Pokaż pełną wersje : "Album" - Komentarze
Świetne foty, czekam na kolejne :). Kawał dobrej roboty, Pell! Ciekaw jestem, jak się grało za czasów pierwszych Tibii...
Szybko, niech ktoś daje jakąś fote, żeby Pell mógł wrzucić następne :D.
Milan ognia
19-08-2006, 13:03
@Prodigy:
Nareszcie znowu jakaś fotka (a raczej fotki) które nie dotyczą kolekcji lub adv.
Plus Twoje dopiski = arcydzieło. Rozumiem, że kolejne 10 fotek dodasz po następnej odp. w temacie, tak?
Ehh, no to ja w sumie młody jestem :/
Pamiętam czasy co najwyżej tego zdjęcia z ghulem, pamiętam tę macę ;) .
Antica - 319
Secura - 175
Calmera - 162
Nova - 157
Amera - 140
Lunara - 125
Danubia - 121
Isara - 119
Trimera - 119
...Ja jestem na tym świecie i same Brsy albo (już wole ich niż Polaków) Szwedy... Antica...bo to stary świat i Sunrise...Secura...Calmera zwycięży ;)...
@ - Prodigy -
Właśnie się dzięki tobie dowiedziałem, jak wyglądał Rookgaard za czasów ... planu Balcerowicza :D...
kuba1324
19-08-2006, 14:20
Witam!
Gratuluję Pell odnalezienia wielu ciekawych zdjęć z Rooka.
Bardziej podobają mi się jednak twoje komentarze do zdjęć...
Może dlatego, że owe screeny już widzialem w tym temacie? :p
Zaraz poszukam ten post, i wkleje link...
Umieszczaj je jednak dalej, bo tamtych "obrazków" było mniej niż 54...
EDIT:
Niektóre zdjęcia znajdują się na 13. stronie(129 post) tematu "Album Rookgaard'u"
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466&page=13
Na razie.
Ps. Mimo to wciąż czekam na twoje opisy...
PawieOczko
19-08-2006, 21:13
Witam.
Nie chcę łamać regulaminu Albumu, więc napiszę post z krytyką pod adresem pewnego świeżo upieczonego użytkownika.
Pieróg... Może zaczniesz czytać... To, że jesteś tutaj nowy nie zwalnia Cię z czytania ze zrozumieniem. Wręcz przeciwnie, jeśli chcesz zostać tutaj zaakceptowany (w co wątpie), musisz się trochę wykazać. Nie... Nie chodzi mi o tematy o Sunrise - chodzi mi o poprawność językową i przestrzeganie tych "niepisanych zasad"... Weź sobie moje rady do serca.
Przepraszam za offtop. Wszystkim gratuluję awansów, Pellowi pięknych fotek i zapału.
Pozdrawiam!
Jarassimus
20-08-2006, 12:44
Uszanowanko.
Efektem tego, są 54 zdjęcia z zamierzchłych czasów, w których pewnie większość z Was o Tibii jeszcze nie słyszała, a Jaras był piękny i młody... ;)Ooo, Ty żesz Skubańcu ;-D. Jajcarz z Ciebie ;-). Co? Teraz już nie jestem piękny i młody? ;-D
Aaa, cholercia, może i faktycznie masz rację... Pamięć już nie ta, umierać mi już powoli niedługo będzie. ;-)
Ale... zobaczymy, jak będziesz miał tyle lat co ja. ;-)
Jeśli nie jesteś fanem moich komentarzy, skup się wyłącznie na oglądaniu zdjęć ;)Zarówno Twoje zdjęcia, jak i teksty są zazwyczaj coolowe. ;-)
Ehh, no to ja w sumie młody jestem :/Ty też już stary jesteś. :-P ;-D
Pozdrowienia, Staruszki. :-)
Zillek Edonek
20-08-2006, 13:33
@Prodigy
Jak zawsze wstawiasz do Albumu coś ciekawego... mam nadzieję , że będzie więcej takich "podróży
w odchłań przeszłości".
- Prodigy -
20-08-2006, 13:50
@Prodigy
Jak zawsze wstawiasz do Albumu coś ciekawego... mam nadzieję , że będzie więcej takich "podróży
w odchłań przeszłości".
Dzięki, staram się ;) A co do kolejnych zdjęć, to oczywiście, że będą. Uzbierała mi się nawet seria z zabawnymi zdjęciami i fake'ami Rookgaardu, którą też z pewnością przedstawię. Dziękuje za 'coolowe' (;)) komentarze, a sam gratuluję innym osiągnięć i awansów.
PS: Gobii, widzę, że przerzuciłeś się na Menerę - to chyba amerykański server, nie masz tam lagów ?
@UP
Wogóle nie mam lagów :P
Milan ognia
20-08-2006, 14:22
@Prodigy: Nie będę Ci słodził bo się zepsujesz xD
@Ziutas: ŁaŁ!!11 Jajko!!11111oneone. Pomyśl nim wstawisz.
@Prodigy: Ciekaw jestem fake'ów.
@Gobi: Ty się na 20 staraj. Ale i tak GZ :)
Oo urzekające zdjęcia Pell ;) Różne wątki, ciekawe sytuacje.. Pozostaje nam czekać na zapowiedzianą wcześniej następną dawkę zdjęć i fake'ów ^^
Jarassimus
20-08-2006, 19:43
Dziś pograłem troszkę na Rooku, ale chyba mi się on pomału nudzi (nawet levela nie wbiłem :-), ale tylko troszkę pozabijałem rotwormów. Niektórym ludziom już się znudził: Sarimes (kolega, który był liderem gildii w jakiej kiedyś byłem), dla przykładu, skasował i głównego chara, i depo-chary. :-(
Uzbierała mi się nawet seria z zabawnymi zdjęciami i fake'ami Rookgaardu, którą też z pewnością przedstawię.Hmmm... z tym Obi i szczurami, a także @ Knightmarem zamkniętym w pokoju, to już widziałem na Tibianews.net (http://www.tibianews.net/) - i komentarze też od nich "pożyczyłeś" ;-). Ale spoko, nie mam nic do tego - obrazki są bardzo zabawne :-). Kiedyś przejrzałem calutką galerię na Tibianews.net (http://www.tibianews.net/) i śmiałem się do łez z tych obrazków. :-)
@Ziutas: ŁaŁ!!11 Jajko!!11111oneone. Pomyśl nim wstawisz.Malutki offtopiczek...
Mam pytanie: co prawda, nie grałem ostatnio (i w ogóle od update-u) zbyt długo na Rooku, ale trochę tych kurczaków już ubiłem - jednak jak na razie mam tylko jedno piórko, o jajkach nie wspominając. OK, to, że jajka są rarem, to rozumiem, ale piórka? Czy one też zawsze tak rzadko wypadają z kurczaków? :-/
@Prodigy: Ciekaw jestem fake'ów.Kurtka, @ Prodigy, to by mógł sam robic fake-i i pewnie wgniatałby nimi wszystkich w krzesło ;-D. Chciałbym to kiedyś zobaczyć. Ciekawe, czy umie robić. ;-)
Pozdrowionka, Panowie. :-)
Milan ognia
20-08-2006, 19:49
@Offtop:
Jaras~ (i tak wiadomo o kogo mi chodzi): Piórka nie są takim rarem.
@Gobi:
I to mi się podoba.
Down:
Ale Ty miły jesteś. Na swoją przysięgaj xD
- Prodigy -
20-08-2006, 20:19
Hmmm... z tym Obi i szczurami, a także @ Knightmarem zamkniętym w pokoju, to już widziałem na Tibianews.net - i komentarze też od nich "pożyczyłeś" ;-)
Niektóre zdjęcia i owszem, są z Tibianews.net, lecz komenatrze w pełni moje i mogę Ci to przysiądz na lewą noge Dwimenora. Jeśli są między nimi jakiekowliek zbieżności, to wynikło z podobnych myśli, jakie przyszły w danej chwili mi i Excesussowi ;) Komentarzy do zdjęć osobiście nie czytałem, bo w drugiej zakładce miałem już otwarte forum z innymi screenami, które również chciałem możliwie szybko przejrzeć.
@EDIT:
Co do Screena z Ratami w sklepie obiego, to jest on z forum.tibia.de, nie Tibianews.net - możesz nawet zobaczyć, że nie pasuje rozmiarem do "Excesussowskich" zdjęć. Z ciekawości zacząłem jeszcze raz przeszukiwać archiwum ze zdjęciami, w poszukiwaniu fotki z Knightmare-m i komentarzem do tejże. Wciąż szukam...
@EDIT 2:
Zdjęcie z Knightmare również okazało się być z tibia.de - oto oryginalny post - > Click < (http://tibia.gamigo.de/forum/showpost.php?p=523338&postcount=305)
Mam pytanie: co prawda, nie grałem ostatnio (i w ogóle od update-u) zbyt długo na Rooku, ale trochę tych kurczaków już ubiłem - jednak jak na razie mam tylko jedno piórko, o jajkach nie wspominając. OK, to, że jajka są rarem, to rozumiem, ale piórka? Czy one też zawsze tak rzadko wypadają z kurczaków? :-/
Hmmmm... to chyba tylko Ty masz takiego pecha, bo mi się trafiają dość często - dziennie jestem w stanie uzbierać ich sporą liczbę, bez specjalnego wysiłku, zarówno po stronie dla PACC jak i FACC - coś nie tak z Twoim współczynnikiem szczęścia ;)
Kurtka, @ Prodigy, to by mógł sam robic fake-i i pewnie wgniatałby nimi wszystkich w krzesło ;-D. Chciałbym to kiedyś zobaczyć. Ciekawe, czy umie robić. ;-)
Nie próbowałem, ale nie wykluczone, że kiedyś mogę spróbować.
Oo urzekające zdjęcia Pell Różne wątki, ciekawe sytuacje.. Pozostaje nam czekać na zapowiedzianą wcześniej następną dawkę zdjęć i fake'ów ^^
Uuuu... zawsze to ja komentuję zdjęcia Death Assasins, a teraz widzę, że ktoś od Nich skomentował "moje" ;)
Pozdrawiam!
Jarassimus
20-08-2006, 21:16
Niektóre zdjęcia i owszem, są z Tibianews.net, lecz komenatrze w pełni moje i mogę Ci to przysiądz na lewą noge Dwimenora.
[...]
Co do Screena z Ratami w sklepie obiego, to jest on z forum.tibia.de, nie Tibianews.net - możesz nawet zobaczyć, że nie pasuje rozmiarem do "Excesussowskich" zdjęć. Z ciekawości zacząłem jeszcze raz przeszukiwać archiwum ze zdjęciami, w poszukiwaniu fotki z Knightmare-m i komentarzem do tejże. Wciąż szukam...
[...]
Arghh... niestety nie znalazłem... czyżby zdjęcie z Knightmare było również z tibia.de ? Nie wiem, w każdym bądź razie, cieszyłbym się, gdybyś przytoczył wspomniane komentarze - tutaj, lub w PM ;)Ja, niestety, też nie. Może to nie było na Tibianews.net (http://www.tibianews.net/), ale z pewnością oba zdjęcia widziałem. Nie pamiętam dokładnie komentarzy, ale u Obiego było coś o higienie w sklepie. Może dlatego mi się skojarzyło z sanepidem. Sorki. ;-)
A oto zdjęcia, które mnie doprowadzają do tarzania się po ziemi (poczytaj też tamtejsze komentarze ;-): Mmmm... świetny tort urodzinowy! Aż szkoda by go było zjeść! [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=151) Chyba każdy z nas kiedyś grał w Pac-Mana... [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=161), [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=715) Teraz już wiadomo, czemu tak długo czekamy na update-y: [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=227) Po wprowadzeniu hotkeyów w letnim update-cie, producenci takich klawiatur zapewne zbankrutowaliby ;-). [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=329) To się nazywa cheat-ować! :-D [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=338) Hmm... dziś taki obrazek nie jest wcale nowością na Rookgaardzie. :-) [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=410) Jakie znamy sposoby na keyloggery? Oto jeden z nich: [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=463) Najlepszy sposób na pozbycie się noobstwa z Rookgaardu ;-). [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=469) Narada przed ważną akcją w Tibii? [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=573) Co by to było, gdyby te krzesła się zawaliły... [klik] (http://www.tibianews.net/Pictures.asp?Id=784):-D :-D
Hmmmm... to chyba tylko Ty masz takiego pecha, bo mi się trafiają dość często - dziennie jestem w stanie uzbierać ich sporą liczbę, bez specjalnego wysiłku, zarówno po stronie dla PACC jak i FACC - coś nie tak z Twoim współczynnikiem szczęścia ;)Kurczę, tylko robaki i mięso - żadnych piórek. :-/
Teraz już nie gram, ale niedługo znowu spróbuję. Będę się musiał zdeka przyłożyć do tych kurczaków. ;-)
Nie próbowałem, ale nie wykluczone, że kiedyś mogę spróbować.Spróbuj, albo przynajmniej układaj teksty do czyichś fake-ów. ;-D
Pozdrawiam!Ja także! ;-)
PS. Wbijaj się na Skype, to sobie pogadamy. ;-)
Zillek Edonek
20-08-2006, 21:30
Znowu świetna seria zdjęć by Pell :p
- Prodigy -
21-08-2006, 12:48
Gratuluję awansu Milan. Next goal -> 35
Gratuluję awansu Asakura. Next goal -> 30
Zillek Edonek
21-08-2006, 15:55
Tak, też wam gratuluję awansów. Niezłe fotki Pell a kiedy następne fotki?
Milan ognia
21-08-2006, 19:42
Już widzę ten awans na 35. Na 30 też tak miało być ale coś nie wypaliło xD
- Prodigy -
22-08-2006, 20:28
Austin is back ! No to wreszcie ktoś załatwił rękawiczki od brudnej roboty ;) Gratulejszyn !
Mega_RobalXXL
22-08-2006, 20:36
GZ AUSTIN !!
Go Go 60 lvl
Pozdro =D
Milan ognia
22-08-2006, 20:39
A idź Ty... Wpierw na forum burza o Twój delete (No może nie burza) to teraz ma evul rękawiczki. Też chcę takie. ;(
No dobra... Po wenie na nietypowe GZ mówię Ci zwykłe GZ. - ale to sprytne >.>
Edit: Pell, dzięki, że zmieniłeś na nogę Dwima.
@Down:
A ja się cieszyłem jak biedronka na opryski? Nie... Zresztą 'Usunięty na prośbę właściciela postaci' mówi samo za siebie.Tam była ironia... A uśmiech to znacznik dla szprytnych i nie szpytnych, że coś dopisałem. :)
Down:
Nic. Chyba się nie rozumiemy. A może rozumiemy?
Down: Ja też nic nie wiem.
Up. Nic nie wiem na ten temat :)
I nie chce wiedzieć. Było mineło. Amen.
Oj wiem o co Ci biega :P . KPW all.
Zillek Edonek
22-08-2006, 22:10
Tak, gratz Austin !!! Super te rękawiczki... xD More Addonów :p
Buuu PawieOczko, to ja ci dałem ten program do robienia ramek... :D
A tak serio to GZ levela, a dla Austina GZ za łapki :D
Milan ognia
23-08-2006, 20:48
@Mlodziutki:
Nikt tu nie krzyczy (jaaaasne). Zwłaszcza na nowych (miło mi, królowa Hiszpani się kłanie tu).
Gratuluję advansów. Oj czuję, że będzie z Ciebie pożytek na forum.
Mlodziutki
23-08-2006, 21:07
@up
Dzięki za dobre słowa jak bede mial jakiegos advensa albo cos fajnego wkleje:cup:
- Prodigy -
24-08-2006, 14:33
@Mc Bunny
Ajjj... Secura - stare czasy. Pamiętam Cie dobrze, bo:
- Miałeś strasznie kiczowaty outfit ;)
- Nigdy się do mnie nie odzywałeś ;)
- Zawsze stałeś na rynku, na lewo od latarni ;)
Wtedy jeszcze miałeś 34 lvl, a Noverty grał bardzo intensywnie... Jeż Kanalizacyjny, Pogromca Rookgardu, Rockmelter - wszystkich widziałem dzień w dzień, a i Malum~ nierzadko się pojawiała. Oj, dawno to było... A, no i zapomniałbym pogratulować awansu, tak więc - Gratuluję ! Innym też oczywiście należą się gratulacje...
@Mc Bunny
Ajjj... Secura - stare czasy. Pamiętam Cie dobrze, bo:
- Miałeś strasznie kiczowaty outfit ;)
- Nigdy się do mnie nie odzywałeś ;)
- Zawsze stałeś na rynku, na lewo od latarni ;)
Wtedy jeszcze miałeś 34 lvl, a Noverty grał bardzo intensywnie... Jeż Kanalizacyjny, Pogromca Rookgardu, Rockmelter - wszystkich widziałem dzień w dzień, a i Malum~ nierzadko się pojawiała. Oj, dawno to było... A, no i zapomniałbym pogratulować awansu, tak więc - Gratuluję ! Innym też oczywiście należą się gratulacje...
Cóż mogę powiedzieć...outift dalej jest kiczowaty, dalej afkuje jak się tylko da, jak zawsze stoję obok krzaczka. Co do innych..poza Malumem reszta się pojawia od czasu do czasu... ;]
Dzięki. :)
- Prodigy -
24-08-2006, 16:56
Cóż mogę powiedzieć...outift dalej jest kiczowaty,
I tak lepszy, niż wtedy :> Btw, zrobię sobie jakiś char na Securze - sprawdzę, kto sięga pamięcią 2 lata wstecz ;)
Milan ognia
24-08-2006, 17:02
@Up:
:)
@Bunny:
Wyświachtane Gratki :)
Mlodziutki
24-08-2006, 21:16
fajne zdjecia;)
- Prodigy -
26-08-2006, 22:04
Gratuluję wszsytkim, którzy są w stanie dojrzeć, co się dzieje na zdjęciu Arasha...
kuba1324
27-08-2006, 17:30
Gratuluję wszsytkim, którzy są w stanie dojrzeć, co się dzieje na zdjęciu Arasha...
Dzięki za pochwałe... ;p
Kopiujesz zdjęcie na kompa, powiększasz i już wszystko widzisz...
niech ktoś napisze o co chodziło w tym screenie ??8o
@down
Jak tak stawiasz sprawe to wyślij mi na pw co robie nie tak i czego niepowinienem robić zeby nikomu nie pzreszkadzało to co pisze.
@up
Nie odzywaj sie więcej na tym forum....
- Prodigy -
28-08-2006, 00:56
Dzięki za pochwałe... ;p
Kopiujesz zdjęcie na kompa, powiększasz i już wszystko widzisz...
Nie wykluczam, ale chyba łatwiej byłoby, gdyby odrazu było wszystko widać, huh ? ;)
PawieOczko
30-08-2006, 19:14
@Bystereq
Heh. Brak mi słów na użytkowników Twójego pokroju. Data dołączenia mówi sama za siebie. Morał? Czytamy za zrozumieniem.
kuba1324
30-08-2006, 20:36
@Dark Kriss
Powiedz mi, dlaczego wyrzuciłeś tego zająca do wody? Co z tego miałeś? Ulżyło ci to, że utrudniłeś komuś gre?
Dla ciebie to tylko kilka gp, ale dla takiego pierwszo-poziomowca każda złota moneta się liczy...
Później ludzie się dziwią, dlaczego Cipsoft "zwalcza" Rookstayer'ów.
Jestem "wrażliwy" na takie zachowania, gdyż sam mając 1. poziom wkurzałem się na ~15 lvl'owe postacie, "exp'iące na szczurach(jakby nie mogli pójść na te wilki czy pająki).
Down:
Ja czasami nawet przypadkiem wywalę... Oczyszczam teren - nie wiem czemu.
Nawet jeśli ten ktoś zabije królika?
A jak taki 80lvl na AC mi huncił? Albo 50 na swamp trollach pociskał? Co? Może Cipsoft ma hlvl'i zwalczać? Albo jak jakiś hlvl plate legi mi wywalił do wody? Hę?
To, że inni tak się zachowują, nie znaczy, że należy być z tego dumnym i umieszczać zdjęcia na forum o swoim "noobowskim" zachowaniu. Przecież my(rookstayerzy i inni) nie przepadamy za noobami...
Moim zdaniem Kriss powinien sie tego wstydzić.
Milan ognia
30-08-2006, 20:40
@up:
Ja czasami nawet przypadkiem wywalę... Oczyszczam teren - nie wiem czemu. Albo jak mi ktoś napyskuje.
Co do ratów: Expiłem na 25 na cave dla cookie. Albo czasami dla kasy.
A jak taki 80lvl na AC mi huncił? Albo 50 na swamp trollach pociskał? Co? Może Cipsoft ma hlvl'i zwalczać? Albo jak jakiś hlvl plate legi mi wywalił do wody? Hę?
@Up:
Nie. Jak sobie jakiś leży. I nie mówię, że należy brać z nich przykład. Tylko mówię, że Twoje rozumowanie nie ma sensu.
Zillek Edonek
01-09-2006, 15:03
Ej, panie Mowicz Rookstayer ładnie to tak dawać zdjęcia z jakiegoś ots albo użwyać bota? Wiesz z addonami to jest pic , że masz łapki i kapelusik... Ty nawet nie masz pacc!
Rookstayer'ek
01-09-2006, 19:42
JA MAM SPRITE'A Z tymi rzeczami ,pisalem o sprite'a w dziale faki i go dostalem -.-' Nie wiesz to sie nie Udzielaj -.-' A tak Pozatym to pozdro ;)
kuba1324
02-09-2006, 20:46
@Pell
Faktycznie, zdjęcia o niczym...
Ps. Nie za często zmieniasz te avatar'y? Ja nie mam wcale i jakoś żyje. :)
- Prodigy -
03-09-2006, 09:59
@Pell
Faktycznie, zdjęcia o niczym...
Ps. Nie za często zmieniasz te avatar'y? Ja nie mam wcale i jakoś żyje. :)
Ostatnio album jakby trochę zaszedł kurzem, więc postanowiłem go "odkurzyć" - wiem, że chętniej oglądalibyście tam solo Mino Maga w moim wykonaniu, ale zdjęcia są, jakie są - niech się Wam ten temat przypomni... A co do avataru... Hmmm... moim ulubionym był taki, z moją postacią na niebieskim tle, ale wszedł update, outfity się zmieniły i zrobił się ciut nieaktualny - od tego czasu nie mogę sobie znaleźć żadnego ciekawego.
Ja też może go trochu odkurze bo zacząłem gre moim rookstayerkiem na Azurze :) Pochwale się niedługo advancami :D
- Prodigy -
03-09-2006, 20:13
Odnośnie zdjęcia Axo - zrobiłem dla niego profil na forum.tibia.pl, pokazałem "co, gdzie i jak" i jak widać dał sobię radę z wklejeniem foty ;) Spisał sobie link do albumu i może częściej będzie tu coś wrzucał (dla tych, którzy spytają, co trudnego jest w wklejeniu posta na forum mówię, że Axo to Szwed i nie wszystko przychodzi mu tak łatwo jak nam).
Haha, Axo - brawo! :D
Hehe, Xerena rządzi! Szkoda, że już nie gram, to bym też wpadł na screena :P. Chyba pierwszy Szwed na tym forum ^^.
Przy okazji gratuluje lvla ;). Pell, jak możesz pozdrów go i pogratuluj ode mnie bo coś go na msn nie ma ostatnio :(.
Drzamich
07-09-2006, 19:01
Vantage, co się stało że padleś na wolfie.
Pewnie nie na wolfie tylko wolf dal last hita.
Ale co się stało że w ogóle padłeś.
Wiem że to nic takiego dziwnego bo nawet tacy high rookstayerzy padają chociaż nigdy nie powinno się to zdażyć, ale co się stało?
Odłączyło Ci neta na 1h czy coś w tym stylu?
Milan ognia
09-09-2006, 13:14
@Yallah:
:D Gratki. Kiedy 75? :p
Na rookstat jeszcze nie odświeżyło:
17 Yallah 69 38 Danubia Free
@Down: Ale to 'przystanek'.
heh 75?? Ja chce conajmniej do 80=] slaba wiara chlopie;p no a na rookstat nie dodalo bo musze byc conajmniej 15min zalogowany bo wbiciu a ja dalem od razu loga;p
Chyba nie do końca przez Ciebie, tylko 33 exp na 50 :]. A więc ktoś musiał Ci pomóc :P...
Niedźwiedzie i wilcze łapy? Było już wieeele razy, poszukaj sobie tutaj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=88880
lub na tibia.pl...
Drzamich
12-09-2006, 14:51
Vantage, co się stało że padleś na wolfie.
Pewnie nie na wolfie tylko wolf dal last hita.
Ale co się stało że w ogóle padłeś.
Wiem że to nic takiego dziwnego bo nawet tacy high rookstayerzy padają chociaż nigdy nie powinno się to zdażyć, ale co się stało?
Odłączyło Ci neta na 1h czy coś w tym stylu?
Czy ktoś mógłby mi w końcu odpowiedzieć?
piotrinho
12-09-2006, 15:56
Tak jak w tytule wielkie gz dla wszystkich którzy ostatnio wbili duże levele ;-)
i... pozdr.
- Prodigy -
16-09-2006, 16:23
GZ Skilla, Kuba. Na prawdę robi wrażenie. Pozytywne ofc. ;)
Wielkie Gz dla Paladyn on rook alias Kuba1234, obserwuje twoja gre od dawna i bardzo ona mi sie podoba. Wysokie skille (szczególnie fist i fish) robią wrażenie. Oby tak dalej.
kuba1324
18-09-2006, 14:50
Witam!
@Dueran.
Regulamin:
1. Jest to temat ze zdjęciami, jednak nie jest on w takim dziale. Mimo to obowiązują tu te same reguły:
- maksymalna wielkość zdjęcia to 250kb,
- maksymalna rozdzielczość zdjęcia to 1024x768,
- maksymalny rozmiar wszystkich zdjęć w jednym poście nie może przekraczać 2mb,
- maksymalna ilość zdjęć w jednym poście to 10.
Każde twoje zdjęcie zajmuje około 600 kb pojemności, a dozwolona wielkość wynosi 250 kb.
Wszystkie twoje screeny zajmuja około 9 x 0.6 mb = 5.4 mb, maksymalny rozmiar posta nie może przekraczać 2 mb.
Jak widzisz, lamiesz regulamin tematu. Polecam zmienić format plików z .png na .jpeg.
@Pell i Yallah.
13:46 Paladyn on rook[36]: ty
@Milan.
Zapomnialem ci pogratulować wbicia 35 poziomu, oby tak dalej…
Pozdrawiam!
Kuba1324.
Zillek Edonek
23-09-2006, 19:18
Gratulacje Instykt !!! To już 85 lvl 8o
Milan ognia
23-09-2006, 19:27
Ta... na początku GZ dla de'Bove ^^'
@Edzio - nie za jasno Ci w tej jaskinii?
@Inni - wiem, że każdy chce się pochwalić awansem. Ale czy każdego z nas interesuje wbicie 10lvl? Rozumiem - 9 - rookstayer. A potem okrągłe. Mnie osobiście interesują awanse od 18~. A jak zrobiliście mega pg nie łatwiej kilka ss'ów złączyć w jeden? Zresztą... teraz to jest chyba Nasze awanse a nie album... xD
Gzzz Instynkt jedziesz z koksem...moze bedzie szybciej jak przezucisz sie na bugi?:> weze to chyba kiepski wybor=]
@up
Ona chyba na ratach zaczynała :D Węże to tylko mały krok :D <joke> (całe to zdanie jest tylko żartem, żebyście nie pomyśleli, ze ona naprawdę expi na ratach :D)
@Topic
No gz, gz Instynkt. Suna już nie dogonisz, no ale wicemistrzostwo też jest dobre :D Ba! Nawet wspaniałe :D
Dawno się nie wypowiadałem (może i dobżę ;)) A więc na początek wielkie gratki wszystkich awansów, zabitych snake'ów i ratów.
@puchatek Używasz cheatów (masz za jasny ekran) na przyszłość nie daj sie złapać. :P
Puchatek
25-09-2006, 20:04
No posłucham:p
Puchatek rządzisz z tym tbi ^.^
Michcio Rookstayer
26-09-2006, 18:58
Jasne -_- używam gdy sie wkurze muwiąc grzecznie(jetem w kanałe i kończą mi sie torche :( )
Co do tego Pana co napisal posta w "Album Rookgaardu" bodajze Sadrar. Jest wiele +30, chyba ze mowiles tylko o rookstayerach na Refugii to zwracam honor. Btw jak chcesz cos napisac to tutaj, a nie w tamtym dziale.
@up
Chodzilo mi tylko Refuggie :)
Komentarze bede pisal juz tylko tu, zmieniam sie na lepsze ;D
No.Jakoś sie nikt tu nie wypowiada(jak narazie),to ja sie wypowiem:
Gratz za wszystkie awanse,gratuluje sobie :D
Milan ognia
08-10-2006, 18:18
Erm... Podobno 'Album' podupada. A co powiedzieć o tym temacie? Tamten jest chociaż przyklejony, nie tak jak ten >xD<. Nie próbujcie na siłę reanimować 'Albumu' plagami szczurów albo wbiciem 11lvl. Lepiej poczekać tydzień na 1 wypasione zdjęcie niż codziennie na odwal się przeglądać te 'mniej ciekawe'
Wbijam na Tajemnice. O... W 'Albumie' coś jest. Ostatnia fotka to chyba półtora tygodnia temu była. >Ładuje się fotka.< Pwned... Ale fajne. More plax!!!111
O... znów jakaś fota. Pewnie awans na x lvl (bo na xx nie ma co liczyć). Jasne, nie myliłem się... >.>
@UP
Album jest od tego żeby wklejać fotki takie jakie się podobają ludzią którzy je wklejają i chcą się pochwalić czymś co dla nich jest ważne ,a jeżeli to cie nie interesuje to juz twój problem i nie oglądaj fotek.
Wreszcie znalazl sie ktos kto powiedzial prawde o albumie. Ale jak sie domyslalem zaraz zostal skrytykowany;/ No ale coz taka jest prawda...mamy tutaj wolnosc wypowiedzi i dopoki ludzie spelniaja warunki czyli daja ssy z rooka to nie mozna usuwac ich "dokonan".
kuba1324
08-10-2006, 21:21
@wątek na górze.
Mam w tej sprawie podzielone zdanie. Z jednej strony niektóre zdjęcia bardzo nudzą(np. Celoz'a i innych), że aż się chce zmieniać regulamin. Z drugiej jednak strony bez tych screen'ów oglądalibyśmy same awanse. No może czasem zdarzyłby się jakiś ślub(pozdrowienia dla młodej pary).
@Yallah
Przyjmij ode mnie szczere gratulacje, wiem ile się musiałeś na to napracować.
kuba1234 dzieki ale nie bylo zas tak ciezko jak myslalem;p zreszta czeka mnie jeszcze duzo pracy bo zamierzam wbic przynajmniej 80...wiec prosze sie wstrzymac z gratulacjami=]
Milan ognia
09-10-2006, 16:34
5. Jeżeli chcesz zamieścić screenshota, zastanów się, czy inni naprawdę chcą go obejrzeć. Z doświadczenia wiem, że ludzie nie lubią oglądać kolejnego zdjęcia, przedstawiającego awans na poziom 4, czy lootbaga z mino hell.
6. Fotka powinna zawierać ciekawy moment z życia, może to być np. zdobycie, czy po prostu pochwalenie się ciekawym przedmiotem bądź zbiorem, miło widzieć awans na wyższy poziom, czy cokolwiek, co uważasz za rzecz wartą pokazania światu.
No... Pomijając te szczegóły (rozumiem wbicie 9lvl -jesteś rookstayerem) to faktycznie wbicie 11lvl albo plaga ratów są fascynujące.
@Yallah:
Pomijając to, że teraz wędkę można pod hotkeyem ustawić, to czy Ty jeszcze masz sprawne ręce? xD
Pisząc tego posta sam sie nad tym zastanawiam, ale gram w kosza to rece mam wycwiczone, poza tym sam widzisz ze nie jest tak zle xD
5. Jeżeli chcesz zamieścić screenshota, zastanów się, czy inni naprawdę chcą go obejrzeć.
To jest sprawą każdego z osobna. Ja nie będę nikomu mówić co ma wkleic a co nie. Dlatego jest ten punkt - jeżeli ktoś chce pokazać coś komuś, niech wkleja. Jeżeli ss jest denny to wyrabia on opinie SOBIE a nie MNIE.
Jeżeli nie lubisz patrzeć na screeny, które tam są, miotaj się do moderatora (których ostatnio nie brakuje na wiase mówiąc), reportuj sreen, rób cokolwiek.
Dopuki któryś z moderatorów nie każe mi modyfikować regulaminu - nie zrobię tego, bo uważam, że jest to niepotrzebne.
Milan ognia
09-10-2006, 18:20
@up:
Niby tak. Ale co napiszę? Jego screen jest nudny? Przecież nie łamie regulaminu (tego pisanego...)
@Yallah:
Podziwam Cię... xD :p
Edit:
xD LoL xD 333 odpowiedź w temacie i 11,111 obejrzeń.
Sebcio-Rooker
09-10-2006, 18:30
@up
No widzisz, Twój temat jest często odwiedzany :)
@Topic
Looder gratuluję 25 shielda :) Sam dąże do tego żeby taki zdobyć :)
Chcialbym zauwazyc ze rozmawiajac tutaj o tym czy dawanie n00bowskich ssow to lamanie regulaminu sami zlamalismy regulamin i to chyba najwazniejszy punkt. Domyslacie sie pewnie jaki...Tutaj sie komentuje foty a gada o regulaminie;p Proponuje zakonczyc dyskusje i wziac sie do pracy =]]
PS:@Yallah:
Podziwam Cię... xD
Bess przessady...:)
Oj.Czyżby po mojej interwencji zara wszyscy zaczeli pisać w tym poście <lol>?
Umm, Yallah, teraz zauwazylem 75 fisha, super!
Pewnie mycha ciezko to znosi.
ty sebcio ;-)
Yallah gratki 40 lvla ;-)
Damn zaraziłem się od jarassimusa używaniem emotki ";-)"
Michaello
14-10-2006, 18:06
GRATULACJE 39 LEVELA NOLOLOBIE!
Wszystkiego najlepszego, duzo exp, skilli i malo noobow zyczy Michaello!
Gratki Eldryzif alias Nololob =] Niezle PG hehe Czekam niecierpliwie na 4 dyszki :)
Yallach ten fishing mnie zafascynował.ALe czy ta wędka nie powinna być w jakiejs gablotce pamięci :P.ŻE ona tyle wytrzymała :D
Heh nie powinna bo nie bylo tylko 1 wedki;p nie raz ladowala w wodzie przez przypadek :D
Yallah gz ale lepiej dawaj po 5 awansów może po 10 :D
@EDIT
No możesz tak dawać. Co jeden skill było by to nuydne. A co 5, juz jest rozrywka nie :D
Nie rozumiem. Mam dawac awans co 5? Czyli 75, 80, 85? O to Ci chodzi?
lepiej dawaj posta jak nabijesz 5 i dasz w 1 poście 5 ssów ;)
Ok tylko w takim razie dlugo mnie nie zobaczycie bo troche to potrwa;p W takim razie widzimy sie za 2 miesiace;p
Gratki dla Eldryzifa ( Nololoba ) za wbicie 20 dista. Naprawde to nie lada sztuka =] Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam!
Y'all.
@up
Uzylem slow "nie lada sztuka" gdyz nie kazdy gra tyle co Ty ( nie zebym mial jakies zastrzezenia co do twojego PG :)) i dla zwyklego szarego gracza moze to byc cos=]
Btw: wiedzialem ze predzej czy pozniej ktos sie przyczepi do tego;p
Y'all.
Antykwaczor_z_Calmery
18-10-2006, 05:12
@Up
Nabicie Dista z 10 na 19 zajelo mi niecale poltora dnia =] Czy nabicie 20tki jest nielada sztuka? Hmm ... mozliwe (zalezy kto, jak, gdzie, kiedy i czy ma czas na trenowanie).
PeZet Dr. =]
Nabicie takiego dysta może niektórych dziwić, gdyż takiego nie mają, a niektórzy mogą mówić "Eeee... ja mam wyższy"
Hmmmm... nabicie takiego dysta(szczególnie dla dzieci nie takich jak trza) może być dla kogoś nielada trud(nie robić mi avantur z tego powodu,mówie prawde,przynajmmniej ja tak uważam).Nabicie 30 dista to już jest coś.Szczególnie na Rooku xD
Instykt chyba pomylily Ci sie sski=]
Y'all.
Pan Klocek
18-10-2006, 22:48
Gratulacje dla Królowej Potępionych ;) jeśli wiesz o co mi chodzi ;)
Fpitolony w sprawe
19-10-2006, 09:27
No gz :D tego 86 lvla, Sunrise na razie nie expi wiec dajesz ostro?;p A pokazesz skille?? chociaz to tylko plx
Yallah :D Heh kiedy 80? Potem 90? 100? :D
Hail Yallah :D
Tak tak
Hail Yallah:D
Hail Fishing =)
kuba1324
19-10-2006, 15:35
@Kshaq.
Podejrzewam, że wymięknie między 80-85 skillem. Sam kiedyś próbowałem wbić wysoki fishing, lecz wysiadłem na 75. Po prostu znudziło mi się.
Mimo to, Gz dla ciebie Yallah, trzymaj tak dalej.
Sunrise na razie nie expi wiec dajesz ostro? Sunrise już nie gra, brak motywacji...
Współczuje tym 14 wężom, które będą musiały się poświęcić dla dobra sprawy. Gratulacje dla Kaji!
@kuba1234
Podejrzewam, że wymięknie między 80-85 skillem.
Moze masz racje, ale do 80 na pewno dobije z pewnych prywatnych powodow=] A czy bede lowic dalej...czas i pieniadze pokaza:P
Wiesz kuba ja wysiadłem przy 30 czy tam 40... :D
Moim zdaniem Yallah nie wymięknie tylko będzie bił dalej skilla :P
Gratz levelka Ethorahses ;)
Gzzz Etho...koksik z Ciebie==]] IksDee
Y'all
Antykwaczor_z_Calmery
22-10-2006, 15:22
Dla tych, którzy widzieli SS by Mysteriooo, niech nie biorą do serca tego addona z BP. To tylko Bot TBI.
@Yallah
Kiedy 80 Fish? :>
Nololob...80 fish...no wiec eee yyy jak mi dasz 7 bp worms to nawet zaraz=] 60% do 79;/
Y'all
Mysteriooo jesteś skączonym idiotą niedość że używasz tbi gg (light+addony)
to jeszcze podajesz name rookstayera, a w profilu masz name twojego mainchara.
Mysteriooo jesteś skączonym idiotą niedość że używasz tbi gg (light+addony)
to jeszcze podajesz name rookstayera, a w profilu masz name twojego mainchara.
Kurde wyprzedziłeś mnie. A dodam, że jeszcze dałeś beznadziejną fotke na której nic takowego nie ma.
Najwieksze GZ chciałbym złożyć Yallahowi za ten wyjumisty fishing ;]
Antykwaczor_z_Calmery
23-10-2006, 20:38
Jazda, jazda,
Yallah gwiazda!
Wymiatasz ^.^
Nie bolą cię czasem palce od tego klikania?
Nope...palce sie maja bardzo dobrze=] Gram w kosza wiec mam je wytrenowane dobrze:P btw dzieki wszystkim za dobre slowko;p
Y'all
A mi się w Yallahu najbardziej podoba to jego głupie powiedzinko...
Y'all... Kiedyś było Hail Yallah... Potem chyba Y'allh :D Spoko
To nie jest moje, tylko kumpla z serwera=] Tylko ze on ma na mysli co innego Y'all = wszyscy...
Y'all
Ty Yallah to gruby musisz być... Tyle ryb żreć :D A twak btw ile zużywasz mniej więcej robali na skill?
Heh gruby nie jestem...marne 73kg=] A co do robali:
- 75 wormsow na 1%
- 75 razy 100 = 7500
- 7500 = 3.75 bp
Y'all
No Ethorahses ten Quest jesy naprawdze trudny :P .Trudniejszy od ataku Fire Devili.Oczywiście Gratz za Avans.
Yallah.Tobie też gratuluję jeszcze trochę i będzie 80 fishing czego bardzo Ci życzę :D
Michaello
25-10-2006, 10:48
GRATULACJE Yallah
Dlaczego do 84? Nie lepiej do 100? xD
No GZ Yallah tylko tak dalej :D
kuba1324
25-10-2006, 18:12
Yallah, jestem pod wrażeniem. Myślałem, że 80'tka będzie dopiero za kilka tygodni. Gratuluję!
Dlaczego do 84? Nie lepiej do 100? xD
Wbijając 84 pkt umiejętności, stanie się najlepszym wędkarzem wyspy Rookgaard. Ehh, ta sława....
Sebcio-Rooker
25-10-2006, 19:34
No no Milan gratulacje :) Teraz leć do 666,666 expa :)
Milan czy mi się zdaje czy masz siebie na Vipach ? :D
Brawo Milan. Wbijaj zuy exp (666) i jedziesz dalej :)
Y'all
Antykwaczor_z_Calmery
26-10-2006, 13:18
@Yallah
Tak sobie myśle, czy ty czasem nie próbujesz pobić (nie w sensie fizycznym;)) Sunrisa? :)
@Milan Ognia
ConGratki!!! Widze, że powracasz do dalszej gry. :P GoGoGoGo!!!
PS: żebym się nie chwalił, ale jutro będzie CzteryZero (40) ^.^
Fpitolony w sprawe
26-10-2006, 14:35
Yallah to lepiej do stowy :D, bedziesz najlepszy w ogule w Tibii, a nie tylko na Rooku :D
Gx]
Napisz mi tylko jedno - idzie dziennie spedzasz czasy przy "moczeniu kija"??=]
"Mocze kij" dosc czesto, ale reszte czasu zabiera mi zbieranie kase na robaki=] btw nie mialas moze czegos innego na mysli mowiac o moczeniu kija? hehe
Tak sobie myśle, czy ty czasem nie próbujesz pobić (nie w sensie fizycznym) Sunrisa?
Przeciez pisalem, ze to jest moj ostateczny cel keriery rybaka;P
Yallah to lepiej do stowy , bedziesz najlepszy w ogule w Tibii, a nie tylko na Rooku
Tak duzych ambicji, jak i zasobow mojego portfela nie posiadam=] Chyba ze zrobicie sciepe narodowa i kupicie bombe robalowa:)
Y'all
Robaki robakami ale te małe swotwotrzenia mają moc przyciągania na "moczony kij" kochane rybki :D
Literowek nawet nie zauwazylem=] A jak Ty masz zamiar moczyc kij?:D Ups...konczymy temat, bo chyba robi sie zbyt goraco=]
Y'all
@up Instynkt
ja już sie zabrałem za fishing.za nie długo dam SSa:p
Mikhalov
27-10-2006, 18:23
Yall a co robisz z rybami? ;)
Zillek Edonek
27-10-2006, 19:05
No nieźle taka pełna sumka ;)
@Down
Szatanie, opuść ciało tego chłopca!
Milan ognia
27-10-2006, 19:06
2@up:
Nareszcie... ale nie do końca. Przez pewien czas miałem foty pod Twoimi (pewnie połowa nie widziała ich). Teraz Ty jesteś niżej. >za 15min mój post w Albumie zostanie skasowany xD<
Btw... Gz. Ja tam wolę 6mln 666k 666 expa
Antykwaczor_z_Calmery
27-10-2006, 19:35
No nieźle taka pełna sumka ;)
@Down
Szatanie, opuść ciało tego chłopca!Egzorcyści to z czasów średniowiecza. Więc jeśli IV RP dogoni PRL to możemy zaczynać z wyganianiem szatana. ;)
Sebcio-Rooker
27-10-2006, 19:39
Ohoho Instynkt, gratuluję :D 10.000.000 expa nie często się widuje :)
@Milan
Oh ty AntyChryście :P
Gzz Instynkt, Ty to jednak przegangsterka jestes:P No zaraz dam fotke z milionem, dajcie mi tylko chwilke=]
Y'all
Sebcio-Rooker
28-10-2006, 08:59
Yallah gratuluję :) Obyś ta tym jednym milionie nie zakończył ;)
@Up
Na pewno nie zakończy ;)
Ehh wardi czy wszyscy Haltonowie (poza milanem) muszą dawać takie przynudzające skreeny? :|
przcierz nawet nie byłeś rookstayerem zabijając tego orca
@Lord Wardi
Podoba ci sie TBI GG??
Sebcio-Rooker
28-10-2006, 14:06
@Wardi
Po co umieszczasz takie zdjęcia :/
Po 2.
Nie masz pacca, a masz addona :> Dziwne...
Zillek Edonek
28-10-2006, 15:08
@Up
Ehh poprostu sobie kombinował w sprajtach jak pewien niezbyt inteligętny pan Mowicz Rookstayer (nie pamiętam nicka usera).
Zdjęcie debilne.
Dajcie se z Wardim spokój... Wpadnie Instynkt, oceni, skasuje, jak dobrze pójdzie da bana i będzie zadowolona :D
hehehe.Zdjęcia nie zobaczyłem bo sie długo ładowało.No fakt przyjdzie Instynkt pokasuje,pobanuje i bedzie koniec :dance:
Hynu, czy te zdjęcie z avansen na 9 lvl to nie jest Fake?
Sebcio-Rooker
29-10-2006, 13:17
Co? A czemu to miałby być fake? Przecież kase mógł na zbierać a to że nie ma koło niego potwora to znak że pewnie tylko troche go naruszył a ktoś inny dobił :confused:
Fajne skreeny, oby tak dalej :P
Kase mam dlatego bo mój były char to looder (25 lvl)
A sprawa advanca to w kanałach mój kumpel Grzyb rookstayer dobijał mi rata.
Czy tak ciężko na to wpaść?
Nie obrażaj mnie bo jestem tylko człowiekiem i mam prawo się mylić!Wydało mi sie dziwne że jest na dachuu i ma advanca...X(
Nice sski R.R... Tylko po co Ci bot...
Dałbym swoje ale mi się nie chce. Mam między innym z kolekcja w której jest 100 piórek i inne rzeczy, potem mam jakieś 10% do 23 shieldinga to bym ss'a zrobił jak mi wpada, ale co tam... Kiedy indziej :D
kshaq, 100 chicken feather & kilka lf to twoja kolekcja? :P mógłbyś pokazać całą? (o ile to nie jest cała)
No juz mnie kiedyś ktoś pytał ale odpowiem jeszcze raz:Bota używam tylko wtedy gdy tego potrzebuję.A odwołując się do ostatniego zdjęcia:jest u mnie kuzyn i to on grał se na moim koncie bo wogóle nie mam gier na kompie.A on chciał by widział postać "lepszą"bo kolory mu odpowiadały tylko nie oufit.Więć włączył bota.
Do admina.Po co mi wysyła głupie pytania typu:a skąd masz takie oufity jak nie masz pacca?.Przecierz takie pytanie padło na Forum...:baby:
Sebcio-Rooker
30-10-2006, 18:21
Nie no wiesz to tylko twoja sprawa :) Nam mie musisz się z niczego tłumaczyć ;)
No Sebcio masz racje.jak było tak było.Juz niczego nie zmienię a advanca chciałem miec by się pochwalic :D
@down
Nie.Ktoś napisał pytanie dlaczego uzywam bota.A jeden z Adminów napisał coś w tym stylu:Jee,ty nie masz Pacca a masz takie oufity.Jaki plik trzeba mieć by to mieć?
Dla mnie takie pytania są beszczelnością!!Żeby rzycać mi takie pytania prosto w ryj...totalna dyskryminacja...
Ups sory.Nie admin tylko Zillek Edonek...
Do admina? Ja zadałem to pytanie. Nie jestem (jeszcze) adminem...
Co do mojego ss'a. To po prostu 100 chicken feathers... Miałem to dałem. Kolekcje dam potem, bo tego jest dużo...
Milan ognia
31-10-2006, 18:45
No Sebcio masz racje.jak było tak było.Juz niczego nie zmienię a advanca chciałem miec by się pochwalic :D
@down
Nie.Ktoś napisał pytanie dlaczego uzywam bota.A jeden z Adminów napisał coś w tym stylu:Jee,ty nie masz Pacca a masz takie oufity.Jaki plik trzeba mieć by to mieć?
Dla mnie takie pytania są beszczelnością!!Żeby rzycać mi takie pytania prosto w ryj...totalna dyskryminacja...
O nie. Człowieku. Po pierwsze: złamałeś regulamin Tibii, tego forum i tego tematu! Totalna dyskryminacja. No co Ty nie powiesz. Ja z kolegami uczciwie sharu... znaczy się gramy a taki bota zapuści i hepi...
Ok.Dobra.KONIEC.Gadać i komentować Album.
Nice SSy ludzie :D
Antykwaczor_z_Calmery
02-11-2006, 07:06
@Yallah
No jeszcze 3 awanse i będziesz najlepszym rybakiem na Rooku.
Sebcio-Rooker
02-11-2006, 15:07
@Yallah
Jeszcze 14 fisha i będziesz najlepszy na danubi :)
- Prodigy -
02-11-2006, 15:26
Gogo 100, Yall ! Gratulacje dla Ciebie i wszystkich pozostałych :)
Jedziesz Yallah :]
Ale tym razem nie zapomnij o mnie ok? -.^
Dziekuje za wszystkie mile slowa i obiecuje ze Was nie zawiode=]
Gzz Eldryzif. Wlasnie sie zastanawialem czemu nie widzialem jeszcze twojego adv na 40=] No ale teraz to pewnie tylko kwestia czasu i checi =)
Y'all
Yallah... Cienko jednym słowem :D A tak serio to gz i gz wytrwałości :D
Yallah, sprawdź no czy masz ręce jeszcze ;d
Antykwaczor_z_Calmery
07-11-2006, 13:05
Yallah, hehe. Wio kasztan! :D...
Kiedy 83? Kiedy 84? Kiedy setny fishing? xD
Nie znudziło ci się to jeszcze?
Milan ognia
07-11-2006, 17:37
Gz Yall.
de'Bove - kiedy 100? :p >byłem przed Tobą :p<
Eh Instynkt nie szkoda Ci tych węży :D A tak ogólnie to GZ :D
Sebcio-Rooker
07-11-2006, 19:19
Instynkt gratuluję! :) Prześcignij Sunrise to będą "Ohhhy" i "Ahhhy" że to polka przegoniłą wielkiego Sunrise.
Oj Instynkt nie żałujesz tych węży.To już któryś ss na temat twojego adv w lvl i zawsze jak killniesz węża .To tak specjalnie czy co?:D
@up
Ten sam tekst co mój... Ehh nie lubię trolli. Tak ona robi to specjalnie.
Michcio Rookstayer
07-11-2006, 23:09
On tylko stwierdza fakt , bo widział(jak napisał)ssy by Instynkt i prawie na każdym byl dedniety wąż i adv na wyzszy lvl ...
Cisniesz z tym Instykt...mam nadzieje, ze obroncy praw zwierzat, nie maja nic przeciwko takim sposobom zabijania wezy =] W koncu to na szczytny cel :P
Y'all
Lol Yallah twoja mowa była idealna
@Michcio rookstayer
Thx za poparcie :D
Antykwaczor_z_Calmery
13-11-2006, 23:32
@Yallah
"Coś"? ConGz :)
GZ wszystkich adcanców,nieadvanców i iinych pierdół...dla wszystkich :D
Michaello
15-11-2006, 21:42
GZ Gobii i all ludzie za fajne kolekcje ;)
Giezet Gobii, mam nadzieje ze to dopiero poczatek=]
Y'all
Dzięki ,ale na razie skupiam się na zebraniu 50 honeycombów dlatego cały czas siedzę na wasp tower i wybijam all ,a potem czekam na respa przy bearach i znów lecę na waspy. :)
Alessandro Del Piero
16-11-2006, 21:37
Gz Gobii. Jeszcze szybciej wbijaj levele, a bedziesz double posty robił :P
@UP
Hehehe nie bój się o to. :P
<ha, nabijam se posta>
Grats Gobii za te advencensy ^^ Grats Yallah za fishingensy ^^ Grats Instynkt za kolejnego wężęsa ^^ Grats dla mnie za napisanie posta.
- Prodigy -
17-11-2006, 21:28
No, no... Yallah, 1 miejsce na podium w zasięgu Twojej wędki. Proponuję, żebyś rybę, która wyniesie Cię na pierwsze miejsce w fishingu, zostawił sobię na pamiątkę ;) No i oczywiście wszystkim innym też gratuluję dokonań. Gobi, mam nadzieję, że po tylu zmianiach charów znajdziesz wreszcie to jedno, jedyne miejsce dla siebie ;)
PS: Instynkt, skończ z użytkowaniem nielegalnego oprogramowania, t.j "LogAfterPell-bota" !
Gz andvanca tylko zdjęcie nienajlepszej grafiki .Założe się że zapisane jako gif.Następnym razem zapisuj w PNG ;)
Co tu duzo pisac - nastepny Rekordzik ustanowiony ... =]
Co tu dużo pisać GZ kobieto!! pamiętaj jesteś najlepsza hehe:P.
A jak już tu piszę, następny post szybko nie będzie to:
Pozdro dla rookerów a w szczególności dla rookstayerów z arcanii (best friends froom fibia Rycerski cinek, rogver shai, gdereszewski etc.) POZDRO WAM TRZYMAJCIE SIĘ!!
I zdobądź ktoś wreszcie brass arma, SOF, PD, etc. :P
Zillek Edonek
22-11-2006, 16:35
Gratz Instynkt!!!
Spodziewałem się większej ilości pc albo lvl ale 1 miejsce up na best lvl na Isarze też dobra rzecz:)
@Instynk
Hmmm ciekawi mnie dlaczego wstawiłaś już drugi raz tą samą fotkę??
Milan ognia
22-11-2006, 19:15
Klik1 (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1076829&postcount=533)
Klik2 (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1092766&postcount=546)
A to Milan po co? Dla porównania? ja sie ciebie nie czepiam tylko pytam :P
Jakbys nie zauwazyl tam nie ma co porownywac, a Milan Ognia dal to dla pokazania, ze Pani Instynkt zrobila double post.
Y'all
Michaello
22-11-2006, 21:49
@mc200
Nie rozumiem co w tym ciekawego... Chcial sie ktos pobawic z noobami to sie pobawil :P
Mega_RobalXXL
23-11-2006, 19:18
No GZ Instynkt :]
Gz! Czyzby ktos dobil potworka zanim doszlas na advance area?=-] Mam nadzieje ze takiego bledu nie zrobisz na 100lvl;P
Y'all
Zillek Edonek
24-11-2006, 15:49
Gratz Instynkt!
Tylko do dziś nie rozpracowałem gdzie jest wężyk :p
@Yallah
GZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiedziałem że ci się uda zostać największym rybakiem na rooku. ;)
Mega_RobalXXL
25-11-2006, 15:12
@Yallah
Brtawo... !!
PS. GO GO 100 fishing !
Brawo Yallah, brawo ave y'all :)
@Edit
Zilek Edonek Przecierz Kuba1324 wyraźnie napisał że ma dowody.
kuba1324
25-11-2006, 15:43
@Yallah.
Złożył bym ci swoje gratulacje, ale tego nie zrobie...
Nie wbiłeś tego skilla bez wspomagaczy(mam na myśli boty). Zapewne wyprzesz się wszystkiego, ale uwierz mi, bez dowodów bym cie nie oskarżał(pamiętasz postać: Levi Dooran? no właśnie...:)) Nie chcę cie oczerniać, tylko pragnę, abyś przyznał się na forum, w jak "haniebny" sposób stałeś się "najlepszym" rybakiem na Rooku. Dla mnie wciąż nim pozostaje Sunrise. Nie mam ci tego za złe, po prostu uważam, że prawda musi wyjść na jaw. To czy upublicznie obarczające cię dowody, zależy wyłącznie od ciebie. Przyznasz się przed wszystkimi, puszcze to w zapomnienie. Wyprzesz się, wtedy ja załatwie sprawe za ciebie...
Powodzenia.
Ps. Gratuluje wydania 50 k gp na robaki...
Mega_RobalXXL
25-11-2006, 16:51
@Kuba123
Mi też sie wydaje że Yallah łowił ryby na bocie dowodam jest to zdjęcie
" http://foteka.pl/pokaz.php?id=7470 " zobaczcie ze w czasie gdy on zarzuca wędke równoczesnie klika na siebie a gdyby mial wędke ustawiona na hotkeyu to by pisało "Use ..." a gdy sie mam TBI to to jest możliwe łowienie i klikanie na innych lub na siebie...
(sam kiedys używałem) wiec wiem.
PS : Tbia Black Ice sie kłania :]
@up
Grał na hotkey i kilkał na siebie, żeby nie było widać use coś tam coś tam, a dopiero potem normalnie wyłowił ostatnią rybkę. Trudne?
Kuba nie wiem czy mówisz prawdę, ale mimo to składam Yallowi gratulacje :D
Zillek Edonek
25-11-2006, 17:39
Ej , to nie sprawiedlwe. Czy jak wy wbijecie temat to odrazu ktoś wam pisze posty , że używałeś bota? Jeśli już tak uważacie , ale nie macie dowodow to ich poszukajcie i zostawcie sobie takie zdanie dla siebie a nie odrazu piszcie posta.
Gratulacje dla Austina Vantage. Wreszcie lvl up =] Powodzenia w dalszej grze i sukcesów życzę =]
Zillek Edonek
26-11-2006, 11:34
Gz Austin! Jak nie lubisz Windows'a to ten (http://www.userfriendly.pl/index.php?data=2002-05-27) Komiks jest dla ciebie ;)
@up
Eh te Twoje powiedzonka :D
GZ Austin :D
Graty Thrall. Czekamy na trzy dyszki.
Y'all
Antykwaczor_z_Calmery
27-11-2006, 06:26
Kurczę. 10 dni retired (remont) i okazuje, że nic się nie działo ostatnio wśród rookstayerów.
Chcę pogratulować dwóm osobom: Yallah i Vatnage.
@Yallah
To co? Teraz zbieramy Mino Leather? ;)
@Vatnage
Czyżby powrót? Bo coś cię "zatrzymało". Nieprawdaż?
Gallar, czy ty czasem nie używasz bota? jeśli tak to ci radze usunąć te foty i na ich miejsce wstawić inne ^^, a jeśli to nie bot to sorry. (nie znam się na botach ale masz 100% light i napis ile expa do lvla)
Mega_RobalXXL
30-11-2006, 22:14
@up
To jest bot...
Damn, moglem regulamin przeczytać wczesniej - wiec walic, usunalem screeny...
Przepraszam za problem = ]
Antykwaczor_z_Calmery
01-12-2006, 16:34
@Rycerski Cinek
Masz racje. Już sypią się skille. :P
kuba1324
01-12-2006, 21:43
Witam!
@Rycerski Cinek.
Zachowujesz się jak prawdziwy rycerz(treningi) Gratuluje.
@Nololob
Liczy się sam fakt, że masz taki skill. Wkońcu nie na codzień oglądamy awanse na tak wysoki shielding. Gratz!
@Yallah.
Miałeś tydzień na przyznanie się do używania wspomagaczy podczas łowienia(myślę, że to wystarczająco dużo czasu).
Postanowiłeś jednak milczeć, twój wybór...
Zgodnie z obietnicą przedstawie tu dowody przeciwko tobie.
24 listopada(piątek) odwiedziłem cię noob charem, w celu sprawdzenia czy przypadkiem nie używasz botów(już wcześniej miałem podejrzenia). Nie ujawniłem ci swojej tożsamości, tylko celowo udawałem normalnego gracza(noobka/newbie, który niewiele wie na temat tibii).
Już podczas naszej rozmowy byłem na 90 % pewny, że używasz botów(mimo, że pisałeś do mnie, programik wciąż "moczył kij"). Właśnie dlatego zadawałem ci tyle głupich pytań).
Wkońcu udało mi się tak poprowadzić rozmowę, abyś przyznał się do bota. Niestety nie nagrywałem tamtego fragmentu rozmowy. Załączę więc zdjęcia i treść kanału: Yallah.
Channel saved at Fri Nov 24 22:06:22 2006
21:33 Levi Dooron [5]: Siema
21:33 Yallah [42]: znamy sie?
21:33 Levi Dooron [5]: mam 2 jablka na sell
21:34 Yallah [42]: nie mam kasy
21:34 Levi Dooron [5]: lol? rookstayer bez kasy? ;p
21:34 Yallah [42]: na wormsy wydaje;p
21:35 Levi Dooron [5]: aha, fishing?
21:35 Yallah [42]: bingo
21:35 Levi Dooron [5]: no trudno, poszukam u kogo innego
21:35 Yallah [42]: zagadaj do lilth
21:36 Levi Dooron [5]: jaki ma poziom?
21:36 Yallah [42]: dobra nie gadaj;p
21:36 Yallah [42]: retired
21:36 Yallah [42]: nie ma nic
21:36 Levi Dooron [5]: kk ^^
21:37 Levi Dooron [5]: gdzie ty te rybki lowisz? pewnie wywalasz, a przydaloby sie mi kilka ;p
21:37 Yallah [42]: hmmm wala sie tu chyba z 1000 rybek;p
21:37 Yallah [42]: cos sie znajdzie dla ciebie
21:37 Levi Dooron [5]: która czesc rook'a?
21:38 Levi Dooron [5]: wybrzeze*
21:38 Yallah [42]: tak
21:38 Yallah [42]: wschodnie
21:38 Yallah [42]: kolo bear cave
21:42 Levi Dooron [5]: O>o
21:42 Levi Dooron [5]: rybki sa, ale nie ma wlasciciela ;p
21:42 Yallah [42]: wlasciciel ciagle w ruchu;p
21:43 Levi Dooron [5]: hehe
21:43 Levi Dooron [5]: miasto, czy pn czesc wysepki?
21:44 Yallah [42]: pn
21:47 Yallah [42]: to wpisz w wyszukiwarce rookstat;p
21:49 Levi Dooron [5]: jest fist tylko
21:49 Yallah [42]: wejdz
21:49 Yallah [42]: top in rook
21:50 Yallah [42]: fishers
21:50 Levi Dooron [5]: faktycznie
21:51 Levi Dooron [5]: nice
21:51 Yallah [42]: =]
21:51 Levi Dooron [5]: ile masz % do 84?
21:51 Levi Dooron [5]: bedziesz wtedy pierwszy xD
21:51 Yallah [42]: 49
21:52 Levi Dooron [5]: to pewnie nieduzo juz robaków
21:52 Yallah [42]: loool
21:52 Levi Dooron [5]: na ile % moich starczy?
21:52 Yallah [42]: 1% - 120 wormsow
21:52 Levi Dooron [5]: O>O
21:52 Yallah [42]: twoich jush dawno nie ma;p
21:53 Levi Dooron [5]: ale czadu dajesz
21:54 Levi Dooron [5]: to skad ty tyle kasy bierzesz?
21:54 Yallah [42]: podobno nie mam kasy;p
21:54 Levi Dooron [5]: no ale...
21:54 Levi Dooron [5]: na robaki ;p
21:55 Levi Dooron [5]: ile juz mniej wiecej wydales?
21:56 Levi Dooron [5]: na same robaki
21:56 Yallah [42]: hmmm kolo 50k
21:56 Levi Dooron [5]: nie znudzilo ci sie jeszcze?
21:57 Levi Dooron [5]: tak ciagle lowiec
21:57 Levi Dooron [5]: lowic*
21:57 Yallah [42]: expic tesh musze;p
21:57 Yallah [42]: kase skads musze brac;p
21:57 Levi Dooron [5]: ile ty dziennie grasz? ;p
21:57 Levi Dooron [5]: chyba ze od dluzszego czasu
21:57 Levi Dooron [5]: juz
21:57 Levi Dooron [5]: lowisz
21:58 Yallah [42]: lowie z 3 miesiace tak na powaznie
21:58 Yallah [42]: bo 50 fishiing to 1 dzien sie nabija
21:58 Levi Dooron [5]: racja
21:59 Levi Dooron [5]: ile co zostalo robaków?
21:59 Levi Dooron [5]: ci*
21:59 Yallah [42]: 190
22:00 Levi Dooron [5]: ma pytanie
22:00 Levi Dooron [5]: w jaki sposób i lowisz i gadasz ze mna
22:00 Yallah [42]: ...no comment...
22:00 Levi Dooron [5]: ;p
22:00 Levi Dooron [5]: no ale
22:00 Levi Dooron [5]: wciszkasz hotkey
22:00 Levi Dooron [5]: i piszesz do mnie
22:00 Levi Dooron [5]: a jak wysylasz wiadomosc
22:00 Levi Dooron [5]: to wciaz lowisz
22:00 Yallah [42]: top secret
22:00 Levi Dooron [5]: bocik?
22:01 Yallah [42]: ...no comment...
22:01 Levi Dooron [5]: no bo jak...
22:01 Levi Dooron [5]: inaczej
22:02 Levi Dooron [5]: ja spadam
22:02 Yallah [42]: narka
22:02 Levi Dooron [5]: ;]
22:02 Levi Dooron [5]: niech ci sie programik nie zatnie
22:02 Levi Dooron [5]: to widac jak cholera, nie musisz udawac ;p
22:03 Yallah [42]: no comment;p
22:03 Levi Dooron [5]: a jednak... ;p
22:03 Yallah [42]: a zreszta moge ci powiedziec
22:03 Yallah [42]: tak masz racje
Zwróćcie uwagę na ostatnie wytłuszczone zdania.
http://i10.photobucket.com/albums/a147/kuba1324/inne/UO0007.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a147/kuba1324/inne/UO0008.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a147/kuba1324/inne/UO0010.jpg
Chwilę później przystąpiłem do drugiego etapu. Włączyłem Tibicam i ponownie wyruszyłem na spotkanie z "najlepszym rybakiem". Nie będe wstawiał treści kanałów(sami możecie zobaczyć, jak to wyglądało). Film trwa ~26 minut, pokazuje wielokrotne przyznanie się Yallah'a do używania bota(Jest nim słynna Tibia Auto). Jak już wspomniałem wyżej, grałem rolę "dziecka neo".
Link poniżej(oczywiście pod tibie 7.81)
http://rapidshare.com/files/5626646/7.81Yallah.bot.rec.html
Mam nadzieje, że nikt nie będzie mnie oskarżał o fotomontaż. Udzielam się na tym forum już od dluższego czasu i jakoś nigdy nie przejawiałem zdolności do robienia tego typu rzeczy.
Posiadam jeszcze kilka drobniejszych dowodów( w tym przypadku raczej przypuszczeń) pokazujących, że Yallah nie wbił fishing'u samodzielnie.
Pozdrawiam!
Kuba1324.
Kurde nie chce mi się się tibicam nowej ściągać... Oglądnij ktoś to i skomentuj xD
Rycerski Cinek
01-12-2006, 21:53
Ktos mnie wkoncu zauwazyl :D.
Dzieki i Gratz dla innych..:p
Milan ognia
01-12-2006, 22:14
Erm... czy nie wydaje się wam, że to nie ma sensu? Nie, nie oskarżam kuby o fotomontaż.
*Czy gdybyście mieli aspiracje na najlepszego rybaka, powiedzielibyście pierwszemu lepszemu newbowi z prawa (lub lewa albo centrum :p), że używacie bota? Raczej nie.
24 listopada(piątek) odwiedziłem cię noob charem, w celu sprawdzenia czy przypadkiem nie używasz botów(już wcześniej miałem podejrzenia). Nie ujawniłem ci swojej tożsamości, tylko celowo udawałem normalnego gracza(noobka/newbie, który niewiele wie na temat tibii).
Raczej było to na odczepnego. Sam kiedyś odpisałem, że jestem boterem, cheaterem, sharerem gostkowi, który mi nie dawał spokoju. W ten sposób dałem mu do zrozumienia, że przegina. On zrozumiał i poszedł.
*To, że pisał i łowił jest możliwe.Mógł:
a)mieć frajera który wciskał hotkey
b)samemu wciskać hotkey a ktoś inny pisał (np. brat). Nie nazwałbym tego sharowaniem. Może brat chciał pogadać a Yall łowić? Się zgrali i już.
c)nie ma c.
Jeżeli kogoś oskarża się o takie rzeczy, powinno się mieć argumenty, których nie da się uniewarygodnić. Ty narazie takich nie przedstawiłeś.
No no no, już nie mogę się doczekać odpowiedzi yallaha :)
Gz advanców skilli ^^
Ta wiadomość jest taka jakaś...bez sensu.
Pytasz się: "jak robisz że piszesz i łowisz ryby jednocześnie...". No może Yallah szybko pisze...tak truno się domyślić...
Antykwaczor_z_Calmery
02-12-2006, 16:26
Myślałem, że będzie mój długo oczekiwany 40lvl. A tu proszę:
Dec 02 2006, 15:08:14 CET Died at Level 39 by an orc
Powoli trace sens Rookstayerstwa.
90k expa w PiSdu, z 20% cluba 29 shielding i pare % dysta też w PiSdu...
Ogłaszam retired na Rookgaardzie. Czas nadszedł na Mainland.
-.- Ale głupio zabrzmiało w tym poście.
Myślałem, że będzie mój długo oczekiwany 40lvl. A tu proszę:
Dec 02 2006, 15:08:14 CET Died at Level 39 by an orc
Powoli trace sens Rookstayerstwa.
90k expa w PiSdu, z 20% cluba 29 shielding i pare % dysta też w PiSdu...
Ogłaszam retired na Rookgaardzie. Czas nadszedł na Mainland.
-.- Ale głupio zabrzmiało w tym poście.
Kondolencje jak najwyższe, tyle pracy na marne. I znowu 38 lvl ;[
Pan Klocek
03-12-2006, 03:46
Erm... czy nie wydaje się wam, że to nie ma sensu? Nie, nie oskarżam kuby o fotomontaż.
*Czy gdybyście mieli aspiracje na najlepszego rybaka, powiedzielibyście pierwszemu lepszemu newbowi z prawa (lub lewa albo centrum :p), że używacie bota? Raczej nie.
Raczej było to na odczepnego. Sam kiedyś odpisałem, że jestem boterem, cheaterem, sharerem gostkowi, który mi nie dawał spokoju. W ten sposób dałem mu do zrozumienia, że przegina. On zrozumiał i poszedł.
*To, że pisał i łowił jest możliwe.Mógł:
a)mieć frajera który wciskał hotkey
b)samemu wciskać hotkey a ktoś inny pisał (np. brat). Nie nazwałbym tego sharowaniem. Może brat chciał pogadać a Yall łowić? Się zgrali i już.
c)nie ma c.
Jeżeli kogoś oskarża się o takie rzeczy, powinno się mieć argumenty, których nie da się uniewarygodnić. Ty narazie takich nie przedstawiłeś.
Czy ty sam siebie slyszysz?? Naprawde wierzysz w to ze ktos pisal zamiast niego albo brat wciskal mu hotkeya? No chyab ze to byla ironia!
Dlaczego odwracacie glowy i usprawiedliwiacie kogos kto najprawdopodobniej uzywa bota!
To co ze jest znany i ze niedlugo bedzie mial najwiekszy fishing wsrod rookstayerow skoro osiagnal to uzywajac bota! To tak jakby stracil tytul rookstayera....
kuba1324 przedstawil bardzo wiarygodne dowody. Udziela sie na forum i jakos watpie by chcial popsuc sobie reputacje. Nie zrozumcie mnie zle podziwialem Yallaha i jego prace...
Ogladalem filmik i powiem ze Yallah przyznawal sie do uzywania BOTA, podawal nawet stronke z jakej sciagnal to gowno TibiaAuto... Lowil ryby i pisal jednoczesnie, ale jesli to jeszcze wam nei wystarcza to podam wam jzu ostateczny dowod:
Ogladajac sposob w jaki on lowi zauwazylem ze ogranicza obszar lowienia. Na poczatku to wyglada ze losowo wybiera kratki ale jak przyspieszy sie filmik to lepiej to widac... w tym momencie zaczalem sie zastanawiac, no i wpadlem na pomysl...
Kto mieczme wojuje ten od miecza ginie
poszedlem do kawiarenki internetowej ktora znajduje sie niedaleko mojej stancji. Zassalem filmik, TibiaCam byla juz na kompie i to go$#% TibiaAuto tez jako ze gowniarze z podstawowki ciagle na tym graja. Odpalilem filmik i odpalilem TibiaAuto(Robilem to w kawiarence zeby nei zlapac niczego na swoj komp zassysajac tego BOTA z neta)
Wlaczylem funkcje MapHack pokazujaca kwadraty z wylowionymi rybami i wiecie co? Yallah nigdy ale to nigdy nie lowil w miejscu w ktorym juz nie bylo ryby (taki hex wyglada w bocie jak lava)
Teraz jestem juz pewny na 100%, on uzywa BOTA! Niemozliwe jest ze ma taka pamiec i dokladnie wie gdize jest ryba. Nawet jesli jest jakims geniuszem z super fotograficzna pamiecia to jak mi ktos wytlumaczy ze wie kiedy zmienic miejscowke bo rybki w kolejnym miejsu sie zrespily!! Co on jest Neo z matrixa ze widzi kod gry?!?!
Yallah..... warto bylo?
kuba1324 dzieki za to info, proponuje zrobic otwarta wojne przeciwko BOTEROM!
Milan ognia nadal bedziesz go bronil?
A tak na marginesie, jak by wygladaly wszystkie rankingi gdyby usunac boterow.....
Valderor
03-12-2006, 05:06
(Modkow prosze o skasowanie komentarza, mialem zacmienie umyslowe)
Manik Rookmaster
03-12-2006, 11:57
@Klocek: Ferumbras de Rookgaard to botter, blokowałem mu przejście kilka minut i zero reakcji. Expi na wilkach na pacc area. Jakie szanse masz w tej wojnie jeżeli koleś zdarzył wbić 77 level i nie dostał bana? W kazdym razie życzę powodzenia. Gość ode mnie ma już ma reporta.
GZ advanca. Ja was spotkałem wy byliście na polance a ja poszłem na wasp tower ;)
Milan ognia
03-12-2006, 16:50
Klocek:
No coż. Teraz jednak powoli zmieniam zdanie. Twoje dowody w każdym bądź razie są bardziej wiarygodne (dla mnie) niż te przedstawione przez kubę.
kuba1324 przedstawil bardzo wiarygodne dowody. Udziela sie na forum i jakos watpie by chcial popsuc sobie reputacje. Nie zrozumcie mnie zle podziwialem Yallaha i jego prace...
Ja go o to nie oskarżyłem.
Co do walki z boterami - życzę powodzenia. Szybciej CipSoft wmontuje w klienta bota niż zwalczy wszystkich.
Rycerski Cinek
03-12-2006, 21:41
Peter~.. Zanim umiescisz zdjecie, to usun wulgaryzm..
ku.. lej
btw.
GZ advanca. Ja was spotkałem wy byliście na polance a ja poszłem na wasp tower ;)
Powinno byc: "Poszedlem" ;p.
Pan Klocek
03-12-2006, 23:15
@Klocek: Ferumbras de Rookgaard to botter, blokowałem mu przejście kilka minut i zero reakcji. Expi na wilkach na pacc area. Jakie szanse masz w tej wojnie jeżeli koleś zdarzył wbić 77 level i nie dostał bana? W kazdym razie życzę powodzenia. Gość ode mnie ma już ma reporta.
Oczywiscie ze jest szansa. Gosc ma 77 lvl bo nikt nie reaguje. Tak podejzewalem ze on uzywa bota. NA Titani tez bylo kilku takich odwaznych a teraz czekaja miesiac az im ban sie skonczy. Jak ktos nie wierzy to zapraszam na moj photobucket.
Wystraczy troche cierpliwosci. Blokujesz typa. Piszesz na GM forum (nie ctrl+r bo to prawie nigdy ne idziala) i po prostu czekasz na GMa. Podstawa sukcesu to poprawnie i "fachowo" napisany post na forum. Podajesz imie botera, okolicznosci i najwazniejsze ze wlasnei masz go zablokowanego czyli bedzie dowod na uzywanie bota. Czasami musisz czekac i 2h ale mysle ze to sie oplaca.
Ja nie poddam sie i bede walczyl z botami. Nawet jesli mam byc w tym osamotniony... przynajmiej Titania bedzie w miare czysta.
Hmmmm nadal nei widac odpowiedzi naszego rybaka... ciekawi mnei jak to skomentuje.
A co do tego Ferumbras de Rookgaard to wlasnei zakladam noob chara i zajme sie nim jak tylko zalicze kolokwium...
Antykwaczor_z_Calmery
04-12-2006, 08:28
No widzę, że wybuchła afera "bot"owa.
Ja tak samo uważam, że Yallah nie używa botów, jednak jest jedno ale.
Czy Yallah w ten sposób siedzi 24/7 żeby wbić tak wysoki fishing? Czy to nie wydaje się wam troche dziwne? (może nie zna mojego sposobu...)
Milan ognia
04-12-2006, 08:55
@Klocek:
Uwierz, że nie każdemu chce się siedzieć i blokować jakiegoś dupka przez 2 godziny. Na Twoim miejscu nie spodziewałbym się też odpowiedzi Yallaha.
Wiem, ze dlugo milczalem na ten temat, gdyz postanowilem nie wypowiadac sie co do uzywania przeze mnie bota. Jednak widze, ze bede musial obalic kilka teorii wysunietych przez co niektorych uzytkownikow, bo powoli zaczyna mnie to denerwowac.
No to zaczynamy:
- Nie wiem czy wiecie, ale pierwszy post Milana o. w tej sprawie zostal po czesci zredagowany przeze mnie, gdyz po zapytaniu sie przez niego na gg o co chodzi, wytlumaczylem mu wszystko, a on umiescil czesc z tego w swoim poscie.
- Prawda jest, ze brat wciskal hotkeye kiedy ja pisalem oraz prawda jest, ze przyznalem sie do uzywania bota.
- Potwierdzenie uzywania nielegalnego oprogramowania bylo tak jak napisalem Milanowi, a pozniej on tutaj, tylko na odczepnego, gdyz denerwowalo mnie to dopytywanie sie i chcialem po prostu go splawic. Strone, ktora podalem kubie nigdy nie odwiedzalem. Podal mi ja kumpel, a zasade dzialania generatora po prostu zgadywalem.
- Zarzuty wystawione przez Pana Klocka sa co najmniej dziwne jak dla mnie. Brat lowil ryby hotkeyem, a gdy widzial ze w jednym miejscu nie ma juz ryb, po prostu wiecej tam nie lowil. Po tak dlugim okresie uzywania wedki pewne nawyki sie nabywa i mniej wiecej wiem gdzie cos moge "zlapac", a gdzie juz jest pusto.
- A teraz najwazniejsze. Kazdy gra jak chce. Ta gra ma grajacym sprawiac PRZYJEMNOSC, a jej celem jest zaspokojenie potrzeb rozrywkowych :) Jezeli komus sprawia przyjemnosc uzywanie botow, sharowanie itp.itd. to prosze bardzo. Wiem, ze jest to lamanie ustanowionego prawa, lecz dopoki nie przeszkadza to innym graczom nie mam co do tego duzych zastrzezen. Kazdy gra dla SIEBIE, nie dla innych i to on powinien liczyc sie z konsekwencjami tego, a wiec wyciaganie jakis brudow i oczernianie przez innych jest troche nie na miejscu. Zreszta co kogo obchodzi, kto jak gra? Zapewne zaraz posypia sie odpowiedzi, ze ludzie maja prawo wiedziec kto uzywa botow blablabla itd.itp., ale najpierw proponuje porzadnie sie zastanowic nad tym zanim kogos sie oskarzy, bo konsekwencje tego moga byc rozne.
Mysle, ze przynajmniej w stopniu zadowalajacym wyjasnilem moje stanowisko w tej sprawie i nie bedzie wiecej pytan na ten temat. Nie bede sie juz wiecej tutaj wypowiadal w tej sprawie. Jesli ktos chce wiedziec wiecej prosze zagadac na gg albo w grze. Ja jestem otwarty i nie mam nic do ukrycia.
Dziekuje za uwage.
@up
Edit: Zdziwko?
Y'all
Pan Klocek
04-12-2006, 11:07
- Zarzuty wystawione przez Pana Klocka sa co najmniej dziwne jak dla mnie. Brat lowil ryby hotkeyem, a gdy widzial ze w jednym miejscu nie ma juz ryb, po prostu wiecej tam nie lowil. Po tak dlugim okresie uzywania wedki pewne nawyki sie nabywa i mniej wiecej wiem gdzie cos moge "zlapac", a gdzie juz jest pusto.
Zaraz zaraz.... Rozumeim jakbys lowil ciagle w jednym hexie i przesowal sie sytematycznie w jednym kiernku (ja tak robie) ale ty lowisz "losowo" (wedka jest zarzucana w losowe miejsce). Nastepnie gdy zlowisz w danym miejscu rybe, ten hex nie jest brany pod uwage podczas nastepnego "losowego" zarzucania wedki. Twierdzisz ze ty pamietsz ktory hex nie ma juz ryb? No w jednym miejscu jest z 40 hexow wody wiec musisz miec SUPER pamiec, bo przeciez ani razu nie zdazylo Ci sie trafic w miejsce w ktorym wczesniej juz lowiles. No i oczywiscie ty dokladnie znasz czas w ktorym respa sie ryby ? No bo dokladnie wiesz kiedy wrocic na wczesniejsza miejscowke.
Ja wiem ze nie przyznasz sie do uzywania bota, bo to by byla porazka. Ale ten tekst ze kazdy gra dla sibie.... w takim razie graj dla siebie i nie zamieszczaj tutaj screenow z awansami w fishingu. A co do tego ze taki boter nioe szkodzi innym. Ciekawe jak teraz np czuje sie Sunrise. On duzil ten skill cholernie dlugo, zaklikal kilka myszek, a tu pojawia sie 42 lvl z botem i go przebija...... nie szkodzi?
A i cos jeszcze zauwazylem. Na kilku twoich screenach gdzie cos krzyczysz (np o swoim awansie) widac ze nadal lowisz (fale na wodzie), a nie widac w kanale default napisu "useing last fishing rod" czy cos takiego. Ja wiem ze to dlatego, ze bot nie uzywa hotkeya tylko lowi "recznie", ale ty sie pewnie wybronisze ze to byl lag, albo ze brat w tym momencie lowil recznie......
Panie Klocku mowilem juz zeby tutaj wiecej nie pisac, gdyz jest to raczej nie odpowiedni tematu do tego. Napisalem rowniez wyraznie, ze w razie jakichkolwiek zastrzezen szukac mnie na gg lub podczas gry, ale kto by tam czytal do konca.
Co do Twoich hexaparanoi. Wyobraz sobie, ze wiem mniej wiecej kiedy sie zrespia ryby i kiedy moge wrocic do lowienia w tamtej miejscowce jak to okresliles. Nie zdazylo mi sie lowic w tym samym miejscu gdyz jak wczesniej mowilem wiem kiedy sie skonczyly ryby i nie ma sensu tam zarzucac wedki.
A co do Twojej ostatniego zarzutu, to wierz mi ale usmialem sie przy nim bardzo, gdyz wyjasnienie jest bardzo proste.
Przygotowujac sie do zdjecia, przezucilem sie na lowienie reczne, zeby nie wyskakiwal ten durny napis "Using the last fishing rod...", gdyz zepsulby on fotke. Pytasz czemu jest fala? Otoz po zarzuceniu wedki od razu zrobilem zdjecie, a fala nie zdazyla zniknac.
Wiecej nie mam nic do powiedzenia.
Y'all
Manik Rookmaster
04-12-2006, 12:08
@Ferumbras de Rookgaard: Według mnie zbanowanie go jest bardzo trudne lub niemożliwe, bo gość co kilka minut sprawdza co się dzieje z jego botem i czuje się całkowicie bezkarny. Jedyne co mozna zrobić to blokować mu przejście jak najdłużej sie da tak, żeby expił jak najwolniej. Nawet jeżeli gość byłby afk na kilka godzin to wystarczy, że włączy alarm i uniknie bana. W każdym razie powodzenia. ;)
10:59 Zak markus [1]: soon you will be banned
10:59 Zak markus [1]: you are botting all the time
10:59 Ferumbras de Rookgaard [77]: kkkkkkkkkkkkk
10:59 Ferumbras de Rookgaard [77]: noob plx
10:59 Ferumbras de Rookgaard [77]: OMG
11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: i'm banned
11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: i'm noob plx
11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: huahauhauaha
11:00 Ferumbras de Rookgaard [77]: vai se tratar muleke
Pan Klocek
04-12-2006, 14:32
Panie Klocku mowilem juz zeby tutaj wiecej nie pisac, gdyz jest to raczej nie odpowiedni tematu do tego. Napisalem rowniez wyraznie, ze w razie jakichkolwiek zastrzezen szukac mnie na gg lub podczas gry, ale kto by tam czytal do konca.
Co do Twoich hexaparanoi. Wyobraz sobie, ze wiem mniej wiecej kiedy sie zrespia ryby i kiedy moge wrocic do lowienia w tamtej miejscowce jak to okresliles. Nie zdazylo mi sie lowic w tym samym miejscu gdyz jak wczesniej mowilem wiem kiedy sie skonczyly ryby i nie ma sensu tam zarzucac wedki.
A co do Twojej ostatniego zarzutu, to wierz mi ale usmialem sie przy nim bardzo, gdyz wyjasnienie jest bardzo proste.
Przygotowujac sie do zdjecia, przezucilem sie na lowienie reczne, zeby nie wyskakiwal ten durny napis "Using the last fishing rod...", gdyz zepsulby on fotke. Pytasz czemu jest fala? Otoz po zarzuceniu wedki od razu zrobilem zdjecie, a fala nie zdazyla zniknac.
Wiecej nie mam nic do powiedzenia.
Y'all
Ja wiem ze to nie jest ci na reke zeby tutaj o tym mowic. Ale komentowanie twoich screenow w tym temacie jest jak najbardziej odpowiednie i poprawne. Bo gdzie niby moglbym to robic. A i nei wiem jakim prawem zabraniasz mi o tym pisac....
Ja wiem ze zawsze znajdziesz jakas wymowke Yallah... bo tibia jest tak skonstruowana ze bardzo trudno komus udowodnic ze uzywales tego bota.
I ty chyab nie rozumiesz o co mi chodzi z tymi "hexparanojami", albo wiesz i specjalnie robisz ze mnei glupka.
Ja tez jak lowie staram sie nie lowic w miejscu gdzie byla ryba. STARAM sie, bo na bank zdaza mi sie ze trafie wedka 2x w to samo miejsce poeniwaz nie jestem w stanie zapamietac gdzie byla ryba w tych 40 hexach wody, szczeglnie jesli losowo zarzucam wedke. A juz wogole nie jestem w stanie zapamietac hexow jak zmieniam miejscowke. Ale ty pewnie jestes bo w koncu taki juz masz fishing co nie?
I te moje "hexparanoje" sa jedynym wiarygodnym dowodem w tej sprawie.
Jesli ktos ma watpliwosci to prosze bardzo odpalcie filmik, odpalcie tego samego bota co on ma i wlaczcie maphacka. Widac wszystko jak na dloni.
@Skubixas:
Naucz sie edytować posty, temat jest przyklejony i nie zniknie jeśli przez tydzień nie będzie zamieszczanych nowych zdjęć. Tak na przyszłość.
A co do sprawy Yallaha, to dla mnie najlepszym rybakiem jak i Rookstayerem pozostanie Sunrise.
@Skubixas
Ładnie to tak używać TBI??
@Gobii:Gratz kolekcjii
@Pitbul: Jesteś żałosny
@Thrall: Gratz adva
kuba1324
11-12-2006, 21:53
@Wojownik Luigi alias mikorejwo.
Gratuluję backpack addon'a, zdążyłeś przed update'm ^^.
Aldora rządzi...
Ps. Miałeś mi dać znać...;)
Antykwaczor_z_Calmery
11-12-2006, 23:19
@mikorejwo
A teraz po prostu powiedz, że to jest Test Server...
Mikhalov
12-12-2006, 06:45
nie na temat :<
kuba1324
12-12-2006, 15:00
@Antykwaczor
Zapewniam cię, że to nie jest fake/test serwer.
Sam przed ~2 tygodniami rozmawiałem z @Wojownikiem~~ i miał już wtedy 85 skórek(pokazywał mi). Zauważ, że czołówka rookstayerów na Aldorze to same facc'i(w dodatku polacy), a więc nie jest aż tak trudno zebrać 100 mino leathers(skoro każdego dnia na każdym z serwerów wypada po kilka sztuk).
yo
jeszcze raz GZ addona Luigi :p
mi jeszcze "pare" skórek brakuje ;)
@Paladyn
szkoda, że Cie nie bylo ;<
@Gobii:Gratz kolekcjii
Hymm ? Jakim cudem @Gobii jak to ja zamieściłem SS'a ?
A może dla mnie Gratz też sie liczą ? Może niech ktoś na tym forum mnie zauważy!
@Lemir
Jak upiec ciasto??
Alessandro Del Piero
12-12-2006, 21:36
Tak jak chleb, tyle, że zamiast wody używasz mleka
A dodatki z wiśni, jabłka itp.??
Zillek Edonek
12-12-2006, 22:45
Tez sie nad tym zastanawiam , moj kumpel zrobil ciasto ale nie wie jak owocki dodac :/
@Insytnkt
Noo , gratz , ale ja za pierwszym razem znalazłem GOD'a ;p Łatwo poznać po nicku , no i nie obtoczyli go wszyscy bo nie miał pelerynki xd
Pitbul, proszę Cię. Kogo obchodzą Twoje awanse na 5 czy 8 lvl. Siadam sobie do komputerka, wchodze na forum.tibia.pl z myślą, że obejże w temacie 'Album Rookgaardu' jakieś awansy na XX lvl, a tu jakies fotki z awansami wczesniej wymienionymi, zapodaj ss'a na 9 lvl, później np. na 15..
@down:
Gz crystalki, też już mam, jako 1-szy na Rooku na Chimerze;d
No właśnie, 8 dzień się w jeden dzień wbija -.-
WIĘC PITBUL, PRZESTAŃ SPAMOWAĆ!
Smallmacioo
13-12-2006, 18:57
A dodatki z wiśni, jabłka itp.??
Musisz mieć knife'a(nie broń), ciasto i jakiś owoc w bp, używasz noża na owocu i masz ciacho z owocami. Tylko nie wiem czy na Rooku jest nożyk ;)
Gz dla Instyktu za zebranie tak kosmicznej sumy pieniędzy na rooku^^.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.