zaloguj się

Pokaż pełną wersje : News prosto z iridi

Stron : 1 2 [3] 4 5

Maxxonek
13-09-2006, 22:04
Wszystkie zyczenia przyjete, postaramy sie, acz napewno bedzie to trudne ;)

Mocny Smok
13-09-2006, 22:29
Jak narazie dochodze do wniosku ze umiesz liczyc licz na siebie :) . zeby byl spokuj na iridi trzeba wyjebac stad swe :) . GSL i GZ bez naszej pomocy [ ludzi ktorych nie obchodza dedy i nie boja sie przeciwstawic wyzszym lvl ] nie dadza rady [ przynajmniej ja tak mysle ] wiec organizujmy jakies wypady ludzi nie zrzeszonych z Gsl lub Gz do trapowania badz tez lapania fragow na triad nie wspominajac o arc. Wiec jesli myslicie ze poczekacie sobie spokojnie na koniec wojny to sie mylicie! Musimy pomoc Polakom ! Pomyslicie o zaletach wygrania wojny a nei o tym ze boje sie ze padne. Ktos musi pasc zeby ktos wygral wiec do roboty h lvl i wszyscy polacy grajacy na iridi. Niech iridia panuja Polacy! Ja Bede Pomagal i jak przyjdzie czas to bede takze walczyl na wojnach. To tyle mam nadzieje ze ktos pomysli tak jak ja i bedzie walczyl o Pokoj! Cu :P A tak wogole to Naro Slayer to spoko gosc :)

Naro
13-09-2006, 22:44
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic?? ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki... Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo. Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału. Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??

w pelni popieram!!!

Rankor porownujesz rzeczy nieporownywalne, bo jesli grales choc chwile w ta gre i widizales film jak pada huxy i jak pada dwadwa to mogles zauwazyc kto uzywa bota na uhanie a kto nie....

Ciekawe jak to jest ze ten allmighty Huxy uhal sie po paru blood hitach z boltow...

Poza tym 22 nie cwaniaczy jak Huxy, lider arc myslal ze jest neizwyciezony i sie przejechal ;], a do arc dotarlo ze jak padl on to kazdy z nich moze i tyle w tym temacie.

Jesli chodzi o polakow to Chris jesli myslisz ze Ciebie to nei dotyczy to jestes zalosny... wczesneij czy pozniej gdyby arc wygralo (nie daj Boze) to naloza na was zakaz expa itd a wtedy kto wam pomoze? prawda jest taka ze jakbys wpadl Ty z Ethical od tylu w tej bitwie co padl huxy to swe by mieli pozamiatane, byloby wiecje fragow itd.. no ale jedni maja poczucie godnosci i odwage inni nie. Nie oceniam Twoich doswiadczen z przeszlosci ale sa pewne sprawy ponad osobiste ego, a ta walka nei ejst dla Bezoka, Kasha czy kogokolwiek - to jest dla nas wszystkich. I nei mwo mi ze sie szybciej dogadasz z Arc niz z nami (jak jzu ebdzie po wojnie). prawda jest takak ze arc czuje respekt przed nami a chca walczyc tylko tam gdzie oni sobei teog zycza i tylko jak ich jest o wiele wiecej. Gdyby po naszej stronie bylo okolo 30 osob i gdybyscie byli na tyle odwazni zeby stanac po anszej stronie to przy amss logu all swe uciekaja do dp, no ale coz... neisterty my jako polacy nei potrzebujemy wrogow, my sie sami pozabijamy... oby to sie zmienilo w tej wojnie!

Mocny Smok
13-09-2006, 22:48
Swiete slowa :) Naro

Z tymi Polakami to na 100 % prawda ;) jest takie powiedzienie " Jak zarobic by sie nie narobic " i to wlasnie pasuje do Polakow ktorzy nie chca brac udzialu w wojnie. Ja mam slaby lvl jak na wojne ale pierdoli mnei to i bede walczyl chocbym mial rooka to bede walczyl o wolnosc iridi i o zwyciestwo Polakow :) !!!

Naro
13-09-2006, 22:52
Jesli tak mial od dawno to po jakiego *uja jesli expi i gra dalej ?

jest taka stronka erig.net - i sprawdz sobie jak Thoris expil w ciagu ostatnich 2 miechow, moze wtedy cos zakumasz?

Naro
13-09-2006, 23:01
Swiete slowa :) Naro

Z tymi Polakami to na 100 % prawda ;) jest takie powiedzienie " Jak zarobic by sie nie narobic " i to wlasnie pasuje do Polakow ktorzy nie chca brac udzialu w wojnie. Ja mam slaby lvl jak na wojne ale pierdoli mnei to i bede walczyl chocbym mial rooka to bede walczyl o wolnosc iridi i o zwyciestwo Polakow :) !!!

Hail Mocny Smok!!!!

myanato
13-09-2006, 23:04
@Jinikao nie wiem jak to bylo filmiku nie widzialem, kierowalem sie wlaanymi sprostrzezeniami :)
w pelni zgadzam sie z Naro, polacy powinni sie zjednoczyc i stanac do walki jako jeden narod a nie narod + zdrajcy + neutralni

Paco88
13-09-2006, 23:05
Co do Ethical. bylem tam bylo fajnie ale ludzie pokroju Chrisa bojacy sie walczyc i uwazajacy sie za "wszystko wiedzacych" moga do wszystkiego zniechecic. To ze Bezok zdradzil pol roku temu jest wiadom, jednak i o tobie takie opinie krazyly i zielper sam to napisal na forum, a jak wiadomo on byl wtedy w Arc, WIec nie wiem jak mozesz bezoka oskarzac...

Kumplu powiem ci tak:
Po 1 Ja boje sie walczyc? Bylem na 3 wojnach naszych zajebistych gildii ktore to mialy spokojnie je wygrac - siedzialem w depo a jak wyszedlem to wszyscy popadali tylko nie ja bo ja lamer zdaze zawsze uciec, pewnie to dlatego ze jestem wszystko wiedzacy.
Po 2 Ja, Chris'Ronaldo nigdy nie padlem z czyjejs reki(w zyciu nie zostalem zaatakowany przez innego gracza na powaznie), moze teraz jak to napisalem bedziecie chcieli udowodnic ze jestem do zabicia, zrobcie to -nie bede plakac jezeli wam to pomoze.
Po 3 Z tym ze jestem wszystko wiedzacy to moze troszke przesadziles, ale jakos potrafie sie zaasymilowac w grze i nigdy nie zostalem wypcheniety przez kogos innego z expowiska, dziwne? czy ja wiem, moze po prostu to dlatego ze gram sam, niechce nic nikomu zarzucac piszac to,bo to nie moja sprawa.
Po 4 W wojnach bralem udzial kilku, to tylko dlatego ze zostalem namowiony przez kumpli, bo uznalem ze nalezy im pomoc
Po 5 Moze chcesz mi wjechac na ambicje, zebym zmienil zdanie, dlatego sie tak na mnie oburzasz i probojesz udowodnic mi ze sie boje
Po 6 Nie jestem asslicker, a jezeli komus pomagam, robie to z czystej przyjemnosci- zazwyczaj po prostu kogos lubie
Po 7 Nie jestem rasista, nie przeszkadzaja mi inne narodowosci w grze, a dzieki nim zawdzieczam w miare dobry jezyk angielski, ktorego nie musze sie uczyc w szkole ;)

Znajdzie sie kilka powodow jeszcze ale nie chce mi sie myslec, bo jest juz w miare pozna pora i ide sobie skimac. Dziekuje za uwage -"wszechwiedzacy" Chris, ktoremu rybnik (znajduje sie 20 km od mojego miasta) grozi mi pobiciem w rl poprzez komputer~ Nie mowie o jinim tylko o kilku jego kolegach, ktorzy boja sie przyjechac z bezokiem na rowien - malutka wies znajdujaca sie pomiedzy Żorami(tu gdzie ja mieszkam) a Rybnikiem (tak tym slynnym rybnikiem) , bo maja tam dostac po ryjkach od pewnego "Wujka". Załosne~ W kazdym razie Powodzenia

aa i co do Bezok'a nie zarzucam mu nic, poprostu to pamietam. Po spotkaniu go w rl uwazam go za spoko goscia~ Over&out good night Boyzz (btw jemu zycze zwyciestwa w tej wojnie najbardziej)

No tak nie moge zapomniec o tym ze podejrzewano mnie o bycie szpiegiem. To tez calkiem ciekawa historia, po tym jak jurand zajebal loot z demonow, rozpoczela sie wojna w ktorej byl jurand aurel~ itp , skoro bylem hunted to postanowilem dolaczyc, a ze bylem retired to bardzo malo im pomagalem. Pewnego razu Scotty zapytal mnie czy dam passy jakiemus kolesiowi zeby pomogl w wojnie moim charem, ja rozbawiony tym pomyslem zrobilem glupstwo kopiujac to do bezoka(bylo mi wszystko jedno i tak nie gralem) i ot okazalem sie szpiegiem, Scotty wyrzucil mnie z gildi a ja juz sobie darowalem iridie. Skonczyly sie wakacje, zatesknilem i wroiclem, jezeli ktos widzi w tym cos zlego, plx pusccie to tutaj bardzo chetnie przeczytam lol.

Mistik Vannesa
13-09-2006, 23:51
Hello Chris kto ci groził pobiciem na rl?

Myślałem że tylko 1 osoba ma dostać obydwoje wiemy kto;) ale myślałem ze to prywatna sprawa pomiedzy byłymi "gołąbkami" (parą) wiec nie wiem czemu o tym sypiesz.. również nie wiem dlaczego mieszasz w to Bezoka!

Chciałęm Cię jeszcze spytać dlaczego nie bronicie Slaviaxa, padł a wy nic nie zrobiliśćie... bardzo mnie to ciekawi.

Gorąco pozdrawiam.

Bez~
14-09-2006, 00:33
@Myanato. LOL. Padli ludzie z naszej strony poniewaz stanowimy jednosc. A tak pozatym zawsze razem na kazdym battle satli. Z arc jest nas 5.

oj Szymek ty staraj sie byc bardziej aktywny na Tibii ,a nie na Forum :<<<<<

Jinikao
14-09-2006, 05:40
Sorry Bez powstaram sie byc bardziej aktywny, teraz kupie noweg kompa i bede caly czas praktycznie do wykorzystania;p
@Chris - Pod koniec maja dzwonilismy do ciebie zebys przyjechal na spotkanie na ktorym wiekszosc z nas byla, Ty nie chciales przyjechac bo sie bales ze masz dostac,,,, Daj wiary ze nikt nie chcial cie nigdy pobić LOL

Paco88
14-09-2006, 06:58
Sorry Bez powstaram sie byc bardziej aktywny, teraz kupie noweg kompa i bede caly czas praktycznie do wykorzystania;p
@Chris - Pod koniec maja dzwonilismy do ciebie zebys przyjechal na spotkanie na ktorym wiekszosc z nas byla, Ty nie chciales przyjechac bo sie bales ze masz dostac,,,, Daj wiary ze nikt nie chcial cie nigdy pobić LOL

skoro wtedy sie balem to czemu ostatnio przyjechalem? osobiscie nie uznaje spotkan tibijskich w rl~

@ktos tam, nie mieszam w to Bezok'a poprostu dla mnie to jest zalosne takie kozaczenie przed monitorem~

Heram_Elion
14-09-2006, 07:30
no co wy w rl sie bić o Tibie <lol2> przeciez nikt nigdy nikogo nie chcial pobic xD no moze pare razy ale to wyjatkowe sytuacje

IridiaCarlinPk
14-09-2006, 07:36
Kumplu powiem ci tak:
Po 1 Ja boje sie walczyc? Bylem na 3 wojnach naszych zajebistych gildii ktore to mialy spokojnie je wygrac - siedzialem w depo a jak wyszedlem to wszyscy popadali tylko nie ja bo ja lamer zdaze zawsze uciec, pewnie to dlatego ze jestem wszystko wiedzacy.
Po 2 Ja, Chris'Ronaldo nigdy nie padlem z czyjejs reki(w zyciu nie zostalem zaatakowany przez innego gracza na powaznie), moze teraz jak to napisalem bedziecie chcieli udowodnic ze jestem do zabicia, zrobcie to -nie bede plakac jezeli wam to pomoze.
Po 3 Z tym ze jestem wszystko wiedzacy to moze troszke przesadziles, ale jakos potrafie sie zaasymilowac w grze i nigdy nie zostalem wypcheniety przez kogos innego z expowiska, dziwne? czy ja wiem, moze po prostu to dlatego ze gram sam, niechce nic nikomu zarzucac piszac to,bo to nie moja sprawa.
Po 4 W wojnach bralem udzial kilku, to tylko dlatego ze zostalem namowiony przez kumpli, bo uznalem ze nalezy im pomoc
Po 5 Moze chcesz mi wjechac na ambicje, zebym zmienil zdanie, dlatego sie tak na mnie oburzasz i probojesz udowodnic mi ze sie boje
Po 6 Nie jestem asslicker, a jezeli komus pomagam, robie to z czystej przyjemnosci- zazwyczaj po prostu kogos lubie
Po 7 Nie jestem rasista, nie przeszkadzaja mi inne narodowosci w grze, a dzieki nim zawdzieczam w miare dobry jezyk angielski, ktorego nie musze sie uczyc w szkole ;)

Znajdzie sie kilka powodow jeszcze ale nie chce mi sie myslec, bo jest juz w miare pozna pora i ide sobie skimac. Dziekuje za uwage -"wszechwiedzacy" Chris, ktoremu rybnik (znajduje sie 20 km od mojego miasta) grozi mi pobiciem w rl poprzez komputer~ Nie mowie o jinim tylko o kilku jego kolegach, ktorzy boja sie przyjechac z bezokiem na rowien - malutka wies znajdujaca sie pomiedzy Żorami(tu gdzie ja mieszkam) a Rybnikiem (tak tym slynnym rybnikiem) , bo maja tam dostac po ryjkach od pewnego "Wujka". Załosne~ W kazdym razie Powodzenia

aa i co do Bezok'a nie zarzucam mu nic, poprostu to pamietam. Po spotkaniu go w rl uwazam go za spoko goscia~ Over&out good night Boyzz (btw jemu zycze zwyciestwa w tej wojnie najbardziej)

No tak nie moge zapomniec o tym ze podejrzewano mnie o bycie szpiegiem. To tez calkiem ciekawa historia, po tym jak jurand zajebal loot z demonow, rozpoczela sie wojna w ktorej byl jurand aurel~ itp , skoro bylem hunted to postanowilem dolaczyc, a ze bylem retired to bardzo malo im pomagalem. Pewnego razu Scotty zapytal mnie czy dam passy jakiemus kolesiowi zeby pomogl w wojnie moim charem, ja rozbawiony tym pomyslem zrobilem glupstwo kopiujac to do bezoka(bylo mi wszystko jedno i tak nie gralem) i ot okazalem sie szpiegiem, Scotty wyrzucil mnie z gildi a ja juz sobie darowalem iridie. Skonczyly sie wakacje, zatesknilem i wroiclem, jezeli ktos widzi w tym cos zlego, plx pusccie to tutaj bardzo chetnie przeczytam lol.

Co do Wuja to nie boje sie tam przyjechac:P mozemy blata oplaic razem;p a jestem z Rybnika!

Mocny monza robic wjazdy na triad oni maja 50-70lv w gildi wiec do ubicia dobra ekipa nie jest trudno tlyko trzeba zrobic to szybko zeby koledzy nie zdazyli przyjsc;] 40lv~ powah:)

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 08:21
Nie oceniam Twoich doswiadczen z przeszlosci ale sa pewne sprawy ponad osobiste ego, a ta walka nei ejst dla Bezoka, Kasha czy kogokolwiek - to jest dla nas wszystkich. Ok, tylko powiedz mi, kto po tej wojnie bedzie przy wladzy. Bezok, o ktorym mam taka, a nie inna opinie? Kashi? Nie potepiam, ale myslenie, ze walczy sie 'dla nas wszystkich' jest smieszna mrzonka romantyka. I nei mwo mi ze sie szybciej dogadasz z Arc niz z nami (jak jzu ebdzie po wojnie). Czemu nie? Ofc, przedstawiam tutaj tylko swoj punkt widzenia, aczkolwiek niewidze roznicy pomiedzy dogadywaniem sie z wami, a z arc. prawda jest takak ze arc czuje respekt przed nami a chca walczyc tylko tam gdzie oni sobei teog zycza i tylko jak ich jest o wiele wiecej. Szczerze? Tez wole walczyc, gdy mam przewage liczebna i na korzystnym terenie. Imo, akurat za to nie powinno sie przypieprzac.

no co wy w rl sie bić o Tibie <lol2> przeciez nikt nigdy nikogo nie chcial pobic xD no moze pare razy ale to wyjatkowe sytuacje Jaka szkoda, ze temat z filmem z akcji na sheilon zostal najpierw zamkniety, a potem usuniety. Bo rzucilbym ci linkiem prosto w morde. :<

Neztas
14-09-2006, 13:02
Chciałęm Cię jeszcze spytać dlaczego nie bronicie Slaviaxa, padł a wy nic nie zrobiliśćie... bardzo mnie to ciekawi.

gowno wiesz to nie pisz

istnieje cos takiego jak "rozmowa", tudziez "konwersacja", glownie chodzi w tym o wymiane pogladów, zdań i przekonan w sposob werbalny, pisemny lub jakikolwiek inny, co skutkuje przy odpowiedniej znajomosci jezyka ktorym sie komunikujemy najczesciej dojsciem do konsensusu i wyjasnieniem calej sprawy

@chris:
mnie by bylo szkoda klawiatury na tyle pisania ale przynajmniej wytlumaczyles im ocb Xd

Mistik Vannesa
14-09-2006, 13:42
gowno wiesz to nie pisz

istnieje cos takiego jak "rozmowa", tudziez "konwersacja", glownie chodzi w tym o wymiane pogladów, zdań i przekonan w sposob werbalny, pisemny lub jakikolwiek inny, co skutkuje przy odpowiedniej znajomosci jezyka ktorym sie komunikujemy najczesciej dojsciem do konsensusu i wyjasnieniem calej sprawy

@chris:
mnie by bylo szkoda klawiatury na tyle pisania ale przynajmniej wytlumaczyles im ocb Xd

Naztaz i w tym momencie zrobiłeś z siebie kozaka czyt. błazna.
gówno wiemmo akcji z Slavem?? - to chyba dlatego po to pytam?? jakbym wiedział to bym nie pytał? <- przeanalizuj to sobie przed snem 10x może coś pomoże.

Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie...

Paco88
14-09-2006, 13:55
gówno wiemmo akcji z Slavem?? - to chyba dlatego po to pytam?? jakbym wiedział to bym nie pytał? <- przeanalizuj to sobie przed snem 10x może coś pomoże.

Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie...

poprostu slaviax mial w commencie cos co nie powinno sie tam znajdowac, odczytujac "bezok4ever" mozna sie domyslic o co chodzilo arcanium~ Jednym zdaniem wyeliminowali go przed zawodami~

Rankor
14-09-2006, 15:01
W przeciwienstwie do Neztasa to Ty robisz z siebie w tej chwili blazna.

Do wszystkich ktorym zacieraja sie granice pomiedzy tibia a rlem (tj. jada komus napi******c za tibie):
A teraz prosze: 'Milcz, i idz zaglebic sie w ten nierealny swiat, ktory zlal sie z tym, z ktorego pochodzisz', czyli w jezyku kolokwialnym 'spi^rdalaj pograc w tibie, swirze'

Heram_Elion
14-09-2006, 15:23
@Adolphus Elbragol

dawaj rzucaj xD

Anum
14-09-2006, 15:34
@Adolphus Elbragol

dawaj rzucaj xD

Czytaj ze zrozumieniem... przeciesz napisał, że temat usunięty.

Mistik Vannesa
14-09-2006, 15:41
Sam się upokarzaz rangor...

Spytałęm grzecznie dlaczego nie broniliście Slaviaxa odpowiedz była "gówno wiesz to sie nie odzywaj." <-- porażka myślałem że to jest forum i własnie tu o takich żeczach powinniśmy rozmawiać.

Nastaz oraz Rangor, wasze aroganckie zachowanie doprowadza mnie do rozpaczy... Nic nie wnosząc do tematu stwarzacie tylko sztuczny tłok, oraz wasze beszczelne odopowiedzi nie są na miejscu. W skrucie jesli ktos pyta, to odpowidacie na pytanie albo milczycie, nie ma nic pomiedzy!

Odemnie to tyle nie chce ciągnąć tej kłótni ponieważ do niczego to nie prowadzi, chcialem tylko abyście się zastanowili nad swym karygodnym zachowaniem. =/

Neztas
14-09-2006, 16:08
@mystik:
częsc twojej wypowiedzi po przecinku byla zdaniem oznajmujacym
"padł a wy nic nie zrobiliśćie"

a jesli uwazasz zwrocenie komus uwagi wiedzac ze ma sie racje jest robieniem z siebie blazna, to gratuluje
~~

nie chce mi sie pisac bo i tak malo kto rozumie

edit:
@mystik (up):
dysleksja~,
to nie wyscig o zlote gacie wiec nie placz jak ktos powie ze nie masz racji rofl

Mocny Smok
14-09-2006, 16:12
" Mocny monza robic wjazdy na triad oni maja 50-70lv w gildi wiec do ubicia dobra ekipa nie jest trudno tlyko trzeba zrobic to szybko zeby koledzy nie zdazyli przyjsc;] 40lv~ powah " Niestety nie kojaze kim ty mozesz byc :P wiec jak chcesz to napisz na tibi na prv msg :) A co do triad to ja moge pomoc ale trzeba skombinowac przynajmniej 40 lvl + ludzi a z tym to bedzie ciezko bo wszyscy sie boja walczyc :/ i mozna ich zajebac ale zeby nam GSL pomoglo przetrwac pz :) Pisz na Tibi jak cos :) Ja jestem chetny

A co do chrisa : Jak nie chcesz walczyc to nie walcz :) twoja sprawa ale bedziesz mial potem trudnosci z klimatyzacja jak GSL wygra , ja na twoim miejscu bym pierdolil dedy tylko walczyl o Iridie :) cu

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 16:14
Dwie rzeczy. Saimon, naucz sie czytac. I nie, tu nie chodzi o to, o co prosilem Bergera (tj. wylapywanie rzeczy, na ktore swiatlo nie padlo bezposrednio, a posrednio, zostawiajac je po czesci w cieniu). Chodzi o informacje podana, jak prostytutka na talerzu.

Vaneska, rozumiem, tez jestem dyslektykiem, ale pannica lekkich obyczajow, istnieja chyba jakies normy, co?

Paco88
14-09-2006, 17:20
" Mocny monza robic wjazdy na triad oni maja 50-70lv w gildi wiec do ubicia dobra ekipa nie jest trudno tlyko trzeba zrobic to szybko zeby koledzy nie zdazyli przyjsc;] 40lv~ powah " Niestety nie kojaze kim ty mozesz byc :P wiec jak chcesz to napisz na tibi na prv msg :) A co do triad to ja moge pomoc ale trzeba skombinowac przynajmniej 40 lvl + ludzi a z tym to bedzie ciezko bo wszyscy sie boja walczyc :/ i mozna ich zajebac ale zeby nam GSL pomoglo przetrwac pz :) Pisz na Tibi jak cos :) Ja jestem chetny

A co do chrisa : Jak nie chcesz walczyc to nie walcz :) twoja sprawa ale bedziesz mial potem trudnosci z klimatyzacja jak GSL wygra , ja na twoim miejscu bym pierdolil dedy tylko walczyl o Iridie :) cu

tylko po ktorej stronie? xD Przeciez wiem, tlumacze ze nie bede walczyc a wy dalej swoje~. Asertywnosc to moja mocna strona :P

myanato
14-09-2006, 18:02
ja bym walczyl nawet swoim noob charem. W koncu tez tyczy sie o mnie czy bede mogl siedziec pozniej na expie czy przyjdzie jakis szwed i mnie nie wywali

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 18:18
ja bym walczyl nawet swoim noob charem. W koncu tez tyczy sie o mnie czy bede mogl siedziec pozniej na expie czy przyjdzie jakis szwed i mnie nie wywali

Jesli dajesz sie wywalic Szwedowi to tak samo bedzie z Dunczykiem, Chinczykiem, czy kurwa nawet Polakiem. Teraz uwaga, nastapi pointa:

POLACY TO TACY SAMI GRACZE, JAK KAZDA INNA NACJA. ABUSUJA, KORZYSTAjAC Z TYCH SAMYCH METOD, ZABIJAJA, UZYWAJAC STARYCH I OGOLNIE ZNANYCH TRICKOW. SZWEDZKA RUNA SD WYSTRZELONA W TWOJEGO CHARA NIE ROZNI SIE NICZYM OD POLSKIEJ.

I przestancie wreszcie pierdolic, ze wojna jest 'za wolnosc wszystkich polakow na servie'. Wojny wybuchaja o wladze.

Rankor
14-09-2006, 18:24
Pieprzysz glupoty. Nie masz ZIELONEGO pojecia jak wyglada gra na Iridii. Gralem przeszlo 1,5 do 2 LAT i ANI RAZU nie zostalem wywalony ze spawnu (Maze/d-lair/hydry/POH/inne kopalnie) przez Szweda. Inaczej wyglada sprawa z wieksza czescia polaczkow, z ktorych MOZE jakies 30% zada na wejsciu inne pytanie niz "pl?" po czym zaczyna mi glosic litanie jak mu to malo % do lvla brakuje i blaga (nie prosi, blaga) zebym wpuscil go na spawn.

@Mistig Wanesa
O bardzo przepraszam, ja innych od 'kozakow czyt. blaznow' bez powodu nie wyzywam. To samo tyczy sie przekrecania nickow. No patrz, mowisz, ze sie zapytales a przy okazji STWIERDZILES, ze nic nie zrobili. Skad ta pewnosc?
Apropo karygodnego zachowania rangora, karygodne sa moje odpowiedzi czy jedno ominiecie autocenzury? =o

Neztas
14-09-2006, 18:27
Jesli dajesz sie wywalic Szwedowi to tak samo bedzie z Dunczykiem, Chinczykiem, czy kurwa nawet Polakiem. Teraz uwaga, nastapi pointa:

POLACY TO TACY SAMI GRACZE, JAK KAZDA INNA NACJA. ABUSUJA, KORZYSTAjAC Z TYCH SAMYCH METOD, ZABIJAJA, UZYWAJAC STARYCH I OGOLNIE ZNANYCH TRICKOW. SZWEDZKA RUNA SD WYSTRZELONA W TWOJEGO CHARA NIE ROZNI SIE NICZYM OD POLSKIEJ.

I przestancie wreszcie pierdolic, ze wojna jest 'za wolnosc wszystkich polakow na servie'. Wojny wybuchaja o wladze.

omg w koncu ktos gada jak trzeba

Paco88
14-09-2006, 18:30

brawo brawo brawo brawo =]

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 18:35
omg w koncu ktos gada jak trzeba

Ja tak gadam od poczatku mojej tibijskiej przygody. W sumie, milo, ze ktokolwiek docenil ; (

brawo brawo brawo brawo =]

/me klania sie w burzy oklaskow, zrecznie lapiac rzucona w jego kierunku roze.

Valard
14-09-2006, 18:40
No przecież wiecie walka narodowościowa świadczy o "patriotyźmie" :P:P:P

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 18:44
No przecież wiecie walka narodowościowa świadczy o "patriotyźmie" :P:P:P

"gęsty cynizm ciężko osiadł na okolicznych nagrobkach."

Szymon Piotr Domagala, "Aniol"

cfk
14-09-2006, 19:11
GSL sie rozpadł, znikł albo cos jeszcze - efekt taki że nie ma takiej gildii o.0

myanato
14-09-2006, 19:27
@Adolphus Elbragol
moim zdaniem nie gdyz ze szwedami byla juz wojna kiedys i to jest po prostu polak jest podswiadomym przeciwnikem (oczywiscie o ile szwed pamieta wojne)
a poza tym z polakiem zawsze mozna ponegocjowacB)
@Rankor z toba jest inna sprawa bo ty teraz masz lvl 100+ a ja 25 oznacza to ze byle kto mnie moze wywalic z spawnu -.- nawet obywatel pipidowy wielkiej z wiochy malej-.-

Rankor
14-09-2006, 19:36
@Adolphus Elbragol
moim zdaniem nie gdyz ze szwedami byla juz wojna kiedys i to jest po prostu polak jest podswiadomym przeciwnikem (oczywiscie o ile szwed pamieta wojne)
@Rankor z toba jest inna sprawa bo ty teraz masz lvl 100+ a ja 25 oznacza to ze byle kto mnie moze wywalic z spawnu -.- nawet obywatel pipidowy wielkiej z wiochy malej-.-
Niet, nie dobilem nawet 40. Dobra znajomosc angielskiego i dogadasz sie z kazdym.

myanato
14-09-2006, 19:43
ja akurat ucze sie niemieckiego:)

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 19:44
@Adolphus Elbragol
moim zdaniem nie gdyz ze szwedami byla juz wojna kiedysZe szwedami? Z teamem skladajacym sie w 100% ze szwedow? Przeciwko druzynie 100% polskiej? Pardonsik, czy my gramy w ta sama gre? i to jest po prostu polak jest podswiadomym przeciwnikem (oczywiscie o ile szwed pamieta wojne) Dupa dupa dupa dupa. Przynajmniej w wiekszosci. A podswiadome ofiary zostaw psychologii i zoologi.
Chociaz...
No ok, z wlasnego doswiadczenia wiem, ze jesli ktos zaczyna rozmowe ze mna od 'pl?' to dla mnie (a nie dla tego zlego, strasznego, mrocznego, zimnokrwistego szweda, o lodowatoblekitnym spojrzeniu) juz jest on podswiadoma ofiara. Bo jesli na serverze rzadzi ktokolwiek inny niz Polacy (czyli - jak nakazuje logika - server prowadzony jest przez ludzi nie mowiacych po polsku) nie bedzie on w stanie zebrac high lvlow o pomoc. Smutne, lecz prawdziwe.
a poza tym z polakiem zawsze mozna ponegocjowacB) A Szwed co - android? Terminator nastawiony na - mowiac jezykiem UO - frag'n'grab? Widzisz, edukacja w tym kraju zapewnia nauke jezyka angielskiego dla prawie kazdego ucznia (juz abstrachuje, na jakim poziomie ona jest prowadzona), wystarczy uwazac na angielskim i juz otwieraja sie dla nas mozliwosci negocjacji z Niemcami, Czechami, Litwinami (chociaz robia mase bledow ;f), Dunczykami, Holendrami, a nawet - O ZGROZO - ze Szwedami!
@Rankor z toba jest inna sprawa bo ty teraz masz lvl 100+ ;>>>>>>>>>>>>>>>>

@Rankor: nie wpieprzaj sie do czesci adresowanych do mnie, blz :(
@down: Shit happens. Pijcie wisienke, jesli ja kupiliscie - bo nikt za was takiego gowna nie wypije. ;f

Dexusah
14-09-2006, 19:49
tylko jak triad + arcanium wygraja to wiele polaków bedzie miało przejebane w tym ja

Lisu
14-09-2006, 19:51

Jeszcze byś się zdziwił :o

Niet, nie dobilem nawet 40. Dobra znajomosc angielskiego i dogadasz sie z kazdym.

Chyba nie grałes np na Lucerze :)
Btw... Rank lvl 100 hueahuehau :D <3

Co do samej wojny... jak większośc wojna o władze, a nie narodościowa, wiec te nacjonalistyczne gadki z lekka są nie na miejscu. Poza tym (@manayato) wynik wojny niewiele zmieni sytuację/przywileje takiego 25 lvl sorca :o

Edit:
@ down... Nie nazywaj każdego kto nie walczy po polskiej stronie zdrajcą, albo zapisz sie do NOP'u...

myanato
14-09-2006, 19:56
@Adolphus Elbragol
"Ze szwedami? Z teamem skladajacym sie w 100% ze szwedow? Przeciwko druzynie 100% polskiej? Pardonsik, czy my gramy w ta sama gre?"
W kazdej wonie zdarzaja sie zdrajcy oraz ci ktorzy staja po stronie lepszego.
ja zaczynam rozmowe od -pl- gdy widze polakopodobnobrzmiacy nick
@ lisu
wojna jest o wladze, ja bym chcial walczyc a nic z tego nie mam wiec po co chce walczyc??dla wlasnej przyjemnosci i po to zebym mogl powiedziec kolledze w klasie
-"ej stary polacy wymiataja na iridii"

Adolphus Elbragol
14-09-2006, 20:01
"Ze szwedami? Z teamem skladajacym sie w 100% ze szwedow? Przeciwko druzynie 100% polskiej? Pardonsik, czy my gramy w ta sama gre?"
W kazdej wonie zdarzaja sie zdrajcy oraz ci ktorzy staja po stronie lepszego.
ja zaczynam rozmowe od -pl- gdy widze polakopodobnobrzmiacy nick

God bless my nick.

Btw. widzisz, nazwiesz mnie zdrajca, gdy stane po stronie ludzi, ktorych znam od dawna, z ktorymi dlugo gram i ktorym ufam, jednoczesnie walczac przeciwko tym, ktorych zdrady ogladalem juz nie raz? Czy moze bede wtedy kims, kto stanie po stronie lepszego?

Pozatym, odnosze wrazenie, ze wg. Ciebie, w tibie graja NoobBR, OkPolacy i zli, angielskojezyczni szwedzi. Smutne. ; (

@ lisu
wojna jest o wladze, ja bym chcial walczyc a nic z tego nie mam wiec po co chce walczyc??dla wlasnej przyjemnosci i po to zebym mogl powiedziec kolledze w klasie
-"ej stary polacy wymiataja na iridii""No, bo widzisz stary, pomoglem im wymiatac tam, ale chuj i tak mnie shntowali". Na szczescie, majac 25 lvl mozesz tyle, co nic. Ofc, zakladajac, ze nie masz uber pvp i mlvla wysokiego, jak sama Wieza Babel

@Down: no shit, Scherlock?

myanato
14-09-2006, 20:06
dobra powiem tak: nie wszyscy szwedzi sa zli ale tez nie wszysca sa swieci
a zreszta co ja sie tu produkuje i tak na razie nie gram na iridii:)
na twoim miejscu tak czy siak stanal bym po stronie polakow jezeli nawet sa tacy zli ze...
a br sie nie czepiam:)

ripper
14-09-2006, 22:03
@up
Poważnie? O rany, skąd ty takie informacje masz? :| To chyba miało się dopiero za rok okazać. Ty to jesteś...

żal

myanato
14-09-2006, 22:45
mama mi powiedziala

Lisu
15-09-2006, 02:19
News flash:
Thunder~ zsolowany przez Kash'a na d-lair...

IridiaCarlinPk
15-09-2006, 07:48
od rana humorek dobry:D
Sep 15 2006, 01:26:04 CEST Killed at Level 80 by Kashrius da'Roc
sharrer padl;p gz Kash!

Rastafarians
15-09-2006, 08:20
Chieliście, to macie! Czysta wojna narodowościowa Scotty i Orion w MM, i pewnie Frixy bo ma inva. No i oczywiście Coco był Polakiem. lol
Hehehehhehehehehe

Ciekawe kto teraz powie że to wojna miedzy Pl i Swe :p

Ta wojna jest jak każda inna, różni się przyczynami ale w zasadzie cel jest jeden.

Najbardziej mi się chce śmiać z tzw. "noobków" które stoją pod depo i wznoszą rasistowskie hasła. To oni czynili tą wojnę wojną narodowościową.

Just mine 50 cents...

berger
15-09-2006, 08:52
[QUOTE=Rastafarians;987727]
Najbardziej mi się chce śmiać z tzw. "noobków" które stoją pod depo i wznoszą rasistowskie hasła. To oni czynili tą wojnę wojną narodowościową.
[QUOTE]

Mimo tak wielkie płci i narodowosci naszej zalety, my rządzim światem, a nami noby i kobiety... (Krasicki + Berger) xDDDDDDDDD

Rastafarians
15-09-2006, 13:56
Mimo tak wielkie płci i narodowosci naszej zalety, my rządzim światem, a nami noby i kobiety... (Krasicki + Berger) xDDDDDDDDD

Ehehehehe jak to się mówi "w kupie siła"

Paco88
15-09-2006, 15:08
Kaikao

Sep 15 2006, 14:03:03 CEST Killed at Level 101 by Firenze Bellator
and by Sesulo

myanato
15-09-2006, 15:10
ostro sie robi :)

Heram_Elion
15-09-2006, 15:17
ta i znów glupoty widze...
wojna jest narodowosciowa a to ze paru polakow jest ze swe to ich sprawa..
i nie gadaj neztas glupot z kims tam jeszcze...
bo doskonale wszyscy wiedza ze jak arc wygra i triad to wtedy za byle co bedziecie placili ogromne sumy i oni w dupie maja to ze ty neutral byles...
i na servie bedzie panowalo takie cos ze szwed sie bedzie pytal szweda o jakiegos playera z kad ten player jest uslyszy odpowiedz "z polski" no to mozna bic bo niema pleców...

Danyth Knight
15-09-2006, 15:26
bo doskonale wszyscy wiedza ze jak arc wygra i triad to wtedy za byle co bedziecie placili ogromne sumy i oni w dupie maja to ze ty neutral byles...
i na servie bedzie panowalo takie cos ze szwed sie bedzie pytal szweda o jakiegos playera z kad ten player jest uslyszy odpowiedz "z polski" no to mozna bic bo niema pleców...

Wiesz co zastanawiam sie z kad sie biora tacy ludzie jak ty :baby: !!! Powiem tak jak bendziesz chcial zeby tak bylo to bendzie a jak nie nom to nie :D Ale widze ze polowa tego forum to sa jacys jasnowidzowie kazdy przepowiada przyszlosc ze "swe wyrzuca wszystkich pl z serva". I przestancie robic z tego forum jakiego CHATA!!

/Danyth

myanato
15-09-2006, 15:31
sie zobaczy co bedzie po wojnie nikt tego nie moze na 100% przewidziec

Paco88
15-09-2006, 15:36
sie zobaczy co bedzie po wojnie nikt tego nie moze na 100% przewidziec

Tak wiec przestancie spekulowac.

Neztas
15-09-2006, 16:32

TAK SAIMON TO RASISTOWSKA WOJNA!!!!!!
czy teraz juz sobie pojdziesz?

Alora
15-09-2006, 16:37
Czytajac wasz posty doszlam do wniosku ze:

a) Pare osob takich jak Chris,Yamahati,Adolphus Elbragol,Neztas znaja tak naprawde sytuacje i umieja ja ocenic. Reszte nie ujmujac nikomu jest albo zle poinformowana albo plecie glupoty. Ta wojna to nie zli swe vs. dobrzy polacy.
Ludzie dajcie spokoj tylko polacy wymyslaja wojny narodowosciowe. Takie cos istniało dosc dawno temu. Ostatnia wojna w Europie byla podajrze na Balkanach. Ludzie nie ma to porównania do gierek w sieci. To ze pewna grupa szwedow walczyz grupa polakow to nie oznacza ze za chwile kazdy kto jest z polski bedzie mordowany w grze za pochodzenie. Z walsnego doswiadczenia wiem ze polacy to najwieksi (bez obrazy) Zlodzieje,PKerzy,Power Abuserzy itp. Przyklad :Furora. Gralam tam hmmm moze pol roku i twierdze ze czas ten byl stracony. Dlatego sie opamietajacie a nie ciagle klocicie ze to wojna nacji, do boju polacy zniszczcie zlych swe,wszyscy szwedzi sa zli itp itd.

Adolphus Elbragol
15-09-2006, 16:40
ta i znów glupoty widze...Dokladnie. To chyba pierwszy moment, w ktorym przyznaje ci racje.
i nie gadaj neztas glupot z kims tam jeszcze... Zapytaj Scottiego w ten sposob: "pl?". Nie gwarantuje dlugiej gry, bo o ile plotki o Scottcie sa prawdziwe, nie przepada on za polaczkami.
bo doskonale wszyscy wiedza ze jak arc wygra i triad to wtedy za byle co bedziecie placili ogromne sumy i oni w dupie maja to ze ty neutral byles... Ja nie wiem. :<
Ze niby Polskosc wyklucza posiadanie plecow w szwedzkich gildiach? Saimon, jestes doskonalym przykladem glupoty w ujeciu Einsteinaowskiej teorii.

@Up, tez probowalem grac na furorze ; (
[God mode]
@Down, Ty akurat nie umiesz ocenic sytuacji. Zreszta, nie pierwszy raz juz. I zapewne nieostatni.[/God mode]

berger
15-09-2006, 18:28
Czytajac wasz posty doszlam do wniosku ze:

a) Pare osob takich jak Chris,Yamahati,Adolphus Elbragol,Neztas znaja tak naprawde sytuacje i umieja ja ocenic. Reszte nie ujmujac nikomu jest albo zle poinformowana albo plecie glupoty.

Ja plote glupoty czy jestem zle poinformowany?? :(

cfk
15-09-2006, 20:33
ubili bezoka....niestety kolejny raz polska gildia została zdradzona przez scott~ i oriona~ którzy nie wbili skulla kiedy przyszło arc ('bitwa' toczyła się w poblizu carlin), bezok zaczął bić oriona z aureliusem i kims jeszcze. Niestety reszta uciekła do pz, lub po prostuz wiała, a bezok uciekł w okolice statku na sensje i niestety poległ.

Adolphus Elbragol
15-09-2006, 20:37
I ktoz na temat Scotta mial racje, Bartlomieju? ; )

Paco88
15-09-2006, 20:38
Bezok:
Sep 15 2006, 20:12:36 CEST Killed at Level 130 by Orion Luca
and by Chealino

Banditos
15-09-2006, 20:42
i co sie cieszysz zamiast im pomoc bezok padl dlatego ze zrobilismy bląd przyjmujac scottyego i oriona do gildi i na ventrilo

btw Tiesto zginoł w wypadku ???

cfk
15-09-2006, 20:47
@up:
niestety błąd kosztuje. A wiecie co mnie najbardziej bawi. Ze jak szedłem sobie tam noob charem i lecą nasi leci arc ale i tak wszysyc exiva "kash~. ;D Nie wiem za co oni go tak nie lubią ale za wszelką cenę chcą go ubić ;p
@adolp
tylko nie Bartłomniej...afff:( Bartosz plax:> ty jako humanista chyba wiesz czym to sie różni ;D

Adolphus Elbragol
15-09-2006, 20:51
@up: cholera wie. Ofc, bez urazy.

i co sie cieszysz zamiast im pomoc bezok padl dlatego ze zrobilismy bląd przyjmujac scottyego i oriona do gildi i na ventrilo

Hihi, nej, od walczenia, jestescie wy. Ja tu tylko spekuluje, rozwiewam marzenia i wytykam bledy.

berger
15-09-2006, 20:54
Hihi, nej, od walczenia, jestescie wy. Ja tu tylko spekuluje, rozwiewam marzenia i wytykam bledy.

No to moze bedziesz naszym liderem:) bedziesz rozkazywac a my bedziemy walczyc. tak jak kierowales DB jak z wami walczylem ;p

co do wojny narodowosci... "NO CÓŻ ŻE ZE SZWECJI" xDD

Adolphus Elbragol
15-09-2006, 20:59
No to moze bedziesz naszym liderem:) bedziesz rozkazywac a my bedziemy walczyc. tak jak kierowales DB jak z wami walczylem ;p

co do wojny narodowosci... "NO CÓŻ ŻE ZE SZWECJI" xDD

No to co, ze ze Szwecji*. Trudniejsze. ;>

Btw, wiesz doskonale, ze dowodca DB na wojnie zawsze byl Ezekiel. Nawet za panowania Malavona, akcje byly planowane przez niego, co sprawia, ze Twoj post az ocieka ironioa, chociaz - mam nadzieje - niezamierzona. ^_^

Ale konczac sprostowanie, nienawidze rozkazywac. Heh, DB i walka z wami, tooo byly czaaasy! Pamietam, jakiego focha puscil, gdy podalem sie na forum za jego lidera =D

@down, tak to byl dosc przyjemny czas. ; ) Co do pytania skierowanego do Alory, swoim zwyczajem pozwolilem sobie przypieprzyc sie do Ciebie i tam. Przeczytaj posty powyzej. ;>

berger
15-09-2006, 22:34
Ale konczac sprostowanie, nienawidze rozkazywac. Heh, DB i walka z wami, tooo byly czaaasy! Pamietam, jakiego focha puscil, gdy podalem sie na forum za jego lidera =D

nie wiem jak wy ale ja to milo wspominam. a co do focha eze <lol2> <hahaha> :)))

@Alora odp na moje pytanie up plxxxxxxxx

Massior
15-09-2006, 23:45

btw Tiesto zginoł w wypadku ???

Sorki za offtop: Tiesto nie zginął :p to bajka... całe szczęście.
A tu link: http://www.powerplay.pl/wiecej.php?lp=272

Szkoda błędu ze strony Kasha ale chyba można było się spodziewać ze Scotty i reszta mogą zdradzić :<...

Banditos
16-09-2006, 09:15
Lesley mac'leod:
Sep 16 2006, 01:13:53 CESTKilled at Level 109 by Affelaffe
and by Dous Elwor

oto powód dla którego powienien ethical pomoc wedlug mnie

tu macie foto jak padl ;/
http://s77.photobucket.com/albums/j73/Kucharz666/?action=view&current=died.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

Paco88
16-09-2006, 09:31
Lesley mac'leod:
Sep 16 2006, 01:13:53 CESTKilled at Level 109 by Affelaffe
and by Dous Elwor

oto powód dla którego powienien ethical pomoc wedlug mnie

tu macie foto jak padl ;/
http://s77.photobucket.com/albums/j73/Kucharz666/?action=view&current=died.jpg&refPage=&imgAnch=imgAnch1

pogadam z les'em i wam podam oficjalny powod~ bo znam historie tylko jednej ze stron

IridiaCarlinPk
16-09-2006, 13:41
zabili lesleya;/ najlepiej im jeszcze podziekujcie.....
ciekawe za co huh moze za to ze zabil o 1 draga za duzo albo jajecznica byla za slona?
Jestem bardzo ciekaw.....

Jinikao
16-09-2006, 13:51
Hehe. Lubie lesleya, no ale pewnie huncil kogos, chcial ubic, ubil, oskarzal, insulitowal itd itd, Ludzie to nie jest wojna narodowosciowa!! Poprostu szwedzi zabijaja polakow;p;p;p

Paco88
16-09-2006, 14:21
pogadam z les'em i wam podam oficjalny powod~ bo znam historie tylko jednej ze stron

Les sie nie odzywa, a z tego co wiem, zostal zabity za to ze byl na Ventrilo, z gildia MM. Jest jeszcze jeden powod, ale Chealino nie chce mi go podac, twierdzi ze dopiero po wojnie. Przypuszczam ze jakis szpieg jeszcze jest w MM, a oni nie chca tego zdradzic. W kazdym razie nie moja sprawa~ Zobaczymy jak bedzie dalej. . . .

Dexusah
16-09-2006, 15:11
heuheuhue wiedziałem że ethical zaczna padać , btw oni to robia żeby all pl sie zjednoczyli i mieli trudniejsza walke ; - ) kiedyś zrozumiecie moje słowa . Idzcie sobie dalej expić ; D , a w przyszłości i tak padniecie . Swe się zawsze trzyma razem . Tyle ~

myanato
16-09-2006, 15:29
W kazdym razie nie moja sprawa~ Zobaczymy jak bedzie dalej. . . .
moim zdaniem troche jest twoja sprawa bo jak widac szwedzi wala kazdego polaka z hlvl. Ty mozesz byc nastepny;)

Rankor
16-09-2006, 15:39
moim zdaniem troche jest twoja sprawa bo jak widac szwedzi wala kazdego polaka z hlvl. Ty mozesz byc nastepny;)
Dlaczego Slaviaxa (ktory podobno byl ubity przez przypadek) i Lesleya nazywasz kazdym? =S

Adolphus Elbragol
16-09-2006, 15:59
@Dexusah, jasne, swe sa zli. Ofc, 'swe' = kazdy nie mowiacy po polsku, a nie bedacy brazylijczykiem (pozdro Scott, Orion, Helun i inni evul swe).

@Myanato, osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. Les w ten sposob wpieprzyl sie w gowno, jakim jest ta wojna. Zrobil to swiadomie i dobrowolnie, wiec powinien byc tez swiadomy zagrozenia. Coz, moze nie wzial pod uwage mozliwego szpiega. ;f

@Rank, szczerze, to troche przyjebales z tym 'przypadkiem'. ;f

IridiaCarlinPk
16-09-2006, 15:59
przypadkowo sobie Slaviaxa ubili coz za niefart moze okularki tzreba zmienic albo cos?:P
Slaviaxa szkoda tak samo jak Lesleya
a Fiaere ubili za to ze miala inva do GSL
to chris tobie tez daja i bedzie juz powod

Thoris...
16-09-2006, 16:06
Szwedzi zaczynaja naprawde zachowyac sie jak rasisci, tluka kogo leci .Wczoraj naprzyklad zeby bylo smiesznie ubili mi kolege za to ze mial polski comment oraz zapytany twardo odmówil sprzedania sarothowi sd,a gdy zapytal o powód ,którys pan z arc,sd spam nazwal missclickiem i wydal glos skruchy (hahaha).Hum co do ciebie Chris widze ze smierc swoich ziomków z gildi tlumaczysz na tysiac róznych sposobów, moze w momencie gdy ona ciebie dotknie z łapsk ARC to sie ockniesz choc bedzie zapózno, w zasadzie to juz jest zapózno:(
PS :Jak tylko naprawie kompa to wróce i postaram sie cos powalczyc pisze to po to, by nie widziec postów z podobnym sensem jak napisal kilka dni temu na mój temat Shamala.

myanato
16-09-2006, 16:15
zgadzam sie z panem na gorze:)

Rankor
16-09-2006, 17:45
przypadkowo sobie Slaviaxa ubili coz za niefart moze okularki tzreba zmienic albo cos?:P
Moze sie trzeba nauczyc czytac ze zrozumieniem, albo cos? =o
"(ktory podobno byl ubity przez przypadek)"

Neztas
16-09-2006, 18:57
omg.... i od poczatku... po raz.... ehhhh

slaviax padl za to ze mial w commencie "Best Rl to Bezok" czy cos takiego
les padl, cytat Adolpha~ " osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. "

@iridiacarlinpk: nie mozna dac invita osobie bedacej w gildii
@dexusah, myanato: nie piszcie juz nic blagam bo to tylko wprowadza zamet to prostej sytuacji
@wszyscy inni: nieodpisujcie im (dex~, mya~) bo pisanie po 5x tego samego zasmieca forum (i jest bezsensu bo i tak gowno z tego załapią) i potem musze jeszcze czytac wypowiedzi dwudziestotrzy-lewerowego super-gracza-PyLy który nie dość że nie zna sytuacji to jeszcze uwaza ze mu wynik wojny pomoze/zaszkodzi, a poza granicami polski są same SWE PK ktore beda bic kazdego z polski bo sa egoistami i chca miec caly serwer dla siebie

zaczyna mi byc szkoda klawiatury na powtarzanie tych bzdur >.<

czarny_koszmarny
16-09-2006, 19:09
omg.... i od poczatku... po raz.... ehhhh

slaviax padl za to ze mial w commencie "Best Rl to Bezok" czy cos takiego
les padl, cytat Adolpha~ " osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. "

@iridiacarlinpk: nie mozna dac invita osobie bedacej w gildii
@dexusah, myanato: nie piszcie juz nic blagam bo to tylko wprowadza zamet to prostej sytuacji
@wszyscy inni: nieodpisujcie im (dex~, mya~) bo pisanie po 5x tego samego zasmieca forum (i jest bezsensu bo i tak gowno z tego załapią) i potem musze jeszcze czytac wypowiedzi dwudziestotrzy-lewerowego super-gracza-PyLy który nie dość że nie zna sytuacji to jeszcze uwaza ze mu wynik wojny pomoze/zaszkodzi, a poza granicami polski są same SWE PK ktore beda bic kazdego z polski bo sa egoistami i chca miec caly serwer dla siebie

zaczyna mi byc szkoda klawiatury na powtarzanie tych bzdur >.<

Muszę sie z nim zgodzić. Takim 20 lvl'om nic nie zaszkodzi wojna. I napewno ni ejst tak ze kazdy szwed to pk. A wojne resistowskąrobiąz tego noby które krzyczą "POL ROX" "SWE SUX". Take icos napewno nie pomoże a jeszcze narobi se nobek lipy i po co mu to

Thoris...
16-09-2006, 19:46
@Up
Zaczynacie mnie smieszyc,ja nie widzilem zeby na trade kash~,bezok, 22ak itd. opowiadajacy sie po tej stronie co ja puszczal wypowiedzi obrazajace graczy ze Szwecji ,a w druga strone owszem .Zreszta kilka stron temu Berger umiescil kilka z nich. Branie do serca tekstów niskolvlowych postaci z trade jest poprostu glupota,towarzyszy to każdej wojnie.Nie wiem czemu ich to tak jara .

@Neztas
Dziwne masz podejscie 20lvl tez czlowiek ,moze miec swoje poglądy na dane sprawy. Zawsze lepiej miec zdanie niz go poprostu nieposiadac.
W jednym przyznam ci racje nie warto robic z Forum chata :)

@ Ethical
Macie dosc dziwne podejscie, przeciez powody dlaczego padl les i slaviax są wysnute z palca i to istne glupoty zabic kogos za linijke w commencie czy tam za znalezienie sie na ventrilo w nieodpowiednim kanale...Nez~ ciekaw jestem czy ty bys byl szczesliwy jakbys stracil jakies 400k expa przez błachostke oczywiscie nie wspomne o skilach,aol itp

Ja juz na te tematy postaram sie wiecej nie pisac ,gdyz jest to bez sensu na sile próbowac wtłoczyc komus zasady i postawy ...:p

myanato
16-09-2006, 19:48
@Neztas
A skad wiesz jak jest na 20-30 lvl?
Lesleya chyba nie ubili dlatego ze sobie stal pod depo
a poza tym ty wszechwiedzacy skad mozesz wiedziec co bedzie po wojnie?

Adolphus Elbragol
16-09-2006, 20:01
@Up: ostatni post kierowany do ciebie. DO KURWY NEDZY 4 OSOBY JUZ CI POWOD SMIERCI LESA PODALY, NAUCZ SIE KURWA ****U CZYTAC.
/me poprawia krawat, odchrzakuje.

@ Ethical
Macie dosc dziwne podejscie, przeciez powody dlaczego padl les i slaviax są wysnute z palca i to istne glupoty zabic kogos za linijke w commencie czy tam za znalezienie sie na ventrilo w nieodpowiednim kanale...Nez~ ciekaw jestem czy ty bys byl szczesliwy jakbys stracil jakies 400k expa przez błachostke oczywiscie nie wspomne o skilach,aol itp

Slaviaxa pomijam, nie znam sprawy, nie wnikam. A co do Lesa:

Widzisz, postaw sie na miejscu Arc. Wojna nigdy nie byla honorowym spotkaniem dwoch gentlemanow, strzelajacych do siebie w bialych rekawiczkach. Wojna to sneak ataki, spamy z noobow, kradzierze, hacki, bany. Takie zycie. Les jest na kanale Ventrillo z wroga gildia. Expi, oraz jest z narodu, ktory wydaje sie - nie wiedziec do konca czemu - miec wielkie obiekcje przeciwko Twojej gildii. Stanowi wiec potencjalnego przeciwnika, ktory korzystajac w wojny wyexpi i dojdzie do wrogow z swiezutenkim lvlem, skillami i gpkami.

Szczerze powiedziawszy? Na miejscu Arcanium, majac tego typu sytuacje postapilbym tak samo. Bo po co ryzykowac?

myanato
16-09-2006, 20:11
@up wiem, ze jestem upierdliwy, ale
juz kilka osob niedowiezalo ze lesley padl bo mial w commencie ow tam linijke napisana, wiec kulturalnie stwierdzilem, ze nie padl od tego ze stal pod dp (pomijajac linijke w commencie) tylko musial byc jakis inny powod

kazdy ma prawo w dyskusji nawet jezeli jest kretynem, idiota i debilem
na przyszlosc nie obrazaj mnie plx

Neztas
16-09-2006, 20:24
@myanato:
no wyobraz sobie mialem kiedys 20-30 level!
i iridia nie jest jedynym serwerem na ktorym gralem wiec wiem jak to jest miec 40 lev posrod 100+ leveli - naprwade, wojny o wladze wtedy cie nie dotycza

a to co bedzie ze mna i moimi znajomymi po wojnie to nie wiem na 100%
ale na 100% wiem ze z kazdym mozna sie dogadac i ze nam sie dogadac uda

@thoris:
postaw sie na ich miejscu, tez bys staral sie uprzedzac fakty
jesli ktos jest czyimś "Best RL friend" to na 95% mu pomoze
jesli ktos gada z wroga gildia na vent~ to tez raczej im pomoze
no nie?

Adolphus Elbragol
16-09-2006, 20:56
I slownosc diabli wzieli.

kazdy ma prawo w dyskusji nawet jezeli jest kretynem, idiota i debilem
na przyszlosc nie obrazaj mnie plx

Nieumiejetnosc przyznania sie do bledu jest glupota, wiec sie do niego przyznaje. Brak interpunkcji w Twoim poscie skutecznie utrudnil mi jego zrozumienie, a co za tym idzie, opierdolilem cie niepotrzebnie, za co w sumie po czesci przepraszam. Anyway, nadal bede obrazal kazdego, kogo uznam za stosowne. ; (

myanato
16-09-2006, 21:02
zrabalo mi sie cos

myanato
16-09-2006, 21:03
Anyway, nadal bede obrazal kazdego, kogo uznam za stosowne. ; (

i tu objawil sie hmmm.... twoj niski poziom
obrazasz kogos za jego poglady czy nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem
ale umiesz przyznac sie do bledu :)
jak to mowia nikt nie jest idealny
i sorry za podwojny post cos mi sie popier---lo

Paco88
16-09-2006, 21:59

i ja na to czekam

Paco88
16-09-2006, 22:02
Szwedzi zaczynaja naprawde zachowyac sie jak rasisci, tluka kogo leci .Wczoraj naprzyklad zeby bylo smiesznie ubili mi kolege za to ze mial polski comment oraz zapytany twardo odmówil sprzedania sarothowi sd,a gdy zapytal o powód ,którys pan z arc,sd spam nazwal missclickiem i wydal glos skruchy (hahaha).Hum co do ciebie Chris widze ze smierc swoich ziomków z gildi tlumaczysz na tysiac róznych sposobów, moze w momencie gdy ona ciebie dotknie z łapsk ARC to sie ockniesz choc bedzie zapózno, w zasadzie to juz jest zapózno:(
PS :Jak tylko naprawie kompa to wróce i postaram sie cos powalczyc pisze to po to, by nie widziec postów z podobnym sensem jak napisal kilka dni temu na mój temat Shamala.

Wszyscy umieraja tylko nie : ja - neztas - valegard, tylko czemu?- oto jest pytanie!

ps, no tak sorry za double

Mocny Smok
17-09-2006, 11:52
Wczoraj expiac z kumplami padlem na ******* D-lordach ;/ te **** nie maja extaushed ;/ ale coz przejdzmy do rzeczy ;) . Padlem i zauwazylem ile knight ma wad ;/ Na 50 lvl + jest cholernie nudno expic ciagle na tych sammych expowiskach i na potworach ktore daja ci max 500 expa nie tracac na nich uh ;[ wiec dochodze do wniosku ze Smok narazie sobie odpocznie :) i zaczne grac swoim palem [brata pallem] bo mozna sobie niezle poexpic :) i to na dragach. Btw Pall ma 42 lvl :) nicku narazie nie podam ale jak ktos napisze na smoku jaki to pall to z checia odpisze. A tak na koniec KURWA ! wczoraj Chealino W....al sie na nasz resp i pisze : LEAVE NOW OR DIE ;/ i pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo jak polacy przegraja wojne :/ . A tak przy okazji jak Smok bedzie online i pall brata to nie piszcie ze mc lub cos Poprostu mam laptopa i gramy we 2 w jednym pokoju :) Good Luck Zwariowane Melodie :PP szkoda ze era smoka sie skonczyla ;/

Adolphus Elbragol
17-09-2006, 12:59
A tak na koniec KURWA ! wczoraj Chealino W....al sie na nasz resp i pisze : LEAVE NOW OR DIE ;/ i pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo jak polacy przegraja wojne :/ . A tak przy okazji jak Smok bedzie online i pall brata to nie piszcie ze mc lub cos Poprostu mam laptopa i gramy we 2 w jednym pokoju :) Good Luck Zwariowane Melodie :PP szkoda ze era smoka sie skonczyla ;/

Nic sie pewnie nie zmieni, a gdy wygraja...?
Wtedy Bezok bedzie wjebywac sie na spawn i mowic 'leave now or die'. ;>>>>>>

Danyth Knight
17-09-2006, 13:00
OMFG. Powiedz mi Smoku kogo to interesuje ze ty bendziesz gral inna postacia ??!!

/Danyth

Mocny Smok
17-09-2006, 13:35
Wiesz danyth Jak bym nie mial przyjaciol na iridi to bym nie pisal tego posta. Jeszcze kogos obchodzi smok wiec prosze zamnij twarz :) Pomysl np Jak ktos ma do mnie sprawe a nei gram Smokiem to skad ma wiedziec ze gram inna postacia poprostu chce poinformowac moich Kumpli i Kumpelek :) o fakcie. To tyle. A tak na koniec to Bezok nie bedzie wyjebywal z Respu Polakow a przynajmniej mnie bo go znam i wiem ze nie jest taka swinia :) GL Bezok :)

Pharaun
17-09-2006, 13:56
Dobrze, że takich jak ty jest tylko niewielki odsetek. W innym wypadku ciągle byśmy mieszkali w jaskiniach.

Paco88
17-09-2006, 14:09
Wczoraj expiac z kumplami padlem na ******* D-lordach ;/ te **** nie maja extaushed ;/ ale coz przejdzmy do rzeczy ;) . Padlem i zauwazylem ile knight ma wad ;/ Na 50 lvl + jest cholernie nudno expic ciagle na tych sammych expowiskach i na potworach ktore daja ci max 500 expa nie tracac na nich uh ;[ wiec dochodze do wniosku ze Smok narazie sobie odpocznie :) i zaczne grac swoim palem [brata pallem] bo mozna sobie niezle poexpic :) i to na dragach. Btw Pall ma 42 lvl :) nicku narazie nie podam ale jak ktos napisze na smoku jaki to pall to z checia odpisze. A tak na koniec KURWA ! wczoraj Chealino W....al sie na nasz resp i pisze : LEAVE NOW OR DIE ;/ i pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo jak polacy przegraja wojne :/ . A tak przy okazji jak Smok bedzie online i pall brata to nie piszcie ze mc lub cos Poprostu mam laptopa i gramy we 2 w jednym pokoju :) Good Luck Zwariowane Melodie :PP szkoda ze era smoka sie skonczyla ;/

Chealino prawie caly dzien spedza na DL wiec przypuszczam ze on tam byl przed toba

Adolphus Elbragol
17-09-2006, 14:14
a moze ty bedziesz wjebywal sie na spawny ? skoncz gadac glupoty matole :)
Ja tez. Ale to pozniej. ; ) Pozatym, jak juz pisalem, nikt jeszcze nie zmusil mnie do zaprzestania postowania.
A tak na koniec to Bezok nie bedzie wyjebywal z Respu Polakow a przynajmniej mnie bo go znam i wiem ze nie jest taka swinia :) GL Bezok :)

Jakos z wyrzuceniem mnie i teamu z hydr nie mail zbyt wielkich oporow. Fakt, bylo to dawno (~60 lvli Bezoka temu), ale nie wierze, ze sie od tamtego czasu zmienil. Odnosnie swin dyskutowac nie bede, rzuce tylko 'Pozdro, Rhyriel' i wspomne czasy dyskusji na forum po wojnie z Fusion.

Paco88
17-09-2006, 14:40
Fakt, bylo to dawno (~60 lvli Bezoka temu),

co ty gadasz, to nie bylo wcale dawno :))

Bez~
17-09-2006, 15:10
@ Right xD

Harru
17-09-2006, 15:18
....... dobrze ze thundera mayano ubil ;-) jak mowilem go nietrzeba bic go albo wykoncza dragi albo 60 magi ^^

Adolphus Elbragol
17-09-2006, 15:42
co ty gadasz, to nie bylo wcale dawno :))

Wystarczajaco dawno, zeby wiekszosc ludzi, z ktorymi wtedy gralem wyrosla z Tibii. ;<

Alora
17-09-2006, 20:35
Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz. Mayanato wez sie zamknij lognij do gry laz za hlvlami mecz kogo se chcesz dowiedz sei wszystkiego i dopiero udzielaj sie na forum. :)

Btw. Mam nadzieje ze jakis nowy Evul modek nie da mi warna/bana/kasacji konta za mego posta :P

nightwish_88
17-09-2006, 20:58
Chealino Iridia Paladin 145 +1,232,429
Huxy Iridia Knight 146 +746,328

Widze, że chłopaki zbytnio sie nie przejmują wojną... Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie skoro nikt im nie stawia oporu ...

Banditos
17-09-2006, 21:20

Widze, że chłopaki zbytnio sie nie przejmują wojną... Z drugiej strony wcale im sie nie dziwie skoro nikt im nie stawia oporu ...

łatwo się mówi :P

Pharaun
17-09-2006, 21:25

Chealino rlem też się zbytnio nie przejmuje. Tibia mu się widać spodobała. Bardzo.

nightwish_88
17-09-2006, 21:42
Chealino rlem też się zbytnio nie przejmuje. Tibia mu się widać spodobała. Bardzo.

Fakt :P Z drugiej strony jestem ciekaw jak Kashowi sie na rlu powodzi :)

myanato
17-09-2006, 22:14
@alora
nie wiem czy to do mnie czy nie ale ja jestem myanato a nie "mayanato":)
przeciez gdybym mogl grac to bym tu nie siedzial tylko zapierdzielal na jakims expie ale coz wyszlo ze nie moge:(
a tak poza tym to lubie sie udzielac nawet nie proszony:)

Lovah
17-09-2006, 22:22

Paru osobom nawet jakby się spodobała to trudno byłoby expić ;P

berger
18-09-2006, 01:59
Ja plote glupoty czy jestem zle poinformowany?? :(

Otóż kochany Bergerku zapomniałam o tobie! Wybaczysz mi? Nie pleciesz glupot ani nie jestes niepoinformowany. Ale pewien typek mayanato gra mi coraz mocniej na nerwach. Wiesz skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jestes jak sam to ujales "debilem" to moge cie poprosic zebys sie nie udzielal. Sek w tym ze "debil" tego nie zrozumie i trzeba go porzadnie opierdolic zeby zaczail. A ty skoro nie umiesz czytac ze zrozumieniem i jest "debilem" jak sam to ujales no to zaslugujesz takim razie an opiernicz.

Gdzie napisalem ze jestem debilem? Wiesz co to nadinterpretacja?...
A co do czytania ze zrozumieniem to jest tak tylko wg Adolfusa~ ,i chyba sam sobie zaprzeczasz piszac ,ze nie plote glupot a pozniej ,ze ze wzgledu na to iz jestem "debilem" radzilbys bym sie nie udzielal. paradox czy niesluszny opiernicz? :) moze posty z main charow? ja sie nie ukrywam;p

Btw nie uwazacie ze wypowiadac sie tutaj o stanie wojennym powinni ci co uczestnicza w war wiedza co sie dzieje w gildiach i sa w war aktywni all the time?(smiem twierdzic ze wiem wszytsko). bo ja tak, dzieki temu unikniemy wielu postow ktore sa zwyklymi domyslami nie majacymi odzwierciedlenia w prawdzie i poczynaniach naszych dzielnych loonley tunesów z wytworni WB :D.

Mistik Vannesa
18-09-2006, 09:04
Mistik Vannesa Killed at Level 46 by Mahatman Gandhi and by Aynamaa.

Srry ze tak póżno ale wczoraj się porządnie schlałem za tego deda.

08:36 Mistik Vannesa [45]: Hi
08:36 Chealino [146]: hi
08:36 Mistik Vannesa [45]: Why did you order to kill me?
08:36 Chealino [146]: You are hunted
08:36 Chealino [146]: And have to pay also
08:38 Mistik Vannesa [45]: After all I am not participating in the war!
08:38 Chealino [146]: You won't get free until you pay
08:38 Chealino [146]: bye
08:41 Mistik Vannesa [45]: Why am I supposed to pay? After all I killed nobody?? I am not a spy!
08:43 Mistik Vannesa [45]: so?

No dla wyjasnienia chealino wymyślił sobie ze się woże i chciał mnie się pozbyć...
Dziki Chrisowi :* za co serdeczne dzieki Chris :* nie musze płacić i jestem wolny.
Lecz widać odrazu jaki Pa z chalino.. już teraz.

Mocny Smok
18-09-2006, 11:13
A mowicie ze Bezok sie bedzie wozil po respach jak wygramy wojne -.- Chealino jest przykaldem ktory jak wygra bedzie rzadzil na maxa. Szkoda Mistic ze na ciebie trafilo ;/ A tak przy okazji to Gites ze sie najebales :) ja jak padlem smokiem nie mialem za co sie najebac :)

TyranX
18-09-2006, 12:03
Chriss
Rusz od czasu do czasu glowa. Wiesz ze historia lubi sie powtarzac !!!
Chyba nie trzeba ci przypominac jak bylo z Ethical pare miesiecy temu!!
Nie rob 2 razy tego samego bledu. Pokaz ze masz jaja !!!

Anum
18-09-2006, 14:06
Chriss
Z Ethical parę miesięcy temu było tak, że dołączyli do wojny i ci którzy teraz są „wyzwoleńcami pl” zdradzili ich. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić :).

Paco88
18-09-2006, 14:44
Chriss

I własnie dlatego ze historia lubi sie powtarzac nie dolacze do wojny :))

@up nic nie pomyliles~

@mistik- nie ma za co, nie wiem jak bylo na prawde, ale ja wierze ze chealino nie jest PA, znam go od momentu gdy on mial lvl 60 a ja 75~ i wiem ze koles jest w porzadku. Tutaj tez mozna zauwazyc ze chea liczy sie z moim zdaniem, a nie jak ktorzy twierdza,ze mu sie podlizuje- lmao loosers.
Dodam tylko, ze pomagam tylko tym ktorych znam\widzalem w rl albo sa mi bliscy w grze, wiec prosze nie piszcie do mnie obce osoby z prosba o pomoc~

Poza tym wyrzucilem z gildii tych, którym nie ufam lub ktorych wystarczajaco nie znam, teraz jestem pewien ze juz nikt wiecej nie padnie z mojej gildi od strony Arc~

berger
18-09-2006, 15:11
@up- ja wylecialem za to ze mi nie ufasz czy nie znasz?;p

Mistik Vannesa
18-09-2006, 15:53

@up nic nie pomyliles~

@mistik- nie ma za co, nie wiem jak bylo na prawde, ale ja wierze ze chealino nie jest PA, znam go od momentu gdy on mial lvl 60 a ja 75~ i wiem ze koles jest w porzadku. Tutaj tez mozna zauwazyc ze chea liczy sie z moim zdaniem, a nie jak ktorzy twierdza,ze mu sie podlizuje- lmao loosers.
Dodam tylko, ze pomagam tylko tym ktorych znam\widzalem w rl albo sa mi bliscy w grze, wiec prosze nie piszcie do mnie obce osoby z prosba o pomoc~

Poza tym wyrzucilem z gildii tych, którym nie ufam lub ktorych wystarczajaco nie znam, teraz jestem pewien ze juz nikt wiecej nie padnie z mojej gildi od strony Arc~

Chris mogłeś z ciekawości zapytać dlaczego nasłał na mnie kumpli z rl...
Chętnie usłyszałbym co ten pan ma do powiedzenia.Rozumiem że kasa w wojnie im się przyda (moj stuff + backpack wart był cos kolo 90k ) , pewnie starczy na kilka bp-ów sd i uh.
Czy Chealino jest Pa czy nie trudno mi ocenić z Santrope pamiętasz jak było?

Neztas
18-09-2006, 15:58

hm
jak to mowia baba z wozu koniom lzej :)

@tyranx: z pustego i salomon nie naleje

Paco88
18-09-2006, 16:04
hm

@tyranx: z pustego i salomon nie naleje

Ty sie loguj a nie mi tutaj powiedzonka rzucasz na forum~

mistik- nie wiem nawet kto to santrope nie interesuje mnie, w kazdym razie nie mam nic na chealino dlatego wiecej sie na jego temat nie wypowiem~

berger
18-09-2006, 16:44
hm

OMG!! jestem kobietą 8o a chris dalej dzielnie wozi sie swoja karetą i to szybciej :) albo poprostu zostalem wyrzucony za burte jako zbedny balast :D

no offense plx ;p

Paco88
18-09-2006, 17:06
OMG!! jestem kobietą 8o a chris dalej dzielnie wozi sie swoja karetą i to szybciej :) albo poprostu zostalem wyrzucony za burte jako zbedny balast :D

no offense plx ;p

jako aliant jednej ze stron

berger
18-09-2006, 18:04
jako aliant jednej ze stron

Arc to sowieci :D:D

Adolphus Elbragol
18-09-2006, 18:19
A co do czytania ze zrozumieniem to jest tak tylko wg Adolfusa~ ,i chyba sam Alora to kobieta. Przynajmniej tak wywnioskowalem z jej posta ;f

Btw nie uwazacie ze wypowiadac sie tutaj o stanie wojennym powinni ci co uczestnicza w war wiedza co sie dzieje w gildiach i sa w war aktywni all the time?(smiem twierdzic ze wiem wszytsko). bo ja tak, dzieki temu unikniemy wielu postow ktore sa zwyklymi domyslami nie majacymi odzwierciedlenia w prawdzie i poczynaniach naszych dzielnych loonley tunesów z wytworni WB :D.

Coz, nie uczestnicze w wojnie, aczkolwiek czesto mam informacje z pierwszej reki (a nie plotki od kolegi, ktorego kolega, ktorego kolega, ktorego kolega zna eReLa Bezoka, ktory mu opowiada o swe :<), mam nadzieje, ze wiem, co sie dzieje w glownych gildiach servera (a przynajmniej, po poltora roku gry na iridii, a dwoch w tibie - wiem, czego po niektorych ludziach mozna sie spodziewac)... I pewnie nadal bede sie wypowiadal, obojetnie, czy mam do tego prawo, czy nie ;f

Fakt, faktem, Twoj pomysl jest szlachetny, ale - jak wiekszosc szlachetnych idei - awykonalny.

@Up: Aliant to sojusznik, co czyni Twoj zart niesmiesznym w mych oczach. ; (

berger
18-09-2006, 18:32
@UP - Zgodze sie Allianci to sojusznicy ale nie tylko. Termin "alianci" stosowany jest przede wszystkim do członków koalicji antyhitlerowskiej podczas drugiej wojny światowej, choć dość często jest on tutaj ograniczany do państw zachodnich (Wielka Brytania z dominiami i USA oraz stworzone w tych krajach siły zbrojne wolnej Francji, Polski i kilku mniejszych państw), które były objęte wspólnym dowództwem. Było to takze synonim wojsk ktore ni były sprzymierzone z Sowietami (Panstwa bylego zwiazku radzieckiego). Studiujesz historie? nie ? tak myslalem... nie chce sie chwalic ale ja ak :D

A jak tak bardziej komputerowo chcesz, to moge porownac moja wypowiedz do pewnej gry. C&C:Red Alert, tam byli Alianci vs Sowieci i nam blizej bylo do Aliantow bo oni walczyli razem z nami, i bili sie z czerwonymi ludzikami nazywanymi Sowietami (przyjzyj sie jak chodza ubrani Arc i Triad;p)

To jak bamboocha.... metafora taka:)

Jinikao
18-09-2006, 18:44
Poprawnie po polsku powinno byc sojusznicy, Alainci to z angielskiego.

myanato
18-09-2006, 18:57
hmmm...a ja myslalem ze to forum poswiecone tibii a nie drugiej wojnie swiatowej:D albo cóś

Adolphus Elbragol
18-09-2006, 19:05
@up: widzisz, tak czasem jest, ze podczas dyskusji z Bergerem rozne rzeczy wyciaga to on, to ja z rekawa. ;)

Za ewentualne bledy przepraszam. Spedzilem 10h w szkole i na roznych zajeciach i padam z nog. Rowniez moja wiedza z zakresu historii najnowszej, nie moze sie rownac zapewne z zakresem wiedzy Bergera. Mimo wszystko, sprobuje sie starym zwyczajem wpierdolic. ;)
@UP - Zgodze sie Allianci to sojusznicy ale nie tylko. Termin "alianci" stosowany jest przede wszystkim do członków koalicji antyhitlerowskiej podczas drugiej wojny światowej,A wiec, jak slusznie Jinikao juz zauwazyl, sojusznicy.Było to takze synonim wojsk ktore ni były sprzymierzone z Sowietami (Panstwa bylego zwiazku radzieckiego).O ile dobrze pamietam - a tego reczyc nie moge, gdyz historia najnowsza nigdy nie byla moja dzialka - wojska koalicji antyhitlerowskiej dosc dobrze wspolpracowaly z sowietami po rozpoczeciu dzialan na froncie wschodnim. Flota brytyjska, na ten przyklad, zajmowala sie eskortowaniem statkow transportujacych zloto i 'inne' (amunicja, zapasy, cholera wie co, nie chce mi sie sprawdzac) do Archangielska (pozdro zaloga ORP Garland) Nie wiem, czy bylo to scisle przymierze, jakie mozna bylo zaobserwowac chociazby podczas wojen Napoleonskich, ale mysle, ze taki termin mozna zaryzykowac. Studiujesz historie? nie ? tak myslalem... nie chce sie chwalic ale ja ak :D Kwestia czasu. Ofc, jesli nie dostane sie w miedzyczasie do szkoly teatralnej. : (

A jak tak bardziej komputerowo chcesz, to moge porownac moja wypowiedz do pewnej gry. C&C:Red Alert, tam byli Alianci vs Sowieci i nam blizej bylo do Aliantow bo oni walczyli razem z nami, i bili sie z czerwonymi ludzikami nazywanymi Sowietami (przyjzyj sie jak chodza ubrani Arc i Triad;p)

To jak bamboocha.... metafora taka:)

Red Alerta pamietam, pamietam, gralo sie. Chociaz zwykle C&C mialo chyba wiecej uroku (ach ten NOD!). Czy bylo blizej? No coz, jesli ta czesc wypowiedzi odnosi sie ponownie do rla - a nie do gry - to rosjanie nas 'oswobadzali' (ok, znam realia tego wyzwalania, nie dokonca trafny przyklad ;f), tam tez zostala sformowana zostala Armia Generala - bodajze - Andersa. Czesc politykow tamtych lat widziala takowoz nadzieje na przyszlosc Polski w naszym 'starszym bracie'.
I o ile pamietam, na terenie Eruopy nie doszlo po 45 roku do otwartego konfliktu i bicia czerwonych przez zachodnich kapitalistow.

myanato
18-09-2006, 19:44
Termin "alianci" stosowany jest przede wszystkim do członków koalicji antyhitlerowskiej podczas drugiej wojny światowej, choć dość często jest on tutaj ograniczany do państw zachodnich (Wielka Brytania z dominiami i USA oraz stworzone w tych krajach siły zbrojne wolnej Francji, Polski i kilku mniejszych państw), które były objęte wspólnym dowództwem.

to samo jest napisane w wikipedii ;) moze TY to redagowales:D

Adolphus Elbragol
18-09-2006, 20:35
20:27 Saroth Talyn [111]: what u do there?-.-
20:28 Saroth Talyn [111]: ..
20:28 Saroth Talyn [111]: ?
20:28 Lamalas Armanio [56]: Owell?
20:28 Saroth Talyn [111]: what u do there
20:28 Saroth Talyn [111]: also off to kill shebbs?
20:28 Lamalas Armanio [56]: I've followed him
20:28 Saroth Talyn [111]: what for
20:28 Lamalas Armanio [56]: many rs
20:28 Lamalas Armanio [56]: are going to pk there
20:28 Lamalas Armanio [56]: Zeth once killed a friend of mine ;f
20:28 Lamalas Armanio [56]: Quite long ago
20:28 Saroth Talyn [111]: Langa 20k min edron dp ses
20:29 Saroth Talyn [111]: utani hur
20:29 Zeth Bloodwing [36]: fuck
20:29 Zeth Bloodwing [36]: need to pay 20k

Ot tak, zeby nasi przestali wreszcie plakac, ze szwedzi abusuja tylko polakow ; (

Reason? Zabicie chara, ktory pkowal na trolach w Venore. Szczesliwie, nie zdazylem dobiec, by go dobic i nie wylapalem locka, dzieki czemu wylgalem sie od ewentualnego paymentu. Szwedzi sa zli, plx? :baby:

@Down: a ten post mial na celu...?

Gregoire
18-09-2006, 20:38
Tosz to wstyt, isz sie nie znacie na chistori.
Ajlanci to nie rzadne pzymieze walczace w wojnie, tylko dzewo zapopularyzonwane w lasach iglonych opszaru w okol morza srodzimniakomorskiego.

myanato
18-09-2006, 20:56
cos nam ostatnio owjna przycichla a chealino wciaz expi --->146lvl

berger
18-09-2006, 21:00
@lamalas odpisze ci jutro i skoryguje spadam na impre...

@majtano(majanato)- tak bo mi sie spieszylo a chcialem to objasnic jak najkrocej bo sam bym troche wiecej na ten temat napisal ale to jest czysty i przejrzysty jezyk a mojego referatu by sie nie chcialo poprawiac.

Adolphus Elbragol
18-09-2006, 21:04
@Berger, zapomnialem Ci powiedziec, ze imprezy w poniedzialek przynosza pecha ;f

myanato
18-09-2006, 21:06
@berger
przeciez nie mam CI za zle, jakbym smial :p
tylko stwierdzilem

Paco88
18-09-2006, 21:26
Poprawnie po polsku powinno byc sojusznicy, Alainci to z angielskiego.

aliant to zwykłe polskie słowo zapozyczone z angielskiego(od ally), czego wy sie znowu czepiacie? :|

Mocny Smok
19-09-2006, 10:06
Tak przy okazji to na ktorym lvl pallem zabije solo GS [ bohy + time ring ]
??

Przestancie juz gadac o tej II ws lepiej zajmijcie sie iridia a nie :P A tak wogole to Frixy tez lubi PA dlatego iz zajebal mojego kumpla nei powiem jakiego :) za nic ;/

Gregoire
19-09-2006, 11:20
@Mocny Smok
~25-27 level. Tyle ze ja to robilem przed tym update, po kotrym znikaja stworki. Ubicie GSa zajelo mi droge od pohu do dwarf brigde :P.

Btw. II wojna swiatowa jest calkiem spoko, moze niektorzy podniosa swoj poziom z histroii i beda miec lepsze oceny w szkole :D

Rabanbar
19-09-2006, 12:13
Alora to kobieta. Przynajmniej tak wywnioskowalem z jej posta ;f

Jeżeli chodzi o usera o nicku Alora to to jest facet :D

berger
19-09-2006, 14:05
Odrazu mowie mam D jak dysortografie wiec jak ktos bedzie mi wyciagac bledy ort jest w moich oczach noobem i nie wie co to dysort.

@mocny smok - Krecenie sie z looterami czasem moze sprawic ze padnie na ciebie hunt badz napis na czarnym tle... You are Dead. Ale nie wiem dokladnieo co chodzi wiec nie wypowiadam sie wiecej na ten temat.

@Chris - To adolf Czepia sie i szuka dziury w całym w moich wypowiedziach... Robi z igły widły...

@Gregoire - masz racje dzieki temu ludzie beda mogli wynieść cos z tibi i nie beda dzieki temu tylko bezproduktywnie spedzac czasu przed kompem... Taka nauka poprzez Tibie.. Przyjemne z pozytecznycm..

Alora to kobieta. Przynajmniej tak wywnioskowalem z jej posta ;f

Jeżeli chodzi o usera o nicku Alora to to jest facet :D

Humm.. Kto to moiwil cos o czytaniu ze zrozumieniem?? 0o<mysli>

@Adolfus- jeszcze raz powtorze czepiasz sie... Czemu?? byc moze jest to chec dowartosciowania sie badz pozbycia sie kompleksow .. nie wiem nie wnikam a co do II WW to

.O ile dobrze pamietam - a tego reczyc nie moge, gdyz historia najnowsza nigdy nie byla moja dzialka - wojska koalicji antyhitlerowskiej dosc dobrze wspolpracowaly z sowietami po rozpoczeciu dzialan na froncie wschodnim. Flota brytyjska, na ten przyklad, zajmowala sie eskortowaniem statkow transportujacych zloto i 'inne' (amunicja, zapasy, cholera wie co, nie chce mi sie sprawdzac) do Archangielska (pozdro zaloga ORP Garland) Nie wiem, czy bylo to scisle przymierze, jakie mozna bylo zaobserwowac chociazby podczas wojen Napoleonskich, ale mysle, ze taki termin mozna zaryzykowac.

Aha To Ruskie nas nie atakowali podczas wojny, a francuzi wtedy nie zerwali przymierza i sojuszu i nam pomogli?? Dziwne masz zakres wiedzy badz ci sie wszytsko miesza. Bo to bylo na poczatku pozniej jak juz chciano sie z ruskimi uporac olsnilo ich i wzieli nasza strone, wykorzystywali(tak to dobre slowo) naszych partyzantow i wcielali ich w szeregi armi czerwonej. A po utworzeniu pozniej rzadu polskiego, polscy politycy pojechali na obrady z rzadem ruski i.... Zostali zamknieci dozywotnio.... I tu zagadka, kto poda 1 szy jedno z tych nazwisk wygra nagrode w Tibi:D

Red Alerta pamietam, pamietam, gralo sie. Chociaz zwykle C&C mialo chyba wiecej uroku (ach ten NOD!). Czy bylo blizej? No coz, jesli ta czesc wypowiedzi odnosi sie ponownie do rla - a nie do gry - to rosjanie nas 'oswobadzali' (ok, znam realia tego wyzwalania, nie dokonca trafny przyklad ;f), tam tez zostala sformowana zostala Armia Generala - bodajze - Andersa. Czesc politykow tamtych lat widziala takowoz nadzieje na przyszlosc Polski w naszym 'starszym bracie'.
I o ile pamietam, na terenie Eruopy nie doszlo po 45 roku do otwartego konfliktu i bicia czerwonych przez zachodnich kapitalistow.

He who controls the past commands the future... He who commands the future conquers the past... - W tej grze na 1 intro widac jak jest unicestwiony Hitler, dlatego nie ma go i W silach Allantow sa minn Niemcy Francuzi, Brytyjczycy razem... Swiat przedstawiony w tej grze to taka fikcja i polemika historyczna. Chodzi o to ,ze mimo iz bez Hitlera znalaz sie inny dyktator Stalin który i tak doprowadzi do wojny. Nasza Ludzka natura:). A Kane cofal sie w czasie by podbijac to za tamtych czasow. To nie bylo odnoszenie do reala, tylko do gry wiec radze tobie czytac cos 4 albo 5 razy bo widze ze masz problemy ze zrozumieniem. Jak mozna Odniesc sie fikcyjnymi faktami do Reala??(ponownie ktos cos mowil o czytaniu ze zrozumieniem).
Zainstaluj sobie gre wybierz Sowietow i zobaczysz ze w 1 misji podbijasz POLSKE!! OMg -.-

A co wspolnego mial Generał Anders i Żołnierze II Korpusu Polskiego z gra C&C:RA i fikcyjnym swiatem tam przedstawionym? nie wiem i watpie by nawet znali te gre... Ale juz w to nie wnikam...

To co robisz to odwracanie kota ogonem. Na koniec ci napisze ci tylko ze juz powinnismy skonczyc to quotowanie i ja juz nie bede odp na te twoje "wywody" powinno sie to juz skonczyc bo powstaje zbedny spam na forum poswiecony grze zwana Tibia. Jak cos chcesz MSG me in TIBIA - Iridia Moj noob char To Sir Grodek przez ktorego zalatwiam takie sprawy. Ja tu na forum nie bede ci juz chyba ze napiszesz cos co bedzie mialo inny cel niz ww argumenty o czepianiu sie.

A wiec... powrocmy do tematu wojny na iridi i skonczmy te polemike o aliantach i innych przejezyczeniach temat uwazam za zamkniety a jak ktos tego nie rozumie to... N/C

Neztas
19-09-2006, 14:32
@up:
i tak powstał chocapic :)

edited by nekr : skrocilem

Rastafarians
19-09-2006, 15:53
A więc żeby rozwjać wątpliwości:
Anglia sprzymierzyla się z Ruskimi, gdyż bała się o własną dupę na wypadek wygranej Niemców.
Anglia odparła jedną ofensywe Niemiecką, ale nie mogli czuć sie bezpiecznie.
Gdyby Niemcy pokonaliby ZSRR sprobowaliby znów zaatakować Anglie w większej sile. Anglia zaoferowała pomoc ZSRR żeby sie zabezpieczyć przed późniejszą ofensywa niemiecką. Była to w szczególności pomoc materialna w postaci broni itp.

Natomiast nawiązanie stosunków między POL i RUS ( Sikorski-Majski(ambasador ruski w Londynie)) (30 VIII 41') nastąpiło już po zaoferowaniu pomocy dla ZSRR przez Anglie(22 VI 41'). To nie była dokońca nasza decyzja, ale rząd w Londynie musiał to zrobić jak Anglia to zrobiła. Wojsko Polskie zostało "zreaktywowane" w sile 96 tys. i mialo zostać wysłane na front wschodni, ale Churchil i Stalin dogadali sie za plecami Polaków i wysłano Polaków na Bliski Wschód żeby tam pilnowali angielskich pól naftowych, gdyż tamtędy mieli wycofywać się Niemcy z Afryki.
Jak widać w porozbiorowej historii Polski nikt sie z Polakami nie liczył co pokazuja te przyklady z dogadywaniem sie za plecami... najgorsze ze to dalej trwa...
i nie tylko w rl....

myanato
19-09-2006, 17:00
@up masz racje:D
a co do historii to Polska zawsze byla silnym narodem, ktory byl odwazny, zdecydowany co do swoich spraw ale liczne wygrane wojskowe (poprzez wspanialych dowodcow) byly marnowane przez nieudolnych wladcow, co prawda nie wszystkich ale troche ich bylo:)
i ta korupcja...;)

Trai'ler
19-09-2006, 17:19
@up co racja to racja , Polska zawsze była silnym narodem i mam nadzieje że będzie tak zawsze ....
Nawet w obliczu niebezpieczeństwa , gdy polska miała problemy militarne , gdy polska przechodziła kryzys . P
olska i jej obywatele nie poddali się i WALCZYLI !
Dzięki temu teraz jesteśmy niepodległym państwem ,
urodziliśmy się, jesteśmy wolni, JESTEŚMY POLAKAMI .

Jednak od czasu (sporo razy) ktoś kto rządził poprostu 'zjebał' to wszystko ...

Tak wogóle to może wróćmy do tematu "Iridia'' ; )

myanato
19-09-2006, 17:21
czemu?? fajnie sie gada:];)

Rastafarians
19-09-2006, 17:28
@up
byla byla... i kto to zniszczyl? korupcja i prywata

Polacy to taki specyficzny narod.. potrafi sie jednoczyc tylko w obliczu jakis niebezpieczenstw.. a tak to kazdy na kazdego leje....
My tu gadu gadu o historii ale dlatego bo to wszystko w pewnym sensie przenosi sie na inne dziedziny zycia np. Tibia ;p

btw. zrobmy jakis temat na : "Wszystkim i o niczym" temat historyczny moze przyniesc jakies korzysci :p

myanato
19-09-2006, 17:33
nawet nie "o wszystkim i o niczym" tylko o historii ;d ale pewnie "na gorze" sie nie zgodza?? tak mi sie zdaje

Trai'ler
19-09-2006, 17:34
2x@up w tibi jest podobnie , polak polaka okradnie, wyzwie , zabije , wykorzysta , poniży i wogóle ....
A gdy komuś grozi niebezpieczeństwo każdy szuka kumpli i oczekuje pomocy .... Polacy to taki specyficzny naród że jednoczą się tylko w obliczu śmierci , niebezpieczeństwa i to nie tylko w tibi ; )

a z życia wiem że w tibi szwed szweda nie zabije nie okradnie...
jedynie co to ukara go pomocą i protekcją ...

ripper
19-09-2006, 17:35
To może zainteresujcie się historią i zauważcie fakt, że Polacy rzadko kiedy umieli zadbać o swoje interesy i często przelewali krew za kiepskich sojuszników, którzy później pokazywali nam, ekhm, plecy. Prawda jest taka, że w Polsce jest dobrze, jak jest źle. Wtedy każdy okazuje patriotyzm, miłość do współobywateli i poświęcenie. Żałosne.

myanato
19-09-2006, 17:43
no bo po co komus sie ruszac skoro jest mu dobrze a jak jest zle to juz inaczej, wtedy trzeba

Rastafarians
19-09-2006, 17:49
@myanato
W dziale " O Wszystkim i o niczym" nikt nie zbulwersuje sie tematem historycznym.

Bede mial pare spostrzezen..... ale nie bede jzu spamowal tego threada..
btw. jak ktos sie nudzi to niech zalozy tam temat.

edited by nekr : i tym optymistycznym akcentem konczymy temat o historii

Alora
19-09-2006, 21:37
Otoóz moj post n z tym debilizmem nie byl do ciebie tylko do tego Myam cos tam ktorego nie cierpie. COs mi sie w poscie skasowalo przez moja mlodsza i tepa siostre ktora grzebala w komputerze. :/ A co do wojny Nezstas,Berger,Chris i oczywiscie Adolphus Elbragol sa bardzo dobrze poinformowani i oni jedyni sa wstanie bez stronnie oecenic sytuacje.

Do mocnego smoka. Czlowieku takie zrywy patryiotyzmu to byly modne w wojnie Six Sens vs. Dvinity Regin o ile dobrze pamietam gildie. Wsyzscy wtedy krzyczeli ze zniszczyc zlych swe. Iridia dla polakow itp itd. a wszyscy wiedzaj jak to sie skonczylo. Zle wam pod panowaniem arc? Chealino albo Dous wapdli jak expiles wyjebali cie i kazali placic? NIe? No to dziwie sie twojej postawie.

Btw. Rabnabar Jestem Kobietą. :)

Mistik Vannesa
19-09-2006, 22:28
@up

Tak się składa że ja padłem za free z wyroku Chealino =(.

Sep 19 2006, 16:40:09 CEST Died at Level 80 by a dragon

Thunder znowu podłożył sie pod draga. 6x robić 80 lvl to się nazywa mieć silną wole;pp

berger
19-09-2006, 22:46
@ Alora - To mnie rabanbar podpuscil... A co do wojny SS vs DR wiem bo bylem tam i wojowalem moim mieczem bedac czlonkiem SS i faktycznie tak bylo;p

@MV - To bylby nasz frag i ubili byśmy jeszcze Chealino ,ale przy logu nie zdazylem oteorzyc bpka z MW :(. A Thunder sam sie zabil jak po niego bieglismy, mimo wszytsko 20 bp mf i eq nam sie przyda ;).

Padl 6x czyli kazdy z ownerow po razie :D

Mocny Smok
19-09-2006, 23:12
"Do mocnego smoka. Czlowieku takie zrywy patryiotyzmu to byly modne w wojnie Six Sens vs. Dvinity Regin o ile dobrze pamietam gildie. Wsyzscy wtedy krzyczeli ze zniszczyc zlych swe. Iridia dla polakow itp itd. a wszyscy wiedzaj jak to sie skonczylo. Zle wam pod panowaniem arc? Chealino albo Dous wapdli jak expiles wyjebali cie i kazali placic? NIe? No to dziwie sie twojej postawie. "

A z dziwisz sie :) dzisiaj padlem na d-lair [ chealino oczwiscie byl tam 1 ale pozwolil mi expic na dragach :) ] Przez fajne lagi na tibi zobaczylem napis : YOU ARE DEAD i stracilem bp z lootem [ woi ] i BOHY! umierajac zobaczylem jak chealino wchodzi do tej dziury co ja tam padlem i kazdy normalny czlowiek pomysli ze zajebie loota :) i nie mylilem sie kumpel zabral tylko czesc loota [ bolce,mf ] a chealino wielki pan zabral bohy , obsidian knife i t ringa + uhy :) . Zapytalem sie potem czy odda bohy a on pisze ze nie ma zadnych bohow ahahah zal poprostu ;/ i widzicie taki pall musi krasc loota bo jest zajebiscie biedny ;[ . Wole zeby polacy zadzili bo zawsze mozna sie z nimi dogadac. to tyle :) a tak przyokazji :) Zsolowalem GS na 43 lvl :) z boh + t ring ;]

Mistik Vannesa
19-09-2006, 23:15
Wiem doskonale że po niego biegliście :) Ale frag jak mówisz nie wasz:;pp
Na jego miejscu tez wolałbym paść z ręki draga niz oddać fraga;p

berger
19-09-2006, 23:46
Nie zgodze sie z tym. Gdyby nie my to by nie popelnil seppuku, to my go do tego zmusilismy. Przez nas popelnil samobojstwo i gdybysmy tam nie biegli nie padl by. Zrobil to by pozniej pisac "och ten CIPSOF te lagi" by takie rozne kolorowe noby ulegly jego propagandzie:)

Banditos
20-09-2006, 07:18
thunde~
Sep 20 2006, 07:04:50 CEST Killed at Level 80 by Diego de Sorrcerer
spadly 2 lvl :P ciezko bedzie mial wbicp owyzej 80+

Mistik Vannesa
20-09-2006, 08:51
Nie zgodze sie z tym. Gdyby nie my to by nie popelnil seppuku, to my go do tego zmusilismy. Przez nas popelnil samobojstwo i gdybysmy tam nie biegli nie padl by. Zrobil to by pozniej pisac "och ten CIPSOF te lagi" by takie rozne kolorowe noby ulegly jego propagandzie:)

WTF! Z czym się nie zgodzisz??? Nie rozumiesz ze to nie wasz frag!!X( 8o

berger
20-09-2006, 09:15
@MV - ja nadal bede przy swoim skoro tamte argumenty cie nie zadowalaja to nie wiem...

Diego de sorcerer to moj czlowiek :D:D:D :*

Harru
20-09-2006, 12:48
berger diego de sorrcerer to moj qmpel :D

/Loth Joven

Mistik Vannesa
20-09-2006, 14:25
@Berger

Jak ci mam wytłumaczyć że nie naliczą wam fraga za thundera..
Poprostu nie chciał oddać fraga i się podłożył pod draga;p
Jaśniej się nie da wytumaczyć.

Pozdro.

Maxxonek
20-09-2006, 14:53
thunde~
Sep 20 2006, 07:04:50 CEST Killed at Level 80 by Diego de Sorrcerer
spadly 2 lvl :P ciezko bedzie mial wbicp owyzej 80+

_/ Diego rox xD

Harru
20-09-2006, 15:11
@Mistik
kiedy idziemy jarac na rowien ?

Mistik Vannesa
20-09-2006, 16:11
Ten to ma pecha:
Thunder
Sep 20 2006, 16:39:05 CEST Died at Level 79 by a dragon

Loth wpadnij do Boguszowic x) / Tu mamy dobry towar ;) Zgadamy się z Kaikao >Bezokiem>Lolem>Ravenem>Jinikaem>i zaliczymy masową odpadke;pp

Ty uwazaj na mnie ostatnio jak po dedzie się schlałem i spaliłem to chodziłem 2 kroki w przód 1 w tył;p a w kanjpie z gornikiem po 40(czterdziescce) gadałem jak z starym kumplem o ciężkiej pracy w kopalni. :confused: :P Ostro odpiołem narty.xD Kumple mieli pompe, :P dobrze że tego nie pamiętam.:D :p

Co ja się bede tu rozpisywał kliknij jak masz ochote coś zorganizować: 3986972

Pozdro.

Bez~
20-09-2006, 20:31
@
No szloby cos spalic xD ty to masz lep kumplu ;)

nightwish_88
20-09-2006, 20:37
Hueheueheu Thundera~ coś pech nie opuszcza to już chyba jego 8 frag od draga :p

Macie jakieś niusy z wojny? Huxy wystawił już paymenty... wygląda na to, że to już koniec?

Harru
20-09-2006, 21:23
xaliin owned

Banditos
20-09-2006, 21:34
21:23 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Xaliin. He was killed by Bezok. yeah :P

Pharaun
20-09-2006, 22:07
Firebomba i byłoby po chealino :P

IridiaCarlinPk
21-09-2006, 00:02
moze w sobote?:> ja moge jechac Do Wuja i zalogi xd

@ ładnie xaliin padl i to mnie cieszy a co do thundera to n/c
chlopacy(2+ owners plx) natrudza sie zeby zrobic ten 81 lv

Arthas The Keeper
21-09-2006, 07:15
fakt ale chłopcy thundera to odrobią ;p
a co do wojny to powoli do przodu ;)

Sep 21 2006, 04:23:58 CEST Died at Level 77 by a dwarf soldier n/c
thunder zaś padł xD

signed :Usar

signed: Usar

berger
21-09-2006, 15:52
A tu oto tworczosc Bezoka co do wczorajszego dnia :)

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1641989

:D:D

Paco88
21-09-2006, 16:12

Buehehhehe no wypas XD

Trai'ler
21-09-2006, 23:12

Wypas bezok don 'alfonso :D

ale ładnie xalin padł go go polish rangers :<

IridiaCarlinPk
22-09-2006, 11:36

hahahah pikny filmik rozwaliles mi nerki ale polepszyles humor ahhaha xDDdd

Heram_Elion
22-09-2006, 21:02

nie no 10 pkt!! masakra ale dowalili xD
a tak apropo co to ten price do zaplaty na tibia.com mysle ze nie bedziecie placili a pzoatym co jak co ale mnie najbardziej szwedzi cenia kashrius ma tylko 800k i bezok a ja hunted forever xD ej za jakie grzechy ;p czy ja cos zlego kiedy zrobilem? ;p

Pearl Agata
22-09-2006, 21:05
Wciaz nie rozumiem, tego tibijskiego podzialu na szwedow, brazylijczykow czy polakow. Naradowosc sie az tak liczy? -.-

Skarbie:) Podział był, jest i zawsze będzie...nie każdy jest tak tolerancyjny jak Ty, ja czy niektórzy których znamy:) hyhy=) Buziaki:*

Lovah
22-09-2006, 21:38
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1644364

mr. pwns? :O)

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1644349

Pa? ; - (

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1646430

Me share not?

berger
22-09-2006, 21:39
Skarbie:) Podział był, jest i zawsze będzie...nie każdy jest tak tolerancyjny jak Ty, ja czy niektórzy których znamy:) hyhy=) Buziaki:*

Agatko slonko jak bys pograla na iridi dluzej poznala bys mentalnosc niektorych swe i innych tez bys miala nieco inne poglady... Ja ogolnie zanim zaczolem w to grac nie zawracalem sobie glowy szwecja i Brazylia. Lecz niestety mentalnosc gry uczy i po tym jakos "nie przepadam" za SWE a do BR mam juz ukierunkowana opinie ktora okresla ich jako lekko "glupich" ludzi:))
No i oczywiscie POLSKA ponad wszytsko:)

ripper
22-09-2006, 21:53
Naziole nam tu rosną, jak widzę.

Pearl Agata
22-09-2006, 21:57
Agatko slonko jak bys pograla na iridi dluzej poznala bys mentalnosc niektorych swe i innych tez bys miala nieco inne poglady... Ja ogolnie zanim zaczolem w to grac nie zawracalem sobie glowy szwecja i Brazylia. Lecz niestety mentalnosc gry uczy i po tym jakos "nie przepadam" za SWE a do BR mam juz ukierunkowana opinie ktora okresla ich jako lekko "glupich" ludzi:))
No i oczywiscie POLSKA ponad wszytsko:)

Nom fakt...z tego co słyszałam od Mor'Grimma to nie wszyscy swe, czy też br na Iridii sa wporządku...no ale co komu szkodzi dać innym drugą szansę?:D:D Ja znam bardzo dużo Szwedów i Brazylijczyków....i bardzi ich lubię...więc myślę, że u was pewnie też znajdzie się kilku fajnych:)))))))))))))))))

~Pozdrawiam, Aga

Btw. Maxxonku pozdrów Mixserka noobka małego:D:D:D:D

Massior
22-09-2006, 23:09

Pa? ; - (

Me share not?

Filmiki pierwszozytnie xDDD tak jak i Bezoka:cup: Own3d.

berger
23-09-2006, 00:01
Nom fakt...z tego co słyszałam od Mor'Grimma to nie wszyscy swe, czy też br na Iridii sa wporządku...no ale co komu szkodzi dać innym drugą szansę?:D:D Ja znam bardzo dużo Szwedów i Brazylijczyków....i bardzi ich lubię...więc myślę, że u was pewnie też znajdzie się kilku fajnych:)))))))))))))))))

Ja niestety sspotkalem 2ch fajnych Swe (Naria mitheia i ryu mitheia) i koniec listy... A br sa spoko niektorzy ,ale niestety kazdy z nich jest "nobowaty" i podobnie jak wiekszosc PL nie znaja angielskiego;p

Po co ci fajni Br i Swe, skoro masz zajeb@#$%go PL.... Mnie :D:D

@Alqua - z dousem dobry motyw, a jutro beda kolejne filmiki... "Co moze przyniesc nowy dzień....."

Dexusah
23-09-2006, 03:35
Hehe filmy alaqa zawsze rox : DDDDDDDD

Paco88
23-09-2006, 08:05

Pa? ; - (

Me share not?

haha no tez nieprzecietne xD

Heram_Elion
23-09-2006, 08:19
ja zdania na temat szwedow nie zmienie i wcale nie jestem rasista ale w tibii oni rpzesadzaja i moglo by ich w ogole dla mnie na iridii nie byc bosa same PA takie moje zdanie i mnie nie obchodzi co wy o tym mowicie dobrym przykladem jets efesos... frajer..

Neztas
23-09-2006, 08:58
ja zdania na temat szwedow nie zmienie i wcale nie jestem rasista ale w tibii oni rpzesadzaja i moglo by ich w ogole dla mnie na iridii nie byc bosa same PA takie moje zdanie i mnie nie obchodzi co wy o tym mowicie dobrym przykladem jets efesos... frajer..

napisz do "Ziarna"

Pearl Agata
23-09-2006, 09:48
Ja niestety sspotkalem 2ch fajnych Swe (Naria mitheia i ryu mitheia) i koniec listy... A br sa spoko niektorzy ,ale niestety kazdy z nich jest "nobowaty" i podobnie jak wiekszosc PL nie znaja angielskiego;p

Po co ci fajni Br i Swe, skoro masz zajeb@#$%go PL.... Mnie :D:D

@Alqua - z dousem dobry motyw, a jutro beda kolejne filmiki... "Co moze przyniesc nowy dzień....."

hehe:)
a tak. btw to u was wojna br & swe kontra Polacy? :>

Danyth Knight
23-09-2006, 10:04
@up

Nie!!! To jest poprostu wojna Gildi. Bo w Triad sa takze polacy!!!

A filmiki to sa extra :) GZ

/Danyth

Bez~
23-09-2006, 10:17
@Loth
Filmiki do dupy , nie to co moj mega hit =\

Adolphus Elbragol
23-09-2006, 11:53
ale mnie najbardziej szwedzi cenia kashrius ma tylko 800k i bezok a ja hunted forever xD ej za jakie grzechy ;p czy ja cos zlego kiedy zrobilem? ;p
Pierdolisz, jak Lepper. I Kash z Bezokiem maja 800k dla Arcanium, Ty masz przejebane tylko od Efesosa (a moze i nie tylko?). Widzisz roznice w skali?

@Berger, zeby nie odswiezac klotni o wwII walnalem Ci odpowiedz po privie.

@Agacia: Pl vs Swe, Pl, NL, GB i kilka innych jeszcze ;f

IridiaCarlinPk
23-09-2006, 14:25

Pa? ; - (

Me share not?

Filmiki spoko xD Ale Bezok jednak wymiata:P xD

cos nudna ta wojna sie robi:P nie ma to jak Nova/Aurea;P

Heram_Elion
23-09-2006, 22:32
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1648563
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1648594 a tu drugi xD
a tu moje dzieło xD

Lovah
23-09-2006, 23:50
http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1648563

a tu moje dzieło xD

Ładnie ;) Zaraz tu powstanie drugie Hollywood =P

Garbaty Dżon
24-09-2006, 09:47
Alaq~ more movies plx plex plax :D

Lovah
24-09-2006, 10:29
What does Firenze do every day?

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1649193

Why Huxy uses bot, why he can't heal manually?

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1649196

Maxxonek
24-09-2006, 10:34

~Pozdrawiam, Aga

Btw. Maxxonku pozdrów Mixserka noobka małego:D:D:D:D

Haha =)) Czesc Aga ;** No pozdrowie, pozdrowie. Co do tego smiesznego podzialu to wiadomo, ze tak zawsze bedzie i tez wiadomo, ze np. Szwed moze byc w porzadku. Ale zostawie juz ten temat, bo to przykre ;>

Olorion.
24-09-2006, 11:13
PL nie wygraja wojny jak swe beda expic, bo co straca to od razu odrobia

Lovah
24-09-2006, 13:15
PL nie wygraja wojny jak swe beda expic, bo co straca to od razu odrobia

Swieta racja _/

Mistik Vannesa
24-09-2006, 14:48
master-duel
lesley
anas kiro
Jinikao

firenze bellator

Padli.

Pharaun
24-09-2006, 15:06
No cóż, Ava i Zielper okazali się zerami. Mam tylko nadzieje, że MM nie podupadną na duchu i bedą walczyć.

Banditos
24-09-2006, 15:31
Master-duel,kash,kohan,anas kiro,jinikoa,lesley mac'leod

_

Firezne,xaliin

zielper,ava~ szpiedzy

Jinikao
24-09-2006, 15:48
Oczywiscie ze sie nie poddamy. Teraz dopiero sie zaczyna skoro all szpiedzy poszli sie walic:). Wiecie co sie robi ze zdrajcami??:> Hehe wkrótce jedziemy do Gliwic;p. Wkrotce sie okaze czy bez szpiegow pojdzie nam lepiej;p

Dexusah
24-09-2006, 15:49
Tak trzymać kolego , btw po co go Gliwic?

Paco88
24-09-2006, 15:54
Tak trzymać kolego , btw po co go Gliwic?

slyszalem ze maja tam jakas misje do wykonania, a raczej egzekucje...

IridiaCarlinPk
24-09-2006, 16:12
avainvan i zepler okazali sie szpiegami o.00 do Gliwic mozna sie przejechać chetnie se go kopne.

Teraz bez szpiegow losy wojny sie odwroca na nasza korzysc
HAIL MM

Heram_Elion
24-09-2006, 16:20
popieram jechac i okopac im ryje!!

Neztas
24-09-2006, 16:35
rofl
takie sa zasady gry,
bezsens karac kogos w rl za to ze przegrywasz z nim w gre komputerową lol:P

Barbin
24-09-2006, 18:18
Wszyscy krzycza "szpieg, szpieg", a moze ktos pomysli ze kiedys w bardzo podobny sposob Bezok and Kashrius zdradzili polakow. Moze to riposta za tamte wypadki, toc polacy ponoc sa pamietliwi ;) Mysle ze Avainvan przekroczyl swoje wszelkie mozliwe granice bo znizyl sie do poziomu ludzi z guildi MM zakladajac, ze istnieje tam w ogole jakikolwiek poziom rozumu, inteligencji, odpowiedzialnosci itp. Najwyzszy wskaznik jaki sie odrazu rzuca w oczy w tej okrzyknietej guildi to kozaczenie i niewyrzycie sexualne jej czlonkow! xD
Rozstrzyganie problemow z gier w rl - no wlasnie tylko tak malo rozgarnieci ludzie potrafia zalatwiac sprawy. xD
Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee! ;(

wan zen
24-09-2006, 18:27
@up

Co prawda to prawda

"Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy,
mmm, orły, sokoły, herosy!?
Gdzie ci mężczyźni na miarę czasów,
gdzie te chłopy!? - Jeeeee! "

TUTAJ TUTAJ xD

Pharaun
24-09-2006, 18:28
Nie żyjemy w Mezopotamii, żeby wyznawac taką zasade. A jesli ktoś ją wyznaje to ma poglądy sprzed kilku tysięcy lat. Nie chodzi tu o, że przegrywa się w gre, lecz o to, że niektórzy zachowuja się jak kompletne zera. A człowiek bez honoru to rzecz. Miejmy nadzieje, że sprawdzi się maksyma, że każda klęska jest nawozem sukcesu.

Barbin
24-09-2006, 18:46
Kazda kleska jest nawozem sukcesu - wiec podziekujcie swoim szpiegom, w koncu dali wam nawoz do tego sukcesu ....:D

Bez~
24-09-2006, 19:41
Pobic kogos na RL za Tibie ? Pathetic =\...:confused:

Kajzer
24-09-2006, 20:05
Pobic kogos na RL za Tibie ? Pathetic =\...:confused:

a co boisz sie ze cie sklepią?;]

Rankor
24-09-2006, 20:08
Jezeli uwazasz, ze bicie kogos w rlu za tibie jest normalne, to idz sie leczyc. Niektorym zacieraja sie granice pomiedzy RLem a pixelami. =o

Kajzer
24-09-2006, 20:19
Jezeli uwazasz, ze bicie kogos w rlu za tibie jest normalne, to idz sie leczyc. Niektorym zacieraja sie granice pomiedzy RLem a pixelami. =o
rotfl
poprostu w slowach bezoka widze juz ten strach bo pewnie ma z 12 lat i nigdy jeszcze nie widzial cycka;p
a co do bicia co bys zrobil jakby shackowal cie kumpel z rla i wiedzialbys napewno ze to on? nic bys mu nie powiedzial?

Bez~
24-09-2006, 20:39

Nie boje sie :)

Bez~
24-09-2006, 20:40
rotfl
poprostu w slowach bezoka widze juz ten strach bo pewnie ma z 12 lat i nigdy jeszcze nie widzial cycka;p
a co do bicia co bys zrobil jakby shackowal cie kumpel z rla i wiedzialbys napewno ze to on? nic bys mu nie powiedzial?

Widzialem cycka na rl a nawet i dwa ,rotl

ripper
24-09-2006, 20:41
rotfl
A co? Bezok Ci dojebał w Tibii, że próbujesz go pokazać jako ciotę w rl? żal. Co do hacka by rl friend... Sklepał bym mu ryj nie tyle za Tibię, co za to, że nie zachował się jak przyjaciel.

IridiaCarlinPk
24-09-2006, 21:14
rotfl

Po 1 Bezok nie ma 12 lat
Po 2 cycka widzial:P

zamknij sie bo gówno wiesz a chcesz kogos oczerniać

Paco88
24-09-2006, 21:27
Widzialem cycka na rl a nawet i dwa ,rotl

HAHA ale to przeciez byly moje kumplu xDDDDDDDDDDDD Bez, pierdol to, nie masz co sie im tlumaczyc :)

Yapan
24-09-2006, 21:45
No chłopaki, teraz się nie ociągać, albo kopiecie sweków, albo ja z moją ekipą zrobię to w przeciągu 2 miesięcy( mniej więcej za tyle będziemy mieli wystarczające lvle żeby urządzić rzeź). Good Luck:)

Barbin
24-09-2006, 22:35
Bezok jest ok chlopak- ja do niego nic nie mam. Cycki to on napewno widzial w nie jednej gazecie, przeciez to nie stanowi sedna sprawy.xD Ja bym sie zastanowil nad tym dlaczego na lubianego ogolnie Bezoka wolaja "pies Kashriusa"? Przeciez Bezok ma chyba troche swojego rozumu. W sumie nie wiem czy gorsza obelga jest bycie "psem Kashriusa" czy tak jak mowia na Kashriusa - "czyscicielem butow" xD Wobec tego nasuwa sie pytanie: Kashrius komu czyscisz buty tym razem, a ty Bezok komu aportujesz?
(z calym szacunkiem do obu tych osob).
Jakos nie podoba mi sie wizja aby Iridia wladal "wszechmocny pucybut" and jego team. Chociaz nadal uparcie twierdze ze z nich wszystkich Bezok jest najbardziej ok.

Harru
24-09-2006, 22:50
to tylko 1 bitwa przegrana zobacyzmyu jak tearz sie potocza sie akcje bez spy kazda nasza kacja konczyla sie dotychczas niepowiedzeniem bo onji wiedzieli kiedy io co robimy zobacyzmy jak im tearz pojdzie ;-) co do tych co mysla ze fragi cos znacza na danubi przegrywalismy wojne 44:5 ostatnecznie wygralismy ja 44:44 ;-)

Barbin
24-09-2006, 22:59
To nie jest 1 bitwa przegrana dla MM, a co do szpiegow to znajac to guildie to maja ich jeszcze conajmniej z 3 xD:D

Jinikao
24-09-2006, 23:15
1.Czytalem tu gdzies ze w MM nie ma ludzi inteligentnych itd. Wiec temu kto to pisal powiem jedno - Jeb_nij sie w dekiel. Moja inteligencja powalila by cie na ziemie jak szarza polekiej husari xD
2. Juz wiecej nei ma szpiegow w MM- przynajmniej tak mi sie zdaje
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
4. Kash nigdy polakow nie zdradzil poprostu byl w Arc kiedy mysmy z nimi walczyli, Bezok zdradzil ale on jest ciula xD
5. Bezok nie ma 12 lat tylko 19 bo jest rok mlodszy odemnie
6. I tak powiem w piździec

MasterX
24-09-2006, 23:17
to tylko 1 bitwa przegrana zobacyzmyu jak tearz sie potocza sie akcje bez spy kazda nasza kacja konczyla sie dotychczas niepowiedzeniem bo onji wiedzieli kiedy io co robimy zobacyzmy jak im tearz pojdzie ;-) co do tych co mysla ze fragi cos znacza na danubi przegrywalismy wojne 44:5 ostatnecznie wygralismy ja 44:44 ;-)

Może dla Ciebie się fragi nie liczą, ale coś mi się wydaje że dla innych memberów tak. Tym bardziej, że jakoś na tym żeby frag Fiaery nie był oficjalnie liczony wam zależało, więc jak to sie ma do tego co piszesz, że fragi się dla was nie liczą? A co do Danubii to ty tam grałeś więc to nie świadczy o tym, że dla ludzi z MM fragi się nie liczą... A jeśli chodzi o spy to skąd wiesz, że nie macie jeszcze kilku?

Barbin
24-09-2006, 23:32
1.Czytalem tu gdzies ze w MM nie ma ludzi inteligentnych itd. Wiec temu kto to pisal powiem jedno - Jeb_nij sie w dekiel. Moja inteligencja powalila by cie na ziemie jak szarza polekiej husari xD
2. Juz wiecej nei ma szpiegow w MM- przynajmniej tak mi sie zdaje
3. To ze Ava ma przewalone na rl za swiar wirtualny jest dziwne? Popatrz jak by ktos sie wlamal na jakis serwer i skasowal komus strone; dorobek calego zycia, Wtedy tez bys powiedzial ze za pixele nie wolno bic i to jest dziwne?
4. Kash nigdy polakow nie zdradzil poprostu byl w Arc kiedy mysmy z nimi walczyli, Bezok zdradzil ale on jest ciula xD
5. Bezok nie ma 12 lat tylko 19 bo jest rok mlodszy odemnie
6. I tak powiem w piździec

Jinikao ja nie jebne sie w dekiel bo go nie mam zamiast dekla mam glowe a dekiel to jest w sraczu widocznie ty uzywasz go zamiast glowy. Jesli chodzi o twoja inteligencje to podaj mi iloraz swojego IQ wtedy moze popolemizujemy, bo z tego co widze twoj punkt 6 najlepiej swiadczy o tobie. Co do pkt. 2 - przyjzyj sie aurelissuowi jeden pan bog raczy wiedziec kto nim teraz gra. Pkt. 3 - dziwny to ty jestes. W twoim wieku to sie chodzi na dziewczyny a nie siedzi przed monitorem i straszy kumpli. Avainvanowi siegasz do pasa i dalej nie podskoczysz wiec po co chcesz tam jechac? No chyba ze w ramach wycieczki krajoznawczej. Pkt.4 - przeciez Kashrius od rana do wieczora sam siebie zdradza jego zasada jest "prawda w oczy kole a wiec klamstwo wole".
Jiniako a tak miedzy nami ulanami to powiedz ile wypiles za nim tego posta stworzyles?xD

Avainvan
24-09-2006, 23:58
Witam wszystkich. Nie odzywalem sie tu jeszcze ale widze ze najwyzszy czas zabrac glos, zwlaszcza po tym co sie stalo.

Na wstepie chcialbym przeprosic kilka osob ktorym oberwalo sie niezasluzenie a mianowicie:

Kohan, Berger, Kaikao, Meffis, Anas, Lolo, Dwadwa.

Co do reszty ekipy to nieznam/nie dbam/nie lubie.

Wiele osob pytalo mnie "dlaczego?, jak mogles?" etc. Zeby rozwiac troche watpliwosci: nie dla wladzy, nie dla unikniecia paymenta. To byla zemsta na falszywym, zdanym wladzy megalomanie.
Jak juz powiedzialem kilku osobom nie podam narazie wszystkich powodow mojej decyzji ale moge powiedziec o co tak naprawde chodzi w tej wojnie.

Kash~ ( i kilka wtajemniczonych osob) nie byli zadowoleni z tego ze musza dzielic sie wladza z reszta Arc, chcieli rzadzic sami, miec cala wladze dla siebie. A ze nie byli w stanie zrobic tego w kilka osob postanowili rozpuscic plotke o nowym "potopie szwedzkim". Jak slusznie uwazali polacy, bedac przypartymi do muru postanowia walczyc. I tak tez sie po czesci stalo.
Sam w to uwierzylem ale kiedy doszedlem prawdy postanowilem zmeinic strone. W miedzyczasie pojawily sie nastepne mniej lub bardziej znaczace argumenty "za", a zapraszanie mnie bez powodu na poh po tym jak zaczeliscie mnie podejrzewac bylo smieszne.
Marionetka urwala sie ze sznurkow. Spalilem kilka akcji, wydalem wiekszosc planow, ostrzeglem kilka osob.

Prawie wszyscy macie mi za zle i nie dziwie sie niektorym, tym w/w.

Jeszcze kilka slow do:
- "23:09 Lolo Dziewica [103]: hunted na rl" i podobnie myslacy - zapraszam do siebie lub ew. mozemy sie umowic w Krakowie bo slyszalem ze sie wybieracie. (przedtem potrenujcie troche bijac matke krzeslem)
- "22:57 Lesley Mac'Leod [107]: ty jestes normalnie glupi" - i vice versa (patrz opowiadanie wyzej)
- Bezok - przypomnij sobie co zrobiles ~2 wojny temu i zastanow sie czy masz prawo mnie osadzac.
- Berger - gratulacje pomyslu na rozpracowanie mnie :cup: , przyznaje, dalem sie podejsc :p
- Kohan - naprawde zakoczyles mnie mowiac ze nie masz mi tego wszystkiego za zle, spodziewalem sie mniejszych lub wiekszych bluzgow :D

Na zakonczenie Miniek - myslales ze mozesz wszystko majac Rebaza na uslugach. Teraz jedyne co mozesz to wejsc pod stol o ile Slaviax zgodzi sie na takie towarzystwo.

Bye.

Barbin
25-09-2006, 00:42
No i wyszlo szydlo z worka. Huhu xD No i prosze nie mylilem sie wcale ze "pucybut" chce rzadzic serverem. Z tego co pamietam to "potop szwedzki" Szwedzi przegrali bowiem walczyli w Polsce, a nie na niemieckim serverze xD. Berger widze, ze blysnales intelektem ale po tobie sie akurat tego spodziewalem ^^. "22:57 Lesley Mac'Leod [107]: ty jestes normalnie glupi"- i kto to mowi?(muahaha). Co do Kashriusa (megalomana- hehehe) to czyzby role mialy sie odwrocic? Teraz "pucybut" bedzie aportowal tylko ze pod stolem, bo nie przypuszczam aby tworca powyzszego posta mial na mysli bardziej zberezne rzeczy :baby: - zastanowil bym sie wtedy czy Kashrius sie do tego nadaje xD. Nasunelo mi sie jeszcze jedno spostrzezenie- kto to jest Rebaz? Nastepny piesek "pucybuta"? Moze megaloman nam to wyjasni?
Zostawcie ten nasz piekny Krakow w spokoju no chyba, ze chcecie powalczyc w smoczej jamie, wywalajac gnuj od smoka xD Mowia ze praca lagodzi obyczaje i wyladowywuje emocje, wiec moze warto sprobowac?

"...Nie przenoście nam stolicy do Krakowa
chociaż tak lubicie wracać do symboli
bo się zaraz tutaj zjawią
butne miny święte słowa
i głupota która aż naprawdę boli..."8o

Barbin
25-09-2006, 02:06
Tak sobie siedze w pracy i mysle... Zgadzam sie z Toba Bezok, iz nazywanie Kashriusa "pucybutem" jest nie na miejscu w obecnej chwili. Jednakze te nazwe nie ja wymyslilem, ja tylko ja cytuje (co opisalam pare postow wczesniej). Zdecydowanie bardziej pasuje i mniej ublizajaco brzmi zapodane przez Avainvana okreslenie "magaloman"- muahaha. Co zas sie tyczy siedzenia pod stolem to ja zdecydowanie preferuje kobietki i moj stary odpada.xD ;)

Jinikao
25-09-2006, 05:25
@Barbin- Moze nie wiesz ale od okolo 3 miesiecy gram w tibie ok 30 min dziennie, w tym czasie zdazylo sie kilka dni kiedy siedzialem dluzej ale zdazaly sie tygodnie kiedy sie nie logowalem. Wiec nie gadaj ze nie chodze na dziewczyny tylko siedze przed monitorem:). Mi sie nigdy nie marzyla wladza and Iridia i jak mnie nie znasz to nei gadaj chyba ze te kilka niewtajemniczonych osob to nie ja. Wiecej bym napisal ale musze spadac do rooboty. Baba

IridiaCarlinPk
25-09-2006, 07:32
No chłopaki, teraz się nie ociągać, albo kopiecie sweków, albo ja z moją ekipą zrobię to w przeciągu 2 miesięcy( mniej więcej za tyle będziemy mieli wystarczające lvle żeby urządzić rzeź). Good Luck:)Spieszcie sie spieszcie! xD
To nie jest 1 bitwa przegrana dla MM, a co do szpiegow to znajac to guildie to maja ich jeszcze conajmniej z 3 xD:D

/\obys sie mylił!

szBartek
25-09-2006, 07:53
Dlatego nie lubię światów pvp... Wbijesz jakiś duży lvl a inne nie chcą żebyś ich dogonił lub poprostu dla beki zabijają Cię... Czasem staje się nudne takie bezsensowne nabijanie lvlu.... Moim zdaniem światy non pvp żądzą !!!

Harru
25-09-2006, 08:13
polaka sie marzyla wladza ? chyba w snach co jakis szwed ubil jkaiegos rl qmpla to bezok niemial czasu nic zrobic bo wolal qmpli z szwecji niz polakow nikt niechcial robic wojny a szwedzi juz ja planowali od dluzszego czasu prawda jest taka ze polaka expienie sprawia przyjemnosc a szweda walczenie na wojnach

Barbin
25-09-2006, 08:25
@ Harru
Polakom marzyla sie wladza i to od dluzszego czasu niestety. Bezok owszem nie mial czasu, ale nie dlatego ze wolal kumpli ze szwecji, przeciez on z Kashriusem na PK latal...Nie dziwie sie ze Szwedzi lubia ubijac na wojnie bowiem Polacy padaja jak kawki wiec moze to byc zabawne.
@Jinikao
Czy jestes w "grupie trzymajacej wladze" tzw. "wtajemniczonej" to mnie nie pytaj, zapytaj raczej Avainvana albo megalomana zakladajac ze ten drugi sie pomyli i ci przez przypadek prawde napisze xD. Na Twoim miejscu raczej wolalbym to wiedziec juz teraz, zeby nie wyszlo to pozniej bo moze czym pozniej tym gorzej...:P

berger
25-09-2006, 10:47
Nie bedzie to krotka wypowiedz, ale jakos mnie dziwi podejscie innych i nie wiem czemu chcialem sie okreslic i wytlumaczyc pwenym osobom co i jak, oraz dlaczego wstapilem do wojny... Glownie przez (dadwa, beaoka, master-duela i lesleya)

Po 1 ja tam mam wpojona do glowy wiare w ten kraj i wychowany jestem w duchu patryjotycznym, ktos powie to tylko pixele ... Tak , zgodze sie z tym ale mimo wszytsko jest to w jakism sensie obrona idealow tego kraju. Niektorzy robia to na wieksza skale np siatkarze, pilkarze(nie za dobrze im to wychodzi) inni na mniejsza w swiecie wirtualnym --> grajacy w tibie....
I powinniscie to zrozumiec.

Po 2 Avain powiedzial powiedzial ze zrobil to dla zemsty, podobno "zemsta jest slodka". Ale tu trzeba sie zastanowic Huxy nie pozwolil by Dwadwa grac spokojnie i expic podobnie jak innym polakom hlvlom, mimo iz 22 to jeden z najporzadniejszych ludzi na serwie bo go dobrze znam i nigdy nikomu w droge nie wlazil i gral sobie spokojnie wsrod kumpli. I co on im zrobil? 0o
Avain chcial sie odegrac na Kashu i Bezoku, chcec zemsty wg mnie za bardzo go przycmila. Morus powiedzial "Cel uswieca srodki" no to Avain mial racje... Ale takze powiedzial tez "Czasami jako dobro trzeba postrzegac mniejsze zło" humm... ma Avain nadal racje? Nie. Mam do niego zal za to co zrobil ale coz na to poradze. bo odbilo sie to nie tylko na kashu i bezoku, powinien czekac na lepsza i dogodniejsza okazje.

Po 3 Raz ktos powiedzial
Ja:"to walka przeciwko szwedom , którzy nami pomiataja i sie z nami nie licza"
XXX:"Tak zawsze było i będzie"
Takie podejscie jest zgubne , ale przeciez cos takiego jest o nas taka a nie inna opinia (jak ktos cie zawsze przesladowal i bil w szkole powinienes sie z tym pogodzic czy zrobic cos z tym?). nie pamietam kto mial comment "Lepiej umrzec stojac na kolanach niz klęcząc" , wolicie pasc bedac nikim czy postrzeganym jako wrogiem ktory walczy o swoje idee? Pan XXX pogodzil sie z tym i przybral pasywna postawe, ale czy to jest dobre rozwiazanie?(godzenie sie z marnym losem czy walka o jego zmiane?).
Ja tam wole walczyc nawet majac cien szansy niz wygrana niz byc biernym. Strata chara to nie wszytsko wiem ze szkoda wam czasu straconego na niego ale czasem trzeba wziasc pod uwage plaszczyzne moralna:).

Po 4 Ktos powie ze to tylko Gra, ponownie sie zgodze i ponownie wcisne moje "ale". mimo wszytsko wole by nawet tyh kilku "dzieciaczkow" i "no-liferow" wolalo na nas "fucking polaks", "stupid polacks" i sug min kuk polaks" ze wzgledu na to ze maja nam za zle to ze sie postawilismy i bylismy od nich lepsi i poznali mentalnosc polakow przez co kieruje nimi zazdrosc/respekt, a nie dlatego ze nie maja do nas szacunku. Kilku "no-liferow" napewno wasze zdanie o swe br itp wyksztaltowala tibia. Patrzcie ile osob gra w tibie nie tylko na Iridi ale calej tibi. To nie mala liczba ale mala "masa" i spora grupa osob bedzie miala uksztaltowany swiatopoglad po tym co tu wyniosla.

@Avain- Lubie cie, ale mam do ciebie zal po tym co zrobiles. Powiem ci ze kijowo sie czulem jak zobaczylem ze nas backstablujesz i powiedziales "to dla ciebie kash" mimo iz wiedzialem co chcesz zrobic.

@Barbin- Napisales cos o przelysku intelektualnym. Prosze objasnij mi czemu sie tego spodziewales z mojej strony i skad mnie znasz:)))

@Gildia MM- Troche mam za zle ze mnie nikt nie sluchal 2h przed atakiem na edron bo rozpracowalem zielpera i Ava i powiedzialem na Ven ze to spy i go przylapalem. aLe nikt mnie nie sluchal albo glupim zbiegiem okolicznosci wszyscy byli afk.Choc wtedy nie bylo Aure ktory moze by zwrocil na to uwage. Dla tego smiem twierdzic ze gdyby ktos mnie posluchal"NIKT Z NAS BY NIE WPADL W TRAPA I NIE BYLO BY TYLU FRAGOW":))
Mimo wszytsko nadal bede walczyc vs Arc + Triad :)

Niektorzy moga sie nie zgodzic z tym co napisalem, ale uszanuje zdanie tycho co przeczytali to w calosci, kazdy ma do tego prawo. aLe czy nie zgadza sie z tym co napisalem czy poprostu boi sie o chara.

Dla mnie ta wojna sie dopiero zaczela i jak juz wyeliminowalismy spy to wiem ze damy rade.. bo jestesmy od nich lepej zorganizowani i poradzimy sobie.

Dziekuje wszystkim co napisali do tego monetu i bylbym wdzieczny gdybyscie nie quotowali tylko pisali czy sie z tym zgadzacie czy nie. Dla niektorych moga to byc bzdury dla innych nie.

Jesli ktos chce ze mna pogadac anonimowo a nie jest w wojnie zachowuje pelna duskrecje slac listy z name do venore na Sr Grodek. pelna dyskrecja ;)

/Berger

Yapan
25-09-2006, 11:09
Cóż Berger, zgadzam się z tobą całkowicie:) Mam nadzieję że bez spy będziecie lepiej walczyć, fakt spy to bardzo duża przeszkoda, ale gdy zobaczyłem na ostatnim filmiku z edron, gdy kashriusowi udało się przedostać na tyły to zaczął naparzać z sd w 117 palla, zamiast w któregoś z magów, to trochę zmiękła mi rura:P. Jeżeli będziecie chcieli pomocy to tak jak mówiłem, za 2 miechy chary będą gotowe(70-80lvl), teraz mogę służyć wam radą, pokazać pare fajnych miejsc do ucieczki, pokazać wam trochę inną metodę combo(imho skuteczniejszą) itd.

Madreth
25-09-2006, 11:14
Ten pan z gory ma "miekka rure" Lol

Avainvan
25-09-2006, 12:15
Berger, piszesz ze "Czasem jako dobro trzeba postrzegac mniejsze zlo". Mniejszym zlem byloby poczekanie, racja. Ale nie mozna czekac w nieskonczonosc. Gdy wreszcie nadazyla sie okazja musialem ja wykorzystac.

Gdyby ktos Cie poslychal to nie wpadlibyscie w trapa.....kto powiedzial ze to trap byl? Polapalem sie w waszych planach dopiero jak ktos zaczal krzyczec ze leje juz Heluna i zeby wszyscy biegli na edron lair. Nie bylo czasu na jakies tam trapy, po prostu wszystkich ostrzeglem,co prawda troche za pozno.

Jesli o chodzi o Dwadwa i jego klopoty...czy to napewno Huxy byl ich zrodlem?
Dwa~ wie co i jak i moze powinien nieco naswietlic sprawe.(Piotrek, tym razem pomysl ze 3 razy zanim cos palniesz ;) )

@Bezok "Pobic kogos na RL za Tibie ? Pathetic =\..." - a przed chwila w Tibii zarzekales sie ze tez wpadniesz :D

Rankor
25-09-2006, 13:16
Sorry Berger, na poczatku myslalem, zeby nie quotowac ale ciezko mi to zbic w jakas trzymajaca sie kupy, zrozumiala calosc. Ot, nie moglem sie powstrzymac. =]

ja tam mam wpojona do glowy wiare w ten kraj i wychowany jestem w duchu patryjotycznym, ktos powie to tylko pixele ... Tak , zgodze sie z tym ale mimo wszytsko jest to w jakism sensie obrona idealow tego kraju. Niektorzy robia to na wieksza skale np siatkarze, pilkarze(nie za dobrze im to wychodzi) inni na mniejsza w swiecie wirtualnym --> grajacy w tibie....
I powinniscie to zrozumiec.
Ale dajmy na to siatkarze, nie krzycza, ze napierdola w rlu Polakowi, ktory gra w druzynie z ludzmi innej narodowosci jesli przegraja mecz. A tibia powinna byc raczej rozrywka niz sposobem na zycie i sorry, ale to jak ja postrzegam patriotyzm to tylko i wylacznie moja sprawa. Nie rusza mnie to, ze grupa (doroslych) dzieci (bo najwiekszy odesetek grajacych to wlasnie dzieci) stracila czas spedzony na gierce bo zachcialo im sie "powstania".

Ja:"to walka przeciwko szwedom , którzy nami pomiataja i sie z nami nie licza"
XXX:"Tak zawsze było i będzie"
To czy Szwedzi wami pomiataja zalezy tylko i wylacznie od Was. Dogadac sie da z kazdym, inna sprawa, ze ciezko odzyskac u kogos szacunek jesli chociaz raz sie spalisz. Jakos Chris jeszcze nie padl, a niektorzy mu to mowili na poczatku wojny.

Takie podejscie jest zgubne , ale przeciez cos takiego jest o nas taka a nie inna opinia (jak ktos cie zawsze przesladowal i bil w szkole powinienes sie z tym pogodzic czy zrobic cos z tym?).
Robienie cos z tym ma sens, jesli wiemy, ze odniesie to jakis skutek. Jesli nie to takim sposobem mozna sobie tyko pogorszyc sytuacje.

Ktos powie ze to tylko Gra, ponownie sie zgodze i ponownie wcisne moje "ale". mimo wszytsko wole by nawet tyh kilku "dzieciaczkow" i "no-liferow" wolalo na nas "fucking polaks", "stupid polacks" i sug min kuk polaks" ze wzgledu na to ze maja nam za zle to ze sie postawilismy i bylismy od nich lepsi i poznali mentalnosc polakow przez co kieruje nimi zazdrosc/respekt, a nie dlatego ze nie maja do nas szacunku. Kilku "no-liferow" napewno wasze zdanie o swe br itp wyksztaltowala tibia. Patrzcie ile osob gra w tibie nie tylko na Iridi ale calej tibi. To nie mala liczba ale mala "masa" i spora grupa osob bedzie miala uksztaltowany swiatopoglad po tym co tu wyniosla.
Hm, ja mam tylko nadzieje, ze ta spora grupa nie bedzie taka spora jak nam sie wydaje. Bo chec rywalizacji jest zjawiskiem pozytywnym poki zostaje tylko checia rywalizacji. Jednak to co ja tu widze bardziej sie chyli ku nacjonalizmowi ale to tylko moja opinia.

Brave Sali
25-09-2006, 13:23
chcialbym tu napisac cos na temat samego pojecia "zdrajcy" nie wnikajac w to co ktos zrobil dlaczego i po co

Słownik o zdrajcy mówi tak "zdrajca":
1. «ten, kto zdradza swój kraj, naród itp.»
2. «ten, kto odstępuje od wyznawanych ideałów, wartości itp.»
3. «o kimś, kto oszukuje kogoś»

tak jak widac zdrajca to osoba pozbawiona skrupulow i wszelkich pozytywnych idealow i wartosci moralnych bez wzgledow na okolicznosci ktore nim kierowaly.
jestem pewnie ze taka osoba ktora tak sie zachowuje w zwyklej grze podobnie postapi w zyciu realnym, nasze zachowanie w grze jest odzwierciedleniem naszego wychowania i postepowania z zycia realnego (nie podejrzewam zeby ktos sie bawil w aktora zeby zmieniac swoj wizerunek w jakies tam grze,)........

tak czy owak uwazam (mam nadzieje ze nie tylko ja) ze zdrada jest jedna z najgorszych rzeczy jakie mozna zrobic.............PATRZ HISTORIA POLSKI I NIE TYLKO !!!!!!!!

PS. Pytanie do Avainvana jak tak chciales sie zemscic nie mogles poprostu przylaczyc sie do arc i walczyc o swoje jak facet a nie bawic sie w jakies brudne gry???

Barbin
25-09-2006, 13:50
@ Berger
Ad1.

" ...Patriotyzm jest rodzajem religii; jest jajkiem z ktorego wylegaja sie wojny..." H. D. M.

Wiekszosc z nas jest patriotami jednakze, czy widzisz aby ktos tu zabieral, zniewalal, obrazal Ci ojczyzne? Mowisz "obrona idealow"- czy idealem jest robienie PK przez polakow ich 14 lvl rodakom? Czy idealem jest okradanie, obrazanie i zniewazanie swoich rodakow bo maja low lvl? Chyba zacieraja nam sie tu wartosci idealow.

" ...Niechze Pan nie posluguje sie obcym wyrazem "idealy". Przeciez na okreslenie tego mamy piekne rodzinne slowo: "klamstwa...". H. Ibsen

Ad2.
Z przykroscia stwierdzam, ze nie znasz prawdy o calej sprawie miedzy Huxym a Dwadwa, ewentualnie udajesz, ze nie znasz. Moze jednak trzeba zapytac tego Dwadwa jak to bylo naprawde, zeby wypowiadac sie w tym temacie. Bo jak znam zycie to prawdy sa przynajmniej dwie xD.

Ad3.
Pamietam jak kiedys powiedziales, ze wrocisz na Iridie i bedziesz walczyl przeciwko Szwedom tylko wtedy gdy caly server bedzie bral udzial w wojnie i beda to uczciwi i rozsadni ludzie. Jestem zaskoczony, ze wrociles dla garstki kombinatorow.

Ad4.

"...Trzeba tak zyc, zeby bylo mozna miec szacunek dla samego siebie. Prawdziwa wartosc jest wtedy kiedy umiemy uszanowac wroga...". M. Gorki

Tak sobie mysle, ze skoro MM nie szanuje sama siebie wewnatrz swojej struktury to czemu spodziewa sie szacunku ze strony wroga? Czy szacunkiem, idealem i patriotyzmem jest zostawianie rannych na polu bitwy? Z tego co pamietam to tylko Nazisci stosowali tak brutalne podejscie do swych zolnierzy xD.

Berger znamy sie kawalek czasu i wiem jaki jestes. W zwiazku z czym moge uchylic czapke z glowy przed twoja osoba. Nie wyjawie jednak skad sie znamy, bynajmniej nie zrobie tego teraz;)

Guildia MM jest tak pewna siebie, ze nigdy nikogo nie slucha, wiec nie dziw sie ze nie sluchali gdy mowiles o spy. Twierdzisz, ze sa zorganizowani itd.- no wlasnie bylo to widac w momencie kiedy mowiles im o spy. Widac jak oni sluchaja. Malo, ze nie sluchaja to jeszcze nie rozmawiaja, oni po prostu do siebie mowia! xD.

Szekspir mial racje mowiac: "...Lepiej byc slepym niz bezmyslnym, bo slepiec wpadnie w row, a bezmyslny- w otchlan..."

Avainvan
25-09-2006, 14:12
@Brave sali

Tak, moglem walczyc metoda lisa lub lwa. Dlaczego wybralem ta pierwsza? To byl swego rodzaju okup dla Arc ktorego nie moglbym zaplacic walczac metoda lwa.

I nie jestem pozbawiony wszelkich pozytywnych idealow, po prostu poswiecilem jedne idealy dla drugich. A skrupuly? Kiedy chcesz wbic komus noz w plecy skrupuly schowaj do kieszeni.

Barbin
25-09-2006, 14:27
@ Avainvan
Okrucienstwo wojny polega na tym, ze zachwianiu ulegaja zasady moralne: zlo przestaje byc zlem, a dobro- dobrem.