|
|||||||
| Notki |
| Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
Zaraz koniec miesiąca, a mi zostało 44GB transferu.. znowu uruchamiam mojego hosta
![]() Jako, że są problemy z w.m.v na tibia.pl to nie bede postowal kazdego linka oddzielnie. Lista linków dostepna pod adresem: www.tibicams.eu FILMY: (tak, strona jest pełna keyloggerow i trojanow... nic nie robie tylko CHaCkUjE noobki) Na stronie filmy: Endless Shine - The Killing (~85M ![]() Wanyn (~75M ![]() Toxic Fire (~75M ![]() Q3A-The-Badge-3.0 (~165MB - 5 minut) Lisi (rehost filmu z tibia.pl) (~19M ![]() Def_Life (rehost filmu z tibia.pl) (~75M ![]() TAIFUN DEAD - montowany przez Gesior'a (mnie) - 2 minut (~19M ![]() Retaliation Trailer (trailer filmu nowego Unit'u ktory juz jest na tibia.pl) (~13M ![]() DoU_Trailer - trailer filmu o gildi Defenders of Ulthuan, narazie tylko 2 min akcji Orła ( Orzel ) (~20 MB - średnia jakosc) NOŁ NEJM - Spid - Niebezpieczna szybkość (czy jakos tak) - film kabaretu NOŁ NEJM - warto obejrzeć (~25M ![]() NOŁ NEJM - Smerfy - metalowa wersja piosenki SMERFY ("Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci... ale z MUSZTARDĄ i KECZUPEM! HA! HA! HA!.." - początek) -nagranie z występu (~4MB - video) MP3: war.mp3 - nagranie z TS z wojny na furorze (~7M ![]() ziobro.mp3 - nie wiem skad nagranie, ale śmieszne ![]() www.tibicams.eu Linki działają tylko do końca Lutego! Ściągajcie szybko! (jak chcecie potem to priv msg na tibia.pl)
Kurs > Sony Vegas 7.0 < napisany przez Gesiora: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125885 Ostatnio edytowany przez Gesior - 28-02-2007 o 22:33. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2007
|
ToxicFire mam i mogę ocenić. Filmik jest świetny
![]() Reszte zasysam dopiero Jeszcze 2h zanim się ostatni ściągnie...xd |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
cieniutki transferek:
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
I nic Ci GetRight nie pomogl? o0
Widać nie miałeś szczęścia.. niektórzy ściągali 700KB/s Jak wczesniej dalem linki to uzytkownicy tibia.pl sciagali do 6.7GB/godzina, wiec raczej nie ma zbyt duzych problemow z transferem.
|
|
|
#5 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
Cytuj:
![]() (to 204.0 to średnia prędkość) |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
Cytuj:
![]() Ja tam blokade umiem obejść, ale dlatego, że mam prawa admina (w grudniu ściągneliście 72GB z 50GB limitu )Może GetRight jakoś oszukuje server.. ja tam się nie znam. Może jakieś komentarze na temat filmów? Jakieś propozycje co jeszcze powinienem wgrać (28.6 GB wolnego miejsca jeszcze)? To pisał Gesior. //Można już wstawiać zdjęcia normalnie na Tibia.pl? (chciałem poradnik napisać jak robić filmy .avi, ale nie będę pisał jeśli zdjęć wstawić nie można) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
Smerfy wymiatają xP!!!
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2007
|
Super stronka i temat
wiecej takich filmow, przeszukuj inne stronki albo chociaz w tym temacie w pierwszym poscie dawaj linki do innych filmow. ja sam jestem kolekcjonerem (poczatkujacym) filmow wmv z tibii moglbys kazdy film ocenic i krotko opisac (chodzi mi o to zeby to byl standard) poza tym czekam na uploady ;] Pozdr |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
|
ale neostrada to gowno
zostawilem na chwilke kompa omena poszlem oglodac bylo gdzies 87% wracam patrze net wyloczany i na nowo walic dobrze ze niedlugo umowa sie konczy to zaloze se w chelo albo neti PS a moze ktos Q3A-The-Badge-3.0.avi zazucic na youtube albo cos innego ?? bardzo bym prosil ![]() Ostatnio edytowany przez Lopeik - 30-04-2007 o 00:43. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
Q3A - TB na youtube to koszmarny pomysł... Ten film to 100% najwyższej jakości i świetnie dobranych efektów a na takich stronkach z filmami nie było by nic widać :/
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Prace nad strona trwaja.
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2007
|
dobra jakos to sciognolem Q3A-The-Badge-3.0.avi z predkoscia UWAGA ! 32kb/s a neo niby mam 1,3mb
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Stronka juz jest. Filmy maja opisy dokladne i ocene wedlug mnie.
www.tibicams.eu Jak ktos ma jakis program do robienia grafik to moze zrobi jakies logo o wymiarach 800x200 tylko, zeby mialo mniej niz 150KB :> Nie slyszalem, zeby powstala kolejna czesc filmu retaliation. Teraz sa wolne dni, wiec moze w nocy wrzuce jeszcze pare filmow z dysku. ![]()
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2007
|
Polecam film Indestructible Wall jest na forum
moglbys go zamiescic na swojej stronce. ma nienajlepiej dobrana muze do akcji ale swietna fabula i calkiem niezle akcje pozdr i powodzenia w dalszym tworzeniu stronki |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Stan: Niegrający
Świat: Iridia
|