Pokaż pełną wersje : "Album" - Komentarze
Na temat "isarańskiego mordu" w dzień Bartłomieja powiem jedno: SwEeEeEtAśNe fOtEcKi!
Y'all
MasterTusk
18-10-2007, 19:26
#Fpitolony w sprawe
Co z tego że 'kolejny', ważne że pierwszy Twój(tak przynajmniej mniemam)
chodzby kazdy miał 100lvl, a Ty jeden 50, to odemnie i tak masz gz:)
MasterMapet
18-10-2007, 19:40
No no ... 50 lvl to nie byle co.
Oczywiscie BIg gz :]
Btw.Jaki byl loot z draga ? :D
Marcin24
19-10-2007, 19:21
@Darushu
GZ 45 lvlu :).
@Thrral
Brawo, a miało być jak?
@Scobel
U ciebie to już chyba norma.
@Axiev
- lvla, to nie mniejszy niż awans na level 30
Mega_RobalXXL
20-10-2007, 00:11
Ja wnosze o zmiane regulaminu bo to zaczyna byc nudne... fotka raz na 3-5dni...
Ja wnosze o zmiane regulaminu bo to zaczyna byc nudne... fotka raz na 3-5dni...
Staram sie jak moge :) ale wiesz, co lev up to lev wymaga wiecej czasu ... :)
Ale pociesze cie, lada dzien wroca awanse na glownej stronie i beda co miech :) ...
nie czytalem regulaminu ale chcialem sie z Wami podzielic moim awansem dlategoz wrzucilem forum nie powinno byc od lvla tylko po prostu kto chce wrzuca sski a nie zal.br
BYE! -.-
MasterTusk
20-10-2007, 16:56
nie czytalem regulaminu ale chcialem sie z Wami podzielic moim awansem dlategoz wrzucilem forum nie powinno byc od lvla tylko po prostu kto chce wrzuca sski a nie zal.br
BYE! -.-
łaski bez ~
zacznijmy od tego, iż skoro nie przeczytales regulaminu to niemiej pretensji że ktoś Ci zwraca SŁUSZNIE uwagę.Bo poprostu nie dostosowałes się.
ale w koncu powiedziales 'zal' czyli jest Ci żal tego co zrobiłes. Wiec zebys już nie był smutny, nastepnym razem dostosuj się do regulaminu i przeczytaj go.
Scobel! jaki perfidny lighthack w jednym z twoich postów.
W moich oczach straciłeś wiarygodność.
kthxbye
@up
Ziuuu! Straszszszne! Naprawdę, aż strach się bać! Perfidny lighthack!
Y'all
Scobel! jaki perfidny lighthack w jednym z twoich postów.
W moich oczach straciłeś wiarygodność.
kthxbye
ZUO JEST WSZEDZIE :) I TAM LH JEST PISALEM O TYM NIE OD DZIS< TZN NIGDY SIE TEGO NIE WYPIERALEM<UZYWAM TEZ MC ...
SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM :)
MasterTusk
23-10-2007, 15:31
ZUO JEST WSZEDZIE :) I TAM LH JEST PISALEM O TYM NIE OD DZIS< TZN NIGDY SIE TEGO NIE WYPIERALEM<UZYWAM TEZ MC ...
Jakby na to nie patrzec, zaprzeczasz sam sobie. Poco zakładasz tematy do dyskusji jakie to boty są złe, skoro sam używasz WSPOMAGACZY(tak tez boty mozna nazwac)
I jeszcze wesolo o tym mówisz -.- wez sie zastanów który swój wizerunek chcesz nam prezentowac
SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM :)
Pytanie do wszystkich którzy przeglądneli tematy gdzie wypowiadali się botterzy:
CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)
Jakby na to nie patrzec, zaprzeczasz sam sobie. Poco zakładasz tematy do dyskusji jakie to boty są złe, skoro sam używasz WSPOMAGACZY(tak tez boty mozna nazwac)
I jeszcze wesolo o tym mówisz -.- wez sie zastanów który swój wizerunek chcesz nam prezentowac
Pytanie do wszystkich którzy przeglądneli tematy gdzie wypowiadali się botterzy:
CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)
Zupełnie się zgadzam, a wypowiedzi, poniżej mojego ostatniego posta, oprócz tej, są co najmniej dziecinne.
Zresztą mam nadzieję, że w najbliższych update'ach dodadzą takie coś jak w MU Online, mianowicie blokadę botów. Przy MU jest taki program, który wykrywa wszystkie ingerencje w klienta MU, każda kończy się zablokowaniem i automatycznym zawieszeniem możliwości gry. Do tej pory działa to bardzo skutecznie, mam nadzieję, że i w kliencie Tibii dodadzą takie coś, btw. gdzieś był o tym wywiad nawet :)
pzdr.
@down.
Dla mnie żadne tłumaczenia go nie usprawiedliwią.
anyway, niech próbuje wymyślać bajeczki, że coś tam :)
Marcin24
23-10-2007, 16:13
@up,2up
Niestety muszę się zgodzić. Scobel, tłumacz się.
Hehehe no ZUO ze mnie wielkie :) Tylko porownaj stopien ZUA od LH a od Bota ... Dodatkowo uzywam MC, bo jakos nie widzi mi sie klasc 100 WP na podloge i szybko robic reloga na depo chara ... No ja wiem jestem ZOU ale czy az tak WIELKIE ??
I kto to powiedzial ze LH I MC to BOT ?? Bo nie moge juz z tego ...
Chodz nie twierdze ze to dobre.
A do Tibi powinni wprowadzic PB ci co siedza w temacie to wiedza.
A i ktos jeszcze o bajce cos mowil bym ja wymyslil ...
Za siedmioma gorami za siedmioma rzekami, w pokoju Ghula na wyspie zwanej Rookgaard ...
SMIECH...
A i pamietajcie MC uzywam, i sam sie do tego przyznalem. Chodz w sumie to wina lenistwa bo 1 metr dalej mam 2 komp na ktorym 2 acc mogl bym sie logowac :D .. ZUO ZUO ze mnie :)
" SCOBEL ZUO ZUO ZUO JESTEM ZUO I DOBRZE MI Z TYM
CZY WIDZICIE RÓŻNICĘ między "tak bottuje nic mi zrobic nie mozecie " a wypowiedzią powyżej?(dotyczy uzywania wspomagaczy)"
A czy wiesz co to IRONIA, i czy widzisz bymw ow zdaniu odnosil sie do tego ze uzywam LH i MC ?? Bo ja jakos nie widze nic poza tym ze pisze tam iz jestem ZOU - przypominam IRONIA ...
Co wiecej pani Tocallo ktos juz o tym pisal ze mam LH z kilka tygodni temu ... :) wiec nie byles taki pierwszy :) ...
MasterTusk
23-10-2007, 19:05
w takim razie poprosze bez ironii, bo zaczynam myslec iz Twoja strategia to doprowadzic wszystko do ironii, tak zeby pozniej wyszło na Twoje -.-
I kto to powiedzial ze LH I MC to BOT ?? Bo nie moge juz z tego ...
Własnie tez niewiem ;s
Ale oboje wiemy, iz boty zawierają mc oraz Light Hack. Są to częsci bota.
A i pamietajcie MC uzywam, i sam sie do tego przyznalem. Chodz w sumie to wina lenistwa bo 1 metr dalej mam 2 komp na ktorym 2 acc mogl bym sie logowac .. ZUO ZUO ze mnie
Czyli to ze przyznajesz się iz uzywasz wspomagaczy wszystko wyjasnia? Wielu uzytkownikow wspomagaczy przyznaje się do uzywania ich, a jakos watpie zebys powiedzial im cos w stylu "łe, przyznajesz sie to spoko"
Tylko porownaj stopien ZUA od LH a od Bota
Light hack to wspomagacz do gry, mc to wspomagacz do gry, bot to wspomagacz do gry.
Zło jest w tym generalnie 1 - uzywasz nielegalnego oprogramowania do gry
Tym ze tak wesoło się do tego przyznajesz i olewasz mnie(oczywiscie za pomocą ironii) w moich oczach zapadłes się kompletnie.
a i tak btw. To chyba złe miejsce na chwalenie się swoimi 'pomagaczami', od tego jest konkurencyjna strona tibii.pl(pewnie kazdy wie o którą www chodzi)
Niemam nic do dodania, napisałem juz wszystko.
Marcin24
23-10-2007, 19:40
@Scobel
A tak jeździłeś po Piotrku i innych z jego sekty. A teraz ze śmiechem, tak po prostu mówisz, że masz LH, i coś tam jeszcze. Czy uważasz,że jesteś teraz fair?
zacnej i wielce spedalonej osoby
Spedalonej?
Co wiecej pani Tocallo ktos juz o tym pisal ze mam LH z kilka tygodni temu ... wiec nie byles taki pierwszy ...
Uno:
"pani" - mam nadzieję, że to literówka.
Due:
No i co, że ktoś już to pisał?
Tre:
Na pierwszeństwie w takich sprawach to jakoś mi nie zależy.
Quatro:
Musisz mieć bota na kompie, ponieważ: jedne foty masz bez lg, a inne z lg, więc nie gadaj, że masz w kliencie wbudowany (torg.pl) bo jakbyś miał, to all time miałbyś LG, a więc jeżeli masz bota i używasz go podobno tylko do LG to myślisz, że ci uwierzę? na serio myślisz, że pomyślę, że tylko do lg używasz?? Baaaardzo w to wątpię, ponieważ na 99,(9)% nie oparłbyś się pokusie.
Cinque:
@up
On jest nie poważny :) niech się śmieje z własnej głupoty... Lepiej przemilczcie, bo i tak nie ma kogo zwracać uwagi. Każdy bot to frajer i już :)
Zresztą mi to tam rybka, nie obchodzi mnie to, że teraz niektórzy będą myśleli o tobie jak o Yall.
pzdr.
@down
Najbardziej dziecinny komentarz, jaki na tym forum widziałem.
@edit2
down:
I co ty możesz wiedzieć? no powiedz mi co?
Drogi Tocallo.
Zresztą mi to tam rybka, nie obchodzi mnie to, że teraz niektórzy będą myśleli o tobie jak o Yall.
Rozumiem, że poruszyły Cię do głębi zarzuty pod moją osobą. Szczerze ubolewam nad Twoim cierpieniem i niespokojną koegzystencją, jednakże śmiem sądzić, że nie na miejscu jest stawianie takie zła jak ja obok takiej wspaniałości jak kochany Scobel.
Dlategóż ośmiele się prosić Cię o łaskawe odwalenie (czyt. ODWALENIE!) się od mej zacnej i wielce spedalonej osoby.
Dziękuję za wysłuchanie (lub i nie) takiej upodlonej w Twoich oczach osoby.
@up
Oj mało widziałeś, mało.
Y'all
Fpitolony w sprawe
28-10-2007, 18:36
@Pholtus
A podobalo sie ;p, nie ma co, profesjonalne trapowanie, chcialbym tez kiedys tak :<
Az zatesknilem do starych czasow kiedy trapowanie bylo latwiejsze :<
@Pholtus:
Świetna dawka ss'ów ;]
Marcin24
28-10-2007, 21:06
@Pholtus
A mówią, że Rookgaard jest nudny.
Thx za pozytywne komentarze :), jednak nie spocznę na laurach i dalej będę trapować.
@Reszta
Też coś wrzucajcie, bo nudno ;d.
@Down
Nono bez Ciebie by się nie obyło ^^.
Oi oi Pholtus nie zapomnij kto jest współmózgiem operacji xD
Chyba ćwierćmuskiem :)
Y'all
Marcin24
02-11-2007, 21:54
@Andain
A gdzie BP addon?
@Bercik
6. Boss'owie: w związku z tym, że fotki z Boss'ami sprowadzają się każdorazowo jedynie do ss'a w Trade-Room z lootem na wierzchu lub samej walki z nimi, postanowiliśmy podnieść wymagania. Jeżeli chcesz umieścić zdjęcie z którymś z nich postaraj się, aby było możliwie nietypowe - walka fistem / trapowanie z AS'em / lurowanie Munster'a do miasta, etc ...
_BERCIK_
04-11-2007, 20:40
Tak wiem, no ale zabilem go w ouficie Pirate Skeletona, no i moje HP. Juz zawsze cos lepszego niz nic nie ? ;D
Pozatym, jesli moje zdjęcie nie pasuje do regulaminu, to co można powiedziec o zdjęciu calandriun z shenga ? :)
Przepraszam za dwie te same fotki, ale zapomnialem jednej rzeczy dopiasc :)
Rycerski Cinek
08-11-2007, 16:18
Tak na marginiesie, to twoj addon juz nikogo nie powala na kolana, a w szczególnosci mnie ;f. Jedyne co addon pokazuje to to, ze nooby juz nie musza patrzec na twoj lvl, tylko widza out i juz mowia, ze ty noob :p. Sam wiem bo mam all, a w ogole to lapy sa lepsze od plecaka, na ktory trzeba sie chyba 2x wiecej wysilic :D.
Fpitolony w sprawe
08-11-2007, 18:34
@up
To zalezy od swiata? J amm 70~ b pawow i 30 mino, wiec? Pomysl moze...
Rycerski Cinek
09-11-2007, 14:29
@up lol?
Po pierwsze, to nad czym mam "lepiej" pomyslec bo nie zczailem ocb -.-.
Po drugie, to nie moja wina, ze latwiej bocic na bearach i masz 70 b pawow :OOO, a na mh nie ma jak bota ustawic (ty badz ktos kto ci sella). Ja tylko mowie ze ten addon staje sie tak nudny, jak kapelusik i ze to nikogo zbytnio juz nie jara 8o.
A po trzecie, to co ty do mnie masz? Zazdroscisz mi addonow? "To zalezy od swiata"? Co bo gram na arcanii to moj addon jest mniej warty niz twoj na jakiejs nebuli ta? Wez mnie nawet nie irytuj i nie oddawaj repost'y w sensie, ze mi nie zazdroscisz bo to sensu nie ma.
Fpitolony w sprawe
09-11-2007, 15:24
@up
Po pierwsze to, ze nie jestes zbyt kumaty to nie moja wina.
Po drugie jak gowno wiesz o mnie i sytuacji na Nebuli to sie nie odzywaj kazdego cos innego jara, nie mow tu za wszystkich jakbys wszystko o wszystkich wiedzial.
A po trzecie nie mam ci czego zazdroscic, bo jakbym mial PACC to addony mialbym dawno, ale szkoda mi kasy. A bede odpowiadac jak bede chcial.
Jego fotka nie łamie regulaminu więc co Ci nie pasuje? Jak Cie to zdjęcie nie "jara" to go nie oglądaj... Chłopak jest dumny ze swojej pracy i chciał się z nami tym podzielić. Pozatym jak Ci to nie pasuje to trzeba było powiedzieć to w delikatny sposób a nie obrzucać go g*wnem.
Sluchaj cinek, szanuje Twoja ocene, ale Fpitolony ma racje, to zalezy od swiata bo u mnie jestem 2 osoba ktora ma full citizen. Wiec zachowaj swoje uwagi dla siebie, bo tez na Ciebie moge najechac ... ;s
Marcin24
09-11-2007, 21:44
@Bercik
Ile wam to mniej więcej zajęło?
kuba1324
09-11-2007, 22:56
@Bercik
Ile wam to mniej więcej zajęło?
A jaki problem włożyć ciała(każde ważące xxx oz.) do worka? :P
Pewnie kilka minut.
Gratuluję addon'a Calandriun.
Mój post został usunięty!!!! Na tym forum panuje bezprawie!! Żądam, aby mój post został przywrócony a w ramach rekompensaty w ciągu dwóch tygodni na moim koncie ma sie pojawić PACC. Mam nadzieję, że wyraziłem się dostatecznie jasno.
Mój post został usunięty!!!! Na tym forum panuje bezprawie!! Żądam, aby mój post został przywrócony a w ramach rekompensaty w ciągu dwóch tygodni na moim koncie ma sie pojawić PACC. Mam nadzieję, że wyraziłem się dostatecznie jasno.
Twój post najmożliwiej łamał regulamin. Więc się nie dziw. Od tego jest praca moderatora. Ciągnąc dalej wypowiedź na twój temat to powiem jedno: ch*** możesz nam tu rozkazywać. Poprosić chyba ładniej. Ciut kultury nie zaszkodzi ;)
Jeżeli tu jest bezprawie to zapraszam do sądu. Zanim byś coś powiedział to by cię wyśmiali :] Niestety- świat jest okrutny :)
@topic
GieZet wszystkim, którzy po długich próbach, powstaniach i upadkach osiągnęli swoje "cudeńka" w jakiejkolwiek postaci by one nie były :D
Dindsuk, glownie to przezemnie te spory powstaly=( i zaluje.
Ale R.R ma calkowita racje:
a) Nie mozesz tu rozkazywac
b) Ciut kultury rzeczywiscie nie zaszkodzi
c) To nie jest bezprawie.
Wiec Twojego posta juz nie bedzie.
kuba1324
16-11-2007, 18:54
[...] Ciągnąc dalej wypowiedź na twój temat to powiem jedno: ch*** możesz nam tu rozkazywać. Poprosić chyba ładniej. Ciut kultury nie zaszkodzi ;)
Jeżeli tu jest bezprawie to zapraszam do sądu. Zanim byś coś powiedział to by cię wyśmiali :] Niestety- świat jest okrutny :)
Dindsuk,[...]
a) Nie mozesz tu rozkazywac
b) Ciut kultury rzeczywiscie nie zaszkodzi
c) To nie jest bezprawie.
Czy tylko mi się zdaje, że on to zrobił dla żartu?
Czy tylko mi się zdaje, że on to zrobił dla żartu?
Masz racje, zrobil to dla zartów.
Rycerski Cinek
17-11-2007, 00:31
Masz racje, zrobil to dla zartów.
NIE! On naprawde chcial pacca :D.
W ogole, to czemu ktos usunal all posty, i ludzie niewtajemniczeni pomysla, ze sie wylozylem po 2 wypowiedzi? Mam was serdecznie( z placem w...) dosyc i tego, ze posty sa usuwane, gdy komus z modkow sie to nie podoba! Tego posta tez pewnie usuniecie -.-. Wiem! Jebne se go w podpis by kazdy go mogl zobaczyc ! Mozecie mi jebnac bana, ale podpisu nie zmienicie i nie bede sie powtarzal, ze to nie ja, a citizen addoner, przyznal sie do moich racji i tak bedzie !!! Ban plz k%#$@ za usunwanie moich postow! Na ile bana dostane? Plz powiedzcie na pw! :cup:
Cinek, spokojnie. Usuneli posty (2 strony postow) bo byly pisane "jezykiem ulicy" a nie kulturalnie.
Michal i Bercik ! Wielkie Gratulacje dla Was obu ! uzbierac 12mlw nie jest latwo, oj nie.
a za pozdro dzieki=)
Good Idea. "Jestesmy" ciekawi tych fot, wrzucac :P
Rycerski Cinek
19-11-2007, 00:11
@Inst~ :O.
Pierwszy raz nie bedziesz wybijac wszystkiego, co sie rusza i nie jest regularne na rooku :O? Pierwsze widze, bys jak noob (za przeproszeniem) nie biegala ze swoimi mieczykami po calym miescie i wszystkiego nie wybijala ;|. Nie chce cie oceniac w takiej sytuacji, ale dalas mi sie poznac tylko z tej noobowskiej strony. Pamietam jak pierwszy raz sie zalogowalem na publiczny ts, i kiedy sie chwalilas w 'dp' swoimi bs'ami, a gdy tylko cie poprosilem o jednego, to mi odmowilas nie wyjasniajac dlaczego. rozumiem ze trzymalas wszystkie 4 miecze w jednej rece i nie chcialas wypuscic, no ale dobra... Zmienilem troche temat.
Chcialem wytknac ci tylko, ze zawsze zachowywalas sie tak samolubie do innych jezeli choidz o ts'y, tak jak by to one byly dla ciebie(te na niemieckich serwach). Chwalilas sie niemalze zawsze. Nie moge na ten przylad zapomniec, bo takie rzeczy pozostaja w pamieci, jak solowalem swojego pierwszego minomaga moim niegdys chlubnym rookstayerem, gdy wszystkie noobki staly na moscie wychodzacym z miasta i tylko patrzaly jak robie taktyke up/down i strzelam z psn arrows. Mialem taka podjare i bylem pewny ze go zsoluje, gdy tylko jakis instynkt przebiegl mi przed oczami i zabil zlego mino maga. To samo tyczy sie innych potworkow. Nie wiem czy zauwazylas, ale wszystko co sie pojawia, zostaje zabite przez ciebie, gdy inni tez by mogli to zrobic. Czy kiedy kolwiek zostawilas cos przy zyciu, by ktos inny mogl miec tyle zabawy z tego samego co ty? Watpie... A tu co? Pierwszy raz moge sie usmiechnac chciwo, ze nie mozesz ubic tylu rzeczy :D.
Tak wiem, wytknalem ci i to offtop i mozesz go usunac, bedac modkiem, bo ci jest to nie na reke i ukazuje ta druga strone medalu... Rob co chcesz, ja tylko wyrazilem swoje zdanie odnosnie ciebie, co do ts ;).
Rycerski Cinek
19-11-2007, 18:45
Nie mialem zaszczytu bic ani jednego kraba, gdyz zostaly ubite ;f.
Rozumiem cie, ze kiedys sie to jaralo, a teraz juz nie jara bo w ogole to ile mozna, ale tego mm moglas se odpuscic... Ja tego nie odpuszczam!
Chcialem ci pomoc, bo nie moglas juz dzwigac tego bs'a, ale tez zrozumiem, ze byly one dla twoich kolesi. Ja osobiscie bym oddal jakas czynnosc na tego bs, gdybym go tylko wtedy dostal ;f (kazdy wie o co kaman). Nie umknelo to mojej uwadze, ale wtedy mialem na mysli twoje "slynne" zdjecia z kolekcjami, ktore niegdys robilas i podejrzewalem, ze chcesz wszystko co nietypowe tam wepchnac.
No dobra za to sie wytlumaczylas ;p.
Moglas poprostu napisac, ze jestes samolubem i sie tym jarasz, a nie robilas maslo maslane.
Zazwyczaj to jest tak, ze musisz all ubijac i nie robisz tego tylko wtedy, gdy czekasz na cos wiekszego. Nie twierdze, ze myslisz o innych, ale nie chcesz biegac co chwile po lfy. Zgadza sie? B)
Do cs'a nic nie mam, gdyz tylko jaksi 80+ mogl go bloknac. Mi chodzilo glownie o te mniejsze zajawki.
Im chodzi o to, ktory dalej dobiegnie ;p.
Przynajmniej w tym jestes normalna.
(przed kazdym moim akapitem wstawiaj se swoj, aby to mialo takowy sens).
Cinek,
Po pierwsze troche pokory dla de'Bove. Jest ona bardziej doswiadczona i ma wiekszy szacunek od Ciebie, wiec nie wypada sie klocic o ts'a z nia :)
@up
Heh...
@Cinek, Bova
No tak, zua pani bove szerzy zlo wszedzie i we wszystkich, zabija mino magi i mowi, ze bez niej nic by nie ruszylo (No nie bardzo, na ostatnim TSie prawy dach czyscilismy bez ciebie, a byly tam tez mocne potwory i co najlepsze ubijalismy je w normalnym eq, a nie tak jak ty p bolcami) No wlasnie, twoja glowna sila polega na tym, ze twoja kochana Manina zawsze da ci c legi + helm b robe i co sobie jeszcze zapragniesz. Z reszta nie chodzi tylko o TSy ale rowniez o twoj nazwijmy to "rasistowski plan" ale nie bede tego rozpisywal, wiesz o co chodzi.
A no tak, stracilem watek, wiec wracajac do mojego jakze genialnego oraz wspanialomyslnego pomyslu: Nie kloccie sie! xD
I zeby nie bylo offtopu to hmm... Ten adv na 42lvl mi tam nie pasuje + GZ tylu MLW ;<
Cinek,
Po pierwsze troche pokory dla de'Bove. Jest ona bardziej doswiadczona i ma wiekszy szacunek od Ciebie, wiec nie wypada sie klocic o ts'a z nia :)
Nie używam tego wyrażenia prawie w ogole, ale w tym przypadku, aż samo się ciśnie na usta....."ŻAL".
Y'all
post napisany przypadkowo
Czemu jak to uznales "ŻAL" ?
Jezeli ktos ma dostepnosc byc na ts to raczej chce ubijac jak najwieksza ilosc danych slabszych czy mocniejszych potoworow, i pokazac to co wypadlo.
Samolubstwo ? nie nazwal bym tak tego, ze nie chcciala Ci dam bs'a to odrazu jest samolubem ? nie, widocznie miala jakis powod (dac go kolega, jak go okrslila) moze to tez wynikac z jej charakteru w rl (Bez obrazy)
Tak to widze.
Do jasnej cholery, od któreś to strony offtopowanie... Może piszcie PW miedzy siebie, bo nie chce mi sie patrzeć na te najeżdzanie innych, i wogóle tą dyskusję jaka panuje w tym temacie.
Chcecie znowu napisac coś takiego? Spojrzcie na lewy górny róg, powinno tam byc napisane " "Album" - Komentarze - Strona 110 - Forum Tibia.pl",
moze najpierw pomyslicie ze to co piszecie nie jest zbytnio na temat.
Nie chce sie tu wywyzszac czy cos, bo jestem zwyklym nedznym smiertelnikiem. Ale czasami sie zastanowcie, czy lepiej zofftopować temat, kilkoma stronami durnej dyskusji, niż lepiej sprawic to bez udzialu osób 3-cich przez piękny rodzaj nazywający sie: Prywatna Wiadomość (PW).
###offtop
andain miej jakies swoje zdanie,bo strasznie to widac jak wszystkim kolo pupci latasz,chyba najbardziej tym,ktorzy sa tu dluzej od ciebie.
przemysl swoje posty i nei zamykaj ich w "tez prawda". popraw ze sie troche,a nie odwalaj takiej podlizowki bo wyrabiasz sobie opinie,w tym przypadku negatywna,bedziesz wzbudzal niechec i opor.
###ontop
wrzucajcie foty od 50+ ewentualnie jakies bogatsze kolekjce bo to narazie jest daremne.urozmaicajcie bardziej,juz ja na swoim 31 lvl potrafie pokazac na zjdeciu wiecej (nie koniecznie wiecej=wiecej kasy czy bogactw) ciekawostek,o czym niedlugo sie przekonacie ]:->
Po 1 nie chce sie podlizywac, bo to zalosne !
Po 2 skometowal byl tak samo jak zamiast de'Bove by byl to np. 20lvl z innego swiata. Nic o mnie nie wiesz, a mnie oceniasz.
Rycerski Cinek
20-11-2007, 23:40
@VPRO
Przekam na twoje foty xD. (rly)
@up
Po pierwsze, to sie podlizujesz i to juz niezle. Nie mow, ze nie, bo to widac i kazdy ci to potwierdzi. Nie mowie, ze ja jestem super itd.i ze cie znam lepiej niz ty sam, i tez sie podlizywalem kiedys halefelom, ale ile mozna ;o. Kiedys pewno zobaczysz roznice, miedzy wspieraniem kogos dobrym zdaniem, a lizaniem ( y ), ale co tam. Mozesz juz przestac ulizywac wloski na glowie, bo sie przyznala w ten czy inny sposob, ze jest samolubna, i nawet jak to obrocila w zarcik, to to nie zmieni faktu iz tak jest.
@wszyzcy inni
Dzieki, ze uwazacie tak samo jak ja, albo i tez podobnie, i wiem, ze nie musiliscie tym razem mnie wspierac, ale juz nei trzeba. Nie zycze sobie, aby ten temat stal sie offtopem z mojej winy i z tym konczem. Od dzis temat "komentarze"(poprzez mniejszosc) nie wyraza zgody, abym tu co kolwiek komentowal ze wspomaganiem mojego doswiadczenie, bo inni widza lepiej~ i powstaje z tego cos, co mozna by zalatwic na pw. Chcialem swoim pierwszym postem (do rg'b czy jakos tak:p) tylko zauwazyc, ze jej styl gry przypomina samolubny i tyle.
@Dla tych co ich to nie obchodzi albo i tak
Zara ktos mnie zrepostuje i bedzie wyczekiwal odpowiedzi, ktorej i tak nie uzyska, wiec se wywnioskuje, ze moze mi nawrzucac, przez co poczuje sie lepiej, bo i tak mu nie odpowiem, ale to nie zmieni faktu, ze wprowadza spam (:0) i zanieczyszcza forum. Ja mu nie odpowiem :<.
^.^
Nie rozumiecie mojego stylu i roznicy pomiedzy jak to naciskacie podlizywaniem sie a pomoca dobrym zdaniem.
Ale coz, rozumiem Wasze sugestie co do mnie bardzo dobrze.
@up
Po pierwsze troche pokory dla de'Bove. Jest ona bardziej doswiadczona i ma wiekszy szacunek od Ciebie, wiec nie wypada sie klocic o ts'a z nia
Pomoc dobrym zdaniem..aha.
Y'all
Nie widze tego czego Wy wemnie widzicie.
Kazdego racze podeprzec "dobrym zdaniem" na duchu.
Tak jak w rl kolega, kolege.
Na przyszlosc juz lepiej zeby pisano do siebie w takich sprawach jak
Cienk vs. de'Bove na PW :)
W fifie 07 gdy wlaczam gre i chce zagrac mecz automatycznie wychodzi mi z programu i pisze cos o bledach (wyslij nie wysylaj itp) Plz help
@topic
Wielkie Gz wszystkim naprawde duzo musielscie sie napracowac
O ile masz piracka werjse to najprawdopodobniej masz lipnego crack'a.
Pozatym to nie ma zwiazku z tym tematem.
Doom Terror
26-11-2007, 00:26
co do Cinek vs de'bove to nieciezko zauwazyc ze Cinek jest z swiata pvp i gra nie tylko na rookstayerze,nasz swiat a mianowicie arcania nauczyl go ze jezeli jeden gracz cos bije badz ma zajety resp to drugi to uszanuje i pojdzie gdzie indziej albo sobie narobi problemow,na rook'u sie tego nie respektuje i to jest slabe,ze wzgledu na to ze zaledwie kilka osob tam gra wlasnie dlatego bo chca byc fair,a inne osoby czyszcza resp innym...Zmierzam do tego iz nie zawsze hlvl ma racje i ze trzeba szanowac graczy na nizszym lvl'u,sam nie zamierzam sie mieszac w to,bo jestem tu od swieta,a moj rookstayer ma nizutki lvl i jedyny wiekszy event jaki zaliczyl to ubicie pierwszego as'a na arcanii w teamie wraz z m.in. Cinkiem. sry za offtop i chce zaznaczyc ze tym postem nie chce nikogo urazic itp. poprostu moim zdaniem Cinek mial racje.
@Avios
Twoje zdjęcie łamie regulamin.
@Topic
Gratuluje wszystkim awansów oby tak dalej. :)
Gratki Hakuoh! ;D Gdzieś Ty się podziewał? ;D
MasterTusk
05-12-2007, 17:21
#Sprany
Nie wspominajac o zlamaniu regulaminu w temacie "ALBUM", jeden dzien akceptacji kosztuje tak na oko 2,5k;)
@Sprany
Jestem ciekaw jak długo na rooku będziesz siedział 8o
Bo coś czuje że to bżdzie niewypal... czyżbym sie mylił ?
@Master Tusk
a Tusk co xDD hehe, myslalem ze mozemy sie zaprzyjaznic za free no ale jak 3eba ci dac 2,5k to ok :).
@Master Mapet
Hehe dlaczego zaras kladniesz kreske namnie... zamierzam grac na roku na dobre i na zle. Chce byc taki dobry jak Ty i Tusk (i miec Bear Paws addon) xD i z taba tez sie zakumplowac.
Ciao :D
PS: Jak macie jakies pytania to walcie smialo :)
Gratki Hakuoh! ;D Gdzieś Ty się podziewał? ;D2 miesiace retired'u (przeprowadzka) plus nudne forum. Tak jakos mi sie tutaj wbilo i mowie sobie "a co mi tam, wkleje jakas fote".
@up
A ile to już znajomych z tego forum odeszło ; /
@Sprany
Mam co do twojej osoby kilka zastrzeżeń:
Jeśli chodzi o twoją ortografię to polecam ściągnąć przeglądarkę
Mozilla Firefox2 (http://www.firefox.pl)
Mam jeszcze jedną sprawę, mianowicie - przeczytaj regulamin tematu Album (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466)
Podam ci tutaj od razu o co chodzi:
4. TEN TEMAT służy do komentowania zdjęć. Post = zdjęcie/a. Dbaj o ortografię i w poprawność stylistyczną.
Austin mówiąc "Ten temat" podawał linka do tematu w którym właśnie się wypowiadamy, tak więc - Nie dodawaj komentarzy w Albumie.
Hynu
@Hynu
Najpierw sam przeczytaj regulamin ;]
- każdy wklejany awans powyżej 30tego lvl'u POWINIEN bazować na poniższym schemacie:
30-35-40-45-50-55-60-... itd
wiec prosze 3majcie sie tego schematu.
@Rooker
Dawaj kometarze w specjalnie do tego zalozonym temacie.
kolczatek
08-12-2007, 11:39
75 lvl, cóż mogę powiedzieć? Gratulowałem już wczesniej N razy :) .
Kiedyś znalazłem Twój temat z fotką awansu na lvl 50. Mówiłaś wtedy, że idziesz na emeryturę, czy kończysz grę. I przynajmniej brzmiało to dosyć poważnie.
Zrobiłaś 25 lvli więcej, 25 lvli które jest zdobyć 50 razy ciężej niż 25 lvli od 25 lvla.
Mam wrażenie że traktujesz tą grę podobnie jak ja. Mój tatuś czasem jak jest zmęczony, bierze tetrisa (tak, tak to ta gra co spadają klocki z góry i się je układa), kładzie się na sofie w całym majestacie i szpila. I nie patrzy na to, że 5 lat temu grał w to samo i miał podobne (o ile nie takie same) ustawienie klocków. Podobnie ja podchodzę do Tibii. Kiedy jestem zmęczony, siadam, loguje się i gram. Jeżeli ktoś traktuje tę grę w ten sposób to raczej nigdy to się nikomu nie znudzi (jak każda inna gra, która ma swoją grywalność).
gratulacie dla ciebie. dla ciebie sie nalezy:cup:
Bede szczery i powiem ze nie podoba mi sie ten podpunkt regulaminu ,ze mozna tylko dawac screeny z 30-35 itd.
I tak rzadko sa tu dodawane zdjecia.
W dziale "Mainland" tez czesto widze adv na lvl ,np. 78
@Mapetek
tam pisze Powinien, a nie, ze musi byc taki.
@Amer
W takim razie wszystko jasne. Zagadke SoFa uważam za rozwiązaną. Trzeba użyć parasolki z plaży, pójść pod wyspę z mieczem i czekać na odpowiedni podmuch wiatru.
Y'all
kuba1324
10-12-2007, 21:34
@Yallah
Niestety wiatry zachodnie występują na Rookgaardzie bardzo rzadko.
@kuba1324
Jak sie staje przy wysepce z ss to wiatr by musial wiac w prawo (wschod) a nie w ledo (zachod). ALe to taki szczegol
@Andain
Wiatry zachodnie to te wiejące z zachodu, czyli na prawo. "Ale to taki szczegół".
Y'all
a no yo, zong, przepraszam.
Marcin24
12-12-2007, 00:22
@Hynu
A, masz, gz.
@Ameriov
Gdzie, na Mainland uciekasz?
@Thrral
Ty nie masz gratulacji, bo czitujesz.
Fpitolony w sprawe
12-12-2007, 17:41
Jak to ktos mowi...
"Ale jakie masz na to dowody ?"
:P
Na mnie tez mowia, ze czituje:( Nawet raz bylem na liscie Dartha... ale mu napisalem, ze jak mnie nie wywali z listy to mu zamkne temat, no to spelnil ultimatum... A teraz mowi, ze jestem skorumpowanym ST i banuje tylko wrogow, a to nie prawda, ja banuje wszystkich jak leci:( Po prostu przeciwnikow eliminuje najchetniej...
Ale wracajac do tematu:
- Chcialem sie wybrac, ale sie nie dalo ;(
- I gratz wszystkim, ktorzy awansowali (czytaj czlowiek, kilku "czlowiekow", lub ich botom)
Pan Klocek
14-12-2007, 11:46
Na mnie tez mowia, ze czituje:( Nawet raz bylem na liscie Dartha... ale mu napisalem, ze jak mnie nie wywali z listy to mu zamkne temat, no to spelnil ultimatum... A teraz mowi, ze jestem skorumpowanym ST i banuje tylko wrogow, a to nie prawda, ja banuje wszystkich jak leci:( Po prostu przeciwnikow eliminuje najchetniej...
Ale wracajac do tematu:
- Chcialem sie wybrac, ale sie nie dalo ;(
- I gratz wszystkim, ktorzy awansowali (czytaj czlowiek, kilku "czlowiekow", lub ich botom)
Heh zamknął byś temat? Chciałbym to zobaczyć! Ty nie jesteś jakimś GM czy CM. Jesteś zwykłym graczem. Ty nie zamykasz tematów tylko piszesz wniosek o to. Jeśli wyszło by na jaw że było to nieuzasadnione temat byłby ponownie otworzony, a Ty straciłbyś pozycje.
http://www.tibia.com/support/?subtopic=tutorguide#limitations
Proponuje to przeczytać raz jeszcze. ST to nie tylko tytuł i przywileje to obowiązki i sposób zachowania.
Takich Senior Tutorów jak Ty to na swoim serwerze miałem 4. Tydzień pracy i został 1.
@DOWN
.
@up
Ty nie powinienes sie wypowiadac na ten temat ;)
Klocek, przeciez wiem, ze nie moge banowac i nie moge zamykac tematow.
Na kazdego mozna znalesc paragraf jak sie dobrze poszuka :) Jego tematu nie mialem jak zamknac, ale jednak nie ma mnie na liscie, wiec chodzi o pomysl, a nie samo wykonanie, teraz juz lapiesz? Pobadz troche ST to zobaczysz, ze jak cos chce, to moze, nawet naginajac zasady... Tylko trzeba to robic z glowa.
Imo, tamtego posta napisalem tylko po to, zeby sprawdzic ilu ludzi nabierze podejzenia, ze gram nieuczciwie a zaslaniam sie pozycja. Poniewaz wielu, ktorzy mnie nawet nie znaja tak twierdzi.
@edit:
I jeszcze cos, nie musisz mi podawac linkow z zasadami, gdybym nie umial ich punkt po punkcie, to nie moglbym robic rzeczy wymienionych wyzej.
Bo tylko po to robilem Senior Tutora.
- Ameriov.
@Thrral
Ty nie masz gratulacji, bo czitujesz.
Nie wiem dlaczego tak uważasz, ale ja znam Thrrala od bardzo dawna i nigdy jak grałem nie widziałem u niego żadnych oznak botowania, sharowania lub innych oznak debilizmu. Nie musisz oceniać każdego po swoim zachowaniu. Zapamiętaj to
Thrral :<<<
Szkoda ;[
//Suki
Witam!
Szczere gratulacje dla Darushu za wykonanie SoF questu, skoro mówisz, że quest jest łatwy jak na ten item, to zapewne jest, ale najtrudniej jest podłapać trop, którego szukam, lecz bez skutku.
Pan Klocek
17-12-2007, 18:48
Witam!
Szczere gratulacje dla Darushu za wykonanie SoF questu, skoro mówisz, że quest jest łatwy jak na ten item, to zapewne jest, ale najtrudniej jest podłapać trop, którego szukam, lecz bez skutku.
Ciekawe co Darushu powie w związku z nowymi wiadomościami ;)
Ciekawe co Darushu powie w związku z nowymi wiadomościami ;)
Zonk :)
A dla sprostowania:
Tajemnica Spike Sworda od dawien dawna mnie juz poprostu przestala interesowac, jestem swiecie przekonany, iz SS jest poprostu nie potrzebny na rooku... bo jakby nie patrzec, zepsulby caly jego urok...
A za moj marny Fake (robiony na paincie; jak najbardziej na odwal się), chcialem przeprosić wszystkich, którzy uwierzyl, badz nie...;)
btw: Moim skromnym (nie nie jestem humble) zdaniem... Nikt na wyspie nowych nie posiądzie tego miecza... Chyba ze CIPsoft poszedlby na najgorszy z najgorszych pomysłów (a la - Łap na kase), i rzeczywiscie wprowadzil na niego questa.
^
Moje zdanie :)
No to tak jak mówiłem. Parasolka w dłoń i czekamy na wiatr :) Albo bierzemy leżak i robimy kładkę =]
Y'all
No i Straszysz ludzu na forum juz temat zrobilem ze Zdobyles SS omg....
xDDDDDDDDDDDDDdno coz chyba bedzie jecsze 1 ostrzerzenie
*up
No to po co zrobiles majac tylko 1 zdjecie i 0 informacji?
*up
No to po co zrobiles majac tylko 1 zdjecie i 0 informacji?
Bo chcialem sie dowiedziec tylko ze dopiero potem postanowilem zobaczyc komentarze do albumu...
Maskotka
23-12-2007, 11:18
Ameriov ucieka na mine? Na co? Na swoją super postać Mortefius ??
Co do ameriova.
Nie da się ukryć, przewrażliwionych chłopak. Jego szydercze teksty typu "Nie fikaj bo Ci dam bana". No omg,
to że może raportnąć to nic nie znaczy. 2. Zadufany w sobie. Uważa się za pogromce botów i innych spraw.
Nieraz pisał do mnie "Jak byś bocił już byś w trapie stał". No ok, czekam... Wybotowałem 27 rookstayera i ani razu mnie nie strapował.
Na takich jak on trzeba patrzeć z przymrożeniem oka
@topic
Gratz awansów
Maskotka
23-12-2007, 20:08
Mnie nigdy niestraszyl banem itp. Uwazam ze jest fajny,ale to tylko moje zdanie.Gz adwansow ;].A co do botowania to zwalczyl ich chyba najwiecej na Isara ....
Dziwne, bo niedawno mówiłeś że go nie lubisz :F. Wiesz, jak ktoś boci na zasadzie atakuj to co atakuje Ciebie to byle noob z depo strapuje. Ja bociłem równe 26 leveli, dla statystyk. Złapałeś mnie kiedys na bocie? Czy amer mnie złapał? Nie. Więc za trap mastera to no się w żłobku uwarzać, bo sam nawet trapa na wasp tower skleić nie umiał :)
Ha ha Maskot jestes zabawny.
Zacznijmy od trapow. Nigdy nie interesowal mnie trap na waspach, ale potem zlozylem go jakos bez twojej pomocy bo to banal.
Teraz do banowania, sarkazm rlz? I tyle, cala reszta znajduje sie wiele postow wyzej, chociaz wiesz co... Obiecywalem, ze bana za nic dostaniesz, dostales? Dostales. Moglem ci nawet delete wtedy zalatwic bo zrobiles TO 2x ale cie oszczedzilem. Hmm, wiec nie rozumiem dlaczego tak piszesz.
Co do botow nie mam zdania, strapowalem ich wielu i napewno wiecej, niz ty. I nie tylko takich z auto atakiem. Ale nie mowie, ze wybilem ich najwiecej, np. Alucard tez wybil ich dosc sporo.
I twoj bot... Przeciez wiedzielismy, ze bocisz, ale faktem jest, ze nikt cie nie zlapal.
Aha a Mortefius I Ameriov to moje chary do zabijania takich dzieci jak ty.
Cos jeszcze? Tak ze mna nie wygracie.
Stachu, Gratz.
Yall, Dawaj, wykopiemy i sprobujemy... gorzej tylko czekac na ten wiatr...
@down
95% reportow za zlamanie zasad reportnietych przez ST= ban, dlatego czasem uzywam takiej terminologii.
O tym, ze to ja cie reportnalem tak naprawde wiedziala wiekszosc, skoro nikt ci nie powiedzial, to widac, kogo wola. Nie bede nigdy wiecej meczyl klawiatury odpisujac na twoje durne posty, chcesz cos- pw.
Maskotka
24-12-2007, 00:30
Ha ha Maskot jestes zabawny.
Zacznijmy od trapow. Nigdy nie interesowal mnie trap na waspach, ale potem zlozylem go jakos bez twojej pomocy bo to banal.
Teraz do banowania, sarkazm rlz? I tyle, cala reszta znajduje sie wiele postow wyzej, chociaz wiesz co... Obiecywalem, ze bana za nic dostaniesz, dostales? Dostales. Moglem ci nawet delete wtedy zalatwic bo zrobiles TO 2x ale cie oszczedzilem. Hmm, wiec nie rozumiem dlaczego tak piszesz.
Co do botow nie mam zdania, strapowalem ich wielu i napewno wiecej, niz ty. I nie tylko takich z auto atakiem. Ale nie mowie, ze wybilem ich najwiecej, np. Alucard tez wybil ich dosc sporo.
I twoj bot... Przeciez wiedzielismy, ze bocisz, ale faktem jest, ze nikt cie nie zlapal.
Aha a Mortefius I Ameriov to moje chary do zabijania takich dzieci jak ty.
Cos jeszcze? Tak ze mna nie wygracie.
Stachu, Gratz.
Yall, Dawaj, wykopiemy i sprobujemy... gorzej tylko czekac na ten wiatr...
Zabawny jesteś ty:< Jak coś to dru się tłumaczyłeś "Ja go nie raportnołem"
I pamiętaj amer, banować to ty możesz na swoim otsie... Bo tutaj możesz co najwyżej raportnąć. Tak bardzo pragnołeś udowodnić że bocę ale coś Ci nie wyszło, więc za byle debilizm puściłes raport. A nie sory, przecież ty MNIE ZBANOWAŁEŚ.
Ohh wielki gej masterze ameriovie :<
Rycerski Cinek
24-12-2007, 22:06
@Dindsuk
Dobry fake'er z ciebie :D.
@edit
Skoro nikt mnie nie przebil, to daje edita!
Barosz, wiesz moze, ze po niedawnym upie (nie ostatnim), wbudowano light hacka do klienta tibi. Nie musisz uzywac zadnych niewskazanych programow! Rozumiem ze kiedy stawales sie rly rookstayerem, to musiales to uwiecznic tak, aby kazdy mogl podziwiac, lecz potem zrouzmiales, ze trzeba cierpiec i bez koduff grac :>. Podpowiedz: Options -> Graptihc -> Advanced -> i teraz przesuwasz taki kursor pod napisem "Set ambient light" czy jakos tak na "100%" i juz wszyscy sa szczeslwi!
Nie doczepie sie do twego levela~.
Morderff
29-12-2007, 11:08
@Alucard Wielki
Nice jestem pod wrażeniem.
Wasze awanse sa niesamowite szczegolnie zwiazane ze skillami ja sie musze przyznac ze posiadam 40lvl+ rookstayerem ale nie skillowalem nigdy poniewaz wole w tym czasie expic jak juz jestem w grze 31 shielda nice 22 dista woah ;]
@Amer
Wreszcie znajdziesz czas dla swojego misia pysia?
Y'all
@Yall
No pewnie, całe dnie będę spędzał z Sirblazem;*
kuba1324
29-12-2007, 21:50
@Alucard Wielki.
Gratuluję. Kiedy 31? ;)
@ Paladyn on rook
Postaram się wbić do połowy lutego. ;-)
@Urbinho_Rook'Slayer:
Ładne fotki, tylko jedna rzecz niepotrzebna.
Masz zrobione wszystkie addony?
@dałn:
Bot dający lajthaka.
*up
Masz na mysli bota czy lajthaka? :S
Urbinho_Rook'Slayer
13-01-2008, 16:50
@Urbinho_Rook'Slayer
Przedostatni screen... fajny bocik!
Moge expic tak jak ty? :(
Ojj przepraszam panie za użycie światła, obliczenia expa aby móc sprawdzić ile expa jeszcze zostało by zrobić SSa ... A jeśli sądzisz że puszczam bota na noc i mi by wbił z 1-2 lvle to trochę to dziwne czemu teraz niemam z 60 a może nawet 70 poziomu? Raz i to "JEDEN" raz użyłem bota ... na mainie, dokładnie na Celeście na fibuli i tego żałuje bo po 20 minutach po odpaleniu bota dostałem wiadomość blokady konta na 30 dni...
@Urbinho_Rook'Slayer:
Ładne fotki, tylko jedna rzecz niepotrzebna.
Masz zrobione wszystkie addony?
@dałn:
Bot dający lajthaka.
Mam wszystkie.Ostatni z addonów zrobiłem plecak na mino leathery wydałem 9~cc, ale gdyby nie kumpel który mnie wsparł pożyczając mi ponad 30 mino to wątpię żebym uzbierał tyle by wykonać addon. Mam Retired po uptade ponieważ gdy mi się skończył PACC to nadal byłem na Arena PACC tylko że po upie mnie wywaliło do temple... Na Shanerze Wszystkie Addony mają z 4 osoby (płeć damska w grze) no nie licze tego że własnie mój kumpel Zeth Xard zebrał już addony by mieć wszystkie outfity tylo że nie ma jeszcze PACCa :o
MasterTusk
13-01-2008, 17:44
#up
Nie przepraszaj tylko najlepiej postaraj się dostosowac do regulaminu tematu, w którym zamieściłeś screeny. O ile nie potrzebujesz bota do tego.
EDIT:
Tą wypowiedzią poniżej dajesz do zrozumienia, że jednak coś z Twoim czytaniem jest nie tak.
Albo poprostu chciałeś pokazac ze jestes poprostu botterem...ok, teraz widze. Botter.
Urbinho_Rook'Slayer
13-01-2008, 18:00
#up
Nie przepraszaj tylko najlepiej postaraj się dostosowac do regulaminu tematu, w którym zamieściłeś screeny. O ile nie potrzebujesz bota do tego.
Ale mnie rozśmieszyłeś tym docinkiem... :o Znałem i znam regulamin, jeśli chodzi ci czy umiem czytać to odpowiem: "Tak Umiem" 8o
Urbinho_Rook'Slayer
13-01-2008, 19:08
Tą wypowiedzią poniżej dajesz do zrozumienia, że jednak coś z Twoim czytaniem jest nie tak.
Albo poprostu chciałeś pokazac ze jestes poprostu botterem...ok, teraz widze. Botter.
Więc co mam powiedzieć? Jeśli moje słowa ci nie wystarczą a tylko i wyłącznie od nich wywnioskowałeś że botuje... Najlepiej to byś chciał abym się przyznał, mimo tego że nie botuje. Tak?
Mimo wszystko widzę że masz 47 poziom na Rookaardzie i gratuluje tobie :) P.S. Zapraszam na Shaner e, nie tylko wcelu gry, ale również w celu sprawdzeniu czy botuje... Chociaż sądzę że się rozczarujesz ;/
Czyli lamiesz 'regulamin' z premedytacja, czy jestes poprostu kretynem i go nie rozumiesz?
Dzieki takim jak ty coraz wiecej osob zaczyna sie zastanawiac dlaczego tibia.pl jest "supported"..
Niedlugo wszystkie boty beda dodawc linka do tibia.pl jako do 'supported'...
Premedytacja? :o Wklejenie Zdjęcia awansu na którym użyłem Tibia GG, abym wiedział ile expa zostało i światło aby lepiej screen shot wyszedł? Co innego było gdy gdybym Użyl cave bota niewiem na NG lub Blackd Proxy, ale nie zwykłe oświetlnie :(
Nie no już się wcześniej tłumaczyłem chociaż niewiem czemu, ponieważ nigdy, ale to "NIGDY" nie używałem cave bota moim Rookstayerem!!! X( Żadna to przyjemność ani zysk zdobywania poziomu na rooku z pomocą cave bota. Jeśli jeszcze coś do mnie macie piszcie na priv albo GG
@Urbinho
nie chce cie zamartwiac ale zlamales regulamin ustalony na poczatku, za duzo zdjec
Urbinho_Rook'Slayer
14-01-2008, 01:04
@Urbinho
nie chce cie zamartwiac ale zlamales regulamin ustalony na poczatku, za duzo zdjec
Dzięki. Już naprawiłem :]
@up
Fajnie ze skasowales zdiecie i przyznanie sie w poprzednim poscie do 'x-ray'a(?)
Naszczescie zapisalem screena:
http://img166.imageshack.us/img166/1301/43rookxdup5.jpg
Ten co uzywa bota w jakimolwiek celu jest BOTEREM.
Bot to nie tylko cave-bot... "Sorry Winnetou"
Sam widzisz musiałem usunąć aby nie łamać regulaminu.
Ale syfu narobiliscie o jednego bottera... Nie lepiej raz napisac, reportnac post i bye bye? Ale dobra, nic nie pisze bo sie do mnie doczepicie, lub znow zle zrozumiecie jak niektorzy (...)
Anyway, Gratz Awansów
-Ahaj, jaki fish bijesz?
Urbinho_Rook'Slayer
16-01-2008, 23:03
@filobossek2
Screen Shoty awansów od 30 poziomu. Twój jest 20 :(
Hakuoh: no wlasnie szkodzi bo avanse maja byc bazowane na schemacie 30-35-40-45-50-55-60-... itd twoj niestety nie spelnia oczekiwan
Rycerski Cinek
18-01-2008, 11:08
Dawniej rd'b dostal bana (w tibi, nie na forum), za uzycie lh do 3 fotek~ i udawanie mc, co kazdy mogl se robic bez bota.
Co do schematu advensuf to chyba to: "30,...35,...40,..." jest do rowa, bo to nie jest chyba oficjalna strona supportu, na ktorej nie mozna zanudzac i wrzucac adv 200 lvla... -.-.
Hakuoh: no wlasnie szkodzi bo avanse maja byc bazowane na schemacie 30-35-40-45-50-55-60-... itd twoj niestety nie spelnia oczekiwan
Jak to przeczytalem to odrazu sprawdzilem regulamin.
1. Data zmiany: 27.09.2007.
2. Przez ten czas mialem dwumiesieczny retired, wiec nie wiedzialem.
3. Nie mam zamiaru sprawdzac codziennie kazdego posta, bo "moze sie regulamin zmienil", bo to bezsensowne.
4. Jezel do KAZDEGO tematu beda wstawiane surowe regulaminy, to ja dziekuje bardzo. Nie chce powtorki z trollami, ze co nie napiszesz to troll/karmienie trolla.
To ma być Temat - Album - w dziale Tajemnice Rookgaardu ...
I ten regulamin pozwala na dość mało możliwości zaprezentowania swych fotek. Bo poziomy muszą być co 5 le - 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105.
A inne fotki mogą być publikowane jako nadzwyczajne wydarzenia ... Ale dla każdego z nas jest to coś innego ... więc kurcze szkoda. Bo naprawdę wiele fotek jest w każdym razie jak dla mnie ciekawych a nie będą tutaj publikowane z racji obaw przed krytyką w stylu "To nie miejsce na tego typu zdjęcia". Myślę, że regulamin powinien zostać zmieniony na mniej rygorystyczny. A jak nie to niech powstanie temat w którym będzie można zamieszczać każdą fotkę jaką się chcę z Rookgaardu oczywiście.
Nie byłem tutaj od groma czasu, a powyższe posty Scoobla i Hakuoha były pierwszymi jakie zobaczyłem.
Ten schemat "co 5 lvli" został dopisany bez mojej wiedzy i nie miałem o nim przez dłuższy czas pojęcia (btw. ale te mody się panoszą...)... także już edytuję spowrotem do "30 lvla".
Przepraaaaaszam, ale nie miałem o tym pojęcia :( .
@Dindsuk, pewnie się cieszysz, że mogłeś kogoś pouczyć, nie?
jes of kors jestem podjarany jak nigdy -.-
Fpitolony w sprawe
27-01-2008, 19:20
@Hakouh
Jak nie bedziesz teraz expic to obiecuje, ze Cie niedlugo dogonie ;)
Gratz! :)
Przebywając na Calmerze czułem się onieśmielony mogąc dotknąć boskiego ciała Eldwarda, wdychać jego orczy zapach i słuchać jego jakże melodyjnego głosu :*
Y'all
@Cinek
to moze zrobisz jeszcze ss z miejscem gdzie prowadzi tp i drugi ss z miejscem gdzie laduja rzeczy po wrzuceniu
Rycerski Cinek
29-01-2008, 12:05
Tp prowadzi czlowieka w 3 sqm na wprost poza pokoj final roomu (od drzwi).
Kiedy wrzucisz tam itema, to leci o 1 sqm w gore i na prwo (na ukos).
xD
@down
Jest. Item nie robil questa, aby tam poplynac.
Wiechoss
29-01-2008, 23:31
Wezmy pod uwage zolwie w liberty bay, wchodzisz na zolwia teleportuje cie na inna wyspe , wrzucasz item teleportuje go 3 sqm w tyl od tp.
Nie ma w tym nic dziwnego ...
Supercow
04-02-2008, 20:03
@up
Jest w tym coś dziwnego ale trzeba pomyśleć.. hmm...
Jeżeli jest tp(!) po wejsciu do ktorego, wychodzimy przez 2gi tp, to item zrobi tak samo jak my. Lecz jeśli wejdziecie do tp, i wylądujecie w miejscu bez tp, to item ZAWSZE wyleci nie w miejscu przeznaczenia, tylko gdzieś obok teleportu. Więc hmm... Co dało wam to odkrycie? Nic. Jeżeli jakoś da sie dostać przez ten teleport gdziekolwiek indziej niż jego dotychczasowy cel, to napewno nie jest to związane z tym teleportowaniem sie itanz.
Rycerski Cinek
07-02-2008, 12:57
Pierd#$%#$. Zapewne nigdy nie bawiles sie w twn. OTS i podejrzewam, ze nei wiesz jak powstaja teleporty... Kiedy taki jeden postawisz, to ustawiasz w nim gdzie ma byc wszystko teleportowane. Byc moze i masz ciut racji, ale ja nie widze sensu by zwykly teleport ewakuacyjny mial byc jakims specialnym, ktory gdzies indziej wyrzuca itemy, a gdzie indziej graczy...
@down
Moze i masz racje, ale przeciez wiem, ze nie wiem co bym nie napisal, to tera bedziesz przeciw mnie...
Eh, OTS... Ale zauwaz, ze tak ma chyba kazdy TP w Tibii, a jesli nie to mnie poprawcie...
Eveloust
12-02-2008, 11:36
Siemka, jestem tu nowy więc nie wiem ;-)
Ten Mowicz Rookstayer to ma ten Iron Helmet ?
Milan ognia
12-02-2008, 18:05
Nie, to jest fake.
Dlaczego mam wrażenie, że ten pan to Mówicz?
Mmm, nie ważne.
Rycerski Cinek
14-02-2008, 15:11
(bo chce zrobic szum w okol siebie wypisujac offtopy :O)
@up nie wiem.
adriaanek
22-02-2008, 18:46
@ Wojownik Xiaolin
GZGZ 46 lvl dla twojego bota. Tylko zanim wstawisz nastepnego idiotycznego posta to poczytaj regulamin tematu. Mozliwe ze nie masz awansu na 45 bo przeciez przy wiekszosci awansow nie ma cie przy kompie. Aa i te pawy ukladaja sie w jakis ksztalt? Widac cyferek jeszcze nie opanowales. Botuj dalej, a w koncu zobaczysz czerwony napis w profilu.
@ Inni uzytkownicy forum
Przepraszam za ton wypowiedzi ale nie mam szacunku do botterow ktorzy chwala sie "swoimi" wyczynami...
^^ W pełni zgadzam się z przedmówcą. Jako iż jesteśmy z jednego świata dobrze znamy wojownika. Jest to po prostu zwykły botter. Powoli zaczynam wierzyc, że pozycję GameMastera zlikwidowano...
Żeby nie było, że rzucamy słowa na wiatr, mały dowodzik:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37672
Film ukazuje jak Wojownik Xiaolin używa bota.
Morderff
23-02-2008, 00:44
@Rookero de'Master(MegaRobal)
Oczywiście gz i pozdro.
@Wojownik Xiaolin
Nie wiem jak to z tym botem jest, no ale i tak gz.
MasterTusk
23-02-2008, 12:36
#Mega_RobalXXL
Mógłbyś się pofatygować o pełne screeny? Mam na myśli pasek startu i górny pasek tibii(tam gdzie przeważnie pisze ilośc expa do następnego lvla )?
Oczywiście gratulacje.
Morderff
24-02-2008, 20:18
@adriaanek
Wielkie gz i pozdro.
@Mic 12
Trapnełes go jak bocił ?
@Reszta
GZ All I Pozdro xD
adriaanek
29-02-2008, 20:53
@up
chyba logiczne ze jak bocil.
GRATY Lem :P Teraz jeszcze tylko ban dla niego i bedzie wszystko w jak najlepszym pozadku xD
Morderff
01-03-2008, 01:00
No gz ubicia i tych adv, ale dlaczego wy cały czas przycinacie pasek zadań i pasek u góry?
Mega_RobalXXL
01-03-2008, 01:07
@up
Bo uosu robi takie forki? Niechce mi sie pierdzielic z paintem i zapisywaniem tak sobie tylko nacisne jeden przycisk i koniec fotka zapisana....
Pozdrawiam
Bercik:
BP sheng items zarąbisty :P "Using one of 17 magic light wands..." :D
Flaorath
02-03-2008, 17:22
17mlw... naprawdę niesamowite osiągnięcie :D Moje gratulacje! :)
"Gratulacje" dla Wojownik Xiaolin. Największego bottera na naszym serwerze. Umieszczanie tutaj zdjęc przez ciebie jest naprawdę śmieszne. Dosyc niedawno umieszczałem tutaj zdjęcia jak giniesz w trapie podczas "botowania".
Odsyłam do pięknych zdjęc z trapa:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466&page=29
Oraz dodaję filmik, który pokazuje że Wojownik to zwykły botter...
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37672
Mic_12
@down
Nie chcę się z tOBĄ spierac, żeby nie robic w tym temacie "burdelu". Powiem krótko: rozwaliło mnie to co napisałeś. Dowodów brak, ortografii brak, mózgu brak? Poza tym nie zależy nam czy kolejny botter nas wyprzedzi, gramy dla przyjemności nie dla rankingu.
Samurajek
16-03-2008, 09:12
Jakie to życie jest nieuczciwe, nieprawdasz Lemirel i Regandzie. Obydwoje zawsze byliście lepsi odemnie, teraz role sie odwróciły nie muszisz płaka publicznie że nei dajesz sobie rady. Wiem że też botowałeś na trolach skiluja wkoncu pare kwatkow zarobilem, dzieki tobie.
Drogi Samurajeku,
Biorąc pod uwagę zgromadzone dowody, to Ty tutaj jesteś botterem, więc takie publiczne bezdowodowe pisanie, że ktoś botuje jest nie na miejscu. Jeśli chcesz poprowadzić konwersację na ten temat, odsyłam Cie na prywatne wiadomości do danej osoby.
Temat "album" jak najbardziej spadł na psy,
nikt nie dodaje ciekawych zdjęć,
co więcej, tych gorszych zdjęć także nikt nie zamieszcza.
Jesteście pewni że wprowadzenie regulaminu było dobrym pomysłem?
Gratuluje wszystkim osiągnięcia takich wyników na rooku :)
@wiele postów up
Jak odznaczysz "Only Game Area (800x600)" Czy coś takiego to będzie robiło wraz z paskiem zadań.
Gz lvl's... Jednak chyba ładniej by było, gdyby zamieszczane były tylko równe adv.
:) dalej rookstayerrzy :D pozdrówka z guardii
@Melman92
Heh niezły farcik ;] Gratuluje :D
Prezydent_czuwa
20-04-2008, 12:50
@up
Przecież on łamie zasady. Nawet jak lootem jest MLW, to nie można. Regulamin zabrania
Mega_RobalXXL
20-04-2008, 13:48
@Prezydent_czuwa (GZ nick)
A Ty może nie łamiesz regulaminu?...awans na 22 poziom NIE MOŻE sie tu pojawic więc sie nie wypowiadaj...
"1. Jeżeli wstawiasz zdjęcie z awansem:
- lvla, to nie mniejszy niż awans na level 30"
Pozdrawiam
Gratki Amerku, ale nie botuj już na Trollach, bo Cię szatan dopadnie. :o
Wole wybijać wszystko twojemu NG Alucardzie, ciekawe jak sie teraz podzielisz z Cezetem? Bo 2 boty, ja, kathe i kilka noobków na paccu to masakra troche.
Jak tu słodko :-) Dajcie liza.
Y'all
Rzadko tu bywam, ale skoro jestem to gratulacje wszystkim :)
Mega_RobalXXL
08-05-2008, 00:49
Gratuluje Alucardowi Wielkiemu który awansował na 70lvl ale nie dał swojej fotki na f.tibia.pl
Marcin24
09-05-2008, 18:51
Gratz Robaczku.
Hym, dopiero teraz rozklackałaś tego AS? :> Po spontanicznym wybuchu emocji domyślam się, że dopiero teraz stanęłaś z nim w szranki. W każdym razie Gratz!, może nie za same pokonanie, ale za szczęście, że było Ci dane znaleźć się we właściwym miejscu o właściwej porze, po takim czasie oczekiwania :)
Instynkt
26-06-2008, 05:10
@Up
Heyah
Cala ta sytuacja miala miejsce hmmm z miesiac wczesniej ... dopiero teraz wrzucilem fotki, ot tak z nudow =]
Mimo to nadal czekam na jeszcze jedno spotkanie i prawdopodobnie daruje sobie dalsze gnicie na MH
Za jakis czas wrzuce filmik ^^'
PeZet Dr. =]
Jarryn the Rookguardian
04-07-2008, 23:10
Nie umiem się doczekać Twojego filmiku!
Gz Wam wszystkim!
Marcin24
10-07-2008, 19:20
@Gofin
To twój protest wobec zmian na Rooku?
MiodO-KrK
10-07-2008, 22:42
@2up
hmm... jesli tak to szkoda
@3up
z jednej strony tanie LP a z drugiej 3 miosy na klate 8 lvla to potiony nawet nie pomoga....:o
trzeba nosic chociaz 1 boxa przy sobie ;/
i gz wszystkim awansujacym ;D
@Marcin24
Głupi bo głupi ale tak to chyba trzeba nazwać ;P
_BERCIK_
12-07-2008, 13:48
@Anitaaa
Ciekawi mnie, jakim cudem 4 hieny ?! Nie to żebym się czepiał, po prostu mnie to ciekawi ;O
Summons 0-2 Hyaenas
@up
Ciekawi mnie, jakim cudem 4 hieny ?! Nie to żebym się czepiał, po prostu mnie to ciekawi ;O
Bo zabiłam tamte dwie pierwsze, a on przywołał dwie następne, stąd są cztery ; P
@Latuz
Ten twój awans zasługuje na automatyczne przejście na maina. Powiedz to samo Vigowi, który nie ogarnia i reszcie polskiego nawału na Calmere. Zwłaszcza ten, który ubiega się oto, bym ubił mino maga.
A jeżeli coś się nie podoba to możecie się pożegnać z tym respawnem. Ja mam sporą szybkość i cierpliwość, czasu też mi nie brak. Nie wiem jak wy.
To wszystko, co miałem do przekazania.
Jego post zostanie usunięty, to usuńcie i ten.
Morderff
15-07-2008, 15:33
Gratuluje kolekcji i awansów.
@Madib: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=184722
Mega_RobalXXL
23-07-2008, 22:29
Colin <brawa> Colin <brawa> Colin <brawa> wpadaj na Xerene xD i jedziesz do 80tki hehe chetnie wpadne na 80tke. Msg me.
Diamond'Stalker
25-07-2008, 14:09
Hiho!
Dzieki za graty. Tobie również gratuluje sukcesów i życzę powodzenia. Co do screena z 80 lvl robię go dzisiaj wieczór (niestety) tylko z RL friends. Mam nadzieję że zrekompensuję Kojotowi jego nieobecność na screenie z 70 levelka.
Ofc należy mu się ;)
@edit
25.07.2008, 22:30 You advanced from Level 79 to Level 80.
Pozdrawiam
@Scobel
Nie za ciekawe te fake.
Nie napisales takze, ze to fake ;) Tak btw to small skeleton warriora i big skeleton warriora nikt nie przebije. xd
@Scobel
Nie za ciekawe te fake.
Wiem i nie pisalem nigdzie ze to orginal ... :) ... to taka odpowiedz na ta dzwignie ... proste :) ... 3 minuty w paincie ...
To zagiąłeś typa od dźwigni :P Teraz czekać tydzień na jego odpowiedź...
To zagiąłeś typa od dźwigni :P Teraz czekać tydzień na jego odpowiedź...
Chyba 60 sekund jak to zobaczy ... Zjechalo sie 0 po zapisaniu w .jpg :)
Diamond'Stalker
26-07-2008, 20:23
Hiho!
Gz gz dla Nalii za 61 lvl, mam nadzieję, że wkrótce ujrzymy Cie z 70 lvl. Życzę Ci powodzenia.
@down
Nmzc, wbije kiedyś na Amere, poznasz po nicku. Cul8er.
Pozdrawiam
@Diamond'Stalker
Dziękuje bardzo. Tobie także gratuluję awansów : ).
@Mega_RobalXXL
Gratuluję awansu na 69 lvl ;]
Diamond'Stalker
01-08-2008, 00:00
Hiho!
@Anitaaa
Gratz 62 levela =]
Jesteś obecnie w top 100 world, nic tylko życzyć dalszych sukcesów.
Pozdrawiam
@Diamond'Stalker
Dziękuje :)
Gratuluje 81 lvl. ;)
Rookero de'Master ładny gest dla Austina Vantage, powinien to "docenic" mi bylo bardzo milo byc jego i Maffex'a kompanami przez okres 3 lat grania :)
pzdr =]
A mojego nikt nie zauważył. -.-
Diamond'Stalker
11-08-2008, 11:11
Hiho!
@up
Zauważyłem ;)
Gratz dla Nalii i Rookera awansów!
Niedługo i ja coś swojego opublikuje =]
Pozdrawiam
Hakuoh, zauwazylem :) wybacz, rownierz piekny gest z Twojej strony. Rookero de'Master jest moim rl i tak wyszlo a nie inaczej ; ) pzdr =]
Tak ładny gest. Hakuoh nie martw się, już do niego pisze i powiem żeby Ci wysłał czekoladę i kwiaty ;) (taki joke)
Gratulacje awansów. Oby tak dalej.
W twoim bp nie widze wanda, czyzbys mial takiego pecha? xD
Ta niestety , ale co tam może znów sie zrespi to wylooce xD
Diamond'Stalker
13-08-2008, 21:44
Hiho!
Mam 10k do levela i zaraz wam coś opublikuje =]
Pozdrawiam
Galacticos
14-08-2008, 20:22
2nd full citizen na pandorii :baby:
http://img59.imageshack.us/img59/1593/fullcitqr2.png
coś mały ss ;/
Co to jest te pierwsze w twoim BP? Pierwszy raz widzę przyznam coś takiego xD
#Toperz
Dzięki :)
To "Document", można go znaleźć od tego update. Jest na wyspie nowicjuszy w szafie w piwnicy u Santiago.
Po więcej informacji zajrzyj do tematu "Document".
@Ameriov
No to cisnę trapować. ^_^
(tja, chyba wracam na rookstayera, czyli częściej zajrzę do tego działu)
@Anita
Gratuluję awansu. Zadziwia mnie tylko jedno:
http://img373.imageshack.us/img373/3717/anifn6.png
@down
tak
wychodzi na to ze codziennie musiałaś grac około 8h.
@up
A to w ciągu miesiąca jest? Nie wiem bo jakoś tam nie zaglądam. To aż tyle godzin przesiedziałam online oO?
P.S. Jeśli chcesz mnie sprawdzić to zapraszam na Amerę. ;)
@Edit
Heh... Fakt, grałam/gram po tyle h dziennie ;p. Ale to nie znaczy, że używam wspomagaczy do gry, bo chyba o to Ci chodzi? :) Jeśli nie, to przepraszam.
@Edit nr 2 @DaimenPro
Gratuluję awansu :].
@Diamond'Stalker
Bo rok szkolny się zbliża :(. (xD)
Gratz. ^^
Diamond'Stalker
23-08-2008, 12:42
Hiho!
Jak zawsze Gz dla Nalii za wbicie kolejnego lvla :)
Tylko czemu masz taki smutny avatar?
Pozdrawiam
DaimenPro
27-08-2008, 00:38
@Anitaaa
Gratulację.Życzę dalszych sukcesów.:)
@Martin
Ładne, Combo.;)
@Martin
Trzeba przyznać,ładne combo...;)
@Pan Klocek
Siemka,powiem Ci że masz bardzo oryginalny pomysł :)) Ktoś Ci go nasunął czy sam Ci do głowy przyszedł?:D
@Pan Klocek
Siemka,powiem Ci że masz bardzo oryginalny pomysł :)) Ktoś Ci go nasunął czy sam Ci do głowy przyszedł?:D
A mi się wydaję, że ktoś już o czymś takim mówił zaraz po update :'\
Tak trudno się domyśleć, że nie problem zrobić tutorialstayera?
Klocek ty masz cos z glowa czy tylko udajesz ??
To ze wrociles na forum spoko, ale niech razem z toba nei wracaja stare typowe dla twe osoby teksty, przecie mogles sie zmienic, wystarczylo tylko chciec ...
Wrocil Klocek = Wroci ponownie JOLK Tibijski na t.pl ... why !!??!!
Pan Klocek
30-08-2008, 11:12
Klocek ty masz cos z glowa czy tylko udajesz ??
To ze wrociles na forum spoko, ale niech razem z toba nei wracaja stare typowe dla twe osoby teksty, przecie mogles sie zmienic, wystarczylo tylko chciec ...
Wrocil Klocek = Wroci ponownie JOLK Tibijski na t.pl ... why !!??!!
Wybacz Panie Scobel, że nie wkleiłem kolejnej fotki z awansem na 40 lvl, kolejnej fotki z ubitym AS, kolejnej fotki z 10 mlw, 2 knifami i 10k itp...
Daj spokój, Rookgaard to nie tylko lvle czy kolekcje, to również dobra zabawa.
No ale każdemu podobać się nie musiało. Chciałem po prostu pokazać, co się dzieje w dzisiejszych czasach. Zostawanie na rooku to moda w Tibi, nikt już nie wie po co zostawali pierwsi Rookgaardianie. Teraz tylko kolekcja, lvl, skille... a szkoda ;)
PS. Polecam Ci Scobel'ku obejżeć kilka odcinków Monty Pythona ;) tak na rozluznienie...
CycuRookslayer
30-08-2008, 12:03
A mi się wydaję, że ktoś już o czymś takim mówił zaraz po update :'\
Między innymi ja ( założyłem temat o skillach na tutorialu ) :).
@Kloc
Ja tam wole destinystayerów, mieć 8lvlem skille 60/60 i zabijac kazdego kto wejdzie na resp to dopiero zabawa =).
@ten z combo
Moim celem nie bylo zrobienie jak najlepszego uderzenia tylko pokazanie nowego w miare dobrego miejsca na trapy, bo kazdy glupi moze zrobic 250+ na wasp tower :o (btw, udało się komuś zrobić hit 300? wiem, że na to trzeba 31+lvl i raczej nie, ale kto wie... ) A trolle wszyscy znają z trapowania Alucardów ^^.
kuba1324
31-08-2008, 11:32
Ja tam wole destinystayerów, mieć 8lvlem skille 60/60 i zabijac kazdego kto wejdzie na resp to dopiero zabawa =).
Co innego dwóch takich graczy i naparzają się nawzajem... Może ktoś zorganizuje jakieś zawody? ^^
Chociaż to już jak Mainland....
@Ameriov
Mi na tym Twoim trapie świetnie się fraguje, codziennie po 20-30 osób pada.
btw. właśnie w momencie pisania posta zloociłem mino leather. ;d
Tak! Nareszcie moje marzenie sie spełniło!
Durne boty nie wstawiają coraz to kolejnego lvl z którego sami wyexpili tyle co nic, tylko pojawiają się zdjęcia trapów <3
Clint, gdybys tak mógł powiedzieć jaki hit wchodzi w zwykłego gracza w full eq na pełnym ataku... oczywiście im mniejszy lvl testujesz tym lepiej ale żadnym nie pogardze, byłbym wdzięczny.
Zawody destinystayerów? na Isarze zawodów nie było, zabijali sie jak leciało... Jednak 2 najlepszych knightów (60+ skille) sie zmainowało, no i najlepszy pal (ja ^^) 57 skill też... I teraz juz nie jest jak kiedys, zostali tylko zbieracze pieniedzy... a trzeba przyznac ze knight moze tam zarobic kokosy (jak na nowego) znając spobób.
@Up
W full secie to troche słabo, 0-15 hp, a w , np leather setcie hity dochodza do 80~ ;)
A teraz powiedzcie mi 1 rzecz, ktora powinienem wiedziec sam... ale nie chce mi sie sprawdzać. Czy aby napewno trap na +2 jest silniejszy niż na +1? (wasp tower) Niby 3 waspy więcej, ale nie ma skele który zabiera chyba najwięcej hp ze wszystkich, nie licząc incydentów ze spearmanem... Wiem, że taką różnice trudno zauważyć, ale teoretycznie nawet drobne odchyły są ważne.
Hmm.. Mi sie wydaje ze bardziej oplaca sie robic trapy na -1, szybciej mozna trapnac noobka. Jezeli chodzi o skele i waspy to mysle ze skeleton byl by silniejszy. Waspy bija przecietnie po 2-3hp no moze w noobka z slabym eq po 5,6 a skeleton potrafi zrobic life drain + blood hit czyli mozna powiedziec ze to nie ma roznicy choc ja mysle ze skeleton byl by silniejszy i bardziej oplacalny niz 3 waspy.
Niby 3 waspy więcej, ale nie ma skele który zabiera chyba najwięcej hp ze wszystkich
Hmm.. Mi sie wydaje ze bardziej oplaca sie robic trapy na -1, szybciej mozna trapnac noobka. Jezeli chodzi o skele i waspy to mysle ze skeleton byl by silniejszy. Waspy bija przecietnie po 2-3hp no moze w noobka z slabym eq po 5,6 a skeleton potrafi zrobic life drain + blood hit czyli mozna powiedziec ze to nie ma roznicy choc ja mysle ze skeleton byl by silniejszy i bardziej oplacalny niz 3 waspy.
Lepsze dodatkowe 2 potworki niż zwykłe 35 expa. Zanim to zassie cokolwiek to potrwa. Tak samo nie jest do końca pewne, czy coś skutkuje. Oraz większe szanse na to, że ofiara nie ucieknie na bezpieczne miejsce (które większość traperów omija).
kuba1324
21-09-2008, 15:03
@Eldryzif.
Ile zużyłeś fluidów zanim osiągnąłeś taki wynik?
EDIT:
Więc pewnie można jeszcze trochę wyciągnąć... ;)
@Eldryzif.
Ile zużyłeś fluidów zanim osiągnąłeś taki wynik?To było 6 podejście, czyli około 20.
Czyli na wasp można osiągać 300? Nie wierze... A nikt nie chce sie tego podjąć od kiedy 4lvl w leather secie zszedł na hita.
Ma ktoś niepotrzebny 40lvl? =D
PS. Przypomnijcie mi ile wchodzi na trollach w 50~ full eq full atk. Średnio po 20 czasami 30 czy więcej?
Czyli na wasp można osiągać 300? Nie wierze...
Teoretycznie tak.
PS. Przypomnijcie mi ile wchodzi na trollach w 50~ full eq full atk. Średnio po 20 czasami 30 czy więcej?
Po tyle wchodzi na full defie.
Potwierdzone, dostałem 307... ale wolałem nie zostawać tam ani chwili dłużej i nie mam SSa, ale jak ktoś nie wierzy- niech sprawdzi sam.
Czyli Srednio sie dostaje 50? Powiedz wprost. Jakkolwiek to zrobiłeś to dość dziwne, bo podczas trapowania Cezeta, ba, chociażby Mówicza który miał dużo słabszy def na "full załadunku" wchodziło 30-35, a siła trolli chyba nie uległa zmianie. No chyba, że nosisz studded seta dla oszczedzania cap.
Miałem na myśli po 20-30 na full defie.
No wiem, a ja sie pytam ile wchodzi na full atk, bo raczej mało osób hunci na defensive.
Ghernie zdjęc nie cytuje!
Ghernie zdjęc nie cytuje!
Noo widac kto tu gra uczciwie, a kto nie xD...
http://img134.imageshack.us/img134/4521/boterwr4.png ([URL=http://imageshack.us)
Ghernie, do uzyskania takiego efektu jak powyżej wystarczy wejść w ustawienia graficzne Tibii i przesunąć w prawo pasek odpowiedzialny za jasność. Także "light hack" a którym wspominasz jest wbudowany w Tibie :)
Jeśli nadal chodzisz z torch'em to podziwiam Cię stary.
Nie, aż takiej jasności się nie da uzyskać^^.
@Haku~
Nie było Cie jak cala reszta wbila? Zaluj... My mielismy wlasnie budowac trap na wasp tower i wchodzic bez eq a Ci wyskoczyli ze zamykaja serva... Moze jutro.
Nie, aż takiej jasności się nie da uzyskać^^.
@Haku~
Nie było Cie jak cala reszta wbila? Zaluj... My mielismy wlasnie budowac trap na wasp tower i wchodzic bez eq a Ci wyskoczyli ze zamykaja serva... Moze jutro.
Byłem, ale na amerykańskim serwerze, a Isara to przecież niemiecki. Może jutro wbiję noob charem z niemieckiego serwera.
Widzę mój trap rozniósł się po wszystkich.
@Evol
Chcę dodać, że trap z ratami był testowany tylko jednym podejściem. Więc hity mogły być większe. A w twoim trapie zauważyłem 278. Był większy, 288. Jednakże większość hitów opiera się na 200-250. A raty mogą być silniejsze.
Naprawdę jestem zaskoczony, że są ludzie, którzy podążają za moimi pomysłami. ^^'
@edit
Jeszcze tylko pytanie - ile prób?
Hehe... bijecie normalnie rekordy na najlepszego combosa :D
Mi się tam to podoba (ody tak dalej).Nie wiedzialem ze na rooku moze ktos na 1 combosa moze pasc xD (np. 8 lvl)
@Hakuoh
Prób miałem około 10. Po ściągnięciu całego eq nie otrzymałem żadnego comba poniżej 230, ale też nie mogłem przebić tego 278, który wpadł bodajże za 3 podejściem :P. Jak widać w temacie 'Test Server' combo w tym miejscu może być jeszcze większe ^^.
Twojego trapa na ratach również bym przetestował na 'własnej' skórze, ale w najbliższym czasie nie będę miał możliwości B)
Naprawdę jestem zaskoczony, że są ludzie, którzy podążają za moimi pomysłami. ^^'
;)
Czemu tak legalnie pozwalacie wstawiać temu botterowi zdjęcia? ;s
Reklama dla nubów! Przez taką ignorancję ta fala nabiera siły.
Niezbawiony
10-11-2008, 21:08
Noo widac kto tu gra uczciwie, a kto nie xD...
Tibia Bot NG,Nie dawno bocil(ma zjechana stamine) pewnie probowal wbic wbic 33 a tu nagle as(za mocno go zjechal i wlaczyl sie alert)Obecnie ma 41 lvl.
Golden-Sword
10-11-2008, 21:17
up@ nie cytujemy zdjęć.
Legalne zdjęcie, nie legalny sposób
Rocket Slayer
03-12-2008, 18:00
Mój 59lvl, jeszcze jeden i będę egzekwować pierwsze miejsce na moim świecie z pewnym ziomkiem.
Nie twój,tylko twojego bota >.<
Która to już wybotowana postać, Scross?
Scross (jedyny robiony uczciwie) > Barki > Amexoris > Amex Holder > Macabras (pominąłem coś?)
EDIT
http://images40.fotosik.pl/37/803ed1324e65c432.jpg
Thx, pogubiłem się w tym wcześniej :P
Nie twój,tylko twojego bota >.<
Która to już wybotowana postać, Scross?
Scross (jedyny robiony uczciwie) > Barki > Amexoris > Amex Holder > Macabras (pominąłem coś?)
Saereth x2
Shantirell
20-12-2008, 19:00
A mnie rzygać już się chce jak oglądam w tym albumie screeny macrouserów i botterów.
Light*** jest dla mnie po prostu żałosny, nie mówiąc już o liczniku expa. Na ustawionym 100% light wszystko dokładnie widać. I chyba tak się Wam już mózg zlasował, że nie potraficie wejść na tibia.com, zobaczyć tabelę dośw. i obliczyć sobie ile wam do lvla brakuje.
Nie no. Szczere gratulacje.
Nie wiem czemu nie daje się bana na forum za takie screeny.
Dziękuję i pozdrawiam uczciwych graczy. ;)
EDIT:
Zapomniałem o traperach, których zresztą również mam za żałosnych.
Postawienie paru boxów, ropnięcie wszystkich potworów i czychanie na biedne ofary, które nie mają najemniejszych szans na przeżycie nie uważam za wybitne osiągnięcie.
Oczywiście, wyjątek stanowią tu boty.
No, to teraz proszę o warna. ;)
EDIT2:
Ech, coś ja dzisiaj jestem roztrzepany. Chcę coś napisać, a zaraz o tym zapominam i muszę edytować w kółko post.
Tym razem zapomniałem napisać o botterach i Apprentice Shengu. Krew mnie zalewa jak widzę zadziwiająco jasny screen, na którym widnieje postać, obok niej ciało owego minotaura, a na pasku tytułowym są jakieś dziwne napisy.
To mnie okropnie irytuje, że dziesiątki "Botstayerów" lootuje MLWy i knify, często używając programu do przeglądania mapy.
To jest po prostu nie fair.
Barbar, jak już bocisz, to chociaż nie chwal się awansami publicznie ;s
Trapnęli cie na waspach, ostatnio w psc, ale sie leczyłęs i allerty miałeś.
Teraz zaczałeś na MH bocić.
Jeszcze raz apeluje. Jak już bocicie, to nie wstawiajcie fotek na fora. -.-
Barbar, a co to?
http://img517.imageshack.us/img517/4426/barbarbotje1.jpg
Jak mnie na psc trapneli to zabralem hf, wiec chyba nie bocilem uhm?
Bota mam tylko do przeliczania expa, 90% tutaj boci zapewne ty też więc nie wiem o co kaman?
Jak mnie na psc trapneli to zabralem hf, wiec chyba nie bocilem uhm?
Bota mam tylko do przeliczania expa, 90% tutaj boci zapewne ty też więc nie wiem o co kaman?
Bot przy kompie, no i ta część z przeliczaniem expa, yhm... A chociażby lighthack to już nie część bota?
Barbar wyjdz i nie wracaj.
Jak cie bloknelismy to wrocales do waipointow non stop. Honeyow nie zabrales wtedy wcale :) Dopiero jak ci sie alarmy wlaczaly.
O którym ty trapie mowisz bo próbowali mnie ubić z 20 razy, chcesz się kłócićto prv albo wciśnij taki fajny czerwony krzyżyk ;d
@down
Ale ty pierwszy oki? Mowie ci idz bo expa tracisz :/
Morderff
20-12-2008, 23:36
@up
Też wciśnij taki fajny czerwony krzyżyk jakbyś mógł :)
@botdetector
Nie żartuj że masz bluzę z nadrukiem Tibia... :baby: xd
Jak w niej przejdziesz przez centrum Warszawy i Poznania to Ci postawię paczkę żelków.
A tak w ogóle to nieźle zaryzykowałeś wstawiając to zdjęcie ; o.
Barbar, zapomniałeś pozdrowić swojego bota NG, który wbija ci wszystkie levele.
Gratulacje wszystkim botterom, tylko po co wklejacie zdjęcia??
Macie na tibiabot albo blackdtools specjalne działy, w których możecie pochwalić osiągniecia swoich programów.
Barbar, zapomniałeś pozdrowić swojego bota NG, który wbija ci wszystkie levele.
Gratulacje wszystkim botterom, tylko po co wklejacie zdjęcia??
Macie na tibiabot albo blackdtools specjalne działy, w których możecie pochwalić osiągniecia swoich programów.
Zabronisz mi?;<
@down
A widzisz gdzies skrina na ktorym uzywam bota i spamuje Hail NG? Nikogo nie namawiam i o nic nie prosze :(
Twoje zdanie malo mnie obchodzi :)
A co do kilku kont, nie znam osoby o nicku "Barbar", dran wklejal moje skriny, co za bezczelność prawda?
Shantirell
07-01-2009, 20:09
Tak.
Chwalić się używaniem botów i namawiać do tego innych, jak również prosić o ich udostępnianie. Jeśli używasz bota, zatrzymaj tę wiadomość dla siebie.
Może najpierw przeczytaj regulamin (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53789) przed pisaniem na forum?
Nie wiem co z Ciebie i "Tobie podobnym" wyrośnie. Ale w końcu przecież taki jest ten świat. Ci co oszukują pną się do góry, a tym uczciwym się obrywa. Życie jest niesprawiedliwe i nad tym tak ubolewam. Może i odniesiesz sukces oszukując, ale mam nadzieje, że odezwie się w Tobie sumienie. Gratuluję "awansów" i tego uroczego light***. Nie rozumiem do czego Ci on jest potrzebny. Przy jasności ustawionej na 100% wszystko widać.
Jednak taka jest już dzisiejsza społeczność Tibijska. Nie potrafi nic osiągnąć samemu. Przyznaję, gry są po to by bawić, i jeśli Ciebie cieszy wybocenie postaci i to w dodatku jeszcze na Rookgaardzie (co jest dla mnie już kompletnym idiotyzmem) to proszę bardzo, rób to, ale, tak jak w prawdziwym życiu możesz poznać tego konsekwencje. Takie jest moje zdanie na ten temat.
By the way: Ban dotyczy nie konta, ale osoby.
Bez poważania, Shan.
I, proszę, jak chcesz ze mną zacząć kłótnię to niech ona będzie na poziomie, bez żałosnych bluźnierstw i poparta argumentami. inaczej po prostu Ci nie odpowiem.
@dół
Rapek zawsze służy pomocą :P
Kk jutro zmienie, dzieks za info
Pan Klocek
22-01-2009, 08:26
Kk jutro zmienie, dzieks za info
Po co ci ten light hack? I myślisz że teraz ktoś ci gratuluje? Myślisz że teraz ktoś ci uwierzy, że używasz tylko light hacka bez cave bota?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.