Pokaż pełną wersje : News prosto z iridi
Szczurusek
10-08-2006, 23:05
dzieki serdeczne Valard =D kimkolwiek jestes =D jak chcesz gg to bardzo prosze =P 2225678 xD
Banditos
11-08-2006, 01:26
hmm wiecie moze dlaczgo kash i bezok odeszli z arc???odp
Kasha wywalili za zabicie sarotha, Bezok poszedl za nim i Coco tez
Widze ze myslales nad tym 2 dni :D
Nah, poprostu mam wiele innych zajec niz trolic na forum
10:31 Bezok [116]: huahua niby czemu bo nie nosze dopisku 'Arcanium' ?
10:31 Yamahati [104]: dokladnie
10:31 Yamahati [104]: mozesz mi possac
10:31 Yamahati [104]: teraz
10:31 Bezok [116]: i tu sie mylisz
10:31 Bezok [116]: exura gran
10:31 Yamahati [104]: no niebardzo
10:32 Yamahati [104]: mozesz mi possssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaacccccccc ccccccccccccccc MEEEEEEEEEEEEE JADRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
10:32 Yamahati [104]: meuhehuaeuhaeuheauae
10:32 Bezok [116]: a co moze mnie ubijesz?
10:32 Yamahati [104]: oczywiscie
10:32 Yamahati [104]: ze to zrobie
Pathetic?:)
Witam!! Wkoncu mnie odbanowali :D!!! Wienc wkoncu moge sie tu normalnie wypowiadac:D
@Bezok
hauahuahuahauahauhauahuahauahuahauahuahuahauahauha uahuahauhauahauhauahuahauhauahauhauahuahauhauahuah auahuahuahauahuahauhauahuahauhauahauhuahauahuahauh auahuahauhauahuaha i jeszcze raz hauhauahauhauahauhauahua!!!! Wiedzialem ze wkoncu ten dzien nadejdzie :D
~Hail Free Iridia
~Madus
Heh sie zdziwicie;p
ojejq jej, prosze nie =(
Yama no powiedz kiedy mnie ubijesz :( ? !
AHUAHUAhuahuAHUAhuahua
@UP
Bezok komu pociągnełeś 4 metry druta że wróciles do Arc ???
~Hail Free Iridia
~Madus
Szelma De'Master
11-08-2006, 15:36
huahuahuahuqahuahuahua bezoczek ma wary obciągary huahuahuahauhauahuahua oooo staryyyy jestes lepszy od danthorra <bez urazy> muahahahhahahhahahahhahhahahhahahhahahhahahaa Kash~ hunted 1kk uhahahhahahahahhahahahhahaha kash paruwo żaaal mi ciebie huahuahauahaua joooke
@UP
Bezok komu pociągnełeś 4 metry druta że wróciles do Arc ???
~Hail Free Iridia
~Madus
Nic nie musialem robic =) nie moja wina ze ty to musisz robic w domu Tacie =\\\
huahuahuahuqahuahuahua bezoczek ma wary obciągary huahuahuahauhauahuahua oooo staryyyy jestes lepszy od danthorra <bez urazy> muahahahhahahhahahahhahhahahhahahhahahhahahaa Kash~ hunted 1kk uhahahhahahahahhahahahhahaha kash paruwo żaaal mi ciebie huahuahauahaua joooke
Patologia nie przebiera :|
hauahauhauahuahauhaua Ale zes mi dojebales :D!!! Tata to cie z kumplami na 4 baty jada w pupe :D!!! hauahuahauahua
~Hail Free Iridia
~Madus
Banditos
11-08-2006, 16:41
Madus , szelma - jesli przyscliscie tu bluzgac to wyp...... z tego forum na podwurku mozecie sobie pobluzgac na siebie!
Forum jest dla kulturalnych ludzi xD Szczurusek dzieki za gg pewnie sie odezwe :p
20:50 Bezok [117]: masz hunta
ALE WYCIEEEEEEEEEEEEEE MAUHEAUHEAUH!!!!!!!!!!!!
Och zly niedobry kash!!! Musisz placic 1 kk !! ale mimo to jestes w arc... Czary??;o
Maxxonek
11-08-2006, 23:59
u.U To juz w ogole Was nie czaje ;p
Danyth Knight
12-08-2006, 07:19
Dziwna Sprawa
Pogmatwało się jak w Polskim rządzie ;] W Sulechowie też Leszki się pije?? :p
Aber Vego
13-08-2006, 15:20
Duza Sprawa...
Maxxonek
13-08-2006, 21:21
Pogmatwało się jak w Polskim rządzie ;] W Sulechowie też Leszki się pije?? :p
W Sulechowie Leszki przede wszystkim :)
Danyth Knight
16-08-2006, 15:58
Witam!! Wkoncu mnie odbanowali :D!!! Wienc wkoncu moge sie tu normalnie wypowiadac
HeHe i znowu Zbanowany :P
News z Iridi:
Zielper'archer sie wyplacil.
Wydaje się że Iridia stała się spokojniejszym światem o bardziej pokojowym nastawieniu :) Tymczasem Neztas oraz Javisantos osiągneli 100 poziom i w końcu Bezok wygrał "rywalizacje" z Sesulo o osiągnięcie 120 lvla jako mag.
Frelle cały czas daje do zrozumienia że niedługo dojdzie do wielkiej wojny w której "english crew" ma wrócić. Miała być to wojna między narodowościami. Na oficjalnym forum pisze że zbliża się przełom. I w sumie nie wiadomo czego można się spodziewać 8o Dziwna Iridia...
Danyth Knight
16-08-2006, 23:48
Hmmm.... nie wiem czy to może ten wielki przełom czy może nie ale to troche nawet interesujące moim zdanime:
Arcanium
Invited Characters
Name Invitation Date
Guido on Iridia Aug 14 2006
Name: Guido on Iridia
Sex: male
Profession: None
Level: 3
World: Iridia
Residence: Rookgaard
Last login: Jul 31 2006, 22:54:14 CEST
Position: God
Account Status: Premium Account
Account Information
Position: Customer Support
Created: Jul 21 2001, 00:56:15 CEST
Może ktos wie o co tu chodzi ??
Animatrix
17-08-2006, 10:57
od dawna juz niegram na iridi bo mam dosc pk X( wole swiaty non-pvp (secura:baby: rox ) a pozatym danyth knight to moj braciak holera szkodaze go hakneli. A wracajac do arc to sa dupy wolowe i tyle szeżą pa ect i dlatego wlasnie przestalem grac na iridi.
Hali free iridia
pozdro dla danytha szenlonga i wszystkih inyh z iridi ktoryh znam
Hmmm.... nie wiem czy to może ten wielki przełom czy może nie ale to troche nawet interesujące moim zdanime:
Arcanium
Invited Characters
Name Invitation Date
Guido on Iridia Aug 14 2006
Name: Guido on Iridia
Sex: male
Profession: None
Level: 3
World: Iridia
Residence: Rookgaard
Last login: Jul 31 2006, 22:54:14 CEST
Position: God
Account Status: Premium Account
Account Information
Position: Customer Support
Created: Jul 21 2001, 00:56:15 CEST
Może ktos wie o co tu chodzi ??
Mm, nic specjalnego.
DT tak robiło dawno temu ; ).
Po prostu, 'for fun' sobie invitują postacie Godów/GMów.
Kiedyś w DT nawet byl GM Lugin, ale obecnie chyba się nawet gamemasterów nie da do gildii invitowac (wywala komunikat że gm nie może zostać zaproszony do gildi, ble ble ble) - tylko godów.
Pirate Cutthroats
18-08-2006, 11:22
Character Information
Name: Austin Vantage, will be deleted at Oct 16 2006, 14:54:21 CEST
Aug 17 2006, 14:45:58 CEST Died at Level 59 by a wolf
dednol, czy dlatego zdeletował chara ?
Character Information
Name: Austin Vantage, will be deleted at Oct 16 2006, 14:54:21 CEST
Aug 17 2006, 14:45:58 CEST Died at Level 59 by a wolf
dednol, czy dlatego zdeletował chara ?
No wiesz pewnie się wkur*** jak stracił te 250 k expy bitego na minoskach:D
Niektórych może ta wiadomość a niektórych nie :) Więc Chris'Ronaldo powrócił po dłuższej przerwie na Iridie ;) Życze ci Chris powodzenia w dalszej grze ;)
nightwish_88
19-08-2006, 09:26
LOL mi jak przyjdzie mi wbić 4,2 k expa na rooku to już muszę zażywać coś na uspokojenie a ten tam trzaska 60 lvl. Respect.
@UP: A spróbuj sie odezwać do niego i niech CI odpowie :) Ja próbowałem nie raz i nic z tego :< Cave bot i wiele osób może to potwierdzić... Pozatym to że wpisał na stronie że jego postać zostanie usunięta, nic nie znaczy. Wiele osób już tak robiło i cofało swoją decyzję.
Mistik Vannesa
19-08-2006, 15:08
Massior - zabawny jestes, napisz np. do Sir Slaviaxa ciekawe czy jest bociażem..
Jeżeli wychodzisz z założenia, że każdy kto odpisuje nie jest bociażem to jesteś w dużym błędzie i na odwrót. Każdy ma takie chwile w ktorych nie ma ochoty na rozmowe..nie wspominajac juz o czasie expu i huntu.
Rozmawiałem sporo na ten temat z Austinem i jestem pewien ze nie citował na tej postaci.
Ja dziennie sie odzywam do Slaviaxa i zawsze odpowiada wiec nie wiem o czym gadasz;p
Ja dziennie sie odzywam do Slaviaxa i zawsze odpowiada wiec nie wiem o czym gadasz;p
Word.
@Mistik Vannesa: co ma Sir Slaviax do Austina? pozatym nie raz go złapano przed updatem na bocie. Otoczyli go parcelkami i nawet sie nie ruszył. To są suche fakty i zdania nie zmienie... Pozatym poczytaj oficjalne forum gdzie leader Zenów (Nolin~) powiedzial kilka mądrych zdań na jego temat.
Btw. Wiem że jestem zabawny :D hhyhyhyhyh =*
Mistik Vannesa
20-08-2006, 11:21
@up up
Jinikao :D Co jak do kogo, mi też zasze odpisuje wooof..;pp
Jinikao dlaczego nie grasz juz w tibie :> Brakuje nam Ciebie :( ;( ;(
@up pierwsze slysze ze obtoczyli go parcelami, moze nie był szczery w stosunku do mnie --.-- drapne go na rl i pogadam;p
Pirate Cutthroats
20-08-2006, 12:27
to dziwne grał tym charem z rok albo i więcej i tak nagle se usunął bo padł ?
bez sensu tyle się męczył raz padł i usuwa, co ma powiedziec EO jak padnie ?
wiem ze kolo gral na rooku i tam cięzko expic ale po huj sie poddwać ?
Tydzień mnie nie było a Wy prawie nic nie napisaliście, mięczaki ;p powodzenia dla Chrisa w dalszej grze :)
Tydzień mnie nie było a Wy prawie nic nie napisaliście, mięczaki ;p powodzenia dla Chrisa w dalszej grze :)
A co mamy na siłe pisac jak sie nic nie dzieje? Mięczaki LOL:baby:
Temat zaczał spadac wiec odswiezam. Nic ciekawego na iridi sie nie dzieje?
Nikt nie dostal free hunta albo cos? Moze jakas wojenka?
Swoja droga iridia jest chyba jednym z najbardziej Nieprzyjaznych serweró do gry. Mam na mysli : Isare,Valorie,Pandorie,Azure no i naszą Iridie.
Pozdro Massior :P
Isara fajna jest xD Iridia w porównaniu do Isary, to przyjemny serv.
Mam newsa!! Zwirek kręci z Muchomorkiem,,,,,, bedzie afera!!!
15:20 There is an evil presence at the volcano of Goroma.
15:26 Evil Cultists have called an ancient evil into the volcano on Goroma. Beware of its power mortals.
huhu? jakis screeny
pawel1992
24-08-2006, 15:46
Morgaroth na iridi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
hello. Nie wiedzialem ze do tego dojdzie... ale wrocilem narazie rekreacyjnie po trochu, ale zawsze to cos. Jak tylko zrobie net moze bede wiecej niz 1h dziennie.
Mam nadzieje ze wszyscy sa happy:D narazie robie tylko uhy ale juz dolaczylem do ethical.
Morgaroth na iridi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakiś film/ss? Cokolwiek?
Na Iridii ostatnio bossów nie brakuje :P
Welcome back Berger :) No ale co do tego Morgarotha to miła niespodzianka :p
nie ma to jak stary,dobry temat na tibia.pl :))
O.o
Ostatnio cos sie zwiększa aktywnosć Danthorka. Sam nie wiem czy to dobrze czy źle
I nawiedziły naszą Iridie Orki :D co prawda nie było mnie tam ale Scotty pisał ze było wiecej ludzkich ciał niż orków 8o. Helun dodał że został lootniety nowy rare item... hmm być może jedna z części amazon seta ;) bardziej doinformowani pisaćććB)
Lol a mnie nie bylo;/;/;/;/ Czekalem na to pol roku i nic;/ ech zycie jest brutalne
Nie wiem jaki to byl atak, ale z postów na tibia.com wynika ze na Thais. Jeśli tak, nie było i nie mogło byc czesci amazon setu, bo te wypadają tylko z orkow warlordów na szczycie wieży na Femor Hills (i to nie każdemu). Może się myle, ale przy ataku na Thais orkowie nie zrzucają zadnych rarów...
@Jini~
przez ostatnie pół roku uczestniczyłem w trzech najazdach na Femour Hills
(zero rare)
Coś rzadko grosz ;)
wiecie cos o ataku piratow na Liberty Bay ?
mam kilka sskow z samego konca, nie bylo mnie w domu kiedy sie zaczelo, tyle ze zdazylem zadzwonic do brata zeby lecial...
Bezok PE KA! Ubil Thunder'Storma aka Royal Dragon Heart i teraz kilka osób ma do niego pretensje... Ale powód miał i zapewne REVENGEEEEEEEEEE BYŁO SŁODKIEEEEEEEEEE =* na jego miejscu też bym się zrewanzował :D
nice one ^^ swoja droga wczoraj tez padl towrzysz shandul za adedina ;<
Ale lipa, znowu będzie wojna :p
Banditos
31-08-2006, 17:38
kto na kogo??? triada ???
Narazie jest - w8ing for bezok statement xD
Nie bedzie war chyba, a nawet jak cos to powiem wam ze bede za arc bo triada to jedno wielkie Pa. Nie panosza sie bo narazie nie maja wladzy... Checie starej Iridi serwa Pa? bo wg ta aktualna jest lepsza. Co prawda mam tylko 1xbipi UH ale zawsze to cos na rozpoczecie gry na nowo... PS mam czysta liste na priv i gram na Sir Grodku xD
Ale lipa, znowu będzie wojna :p
Czemu lipa? Za spokojnie, jak na Iridia bylo ostatnio....
@ berger: Welcome back :>
Nic nie bedzie;] Byl powod do ubicia to ubili
Animatrix
01-09-2006, 02:04
yyy czy owas tez niedziala tibia??? se dzisiaj gralem laga mialem wylogowlalem sie po 30 min hcialem sie zalogowac i lol niedziala X( moze ktos wie co sie dziej??? bo nawet strona nieche dzialac :(
To wszystko wina garbatych.
odswiezam :D
post o iridii zasluguje na pierwsza strone, za duzo sie dzieje
@berger
zacznij expic, a nie padac >.<
zalatw neta i graj ffs
spokojnie co sie odwlecze.....
Wczoraj polazlem expic ale w drodze na guardy mnie kiknelo:) jak wracalem do thais kolejny kik xD za 2tyg new net ^^
Banditos
05-09-2006, 17:17
omg ktorys z koleji nie udany anni na iridi po up date ;/
Jak widac te "uh w hotkeys" to zla sprawa patrze , ja to juz wolalbym samemu sie healac , a tak btw Chcecie mnie na iridii?:D?
Pr23m~
Jak widac te "uh w hotkeys" to zla sprawa patrze , ja to juz wolalbym samemu sie healac , a tak btw Chcecie mnie na iridii?:D?
Pr23m~
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Hmmm... tak? :P
Chcemy! Albo i nie... nie wiem pytaj innych ja już tutaj nie gram ale uważam, że im więcej osób tym lepiej dla iridii więc głosuje na tak :).
Btw. ten "uh w hotkeys" są dobre ale dla osób bystrych i myślących. Sprawa jest prosta, anni nie zrobisz trzymając jak idiota hota... trzeba to robić pulsacyjnie robiąc przerwę pomiędzy jednym uhem a drugim. To jest tak samo jak z visem. Jak robisz spama to ci z wanda/roda nie uderza ;).
Ehh jak ja tesknie za stara tibia, gdzie nie ma staminy czy czegos takiego i uhbotow etc bo to juz nie ma sensu , teraz jest wazne ile expa nabijesz a pvp wystarczy tylko w battle cos tam wcisnac , nie wiem jak to sie robi bo nie uzywam tego bo dla mnie to troche uber noober style nie wiem jak dla was :)
Pr23m~
IridiaCarlinPk
06-09-2006, 19:39
Na Iridi jest duzo hlv Polaków mogli by spokojnie rzadzic tym serwerem,
a rzadzi arcanium. Co prawda jest tam pare polaków ale lider jest szwedem i wiekszosc graczy.
Pozatym polacy nie maja tam ograniczone prawa;|
Radek jeśli jeszcze chcesz zabic tego łajze yamahati to napisz tu na forum a zagadam do Ciebie w grze.
Mam z nim stare porachunki;]
Maxxonek
07-09-2006, 16:05
Wciaz nie rozumiem, tego tibijskiego podzialu na szwedow, brazylijczykow czy polakow. Naradowosc sie az tak liczy? -.-
Dla noobow moze sie to liczy, bo dla mnie nardowosc sie nie liczy tibia jest to gra aby poznawac nowych ludzi i z nimi sie skumac i niewazne czy to polak czy to szwed czy brazylijczyk ,ja osobiscie nie wyznaje tego "br?, pl?, swe?" bo to jest idiotyczne .
Pr23m~
@6up :P
Ja Cie nie chce na Iridii ;):o
Wciaz nie rozumiem, tego tibijskiego podzialu na szwedow, brazylijczykow czy polakow. Naradowosc sie az tak liczy? -.-
Też tego nie rozumiem ;/ A co najdziwniejsze jak mi się zdaje to dla Polaków najbardziej przeszkadza inna narodowość, wstyd mi za to...
@6up :P
Ja Cie nie chce na Iridii ;):o
Ze wzlegledu ze siostre ktora znasz to powinenes pozwolic :D:D:) jesli wiesz o co Chodzi :D
Pr23m~
Ze wzlegledu ze siostre ktora znasz to powinenes pozwolic :D:D:) jesli wiesz o co Chodzi :D
Pr23m~
AHUhauHAuhauHUA
AHUhauHAuhauHUA
hehehe :D toz przciez nie bede pytal o zdanie :D ulungiem nie ejstem ze musze sie pytac , jak bede chcial to zrobie to i tak :)))
Powiedz mi lepiej jak tam Elite Ji~ dalej zakochany w nevain:D???
Pr23m~
Zamieszczam tu zapis rozmowy z Xandar Mac'Leod w chwili pisania 90 lvl royal paladina. Sytuacja wygladala tak. Moj kolega z reala chcial zrobic z nim world trade. 35k na Iridi za Bohy na Furorze. On dal Xandarowi kase a Xandar go wykiwal. Oswiadczam ze to nie jest moja postac.
Channel saved at Sat Sep 09 11:02:10 2006
10:37 Cenix Zenix [37]: Ej mam pytanie dales te bohy na Furora mojemu rl ziomkowi czy wykiwales go?
10:38 Xandar Mac'Leod [90]: trombka
10:38 Cenix Zenix [37]: hehe to znaczy wykiwales go
10:40 Xandar Mac'Leod [90]: w chuja sobie lecicie na tym serverze, ty rozjebales liratha o ile pamietam i masz hunta od moich kumpli
10:40 Cenix Zenix [37]: LOL?
10:40 Cenix Zenix [37]: no i co z tego to powod zeby ludzi okradac
10:41 Xandar Mac'Leod [90]: nie ludzi
10:41 Xandar Mac'Leod [90]: lamusow
10:41 Xandar Mac'Leod [90]: xd
10:41 Cenix Zenix [37]: Lamusow hmmmm
10:41 Cenix Zenix [37]: to ze zajebalismy mase ludzi b co ajda na botach stoja afk itp to takie lamerstwo?
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: generalnie chodzi tylko o liratha
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: stal afk jego problem
10:42 Cenix Zenix [37]: stal na afku pod domkiem
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: twoj kumpel dal sie w chuja zrobic
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: jego problem
10:42 Cenix Zenix [37]: ehh
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: shit happends
10:43 Cenix Zenix [37]: daj se spokoj czlowieczku teraz pokazalaes jaki jestes maly
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: wzruszajace. Myslisz
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: ze skoro
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: sobie robicie co chcecie na tym servie
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: to jest elo
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: a jak ja was za to w chuja zrobilem
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: to juz be?
10:45 Cenix Zenix [37]: Nie chodzi o to
10:45 Cenix Zenix [37]: Zabijac kazdy moze
10:46 Cenix Zenix [37]: a moj problem ze caris czy tma kto stal afk
10:46 Cenix Zenix [37]: nie
10:46 Xandar Mac'Leod [90]: moj problem ze twoj kumpel dal sie w chuja zrobic?
10:46 Xandar Mac'Leod [90]: nie
10:46 Cenix Zenix [37]: ale ojebywanie ludzi dla zapokojenia swoich ambicji to juz twoj problem
10:46 Cenix Zenix [37]: zaspokojenia*
10:47 Xandar Mac'Leod [90]: moze w takim razie powiesz mi co tutaj robi ambicja?
10:48 Cenix Zenix [37]: powiem
10:48 Cenix Zenix [37]: nie masz co robic i na kim odreagowac wiec twoja jedyna ambicja bylo okrasc 22 druida z 35 cyz tam 40k
10:48 Cenix Zenix [37]: i co zaspokoiles swoja rzadze zemsty daj se spokoj
10:48 Xandar Mac'Leod [90]: auehuehuhauha
10:48 Xandar Mac'Leod [90]: umieram ze smiechu
10:49 Cenix Zenix [37]: Poprostu jestes zalosny nic tobie nie zrobilismy a ty nas wykiwales noc coz
10:49 Xandar Mac'Leod [90]: zabiliscie kumpla
10:49 Xandar Mac'Leod [90]: reason jest?
10:50 Cenix Zenix [37]: o.O to twoj kumpel moze jestes kolejnym lizodupem jak Danthorr?
10:50 Xandar Mac'Leod [90]: jestes smieszny ^^
10:50 Cenix Zenix [37]: poczytaj forum
10:51 Xandar Mac'Leod [90]: po 1 nie znasz mnie a gdybys znal to bys wiedzial, ze Danthorr jest ostatnia osoba ktora bym nasladowal
10:51 Xandar Mac'Leod [90]: po 2 kazdy wie, ze nigdy nie bylem, nie jestem i nie bede lizodupcem
10:51 Xandar Mac'Leod [90]: po 3 ambicja ni jak sie nie ma do tibii
10:52 Xandar Mac'Leod [90]: bo gra sie dla zabawy a nie dla zaspokajania ambicji
10:52 Cenix Zenix [37]: Po 1 nie znasz mnie ani cebixa i nazywasz nas lamusami i okradasz wiesz zniazasz sie do poziomu malego thiefa
10:52 Cenix Zenix [37]: i co podnieciles sie ze 35k zajebales?
10:53 Xandar Mac'Leod [90]: niesamowicie
10:54 Xandar Mac'Leod [90]: generalnie mam w glebokim powazaniu to co ty o mnie mowisz, bo bynajmniej nie jestes osoba ktora ma prawo mnie oceniac przez pryzmat pixeli
10:54 Cenix Zenix [37]: a ty nas oceniles i co masz sie za kogo za boga?
10:55 Cenix Zenix [37]: jestes zalosny nas oceniasz wyzwasz ale tobie nikt nic powiedziec nie moze bo ty jestes niewiadomo kto
10:55 Xandar Mac'Leod [90]: widac nie rozumiesz
10:56 Cenix Zenix [37]: dzisiaj to walne an forum z loginu kolezanki cala ta rozmowe
10:56 Xandar Mac'Leod [90]: ok
Xandar Mac'Leod
09-09-2006, 11:32
Zamieszczam tu zapis rozmowy z Xandar Mac'Leod w chwili pisania 90 lvl royal paladina. Sytuacja wygladala tak. Moj kolega z reala chcial zrobic z nim world trade. 35k na Iridi za Bohy na Furorze. On dal Xandarowi kase a Xandar go wykiwal. Oswiadczam ze to nie jest moja postac.
Channel saved at Sat Sep 09 11:02:10 2006
10:37 Cenix Zenix [37]: Ej mam pytanie dales te bohy na Furora mojemu rl ziomkowi czy wykiwales go?
10:38 Xandar Mac'Leod [90]: trombka
10:38 Cenix Zenix [37]: hehe to znaczy wykiwales go
10:40 Xandar Mac'Leod [90]: w chuja sobie lecicie na tym serverze, ty rozjebales liratha o ile pamietam i masz hunta od moich kumpli
10:40 Cenix Zenix [37]: LOL?
10:40 Cenix Zenix [37]: no i co z tego to powod zeby ludzi okradac
10:41 Xandar Mac'Leod [90]: nie ludzi
10:41 Xandar Mac'Leod [90]: lamusow
10:41 Xandar Mac'Leod [90]: xd
10:41 Cenix Zenix [37]: Lamusow hmmmm
10:41 Cenix Zenix [37]: to ze zajebalismy mase ludzi b co ajda na botach stoja afk itp to takie lamerstwo?
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: generalnie chodzi tylko o liratha
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: stal afk jego problem
10:42 Cenix Zenix [37]: stal na afku pod domkiem
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: twoj kumpel dal sie w chuja zrobic
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: jego problem
10:42 Cenix Zenix [37]: ehh
10:42 Xandar Mac'Leod [90]: shit happends
10:43 Cenix Zenix [37]: daj se spokoj czlowieczku teraz pokazalaes jaki jestes maly
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: wzruszajace. Myslisz
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: ze skoro
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: sobie robicie co chcecie na tym servie
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: to jest elo
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: a jak ja was za to w chuja zrobilem
10:44 Xandar Mac'Leod [90]: to juz be?
10:45 Cenix Zenix [37]: Nie chodzi o to
10:45 Cenix Zenix [37]: Zabijac kazdy moze
10:46 Cenix Zenix [37]: a moj problem ze caris czy tma kto stal afk
10:46 Cenix Zenix [37]: nie
10:46 Xandar Mac'Leod [90]: moj problem ze twoj kumpel dal sie w chuja zrobic?
10:46 Xandar Mac'Leod [90]: nie
10:46 Cenix Zenix [37]: ale ojebywanie ludzi dla zapokojenia swoich ambicji to juz twoj problem
10:46 Cenix Zenix [37]: zaspokojenia*
10:47 Xandar Mac'Leod [90]: moze w takim razie powiesz mi co tutaj robi ambicja?
10:48 Cenix Zenix [37]: powiem
10:48 Cenix Zenix [37]: nie masz co robic i na kim odreagowac wiec twoja jedyna ambicja bylo okrasc 22 druida z 35 cyz tam 40k
10:48 Cenix Zenix [37]: i co zaspokoiles swoja rzadze zemsty daj se spokoj
10:48 Xandar Mac'Leod [90]: auehuehuhauha
10:48 Xandar Mac'Leod [90]: umieram ze smiechu
10:49 Cenix Zenix [37]: Poprostu jestes zalosny nic tobie nie zrobilismy a ty nas wykiwales noc coz
10:49 Xandar Mac'Leod [90]: zabiliscie kumpla
10:49 Xandar Mac'Leod [90]: reason jest?
10:50 Cenix Zenix [37]: o.O to twoj kumpel moze jestes kolejnym lizodupem jak Danthorr?
10:50 Xandar Mac'Leod [90]: jestes smieszny ^^
10:50 Cenix Zenix [37]: poczytaj forum
10:51 Xandar Mac'Leod [90]: po 1 nie znasz mnie a gdybys znal to bys wiedzial, ze Danthorr jest ostatnia osoba ktora bym nasladowal
10:51 Xandar Mac'Leod [90]: po 2 kazdy wie, ze nigdy nie bylem, nie jestem i nie bede lizodupcem
10:51 Xandar Mac'Leod [90]: po 3 ambicja ni jak sie nie ma do tibii
10:52 Xandar Mac'Leod [90]: bo gra sie dla zabawy a nie dla zaspokajania ambicji
10:52 Cenix Zenix [37]: Po 1 nie znasz mnie ani cebixa i nazywasz nas lamusami i okradasz wiesz zniazasz sie do poziomu malego thiefa
10:52 Cenix Zenix [37]: i co podnieciles sie ze 35k zajebales?
10:53 Xandar Mac'Leod [90]: niesamowicie
10:54 Xandar Mac'Leod [90]: generalnie mam w glebokim powazaniu to co ty o mnie mowisz, bo bynajmniej nie jestes osoba ktora ma prawo mnie oceniac przez pryzmat pixeli
10:54 Cenix Zenix [37]: a ty nas oceniles i co masz sie za kogo za boga?
10:55 Cenix Zenix [37]: jestes zalosny nas oceniasz wyzwasz ale tobie nikt nic powiedziec nie moze bo ty jestes niewiadomo kto
10:55 Xandar Mac'Leod [90]: widac nie rozumiesz
10:56 Cenix Zenix [37]: dzisiaj to walne an forum z loginu kolezanki cala ta rozmowe
10:56 Xandar Mac'Leod [90]: ok
buuuuu ;(
no wiec tak pewnego pieknego dnia dostaje msg od 80 lvl kumpla( nie podam nicku bo zaraz dostanie 10 lat za wspoludzial xd), ze Cirs Lirath padl od Cebix Zenix- troche wczesniej gadalem z tym ostatnim o world trade. Ów 80 lvl zapytal mnie o Cebix Zenix wiec powiedzialem ze mam z nim robic world trade. Stwierdzilismy ze mozna by go za to zrobic w walka. Tak wiec zrobilem.
Smieszy mnie to, ze jak ty zabiles afkera (nie mylic z botterem) to bylo elegancko ale jak zostales zrobiony w chuja to juz nie. Zauwaz, ze w pewnym momencie stwierdzilem, ze z world trade nie bedzie nic bo nie mam tam juz itemow, jednak kiedy sie dowiedzialem o zabiciu Liratha wznowilem negocjacje ;> Moim zdaniem dostales na co zasluzyles :) gl na furorze. Miejmy nadzieje, ze bedziesz mial tam wiecej przyjaciol ^^
ja to bym podsumował tak: masz słabe pvp dasz sie ubić, jesteś człowiekiem który nie myśli dasz sie zrobić w wała. Co do zasad gry, gdzie cenix napisał że zabijać każdy może to fakt, aczkolwiek ta gra ma to do siebie że każdy w niej oszukuje (sharuje, używa botów, choćby korzysta z tp). NIe spotkałem jeszcze osoby, która mając jakiś rozsądny level 40~ nie złamała ani razu regulaminu Tibi. Więc zanim coś zrobicie drodzy koledzy trzeba pomyśleć, bo świat jest okrutny and full of zasadzkas ;D
xxx:Man, I want to tell you about something happend yesterday
yyy:ye?
xxx:I was in Iridia and talked with Thunder'storm. He told me that he and some friends are palning a war agaisnt polacks
yyy:when?
xxx:But they are waiting untill they have some mages with high lvls
Heh no to szykuje sie kolejan wojna. Teraz zalezy co zrobia ludzie z mojej gildi, chodzi mi o szwedzkich kumpli:)
Jini, jak możesz odezwij się do mnie w grze.
Xandar Mac'Leod
09-09-2006, 15:07
xxx:Man, I want to tell you about something happend yesterday
yyy:ye?
xxx:I was in Iridia and talked with Thunder'storm. He told me that he and some friends are palning a war agaisnt polacks
yyy:when?
xxx:But they are waiting untill they have some mages with high lvls
Heh no to szykuje sie kolejan wojna. Teraz zalezy co zrobia ludzie z mojej gildi, chodzi mi o szwedzkich kumpli:)
fakt, o tym sie mówiło już od jakiegoś czasu. Pozostaje nam czekać ;)
NIe spotkałem jeszcze osoby, która mając jakiś rozsądny level 40~ nie złamała ani razu regulaminu Tibi. Więc zanim coś zrobicie drodzy koledzy trzeba pomyśleć, bo świat jest okrutny and full of zasadzkas ;D
pozwol ze sie przedstawie... mam na imie Maciek, na moim knighcie nigdy nie uzywalem zadnego bota , nie zlamalem w jakikolwiek regulaminu(poza 1 banem za obraze sorca z harmonii bo stwotrzylem gildie co miala nazwe do niego podobna) i nie uzywalem nawet swiatelka :))
Hehe ja bym chetnie walczyl jak cos ja bede with polacks!! jesli bede chcieli mojej pomocy i moi friendsi bede walczyc i znajda sie w potrzebie:)
Jak to w pewnym filmie mowili "Sekcja specjalna... zawsze lojalna" dla friendsow.
Wojny narodościowe jak i sam nacjonalizm to głupota...
Faktem natomiast jest, że jakoś dziwnie spokojnie jest...
@ bots... Pamietam czasy jak swoim palkiem taszczylem po ziemi magic light wandy :)
Thunder nie ma zamiaru atakowac polakow ... wiem bo go dobrze znam i gadalem z nim o tym.
pozwol ze sie przedstawie... mam na imie Maciek, na moim knighcie nigdy nie uzywalem zadnego bota , nie zlamalem w jakikolwiek regulaminu(poza 1 banem za obraze sorca z harmonii bo stwotrzylem gildie co miala nazwe do niego podobna) i nie uzywalem nawet swiatelka :))
Hehe ja bym chetnie walczyl jak cos ja bede with polacks!! jesli bede chcieli mojej pomocy i moi friendsi bede walczyc i znajda sie w potrzebie:)
Jak to w pewnym filmie mowili "Sekcja specjalna... zawsze lojalna" dla friendsow.
i nigdy nie używałeś tp. a poza tym bann jest równoznazcny ze złamaniem jakiegoś (zapewne głupiego), ale zawsze puntku regulaminu. Wiec wybacz=p
Sorki pomylilem sie ban byl za to ze napisalem na forum ze char bedzie w lodzi a ja w angli cytuje:"Character banned for Account Sharing while wrote on forum(Im leaving this char here in poland so it can be mu depo while ill be in england)" jak bym pisal complaina bym wygral pozatym ban za sharin byl na 1 tydzien a nie na miech... nie dziwne?? i po takim napisaniu na forum mialem bana sorki ale nie zlamalem regulaminu, to po 1 ,po 2 za gildie byl na drucie ban a nie na knighcie po 3 mowimy o botach i cheatsach a nie o uzywaniu tp badz bana bo cipsoft tlumaczy wszytsko po swojemu, wiec racja stoi po mojej stronie.
@Firlan(johny bravo)- Tak napewno thunder(rdh) powie tobie polakowi ze chce atakowac twoich rodakow:)
@ jini-te info masz z askary czy beryli? obstawiam askare ;p
A mi sie wydaje ze war bedzie^^
Banditos
10-09-2006, 07:34
WAR!!!!!!!!!!!
Sir Slaviax
Sep 10 2006, 03:37:59 CESTKilled at Level 129 by Thalic Ilunor
and by Thunder'Storm
WAR!!!!!!!!!!!
Sir Slaviax
Sep 10 2006, 03:37:59 CESTKilled at Level 129 by Thalic Ilunor
and by Thunder'Storm
Jakos zadnej deklaracji na forum nie widac. =)
Thunder nie ma zamiaru atakowac polakow ... wiem bo go dobrze znam i gadalem z nim o tym.
no slaviax padl cos te twoje relacje z thunderem sa zludne ~
Peter of Refugia
10-09-2006, 10:25
Słyszałem coś o wojnie pl vs swe, ang czy to prawda? jesli tak to gdzie i kiedy ? :)
Słyszałem coś o wojnie pl vs swe, ang czy to prawda? jesli tak to gdzie i kiedy ? :)
gdzie? Na iridii
kiedy? 10:24 You see a dead human (Vol:10). You recognize Mailstorm Bellator. He was killed byBezok.
Danyth Knight
10-09-2006, 10:40
Nom Pieknie!!! :( I koniec czasów spokojnej Iridi!! Ehh...
Peter of Refugia
10-09-2006, 10:53
Tak słyszałem od kolegiale nie jestem pewien więc pytam : )
będzie wojna w sumie już jest. Można zauważyć chociaż jakie czystki są w arc i od razu widać kto przeciwko komu. Ja słyszałem że narazie Arc+Triad vs bezok team + da'rocowie. Ciekawe co zrobi gildia Ethical, w której jest sir slaviax, który również padł od arc. Podobno poza wyjątkami gildia nie rwie sie do walki=<
będzie wojna w sumie już jest. Można zauważyć chociaż jakie czystki są w arc i od razu widać kto przeciwko komu. Ja słyszałem że narazie Arc+Triad vs bezok team + da'rocowie. Ciekawe co zrobi gildia Ethical, w której jest sir slaviax, który również padł od arc. Podobno poza wyjątkami gildia nie rwie sie do walki=<
signed, Chris'Ronaldo - ethical's leader
Gildia jest po to aby pomagac, no ale skoro gildia nie jest prawdziwa to nie pomaga sie, jak padl ktos z gildi to takie jest zycie.
Jak by ethical doszlo do war cale to bysmy ich rozgromili... ale niestety ;/ ich wola i trzeba to uszanowac choc ja bym chetnie walczyl:)
Peter of Refugia
10-09-2006, 12:53
No to wojna się odbyła czy nie? :P
ps. jak iridia to pisze :P kupie summona ghoula do trenowania ;) Pisać PW albo Royal Gumul
Potrzebuje na zaraz . :)
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 13:20
Sorki pomylilem sie ban byl za to ze napisalem na forum ze char bedzie w lodzi a ja w angli cytuje:"Character banned for Account Sharing while wrote on forum(Im leaving this char here in poland so it can be mu depo while ill be in england)" jak bym pisal complaina bym wygral pozatym ban za sharin byl na 1 tydzien a nie na miech... nie dziwne?? Nie dziwne. Pierwszy ban zawsze trwa tydzien. i po takim napisaniu na forum mialem bana sorki ale nie zlamalem regulaminu, to po 1 ,po 2 za gildie byl na drucie ban a nie na knighcie Bedziesz rozgraniczal chary tego samego ownera? Mam chara 50+ lvl i kilka odpowiednio 13 i powiedzmy 16. Pierwszy ma byc ok, dwoma ostatnimi bede kradl, cheatowal i bluzgal pod dp, bo nie kojarza tych charow z moim mainem. Polskie podejscie, nie powiem. po 3 mowimy o botach i cheatsach a nie o uzywaniu tp badz bana bo cipsoft tlumaczy wszytsko po swojemu, Teleport to tak zwany game weakness abusing. A wiec to samo, co uzywanie bota badz lighthacka, rownierz wykorzystywujacych niedoskonalosci kodu gry. Nie widze roznicy. I nie, cipsoft nie tlumaczy wszystkiego po swojemu. wiec racja stoi po mojej stronie. Nie sadze.
A mi sie wydaje ze war bedzie^^
Tru. Ale znowu nie takie trudne do przewidzenia na irdiii.
Gildia jest po to aby pomagac, no ale skoro gildia nie jest prawdziwa to nie pomaga sie, jak padl ktos z gildi to takie jest zycie.
Pamietasz czemu nie gralem przez pol roku? Nie pomoge wam za to co mi zrobiliscie, nawet nie powinniscie prosic o pomoc.
ps. Nie jestem za zadna ze stron , powodzenia
nie grales przez pol roku bo " znudzila ci sie tibia" takie bylo twoje oficjlane zdanie, nie rgales bo byles szpiegiem na wojnie z arcanium? sam juz nie wiem czemu nie grales. Ogólnie nie obchodzi mnie to.
@Peter of Refugia - wyjdz i j_ebnij sie w leb
nie grales przez pol roku bo " znudzila ci sie tibia" takie bylo twoje oficjlane zdanie, nie rgales bo byles szpiegiem na wojnie z arcanium? sam juz nie wiem czemu nie grales. Ogólnie nie obchodzi mnie to.
niech zostanie tak jak piszesz, nie mam zamiaru rozdrapywac ran
reasumując: Arc nie wypowowiedziało oficjalnie wojny (nie ma nic na forum) a jednak wojna jest, co mozna wnioskować po tym, że Triad dołączyło do wojny (jest oficjalny post na forum). Przeciwko nim walczy 'Bezok and his gang'. Oczywiście w niedługim czasie zrzeszy sie to w jakąś gildie.
Jest możliwość obejrzenia jakichś filmów/screenów z tej wojny? ;s
HMM... Jest czas żeby pokazać kto tu rządzi! mam nadzieje że pokażecie co potraficie i skończy się dominacia "Boga" Huxego... GL B)
Misieq90
10-09-2006, 15:36
i po huj wam ta wojna... ktora i tak przegracie, a zabijanie takiego fajnego goscia jak mailstorm to chamstwo zwykle. no coz widac ze hlvl polakom nie chce sie grac na iridii wola byc hunted...
Fiaera
Sep 10 2006, 15:17:36 CEST Killed at Level 115 by Dous Elwor
and by Rau Grinakh
1 Frag dla Arcanium -B)
doczekaliśmy sie oficjlnego posta na forum
polacy zrzeszyli sie w gildie Green Street Legion.
a co do wojny. Wladza huxiego zaczęła się sypać na początku wakacji i do tego doszedł wyjazd chaelino na całe wakacje. Później Kashirus zaczął expić a huxy padać przez kicki. Poza tym część osób zechce sie wypłacić a możliwość zarobku kusi.
Danyth Knight
10-09-2006, 15:44
I sie zaczeło na dobre :(
Fiaera:
Sep 10 2006, 15:17:36 CEST Killed at Level 115 by Dous Elwor and by Rau Grinakh
Sory ale nie widzialem wczesniejszego posta o tej samej tresci.
/Danyth
oficjalnie we fragach jest 0-0 poniewaz nikt kto jest w gildi nie apdl jeszcze
nieoficjalnie jest 2-2, chociarz slaviax chyba i tak nie zamierza walczyc, wiec proponuje liczyc od teraz
IridiaCarlinPk
10-09-2006, 16:09
mysle ze cala ekipa z Rybnika i Żor i Kohan też:P
beda walczyc i ze uda sie zwerbowac wiecej polakow:)
o zwerbowaniu większej ilośći polaków nie myślałbym zbyt realnie. Weźmy ethical gildie slaviaxa. Większość polaków, a w GSL jest tylko Maxxonek. Reszta nie walczy zresztą jest to napisane tutaj pare postów wcześniej. paru polaków siedzi w triad np. Yamahati, Król Arturek (który miał skończyć z tibia). Jakiś wniosek z tego? kolejna wojna która wyludni iridie nie przynosząc żadnego pozytywa
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 16:47
A jak wam wszystkim Bartku mowilem? ;f
Imo, za wczesnie, na prorokowanie o przyszlych losach wojny.
czy ja coś mówiłem...tylko nie lubie sytuacji kiedy troche ekipy walczy z polakami, troche ze szwedami, a troche nie walczy dbając o własne interesy. Wszystkich rozumiem, ale nie tak miało być....
GL
signed
cfaniak, royal member of gtm
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 17:11
Jak mialobyc? Niewyobrazam sobie wladzy w dobrze wiesz czyich rekach.
pozatym, wez. Ty jestes royal member? To ja bede pro member of gtm!
ze jaki member;p
a poza tym ja byłem 1 xD
powiem Ci, że myślę że powstała by 2 furora, jeśli by rządzili nasi rodacy. Ale ciekawe co z tego wyjdzie, może na iridi gra ten lepszy odłam polaków;p
ze jaki member;p
a poza tym ja byłem 1 xD
powiem Ci, że myślę że powstała by 2 furora, jeśli by rządzili nasi rodacy. Ale ciekawe co z tego wyjdzie, może na iridi gra ten lepszy odłam polaków;p
Omfg cfk uspokój się... spam, spamem ale są granice. To jest forum o iridi a nie o tym kto jest kto w GTM. Po za tym czy by była furora? Możliwe! Co do tego "lepszego" odłamu biorąc pod uwagę bezoka... wątpię, wręcz jestem pewny, że to nie w tą stronie. Przykład? Chodź by "aktorek" alanek... pamiętasz jak padł za to, że jego nooba zabił?
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 17:24
Przykład? Chodź by "aktorek" alanek... pamiętasz jak padł za to, że jego nooba zabił?
Ej, aktorzy sa calkiem ok. ; (
Bartek, nowy quot w podpisie? ;>>>>
to o Gtmie to tak btw jest;p
i własnie dlatego że Bezok będzie sie woził na tym serverze, wole żeby zostało jak jest....jak rządziło Arc, było jak było. ale do przodu było. Fakt, że jeśliby Polacy mieli wygrać wojne, musiałoby ich więcej walczyć i zapewne Polacy mieliby znajomych w gildii rządzącej. A jak już napisałem pare spostów wcześniej możliwość zarobku kusi obie strony, dlatego wydaje mi się że przybędzie walczących po obu stronach.
Maxxonek
10-09-2006, 17:35
Plx no kill me GTM ;<
Co do tej war. Podejzewam, ze Ci Polacy, ktorzy dolaczaja do Triad, po (oby nie) wygranej przez nich wojnie zostana usunieci. Za co niby ubito Slaviaxa? Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol.
Bo ktos tam wrocil pijany do domu? Just lol.
zawsze mówiłem, że trzeba pić z głową a nie od*******ać po wódce-.-
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason.
Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<=
zawsze mówiłem, że trzeba pić z głową a nie od*******ać po wódce-.-
Zresztą dawno sie mówiło że arcanium nie potrzebuje reasona. Arcanium potrzebuje wieści(plotki) z której przy ich levelach powstaje reason.
Chciałbym tylko sie dowiedzieć czemu ethical nie wstawiło sie za slaviaxem. Widać że Chris~ czyta te forum więc może będzie informacja z 1 ręki :> z góry dziekuje =>.<=
Chris na forum tibia.com:
aff aff aff
the reason is bezok half year ago
aff aff aff
GL once more
no slaviax padl cos te twoje relacje z thunderem sa zludne ~
To ze zabil nie znaczy ze chce atakowac polakow , to jest wojna gildi a nie narodowosci...
To ze zabil nie znaczy ze chce atakowac polakow , to jest wojna gildi a nie narodowosci...
nie zgodze się. Jesli twierdzisz że to wojna gildii, dlaczego z arc wywalili wszystkich polaków ? 0.o
nie zgodze się. Jesli twierdzisz że to wojna gildii, dlaczego z arc wywalili wszystkich polaków ? 0.o
Nie wiem czy wywalono wszystkich polakow czy sami odeszli ale zauwaz ze w triad jest sporo polakow
Cfaniak skończysz spamować forum? A w triad kto jest, jak nie Yamahati i reszta? Yama to brazol or so?!
Cfaniak skończysz spamować forum? A w triad kto jest, jak nie Yamahati i reszta? Yama to brazol or so?!
w 100% sie z Toba zgadzam , niektorzy myla pojecia wojna gildi z wojną narodowosciwą
IridiaCarlinPk
10-09-2006, 19:43
Slaviax mowil ze jakby byla wojna to walczyl by ale widze puste slowa....
bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali
bo h lv nam nie brakuje ale coz.....:(
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 20:09
Bartlomieju, o tym, ze Polacy szykowali sie do wojny nawet ja wiedzialem od jakiegos czasu. Jesli zostali usunieci (czego ani ja, ani Ty nie mozemy byc pewni), wylecieli jako element zapalny i mozliwi backstabberzy.
Dementuje pogloski, ze Yama i RL TEAM to brazole. Pochodza z Kiribati. ; (
@anum: odjeb sie ode mnie o spamie i rusz swoim łbem jak przyjechac na 18 bo znowu dasz dupy 0.o
@Adolp
nie wiem czy wiesz, ale zdarzyło mi się być świadkiem rozmowy 2 polaków z arc na default channel, gdzie jeden z nich zapewniał drugiego, że będzie walczył z arc do końca póki go nie wywalą. Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił
Rastafarians
10-09-2006, 20:33
Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......
Forest_1991
10-09-2006, 20:46
Bardzo mnie ciekawi ta wojna Jestem pewien kto wygra ale tez jestem ciekawy ile bezok i jego gildia zlapie fragow:p Zobaczymy:>
Heram_Elion
10-09-2006, 21:08
no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?
juz uzupełniłem moje dane :P zebyscie wiedzieli do kogo mówicie ja uważam ze placy nigdy nie byli zgrani na iridii...
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 21:11
Stąd wnioskuje że Huxy wolał zostać szwedów a polaków wyrzucił
Co nie zmienia faktu, ze zostali wyrzuceni jako 'mozliwy element zapalny'. A wiec i tak mam racje, muahhaha.
@Heram_Elion: po prostu poczytaj ostatnie posty i dowiesz sie, co my na to. <edit> A jesli sie dowiedziales, to wypi3rdalaj.
Proponowal bym nie robić chata z tego forum ......
Too late ;f
Maxxonek
10-09-2006, 21:11
no wojna bedzie ciekawa ale znów ma byc to wojna swe vs pl ale oczywiscie paru polaków musi walczyc ze swe :/ i co wy na to?
A my na to, ze takie zycie.
Danyth Knight
10-09-2006, 21:23
bezok cos tam zrobil chrisowi i nie wlaczy taka to jest jednosc polakow szwedzi sie polaczyli(widzimy przyklad oto) a polacy njalpeij jakby ze soba sie wybijali
Moze tego nie wiesz ale Bezok podczas wojny Arc. vs. IA zdradzil swoja gildie ( Iridian Aliance ). I to jest powód dlaczego Chris nie walczy po stronie Bezoka tlyko zostal Neutralny.
/Danyth
Heram_Elion
10-09-2006, 21:25
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
wiem pamietam to... na kazdej wojnie ze swe inny szpieg srod nas... ;/
to o Gtmie to tak btw jest;p
i własnie dlatego że Bezok będzie sie woził na tym serverze, wole żeby zostało jak jest....jak rządziło Arc, było jak było. ale do przodu było. Fakt, że jeśliby Polacy mieli wygrać wojne, musiałoby ich więcej walczyć i zapewne Polacy mieliby znajomych w gildii rządzącej. A jak już napisałem pare spostów wcześniej możliwość zarobku kusi obie strony, dlatego wydaje mi się że przybędzie walczących po obu stronach.
nie moge sie wozic bo jeszcze nie wyrobilem prawa jazdy :<
Ah ta Iridia. Ciagle wojny . Kibicuje squadowi szwedzkiemu. Wyobrazcie sobie PA w wykonaniu Bezoka i teamu po dojsciu do wladzy. Juz wolała bym Jaero z ktorym zawsze sie dogadywalam. Pozdro dla kazdego.
Ah ta Iridia. Ciagle wojny . Kibicuje squadowi szwedzkiemu. Wyobrazcie sobie PA w wykonaniu Bezoka i teamu po dojsciu do wladzy. Juz wolała bym Jaero z ktorym zawsze sie dogadywalam. Pozdro dla kazdego.
NIEWYOBRAZALNE! :p Bez rob prawko to powozimy sie razem xDDDD Ja tam nic do Szwedów nie mam ale chyba logiczne że wolałbym żeby nasi dominowali... PROSTE.
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 22:31
NIEWYOBRAZALNE! :p Bez rob prawko to powozimy sie razem xDDDD Ja tam nic do Szwedów nie mam ale chyba logiczne że wolałbym żeby nasi dominowali... PROSTE.
Zdefiniuj 'nasi', stary przyjacielu.
Zdefiniuj 'nasi', stary przyjacielu.
W sumie masz racje... mój błąd. Pisząc "nasi" miałem na myśli Polaków choć proszę odbierać to bez żadnych podtekstów rasistowskich.
Btw padł Giant rider~ od Thunder'Storma, Rebbsa i Fardela a jak wiadomo jest on Rl od Yamahatiego <który jest obecnie w Triadzie>... Ciekawa sytuacja.
nie moge sie wozic bo jeszcze nie wyrobilem prawa jazdy :<
Za to ciekawa opinie o sobie, rhyrielu =S
Zeby nie bylo, ze offtopuje, jak tu sie nie smiac z takich pajacujacych na forum "polaczkow"?
OMG
LUDZIE!!!
JAKIE WY TU FARMAZONY PIEPRZYCIE... JEZU....
PL PPL JOIN WAR.... TRIAD WITH ARC..
no skonczcie!!!
Wszyscy ktorzy sa neutralni, pomagaja szweda mysla ze co? nie zaplaca albo cos jesli POLACY przegraja... jestescie smieszni... SZWEDZI NIE POZWOLA WAM NORMLANIE GRAC NA TYM SERVIE...
Jesli my POLACY dostaniemy po dupie to ucierpia wszyscy.. niewazne czy byli neutralni, pomagali szweda, sracy i owacy...
WY NAPRAWDE TEGO NIE ROZUMIECIE? ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI! CO TO JEST? WYGRYWAJAC MAMY TA DUME ZE BEDZIEMY DRUGIM SERVEREM KTORYM RZADZA POLACY.. NIE TLUMACZCIE TEGO NIKOMU(TEGO POSTA)
TO JEST WIADOMOsC TYLKO DLA WAS POLAKOW!! SKONCZCIE SIE BAC I ZACZNIJCIE GRAC! BO JAK NARAZIE NIE WIDAC ZADNYCH EFEKTOW! TO ZE SOBIE POEXPICIE TROSZKE NIC WAM NIE DAJE... NAPEWNO BEDZIECIE BARDZIEJ ZADOWOLENI GDY SKOPIECIE KILKA SZWEDZKICH DUP...
POPATRZCIE NA TE ZDJECIE ARC:
http://img301.imageshack.us/img301/7624/arcaniumcl8.jpg [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
I WYWNIOSKUJCIE CZY TO NIE LAMY... JA MYSLE ZE TO DUUUUUUUZE LAMY!
Chlopak ma jawne fiksbzium dyrdum, a zwlaszcza "ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI!". I ludzie sie dziwia, czemu w tvnie puszczaja programy o tym, jak tibia odmozdza. Ten dzieciak chyba zatracil granice pomiedzy gra a rzeczywistoscia, powinien isc sie leczyc =S.
@Adedin
Jak tak Cie rajcuje zajecie servera przez "polaczkow" to stworz sobie otsa i zapros kolegow, wszyscy beda zadowoleni. (Mam nadzieje, ze ktos mu podrzuci tego linka =<)
Adolphus Elbragol
10-09-2006, 23:07
OMG
LUDZIE!!!
JAKIE WY TU FARMAZONY PIEPRZYCIE... JEZU....
PL PPL JOIN WAR.... TRIAD WITH ARC..
no skonczcie!!!
Wszyscy ktorzy sa neutralni, pomagaja szweda mysla ze co? nie zaplaca albo cos jesli POLACY przegraja... jestescie smieszni... SZWEDZI NIE POZWOLA WAM NORMLANIE GRAC NA TYM SERVIE...
Jesli my POLACY dostaniemy po dupie to ucierpia wszyscy.. niewazne czy byli neutralni, pomagali szweda, sracy i owacy...
WY NAPRAWDE TEGO NIE ROZUMIECIE? ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI! CO TO JEST? WYGRYWAJAC MAMY TA DUME ZE BEDZIEMY DRUGIM SERVEREM KTORYM RZADZA POLACY.. NIE TLUMACZCIE TEGO NIKOMU(TEGO POSTA)
TO JEST WIADOMOsC TYLKO DLA WAS POLAKOW!! SKONCZCIE SIE BAC I ZACZNIJCIE GRAC! BO JAK NARAZIE NIE WIDAC ZADNYCH EFEKTOW! TO ZE SOBIE POEXPICIE TROSZKE NIC WAM NIE DAJE... NAPEWNO BEDZIECIE BARDZIEJ ZADOWOLENI GDY SKOPIECIE KILKA SZWEDZKICH DUP...
POPATRZCIE NA TE ZDJECIE ARC:
http://img301.imageshack.us/img301/7624/arcaniumcl8.jpg [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
I WYWNIOSKUJCIE CZY TO NIE LAMY... JA MYSLE ZE TO DUUUUUUUZE LAMY!
To tak btw. Zalosc, czyz nie?
@Massior, no wlasnie. Szczerze powiem, ze w tej grze (tak, udaje mi sie jeszcze odgraniczac rl od pixeli ;f) bardziej 'moimi' ludzmi sa Ci, ktorych znam i na ktorych jeszcze sie nie zawiodlem. Przykro mi, ale to nie odnosi sie do wiekszej czesci polakow.
Danyth Knight
10-09-2006, 23:13
@up
Na ten cytat z Tibia.com powiem tlyko tyle :hauahauahuahauhau.
/Danyth
troche jest prawdy w tym co adedin napisal ^^ jesli my przegramy to koledzy z fire of hell i innych takich gildi moga powiedziec papa servovi jak beda expic no ale dogadaj sie naszym ;-)
Nie dziwne. Pierwszy ban zawsze trwa tydzien..
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony:))
Bedziesz rozgraniczal chary tego samego ownera? Mam chara 50+ lvl i kilka odpowiednio 13 i powiedzmy 16. Pierwszy ma byc ok, dwoma ostatnimi bede kradl, cheatowal i bluzgal pod dp, bo nie kojarza tych charow z moim mainem. Polskie podejscie, nie powiem..
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi:)
Teleport to tak zwany game weakness abusing. A wiec to samo, co uzywanie bota badz lighthacka, rownierz wykorzystywujacych niedoskonalosci kodu gry. Nie widze roznicy. I nie, cipsoft nie tlumaczy wszystkiego po swojemu. Nie sadze..
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie:)
`````````````````````````````````````````````````` ````
Kibice ja wyrazam pełna aprobate do czynow ludzi walczacych przeciwko szwedom ,nie tylko my tez mowimy ze to wojna pol swe bo na to wyglada i tak sie zanosi ja bym dolaczyl do war z 2ch powodow -
pierwsze-> mam wiecej osob ktorym chetnie pomge po stronie Polakow.
Drugi powod to->
Vincento Vampire- Kill dirty fucking shity polacks.
Rau Grin~ - Giv me 100 gp and i will kill 3 ppl from poland.
Scotty Starburst- I cant w8 till i see all pl`s out from here.
Sesulo- How i hate those polacks every day of their death brings a happynes to my life.
Postujcie sobie w depo i posluchajcie tego jest naprawde wiecej:)
To sa teksty uslyszane pod depo i z niektorych GC:) Sorki ale nie jestem brudnym durnym polaczkiem, ktory zasluguje na to by byc tylko ich pomiotem i slugusem co ma byc wierny. Razi mnie takie cos bo mam w do glowy wpojone bardzo wysokie pojecie narodowosci i absorbuja moja uwage takie teksty.
Xandar Mac'Leod
11-09-2006, 12:36
czytam i placze...
wojna jest typowo narodowosciowa. Wojna o podlozu rasowym- po venore chodza sobie noobki w strojach czarno-czerwonych krzyczac: Fuck PL a zdrugiej strony w bialo czerwonych noobki polaczki krzyczac Fuck SWE. Bylem swiatkiem smiesznej sytuacji kiedy jakis 60~ ek wyzywal polakow i zostal ztrapowany przez 10 noob charow xd. Na forum tibia.com pojawiaja sie posty majace na celu zachecic polakow do walki. Jakby tego bylo malo texty Rau~ typu: I bet ur parents died in auschwitz.
Zastanawiac moze sytuacja Yamahati, ktory zdradzil GST, dolaczyl do Triady a teraz jego rl padl od niej ;p Ja osobiscie rozmawialem z Mailstormem, Huxym, Thunderem i siostra Mailstorma i pozostaje neutralny w wojnie.
Peace
Adolphus Elbragol
11-09-2006, 13:53
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony:)) Niech Ci bedzie ;f
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.
Podkreslilem rzeczy w Twojej wypowiedzi, na ktore powinienes zwrocic uwage. Teleport to ciagle game weakness abusing, czyli CHEAT ZABRONIONY PRZEZ CIPSOFT WYKORZYSTUJACY NIEDOSKONALOSCI GRY. Przyzwyczaj sie.
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi:) Nadinterpretacja, a sytuacja byla hipotetyczna. Zaczynam podejrzewac, ze Ty tez nie dokonca uwaznie czytales mojego posta.
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie:) Po to, by klient nie crashowal, gdy Twoj pixel ludek nie ma gdzie sie pojawic. Co za tym idzie, teleporty wywolane przez przypadek, po zalogowaniu sie po jakims czasie nieaktywnosci sa legalne i normalne. Teleporty wywolywane sztucznie juz nie. Masz juz swoje lata, a Bozia nadal nie obdazyla umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem? Smutne ;f
Michas, <3
ja się wypowiem apropo tych cheatów ;p
no więc tak wiadomo Tibia jak każdy program posiada niedoskonałości, zawarte w kodzie (w tym wypadku gry). NIe wynikaja one stąd, że są dziury w kodzie, tylko z niemożliwości doskonałego zaprogramowania danego problemu (w tym wypadku mówi się o teleporcie). Z jednej strony TP, jest potrzebny żeby użytkownik który dał loga, a nie może sie zalogować ze względu na to że na tym polu stoją inne osoby. Z drugiej strony są teleporty wykonywanie sztucznie. Jednak biorąc pod uwage pare możliwośći rozwiązań można ten problem łatwo usunąć.
1. opcja ze dwie osoby stoją na 1 polu tak jak przykładowo schodzisz na doł ana rope spocie stoi inna osoba. Jednak wierząc plotkom, jest to niemożliwe do zalogowanie ze względu na ograniczenia techniczne języka programowania wktórym jest napsiana tibia, gdyż przy procedurze logowania są uruchamiane inne mechanizmy niż podczas stałej gry. Stąd po zalogownaiu postać musi stać na wolnym polu.
2. Jest opcja że program teoretycznie mógłby przenosić ludzika o więcej sqm (zuważmy że jeśli przypadkowo osoba stoi na tym polu co sie wylogowaliśmy, logujemy się obok). Ale gry w promieniu 2 sqm na około naszej postaci nie da się zalogować mamy tp. (klasyczna sytuacja z dp). tne limit można by zwiększyć do n-tej liczby sqm, jednak czym mniejsza liczba tym dalej tp bedą robione, a jednak zwiekszenie liczny 'n' powoduje wydłużanie się czasu logowania (zwiększona liczba obliczeń), a poza tym w skrajnych przypadkach ta sytuacja może prowadzić do przesunięcia postaci nawet o kilkanaście sqm.
Oczywiście to jest w tak skrócie, teoretycznych rozwiąząń jest duzo więcej ale nie chce mi sie pisać, mam nadzieje, że kolega zrozumiał na czym polega wykorzystywanie błędów gry i dlaczego nie da sie ich naprawić.
Adolphus Elbragol
11-09-2006, 15:50
2. Jest opcja że program teoretycznie mógłby przenosić ludzika o więcej sqm (zuważmy że jeśli przypadkowo osoba stoi na tym polu co sie wylogowaliśmy, logujemy się obok). Ale gry w promieniu 2 sqm na około naszej postaci nie da się zalogować mamy tp. (klasyczna sytuacja z dp). tne limit można by zwiększyć do n-tej liczby sqm, jednak czym mniejsza liczba tym dalej tp bedą robione, a jednak zwiekszenie liczny 'n' powoduje wydłużanie się czasu logowania (zwiększona liczba obliczeń), a poza tym w skrajnych przypadkach ta sytuacja może prowadzić do przesunięcia postaci nawet o kilkanaście sqm.
Nie mowiac juz o mozliwosci ustawienia farmy druidow w miejscu teoretycznie niedostepnym. Btw, Bartus <3
takie sprzeczanie sie o pierdoly
wojna jest gildia vs gildia (ew. gildie)
nie czaje po co tu sie klocicie ze ktos dolaczyl do tej czy innej gildii
to jego prywatna sprawa wiec po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba
najbardziej mnie smiesza tylko osoby "dojde do wojny jak mnie poproszą"
lol, albo sie ma cos wspolnego z konfliktem/ludzmi w nim i zalezy ci na wygraniu wojny albo masz to kompletnie w dupie i to olewasz
Xandar Mac'Leod
11-09-2006, 17:27
takie sprzeczanie sie o pierdoly
wojna jest gildia vs gildia (ew. gildie)
nie czaje po co tu sie klocicie ze ktos dolaczyl do tej czy innej gildii
to jego prywatna sprawa wiec po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba
najbardziej mnie smiesza tylko osoby "dojde do wojny jak mnie poproszą"
lol, albo sie ma cos wspolnego z konfliktem/ludzmi w nim i zalezy ci na wygraniu wojny albo masz to kompletnie w dupie i to olewasz
a wlasnie mi przypomniales co jeszcze mnie rozbawilo. Mniej wiecej od miesiaca kazdy wiedzial, ze moze nadejsc wojna- czytalo sie o tym na forach, o tym sie mowilo. 3-4 dni przed rozpoczeciem wojny rozmawialem z Adolphem o przyszlosci iridii i powiedzialem ze lada dzien bedzie wojna(nie majac jakis informacji- wiedzialem tyle co kazdy). Dzien wczesniej na gc (Ethical) zapytalem co ludzie sadza o wojnie i co zamierzaja zrobic. Kiedy uslyszalem(?) odpowiedzi nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac. Lider gildii (Chris) stwierdzil ze ktos gada ploty i kazdy sie podnieca, Neztas powiedzial, ze bredze i nie warto mnie sluchac a reszta odpowiadala mniej wiecej: co????? jaka wojna???? znow??? Przykro mi, ze to mowie ale mniej rozgarnietych osob w tibii nie widzialem o.0
po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba
chodzi Ci zapewne o Yamahati, wskaz zatem fragment w ktorym bluzgam go za to ze jego rl padl od Trady. Jedynie godny pozalowania jest fakt, ze zdradzil GST i fakt, ze zjeb**ł moje 120k za ktore mial mi zalatwic pacc...
Name: Krol Arturek
Sep 11 2006, 17:10:12 CEST Killed at Level 105 by Helun Lirath
Maxxonek
11-09-2006, 17:29
chodzi Ci zapewne o Yamahati, wskaz zatem fragment w ktorym bluzgam go za to ze jego rl padl od Trady. Jedynie godny pozalowania jest fakt, ze zdradzil GST i fakt, ze zjeb**ł moje 120k za ktore mial mi zalatwic pacc...
I pomyslec, ze ja za to poniekad tez walcze, a Ty ciagle neutralny...
Xandar Mac'Leod
11-09-2006, 17:36
btw przed chwila padl Krol Arturek (bedacy w tradzie) - zabili go swoi bo mysleli ze jest szpiegiem xd n/c xd
IridiaCarlinPk
11-09-2006, 17:47
w gilid gsl jest troche zamalo osbob duzo ludzi co mialo walczyc nie walczy;/
Adolphus Elbragol
11-09-2006, 17:53
Taki lajf ;f
<edit, dopiero teraz zauwazylem ;f>
Moze tego nie wiesz ale Bezok podczas wojny Arc. vs. IA zdradzil swoja gildie ( Iridian Aliance ). I to jest powód dlaczego Chris nie walczy po stronie Bezoka tlyko zostal Neutralny.
/Danyth
A w jeszcze innej wojnie (jeszcze jako Rhyriel), obiecal pomoc innej gildii - Independent. Potem sie ludzie dziwia, ze Polak staje sie synonimem do 'zdrajca'. ; (
0
wydaje Ci sie...
Name: Milivin
Sep 10 2006, 10:07:35 CEST Killed at Level 63 by Avainvan
Name: Arwex
Sep 04 2006, 21:52:50 CEST Killed at Level 65 by Bezok
I ty mi pajacu piszesz ze ja was zdradzilem? a 120k sie przyda, thx
Wiem, że pewnie masz moje zdanie w poważaniu no ale… zawiodłem się na tobie. Nie wiem czy wiesz/widzisz ale Xandar Mac'Leod jest graczem NEUTRALNYM więc nie wiem czemu to właśnie jego okradłeś? Powiedz mi jak ci on zawinił (nawet na pm) ale po prostu chce to widzieć z dwóch stron.
Xandar Mac'Leod
11-09-2006, 20:22
ciekawe czym ja Ci zawinilem? dowiedz sie od Mailstorma, czemu nie szedlem go lac. Mozesz zapytac Huxego i sie dowiesz, ze jestem neutralny zwazywszy na fakt, ze gdyby nie jego pomoc to juz bym nie gral na tym servie...
Heram_Elion
11-09-2006, 20:27
Neztas pierdoły gadasz gadałes i gadać bedziesz xD i nie pier.... ze to wojna gildii ponoc mam hunta u efesosa napisalem mu ze dam mu kase za pare dni i poszedlem na poha expic starałem nie odchodzic od temple na wszelki wypadek ale gdy wybilem respa urwalem sie na dragona tego jednego na ornamencie... ropnołem go i sobie z nim biegne aż tu nagle wpada bebiz i tirain chcą mnie zabić jednak dwoch to troche zamało na mnie szczególnie palladyna i knighta.. ubralem guardianke full def i spokojnie cieklem do temple (no moze nie tak spokojnie bo jeden red dip byl) w temple gdy zapytalem sie ich za co mnie bija zobaczylem odpowiedz ze za toze jestem polakiem za efesosa i za to ze mam dopiek w gildi "pro by bezok" i do tej pory nie mialem nic do szwedow ale sa to PA i tyle zdania nie zmienie wiec neztas nie gadaj glupot.. was tez po wojnie zabija.. i powiedza ze dla respectu..
p.s chciałem byc neutral poniewaz znam Kisie.. i nie chce byc przeciwko Rzeszowowi chyba dobrze napisalem "Rzeszów"
tylko nie pajacuj tutaj co ;>
-.-
tylko nie pajacuj tutaj co ;>
-.-
Poucinać ci paluszki?!
Adolphus Elbragol
11-09-2006, 21:04
Poucinać ci paluszki?!
CO TO ZA PRYWATA, BOZAKU ANUMRATI?! DO SZEREGU WRACAC!
xD
Ok, konczymy panowie chatowac na forumie. ;f
Co do zasad gry, gdzie cenix napisał że zabijać każdy może to fakt, aczkolwiek ta gra ma to do siebie że każdy w niej oszukuje (sharuje, używa botów, choćby korzysta z tp). NIe spotkałem jeszcze osoby, która mając jakiś rozsądny level 40~ nie złamała ani razu regulaminu Tibi.
Masz juz swoje lata, a Bozia nadal nie obdazyla umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem? Smutne ;f
Mowilem wczesniej o tp pozniej juz mowa byla o botach i innych programach ktore trzeb sciagnac, wiec nie pisz mi o tp jak mowi o bocie. Tak mam swoje lata w moim wieku juz trudno sie uczyc. Ty jeszcze jestes mlody mozna to poznac po charakterystycznej mani proby wymuszenia swoich racji za wszelka cene.Wiec posluchaj rady starszego idz do tej szkoly i naucz sie czytac wtedy bedziesz umial sam czytac ze zrozumieniem... zacznij od "poczytaj mi mamo".
PS czy wy z tej bylej DB zawsze musicie jakos probowac sie wpieprzyc i wypisywac swoje racje na sile?? (wykluczam z tego grona anuma i maxxa)
PS2 zjedzone literki to skutek wylania soku malinowego i tabasco 5 min temu na keyborda xD
Witam od kilku dni czytam to forum i chcialem podzielic sie z wami moimi spostrzezeniami odnosnie szwedow i wojny na tym serverze.
Niewiem czy to dla was interesujace ale podobna sytuacja zdarzyla sie na swiecie na, ktorym gralem, mianowice isarze. Oczywiscie nie bylo tam zadnych podtekstow narodowosciowych itp, jest to moim zdaniem proba zbyt doslownego wyjasnienia przyczyn komfliktu. Kazdy gracz w pewien sposob chce poczuc wladze, wiec wybiera co oczywiste strone konfliktu (gildie), ktora ma wieksze szanse na zwyciestwo. Odnosnie Szwedzkich graczy, ich mentalnosc znacznie rozni sie od mentalnosci polskiej, oni traktuja ta gre jako zabawe, dla nich pekowanie, power abusing innych gracz to poprosu swietna rozrywka( oczywiscie nie dotyczy to wszystkich graczy bez wzgledu na narodowosc). Co do Polakow wydaje mi sie, ze traktujemy ta gre zbyt serio, i klocimy sie z soba zbyt serio(nie chodzi tu tylko o poprzednie posty jakie przeczytalem na tym forum ale ogolne moje spostrzezenia jako gracza roznych serverow). Szwedzi potrafia walczyc miedzy soba w grze a w rzeczywistosci sa swietnymi przyjacolmi ( tutaj daje przyklad Sazeza a pozostali szwedzi z Isary). Wydaje mi sie ze brakuje gracza, ktory poprowadzil by naszych do zwyciestwa, poniewaz kazdy ma kazdemu cos do zarzucenia. Tak tez bylo na isarze, gdzie poklocona czesc polakow przeszla do wroga. Wojna zakonczyla sie pokojem jednak wszystko sie rozsypalo i tak naprawde wiekszosc polskich graczy odeszla, rowniez z tych ktorzy wspierali wroga(gildie Del'toro). Apeluje wiec o niesprzeczanie sie o tibijskie konflikty a wsparcie dla gildii, ktora uwazamy za sluszna
ps. na isarze wszyscy neutralin po wojnie zostali wyciecie w pien:), a Dt nie oszczedzilo rowniez osob, ktore pomogly im w odniesieniu "zwyciestwa"
nie chcialbym zeby ta sytuacja powtorzyla sie tutaj.
Prosze o komentarze do mojej opinii, na wszystkie z przyjemnoscia odpowiem )
Witam od kilku dni czytam to forum i chcialem podzielic sie z wami moimi spostrzezeniami odnosnie szwedow i wojny na tym serverze.
Niewiem czy to dla was interesujace ale podobna sytuacja zdarzyla sie na swiecie na, ktorym gralem, mianowice isarze. Oczywiscie nie bylo tam zadnych podtekstow narodowosciowych itp, jest to moim zdaniem proba zbyt doslownego wyjasnienia przyczyn komfliktu. Kazdy gracz w pewien sposob chce poczuc wladze, wiec wybiera co oczywiste strone konfliktu (gildie), ktora ma wieksze szanse na zwyciestwo. Odnosnie Szwedzkich graczy, ich mentalnosc znacznie rozni sie od mentalnosci polskiej, oni traktuja ta gre jako zabawe, dla nich pekowanie, power abusing innych gracz to poprosu swietna rozrywka( oczywiscie nie dotyczy to wszystkich graczy bez wzgledu na narodowosc). Co do Polakow wydaje mi sie, ze traktujemy ta gre zbyt serio, i klocimy sie z soba zbyt serio(nie chodzi tu tylko o poprzednie posty jakie przeczytalem na tym forum ale ogolne moje spostrzezenia jako gracza roznych serverow). Szwedzi potrafia walczyc miedzy soba w grze a w rzeczywistosci sa swietnymi przyjacolmi ( tutaj daje przyklad Sazeza a pozostali szwedzi z Isary). Wydaje mi sie ze brakuje gracza, ktory poprowadzil by naszych do zwyciestwa, poniewaz kazdy ma kazdemu cos do zarzucenia. Tak tez bylo na isarze, gdzie poklocona czesc polakow przeszla do wroga. Wojna zakonczyla sie pokojem jednak wszystko sie rozsypalo i tak naprawde wiekszosc polskich graczy odeszla, rowniez z tych ktorzy wspierali wroga(gildie Del'toro). Apeluje wiec o niesprzeczanie sie o tibijskie konflikty a wsparcie dla gildii, ktora uwazamy za sluszna
ps. na isarze wszyscy neutralin po wojnie zostali wyciecie w pien:), a Dt nie oszczedzilo rowniez osob, ktore pomogly im w odniesieniu "zwyciestwa"
nie chcialbym zeby ta sytuacja powtorzyla sie tutaj.
Prosze o komentarze do mojej opinii, na wszystkie z przyjemnoscia odpowiem )
No w sumie masz racje, ale zawsze prowokatorzy sie znajda =P
@up... Nie rozumiem po co cytujesz post, ktory jest bezpośrenio nad Twoim...
@ topic... troche sie działo,5 trupów ogólnie, Huxy padł po raz pierwszy na wojnie...
Angole probowali ubić Huxego rok.... Nam to zajeło 1 dzien :)
a wlasnie mi przypomniales co jeszcze mnie rozbawilo. Mniej wiecej od miesiaca kazdy wiedzial, ze moze nadejsc wojna- czytalo sie o tym na forach, o tym sie mowilo. 3-4 dni przed rozpoczeciem wojny rozmawialem z Adolphem o przyszlosci iridii i powiedzialem ze lada dzien bedzie wojna(nie majac jakis informacji- wiedzialem tyle co kazdy). Dzien wczesniej na gc (Ethical) zapytalem co ludzie sadza o wojnie i co zamierzaja zrobic. Kiedy uslyszalem(?) odpowiedzi nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac. Lider gildii (Chris) stwierdzil ze ktos gada ploty i kazdy sie podnieca, Neztas powiedzial, ze bredze i nie warto mnie sluchac a reszta odpowiadala mniej wiecej: co????? jaka wojna???? znow??? Przykro mi, ze to mowie ale mniej rozgarnietych osob w tibii nie widzialem o.0
Wiedzialem o wojnie i wiedzialem ze nie dolaczymy, niechcialem robic syfu na GC. Po co to komu jezeli nas to nie dotyczy, no chyba ze poszczegolne osoby. A wiedzialem od wojnie od pana B, bo kilka minut wczesniej zapytal czy mu pomoge. Oficjalny powod tego ze nie doszedlem do wojny jest na forum.tibia.com w temacie @Ethical ~. Tam jest napisane to co wydarzylo sie pol roku temu i nie mowcie mi ze czas leczy rany bo takiego czegos sie nie zapomina~
00:05 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Huxy. He was killed by Bezok.
Mamy 1 i mam nadzieje nie ostatniego Fraga ^^
viev gru grinakh jest na tibia.de a nasz viev jest u nas na kompach ^^ , jak wroce z szkoly to go zuploaduje bo neimam czasu teraz
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 10:23
Wiedzialem o wojnie i wiedzialem ze nie dolaczymy, niechcialem robic syfu na GC. Po co to komu jezeli nas to nie dotyczy, no chyba ze poszczegolne osoby. A wiedzialem od wojnie od pana B, bo kilka minut wczesniej zapytal czy mu pomoge. Oficjalny powod tego ze nie doszedlem do wojny jest na forum.tibia.com w temacie @Ethical ~. Tam jest napisane to co wydarzylo sie pol roku temu i nie mowcie mi ze czas leczy rany bo takiego czegos sie nie zapomina~
:baby:
zacznijmy od tego, ze nikogo nie sie nie naklanialo do wlaczenia sie. Ja tylko pytalem co gildia sadzi o nadchodzacej wojnie nic wiecej. Czemu odrazu nie powiedziales: "no wojna bedzie ale Ethical jako gildia nie wlacza sie do wojny, jak ktos chce walczyc to gl"?
:baby:
zacznijmy od tego, ze nikogo nie sie nie naklanialo do wlaczenia sie. Ja tylko pytalem co gildia sadzi o nadchodzacej wojnie nic wiecej. Czemu odrazu nie powiedziales: "no wojna bedzie ale Ethical jako gildia nie wlacza sie do wojny, jak ktos chce walczyc to gl"?
Bo to nie bylo w 100% pewne. Przyszedl czas wojny wiec dalem wam mozliwosc wyboru, do czego zmierzasz? Na forum starasz sie mnie zagiac a w grze nie jestes w stanie nawet zaczac ze mna rozmowy, dziwne~
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 13:27
Kiedy wojna sie rozpoczela na gc Ethical cytowalem wasze texty wypowiedziane dzien wczesniej. Jak dla mnie temat jest zamkniety i tak uwazam, ze Ethical to nierozgarnieta gildie ^^
Kiedy wojna sie rozpoczela na gc Ethical cytowalem wasze texty wypowiedziane dzien wczesniej. Jak dla mnie temat jest zamkniety i tak uwazam, ze Ethical to nierozgarnieta gildie ^^
jeszcze przed wczoraj powiedziales ze nie walczysz i chcesz wrocic do ethical, dzis znowu jestes w gsl. Moze to z toba jest cos nie tak skoro co chwila zmieniasz zdanie? mkay nvm. Nie mam zamiaru nic nikomu udowadniac, oficjalny moj reason jest na forum.tibia.com - powtarzam sie, wiem ;p
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 14:39
huxy i reszta miala mi pomoc w odzyskaniu 120k ale widac nie maja ochoty wiec przystapilem do wojny, wczesniej nie wzialem udzialu w zadnej battly dopiero teraz oficjalnie jestem w wojnie ^^
Ciekawi mnie jak mozesz oceniac gildie po pobycie w niej mniej niz pol roku.
@berger
Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =)
chcialbym dodac ze gildia istnieje jakies 2 tyg, wiec nie wiem jak mozna czegokolwiek od niej wymagac~
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 15:03
w DB od momentu mojego dojscia do gildii do momentu wyjeb***a nas z servera nie minelo pol roku, czyli sugerujesz, ze nie mam prawa oceniac zadnej gildii?
Adolphus Elbragol
12-09-2006, 15:07
Mowilem wczesniej o tp pozniej juz mowa byla o botach i innych programach ktore trzeb sciagnac, wiec nie pisz mi o tp jak mowi o bocie.Mowa byla o chetach lamiacych regulamin. Stwierdziles, ze nie jestes pewien, jak jest z tp, bo cipsoft niejasno wypowiada sie na ich temat. Otoz ja i tutaj obecny cfk uswiadamiamy Cie, byc moze ratujac przed banem. Docen to! ; ( Tak mam swoje lata w moim wieku juz trudno sie uczyc. Ty jeszcze jestes mlody mozna to poznac po charakterystycznej mani proby wymuszenia swoich racji za wszelka cene. Bynajmniej, nie tylko nastolatkowie sa uparci. I nie zaliczylbym tego do cech negatywnych. Wiec posluchaj rady starszego idz do tej szkoly i naucz sie czytac wtedy bedziesz umial sam czytac ze zrozumieniem... zacznij od "poczytaj mi mamo". Dobzie, plose pana psola, bendem od dzis chodzil do skoly i ucyl sie pilnie ze swej muzynskiej pierwsej cytanki. :baby:
PS czy wy z tej bylej DB zawsze musicie jakos probowac sie wpieprzyc i wypisywac swoje racje na sile?? (wykluczam z tego grona anuma i maxxa)
Wpieprzamy sie - a i owszem - oraz z przyjemnoscia bronimy swojego zdania. Jesli cos Ci nie pasuje, to najwidoczniej masz rowniez problem z definicja slowa 'forum'.
w DB od momentu mojego dojscia do gildii do momentu wyjeb***a nas z servera nie minelo pol roku, czyli sugerujesz, ze nie mam prawa oceniac zadnej gildii?
A na choi oceniac, Michasiu? Sedziowanie lepiej zostawic innym, a samemu po prostu robic to, co uwaza sie za sluszne.
@Lis, troche kijowy macie ten gif w logo gildii ;(
@saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal
@xandar:
costam przed chwila czytalem ale nie pamietam co, wiec niewazne
@berger
Angole mieli raptem kilku 100+, a to jest roznica. Poza tym, jak to napisal reke na forum, dwadwa mial raptem 15hp mniej a zostal zownowany 40 razy szybciej niz Huxy =)
a poza tym mysmy huxego bili w 10 jak widac na screenie http://s61.photobucket.com/albums/h79/Woyekk/?action=view¤t=huxyowned.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1
a ich z samego arcanium bylo 10 + duzo ludzi z traidu...
i to mysmy jako pierwsi zabili huxego na servie lidera arcanium a nie oni nam lidera ;-)
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 15:28
@saimon:
zachowujesz sie jak kompletny debil, ew. jak takie 15 levele biegajace pod depo i krzyczace "Chodzcie zabijemy paru szwedow Aaaa do ataku", nie chce mi sie tlumaczyc bo nie zrozumialbys nawet gdybym ci to narysowal
nic dodac nic ujac ;>
Heram_Elion
12-09-2006, 15:29
i znów pierdoły opowiadasz... narysuj to lepiej sobie słóneczko bo nigdy nie widziales xD i ja wcale nic nie pisalem jak 15 levele tylko chcialem byc neutral nikogo nie wyzywac i byc grzeczny... ale jak tu byc grzecznym jak mnie leja jak psa...
Sugeruje, ze po 2 tygodniach chocbys byl nie wiem kim, nie zaklimatyzujesz sie w gildii (chyba, ze zakladasz swoja wlasna, ale to juz inny temat). Poza tym, ludzi z DB znasz do dzisiaj, i jest to "tyci a tyci" dluzej niz pol roku.
@Harru
Co za roznica, lider czy nie, lvle maja prawie takie same. A takie pieprzenie kogo bylo wiecej czy mniej nie ma sensu, bo rownie dobrze mozna sie sprzeczac o to, ze w Arc jest 2 razy mniej ludzi niz w GZ i GSL.
-------------------------------------------------------------------------
Ludzie naprawde maja fiola =d
16:25 Rodley Lindbeck [8]: POTRZEBUJE LUDZI NA ZAJEBISTEGO TRAPA NA SZWEDACH! POTRZEBUJE OK. 6 LUDZI SAME NOOB CHARY, NAJLEPIEJ SORC ALBO DRUID ALE MOZE BYC KAZDY! PISAC JAK CHCESZZAJEBAC KILKA SWE! VENORE!
W z Arc bylo 13 osob z czego 4 czy 5 to najty =S
A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =]
Adolphus Elbragol
12-09-2006, 15:43
A urazone polaczki ktorych duma zostala skrzywdzona powinni udac sie do psychiatry =]
/me goes out ;o
Szkoda, ze ciagle sa jakies pretensje, osobiscie uwazam, ze chlopaki ze Gz i GSL robia swietna robote, przynajmniej nie boja sie stanac do walki. Zycze reszcie takiej odwagi. Coz nam po lvl 120 skoro nie mozna nim pograc, a jezeli przegramy, tak sie to dla niektorych skonczy.
Mocny Smok
12-09-2006, 16:22
Elo all :) Na wstepie juz mnie *****ca bierze jak widze ze jest jakas wojna a nie ma mnie w niej cos ze mam 56 lvl ale lvl tu sie nie liczy :) . Jesli jest taka potrzeba to jestem gotow wyjsc z HQ i przejsc albo do Gsl lub tez walczyc jako "tajny agent" :) .
a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze :) bo ja tez moge sie do czegos przydac.
A tak wogole to Gz zajebania Huxy :) juz to nie jest mozliwe ze 140+ knighta nie da sie zabic jeszcze raz GZ :) and GL niech wygra lepszy [ czyli GSL ]
Elo all :) Na wstepie juz mnie *****ca bierze jak widze ze jest jakas wojna a nie ma mnie w niej cos ze mam 56 lvl ale lvl tu sie nie liczy :) . Jesli jest taka potrzeba to jestem gotow wyjsc z HQ i przejsc albo do Gsl lub tez walczyc jako "tajny agent" :) .
a tak na marginesie Bezok odzywaj sie czesciej jak do ciebie pisze :) bo ja tez moge sie do czegos przydac.
A tak wogole to Gz zajebania Huxy :) juz to nie jest mozliwe ze 140+ knighta nie da sie zabic jeszcze raz GZ :) and GL niech wygra lepszy [ czyli GSL ]
Nie mow hop dopuki nie przeszkoczysz, chcialbym zauwazyc fakt ze na tibia.com jest temat o dedzie Huxego :D wiec mozecie napsiac tam , mowisz ze trudnoi jest zabicie 140+ ek no nie wiem , spojrz ile czasu trzymal sie Dwadwa a Huxy i powiedz wtedy :D
Pr23m~
popieram Fikol-a ;D
trzeba walczyć, bo co po levelach skoro wyrzuca nas z servera =(.
Właściecie wojna robi się ciekawa, z tym że Scooty~ zrobił gildie i ciekawe po której stronie staną, bo nie wydaje mi się żeby gildia Remurked została neutralna.
A co do wątku odnoszącego sie do tego, że wojna jest nazywa 'wojną rasistowską' - wydaje mi sie, że stało się tak dlatego, gdyż polacy (gł. tzw. nooby na małych levelach krzyczace jakieś rasiostowsko podobne teksty pod dp), robią tak ponieważ jak tu zauwazył Adolphus Elbragol można podejrzewać (uważa tak większość ludzi), że huxy wyrzucił polaków z arc, wykorzystując ten fakt jako punkt zapalny wojny. Dlatego, że wyrzucił Tylko polaków, nasi przerobili to na 'wojne rasistowską'. I co by nie powiedzieć, (anum odpuść se komentarz) rozumiem ich i nawet popieram w pewnym stopniu.
pozdrawiam ;)
Maxxonek
12-09-2006, 17:08
W wojnie, przynajmniej moim zdanie, nie sa wazne fragi, ale to kto po niej bedzie mogl w miare spokojnie expic. Zobaczymy jak to nie bedzie (shame on you GSL ! Mieliscie mi napisac jak cos bedzie .. ;<)
@berger
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 17:40
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??
no nie! musze to przyznac. Berger w pelni sie z Toba zgadzam xd
a tak wracajac do watku ze znajomoscia gildii to wiesz drogi Rankorze, ze nigdy nie mozesz znac dobrze swojej gildii poki nie poznales jej czlonkow w rl. Przyklad? Ezekiel Armanio ^^
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic??
Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka.
ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki...
Sesulo - sila porownywalna do bezoka, Thunder do Jovena, reszta mniej wiecej zostaje wyrownana przez przewage lvlowa Kasha i Aureliussa.
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary.
Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo.
Pewni yntelygentni panowie wymyslili takie cwane urzadzonko co sie Tibicam zwie. A udzielac sie moge chocbym nawet nie gral na iridii. Byleby to bylo na temat i zgadzalo sie z regulaminem forum.
Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału.
J/w. Nie musze siedziec razem z innymi poslami, zeby stwierdzic, ze polski rzad jest po*********y.
Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??
Jasne, ze fajnie. Tym bardziej jak widze, ze inni to tak przezywaja. =)
@Xandar
Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow.
@down
Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =)
@up
"Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka."
omg co ty gadasz jakie nadrabianie czlowieku jestes smieszny ^^
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 19:13
@Xandar
Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow.
powiedzialbym cos ale to sie juz zamienia w chat ;p
Rankorze, mylisz się i spójrz prawdzie w oczy. Triad i Arc mieli o wiele większą siłe ognia. Nie wydaje mi się nawet żeby Gsl w tej 'bitwie' mieli szanse wykonać combo, które mogłoby powalić 145ek. Najwidoczniej popełnił jakiś bład, miał exhausta lub cokolwiek innego. Szczerze mówiąc, szkoda mi Dwadwa bo w tej wojnie bardzo na niego liczyłem. Powiem wręcz, że był moim 'cichym faworytem' :P
@ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś?
Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego
NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie...
ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE
@up w 100% racja 22 full respect 4u-22 miał małego peszka bo pełno noobków blokowała a w przejściu rasista ryan~ vel frelle wiec i tak długo sie utrzymał z ważywszy na siłe i hity jakie dostawał.1 more respect 4 22
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 19:54
Rankorze, mylisz się i spójrz prawdzie w oczy. Triad i Arc mieli o wiele większą siłe ognia. Nie wydaje mi się nawet żeby Gsl w tej 'bitwie' mieli szanse wykonać combo, które mogłoby powalić 145ek. Najwidoczniej popełnił jakiś bład, miał exhausta lub cokolwiek innego. Szczerze mówiąc, szkoda mi Dwadwa bo w tej wojnie bardzo na niego liczyłem. Powiem wręcz, że był moim 'cichym faworytem' :P
prawda. Ogladajac film z bitwy przez bardzo dlugi czas widzialem jak ztrapowany huxy uhal sie i rzadko kiedy jego hp zchodzilo ponizej green a z tego co wiem to
Jurand i Dwadwa dostali potrojny spam ue z ktorego Dwadwa juz nie zdolal sie wyuhac. Nie oszukujmy sie- GSL & Gravity Zero nie miala w tamtej chwili nawet podobnego combo do Arc i Triady.
@Rankor
taki offtop. Masz moze Nirvana- smells like teens spirit? ;p
Xandar Mac'Leod
12-09-2006, 19:59
@ Rankor
ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE
no przepraszam bardzo ja w czlowieka z sd walne siednio 150 wiec roznica jest nie wielka ;p tez sie zalicze do noobkow? xd// joke
fakt, pelen podziw dla Knightow: 22, Juranda, Kohana, Thorisa i Coco- odwalili kawal dobrej roboty.
Heram_Elion
12-09-2006, 20:24
ej koleżanki ma ktos film jak pada huxy? :P Bezok nie daj sie
Kisia ty tez a reszta z triad moze odwiedzic rooka ;p
Zycze reszcie takiej odwagi.
wiesz jaka jest roznica miedzy glupota a odwaga? ^.-
Adolphus Elbragol
12-09-2006, 21:13
Podpowiem - taka, jak miedzy lojalnoscia, a zdrada. ; )
@ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś?
The same question goes to Soferim!
Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego
NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie...
A ja nie trawie TEGO docinka, moze to dlatego, ze to jeden z sucharow w stylu polaczkow biegajacych w venore dp? To pytanie powinienes chyba kierowac do *niektorych*, bo to nie JA nie trawie siebie, ale *NIEKTORZY*.
Jakbys UMIAL czytac ze zrozumieniem dojrzalbys cudowna linijke w nawiasie
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<)
Nie umiesz przytaczac czyichs wypowiedzi, to jest tak zwana mozwa niezalezna. =]
Frag to frag. Nie wazne przez ile osob byl ubity.
@Xandar
Z tego co widzialem na filmie, Dwadwa padl od sdkowania "na pale" (tylko 1 combo bylo zgrane, reszte kazdy napierdzielal sdkami bez zadnego liczenia).
@down
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Osobiscie najlepiej graloby mi sie na serwerze mieszanym (kilka narodowosci w gildii rzadzacej). Jesli juz mialbym wybierac gildie dominujaca wybralbym Szwedow. Abusuing to abusing. Malo kto nie korzysta z tego bedac najsilniejszym na serverze. Roznica jest taka, ze w wiekszosci przypadkow Polacy przy wladzy robia sie gorsi od kolegow zza morza (tylko i wylacznie moje zdanie). Z tamtymi przynajmniej da sie na poziomie pogadac a tu.. no coz, roznie to bywa.
Podam ci ostatni przyklad ze swiata w, ktorym gralem, mianowice isary, Walczylismy z gidia del'toro i jej odlamami (impero romano, isara finest. itd)
Polacy + kilku szwedow i graczy innej narodowosci, inni polscy wysoko poziomowi gracze nie chcieli walczyc bojac sie, ze po wojnie zostana wyrzuceni z servera. Kilku jak to zawsze bywa uzupelnili szeregi wrogow.
Walczylismy jak rowny z rownym. Ostatecznie przegralismy a Dt wywalilo z serva wszystkich, ktorych chcialo bez wzgledu czy w wojnie brali udzial czy nie. Moze teraz wydaje sie to smieszne ale jak thunder'storm i Rau Grinakh zrobia po 140 lvl naprawde nie beda bali sie nikogo (spojrz para Bapupa-Histan na isarze). Jezeli beda chcieli bedziesz gral dalej, jak nie to nie bedziesz. Poki Szwedzi nie maja tak wielu wysokopoziomowych postac jest szansa na wygranie i niewidze tu nic glupiego. Lepiej chyba grac na serwerze podobnym do furory niz do isary.
Adolphus Elbragol
12-09-2006, 23:17
Na serwerze, gdzie sharing jest norma? "Ok". Pozatym, dlaczego motywem do walki po stronie szwedow ma byc obawa o wlasne chary? Panowie, odrobine samokrytyki. Ile to razy polak polakowi byl wilkiem? Mam walczyc po stronie kogos, przez kogo odchodzilem z servera (sytuacja hipotetyczna ofc. Choc moze, niekoniecznie ;>) tyle razy? Kogos, kto wbil mi noz w plecy i chelpil sie tym?
Dlaczego wykluczacie zwykla, hipotetyczna przyjazn z ludzmi innych narodowosci?
Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka.
Sesulo - sila porownywalna do bezoka, Thunder do Jovena, reszta mniej wiecej zostaje wyrownana przez przewage lvlowa Kasha i Aureliussa.
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary.
Pewni yntelygentni panowie wymyslili takie cwane urzadzonko co sie Tibicam zwie. A udzielac sie moge chocbym nawet nie gral na iridii. Byleby to bylo na temat i zgadzalo sie z regulaminem forum.
J/w. Nie musze siedziec razem z innymi poslami, zeby stwierdzic, ze polski rzad jest po*********y.
Jasne, ze fajnie. Tym bardziej jak widze, ze inni to tak przezywaja. =)
@Xandar
@down
Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =)
Rankor@ ,Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie...
Nie widzisz ze bardziej doswiadczeni gracze(watpie czy jest wiekszy nabb od ciebie) mowia ze spamujesz i gadasz totalne glupoty??
Jeszcze raz ci cos doradze... Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie...
@Adolp~ mozesz wziasc rozped zaraz po nim...
@ Xandar- przyznales mi racje xDDd :**********************88888888
Heram_Elion
13-09-2006, 07:38
i tak sobie rozmawiamy i rozmawiamy a tak naprawde w kólko o tym samym poczekajmy moze na jakie sopen battle i wtedy cos napiszmy.. bo narazie to praktycznie nic nie było a jak cos bylo to juz jets to rpzegadane i sorki panowie ale sie powtarzacie...
thunder ogolnie nietrzeba zabijac on sam pada regularnie co 2-3 dni na dragach ^-^
Mam Takie jedno zasadnicze pytanie dla GLS,nie widać tego było na filmiku. Dlaczego nie wycofaliście się za drzwi hellgate, albo chociaż na prawo w stronę więzień gdzie jest dużo łatwiej się bronić?
Name: Thoris Tao
Profession: Elite Knight
Level: 102
Sep 11 2006, 23:27:45 CEST Killed at Level 103 by Chealino
and by Thunder'Storm
Comment: Retired 4ever ~ THX For My Real Friend
Ehm w taki sposob jak kazdy bedzie robil to ta wojna dlugo nie potrwa ... co wystarczy raz pasc zeby mozna byc juz retired ? Zrozumiem jeszcze coco shotsa ktory napisal na tibiacom ze ma lagi ale tez to troszke dziwne ze akurat teraz ma problemy a nie przed wojna.
On ten comment miał już chyba od dawna ;) Najpierw dowiedz się faktów ,a później pisz posty Shamala ;)
Jesli tak mial od dawno to po jakiego *uja jesli expi i gra dalej ?
btw: swallow zwirku
@Ethical- nie to zebym was nielubi bo zostaly tam osoby za ktore chetnie bym walczyl i ktore cenie ale wysluchajcie mej skromnej i krotkiej opowiesci...
Odnosnie neutralnosci i tego ze jak to mowi chris:"beda nas cenic i szanowac za to ze nie bralismy udzialu w walce i nie bedziemy mieli prze*** ". Pamietajcie ze aktualnie Arc walvzy z ludzmi ktorzy byli z nimi w gildi i byli im "blizsi" niz my;p. I jakos mnie nie bawily teksty jak wybuchla wojna typu:"zajebiscie bedzie wiecej expowisk wolnych" moze kiedys tak gdyby nie....
A wiec oto pewna historyjka....
Za górami za lasami zył prze bardzo wielu laty krol potezny i bogaty...
Dobrotliwy , lecz niezmiernie rozżalony, z racji córki pizdolony...
Ups nie ta bajka;p
A wiec byla to taka sytuacja: Bylismy wtedy w ethical a toczyla sie wojna Arv vs IA bili sie bili i bili... Podczas gdy my neutralni Ethicale expilismy sobie nie bacząc na niebezpieczeństwa... Az tu nagle pewnego pieknego i slonecznego dnia w cyclopolis(w RL byla noc:S) 1 dzisn po skonczonej wojnie ,expiac sobie moim knightem wpada niejaki Zyrex Montana (25lvl) klepie moje cyce. Grzecznie mu pisze ze byl;em 1st i mam ochote dobic level w dodatku bije moje stworki.... 5 min pozniej pisze do mnie Jinikao:"Zrobiles cos bo Arc pobieglo do cyclo" myslalem i myslalem i nic nie wymyslilem czym moglbym urazic jakze wielki honor ludzi z ARC. Nagle podbiega do nie Tirain , rau , ealu (grin~) , chand reth , neo montana , zyrex montana i ktos jeszcze... Nie bylo dzien dobry, hiho , ani Greetings tylko nagle pojawily sie white skule i napisa You lose XXX hitpoints due tu an attack by chand reth. i jeszcze kilka takich od reszty. Probowali mnie trapnac i ubic ale jakims cudem udalo mi sie uciec. Wbieglem do domku Hapata i czekalem na ich reakcje. Napisali mi ze Wojna sie skonczyla i teraz w cyclo bedzie siedziec Zyrex a Ethicale lepiej niech nie cfaniakuja w cyclo bo podczas war za duzo tam siedzieli. Miałem zakaz od Arc wchodzenia do cyclo i 40k paymentsa za.... UWAGA to jest najlepsze :"Za zajmowanie terenow Pacc dla siebie poniewaz w regulaminie CIP sof jest zabronione zakazywanie i zajmowanie terenow by siedziec tam samemu:)))))))))))" Jesli dobrze pamietam pozniej wywalili jini z expowiska. 25 EK PAing 85+ek(bylem chyba wtedy top-18 serwa pod wzgledem expa;p) wtedy -.^ Sad but true.
Ktos moze to pamieta??:))
Moje zdanie na temat wojny jest takie, że kto nie wygra i tak będzie PA :p
Adolphus Elbragol
13-09-2006, 12:41
Ktos moze to pamieta??:))
Wez rozped i poszukaj sciany razem z nami, bedzie Ci razniej.
Imo, nie widze powodu dlaczego ja mialbym to robic ; (
Rankor@ ,Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie...
Nie skorzystam? =)
Nie widzisz ze bardziej doswiadczeni gracze(watpie czy jest wiekszy nabb od ciebie) mowia ze spamujesz i gadasz totalne glupoty??
[Ironia mode on]Fajnie, a Ty jestes suchar i masz malego pyrda ofc twierdze tak, bo masz lamerskiego nicka, ale juz czemu jest taki lamerski to nie potrafie powiedziec =< [/Ironia mode off]. Zgadnij, gdzie mam ludzi, ktorzy nie potrafia poprzec swojego zdania zadnym (konkretnym) argumentem. Nie bede Ci przytaczal definicji slowa 'spam' i 'argument' bo i tak nie zrozumiesz, to samo z netykieta.
A jezeli dalej twierdzisz, ze moje posty to spam, ZAREPORTUJ je moderatorom zamiast plakac na forum.
Jeszcze raz ci cos doradze... Wez dlugi rozped a sciana sama cie znajdzie...
A jak powiem zebys sp*******l na drzewo to sie posluchasz? =]
@Adolp~ mozesz wziasc rozped zaraz po nim...
Powtarzasz sie.
@ Xandar- przyznales mi racje xDDd :**********************88888888
Kiedys musi byc ten pierwszy raz =S
@down
Yup.
@up
1.O ile dobrze wiem to Twój nick w grze to Leander Armanio tak?
Thoris...
13-09-2006, 14:38
@Shamala
Co do tego komenta to on wisi juz jakies 2 miechy dalem go po wbicu 97 sworda i pracowitymi wakacjami...:D
Nie expie odkad wbilem 103 po ani, tyla mojej gry ,zreszta nie nawidzilem expic
Btw. Mam blesy,aol nie widze sensu by nie próbowac pomóc kolegom. Hum zalamac sie smiercia ... lal :S
nightwish_88
13-09-2006, 14:42
Name: Thoris Tao
Profession: Elite Knight
Level: 102
Sep 11 2006, 23:27:45 CEST Killed at Level 103 by Chealino
and by Thunder'Storm
Comment: Retired 4ever ~ THX For My Real Friend
Ehm w taki sposob jak kazdy bedzie robil to ta wojna dlugo nie potrwa ... co wystarczy raz pasc zeby mozna byc juz retired ? Zrozumiem jeszcze coco shotsa ktory napisal na tibiacom ze ma lagi ale tez to troszke dziwne ze akurat teraz ma problemy a nie przed wojna.
On ten comment miał już od dawna i od tego czasu już nie expił. Z tego co wiem Tao chce dalej walczyć i chwała mu za to :)
Marzy mi sie filmik nakręcony przez Bezoka albo Kasha z kolejnej wojny... może da sie coś z tym zrobić? :)
@Shamala- Mozesz tu byc, sztrykować i szyć ale na Boga - NIE PIER_DOL
@berger- Oczywiscie ze to pamietam;p;p;p
Co do Ethical. bylem tam bylo fajnie ale ludzie pokroju Chrisa bojacy sie walczyc i uwazajacy sie za "wszystko wiedzacych" moga do wszystkiego zniechecic. To ze Bezok zdradzil pol roku temu jest wiadom, jednak i o tobie takie opinie krazyly i zielper sam to napisal na forum, a jak wiadomo on byl wtedy w Arc, WIec nie wiem jak mozesz bezoka oskarzac...
Danyth Knight
13-09-2006, 15:24
A wiec byla to taka sytuacja: Bylismy wtedy w ethical a toczyla sie wojna Arv vs IA bili sie bili i bili...
Hmmm... przypadkiem to nie byla wojna Arc. vs. IF?? Bo walczylem w wojnie Arc. vs. IA i wtedy czesc Ethical tez walczylo :) Ale to taka mała uwaga!! Sorki ze sie czepiam szczegółów :p.
/Danyth
co to za rozmowa w ogole jak gosc mi mowi ze skoro na isarze bylo tak czy srak to na iridii bedzie to samo lol
nie jestesmy klonami
poza tym watpie zeby ktokolwiek kto NIE bierze udzialu w wojnie a sie wypyszczydla "Wole zeby wygrali ci/tamci/oni bo jestem Karolek of Hiberna" mial jakikolwiek w tym interes lub zeby robilo to mu jakakolwiek roznice.
bo jesli komus zalezy to bierze udzial w wojnie a jak nie to nie
chyba ze jest idiota
@ci ktorzy graja gdzie indziej i pisza w tym temacie:
znajdzcie se zajecie a nie pieprzycie glupoty
@adol~: zla odpowiedz ^.-
Heram_Elion
13-09-2006, 16:07
i długo Pawełku nad tym myslałeś? (Neztas)
a tak w ogole to dlaczego co wojna na iridii to inne squady... nie mogli byście chociaz raz walczyc razem a nie sie daradzac pokoleji...
Adolphus Elbragol
13-09-2006, 16:11
@Saimon, bo niektore sprawy wciaz sa - cytuac twoja wypowiedz - 'sralne'. Nie mozna w nieskonczonosc zdradzac ludzi i nie ponosic za to konsekwencji. A obawiam sie, ze decyzja zostala juz podjeta i twoje placze na forum chvja dadza.
@Neztas, dont keal mi, blz.
Hmmm... przypadkiem to nie byla wojna Arc. vs. IF?? Bo walczylem w wojnie Arc. vs. IA i wtedy czesc Ethical tez walczylo :) Ale to taka mała uwaga!! Sorki ze sie czepiam szczegółów :p.
/Danyth
Nie pamietam nazw tyle bylo tych wojen to bylo jak poszly bany w kazdym badz razie jini pamieta zdarzenie i moze on pamieta ktora to byla wojna;p
A jak powiem zebys sp*******l na drzewo to sie posluchasz? =]
Chcac nie chcac sp*****e na drzewo bo dorabiam w tartaku i dzis np bylem na drzewie by je wyciąć :))
btw: wez nie pisz lepiej nic bo sie osmieszasz i nie tylko w moich oczach a argumenty co do sily SD juz ci przedstawilem i to nie tylko ja a ty i tak swoje 0o!
tak przegladam ten temat, analizuje, sprawdzam i wyszlo na to ze Arc wlasciwie atakuje tylko czlonkow GZ, ktorych padlo juz kilku a z GSL ubili tylko Santrope ktory ma najnizszy lvl. Z moich przemyslen wynika ze szwedzi chyba boja sie GSL'a:p dedaja tylko dla fragow i to "najslabsze" ogniwa. Niezla taktyka B)
@myanato
w sumie masz racje, w końcu w gsl są 3(?) osoby z arc, którzy być może znają ich taktyke, a poza tym jakby nie było to teraz gsl ma największy level a nie arc, poza tym gsl pokazując że potrafią ubić huxiego, pokazali że wcale słabi nie są.
poza tym moim skromnym zdaniem fragi powinny sie liczyc tylko z battle;) a nie wylapywanie pojedynczych kolesi ktorzy sa slabsi i wiadomo ze nie maja szans. Bylbym natomisat wpelni szczesliwy gdyby GSL ubilo jeszcze Chealino i Thunder'Storm (oczywiscie wygranie wojny tez):)
Heram_Elion
13-09-2006, 20:16
skoro składamy juz swoje zyczenia ikondolencje to ja bym prosil o zabicie Efesosa,Tiraina,Bebiz... xD
taaaaaa... to moze wyslijmy do GSL liste, na ktorej bedzie napisane kto ma dednac a kto nie :p
Mistik Vannesa
13-09-2006, 20:23
Mayanato
Santrope nie zginoł w wojnie, zginoł sporo wcześniej i z zupełnie innej przyczyny(Nie sprawiedliwej ale już nie chce o tym wspominać).
Pozdrawiam.
w takim razie jeszcze lepiej
przepraszam za pomylke:)
Jak będziecie szli po Xaliina to się mogę dołączyć :).
@Myanato. LOL. Padli ludzie z naszej strony poniewaz stanowimy jednosc. A tak pozatym zawsze razem na kazdym battle satli. Z arc jest nas 5.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.