![]() |
#1161 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Cytuj:
Ruin wygrało, wojna skończona a więc mógłbyś się juz tak niepodniecac martwym tematem. Nic nieosiągnołeś na berylii tylko potrafisz pyskowac na forum, niemasz zielonego pojęcia o tej wojnie nic niewiesz byłeś, jestes i będziesz zerem. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#1162 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1163 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Poziom: 30+
Poziom mag.: 5
|
![]() Guardian~ sam sobie zaprzeczasz.Najpierw Ruin glupki uzywaja bota, teraz to Ruin i Ls uzywaja.
btw.Rev'ico ,Guardian~ sprawia wam przyjemnosc jak soie dogryzacie? ten botuje ten dzieli konto z calym rodzenstwem....ble ble ble bezsens |
![]() |
![]() |
#1165 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 11 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ls przegralo tak szybko ta wojne tylko i wylacznie przez siebie... rizzlaa sobie wyjechal, wraca a tu bum trach bach i po wszystkim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
|
![]() Myśle że następnym krokiem po wygraniu wojny Ruinsi wywalą pare zbędnych ludzi... Np Corso etc.
#1171 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Kajn chcial poszpanowac i polozyl SoVa na dp chest ... zaraz zbiegla sie masa noob charow i zaczal sie robic smietnik na dp, to trwalo okolo 3-4h po czym Kajn mial kicka(zostalo 7:30h do ss'a). Viking wszedl na jego miejsce i probowal to odkopac jak rano sie obudzilem i sprawdzilem tibie przed szkola to ruin dalej kopalo. Wydobycie go bylo nie mozliwe poniewaz ponad 8 charow ciagle smiecilo dp przez 4h a jedna osoba miala to odkopac w 7h. Ostatnio edytowany przez Ravuse - 11-01-2007 o 23:01. |
|
![]() |
![]() |
#1172 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1173 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() open battle in pz
|
![]() |
![]() |
#1174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() ![]() Pozdrawiam
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 12-01-2007 o 13:58. |
![]() |
![]() |
#1175 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Jakbys dobrze czytal posty na tym oraz na oficialnym forum to bys wywnioskowal ze deathstyle ma kumpli/rl kumpli w ruin i nie bedzie ich bic.
|
![]() |
![]() |
#1176 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kto ma kumpli rl od was w Ruin?Jedynym rl kogoś od was może być Corso.A jeśli chodzi ci o kumpli z Tibi z owej gildi "Ruin" to nie licz na to ,że jak teraz są wporządku pozniej też będą.Najpierw wybiją Nemesis i ludzi z nią związanych a potem reszte polaków.Nie podoba ci się mój pomysł nie ma sprawy twój wybór ale są ludzie nawet w tej twojej gildi ,którzy myślą podobnie do mnie i czekają na takie coś.Tylko ktoś z Nemesis musiałby się tym zająć i pogadać bądz co bądz "jeszcze" z dużą ilością polaków na Beryli.
Pozdrawiam
#1177 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Wiem ze moga nie byc w porzadku bo spora czesc ruin to idioci ... a co do rl kumpli to uwierz mi ze sa tacy ![]() Ostatnio edytowany przez Ravuse - 12-01-2007 o 15:09. |
|
![]() |
![]() |
#1178 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1179 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ciekawie napisałeś Guardian anubite.Widać masz inną wizje niż ja.Napewno nie wszyscy brali udział w wojnie itd. lecz nie uważam ich za noobów ponieważ odpowiednio kierowani mogą stworzyć coś fajnego.Zawsze musi być ten pierwszy raz...A tak dla wyjaśnienia podałem przykładowo profesje MS chodzi mi o to ,że powini być to ludzie zdeterminowani ,którzy nie podają się jakimś układą ani nie przestraszą się jeden czy dwóch porażek ,a będą walczyć do końca wtedy będzie sukces.
Ale na temat wojny założyłem oddzielny temat z moją wizją. Pozdrawiam
#1180 |
Użytkownik forum
|
![]() Polacy nie rozbija ruin na beryli, na tych levlach, nie maja szans..
mowiac o zapale to walki hmm to Polacy na beryli maja raczej slomiany zapal ;s no a ruin(kh) zapalu nie brakuje i nigdy nie brakowalo szwedzi dali sobie spokuj. za pare dni ruin powbija levle i bedzie po wszytskim zreszta nie ma co ukrywac juz jest. jesli nawet Polacy mieli by walczyc to brakuje im przywodcy |
![]() |