Pokaż pełną wersje : News prosto z iridi
Banditos
28-06-2006, 16:48
__________________________________________________ ______________________________________________
Warfrags [Arcanium & Triad vs. GSL & Gravity Zero] (6-3):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frags made by Arcanium & Triad:
Dwadwa:
Sep 11 2006, 23:31:35 CEST Killed at Level 145 by Dous Elwor and by Sesulo
Emillion:
Sep 11 2006, 23:33:32 CEST Killed at Level 91 by Dous Elwor and by Saroth Talyn
Thoris Tao:
Sep 11 2006, 23:27:45 CEST Killed at Level 103 by Chealino and by Thunder'Storm
Coco Shots:
Sep 11 2006, 23:27:20 CEST Killed at Level 96 by Sesulo and by Chealino
Kaikao:
Sep 15 2006, 14:03:03 CEST Killed at Level 101 by Firenze Bellator and by Sesulo
Bezok:
Sep 15 2006, 20:12:36 CEST Killed at Level 130 by Orion Luca and by Chealino
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frags made by Merrie Melodies & Gravity Zero:
Huxy:
Sep 12 2006, 00:05:14 CEST Killed at Level 146 by Kashrius da'Roc and by Bezok
Thunder'Storm:
Sep 15 2006, 01:26:04 CEST Killed at Level 80 by Kashrius da'Roc
Xaliin
Sep 20 2006, 20:43:51 CESTKilled at Level 87 by Bezok
Filmy z wojny:
http://rapidshare.de/files/33838757/aewww.rec.html - xaliin
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11562 - huxy ,dwadwa,thoris ~ itp
Danthorr
28-06-2006, 17:19
Został usunięty na moją prośbę.
Dzięki Gremlin <3
Został usunięty na moją prośbę.
Dzięki Gremlin <3
Wiec skoncz słać prośby....
Danthorr
28-06-2006, 19:55
Wiec skoncz słać prośby....
Bo?
W dupie mam temat w którym każdy mówi jaki to ja zły nie jestem.
Bo?
prawda boli???NIeprawdasz??
Pr23m~
Przykro mi to mówić, ale głupi powód Dan~
Banditos
28-06-2006, 22:08
Bo?
jest prosty sposób nie zagladaj tu jeśli nie chcesz
Miałem tu kurwa nie zaglądać ale niestety nie wytrzymałem !
Danthorr pizdo sam sobie zasłużyłeś na swoją opinie i już nikt tego nie zmaże , i nikt kurwa nie przestanie ciebie obrażać ! Będziesz musiał kurwa pisać więcej "próźb" do modów aby usuwali tematy na twój temat . Uwierz mi to sie nie skończy . Byłeś , będziesz i jesteś LIŻYDUPEM !
Więc zamknij morde bo przez ciebie nie będzie ani jednego tematu o Iridi .
Danthorr
28-06-2006, 23:00
Jakoś chciałem zaglądać do mojego tematu.. (obowiązek?). Ale ok, tu juz nie musze.
Bluzgajcie sobie ile wlezie, mam tak samo jak mialem kiedys.
See ya.
edit po dodaniu posta:
Miałem tu kobieta lekkich obyczajówa nie zaglądać ale niestety nie wytrzymałem !
Danthorr pizdo sam sobie zasłużyłeś na swoją opinie i już nikt tego nie zmaże , i nikt kobieta lekkich obyczajówa nie przestanie ciebie obrażać ! Będziesz musiał kobieta lekkich obyczajówa pisać więcej "próźb" do modów aby usuwali tematy na twój temat . Uwierz mi to sie nie skończy . Byłeś , będziesz i jesteś LIŻYDUPEM !
Więc zamknij morde bo przez ciebie nie będzie ani jednego tematu o Iridi .
Szczerze mówiąc mam cie i tematy o Iridii głęboko w dupie. m. in. dlatego, że udzielają sie tu takie tępaki
1. Coś co napisałem w moim poprzednim poscie jest klamstwem ?
2. To Wypierdlaj !
3. Zapraszam do Supraśla ;]
Banditos
28-06-2006, 23:27
Nie zreaktywowałem tego tematu żeby cie bluzgano juz zgłosiłem nadużycie ! dla tych ktoży to robią
The Shodow
28-06-2006, 23:31
Dlaczego Mewtu nie może się wypłacić?!
Przeciez to spoko gracz ;]
@Migis
Ten temat jest o wydarzeniach z iridii. Jezeli nie potrafisz sie kulturalnie (bez bluzgow) wypowiedziec to wyjdz. Ani ja, ani jak sadze duza czesc osob odwiedzajacych temat nie ma zamiaru czytania samych wyzwisk (i bynajmniej nie chodzi tu tylko o Dantha). Jezeli masz cos do niego, powiedz mu to w grze, wyslij na priv ale nie rob nam burdelu z tematu. To samo tyczy sie reszty userow jak i mnie.
@Banditos
Dobrze, ze zalorzyles nowy temat, szkoda tylko, ze wszyscy oleja powod zamkniecia starego i dalej beda robic to co robili. Niektorzy jeszcze po prostu nie dorosli do tego forum. =)
Idiotyzm większości z Was aż boli. Ukłon w stronę Pr23m3k'a, Migisa i... Danthorra (+ kilku innych, którzy jeszcze nie zdążyli się "popisać", ale pewnie to zrobią). Tak, Danthorr, mimo tego, że jesteśmy dobrymi kumplami (przyjaciółmi?) w rl, to nie omieszkam skrytykować Twoich wypowiedzi na forum. Stać Cię na to, by w ogóle nie pisać. Jeśli oskarżenia są bezpodstawne, to szkoda klawiatury na ich dementowanie. Jeśli to co mówią jest prawdą, to nie dawaj im powodu do nakręcania się i milcz... z godnością.
Idiotyzm większości z Was aż boli. Ukłon w stronę Pr23m3k'a, Migisa i... Danthorra (+ kilku innych, którzy jeszcze nie zdążyli się "popisać", ale pewnie to zrobią). Tak, Danthorr, mimo tego, że jesteśmy dobrymi kumplami (przyjaciółmi?) w rl, to nie omieszkam skrytykować Twoich wypowiedzi na forum. Stać Cię na to, by w ogóle nie pisać. Jeśli oskarżenia są bezpodstawne, to szkoda klawiatury na ich dementowanie. Jeśli to co mówią jest prawdą, to nie dawaj im powodu do nakręcania się i milcz... z godnością.
Hmm... tu masz wielką racje :) może zacznijmy wypowiadać się dokładnie na temat naszego serva a nie bluzgać jeden drugiego...
Btw. Affelaffe padł by Scotty and Wieri~ i wnioskując po przeczytaniu oficjalnego forum sytuacja zaczyna robić się gorąca. Nie będe przedstawiał o co poszło, bo jest kilka wersji wydarzeń a zainteresowanych odsyłam tu :
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1283113
Ciekawe co dalej...
Podpisuje się pod Rankorem i ripperem, i mam nadzieje, że ten temat będzie wreszcie na poziomie :)
witam witam
Banditos dobrze ze zrobiles nowy temat
Doszly mni sluchy ze ostatnio DB znowu sie donsa :)
a co o scottego to jestem wiecej niz pewny ze bedzie wojna pozdro dla wszystkich pa
Matrones
29-06-2006, 13:01
mam jedno skromne pytanko widze Matt de'master się wypłacił i chciałbym się dowiedzieć czy zaczoł on znów grac gdyż był retired przez dość długi okres.
Wojna już jest jak mi się zdaje Vindicators vs. Arcanium jak się myle to poprawcie ;)
Danthorr
29-06-2006, 13:37
Wojna już jest jak mi się zdaje Vindicators vs. Arcanium jak się myle to poprawcie ;)
Nie było jeszcze oficjalnej deklaracji ale Vindicatorsi grzeją pz w tych samych outfitach więc wojna raczej będzie. :D
I Kash napisał posta w którym dał do zrozumienia że odchodzi..
hmm niewesoło =\
Talis Yuniz
29-06-2006, 15:01
to co Danthorr twoje czasy dobiegna do konca;)
Rec. movies plxxxxxxx ;)
Danth , co z tego że już od roku na powaznei nie gadalismy, co z tego ze juz nie jestesmy kumplami, zycze Ci powodzenai w tej wojnie.
/Alaquazar
Banditos
29-06-2006, 15:50
Ee tam ja wole Arc ponieważ vin~ to dużo większe PA
Ktos gdzies kiedys
29-06-2006, 16:31
Danthorr Ty KupUjeSz pRzyjaCioL z RL zA gps:evul:
Banditos
29-06-2006, 17:10
a wiec tak wojna jest juz pewna w 100% gildi vin~ juz nie ma >
Natomiast powstala nowa gildia Murked- prowadzona przez Scotty Starburst do gildi dostali inva all polacy ktorzy przegrali w ostatniej wojnie.Wiec to tylko kwestia czasu na oficjlna wojne
btw: wiker ballator i sesulo dzis padli
Danthorr
29-06-2006, 17:44
Danthorr Ty KupUjeSz pRzyjaCioL z RL zA gps
Przykro mi, żaden mój rl nie gra w Tibie. I zanim zaczniesz pisać to sie zastanów nad sensem.
Ses i Wiker padli bez oficjalnego wypowiedzenia wojny przez gildie Scottyego więc nie liczy sie do war fragsów.
Banditos
29-06-2006, 18:01
Przykro mi, żaden mój rl nie gra w Tibie. I zanim zaczniesz pisać to sie zastanów nad sensem.
Ses i Wiker padli bez oficjalnego wypowiedzenia wojny przez gildie Scottyego więc nie liczy sie do war fragsów.
Nie mówie ze sie licza ;p jak sie zaczna oficjalne to poprowadze liste fragów
Nie mówie ze sie licza ;p jak sie zaczna oficjalne to poprowadze liste fragów
Czas najwyższy, wojna już została wypowiedziana.
to co Danthorr twoje czasy dobiegna do konca;) Nawet jesli, to Danth raczej to oleje bo swoje glowne cele juz zdobyl (a przynajmniej tak mi sie wydaje). Poza tym wszyscy wiedza, ze Arc bez walki sie nie podda.
Coz, powiem tyle, ze jesli wygra gildia Scotty'ego to na Iridii bedzie teatrzyk jakiego tu jeszcze nie bylo (to jest tylko i wylacznie moje zdanie =)).
Jedyna rzecza ktora wydaje mi sie smieszna to dodanie Wikera do fraglisty przez Asillesa. Wiker jak sam powiedzial, ostatni raz w Arc byl okolo miesiaca temu ale wedlug nich frag sie ofc liczy =)
Powiem tak - ktokolwiek wygra tą wojnę - wiele się jeśli chodzi o PA nie zmieni.
A wygra Arcanium, bo jak już tradycja nakazuje - wrogowie mają noobowskie zgranie i podejście.
Danthorr
29-06-2006, 20:59
Nareszcie coś sie dzieje, już sie nudno robilo :D
@up
Nie ciesz się tak, bo mogą Cię z serva wyrzucić, na co mam niekłamaną nadzieję. Może wtedy coś się zmieni.
Sam wiesz, o czym mówię :> anyway, good luck.
Maxxonek
29-06-2006, 22:53
I znowu to samo ... ;o Powodzenia dla obu stron ;o
Danthorr
29-06-2006, 22:59
@up
Nie ciesz się tak, bo mogą Cię z serva wyrzucić, na co mam niekłamaną nadzieję. Może wtedy coś się zmieni.
Sam wiesz, o czym mówię :> anyway, good luck.
MMmm... NEVAH! XDDDDDDD
ehhhh..... Powodzenia tlyko tak naprawde to niee wiem czy jak Arcanium przegra to nie bendzie wiekszego PA.
~HAIL FREE IRIDIA
~Madus
Danthorr
30-06-2006, 07:51
Ten kto gra dłużej na Iridii i miał chociaż ten 70 lvl, to wie, że Scotty jeśli wygra wojne to będziecie świadkami największego abusingu jaki miał miejsce na Iridii. Bo kto inny abusuje członków własnej gildii? A to miało miejsce gdy był on w Arcanium. "hi i hunt here now". Nie mówie, że Arcanium jest idealne, ale większość tych waszych oszczerstw jest bezzasadna.
PA pewnie będzie takie samo. Zawsze tak jest. Niby gildia walcząca z gildią obecnie rządzącą to "wyzwoliciele" od PA itd, a tak naprawdę sami zaczynają PAbusować jak się dorwą do władzy. Po prostu - władza demoralizuje ;>
@down
Błagam Cię, k***a mać, nie zaczynaj tego tematu -.- Zeedytuj posta czy coś, bo się znowu gnój zrobi.
Banditos
30-06-2006, 10:21
Arcanium byloby bardzo dobre gdyby nie ty i twój sorcek
@UP A ty skoncz ten temat i jak tak bardzo chcesz komus nawrzucac obelg to idz do lustra!!! Wystarczy ze juz 2 tematy zamkneli nam!!!!!
Ten kto gra dłużej na Iridii i miał chociaż ten 70 lvl, to wie, że Scotty jeśli wygra wojne to będziecie świadkami największego abusingu jaki miał miejsce na Iridii. Bo kto inny abusuje członków własnej gildii? A to miało miejsce gdy był on w Arcanium. "hi i hunt here now". Nie mówie, że Arcanium jest idealne, ale większość tych waszych oszczerstw jest bezzasadna.
To dziwne ale zgadadzam sie w 100% z Danthorrem!!!:confused:
~Hail Free Iridia
~Madus
Nie tylko ty się z nim zgadasz, najgorsze jest to, że liczba graczy systematycznie rosła i wszystko szło w dobrym kierunku. Niestety znów 'wojenna zawierucha nawiedziła naszą piekną kraine' ;)
Danyth Knight
30-06-2006, 12:40
Myle Ze Jesli Wygra "Swieza" Guild to W sytuacji Zagrozenia Mogą Stanoc inne Z tych Mocniejszy Guild Na Iridi Niechcem Zapeszac lecz Tak Moze Byc Niewiem Kto Wygra Tą Wojne Arc Juz Nieraz Mialo Wiele Zwrotow Akcji Noo Ale Guild Scota Jest Dosyc mocna ;/ No I Niema Chealino...
No i jest wojana ;] Patrząc na skład gildi Scottego ma ona szanse wygrać, ale czy to zmieni świat na lepsze... raczej wąpie ;/
Napewno nie bedzie lepiej
Maxxonek
30-06-2006, 16:42
Przekonamy sie jak wojna sie zakonczy - nie ma co gdybac ;)
Danthorr
30-06-2006, 17:01
Napewno nie bedzie lepiej
Będzie lepiej bo niebędzie już scottyego ^_^
Adolphus Elbragol
30-06-2006, 18:01
Danyth, Ty naprawde masz 20+ lat? o_0
Będzie lepiej bo niebędzie już scottyego ^_^Skoncz pisac, zacznij(cie) fragowac.
PA pewnie będzie takie samo. Zawsze tak jest. Niby gildia walcząca z gildią obecnie rządzącą to "wyzwoliciele" od PA Powiedziane jest - ogien zwalczaj ogniem, hihihi. Jakiez to chrzescijanskie!
Nawet jesli, to Danth raczej to oleje bo swoje glowne cele juz zdobyl (a przynajmniej tak mi sie wydaje). Poza tym wszyscy wiedza, ze Arc bez walki sie nie podda.
A kogoz do walki wystawi Arcanium? Kilku aktywnych graczy i bande pod tytulem retried&retarded?
Doszly mni sluchy ze ostatnio DB znowu sie donsa Odpi3rdol sie, albo pisz do mnie poprawnie.
Danthorr
30-06-2006, 18:15
Skoncz pisac, zacznij(cie) fragowac.
To my robimy pz locki. A oni nie wychodzą z pz =D
A kogoz do walki wystawi Arcanium?
Nie martw sie o to
Kilku aktywnych graczy i bande pod tytulem retried&retarded?
Kashrius też jest 'retired', ale to nie znaczy ze nie może pomóc w wojnie ^_^
Danyth, Ty naprawde masz 20+ lat?
Błagam Cię. Powiedz, że tak Ci nie powiedział.
AHAHAHAHHAHAHAHAHAH xDD own3d
Adolphus Elbragol
30-06-2006, 18:26
Danth, nie martwie sie, tylko przypieprzam do wypowiedzi Rankora. To roznica. =>
Imo, gracze, ktorzy sa retried oczywiscie moga pomoc lecz - widzisz - podobna sytuacje mielismy jakis czas temu (rok?). Wojna Independent vs Fusion bylaby do wygrania, gdyby nie to, ze duza czesc ludzi (nie, zebym byl lepszy - chociaz co mozna zrobic majac ~30 lvl palliego? =/) po prostu potraktowala to, jako pozegnalna bitwe. Taki urok retried ekip.
Hihi, az przypomniala mi sie akcja z Sheilonkiem.
Ripper, jakis czas temu byla naprawde wielka zawierucha na forum (i w pixelach) w sprawie jego i jego kolegow (wszelakich Szenlongow, madusikow, etc) i ktos cos takiego o nim pisal chyba. Nie pamietam niestety, czy to byl on sam czy ktos z jego ekipy. Prawda jest, ze kiedy nawyzywalismy ich od dzieci, bronili sie ze Danyth ma 20+ lat.
Powiem krótko:
Madusik: 19lat
Szenlong De'Master: 21lat
Danytk Knight: 23-24lata ( niee wiem dokladnie ale jakos tak)
~Hail Free Iridia
~Madus
Miałem 42 lvl, czyli do 70 daleko i też wiem, że Scotty zrobi biggggg PA, ale swojego czasu DR/Arc~ także robiło duże ^^
PA pewnie będzie takie samo. Zawsze tak jest. Niby gildia walcząca z gildią obecnie rządzącą to "wyzwoliciele" od PA itd, a tak naprawdę sami zaczynają PAbusować jak się dorwą do władzy. Po prostu - władza demoralizuje ;>
@down
Błagam Cię, k***a mać, nie zaczynaj tego tematu -.- Zeedytuj posta czy coś, bo się znowu gnój zrobi.
Ja tam wolę Arc niż rasistę/dzieciaka Scottiego, a także grających w ośmiu Jurkiem/Aure (zależy, który akurat nie jest hunted) dzieciaków czy też Frelle, powszechnie znany ze swojego PA.
Nie tylko ty się z nim zgadasz, najgorsze jest to, że liczba graczy systematycznie rosła i wszystko szło w dobrym kierunku. Niestety znów 'wojenna zawierucha nawiedziła naszą piekną kraine'
Wole wojnę od PA. Wojna jest dobra, bo ogranicza mozliwosci PA.
Danth, nie martwie sie, tylko przypieprzam do wypowiedzi Rankora. To roznica. =>
Imo, gracze, ktorzy sa retried oczywiscie moga pomoc lecz - widzisz - podobna sytuacje mielismy jakis czas temu (rok?). Wojna Independent vs Fusion bylaby do wygrania, gdyby nie to, ze duza czesc ludzi (nie, zebym byl lepszy - chociaz co mozna zrobic majac ~30 lvl palliego? =/) po prostu potraktowala to, jako pozegnalna bitwe. Taki urok retried ekip.
Indenpedent tworzyło Changes i DB. Db nie miało lvli, a Changes było już od dawna pokonane, co owocowało brakami w funduszach, przygotowaniu i taktyce. Sytuacja z Arc~ jest inna, bo od czasów Changes nikt z nich nie był hunted, mało tego - ciągle wygrywali wojny zwiększając zgranie, a także doświadczenie bojowe.
Pamiętam słynną bitwę na Darashii, gdy biegałem charem o nicku Fyzio Brylantowy Krasnoludek przy armii Fusion i wszystko co pisali kopiowałem Danthorrowi/Ezekielowi. Pamiętam też, gdy mogłem zablokować Cattę (tym samym wydając na nią wyrok), ale jako, że na niczym bardziej mi nie zależało wtedy niż na porażce Triadu, puściłem ją... dziś wiem, że to nic nie dało, ale czuję się dumny, że nie pokusił mnie l00t, a honor =D
Co do szans w tej wojnie... Fusion przyjęło za dużo lizodupów, którzy szukali szansy na dostanie się do Irydyjskiej władzy, nie patrząc na skutki... Gdyby Indenpedent wygrało tą wojnę to jednak PA niezbyt by się zmieniło. Trudno jednak to było wtedy przewidzieć - rzadzilo tylko Triad, a ludzie z Changes wszystko przegrywali... dziś z biegiem czasu widać co Changesi zrobili (Neo etc.).
Teraz rodzi się pytanie - czy jakakolwiek wojna mogła zmienić PA na Iridii?
Teoretycznie wydawać by się mogło, że SS vs DR... gdyby wygrali Polacy raczej PA by się dosyć mocno zmniejszyło...
Ripper, jakis czas temu byla naprawde wielka zawierucha na forum (i w pixelach) w sprawie jego i jego kolegow (wszelakich Szenlongow, madusikow, etc) i ktos cos takiego o nim pisal chyba. Nie pamietam niestety, czy to byl on sam czy ktos z jego ekipy. Prawda jest, ze kiedy nawyzywalismy ich od dzieci, bronili sie ze Danyth ma 20+ lat.
Danyth chyba zapomniał co to szkoła.
Danyth chyba zapomniał co to szkoła.
Dobrze że ty o szkole nie zapomniałeś :D!!
A tak btw. Nie rozumiem czemu zaczeliscie najeżdzac na Danytha, czy on wogóle kiedyś siał PA albo coś w tym stylu??
~Hail Free Iridia
~Madus
A tak btw. Nie rozumiem czemu zaczeliscie najeżdzac na Danytha, czy on wogóle kiedyś siał PA albo coś w tym stylu??
PA moze nie szerzył, ale styl jego wypowiedzi nie pasuje do 20-latka, rotfl.
Danth ma 16 jesli sie nie myle:] A ja 20 xDD
Adolphus Elbragol
30-06-2006, 23:45
Lovah, i chwala Ci za to. Co do pa na iridii, czy gdziekolwiek - jestem realista. Zadna wojna tego nie zmieni.
Jinii, chodzilo mi o Danyth Knighta, nie Danthorra.
Madus, a czy zycie ogranicza sie tylko do pa i czegos w tym stylu? =<<<<<<<<
Danyth, Ty naprawde masz 20+ lat? o_0
Nawet jesli to co? =)
Skoncz pisac, zacznij(cie) fragowac.
Widac jeszcze nie pora, taktyka Adeolph, taktyka.
A kogoz do walki wystawi Arcanium? Kilku aktywnych graczy i bande pod tytulem retried&retarded?
Arc ma wystarczajaco duzo osob, zeby rozpieprzyc Murked i Scotty'ego (ktory na 75~ lvlu o malo co nie padl od naszych kilku noob charow i zostal ubity w motls podczas biegu na slepo)
Z reszta, gadasz jakby Murked mialo jakichs fachowcow do zabijania. Sami tez niczym specjalnym nie dysponuja.
@Ci co sie dopierdzielili do Danytha.
O ile dobrze wiem (a wiem dobrze) to temat jest o iridii a nie o stylu wypowiedzi grajacych na niej.
Wszyscy ownerzy Danytha może mają w sumie 24 lata =P
Widac jeszcze nie pora, taktyka Adeolph, taktyka.
Rotfl, wygrywasz nagrodę Superjedynki za ten tekst...
(specjalnei w j.polskim)
20:04 Huxy: No chlopcy mamy nowa taktyke.
20:04 Chealino: Jaka?
20:04 Sesulo: Kazemy im placic po 30k a potem zabijamy ? =D
20:05 Huxy: Nahhhhh =P Nie fragujemy, bo jeszcze nie pora.
20:05 Sesulo: Lol ... Zostawiamy ich w spokoju, niech expią i nas zabijają, aight?
20:05 Huxy: Taktyka Adolf, Taktyka.
Arc ma wystarczajaco duzo osob, zeby rozpieprzyc Murked i Scotty'ego (ktory na 75~ lvlu o malo co nie padl od naszych kilku noob charow i zostal ubity w motls podczas biegu na slepo)
Z reszta, gadasz jakby Murked mialo jakichs fachowcow do zabijania. Sami tez niczym specjalnym nie dysponuja.
To będzie wojna jakiej Iridia jeszcze nie widziała, dwie małe drużyny... tu się będzie raczej liczyło zgranie, doświadczenie ewentualnie bot, nawet masslogi mogą mieć znaczenie, przy tak małej ilości osób. Wiadomo - wojny się sneakami nie wygra, ale kilka trzeba zrobić, żeby pokazać że nie mogą swobodnie expić.
Lovah, i chwala Ci za to. Co do pa na iridii, czy gdziekolwiek - jestem realista. Zadna wojna tego nie zmieni.
A właśnie, że zmieni, choć niekoniecznie na Iridii, gdzie wszyscy robią z Tibii Quake'a. Na Galanie czas kiedy nie było Patriots/Messiah można uznać za spokojniejszy. Podobnie jest teraz na Nebuli, no można tu dodać kilka serverów gdzie wojna zmniejszyła PA - Arcania na jakiś czas, Berylia po wykopaniu Kh.
Banditos
01-07-2006, 10:21
co do beryli to kh juz wróciło i panuje serwem
Kłótnie o wiek, może jeszcze poporównujcie wzrost, obwód bicepsu itp. (niezawsze wiek równa się poziomom wypowiedzi)??;)
Rotfl, wygrywasz nagrodę Superjedynki za ten tekst...
(specjalnei w j.polskim)
20:04 Huxy: No chlopcy mamy nowa taktyke.
20:04 Chealino: Jaka?
20:04 Sesulo: Kazemy im placic po 30k a potem zabijamy ? =D
20:05 Huxy: Nahhhhh =P Nie fragujemy, bo jeszcze nie pora.
20:05 Sesulo: Lol ... Zostawiamy ich w spokoju, niech expią i nas zabijają, aight?
20:05 Huxy: Taktyka Adolf, Taktyka.
Bynajmniej nie chodzi tu o expienie i zabijanie. Tylko o cos co sie nazywa poparcie ludzi/ ilosc osob ktore sa zdolne do gry (co w przypadku Arc nie jest pewne bo kilka znaczacych osob nie moze grac)/ info o sojuszach. Gadasz jakby ten kto pierwszy zaatakuje/ zafraguje wygra cala wojne. Przypominam, ze w poprzedniej wojnie Arc tez na poczatku niezle dostawalo w d*pe.
To będzie wojna jakiej Iridia jeszcze nie widziała, dwie małe drużyny... tu się będzie raczej liczyło zgranie, doświadczenie ewentualnie bot, nawet masslogi mogą mieć znaczenie, przy tak małej ilości osób. Wiadomo - wojny się sneakami nie wygra, ale kilka trzeba zrobić, żeby pokazać że nie mogą swobodnie expić.
Takie ocenianie jest bezsensowne, glownie dlatego, ze te 2 male druzyny moga w ciagu jednego dnia moga urosnac do 2 duzych druzyn =)
Danthorr
01-07-2006, 12:41
"Gra sie tak jak przeciwnik pozwala" To powiedzenie śp. Górskiego doskonale można odnieść do wojny Arc vs. AO.
"Gra sie tak jak przeciwnik pozwala" To powiedzenie śp. Górskiego doskonale można odnieść do wojny Arc vs. AO.
Przeciwnik moze grac swoje, fakt faktem, ze trzeba do niego dostosowac swoja taktyke, ale nie jest to tak jak myslisz. Nawet choćby przeciwnik był najlepszy da się go pokonać.
Bynajmniej nie chodzi tu o expienie i zabijanie. Tylko o cos co sie nazywa poparcie ludzi/ ilosc osob ktore sa zdolne do gry (co w przypadku Arc nie jest pewne bo kilka znaczacych osob nie moze grac)/ info o sojuszach. Gadasz jakby ten kto pierwszy zaatakuje/ zafraguje wygra cala wojne. Przypominam, ze w poprzedniej wojnie Arc tez na poczatku niezle dostawalo w d*pe.
Nie w poprzedniej, a kilka wojen wcześniej czyli Arc vs. IF/NR. Ten kto pierwszy zafraguje nie wygra, ale ZNACZNIE ZWIĘKSZY SWOJE SZANSE NA TO.
Takie ocenianie jest bezsensowne, glownie dlatego, ze te 2 male druzyny moga w ciagu jednego dnia moga urosnac do 2 duzych druzyn =)
To była ocena na chwile obecną, jednak trzeba pamiętąć - im więcej członków tym większe prawdopodobieństwo szpiega.
Kłótnie o wiek, może jeszcze poporównujcie wzrost, obwód bicepsu itp. (niezawsze wiek równa się poziomom wypowiedzi)??
No właśnie, przykład Danytha to perfekcyjnie potwierdza =D
Dzis 2.07.2006 okolo godziny 16.30 kolejny raz zostal wykonany Quest Annhilator:
16:32 Danyth Knight: 16:32 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30). It weighs 99.00 oz. You feel the power of this mighty axe.:cup:
16:33 Shamala: 16:32 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30). It weighs 99.00 oz. You feel the power of this mighty axe.:cup:
16:35 Yamahati: 16:32 You see a magic sword (Atk:48 Def:35). It weighs 42.00 oz. It's the Sword of Valor.:cup:
16:37 Fiaera:16:32 You see a stonecutter axe (Atk:50 Def:30). It weighs 99.00 oz. You feel the power of this mighty axe.:cup:
Gratulacje !!!!!! :cup:
Danyth Knight
02-07-2006, 18:52
[QUOTE=Lovah]Wszyscy ownerzy Danytha może mają w sumie 24 lata =P
Heh Odrazu jak ktos ma 100+ to juz sheruje pff zazdroscisz mi tego ze mam ten 102 i sam go wbilem heh widze ze ostro zazdroscisz skoro wypisujesz takie brednie a co do mojej pisowni nigdy niebylem dobry z polaka ale za to z matmy jestem nice i jesli cos ci nieodpowiada wcale niemusisz tego czytac ;]
Heh Odrazu jak ktos ma 100+ to juz sheruje pff zazdroscisz mi tego ze mam ten 102 i sam go wbilem heh widze ze ostro zazdroscisz skoro wypisujesz takie brednie a co do mojej pisowni nigdy niebylem dobry z polaka ale za to z matmy jestem nice i jesli cos ci nieodpowiada wcale niemusisz tego czytac ;]
Nie chodzilo mi o to ze sharujesz, tylko to był raczej żart odnośnie Twojego stylu pisania, ale proponuję już zakończyć ten temat, bo rzeczywiście trochę przesadziłem, w końcu to nie moja sprawa.
Reke:
Jul 03 2006, 08:00:08 CET Killed at Level 78 by Bezok
Frixy:
Jul 03 2006, 00:15:45 CET Killed at Level 120 by Sesulo and by Dous Elwor
Reke już nie jest w murked. Czekamy na dalsze frags ;)
Gz :> Są jakieś filmy z akcji?
Btw, mam małą prośbę dla osób walczących. Czy moglibyście kręcić filmy z akcji waszych gildii? Zawsze miło obejrzeć coś z Iridii.
Jul 03 2006, 22:57:58 CET Killed at Level 108 by Danthorr
and by Kashrius da'Roc
Jul 03 2006, 23:01:10 CET Killed at Level 122 by Huxy
and by Kashrius da'Roc
:lolo:
Banditos
04-07-2006, 00:38
update!-fragi dodane
Banditos
04-07-2006, 09:31
hmm tych fragów nie dodaje ale mogą się wam spodobać:
Monstaar
Jul 03 2006, 21:40:57 CET Killed at Level 59 by Royal Frelle
Jul 03 2006, 21:37:08 CET Killed at Level 61 by Royal Frelle
Gz fragów. Jakieś filmy? ... Obejrzałbym to chętnie.
Oxygenonek
06-07-2006, 22:32
Siemanko
ahh iridia od kiedy pamietam tam zawsze jest wojna... i tak bedzie zawsze...
może ktoś pamięta bartez terrorysta??
jakiś noobek teraz gra bartezem zrokował go prawie :P
ma 32 lvl
może kiedyś wruce ale nikt z znajomych chyba juz tam niegra :PP
Danth walczysz z PA to sam nie rob PA!! nigdy wiecej nei wpier_dalaj sie na hydry kiedy siedzi tam moj brat...
Danthorr
07-07-2006, 14:54
Bo?
Nie ja go wyjebałem więc najpierw wykmiń jaka jest sytuacja a potem mnie oskarżaj. <3
Bo?
Nie ja go wyuwielbiam jeść bananyałem więc najpierw wykmiń jaka jest sytuacja a potem mnie oskarżaj. <3
Bo jajco ciulo
nie zabijaj naszych kumpli padalcu bo wykonam twoich xD
Danth <3<3<3<3 xdDDDD i tak Cie kocham ale koniec ze schylaniem sie po mydło xDDD
Banditos
08-07-2006, 13:09
dodalem do tematu fragi z 2 wojny Last Position vs Betrayed
Perrault on iridia
08-07-2006, 15:07
Hmm jak widzicie poraz kolejny został usuniety nasz temat
Piszcie tu nowości tylko bez kłótni ;p
I stało sie kolejna wojna ;] Arcanium vs Murked
-War deklaracja:http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1284757
Fragi:
Frags Made by Arcanium:
-Frixy
Jul 03 2006, 00:15:45 CET Killed at Level 120 by Sesulo and by Dous Elwor
-Reke
Jul 03 2006, 08:00:08 CET Killed at Level 78 by Bezok
-Zielper'archer
Jul 03 2006, 22:57:58 CET Killed at Level 108 by Danthorr
and by Kashrius da'Roc
-Scotty Starburst
Jul 03 2006, 23:01:10 CET Killed at Level 122 by Huxy
and by Kashrius da'Roc
Frags Made by Murked:
-Sesulo
Jun 29 2006, 15:27:13 CET Killed at Level 112 by Saroth Talyn and by Bufus Xon.
-
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
2 Wojna:
Warfrags[Last Position][ 1 ] vs [Betrayed]:
Deklaracja:http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1294596
Frags Made by Last Position:
-Meblung on Iridia
Jul 07 2006, 22:48:40 CET Killed at Level 36 by Efesos
-
Frags Made by Betrayed:
-
-
czy jestescie tacy glupi czy nie umiecie ocenic tego ze dead meblunga(mojego kuzyna) zacza wojne ale nie liczy sie...a jesli on sie liczy to my liczymy na stary frag na don toro...
co do wojny Arc vs murked to pewne ze arc wygra...zauwazyl ktos ze na iridi nie ma nigdy 600 osob online+? nawet 500 zadko jest...bo nikt juz tu nie chce grac przez wojny;/
The "war" is over...pff...
Co do liczenia meblunga jako fraga...
Meblung on Iridia
Jul 07 2006, 22:48:40 CET Killed at Level 36 by Efesos
War declaration:
07.07.2006 23:24:01
więc ja kto mógł być "war" frag jak nie było wtedy jeszcze deklaracji?
Banditos
08-07-2006, 17:20
Sesulo też byl zabity po deklaracji a jednak sie liczy jesli ci cos nie pasuje nie ogladaj tej listy ja prowadze i jestem za Last position btw rozmawaiasz z firefist podpalacz wiec wiesz dlaczego nie za wami;]
Banditos
08-07-2006, 17:57
double sorry
Sesulo też byl zabity po deklaracji a jednak sie liczy jesli ci cos nie pasuje nie ogladaj tej listy ja prowadze i jestem za Last position btw rozmawaiasz z firefist podpalacz wiec wiesz dlaczego nie za wami;]
A widzisz różnice pomiędzy "przed" a "po"? Tak czy siak "war" is over...
A więc najnowszą wiadomościa jest to że ja i paru moich kumpli przeszliśmy z Silvery (zwalony serv) na wasz serv ponieważ na Silverze jaki kolwiek Polak który przekroczy 70lvl dostaje hunta od br ja np dostałem za skille :p i z kumplami postanowiliśmy się przenieść na ten świat założyliśmy rodzinke "Saian" :P
Banditos
08-07-2006, 20:12
no to witam i zycze powodzenia
Maxxonek
09-07-2006, 00:38
Anum, Perr - zostawcie ich frag listy ;o Szkoda gadac. Wygrali z nami 10:0 i sa kozakami ok? Wszyscy zadowoleni? Dobranoc :) I witam Saian na serverze xd
A wiec chcialbym sie zapytac jakie na tym serverze sa mniej wiecej ceny itemkow, zagrozenia czyli pk itd i komu moge ufac a kogo mam unikac :p
Jak narazie server wydaje sie spokojny i dosc fajny mam nadzieje ze sie nie myle :P
Wszystkiego dowiecie się zapewne w swoim czasie ;) jasno i przejrzyście nie da się powiedzieć komu ufać a komu nie. Obecnie rządząca gildia to Arcanium która toczy wojne z Murked. Najwyższy polski lvl to Kashrius da'Roc. To tyle z mojej strony.
agrozenia czyli pk itd Jak narazie server wydaje sie spokojny i dosc fajny mam nadzieje ze sie nie myle :P
Specjalnie dla Ciebie pobawie się w PKera. Szczególnie, że już jeden z waszej rodziny mi się naraził (przesuwał mnie jak sprzedawałem loot, niecierpliwy jakiś -.-). Co do servera, to nie jest jakiś super fajny ;s
Specjalnie dla Ciebie pobawie się w PKera. Szczególnie, że już jeden z waszej rodziny mi się naraził (przesuwał mnie jak sprzedawałem loot, niecierpliwy jakiś -.-). Co do servera, to nie jest jakiś super fajny ;s
Możesz podać mi dokładny nick tej osoby bo teraz wiele osób przechodzących z Silvery robi sobie nicki z dopiskiem saian i pozniej wychodza nie mile sytuacje
A w rodzince mieli być tylko kumple z Silvery tacy dość lubiący siebie na wzajem czyli około 14 osób a teraz niestety pelno jakis noobkow ktoych nie znamy chce wejsc do naszej rodzinki :/
kto rzadzi pl czy swe czy kto inny
Hmm... ciekawe pojecie wladzy - jak jakas gildia rzadzi to niby kazdy czlonek musi pochodzic z tego samego kraju? Powiem tylko tyle - jesli lubicie pokoj wybraliscie sobie zly serv :p.
Na tym servie byla narazie jedna wojna narodowościowa o której mozesz poczytac w gazetce "Hunted" Bylo to w zeszloroczne wakacje. walczyli miedzy soba: Szwedzi + Anglicy + Niemcy przeciwko Polacy + Wenezuelczycy + Brazylijczycy. Przegralismy ta wojne a najwiekszy lvl (104 Rp moj rL oraz 86 RP moj rl too oraz 60~MS) zostali zhakowani i zrookowani I zaczela sie era rzadow Szwedow. Trwalo to ok 3-4 miesiecy po czym skonczyly sie dominacje narodowosciowe. Wtedy wlasnie zaczela sie tworzyc gildia Arcanium w ktorej zawsze bylo liczne grono Polakow, najpierw Team z Rzeszowa pożniej kilku h lvl Polakow np:Kash, Jurand i Aurelius. Jednak zawsze konczylo sie tak samo i Polacy zostali wyrzucani z Arc z róznych powodow. Teraz w glidi teoretycznie rzadzacej jest 3 polakow Bezok(rl) Kash i Danthorr, jest to ok 20 % gildi wiec mozna powiedziec ze nie ma zle:P Nie ma rasizmu, jedyny rasista z hlvl to Laroz(dawniej Royal Frelle), Swiat jest wporzadku Nie ma raczej PA, Moj brat wrocil na Iridie jakeis 2 tyg temu zrobil 43 lvl i nie spotkal jeszcze aktow przemocy:) Ceny sa niskie Boh ok 30 k RH ok 30 k, Ceny sa podobne jak u Djina.
Powiem tak ciesze sie ze wybralem ten server bo na takiej Silverze jak do tej pory kazdy polak ktory osiagnol 70lvl dostawal odrazu hunta i tak jest do teraz a nie ma co walczyc o to poniewaz zaraz by przylecialo ilus hlvl z silvery i by nas rozwalili wiec wolelismy przejsc na jakis normalny serv
Jeszcze raz:
Nie wszyscy Saian sa prawdziwie z rodzinki poniewaz wiele noobow przechodzi z silvery zeby zaszpanowac i mysla ze sa jakimis super ziomkami -.- osoby ktore mialy zamiar stworzyc ta rodzinke to:
Arek'Saian
Ariel'Saian
Dawergo'Saian
Markiz'Saian
Michael'Saian
Rekin'Saian
Seba'Saian
Szycha'Saian
Zuleq'Saian
Ligus'Saian - czyli ja :P
Luvern'Saian - ale z tego co wiem to gral a tym servie i mial jakis wysoki lvl
To sa Saiani ktorzy se umowili ze wspulnie przejda na Iridie reszta to sa znajomi ich oraz jakies nooby ktore zobaczyly ze cos takiego sie tworzy i tez zrobily postacie -.-
Pozdrowka :p
Kocham ARCanium
10-07-2006, 10:38
Bo?
Nie ja go wyuwielbiam jeść bananyałem więc najpierw wykmiń jaka jest sytuacja a potem mnie oskarżaj. <3
wyuwielbiam
bananyałem
wykmiń
Hmmmmm chodziłes do szkoły?Takie słówka piszą dzieci w wieku 8 lat.Twój poziom intelektualny mnie poprostu oniemiela.
wyuwielbiam
bananyałem
wykmiń
Hmmmmm chodziłes do szkoły?Takie słówka piszą dzieci w wieku 8 lat.Twój poziom intelektualny mnie poprostu oniemiela.
Czyli polowa userow tego forum ma mniej lat niz podali w profilu =(
I przede wszystkim, co ma do tego szkola? Jakos Danth nie popelnil zadnego bledu jezykowego/ortograficznego, a ocenianie kogos poziomu intelektualnego po slowach jakie uzywa (chodzi mi raczej o unikanie przeklenstw, Danth rownie dobrze moglby napisac w******em i na to samo by wyszlo) jest smieszne, intelektualisto z jakze oryginalnym nickiem. =)
Powiem tak ciesze sie ze wybralem ten server bo na takiej Silverze jak do tej pory kazdy polak ktory osiagnol 70lvl dostawal odrazu hunta i tak jest do teraz a nie ma co walczyc o to poniewaz zaraz by przylecialo ilus hlvl z silvery i by nas rozwalili wiec wolelismy przejsc na jakis normalny serv
Jeszcze raz:
Nie wszyscy Saian sa prawdziwie z rodzinki poniewaz wiele noobow przechodzi z silvery zeby zaszpanowac i mysla ze sa jakimis super ziomkami -.- osoby ktore mialy zamiar stworzyc ta rodzinke to:
Arek'Saian
Ariel'Saian
Dawergo'Saian
Markiz'Saian
Michael'Saian
Rekin'Saian
Seba'Saian
Szycha'Saian
Zuleq'Saian
Ligus'Saian - czyli ja :P
Luvern'Saian - ale z tego co wiem to gral a tym servie i mial jakis wysoki lvl
To sa Saiani ktorzy se umowili ze wspulnie przejda na Iridie reszta to sa znajomi ich oraz jakies nooby ktore zobaczyly ze cos takiego sie tworzy i tez zrobily postacie -.-
Pozdrowka :p
Po prostu tych ziomków którzy chcą sie podszywać pod was nie invitować do gildi i kazdy będzie wiedział ocb ;)
Narkoman
10-07-2006, 14:29
zapomniales dodac
Maniaks'Saian
nasz leader sie opier i mowi, aby kazdego dawac bo im wiecej tym lepiej
Rekin Master
10-07-2006, 14:35
witam nowy server,mysle ze jutro bedzie 20lvl wiec need team do deserta :)
mam nadzieje ze bedzie nam sie tutaj fajnie gralo aaa jeszcze jedna prosba
niestety nie mam butow i helmu wiec prosze o wyslanie mi soldiera,dark helmeta,steel helmeta z kartka:zaplace 300gpza steela,150gp za dark a soldierka 50gp:P<w parcel wluz list z nickiem i imieniem postaci>
Rekin'Saian
darashia :)
pozdro
zapomniales dodac
Maniaks'Saian
nasz leader sie opier i mowi, aby kazdego dawac bo im wiecej tym lepiej
Czy lepiej to bym sie kłucił :p lepiej uważać kogo sie zaprasza...
Witam nowa rodzinke
Gl 4u :p
Narkoman
10-07-2006, 15:34
thx
GL 4u2 (good luck for you too)
@ massior
no racja,a le z tym to nie do mnie
Po prostu tych ziomków którzy chcą sie podszywać pod was nie invitować do gildi i kazdy będzie wiedział ocb ;)
Niestety nasz lider nie jest zbyt rozgarniety i strasznie go odnieca jak widzi kogos z nickiem Saian.
Teraz taki maly apel pisalem to juz na czacie gildi ale poprostu mnie olewano moze jak przeczytaja tego posta na forum to moze wreszcie zrozumieja cos.
A wiec po 1. nie jestem p********ty na punkcie skillowania
Po 2.nie siedze nalogowo na treningu
I po 3. Nie pytajcie sie mnie codziennie co pol godziny jakie mam skille -.-
Ten apel byl kierowany do osob ktore znam z silvery poniewaz tam uwazano mnie za symbol treningu -.- nawet nie wiem czemu -.^ przeciez mialem slabe skille
Narkoman
10-07-2006, 16:49
poniewaz wytworzyles sobie stereotyp wygladajacy tak a nie inaczej
a wyglada to ze stoisz i nic nie robisz tylko skilujesz ^^
poniewaz wytworzyles sobie stereotyp wygladajacy tak a nie inaczej
a wyglada to ze stoisz i nic nie robisz tylko skilujesz ^^
Moze mnie z expieniem nie kojazycie bo zwykle jak np wbilem skille 70/70 to z 20lvl za 2 dni mialem 30 lvl
Maxxonek
10-07-2006, 19:29
Panowie, ale wydaje mi sie, ze to dotyczy Was i takie rozmowy mozecie sobie prowadzic na GC czy tam na RL (jak mieszkacie obok siebie). Z zalozenia temat jest zrobiony po to, zeby informowac, co sie na Iridii dzieje, a nie kto ma jaki stereotyp :)
@up Całkowicie się z Tobą zgadzam
Kasztaniaczek
11-07-2006, 00:46
Ligus ja nie zamierzalem tworzyc rodzinki na tym serv( moj nick to markiz'saian) tylko pogadac ze starymi ziomami =]
Widze tutaj dziiiwne rzeczy na tym serv 95 ek i chyba 60 juz niepamientam ubili dawerg'saina 2 albo 3 razy to samo z szycha 0.o
Ligus ja nie zamierzalem tworzyc rodzinki na tym serv( moj nick to markiz'saian) tylko pogadac ze starymi ziomami =]
Widze tutaj dziiiwne rzeczy na tym serv 95 ek i chyba 60 juz niepamientam ubili dawerg'saina 2 albo 3 razy to samo z szycha 0.o
Shlain raczej bez powodu go nie ubil.
Btw. Zielp~ fragged <Jul 10 2006, 23:01:49 CET Killed at Level 107 by Sesulo and by Bezok>
Shlain raczej bez powodu go nie ubil.
Ubiła :)
Nie było mnie przy tym ale jak znam życie powód był prosty - pk na darashii. Ona z innego powodu nikogo by nie zabiła.
Danyth mial chyba hacka;/;/;/ Stracil 5 mln expa;/
Nie było mnie przy tym ale jak znam życie powód był prosty - pk na darashii. Ona z innego powodu nikogo by nie zabiła.
No racja przeciez to słynna żonka nolina B)
@UP szkoda Danytha :(
Kasztaniaczek
11-07-2006, 09:47
no tak ale 12 lev ? Chyba nie liczyl na c-seta -.-
Danyth Knight
11-07-2006, 12:41
Danyth mial chyba hacka;/;/;/ Stracil 5 mln expa;/
Hehehe nie chyba a napewno Starcilem all ;p heheheh i 5 ban expa do tego ;/ hehehehe
Hehehe nie chyba a napewno Starcilem all ;p heheheh i 5 ban expa do tego ;/ hehehehe
To ze straciles to wiem ale "chyba" odnosilo sie do hacka bo nie wiedzialem czy miales czy harakiri popelniles:) o co chodzi z tym "5 ban expa"
Del'Toro wrócili na Iridie jak mozna wyczytac na tibia.com Co z tego wyniknie zobaczymy
nightwish_88
11-07-2006, 15:30
widze, że sie zbytnio nie przejołeś :) szkoda mi Ciebie :/ Dam Ci rade : ciesz sie wakacjami, odrobisz jak sie zacznie rok szkolny :P
@massior
:P
widze, że sie zbytnio nie przejołeś :) szkoda mi Ciebie :/ Dam Ci rade : ciesz sie wakacjami, odrobisz jak sie zacznie rok szkolny :P
On nie ma szkoly i chodzi do pracy???
On nie ma szkoly i chodzi do pracy???
He didn't know that =*
@nightwish_88
Kiedy zejdziesz z kompa? XDDDDDDDDDDDDDDD
nightwish_88
11-07-2006, 17:23
He didn't know that =*
@nightwish_88
Kiedy zejdziesz z kompa? XDDDDDDDDDDDDDDD
Jak coś postawisz albo wklejisz jakiegoś ssa :D
Jinikao napisz na pw albo tu link do tego tematu gdzie wraca del'toro.
Pozatym co do PK an darashia. Ludzie Wiara z silverki bawila sie w random pk 1 z ncih strzelal do mnie z explo. Ubilem go z pomoca zerka i zostawilem ich w spokoju. Oni probowali ubic Druid De'Dark. Tyle wiem. A i powiedzieli ze wracaja na Silvere. Tyle. Papa i Pzodro.
Jinikao napisz na pw albo tu link do tego tematu gdzie wraca del'toro.
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1298031
Jak wroci DT to dopiero bedzie spokoj i nikt juz kozaczyc nie bedzie :D
Pr23m~
Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary
Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary
100% wracają czy ten temat na tibia com byl tylko dla zorientowania się gdzie grają starzy "triadowcy"?
EDIT: doczytałem do końca... no to się POROBIŁO...
Catta gra na Valorii, Arzos na Thorii i jasno dali do zrozumienia, że nia planuja powrotu na Iridie. Rhamo gra już od dawna. Fighter'Devis dla niezorientowanych.
Catta gra na Valorii, Arzos na Thorii i jasno dali do zrozumienia, że nia planuja powrotu na Iridie. Rhamo gra już od dawna. Fighter'Devis dla niezorientowanych.
Mozesz byc pewny ze powroca:] A ze rhamo to fighter to wiem tylko ja powiedzialem ze oni wrocili na iridie albo wracaja
No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D
Pr23m~
No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D
Pr23m~
Śmiech na sali młodziencze ! A kto powiedział ze damy im sie wybic?itp ...
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD
Wapie zeby Arc dostalo;p Raczej niektore osoby wyjda i zrobia gildie z Dennisem;p
Śmiech na sali młodziencze ! A kto powiedział ze damy im sie wybic?itp ...
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD
Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;)
Pr23m~
Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;)
Pr23m~
A kto Ty? Ja Cie jakos nie kojaze xD
A kto Ty? Ja Cie jakos nie kojaze xD
Mnie pewnie gorzej od siorki , ale pewnie nevaina nie zapomnicie ze swoimi ziomakmi:D wykorzystal was a ja tylko patrzylem i sie smialem :D
Pr23m~
Radzio gral tu od samego poczatku wiec on chyba tez sie na rzeczy zna;p
Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...
Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...
Nie sadze,ale wiem jedno ze Ty opuszczasz Iridie w trybie natychmiastowym !!!!!!!!!!!111111
picaro toril i diego wbili:P:P
Co wy qrwa z tymi del'toro? co oni jacyś bogowie sa? ze graja na lanie i maja zgranie nie znaczy ze wyjebia arc z serva ani o niczym innym lol wogole co oni moga zrobic bez lvlu, nic!
Hmm założysz sie Kisia??:>
@beze~
ssij?
@kisia
Lol. Nie wiesz chyba o czym mówisz...
Good to see Triad back? :P
lol, znam ich od poczatku serva bylem z nimi w gildi od poczatku serva i ty mi mowisz ze gowno wiem? zamknij pape qrwa mac bo ty huja wiesz z tego co widze, taaa odrazu dorwa sie do wladzy bo sobie "wielkie" deltoro wrocilo i kazdy im odda wladze na iridi SMICH
Nie wiem z kim byłaś w gildii, ale Ci Del'Toro których znam ja bez problemu zniszczą Arc jak wbiją trochę lvli.
Btw, kultury trochę na forum.
Bylem z tymi ktorzy dokladnie teraz chca wrocic na serva. No wlasnie jak wbija troche lvli, a myslisz ze arc im da to zrobic? ja w to watpie. Narazie nie maja nic do powiedzenia
Co wy qrwa z tymi del'toro? co oni jacyś bogowie sa? ze graja na lanie i maja zgranie nie znaczy ze wyuwielbiam jeść bananyia arc z serva ani o niczym innym lol wogole co oni moga zrobic bez lvlu, nic!
Tu sie zgadzam. zobaczymy jak to będzie z wielkimi del'toro. Znam polską ekipe która dała by im rade ;) Tzw. Dancing Shadows... widziałem co potrafią.
Maxxonek
14-07-2006, 13:06
Ehh..zawsze szanowalem Del'Toro, moze sa dobzi, moze maja zgranie, ale nie robcie z nich niewiadomo kogo. Del'Toro wraca to wszyscy sie schowaja i Arcanium powie: "Del'Toro ! Boimy sie Was - prosze, macie server". Bez jaj. Moze wygraja w walce (aczkolwiek nie wiem kim oni chca walczyc), moze beda rzadzic. Wszystko w swoim czasie. Jedno jest pewne - da sie ich pokonac i bogami napewno nie sa.
Nikt ich nie zaatakuje. Nikt nie chce robic wrogów, Kisia czyli ty znasz Yamahata? Smiech na sali.... Aha i powiedz mi jaki list wysłales do Demonica na okolo 60 lvl ~
Nikt ich nie zaatakuje. Nikt nie chce robic wrogów, Kisia czyli ty znasz Yamahata? Smiech na sali.... Aha i powiedz mi jaki list wysłales do Demonica na okolo 60 lvl ~
muahhaha nikt ich nie zaatakuje? huj sam zaczne ich jechac i zobacyzmy. wrogow robic? bo co zabija kogos swoimi 8 lvlami? Tak yamahate znam lol. Jaki list do demonica wyslalem? nie pamietam co pisalem w liscie do demonica rok temu ale hooj i tak zaraz zaczniesz pisac ze jestem innym ownerem, ale huja wiesz i sie nie udzielaj
muahhaha nikt ich nie zaatakuje? męski narząd płciowy sam zaczne ich jechac i zobacyzmy. wrogow robic? bo co zabija kogos swoimi 8 lvlami? Tak yamahate znam lol. Jaki list do demonica wyslalem? nie pamietam co pisalem w liscie do demonica rok temu ale hooj i tak zaraz zaczniesz pisac ze jestem innym ownerem, ale męski narząd płciowya wiesz i sie nie udzielaj
Nowy owner O.o nigdy tak nie powiedzialem ale Shamala nie zaprzeczyl;] Arc nie zabije DT bo szukaja spprzymierzencow Murked nie zabije DT bo maja im pomoc wiec wiesz...
Lawl muhehehe shamala siedzi za mna i mowi ze cie chyba jajka pieka. Chara sprzedalem na 101 nowy owner mial go 3 dni i wziolem sobie spowrotem :* jak ani arc ani murked nie beda bic DT to mi nic nie przeszkadza ich tluc :)
nightwish_88
14-07-2006, 19:40
Czizyz czy Ci Del'Toro są aż tacy cfani , że wbiją hlvle w tak krótkim czasie, że będą w stanie nakopać Arc zanim zorientują sie, że tracą panowanie nad serwem. Czy może rozmnażają sie w takim tempie, że wkrótce nie będzie miejsca w pzone xD ...
@Up
Nie ładnie :P
Lawl muhehehe shamala siedzi za mna i mowi ze cie chyba jajka pieka. Chara sprzedalem na 101 nowy owner mial go 3 dni i wziolem sobie spowrotem :* jak ani arc ani murked nie beda bic DT to mi nic nie przeszkadza ich tluc :)
To niech sobie przypomni sytuacje z POH kiedy dawal mi df-a, Stwierdzil cos w stylu "Wiesz czasami lepiej nie gadac wszystkiego" Co do DT, Murked bedzie ich prot, a oni i tak nie ujawnia swoich nickow narazie wiec kogo chcesz "tluc"?
no ci napisalem ze sprzedalem chara na AZ 3 dni, a nicki DT juz znam :) i odina takze :*
Dennis i Teebu powiedzieli, ze jesli Arc nie bedzie ich scigac to nie maja zamiaru z nimi walczyc. A nawet jesli, to nie tak latwo wywalic 140 EK z gildia z serwera.
no ci napisalem ze sprzedalem chara na AZ 3 dni, a nicki DT juz znam :) i odina takze :*
TO z SHamala bylo kiedy wyscie byli w Arc...
Dennis i Teebu powiedzieli, ze jesli Arc nie bedzie ich scigac to nie maja zamiaru z nimi walczyc. A nawet jesli, to nie tak latwo wywalic 140 EK z gildia z serwera.
Każdy początkowo nie ma zamiaru walczyć a później zaczyna sie szukanie reazonów... a jak było z unhuntem wszystkich na iridi za 100k? Wypłacili sie były piękne deklaracje "PIIIIISSSS" żeby ostatecznie wywołać wojne... Arc powinno wyciągnąć swoje wnioski.
nightwish_88
14-07-2006, 22:51
Del'toro już działa :
Jul 14 2006, 21:52:45 CET Killed at Level 32 by a demon skeleton of Greoox
Jakiś old member mnie ubił :)
Del'toro już działa :
Jul 14 2006, 21:52:45 CET Killed at Level 32 by a demon skeleton of Greoox
Jakiś old member mnie ubił :)
Ty to masz peszka :P i masz coś jeszcze :D popatrz na godzine mojego posta i musze Ci cos wyznać: DZIEX ZE ZESZŁEŚ Z KOMPA ;*
Btw. Sorri za offtop ;)
A ten GREOOX TO PO POLSKU NAWIJAŁ xDD nowe DT?
nightwish_88
15-07-2006, 09:55
Ty to masz peszka :P i masz coś jeszcze :D popatrz na godzine mojego posta i musze Ci cos wyznać: DZIEX ZE ZESZŁEŚ Z KOMPA ;*
Btw. Sorri za offtop ;)
A ten GREOOX TO PO POLSKU NAWIJAŁ xDD nowe DT?
Buhehe :) Nie przejołem sie specjalnie tym, że padłem 3 razy w tym tygodniu :) Huhuhu ciekawe co Ty robisz o tej porze :D
Już wróciłem z dalekiej podróży na Mazury i widze że na iridi dojdzie może do przełomowych momentów w historii serva. Del'toro i DT na Iridi czemu nie ;)
Ja tu jestem nowy, nic a nic sie nie orientuje w sytuacji na tym servie, ale gralem 2 lata na isarze:D Szczerze powiedziawszy to siła D'T tkwi w tym by zniechcecic wszystkich do gry. Wierze w to , że D"T nie przeniesie sie na Iidie, chociaż może było by ciekawie:D
Wszystkiego najlepszego dla Sofa z okazji urodzin, baluje to mu inaczej przekazać nie moge ;)
Banditos
16-07-2006, 23:03
hmm Yamahati wraz z Shamala wypowiedzieli wojne Last Position
maam pytanko macie zamiar w 2 walczyc?? bo wiecej w gildi nie widze tylko same only vice
Maxxonek
16-07-2006, 23:40
Z tego co wiem taki maja zamiar :) Powodzenia zatem :) Go Kisia Go Kisia ;o My picza xD
hmm Yamahati wraz z Shamala wypowiedzieli wojne Last Position
maam pytanko macie zamiar w 2 walczyc?? bo wiecej w gildi nie widze tylko same only vice
Nom dokladnie taki zamiar mamy :D
Maxxonek :*
Nom dokladnie taki zamiar mamy :D
Maxxonek :*
Zobaczymy kto na jakiej position wyląduje :D
Btw. GL Kisia =)
Wojna Arc vs Murked raczej nie przypomina już wojny. Murked bije random sorcow 40+ robiąc sobie pz... ale w godzinach takich ze nikogo z arc nie ma. Ogółem nic ciekawego :p
Wszystkiego najlepszego dla Sofa z okazji urodzin, baluje to mu inaczej przekazać nie moge ;)
thx thx thx:*
Iridia to serwer noobow -..-
Wyjdź. (i nie wracaj)
Chyba server NIE dla noobow ;)
Pr23m~
Server nOObów czy ja wiem ;) Paru zawsze się znajdzie :)
Banditos
18-07-2006, 18:39
hmm laroz wypowiedzial hunta gildi Forgotten Lake z powodu pomagania edwin torin i avainvan podczas sneak ataku na frelle dziwi mnei tylko ze edwin padl od bezoka
Edwin Torin;
Jul 18 2006, 16:33:55 CET Killed at Level 83 by Bezok.
hmm laroz wypowiedzial hunta gildi Forgotten Lake z powodu pomagania edwin torin i avainvan podczas sneak ataku na frelle dziwi mnei tylko ze edwin padl od bezoka
Edwin Torin;
Jul 18 2006, 16:33:55 CET Killed at Level 83 by Bezok.
nie fortunne UE
Forgotten~ juz ma spokój a Teebu podał na forum oficjalnie swoje name :)
I old Triad został ponownie aktywowany.
Riam :
Jul 19 2006, 02:01:20 CET Killed at Level 82 by Kashrius da'Roc
and by Dous Elwor
Vincento Vampire :
Jul 19 2006, 02:09:45 CET Killed at Level 86 by Dous Elwor
and by Kashrius da'Roc
Link do filmu
http://rapidshare.de/files/26302620/vincandriamdead.rec.html
czyzby znowu sie zapowiada na wygrana arc....
pewnie scooty znowu placic bedzie zeby tutaj pograc :D
pr23m~
Danthorr
20-07-2006, 15:22
Scotty tu nie pogra.
Po tym co dzisiaj zrobili maja coraz wiecej wrogów
Po tym co dzisiaj zrobili maja coraz wiecej wrogów
Tak jest Szymek święte słowa ! xD
Szkoda Lotha =\ znów mieli napewno wyje** powód... i wygląda na to że Zimn przejechał się na swoich "przyjaciołach" ehh... niech to już się kończy :baby:
jedyne pocieszenie dla mnie to to
ze jak mnie bili to frelle padl , wygladalo to tak
wpadli po mnie i na schodach biegalem wkoncu frelle wpadl na wspanialy pomysl bym zaplacil no i ja glupi mu dalem bohy lecz on byl jescze madrzejszy i chcial namnie zlurowac 4 hydry no lecz niestety mu niewyszlo no i bohy odzyskalem a jego loot wyladowal w wodzie ;-) gdy zmarnowalem 18 bp manasow , all stone skiny i elven amulety i all uhy , zostalem z bp ihow ;d no i niestety po dlugiej walce poleglem , no ale zobaczymy komu to lepiej sie oplaci ;-)
ps. szkoda ze nikt nikrecil filmiku bo posmialibyscie sie ;-)
Banditos
22-07-2006, 06:27
Dzis padli:
Frixy/Nils Hazeldorf/Neo Montana/Orion Luca/Saroth Talyn
Lesley mac'leod/Avanivan
Maxxonek
22-07-2006, 11:52
Dzis padli:
Frixy/Nils Hazeldorf/Neo Montana/Orion Luca/Saroth Talyn
Lesley mac'leod/Avanivan
Avainvan*
Duzo fragow ;o Postarali sie wreszcie =P
mam filmik lecz widac tylko 2 fragi jak pada avain~~ i frixy , dlatego tak malo bo raczej niemialbym szans 68 sorcem gdy by na mnie wszyscy poszli wiec czekalem az zostanie ich mniej :PP
Lesley mac'leod&Avanivan
Zazdroscicie Coco? Bo on jest w arc i nie padl , a wy padliscie i nie ma was;D A to peszek;) I po co wam to teraz:D
pr23m~
Przemo o co Ci chodzi ?! :>
ty nie wiem sam , bo za bardzo zduty bylem gdy to pisalem....
pr23m~
Sir Luk Lagger
23-07-2006, 11:45
Oto wasze kochane Murked:
Jul 23 2006, 10:47:25 CET Killed at Level 72 by Laroz
and by Royal Frelle
10:47 Sir Luk Lagger: :|
10:48 Sir Luk Lagger: why>
10:48 Sir Luk Lagger: ??
10:51 Sir Luk Lagger: hm??
10:52 Sir Luk Lagger: becose you need cash on war? and I have rs?!
10:52 Sir Luk Lagger: tell me
10:52 Laroz: no
10:52 Laroz: because ur retarded
10:52 Laroz: and all pls joining against me and frelle anyway
10:52 Laroz: so we just fragging all polaks we can c
10:52 Laroz: cept aure and jurand ofc :)
10:53 Sir Luk Lagger: lool. you kill me becos I am a Polish player?!
10:53 Laroz: hmm
10:53 Laroz: yes
10:53 Laroz: xD
10:53 Sir Luk Lagger: rolft
Hmm, widzicie tak chcecie się pozbyć z Arc, a z Murked więcej kłopotów ...
@up
Te szwedzkie pojeby pokurw.... i to ostro.Dzieci zyjące we własnym świecie zabijają za narodowość... n/c
Maxxonek
23-07-2006, 12:11
u.U Czyli moge czuc sie zagrozony? :> Eh..Ten swiat jest dziwny, ale nie wiem czemu nadal tu gram ;p
Banditos
23-07-2006, 12:16
szkoda twojego deda ;/
Ale jak narazie nic dobrego im z tego nie wychodzi ubili avainvan i lesleya to ich padlo więcej ;]
Ach Ci rasiści, mnie o neofaszyzm posądzają ale ja takich jawnych dowodów nie daje :p
No to chyba koniec wojny
Royal Frelle
Banished: until deletion because of offensive statement
Laroz: bana za acc sharing ;]
Offenisve~ to chyba nie sharing? ... albo mi się coś tylko wydaje.
Anyway. Dobrze się stało, Frelle to sku*wiel.
POszła dzi**a do piachu:D
Heh ale Luk trzymaj sie na baczności bo tak jakby to dzięki Tobie ten delete i ban:/
nightwish_88
23-07-2006, 23:12
Uuuu GM sie postarał :)
Frelle będzie miał nauczke... Say No To Racism ^^
:>
Stand up! Speak up! xDDDDDDD
Jego rasizm był aż nadto widoczny... AŻ do tego stopnia że GM to zauważył !!! :D:D
Dostał delete za wpis na forum w ktorym powiedzial ze bedzie ubijal all polakow, Został zraportowany przez jednego kolesia z Arc:) Nie powiem kogo bo nie wypada, Laroz z tego smaego powodu dosatl bana a nie za sharing
Został zraportowany przez jednego kolesia z Arc:) Nie powiem kogo bo nie wypada
jeszcze ich przeproś, podziękuj i się ukłoń.
jeszcze ich przeproś, podziękuj i się ukłoń.
A ty sie rozpędź, a sciana sama sie znajdzie;]
Wreszcie się Nez~ na forum udzielił;p Delete za rasizm dla frelle git ban dla laroza git, ale cos jest nie tak mi za faszyzm jeszcze bana nie dali :p
Mam pytanie czy ktoś z tego forum słucha metalu?? A jeżeli tak to się pochwalcie ( Black and Death metal rulez xD )
Ja słucham: Iron Maiden, Metallica, Black Sabbath...
Yo
Z mojej strony uklon dla Banditosa za dobre prowadzenie tematu :)
Mozna sie nawet dopatrzyc kultury w wypowiadaniu sie.
ps. Ciesze sie z powodu frelle. Moze kiedys wruce do gry.
Pozdro dla wszystkich
nightwish_88
26-07-2006, 08:42
Ja to sobie lubie posłuchać Within Temptation jak gram w tibie :> Ta muza mnie jakoś dziwnie uspokaja (dobre na długi trening) :P
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1317527
Buhehehehhe....Danthorrek mial hacka i opuszcza serwerek.Bardzo przykre:(:evul:
Danth nie grał od jakiegoś czasu i planował odejście. Hack tylko to przypieczętował. Szkoda trochę czasu...
Buhehehehhe....Danthorrek mial hacka i opuszcza serwerek.Bardzo przykre:(:evul: Nie mysl, ze jesli Danth odszedl to bedziesz mogl w spokoju grac. Nie odpuscimy Ci wyzwisk w nasza strone. ":(:evul:"
Co do Dantha - noob z niego i tyle, bedziemy musieli na jakims otsie przez vent znowu popwnowac =)
Co do Dantha - noob z niego i tyle, bedziemy musieli na jakims otsie przez vent znowu popwnowac =)
Good luck, have fun and have a nice day.
Ja dokładnie to lubie KoRna najbardziej:p Z Black Metalu preferuje: Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Enthroned, Venom, Emperor, Immortal ;] A z Death Metalu: Vader, Behemoth, Hypocrisy, Children of Bodom, Death, Cannibal Corpse, Nile ;] Troche Gothica: Lacuna Coil, Moonspell, no i oczywiście Metallica, Iron Maiden, Judas Priest, Slayer, Kreator i... dużo dużo więcej :)
Nie mysl, ze jesli Danth odszedl to bedziesz mogl w spokoju grac. Nie odpuscimy Ci wyzwisk w nasza strone. ":(:evul:"
Weź Ty człowieku idź się zabij....pamiętam jak chciałeś mnie wyszpiclować dla DR że w chatce Reavena mieszkałem i tego Ci nie wybacze:D Mówił Ci ktoś że masz kompleksy?Ty zawsze swoją buźke pchasz gdzie nie trzeba....A tak dla Twojej wiadomości to ja pierd*** Ciebie, Iridie i tą tibie wolę sobie z dziewczyną posiedzieć niż...a zresztą huntuj mnie do końca życia:D Buziaczki :*:*:*
Guild Wars Player
26-07-2006, 16:21
Buhehehehhe....Danthorrek mial hacka i opuszcza serwerek.Bardzo przykre:(:evul:
Jedną dziwke mniej :evul:
Większość z Was już udowodniła jak Danthorra nie lubi, więc zamiast zaśmiecać ten temat idźcie po butle Stagoradzkiej i naje*cie się z radości.
Większość z Was już udowodniła jak Danthorra nie lubi, więc zamiast zaśmiecać ten temat idźcie po butle Stagoradzkiej i naje*cie się z radości.
Unos problemos ale ty stawiasz:/
Ripper ty jesteś najwiekszym lolkiem jakiego znam na tym serwie ... ty i twój MS Lorth Ripper , kozakami co opowiadacie niesamowite rzeczy że dajesz PROTA 1k za miech i ja sam głupi się nabrałem i to zrobiłem a pózniej dostałem ignore. nie ujawnie mojego nikcu ponieważ niechce HUNTA... ale powiem ze stary char...X(
ripper jest spoko bo słucha niezłej muzy, sof~ jest spoko bo go znam :*, a że Dan~ miał hacka to sądze że już wyzwiska pod jego iminiem nie mają sensu, czyż nie?? ;]
Weź Ty człowieku idź się zabij....pamiętam jak chciałeś mnie wyszpiclować dla DR że w chatce Reavena mieszkałem i tego Ci nie wybacze
Myla Ci sie osoby, akurat o zadnej chatce nic nie wiem 0_o
Co do tego, ze mi nie wybaczysz - chyba sie poplacze =<
:DMówił Ci ktoś że masz kompleksy?
Nie mam? ^^
Ty zawsze swoją buźke pchasz gdzie nie trzeba....A tak dla Twojej wiadomości to ja pierd*** Ciebie, Iridie i tą tibie
Nawzajem =* w tibie nie gram juz 5 m-cy =)
Myla Ci sie osoby, akurat o zadnej chatce nic nie wiem 0_o
Co do tego, ze mi nie wybaczysz - chyba sie poplacze =<
Oj nie mylą:) woże nie kojarzysz faktów ale ja dobrze pamiętam
Nie mam? ^^
Nawzajem =* w tibie nie gram juz 5 m-cy =)
Oj nie mylą:) może nie kojarzysz faktów ale ja dobrze pamiętam
I bardzo dobrze, plus dla Ciebie bo tibia to waste czasu:*
Dobrze powiedziane waste time :) Ja 2 lata na to zmarnowałem teraz odrabiam stracony czas :)
nightwish_88
29-07-2006, 00:02
Dobrze powiedziane waste time :) Ja 2 lata na to zmarnowałem teraz odrabiam stracony czas :)
Tak to jest z tą tibią... na chu.ja ci to potrzebne a grasz w to całymi dniami...
http://online.erig.net/<Freshley>.png <---fajny bajer :D
Ripper ty jesteś najwiekszym lolkiem jakiego znam na tym serwie ... ty i twój MS Lorth Ripper , kozakami co opowiadacie niesamowite rzeczy że dajesz PROTA 1k za miech i ja sam głupi się nabrałem i to zrobiłem a pózniej dostałem ignore. nie ujawnie mojego nikcu ponieważ niechce HUNTA... ale powiem ze stary char...X(
Chłopcze, Lorth Ripper, kimkolwiek on nie jest, to nie ja. Nie gram w Tibię, a jeśli interesują Cię moje postacie to Ci wyślę liste na PW. Chyba mnie z kimś pomyliłeś.
Gratz dla Lola za osiągniecie 100 lvlu !!! Teraz gogo Anni i D helm xD
Btw. Shlain rownież osiągneła 100 poziom ale to troszke mniej ważne na tym forum :) Gz anyway...
Falevius
31-07-2006, 16:16
Gratz dla Nich :D
Brave Sali
01-08-2006, 00:18
Gratz dla Lola ;p
Danthorr
01-08-2006, 08:52
Boże... chcecie mu pogratulować to zróbcie to w grze a nie zaśmiecacie forum.
Ps. itak tego nie przeczyta -.-
Lorth Ripper To ja a nie typ o name na forum "RIpper" -.-
Banditos
02-08-2006, 10:18
no to mamy aureliussa i juranda znowu w arc ;]
Falevius
02-08-2006, 11:25
nom to troche na iridi sie zmienilo :P hehehe!!! Ciekawe czemu podjeli taka decyzje hmm...
@Janikao
Chodzili mi o Arc a nie o Juranda i Aure~ !!
I dochodzi do tego wszystkiego niespodziewane zrookowanie Royala Frelego... który niedawno miał "deleta" konta 8o
I dochodzi do tego wszystkiego niespodziewane zrookowanie Royala Frelego... który niedawno miał "deleta" konta 8o
Ciekawe jak to możliwe:p Cud...;)
Danyth Knight
05-08-2006, 10:42
Heh Przynajmniej Sir Luk Lagger Bedzie Happy Bo Jego Ded Sie Do Czegos Przydala xD :* love yaa Luk =] a co Do danthorra ;/ zla mi chlopa wiem co to jest stracic :P all na 100+ ;/
Mistik Vannesa
07-08-2006, 03:36
Danthorr, dlaczego lolo nie przeczyta? Skoro mu dam znać, to przeczyta ;))
Odnośnie lola już za kilka h wybiera się na anhilatora. życzę mu dobrej zabawy oraz sukcesu.
Co do lvlowania zwróćcie uwage jak sir slaviax poszedł w up.
Niedawno z sesulo rywalizował, lecz sesulo zniechecił się conieco po dedach.
Pozatym sesulo tworzy knighta o nazwie "Fooli"-narazie poniekąt skiling. lvl 28.
Jesli chodzi o muzyke to nie ograniczam się, słucham całkiem róznej muzyki ostatnio conieco toola ,damiana marleya oraz oczywiście techno, mieszanka wybuchowa- ups?!
Goraco pozdrawiam.
Maxxonek
07-08-2006, 09:12
Jak podaje Nolin~ na forum.tibia.com:
05:07 Everanor [83]: 05:07 You see a beholder helmet (Arm:7). It weighs 46.00 oz.
Gz Everanor :)
Banditos
07-08-2006, 10:11
annii nie udany ;/ all padli 1 krol
Rastafarians
07-08-2006, 10:55
1.No niestety , ale nastepnym razem musi sie udac ;)
2.Oczywiscie wielkie gz dla Everanora! :)
3. Fooli to 1szy char Sesulo na Iridii :p (chyba)
Mistik Vannesa
07-08-2006, 13:28
Uhmm nie wiem z foolim była dziwna sytuacja, zabil mnie kiedys na afku, kilka dni ozniej pojawil się zaczłem go szukac i spotkalem lola ,przyłaczył sie do podrozy nawalamy go z hmm i dowalił cos w stylu "jesli mnei zbaijaesz juz nigdy nie pograsz na tym serwie - to ja sesulo" .
Banditos
08-08-2006, 09:48
Mewtu:
Guild membership: Soldier of the Arcanium
Wchodzę dzis na tibia.com patrze Mewtu Online. Gildia Arcanium. Ale bezsens przecież oni walczyli z Mewtu i teraz eksplozja entuzjazmu do niemców?? :P
Heh swoja drogą jest takie powiedzenie "tonący brzytwy sie chwyta" ta brzytwa chyba są gracze z niemiec. Jeśli tkwie w błedzie wyprowadźcie mnie z niego. Pozdro.
Wchodzę dzis na tibia.com patrze Mewtu Online. Gildia Arcanium. Ale bezsens przecież oni walczyli z Mewtu i teraz eksplozja entuzjazmu do niemców?? :P
Heh swoja drogą jest takie powiedzenie "tonący brzytwy sie chwyta" ta brzytwa chyba są gracze z niemiec. Jeśli tkwie w błedzie wyprowadźcie mnie z niego. Pozdro.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
czyli Arcanium tonie i sie chwyta 'niemców'?
<olaboga>
Mewtu "już" nie jest Niemcem. A co do Arc to raczej nie toną tylko sa mocniejsi niz kiedykolwiek.
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
czyli Arcanium tonie i sie chwyta 'niemców'?
<olaboga>
Moze niemcow nie potrzebuja, ale kraść zaczynaja
Moze niemcow nie potrzebuja, ale kraść zaczynaja
I co jeszcze powiesz?:D
Mewtu "już" nie jest Niemcem. A co do Arc to raczej nie toną tylko sa mocniejsi niz kiedykolwiek.
Jak zwykle jeden z niewielu dobrze poinformowanych :)
Nikt nic nie pisze do wale double posta :p Wszystkiego najlepszego dla Szczuruska z okazji birthday inaczej niż na forum nie moge złożyć mu życzeń :)
I co jeszcze powiesz?:D
Na wasz temat moge wiele rzeczy powiedziec :) ale szkoda mi czasu na rozpisywanie sie
Na wasz temat moge wiele rzeczy powiedziec :) ale szkoda mi czasu na rozpisywanie sie
Widze ze myslales nad tym 2 dni :D
Maxxonek
10-08-2006, 18:27
Nikt nic nie pisze do wale double posta :p Wszystkiego najlepszego dla Szczuruska z okazji birthday inaczej niż na forum nie moge złożyć mu życzeń :)
Przekaze :) Napewno by podziekowal :)
Mistik Vannesa
10-08-2006, 22:03
Spotkaliście się na Iridi z PA?
Kogo uważacie za najwiękrzego Sk****a na Iridi? 8o :baby:
Spotkaliście się na Iridi z PA?
Kogo uważacie za najwiękrzego Sk****a na Iridi? 8o :baby:
Moze ja :D jak gralem a teraz to , hmm kash meybe ;)
Pr23m~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.