![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Świat: Azura
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Wujku drazharmie, czy to ty ??
Jak pamiętam draz np nie stał na polu z drabiną i też miał debuga kretynie, jakbyś tam był to byś widział, ale widze boisz się ujawnić i piszesz takie pierdoły. Ludzie wcześniej też mieli debugi jak biegaliśmy więc nie pierd*l mi że nie. Z oglądania filmów można się dowiedzieć tyle co z relacji noobów, więc jak masz takie gówna mówić/pisać to kolegom w przedszkolu
![]() Ostatnio edytowany przez Alleran - 16-12-2006 o 23:09. |
![]() |
|
![]() |
#822 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Profesja: Elite Knight
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
![]() Az musiales sobie pomoc sprowadzic, bodajze to byl marshal i mesar ;p i dopiero udalo wam sie go zabic ![]() Skoro o lizaniu mowa to moze i byla prawda, no i co z tego ? Juz ja nie bede pisal jak ty lizales urbowi albo fifiemu ;pp nawet do tej pory mam sski. "ja i jescze jedno ja jestem z levelm zawsze w góre" Ale dla mnie tibia to jest tylko gra, dzieki ktorej zabijalem czas. Ale ludzie twojego pokroju nigdy tego nie zrozumieja ![]()
![]() |
#823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Cytuj:
nie mogles miec debuga od tak sobie debug to blad gry. zapewniam cie ze draz stal pod drabinka skoro mial debuga a jak nie wierzysz to sie go spytaj niedowiarku.i sie tak nie bulwesruj chlopcze ![]() no widzisz ogladajac glupie filmy wiem wiecej od ciebie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Lokacja: Bełchatów
Imię: Gammbler
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Skoro o lizaniu mowa to moze i byla prawda, no i co z tego ? Juz ja nie bede pisal jak ty lizales urbowi albo fifiemu ;pp nawet do tej pory mam sski.
"ja i jescze jedno ja jestem z levelm zawsze w góre" Ale dla mnie tibia to jest tylko gra, dzieki ktorej zabijalem czas. Ale ludzie twojego pokroju nigdy tego nie zrozumieja ![]() Hhahaha co ty gadasz z fifim znalem sie od 30 levela po cialbym mu lizac dupe zall , a urbowi czasem poamgalem no ale to jest lizanie dupy dla Ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie widze powodu zeby gammbler musial sie podlizywac fifiemu czy urbowi.Byl z nimi od 50 lev nawet wtedy jak bylo ich raptem 7.
Ostatnio edytowany przez bonnek - 17-12-2006 o 00:30. |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() urb ostatnio zbesztal cie z blotem dosc konkretnie z tego co widzialem
typowy przejaw milosci od 30 lvla ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Cors Ent;1133330]urb ostatnio zbesztal cie z blotem dosc konkretnie z tego co widzialem
typowy przejaw milosci od 30 lvla ![]() jestem ciekaw czy ty tylko z za komputera mowisz ludzia co onich myslisz cz na rl tez, mysle ze da sie to sprawdzic ![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: SulechóW
Imię: Sathan Bell
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura War
Poziom: 666
|
![]() Cytuj:
Debilu debugi są nawet jak staniesz na jednej kratce lubi w kilku kratkach, które maja błąd w skrypcie i jak wysylaja polozenie postaci gubią się i wywalają postac. Nie koniecznie musisz stanac na 1 kratce w kilka osob. Ja na tescie mialem debuga solo. Wiec nie P i e r d o l bzdur i nie ośmieszaj się.
![]() |
#829 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ta strona powinna sie nazywac zal.pl przez wlasnie takich ludzi jak wy lol. debug wyskakiwal tylko wtedy jak wiecej niz jedna osoba stanela na tej samej kratce a , ze miales debuga na tescie debilu to sie nie dziw bo na tescie jest mnustwo bledow chyba po to jest test zeby ludzie sprawdzali nowe rzeczy ktore sa zle dopracowane.Zlikwidowali uh trapa ale wyskakiwal debug i dopiero po jakims czasie to naprawili.Wsumie sie nie dziwie ze teraz tak gadacie trzeba na cos zwalic przerany battle.Jedno mnie ciekawi czemu Wanted nie mialo tego problemu ![]() Ostatnio edytowany przez bonnek - 17-12-2006 o 12:42. |
|
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() kilka razy dziennie jestes online.... i to nie tylko na chwile
#831 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 12 2006
Imię: Tegax
Gildia: Tegax's Fanclub
Świat: Drazura
Poziom: 106
Poziom mag.: 65
|
![]() [quote=Gammbler;1133839]
Cytuj:
![]() Gammbler jak tam Jasmin ,tak sie sklada ze z nia rozmawiałem i ona twierdzi ze nie doszło do kontaktu seksualnego miedzy wami : ( . Skloniles sie na tak perfidna scieme? Jesli tak to zal.pl wielki zal ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Bonnek jedyna osoba ktora sprawia ze to forum jest jednym wielkim nieporozumieniem jestes Ty. Dopoki Cie nie bylo przez kilka dni na tym forum albo przynajmniej dopoki nic nie pisales to wszystko bylo w porzadku. Ale zaraz jak sie pojawiles klotnie zaczely sie na nowo. Ja nie wiem moze tobie sprawia przyjemnosc wkurzanie innych ludzi?
|
![]() |
![]() |
#833 | |
Użytkownik Forum
|
![]() [quote=Rhu;1134054]
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojejq jaki ja jestem zly
![]() chyba nie bez powodu sie z nimi kloce??widocznie mam cos do powiedzenia i nie moge patrzyc na te bajki ktore dof opowiada. |
![]() |
![]() |
#836 |
Guest
|
![]() Ten temat jest najlepsza anegdota jaka widzialem...
|
![]() |
#837 |
Użytkownik Forum
|
![]() wy macie forum, a my mamy server-enjoy
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Gamm, kiedy bedziesz w Poznaniu, ktory peron, czas?? Jak sie boisz ekipy Toska czy kogos innego to napisz na GG. ( bedzie bezpieczniej )
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() [quote=Rhu;1134054]
Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @bonnek
Zal to nam ciebie jest, po przegranej walce Alleran zostal strpowany obok statku i wanted sie meczylo pol godizny zeby go zabic i nie dali rady bo wszyscy mieli debugi i nie ci co stali na 1 sqm bo Alleran Draz itd tez mieli. Glupkowi takiemu jak ty sie nie przegada ![]()