Pokaż pełną wersje : "Album" - Komentarze
No GZ Instynkt! Takiej symu ktowy to ja nawet nigdy nie widziałem. Moi koledzy z mainia wprost zemdleli :P
Michaello
15-12-2006, 15:42
@Fpitlony w sprawe
Fajne screenki... A co do tego wodospadu to ja go widzialem O.o
@R.R.
No gratki 17 lvla :]
Fpitolony w sprawe
18-12-2006, 18:41
@Instynkt
No ja... No po prostu GZ!!!!!!!!!! Jak Ty tak bedziesz zapierdzielac to stowa naprawde bedzie zaraz :D. A 90 za kilka sekund ze tak powiem :O. xD
No jeszcze tylko chyba 500 000 expa i bedzie 90 lvl(moze coś koło 1000000 exp :D). No ale Congratulatin. Będę miał taki lvl(miałem na mainie :D) na Rookgaardzie. takie marzenie to jakieś 2 lata z głowy =]
Michaello
19-12-2006, 13:22
Gz awansu Mihalkov ;)
Mikhalov
19-12-2006, 20:56
Gz awansu Mihalkov ;)
dzięki, ale narazie jeszcze niema czego :)
edit
gz Michaello ;)
Fpitolony w sprawe
21-12-2006, 09:07
Cholera jasna... Mam ostatnio problemy z netem, a patrzac na powiekszajace sie liczby dedow 30 lvli+ w ostatnich dniach boje sie wbijac o.0 ... Jakas plaga...
No jedziesz Trudna z tym lvl :D ja chce do końca tygodnia 18 wbić,ale mi się nie chce :D
@edit
No moje 8 honeycombów nie poszło na marne ;]
@Kiełek
Kogo obchodzi że lootnołeś wolf paw?
@Alkoholik(Lume)
Raport post plx?
A ja zamieszcze 80 ss'ów jak to z wolfów wypadały mi wolf pawy ^^ albo 260 ss'ów z piórkami ^^
Milan ognia
26-12-2006, 17:55
Nie wiem czy wiecie, ale istnieje taki program Paint (no... serio mówię!). A w nim opcja wycinania, wklejania... (też nie wiedziałem). Więc zamiast 20 ss'ów pokazujących depochary zróbcie jeden ładny obrazek z powycinanymi bp/bagami. Można nerwicy dostać, żeby obejrzeć mały fragment obrazka, ładował się cały. Użyjcie czasem tej galarety we łbie...
@up:
A ja koło 300 z wolf pawami. Bądźmy solidarni - tylko wolf pawy! :D
Wahibi, teraz się nazwiesz "Rookguardian De'katana"? :P
Fpitolony w sprawe
30-12-2006, 15:51
@Tebiator
Alez zacynil... Siara na calego :P
Dałbym advenc na 19 level, ale mi się nie chce. Wbity level od niechcenia, przez przypadek, przy robocie dla supportu... To już nie to co kiedyś. Jednak wolę grać na mainie xD
Moim zdaniem już nikt nie czyta regulaminu. Powinien on być zmieniony... Co kogo interesuje, że ktoś zrobił ciastko, złowił ryby, lub ułożył z nich napis. To jest nudne... Tak samo jak ktoś pokazuje swoją kolekcję na 10 ss'ach z depo charami. BRAĆ PRZYKŁAD Z INSTYNKTU! SKLEJAĆ ZDJĘCIA W JEDNO!
Mlodziutki
13-01-2007, 15:02
Gratuluje 28 lvl:) A tamte zdjecia to z 4 hp itp. to do tych ktorzy wrzucaja te fotki:
Załozcie sobie temat Spam Fotek i Debilne Fotki:) Napewno zrobicie furore!!:evul:
Fpitolony w sprawe
16-01-2007, 18:26
@Instynkt
Ahhh... a ja was szukalem na mino hell :P, myslalem ze uda mi sie zalapac xD
Ale takie 2 sski to "cud miod i orzeszki" czyli jedno, WIELKIE(!) GZ!
Chciałbym skomentować nowy regulamin ;).
Otóż powiem jedno: Popieram go całym sobą i podpisuję się pod nim wszystkimi rękami i nogami ;).
Pisanie postów w którym widać 3 kolejne adv na jakieś tam lvle typu 16, 17, 18 jest po prostu nudne, choć jestem w stanie zrozumieć ich właścicieli, są to w końcu ich postaci i na pewno cieszą się z kolejnych awansów swych postaci. Jednak ile razy można to oglądać :)...
Zwiększenie pułapu do 25 poziomu to też dość drastycznie zmniejszy ilość powtarzających się zdjęć, a taki awans jest na pewno ciekawszy niż ten na 15 level...
Dość wysoki jest pułap na shielding skill, bo 28 to sporo, ja swoją postacią mam 26 na 30 lvlu (choć wiem, że postacią z PACCiem jest o wiele łatwiej taki skill uzyskać), a więc 28 będę miał zapewne dopiero koło 40 lvla...
W stosunku do tego dość niski jest skill sworda/etc - bo "tylko" 20, co stosunkowo łatwo uzyskać (u mnie to był chyba 21 lvl...). Jeśli patrzeć pod kątem shieldingu, to powinno być około 21-22 sworda...
Co do zdjęć addonów itd, to pierwsze kilka(naście) zdjęć z addonem kapelusza z piórkiem były ciekawe, tak następne zaczynają być już nużące :). O wiele fajniej byłoby popatrzeć na addon "łapek" czy plecaka :).
Aha, I co do MLW - to też już zaczyna być nudne, bo co druga osoba robi screena w Trade Roomie czy też w Mino Hell... A może by tak wymyślić jakąś oryginalniejszą lokację? ;).
Dalej już nie mam się do czego przyczepić, ogólnie zmiana jest jak najbardziej na lepsze! Marzą mi się foty podobne do tych z tibianews.net, ale cóż, ile można zrobić ciekawych screenów na Rookgaardzie ;).
Pozdrawiam!
Milan ognia
20-01-2007, 20:09
@Klocek:
Hrhr. Ja swoją kasę przetransportowałem na maina. ^.^"
Co do zmian: Nareszcie!
Mlodziutki
20-01-2007, 23:24
Wkoncu Dziekujemy wam ;] chociaz nie bede juz mogl wysylac fotek :/ szkoda:((
Ale i tak jest super z tym regulaminem
Shinodin Barthez
21-01-2007, 11:45
Sorki że pytam ale...skąd knifa wziąść ?? :)
Jak umiesz to dostań sie do Ghoula i go zabij i lootnij knifa >.< Nie ma knifa na Rooku tylko Combat Knife!!
Take it easy! Na Rooku jest knife, wypada z Apprentice Shenga.
@Rycerski Cinek
Gratuluję 32 levelu, a poza tym - fajny loocik, myślę, że bardziej bym się cieszył z knife niż magic light wanda, bo to w końcu większy rare :).
Rycerski Cinek
21-01-2007, 22:12
@Nosane
Tez tak mowilem Rogver'owi, ale on wolal miec mlw, bo mowi, ze jest lepsze ;p
Mam rowniez nadzieje,ze z next(AS) wypadnie jakis biggest rarek' do eq ;p
' - czyt. BA
Shinodin Barthez
22-01-2007, 09:53
Heh ja czekam kto pierwsz będzie miał addon plecaka uwidoczniony na screenie :P
Shinodin Barthez
22-01-2007, 17:57
Tak zwracam honor przepraszam mój błąd ;)
Pan Klocek
23-01-2007, 17:52
@Rookstayer'ek
Zdajesz sobie sprawe ze tym zdjeciem lamiesz regulamin??
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466 <-- poczytaj i sie zastanow.
@Vantage
Big GZ^^
@Rookstayer'ek
To co up
Czekam na screen de'bovej ^^
@Cinek
Skąd masz Knife? Przecież chyba nie zabiłeś Ghola. A może GM ci dał? Odpowiedz!
Shinodin Barthez
23-01-2007, 21:03
Apertience Sheng !!!
Ciekawe kiedy na moim świecie będzie ktoś z 50. Strasznie jakoś odstaję, aż mi głupio :) .
Ze swojej strony pragnę dodać, że w ostatnich 2 dniach regulamin zostawał poddawany kolejnym modyfikacjom. Nie powinien już się zmieniać.
Ten new regulamin trochę mnie wku***** ale musze sie niestety przyzwyczaić. Ja mam jedno ale- granica z lvlem...
Drzamich
24-01-2007, 21:19
Heyah
Gdybys uwazniej przegladal "Album" napewno znalazlbys takowy ss.
Gdybys była tak dobra, podaj prosze linka do posta ze zdjęciem, bo jakoś nie chce mi się wierzyć.(szukałem)
Mam nadzieje że ten ss, nie jest wykonany przez osobe, która niby posiada ten addon, poniewaz może mieć włączonego bota z addonami.
kuba1324
24-01-2007, 23:34
Gdybys była tak dobra, podaj prosze linka do posta ze zdjęciem, bo jakoś nie chce mi się wierzyć.(szukałem)
Mam nadzieje że ten ss, nie jest wykonany przez osobe, która niby posiada ten addon, poniewaz może mieć włączonego bota z addonami.
Strona 17, post 162, użytkownik "mikorejwo", gracz z Aldory o nicku "Wojownik Luigi".
Na drugi raz przeglądaj uważniej.
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466&page=17
@Nethalis (czy jakoś tak)
Ładnie to tak na mc? :P ale i tak gz 2 ligh wandów ;)
- Prodigy -
01-02-2007, 10:41
Congratz for my Cookies Anti-Cruncher mate! :) Już niedaleko do 31, goń mnie, goń =p A Ty Cinku ładnie sobie pojechałeś z tym skillem ;O ! Gratulacje dla wszystkich i proszę, zacznijcie co-nieco komentować, bo naprawdę miło jest słysześ, że komuś podoba się nasza kolekcja, bądź imponuje lvl, czy skill...
@Down
Niczego nie trzeba komentować, tylko sugeruję... ;)
- Prodigy -
01-02-2007, 15:37
Przepraszam za moje zdjęcie w Albumie, gdyż swoimi wymiarami "wystaje" nieco poza regulamin, ale inaczej nie dałbym rady ująć wszystkiego, co chciałem...
Milan ognia
01-02-2007, 15:43
Pell - Ty satanisto! Już wiem czemu jesteś w (na forum tak to ktoś nazwał) Metal Milicja!
@ Pell : Jeszcze tylko lvla 66(6) Ci brakuje, i będzie ok :)
@Outsane : Goń Axo nie Pella :p
@ Topic : Nice sski, dawajcie więcej :p
Pozdrawiam,
Grace.
Pan Klocek
01-02-2007, 16:18
Pell wariat @_@
Akrat ogladalem "Death Note" a tu taki screen :D Jak ktos nie wie co to to takie Anime, w sam raz w klimatach Pella :D
19 lvl w 2 tyg.- do mistrzów się nie zaliczasz. na mainie dla mojego kumpla to 2 razy tyle w 2 tygodnie czyli 38lvl :P Ale GZ :P
@Pell, trzeba było jeszcze przestawić zegarek na 06:06 ;).
@Grace, Na razie zadowolę się wyprzedzeniem Jakumy, potem się zobaczy :D...
@Szalony~, Gratuluję lvla, ale radziłbym pochwalić się dopiero po wbiciu 25.
Ps. "Cookies Anti-Cruncher"... podoba mi się ;).
Edit:
@Vantage, gratuluję 69 lvla! Już niedługo dogonisz Sporro :).
- Prodigy -
01-02-2007, 22:15
No, no, gratki Austin! ;) Btw, co to za ciała tam leżą? :> Tak, czy tak - Hail 4S _/
@ Austin - Wielkie gz ;)
@ Cookies Anti-Cruncher - Pozwole sobie wyprzedzić wrzucenie ssa z 31 przez Ciebie, ale wiem, że przed chwilą go wbiłeś więc gz ;)
- Prodigy -
02-02-2007, 17:16
Zito - milioner.
Pell - Sześsetsześćdziesiątsześćtysięcysześcsetsześćdzies iątsześcioner.
Gratulacje :) A Ty, Grace, jak nie dasz foty z awansem na 19, będziesz już 2 Rookstayerem z huntem ode mnie na Xerenie, zaraz po CACu ;)
@Down
Fakt, zapomniałem. Namieszali mi w głowie tym nowym regulaminem =p
@Cinek
No zajekurwabista kolekcja:D NIc tylko pacc kupić:)
@Vantage
Gz:)
@ Pell : Nie moge dać ssa, bo po 1 : nie zrobiłem go, po 2 i tak bym nie mógł dać bo nowy regulamin mówi, że dopiero 25lvl + ;(
A co do regulaminu :
@ Yallah : Nikt nie ma nic przeciwko Twoim ssom, ale nowy regulamin wyraźnie mówi, że ssy z lvl-ami up dajemy dopiero od 25 lvla +.
Pozdrawiam,
Grace.
Milan ognia
02-02-2007, 21:51
@up:
Ale również jakieś ciekawe inne wydarzenia. Btw... GZ jak wbijesz 25 na Nerenie czy innym z nowych w krótkim czasie... >.< Tam na 1 wolfa 5 się rzuca.
Wstawiając to zdjęcie kierowałem się tym podpunktem:
5. Polowania, trapy, foty z różnych stron (erig, rookstat, inne), etc - wolna inerpretacja, byle było ciekawe!
Jeśli ta fota nie zalicza się do tego to prosze o usunięcie.
Y'all
@Yall
Pierwszy Rookstayer tak jak piszesz, mi to tam podpada pod ten punkt i jest OK
Cała reszta:
Zróbcie choć jedno zdjęcie, które będzie ciekawe i nie będzie kolidować z regulaminem. Pochwalić czym to Wy się nie macie, a Yall osiągnął więcej niż 20 Waszych postaci razem wziętych (Grace).
PS. Jeżeli chodzi o Nerenę, to już jestem tam 2 dzień, exp idzie jak krew z nosa. Mainland jest daleki...
Serdeczne Gratulacje dla Team'u z Astery!!!
Nieźle, 3 Shengi, 3 MLW i Knife:) Nieźle spisał się również Twój kolega, posiadający Full Citizen Outfit:), w ogóle ładnie się to komponowało, a nie jak inne kolekcje w których jest full shitów, m.in: jabłka, wolf pawy, miodki itd...
Jeszcze raz GRATZ =]]
Z 3 Shengów wypadły 3 MLW bo zawsze lecą z niego -.-
Z 3 Shengów wypadły 3 MLW bo zawsze lecą z niego -.-
Nie zawsze lecą. Ostatnio zabity na Candi Sheng nie podarował różdżki, a już wcześniej pojawiały się doniesienia o 'bezróżdżkowych' bossach;)
Sorry za offtop
Zillek Edonek
06-02-2007, 16:02
Gratulacje Pell oraz Res , oby tak dalej...
Res~ to prawda, że byłeś zbanowany za cavebotting, a pozatym kupiłeś od kogoś postać, zostałeś wyrzucony z Rookgaard Circle i wtedy Rookslayerka Moli zrobiła Rookgaard Friends? Przeczytałem te rewelacje na oficjalnym forum i chicałby usłyszeć twoją wersję, bo jakoś specjalnie tego nie wyjaśnialeś.
Res Khmer
06-02-2007, 18:15
odpowiadam:
mam czyste criminal record/light hack ;] Było minęło
Nie znasz sytuacji jaka panuję na Elysii... Tam się każdy nienawidzi... Zapraszam... dowiesz się co to żyć na serwerze gdzie każdy pod każdym dołki kopie. Nie widzę także powodu by cokolwiek wyjaśniać, bo też czy miałoby to jakiś sens... Trap za trapem... cuda wianki. A ten to co napisał to leader przeciwnej gildii ;]
odpowiadam:
mam czyste criminal record/light hack ;] Było minęło
Nie znasz sytuacji jaka panuję na Elysii... Tam się każdy nienawidzi... Zapraszam... dowiesz się co to żyć na serwerze gdzie każdy pod każdym dołki kopie. Nie widzę także powodu by cokolwiek wyjaśniać, bo też czy miałoby to jakiś sens... Trap za trapem... cuda wianki. A ten to co napisał to leader przeciwnej gildii ;]
Mimo, że grasz na rooku to mogłeś słyszeć o "Siejniku", a jeśli nie to mówię, że grałem tam przez przeszło 1,5-2 lata, więc sytuację znam dość dobrze.
Gratulacje Pell!
I znowu 1st :). Co prawda ex aequo z Axo, ale już niedługo... ;).
Gratulacje także dla Tebiatora i Ciufci, tak dalej chłopaki ^^.
ciufcia, a co to za mpka osta tam świta na twoim ss? xd
Phi, konto na którym jest mój Austin też już było na allegro, a dowiedziałem się o tym od kolegii. Z ciekawości śledziłem ten "produkt", wyszło 35 zł a na końcu sprzedawca wycofał ofertę. I wcale nie wymyślam :) .
Może było na aukcji bez wiedzy Resa?
Pan Klocek
09-02-2007, 17:21
Dobre te foto z Trollami :D normalnie wygląda jak Forum Tibia.pl co nie? 8o
@Gandi
Gratuluje milionika :D
@Pan Klocek
Zgadzam się. Same trole :D
Pan Klocek
12-02-2007, 11:48
@Dark Alphadron
Hmmm GRATZ, ale czy zdajesz sobie sprawę, że te zdjęcie nie powinno się tam znaleźć? Bo nie spełniasz wymagań. Przeczytaj może regulamin najpierw.
@Ciufcia
Fajna kolekcja :D Jednak ja bym uważał na Twoim miejscu :P jeśli ktoś wie jak to tam można się dostać. Blokowanie drzwi nic nie daje. Szkoda by było gdyby ktoś zaczął kraść taką kolekcję.
Jak nie wiesz o co chodzi zapraszam na PW ^.-
No i widać od razu kto czyta regulaminy a kto nie.. a potem się dziwić, że tutaj tyle trolli i forum spada na psy.
@Ahaj
Gz, 25 shield na 9 lvlu. :o
@Ahaj
No no. Nice skills. Ja takie miałem na... hmm... 30 lvl.
Milan ognia
13-02-2007, 19:08
@Ahej: Gratuluję wytrwałości. Chyba po zmianach jesteś 2gim 9lvl'em, który umieszcza tu swojego ss'a zgodnie z regulaminem. :)
@Ciufcia: Tobie też gratuluję.
Pan Klocek
13-02-2007, 19:15
OMG takie skille na 9 lvlu?
Zaraz mnie dogoni ze skillami normalnie 8o
teraz wiemy, że POLAK POTRAFI! ;D
Dawno nie komentowałem zdjęć, gdyż nudzi mnie komentowanie ciągle tego samego=]
Jednakże widze, że Pan Ahej bardzo się postarał i zdołał zwrócić moją uwage=]
Takie skille na takim lvl to już jest jakieś osiągnięcie i przełamuje to monotonność zdjęć w "Albumie". Szczerze gratuluje wytrwałości i cierpliwości w wyczekiwaniu na te upragione kilka sekund białego napisu :)
PS: Ile czasu poświęciłeś na skillowanie?
Y'all
@Instynkt
Hehe...Coraz więcej gildii na Rooku :)
Pan Klocek
14-02-2007, 01:31
Te gildie są w większości bez sensu bo i tak nie dochodzą do skutku, a jak już udaje im się ją założyć to pada po pierwszym miesiącu :/
@All Dzięki za słowa pochwały :)
@Yallah Już nie liczę tych "przeskillowanych" godzin. Ale trenuję "hardcore'owo" od około 10 dni (conajmniej 4h dziennie, skille urosły od 17/20 do 20/26).
@Drudka:
Ani jedna z Twoich fotek nie jest zgodna z regulaminem tematu 'Album'...
@Ahaj:
Chciałem pogratulować Ci skilli, na takim lvlu to naprawdę nie lada wyczyn ;)
@Instynkt:
Nudzi Ci się być najlepszym polskim rookstayerem [a raczej polską rookstayerką] pod względem lvla, skilli? Widze, że tak bo prawie w każdym poscie mówisz o tym, aby Cię ktoś wreszcie do/przegonił.
Rax
@Instynkt
No ja myślałem, że tu jakiś awansik a tu...ludzie co nie maja oczu robią z siebie debilów na oczach całego forum xD
Shinodin Barthez
14-02-2007, 15:45
Brawo Panie Klocku piękny addon :D
@Trudna'Jezyka
Nie wiem czy to pierwsze zdjecie z awansem cluba powinno sie tam znalezc gdyz nie pokazalas na ktory on byl poziom.
Y'all
Peter of Refugia
14-02-2007, 21:14
Ups. Trudno usune je. ;)
Instynkt
14-02-2007, 22:10
@Instynkt:
Nudzi Ci się być najlepszym polskim rookstayerem [a raczej polską rookstayerką] pod względem lvla, skilli? Widze, że tak bo prawie w każdym poscie mówisz o tym, aby Cię ktoś wreszcie do/przegonił.
Rax
1. Mnie nikt nigdy nie zachecal do grania, wiec czemu mialabym byc taka sama?
2. Owszem nudzi mnie bycie naj w PL oraz naj w kilku kategoriach w calej Tibii.
3. Zanim skoncze z graniem i na dobre poswiece czas na Forum i pomoc innym mam zamiar zrobic jeszcze 2 rzeczy. Poki co musze z tym poczekac, gdyz nie mam mozliwosci powrotu do gry.
4. Im wiecej osob przegoni mnie w statystykach tym wieksza bede miala motywacje, bez ktorej ciezko sie gra, a odnoszone co jakis czas sukcesy nie beda smakowaly tak samo jak te, ktore pozwalaja Ci podniesc poprzeczke komus przed toba.
@Ciufcia
GZ . Już 34 lvl. jak ten czas szybko leci :)
@R.R.
Kolekcja nie za wielka ale zawsze jakaś jest :] .
@Yallah
Gz addona.
Pan Klocek
15-02-2007, 19:31
Gratz Yallah ;)
EDIT
GRATZ Pell m8 _/
i Tobie Outsane tez :]
@Wiechoss
Ten fishing to był da fishingu czy popisu że umiesz zniknąć SS?
Pan Klocek
16-02-2007, 01:00
Dobra Ahaj trzymaj tak dalej a Cie ubije chyba :D
Nie no ja takie skille miałem dokładnie na 25 lvlu!!
Gratuluje cierpliwości :P
Ahaj, chyba będziesz polskim reprezentantem rookstayerstwa w skillach. :)
Daj skreeny na tibia.de/tibianews.com. =]
Kurcze Instynkt ty to masz naj pl chara i 2 na swiecie ja gram sobie dla przyjemnosci
ale mam zamiar po wbiciu 20 rookslayera wbic jakis fajny lvl na Mainie bo tam sa fajne zagadki do rozwiklania na rooku osiagnolem juz prawie wszystko wiec
nie chce mi sie w kulko grac
pozdro all
Pan Klocek
16-02-2007, 14:51
Ciekawe ile Shengów musimy zabić zanim Minosy się wnerwią poważnie i wyślą jakieś cięższe posiłki :D
GRATZ Pell~ i Out~ i dobrze wiedzieć, że u was również działa Anti Botter Rook Police :) liczycie może ile już osób zostało zbanowanych dzięki wam?
Tylko torcha i ML z AS'a- omfg! Tylko nie wiem po co Pell nosi z sobą taką masę rzeczy, m.in. 16 wolf paw, wine itp.
kuba1324
16-02-2007, 15:58
@Evol
Gratuluję Backpack addona, Norma z pewnością pracuje po nocach, żeby nadążyć z szyciem...
@Pan Klocek
Co ty robisz temu biednemu Trollowi? Zabieraj od niego swoje brudne łapska:p
Gz!
@Pell
Gratulacje prowadzenia w rankingu.
Ps. Za co dostałeś bana?
@piotrinho
Gz lvl'a. Oby tak dalej i prześcigniesz Sir Tibixa.
Jako, że Pell nie może odpowiedzieć, zrobi to moimi... ustami? ;)
Takie rzeczy mam ze sobą, bo jak Outsane napisał "Sheng", to wybiegłem z 'Depo' w trakcie trade'owania itemów ze znajomym. Mówiąc takie rzeczy, mam na myśli "Snowballs i 14 viali z mlekiem", bo reszte, którą tam widzicie mam zawsze ze sobą... wino? Wino rzucam ludziom na redzie, którzy uciekają przed potworami, wmawiając, że to ich uleczy. Niektórzy piją i z "Hicks!", jako ostatnim słowem, padają, bo nie mogą dojść do schodów/rope place =p Posionem też czasem częstuje, choć tylko wybitnie irytujących, zwykle rannym rzucam lf, o czym już niejednokrotnie mogli się ludzie przekonać. Wolf paws zbieram i nie chce mi się zrzucać na depo char, którego nawiasem mówiąc nie mam =p MLW mam zawsze na sobie, bo śmierć się mnie nie ima.
@Pan Klocek
To jest 2 lub 3 osoba zbanowana "przez nas", jednak prób było więcej, nie zawsze jednak wpadnie jakiś GM. Jednak ten osobnik ma szczególnie przerąbane, bo traci cenny (bądź co bądź) miesiąc konta premium. I bardzo mu tak dobrze ;].
I wielkie gratulacje wbicia sworda :).
Pan Klocek
16-02-2007, 16:53
@UP
No to Pani Instynkt będzie zdziwiona jak zobaczy te rarki XD GRATULUJE :P i chyba wiemy kto wygrywa w kategori: Najwiecej Rarow !!
@Drudka:
Nie żebym był nie miły ale drugi raz dajesz plame ;p najpierw ss'y niezgodne z regulaminem a teraz niedziałające linki..
@edit:
Dobra poprawiła ;pp
Najss
Fpitolony w sprawe
17-02-2007, 20:12
@Yallah
Kiedy!!!!??? Sprawdzalem wczoraj miales dopiero 14 lvl!! AAAA!!!
Niech Cie pierun!! o.0
GZ!
Ale to niezdrowo tak szybko nabijac lvle :P
Tylko mi nie mów Instynkt, że się przejmujesz.
Jak na mój gust Sunrise próbuje wciąż pozostać, tym razem nie najwyższo-lvlowym graczem, lecz widząc, że ta pozycja przecieka mu między palcami - próbuje zrobić wokół siebie taką otoczkę tajemniczości, czy wręcz doskonałości. Ta koncepcja poniekąd zmusza go do wyszukiwania i węszenia tam, gdzie nie powinien. Wierzę, że on sam nie chce, żeby ktoś został niewinnie osądzony i nie daj Boże skazany. Jednak chęć ciągłego bycia Guru, zaryzykuje stwierdzenie, przyćmiewa mu umysł.
Swojego czasu nadarzyła się okazja rozmowy z nim. Twoje share acc, mój bot, inne. Po usłyszeniu tego doszedłem do wniosku, że nasza dalsza rozmowa nie ma sensu, odniosłem wrażenie, ze rozmawiam z "fri items" posadzonymi za sterami maszyny na 100 lvlu. On mówi o questach, o ich odkrywaniu? Hipokryta! Wyżalanie się.
Zejście ze sceny Rookgaardu po tylu latach to doskonały ruch, zapewniający mu kolejne rzesze fanów i wręcz nieśmiertelność. Swoje rozmowy z innymi ludźmi prowadzi w taki sposób, że osobie z nim rozmawiającej nawet przez myśl nie przejdzie, że on też mógł botować czy sharować. W końcu to 100 lvl, na Rooku!
Tak czy siak rozumiem jego zachowanie, choć ja bym tak nie postępował. Na mówienie, ze nie szanujesz go jako człowieka, jest wedle mnie za wcześnie, a na wysunięcie takiej tezy potrzeba by długich rozmów i rozważań wszystkich jego poczynań.
Tak na koniec pragnę dodać, że sam Sunrise nie pojawiał się na żadnych forach, w każdym razie nie pod swoją tibijską tożsamością. Nie paplał, nie chwalił się swoimi osiągnięciami, nie rzucał zdjęciami na lewo i prawo.
Może warto wziąć jakiś przykład po tym człowieku?
A ja zachecam do przeczytania raz jeszcze mojego poprzedniego postu.
Wychodze z zalozenia, ze jezeli ktos ma jakies osiagniecia powinien byc z nich dumny. Chwale sie tym co osiagnelam bo skromnosc jest mi obca. Poza tym unikam dzieki temu pytan typu - ile expa dziennie robisz/jaka masz kolekcje/na ktorym jestes miejscu na Rooku ... Rzucanie zdjec na lewo i prawo?
Z tego co piszesz to najlepiej ograniczyc sie jedynie do samej gry. BA nawet rozmowy z graczami nie sa wskazane gdyz moz to byc przejaw "braku skromnosci"/"samozachwytu"? W takim razie dziwi mnie fakt, ze udzielasz sie na Forum.
n/c , zupełnie mnie nie zrozumiałaś w tym momencie, ale z błędu wyprowadzać Cię nie będę. A na przykład tu:
Brac przyklad z Sunrise'a? Niby co soba reprezentowal? Dominacje Antici? Korzystanie z plecow? Gloszenie plotek? Skromnosc? Uczciwosc? Nigdy nie wezme z niego przykladu bo byl jest i bedzie dla mnie blaznem.
Zdanie dotyczące brania przykładu - chodzi mi o aurę, jaką wokół siebie wytworzył. Należy zadać pytanie: Dlaczego my jej nie mamy? Jaka nasuwa się odpowiedź? Osoby, nazwijmy po imieniu h-lvl, zbyt publiczne nigdy jej nie będą mieli, bo zawsze będą blisko innych graczy - za blisko.
Odnosze wrazenie, ze jego 100 lvl jest dla Ciebie motywem przewodnim i jakby nie patrzec wielki Sun jest bozyszczem, ktorego czyny i slowa sa swiete ...
A jeśli nawet, to co? Zazdrość?! Te stwierdzenie wg mnie nie ma żadnych podstaw i raz kolejny zostawie te Twoje zdanko bez sprostowania. Gdybyś poświęciła minutę więcej uwagi na moje poprzednie zdania, nie wypowiedziałabyś tego, gdyż one świadczą zupełnie inaczej.
Ew. jeżeli interesuje Cię moja prawdziwa opinia na jego temat, popytaj moich przyjaciół, którzy potwierdzą moje stanowisko.
W wielu poprzednich tematach ustosunkowywałem swoją opinię na temat Suna, więc nie będę raz jeszcze zaglądał w te akta, które możliwe, że usunęłaś jakiś czas temu.
Zauważ, że w tym poście starałem się być obiektywny. Oprócz minusów, które z tak wielką stanowczością zauważasz, ja dostrzegłem również niezaprzeczalne plusy jego osoby, plusy nie wynikające z levela, ale m. in z tego, kim jest.
Widzę, że te pozytywne aspekty jego "bycia" strasznie Cię naburmuszają. O ile nie podoba mi się to, że jestem przez niego i jego elitę posądzany o to czy o tamto - nie mogę zapominać o tym, co on wniósł w Rookgaard. Tak, tu właśnie należy zauważyć ten magiczny PIERWSZY 100 lvl, bo o 3, 4 nikt już mówić nie będzie.
Pytając typowego rookstayera, dając na to nie związanego z Tibia.pl, nie mający wcześniej przyjemności ani z Tobą, ani z Sunem, pytając o to, kogo uważa za swojego Rook-Idola, jak myślisz kogo by wybrał? Rozmowa o kim wzbudza więcej emocji wśród graczy?
Zaiste ciekawe jest te Twoje krytyczne nastawienie, a może to zawiść o te Share? Czy aby potrafisz spojrzeć na sprawę trzeźwo?
Ofc szanuje Twoje zdanie i nie mam zamiaru, możliwości, ani podstaw aby próbować je zmienić. Niestety, żądam tego samego.
@DOWN
Pragnę abyś wiedziała, że ja go nie zachwalam ani nie potepiam, jako gracz jest mi zupełnie obojętny, ja tylko dostrzegam fakty.
Widze dużo podobieństw w Twoim jak i moim postrzeganiu jego osoby, jednak nie umiem zrozumieć pewnych rzeczy padających w Twoich postach.
A dyskusja będzie zakończona kiedy wszystko zostanie wyjaśnione.
Milan ognia
19-02-2007, 19:48
Hm... Sunrise to taki uprzejmy dupek. Swoją grzecznością potrafi wyprowadzić z równowagi. Nie przyjmuje również opinii innych. Ma TYLKO swoją. Ma jednak też ludzkie odruchy. Pomógł pewnemu rookstayerówi z Antici w Niemczech. Gdy jego rodzice coś załatwiali - on się nim "zajął". Ów rookstayer miał wątpliwą przyjemność siedzenia za nim i oglądania, co to ludzie do niego piszą. No cóż - nie będę się o tym rozpisywał.
Co do samych rozmów - dla mnie stały się codziennością. Mimo iż czasami ciężko się z nim dogadać (nie można według niego grać przez 30h... nawet jak jest się uzależnionym) to niewątpliwie jest człowiekiem wykształconym (jednak opętanym... o0). O wiele milej rozmawiało mi się z jego "pokojówką" na channel'u.
Tak czy siak - ile to razy Czlowiek i Czlo zostali oskarżeni o sharowanie to już nie naliczę (tia...) to do Sora się nie czepiał. Czemu? Kij go tam wie.
Channel saved at Sat Mar 18 05:49:01 2006
05:30 Sunrise: RRUUFFUUSS
05:30 Czlo ognia: ?
05:30 Czlo ognia: xD
05:30 Sunrise: What does this mean?
05:30 Czlo ognia: Spitzname mein Freund
05:30 Czlo ognia: Er mag es<?> nicht
05:30 Sunrise: Na gut.
05:30 Czlo ognia: ^^
05:31 Sunrise: Sorry, aber ich hab' das ganze char sharing und cave botting aus Polen satt.
05:31 Sunrise: Ich werd' dem jetzt einen Riegel vorschieben.
05:31 Czlo ognia: ??
05:32 Sunrise: Nach Prin Rejo ist de'Bove dran.
05:32 Sunrise: Nein, ich share nicht.
05:32 Czlo ognia: Rookguardian?
05:33 Sunrise: Aber so ziemlich jeder Pole, den ich bisher kennengelernt habe, geht gegen jede Menge Regeln.
05:33 Sunrise: Entweder macro...
05:33 Sunrise: oder char sharing...
05:33 Sunrise: oder cave botting...
05:33 Sunrise: und damit wird jetzt Schluss sein.
05:33 Czlo ognia: 05:33 You see Suggest nick (Level 4). He has no vocation. ^^ Super Name
05:34 Sunrise: Bin mal gespannt, was die de'Bove Leute sagen werden, wenn sie gebannt sind...
05:34 Sunrise: und wenn sie irgendwann merken, dass sie ihren char nicht mehr einloggen koennen, weil 'Your account has been deleted.'
05:35 Sunrise: Wird sicher sehr schoen sein...
05:35 Sunrise: und schade um die ganze Zeit, die sie sich im Team um die Ohren geschlagen haben.
05:35 Sunrise: Das wird 'sie' versuchen... oder, soll ich sagen, das werden 'die' versuchen?
05:36 Czlo ognia: heh...
05:36 Sunrise: Wird ihr/ihnen aber nicht viel helfen.
05:36 Sunrise: Weil ich sie nicht bannen werde.
05:36 Sunrise: Diesmal werden CIP das selber machen.
05:37 Sunrise: Polska r0x, hmm?
05:37 Sunrise: Nicht mehr lange, wenn alle polska cheaten.
05:38 Sunrise: debove jedenfalls wird bald 'rocken'... ins Grab.
05:38 Czlo ognia: NICHT ALLE !!
05:39 Sunrise: Dann nenn mir auch nur einen, der nicht cheatet.
05:39 Czlo ognia: Czlowiek Przekletej Ziemi
05:39 Czlo ognia: Lodowy Marko
05:39 Czlo ognia: meine Freunde...
05:40 Sunrise: Na schoen. Und Dir soll ich trauen??
05:40 Czlo ognia: Sie haben kein mc/macro oder sie sharing nicht.
05:40 Sunrise: Nachdem Du manchmal mich gut kennst und verstehst... und manchmal keine Ahnung hast, wer ich bin?
05:40 Czlo ognia: wer bist du...
05:40 Czlo ognia: heh...
05:41 Sunrise: Und nachdem Du und Czlowiek beide spielen, und beide mich kennen, wie wenn sie derselbe sind?
05:41 Sunrise: Sorry, aber ich hab diese Spielchen satt.
05:41 Czlo ognia: ich bin Czlowiek...
05:41 Sunrise: Vor ein paar Stunden hast Du ziemlich schlecht Deutsch gesprochen...
05:41 Sunrise: und auf einmal wieder wirklich gut... soooo ein Zufall.
05:41 Czlo ognia: ;o Super
05:42 Czlo ognia: so ich share char?
05:42 Czlo ognia: danke, ich habe nicht gewissen
05:42 Sunrise: Mir doch egal.
05:42 Sunrise: Aber debove wird dran glauben.
05:43 Sunrise: Da wird jemand nachher ziemlich heftig weinen...
05:43 Sunrise: ist ja auch ein Maedchen, richtig? ;)
05:43 Czlo ognia: ja...
05:43 Sunrise: Also, entweder bist Du ein hoffnungsloser Luegner, oder extrem naiv.
05:44 Czlo ognia: ?
05:44 Sunrise: Das Maedchen, das an einem Tag 111.5 k macht, und dann 90 k, 80 k, 90 k, 70 k, 90 k, 50 k, 80 k, 90 k...
05:44 Sunrise: das will ich sehen.
05:45 Czlo ognia: wann sie spiel ganze Tag warum nicht.
05:45 Sunrise: Das Maedchen ist eine Fussballmannschaft. Maenner, versteht sich.
05:45 Sunrise: Ja, klar, wenn sie den ganzen Tag spielt.
05:45 Sunrise: Hab' ich auch versucht...
05:45 Sunrise: ich hab' wesentlich mehr level als sie...
05:45 Sunrise: wesentlich bessere skills..
05:45 Sunrise: wesentlich bessere Waffen...
05:46 Czlo ognia: Waffen ?
05:46 Sunrise: und trotzdem schaffe ich das nicht annaehernd, auch nur einen Tag.
05:46 Sunrise: Sie macht etwa 3 mal so viel wie ich, selbst dann, wenn ich nichts tue ausser Tibia spielen.
05:46 Sunrise: Also mach Dich nicht laecherlich.
05:46 Czlo ognia: =/
05:47 Sunrise: Und CIP hab' ich mittlerweile ueberzeugt.
05:47 Sunrise: Die warten nur nch darauf, dass sie auch nur *einen* ihrer heftigen Tage herbringt.
05:47 Sunrise: Dann ist sie weg, und zwar fuer immer.
05:47 Sunrise: Sie... *lacht* :)
05:47 Sunrise: Die.
05:47 Sunrise: Das team.
05:48 Sunrise: Polska r0x... Ja. :)
05:48 Sunrise: Aber nicht mehr lange.
Fragment naszej rozmowy. Jako że o 5:30 kiepsko mi się gadało nie patrzcie na mój niemiecki. Śpiący byłem. :p
Pan Klocek
19-02-2007, 20:30
Hm... Sunrise to taki uprzejmy dupek. Swoją grzecznością potrafi wyprowadzić z równowagi. Nie przyjmuje również opinii innych. Ma TYLKO swoją. Ma jednak też ludzkie odruchy. Pomógł pewnemu rookstayerówi z Antici w Niemczech. Gdy jego rodzice coś załatwiali - on się nim "zajął". Ów rookstayer miał wątpliwą przyjemność siedzenia za nim i oglądania, co to ludzie do niego piszą. No cóż - nie będę się o tym rozpisywał.
Co do samych rozmów - dla mnie stały się codziennością. Mimo iż czasami ciężko się z nim dogadać (nie można według niego grać przez 30h... nawet jak jest się uzależnionym) to niewątpliwie jest człowiekiem wykształconym (jednak opętanym... o0). O wiele milej rozmawiało mi się z jego "pokojówką" na channel'u.
Tak czy siak - ile to razy Czlowiek i Czlo zostali oskarżeni o sharowanie to już nie naliczę (tia...) to do Sora się nie czepiał. Czemu? Kij go tam wie.
Fragment naszej rozmowy. Jako że o 5:30 kiepsko mi się gadało nie patrzcie na mój niemiecki. Śpiący byłem. :p
Jako że angielski jest oficjalnym i wymaganym językiem w tibi tak niemiecki niebardzo :P dlatego rozumiem dlaczego Pani Instynkt nie tłumaczyła tamtych rozmów, ale proszę o przetłumaczenie Twoich rozmów :P - niemiecki nie jest taki powszechny :D
Shinodin Barthez
19-02-2007, 20:49
nie wiedziałem że Sunrise to niemiec <lol> :P
BeNcHaKeR
19-02-2007, 22:23
nie wiedziałem że Sunrise to niemiec <lol> :P
ja myślałem że to brazil xD
@Pell
Gz 39 lvl'a. Widzę, że świrujesz z tym expieniem.
Zastanawiam się tylko czemu dostałeś bana :( .
Gdybym był modkiem był byś ostatnim userem tego forum jakiego bym ukarał.
Szwaben? Lol... odrazu kojarzy mi się z TH >.<...
@Pell
ConGratz... kiedy 40?
@Sebarka:
Mi się wydaje albo walisz z aksa? ;o
Shinodin Barthez
20-02-2007, 15:39
No to jest ...conajmniej dziwne...axem ?? :D Trudno troche :P
@Sebarka:
Mi się wydaje albo walisz z aksa? ;o
Jakby co wale z axe :D, wtedy byłem newbie i niewiedziałem jaka jest różnica między Axe, Clubem, Swordem, ale też przez jakiś tydzień nie wiedziałem co to jest Mace, troche mi to utrudniało ( na początku gry ) :D dobra jakoś zostało :D
Nie było sensu zmieniać przy 7 lvl skillach 16/17 na club którego teraz mam 16, a Axe mam 20, a Sword 13 xD :D
Pozdr.
Kiedyś dzięki temu możesz być jednym z bardziej rozpoznawalnych rookstayerów ;)
Milan ognia
20-02-2007, 18:36
@Pan Klocek:
Jak znajdę czas >i chęci< to przetłumaczę. Dziś albo jutro powinno być. xD
@Ahaj
Roxujesz. Już masz lepsze skille ode mnie. Roxujesz.
@BeNcHaKeR
Omg... Podniecasz się?
Takiego loota się z tamtąd wynosi bez większego problemu.
Reportuje. Może Cię wkońcu wytępie.
BeNcHaKeR
21-02-2007, 19:01
@Ahaj 0.o zawaliste skille nigdy takich nie widziałem
@Ciufcia Czy ja napisałem że się podniecam albo to pokazywałem w jakiś sposób bo niewiem zabardzo o co ci chodzi wporzo możesz mnie znienawidzić ale nie możesz zakazać mi wklejać screena z tego powodu może i wyniosła byś lepszego loota ale dla mnie to niema znaczenia ja wyniosłem takiego a nie innego pozatym to ty powinnaś dostać reporta bo tępić na tym forum to mogą tylko modki i admin.
@Ahaj
Roxujesz. Już masz lepsze skille ode mnie. Roxujesz.
@BeNcHaKeR
Omg... Podniecasz się?
Takiego loota się z tamtąd wynosi bez większego problemu.
Reportuje. Może Cię wkońcu wytępie.
@Ciufcia
Ja Ci chętnie pomogę wytępić tego spamera !
@TOPIC
Ahaj ... jestem zaskoczony ... o.o
@Ciufcia Czy ja napisałem że się podniecam albo to pokazywałem w jakiś sposób bo niewiem zabardzo o co ci chodzi wporzo możesz mnie znienawidzić ale nie możesz zakazać mi wklejać screena z tego powodu może i wyniosła byś lepszego loota ale dla mnie to niema znaczenia ja wyniosłem takiego a nie innego pozatym to ty powinnaś dostać reporta bo tępić na tym forum to mogą tylko modki i admin.
Wiesz o co mi chodzi? O to, że nawet regulaminu Teamtu nie raczyłeś przeczytać. Polecam jego lekturę to sie dowiesz za co raporta dostałeś.
A jak chcesz wysyłać na mnie raporta, proszę bardzo tylko jakie dasz uzasadnienie?
@Ahaj
No comment...będziesz musiał mi opłacić ubezpieczenie za rozbitą szczękę na ziemi (",)
Y'all
tak masz racje
Dla przykladu normalnego minosa bije od 3 do 5 minut a hity które otrzymuje to 0-10. Po zabiciu ~15 osób zabicie takiego samego minotaura zajmuje 20-30 minut, czestotliwosc blood hitów wzrasta, ich wartość rowniez (do ~14)
Pozdrawiam
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1551919 <- proposal odnośnie nowego NPC na rooku (bank)
BeNcHaKeR
22-02-2007, 19:21
tak masz racje
Dla przykladu normalnego minosa bije od 3 do 5 minut a hity które otrzymuje to 0-10. Po zabiciu ~15 osób zabicie takiego samego minotaura zajmuje 20-30 minut, czestotliwosc blood hitów wzrasta, ich wartość rowniez (do ~14)
Pozdrawiam
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=1551919 <- proposal odnośnie nowego NPC na rooku (bank)
o to rat by walił neizłe hity za zabicie 30 osób :D
Potwory tez zdobywaja poziomy :)
np. za zabicie powiedzmy 15 lvla minosy dostaja okolo 6k expa, w tym 1 mino
powiedzmy 4,2k. awansuje tym samym na 8 lvl i ten sam minotaur zgodnie z zasadami E-PvP nie dostanie expa za postaci o levelu mniejszym lub rownym jego wlasnemu. zeby dostac expa musi zatem zabic lvl wiekszy lub rowny 9
to sa tylko moje przypiszczenia aczkolwiek oparte na dlugotrwalych obserwacjach ;)
Pozdrawiam
Bixion widzisz, nie można mieć wszystkiego, ale mimo to trzeba próbować i się nie poddawać. Myślę, że następnym razem wylootujesz MLW lub knife'a i staniesz się posiadaczem jednego lub dwóch tych rarków :D Powodzenia.
@Instynkt
Nie zapominajmy o Sirblaze, który wbił 50 lvl, lecz w "niewyjaśnionych" okolicznościach padł :)
Y'all
Sirblaze
25-02-2007, 20:17
@Instynkt
Nie zapominajmy o Sirblaze, który wbił 50 lvl, lecz w "niewyjaśnionych" okolicznościach padł :)
Y'all
Wszystko jest jasno powiedziane w pewnym poscie, ciekawscy wiedza gdzie szukac ;o).
Wedlug mnie moj awans nie zostanie upubliczniony z pewnych wzgledow wiadomych tylko w bardzo waskim gronie znajomych, nie wspominajac o spadku. Nie mam nikomu nic za to za zle, sam bylem/jestem ciekawy czy moj "advance" zostanie upubliczniony, czas pokaze zarazem gratuluje awansow rowiesnikom i zycze kolejnych sukcesow.
Regards
Mila babka
26-02-2007, 14:44
Alo zjebone fotu o kurwy ja pierdąle wsadzcie se ty foti w ucho!!
Rycerski Cinek
26-02-2007, 19:38
Drudka, od kiedy rat daje 2 expa :confused:?
Fpitolony w sprawe
01-03-2007, 11:04
@Hakouh
I co zamierzasz z tym zrobic? :P
Kupujesz pacc? ;d
@Hakouh
I co zamierzasz z tym zrobic? :P
Kupujesz pacc? ;dTak. <10znaków>
To kupuj pacca i leć po kapelusik i plecaczek :D Znów będziesz wyglądał jak muszkieter ;]
Chodzi mi, że jak będzie miał pacc, to będzie miał również starego addona i znów będzie wyglądał jak muszkieter (zapomniałem słowa znów :D)
Shinodin Barthez
01-03-2007, 20:11
chyba po plecak ??
gz all ;> piotrinho gz zabicia AS'a wreszcie ktoś z Gostynia ;p ;]
@kuba1324
Big GZ 1 000 000 expa B)
gogo 2 kk xDD
Dawno już nie było twoich fotek Paladyn on Rook.
GZ wszystkim :D
Shinodin Barthez
05-03-2007, 15:00
Rookstayerek nie widze twojego zdjęcia :P
A oto moj maly awansik :D
Taki mały, że go nie widać. Zrób coś z tym.
@kuba1234
Co do Xaerooka to nie ma wątpliwości bo szczerze ci powiem że to jest jeden wielki bot.
Fpitolony w sprawe
07-03-2007, 19:28
No i? I cipy maja to w dupie, gdyby pokazac to gmom tez by sie nie przejeli bo to nie jest dowod -___-. Nakopac do dupy wszystkim z takim czyms :/
Shinodin Barthez
07-03-2007, 19:30
no ładni botterzy...
Mega_RobalXXL
07-03-2007, 22:02
@Dezuko
No wszystko ładnie ale ten light hack...
@kuba1324
imho wiadomo ,ze to botter..kiedys byl filmik z nim ,jak na cave bocie byl ;x
@ thucrael~
Nie radze Ci trzymac w prezencie takiej liczby creature products, przy deadzie 100% szans wypadniecia, w koncu present to tez container ;)
RookRooku
08-03-2007, 19:18
@ -Z-K-
Ok, ale nie chce mi sie za kazdym razem jak skoncze hunta relogowac zeby przekladac te itemy wiec poprostu trzymam je ze soba. Btw wiem ze to jest wiekszy rysk stracenia itemow ale jak narazie to nie mam problemow z netem i zawsze nosze bp lf wiec narazie nie chce padnac.
Pozdro
Fpitolony w sprawe
13-03-2007, 15:38
Pozdrowienia dla przyjaciół z Nebuli, którzy czekali na ten dzień.
A zgadnijcie kto najbardziej czekal :]
I niech sie sra ten naab :D, i wszystkie naaby co botuja...
Jaskiniowiec
15-03-2007, 10:53
@Res Khmer
Heheh no i dobrzee 1botera mniej :) ale ja tam problemu nie widze zeby nabic taki lvl w 6-7 tygodni ja nabiłem 21lvl w 3 dni zaczynajac od 1 lvla ale to wiecie ja do szkoły nie chodze wiec moge siedziec na tibi nawet 24/h :p :p
Rycerski Cinek
19-03-2007, 19:43
Gz Rogver :D.
Wkoncu ten twoj 40 lvl, ktorego chciales ;).
Spadł na drugą stronę :/
GZ Ciufcia lootu z As'a.
Aha i czemu w 2 postach nie ma zdjęć ?
~ Gawroon
~ Marcin24
Pozdro . . .
Now końcu padł 1 raz na Morganie od Rookstayera AS! Szkoda, że mi Reigon Rufen hakli :/
Marcin24
26-03-2007, 20:13
@Mad-Bad-Dad
Na 25 lvl tylko 1 crystalka? Ja na 16 lvlu miałem 2 bez pożyczania.
P.S. Nie żebym coś do ciebie miał...
kuba1324
01-04-2007, 11:11
@Evol.
Nie szalej tak, bo jeszcze mnie dogonisz. ^^
Gratz!
@up
Dzięki !!
Ale w shieldzie Cię nie przegonię ^^
Big Gratz !!
Wiechoss
03-04-2007, 18:32
@Up bylo by fajnie gdybys wbila 100 lvl :D
GZ all i zycze nowych awansow
Shinodin Barthez
04-04-2007, 14:33
hoho Instynkt widze ze sluchalas zombie nation to jest takie dzikie że szok :D:D
@all GRATZIK :)
@ Resik
Gratzik 4 you and 4 Kamilek :)) Knife oczywiscie do mnie idzie taaa? :P
@Rookie
Nie widzialam zbyt wielu twych screenow.. owszem... z ostatniego TSa z bakiem i gandem a reszty tylko kilka wiec dodawaj dodawaj :) Pozdrawiam
Ps. jak juz ktos keidys napisal "primo" oznacza "po pierwsze" wiec co ty piszesz?:P po pierwsze po pierwsze.... po drugie po pierwsze etd?:D (wiem wiem:P czepiam sie :D)
@kuba1324
Jesli uwazasz ze nic nie znacza to czemu je umieszczasz?:) chyba jednak cos znacza :) Pozdrawiam
Tom The Tanner
06-04-2007, 11:17
@Instynkt.
A co to za pan, tam w tej ciemnicy siedzi? :P I dlaczego zrobili nam Anty Luring System? ;(
Vial
@Sir Mafjoso
Że Ci się chciało.. :P.. Ale gratuluję, nieźle się musiałeś nauganiać za kurczakami ;).
Ja tam znalazłem po jednym jajku każdego koloru, resztę oddałem. Wolę ciasteczka :).
Pzdr!
No łądnie, ładnie 100 jajeczek w...2dni?! Nie no chyba na botach to było robione-lecz ja w nikogo nie zwątpię. To musiał dużo cierpliwości kosztować bo ja mam ochotę coś rozwalić jak zabiłem 50 królików i żadnego jajka. A co do króliczków, to nie wiem czy tak jest w RL, ale przeglądając pili z OTSa w pliku Rabbit pisze, że z królika wypada koszyczek....lecz baaaaaaaaardzo rzadko. Rzadziej niż PD xD Ale ja nic tu nie mówię :)
Jamajczyk
07-04-2007, 20:00
@all
Thx
@up
Jajka zbierałem sam (z małą pomocą mojej gildi)! Bez zadnych botow!!
MasterTusk
07-04-2007, 21:23
no,gratuluję tych jajeczek, robią wrażenie.
Zastanawia mnie czy ktoś ci pomagał czy sam zebrałes:)
Szkoda jeszcze że nie pokazałeś staminy:D
ps. Niewiem jak na innych światach,ale na eternii aż roi się od botterów[zresztą to powoli standard] i to niestety nie tylko na faccu. Zreportowalem wszystkich oprócz jednego, ponieważ musiał źle ustawic bota i pisanki wywalał na ziemię:D
Jamajczyk
08-04-2007, 12:13
Hehe no nie wierze, że ktoś zbiera sam all jajka i nie kupił ani 1 :] jak byś grała to na pewno też by ci pomagali ;)
@kuba1324
I jak tu Cię złapać? :P
Gratz! gogo 50 ^^
@Wiechoss
Jak zobaczyłem Twoją glebe, to... Pozostawie to bez komentarza...
Pan Klocek
15-04-2007, 20:43
OMG Sallisar !! Udało Ci się :D gratulacje gratulacje :D
Nie wiedziałem że Ty Mulah'em też masz kontakt :P
Super kolekcja :D Jeszcze tylko brakuje light wanda ^^
Następnym razem jak ubije Shenga (a Ciebie by nie było) to Ci dam :)
Zagadka wklejaj swoje zdjęcia w tagi [IMG], ponieważ nie wiele osób lubi klikać na linki, a co najważniejsze większość z nich boi się, że to strona z Keylogiem ;]
A przy okazji to gratulacje wszystkim :p
Wiechoss
21-04-2007, 16:59
@Wiechoss
Jak zobaczyłem Twoją glebe, to... Pozostawie to bez komentarza...
Wiem ,Wiem ... Padlem jak noob ,ale nie uleczylem sie przez to ze jak wciskalem hotkey'a z lf to tibia byla jakby w tle tzn byla na wierzchu ale musialem dopiero myszka przycisnac zeby cos zrobic niestety bylo za późno ,wszystko przez gg X(
(Spam gg Rlz)
Wiem ,Wiem ... Padlem jak noob ,ale nie uleczylem sie przez to ze jak wciskalem hotkey'a z lf to tibia byla jakby w tle tzn byla na wierzchu ale musialem dopiero myszka przycisnac zeby cos zrobic niestety bylo za późno ,wszystko przez gg X(
(Spam gg Rlz)
Podzielam.
Czlowiek sie uczy na bledach.
Coz widocznie los juz tak chcial.
Zebys akurat na gg spojrzal...
Tylko zebys chociaz zachowal ten MLW...
a Takto pewno wpadl w rece jakiegos n00bka,
ktory pewno zamiast sprzedac na rooku, za krocie.
Wzial uradowany na maina.
Nie wpadł w ręcę noobka, tylko porządnego rookstayera, który oddał Madeo wszystkie itemy:)
Podziwiam zbieraczy jajek za wytrwalosc :)
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&postid=13912582 <- co o tym myslicie? moze uda nam ie ten quest przeforsowac na rook :)
RookGwardzistka
22-04-2007, 11:19
przyznaje sie ze mialam wlanczona tibia auto,a byla wlanczona zebym mogla widziec ile mi brakuje expa do lvl,jesli niewierzysz to zapytaj Winony ona Ci powie ze uczciwie zrobilam ten lvl sama bez rzadnych cheatow;)
Mondi^^
kuba1324
22-04-2007, 11:23
@up.
Tak czy siak, zmień ss'a albo ukryj bota ;]
Edit:
@Evol
No comment ;d
Oczywiście, że uczciwie osiągnęła ten poziom. Dla ciekawostki dodam, że podczas expienia Mondi znalazła botera, który naszymi wspólnymi siłami zakończył swój żywot na 8 lvlu :D Na Candi boterom mówimy stanowcze: NIE!
Mondi gz lvla:]
@Evol
;-oo gz pg. Śmię wątpic ze grasz na bocie ;o
RookGwardzistka
22-04-2007, 21:41
heh,szkoda Madeo ze dostales tego bana:( to tylko 30dni;] wytrzymasz:*
Wszyscy jestescie zajefajni tylko madeo jest jedna z nielicznych ktorych lubie i darze szacunkiem.
Ty Winona i inni moze nie trapujecie ?
Kiedys Pytalem winnone o honeye ona mi napisała "nie ale ide na waspy moze lotne"
kolega w tym samym czasnie napisał mi zebym przyszedl na mh bo go trapneli i kogo widze?
Ciebie Winone i innych noobów.
Szkoda tylko madea ze dostał bana.
Hail _/
Oj Madeo, szkoda, że przez 30 dni nie mogę się do Ciebie odezwać :(
Simon a z tymi honeyami to naprawdę wypaliłeś XD Przecież honeycomby lecą z waspów, więc nie wiem po co ten cytat;)
Trap nie jest mi obcy, przyznaję, chyba jak każdemu i nie koniecznie muszą to być wielkie, zorganizowane trapy. Simon, nie udawaj świętego (pamiętam Heywooda i waszą walkę o jego mlwa). I dlaczego w każdym komencie musi pojawiać się coś o mnie? :D Czuję się jak jakaś 'wyrocznia' - cokolwiek się dzieje: spytaj Winony, Winona to i tamto 8o
@Down
Po pierwsze, jeśli mam ochotę gdzieś iść do po prostu tam idę. Widzisz w moim pójściu na mino hell jakiś problem? Bo ja nie. Ot, nagła zmiana planów.
Poza tym mój komentarz o 'wyroczni' był reakcją na twoje słowa: Winona też trapuje, a tylko Madeo ma bana. A co ja mam z tym wspólnego? Nie było mnie wtedy nawet online, więc nie wiem po co przytaczasz moje imię. A bana dostał nie tylko Madeo, ale także Ci którzy z nim trapowali.
Przyczep się do drzewa w Dolinie Rospudy, a nie do mnie.
Oj Madeo, szkoda, że przez 30 dni nie mogę się do Ciebie odezwać :(
Simon a z tymi honeyami to naprawdę wypaliłeś XD Przecież honeycomby lecą z waspów, więc nie wiem po co ten cytat;)
Trap nie jest mi obcy, przyznaję, chyba jak każdemu i nie koniecznie muszą to być wielkie, zorganizowane trapy. Simon, nie udawaj świętego (pamiętam Heywooda i waszą walkę o jego mlwa). I dlaczego w każdym komencie musi pojawiać się coś o mnie? :D Czuję się jak jakaś 'wyrocznia' - cokolwiek się dzieje: spytaj Winony, Winona to i tamto 8o
Fakt Bo sciemnilas ze idziesz na waspy a bylas na mh i trapowałas :)
Taak winona to i tamto niezapominajmy wionana to Sunrise2 ona wie duuuzo a my nic :)
Pozatym ze umie zrobic głupi trick z ss i nic innego :)
hm moze ty siostra ( brat ) master slayera co ? przyznaj sie :)
Hail Nasza Wiononka : ))))
Wiechoss
22-04-2007, 23:20
Moze wytrzymam moze nie , trzeba sie do nauki przylozyc :baby:
PS: Powolii sie zastanawiam czy dobrym wyborem bylo wklejenie fotek na forum , robi sie kłótnia .... :(
@down
Nie wiem czemu ale zawsze gdy pokazuje sie Gm nic nie pisze, poprostu nie wiem co napisac ,wole siedziec cicho niz potem zalowac niektorych tekstow...
Ja na twoim miejscu wmówił GM'owie jakąś gatkę szmatkę :D
Ja gratuluje eldryzifowi ubicia "mocarza" shenga:D
Mlw sie rzpyda do szpanowania xD
No patrz. Knife i MLW z Shenga! GZ!
@Hakuoh
Gz ;D wczoraj tak samo wypadlo mi mlw i knife z AS'a ;-D Con Gz.
Xzizi.
Wiechoss
23-04-2007, 15:33
Ja mialem 4 magic light wand ze czego zostaly mi 2...
na candii sheng byl juz chyba 7-8 razy ;) i z zadnego nie spadlo knife ;(
Przepraszam, że się wtrące, ale czy ktoś przestrzega jeszcze regulaminu "Albumu"? Awanse od 25lvl, a tu codziennie widze 10,15,20....
Naprawde czasem warto przejrzeż regulamin zanim coś się wyśle, niż później tego żałować (czyt.warn).
Y'all
Gratzik 4 all :)
@amer
jak mogliscie zrobic SSa beze mnie ?! :D zapamietam to siebie :P
Lesiu Obwiesiu Plotki chodzą ze posiadasz Brass arma prawda to :p ?
Wiechoss
26-04-2007, 19:03
No No Simon :D
Gratz Shenga :D
Pewnie byl bym przy tym gdyby nie ban(an) :baby:
MasterTusk
26-04-2007, 19:08
heh mateo podzieliłem Twój los :P
until May 03 2007, 17:55:43 CEST because of destructive behaviour
na szczescie tylko tydzien ^^
ps."delegacja z Obsidii" - zrobimy zdjecie za tydzien gdy ban sie skonczy XD...wywrozyliscie mi bana :P
|
|
|
v
kiedy pisales "tylko uwazaj zebys bana niedostal tak jak mateo" nagle wydawalo mi sie ze ktos zapalil torcha w miejscu gdzie ropniete potworki byly...po 5s wyszedl gm,a ja logout xD niestety,albo pamietal moj nick,albo ssa zrobil -.-
ostatnio jak z kumplami na eternii blokowalismy most[tam gdzie dallheim] po pol h wbil gm,logout poszedl w ruch,i nie dostalem bana :P
jakby co przez tydzien na rooku bede pod nickiem "Am Am" xD
ps."delegacja z Obsidii" - zrobimy zdjecie za tydzien gdy ban sie skonczy XD...wywrozyliscie mi bana :P
Master Tusk ( juz sie smieje ) zrobimy zdjecie xD o 17:55:44 xD
Juz drugiej osobie wywrozylismy bana , Madeo Of Rookgard, ale to byly dwa trapy na Wasp Tower, o moj bozee xD
PoZdRo xD
Ciufcia wymiata! Hail Morgana! :P
Wiechoss
27-04-2007, 15:06
@Ahaj
Hmm te Skille ... jak na 14 lvl to sa potzne ...:)
@MasterTusk
Po 1 Madeo
Po 2 te ziomki co przyszly z Obsidii czy cos takiego ,wydaje mi sie ze to oni raporta dali , bo im mowilem ze ide na waspy robic trapa bo chcieli ss'a zrobic (to tylko moje odczucia)
Pozdro
Madeo
piotrinho
28-04-2007, 10:05
Milan@
Gratz levelka =]
Madeo@
To nie my raportujemy na was , jak chcesz to sie spytaj innych których odwiedziliśmy i jakoś nie mają bana ;)
Taaa next osiągnięcie...wcielenie szatana...666.666....ave xD
Ciufcia szatanek :evul:
Jak dorosne... pojde w jego slady!
czyt. Tez zostane wcieleniem 666... :D
Gratz wszystkim, za osiagniecia.
MvD dzięki za dedykacje:) Odwdzięcze się jak będzie jakiś awans no i
oczywiście GZ levela=]
Gratulucje misiaczku. Mi to nigdy nie zadedykowałeś awansu, a wiesz że słucham Village People....
Y'all
@ALL
Gratuluje wspaniałych kolekcji, ponad przęciętnych skilli, unicestwienia złego Shenga, a przedewszystkim coraz to wyższych poziomów doświadczenia. B)
@kuba1324
Kolejny plecak na Aldorze :cup:
Sprawne dłonie Normy w ciągu paru godzin potrafią zdziałać cuda. Ciekawe ile na tym zarabia :confused:
Heyah
@All
Poraz kolejny - Gx]
Pfk / K44 oraz Magik - wg mnie najwieksze zespoly polskiego HH, zas sam Magik byl i bedzie krolem HH. Wystarczy wsluchac sie w jego teksty, to On napedzal oba te zespoly, to on stworzyl najwieksze kawalki jakie slucha sie po dzis dzien, szkoda ze popelnil samobojstwo -.-' Naprawde reprezentowal soba i tym co przekazywal w muzyce bardzo wiele pozytywnych wartosci. Szkoda, ze nie uslysze nigdy wiecej nowych utworow w Jego wykonaniu ...
"Ulotne Chwile" <- najlepszy polski utwor muzyczny ... zaden inny nie dotasta mu do piet.
PeZet Dr. =] 4 Magik'a
To jest offtop a podobno robisz wszystko dobrze :O
Dla wszystkich gratz szczególnie amer 2 addonow i 34 lv :)
Fpitolony w sprawe
29-04-2007, 12:54
@Dark Alphadron
Chcesz bana ?? Przeczytaj 1. strone ehh... :/
Milan ognia
29-04-2007, 14:12
Heyah
@All
Poraz kolejny - Gx]
[...]
"Ulotne Chwile" <- najlepszy polski utwor muzyczny ... zaden inny nie dotasta mu do piet.
[...]
[...]
3. Jakich treści w postach zawierać nie wolno:
[...]
4. Jeśli wszystko, co masz do powiedzenia, to "gratz", "masz rację", "zgadzam się z przedmówcą", lepiej zachowaj to po prostu dla siebie. Takie posty mogą być uznane za spam i odpowiednio karane.
[...]
@Instnkt:
Dla mnie najlepszym utworem muzycznym jest... Chant For Eschaton zespołu Behemoth z płyty 'Satanica' - imho żaden inny mu nie dorasta do pięt... ale chyba nie od tego jest ten temat, czyż nie?
@kuba:
Gratuluję outfitu z dwoma addonami. U nas (na Antice) jest dopiero jeden. Posiada go gracz... bez premium. :D
@Ciufcia:
Jak to pociąg, zawsze do przodu. [Bleh... i tak największym szatanistą jestem ja :p]
@MvD:
Nie szalej, bo mnie wyprzedzisz... ;<
@MvD
Nazwa Yallah i jego różnorodne mutacje są zabronione znakiem firmowym "Y". Wszelkie jego rozpowszechnianie jest surowo zabronione i karalne. Dlatego przed użyciem proponuje zapoznanie się z treścią ulotki dołączonej do account'a lub skonsultowanie się z farmaceutą (czyli ze mną).
Jednakże ze względu na okoliczności - doborowe towarzystwo na zdjęciu + najlepszy outfit tibijski, umarzam postępowanie karne.
Y'all
@Instynkt
No, dalej bijesz lvl :)
Tylko pospiesz się.
@Ciufcia
Kolejny satanista. Ale ładnie ;P
@MvD
Ty też ;P
PS.Instynkt, oburzył mnie twój ostatni post. Niewiem, nie słuchałem, ale ja bym tam nie przedkładał HipHopu, rapu, metalu, czy popu, nad klasykę ;). Chopin też był polakiem.
PS2. Według najczęściej używanych ograniczeń: "Muzyka=muzyka instrumentalna", HipHop to nie muzyka...Właściwie poprawnie jest:
"Muzyka wokalna<Muzyka instrumentalna<Muzyka inst.+wok."
PS3. No, Milan, brat metal ;). Ale, proszę cię, możesz se być satanistą, ale nie okazuj tak tego, bo potem jacyś debilni politycy mówią w TV że tak \|,,| "pokazują wyjątkowo młodzi i głupi ludzie, na satanistycznych koncertach"
PS4. Specjalnie przejrzałem poprzednie screeny żeby nie był tylko komentarza dla Inst. i trzech PS'ów xD
Wiechoss
30-04-2007, 16:24
Gratz wszystkim , ja wrzuce cos za jakis czas ;p
ps.
Co do poprawek regulaminu jestem "za" ale ...
Trapowanie shengiem ?
Bicie go z fisa ?
Lurowanie munstera?
Nikt nie mysli o tym gdy spotka jednego z tych potworow ,poprostu zabic i zgarnac loota .
Wiec dlaczego nie mozna wklejic takiego ss'a z dedem shenga ,wkoncu to tez jakies osiagniecie.
(to tylko moje odczucia)
Pozdro
Madeo
Milan ognia
30-04-2007, 17:17
Malutka zmiania w regulaminie (dodanie punktu 10. :evul:)
@ Zmiany w regulaminie albumu - z tymi bossami to imo dziwne. Jakby w dziale forum był zakaz wklejania huntów z dragów/demonów, chyba, że kogoś trapujesz/walisz z fista/lurujesz. :p
@Zmiany w regulaminie
Wszystkie bardzo mi odpowiadają. Co do tych pomysłów z trapowaniem z Shengiem bo (jeśli dobrze zrozumiałem) nie chodzi o to, żebyśmy tak robili, ale raczej żeby po prostu te screeny wnosiły coś nowego, ciekawego, na czym można by zawiesić oko, uśmiać się czy też zastanowić. Bo oglądanie 50. zdjęcia z martwym Shengiem w Mino Hell jest nudne. Wolałbym wiele razy bardziej zobaczyć właśnie coś niespotykanego, jak trap z ASem :).
Ale mam też pytanie do hmm.. moderatorów tych tematów, czy można zamieszczać jakieś powiedzmy "zabawne" screeny vide tych z "TibiaNews"? To znaczy nie zawierające żadnych awansów, kolekcji etc., mające jedynie rozbawić (itd.) oglądającego? Oczywiście mające związek z Rookgaardem.
Ps. Milan, Ty to jesteś zgrywus ;)
MasterTusk
01-05-2007, 00:44
Czyżbyś Ciufcia przeszedł na złą stronę mocy?B)
Moze jak mi bana zdejmą wezme sie za lekkie expienie...narazie mam dosyc trapowania:]
(#) Instynkt
Takie "korekty" mogłaś mu wysłac na PW[sama napisalas w swojej wersji przedostatniego pkt, że wszelkie sprawy należało by przekazac prywatnie] więc najpierw zastanów się, czy sama dobrze wykonujesz polecenia które piszesz/proponujesz innym.
Niewiem czemu, ale po Twoich postach mam wrażenie że czujesz się lepsza od innych. Swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami pokazujesz, że zawsze reszta jest winna, nigdy Ty. Nie będę przytaczał przykładów, ponieważ myślę, iż będą zbędne.
Przypomniała mi się jedna Twoja wypowiedź[w temacie dotyczącym wywiadu z Master Slayer'em],pozwolę sobie ją zacytowac:
"PS MS nawet poprawnie mojego Name nie potrafi napisac ... trudno -.-'"
Nawet? za kogo Ty się uważasz że gracze muszą znac Twoj nick?
Wiem, i tak wyjdzie że to ja jestem "be be", ponieważ ja jestem zwykłym graczem i niemam 91lvl na rooku.
To są tylko moje "iluzje?", nikt mnie ich nie pozbawi więc...."możecie mi pojeździc":) swoje powiedziałem - dobranoc.
edit:tylko że ja jestem świadomy iż zrobiłem offtop, i moge to otwarcie powiedziec, nie tak jak inni, że zwalają na innych, prawda?:)
kuba1324
01-05-2007, 14:04
@Mowich.
Ładnie to tak robić zdjęcia za moimi plecami?
Żartuję oczywiście...;)
Shooter...
01-05-2007, 14:57
Bardzo ładne fotki jak na wysepkę nowych, nie wiedziałem, że taka ciekawa może być xD
Milan ognia
01-05-2007, 15:31
2. Starajmy się zachować poprawność ortograficzną i gramatyczną. Również zwróć uwagę na styl zanim wyślesz posta.
(Może być, choć faktycznie brzmi dziwnie)
1. Umieszczamy tu TYLKO komentarze do zdjęć, a nie same zdjęcia.
(Niektórym trzeba dokładnie tłumaczyć ;) )
5. Określ jakie zdjęcie komentujesz. Ale nie cytuj/wstawiaj linku, ponieważ ma to być przejrzysty temat.
(Imo Twoja poprawka nie powinna tylko może być)
7. Jeżeli chcesz zaproponować coś, co tyczy tego bądz TEGO działu zrób to tylko i wyłącznie tutaj.
(0o xD)
8. Proszę nie traktować tego działu jako nabijarki postów. Rozumiem, że będzie się tu odbywać również dyskusja "lekko" trzymająca się fotek, ale nie przesadzajmy jednak.
9. Odnosi się to do pkt. wyżej. Jeżeli coś nie ma żadnego związku ze zdjęciami (wszelkie sprzeczki, inne poglądy itp.) nie umieszczamu tego tutaj. Lepiej załatwić to na gg/tlen/skype a nawet rl.
(Celowo 2 punkty. Pierwszy dotyczy offtopu, drugi hm... wyzywania, kłótni itp.)
10. Jeżeli Twój post ma ograniczyć się do "@All - Gx]" lub czymś w tym stylu - wypad. Komentujemy KONKRETNE zdjęcia.
(xD)
Wielkie gratulacje dla nosane! Musiałeś się nieźle narobić, żeby zdobyć 100 ciasteczek nie mówiąc o 100k.
Właśnie miałem to napisać :P bardzo duże gratz :) ile nad tymsiedział ciekawe B)
te zdjęcia mnie natchnęły po kradzieży moich rare'ków :) zabieram się do roboty :P
@Paladyn on rook
Jestem pełen podziwu. Jesteś chyba 1 rookstayerem, który osiągnął 30 skilla w meele. I mam takie pytanko: ile trwał trening ?
Jeszcze raz GZ
@Paladyn on rook
Co tu dużo mówić... wymiatasz ;).
kuba1324
09-05-2007, 17:02
@Rogver
Tobie też gratuluję ;)
@Ciufcia
No vocation to raise fist fighting from 10, 100% to 30 = 184h, 40m, 34s.*
Dolicz do tego kolejne kilkanaście godzin za zmianę potworków/użeranie się z noobkami, itp. Wychodzi więc ponad ~200 godzin(Fista zacząłem trenować niecały rok temu).
Czas treningu 1 % na poszczególnych skillach.
Time for 1% at skill 20 = 0h, 0m, 57s.
Time for 1% at skill 21 = 0h, 1m, 26s.
Time for 1% at skill 22 = 0h, 2m, 9s.
Time for 1% at skill 23 = 0h, 3m, 14s.
Time for 1% at skill 24 = 0h, 4m, 51s.
Time for 1% at skill 25 = 0h, 7m, 17s.
Time for 1% at skill 26 = 0h, 10m, 56s.
Time for 1% at skill 27 = 0h, 16m, 25s.
Time for 1% at skill 28 = 0h, 24m, 37s.
Time for 1% at skill 29 = 0h, 36m, 56s.*
Jesteś chyba 1 rookstayerem, który osiągnął 30 skilla w meele.
Nie zrobiłem tego, żeby być najlepszym, po prostu taki cel sobie postawiłem.
Podejrzewam, że na Antice znalazłoby się paru hardcorowców z ~30+ fistem;)
Dziękuję za serdeczne komentarze.
(*) według kalkulatora na pskonejott.com
Omg 30 fist na rooku xD Ino mogę pogratulować xD
Simon dobra robota. Pozbyliśmy się kolejnego botera na Candi. Gratuluje i dziękuje:)
Pan Klocek
09-05-2007, 18:46
@Rogver
Tobie też gratuluję ;)
@Ciufcia
No vocation to raise fist fighting from 10, 100% to 30 = 184h, 40m, 34s.*
Dolicz do tego kolejne kilkanaście godzin za zmianę potworków/użeranie się z noobkami, itp. Wychodzi więc ponad ~200 godzin(Fista zacząłem trenować niecały rok temu).
Czas treningu 1 % na poszczególnych skillach.
Time for 1% at skill 20 = 0h, 0m, 57s.
Time for 1% at skill 21 = 0h, 1m, 26s.
Time for 1% at skill 22 = 0h, 2m, 9s.
Time for 1% at skill 23 = 0h, 3m, 14s.
Time for 1% at skill 24 = 0h, 4m, 51s.
Time for 1% at skill 25 = 0h, 7m, 17s.
Time for 1% at skill 26 = 0h, 10m, 56s.
Time for 1% at skill 27 = 0h, 16m, 25s.
Time for 1% at skill 28 = 0h, 24m, 37s.
Time for 1% at skill 29 = 0h, 36m, 56s.*
Nie zrobiłem tego, żeby być najlepszym, po prostu taki cel sobie postawiłem.
Podejrzewam, że na Antice znalazłoby się paru hardcorowców z ~30+ fistem;)
Dziękuję za serdeczne komentarze.
(*) według kalkulatora na pskonejott.com
Gratuluje takiego osiągnięcia :D to już jest chyba 4 poziom Super Saiyanina :) ja posiadam skromny 26 skill, mam nadzieję że w przyszłości będziemy zmierzyć się w walce co ty na to?
@Kuba & Roqver
Gratuluję cierpliwości i wytrzymałości. Mi odechciało się trenować pięści przy 18 skillu :p
Czekam na pojedynek z Mino ;)
@Up
SSJ3 też najs ^^
@Down
Mam czas :P
kuba1324
09-05-2007, 23:11
@Up.
To sobie jeszcze poczekasz... :s
Gratuluje takiego osiągnięcia :D to już jest chyba 4 poziom Super Saiyanina :) ja posiadam skromny 26 skill, mam nadzieję że w przyszłości będziemy zmierzyć się w walce co ty na to?
Heh, niestety muszę cię rozczarować... nie oglądam Dragon Ball'a;)
Co do tej 'walki', co masz na myśli?:p
Pan Klocek
09-05-2007, 23:36
@Up.
Heh, niestety muszę cię rozczarować... nie oglądam Dragon Ball'a;)
Co do tej 'walki', co masz na myśli?:p
Mam na myśli Test Server, jakieś zaciszne miejsce na mainie. Wychodzimy z rooka jako sorce i sie pojedynkujemy na pięści B)
Oczywiście tylko tarcza, bez zbroi ;)
@Topic
Gratuluje awansów :D i pytanie do Rogvera dlaczego nosisz przy sobie 5k o.0 ?
Wielkie gratulacje 30 fista. W D&D byłbyś epickim Mnichem z 30lvl, a w filmach akcji Jackie Chanem :). Też celuję w fista, może Cię dogonie. Dzięki za czas ile potrzeba na poziomek.
A tutaj masterzy fista na Rookgaardzie:
http://www.rookstat.com/fist.php
Up. No coz moze i nei tycza sie tego czy owego. Ale dla mnie nie robia wiekszego problemu. Pokazal jak mozna pobawic sie w DOM na rooku:D, a gdzie zona i bomble : D??
Up. No coz moze i nei tycza sie tego czy owego. Ale dla mnie nie robia wiekszego problemu. Pokazal jak mozna pobawic sie w DOM na rooku:D, a gdzie zona i bomble : D??
Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl:)
Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl:)
Ze kurcze kazdy byle noob ma domek tylko nie ja :D
CZY TE ZDJECIA NIE LAMIA REGULAMINU W KTORYM JEST NAPISANE NIE UMIESZCZAC DEBILNYCH ZDJEC??Bo to nie ma nic wspolnego z awansem,lootem czy kolekcja.Co myslicie o tych zdjeciach??Czy powinno sie je usunac?
Nie krzycz. Jeśli uważasz, że zdjęcie łamie regulamin, to po prostu użyj przycisku do reportowania. Nie ma sensu się tu wykłucać.
Ale jakby tysiace nOObow takie fotki wklejalo??co by sie stalo..pomysl
Jest takie powiedzenie, "gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem". Nie ma co gdybać, jeśli rzeczywiście "tysiące noobów" zaczną wysłać takie fotki, to na pewno ktoś coś z tym zrobi, nie martw się :).
Dla mnie fotka jest ok, same foty z lvlami, kolekcjami i awansami byłyby nudne. A właśnie, przypominam:
Ale mam też pytanie do hmm.. moderatorów tych tematów, czy można zamieszczać jakieś powiedzmy "zabawne" screeny vide tych z "TibiaNews"? To znaczy nie zawierające żadnych awansów, kolekcji etc., mające jedynie rozbawić (itd.) oglądającego? Oczywiście mające związek z Rookgaardem.
Mógłby ktoś wreszcie odpowiedzieć? =].
@temat~
Wielkie gratulacje z okazji wbicia tego 30. hmm skilla ;). Naprawdę niezły wyczyn!
@Rogver, Drangir~
Dziękówka ^^
Milan ognia
10-05-2007, 14:47
@Mowicz:
Zdjęcia pokazujące coś innego niż "ju advenced ..." nie są zabronione + zdjęć nie cytujemy + e... to nie są debilne zdjęcia.
@MvD:
Doklej z mamą... >.<
///edit:
Byliście szybsi... ;<
Gratuluje awansów :D i pytanie do Rogvera dlaczego nosisz przy sobie 5k o.0 ?
Dobre pytanie ;p pobrałem po coś.. tylko nie pamietam po co ;] i zapomniałem zbankować ;p.
Dobre pytanie ;p pobrałem po coś.. tylko nie pamietam po co ;] i zapomniałem zbankować ;p.
Nosi bo Lubi xD
Btw Madeo Join Guild na Candi dalem invita xd
Wiechoss
10-05-2007, 22:13
Widze doskonali boxerzy ;p
gz fista ja mialem 23 ale spadl przy zgonie
@nvs.rlz
Misiaczek of ~ to ja tylko ze noob char ;p nie wiem czy wiedziales
Tak, to niezły pomysł. Przy dawaniu screena należy podać informacje, że jest to Fake. Są osoby, które mogą zacząć dopytywać się, jak np. możliwe jest wejście do beczki i popłynięcie na main :P Szczegóły w regulaminie.
PAMIĘTAJCIE!
Żadnych pozdrowień dla zewnętrznych stron, żadnych pozdro dla r.pl, org.pl, niczego oprócz naszej Tibia.pl !!
Ofc gratuluje wszystkim wszystkiego co się na zdjęciach znalazło :P
A co do regulaminu, to za niedługo nikt tu nie będzie wstawiał zdjęć, bo regulamin będzie na to nie pozwalał( durnowate punkty, bez których temat mógłby się obejść) :)
@edit
Vantage, myślę, że to nie jest Fake tylko RL :P Wkońcu wszytkich ciągnie do rooka :P
Milan ognia
13-05-2007, 17:25
E... a 'Hail Tibia.pl & Rookgaard.pl' może być? Bo 2 ss'ów raczej nie zrobię z adv... padać też nie mam zamiaru. >.<
/Edit:
Rozumiem, jakby ktoś pozdrawiał strony, gdzie są popierane OTS'y, boty i c:)j wie co jeszcze...
@UP
Ale my będziemy akceptować reklamę, jeżeli tylko Ja albo Instynkt dostaniemy info, że któryś z adminów dał na to zgodę.
Proszę zrozumieć też, że Tibia.pl nie sprawdza wszystkich serwisów polskojęzycznych, aby nadawać im uprawnienia do reklamy.
Staramy się dostosować regulamin i ew. kary za jego łamanie tak, aby dać jak największe pole do popisu wszystkim graczom. Jednocześnie staramy się, aby album coś sobą reprezentował. Dlatego nie chcemy dopuszczać takich czy innych zdjęć, które się "przejadły", a przede wszystkim tych, które nie zgadzają się z regulaminami Tibia.pl.
P.S.
Przypominam, że ja IGNORUJĘ wszelkie prywatne wiadomości odnośnie tego jednego tematu, a gdzie je kierować, znajdziecie w regulaminie tematu.
Milan ognia
13-05-2007, 19:03
Hm... czy umieszczenie na zdjęciu linku to reklama? Zresztą... strona o której mówię [cut - reklama xD] jest umieszczona w linkach. Umieszczanie jej linku w podpisie nie jest zabronione
Wiechoss
13-05-2007, 22:10
@Vantage
Widzialem screena jak twoj kumpel (Maffex) plyna w beczce na maina ten tez niczego sobie ;)
@Hefalump
Wydaje mi sie ze screeny z awansem maja byc 30+lvl
A ten outfit chyba kazdy zna ;)
Tom The Tanner
13-05-2007, 22:45
http://tibia.pl/strona/linki
Wystarczający dowód na to, że Rookgaard.pl jest sprawdzona i popierana? :)
Vial
http://img75.imageshack.us/img75/2962/12lvloc5.png
WoW, fajnego masz bota kolego! :O!
@MvD
Gratulacje maniaku. Retired? Zobaczymy ile wytrzymiesz =]
PS: Gdzie straciłeś jeden palec?
Y'all
@up
Odgryzłem mu :P
@MvD
Gratki :)
Retired? E tam gadasz :) 40stke wbijaj :D.
39 lev, ritired....RITIRED?! Wbijaj szybko 40 level :P
Wielkie Graty dla Nololoba! 23 poziom w clubie to nielada wyczyn :)
@Roonrex
Po pierwsze nie czytałeś regulaminu. Minimalnym awansem, aby móc umieścić screena w albumie jest awans na lvl 30.
Po drugie łamiesz prawa autorskie i przywłaszczasz sobie osiągnięcie innej osoby.
Po trzecie, po co wogóle to zrobiłeś? Chciałeś żeby ludzie Ci gratulowali i podziwiali?
ŻAL
Roonrex, jak już ściemniasz, to chociaż nie robiłbyś tego w tak przykrym stylu. To nie jest wasza kolekcja, tylko Axoguevary (Szweda z Xereny), nawet jak wół napisane "I love Axoguevara"...
Poza tym, już pokazywałem tę kolekcję na forum, a dokładnie tutaj: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=1271584&postcount=261.
Bez komentarza...
A tak pozatym:
1. Jeżeli wstawiasz zdjęcie z awansem:
- lvla, to nie mniejszy niż awans na level 30.
(...).
o.O
Gratz Ahaj! To się nazywa cierpliwość :) Do jakich skili masz zamiar dotrenić?
@up
Do jakich? Chyba do 25/32 , a pozniej chce wbic jakos 31 fista :)
Xzizikur
21-05-2007, 20:18
Noo.. musze szczerze ci pogratulowac :) wbicie takich skilli na takim lvlu to piekuo :p jestem teraz ciekaw kiedy wbijesz te 25 sworda ;)
Xzizzbit.
Gratulacje dla Ahaja za skille szczęko opadające oraz dla Pana, który zajmuje się odszczurzaniem :)
Y'all
@Hakuoh
Gz 42 levela.
@Darushu
Gz 31 lvla. Go go 33, będziesz wtedy 3 na Morganie. :)
@Rookmasterek
PAMIĘTAJCIE!
Żadnych pozdrowień dla zewnętrznych stron, żadnych pozdro dla r.pl, org.pl, niczego oprócz naszej Tibia.pl !!
Y'all
Fpitolony w sprawe
25-05-2007, 18:57
"Troche" to glupie, bo jak idzie na glowna strone rook.pl to czemu nie moze tu byc? org.pl rozumiem, no ale...
Milan ognia
25-05-2007, 20:03
@up:
Wiesz... tym zakazem zrobili nam większą reklamę niż wpisywanie Hail [cut].pl
^^
kuba1324
26-05-2007, 12:49
Zadncyh pozdrowien dla zewnetrznych stron, ale rook.pl jest supportem tibia.pl
wiec tak jakby to jest wewnetrzna strona :P, wiec chyba moge dac :D
7. Na wklejonym zdjęciu nie może być wspomniane o żadnej zewnętrznej stronie! Żadnych pozdrowień dla obcych serwisów! ŻADNYCH!
Skoro robisz to zdjęcie specjalnie dla rookgaard.pl, to po co wstawiasz je tutaj?
Powiesz,że r.pl jest supportem tibia.pl, ale co z tego? Gdybyś wbił 50 poziom, napisał pozdrowienia dla r.pl, i wysłał screena na tibia.pl, jak myślisz, pokazaliby twoje zdjęcie w awansach? NIE, bo ss nie był przeznaczony dla tibia.pl, tylko dla rookgaard.pl...
Ps. Gz lvl ;)
Sirblaze
26-05-2007, 14:39
Skoro robisz to zdjęcie specjalnie dla rookgaard.pl, to po co wstawiasz je tutaj?
Powiesz,że r.pl jest supportem tibia.pl, ale co z tego? Gdybyś wbił 50 poziom, napisał pozdrowienia dla r.pl, i wysłał screena na tibia.pl, jak myślisz, pokazaliby twoje zdjęcie w awansach? NIE, bo ss nie był przeznaczony dla tibia.pl, tylko dla rookgaard.pl...
Ps. Gz lvl ;)
Prawda, jednakze jest roznica kiedy ktos pisze "Pozdro dla Tibia.pl & Rookgaard.pl" Wedlug mnie caly ten zakaz jedynie wprowadza zamieszanie i nie przynosi nikomu zadnych korzysci.
Gratuluje wszystkich awansow.
Regards
Nethalis
26-05-2007, 14:53
Dla mnie to jest glupota zakazywac komus pozdrawiac r.pl Jak chce niech se pozdrawia jak nie to nie. I co to komu da jak ktos napisze Pozdro dla r.pl
Xzizikur
27-05-2007, 17:02
Gratulacje Ciufcia! Taki shielding to już nie żarty :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.