Pokaż pełną wersje : News prosto z iridi
@Bar~ sluchaj Gadale mz chealino przez telefon i mi powiedzial ze planowali te wojne juz dawno i z tego powodu pozwolili grac RDH aka Thunder'Storm. Powiedzial mi ze kiedy wrócil z wakacji to juz wtedy chcieli nas wywalic jednak nie mieli takiej sily ognia. Teraz kiedy Triad do nich dolaczylo to mogli nas wyrzucic i zaczac z nami wojne. To co Berger gadal na vent to nie slyszalem. Mi juz Demonic gadal jakies 6 dni temu ze Ava jest szpiegiem no ale nie chcialem uwierzyc i wyslalem mu polowe mojej kasy zeby kupil blessy:sss Czyli wyjechal mnie bez mydla:]
Mówicie ze Tibia to pixele i tyle, ale czy chooj nie bedzie choojem a spoko koles bedzie spoko?, tak to gra jednak postac odzwierciedla kim naprawde jestesmy.
Zostawcie ten nasz piekny Krakow w spokoju no chyba, ze chcecie powalczyc w smoczej jamie, wywalajac gnuj od smoka xD[/CENTER]8o
Ja lubie smoki, chetnie go wam zabije~
@barbin
Ad 1. Wole by polakiem pomiatal polak a nie szwed.
Ad 2. Znam i obie racje sa prawdziwe... ale moze mam powody dla ktorych nie pisze o tym na forum? przeanalizuj sobie sytuacje i zastanow sie czy mozna o tym pisac.
Ad 3. Tak powiedzialem tak i dotrzymalem slowa... Nie wszyscy sa kombinatorami i nie wszyscy sa zli, mam z powodu 2ch osob nie pomagac moim good friendsom i patrzec na ich zgube? w takiej chwili nie mozna rozgrzebywac dawnych ran. Krotko analizujac jesli znasz moja historie wiesz przez kogo nie gralem na Iridi. choc dzieki nim sprzedalem all za RL kase i mialem na studia :D
!!Ad 4!! nie no spedzasz mi sen z powiek PROOOOOSZE POWEIDZ MI KIM JESTES!!!!!!!! nie bede mogl spac po nocach chcesz bym niewyspany i z metlikiem mysli na glowie biegal po tibi na battlu :(?
Jestesmy dobrze zorganizowani. Nie wyciagaj wnioskow po 1 walce przegranej przez spy.
@Rankor aha Leander armanio czy jakos nie masz racji i tyle ci powiem.
@brave sali - nie musza byc spelnione all podpunkty by uznac kogos za szpiega ;p
@Chris - thunder'storm tez lubi smoki:)
Avainvan
25-09-2006, 15:29
@Jinikao
Kase ktora przyslaliscie mi na blessy oddalem (w sumie bylo tego 15k), ma ja Meffis.
Odnośnie zdrady Avainvana i Zielpera:
Ci, których pamięć jest na tyle dobra by cofnąć się o kilka miesięcy do tyłu, wiedzą, że Jurand & Aure~ & Bezok & Kash też zdążyli już zdradzić POLs na rzecz Arc~.
Wpadanie do Gliwic byłoby głupotą, bo zdrada jest częścią wojny, a wojna to część Tibii. To by tylko pokazało, że nie macie granicy miedzy Tibia a RL.
Link do filmu z bitwy:
http://rapidshare.de/files/34276337/Rau_fiight.rec
Teraz rodzi sie tylko pytanie, czy aby na pewno w MM nie ma wiecej szpiegów?
Ja w to osobiscie watpie.
Trai'ler
25-09-2006, 16:00
uhm , coś ostatnio ten topic przypomina wojne ale na wypowiedzi i w tym topicu a nie na iridi ....
Ja tam odnośnie co do tej zdrady sie nie mieszam ,
zrobili co zrobili to ich decyzja , ich wybór ,
ja nie będe nikogo tutaj oceniał ani niczyjego zachowania ,
bo nie wiem na tyle dużo żeby coś ocenić. I takie jest moje zdanie ,
nikogo nie popieram ani nie skreślam ; ) :baby:
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
TAK TO JEST DZIWNE!
po pierwsze hackowanie (włamanie się na serwer) jest nielegalne wobec prawa wiec są od tego urzędy zeby tego typu sprawy rozwiązywac
po drugie jesli to jest dorobek calego zycia to trzeba byc idiotą zeby nie zrobic kopii zapasowej
po trzecie nie wyszlo ci porównanie
po czwarte przemoc fizyczna to jedna z najbardziej prymitywnych form okazywania braku sympatii, dezaprobaty wobec czyichś poczynan, przekonan lub pogladow
po piate bic nie wolno bo to jest be, mając 20 lat (ale ze mnie matematyk) powinienes wiedziec o takich podstawowych rzeczach, poniewaz jest to ograniczanie wolnosci drugiego czlowieka i lamanie podstawowych praw czlowieka
Trai'ler
25-09-2006, 16:16
po piate bic nie wolno bo to jest be, mając 20 lat (ale ze mnie matematyk) powinienes wiedziec o takich podstawowych rzeczach, poniewaz jest to ograniczanie wolnosci drugiego czlowieka i lamanie podstawowych praw czlowieka
Masz racje , ale jednak większość ludzi załatwia swoje problemy przemocą (czyt. Siłą) ,
a dopiero potem myślą i próbują się dogadać : )
Tak kiedyś było (w mniejszej skali) , teraz jest ,
i napewno będzie . Człowiek ma to coś już w sobie 8o
Arthas The Keeper
25-09-2006, 16:39
Ja panom z Rybnika proponuje wpaść zamiast do Gliwic to do Chorzowa :P
Teraz my was ugościmy xD <<czym chata bogata>>
signed:Usar
Trai'ler
25-09-2006, 16:44
@up w takim razie przyznaje pomyliłem się , :'( wiesz już tutaj tyle sie gada o 'ustawkach' itp xD więc mi sie pomyliło xD srrx 8)
Arthas The Keeper
25-09-2006, 17:04
Ehh żal mi takich ludzi...
Proszę cię nie zabieraj głosu jeśli nie wiesz o co chodzi albo tlyko się tego domyślasz... bo teraz właśnie ci nie wyszło -.-
Bynajmniej nie chodzi tu o "ustawki" poprostu Zaprosiłem ich bo ostatnio my byliśmy u nich to chyba pora się zrewanżować...
Wszystko na temat życzę miłego dnia
signed:Usar
Czy ja napisalem ze bede kogos bil? Ja napisalem ze przyjade i tyle. Porównanie mi nie wyszlo bo wrócilem z pubu -.-
@Bar~ sluchaj Gadale mz chealino przez telefon i mi powiedzial ze planowali te wojne juz dawno i z tego powodu pozwolili grac RDH aka Thunder'Storm. Powiedzial mi ze kiedy wrócil z wakacji to juz wtedy chcieli nas wywalic jednak nie mieli takiej sily ognia. Teraz kiedy Triad do nich dolaczylo to mogli nas wyrzucic i zaczac z nami wojne.
O rany Jinikao jakie ty masz poczucie humoru.Oto jak twojego posta skomentowal Chealino:
17:23 Chealino [148]: HAHAHAHAHHAHAHA
17:23 Chealino [148]: Seriously ?
17:23 Chealino [148]: omg
17:23 Chealino [148]: xDD
17:25 Chealino [148]: I will talk to him...
Juz bylem bliski stwierdzenia, ze Ty podobnie jak Berger odstajesz od tej MM, a tu tak sie zawiodlem:( Moze i wy tam se gadaliscie z Chealino ale cos wierzyc mi sie nie chce, zeby on chcial wszystkich polaczkow wywalic bowiem pozostal by mu wtedy taki resp jak na premi xD
@ Berger
Ad 1. Wole by polakiem pomiatal polak a nie szwed.
Ja tam wole zeby nikt mna nie pomiatal, w koncu to jest gra i zabawa i nic zabawnego w pomiataniu...
Ad 2. Znam i obie racje sa prawdziwe... ale moze mam powody dla ktorych nie pisze o tym na forum? przeanalizuj sobie sytuacje i zastanow sie czy mozna o tym pisac.
Hmmm... juz sam nie wiem co lepsze w tej zagmatwanej sytuacji.
Ad 3. Tak powiedzialem tak i dotrzymalem slowa... Nie wszyscy sa kombinatorami i nie wszyscy sa zli, mam z powodu 2ch osob nie pomagac moim good friendsom i patrzec na ich zgube? w takiej chwili nie mozna rozgrzebywac dawnych ran.
Jednakze trzeba pomyslec ze te dwie osoby kiedys beda rzadzic na tym servie i nie wiem jak Ty te rzady widzisz?Bo ja jakos nieciekawie!:P
Krotko analizujac jesli znasz moja historie wiesz przez kogo nie gralem na Iridi. choc dzieki nim sprzedalem all za RL kase i mialem na studia :D No wlasnie dlatego mowie, ze jestem gotow uchylic swa czapke z glowy przed Twoja osoba. Na ile znam ludzi ktorzy tu graja zadko, ktorego stac by bylo na taki czyn, szybciej by poszedl i przepil pieniadze z kumplami xD
!!Ad 4!! nie no spedzasz mi sen z powiek PROOOOOSZE POWEIDZ MI KIM JESTES!!!!!!!! nie bede mogl spac po nocach chcesz bym niewyspany i z metlikiem mysli na glowie biegal po tibi na battlu :(?
Muahahaha.
"...Człowiek to tajemnica, trzeba ją odgadnąć, lecz jeśli przyjdzie Ci ją odgadywać przez całe życie, nie mów, że straciłeś czas..."- F. D.
Obiecuje, ze kiedys Ci powiem;)
Jestesmy dobrze zorganizowani. Nie wyciagaj wnioskow po 1 walce przegranej przez spy.
Oby...:x:
@Barbin - no niestety odstaje w tym momencie umyslowo, bo bylem po ciezkiej nocce ,pracy i treningu. wiec nie wim zabardzo o co ci chodzi z tym odstawaniem z MM. Ale te osoby sa juz moimi sojusznikami.
ad 2 - no prosze uchyl rabka tajemnicy... Choc jakas podpowiedz prooszeeee
jak zgadne nie powiem nikomu mozesz mi zaufac:)
P.S. a co do wydawania na alko. Nie pije od 2ch miechow bo trenuje i chce odzywskac dawna forme, choc jestem chyba rekordzista bo raz mialem prawie 7% alko we krwi :d i to nie fikcja ;p
@berger - do AA się zapisałeś =p Ja od 2 tygodni nie pije, pan mówi sługa słucha ( czytać. dziewczyna =p)
@ Berger
Mowiac o odstawaniu od MM nie mialem na mysli nic zlego, wrecz przeciwnie:)Chodzilo mi o Twoja inteligencje itp. ze jej poziom jest wyzszy od pozostalych czlonkow MM, z calym szacunkiem dla paru z nich ktorzy rowniez tam sie znajduja i blyskaja czyms wiecej poza mentalnoscia dresiarza.xD Co zas sie tyczy twych nowych sojusznikow to mowia, iz " z kim sie zadajesz takim sie stajesz.." wiec...szkoda by Cie bylo:(
ad 2 - no prosze uchyl rabka tajemnicy... Choc jakas podpowiedz prooszeeee jak zgadne nie powiem nikomu mozesz mi zaufac
Podpowiedz: brakowalo niewiele
bylbys mym nauczycielem,
wiecej nie zdradze
nic na to nie poradze,
wszak w tibii zrozumialem
ze zbyt wielu zaufaniem obdarzalem :D
Kilkanascie stron wczesniej napisalem ze z Polakami nie trzeba walczyc bo oni sami sie pozabijaja, trzeba im tylko dac troche czasu... mialem nadzieje ze tym razem przelamiemy tą naszą niemoc no ale cóż, neistety zycie napisalo kolejna częsc filmu "szpiedzy tacy jak my" - a raczej to Avainvan i Zielper napisali tą historyjkę...
Avainvan powiem Ci tak, postawiles swoj osobisty interes ponad interes ogolu co nigdy nie jest godne pochwaly. Nawet jesli miales jakis powod nic nie tlumaczy oszustwa, ani znizania sie do poziomu szpiega... Co wiecej utwierdziles inne narody grające na iridii że Polacy to banda ludków niższego poziomu inteligencji, pieski potrafiące tylko służyc zachodowi... Dla mnie jestes .... a nawet nie pwoeim kim...
Sam mieszkam obecnie w Anglii i wiem jak nas postrzegaja w rl, podobnie jest w tej grze.. ostrzegalem chlopakow przed Scottym i innymi szmatami z tego kraju no ale coz, to juz za nami i nie ma co rozpatrywac co bylo - trzeba patrzec w przyszlosc. A prawda jest taka ze szpiegow juz nei ma i w tym nasza sila, Arcanium za to stracilo swoja glowna bron dzieki ktorej zawsze wygrywalo wojny...
Gdybysmy tylko mieli wiecej dzielnych sojusznikow z takim serduchem do walki jak Mocny Smok :)
@up
To nie był tak do końca tylko jego osobisty interes:P A pozatym uważam, że Ava zrobił przysługe temu serwerowi... Jakby rządził kash i bezok to dopiero by było przewalone i to nie tylko dla Swe ale i Polaków. Zresztą odczuwam wrażenie, że nie wiecie wielu rzeczy i powinniście się zastanowić nad tym czy napewno ufać kashowi i jego super kumplowi bezokowi. Jak dla mnie wszyscy za bardzo im zaufaliście dołączając się do wojny.
yyy Naro o jakim ogole Polakow Ty mowisz ?
o tych z MM, o tych z Triady, czy o tych 'neutralnych' ?
znam Avain'a odkad mial 30 lev [ach RoE...] i wiecie co ? ciagle go lubie =)
trudno zmienic opinie o kims kogo sie dobrze zna tylko na podstawie jednego wybryku..
Zidane'a wszyscy dalej lubia :D
nie bede sie wypowiadal o tym co zrobil Avain i Zielp~ bo nie wiem do konca jak to bylo, niezbyt mnie to interesuje btw.
wiem tylko tyle, ze bicie kogokolwiek w rl jest bezsensu z kilku powodow:
1. pol PL iridii juz by gryzlo ziemie
2. reszta by miala polamane/obite/spuchniete nadgarstki i inne czesci ciala
3. dziecinada! nawet 5latki o miejsce w piaskownicy sie nie bija tylko bawia sie razem
inna sprawa ze Tibia to juz nie tylko gra. to co sie dzieje wokol Tibii, mam tu na mysli rl meetings, fora, strony fanowskie, reportaze w TV i gazetach przekroczylo poziom normalnej rozrywki przy komputerze...
co za tym idzie, Tibia pobudza niezdrowe emocje, co prawda nie u wszystkich bo sa tacy ktorzy powiedza sobie 'eee tam piepszyc to, ide pograc w pilke" a sa tacy ktorzy zaklinaja sie ze spuszcza komus wpierd. tylko za fraga, spy czy inne tego typu przypaly.
po prostu chcialbym zeby kazdy troche odpuscil...
popatrzcie na Zen, oni graja sobie w najlepsze nikt im w niczym nie przeszkadza - maja respect
a my, Polacy, mozemy podobny respect osiagnac tylko trzeba troche pracy...
uwierzcie mi, wojne latwo rozpetac, utrzymac pokoj - niestety nie..
ech... sorry ze takie to pomieszane ale mam 2 z polskiego i bynajmniej nie jestem z tego dumny.
signed, Maciek
@Naro
neistety zycie napisalo kolejna częsc filmu "szpiedzy tacy jak my" - a raczej to Avainvan i Zielper napisali tą historyjkę...
To tylko kolejny rozdział tej księgi, Royal Demonic, Kash, Bezok, Jurand, Aure i reszta rozpoczęli jej pisanie, Avainvan i Zielper to tylko kontynuacja. No i zachowanie anglików też do tego można wliczyć. Ja nawet rozumiem Avaina i Zielpera, bo zdrajców trzeba karać... tym samym co zrobili - zdradą.
Avainvan powiem Ci tak, postawiles swoj osobisty interes ponad interes ogolu co nigdy nie jest godne pochwaly.
Jaki widzisz w tym interes ogółu, że pan Kash i Bezok siędzą przy zielonym stoliku i rozdają paymenty połowie servera?
Nawet jesli miales jakis powod nic nie tlumaczy oszustwa, ani znizania sie do poziomu szpiega..
To tylko gra. Postać tworzona przez nas nie ma nic wspólnego z tym co robimy w RLu (ofc nie wliczając hackingu). Ta gra to MMORPG, więc to od nas zależy czy nasza postać będzie wspaniałym obrońcą niewinnych, przydupasem rządzących serverem czy też czarnym charakterem, który oszuka, ludzi którzy mu zaufali. Wszystko to jednak jest grą.
Czy zostanie szpiegiem to zniżenie? Miał widocznie, ku temu powody, jakoś nikt nie wypominał tego paru osobom, których nicki napisałem wyżej. Koalicja walcząca przeciwko DR/Triad/Arc, zawsze była zdradzana przez kogoś, kto został zdradzony wcześniej. A od kogo to się zaczęło? Od Royal Demonica.
Co wiecej utwierdziles inne narody grające na iridii że Polacy to banda ludków niższego poziomu inteligencji, pieski potrafiące tylko służyc zachodowi...
A co ma tu narodowość do rzeczy? On tym co zrobił nie służył zachodowi, ale sobie. Co do tego że POLs to "banda ludków niższego poziomu inteligencji". Od SWEs różni nas tylko to, że dla wielu z nas ta gra to życie, a każda śmierć, przyprawia nas o depresję, a dla SWEs ta gra to zabawa i sprawdzenie swoich umiejetnosci (questy/pvp).
Dla mnie jestes .... a nawet nie pwoeim kim...
I obrażaj go z powodu kwadratowych pikseli, które tworzą inną (wirtualną) rzeczywistość. Wydajesz swiadectwo samemu sobie.
Sam mieszkam obecnie w Anglii i wiem jak nas postrzegaja w rl, podobnie jest w tej grze..
Przed chwilą mówiłeś coś o narodowościach... Lmao, taki z Ciebie wspaniały Polak, że jak tylko się nadarza okazja to sp(...)asz za pieniądzem na zachód.
ostrzegalem chlopakow przed Scottym i innymi szmatami z tego kraju no ale coz, to juz za nami i nie ma co rozpatrywac co bylo - trzeba patrzec w przyszlosc.
Lmao, jesteś po 1) rasistą, a po 2) dziwnym dzieciakiem. Brytyjczycy zdradzili POLs, bo wczesniej POLs zdradzili ich. Patrzenie w przyszłość mówi mi tylko tyle, że mam przeczucie, że huxy nie na darmo napisał topic z paymentami dla MM.
A prawda jest taka ze szpiegow juz nei ma i w tym nasza sila, Arcanium za to stracilo swoja glowna bron dzieki ktorej zawsze wygrywalo wojny...
1) A skąd możesz wiedzieć że w MM nie ma już szpiegów? To czy są, wiedzą oni sami + dowództwo Arc~.
2) Główną bronią Arc~ nigdy nie byli szpiedzy. Fakt, faktem bardzo im pomogli, ale głównym czynnikiem było to, że Arc~ bylo cierpliwe, a ich wrogowie odpuszczali po 2 tygodniach walk. Ponadto potrafili nocami expić. Arc~ sie nie spieszylo wygrac.
Gdybysmy tylko mieli wiecej dzielnych sojusznikow z takim serduchem do walki jak Mocny Smok
Gdybysmy mieli wiecej sorcow 70+...
Co zas sie tyczy twych nowych sojusznikow to mowia, iz " z kim sie zadajesz takim sie stajesz.." wiec...szkoda by Cie bylo:(
[/CENTER] :D
A moze to ja bede ta przyslowiowa wrona( jak wejdziesz miedzy wrony bedziesz...) i to ja na nich wplyne.. Pomysl o tym to dziala w obie strony. Czy wg ciebie inteligentna osoba moze zejsc na zle? To moze ja okaze inicjatyw na nich wplyne.
Nie chce popadac w megalomanie ale okresliles sie zbyt ogolnikowo, wiec prosze napisz cos jasniej:)
Lovah... wypowiadasz sie o sprawach o ktorych nie masz pojecia..
1. nie jestem dzieciakiem to raz
2. nie znasz ani mnei ani Kasha ani Bezoka to dwa, a wypowiadasz sie na nasz temat i pewne rzeczy sa zajebiscie smeiszne, szczegolnei jak piszesz o mnie:D
3. nei wyjechalem do anglii za pieniazkami, co wiecej neidlugo wracam bo mi sie tu znudzilo, a w Polsce sobie poradze bez problemu bo skonczylem studia o ktorych ludek jak Ty (z calym szacunkiem) moze tylko marzyc. a Ciebie stac na powrot? (i nie mowie o pieniazkach) Czy podoba Ci sie jak Cie Anglicy trktuja (to a propos rasizmu mojego...no comments co do tego)
4 Jak widze to Ty sp..rdoliles za kasa do innego kraju? to chyba stad ten wniosek o mnei, co? przkladasz sytuacje ze swojego zycia na sytuacje kogos innego... szkoda mi Cie szczerze mowiac tak jak wszystkich looserow ktorzy potrzebuja anglii do szczescia - ja nei potrzebuje.
5 O anglikach sie wypowiadam bo znam ten narod...poltora roku w tej shithole (jak sami o tym mowia) pozwolilo mi wyrobic sobie o nich zdanie.. a jesli Tobie oni imponuja to zal mi Cie podwojnie...(oczywiscie nie mwoie o wszystkich anglikach bo jest regula i sa wyjatki)
6 Nie obrazilem Avainvana (naucz sie czytac ze zrozumeiniem)
7 i prosze jak to mowia w Anglii - shut it..
2lovah - nie zgodze sie z wiekszoascia twojej wypowiedzi.
@ naro - ja o angli mam gorsze zdanie:)
@ barbin- ty to fafik?
@Barb- teraz sie koles robisz smieszny... Ty sie pyatsz Chea " Chiales wywalic polakow, a Cha odpowaida" Hahah nie chcialem" A co ma Ci powiedziec? "Tak chce wywalic all Polakow z serwa? Pomysl..
TAK TO JEST DZIWNE!
po pierwsze hackowanie (włamanie się na serwer) jest nielegalne wobec prawa wiec są od tego urzędy zeby tego typu sprawy rozwiązywac
po drugie jesli to jest dorobek calego zycia to trzeba byc idiotą zeby nie zrobic kopii zapasowej
po trzecie nie wyszlo ci porównanie
po czwarte przemoc fizyczna to jedna z najbardziej prymitywnych form okazywania braku sympatii, dezaprobaty wobec czyichś poczynan, przekonan lub pogladow
Skadżeś ty sie wziął chłopatasiu???!?!?! Normalnie nie poznaje goscia :o Czy to ty? moj kolega z Tibii? Total Pwnage!
Thoris...
25-09-2006, 23:23
@Lovah
Nie wiem ile ty masz lat , czy wogóle doswiadczyłes jak sie pracuje za pieniadze i o ile w Polsce za to co ja zarobie w tydzien Naro wiecej zarobi w 1 dzień .Wiadome ze kazdy normalnie myslacy woli jak sie jego wysiłek docenia. Kiedys sądzilem tak jak ty będac w pełni dumny z posiadania obywatelstwa polskiego myslem ,ze to idiotyzm wyjechac ale na dzień dzisiejszy "Podróż za chlebem "jest rzecza normalną.
Arek rasista i dzieckiem ?Fakt ze skonczyl studia juz zaprzecza to 2 , w zasadzie to nie potrzebie sie będe rozpisywac na jego temat bo obronic sie pewnie umi bo taki ma zawód wyuczony...
@Ava~
Szkoda ,że to zrobiles majac nawet jakies tam swoje powody by sie zemscic na tym czy tamtym .Zachowales sie na tyle beznadziejnie ,że chcąc ukarac jedna osobe ukarales kilka które jak sam napisales ci żal ,ale jesli by ci ich było żal naprawde nie zrobil bys tego...Biedny 22ak z tego co wiem gra na Candi ,mimo ze zapewnial mnie kiedys ze niegdy nie przeniesie sie na nona...
PS : Mimo tego co zrobil Ava~ to jechanie do niego z misja typu "obic morde za pixele " jest tysiac razy gorszym idiotyzmem ...Choc widok wyniku i takich tam jak pzreczytalem forum po odzywskaniu kompa powalił mnie - siła złego na jednego .( najpierw Ang teraz Polacy)...
PS 2 :Żyjemy w XXI wieku ,wielu nie potrafi tego zauważyc
Siłą Homo Sapiens Sapiens jest rozum nie maczuga... Wiec zastanówcie się czy warto znizyc sie bardziej niz on to zrobił...
Mistik Vannesa
25-09-2006, 23:48
syndrom Polaków:
"Wszyscy mówią nikt nie słucha..." :confused:
Jak widzę więkrzość postów to mi się rzygać chce... Każdy udaje naj inteligentniejszego, wszystko wiedzącego, wytykuje błedy ,krytykuje, bluzga, pokazuje jaki to on nie jest intelgentny... po prostu głowa mała..
Pózniej się dowiaduje że Bezok ma 12 lat a Jinikao jest poprostu głupcem.
Znam Jinikao od kiedy mialem 11 lat, człowiek który nauczył się w 1rok angielskiego na doskonałym poziomie.Bezoka poznałem troche pózniej, człowiek niezwykle spokojny i rozważny to samo dotyczy się Royal Demonica.
Jesli chodzi o zdrade Bezoka nie pochlebiam tego.Zachował sie jak ostatni drań czego pewnie żałuje, nie wiem dlaczego zdradzil wiec co do tej kwesti się wypowiadać nie będe, lecz nie wiem dalczego obrazacie tak ochydnie Jinikao I Royal D.
Poczynania naszych ostatnich zdrajców rownież są ochydne, lecz to tylko gra.. Zrobili tak ponieważ ta opcja udoskonaliła ich gre... (na jak długo i inne rozważania prosze zostawić dla siebie) Nie muszą placic, odkupili sie w taki a nie inny sposób. No cóż gra grą.
Ja bym zamiast krytykowania proponował obmyslic dalszy plan, taktyke ...niż krytykowac bez skutku i celu.
Pozdrawiam i jeśli kogoś urażają moje orty to srry. D.
--
edit:
Bym zapomniał o jednym, jesli chodzi o RLl i i Agresje.
Dawno temu mając 15/16 lat uznawałem troche inne wartości, liczyła się zasada "Za niegodne zachowanie kopy na morde" teraz kiedy troche dojżałem i przemyślałem wiele spraw zmodyfikowałem to odorbine. Was też zachęcam do takich refleksj, przemyślcie to.
teraz sie koles robisz smieszny... Ty sie pyatsz Chea " Chiales wywalic polakow, a Cha odpowaida" Hahah nie chcialem" A co ma Ci powiedziec? "Tak chce wywalic all Polakow z serwa? Pomysl..
Nie wiesz o czym gadalem z Chealino i nie mozesz stwierdzic na podstawie tego, ze jestem smieszny. Nawet gdyby to co mowisz i uparcie twierdzisz bylo jakas tam namiastka prawdy to powiedz mi -swiadomie Szwedzi zamieniali by Iridie w Premie (mam na mysli resp)? Bo wedlug mnie jezeli usuneli by wszystkich polakow to resp bylby taki, ze miesiacami by lvl wbijali xD. Slyszalem po ostaniej wojnie, ze miedzyinnymi z tego tez powodu pozwolili wrocic tym co brali w niej udzial. Pokusze sie o moze smieszne pytanie, ale w sumie dlaczego Chealino nie mialby mi powiedziec - tak chcialem wywalic wszystkich Polakow z serva? Przeciez narazie wygrywa wojne,wiec po co mialby klamac?
Jeszcze jedno pytanie Jinikao dlaczego zniknales z MM? xD
@ Berger
Ja nie zaden fafik - kombinuj dalej;)
Zycze powodzenia aby to stado wron zaczelo krakac choc w polowie tak jak Ty:D
Mistik Vannesa
25-09-2006, 23:57
Prosze o skasowanie tych 2 ostatnich postów, przegladarka mi fiksuje ://// wielkie srry.
@barbin - powiedz mi kim jestes lub naprowadz mnie... obiecuje pelna dyskrecje:)
@Barb-Moze niegdy nie bylem w MM??;o
Dobra przyznaje sie do bledu. Wszystkich Polakow to bylo zbyt mocno powiedziane. Chodzilo mi bardziej o wszystkich tych Polakow ktorzy zagrazaja im czyli tych z wysokim lvl tych ktoryz sa potencjalnym wrogiem. Nikt nie bedzie wyrzucal 20 lvl z serwa za to ze jest pl. Nie wiem czy pamietasz wojne DR vs SS i jakie tam byly powody a jak sie dokladnie przyjrzysz to bedziesz widzial ze skaldy sa w 70 % te same
@barbin - powiedz mi kim jestes lub naprowadz mnie... obiecuje pelna dyskrecje:)
Buhehe nie zgadniesz kto to xD, ale nie przejmuj się jak sam powiedział kiedyś się dowiesz -.^
@Jinikao
Czy wyrzucenie Kasha, Bezoka i ich kumpli z serwa to wyrzucenie wszystkich Polaków? Jak dla mnie to ktoś tu rozpowszechnił propagande, że Swe chcą Polaków wyrzucić i przez to wiele osób niepotrzebnie włączyło się do wojny i niestety niektórzy już tego żałują...
Szkoda ze nie skopiowalem tego co Chea pisal. Teraz tego zaluje, ale pogadam z nim i ss wkleje
Avainvan
26-09-2006, 16:34
Cigle mowicie ze zrobilem to dla wlasnej korzysci albo ze chcialem sie zemscic na jednej czy dwoch osobach.
Zaprzeczylem temu w kilku poprzednich postach ale widze ze nie dotarlo.
Macie co chcecie:
1.Kash, Bezok, Aure i Jurand zawiazali spisek majacy na celu przejecie wladzy - juz wtedy jeden z nich zdradzil (pomachajmy raczka do Aure :p ).
Chcieli umocnic swoja i tak silna pozycje? Bali sie ze zostana przegonieni w expie? Nie mogli zabijac, szantazowac, wykorzystywac wszystkich ktorych chcieli? Niewiem kto to wymyslil, kto kogo na to namowil ani co nimi tak naprawde kierowalo ale jestem pewien ze nie bylo to dla dobra ogolu Polakow na Iridii. Dla mnie kazdy z tej czworki jest tak samo winny, niewazne czy namawial, czy dal sie namowic.
Jak wczesniej napisalem, zeby zyskac sojusznikow i mieso armatnie posluzyli sie kalmliwa plotka jakoby wszyscy Polacy mieli w niedlugim czasie zniknac z Iridii. Wiele osob w to uwierzylo, w tym i ja jako ze ufalem wtedy i Kashowi i Bezokowi, moze nie bezgranicznie ale na tyle zeby pojsc za nimi. Pociagnalem tez za soba kilka osob ktore mi ufaly a na ktorych mi zalezy.
Zostalem oszukany i wykorzystany w ich brudnej wojnie, do tego wplatalem w to inne osoby. Gdybyscie wtedy powiedzieli prawde o co w tym wszystkim chodzi, gdybyscie zagrali czysto, nie musialbym robic tego co zrobilem, po prostu otwarcie stanalbym przeciw wam.
2.Innym powodem jak niektorzy sie slusznie domyslaja byla Fiaera, a raczej sposob w jaki zostala potraktowana po deadzie. Frag byl wazniejszy od osoby-zalosne. Do tego po wszystkim (czesc ekipy ja wysmiala, reszta fakt zignorowala) zostala pozostawiona sama sobie. Nie mogla juz zaufac ani polakom, nie mogla tez wyjsc z PZ ze wzgledu na Arc&Triad ktorzy nadal uwazali Ja za wroga. Zastanawiam sie i pytam: gdzie byl pan Maz (kashrius da roc), tudziez "przyjaciele" jak Bezok, Dwadwa etc.? Toz nawet ci ktorzy maja < 40lvl pytali mnie gdzie wysylac kase na blessy itd. dla Fia~.
Wynegocjowalem jej natychmiastowa wolnosc w zamian za pomoc.
Niejeden z Was pewnie zastanawial sie jakim cudem Arc&Triad nagle jej odpuscilo. Teraz juz wiecie.
Fia~ : jesli to czytasz to nie miej mi tego za zle, gdybym Ci powiedzial to
na pewno bys sie nie zgodzila na takie rozwiazanie.
3. Lovah zauwazyl ze cala czworka zdradzila kiedys swoich towarzyszy broni.
Ja znam tylko historie zdrady Bezoka ktory sprzedal min. mojego przyjaciela
(Oguras of kabanos a.k.a Firael) dla wladzy i unikniecia paymenta.
Teraz Radziu wiesz jakie to uczucie miec noz w plecach.
Sa jeszcze dwa powody ale z pewnych wzgeldow musze zostawic je dla siebie. To co tu opisalem powinno wam wystarczyc.
I nie piszcie mi wiecej ze jestem hunted 4ever, ze nie ma po co grac. Liczylem
sie z tym od samego poczatku. I powiem ze mimo wszystko warto bylo poswiecic was wszystkich. Nie trzeba bylo ufac bezgranicznie bylym zdrajcom.
Ja przynajmniej zdradzilem zdrajcow, w dodatku nie dla walsnych korzyci a dla kogos kto naprawde na to zaslugiwal. Moj wlasny interes byl tu najmniej wazny.
Do calej czworki: Zycze wam zeby przez tysiac i jedna noc rznal was Alibaba i czterdziestu nieogoloncyh rozbojnikow choc obawiam sie ze mogloby sie to wam spodobac. :D
Czyli jak zrozumialem wykorzystales odpowiedzialnosc zbiorowa??? Kash Bezok Jurek i Aure zawinili to wszyscy z gildi musieli poniesc kare? Wiesz kto jeszcze to stosowal ?? Zastanów sie
Avainvan
26-09-2006, 18:15
@Jinikao
To nie odpowiedzialnosc zbiorowa, raczej rykoszet.
nie mozna czekac w nieskonczonosc. Gdy wreszcie nadazyla sie okazja musialem ja wykorzystac.
Czyli jak zrozumialem wykorzystales odpowiedzialnosc zbiorowa??? Kash Bezok Jurek i Aure zawinili to wszyscy z gildi musieli poniesc kare? Wiesz kto jeszcze to stosowal ?? Zastanów sie
A czy wg Ciebie oszuswa kasha i bezoka, na które wiele osób dało się nabrać i włączyło się tylko dlatego do wojny (w tym Ava) były ok?? Gdy Ava dowiedział się o tym próbował poprostu w jakiś sposób z tego wybrnąć i ratować swoich najlepszych przyjaciół, których w to wciągnoł, żeby nie mieć wyrzutów sumienia... Pozatym jak można walczyć pod dowództwem ludzi którym nie ufasz bo wiesz, że cie robią w jajo?? Arc przynajmniej mu zaufało i dotrzymało danego słowa.
Banditos
26-09-2006, 20:12
a arc padaja sami :
Firenze Bellator:
Sep 26 2006, 12:25:03 CESTDied at Level 118 by a dragon lord
Huxy:
Sep 26 2006, 18:54:56 CESTDied at Level 147 by a shredderthrower
Sesulo:
Sep 26 2006, 01:09:39 CESTDied at Level 127 by a hydra
Cigle mowicie ze zrobilem to dla wlasnej korzysci albo ze chcialem sie zemscic na jednej czy dwoch osobach.
Zaprzeczylem temu w kilku poprzednich postach ale widze ze nie dotarlo.
Macie co chcecie:
1.Kash, Bezok, Aure i Jurand zawiazali spisek majacy na celu przejecie wladzy - juz wtedy jeden z nich zdradzil (pomachajmy raczka do Aure :p ).
Chcieli umocnic swoja i tak silna pozycje? Bali sie ze zostana przegonieni w expie? Nie mogli zabijac, szantazowac, wykorzystywac wszystkich ktorych chcieli? Niewiem kto to wymyslil, kto kogo na to namowil ani co nimi tak naprawde kierowalo ale jestem pewien ze nie bylo to dla dobra ogolu Polakow na Iridii. Dla mnie kazdy z tej czworki jest tak samo winny, niewazne czy namawial, czy dal sie namowic.
------------------------------------------------------------------------
No to jazda :P
1.Pan napewno cos o tym wie !
2.Moglsimy robic to co chcielismy wyjatkami byli real friends arc i tak samo bylo w nasza strone...
Jak wczesniej napisalem, zeby zyskac sojusznikow i mieso armatnie posluzyli sie kalmliwa plotka jakoby wszyscy Polacy mieli w niedlugim czasie zniknac z Iridii. Wiele osob w to uwierzylo, w tym i ja jako ze ufalem wtedy i Kashowi i Bezokowi, moze nie bezgranicznie ale na tyle zeby pojsc za nimi. Pociagnalem tez za soba kilka osob ktore mi ufaly a na ktorych mi zalezy.
-------------------------------------------------
Nie wiem kto ale ja napewno nie ^^ bo ja nawet nie pytalem kogos o pomoc =/ nic nie mowilem i nikogo nie prosilem.
Mialem swoj team :P
aure
jurek
bezo
reszty nie bralem pod uwage bo nie wiedzialem po jakiej stronie stana
Zostalem oszukany i wykorzystany w ich brudnej wojnie, do tego wplatalem w to inne osoby. Gdybyscie wtedy powiedzieli prawde o co w tym wszystkim chodzi, gdybyscie zagrali czysto, nie musialbym robic tego co zrobilem, po prostu otwarcie stanalbym przeciw wam.
----------------------------------------------
Life is brutal =/ ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
2.Innym powodem jak niektorzy sie slusznie domyslaja byla Fiaera, a raczej sposob w jaki zostala potraktowana po deadzie. Frag byl wazniejszy od osoby-zalosne. Do tego po wszystkim (czesc ekipy ja wysmiala, reszta fakt zignorowala) zostala pozostawiona sama sobie. Nie mogla juz zaufac ani polakom, nie mogla tez wyjsc z PZ ze wzgledu na Arc&Triad ktorzy nadal uwazali Ja za wroga. Zastanawiam sie i pytam: gdzie byl pan Maz (kashrius da roc), tudziez "przyjaciele" jak Bezok, Dwadwa etc.? Toz nawet ci ktorzy maja < 40lvl pytali mnie gdzie wysylac kase na blessy itd. dla Fia~.
-------------------------------------------
Mialem problemy z pc.
Wynegocjowalem jej natychmiastowa wolnosc w zamian za pomoc.
Niejeden z Was pewnie zastanawial sie jakim cudem Arc&Triad nagle jej odpuscilo. Teraz juz wiecie.
---------------------------
:evul:
Fia~ : jesli to czytasz to nie miej mi tego za zle, gdybym Ci powiedzial to
na pewno bys sie nie zgodzila na takie rozwiazanie.
------------------------------------------------------------
3. Lovah zauwazyl ze cala czworka zdradzila kiedys swoich towarzyszy broni.
Ja znam tylko historie zdrady Bezoka ktory sprzedal min. mojego przyjaciela
(Oguras of kabanos a.k.a Firael) dla wladzy i unikniecia paymenta.
Teraz Radziu wiesz jakie to uczucie miec noz w plecach.
--------------------------------------------------------------------
I znowu sie mylisz !
Bezok doszedl tylko ze wzgledu na mnie, bo go o to poprosilem :baby:
od 1 sek byl moim spy wiec zdobadz jakies fakty zanim cos napiszesz
Sa jeszcze dwa powody ale z pewnych wzgeldow musze zostawic je dla siebie. To co tu opisalem powinno wam wystarczyc.
-------------------------------------------------------
I nie piszcie mi wiecej ze jestem hunted 4ever, ze nie ma po co grac. Liczylem
sie z tym od samego poczatku. I powiem ze mimo wszystko warto bylo poswiecic was wszystkich. Nie trzeba bylo ufac bezgranicznie bylym zdrajcom.
Ja przynajmniej zdradzilem zdrajcow, w dodatku nie dla walsnych korzyci a dla kogos kto naprawde na to zaslugiwal. Moj wlasny interes byl tu najmniej wazny.
-------------------
u make me cry :cup:
Do calej czworki: Zycze wam zeby przez tysiac i jedna noc rznal was Alibaba i czterdziestu nieogoloncyh rozbojnikow choc obawiam sie ze mogloby sie to wam spodobac. :D
Wszyscy byli zdrajcami humm
a wiec 'zdradzilem' juranda i aure : < szkoda tylko ze ich nie znalem i mialem z nimi problemy w przeszlosci :PPPP balblba co mnie kur** obchodzil jakis durny zielper ? duren co robil random, sciagal paymenty i huntowal friendów -_-
Bezok, Aure, Jurek, Kod, ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!, Kucharz +/-pa :, i ekiD
teraz tworzymy team, nie liczy sie to co bylo 8o tylko to co jest, co zrobimy i czego dokonamy !!
Signed Miniek
:O
Zaskoczenie sieglo zenitu i wszystkim opadly szczeki ( mi rowniez). Pierwsza mysl jaka mi sie nawinela to fakt, ze mialem racje twierdzac ze w MM sa nadal zdrajcy. Congratulations Aureliuss!! Jestes wielki, choc w malej formie! :cup:
Fiaera - no teraz to wiem na 100%, ze nasze MM zachowuje sie nie tylko jak nazisci, ale jak nieokrzesani mescy szowinisci. Czy Wy nie wiecie , ze kobiety (bo slyszalem, ze Fiaera nia jest w rl) nalezy kochac, ochraniac,szanowac i zawsze stawac w ich obronie.Nie no!!! Panowie szanujmy kobiety: mozemy się z nimi nie zgadzać, możemy mieć własne zdanie, możemy się na nie denerwować Ale zawsze je szanujmy Dlaczego? Bo my też nie zawsze mamay rację. Bo my tez jestesmy egoistami. Bo One też są ludzmi! Kashrius jako maz powinien o tym wiedziec najlepiej i stosowac sie do tego!
Swoja droga jestem ciekaw co Fiaera powie na to wszystko^^?
Hmm... prawie wszyscy oczerniaja tego Avainvana a po jego poscie wyszlo na to, ze ta zdrada miala bradzo humanitarny podklad...
"...Bezok- Kashrius- Aureliuss- Jurand
Cyrkowa sztuczka rozkladacie gre,
lecz trudno zycie przetanczyc na linie,
a czy to pieknie czy to zle,
to kazdy chlopiec wiedziec powinien
O- le- la-li, O- le- li- la
czy wam cos ta wiedza da?" xD
Wszyscy byli zdrajcami humm
a wiec 'zdradzilem' juranda i aure : < szkoda tylko ze ich nie znalem i mialem z nimi problemy w przeszlosci :PPPP balblba co mnie kur** obchodzil jakis durny zielper ? duren co robil random, sciagal paymenty i huntowal friendów -_-
Bezok, Aure, Jurek, Kod, ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!, Kucharz +/-pa :, i ekiD
teraz tworzymy team, nie liczy sie to co bylo 8o tylko to co jest, co zrobimy i czego dokonamy !!
Signed Miniek
Hej ! nie wolno dzielic konta na forum ! xDDDD
Avainvan
26-09-2006, 21:37
@miniek
"..bo ja nawet nie pytalem kogos o pomoc =/ nic nie mowilem i nikogo nie prosilem.."
-ubijanie thunder~?
-przed wojna ktorys z was lub ktorys z twoich rl pytal mnie czy pomoge.
Watpie zeby odbylo sie to za twoimi plecami/bez twojego przyzwolenia.
"...Life is brutal =/ ..."
-powiesz to reszcie tych ktorych w to wmieszales/wmieszaliscie?
-to czemu tak ujadasz z powodu mojej zdrady?
"...od 1 sek byl moim spy..."
-a co to zmienia? tak czy tak zdradzil.
"...a wiec 'zdradzilem' juranda i aure..."
-naucz sie czytac ze zrozumieniem. Gdzie napisalem ze ty ich zdradziles?
A jak cytujesz, rob to tak zeby moznabylo i ciebie zacytowac a nie bawic sie w wycinanki.
Mocny Smok
26-09-2006, 21:58
Dzisiaj nie jestem w stanie gadac na powazniejsze tematy lecz moge sie wypowiedziec na temat poruszony przez naro~ :P Serce do walki mam tylko ze h-lvl tego nie widza :) wiec zroumialem ze pierdole to i nie bede pomagal naszym ani swe w wojnie bo to nie ma sensu oni widza tylko jak sie ma 60 lvl + a tak przy okazji widzioalem sporo filmikow i bylem trapowany przez nie bede mowil przez kogo bo to nei wypada ale oni wiedza :) [ci ktorzy mnie trapowali ] 70 lvl + Jezeli jestescie ztrapowani przez taki sposob ze mozna uciec to myslcie! I miejsce przy sobie pare destroy fliedow :) mi to uratowalo zycie :) zauwazylem ze jak dostajecie trapy to panika na maxa i sie tylko uhacie :)
Gregoire
26-09-2006, 22:14
Czy Wy nie wiecie , ze kobiety (bo slyszalem, ze Fiaera nia jest w rl) nalezy kochac, ochraniac,szanowac i zawsze stawac w ich obronie.Nie no!!! Panowie szanujmy kobiety: mozemy się z nimi nie zgadzać, możemy mieć własne zdanie, możemy się na nie denerwować Ale zawsze je szanujmy
"Dżentelmen nigdy nie jest niegrzeczny w stosunku do kobiet...
...chyba że umyślnie."
Przysłowie angielskie
Hmm... prawie wszyscy oczerniaja tego Avainvana a po jego poscie wyszlo na to, ze ta zdrada miala bradzo humanitarny podklad...
"Raz kurwa, zawsze kurwa"
George Orwell
Mialem problemy z pc
@MINIEK!
Zamiast napisac ze miales problemy z pc mogles napisac porwalo mnie ufo i nic o tym nie wiedzialem. To bylo by tak samo dobre xD 8o
@Barbin - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron. Ale powiem ci ze Fiaera i Avain mialy juz zgrzyt z innymi osobami, nie tylko z kashem ktorzy byli ich friendsami. (ja osobiscie nie mam do nich nic nie zrobili mi jak dotad zadnej krzywdy a avain raz mi pomog wiec mam nadzieje ze nie zmienia do mnie stosunku po tej wypowiedzi) to jest obiektywne i neutralne zdanie.
P.S. Ndal bylbym ci wdzieczny gdybys powiedzial mi kim jestes.
@MasterX- Tak ja ci to potwierze ze kash mial problemy z kompem wiem to bo sam o tym mowil na ventrilo i nie mogl mi dac ssow ktore spalily sie na jego starym kompie wiec tu w 100% kash nie klamie.
@banditos- Ja juz wczesniej sam mowilem nie logajmy sie na tydzien a oni sami beda padac bez naszej pomocy:)
@gregoire- :*
A co do mojej pozycji to juz wszytskim mowilem. To jest walka PA z Pa w obu gildiach sa Pa i osoby 3majace wladze na Iridi zawsze takie byly i beda tego sie nie zmieni a wole by to bylo polskie abusowanie. Sa w tej gildi osoby ktore mi keidys cos zrobily i nie mam za dobrego o nich zdania ale czasem trzeba "zakopac topor wojenny" bo nigdy nie wiesz kto moze stac sie twoim sojusznikiem, "wrog mojego wroga jest moim przyjacielem". Ja juz mowilem wiecej osob z MM bylo w stosunku do mnie fair i bylo mi bardzo bliskimi i stwierdzilem ze potrzebuja mojej pomocy. Takze kiedys powiedzialem ze jak bedzie kolejna wojna PL vs SWE to powroce by pomoc kumplom.... Słowa dotrzymalem:)
P.S. Jak to napisal Kash, Ave Berger i zakoncze to moim okrzykiem bojowym ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! !!!!
@Barbin - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron. Ale powiem ci ze Fiaera i Avain mialy juz zgrzyt z innymi osobami, nie tylko z kashem ktorzy byli ich friendsami. (ja osobiscie nie mam do nich nic nie zrobili mi jak dotad zadnej krzywdy a avain raz mi pomog wiec mam nadzieje ze nie zmienia do mnie stosunku po tej wypowiedzi) to jest obiektywne i neutralne zdanie.
Chyba Cie poniosly jakies dziwne emocje...a moze rzeczywiscie z kim przestajesz takim sie stajesz. :o Berger niespodziewalem sie po tobie, ze bedziesz tu probowal prac jakies zasniedziale juz i dawno wyjasnione historie. Przeczytaj jeszcze raz moje wywody i dopiero pisz. Nie pisze tu o Avinvanie i Fiaerze tylko o tym, w jaki sposob potraktowano Fiaere po deadzie, o czym napisal Avainvan. Jakby nie bylo tak byc nie powinno!
No czemu ta Fiaera sie tu nie wypowie? Bardzo chcialbym wiedziec co tez ona ma do powiedzenia w tym temacie.
PS. Jesli pozostaniesz dawnym Bergerem moze sie dowiesz, ale z tego co widze nie zanosi sie na to ;) Pozatym czemu, az tak Cie bardzo interesuje kim jestem - czyzby byla to ciekawosc? Uwazaj bo ciekawosc to pierwszy stopien do piekla. :D
Avainvan
26-09-2006, 23:13
@Berger - nie wypowiadaj sie na temat avaina i fiaery jesli nie wiesz dokladnie o co chodzi/znasz tylko plotki/znasz tylko opcje jednej ze stron. ;)
@Barbin- jaki bylem taki jestem i taki bede. tego nic nie zmieni wydaje ci sie i chetnie bym z toba pogadal w tibi daj mi znac kim jestem s powiem ci co i jak a sie przekonasz ze jestem taki sam. pozatym nie znasz moich planow ktorych nie moge ujawnic. Dodatkowo doszedlem do tej wojny by po wygranej "byc na szczycie" i moc pomoc i ulatwic gre moim ziomkom ktorzy teraz nie sa w wojnie a bardzo ich cenie i nie chce by ktokolwiek sie ich czepial (nie bede zdradzac nickow) Wiec nie mow mi ze sie zmienilem bo chyba mnie nie znasz. Robie to dla kumpli i dla pl by nimi swe nie pomiatali. Nic dla siebie a to z kim sie kumpluje teraz to jest spowodowane sytuacja jaka zaistniala. Jeszcze raz powtorze "czasami jako dobro trzeba traktowac mniejsze zło" <- jesli jestes madry przeanalizujesz sobie to zdanie i przyznasz mi racje. robie to dla kumpli bo nie gram w tibie i powrocilem bo uwazam ze tak moge im pomoc a po war bede znowu retired.
Jeszcze raz mowie daj mi znac kto ty obiecuje ci pelna dyskrecje i to ze nic ci sie nie stanie. Ja zawsze dotrzymuje slowa i przekonasz sie tez jesli mnie znales ze jestem taki sam.
Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla ale takze sztuka postepu.
@Avain - znam jedna z wersji jedna mojego RL ,a druga od kasha i bezoka. Jesli chcesz mozesz mi opowiedziec swoja chetnie wyslucham. Ale postaram sie byc obiektywny. Ale sa sprawy ktore roznia ciebie i innych moich znajomych ale ja powiedzialem znam ciebie i fiaere od dobrej strony i nie chce sie w wasze spory mieszac. Ale opini chetnie wyslucham;p
@bezok - siekierka dla ciebi xD
23:32 Dragon De'Master [78]: why na hero nieprzyszliscie domnie :> 23:33 Bezok [129]: poniewaz nie rzucamy sie w gówno
Fiaera jest falszywa, a przynajmniej w stosunku do mnie sie tak zachowala wiec nie wiem czy w stosunku do inych tak samo nie bedzie, checie dowodow? Pewnego razu mielismy isc na HOTA wiec mowie fiaerze ze ja bede bloczyl itd a ona ma mnie uhac, Fiaera gadala ze spoko i wogole przymilala sie, jednak kiedy gadala z znajomym z rl to mu pwiedziala ze nie pojdzie na HOTA ze mna bo mnie nie lubi itd, Wiec albo jest to falsz i dwulicowosc albo sharuje z siostra/bratem ktory ma odmienne zdanie.
Ava a nie bylo przypadkiem tak ze Fiaera zamaist ciebie w grze to pokochala Kasha?? xDD
Fiaera jest falszywa, a przynajmniej w stosunku do mnie sie tak zachowala wiec nie wiem czy w stosunku do inych tak samo nie bedzie, checie dowodow? Pewnego razu mielismy isc na HOTA wiec mowie fiaerze ze ja bede bloczyl itd a ona ma mnie uhac, Fiaera gadala ze spoko i wogole przymilala sie, jednak kiedy gadala z znajomym z rl to mu pwiedziala ze nie pojdzie na HOTA ze mna bo mnie nie lubi itd, Wiec albo jest to falsz i dwulicowosc albo sharuje z siostra/bratem ktory ma odmienne zdanie.
Fiaera zawsze chciala sama blokowac faraonow i wiem to dlatego, ze bylem w jej ekipie,ktora po malu to zadanie realizowala.Niechciala rowniez stac i uhac kogos, kto jest na bocie. Nie lubi Cie tylko dlatego, ze kiedy byliscie razem w g Morena naublizales jej bez zadnego powodu i tylko dlatego ze jest w rl kobieta - na co wiekszosc meskiej grupy tej guildi zareagowala oburzeniem.Nie moge dokladnie zacytowac tego co powiedziales bowiem usunieto by mi z pewnoscia posta. Jezeli o tym nie wiesz to byc moze Ty sharujesz/sharowales konto i stad ta krotka pamiec.
@Berger
Tak ja ci to potwierze ze kash mial problemy z kompem wiem to bo sam o tym mowil na ventrilo i nie mogl mi dac ssow ktore spalily sie na jego starym kompie wiec tu w 100% kash nie klamie.
Ty mozesz w to wierzyc ja nie musze.
Avainvan
27-09-2006, 08:57
@ Jinikao
Na hota sie przymilala?
Po 1. ona nie musi sie przymilac
Po 2. Przymilac sie do ciebie?! LMAO
Wszystko miales jasno powiedziane a to ze twoje wybujale ego nie dopuszcza
do twojej swiadomosci niektorych opinii o tobie to juz twoj problem.
Zgodzila sie ze bedzie cie uhac? Jasno powiedziala ze nie bedzie bo sama chce blokowac.
Wiec nie pisz wiecej bzdur bo nic ci to nie da, pokazujesz tyko jaki z ciebie pajac.
I do qrwy nedzy przestancie sie wypowiadac na temat relacji miedzy mna a Fia~ bo gowno wiecie.
@MasterX - boze uber nob. Ja ci mowie jakie sa fakty... Dla czego nie bylo wtedy kaha online? i dla czego czekalismy z dzialaniami wojennymi az kash naprawi kompa? wiesz lepiej? siedziales z nami na ventrilo i obgadywales tematy? NIE wiec prosze nie wypowiadaj sie jak znasz tylko plotki a nie fakty. Ja w to nie wierze ja znam prade -.-
Btw. przestanmy sie klocic juz o ta fiaere bo to nie ma sensu kazdy mowi "do siebie" czyli kazdy ma swoja racje do ktorej nie przekona drugiej osoby ani nie da sie przekonac. To bez sensu bo odchodzimy od tematu. Ja znam tylko Jolke wiec sie nie wypowiadam dokladniej. I nie chce stawac w tej dyskusji po zadnej ze stron :) tylko prosze by dac obie spokoj bo moga wyjsc niedomowienia. Pogadajcie se o tym w tibi a tu wrocmy do wydarzen z Iridi:)
Mocny Smok
27-09-2006, 10:33
Do Wszystkich Ludzi ktorzy mysla ze jak sfrajerza to bedzie lepiej :) [ spy ]
Po co to wam? myslicie ze Znakomici swe [arc + triad ] jak wygraja wojne przygarna was ? To sie mylicie :) pomyslcie logicznie czy im sie bedzie to oplacalo pozniej dzielic sie z Polakami ktorzy pomagali swe w czasie wojny? No wybaczcie ale z najwiekszym szacunkiem NIE. Poprostu wykonaliscie swoja robote i nie bedziecie juz do niczego potrzebni i bedziecie padac od waszych kochanych Swe [arc + triad] . Jak chcecie :) Jesli wam sie MM nie podoba to idzcie w kat i czekajcie na rozwoj wydarzen a nie frajerzycie :) to tyle cu
@miniek
"..bo ja nawet nie pytalem kogos o pomoc =/ nic nie mowilem i nikogo nie prosilem.."
-ubijanie thunder~?
----------------------
a jednak
"...Life is brutal =/ ..."
-powiesz to reszcie tych ktorych w to wmieszales/wmieszaliscie?
-to czemu tak ujadasz z powodu mojej zdrady?
-----------------------------------------------
Bo Ci sie udalo xD
powiedzmy ze wbiles mi widelec w plecy ^^
w sumie to shit happens gramy dalej
wkoncu stworze dream team : )
"...od 1 sek byl moim spy..."
-a co to zmienia? tak czy tak zdradzil.
--------------
ja to widze inaczej
zdrajca mozna nazwac chealino ktory zdradzil scotiego etc
ale nie radzia !
-------------------------
"...a wiec 'zdradzilem' juranda i aure..."
-naucz sie czytac ze zrozumieniem. Gdzie napisalem ze ty ich zdradziles?
--------------------------------
napisales ze zdradziles zdrajców wiec przyblizylem ci akt mojej zdrady...
A jak cytujesz, rob to tak zeby moznabylo i ciebie zacytowac a nie bawic sie w wycinanki.
--------
nigdy w zyciu :D
Łychaaaaaaaaaaa
/Miniek
a arc padaja sami :
Firenze Bellator:
Sep 26 2006, 12:25:03 CESTDied at Level 118 by a dragon lord
Huxy:
Sep 26 2006, 18:54:56 CESTDied at Level 147 by a shredderthrower
Sesulo:
Sep 26 2006, 01:09:39 CESTDied at Level 127 by a hydra
Rau:
Sep 27 2006, 08:20:16 CEST Died at Level 87 by a demon skeleton
Post by chris
OK! Im the stranger that u have never met before..
ps. The "hole" is metaphora to nationality where i come from, right?
Post by rau
Why do you even bother asking a question when you already know the answer?
you is fool?? every is fool except shane becuse i love him with all my heart
-------------------
-----------------
macie h lvla ktory nic nie robi tylko daje sie w dupe je***
i reszta :P
puki bylem w arc to byl respekt do polaków bo sie bali
a teraz nie ma i widzicie jacy swe sa na real
keep it going evry1
/Miniek
Ide na lekcje =/;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
reszte dopisze jak wroce :|||
Avainvan
27-09-2006, 13:03
@Mocny smok
Zanim cos napiszesz przeczytaj poprzednie posty a jesli ich nie rozumiesz to zapytaj mamusie o co chodzi :baby:
@miniek
-ubijanie thunder~?
----------------------
a jednak
No to niezly z ciebie lider skoro twoi podwladni dzialaja za twoimi plecami :D
powiedzmy ze wbiles mi widelec w plecy ^^
Tez sie ciesze ze mi sie udalo. Nastepnym razem sprobuje wyciac ci serce lyzka :evul:
ja to widze inaczej
Bo zalozyles okulary na lewa strone. Nie pekaj, mnie tez sie to zdarza B)
Wideleeeeeeeeeeec
/Avain
Post by chris
OK! Im the stranger that u have never met before..
ps. The "hole" is metaphora to nationality where i come from, right?
Post by rau
Why do you even bother asking a question when you already know the answer?
you is fool?? every is fool except shane becuse i love him with all my heart
-------------------
-----------------
macie h lvla ktory nic nie robi tylko daje sie w dupe je***
i reszta :P
puki bylem w arc to byl respekt do polaków bo sie bali
a teraz nie ma i widzicie jacy swe sa na real
Post by Chea
Need to talk to you Rau about Chris'Ronaldo...
Just take it easy
Signed,
//Chealino
Nikt nikogo w dupe nie wali : )
LOL AVA TYS JEST JEB~TY. Ona mi gadala "Tak spoko bede CIe uhac itd" Po czym podczas rozmowy z Demonicem powiedziala "Nie pojde z nim bo go nie lubie" Wiec Ava skoncz pier****
Muahahahaha. Jinikao Ty masz 20 lat czy 5? Bo po tym cos tu napisal moge wnioskowac ze jestes jak piecioletnie dziecko w przedszkolu, ktore idzie z placzem do konta, bo jeden z rowiesnikow mu powiedzial, ze dziewczynka Go nie lubi i dlatego nie chce z nim sie bawic zabawkami. Muahahahaha. Malo tego to potem opowiada wszystkim kolegom z podworka jaka ta dziewczynka jest "be" i probuje ich przekonac zeby oni tez sie z nia nie bawili. Muahahahahahaha.:D
Ava a nie bylo przypadkiem tak ze Fiaera zamaist ciebie w grze to pokochala Kasha?? xDD
Lol Fiaera naprawde mozna pokochac taki czarny charakter jakim jest tu Kashrius ? :o
Haha smieszne padlem ze smiechu. Czyli twierdzisz ze Fiaera go nie pokochala, czyli tylko potwierdzasz to co napisalem wczesniej, Kash dal jej miska(którego teraz ona nie chce oddac:s) itd ona go wpuscila do domu itd a potem go wyruchala << falsz? (Najlepiej spytaj Kasha co mu pisala)
Pozatym nie chodzilo mi o mnie z tym ze mnie ktos nie polubil;] Ja jej nigdy nie lubilem. Poprostu napisalem to co bylo. A pozatym skad ty mozesz wiedziec co mi pisala i co powiedziala na vent Demonicowi? Nic nie wiesz, a wydaje Ci sie ze jestes master i masz zawsze racje.
@ Jinikao
Fiaera naprawde mozna pokochac taki czarny charakter jakim jest tu Kashrius ?
Czy ty umiesz odroznic zdanie oznajmujace od pytajacego?X(
Avainvan
27-09-2006, 15:30
@Jinikao
Nic nie wiesz, a wydaje Ci sie ze jestes master i masz zawsze racje.:]
@down
Kash dal jej miska(którego teraz ona nie chce oddac:s) itd
Wiesz ze misiek byl prezentem? Wiesz za co go dostala?
Moja inteligencja powalila by cie na ziemie jak szarza polekiej husari Mastah!
Smiem watpic.
@Barbin. A jednak. Próbujesz robic z siebie jakiegos wszystkowiedzacego inteligenta. Wiesz co to jest pytanie retoryczne? Bo twoje takie bylo.
@Ava - Skaro twierdzisz ze ja sie probuje takim robic to wklej mi taki moment kiedy to zrobilem. Zawsze komentuje to co widziale, slyszalem i jestem tego pewien. A skoro ty nie widziales co mi Fiaera pisala i co ona gadala Demonicowi to nie twierdz ze ja tego nie wiem.
@Barbin. A jednak. Próbujesz robic z siebie jakiegos wszystkowiedzacego inteligenta. Wiesz co to jest pytanie retoryczne? Bo twoje takie bylo.
Zyby bylo jasne pytam bez podtekstow Fiaere czy kocha Kashriusa? I oczekuje na jej szczera wypowiedz.
Co do inteligencji to juz Ci pare dni temu cos na ten temat napisalem.
Karolek98
27-09-2006, 16:33
Siemanko :)
Czytając głupoty napisane w tym temacie życie mnie zmusiło do założenia usera tutaj gdyz do poprzedniego zgubilem hasło a nie chce mi sie odzyskiwac :)
Nie rozumiem dlaczego oczerniacie Fiaere... To jest cudowna osoba w grze jak i na real. Nie gralem zbyt dlugo ale wystarczylo mi to na tyle zeby ja poznac w miare dobrze. Ona bylaby jedyna osoba ktorej bylbym w stanie w pełni zaufać w tej zasranej gierce. Po co sie do niej czepiace o tego teddy beara? Prezentow sie nie zabiera, wiec dziwi mnie ta cala sytuacja z tym ze niby ona kasha wyruchała, ze wziela misia i teraz oddac nie chce. To po co on jej dawal tego misia? Ona mu ufała i chciala sie przylaczyc do wojny zeby byc u jego boku, jako u boku meza w tibii... a on pokazal jej jaki jest naprawde, nie przeja sie jej smiercia tylko "Fragiem" ktory stracili... Wezcie to po uwage zanim cos napiszecie...
a ty...
Jinikao czy jak Tobie tam... Kim ty wogole jestes zeby sie tak wypowiadac? Spojrz na Siebie lepiej... Wydaje mi sie ze zazdroscisz jej z tego powodu iz ona ma urode w rl ktorej Ci brakuje i powiodlo jej sie w rzyciu? A moze tego ze w przeciwniestwie do Ciebie ona sie nie uciekala do account sharingu zeby zdobyc lvl 100+ ? Spojrz prawdzie w oczy, mozesz tylko se pogadac... SPedzasz godziny przed komputerem, co Ci ta gierka zrobila z mozgu?
Ta kobieta poradzila mi wiele rzeczy gdyz sie logowalem do gry zeby z nia pogadać i zapytac sie to i owo... Ona jest taka dojrzala ze Tobie do niej brakuje z 20lat takze nie obrazaj takiej osoby jak Jola...
Wtopiles wojne to teraz wypowiadasz sie na polskim forum iridi? A moze byc cos tak kiedys napisal na tibia.com? Ehh zapomnialem ze pewnie z angielskim to se pewnie za dobrze nie radzisz, bo lepiej nabic ciekawy lvl w grze niz nauczyc sie czegos w szkole?
Ok... Mozesz na mnie najezdzac bo tez popelnilem bledy przez ta gierke, opuszczalem lekcje itp.
Pomyslcie zanim cos napiszecie... I troszke niewypada sie wypowiadac o kims kogo tak naprawde sie nie zna...
Pozdrawiam :)
Anas Kiro
27-09-2006, 17:02
Śmiać mi sie chce jak kolejna osoba mówi ile czasu siedzi Jinikao na kompie guwno o tym wiedząc...Bo tak sie dziwnie składa że prawie wogule niema go na nim o tibi juz nie wspominając....
Banditos
27-09-2006, 17:03
Wtopiles wojne to teraz wypowiadasz sie na polskim forum iridi? A moze byc cos tak kiedys napisal na tibia.com? Ehh zapomnialem ze pewnie z angielskim to se pewnie za dobrze nie radzisz, bo lepiej nabic ciekawy lvl w grze niz nauczyc sie czegos w szkole?
wtopilismy ?-lol , pożyjemy zobaczymy
pewnie z angielskim to se pewnie za dobrze nie radzisz
Dobrze, że ty se z polskim radzisz, lol.
Wtopiles wojne
Co prawda wojny na Iridii od kiedy Danthorr nie gra mnie nie interesują, ale żadna wojna nie jest przegrana, dopóki nie zostanie oficjalnie zakończona ; )
Karolek98
27-09-2006, 17:52
Anas, szczeze mowiac pewnie Jinikao duzo spedzal w tej grze bo lvl sam sie nie robi :)
TA wojna to jest porazka, i jezeli teraz sie o tym nie przekonaliscie to sie wkrutce przekonacie :) Szanse sporo BYŁY... a teraz...
Karolek98
27-09-2006, 17:54
Co prawda wojny na Iridii od kiedy Danthorr nie gra mnie nie interesują, ale żadna wojna nie jest przegrana, dopóki nie zostanie oficjalnie zakończona ; )
Kto to jest Danthorr? lol...
Ty to pewnie nie masz innego zajecia niz wypisywania glupot na forum, co ?:]
Z was wszystkich ja i tak śpiewam najglosniej... i tylko ja mam racje xD
Ave Berger
Anas Kiro
27-09-2006, 18:04
Karolek ale napisaleś że dużo czasu spędza... A lvl ten wbił juz troche czasu temu looknij kiedy on ostatnio expił.
Karolek98
27-09-2006, 18:18
Ludzie sie zmianiają, ale nie czepiaj sie szczegolow... Bo dobrze wiesz ze on sam tego lvla nie zrobil, Radek(Bezok) duuuza gra postacia Jinikao z tego co pamietam :)
Lol Fiaera naprawde mozna pokochac taki czarny charakter jakim jest tu Kashrius ? :o
Jesli chodzi o uczucia tibijskie to:
Tak- kochalam Kasha, kocham i bede kochac:confused:
Bez wzgledu na to co mowia na jego temat, bez wzgledu na: miski, wojny i przykrosc jaka mi sprawil. I nie pytajcie dlaczego...
Nie zycze sobie, aby moja osoba byla szargana po forach, zeby byly tu prane jakies brudy na moj temat. Prawda jest taka, ze kazdy z nas ma wrogow i przyjaciol i kazdy ma prawo lubic kogos lub nie, w wiekszym lub miejszym stopniu. Jiniako przepraszam, ale nie mialam powodow zeby darzyc Cie sympatia, podobnie jak Ty mnie. Zostawcie moje przyjaznie typu" Ava~, Bezok, Kash~ etc. w spokoju. Ja nie wtracam sie do Waszych tibijskich znajomosci i mam prawo prosic o to samo.
Jezeli ktos ma cos do powiedzenia na moj temat to zapraszam msg do Fiaery w tibi.
HAIL PUCZAS! Moj lvl caly czas dedykuje Tobie <kiss>
Pomyslcie zanim cos napiszecie... I troszke niewypada sie wypowiadac o kims kogo tak naprawde sie nie zna...
A ja powiem tak
skoncz pier***** bo sam na siebie gadasz
'I troszke niewypada sie wypowiadac o kims kogo tak naprawde sie nie zna...'
nastepny co mysli ze wie wszystko !
/Minio :cup: < fajny obrazek xD
tak walsnie bracie !!
Ty to pewnie nie masz innego zajecia niz wypisywania glupot na forum, co ?
Bez urazy, drogi Karolku, ale to nie ja wypisuję głupoty - bądźmy obiektywni.
@ Fiaera
Bardzo dziekuje za konkretna odpowiedz na moje pytanie. Moim skromnym zdaniem... "pokochalas" najmniej odpowiednia osobe na Iridii, ale jak powiedzialas to juz Twoja sprawa. Jezeli w swoich wypowiedziach czymkolwiek Cie urazilem to przepraszam.:)
A ja powiem tak
skoncz pier***** bo sam na siebie gadasz
'I troszke niewypada sie wypowiadac o kims kogo tak naprawde sie nie zna...'
nastepny co mysli ze wie wszystko !
/Minio :cup: < fajny obrazek xD
A ja powiem tak: Twoje posty są żałosne...
@Fiaera. Dzieki wielkie za szczera odpowiedz. Wtedy jak "jini" Cie obrazil to Bezok na nim siedzial, ja to chcialem odkrecic ale sie juz nie dalo.
@Ava albo Barb~ skoro juz Fiaera powiedziala jaka jest prawda to spytam retorycznie - "Kto mial racje"?
@Karolek. Skad ty wiesz jaki jestem na rl? Dzieci w przedszkolu ci powiedzialy? Zgoda nie jestem Anglistyce nie umie dobrze ang(zaczolem sie go uczyc w lutym 2005 kiedy wyszla Iridia i uczylem sie go z gry", ale cale zycie uczylem sie Francuskiego, chcesz zobaczyc moje swiadectwo maturalne? Mowisz ze ja duzo spedzalem czasu w grze a potem gadasz ze jestem zly ze sharowalem, nie twierdzisz ze sharing jest jednym ze sposobow oszczedzanai czasu? Chcesz wiedziec jak bylo z moja posatcia? To powiem DO 76 lvl kiedy wybuchla wojna nie sharowalem potem po wojnie poszlem na askare a konto dalem bezokowi na 90 lvl wrocilem i do 105 gralismy razem czyli zrobilismy razem ok 7 mln expa w 4 miesiace, od 105 i hacka gram sam, nie wierzysz twoja sprawa. I pokaz mi na Iridi kogos spoza malej grupki osob"Chris, Neztas, moze jeszcze kilka) ktore nie sharowaly nigdy, Jednak iczego nie mozesz byc pewny, Ja na Askarze w kilka osob sharowalem i nikt sie nie domyslil nigdy wiec wsyzstko mozna ukryc
Post by Chea
Need to talk to you Rau about Chris'Ronaldo...
Just take it easy
Signed,
//Chealino
Nikt nikogo w dupe nie wali : )
Ciebie walą w dupe tylko ze masz dziursko juz tak wyjechane ze nawet tego nei czujesz bo sie przyzwyczailes...
Sorry Chris ze to napisalem ale jak mozna byc tak naiwnym? Ty myslisz ze Chealino to Twoj protektor jakis nagle? On pokazuje oficjalnie ze jest all ok bo nei chce zebys sie dolaczyl do nas. A do Rau powiedzial zeby sie ten nobek uspokoil bo Arc nie chce miec problemow w wojnie i nie chce miec wiecej wrogow. Oni Cie zerżną Chris, ale juz jak bedzie po wojnie... a Ty niestety nei umeisz czytac miedzy wierszami.
a teraz bend over Chris - krzyknął Huxy....
@naro - nie to zebym nie lubi chrisa ale to "bend over" <lol2> <hahaha> dla niekumatych "waruj"
@ jini- nie zapominaj o mnie xD ja nie sharowalem a jak odchodzilem bylem top-15 exp na serwie xD
@Barbin - no mow kim jestes:)
@naro - nie to zebym nie lubi chrisa ale to "bend over" <lol2> <hahaha> dla niekumatych "waruj"
lol dla niekumatych bend over to schyl sie, wypnij sie :p
...zapoyczylem z jakiegos filmu....:confused:
Naro jest wiele tlumaczen
Dla zainteresowanych typu Jinikao.
Fiaera powiedziala mi, ze wczoraj zwrocila Kashowi Miska, ktorego otrzymala w prezencie od niego na dowod przeprosin z jego strony. Kash Miska przyjal.
Od siebie powiem tylko tyle:
Miniek nie jestes mezczyzna skoro przyjales ten zwrot, jestes bez honoru i ambicji kompletne zero.
Jestes po prostu zalosny, pazerny i bez skrupulow nawet wobec kobiet. X(
Dla zainteresowanych typu Jinikao.
Fiaera powiedziala mi, ze wczoraj zwrocila Kashowi Miska, ktorego otrzymala w prezencie od niego na dowod przeprosin z jego strony. Kash Miska przyjal.
Humm ztego zdania mozna wywnioskowac takze ze kash jej dal to niedawno na dowod przeprosin za to co sie dzialo podczas war i kazal jej oddac. Otoz to jest kompletna bzdura i watpie by ci to fiaera powiedziala bo to sie nie 3ma kupy. Miska kash jej dal dawno bo go prosila o niego. Wczoraj napisala do niego ze jada po niej o tym misku i ona nie chce by jej to wytykano. Kash jej napisal tak "zrob sobie rachunek sumienia a wtedy bedziesz wiedziala czy powinnas oddac miska , decyzja nalezy do ciebie ja na forum nic nie pisalem ze masz mi go oddac. to bedzie twoja wola" po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska. Czyli sama zdecydowala ze ma nie czyste sumienie. To jest prawda cala prawda i tylko prawda. Skad wiem? ja wiem wszytsko i a w dodatku bylem przy tym Wiec prosze nobow co sie nie znaja o jedno STFU.
I prosze aby temat fiaery byl juz zakonczony bo sama o tym pisala wczesniej ze prosi nas o to by o niej sie tu nie wypowiadac jedynie w tibii. Wiec prosze o uszanowanie jej woli.
@ Berger
Prosilam zebyscie mnie juz nie szargali jednakze widze ze nadal bardzo was ekscytuje moja osoba i nawet nie umiecie uszanowac mojej prosby.
Żeby wszystko bylo jasne Maciek (Berger):
16:18 Fiaera [116]: czytales ostatnie posty na tibia.pl bo bezok dzis mi dal linka
16:18 Kashrius da'Roc [153]: cos troche
16:18 Kashrius da'Roc [153]: sam tam postuje
16:19 Fiaera [116]: chciala bym
16:19 Fiaera [116]: zebys mi powiedzial
16:19 Fiaera [116]: co opowiadales jinikao na moj temat
16:19 Fiaera [116]: jinikao- Kash dal jej miska(którego teraz ona nie chce oddac:s) itd ona go wpuscila do domu itd a potem go wyruchala << falsz? (Najlepiej spytaj Kasha co mu pisala)
16:20 Fiaera [116]: przeczytaj sobie forum poczekam na twoja odpowiedz
16:20 Kashrius da'Roc [153]: czytalem to
16:20 Kashrius da'Roc [153]: nie wiem o co chodzi
16:21 Fiaera [116]: ustosunkujesz sie do tego posta na foum?
16:21 Fiaera [116]: forum*
16:22 Fiaera [116]: czy nie?
16:22 Kashrius da'Roc [153]: co masz na mysli ?
16:22 Fiaera [116]: czy odpowiesz jinikao na ten post
16:22 Kashrius da'Roc [153]: nie
16:22 Fiaera [116]: k
16:22 Fiaera [116]: chcesz misia tak?
16:28 Fiaera [116]: ?
16:29 Kashrius da'Roc [153]: com ?
16:29 Fiaera [116]: pytalam czy chcesz zebym oddala ci Misia?
16:37 Fiaera [116]: kochanie odpowiesz mi na to pytanie? xD
16:37 Kashrius da'Roc [153]: nie
16:37 Kashrius da'Roc [153]: xD
16:37 Fiaera [116]: ja chce wiedziec jezeli chcesz misia zaraz ci go oddam
16:40 Fiaera [116]: zatkalo cie?
16:40 Fiaera [116]: xd
16:41 Kashrius da'Roc [153]: nie
16:41 Kashrius da'Roc [153]: lol
16:41 Kashrius da'Roc [153]: czemu
16:41 Fiaera [116]: to powiedz czego chcesz
16:41 Fiaera [116]: chce wiedziec
16:41 Kashrius da'Roc [153]: nie powiem
16:41 Fiaera [116]: dlaczego?
16:45 Kashrius da'Roc [153]: :>
16:45 Kashrius da'Roc [153]: zeby bylo ciekawiej
16:45 Kashrius da'Roc [153]: xD
16:46 Fiaera [116]: z toba zawsze bylo ciekawie xD
16:46 Fiaera [116]: ale zrozum mnie chce wiedziec czy ci oddac czy nie bo nie chce zeby mi ktos ublizal
16:46 Fiaera [116]: dosc juz wysluchalam wyzwisk
16:54 Kashrius da'Roc [153]: brb
16:54 Kashrius da'Roc [153]: relog
16:54 Kashrius da'Roc [153]: chcem zebys zrobila sobie rachunek sumienia a wtedy bedziesz wiedziala czy powinnas oddac miska
17:59 Fiaera [116]: Oddalam Ci Miska bo uznalam ze moje sumienie nie jest do konca czyste
17:25 Fiaera [116]: dlatego bo powiedzialam dwadwa to czego poiwedziec nie powinnam
17:25 Fiaera [116]: ale ty masz czyste sumienie prawda?
17:28 Fiaera [116]: tylko dla mnie ten tadziu to byl czescia ciebie dlatego ci go nie chcialam oddac...
17:29 Fiaera [116]: wolalam ci za niego zaplacic ale po tym co sie stalo i po tym ze go przyjales spowrotem wnioskuje ze twoja przyjazn i uczucia do mnie sie skonczyly
17:40 Fiaera [116]: czy ty umiesz ze mna rozmawiac lub chociaz zakonczyc rozmowe?
17:41 Kashrius da'Roc [153]: sec
17:51 Kashrius da'Roc [153]: przepraszam
17:51 Kashrius da'Roc [153]: decyzje zostawilem tobie
17:52 Fiaera [116]: jaka decyzje?
17:52 Fiaera [116]: ja nie podjelam zadnej decyzji
17:52 Fiaera [116]: przyznalam sie ze mam nie czyste sumienie bo o to ci chodzilo
17:53 Fiaera [116]: i tylko dlatego oddalam ci tadzia
17:55 Fiaera [116]: liczylam ze jezeli nadal mnie "kochasz" to go nie przyjmiesz bowiem wystarczy ci fakt ze bylam gotowa ci go oddac jako dowod ze nie mam dokonca czystego sumienia(chodzi mi o sprawe dwadwa)
17:55 Fiaera [116]: nie powinnam mu tego mowic
17:55 Kashrius da'Roc [153]: ale
17:55 Kashrius da'Roc [153]: sama mi go oddalas
17:56 Fiaera [116]: wytlumaczylam ci przed chwila dlaczego
17:56 Fiaera [116]: gdyby ci na mnie zalezalo bys go nie przyjal
17:58 Fiaera [116]: mam jeszcze jedna rzecz ktora od ciebie dostalam i chce wiedziec czy chcesz ja rowniez otrzymac spowrotem
18:00 Kashrius da'Roc [153]: jak moglas ty 1 myslec ze jestesmy przeciwko tobie ? skoro laczyla nas taka przyjazn ?
18:01 Fiaera [116]: mnie laczy nadal przyjazn z bezokiem
18:01 Fiaera [116]: on w zaden sposob nie zrobil mi krzywdy
18:01 Fiaera [116]: ani nie sprawil bolu wrecz przeciwnie
18:04 Fiaera [116]: ja zrobilam ci krzywde mowiac dwadwa to co wiedzialam
18:04 Fiaera [116]: przyznaje
18:04 Fiaera [116]: jaka ty mi krzywde zrobiles od tamtej pory do dnia dzisiejszego sam najlepiej powinienes wiedziec
18:05 Fiaera [116]: teraz ty zrob sobie kochanie rachunek sumienia
18:21 Kashrius da'Roc [153]: logam
18:21 Kashrius da'Roc [153]: =*
Humm ztego zdania mozna wywnioskowac takze ze kash jej dal to niedawno na dowod przeprosin za to co sie dzialo podczas war i kazal jej oddac. Otoz to jest kompletna bzdura i watpie by ci to fiaera powiedziala bo to sie nie 3ma kupy.
Zgadza sie Miska dostalam duzo wczesniej w dowod przeprosi ale nie za zaden War. I nie wnikajcie za co bo nic wam do tego.
Miska kash jej dal dawno bo go prosila o niego.
To wierutna bzdura. Jak bylo wiemy tylko Kash i ja. I bardzo prosze Maciek nie wypowiadaj sie w tematach, o ktorych niestety akurat nie znasz calej prawdy.
Swoja droga zastanawiam sie Panowie skad w was tyle nienawisci i zajadlosci do mojej osoby. Moze dlatego, iz ja potrafie przyznac sie do bledow oraz swych uczuc. W takiej sytuacji jak zaistniala z misiem zawsze mozna cos przekrecic. Jinikao powiedzial ze "wyruchalam" Kasha, Kash testowal moje sumienie, a ja jego uczucia, a moze lepiej bylo zostawic ta sprawe miedzy mna, a Kashem i nie wchodzic z brudnymi butami w nasze prywatne sprawy i uczucia.I prosze nie dreczcie mnie juz wiecej, bo najlatwiej jest kopac lezacego...
AMEN
Ciebie walą w dupe tylko ze masz dziursko juz tak wyjechane ze nawet tego nei czujesz bo sie przyzwyczailes...
Sorry Chris ze to napisalem ale jak mozna byc tak naiwnym? Ty myslisz ze Chealino to Twoj protektor jakis nagle? On pokazuje oficjalnie ze jest all ok bo nei chce zebys sie dolaczyl do nas. A do Rau powiedzial zeby sie ten nobek uspokoil bo Arc nie chce miec problemow w wojnie i nie chce miec wiecej wrogow. Oni Cie zerżną Chris, ale juz jak bedzie po wojnie... a Ty niestety nei umeisz czytac miedzy wierszami.
a teraz bend over Chris - krzyknął Huxy....
Jeden w tą czy w tą na pewno zrobilby wielka roznice :-) Chealino zanim wrocilem pod koniec sierpnia napisal cos na forum, po tym jak kumpel napisal posta Welcome back Chris~-poszukaj sobie bo mi sie nie chce. Nie jest moim protektorem. Na prawde myslisz ze by iom to zrobilo roznice ? Nie wydaje mi sie. Zreszta zobaczymy jak bedzie, teraz wszyscy sie rzucacie na mnie bo nie pomoglem, ale czemu tego nie bylo wczesniej? jak jeszcze szanse byly wyrownane?
Dalej jedzcie po mnie, teraz moge powiedziec oficjalnie ze jestescie zwyklymi polaczkami, ktore placza bo nie moga grac.... A jak wam to pomoze to zrobcie mass loga i mnie ubijcie.
Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki! YO!
Mocny Smok
28-09-2006, 12:53
Omg co za Jebane random pk + PA ;p wracajac sobie dzisiaj z pohu napastowal mnie 50 ms z rs :) Kolt da'Roc ktory nie ma pojecia zbytnio o pekowaniu ale to coz :) chlopak myslal ze ja noob i zalape pz na nim ale sie zdziwil jak zalozylem t-ringa ;) nawalal do mnie z sd :-] + 1 fe :) przyklad : 12:37 You lose 177 mana blocking an attack by Kolt da'Roc. huhuh utamo vita rlz :) Ale przejdzmy do sedna sprawy ucieklem do thais do temple - z straconym bp mf :-/ ale to nic macie rozmowe :) zal poprostu :
12:39 Vrell [41]: why you atack me?
12:39 Kolt da'Roc [50]: ;]
12:39 Kolt da'Roc [50]: cuz u hanted?
12:39 Vrell [41]: lol?
12:39 Kolt da'Roc [50]: like a u lose that char
12:39 Kolt da'Roc [50]: no?
12:39 Vrell [41]: nick?
12:39 Kolt da'Roc [50]: me?
12:39 Vrell [41]: no
12:39 Kolt da'Roc [50]: all da'rocs
12:39 Kolt da'Roc [50]: lol
12:39 Vrell [41]: -.-
12:39 Kolt da'Roc [50]: hunt u now
12:39 Vrell [41]: o lol
12:39 Kolt da'Roc [50]: dont be funny
12:39 Vrell [41]: dont lier
12:39 Vrell [41]: dont lie
12:39 Vrell [41]: !
12:39 Kolt da'Roc [50]: dont lier?
12:39 Kolt da'Roc [50]: xD
12:39 Kolt da'Roc [50]: haha
12:39 Vrell [41]: when i atack you friend?
12:40 Kolt da'Roc [50]: exiva "molot da'roc
12:40 Kolt da'Roc [50]: :~)
12:40 Vrell [41]: when?
12:40 Kolt da'Roc [50]: whet what?
12:40 Kolt da'Roc [50]: ?:)
12:40 Vrell [41]: i doont atack you friend
12:40 Vrell [41]: !
12:40 Kolt da'Roc [50]: i know
12:40 Kolt da'Roc [50]: lol
12:40 Kolt da'Roc [50]: i told u
12:40 Vrell [41]: -.-
12:41 Kolt da'Roc [50]: u are hunted
12:41 Vrell [41]: ahahah WHY?!
12:41 Kolt da'Roc [50]: cuz i wish make it
12:41 Kolt da'Roc [50]: ;~)
12:41 Vrell [41]: -.-
12:41 Kolt da'Roc [50]: isnt good reason?:)
12:41 Vrell [41]: no
12:41 Kolt da'Roc [50]: 0;]
12:41 Kolt da'Roc [50]: yes it is
12:41 Vrell [41]: omg
12:41 Kolt da'Roc [50]: :]
Fiaera przepraszam ale nadal bede uparcie obstawal przy swoim, ze Kash jest najmniej odpowiednia osoba na Iridi, jaka w ogole mozna obdazyc jakimkolwiek uczuciem nawet tibijskim.
To zwykly malolat, ktory jest totalnym tchurzem, wyzutym z wszelkich uczuc - wnioskuje to po tym, iz nie zalezy mu na Tobie w najmniejszym szczegole.Bo gdyby zalezalo nie opowiadal by kolegom o jakis miskach i sprawach, ktore dotycza tylko was.Prawdziwy mezczyzna tego typu tematy zalatwia "vis a vis". Czytajac to wszystko, co dzialo sie kolo calej tej sprawy z misiem i z wami dochodze do wniosku, ze dla walsnego dobra sprzedal by nie tylko dziewczyne ktora darzy go uczuciem, ale przyjaciol, rodzicow itd. Na dodatek jest malo inteligentny, nieumiejacy prowadzic rozmowy bez podpowiedzi starszych kolegow co widac w zalaczonym dialogu.
Zacytuje wypowiedz, z ktora sie zgadzam calkowicie:
Miniek nie jestes mezczyzna skoro przyjales ten zwrot, jestes bez honoru i ambicji kompletne zero.Jestes po prostu zalosny, pazerny i bez skrupulow nawet wobec kobiet.
Dziewczyno daj sobie z nim spokoj, na Twoim miejscu wolalbym juz nawet Bezoka muahahaha.
@ Jinikao
Moim zdaniem sprawa zostala calkowicie wyjasniona i nie ma sie czego czepiac. Moze porozmawiaj z Fiaera w Tibii i wyjasnijcie sobie wszystko od poczatku do konca.I pewnie bedzie wszystko dobrze, bo widze ze zale zostaly prawie zapomniane.
@ Berger
Przykro mi kolego, ze wtracasz sie w takie sprawy jak Fiaera i Kash. Myslalem dotad, ze odznaczasz sie wiekszym taktem. Pamietasz powiedzenie " nie wpier..laj sie miedzy wodke a zakaske bo cie zjedza"? Na dodatek probujeszsz wyjsc na wszechwiedzacego Pana Boga. Co sie z Toba dzieje? Moze to ktos inny podszywa sie pod Twoja szanowana dotad postac. ;(
@ Chris'Ronaldo
Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki!
Popieram cie calkowicie!
Po przeczytaniu posta Fiaery nasunal mi sie pewnien podtekst, a mianowicie delikatnie nam zasugerowala, ze zaczelismy sie zachowywac jak przekupki na rynku xD
@ Chris - przekladasz chara ponad kolegow i niektorzy moga tak pomyslec to po 1. Po 2 wychwalasz szwedow i szczycisz sie tym ze sa twoimi ziomkami. wiec nie dziw sie ze taki naro ma o tobie takie zdanie kazdy moze to wolny kraj. po 3 ja tam do ciebie nic nie mam i nadal ci lubie;p
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem? :D
a co do proszenia o miska... moze to twoja siostra prosila o niego.
@brabin - Śmiem twierdzic ze jestem jedna z najlepiej poinformowanych osob na Iridi, mimo ze nie gram. Wiem o sprawach o ktorych wiekszosc osob nie ma pojecia dla tego wypowiadam sie tutaj starajac sie sprostowac pewne sprawy. Nie wypowiadam sie na zaden temat na ktory nie znam opini ani tego co i jak bylo a w moich wypowiedziach staram sie byc w miare neutralny.... Juz nawet mowia na ven ze jestem bogiem od Tibia.pl ,a ty tak mnie nazwales... Zastanawiam sie czy to tylko zbieg okolicznosci ;p . No moze jestem polbogiem bo nie wiem nadal kim jestes. Napisz do mnie z nobka na Iridi a przekonasz sie ze ja to ja. powiedz tylko kiedy mam byc na main charze.
@mocny smok - nie boj sie ja do ciebie napisze.
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem? :D
a co do proszenia o miska... moze to twoja siostra prosila o niego.
Teraz to strzeliles jak krowa grzywka o parapet. Czegos ty sie tak zawzial na ta dziewczyne? Wyluzuj! Prosila: Fiaera, siostra, babcia, ciotka itd., co Cie to obchodzi czlowieku? To ich sprawa! To zas co sugerujesz, iz Fiaera rozmawiala z Toba zamiast z Kasehriusem tez raczej dobrze o Tobie nie mowi i nie jest w dobrym stylu.
Berger wroc, wroc, wroc!!!!!!!;( I na litosc boska przestan juz kopac ta dziewczyne, bo Kashrius wystarczajaco juz jej dal ..
@barbin - co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
Anas Kiro
28-09-2006, 13:56
@barbin - Berger sie nie zmienil(former bentero) znam go juz od daaaawna i wiem ze to on. Nie zmienil sie nic ani troche jest taki sam jak byl. To co robi to poprostu zwykla pomoc ludzia ktorzy sa dla niego bliscy i w potrzebie. A ci co stara mu na drodze by nie mogl zapewnic gry ziomkom sa wrogami, takie sa fakty. Nie oczerniaj go, a co do wiedzy o wydarzeniach faktycznie jest jednym z najlepiej poinformowanych ludzi. Nie wiem jak on to robi ale wie o wszytskim
Pogadaj se z nim a dowiesz sie all a nie robisz jakies wywody
...po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska. Czyli sama zdecydowala ze ma nie czyste sumienie. To jest prawda cala prawda i tylko prawda. Skad wiem? ja wiem wszytsko i a w dodatku bylem przy tym Wiec...
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo):P
@ Chris - przekladasz chara ponad kolegow i niektorzy moga tak pomyslec to po 1. Po 2 wychwalasz szwedow i szczycisz sie tym ze sa twoimi ziomkami. wiec nie dziw sie ze taki naro ma o tobie takie zdanie kazdy moze to wolny kraj. po 3 ja tam do ciebie nic nie mam i nadal ci lubie;p
Czlowieku jacy kumple?!?! kogo ja tam znam ? ciebie i bezoka, reszta to sa niemal obce osoby. Gdzie sie chwale ze sa moimi ziomkami? Lubie niektorych innych nie, skopiowalem to co napisal Chealino bo Kash placze ze mi sie dobrze powodzi. Wrocilem ledwo do gry nie wiem co sie dzialo wczesniej wiec odjebcie sie ode mnie i dajcie mi robic to co lubie i na co mam ochote.
Wczoraj probowalem pogadac z kashem to mi dawal takie argumenty ze plakac sie chce, jak trzeba bedzie to wam pokaze save z rozmowy z nim wczorajszej
"taki naro" dobrze to ujales- nigdy w zyciu z nim nie gadalem, nie ma koles o mnie zielonego pojecia, ale zdanie moze wyrazac - to oczywiste
13:26 You advanced from Level 122 to Level 123.
Mocny Smok
28-09-2006, 14:09
Gz Chris :)
O faza jesli berger to bentero to luzik :) Bentero znam troszku i wiem ze jest spoko koles :) A o co ci chodzilo ze napiszesz do mnie :P ??
tak przy okazji cos sie rabie z tibia :0 nie moge sie zalogowac ;/
@mocny smok podobnie jak barbin- daj znac kiedy moge cie zlapac w tibi.
Avainvan
28-09-2006, 14:22
@Anas&Berger
Pogadaj se z nim a dowiesz sie all a nie robisz jakies wywody
co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
Nie rozumiecie ze Barbin nie chce sie ujawniac? Zaznaczyl to kilka razy.
I nie mowcie ze jest zle powinformowany, porownujac rozmowy w tibii, na forum i ventrilo latwo mozna zauwazyc wiele klamstw, przeklaman i ustalic fakty ;)
Twierdzenie kilku osob jakoby Barbin gadal bzdury wynika z niedoinformowania tudziez braku umiejetnosci logicznego myslenia i kojarzenia faktow tychze osob.
Czesto warto obejrzec kazda sprawe ze wszystkich stron :)
@ Berger
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo):P
Muahaha :D Berger nie zawczesnie na skleroze?
@barbin - co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
Zalezy mi bo przynajmniej robi sie ciekawie :P
@ Anas Kiro
Nie oczerniaj go, a co do wiedzy o wydarzeniach faktycznie jest jednym z najlepiej poinformowanych ludzi.
Nie oczerniam Go jesli do tej pory nie zauwazyles co pisze lub nie zrozumiales to poprostu stwierdzam fakt, ze berger zaczyna krakac jak w MM wrony. I to mi absolutnie do niego nie pasuje. Ja tez jestem jednym z najlepiej poinformowanych ludzi - tylko ze sie tym tak nie chwale xD.
O faza jesli berger to bentero to luzik
MUAHAHA
Cytuj:
MUAHAHA
Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero. Aktualny owner to n00b nie ublizajac nikomu :))
bentero - Sep 27 2006, 10:45:50 CEST Killed at Level 89 by Chealino and by Thunder'Storm
lol
no i Walczacy Axami - Sep 28 2006, 13:56:35 CEST Killed at Level 61 by Chealino and by Fardel
Jak zapuyalem z mojego sorca o powod chea mi odpisal tak
14:18 Chealino [150]: Cuz I feel to do it
Cytuj:
Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero.
No i o to mi chodzi. Pewne tajemnice, ktore sie pozna i sprawy ktore sie zglebi trzeba zatrzymac dla siebie,a nie udawac alfe i omege wyjawiajac je na forach i chelpic sie ta swoja wiedza I jak mozna komus takiemu zaufac? Maciek czy nie Maciek to wielkie pytanie! :D
@ Chris - przekladasz chara ponad kolegow
jesli to byla by prawda to musialby albo trzymac chara na czubku glowy albo miec samych niskich kolegow
siema bentero xD , jesli mnie pamietasz to moj old nick - Xerezero
Cytuj:
MUAHAHA
Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero. Aktualny owner to n00b nie ublizajac nikomu :))
bentero - Sep 27 2006, 10:45:50 CEST Killed at Level 89 by Chealino and by Thunder'Storm
lol
no i Walczacy Axami - Sep 28 2006, 13:56:35 CEST Killed at Level 61 by Chealino and by Fardel
No w końcu się coś wypowiem :). Mimo iż nie znam prawdziwego powodu dla którego ich zabili to się mogę domyślać. Pierwszym powodem może być to, że to są kupione chary (tak wiem, że to dawno było ale jest to fakt). Drugim powodem dlaczego Walczacy Axami i mógł paść to np. pekowanie. Ostatnio widziałem go z rsem a sam on się nie nabił raczej :). Widzisz nie problem jest znaleźć powód do zabicia kogo :).
tak przy okazji cos sie rabie z tibia :0 nie moge sie zalogowac ;/
Ech tak trudno jest zobaczyć na np. tibia.pl? Wyraźnie pisze:
Jutro, 28 września, między 12:30 a 13:30 odbędzie się druga część aktualizacji systemu na serwerach CipSoftu. Ponownie serwer logowania, strona oraz forum gry nie będą dostępne na jej czas. W samej grze nadal nic nie ulegnie zmianie.
A jak wiadomo takie sprawy się czasem przedłużają.
@Dexusah - najpierw bylismy w gildi DM pozniej w gildi Da'roc mieszkales w ab na 3rd floor ze swoimi nobkami. Pozniej ktos cie bil i zmieniles serw. dobrze cia pamietam i jeszcze lepiej wspominam byles w technikum z tego co pamietam ;p. Pamietam tez twoje lurowanie GSow :)) msg me in the game plz:) albo wyslij list depo veno na sir grodek.
@barbin- Objasnij mi troche o co chodzi z tym twoim postem bo nie do konca kumam(nie przespana noc;/). Jesli chodzi ci o chara to ja tego nie ukrywalem i jak go sprzedawalem pisalem na forum tibia.pl. Historia jest taka ze gralem nim od 1 lvla do 89 sam (do lvla 50 bylem noobem) bo to byl moj 1st char zaczolem grac w tibie jak powstala iridia i wtedy stworzylem tego chara. Pewnie padl za to bo mial ze mna jakies powiazania i tu sie z anumem zgodze. Jak go sprzedalem nie interesowalem sie tym wogole ani jego losami. Od 70 lvla zaczolem czasem wpadac na Sir Grodka i sharowalem tego druta z kumplem z RL podobnie robiac uhy i expiac na necro w poszukiwaniu bohow jak Lukasz Zaras.Po huncie jaki mialem od Yamy i Rondla zaczolem grac na kyrze palkiem bylo to w styczniu i do konca lutego gralem Taiga. pozniej mi sie tibia znudzila i powrocilem dopiero teraz na war by pomoc kolega ktorzy mi kiedys pomogli. humm... czy cos przeoczylem. "bentero gralem sam i nigdy nie dzielilem"
Mam na imie Maciek na nazwisko Berger z tad otoz moj wyszukany nick:)
A co do mojej osoby i jaki jestem zapytajcie sie anuma. To moj wrog ktorym sie lalem bilem jego kumpli a jak pogadal ze mna wyrobil sobie o mnie zdanie. Zapytajcie go jakie(albo ulegam zludzeniu). I tu anum ma racje bentero dedl bo mial powiazania ze mna(czyt. ja bylem ex ownerem) chco arc moze nadal myslec ze to ja tam gram.
Humm ztego zdania mozna wywnioskowac takze ze kash jej dal to niedawno na dowod przeprosin za to co sie dzialo podczas war i kazal jej oddac. Otoz to jest kompletna bzdura i watpie by ci to fiaera powiedziala bo to sie nie 3ma kupy. Miska kash jej dal dawno bo go prosila o niego. Wczoraj napisala do niego ze jada po niej o tym misku i ona nie chce by jej to wytykano. Kash jej napisal tak "zrob sobie rachunek sumienia a wtedy bedziesz wiedziala czy powinnas oddac miska , decyzja nalezy do ciebie ja na forum nic nie pisalem ze masz mi go oddac. to bedzie twoja wola" po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska. Czyli sama zdecydowala ze ma nie czyste sumienie. To jest prawda cala prawda i tylko prawda. Skad wiem? ja wiem wszytsko i a w dodatku bylem przy tym Wiec prosze nobow co sie nie znaja o jedno STFU.
I prosze aby temat fiaery byl juz zakonczony bo sama o tym pisala wczesniej ze prosi nas o to by o niej sie tu nie wypowiadac jedynie w tibii. Wiec prosze o uszanowanie jej woli.
Nigdzie nie napisałem, że kash dał Fia miśka w ramach przeprosin za to co się działo podczas war. A co Ty sobie wywnioskowałeś to już twoja sprawa. Zresztą śmiem twierdzić, że akurat na ten temat wiem więcej od ciebie...
@ Berger
Jesli to Berger ktorego znalem, to dziwie sie ze bawisz sie w adwokata tego ... nawet trudno znalesc epitet dosadnie okreslajacy ta kreature czyt. Kashriusa.To ze ten tchorz potrzebuje kogos, kto by go na forum bronil to nic dziwnego, ale zebys Ty sie tego podjal?;( Bo wszyscy sie ze mna zgodza, ze jest tchorzem skoro nie umie samodzielnie z dziewczyna spraw zalatwic i potrzebuje do tego kolka wzajemnej adoracji na ventrillo. Na Twoim miejscu Maciek jakbym Go trzasnal w pysk to polecial by jak piosenka. xD
Olorion.
28-09-2006, 17:04
16:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bezok. She was killed by Chealino.
Banditos
28-09-2006, 17:31
Wojne mozna uznac za zakonczona :( to juz nie jest wojna
Wojne mozna uznac za zakonczona :( to juz nie jest wojna
Ale z ciebie pesymista...Nie martw się to jeszcze nie koniec. Jak arc zobaczy super kasha to all padną (ze śmiechu) xD
to już raczej koniec , pa przeciw polakom czas zaczac .
Bezok!
16:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Bezok. She was killed by Chealino.
"...Gdy więc wszystkie sposoby ratunku upadły,
Wśród serdecznych przyjaciól psy zająca zjadły...":(
Czytaj posty wyzej - juz bylo ;pp
Kolejny idealny przykład na super organizację w MM i świetne zdolności dowódcze jej lidera. :cup: <- for you kash
@up- nie wypowiadaj sie na temat smierci bezoka i odniesieniu do kasha. Wine za smierc bezoka ponosze ja. Jak, to wole nie mowic, ale przyznam ze arc niezle sie zaczilo na niego.
fajny ten topic i wogole fajnie tu
@Berger & Chris
Jesli chodzi o mnie i o moje zdanie na temat Chrisa to chcialbym wam powiedziec ze zawsze o nim dobrze mowilem choc nigdy go osobiscie nei znalem... Raz nawet w jednej z moich bylych gildii bronilem go na gc przed atakami ze jest zdrajca czy costam w jednej z wojen, nawet poklocilem sie wtedy z jednym kolesiem o to, broniac wlasnie niejakiego Chrisa...
Na tym forum raczej nie wypowiadalem swojej opinii na Twoj temat Chris, nie moge jej miec i nawet nie prubuje bo Cie najzwyczajniej nei znam jak sam zauwazyles. Za to wypowiadalem sie na temat Twojego (moim zdaniem naiwnego) podejscia do pewnych spraw i wypowiedzi czlonkow Arcanium. Myslę ze zbytnio im wierzysz i ufasz, a swoją postawę opierasz na tym, ze nic Ci obecnie nie robią, co wiecej zdją sie byc nawet rpzyjaznie nastawieni...
Moim zdaniem to iluzja, wydaje mi sie ze Tobą graja i uzywaja Cie do wlasnych celow (zreszta raz przynajmneij uzyli w tej wojnie o czym wiiem napewno ale to niewazne). Zalezy im abys nei meiszal sie w wojne, szczegolnie abys nie pomagal polskeij stronie... Mysle ze Szwedzi sa swiadomi tego ze gdyby rzeczywiscie Polacy staneli rpzeciwko nim jako jednosc to poniesli by sromotna kleske. Stad musza uwazac na ofocjalnie wypowiedziane slowa, stad Rau dostal reprymende od Huxego i Chea - ale wiedz Chris ze Rau nie zostal zganiony bo palnąl cos glupiego , tylko dostal opieprz bo uchylil rąbka tajemnicy jakie naprawde maja nastawienie Arc i Triad do ludzi nie bioracych udzialu w wojnie a stanowiących potencjalne zagrozenie. Pomysl o tym i nie mysl ze do czegos Cie namawiam czy cos. To wlasnie ostatnia sprawa ktora chcialbym poruszyc - szanuje Twoje zdanie i skoro nie chcesz walczyc to jest Twoja sprawa. Co wiecej Ty i tlyko Ty poniesiesz tego dobre lub zle konsekwencje wiec Ty i tylko Ty masz prawo o tym decydowac. A jak bedzie w przyszlosci, czas pokaze.
Bandzioch
29-09-2006, 00:37
Panowie. Śledze waszą rozmowę od kilku dni. Jedyne co nasuwa mi sie na mysl to to, ze jestescie jak nasz parlament. Kazdy niby chce powiedziec cos madrego, ale tylko po to zeby podlizac sie innym i pokazac "jaki to on jest nadry" i co?? i chu** z tego wynika. A dla czego?? Bo zamiast skupić sie na rozwiazywaniu problemów, to wy skupiacie sie na tym, zeby dokopac komus. Dość tego do jasnej cho****!! Naprawde nie widzicie tego, ze ktos oddaje całą swoja dusze dla swoich ideałów?? Poświeca swój czas (chociaz juz nie gra) na to zeby jego przyjaciele mogli w spokoju cieszyc sie z gry. Mówie teraz o Maćku. Jest w pewien sposób oczerniany. Naszczescie sa tacy ludzie którzy wierzą w jego najszczersze chęci. Wierza w czlowieka który jest gotów poświecic dla nich bardzo, ale to bardzo dóżo nerwów po to aby jego przyjaciele (bo berger jest przyjacielem dla wszystkich którzy go znaja) mogli w spokoju cieszyc sie grą, zdobywanie lvl, skili, chodzeniem na hunty i lootowaniem najróżniejszych itemów. Teraz moge mówic tylko w swoim imieniu i tak zrobie.
Maciek!! Zawsze kiedy miałem problemy w tibii, mogłem na ciebie liczyc, w kazdej chwili, nie wazne czy expiles, czy skilowales, czy robiles questa, przybiegales mi z pomoca. Pamietam nawet jak kiedys żuciles sie na palka kilka lvl wyzszego od siebie, zeby mnie obronic przed jego atakiem. Ryzykowałes dla mnie swoja postacia na która tak ciężko sam pracowałeś ( i chce tu podkreślić, SAM) przez długie tygodnie. Wiem, ze ludzi takich jak ja było w twojej tibijskiej karierze wilu i jestem pewny, ze oni tez o tym pamietaja. Che powiedziec tylko jedno. Maciek dziekuje Ci za wszystkie chwile które spedzilismy razem przy klawiaturze, dziekuje Ci za wszystkie nerwy którze straciles przez takiego n00ba jak ja, dziekuje Ci, za to ze zawsze moglem na Ciebie liczyć.
MACIEK DZIEKI ZA TO, ŻE MOGŁEM CIE POZNAĆ.
nigdy Cie nie zapomne, chociaż nigdy nie rozmawiałem z Tobą twarzą w twarz.
Przyjacielu! życze ci wszystkiego najlepszego!!
Łychaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
@ naro - a co ztego bylo do mnie?;p
@bandzioch - pamietam cie dawno nie gadalismy thx za opinie o mnie mam nadzieje ze takich osob jest naprawde wiecej. u made me cry :)
pozdro berger(former-Bentero, Sir Grodek , lukasz zaras)
@ naro - a co ztego bylo do mnie?;p
a to ze powiedziales Chrisowi cos w stylu nie dziw sie ze taki Naro ma o Tobie taka a nie inna opinie - chialem podkreslic ze nie mam o nim zadnej opinni bo mi wisi i powiewa....
Za to z opinia bandziocha na temat Ciebie w pelni sie zgadzam, bo sam doswiadczylem Twojej pomocy o czym wiesz i co czasem wspominam :)
Wiem ze dobry z Ciebie ludek :p
@ Bandzioch
Czytajac Twoj post normalnie sie wzruszylem. xD
Jednakze przyznaje Ci racje ja tez znalem Macka od takiej dobrej i szlachetnej strony. Dlatego wlasnie to co wypisywal w ostatnich dniach tak ostro krytykowalem,bowiem absolutnie nie pasowalo mi to do jego osobistej postawy. Obłuda i spryt to dwa najważniejsze składniki inteligencji głupców, Berger wie, bo zawsze byl nie glupi, ze dla dobra sprawy i przyjaciol mozna poswiecic wiele, ale wszystko ma swoje granice. W wytykaniu bledow nie ma nic zlego, bo przeciez kazdy czlowiek je popelnia.
"...Wojna toczy się czasem tak,
jakby ludzie nie mieli pojęcia,
co to sprawiedliwość.
Mozna miec szlachetne powody do prowadzenia wojny,
ale nie zawsze trzeba uzywac zatrutych strzal..."
Wlasnie to co zamiescilem w cytacie, bylo na tej wojnie duzym bledem.
"Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Ciebie walą w dupe tylko ze masz dziursko juz tak wyjechane ze nawet tego nei czujesz bo sie przyzwyczailes..."
tutaj wcale nie wyrazasz opinii =p sam sie blakasz w swoich pogladach, moge jedynie powiedziec, ze ty tez mi zwisasz o powiewasz. Broniles mnie super :)) love you mate~
Mocny Smok
29-09-2006, 12:54
a mnie bandzioch pamietasz ;PP ??? Do bentero : pisz jak masz sprawe to pisz na vrell [ my pall ] jesli jeszcze nie wiesz :) smok zadko online wiec wiesz :) . Co do wojny moglismy sie tego spodziewac Duzo mowilismy a gowno robilismy taka prawda ;/ Chcialem pomoc MM ale huj on nie chcieli wiec teraz maja ;) To tyle :) BYe BYe MM + troche polakow :)
Teraz to sie dopiero zacznie lizanie dupy :) . A tak przy okazji wczoraj jak mnie Kolt~ bil to za 20 padl od xalina :) huhuhu
Cytuj:
siema, tu sorc Berger'a
-.- & <3
Bentero padl, poniewaz sprytne ludziki z Arc myslaly ze Berger zaglada na tego chara i nim gra - inaczej mowiac, mieli nadzieje ze go to zaboli xD
Walczacy padl za przeszlosc i za niedawne pkowanie.. no i mial rs'a.
mam tylko nadzieje ze Arc nie zabiera sie za cala moja gildie... hie hie hie naiwny jestem ?
signed,
maciek
@smok - ja i bentero to juz 2 rozne osoby. po 2 ja gadalem z toba wczoraj.
@MM- tak napisalem by z forum nie wyszlo ze masz ze mna powiazania. Mialem jakis cel by tak napisac ale.... Twoja wola, nie bylo to niezamierzone dzialanie z mojej strony.
@barb- ja dalej jestem dobry i szlachetny:) iw ywalcze moim ziomkom i polakom to tu na iridi to co obiecalem albo rpzynajmniej bede sie starac:)
@Naro + bandz~ THX :*
podejrzewalem ze zrobiles to zeby nikt sie nie dowiedzial o tych 'powiazaniach' ale szczerze mowiac to mi to wisi xD
~~
co innego jakbym supportowal dzialania MM, a oboje wiemy ze predzej to Ty mnie supportujesz z hmm'ami <3
~~
w koncu chodzi o moja gildie..
signed,
maciek
@barb- ja dalej jestem dobry i szlachetny:) iw ywalcze moim ziomkom i polakom to tu na iridi to co obiecalem albo rpzynajmniej bede sie starac:)
Bardzo sie ciesze, ze nadal jestes dobry, szlachetny, och i ach i do tego strasznie zarozumialy. xD Nie mam nic przeciwko temu abys wywalczyl swoim przyjaciolom mila i spokojna gre na Iridii. Jestem nawet zwolennikiem tego czynu! Jednakze Berger nastepnym razem nie strzelaj "zatrutymi strzalami" i nie "kop lezacych", bo to naprawde doroslemu czlowiekowi troszeczke nie wypada. Mysle, ze sie rozumiemy;)
Bardzo sie ciesze, ze nadal jestes dobry, szlachetny, och i ach i do tego strasznie zarozumialy. xD Nie mam nic przeciwko temu abys wywalczyl swoim przyjaciolom mila i spokojna gre na Iridii. Jestem nawet zwolennikiem tego czynu! Jednakze Berger nastepnym razem nie strzelaj "zatrutymi strzalami" i nie "kop lezacych", bo to naprawde doroslemu czlowiekowi troszeczke nie wypada. Mysle, ze sie rozumiemy;)
Po 1 cytowalem ciebie z ta szlachetnoscia i itp.
Po 2 Jakim ztrutymi strzalami poweidz o co ci w koncu chodzi w twoich wywodach bo walcze jak kazdy inny to ze ktos ci z gildi ktora popierm zawinil nic nie poradze. A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair? skoro tak to dwadwa , lesley anas kiro i inni tez walcza "zatrutymi strzalami"
@ Berger
Po 1 cytowalem ciebie z ta szlachetnoscia i itp.
Cytaty bierze sie w cudzyslow xD
Po 2 Jakim ztrutymi strzalami poweidz o co ci w koncu chodzi w twoich wywodach
"zatrute strzaly"- czyt. klamstwa, obluda, podszywanie sie pod inne chary.
to ze ktos ci z gildi ktora popierm zawinil nic nie poradze.
Staaary nikt mi nic w naszej guildi nie zawinil. Poprostu nie lubie obludy- muahaha
A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair?
A widziales zebym w ktorejkolwiek wypowiedzi cos takiego napisal?
skoro tak to dwadwa , lesley anas kiro i inni tez walcza "zatrutymi strzalami"
A ja nie czytalem zeby anas, dwadwa, lesley i inni udawali adwokatow osob ktorzy nie umieja sie samodzielnie wypowiadac. :D
"zatrute strzaly"- czyt. klamstwa, obluda, podszywanie sie pod inne chary.
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!!!!!!!!! kruwa czlowieku co ty wygdaujesz. Pisze tak jak jest i jak wiekszosc postrzegam. a zaden z tych argumentow nie pasuje do tego by byl przytoczony mi.
Staaary nikt mi nic w naszej guildi nie zawinil. Poprostu nie lubie obludy- muahaha.
Chyba nie z mojej strony. A co do megalomanii.... wiesz co to sarkazm? ja to bardzo lubie. I nie mow ze jestem stary bo mam dopiero 22 lata;p
A ja nie czytalem zeby anas, dwadwa, lesley i inni udawali adwokatow osob ktorzy nie umieja sie samodzielnie wypowiadac. :D
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach. Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco.
Avainvan
29-09-2006, 22:04
@Berger!
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!
Sam delikatnie zasugerowales ze to niekoniecznie pajac gral kashem tylko ty.
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach. Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco.
Maciek, litosci kurw4 mac!
Ziomkach? Jesli nazywasz go "ziomkiem" to wiele o tobie mowi. Poza mna chyba nikt tu nie jechal po reszcie twoich "ziomkow".
-Jestes adwokatem?
Badz kimkolwiek sobie chcesz ale nie wpi3rd4l4j sie w sprawy ktore cie bezposrednio nie dotycza. To czy ktos dal/zabral/sprzedal jakiegos j3b4n3g0 miska to nie jest twoj pi3rd0l0ny interes! Nie twoja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, to nie dotyczy ciebie ani zadnych "ziomkow".
-Rozjasnic watpliwosci? Sprostowac conieco?
Nie wypowiadam sie na zaden temat na ktory nie znam opini ani tego co i jak bylo a w moich wypowiedziach staram sie byc w miare neutralny
Wierzysz we wszystko co uslyszysz na vent. Nie zweryfikowales kurw4 niczego co dotyczylo Fia~ a rozpisywales sie stronami. Starasz sie byc neutralny? to sie kurw4 bardziej staraj bo ci nie wychodzi. Fakt przedstawiony nieobiektywnie jest klamstwem, stad okreslenie "zatrutej strzaly" w stosunku do ciebie.
A jesli o Dwadwa chodzi to on nie uzywal zatrutych strzal, sam nimi zebral i to bolesnie.
Skoro juz tak jedziemy po calosci to:
A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair?
Po tym co uslyszalem, przeczytalem, zobaczylem to TAK i jeszcze raz TAK kurw4 mac! Szwedzi z ich PA sa aniolkami przy tym co polacy serwuja wszystkim, w tym innym polakom. Bo to polacy sa najlepsi w podkladaniu swin, klamstwach, oszustwach. Sa najbardziej chamscy i zawistni. (zeby nikt sie nie doj3bal, chodzi mi o znakomita wiekszosc pokalow a nie o wszystkich)
A co do waszej przegranej.
Zamiast zajac sie wojna pi3rd0lilisci3 na forum o rzeczach ktore nie mialy znaczenia. Na forum broniliscie swojego g0wn0 wartego, j3b4n3g0 lidera zrzucajac tym samym jego winy na bogu ducha winne osoby. Zeby tylko pokazac jacy to wy jestescie z4j3bisci3 szlachetni a cala reszta zla, zdradziecka, klamliwa.
Zaloze sie ze zaraz cos odpowiesz wiec:
-nie, nie pisze tak bo mam do was zal o hunta, sr4m na tego waszego hunta
-tak, jak mnie ktos wqrwi to tak wlasnie sie wyslawiam
-nie, jesli kiedykoliwek myslales ze jestem spoko to sie bardzo kurw4 myliles
-tak, traktuje cie teraz jako wroga bo dla mnie tez jest wrogiem ten kto probuje skrzywdzic/krzywdzi moich przyjaciol
To tyle, mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nic takiego pisac.
PS. Czy to ty jestes tym Mackiem z serialu "Klan"?
@berger
Omg człowieku jesteś coraz bardziej żałosny... A jeśli kasha nazywasz swoim ziomkiem to gratulacje (aż żal mi ciebie). I wiesz co ci powiem nie jesteś ku8wa bogiem i nie wiesz wszystkiego...
@ Berger
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!!!!!!!!! kruwa czlowieku co ty wygdaujesz. Pisze tak jak jest i jak wiekszosc postrzegam. a zaden z tych argumentow nie pasuje do tego by byl przytoczony mi.
Cytuje jako przyklad Twoja wypowiedz:
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem?
Napisales: ...po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska.
Oryginalnie napisane przez Fiaera
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo)
__________________________________________________ _______________
A co do megalomanii.... wiesz co to sarkazm? ja to bardzo lubie. I nie mow ze jestem stary bo mam dopiero 22 lata;p
No wlasnie z mojej strony to tez byl sarkazm, jak wiesz co to jest to czemu nie zauwazyles? "Stary" to przenosnia lub wyraz bliskoznaczny do kumpla, znajomka i innych elosow, ziomow nie liczac xD
__________________________________________________ _______________
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach.
Wyobraz sobie, ze ja tez nie lubie ale jeszcze bardziej nie lubie jak sie jedzie na publicznym forum po osobach, ktore praktycznie nic ze sprawa nie mialy wspolnego.Nawet wtedy tego nie lubie gdy taka osoba nie jest moim ziomkiem!
Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac
Napisalem wyzej publiczne forum! Jak chcesz miec swoja dzialke to zaloz sobie bloga lub stronke pod tytulem "Swiat wedlug Bergera" xD
oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco
Wyjasnianie watpliwosci i niejasnosci? Prostowanie? Bezstronnosc, ktora tu sobie nie raz przypisywales?
Jak slusznie zauwazyl ktos tam w poscie wyzej - Rozmawiales na te tematy z Fiaera? Znasz jej wersje wydarzen?
Moim zdaniem, jesli sie nie zna calej prawdy i wersji obydwoch stron nie mozna sie wypowiadac, a tymbardziej mowic o bezstronnosci. Niezauwazylem, aby Fiaera obrazala Ciebie lub kogos z twoich ziomow, wiec nie musiales na ten temat tak zajadle postowac.
I tym wlasnie sposobem uzyles samych "zatrutych strzal"!
Meet ya in hell Berger! Muahahaha :evul:
PS. Fiaera przepraszam, ze poruszam znow Twoja osobe jednakze musialem aby wykazac jak Berger wybiela sie i uszlachetnia w oczach wszystkich.
Postaram sie napisac krotko i zwiezle.
Z tego co przeczytalem na Iridii nie przepada sie za kobietami. To chyba bardzo meski swiat. Jesli chodzi o meskosc niektorych osob, ktore tu pisaly i o ktorych tu pisano - moglbym polemizowac. Jak dla mnie zbyt duzo przeklaman w niektorych postach, ktore sa w dobitny sposob przez inne osoby ukazywane ( Barbin). Zaznaczam, iz moje spostrzezenia opieram tylko na tym co tu przeczytalem.
Fiaera gdybys kiedykolwiek chciala rozpoczac gre na Premii to zapraszam. :)
Bandzioch
30-09-2006, 01:27
Na tyle na ile znam Maćka ( a wydaje misie, ze znam go dość dobrze) to wiem, ze jak on sie wypowiada na jakis temat to wie o czym mówi i nie wysysa z palca jakichs dziwnych newsów. Wiec przestańcie po nim jeździć. Ja nie znam wszystkich szczegułów dotyczacych zdrad, podarowywania Tadzia (sam jednego oddalem "prawie" za darmo) Ale i wy nie wiecie czy to co mówi Maciek jest prawda czy nie. Ale najważniejsze jest to, ze On sam w to wierzy. Bo UFO swoim przyjaciolom i wierzy w nich. Wy nie wierzycie nikomu. I to jest wlasnie wasz problem. A tak na marginesie to od jednej osoby mozna dowiedziec sie dwóch wersji dotyczacych jednego wydazenia. I jak ktos da ciala to przyzna sie tylkonajbliższym, a rescie wstawia kit. Pytanie polega na tym, czy to Mackowi ktos wstawia kit, czy to wlasnie jemu ktos UFO. Watpie zeby ktos nie UFOł Bergerowi, wiec odp. nasuwa sie jedna.
A co do tego ze Berger uwaza sie za pekpek świata to uwazam to za nie prawde. To wy patrzac na niego uwazacie go za kogos lepszego, kim wy chcieli byscie byc i dlatego jest ponizany, aby siebie postawic wyzej. X(
@Berger!Sam delikatnie zasugerowales ze to niekoniecznie pajac gral kashem tylko ty.
Tak przyznam sie
Maciek, litosci kurw4 mac!
Ziomkach? Jesli nazywasz go "ziomkiem" to wiele o tobie mowi. Poza mna chyba nikt tu nie jechal po reszcie twoich "ziomkow"..
Tak to jest moj ziomek pomogl mi nie raz a takze ocalil dupe mojemu RL, a RL sa dla mnie najwazniejszi wiec mam wobec niego dlug wdziecznosci i nie interesuje mnie co ty na jego temat mysisz ,wobec mnie zachowal sie w 100% fair i bede z tego powodu go bronic. A to ze on mial od ciebie lepszy lvl pozycje i niektorzy go lubili bardziej od ciebie i nie tylko to juz twoja brozka i nie musisz atakowac kazdego kto uznaje go za kumpla. Ja moge to samo powiedziec o tobie, ty walczyles dla Huxego ja dla Kasha... Ten fakt wiele mowi ale o TOBIE.
Badz kimkolwiek sobie chcesz ale nie wpi3rd4l4j sie w sprawy ktore cie bezposrednio nie dotycza. To czy ktos dal/zabral/sprzedal jakiegos j3b4n3g0 miska to nie jest twoj pi3rd0l0ny interes! Nie twoja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, to nie dotyczy ciebie ani zadnych "ziomkow".
No dobra skoro wystawiamy wszytskie brudy na to moze grydby fiaera nie dzialila z siostra sama wiedziala by dokladne co jak i kiedy sie dzialo a nie miala "rozdwojenie jazni". Jakos gdy oddala mu miska nagle przestala sie do niego odzywac 0o. A wszytsko zaczelo sie przez to ze padla pod domkiem i aure "delikatnie" ja sponiewieral. Fakt nie moja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, ale wiedzialem wszytsko na bierzaco bo mialem z bezokiem(uklon w jego strone) caly czas kontakt i wiedzialem co i jak mimo ze nie gralem na iridi.
wiem ze jestes "zdenerwowany" ale czytaja to forum takze ludzie nieco mlodsi od nas i prosil bym o wstrzymanie czasem jezyka i mniej bluzgow.
Wierzysz we wszystko co uslyszysz na vent. Nie zweryfikowales kurw4 niczego co dotyczylo Fia~ a rozpisywales sie stronami. Starasz sie byc neutralny? to sie kurw4 bardziej staraj bo ci nie wychodzi. Fakt przedstawiony nieobiektywnie jest klamstwem, stad okreslenie "zatrutej strzaly" w stosunku do ciebie.
A jesli o Dwadwa chodzi to on nie uzywal zatrutych strzal, sam nimi zebral i to bolesnie.
To moze powisz jak to twoja dama mowila dwadwa po fakcie jak sie poklocili ze kash chcial go zabic? choc byla taka opcja wczesniej w zwiazku z tym ze byl w war vs arc ale to nie sam kash i nie byla to jego sugestia a fiaera strzelila w 22 swoja "zatruta strzala" i zmienila "nieco" fakty.
Pozwol ze ci zacytuje mojego RL ktory ja znal dobrze przyjaznil sie z nia i po pewnym czasie tak sie wypowiadal:"Ja nikogo nie lubie zabijac, ale jak pojdziecie po fiaere i avaivana to prosze dajcie mi znac bym mogl isc z wami, Juz niedlugo kash i bezok sie na niej przejada zobaczysz" (btw nie mam powodu po nia isc i nigdy nie mialem)<- byla to wypowiedz sprzed jakiegos miecha:) Znam opinie z vent , gg i z rozmowek na RL.Jakos nie jestes dla mnie wiarygodna osoba. Jak tu mozna ufac zdrajcy ja nikogo nigdy nie zdradzilem i mam czyste sumienie.Staram sie byc neutralny ale po tym co uslyszalem jakos nie popieram jej dzialan ani twoich. Sam dzieki tobie moge nie pomoc moim ziomkom ktorzy sa i w MM i poza..... No plus dla ciebie, bardziej mi w tibi namieszales ale tylko dla tego bo nas zdradziles, ale to jest wojna i niektorzy nie maja na niej jakichkolwiek zasad.
Skoro juz tak jedziemy po calosci to:
Po tym co uslyszalem, przeczytalem, zobaczylem to TAK i jeszcze raz TAK kurw4 mac! Szwedzi z ich PA sa aniolkami przy tym co polacy serwuja wszystkim, w tym innym polakom. Bo to polacy sa najlepsi w podkladaniu swin, klamstwach, oszustwach. Sa najbardziej chamscy i zawistni. (zeby nikt sie nie doj3bal, chodzi mi o znakomita wiekszosc pokalow a nie o wszystkich).
Tak Rau i jego random pk jest świety, jego teksty w stylu polaks are mothrufckers, w dodatku jeden z najwiekszych PA na serwie podobnie jak Laroz/Frelle/Ryan von`zowi z jego nacjonalistycznymi tekstami. Thunder'storm tez kolejny nienaganny czlowiek o ktorego szlachetnosci powinno sie pisac piesni. Zielper co robil paymentsy za nic i random pk kolejny bialy rycerz w obronie biednych i ucisnionych. Yamahati najwiekszy abuser ktory potrafil sie postawic tylko i wylacznie jak mial kumpli z arc za plecami.
Worhord aka Lynx cyrus i mewtu o nich chyba nie musze nic mowic nazwa mowi sama za siebie.... Mam wymieniac jeszcze tych szlachetnych "aniołkow"? jak takie aniolki sa w niebie nawet nie chce myslec jak wyglada pieklo.
A co do waszej przegranej.
Zamiast zajac sie wojna pi3rd0lilisci3 na forum o rzeczach ktore nie mialy znaczenia. Na forum broniliscie swojego g0wn0 wartego, j3b4n3g0 lidera zrzucajac tym samym jego winy na bogu ducha winne osoby. Zeby tylko pokazac jacy to wy jestescie z4j3bisci3 szlachetni a cala reszta zla, zdradziecka, klamliwa."?
to powiedz mi jak moglismy cos robic jak mielismy spy i co sie ustawialismy to nagle szwedzi wiedzieli o wszytskim? jak mozna prowadzic wojne kiedy przeciwnik wie co chcemy robic i zna nasz ruch kazda nasza akcja byla dla nich znana a gdyby nie to to mysle ze mogli bysmy sobie z nimi poradzic a ja wtedy bym byls pokojny o losy tych dla ktorych sie staralem :)
Zaloze sie ze zaraz cos odpowiesz wiec:
-nie, nie pisze tak bo mam do was zal o hunta, sr4m na tego waszego hunta
-tak, jak mnie ktos wqrwi to tak wlasnie sie wyslawiam
-nie, jesli kiedykoliwek myslales ze jestem spoko to sie bardzo kurw4 myliles
-tak, traktuje cie teraz jako wroga bo dla mnie tez jest wrogiem ten kto probuje skrzywdzic/krzywdzi moich przyjaciol
To tyle, mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nic takiego pisac..
1- sraj na wszystkich wtedy bedziesz pozbawiony jakichkoleiwek problemow. Pamietaj najwazniejszy jestes ty i twoje ego.
2- Wyslawiaj sie jak chcesz ale okaz troche kultury etyka tego nakazuje chyba ze jestes chowany w oborze no to zrozumiem.
3- no to zmyliles mnie, myslalem ze jestes spoko ale dobrze sie maskowales.
4- nie proboalem ich skrzywdzic pisalem tylko co i jak myslisz ze zalezalo mi by jechac po fiaerze gnoic ja itp uwierz mi ja w porownaniu z innymi wyslawiam sie o niej w miare dobrze:)
PS. Czy to ty jestes tym Mackiem z serialu "Klan"?
Nie, a co boli cie to ze taki "macius" trzepie wiecej kasy w tydzien niz ty w miesiac i jest od ciebe slawniejszy? Jak nie wiesz to idz do lazienki otworz drzi srubokretem, stan przed lustrem i zadaj sobie 2 razy pytanie "co sie stalo??". Mysle ze nie bedziesz sie prezentowac od maciusia lepiej. mozesz wczesniej sobie trzasnac piwko ale nie usnij w wannie:)
Oryginalnie napisane przez Fiaera
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo) "?
tobie sie nie zdazy napisac czerwone myslac o czarnym <- to taka metafora. chcoc fakt przyznaje ten blad mnienkosztowal wiele i tu macie mocny argument.
Wyobraz sobie, ze ja tez nie lubie ale jeszcze bardziej nie lubie jak sie jedzie na publicznym forum po osobach, ktore praktycznie nic ze sprawa nie mialy wspolnego.Nawet wtedy tego nie lubie gdy taka osoba nie jest moim ziomkiem!"?
no widzisz poroznila nas 1 osoba(moze cos w tym jest) i przez nia mozesz diametralnie zmienic o mnie zdanie a skoro jestesmy ziomkami(choc nie znam twojego name) to skad wiesz ze nie chcialem wygrac war by tobie tez ulatwic gre i bys nie byl narazony na Pa ze strony kasha i jego ziomkow... bo o to sie tutaj rozchodzi:)Gaznik Wlaznik to juz moj RL i wiem ze jest nieskalanie czysty i bardzo uczciwy jesli chodzi o gre w tibi. A nie przepada za Ava i fiaera ktore znam nieco mniej. nie dziwie sie twoich wypowiedzi ale zastanow sie co bym ja pisal jak ty bys pisal np na niego lub 22. TAK SAMO BYM BRONIL CIEBIE JAK BYM WIEDZIAL KIM JESTES I GDYBYM WIEDZIAL ZE CIE OCZERNIAJA. ale nie mam pojecia.
Wyjasnianie watpliwosci i niejasnosci? Prostowanie? Bezstronnosc, ktora tu sobie nie raz przypisywales?
Jak slusznie zauwazyl ktos tam w poscie wyzej - Rozmawiales na te tematy z Fiaera? Znasz jej wersje wydarzen?
Moim zdaniem, jesli sie nie zna calej prawdy i wersji obydwoch stron nie mozna sie wypowiadac, a tymbardziej mowic o bezstronnosci. Niezauwazylem, aby Fiaera obrazala Ciebie lub kogos z twoich ziomow, wiec nie musiales na ten temat tak zajadle postowac.
I tym wlasnie sposobem uzyles samych "zatrutych strzal"!
fiaera nigdy mnie nie obrazila nigdy mi nic nie zrobila i pokaz mi gdzie ja obrazam bardzo cie prosze. Zrobila krzywde moim kumpla. Kas i bezok jeszcze przed war by sie o niej tak samo wypowiadali i bronili do upadlego jak ty. Wczesniej jeszcze ich wspolna gildia z w/w gaznikiem, tutaj pasuje takie powiedzene "historia sie lubi powtarzac". Jeszcze raz pisze ni obrazalem fiaery nie jechalem po niej tylko staralem sie przekazac conieco info tak jak wy przekazywaliscie pewne info o MM. nie uzywalem zatrutych strzal i nie bede. Potrafie sie przyznac do blesu i jak jest ku temu sposobnosc robie to.
Meet ya in hell Berger! Muahahaha
patrzac aktualnie na moje RL to juz trafilem do piekla Eljasz byl wziety do nieba zywcem a Berger zywcem do piekla:) p.s. na prawde zyczysz mi aż tak źle?
@Ava i Barbin - słyszeliscie kiedyś powiedzenie "mówić jak do ściany"? ja sie produkuja a wy i tak bedziecie wiedziec lepiej. W tej dyskusji kazdy mowi "do siebie" i bedziemy sie nawzajem quotowac w nieskonczonosc;/
@masterX- tak badz dalej anonimowy to ze kash ci cos zrobil nie znaczy ze jestem zalosny mowiac o nim. Ty mozesz sie wypowiadac dobrze o huxym wtedy dla mnie ty jestes zalosny. I tak w kolo macieju. Nie znasz mnie nie wiesz jaki jestem ale posluchaj innych kazdy ci powie ze nie jestem Pa, szanuje innych graczy nie zaleznie od lvla i zawsze pomagam komus jak tylko moge i wiele razy przyznawalem obcym racje widzac prawde. Nie znasz mnie nie wiesz na moj temat nic wiec STFU plx
@laguna- "tego kwiatu pol swiatu" ja akurat kochalm wszytskie kobiety choc potrafia pieprzyc bez sensu i malo kto je rozumie;p
Adi De Master
30-09-2006, 01:39
No ja prosze polaków aby sie nie poddawali i próbowali wygrac to wojne.bo jak pzregraja to bedzie koniec jedno wielkie PA, a jak kto sie nierzy ze swe stosuje Pa podam bardzo ladny przyklad szil lotnolem se dam z kolegami jeden z triad sie dowiedział i juz namawiali mnie abym szedl z nimim na dl, ja odmówilem im blokowania, to zaproponowali mi abym poszedl z nimi zobaczyl gdzie huxy padl.Jak wyszlem z depo odrazu sie zbiegali do mnie nie jestem pewein jak dlugo wytrzymam bez deda :p .Nie moge zawet wyjsc z depo
bo sie zbiegaja .Polacy PLZ winn war!
@adi -Jak mozna wygrac war kiedy jest nas grupka a inni polacy wola byc pasywni lub bierni:(. to nie jest takie latwe walczyc ze wszytskimi szwedami w kilka osob.Musieli bysmy sie zjednoczyc... Ale pospolite ruszenie na Iridi raczej jest awykonalne. Zobaczycie najpierw beda padac polskie sorki i bedzie duze Pa w dodatku jak jakis swe padnie bedzie mogl ubic polaka by sobie cos z niego lootnac. Czemu beda nas ubijac? bo polacy sie postawili i zostalli pokonani = brak konsekwencji za czyny zwiazane z ubijaniem i Pa na polakach.
Marzy mi sie bysmy jeszcze sprobowali cos na tej wojnie zdzialac by inni mowili:
"404/jeszcze nigdy tak wielu,nie zawdzieczalo tak wiele tak niewielu..." xDD Choc mi zalezy tylko na friendsach :P
@barbin- troche sie zastanawiam cz ty to nie firael, ale moze sie myle, bo patrzac na liste obecnych forum iridi tibia.pl i litse playerow online na ibia.com zawsze on jest online razem z toba. podobnie jak masterX a moze to on jest firaelem;p choc jego znam aka oguras of kabanos i mam o nim dobre zdanie i chyba poznalem go na DC jesli dobrze pamietam. nie chce sie przechwalac ale to chyba kolejny moj udany pomysl;p
I znow sie zaczelo....ech . Berger zaluje ze nie masz ochoty porozmawiac ze mna w Tibii i posluchac tego co mam do powiedzenia. Mozemy nawet zrobic chat channel, bowiem ja nie mam nic do ukrycia. Zapraszam cie, bo inaczej nie wiem jak sie z Toba skontaktowac, chociaz tez nie mam pewnosci czy bede akurat rozmawiac z Toba. Jezli chodzi o fakt, iz nie rozmawialam z Kashem po oddaniu Misia to nie mialam na to rzeczywiscie ochoty. No bo o czym tu rozmawiac jak sie nie ma pewnosci, kto jest po drugiej stronie. Dzis wymienilismy ze soba dwa zdania, na tyle na ile nam bylo trzeba, prawde mowiac nie widze potrzeby dokladnego tlumaczenia tego faktu.
Jezeli Kashowi, Bezokowi, Tobie i innym zalezy zebym przestala grac na Iridii to prosze powiedzcie, napiszcie to wprost. Lubie szczerosc, bez wzgledu na to co tu na moj temat zostalo napisane. Tym ktorzy sa zdziwieni, ze tylko tyle w moim poscie to odpowiem: nie bede tu nic z powyzszych wypowiedzi prostowac bowiem jak to mowia: " wszystko, co powiesz moze byc uzyte przeciwko Tobie" xD I bardzo wszystkich prosze o calkowite zamkniecie tego tematu. Tym co sie nudza zycze milego expienia, a tym co wojuja wygrania wojny xD
PS. I nie jestem "Dama" Avy jezeli w Tibii bylam kogokolwiek "dama" to all wiecie kogo.xD
<3 fiaera thx za pomoc w powiedzeniu co trzeba na ten addon
Maxxonek
30-09-2006, 08:47
Eh...Dzial na forum o Iridii zawsze znajdzie jakas osobe. ktora wszyscy beda jechac. Wtedy to byl Danthorr teraz mamy Bergerka. Wezcie sie uspokojcie. Szanuje Wasze zdanie, ale wybaczcie - co to ma do sprawy? Ustalcie sobie na prv jak to bylo i napiszcie oficialna wersje, a nie sie klocicie o byle co.
@berger
Nie trafiłeś z tym Firaelem :P Firael to ja jak już Ci powiedziałem w Tibii.
Ja już od dłuższego czasu się tutaj nie wypowiadam, bo i tak nigdy nikt tu nie dojdzie do porozumienia. Każdy ma swoje zdanie, które będzie zacięcie bronił i nie zmieni zdania wieć jaka kolwiek próba przedstawienia swojej opini jest bezcelowa.
Ja ze swojej strony chciałbym tylko prosić o zakończenie tematu Fiaery. Dajcie jej wkońcu święty spokój jak widzicie ona także nie ma ochoty się tutaj wypowiadać więc KONIEC TEMATU PLX
Thoris...
30-09-2006, 09:35
Może uszanujcie wkoncu prośby Fia~ i przestancie gnębic cigle te same tematy i osoby przez dzisiatki stron...i tak :
"Każdy mówi co chce ,a prawda leży pośrodku" :]
Berger - przecież wy macie wystarczającą ilość osób.... w dodatku macie sporą przewagę lvli, co to za problem umówić się na konkretną datę żeby wszyscy wasi byli, zajebać jakąś triadę czy arcanium, uciec na dobrą miejscówe i tyle. Wcale nie trzeba być licznym żeby wygrać wojnę, właśnie często liczniejsi przegrywają.
Eh...Dzial na forum o Iridii zawsze znajdzie jakas osobe. ktora wszyscy beda jechac. Wtedy to byl Danthorr teraz mamy Bergerka. Wezcie sie uspokojcie. Szanuje Wasze zdanie, ale wybaczcie - co to ma do sprawy? Ustalcie sobie na prv jak to bylo i napiszcie oficialna wersje, a nie sie klocicie o byle co.
Po danthorze jechali prawie all ze dupe lize, po mnie jada 2 osoby za to ze stoje po stronie kasha a to diametralana roznica... reszta smiem twierdzic wypowiada sie w miare dobrze:)..
w pełni zgadzam sie z Maxx'em.
pogadajcie ingame, ustalcie sobie co i jak i przez kogo etc etc
forum to chyba nie miejsce na takie chaty, zwlaszcza ze nas to niewiele interesuje.
sprawy prywatne niech pozostana prywatne PLX...
@berger & avain
chyba pierwszy raz was objade xD
nie mozecie czasami odpuscic?
pojechaliscie na ostro, zamiast na spokojnie sobie wszystko wyjasnic... jakbyscie zalatwili to na gg, ingame etc to mysle ze byloby to prostsze a i ludzie czytajacy to forum zachowaliby dobre (?) zdanie o was.
@laguna
Panie mile widziane na Iridii :D
signed,
maciek
A wieć Ava, chcesz powiedzieć, ze wałczyłeś dla przyjaciół a Kash z Bezokiem dla władzy? Jestem w stanie to zrozumieć, w końcu kazdy walczy o to czego mu brak...
@Ci którzych jadą Kasha
Podejrzewam, że żaden z was nie zamienił z nim nawet słowa, wieć jak wogóle śmiecie go oceniać? Jeśli o czymś nie macie pojęcia to się nie wypowiadajcie bo ta wojna rozpoczeła się od zabicia dwóch przyjaciół Kasha przez Arc. A powód to jakieś wyimaginowane insulty. Pamiętajcie, że 'trzeba milczeć, albo mówić rzeczy lepsze od milczenia'
Nie rozumiem was... nie jesteście już szczeniakami a zachowujecie się żałośnie ;/ Najpierw Bogu czemu winna Fiaera...Teraz Berger...Wiecie co rozdajcie między siebie odpustowe pistolety na kulki pójdźcie na pole i się pozabijajcie -.- może jak będzie was mniej to zauważycie jakie idioctwa piszecie, a wszystkiemu winna gra komputerowa =p Tylko Maxx~ i Fiaera trzymają jakiś poziom =)
Mocny Smok
30-09-2006, 12:54
hehe Zapomniales mnie wymienic bo ja do fia~ i bergera nic nie mam i twierdze ze oni sa najnormalniejsi na forum :) . A tak wogole to po co juz gadacie o wojnie jak wojna jest skonczona i to w duzej mierze przez nas [ forumowiczow] Ktorzy pisza *** posty zamiast kombinowac jak tu urabac Arc , Triad . Przestancier pieprzyc glupoty co to berger itp Zastanowcie sie nad Volkstrum [ czy jakos tak ] Czyli pospolitym ruszeniem :) Mamy sile tylko nie umiemy jej wykozystac!!! 1945 roku dalismy rade to czemu teraz nie mozemy dac ? w takiej glupiej grze jaka jest tibia :D
A tak na koniec Dosc robienia chata z tego forum :) Niech ktos utworzy chanela na tibi to pogadamy razem a nie tutaj bo tutaj kazdy moze kozaczyc.
no nareszcie ktos madrze gada;)
zrobmy pospoltie ruszenie...
@ Berger
Widze, ze jestes wstanie wygrzebac kazde g.. , wiec w obawie ze forum przesmierdnie nie bede juz z Toba na te tematy dyskutowal!
Zacytuje swoja wlasna wypowiedz, w ktorej do Ciebie apelowalem o rozsadek.
"...Nie "kop lezacych", bo to naprawde doroslemu czlowiekowi troszeczke nie wypada..." Mysle, ze sie rozumiemy
Mimo wszystko: Meet ya in hell Berger! - tak wlasnie tego Ci po tym wszystkim co zrobiles szczerze zycze xD :evul:
Banditos
30-09-2006, 13:50
hmm
co do bergera:
znam go prawie od początku iridi kiedy powastała nasza 1-gildia Duel-Masters :P.Jest spoko, pomógł w wielu sytuacjach,
chociaż czasami miałem inne zdanie od niego to zawsze można na niego liczyć ;].Nigdy nie usłyszałem żeby ktos z jego strony doznał PA lub czegoś złego jesli na to nie zasłuzył:)
btw:
wie ktoś czemu Ethical sie rozpadło?
@ Berger
Widze, ze jestes wstanie wygrzebac kazde g.. , wiec w obawie ze forum przesmierdnie nie bede juz z Toba na te tematy dyskutowal!
Zacytuje swoja wlasna wypowiedz, w ktorej do Ciebie apelowalem o rozsadek.
Mimo wszystko: Meet ya in hell Berger! - tak wlasnie tego Ci po tym wszystkim co zrobiles szczerze zycze xD :evul:
Mi tez przytoczyli gowno ja sie tylko bronilem po 1
po 2 meet ya in hell czyli tam sie spotkamy a wiec skoro wiesz ze tam tez trafisz musisz miec sporo na sumieniu :D
@ Berger
" ... Nic bardziej nie czyni czlowieka pozbawionym sumienia niz chec podobania sie wszystkim..." M.E
Avainvan
30-09-2006, 14:12
@Berger
Widze ze nie przegadam cie na forum. Mimo wszystko ja nie potrafie zanurkowac na samo dno szamba zeby wyciagnac zebami jakies syfy zeby tylko postawic na swoim. Tak jak mowia ci to twoje "ziomy" z vent, jestes w tym bogiem, ja nie mam sie co z toba rownac. Zreszta brzydzilbym sie.
Pamietaj tylko ze jak sie nurkuje tak gleboko, mozna sie utpoic.
@Nox
A wieć Ava, chcesz powiedzieć, ze wałczyłeś dla przyjaciół
w końcu kazdy walczy o to czego mu brak..
Jesli robi sie cos dla przyjaciol to znaczy ze sie ich ma. :]
Co mialem wyjasnic, wyjasnilem. Moja dalsza egzystencja na tym forum nie ma sensu.
nie mozecie czasami odpuscic? Czasami :p
Over&out. :oks:
@ Berger
" ... Nic bardziej nie czyni czlowieka pozbawionym sumienia niz chec podobania sie wszystkim..." M.E
Zalezy mi tylko na tym by podobac sie tym na ktorych mi zalezy... Co mnie to obchodzi jakie ma o mnie zdanie ktos kto mi jest obcy z kim sie nie licze i ktory za 1 miech nie bedzie widzial nawet kto to berger bo poprostu o tym zapomni
@Fiaera- sorki umawialem sie z toba na 9 ale zapslaem do roboty ,a z tego kompa tutaj boje sie lognac na tibie.Bede pozniej i wtedy ci pwiem co i jak.
Wojne przegrywacie tylko dlatego że nic w niej nie robicie, gdybyście robili zorganizowane ataki to byście wygrali, niestety pokazujecie że nie umiecie walczyć, a szkoda.
Pospolite ruszenie? - Odpuście sobie, chyba że chcecie nabić pare fragów swekom.
Lord Fizovouf
Sep 30 2006, 20:00:44 CEST Killed at Level 50 by Fardel
and by Aynama
no coz, to juz 3 osoba z mojej gildii, 1sza zabita bez zadnego powodu.
jeszcze troche i sie w*****3.
z drugiej strony, mozna sie bylo tego spodziewac, ale niektorzy nie sluchaja jak im sie mowi 'badz inactive kilka dni'
...
signed,
maciek
Danyth Knight
01-10-2006, 10:22
Lord Fizovouf
Sep 30 2006, 20:00:44 CEST Killed at Level 50 by Fardel
and by Aynama
no coz, to juz 3 osoba z mojej gildii, 1sza zabita bez zadnego powodu.
jeszcze troche i sie w*****3.
z drugiej strony, mozna sie bylo tego spodziewac, ale niektorzy nie sluchaja jak im sie mowi 'badz inactive kilka dni'
...
signed,
maciek
heh Napewno Nie Za Free he Kogo ty chcesz oszukac synku
poco nas krytykujecie ze przegrywamy wojne etc jak tacy madrzy jestescie to nam pomozcie zamiast na forum sie madrzyc
Daj mi i mojej ekipie passy, to ich rozjebiemy ;) A jak niby inaczej mamy wam pomóc? Nie umiecie się zgadać na jedną godzinę? Zaatakować, uciec na miejscówkę gdzie jest przejście 1 sqm i wam mogą possać, np molts, hellgate, spiralny budnek na południowy wschód od ankh i wiele, wiele podobnych miejsc, gdzie nie ważne ilu jest atakujących i tak będziecie mieli przewagę. Ruszcie głową panowie, głową!
Daj mi i mojej ekipie passy, to ich rozjebiemy
Name: Genkotsu
Sep 21 2006, 02:47:30 CEST Killed at Level 84 by Latuz
Sep 15 2006, 13:48:04 CEST Killed at Level 84 by Joel Backman
and by Boa The Stryporm
Sep 02 2006, 14:41:19 CEST Killed at Level 85 by Vazz
zacytuje Ci opis z tibia.com Academiona...
The Chaos has began.
No more patience.
No more mercy.
No more freedom.
Death Awaits you
jak myslisz do kogo to ejst adresowane?
Na moje to ta wojna już jest przegrana. Taka prawda. Polacy ci którzy walcza wykazuja całkowity brak zorganizowania i teraz sie wykrecja ze mieli szpiega. Dobra mieli ale juz nie maja wiec o co im teraz chodzi Bóg jeden wie.
Polacy nigdy nie beda rzadzic na Iridi z prostego wzgledu. Jak dojda do wladzy to rzuca sie sobie jak psy do gardeł o to kto ma rzadzic i kto am byc najwazniejszy. Pozatym PA w wykonaniu polaków jest gorsze niz szedów lub brazylijczyków z prostego wzgledu. Polacy to niespelnieni w realnym zyciu ludzie ktorzy odreagowuja w tej grze. Zaznaczam ze nie do wszystkich jest to adresowane bo czesc polakow nie stosuje PA po wygranej wojnie ale ci co to robia naprawde maja jakies problemy ze soba i daja upust swoim emocjom w grze. Tyle. Hail Arcanium&Triad Pozdro
jest na swiecie jedna osoba ktora moze do mnie mowic 'synku'
nie jestes nia Ty.
jak nie wiesz jak bylo to nie wypowiadaj sie plx.
btw to zdanie bylo tu na forum pisane chyba x razy a dalej nie wszyscy rozumieja jego sens.
signed,
maciek
Danyth Knight
01-10-2006, 13:42
Ta wojna byla przegrana jak tlyko sie rozpoczela!! Tak samo bylo jak ja walczylem na wojnie IA vs. Arc mielismy duza przewage w liczbie czlonków gildi jak i lv i zgadnijcie jak to sie skonczylo ;)!! I tez mielismy szpiega i to byl nasz best frager Bezoczek:)!! A przegrywamy kazda wojne na Iridi bo tlyko jak stracimy kila lv to juz nie gramy i koniec wojny najlepszy przyklad -Bezok.
Karolek98
01-10-2006, 14:43
poco nas krytykujecie ze przegrywamy wojne etc jak tacy madrzy jestescie to nam pomozcie zamiast na forum sie madrzyc
Dajcie mi postac to pomoge... :) Zawsze z postaci daniej bedzie wiekszy pozytek bo kazdy kto mnie zna wie ze umiem grac i ze active jestem...w przeciwienstwie do wiekszosci :)
Karolek98
01-10-2006, 14:52
Daj mi i mojej ekipie passy, to ich rozjebiemy ;) A jak niby inaczej mamy wam pomóc? Nie umiecie się zgadać na jedną godzinę? Zaatakować, uciec na miejscówkę gdzie jest przejście 1 sqm i wam mogą possać, np molts, hellgate, spiralny budnek na południowy wschód od ankh i wiele, wiele podobnych miejsc, gdzie nie ważne ilu jest atakujących i tak będziecie mieli przewagę. Ruszcie głową panowie, głową!
HAhaha nie wiesz o czym mowisz...
Nemtor z kolegami pomogli w wojnie na Iridi dokladnie rok temu ... Royal Demonic z 100 lvl+ spadl na 8 lvl :) Bezok(Rhyriel) z 88 palla na 50-60?, i Green Leady (58sorc) na 34 moze... W jedna noc... i oczywiscie postacie puste...
Potem gildia Pink guys with green hairs czy cos takiego z Eterni zaproponowali pomoc... i dostali 5 postaci jak sie nie myle... na wojnie AO...
Majare dostal 80 sorca... po 2 akcjach juz byl chyba 75 lvl... Spash dostal 100 palla... i inni jakiestam postacie dostali... Jakby nie patrzec po 3-4 akcjach zwatpili i oddali zjebane postacie...
Takze nie mow ze taki kozak jestes na wojnach :) DZiekuje ;)
No chłopaki, teraz się nie ociągać, albo kopiecie sweków, albo ja z moją ekipą zrobię to w przeciągu 2 miesięcy( mniej więcej za tyle będziemy mieli wystarczające lvle żeby urządzić rzeź). Good Luck:)
looooooooooooooooooool, ogolnie sie zgodze z Prawiczkiem no ale bez jaj na chuj ten szum XD
Bandzioch
01-10-2006, 15:12
Co tu duzo mówić. Mamy dobrych graczy, mamy motywacje, mamy ambicje i mamy... słomiany zapał. A jak tylko dostajemy pare razy "po gębie" to przechodzimy w stan hibernacji i boimy sie cokolwiek zrobic, zeby nie pogorszyć sytuacji. A czy moze byc gorzej?? w Sumie zawsze moze byc gorzej, ale nie musi. Polacy zawsze przegrywali powstania chodz brakowało im tak niewiele, prawie zawsze decydowało o przegranej to, ze przez przypadek ktos znalazl sie w złym momencie w złym miejscu. Niby wszystko ustalone, wszyscy wiedza co maja robic, a tu nagle okazuje sie, ze ktos zaspał i np. nie zucił firebomby. I zawsze to samo, prawie nam sie udało gdyby ktoś... A dlaczego tak jest?? Bo brakuje lidera z krwi i kości który wziąłby na siebie odpowiedzialność za całość bitwy i pokierował poczynaniami kolegów, a nie wychodza cyrki ze polowa osob nie wie wogóle co ma robic i czesc atakuje jednego gracza, a druga czesc 2 i to w dodatku knighta gdy maja pod reka do ubicia palka albo sorca.
Na litość boską organizacja, organizacja i jeszcze raz organiazacja. Wystraczy jeden w tłumie który bedzie wydawał polecenia, a reszta je wykona.
Niby to co napisałem jest proste, niby kazdy o tym wie, ale...
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
W. Churchill
"Kto chce rządzić ludźmi, nie powinien ich gnać przed sobą, lecz sprawić, by podążali za nim"
Monteskiusz
ps.
są błedy których nie musimy powtarzać.
Hellraider
01-10-2006, 15:14
@upup Nonono prawiczek sie wkrecil :D:D:D
@upupup zdziwilbys sie gdyz nie masz zielonego pojecia kto tu jest kozak a kto nie z tego co widze ;p. Ja nikogo przekonywac nie bede, czas wszystko pokaze... A do mm powiem tylko: Troche wiary w siebie i we wlasne sily naprawde jestescie w stanie to wygrac :)
wszystkie akcje kitore robilismy i mogly przyniesc skutek byly niszczone przez naszych spy ale zawsze cos zrobilismy tylko po takich 3-4 akcjach niektorzy od nas sie zalamali a np bez takiego bezoka to niemamy za duzych szans , owszem mozemy walczyc i robic na nich spontany tak jak naprzyklad wczoraj wieczorem aure ubil thundera ;) no ale organizacja to jescze nie wszystko potrzeba nam ludzi w 10 nic nie zrobimy jak ich jest 30~~
a co do tego pana co mowil zeby dac pasy powiem CI ze to sie fajnie mowi bo u nas byl juz taki plan no i mial kazdy pasy tego kogo powinien miec no i co nic z tego niewynikalo niby bezok moze sam biegac ale co nam potym jak szwedzi maja tibia swe client i jak uciekam po schodkach to on wie czy ja biegne do gory czy na dol oni maja od nas duzo lepsze nety oni maja tam 0 lagow wiec przewaga bezoka niema znaczenia
Hellraider
01-10-2006, 15:33
wszystkie akcje kitore robilismy i mogly przyniesc skutek byly niszczone przez naszych spy ale zawsze cos zrobilismy tylko po takich 3-4 akcjach niektorzy od nas sie zalamali a np bez takiego bezoka to niemamy za duzych szans , owszem mozemy walczyc i robic na nich spontany tak jak naprzyklad wczoraj wieczorem aure ubil thundera ;) no ale organizacja to jescze nie wszystko potrzeba nam ludzi w 10 nic nie zrobimy jak ich jest 30~~
No ubil tego thundera ale co z tego skoro 10 min pozniej zrobil suicide na fe :|.. Rozumiem i domyslam sie ze niektorzy mogli sie zlamac ale jesli juz nie macie spy to mozna walczyc, ogolnie jesli chodzi o war i ilosc ludzi to jak jest za malo to zle i jak jest za duzo tez jest zle.. Mala, ale zgrana grupa jest w stanie zrobic naprawde duzo tylko potrzeba dobrego lidera, brak konfliktow wewnetrzych, trzeba dobrze dobierac miejsce walki i wiedziec co sie robi... Chociazby na przykladzie Unitu z titanii.. w 20 osob wygrali wara z 80-90 z wynikiem cos kolo 35-1, nie sa jakimis bogami pvp ale maja bardzo dobrego lidera i cierpliwosc...
Bandzioch
01-10-2006, 15:37
No ubil tego thundera ale co z tego skoro 10 min pozniej zrobil suicide na fe :|.. Rozumiem i domyslam sie ze niektorzy mogli sie zlamac ale jesli juz nie macie spy to mozna walczyc, ogolnie jesli chodzi o war i ilosc ludzi to jak jest za malo to zle i jak jest za duzo tez jest zle.. Mala, ale zgrana grupa jest w stanie zrobic naprawde duzo tylko potrzeba dobrego lidera, brak konfliktow wewnetrzych, trzeba dobrze dobierac miejsce walki i wiedziec co sie robi... Chociazby na przykladzie Unitu z titanii.. w 20 osob wygrali wara z 80-90 z wynikiem cos kolo 35-1, nie sa jakimis bogami pvp ale maja bardzo dobrego lidera i cierpliwosc...
Nic dodać nic ująć. cierpilowość i lider który dobrze poprowadzi bitwe.
no wiesz nas walczacych zostalo okolo 11 ~~ ja walcze do konca bo niemam nic do stracenia tylko pacc musze qpic :PP zobacyzmy jak sie to potoczy
tylko kto moglby byc takim liderem??
Takim liderem oczywiscie moze byc tylko Yapan ze swoim combem opoznionym :D
Karolek98
01-10-2006, 16:35
Postac ktora ma 800hp+ i ja moglbym sie takiej pozycji podjac :)
nick w grze - Zimn Torque :)
Banditos
01-10-2006, 16:54
@Yapan to robcie te hary w 2 miechy i dawajcie :P
Dajemy, dajemy i to ostro, tylko ostatnio jest jeszcze ostrzej bo sweki robią pa i można dostać w łeb za bóg wie co.
Ktoś tu sugeruje moją listę deadów, lecz nie wie w jakich okolicznościach były i jaki miałem na nie wpływ, więc bez komentarza proszę:)
Co do dawania passów, ja od nikogo nie rządam passów, ani nic takiego, jednak znam sytuację z titani, gdzie ludzie mieli te chary 100+ lvl i co, poszli na inny server, postać leży nieużywana, passów nie da bo nie i tyle. Trzeba się bić póki macie gigantyczną przewagę nad wrogiem(triada), a arcanium nie jest zbyt liczne, więc nie widzę problemu. Mając 11 osób na składzie można zrobić bardzo wiele, kto powiedział że trzeba atakować w środek dnia? A dlaczego nie robić ataków nad ranem, lub wieczorem, nawet nie trzeba do tego 11 osób, a wystarczy 6-7 przy tak słabym przeciwniku. Myślicie że sweki cały czas siedzą na ventrillo i się czają? Sweki nie są zorganizowane, podczas battla odliczali combo na ekranie, i wogóle, śmiech na sali;)A to że sweki mają bota, phi, jak się walczy w odpowiednim miejscu to i bot im nie pomoże:)
Bandzioch
01-10-2006, 17:51
...nawet nie trzeba do tego 11 osób, a wystarczy 6-7 przy tak słabym przeciwniku.
Nie powiedział bym, że Arcanium to słaby przeciwnik... :confused:
Nie zgadzasz sie?? To zaglębij sie w hitorii tego servera.
Dajemy, dajemy i to ostro, tylko ostatnio jest jeszcze ostrzej bo sweki robią pa i można dostać w łeb za bóg wie co.
Ktoś tu sugeruje moją listę deadów, lecz nie wie w jakich okolicznościach były i jaki miałem na nie wpływ, więc bez komentarza proszę:)
Co do dawania passów, ja od nikogo nie rządam passów, ani nic takiego, jednak znam sytuację z titani, gdzie ludzie mieli te chary 100+ lvl i co, poszli na inny server, postać leży nieużywana, passów nie da bo nie i tyle. Trzeba się bić póki macie gigantyczną przewagę nad wrogiem(triada), a arcanium nie jest zbyt liczne, więc nie widzę problemu. Mając 11 osób na składzie można zrobić bardzo wiele, kto powiedział że trzeba atakować w środek dnia? A dlaczego nie robić ataków nad ranem, lub wieczorem, nawet nie trzeba do tego 11 osób, a wystarczy 6-7 przy tak słabym przeciwniku. Myślicie że sweki cały czas siedzą na ventrillo i się czają? Sweki nie są zorganizowane, podczas battla odliczali combo na ekranie, i wogóle, śmiech na sali;)A to że sweki mają bota, phi, jak się walczy w odpowiednim miejscu to i bot im nie pomoże:)
Widze że totalnie nie znasz sytuacji na naszej Iridii... pozatym Titania to całkiem inny server. Mimo wszystko jednak życze Twojej ekipie żeby cokolwiek wskurała. GL&HF
Niestety, na titani jest o wiele trudniej, a arcanium i triada to pryszcz w porównaniu do unitu;)
Niestety, na titani jest o wiele trudniej, a arcanium i triada to pryszcz w porównaniu do unitu;)
Powiem tak... jeżeli coś osiągniesz to zyskasz szacunek wielu osób, a jeżeli nie to zapewne dołączysz do grona pokonanych. Gram tu od początku i stwierdzam że ta druga wersja jest bardziej prawdopodobna. BTW. MM bez spys powinni powalczyć bo niektóre taktyki w/w przez Yapana mogą być naprawde przydatne.
Hellraider
01-10-2006, 18:03
Liderem najlepiej niech bedzie ten komu wszyscy ufaja i kogo wszyscy respektuja.. Nie ma mowy o zadnych wasniach w teamie jesli chcecie to wygrac.. A czas dziala na wasza niekorzysc. I mysle ze bardzo trudno bedzie znalezc taka osobe, gdyz czytalem tu wczesniej bardzo rozne historie i jak widze rozni ludzie maja rozne rzeczy na sumieniu... Ale radzilbym zapomniec o przeszlosci i zajac sie tym co dzieje sie teraz, jasno postawic sobie wspolny cel... Nie ma sensu sie wycofywac z wojny i grac dalej z prostego powodu.. Bedziecie kims zaleznym od nich, beda mogli was zajebac kiedy beda chcieli.. Wiec i tak czas na chara bedzie zmarnowany bo hunt przyjdzie wczesniej czy pozniej.. A dzialajac z glowa mozna to wygrac, chociaz ciekawie sytuacja nie wyglada.. Po prostu trzeba sie zgrac i trwac do konca.. Albo wszystko albo nic.
@yapan
chcesz passy?? mogę Ci dac do mojego 25 sorka huehuehuehuehue:D
Wystarczy 3 sorcow 80+ zeby najebac triade ;) zeby najebac ARC+Triade potrzeba 5 sorcow 80+ lub 4 sorcow 100+, wy posiadanie piekne postacie , pallkow na 120-150 a nie mozecie najebac takich lewakow, z reka na sercu moge potwierdzic ze wystarcza 5 sorcow 80+ zeby wyjebac ich z iridi ;)
Hellraider
01-10-2006, 18:13
@up Wiesz latwiej jest powiedziec, trudniej zrobic.. Nie sadze zebys uciekl przed Chea~ sorcem na 80 lvlu po akcji, poza tym jakbys chcial sie gdzies strapowac to ciezko by bylo dac sorca na blokera ;p. Chociaz jesli chodzi o triade przyznam Ci racje ze rozmieszac ich w 4 osobej ekipie na vencie problemu by nie bylo, ogladajac filmy z bitew w ogole zanim te triad sie zbiegnie to huhuu xd Mozna powybijac jak kaczki po kolei xDD
Wystarczy 3 sorcow 80+ zeby najebac triade ;) zeby najebac ARC+Triade potrzeba 5 sorcow 80+ lub 4 sorcow 100+, wy posiadanie piekne postacie , pallkow na 120-150 a nie mozecie najebac takich lewakow, z reka na sercu moge potwierdzic ze wystarcza 5 sorcow 80+ zeby wyjebac ich z iridi ;)
Lol co Ty wiesz? n/c
bump & Gl & bump & GL & bump etc
yyy czy, podpierajac sie Twoim algorytmem, wystarczy mi 10 sorcow 40+ zeby rozjechac Triade ? albo 20 sorcow 20+ ?
a moze hardkorowo - 10 sorcow, 10 drutow i 10 palkow i 5 knightow 20+ ?
jak mowia bikerzy - sprzet sam nie jezdzi
signed,
maciek
Lol co Ty wiesz? n/c
Lol, napewno wiecej niz Ty ;)
@Hellraider
Lol, vesh co ty pierdolisz? XD Na chuj uciekac jezeli combo 5 sorcow 80+ jest rowne ponad 1000+? Zreszta snake atacki sie robi w 5 osob w nocy, ale moim zdaniem na open mozna by wyskoczyc po tym co ostatnio robilismy ;)
Chealino jest niezlym charem i wiadomo ze by zsolowal 80+ sorca, no ale kto powiedzial ze trzeba sie rozdzielac? O.o
W ogole sam nie wiem na chuj tu postuje, poprostu dlatego ze moj kolega Yapan wali zajebiste posty tutaj i jakos do*******am tutaj z grubej rury;] Naleze do mniejszosci osob ktore uwazaja ze na tibia.pl postuja tylko jakies puste naby, ale Yapan zabardzo sie rozkrecil wiec musialem dodac jeszcze cos od siebie ;)
Bandzioch
01-10-2006, 18:53
jak mowia bikerzy - sprzet sam nie jezdzi
Co do tego zeby najpierw rozniesc triade, to jest to wykonalne. Arcanium traci sojusznika, spadaja im morale a nasi zyskuja paymenty. W koncu znalazło by sie pare osob które mogły by podołać misji siania popłochu 2nd charami w szeregach triady. Cos w stylu ekipy Robin Hooda ;)
ps. Dobry koń to i po błocie pójdzie ;)
Panowie jesli rozwalicie arc to bylbym wniebowiety !!
Zycze wam tego z calego serca !!
Powiedzcie tylko ile macie ludzi !!
I kiedy przystapicie do akcji, chetnie popatrzalbym jak przeniesiecie wasze slowa do gry. Bo narazie animuszu wam nie brakuje.
Powiedz ilu macie graczy kolegow, i kiedy zaczniecie dzialac !!
Klucz do sukcesu to skupienie jak największej siły ognia na jak nasłabszym ogniwie(przeciwniku). Idąc tą zasadą, atakujcie kiedy jest was wielu, a przeciwników niewielu, nigdy się nie rozdzielajcie, koncentrując atak na jednej, najsłabszej osobie. 20 zapałek złamać trudno, ale pojedynczą łatwo, prawda?
Up: w tej chwili jakieś 5-6 osób.
Panowie jesli rozwalicie arc to bylbym wniebowiety !!
Zycze wam tego z calego serca !!
Powiedzcie tylko ile macie ludzi !!
I kiedy przystapicie do akcji, chetnie popatrzalbym jak przeniesiecie wasze slowa do gry. Bo narazie animuszu wam nie brakuje.
Powiedz ilu macie graczy kolegow, i kiedy zaczniecie dzialac !!
Za bardzo ich wpisami bym sie nie kierowal , bo oni duzo mowia ale jak przyjdzie co do czego to juz jest gozej :)
Bandzioch
01-10-2006, 19:08
To wy panowie dyskutujcie dalej, a ja ide przedyskutowac taktyke z kumplem. A nóż widelec, coś sensewnego wymyślimy B)
Olorion.
01-10-2006, 19:46
MM juz nawet nie atakuje
najwiekszym naszym minusem jest to ze kilku znas padlo i sie podlamalo a na pocizatku wojny miowilem ze ten kto niechce walczyc i jak padnie kilka razy to sie zlamaie to niech niewalczy no ale niedotarlo , szwedzi tez kilka razy padli ale dla nich to nadal gra i im to nieprzeszkadza ze padli no z tymi sorcami to dobry pomysl sami chcielismy to zrobic ale mowic a robic to 2 rozne rzeczy xd
Hellraider
01-10-2006, 20:08
No my jestesmy w trakcie expienia, szczegolow zdradzal nie bede, ale zanim chlopcy wbija wystarczajace lvle minie troche czasu to pewne ;p
A tutaj macie filmik z jedynego mojego deada na który miałem wpływ.
http://rapidshare.de/files/33196844/genko_boa.rec.html
zwróćcie lvle uwagę na lvle bijących mnie, a potem możecie określić czy na titani było łatwiej czy trudniej:)
yapan dobrze mowi tak naprawde na iridi nikt w arcanium super pvp niema tak samo w traid na takiej titani czy jak ja kiedys gralem danubi bylo 100x trudniej no a szwedzi , dla nich to zabawa jak zabija polaka a polak se poexpic musi a jak padnie to zalamka
Ogolnie czytam i nie wierze. Boze ludzie nie starajcie sie pisac nic na siłe bo az zal dupe sciska. Niektore wypowiedzi nawet nie sa smieszne:baby:
Co do odbicia Iridi. Jezeli takie osoby jak :jurand , dwadwa, aureliuss, bezok, kashrius, kod impfer i inni z MM:flaga_pl: odejda z serwa nie beda sie wzbogacac a inni beda nadal pasywni i beda biernie patrzec jak ich sie leje, to juz po iridi dla polakow:swe: . Spojrzmy prawdzie w oczy oni maja doswiadczenie moga dowodzic i rzadzic iridią. Chcecie tu zaczynac od nowa by odbic wladze? bez nich nie dacie rady, Arc maja juz 110+ chary all a wy dopiero zaczynacie. W dodatku te wojne moglismy wygrac ale spy zadecydowaly o naszej porazce. Sukcesem Arc w dotychczasowych wojnach jest to ze maja spy. Oto cala prawda i tylko prawda.:kat:
A na koniec pozwole sobie zacytowac pewna piosenke ktora wam objasni jak to jest z wladza. :D
Welcome to your life
Theres no turning back
Even while we sleep
We will find you
Acting on your best behaviour
Turn your back on mother nature
Everybody wants to rule the world
Its my own design
Its my own remorse
Help me to decide
Help me make the most
Of freedom and of pleasure
Nothing ever lasts forever
Theres a room where the light wont find you
Holding hands while the walls come tumbling down
When they do Ill be right behind you
So glad weve almost made it
So sad they had to fade it
I cant stand this indecision
Married with a lack of vision
Say that youll never never never never need it
One headline why believe it ?
All for freedom and for pleasure
Nothing ever lasts forever
:cup:
Berger, o czym ty pieprzysz, tą wojnę spokojnie możecie jeszcze wygrać. Rozumiem że pogodziłeś się że wasze postacie będą leżeć nieużywane i campić w pz a sweki robić lvle? No to gratulacje, jesteście zajebiści, lepiej odrzucać pomoc i siedziec w pz;)
Berger, o czym ty pieprzysz, tą wojnę spokojnie możecie jeszcze wygrać. Rozumiem że pogodziłeś się że wasze postacie będą leżeć nieużywane i campić w pz a sweki robić lvle? No to gratulacje, jesteście zajebiści, lepiej odrzucać pomoc i siedziec w pz;)
Powiem ci ze aktualnie jestem z jedna najwiecej udzielajacych sie na ven i probojacych cos jeszcze zrobi ja nadal chce i bede walczyc,walcze do samego konca. Jak mamy ich bic skoro mamy dolek finansowy? a jest nas garstka a ich całe dzikie stado z duzymi zasobami fonansowymi(nie wiesz skad swe maja kase? wejdz na szwedzki e-bay). Jaka pomoc nikt nam nie pomaga ani sie nie kontaktuje z jakimikoleiwk dyrektywami. Jaki masz lvl ze chcesz teraz walczyc z nami ramie w ramie?? 50-60? jak tak to jestes free fragiem albo kolejnym spy.
Mniejszy niż 60:) Przejdźmy do konkretów, czy każdy ma blessy i pare bp sd i uh oraz mag walle?
P.S. Chcecie podreperować kasę? Bijcie triady, oni są słabi, szybko się wypłacą;)
Nie bede ci mowic jaka jest u nas sytuacja. Ale my wiemy jak wojowac znamy sie na tej sztuce i nie raz wojowalismy wiec musza byc jakies przyczyny i powody czemu jest tak a nie inaczej. Jakos na Drag lair nas bylo Full a ich byla polowa i mielismy 30 ludzi na glowie. Czy ty uwazasz ze nie znamy sie na wojowaniu? lol
Jak mamy bic tylko triade jak oni siedza w Pz bez polowy arc online?
Dokładnie tam uważam, albo się nie znacie, albo brak wam zaangażowania;)
Was było full? Jak dla mnie to było was 6-7 osób, w tym brak bezoka + atakowaliście zamiast sorców to jakichś pallów, mam dalej wyliczać błędy?
Tak chetnie sie posmieje z twoich glupot i bylo nas 10 online. a narazie zanalizuje te co teraz przedstawiles. Byl bezok online. Atakowalismy tych co wchodzili. Najpierw weszly pale i padli. Sorki ale nie potrafimy strzelac w ich sorcow ktorzy nie weszli do drag lair. nie mamy bota co pozwoli nam strzelac poza ekran i poza poziomy. Pozniej ich sorce weszly.... Firenze to nie sorc?
Elder Nagan
01-10-2006, 21:36
omg..i dobrze ze wyrzucaja polakow z servera...polacy sa jak plaga wiec trzeba ja zniszczyc...a bezok akurat sial pa wiec dobrze mu tak ;]
Mniejszy niż 60:) Przejdźmy do konkretów, czy każdy ma blessy i pare bp sd i uh oraz mag walle?
P.S. Chcecie podreperować kasę? Bijcie triady, oni są słabi, szybko się wypłacą;)
Ty jestes taki glupi sam z siebie, czy ci za to placa??
Triada by nei zaplacila pozniewaz Bezok i przyjaciele sa w trakcie wojny przedziej triada sie przyalczy i razem zniszcza polakow ;]
Firenze tak, mówię o tym co się działo później, czemu kashrius lał jakiegoś 117 palla zamiast sorka? Bezok może i był online, ale jakoś go tam nie widziałem. Poza tym nie wiem czy wiesz, ale jeżeli na jednym sqm zgromadzi się wielu ludzi, to każdy sd wchodzi w każdego z nich, więc strzelając tam, mieli by niezłe kłopoty;) A tak wogóle, jak chcesz pogadać na poważnie i przeanalizować sytuację to pisz na 3171131, może coś uda nam się wspólnie wymyślić;) Ja wcale nie chcę się z tobą kłócić, chcę abyście wygrali.
Hellraider
01-10-2006, 21:39
@Yapan - nie powiedzialbym, ze zjebali battle na d lair.. Po prostu zostali backstabbed (:* spies).. normalna akcja powinna wygladac tak ze wpadaja, zabijaja i leca sie schowac a tu nagle z glebi laira wybiega chea z kims tam no sry ale szans nie mieli :S. I tak gz 2 fragow w szczegolnosci na firenzie ktory wbiliscie gdy juz ze 20 osob z arc i triad bylo na dole, spokojnie powinni go wyuhac i znow widac jakie to sa pipy :)
Banditos
01-10-2006, 21:41
ziomek nie wiesz co i jak bylo na d-lair to sie nie odzywaj plx
yyy doliczylem sie chyba 10 osob ktore rozpisuja sie tu co trzeba robic, jak i w kogo.
wszystko fajnie, tylko moze trzeba bylo takie teksty tu wrzucac miesiac temu? moze nawet by sie komus przydaly ^^
teraz to 'musztarda po obiedzie' panowie. wojna jest niemalze przegrana, w tym skladzie chyba jedyna bronia MM sa sneaki...
zreszta, co ja tu bede duzo pisal, MM wie co robi i, mam nadzieje, wie co robic...
signed,
maciek
no pipy, pipy, tylko czemu nikt niechce walczyć przeciwko tym pipom?
@harru- zgodze sie w 100%
@Yapan - Sir grodek czasem wbije tam wyslij list do venore kiedy co i jak mam byc a dam ci odp.
@down- napisz a ja ci cos odpisze i zobaczysz ze sie dowiem. pozatym nie znam cie nie chce bys mial moje gg a co dalej z tym idzie moje IP ;p
Lepiej gdybyś napisał na gg, bo skąd będziesz miał pewność że to ja napisałem?:P
Arek 21:59:17
juz mnie *** strzela przez tcyh noobow na forum co guwno wiedza o tym co sie dzieje...niemoge tego czyatc ja peir***
-to wypowiedz anasa kiro na gg do... mnie xD
On wie co i jak jest i sami widzicie nic dodac nic ujac. Dlateg prosilbym by osoby nie biorace udzialu w wojnie kontaktowwaly sie ze mna (venore depot list) albo kashem dzieki temu unikniemy zbednego spamu i niepotrzebnych 100000000 komentarzy na jeden i ten sam temat walkujacy w nieskonczonosc.
Mocny Smok
01-10-2006, 22:09
Nareszcie. Widze ze yappan ma jakies pojecie :)
Ja jestem za i jestem chetny na najebanie swe :) czyli macie juz 7 osobe chetna :0 nie mam pacc ale chealino expi na d-lair w veno wiec z nim nie bedzie problemu :) Jak cos to piszcie tutaj na forum albo na Vrell , Smoka :)
Arek 21:59:17
juz mnie *** strzela przez tcyh noobow na forum co guwno wiedza o tym co sie dzieje...niemoge tego czyatc ja peir***
-to wypowiedz anasa kiro na gg do... mnie xD
On wie co i jak jest i sami widzicie nic dodac nic ujac. Dlateg prosilbym by osoby nie biorace udzialu w wojnie kontaktowwaly sie ze mna (venore depot list) albo kashem dzieki temu unikniemy zbednego spamu i niepotrzebnych 100000000 komentarzy na jeden i ten sam temat walkujacy w nieskonczonosc.
Nie trzeba być geniuszem, żeby za przeproszeniem zauważyć że gÓwno robicie;)
Name: Genkotsu
Sep 21 2006, 02:47:30 CEST Killed at Level 84 by Latuz
Sep 15 2006, 13:48:04 CEST Killed at Level 84 by Joel Backman
and by Boa The Stryporm
Sep 02 2006, 14:41:19 CEST Killed at Level 85 by Vazz
Arcanium i Triad to nie Unit. Poza tym przynajmniej na tym fragu co widziałem Genkotsu padł jak bohater ocalając kumpli, był bez szans.
Swoją droga czy byłby takim bohaterem na nieswoim charze? :>
Na moje to ta wojna już jest przegrana. Taka prawda. Polacy ci którzy walcza wykazuja całkowity brak zorganizowania i teraz sie wykrecja ze mieli szpiega. Dobra mieli ale juz nie maja wiec o co im teraz chodzi Bóg jeden wie.
Polacy nigdy nie beda rzadzic na Iridi z prostego wzgledu. Jak dojda do wladzy to rzuca sie sobie jak psy do gardeł o to kto ma rzadzic i kto am byc najwazniejszy. Pozatym PA w wykonaniu polaków jest gorsze niz szedów lub brazylijczyków z prostego wzgledu. Polacy to niespelnieni w realnym zyciu ludzie ktorzy odreagowuja w tej grze. Zaznaczam ze nie do wszystkich jest to adresowane bo czesc polakow nie stosuje PA po wygranej wojnie ale ci co to robia naprawde maja jakies problemy ze soba i daja upust swoim emocjom w grze. Tyle. Hail Arcanium&Triad Pozdro
Nie wszyscy tak robią, znam przynajmniej 2-3 osoby, które nie walczą dla władzy a dla kraju/kumpli/ideałów :>
Postac ktora ma 800hp+ i ja moglbym sie takiej pozycji podjac
nick w grze - Zimn Torque
Imo, nie byłby to zły wybór, bo Ty masz cos swe do pokazania, nie jestes asslickerem który był w Arc albo cos, po prostu w pewnym momencie rzuciles gildie Swe, zeby ratowac Six Sens, skonczylo sie jak sie skonczylo ale przykladem jestes godnym do nasladowania.
Nie powiedział bym, że Arcanium to słaby przeciwnik...
Nie zgadzasz sie?? To zaglębij sie w hitorii tego servera.
Arc~ wygrywalo dzieki determinacji, lojalnosci wobec siebie i szpiegach we wrogiej gildii. Nigdy dzieki organizacji czy boskim pvp. Inna sprawa z Triad ale oni nawet lvli nie maja, poza tym czasy sie zmienily.
najwiekszym naszym minusem jest to ze kilku znas padlo i sie podlamalo a na pocizatku wojny miowilem ze ten kto niechce walczyc i jak padnie kilka razy to sie zlamaie to niech niewalczy no ale niedotarlo , szwedzi tez kilka razy padli ale dla nich to nadal gra i im to nieprzeszkadza ze padli no z tymi sorcami to dobry pomysl sami chcielismy to zrobic ale mowic a robic to 2 rozne rzeczy xd
I na tym polega legenda Arcanium, że oni padali, ale ciagle expili i zawsze predzej nudzily sie wrogom sneaki niz Arc~ expienie.
Oni wiedza ze olanie sprawy to zranienie kumpli. POLs =D troche mniej o tym wiedza.
W dodatku te wojne moglismy wygrac ale spy zadecydowaly o naszej porazce. Sukcesem Arc w dotychczasowych wojnach jest to ze maja spy. Oto cala prawda i tylko prawda
Ta wojne dalej mozna wygrac. Jak dojdzie ekipa z Titanii to juz w ogole powinna byc rewolucja.
Mniejszy niż 60 Przejdźmy do konkretów, czy każdy ma blessy i pare bp sd i uh oraz mag walle?
P.S. Chcecie podreperować kasę? Bijcie triady, oni są słabi, szybko się wypłacą
Pierwsza głupia wypowiedz, ktora padla z Twoich ust [klawiatury iks de]. Jak myslisz ze Triady się wypłacą to Ty chyba nie znasz Triad =P Daj mi przykład 1 osoby, która sie kiedys z Triad wyplacila?
Firenze to nie sorc?
Druid tak na dobrą sprawę.
teraz to 'musztarda po obiedzie' panowie. wojna jest niemalze przegrana, w tym skladzie chyba jedyna bronia MM sa sneaki...
Moja teoria nt. sneaków jest taka - sneakami wojny wygrać się nie da, albo wygrać nią jest bardzo ciężko, ale da się osłabić wroga/zmniejszyć jego ambicje do expa/osłabić jego budżet, zwiększyć swój/blokować im możliwość zdobywania lvli/oslabic morale, wiec da sie nimi zwiekszyc swoje szanse przed regularnymi bitwami.
Jeszcze dodam tylko, że Freedom & Kazadum aka Okhrana z Titanii, nauczyli się od Unitów tyle, że mają naprawdę dobre PvP. Bolesne lekcje uczą najlepiej, jak widać, bo po 13/2/2006 (każdy Titan powinien pamietac ta date), gdzie Kazadum dostało tak ostro w dupe, Kazadum sie nie zniechecilo, a zaczelo dzialac i myslec logicznie, chociaz juz nawet byli blisko tego dnia zabic Garimo.
Słabość Kazadum na Titanii leży IMO, w 3 rzeczach:
a) Unit jest świetnie zorganizowaną gildią, żaden przeciwnik im nie straszny.
b) Unit ma bardzo wysokie lvle, czego nie można powiedzieć o Kaz/Okhr.
c) Kazadum nie ma hlv sorców oprócz Sumera, no i warto dodac ze Mastah Dadi to niestety druid...
/Lovah
Anas Kiro
01-10-2006, 22:52
Yapan już niemoge sie doczekąc by zobaczyć co ty zrobisz ze swoja ekipa buahahah....Jak nie chiałem sie tu udzielać tak już nie wytrzymałem...Wykazujesz poprostu totalny brak wiedzy o tym co sie dzieje...Ja wiem stary wyskoczysz na Triad zabijesz jednego fantastyczny jestes tylko Triad expi jak jest ich w h** online łącznie z Arc i nie sztuka jendego ubić sztuka jest uciec przed minimum banda 20 osób które Cie beda potem gonić -.-.Nie pisz mi o moltsie i innych to troche trwa biec z drag lair na moltse. myslisz ze oni nie maja tam noob charow podobnie jak w 1 sqm korytarzach?oni nie maja pz i taki chealino pobiegnie za 80 lvl sorcem od nas dogoni go i co? on go wyprzedzi zgadnij kto 1st bedzie bidz
Co z d lair? Ustawiasz się na mostku między d lair a venore, i cię mogą co najwyżej mocno cmonknąć w pompkę. Myk tkwi w tym by nie zostawiać nikogo w tyłu. Jak mi dzisiaj jeden z unitów powiedział, lepiej by zginęli wszyscy niż ma zginąć jeden.
Yapan już niemoge sie doczekąc by zobaczyć co ty zrobisz ze swoja ekipa buahahah....Jak nie chiałem sie tu udzielać tak już nie wytrzymałem...Wykazujesz poprostu totalny brak wiedzy o tym co sie dzieje...Ja wiem stary wyskoczysz na Triad zabijesz jednego fantastyczny jestes tylko Triad expi jak jest ich w h** online łącznie z Arc i nie sztuka jendego ubić sztuka jest uciec przed minimum banda 20 osób które Cie beda potem gonić -.-.Nie pisz mi o moltsie i innych to troche trwa biec z drag lair na moltse. myslisz ze oni nie maja tam noob charow podobnie jak w 1 sqm korytarzach?oni nie maja pz i taki chealino pobiegnie za 80 lvl sorcem od nas dogoni go i co? on go wyprzedzi zgadnij kto 1st bedzie bidz
WOOOOOOOORD MATEEE <333!
Tak, Anas najlepiej stać i nic nie robic...
Genkotsu ma racje i musze go poprzec.
A teraz pare opcji:
1]Sneak na Edron Cyclo~
Po zabiciu 'ofiary' stajecie za lvl-doorem (30 lv) i w momencie gdy wróg otworzy drzwi to mwall za niego i combo. Oni was nie maja jak atakowac, a jak podejda to knajci otwieraja drzwi no i combo kogos (tylko nie huxiego bo ma za dużo HP, jak na wasza wesola brygade) =D
2]Sneak na Venore D-lair
Nie od dzis wiadomo, ze gdy team ustawi się na mostku przy wejsciu do v-lair, to jest praktycznie nie do pokonania chyba ze sa naprawde noobami =P
3]Ankh D-lair
Ustawiacie sie tak jak niegdyś FAG w Aurea War (min po zabiciu Pa Xucka)i jest tylko pojedyncze przejscie mozliwe, uwazac trza tylko na potrójne UE, warto sobie pomoc newb charami :p
4] PoH
Po akcji na PoHu można uciec do "final roomu" Desert Questa tam Was moze max 5. atakowac + gfb =P
More options l8r ;)
Eee stary, nie mów im nic, oni nie potrzebują żadnej pomocy, są zaprawieni w bojach :D
Eee stary, nie mów im nic, oni nie potrzebują żadnej pomocy, są zaprawieni w bojach :D
No, Polskie Del'Toro mozna poweidziec =P
Nie wszyscy tak robią, znam przynajmniej 2-3 osoby, które nie walczą dla władzy a dla kraju/kumpli/ideałów :>
- do ktorej grupy ja sie zaliczam?
Ludzie nie piszcie nam co may robi my naprawde wiedzielismy i wiemmy ale po edron nie mamy juz motywacji zabardzo is rodkow(ja tam mam motywacje i konto na allegro by zdobc gpki)
Lovah - chetnie bym zobaczyl w ciebie w akcji. my wiemy jak sie bic i gdzie uciekasz i uwierz mi znamy miejsca o ktorych ty nawet nie zdajesz sobie pojecia;)
@Evuller - sorki ze ci nie odpisalem bylem afk i jak podlazlem ciebie nie bylo napisz kiedy chcesz pogadac jak bedziesz co i jak to napisze(list veno sir grodek:P)
- do ktorej grupy ja sie zaliczam?
Do tych 2-3 osób.
Ludzie nie piszcie nam co may robi my naprawde wiedzielismy i wiemmy ale po edron nie mamy juz motywacji zabardzo is rodkow(ja tam mam motywacje i konto na allegro by zdobc gpki)
Czyli jedna bitwa przesadzila o losach wojny? Lmao!
Lovah - chetnie bym zobaczyl w ciebie w akcji. my wiemy jak sie bic i gdzie uciekasz i uwierz mi znamy miejsca o ktorych ty nawet nie zdajesz sobie pojecia
Hmmmm, mnie w akcji mozna zobaczyc tylko na ots, bo na Nebuli moja skromna wojenka dobiegla konca, choc i tam sie nie popisalem, bo
1) bylem bez pacca
2) wrog dzialal tylko sneak attackami
My nie mielismy jak, bo oni nie expili, wiec bylismy w sytuacji takiej jak jest Arcanium. Trudno, wiec byc tu w akcji.
Jesli chodzi o te miejsca, to byc moze - ale czas wprowadzic je w plan, a nie posty na forum.
/Lovah
Karolek98
02-10-2006, 08:12
Imo, nie byłby to zły wybór, bo Ty masz cos swe do pokazania, nie jestes asslickerem który był w Arc albo cos, po prostu w pewnym momencie rzuciles gildie Swe, zeby ratowac Six Sens, skonczylo sie jak sie skonczylo ale przykladem jestes godnym do nasladowania.
Chociaz 1 osoba zauwazyla moja skromna osobe. A na wojnie SS kazdy kazdy goraco przywital moja osobe...
Na tibialandzie mozna latwo uciec =) Juz kilka osob sie o tym przekonalo probojac zlapac mnie na wojnie AO, Danthorr powinien cos o tym wiedziec :) A mianowicie
Desert Dungeon
Jest to miejsce gdzie mozna latwo sie schowac, jak i latwo sie zgubic :) Nie wiem czy ktos z was ogladal kiedys filmik z wojny na eterni... gildi Ifernal Affairs czy cos takiego :D (pewnie popiepszylem cala nazwe gildie no ale ok) jak oni w czasie battle zrobiili szybka akcje na desercie... Mieli klucz do pokoiku z 4 portalami (nie trudno jest go zdobyc, moge napisac jak jezeli kogos interesuje) 1 portal=1 klasa postaci... Kazdy wszedl do swojego pokoiku... i ci co byli w pokoju palladynow wciagneli lina tych z innych pokoikow i rozlozyli trapa :) Filmik tez posiadam... To bylo battle moze z 20 vs 10 :) i wszyscy swego czasu mieli aimboty/uhboty... takze wojna byla Ciekaww :)
Hellgate
W te miejsce nie bede sie wglebial :) Ale kto tam expil i zwiedzial... Kto zna Draconie to wie ze tam jest ciekawie i mozna smieszne trapy robic i dobrze walka idzie :D
@MOLS
Tam nikomu nie radze uciekac.. Chocby z 1 wzgledu, ze zanim nie poznasz dobrze drogi do SAMEGO MOLS tymi labiryntami trolli i z innym scierwem albo masz ogon to nie warto sie zrywac :D bo wielu probowalo a zakonczylo sie to smiercia :)
I najlepsza taktyka wedlug mnie na open battle to jest lurowac kogos w waskie przejscia... MAX 3 hexy szerokosci :) Robic to tak zeby 1 osobe z przeciwnego teamu odciac magic wallami. tak zeby nikt z gildi jego nie mogl go leczyc :) Wtedy juz nie odliczac zadnego combo tylko walic z sd jak leci :D
w mojich oczach i kilku znaszej gildi to wyglada tak pierwsze 3 akcje co zaplanowalismy i spy je wydali przegrywalismy w fragach przewaznie 5:2~~ no i po ostatniej akcji jak padl kash etc na edron to wszyscy chcieli walczyc bo mielismy nadzieje ze niemamy spy w gildi no ale bezok padl od chealino i sie zalamal no a ja kpolowa znas otym uslyszala to tez jest retired... To nie tak ze niewiemy jak walczyc ale zostalo ans walczacych z 6-7 osob~~ owszem mozemy robic sneake ataki ale ja naprzyklad niebede specialnie wstawal dla tibi o 3 wnocy ;/co innego rano ;> XD
Karolek98
02-10-2006, 10:55
w mojich oczach i kilku znaszej gildi to wyglada tak pierwsze 3 akcje co zaplanowalismy i spy je wydali przegrywalismy w fragach przewaznie 5:2~~ no i po ostatniej akcji jak padl kash etc na edron to wszyscy chcieli walczyc bo mielismy nadzieje ze niemamy spy w gildi no ale bezok padl od chealino i sie zalamal no a ja kpolowa znas otym uslyszala to tez jest retired... To nie tak ze niewiemy jak walczyc ale zostalo ans walczacych z 6-7 osob~~ owszem mozemy robic sneake ataki ale ja naprzyklad niebede specialnie wstawal dla tibi o 3 wnocy ;/co innego rano ;> XD
To niech Bezok postac pozyczy :P Haha ;)
Trai'ler
02-10-2006, 13:14
Chociaz 1 osoba zauwazyla moja skromna osobe. A na wojnie SS kazdy kazdy goraco przywital moja osobe...
Na tibialandzie mozna latwo uciec =) Juz kilka osob sie o tym przekonalo probojac zlapac mnie na wojnie AO, Danthorr powinien cos o tym wiedziec :) A mianowicie
Desert Dungeon
Jest to miejsce gdzie mozna latwo sie schowac, jak i latwo sie zgubic :) Nie wiem czy ktos z was ogladal kiedys filmik z wojny na eterni... gildi Ifernal Affairs czy cos takiego :D (pewnie popiepszylem cala nazwe gildie no ale ok) jak oni w czasie battle zrobiili szybka akcje na desercie... Mieli klucz do pokoiku z 4 portalami (nie trudno jest go zdobyc, moge napisac jak jezeli kogos interesuje) 1 portal=1 klasa postaci... Kazdy wszedl do swojego pokoiku... i ci co byli w pokoju palladynow wciagneli lina tych z innych pokoikow i rozlozyli trapa :) Filmik tez posiadam... To bylo battle moze z 20 vs 10 :) i wszyscy swego czasu mieli aimboty/uhboty... takze wojna byla Ciekaww :)
mam prośbę czy mógłbyś zarzucić link do filmiku z wojny chętnie obejrze i powiedz pod jaką tibie to działa xD
Karolek98
02-10-2006, 14:02
Tibia 7.6 :) Old_TibiCam client :) Skad sciagnac powinienes wiedziec:) Ten filmik jest zajebisty iiii zwroc uwage na zorganizowanie :)
PoH small battle :) (http://rapidshare.de/files/35208067/Spah_krigpoh.rec)
Przegladalem sobie stare screenshoty :) I znalazlem ten ciekawy, wiec postanowilem zamiescic :)
http://img245.imageshack.us/img245/4238/fallenqj5.jpg
Hehe racja spash pohkrig rox , nie raz widzialem ten film , ale obejzalem go jeszcze raz . Aah hail old good times :-)
Trai'ler
02-10-2006, 15:54
@Karolek98
filmik naprawde zajebisty ... obejrzałem go 2 razy i mógłbym jeszcze kilka razy obejrzeć : )
tylko zastanawia mnie to , jak oni umknęli tam przed nimi , weszli w tp a co dalej ? Jak znaleźli się gdzie znaleźli i ich rywale nie mogle tam wejść :>
Karolek98
02-10-2006, 17:29
tylko zastanawia mnie to , jak oni umknęli tam przed nimi , weszli w tp a co dalej ? Jak znaleźli się gdzie znaleźli i ich rywale nie mogle tam wejść :>
Mogli wejsc :) Ale nie weszli bo domyslali sie co ich czeka :)
Ten pokoj jest czescia "Vocation quest"'a, powszechnie znany jako Desert quest. W kazdym z 4 portali na tabliczce jest napisane co mamy wziasc do final roomu tego otoz questa :) 1 teleport dla kazdej profesji :).
Skoro wam sie spodobalo to dam jeszcze 1 :P
Wersja 7.6
Zabawy z Ankrahmun :D (http://rapidshare.de/files/35228621/ooooops.rec.html)
Trai'ler
02-10-2006, 20:04
Mogli wejsc :) Ale nie weszli bo domyslali sie co ich czeka :)
Ten pokoj jest czescia "Vocation quest"'a, powszechnie znany jako Desert quest. W kazdym z 4 portali na tabliczce jest napisane co mamy wziasc do final roomu tego otoz questa :) 1 teleport dla kazdej profesji :).
Skoro wam sie spodobalo to dam jeszcze 1 :P
Wersja 7.6
Zabawy z Ankrahmun :D (http://rapidshare.de/files/35228621/ooooops.rec.html)
nie no koleś filmik zajebisty a ta gildia jeszcze lepsza widać że cisną/cisnęli wszystkich na servie ; )
mam pytanie czy ty też układasz tak back packi xD ? że przed backpackiem wkładasz coś co w tym backpacku jest żeby rozpoznać co jest w danym backpacku bo ja chyba zaczne tak robić bo przydatne to jest :D :p
mam pytanie czy ty też układasz tak back packi xD ? że przed backpackiem wkładasz coś co w tym backpacku jest żeby rozpoznać co jest w danym backpacku bo ja chyba zaczne tak robić bo przydatne to jest :D :p
eee a grywasz na ots'ach ?
nie zebym sie czepial, ale prawie zawsze w bp tak to jest poukladane, przynajmniej na ots'ach z gotowymi postaciami..
btw
jak sam ustawiasz co gdzie i w jakim bp, to chyba nie masz potem problemu z rozpoznawaniem, nie?
signed,
maciek
Karolek98
02-10-2006, 20:22
szczeże mowiąc to tak:) Bo niewiele capa to zabiera ;] A pozatym nie gram w tibie ;) Ale jak gralem to tak robilem.
Tak odnośnie filmu z Ank, to watpie czy MM mogloby to wykorzystac znajac ich organizacje i PvP.
=P
to ze nieumiemy walczyc razem nieznaczy ze osobno slabo gramy ;-)
Bandzioch
02-10-2006, 23:03
to ze nieumiemy walczyc razem nieznaczy ze osobno slabo gramy ;-)
To, że nie umie grać w pokera na pieniądze, to nie znaczy, że słabo gram z kumplami w oczko na zapałki. :faceoff:
Olorion.
02-10-2006, 23:28
zawsze mozecie dac mi jakiegos hlew chara
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.