Rex
25-03-2005, 07:44
Mnie natomiast najbardziej denerwują złodzieje. Da się przecież żyć bez podbierania innym EXP, lootu itp. Ja nie kradne i nieźle sobie radze. Denerwujący jest także brak poszanowania jakichkolwiek zasad, wielu gra nie zwracając uwagi na innych i jeszcze się z tego cieszą. Jednym słowem na Tibi najbardziej denerwujący są LUDZIE!!! ale żeby być sprawiedliwym powiem że nie wszyscy - zdarzają się wyjątki.

Louner
25-03-2005, 07:52
To, że niektórzy podchodzą do tej gry poważniej niż do realnego życia i zakładają takie tematy. Qrcze, to jest gra. Jak się nie podoba i was denerwuje to grajcie w inną. Nie wiem po co trzymać się jej aż do tego stopnia.

taran toleth
25-03-2005, 08:01
Na kazdym kroku jaki zrobie sa thiefy albo jakies nazwy uzytkownikow typu kut..ek mamusi pypec of celesta krzysio tytan 8o co za ludzie to wymyslaja

Mar Cin
25-03-2005, 09:51
na premii sa baaaardzo slabe respy... najwyzszy level tam to 121 chyba o ile sobie dobrze przypominam
Więc postanowiłem grać na Pandorii. Raz, że mam tam kumpli, dwa, że znalazłem inne sposoby na wydanie tych 200 zł niż kupno pacca :)

Loozak
04-04-2005, 17:52
Tak więc:

1-Thiefy :(
2-PK (z wyższym levelem odemnie) :(
3-paladyn kosi na odległość.... :confused:
4-mino wygłądają jak prosiaki :p
5-yeti to chodząca góra :D

Denellorn
04-04-2005, 19:12
--Bany
--skull
--brak GMow
--kupa zlodzieji itp (w wiekszosci sa to polacy :/)
--i Power Abuserzy

Anaconde
04-04-2005, 20:39
-Szwedzi
-N00by
-Thiefy
-Loorerzy
-Brak gmow
-Nie czeste ataki potworkow.....
I tak wymieniac. Glownie to jest odnosnie non-pvp :) .

Mikhalov
04-04-2005, 20:42
a mnie wkurzają nicki:
- Vizir do bieli
- Runy dla człowieka
- wesoła kupa
- pogromca kiszonych ogórków

Fortera ;(

irytują mnie tacy ludzie (oczywiście oprócz zaczarowanego pierniczka)

Bart Simpsons
04-04-2005, 21:37
Mnie najbardziej wnerwiają thiefy i ludzie,którzy kulturalnie zabijają Ci potwroki dzięki,którym skilujesz mówisz magiczne słowa ,, No kill " a ten ktos szanowny zazwyczaj ( niestety ) "polak" niestety cza przyznać, że w Tibie gra wiele osób poniżej 13 roku życia i chodzi mi o to że wogule nic nie rozumieją nawet po angielsku słowa nieumiejąa, a póżniej sie skarżą, że takiego delikweta się zabija :/ ... chociaż istnieją ludzie z doświadczeniem poniżej 13 roku życia ... lecz jest tego bardzo mało :/

dante0xi
06-04-2005, 13:04
PK: Którzy zabiją nawet 8 levelowca za chain armora albo poprostu dla zabawy.

Złodzieje i oszuści: Lolki, które siedzą w depo i piep*** o klonowaniu albo każą pleść 3 po 3 do królowej Carlin i potem sd i bum.

nOOby:
- Dasz mi 20 GP?
- No proszę.
- No weź nie zaszkodzi ci.
- Dobra masz hunta F*****

Kradnięcie Lota i potworów.

Blokowanie.

Jak wyżej podszywanie się pod inną płeć.

Br? Br? :D

Oraz Polacy na Xanteri. Tylko by się zabijali obrażali itp.

Sellan Sarri
09-04-2005, 18:26
Mnie najbardziej wkurzają lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z lagami !!!!! :crusader:

Anaconde
09-04-2005, 18:43
Mnie najbardziej wkurzają lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Precz z lagami !!!!! :crusader:
Niop, expisz se, a tu stworki zloorowane i deadzisz :/ . Przez cz lagami, freezami i kickami!

Damianek
09-04-2005, 19:59
Niop, expisz se, a tu stworki zloorowane i deadzisz :/ . Przez cz lagami, freezami i kickami! racja mnie tez to wnerwia ale nienawidze tez pk i cheaterow ktorzy mowia ci o klonowaniu a potem masz kika i co ... zabieraja ci loota i hunted!!!

dobry barbarzyńca
09-04-2005, 20:19
do tego tematu powinna być sąda !!!! :D
najbardziej wkurzające:
- brak jakiegokolwiek kgosłupa moralenego u większości graczy.... (tak, wiem, to tylko gra, ale mimo to....)
- faceci w strojach female (ponoć łatwiej się się im gra... <lol>)
- PA (najbardziej wkurzające)

wszystko inne można przeżyć....

Abdal
09-04-2005, 20:49
mnie najbardziej wku****ja 1 nooby ktore strsza najlepszymi postaciami na serwie
2 pk
3 lagi i kiki
4 nicki (np. kogut bez jaj)
5 hakerzy
6 thiefy
7 nooby ktore mowia "hunted" za nic
8 xserowanie nickow
9 zabijanie cudzych potworkow
10 i nooby ktore uwarzaja cie za kolege jak cos od nich kupisz

mr.marm
09-04-2005, 22:53
najbardziej wkurzające:
- brak jakiegokolwiek kgosłupa moralenego u większości graczy.... (tak, wiem, to tylko gra, ale mimo to....)
wszystko inne można przeżyć....

A ja się z Tobą zgodzę!! A nawet więcej - nie warto mówić "to tylko gra" - ludzie w Tibii pokazują, jacy są naprawdę, gdy są anonimowi i nic im nie grozi za ich zachowanie (moze poza DEADem :P ). Więc widać w tej grze jaka jest moralność młodych polaków... Wszyscy dzięki temu wiemy jaka jest niestety i musimy wstydzić się za nich czasem :/

Elesear
09-04-2005, 23:30
1.Nicki tylu "Zwal mi konia" (knight z Fortery) badz inne nicki jak "Maciek of knight ziom'el" (muj ulubiony;])
2.Goscie co podlaza do ciebie i.."pokaz jakie masz itemy ale na ziemi bo trade mi sie zespulo"
3."Dasz mi cos?"-kazdy wie o co chodzi

Speed the Firee
10-04-2005, 22:34
Mnie wkurzają nooby lub nowi gracze.Dlaczego nooby bo zawsze cos sepią lub pytają sie ubyleGuwno a Także kradną.Nie mam nic do noobuw bo każdy z nas chyba nim był :p

slammer
11-04-2005, 08:20
ehh, co mnie najbardziej wkurza ? niewiele rzeczy potrafi mnie wkurzyć, zlewam na noobow, debili, spamerów etc. nooby mnie śmieszą (14 lvl do mojego uhmakera: hunded), reszte ignoruje. jedyne co mnie wkurza to power abusing. wyzszy lvl moze ci kazac wszystko co chce, a jak tego nie zrobisz to cie zabije. nie wiem nawet jak mozna bylo by sie tego pozbyc. troche dziwnie wygląda jak 16 lvl wygania 30 lvla (albo 130 master sorc go zabije). i to by bylo na tyle, wiecej nie napisze bo musze isc do szkoly.

Mikayosh
11-04-2005, 08:21
Oczywiście głupie ksywki, n00bowskie zachowanie, żebracy, wszystkich należy tępić

Może trochę nie na temat ale w związku z szerząca się niesprawiedliwością nie tylko w tibii ale i na świecie chce was zachęcić do wzięcia udziału w akcji "Precz Niesprawiedliwości", polega to na tym, że przesyłacie swoim znajomym w tibii haslo ---> "Jeśli chcesz żeby tibia była sprawiedliwa zacznij od siebie:nie kradnij, nie oszukuj, badz tolerancyjny"

--------------------------------------------------------------------------
Głupota ludzka i wszechświat nie znają granic lecz co do wszechświata nie jestem pewna...

Vermyn
11-04-2005, 12:21
Odp: Nooby.

Lordek Of Rubera
11-04-2005, 15:55
A mnie looterzy ( zabijam ich -.-)

Thimburd
11-04-2005, 16:31
1. IDIOCI (głównie małe, bezmózgie dzieci w wieku 0-13)
2. Thiefy
3. Dedy (za dużo się traci!!!)
4. Większość Polaków*
5. Lagi
6. Kicki
7. Zajęte spawny
8. Trapy
9. Zapchane depo
10. Kolejka w mięsnym.
11. Nooby
12. Hacki
13. Żebracy
14. Spammerzy
15. Afkerzy
16. Trudności w expieniu (strasznie dużo expa potrzeba na next level... męczące to już się robi).
17. Wkurzający ludzie którzy msg'ają do ciebie bo chcią pożyczyć kase i spamują "ej, jesteś?", "halo!", "odezwij się".
18. Ludzie stojacy hamsko pod moim domkiem.
19. PlxMeni
20. Lurerzy
21. Grajki
22. Krzykacze (ah ten caps lock)
23. Kłamcy
24. Chwalipiety
25. Huntedowcy
.

*Tak niektórzy bluźnią na br, ja uważam że u Brazylijczyków jest mniej noobów niż u Polaków. Wkurza mnie to, że Polak Polakowi nogę podstawia. Szwedzi naprzykład się szanują i lubią. Nigdy się nie zabijają. A taki Polak to ci potafi wszystko zrobić idiotycznego.

Seru
11-04-2005, 17:05
Jak narazie to tak porządnie wkurzyli mnie tylko PK i PA

Quodion
12-04-2005, 19:02
W Tibii wkurza duuużo rzeczy, szkoda tylko że wszystko jest spowodowane zachowaniami graczy, sama gierka jest spoko.

1. Żebracy (8/10 to polacy) - Tacy goście potrafią doprowadzić do baiłej gorączki. Stoi facet w depo i krzyczy "15gp plx". Czasami jeszcze jak się wróciło z hunta na DL i wypadło wtedy np. Royal Helmet to można już rzucić te 15gp. Szkoda tylko że najczęsciej tacy goście nie ryzygnują i chcą więcej, więcej i jeszcze więcej (p-set, spike/serpent sword, steel helmet (to zawsze niskie lvl)). A jak jeszcze nie dasz to są baardzo smutni, albo wyzywają od n00bów/skąpców. Podczas gdy na światach PvP można postraszyć ich huntem/zrokoowaniem, to co zrobić na non PvP. Tylko ignor...
2. Lurerzy i traperzy (5/10 to polacy) - Czyli kolejny przykład skączonego n00bstwa. Podczas gdy zlurowanego potworka można wybaczyć (jak się przed nim ucieknie), to taka osoba często jeszcze blokuje by jego ofiara zgineła. Traperzy też nie są bez grzechu. Umawiają się, robią pułapke i zabijają każdego kto w nią wejdzie. Szlag może trafić gdy właśnie szło się poexpic, a w rezultacie giniecie i tracicie cenny bp z uhami (chyba każdy nosi z sobą tak na wszelki wypadek).
3. Blokerzy... depotu (9/10 to polacy) - Takich to tylko zrookować bo NIC nie robią i blokują depo. Taki człek wrócił sobie z hunta, zdobył porządne itemki, kase, itp. Chce wejść spokojnie do depo i zostawić itemki, tyle że jest problem... nie można wejść do depo. Ludzie stoją sobie przed depo blokująć je. Najczęsciej to są runmakerzy, handlarze, żebracy i osoby zbierjące się na jakieś hunty (szkoda tylko że muszą się zbierać przed depo... 3 godziny). Dobijące jest też że to nie tylko niskie lvl które można jeszcze przepchać ale i wysokie... i co takiemu zrobić, w końcu jak go popchasz to może cię nawet przy odrobinie złej woli zrookować.
4. "BR?" (1(0?)/10 to polacy (niektórzy robią sobie tak jaja)) - Nie mam nic do inteligentych brazilijczyków uczciwie grających w Tibie. Ale do tych nie myślacych newbie pochodzącym z Południowej Ameryki i ciągle wołającymi do każdego "br?". Jak się gada naraz z 5 osobami i uczciwie expi to już ciężko się gra i jest się złym, a taki "br?" niestety przelewa szklankę (mam nadzieję że to zrozumieliście)...
5. Ciecie (7/10 polaków) - Mam na myśli osóbki kupujące/sprzedające u NPC godzinami. Na Rookardzie to już nie mówię, bo tam same newbie nie umiejące gadać z NPC, ale w takim porządnym mieście jak Carlin to lekka przesada by 6 osób stało w kolejce przez to że jeden nie wie jak napisać że chce sprzedać viking helmet. A gdy już jakiś średni lvl się przybłąką z zamiarem zabawy cudzym kosztem i rzuca fire fielda w drzwi i nimi się bawi to tylko sobie w łeb strzelić, bo ani nie sprzedasz, ani nie wyjdziesz z sklepu.
6. Expowice (5/10 pl) - Mam na myśli osóbki zajmujące sobie określone respwany i niedopuszczają do nich innych. Najlepszym przykładem powinny być kopalnie koło Kazordoon gdzie ludzie zajmują respwany dwarfów soldierów/guardów i zabijają każdego kto też by chciał sobie na nich poexpic. Wkurzające też jest że liściki które zostawiają by pisało że ONI tu expią i NIE wolno nikomu to wchodzić, rozpływają się w powietrzu (mówią że jest przez dziurą liścik, a nie ma). Szkoda tylko że rozpływają to inne n00bki...
7. Śmieciarze (10/10 polaków) - Baaaardzo wkurzające osóbki. Pewnie nie jeden chciał się pochwalić koledze i rzucił super itemki/grubą kasę na skrzynkę, a tu nagle jakieś parcele leża na jego miejscu, a jak je wyrzucasz to lecą inne. W takim wypadku należy przeczekać aż ustąpią i sobie pójdą, potem spokojnie już wyrzucać śmieci. Bądź dawać wszystko do jakiegoś bp, do siebie i czekać aż skączy im się amunicja, szkoda tylko że mają ją coś baardzo dużo...
8. Klauni (8/10 polaków) - Nie mam na myśli grajków, ale wysokie lvl, którym znudziła się Tibia i bawią się kosztem innym. Najczęsciej to pallowie. Stoją sobie przed depo i strzelają do pierwszysch lepszych osób bełtami/runami. Co do strzelających to jeszcze pół biedy. Gorzej jest że cała "publiczność" gromadzi się w depo, robiąć niemiłosierny korek. Nie można wtedy wejść/wyjść, a jak facet zauważy ciebie? Tylko sprint do świątyni i modlić się że tam też nie ma "publiczności".
9. Spamerzy (8/10 polaków) - "buy plate armor, buy plate armor, buy plate armor, [...]". Chyba nie trzeba tłumaczyć. Gostek chodzi po całym depo i pisze tak długo aż ktoś wreszcie mu sprzeda/kupi. Szkoda tylko że najczęsciej jest tego tak dużo że literki zajmują cały ekran. A gdy już caps lock włączy to kaplica (jego).
10. Kłamcy (7/10 polaków) - Tyczy się każdego rodzaju kłamstwa w Tibii. Od żebraków proszących o parę gp, bo ulegli hackowi (a nie dostali), do ludzi że mówią że nie ma nic zlurowanego czy "nic tam nie ma, złaź śmiało". Szkoda tylko że tam "coś" jednak jest.

To nie wszyscy oczywiście. Ale najgorsze zachowania według mnie. Chciałem się jeszcze bardziej rozpisać o innych (głupie nicki, AFK, thiefy, blokerzy respa itp. itd.) ale nie są tak bardzo wkurzające jak te powyższe...
Co ciekawe zauważcie jak dużo z nich to polaków. W kategoriach tych co wypisałem wychodzi że 68% to polaków...
no comment...

Resthin
13-04-2005, 11:36
Oto co Mnie wkurza w tej grze :
1.Strata skillow po smierci. Rozumiem ze smierc musi wiazac sie z jakimis konsekwancjami i ze strata expa i eq mozna sie pogodzic, ale zeby skille, ktorych trenowanie zabiera duzo czasu i jest to zajęcie bardzo monotonne. Mniesz szlag trafia jak sobie mysle ze mam drogi raz robic te same skille. Bo przynajmiej expienie jest ciekawszym zajeciem.
2. Brak klimatu i zachowanie graczy. Kazdy patrzy tylko na siebie, co chwile slychac bluzgi, kazdy na kazdego jedzie, kazdy patrzy tylko kiedy komus cos zawinac. I to co mnie najbardziej zraza. A chodzi tu o honor bo mnie krew zalewa jak jakis pierd***ny 24 lv zabila 8 lv . Rozumiem moze to byc zemsta za " cos " , ale ja tu mowie o przypadkach zwyklego kurestwa. Prawie bym zapomnial - glopie polskie nicki SICK.
3. Brak waznego znaczenia party w tej grze. Pomijam tu wypady na twardsze stwory, ale chodzi mi tu o to ze gracz glownie expi sam.
4. Poniekad logaut i to ze trzeba czekac te 15 minut po zabiciu kogos.
5. A teraz duperelka- za malo outfitow ? :D
- chyba to juz wszystko jak sobie cos przypomne to napisze -

PinGOnE
13-04-2005, 13:04
@offtopic :)
Czytam tak sobie i czytam i widze ze duzo osob narzeka na tych ktorzy maja Pacc ... to ze za szybko im mana rosnie, to ze moga podrozowac statkiem, ze loguja sie ... A Z CO MYSLICIE SIE PLACI TE NIESZCZESNE 90ZL/3MIESIACE ?!
(a jakby sie kto pytal to CIPowie robia na www.tibia.com sondy ... teraz akurat jest co w druidzie przeszkadza...zapewne wprowadza jakas mala poprawke i to tez bedzie dla pacc :P )

Spektra
13-04-2005, 14:19
1. IDIOCI (głównie małe, bezmózgie dzieci w wieku 0-13)
2. Thiefy
3. Dedy (za dużo się traci!!!)
4. Większość Polaków*
5. Lagi
6. Kicki
7. Zajęte spawny
8. Trapy
9. Zapchane depo
10. Kolejka w mięsnym.
11. Nooby
12. Hacki
13. Żebracy
14. Spammerzy
15. Afkerzy
16. Trudności w expieniu (strasznie dużo expa potrzeba na next level... męczące to już się robi).
17. Wkurzający ludzie którzy msg'ają do ciebie bo chcią pożyczyć kase i spamują "ej, jesteś?", "halo!", "odezwij się".
18. Ludzie stojacy hamsko pod moim domkiem.
19. PlxMeni
20. Lurerzy
21. Grajki
22. Krzykacze (ah ten caps lock)
23. Kłamcy
24. Chwalipiety
25. Huntedowcy
.

*Tak niektórzy bluźnią na br, ja uważam że u Brazylijczyków jest mniej noobów niż u Polaków. Wkurza mnie to, że Polak Polakowi nogę podstawia. Szwedzi naprzykład się szanują i lubią. Nigdy się nie zabijają. A taki Polak to ci potafi wszystko zrobić idiotycznego.

Wypraszam sobie punkt 1 :( ja mam móżg i mi z tym dobrze:P

Vashresamunuh
13-04-2005, 14:19
Mnie najbardziej wkurza: "pliz fri itanz or ju are ban for GM!'

Mleczyk
13-04-2005, 15:08
co najbardziej wkurza? chyba to, że ta gra jest bez sensu. nie ma żadnego celu, łazisz, nabijasz exp i tyle. nawet w HB są questy! owszem, nie przecze ze i w Tibii są questy, ale co to za questy? znaleźć to i tamto i koniec. wiem, w HB questy są równie głupie, ale są krucjaty, to samo tyczy się innych mmorpg. Ultima, Anarchy Online, wszystko - tylko nie tibia. cóż, obrazu tej gry nic nie zmieni, i powiem Wam, że niedawno znowu postanowiłem zabrać się za gre, ale szybko zrezygnowałem. właśnie dlatego, że tam nie robi się nic sensownego. zastanówcie się czy opłaca się Wam w to nadal grać - przecież to KOMPLETNA strata czasu. lepiej idzcie na boisko piłke pokopać, na rowerze pojeździć. byle nie marnować życia przed monitorem komputera, wpatrując się jak nasz bohater zdobywa kolejne poziomy. Za półroczny PACC macie oryginalne Diablo 2, z możliwością gry na BN. to już coś. zresztą - połowa, albo nawet większość obróci to w obelge i będzie na mnie najeżdzać. prawda w oczy kole.

pozdrawiam

sceptile
13-04-2005, 16:54
a mnie wkurzają loorerzy... zrobiłem dzisiaj desert questa i wyszedłem... na spotkanie dwóm GS'om! ;(

Knight John
15-04-2005, 19:23
Dzisiaj dostalem bana poniewaz pisalem zły topic na trade napisałem ze szukam ludzi na desert qesta ??oco gm chodzilo?(7dni)kurka wonda ktos mi moze wyjaśni? X(

Clikslither
15-04-2005, 22:52
nie wkuza mnie to ze nOObki proszom o darmowe itemki tylko o to w jakis posub o nie proszom najczęsciej masowo po 10 staje za mnom i piszom z błędami :/...

Koki the Knight
16-04-2005, 05:59
nie wkuza mnie to ze nOObki proszom o darmowe itemki tylko o to w jakis posub o nie proszom najczęsciej masowo po 10 staje za mnom i piszom z błędami :/...

Mnie też takie coś denerwuje~!!!
Ale jeżeli Ty ( offtop ) muwisz że to Oni piszą z błędami przypatrz sie swojemu postowi tam misło być sposób?? "w jakis posUb " to oznaczało sposób pisze sie przez Ó !!! a nie U!!! -.-

woitas
16-04-2005, 15:24
strata skilli i mlvl jest najbardziej dobijająca, szczególnie dla knighta, gdzie zdobycie 4mlvl jest naprawdę bolesne.
mógłbym już stracić część zabawek, ale jak pomyślę, że znowu muszę odrabiać skille i trenować mlvl, to krew mnie zalewa.

dobry barbarzyńca
16-04-2005, 20:45
Możę się narażę, ale co mi tam. Wolę mieć za kumpla szweda niż polaka bo:
1. Są bardziej koleżeńscy, mniej n00bów itd.
2. Mam szwedzkie korzenie

lol
szwedzi zawsze trzymają się razem a na innych mają gdzieś....
wiele razy się o tym przekonałem...
jak tak kochasz szwedów to zacznij grać na infernie (deczko dużo tam swe)
zobaczymy czy się "zaprzyjaźnisz"... (w końcu są tacy koleżeńscy i wogóle)

Wolę polaków niż szwedów, bo:
1. Są bardziej koleżeńscy, mniej noobów itd.
2. Mam polskie korzenie.

Mikelp
17-04-2005, 09:06
Ja sobie spokojnie parcel na depo pakuje dla kumpla co dopiero na main wyszedl a taki pedal Specc podchodzi i zaczyna rzucac wszystko....zbieglo sie wiecej ludzi a oczywiscie w depo w ab jak klikniesz nawet milimetr za daleko to postac odchodzi i idzie gdzies....oczywiscie tak sie stalo..depo sie zamknelo a parcel lezal na skrzynce..naszczescie zdazylem uratowac parcela :cup: ale jak to druid z eq.: NIE MIALEM CAPA!!! :( chcialem polozyc obok szybko dp otworzyc ale kto juz za***al X( ;( ....dodalem tego ziomka do vipow i zobaczymy kto sie teraz bedzie smial jak poprosze protectora zeby z nim 'pogadal'.... :]

Zeus Rozdupczacz
17-04-2005, 15:13
Mnie wkużają nooby które zabierają ci loot baga i spirerdalają i jak tu takiego nie zabić?? ja zabijam.. :p

Juszczi
17-04-2005, 17:09
Mnie najbardziej wnerwiaja ci ktorzy luruja potworki, NOOBY oraz GLUPIE NICKI jak:
-Zr*chaj Barbi az sie zgarbi
-Bez imienia
-Fajfusisko
-Noobek, i wile wiele innych!
TO MNIE WNERWIA JAK NIKT!
Mialem kiedys historie na aldorce ze na dwarven bridge byl DL!
Dednolem ale jak sie wnerwilem!

yoger
26-04-2005, 07:31
no to ja bede oryginalny :P
wkurzaja mnie 8-11lvl palle :P
czemu: na 8 lvlu laza ze spearami na cyce :P
maja silnych kumpli :P
ciagle pkuja (ma sie to takze do wyzszych lvli) glownie druidow :P ostatnio mialem taki motyw:
podchodzi pall 12 lvl do mojego druta i pyta ktoredy do amazon camp,wskazuje droge wracam do uhania,za chwile widze firebomb pod soba i tego palaa z whiteskullem :P,potem sie zemscilem ale pozalowalem bo jego kumple mne w 8 zabili :P

Zeur
26-04-2005, 16:52
a mnie wkurza takie coś na rocku jak jest ten cały "targ" to tam jest zejście do kanałów i tam schodzo takie *******one nooby i sie bawio to przekładnio i robio korek :/ takich to powiesić za jaja i dać nóż

yoger
26-04-2005, 18:28
pomysl ze te wszystkie nooby mysla taksamo o tych noobach :P innymi slowy: wszsycy chca zwiac jak najszybciej z rooka.a tylko jakas czesc znich to newbie - pozostali wyjadacze robiacy uhmakerow :P

Szargi
27-04-2005, 08:11
Mnie Wkuzaja rulezy.... Nie lubie ich zabili paru moich kumpli...
Celesta RuLeZzZ

Mati z Ohio..
27-04-2005, 15:56
Mnie wkurzają LAGI X(
Uwaga jestem człowiekiem więc miałem prawo do pomyłki

Yanix trio
25-06-2005, 21:52
Mnie wkurzajom noobki ktore zabijajom ci potwory ,a potem jak im zagrozisz to oni ""hunted and rooked by bubble "" xD

Gzaruś
25-06-2005, 22:05
Analfabeci... "fri ituns plis" , "choci do nmei to ćie zabjie".

Klimmek
25-06-2005, 22:59
Mnie najbardziej denerwują PK, brak zasad gry fair-play u większości graczy, cfaniactwo polaków...

Alcor Sake
25-06-2005, 23:03
Nie czytałem wszystkich postów ale mnie w****iajom nicki pornograficzne "ruchaj barbie aż sie zgarbi"
Polacy dam komuś item odrazu" daj coś polakowi nie dasz "
Thiefy
P.A

Venderer
25-06-2005, 23:06
Mnie wkurzają N00by, które wejdą Ci na exp place i wyparskną Ci w twarz że amsz zmiatać... Raz na 10 taki n00b ma qmpli na HI levelu którza wieżąc mu Huntują Cie (jeśli wygoniłeś tego nupka siłowo z expa)

CO do PK.... TO wg. to normalne... Też keidyś ich nielubiałem ale przeceż to nromalna kolej rzeczy... sam odchodząc z serva zabiłem paru ludków, a po własnym dedzie jestem zły na gościa... i.... Mszczę się (jeśli mogę)... A jeśli nie pasują komuś PK-erzy to NON-pvp jest otwarty dla każdego....

Veritharan
26-06-2005, 00:19
Mnie wkurzają N00by, które wejdą Ci na exp place i wyparskną Ci w twarz że amsz zmiatać... Raz na 10 taki n00b ma qmpli na HI levelu którza wieżąc mu Huntują Cie (jeśli wygoniłeś tego nupka siłowo z expa)

CO do PK.... TO wg. to normalne... Też keidyś ich nielubiałem ale przeceż to nromalna kolej rzeczy... sam odchodząc z serva zabiłem paru ludków, a po własnym dedzie jestem zły na gościa... i.... Mszczę się (jeśli mogę)... A jeśli nie pasują komuś PK-erzy to NON-pvp jest otwarty dla każdego....

I tu masz racje PK teraz nie jest zadnym lamaniem zasad tibi ......... to czy jestes pk czy nie twoja sprawa :P a co PA to ja nie wnikam bo wiem ze nikt na mnie PA nic nie wymusi na Aldorze :P dlaczego ............ehhh a sie domyslcie kogo ja mage znac z real :P wiec nie wnikam w nic .... w sumie sam PA nie stosuje ale zaden SWE nie bedzie mi nigdy mowil co mam robic :P ............ jestes zmeczony graniem na servach na ktorych rzadza SWE ?? zapraszam na Aldore tu polacy rzadza i nikt juz tego nie zmieni :P ....sory za te "swe" ale nie chce mi sie pisac calych nazw .. bynajmniej nie teraz :>

Rothero
26-06-2005, 15:41
Mnie najbardziej wkurza jestem w ciasnym korytarzu z silnymi potworkami leci na mnie 5 i chce uciekać bo mam czerwoną energie i za chwile jakis NOOB blokuje mi drogi i takich dedów z 5 miałem X( :(

JołAsia
26-06-2005, 19:02
mnie najbardziej wkurzają PK!! właśnie założyłam sobie nową postać na Amerze, szybciutko przeszłam Rookgaard i szczęśliwa przeniosłam się do Thais (choć i tak wiem że to chyba jedno z największych siedlisk PK). Zachowując wszelkie środki ostrożnośći, biłam trolle i nagle zostałam zaatakowana przez dwóch graczy. :/ okropne!!
Dlaczego mnie to najbardziej wkurza? bo na większość innych wkurzających rzeczy w tibi mamy jako taki wpływ. Możemy np. nie chodzić w miejsca w których najczęściej loorowane są potwory. Ale jak unikać miejsc w których najczęściej są pk? widzę jedną opcję-przestać grać w tibie.. grrr :/ albo zakładać postacie na serwerach non-PvP, ale i tak znajdują się gracze którzy mają już swoje sposoby na uśmiercenie niewinnych przybyszy z Rookgaardu... echh ta Tibia. Co ona w sobie takiego ma że mimo to w nią gram?

Dark Blondi
26-06-2005, 19:42
br ?
plx fri itanz

Hieyan
26-06-2005, 20:12
Mnie najbardziej wkórzają Polacy...
Ciągle podchodzą i Fri itmas plxpxlplx!!!1111
I jeszcze te ich nicki... np. Tomaszek Knighcik, Ponu'raczek Paladynowaty
Damianek Pallek, Lukaszek Sorcek itp itd... (przykłady)
I outfit "trzeci" najbardziej wnerwiający z outfitów wedłóg mnie...
Wszystkie "oferty" na trade chanalle typu Free Pacc kończą się na .pl

Taki siaki mag
27-06-2005, 12:31
Mnie najbardziej n00by wkurzają.A oto dlaczego. Wszystko pięknie , wracam z hantu, ide do depo i nie moge wejść. Patrze a wszyscy co blokują to gadją ze sobą, chyba nOOby bo mają ok 8-11, lvl a jam mam 21 lvl. No i nie moge wejść wkyrzam sie i pisze fuck yuo san...r n00b, a tu taki koleś idzie z nickiem równie głupim Big Noob of Tytania i on myślał że do niego ja mówie, miał 46 lvl pallek. Postanowiłem iść do innego Depo W innym mieście, a on za
mną idzei, jesteśmy za miastem, 4 hiti po ok 70 i dead.

Kicki i lagi

Brazylijczycy to morze nie za bardzo tylko wtedy jak BR BR to wkurza.

No i troche pacc, a właściwie facc niech se pacc ma te swoje ulepszenie ale faccowi terz sie coś nalerzy, w końcu Facc to 80% Tibi.

To tyle ciekawe czy komuś hciało sie to czyta :p .

Robefun
27-06-2005, 12:38
Mnie wkurzają najbardziej PK!!! Także nicki ale troche mniej. Hakerzy też są okropni, ogólnie cała Tibia to zło!!!:P

zAkLiNacZ
28-06-2005, 22:13
A Mnie Wkurzaja Nooby Szczeglunie te ktorymv zabijesz potwora a oni odarazu (zaluzmy ze gra na Azurze) "Heg Kill You , Its Mine Friend Noob !!!! <Hundet FOrever" (Heg TO Najwiekszy level na Azurze) A Noob ma Np 10 -15 level i nawet go nie zna ... TO Mnie Najbardziej Denerwuje

Nosfer Revelmaar
29-06-2005, 21:32
Mnie najbardziej wkurza wszelkie Chamstwo w grze. Ostatnio pewna osoba o imieniu "Evas Tari" :evul: zaproponowała party. Miałem żółte życie, ale się zgodziłem, bo powiedziała (powiedział ?), że to ja mam ją bić. Kiedy odeszliśmy za miasto kilneła mnie. Oddała potem co prawda większąć z bagu, ale epx poszedł sie ...

LarvaExotech
29-06-2005, 21:52
I ty to nazywasz chamstwem?!

Śmieszne. Powinieneś się cieszyć, że wogóle coś odzyskałeś; mogła nie być taka miła.

Reaper
30-06-2005, 08:38
Mnie najbardziej wkuża pacc. Dlaczego jedni mają być lepisi. Dlatego że mają pieniądze? Przecież nie każdego na to stać. Wszyscy powinni być równi. A oprócz tego to pk i nOOby. Aha i jeszcze lagi.

Vomusu
30-06-2005, 08:50
LURERZY!!! Siedze sę normalnie na dwarfach i trenuje a tu sobie idzie 67 knight z 5 guardami. Odsuwa moje parcele i dalewj sie domyslacie... FUXEM się uhnąłem i ucieklem przy stracie 1b bp (Knight później tez bil)

Grim
30-06-2005, 12:12
Odpowiedź jest prosta: polskie i brazylijskie nooby...

:swe: SWEDEN ROX :swe:

Btw. Chyba zmienie narodowość... ;)

Nosfer Revelmaar
30-06-2005, 12:21
I ty to nazywasz chamstwem?!

Śmieszne. Powinieneś się cieszyć, że wogóle coś odzyskałeś; mogła nie być taka miła.

Tak to jest czyste chamstwo, ponieważ zapewniała mnie, że to JA mam JĄ bić do czerwonego hp. O biciu mnie nie było ani słowa... X(

PS. Do tej pory starałem się być kulturalnym w Tibi... ale widze że się to nie opłaca :evul:

LarvaExotech
30-06-2005, 13:15
Jak już mówiłem ciesz się, że loota odzyskałeś. Jest wielu oszustów na tibii - ty natrafiłeś na bardziej miłego. A pozatym po co ufasz nieznanym gościom (a zwłaszcza, jeśli chce cie na party)... :confused:

Nosfer Revelmaar
30-06-2005, 14:41
Jak już mówiłem ciesz się, że loota odzyskałeś. Jest wielu oszustów na tibii - ty natrafiłeś na bardziej miłego. A pozatym po co ufasz nieznanym gościom (a zwłaszcza, jeśli chce cie na party)... :confused:
Wiem, dlatego się ciesze... Ale to dowód że chamstwo w Tibi jest baardzo popularne X(
Ufałem, bo nie wiedziałem co to jest party... W niektórych sprawach to ja jestem, no może nie n00b, ale newbie :baby: napewno...

PS. Kończe tą konwersacje, bo mnie modki oskarżą o nabijanie postów :p

Ranaji Jimaka
01-07-2005, 11:42
Mnie wkurzają nicki
np: Mazur zgwalce cie ryba

Turon Cichy
01-07-2005, 12:58
Mnie najbardziej wkurzają nooby. Najgorzej, jak sie doczepiom, a potem jescze cie wyzywają za nic... I miej do takich cierpliwość X(

Freaqs
01-07-2005, 20:10
A ja powiem całą prawde...
Co do większości ludzi:
-Br?
-Pl?
-Swe?
-Jedno i to samo!Brazoli wkuza Pl ? i Swe ?
A Polaków -BR?
Brazylijczycy są o wiele lepszymi ludźmi od Polaków!(Chodź nie zawsze bo angielskiego cześto nie umieją :P)

-Thiefy...
Nie zdarzyło się wam czasem ukraść czegoś w Tibii ?:P
(Ja staram sie pomagać ofierze thiefa)

-Kicki...
Czy one są tak często ?
-Nie , nie miałem kicka od ponad miesiąca więc nie gadać ;]

-PK i Lurerstwo
A czym byłaby gra bez PK lub lurowania ?

-Nooby...
Zawsze byli i będą tralala :)

-Głupie pytania....
Każdy kiedyś był newbie w Tibii hodź nie każdy zawsze zadawał głupie pytania >.<

-System skulli...
O boże koleś zabił 40 kolesi 1 dnia ! O BOŻE ! UCIEKAĆ TO LEGENDARNY PK Z KRAINY KRWAWYCH KRISÓW!

-Mc users...
Druid of Antica: Sell bp uh >8.5K< MSG ME !

Jedyne co mnie wnerwia to namolni ludzie , a tak to toleruje wszystko .... :)

Urie-L
03-07-2005, 13:54
Mnie wkurzaja nooby :/

Darki Jovski
03-07-2005, 14:14
LAGI FREEZY ORAZ KICKI

NEWBIE NOOBY THIEFY

PACC

no i to wszystko :P

Elyas
03-07-2005, 14:46
a mnie wkurza ze okolo 50% tibilijczykow nie zna angielskiego... raz gadalem z jednym br chcialem mu sprzedac fsa pytam sie "where are you?" a ten mi odpowiada "3 floor"

Erixin
03-07-2005, 22:47
Gdybym tak sie zastanowil, to wychodzi na to, ze nooby. Ostatnim razem na trade zauwazylem: ''Buy Crusader Helmet". Mialem wtedy Crus na sell, no i napisalem, ze chcem sprzedac, spytalem sie go ile daje, a ten 10 k. Odrazu pobieglem z Venore do Ab'Dendriel, gdy doszedlem dalismy na trade, on wystawil 1 crystal coins, a ja crus helma... Ten dal Reject, nastepnie dalismy jeszcze raz trade, ale tym razem dal 1 platinum... I ta sa wlasnie te br'owskie nooby ;d

Adam Master
25-07-2005, 09:25
mnie najbardziej wkurza LAGGI, PKery i najgorsze n00by :(
laggi bo co 2min mam 1 na 3min (i jak tu grac?)
PKery bo zabijajom
nooby bo ciongle mi kradnom loot ;(

pozdrowienia

Burza1991
25-07-2005, 09:40
Mnie denerwują strasznie osoby ciągle gadające "Daj mi cos", "Dasz mi coś??" i ludzie którzy się wszędzie za nami szwędają. =P Nooby to inna sprawa ale to też zarąbiście wkurza. Zwłaszcza gdy cały czas pytają "Br??", "Swe??", "Pl??". Nie nawidze tego. Chodź dobrze jest się zaprzyjaźnić z jakimś Br. Wtedy można mieć plecy u jego silniejszych kolegów... =D

Ellenhorin
25-07-2005, 10:35
mnie najbardziej wkurza LAGGI, PKery i najgorsze n00by :(
laggi bo co 2min mam 1 na 3min (i jak tu grac?)
PKery bo zabijajom
nooby bo ciongle mi kradnom loot ;(

pozdrowienia

A mnie denerwujom ludzie ktuzy pisas nie potrafjom poprostu niemoge

<bledy zrobione specjalnie>

Sattra
25-07-2005, 14:30
pisze się down anie daun :) :(
a wogóle wnerwiająmnie palanty co mają nick np. Mystery Knight of Fortera a jest np palkiem sorcem albo drutem X(

LarvaExotech
25-07-2005, 16:00
"Z czym wam się kojarzy słowo paladyn?" - spogląda na swoich uczniów Raven. "Otóż, paladyn jest to światły i prawy wojownik; obrońca wszystkiego co szlachetne. Paladyni mają serca jak ze złota...". Młody uczeń, lecz dzielny za stu, Pavelon Fastarrow postanowił zaprzyjaźnić się z jakimś paladynem. Długo krążył między Carlin a Kazordoon szukając jakiegoś człowieka niczym monety w kałuży błota. W końcu jednak musiał nastać ten właściwy moment, nie? Czymże byłoby to opowiadanie, gdyby tak się nie stało? Pav, bo tak mówili na niego koledzy ze szkoły, zobaczył idącego samotnie "prawego wojownika". A właściwie to wojowniczkę; Angel Dominantes się zwała. Jak rzekł Raven Tir'Ein, paladyni nigdy nie odmówią pomocy osobie trzeciej. Ale chyba to nie w tej bajce: skromna kobiecina zaczeła strzelać w naszego młodego bohatera. Tak, to nie przywidzenie! Każda strzała wbita w ciało Pavelona wywoływała potężny ból. Biedak nie miał siły uciekać. W końcu upadł i już nie wstał...

Paladyn (hilev) - człowiek; kobita lub mężczyzna skille na tyle dobre, że ściągną ci 50% twojego hp jednym shootem, i jeszcze będą poprawiać z sd. nie przejmują się Tobą, kolejny trup na koncie - co to takiego? Raczej koleżanka liczy fragi, żeby bana teraz nie dostać, bo red skull towarzyszy jej już od dawna.

Thanatos
27-07-2005, 14:41
Mnie wkuzają:
Wszystkie imiona kończące się "of świat",
NOOBy co zabierają loot, ci co im padosz mine/mój a i tak ci zabijają stworka - często połączone z zabieraniem loota :(,
wszechobecne leave!! wypowiadane przez lev > 20 i dodawane w razie nieusłuchania wonna die??
A jak sie takiego (pierwszy atakuje on) zdoła ubić to zaraz gildie (jeśli ma) wzywa na pomoc... I tu kolejny punkt - grożenie gildiami - to po prostu lamerstwo...
Napakowane gostki co lurują potężne stwory na innych - potworne!
Potem mamy oczywiście LAGi i KICe...
No i smarkacze co sie przyczepiają do ciebie i nie chcą zostawiać...
Tak więc jest tego trochę...

jogurt0
08-08-2005, 21:57
pk!!!pk!!!pk!!!

thais to moje kiasto
fortera moj dom
mainland moja milosc
tibia rules!!!

Winczan
09-08-2005, 01:07
a mnie wkurza to ze jestem noobem i czesto obrywam ~~ za rozne glupoty.. ale ogolnie wypas giera

Ellenhorin
09-08-2005, 01:17
a mnie wkurza to ze jestem noobem i czesto obrywam ~~ za rozne glupoty.. ale ogolnie wypas giera

Jak juz to newbie raczej bo jak twierdzi moj kolega prawdziwy noob do bycia noobem sie nigdy nie przyzna :P

@Topic
Hmm co mnie wkurza.... gram na non-pvp czyli nie ma pk lagow tez nie mam kickow tym bardziej wiec nie wiem jak to boli ale domyslam sie ze bardzo , ale najbardziej denerwujace jest jak podejdzie mi noobas i dwarfy do treningu ubije :/

PinGOnE
09-08-2005, 02:40
Nic. Wszyscy Ci PK, złodzieje, wszystkie lagi, kicki to właśnie sprawia ze Tibia jest tak grywalna. Nic bym nie zmienił. Jest pelno rzeczy ktore sa przytłaczajace ale czy wtedy tibia bylaby tibią ? :>

Linek
09-08-2005, 16:52
Co mnie denerwuje? Jedna rzecz... mianowicie to, że Tibia powstała jako MMOcRPG, a przekształciła się w MMOhack&slash... Dlatego nie gram... Każdego obchodzi lvl, skille, mlvl, takie bzdety, nikt nie próbuje już zauważyć, że gra w cRPG... Nawet nikt nie wysili się, żeby dodać odrobinkę klimatu, wszyscy tylko sieczą kolejne lvle, kolejne skille... szkoda słów. Tibia upada. Jeśli ktoś pyta mnie o jakieś MMOcRPG, to stanowczo mu odradzam Tibię, jeśli pyta o siekankę na necie, to mogę ją wymienić, bo nie jest niczym ponadto. To mnie tylko denerwuje, że ludzie zniszczyli pierwotne założenia tej gry... to tak jakby kupić samochód tylko po to, żeby posłuchać sobie w nim radia, nie jeżdżąc nim wcale. Po prostu to mija się z celem, ludzie najbardziej zwracają uwagę i wykorzystują te elementy gry, które były po prostu większym dodatkiem... ale whatever, ja tego nie zmienię, nikt tego nie zmieni, chyba, że Cip zastosuje politykę podobną do tej, która jest w UO. Ale wiem, że to niemożliwe, bo Cip-soft zauważył, że mozna na tej grze nieźle zarobić, to po co zarzynać kurę znoszącą złote jaja? Nie zrobią tego dla utrzymania nazwy MMOcRPG...

patrykb
11-08-2005, 22:34
mnie wkurzaa skilujacyludzie grrrrrrrrrrrrrrrrrr X(

Vlosman
14-08-2005, 00:10
o szydera podobal mi sie ten text na poczatku "Ciamkaj krupnik, daunie". To było wyjątkowe. Prawie spadłem z krzesła :D a najbardziej wkurzaja mnie LAGI!!!

Kaktusior
14-08-2005, 01:06
Co mnie denerwuje? Jedna rzecz... mianowicie to, że Tibia powstała jako MMOcRPG, a przekształciła się w MMOhack&slash... Dlatego nie gram... Każdego obchodzi lvl, skille, mlvl, takie bzdety, nikt nie próbuje już zauważyć, że gra w cRPG... Nawet nikt nie wysili się, żeby dodać odrobinkę klimatu, wszyscy tylko sieczą kolejne lvle, kolejne skille... szkoda słów. Tibia upada. Jeśli ktoś pyta mnie o jakieś MMOcRPG, to stanowczo mu odradzam Tibię, jeśli pyta o siekankę na necie, to mogę ją wymienić, bo nie jest niczym ponadto. To mnie tylko denerwuje, że ludzie zniszczyli pierwotne założenia tej gry... to tak jakby kupić samochód tylko po to, żeby posłuchać sobie w nim radia, nie jeżdżąc nim wcale. Po prostu to mija się z celem, ludzie najbardziej zwracają uwagę i wykorzystują te elementy gry, które były po prostu większym dodatkiem... ale whatever, ja tego nie zmienię, nikt tego nie zmieni, chyba, że Cip zastosuje politykę podobną do tej, która jest w UO. Ale wiem, że to niemożliwe, bo Cip-soft zauważył, że mozna na tej grze nieźle zarobić, to po co zarzynać kurę znoszącą złote jaja? Nie zrobią tego dla utrzymania nazwy MMOcRPG...

Dokladnie... nieraz jak ktos mnie pyta "A o co w tej grze dokladnie chodzi? "
nie potrafilem mu odpowiedziec... zadawaliscie sobie kiedys to pytanie?

Ale pomijajac juz to ze ta gra cierpi na totalny brak klimatu bardzo denerwuje mnie to ze wszystko w tej grze dzieje sie tak dluuugo... skille rosna za dlugo mana za dlugo sie regeneruje, za dlugo nabija sie kolejne poziomy i wogule wszystko to jest takie rozciagniete w czasie, ze zeby do czegos dojsc trzeba byc flegmatykiem (bez urazy dla ludzi ktorzy do "czegos" doszli :) ). Mogliby zrobic pare serwerow na ktorych wszystko dzialo sie z 2x szybciej...
... dobra nie bede juz marudzil bo czytanie tego posta zajmie za duuzo czasu hehe :p

L3viatan
14-08-2005, 02:04
Na tibie trzeba poswiecic wiecej czasu niz na inne gry tego samego typu co oczywiscie jest - bo zeby byc kims musisz to dlugo robic a zycie towarzyskie ci ucierpi:/

Mnie w tibi wkurza grafa, podzial calego swiata na kwadraty, resp, troche za duze ograniczenia co do pk, malo czarow dla wszystkich klas (mimo ze np dla sorca jest 60 czarow polowa z nich jest bezuzyteczna) no i troche mi dzwiekow brak

Jonhport
10-10-2005, 22:58
W tibi mnie wkurza mnie że kazdy atakuje prawi kazdegp ;(

Belvedor
10-10-2005, 23:14
W tibi mnie wkurza mnie że kazdy atakuje prawi kazdegp ;(

To nie graj na serverach PvP. W ogole przestan grac w Tibie.

I naucz sie pisac ( stylistyka plx )

Ramok
11-10-2005, 00:41
Mnie denerwują /\/[][]BY co mówią, że mają zepsutegi trade'a i każą pokazać eq na ziemi a potem łup ff na to. Tak poza tym to cheaterzy, PK, hackerzy. I to, że jak ktoś wcześniej napisał Tibia była z założenia MMOcRPG a wyszła z tego siekanina. Tu nie ma czegoś takiego jak przeżycie jakiejś przygody, jakieś super questy, co zapadną głęboko w pamięć etc. A Cipsoft nie ma zamiaru tego zmienić. Pomimo tego w Tibię gram xD

Titus Royal
11-10-2005, 08:37
Grrrr.... Ja nienawidze Premium Account... A przez to, że oni sobie łażą po wszstkich mapkach, mają domki, expią na nieprzepełnionych, lepszych expowiskach i na którym byłby lepszy loot... A tak zwykly pacc chodzi chyba na dl, banshee albo warlocki ;( ... tragedia...

Burakou
11-10-2005, 09:52
@up
Płacisz wymagasz... Jak nie lubisz PACCanów, to w ogóle nie graj w tą grę.

Psycholl
11-10-2005, 09:59
To że juz dlugo nie ma nowych światów i że kijowo treni sie palem. Zawsze lubiałem grać palem a tu taki wałek :P:P Niech beda nowe światy

Orzelek
11-10-2005, 12:58
Mnie osobiscie denerwuje kilka spraw :

Nooby - nic im nie mozna zrobic, pomagac nie ma co, bo prawdziwy noobodrazu zginie i straci chcec do gry.
Laggi - No cuz ja nie narzekam nie mamic czesto, ale czasem moze to wkurzyc czlowieka.
PK - ostatnio stoje przed depo patrze na mape na Tibia.pl szukam banku w AB, przechodze do Tibii a tu ...
Skille, Levele - no i tu jest pod górke, co zrobic, zginalem to ide lvl odzyskac no i mlvl ( jakoz jestem druidem ) musze tez odrobic. Wiec ide na roty szukam respawnu, ale duzo ludzi i kicha ( zejdzie mi z dwa dni ;( )
Malo czarow - ja nie wiem jak postac magiczna w takiej grze ma tylko tyle czrow, z czego 75 % nie sa potrzebne a 25 % sa dla PACC.
GRAFIKA - prosze nie zmieniajcie jej bo to jejst klimat ktory musi byc utrzymany. Grafika ROX !!!

Ale jest jedna mysl ktora mnie trzyma przy Tibii. Gralem kiedys w Knigh Online, za kazdy lvl dostajesz punkty ktore se dodajesz do jakiejs dziedziny. Hehe ja mam 20 lvl i okolo 20 czarow ktore naprawde cos daja. Gram dopiero 3 dni :cup: nie musze skillowac, wystarczy wyjsc poza miasto a respawn ze hej. Grafika zajefajna i wogole gra 100 razy lepsza od Tibii.
Jest jednak kilka ale... :
Troche duzo laggow, dlugo sie laduje a w ogole to klimatu nie ma dlatego wrocilem do Tibii.

:p :p :p :p :p :p

Okrutny
11-10-2005, 14:12
Ah tak marudzicie i marudzicie, a ja jako Okrutny jak zwykle sie nie zgodze...
Ale czy te wszystkie rzeczy ktore wymawiacie to nei jest wlasnie klimat tibii?
Co byscie robili gdyby kazdy chodzil, uderzyl twojego rota i pisal" och wybacz mi, naprawde nie chciałem mój przyjacielu" Potem idziesz na np dragony, i zamiast "GO OR HANTED" uslyszysz " alez oczywiscie, ustappie ci ten respawn moj przyjacielu" albo setki osob ktore przesuwaja smieci blokujac droge aby wrzucic je do wody? Lagi... kup se neta lepszegho albo pousuwaj wirusy itd... Malo czarow? Czy ja wiem.. Malo przydatne? A co ty chcesz, super turbo klaksonowy trabant napędowy czar koszący wszystkich po 1k? Skille i levele... bez tego nei ma rpg-a, wlacz se Lego Racere ktos juzlepiej ... PK? To graj na non pvp.
I na ostatek, ktos ostatnioi napisal HACKERZY. Hmm... to nei jest tibia tlyko Internet Explorer...
No to narazie.

Belvedor
11-10-2005, 15:23
Dobra, wiecie co mnie najbardziej denerwuje?

Ze w Tibi, okolo 70% Polakow nie zna elementarnych podstaw pisowni.
Ok 60% graczy, to dzieci, ktore ledwo wyszly z podstawowki, ktore lapia slang uzywany w tibi i potem w rzeczywistosci mowia miedzy soba: "Siema, masz jakis food? Bo zglodnialem. Nie, zjadlem wszystko w domku. A trenowales cos wczoraj? Taaaa Zrobilem 70sworda. To mozemy juz isc huncic! Ok, tylko musze "bujnąć" troche manasow i uhow.
Albo. "Cze! Masz troche gp? Bo kupie sobie jakas bulke. Niee, wszystko wydalem na soczeqa.
Zenada. Wpadnie mu to w nawyk i chlopak bedzie mial problemy w przyszlosci.

Denerwuje mnie tez glupota i jakas antypatia do rodakow. Dla przykladu dodam, ze wbilem sie kiedys na server Saphira i zapytalem o godzine i droge do thaisu. Na to rodak mi powiedzial "s*******aj". Nastepnego dnia wbilem sie ponownie i zapytalem nastepnego, ktory gadal po polsku, czy wie gdzie moge sprzedac guardian shielda, bo mam przy sobie a potrzebuje pieniedzy. Na to koles mowi: Oddawaj tarcze, albo zginiesz! ( I zaczal mnie atakowac ).
Polacy to jednak spolidarny narod -.-`

Evil Maul
11-10-2005, 15:46
nom to mnei najbardziej wkurzaja ludzie którzy luruja potworki itrapuja na serverach non-pvp dzisiaj mialem torch ewolnego to se mysle kumpolwi na expie (10 level Piotrekk) nom expie sobei mysle moze slima schodze nadol jakis duren mnei wypchnol i dedlem. ok ale ide znowu expic 100 exp do nastepnego levelu wychhodze z jaskini na powierzchnie a tam 5 slimów= ded
no ale jecze mowie ok sprobuje na dwafach spokojnie sobie trenuje 12 exp do nastepnego levelu nagel przychodzi 2 kolesi a za nimi dwarf guard maklo tego ***ani polacy rodac i jak tu sie nei mozna w****ic?? mam juz dosyc tibi. caly dzien grania bez dedow naexpilbym mu do 14-16 lvl...

To idz na potwory które mozesz latwo u***ac a nie w*******asz sie w expowisko i myslisz ze wszystko wymiecisz . Czasami jak skiluje na slimach kolo rotów to patrze jak te 10-12 lv ida na slimy i mysla ze uda im sie ale zawsze konczy sie na red hp i poisonie co sie równa DEDEM :)

stars
11-10-2005, 16:12
Ludzie macie pozjeżdżane w garach !!! Pytacie co to za mmorpg że niby mówicie kolegom że to nie jest !!! Odbija wam noobki sprawa jest taka jest to czystej klasy mmorpg i do tego trudny a chodzi w nim o to że istnieje świat tibia w który ty wkraczasz są strasznie silne potwory same wezwanie przygody (kuesty) a ty jako populacja tego świata stawiasz wyzwanie co jest nagrodą: prestiż !!!!!!!!!!!! Wszyscy na serwie będą mówili o tobie ty będziesz na językach wszystkich twa gildia twa siła, po wojnach które przetrwasz zostaniecie najlepsi !!! A co do noobów co piszą że ta gra się zamieniła w jakąś nawalanko skilanke i jakąś chack-anke (hehe) chłopie co ty gadasz po prostu nie znasz się na kompach i nie potrafisz zainstalować jakiś anty wir i firewoll i go dobrze ustawić!!! Ludzie mam Hortona 2005 i Horton firewoll 2005 (najlepsza z wszystkich wersji nie muli kompa jak poprzenie wykrywa trojany itp.) i żaden śmierdzący wirus od prawie roku mi na kompa nie wlazł raz miałem atakowanego na meila przez chyba 2 tygodnie i gówno z tego wszystko wykrywa i usuwa żadna postać nie hacknieta !!!

Proste szukasz wymagającego mmorpg i trudnego znalazłeś to zdobądź w nim sławę !!!

A co do skilowania to po to one są żeby były najlepsze a ja znowu wole zrobić skile 80/80 i maksymalny exp bo sam urośnie więcej mi nie potrzeba kolesie z np.100/100 mi to nie potrzebne kolega z skilami 80/80 z lvl 40 zaczoł expić teraz ma 78lvl i skile 86/80 jak ktoś chce mieć 100 to niech robi a wy tu nie sapać!!!

A cipy muszą z czegoś żyć czyli z pacca ;] a bez pacca możesz bez problemu zrobić niezłe skile i lvl ten kumpel u góry nie ma pacca z 78 lvl palladyna też można niezle wytrenić ;] no i tyle :p

TIBIA RULES czekam tylko na nowy serwer ;] :evul: :cup:

Są to odpowiedzi do tych nobów co pisali i czytałem ich płakania ;]

yattaman
11-10-2005, 17:02
Najbardziej wkurza mnie PK.Dlatego zrobilem sobie postac na Pacerze.Cwaniaki z PKs'u nie dają mi nawet chodzić po mieście.Skandal!!!

Quezacoatl
11-10-2005, 19:24
Mnie denerwuje tylko jedna rzecz...
Czas ;( .Bez przesady nie każdy ma cały dzień żeby siedzieć przed kompem.
To prawda. Tibia jak i inne gry są po to by zająć i urozmaicić nam wolny czas ale nie pochłonąć nam go całkowicie.

Co najciekawsze trzeba zadać to najważniejsze pytanie...
Czy to ja gram w tibie ,czy to tibia gra we mnie ????? X( X( X(

Dlatego do gier trzeba podchodzić z umiarem. Są ważniejsze rzeczy.

Knight mathoff
11-10-2005, 20:03
mnie najbardziej wkurzaja zdesperowani polany, ktorzy uwazaja sie za mistrzow nad mistrzami... ;)
procz tego kicki... glupie deady... lagi... wolno rosnanca mana... i ceny run

Fish3r
11-10-2005, 20:32
Mnie denerwują cwaniaki... oraz PK którzy wyżywają się na o wiele słabszych lvl (typo 20 lvl atakuje dopiero co przybyłego na main). Hmmm... również to jak o Tibii u mnie w szkole gadają... "Masz HMM of BP... ?", "A byłeś dzisiaj na dragu ?...", "Ile masz K ?...", ale najbardziej dobił mnie tekst jak się dwóch kolesi z 1 klas (gimnazjum) biło to jeden do drugiego "Zaraz dostaniesz z SD...". Nie wiem czemu, ale mnie to strasznie denerwuje...

P.S Jeszcze jeden przypadek mi się przypomniał... Znajomy mojej byłej dziewczyny miał postać, która została zabita przez innego znajomego mojej eks... Nie muszę mówić jak to się skończył... Koleś, który zabił tą postać nazajutrz zobaczył kilka gostków przed swymi drzwiami i dostał tak z buta, że się zgiął..., a na koniec tekst "Jeszcze raz mi postać zabijesz..., to ja zabiję Ciebie...". Aaa... i jeszcze coś... ten koleś któremu postać zabili to ponoć miał za tą postać dostać 500zł... Nom i to również mnie strasznie denerwuje... Sprzedawanie postaci za PRAWDZIWE pieniądze... różne przedmioty itp. Przecież to jest chore...

GRA ZAWSZE POWINNA BYĆ TYLKĄ GRĄ !!!

Orzelek
11-10-2005, 22:27
Mnie denerwują cwaniaki... oraz PK którzy wyżywają się na o wiele słabszych lvl (typo 20 lvl atakuje dopiero co przybyłego na main). Hmmm... również to jak o Tibii u mnie w szkole gadają... "Masz HMM of BP... ?", "A byłeś dzisiaj na dragu ?...", "Ile masz K ?...", ale najbardziej dobił mnie tekst jak się dwóch kolesi z 1 klas (gimnazjum) biło to jeden do drugiego "Zaraz dostaniesz z SD...". Nie wiem czemu, ale mnie to strasznie denerwuje...

P.S Jeszcze jeden przypadek mi się przypomniał... Znajomy mojej byłej dziewczyny miał postać, która została zabita przez innego znajomego mojej eks... Nie muszę mówić jak to się skończył... Koleś, który zabił tą postać nazajutrz zobaczył kilka gostków przed swymi drzwiami i dostał tak z buta, że się zgiął..., a na koniec tekst "Jeszcze raz mi postać zabijesz..., to ja zabiję Ciebie...". Aaa... i jeszcze coś... ten koleś któremu postać zabili to ponoć miał za tą postać dostać 500zł... Nom i to również mnie strasznie denerwuje... Sprzedawanie postaci za PRAWDZIWE pieniądze... różne przedmioty itp. Przecież to jest chore...

GRA ZAWSZE POWINNA BYĆ TYLKĄ GRĄ !!!

a po co go buc zabil co?
polak polaka to fopiero a jeszcze mieszkajacy kolo siebie
hehe ale zescie sa zgrani 8o

a ze sie sprzedaje za kase
hmm no coz
gra gosciu miesiacv i se kieszonkowe robie
kasa i przyjemnosc cos w tym zlego ?

Fish3r
12-10-2005, 09:15
a po co go buc zabil co?
polak polaka to fopiero a jeszcze mieszkajacy kolo siebie
hehe ale zescie sa zgrani 8o

Hmm... bo w takiej dzielnicy mieszkają..., a tam mieszkają same takie durnie...

a ze sie sprzedaje za kase
hmm no coz
gra gosciu miesiacv i se kieszonkowe robie
kasa i przyjemnosc cos w tym zlego ?

Hehe..., bo to nielegalne... i łamie dwa punkty regulaminu Tibii ;) (bodajże sprzedaż za PRAWDZIWE pieniądze oraz dzielenie kont B) )

Hadi
12-10-2005, 12:42
Mnie denerwują kanndydaci do sejmu i sentu xD
atak naprawde to thiefy,n00bki,spamerzy,kicki,lagi,wysokość kasy na pacc'a,wolne regenerowaie many i hp ,wolne expienie i zarabianie,rook,dedy,niedkrtyte miejsca przezemnie i to chyba wszystko xDD

kalik
13-10-2005, 17:35
Znikajace speary i chamstwo.

Virusmaxi
13-10-2005, 19:02
Mnie najbardziej wkurzają PK'i i przepełnione expowiska.

Idę sobie na amazonki, patrzę a tu wszystko powyzabijane.
Idę do Ab, i tutaj PK
Idę np. do Thais i ciągle mam nerwy napięte jak struny, ponieważ Boję się PK!

Itd.Itd.Itd.

Wolałbym, żeby CipSoft usunął PKowanie...

Wtedy, było by zaj********

Okrutny
13-10-2005, 21:11

Idę do Ab, i tutaj PK

Itd.Itd.Itd.

Oj, blizzard w WOW zrobil to najlepiej. Wysylasz zaproszenie do walki i tyle. Wiec z przyjaciiolmi walczysz itd, a z nienacka cie nikt nie zabije...

Obi
13-10-2005, 22:47
Mnie nabardziej irytuja Pk. Koles mysli ze jak ma wysoki lvl to mu wszystko wolno, ma gdzies ciezka prace innych graczy, dla niego to jest pare sekund zeby kogos zabic , a dla ofiary kolejne dni pracy nad skillami, lvlem itd.Oni chyba zapomnieli jak to bylo na poczatku gdy nie mialo sie nic.

Jabadabadu
13-10-2005, 23:07
A mnie wkurzają Pk! Moim drutem nie mogłem wyjść z 12 lvl X( Aż pewnego pochmurnego dnia zobaczyłem iż moja kochana postać została przygarnięta przez innego playera(zhackowali mnie!!!) Grrrrrrrr.... I po Drucie

ANALIZER
13-10-2005, 23:15
Mnie w tibi wkurza sama tibia a dokładnie to że trudno jest się od niej uwolnić i zaprzepaszca życie (oczywiście jest to moje zdanie).

EDIT: Tibia to choroba ogarniająca coraz to większe grono ludzi wspułczucie dla grających i respekt dal ludzi którym udało się uwolnić od niej.

malkolm
14-10-2005, 11:06
1. Lagi i kicki.
2. Śmietnik na ekspowiskach : na przykład tysiąc i jeden kilofów/letterów/copper shieldów/katan i innego złomu w kopalniach, kwiatkow/legsow/kosci z vampirow i shamblerow. I za cholere nie moge zrozumiec dlaczego ludzie wyciągają z zabitych potworkow rzeczy, których i tak nie zabiorą ze sobą w lootbagu.

Okrutny
14-10-2005, 11:20
Mnie w tibi wkurza sama tibia a dokładnie to że trudno jest się od niej uwolnić i zaprzepaszca życie (oczywiście jest to moje zdanie).

EDIT: Tibia to choroba ogarniająca coraz to większe grono ludzi wspułczucie dla grających i respekt dal ludzi którym udało się uwolnić od niej.
Tak w sumie to serwery są coraz luźniejsze...
Tak w sumie jeśli umiesz grać to umiesz przestać...
Tak w sumie to jesteś uzależniony... nie umiesz grać?:)
Tak w sumie to ja se pogram raz na jakis czas a potem nuuuuda ide w innego mmorpga pograć...

Mastersasek
14-10-2005, 12:31

Idę do Ab, i tutaj PK

Itd.Itd.Itd.

Ciebie powinni usunąć .Graj na non-pvp tam nie ma pkowania

Maniutek
14-10-2005, 12:46
Mnie ogólnie denerwują tylko noobki co loota podkradają X(

Anetka Wizard
15-10-2005, 23:13
mnie najbardziej wkurzaja idiotyczne niki.. a na pandori to juz fala... typu "luzny stolec" "stoolec"-.- omfg.. az niedobrze sie robi na sam ich widok X(

carlos_pl
16-10-2005, 00:24
Njgorsze zabijanie low-lvl i nicki w dup* wsadzic I tacy co zrobią postc na rooku i ni ą niegrają ;/ ile sie takich osob narobi i serv sie zatyka i jeszce nooby " masz tracze na sell D-shield 60gp plx plx plx plz plz plz "<omg

Error85
16-10-2005, 02:06
jak myślicie co może wkurzać i to na maxa?? tak , tak-macie racje...
nOOBy! ! !
i to nie byle jakie ale From Poland & Brasil! ! ! Takich sie najwiecej trafia na Harmonii...
Może i jestem początkujący-mój Knight ma dopiero 12lvl, ale jak widze że ktoś treni skila to nie podlatuje i nie zabijam jego potworków, tylko zostawiam w spokoju i ide szukać takich które są po prostu wolne i czekają na mnie ;)
Mam póki co Shielding i Sword Fighting na 50 lvl... A gdy trenie i ktoś mi podleci i kilnie potworki-żałuje że gram na non-pvp bo po prostu bym eliminował nOObów... Zresztą te wrażenia są nie tylko moje, bo jako że jestem najsłabszą postacią wśród znajomych moge wzbudzać uśmieszek tym komentem, ale znajomi-Paladyn 114lvl, Druid 75lvl , Sorcerer 112lvl itd... Wszyscy myślimy tak samo wiec coś w tym chyba jest, nie??
To samo tyczy sie lurerów... następna zaraza-wrażenia podobne jak przy nOObach...

Pozdrawiam tepiących nOOBy i lurerów

Schihan
16-10-2005, 13:31
Mnie najbardziej denerwuja nOOby,bo mi zabijaja potworki jak trenie i PK,bo
nie po to trenuje pare godzin zeby jakis PK przyszedl i mnie zabil -.-

Swiontas
29-12-2005, 23:48
mnie tez wkurzaja takie nooby jak Mazur zgwalce cie ryba. Ma 41lvl skille 65/65. Takich noobów trzeba tepic.
Dec 19 2005, 15:05:34 CET Killed at Level 38 by a orc warrior.
Na 38lvl przez orc warrior.

Zizu007
30-12-2005, 06:24
1. Osoby, które zabijają mooby do trenienia [podczas treningu]
2. Osoby, które dołączają się do ataku, jak jest red i zabierają zwłoki -_-
3. Złodzieje kradnący loota...
4. To, że w ciągu jednego dnia, w ciągu 30 minut, na drugim koncie gdzie wyszedłem świeżo z rooka, zabiło mnie 2 ludzi -_-
5
NOOB - "FRI ROPE PLXXX"
JA - "Sorry, no have"
NOOB - "UR MOTHER IS ****"

Przeważnie na starszych najeżdzaja, a potem w depo siedzą -_-

@Error85

Wcale nie >_< Ja tak właśnie zabiłem i straszyłem graczy 8 - 13 lvl+ i zaraz jakis high lvl przychodził z tą beksą i mówił PK PK KILL HIM, HE KILL MY! Itp... Bez szans na wytłumaczenie >_<

Kobi Knight
30-12-2005, 20:38
Hmmmmm mnie wnerwia poprostu jak sobie trenie legalnie respa nie blokuje przyjdzie taki n00bek powie "Block RESP !!!!!!!!!" i zacznie naparzac w potworka lub nawet bez slowa podejdzie i rozrypie... takie newbie ktorzy podbiegaja i free items plx !!!!!!! i spamuja na priv ;/ ... lub tacy ludzie w depo jak "plizzz fri items plx me hack !!!!" ... albo tacy jak na trade pisza

"http://adreshacku.pl/ wejdzie i sie zalogujcie do gildi na wstep daje 10k !!!!!!" masakra...