![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Tak... ciekawe jaka ekipa... z takich "lamerów" jak Vatariel itp.... Sory że muszę napisać "Lamer" ale poprostu nie przepadam za gejami w rl co w tibi się zachwoują jak cieniasy. pozdro THoria zaprasza
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
|
![]() Thoria jest straconym servem od czasu sławnego banshee questa gdzie pewna guildia zrównała z ziemią wielu polacków ;].
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem ci że masz racje
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
10.5h 11h 11h 14h 8.5h 4h Jesli dla ciebie to malo to fajnie masz http://www.pskonejott.com/otc_display.php Knightsolo: na 139lvl'u 23.5h i na jakims tam 22 wiec wiesz A jesli chodzi ci o to ze sharuja to zwracam honor
![]() Combo by Mahrdis+2 Dragons+1 Dragon Lord=173EK Owned Thor Rheon [30]: ej wiesz dlaczego mi kutas staje jak mame zobacze?? ![]() Ostatnio edytowany przez Etan Marth - 13-10-2006 o 16:57. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle eo siedzi dziennie więc nie masz się co wysilać..
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko
Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dla mnie to troche zbyteczne by było siedzenie 130 masterem na jakimś biednym bocie,ale z moim netem i kompem to prędzej bym padł ze 120 razy za nim bym zrobił te lvle.
|
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten bot to jest kobajn. nawet na hero i hydrach mozna na nim expic wiec...
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() na wrl i demonach również
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Profesja: Paladin
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
|
![]() Eh... 11 lat to może ty masz, zresztą nie wiek czyni człowieka , każdy ma prawo wypowiadania się. A co do rev'ica to po częsci o to mi chodziło. Ale ja tu używając słowa "lamer" nawiązałem także do przeszłości gdzie Vatariel "wychodował" w gildi np. Bynę... Większośc mu mówiła jaka ona jest itp.. zresztą kto gra na beryli wie o co chodzi.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeszcze jedno dopowiedzenie co do bota Korobskury itd. jak patrze na eriga to dochodze do wniosku że expi jak przeciętny sorc więc ten bot to jakaś bajka ale chuj. Akcje na fibuli też widziałem i najbardziej mi sie podobało jak Satamo sespyował.
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe a ja patrząc na erig wnioskuje ze mateusz dragon wielki expi na bocie ;p nie wiem jak mozna w ciagu tygodnia zrobic 15mln xp+, ale cii bo to wydarzenia z berylii
|
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na beryli grała połowa mojego osiedla jak ten server miał początek swego istnienia ale jak zobaczyliśmy pwnowanie sharerów to daliśmy sobie spokój.
|
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() mozecie skonczyc juz o botach,jezeli ich neizlapiesz za reke to mozesz sobie tylko pogadac a jak zlapiesz to wezwij gm-a i juz a nie 4 strony zalosnych przekomarzanek,piszcie tu lepiej jak KH was wyrabuje pieknie z serwa a wy jak noby neiwiecie co robic
hail kh ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Prawda te gadanie o bocie to już podchodzi do kretynizmu a tu chodzi o spór kh vs ls. |
![]() |