![]() |
#1182 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Unknow
Profesja: Paladin
Gildia: No Remorse
Świat: Azura
Poziom: 83
Skille: -
Poziom mag.: 16
|
![]() Nosso wypłacił się, a jak wiadomo wczoraj został zabity przez multiaccsharera Elite Cruschera (nawet się rymuje
![]() ![]() Nie rozumiem tylko czemu Bogu ducha winny neurtralny gracz został zabity przez tego idiote ![]()
#1184 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Liverpool
Stan: Usunięty
|
![]() A wiecie skad gambi ma acc z Caroline?
![]()
#1185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() gammb - sprzedal info ze mielismy akcje i trap ustawiony na elite crushera na demoni
a drugie co juz dalo mi 100% pewnosci to zgon o okolicznosci w jakich padl Tegax - detale daly mi i hegowi 100% pewnosci ze szpiegowal - 10 min potem wypadl z vent i wiecej juz nie mogl napsocic yavi - dostales 200k z urba i nie piernicz bo zal |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Muahuahuahaua Powtórka z rozrywki? Patrz. Lady-Elle, Kitty From Szczecin ~~ Kofana Smerfetka.. Mais Dragirius.. Dziwne ze ta kurewka Jasminka passow mu nie dala ![]() ![]() Przeciez tez byla tak wielce zakochana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#1187 |
Guest
|
![]() Nossa to pewnie zapierdolili za bycie .
|
![]() |
#1188 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
![]()
"Czlowiek jest wielki nie przez to, co posiada lecz przez to, kim jest, nie przez to,co ma, lecz przez to, czym dzieli sie z innymi" "Zyje sie po ty by umrzec, umiera sie po to by wiedziec, ze sie zylo" |
|
![]() |
![]() |
#1189 |
Użytkownik Forum
|
![]() @cors.
akurat shanoz na tej akcji co padliscie trzymal sie najdluzej i dal rade na pustynie spierdolic... niestety go dojebali ale moze by uciekl. a wy staliscie jak te lamy i sie patrzyliscie kiedy wam sie skonczy manashield ... |
![]() |
![]() |
#1191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @Marihuans
Oooooo o tym jeszcze nie slyszalem ![]() ![]()
#1192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() Po 1 nie wiem skad Wam sie wzielo ze Gammbler ma passy na moja postac.
Po 2 nawet jesli chce komus oddac postac to mam prawo dac ja komukolwiek i nic Wam do tego. Po 3 drogi Patryku to ze kogos lubie (tak lubie Gammblera! przyznaje sie!) to nie znaczy ze zaraz sie w nim zabujalam. Lubie duzo osob z tibii i co to oznacza ze sie w nich kocham? Wrzuc na luz. A tak btw spodziewalam sie oczerniania mnie po wszystkich ale nie po Tobie... ![]() A tak w ogole to jesli ktos chce wiedziec postac dalej jest moja Ostatnio edytowany przez Caroline - 05-01-2007 o 14:05. |
![]() |
![]() |
#1193 |
Guest
|
![]() tu prze kurwa ciez zawsze byla zupa mleczna z groszkiem i cebula.Za duzo dofu sie placze ... w zasadzie sam dof i ludzie ktozy w tej wojnie nie graja roli.
Ludzie pokroju corsa krytykuja kazdego kto sie wypowie negatywnie na temat dofu badz napisze cos niezgodnego z prawda (nie koniecznie w zlych intencjach). |
![]() |
#1194 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2.Czyzby account tradinig/sharing ? 3.Uwazasz sie za taka boska osobe, ze tak Cie to zbulwersowalo? Poor ![]() ![]() |
|
![]() |
#1195 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#1196 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
Karolinko, zawsze miałyśmy dobry kontakt, Ale niestety nie musisz ściemniać, bo jakoś nie wierze żebys mnie biła bez powodu, a Dostałam nie dawno dwa Mort Hury od Caroline~~ Po czym Gammbler się przyznał że to on siedzi.. Wiec sry ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1198 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
|
![]() wcale nie uwazam sie za kogos wyjatkowego po prostu nie lubie jak ktos rozglasza plotki na moj temat.
@ jasminka nic do Ciebie nie mam ale nie powinnas sie wypowiadac na temat podawania passow innym podczas gdy sama to zrobilas |
![]() |
![]() |
#1199 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
A twoj wspanialy "przyjaciel" tak robil. Nic sie nie dzieje bez przyczyny. |
|
![]() |
#1200 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jasmin Irlawa
Profesja: Elder Druid
Gildia: bez ^^
Poziom: 52
Poziom mag.: 53
|
![]() Cytuj:
@Caroline Ty no bo ja nie kłamie, Ofc Gammbler miał na mnie passki, W lato, expił na hydrkach.. Ale mi nie o to chodzi.. Chociaz bys sie przyznac umiala, a nie kłamiesz w żywe oczy.. ![]() ![]() ![]() @Topic Znowu się zaczęło, Jak Nie Tegax i złodziejstwo, to Gammbler i jego kochanki.. Panowie Byście się za zabijanie wzięli a nie xD |
|
![]() |