Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Berylia

Notki

Berylia Wydarzenia ze świata Berylia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-01-2007, 19:13   #1321
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: ?
Domyślny

A gdyby Excail wskoczyl do studni to Vatariel by sie utopil bo Excail potrafi plywac i by mu i tak nie pomogl.

A co to Revico to GZ, good job. Zabijajcie glabow dalej i sie nie przejmujcie ze ktos ma pretensje o to. Skoro Ruin sobie wywalczylo serwa to teraz niech szczerze obywateli przed "przestepcami" ktorych wywalili z serwa. Robcie wiecej logow i zabijajcie wiecej. Kazdy noob na 20lvl jak konczy gre to jeszcze tydzien lata po trolach i pkuje dopuki nie spadnie na 7lvl to dlaczego mialo by byc inaczej w tym przypadko. gogogogo LS
krzysiek033 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-01-2007, 19:15   #1322
Namitura
Użytkownik Forum

Namitura's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dzony Pokaż post
wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac??

Pozwól iż ja Ci to wytłumacze. Komanndoos to dwulicowy gad on i jege synek mówili że dojdą do war, gdy wszystko się zaczeło dali noge, dead to cena zdrady a Rev'ico wyświadczył nam przysługe jasne ? czy sie pogubiłeś gdzieś bystrzaku?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majkeloo Pokaż post
Corsa nie ma na tibia.pl to teraz zaczynacie szukac nastepnego na kogo mozna nawzucac itd? Ja sie Vatarielowi nie dziwie ze byl i jest neutralny.. Kazdy chce grac jak moze pozatym o ile dobrze pamietam to Vata wyszedl z wojny po tym jak Excail dolaczyl do kh, poniewaz nie chcial z nim walczyc.. Razem z nim z wojny wyszlo wtedu kilku innych graczy ale wiekszosc wrocila do niej spowrotem.

Do wojny nikt go niezmusza, ale ten comment mogł by zmienic bo budzi niesmak

Ostatnio edytowany przez Namitura - 24-01-2007 o 19:18.
Namitura jest offline  
stary 24-01-2007, 19:20   #1323
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

18:17 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Snelth. He was killed by Rune runesson.

Ruinsi chyba nadal spragnieni krwi ;- ))
Gallar jest offline  
stary 24-01-2007, 19:41   #1324
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
chociazby ten tekst zabil for fun, bo co to dla niego... huhu gz rev'ico!! twoje najlepsze fragi jakie widzialem... pewnie tak jak komanndoos w trakcie expa byli i to nieprzygotowani do walki co?:> bo to najwieksza przyjemnosc na swiecie pvp zabijac 30+ lvl w trakcie expa... huhu a jakie honorowe. Ty to jestes jednak gosc!!

idac za satamem: STFU Rev'ico!! juz wtedy wiedzieli ze ty tylko w gadani jestes najlepszy!
widze ze kolejny raz idiota sie pojwail , zabilem tylko jednego 37 dla rozgrzewki aha i jesli to jest wg ciebie moj najleprzy frag to widze ze sie dobze znasz na tibi XD , to byl poczatek pozniej juz byly wyzsze lvle to po 1 ^^ .
Po 2 TERAZ BEDZIE WIECEJ TAKICH AKJCJI wiec BOJCIE SIE WSZYSCY
Jedynie ziomki niemusza sie bac
Pozatym czy komandos byl podczas expa czy nie , to niema roznicy z jego skillem to tak czy siak kilka sekund ...
a tak w ogóle kim ty do cholery jestes noobie.

Cytuj:
ty za to grzeszysz inteligencja...

tylko tyle ci powiem ze jestes chujem, ktory zdaje sobie sprawe ze nigdy nie wroci na ten serv (revi'cem)... wytlumacz mi tylko czemu zajebales komanndoosa? z zazdrosci? lvl ci przeszkadzal czy to ze on moze grac?? bo jak zaczniesz wyjezdzac mi z tekstami ze sie sprzedal to ci sie zbrechtam w twarz. jestes ostatnim kto moze cos o tym powiedzic. zawsze jak choragiewka, przy tych ktorzy mocniejsi...

a twarz prawdziwego kutafona pokazales zabijajac tych low lvl... Pan wielki gracz... huhu pewnie ciezko bylo co?

btw. twoich filmikow z wojny nie dalo sie ogladac, bo nigdy nie bylo nic widac... zawsze z tylu... zero akcji. ale to tak na marginesie panie master of pvp
a co do tego powiem krótko ;

CRY ME A FU**ING RIVER !

a jesli chodzi o fillmiki to widac ze ty wojny znasz TYLKO z nich bo z pewnością w ogóle niedoswiadzczyles co to jest wojna aha i btw , Rycerze zazwyczaj sa z przodu ... to taki malutki offtopic dla PANA MISTRZA + blackd sciagalo kolesia ktory sie pojawil na ekranie to dlaczego mialem sie pchac na 1 szy front ? pomysl troche odnosnie tego co napisales PLX bo z deczka wyszedles na durnia

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 24-01-2007 o 19:54.
Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 20:31   #1325
Guardian anubite
Zbanowany

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Świat: Berylia
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
widze ze kolejny raz idiota sie pojwail , zabilem tylko jednego 37 dla rozgrzewki aha i jesli to jest wg ciebie moj najleprzy frag to widze ze sie dobze znasz na tibi XD , to byl poczatek pozniej juz byly wyzsze lvle to po 1 ^^ .
Po 2 TERAZ BEDZIE WIECEJ TAKICH AKJCJI wiec BOJCIE SIE WSZYSCY
Jedynie ziomki niemusza sie bac
Pozatym czy komandos byl podczas expa czy nie , to niema roznicy z jego skillem to tak czy siak kilka sekund ...

a co do tego powiem krótko ;

CRY ME A FU**ING RIVER !

a jesli chodzi o fillmiki to widac ze ty wojny znasz TYLKO z nich bo z pewnością w ogóle niedoswiadzczyles co to jest wojna aha i btw , Rycerze zazwyczaj sa z przodu ... to taki malutki offtopic dla PANA MISTRZA + blackd sciagalo kolesia ktory sie pojawil na ekranie to dlaczego mialem sie pchac na 1 szy front ? pomysl troche odnosnie tego co napisales PLX bo z deczka wyszedles na durnia
Zgadzam się z twoim zdaniem. A żebyście się na tych akcjach czasem nie złapali na ruinsów -.- bo na pewno coś wymyslą.
Guardian anubite jest offline  
stary 24-01-2007, 20:39   #1326
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Guardian anubite Pokaż post
Zgadzam się z twoim zdaniem. A żebyście się na tych akcjach czasem nie złapali na ruinsów -.- bo na pewno coś wymyslą.
teraz nas bedzie coraz wiecej i wiecej o takiej korzystnej porze xD
Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 20:47   #1327
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
teraz nas bedzie coraz wiecej i wiecej o takiej korzystnej porze xD
więcej tz? nowi ludzie czy z nemesi się obudzą?
stary 24-01-2007, 21:03   #1328
Zanaffar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 11 2006

Domyślny

wszyscy caly czas na kogos wjezdzaja ze jest nie honorowy , ze zabil jakiegos l-lvl majac wyzszy, ze nie walczy w wojnie a powinien itp...
hmmm mi sie wydaje ze kazdy moze robic to co mu sie zechce... w tej grze
np. taki revico mugl sobie nawet urabac 15lvl ... czemu wszyscy chca sobie nawzajem udowodnic ze sa debilami, idiotami, noobami etc...
az plakac sie chce, to TYLKO gra i nie mozna oceniac ze np. hiszpanie to rasisci, tak sie skalada ze bylem tam na wakacjach i to calkiem mili ludzie...
a to jacy ludzie sa w tej grze nie odzwierciedla ich w rl, przykladowo ktos moze dostac hunta od excaila bo go akurat w ten dzien dziewczyna rzucila i chce sie wyrzyc kazdy ma do tego prawo
Zanaffar jest offline  
stary 24-01-2007, 21:05   #1329
Guardian anubite
Zbanowany

Domyślny

Tak to jest gra i tu mozna zabijać bez pwodu i wojny robić bez powodu.
Chociaż uważam ze kumple w grze powinni być lojalni i trzymac się razem bo jak ktoś już jest kumplem to nie może później twierdzić ze zabil bo to tylko gra.
stary 24-01-2007, 21:05   #1330
dzony
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 01 2007

Domyślny

No to po kolei panie revico.
Po pierwsze nie uwazam zeby znajomosc tibii ograniczala sie do znajomosci twoich best fragow (z czego wiekszosc to byly last hity- wiec przypadek). Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach. Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt. No ale zapomnialem, ze ty brales udzial w wojnie wiec wszystko wiesz lepiej.. tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral

Po drugie watpie zeby Komanndoos, czy kauczuk mieli kiedykolwiek ochote dojsc do wojny. Moze w jakichs nieformalnych rozmowach, gdy ktos z ls bardzo nalegal (a tak bywalo czestooo) rzucali cos na odczepnego.
To ze nie doszli do wojny to jest tylko ich decyzja- to byla wasza wojna, nie ich. Zreszta po co wam komanndoos w wojnie skoro ma takiego uber low skilla, co?
Poza tym swoim zachowaniem pokazujecie, ze wcale nie bylibyscie lepsi od ruinow, po wygraniu wojny.

Cytuj:
CRY ME A FU**ING RIVER !
Clime wannabe? Wyjdz prosze, bo jedynym ktory teraz moze plakac jestes ty.
Cytuj:
a za kogo ty sie uwazasz co? tak sie sklada ze to ja gram na berylii a ty jestes wykopany- taka jest roznica. Poza tym sprawdz kto to jest noob, co? kthxbye panie choragiewka.
dzony jest offline  
stary 24-01-2007, 21:26   #1331
Amyks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

20:21 Demon Kauczuk [114]: ja tam moge sie
20:21 Rev'ico [98]: zaaal
20:21 Demon Kauczuk [114]: przehechac
20:21 Demon Kauczuk [114]: do tarnowa
20:21 Demon Kauczuk [114]: wiec wiesz

Jezeli czegos nie mozna zalatwic pokojowo ani w grze to mozna zasze pokazac kto w rl jest lepszy xD
Zabawni jestescie wszyscy

@down
jestes cieciem ;o

Ostatnio edytowany przez Amyks - 24-01-2007 o 21:59.
Amyks jest offline  
stary 24-01-2007, 21:54   #1332
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
No to po kolei panie revico.
Po pierwsze nie uwazam zeby znajomosc tibii ograniczala sie do znajomosci twoich best fragow (z czego wiekszosc to byly last hity- wiec przypadek). Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach. Zreszta na manashieldzie palek czy sork ma wieksza szanse przezyc POJEDYNCZE combo niz najt. No ale zapomnialem, ze ty brales udzial w wojnie wiec wszystko wiesz lepiej.. tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral

Po drugie watpie zeby Komanndoos, czy kauczuk mieli kiedykolwiek ochote dojsc do wojny. Moze w jakichs nieformalnych rozmowach, gdy ktos z ls bardzo nalegal (a tak bywalo czestooo) rzucali cos na odczepnego.
To ze nie doszli do wojny to jest tylko ich decyzja- to byla wasza wojna, nie ich. Zreszta po co wam komanndoos w wojnie skoro ma takiego uber low skilla, co?
Poza tym swoim zachowaniem pokazujecie, ze wcale nie bylibyscie lepsi od ruinow, po wygraniu wojny.

a za kogo ty sie uwazasz co? tak sie sklada ze to ja gram na berylii a ty jestes wykopany- taka jest roznica. Poza tym sprawdz kto to jest noob, co? kthxbye panie choragiewka.
Pfft , wlasnie my wykorzystywalismy kngihttow do zbierania damage , poztym niebyles w naszej gildi niewiesz jak bylo OCENIASZ wysztsko po filmikach , i przestan pierdolic bo niejestes tym ktory moze mnie oceniac noobie , pozatym moze przyznasz sie kim jestes , bo anonimy zawsze sa " odwazni"

dobra , koniec , juz wiecej nieodpostuje , zal tracic czasu na ciebie...

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 24-01-2007 o 22:01.
Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 22:06   #1333
Zanaffar
Użytkownik forum

Domyślny

taaa pozabijajcie sie jescze... revico przygotuj sobie jakis solidny stolek wrazie czego
"hunted hunted masz wpier~~ w rl, zobaczysz"- ehhh szkoda gadac
Zanaffar jest offline  
stary 24-01-2007, 22:09   #1334
Zanaffar
Użytkownik forum

Domyślny

po co sie odrazu bic.. jak macie jakis problem to zagrajcie sobie w panstwa-miasta, szachy, tekena albo jakas gierke bitewna typu lotr czy war hammer
Zanaffar jest offline  
stary 24-01-2007, 22:21   #1335
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zanaffar Pokaż post
po co sie odrazu bic.. jak macie jakis problem to zagrajcie sobie w panstwa-miasta, szachy, tekena albo jakas gierke bitewna typu lotr czy war hammer
JA niemam zamiaru sie z nikim bic w rl , bo to jest zalosne , to tylko taki kauczuk mnie tym straszyl a pozatym po co mam zgarac w szachy skoro od tego wlasnie mam TIBIE.

Pozdrawiam
Rev'ico jest offline  
stary 24-01-2007, 22:23   #1336
dzony
Użytkownik forum

Domyślny

Nie, nie bylem w ls, i nie zaluje tego- tym bardziej teraz. Za to jak wygladala organizacja u was wiem calkiem sporo- zdziwilbys sie. Wiec nie pouczaj mnie z laski swojej? Zreszta widac jakie efekty przynosila taktyka z knightami z przodu. Nie te czasy, nie ta tibia.
Po co mam ujawniac swoj nick na berylii? Zeby takie dzieciaki jak ty mogly sobie leczyc kompleksy "huncac" mnie i psujac mi zabawe? Gram nie po to by robic sobie wrogow, ale po to by zyskiwac przyjaciol. I narazie calkiem dobrze mi idzie, bez wlazenia w tylek h lvlom Panie imgeekhoodandKsismyfriend.

I tak- jestem tym ktory bedzie cie ocenial, tak samo jak ty jestes tym ktory probuje oceniac mnie. Jestesmy na forum jesli nie zauwazyles do tej pory, a na forum wymienia sie opinie i poglady.
dzony jest offline  
stary 24-01-2007, 22:29   #1337
Zanaffar
Użytkownik forum

Domyślny

zawsze pomysl sobie tak ze dajac sie zabic podarowujesz radosc innym xD
Zanaffar jest offline  
stary 24-01-2007, 22:30   #1338
Lamorack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Gram tu od 6 miechow, nie pozjadalem wszystkich rozomow ale sadze ze:
Cytuj:
Po drugie przy bocie takim jak blackd obecnosc knightow z przodu jest bezsensowna skoro 110+ ek sklada sie na jedno combo. Wtedy liczy sie wasze combo- dlatego rizzlaa biegal do przodu narazajac wlasna dupe, ale jednoczesnie zadawal straty przeciwnikowi. A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach.
Primo. Sam sobie przeczysz zarzucasz revi'co ze byl nie biegal do przodu na battle a potem wypowiadasz sie o tym jak wygladaja bitwy, gdzie piszesz ze Rizzlaa biegal do przodu bo byl sorcem i ma najwieksza szanse przezyc combo, ale revi'co nie NIE JEST SORCEM i ma okolo 1k mnie punktow zycia(hp+mana) od niego

Cytuj:
A kto wie czy gdyby nie tacy jak ty, chowajacy sie za plecami innych, lifestyle nie mialoby wiekszych szans w openbattlach.
Secundo. Z tego co ja słyszałem to akurat Rev'ico brał udział we wojnie(aktywny udzial) i nie bał sie ze znowu odejdzie z serwa wiedzac ze duzych szans nie ma z BlackD Proxy ruinsów( w przeciwienswie to polaczków ktorzy maja niestety pecha bo znalezli sie miedzy mlotem a kowadlem majac kumpli po obu stronach)

Cytuj:
tylko nie zapominaj kto ta wojne wygral
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali.

Cytuj:
Quatro. Byli by lepsi bo wtedy nie huncili by dla zabawy tylko by expili. I ciekawe co ty bys zrobil z charem na h lvl po przegranej wojnie???? Ja na pewno byl bił gosci za nic. w szczegolnosci noobkow z deatstyle

Cytuj:
Quinto. Płakał bedziesz ty jak wbijesz sobie wymarzony lvl i padniesz od n00bow z Ruin jak im sie nie spodoba np. ze mijales ich lub to ze jestes polakiem. Goodluck w unikaniu ich. A co do Revi'co nie sadze zeby plakal skoro juz raz odszedl z serwa, wiec drugi raz tez moze... czego nie chciał bym.

Pzdr all.
Lamorack jest offline  
stary 24-01-2007, 22:36   #1339
Mastermind Toothy
Użytkownik Forum

Mastermind Toothy's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 48
Skille: 70+/70+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
JA niemam zamiaru sie z nikim bic w rl , bo to jest zalosne , to tylko taki kauczuk mnie tym straszyl a pozatym po co mam zgarac w szachy skoro od tego wlasnie mam TIBIE.

Pozdrawiam
Ty! Przejadę się do Tarnowa i zobaczysz! Z takim nickiem(demon~) wstydziłbym się grać...pl?
@topic
Dalej! Wjeżdzajcie na siebie! Normalni ludzie mają sporo śmiechu z Was, kochani REV'ICO RANDOM PK!!!11 Zabiles mje i straciuem 2 lvl!!!!
Mówicie, że niektórzy są nielojalni... To ich sprawa ffs, mówili że będą walczyć i nei walczyli ? To tylko gra i nie chcą się narazić, proste -.-
Yondaime Hokage-sama no Konohagakure no Sato.
Infamous #1 Pimp of Konoha!
Mastermind Toothy jest offline  
stary 24-01-2007, 22:50   #1340
dzony
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Primo. Sam sobie przeczysz zarzucasz revi'co ze byl nie biegal do przodu na battle a potem wypowiadasz sie o tym jak wygladaja bitwy, gdzie piszesz ze Rizzlaa biegal do przodu bo byl sorcem i ma najwieksza szanse przezyc combo, ale revi'co nie NIE JEST SORCEM i ma okolo 1k mnie punktow zycia(hp+mana) od niego
1 ms solo wojny nie wygra..A i tak revico ma na tym lvlu 2300~hp liczac mane i hp..

Cytuj:
Terzo. Widzac ze nie czytales calego forum... Zaraz po wygranej ruin Rev'ico jako nie liczny napisał na forum ze Ruinsi wygrali.
Ale co to ma do mojej wypowiedzi?

Cytuj:
Quatro. Byli by lepsi bo wtedy nie huncili by dla zabawy tylko by expili. I ciekawe co ty bys zrobil z charem na h lvl po przegranej wojnie???? Ja na pewno byl bił gosci za nic. w szczegolnosci noobkow z deatstyle
juz raz rzadzili servem.. owszem bylo lepiej dla polakow, ale PA bylo takie samo jak ze strony ruin. Co do deathstyle- tak oni mnie wkurzaja, podobnie jak inne noobchary kh. Ale osobiscie na swoim main charze nie mialem z nimi problemow, jak bede mial, wtedy zaczne sie martwic, ok?

Poza tym gram dla zabawy. Gdybym nawet wylecial z servera nie plakalbym z tego powodu.
dzony jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania