|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() podoba mi sie ten news... jakbym nie byl juz senior tutorem to chyba bym sie skusil!
zapraszamy wszsytkich niezdecydowanych i lubiacych pomagac innym do sprobowania swoich sil w walce z testem na tutora ![]() Praktikerman@ ehm, tak jak pisze gdy otwierasz help channel...cytuje: "19:41 Welcome to the help channel! Feel free to ask questions concerning client controls, general game play, use of accounts and the official homepage. In-depth questions about the content of the game will not be answered. Experienced players will be glad to help you to the best of their knowledge. Keep in mind that this is not a chat channel for general conversations. Therefore please limit your statements to relevant questions and answers." wiec akurat pytanie o svial of slime itp jest kompletnie nie na miejscu... widzisz, masz tu prawie wszystko(na tej stronce) przetlumaczone na oplski a ciagle tego nie wiesz... a pacc musi byc zeby ktos sobie nie robil 50 accountow z tutorem i nie naduzywal tego np w orkesie wojny... zawsze to cos by mu dalo a jakby stracil tutora to co..? mialby jeszcze 49 accountow w zapasie? nic nie jest bez powodu i jest dobrze tak jak jest ![]() PS: poza tym ze pytania z tutor testu sa juz za bardzo znane i tym ze nie mozna reportowac z default channel, ale to jest w pelni zrozumiale... juz widze te tysiace reportow w obcych jezykach i CS meczacy sie z tlumaczeniem tego i sprawdzaniem wiarygodnosci reportu ![]()
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
![]() |
![]() Cytuj:
A ty od początku umiałeś się porozumieć z innymi playerami(jeśli nadal twoj "perfekt inglisz" nie ogranicza się do wyrzuacania z expowisk), a co do wymagania pacc to uważam, że dobrze, ponieważ z ledwością teraz sprawdzają reporty, a gdyby było ich o te 10%facc więcej to nigdy by ich nie sprawdzili wszystkich.Pozatym w większości to gracze doświadczeni(chyba, że jakiś newbie cię zapyta co to pacc i co daje nie możesz mu w pełni na to odpowiedzieć) Co do odpowiedzi na wyrzucanie to już musisz się z tym pogodzić ewentualnie latać ze skullem(bardziej nerwowi rs) PS. help-chanel nie jest dla noobów, ale dla newbie. Ostatnio edytowany przez SerisZ - 02-03-2007 o 21:19. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Dobry pomysł
![]() ![]() ![]() PZDR 4all ![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2006
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 56
![]() |
![]() Bardzo dobrze. Wczoraj wieczorem już było to na tibia.com . Czemu tak puźno tutaj?
Jesteś ciekaw jaka będzie Tibia w przyszlosci? Tego nikt nie wie......... Lecz mozemy pomoc w tworzeniu tej przyszlosci. Lubisz projektowac strony www? Lubisz rysowac? Projekt strony "Nasza Tibia" Dołącz ![]() 6548272 - gg |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 10 2006
|
![]() A co się stanie jak obleje test? Moge zdawać2 raz?
@Edit: Teraz już wiem, oblałem ![]() Ma ktoś może odpowiedzi ;p.(pisać na PW) Ostatnio edytowany przez Sabadi - 05-03-2007 o 22:25. |
![]() |
![]() |
#27 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bardzo dobry pomysł
![]() (a i obrazek jest super ![]() Ja na poczatku tez nie umialem grac i zabijalem te jak to tam shipy ![]() Mam nadzieje ze wszyscy są ze mna zgodni.
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehhh bycie tutorem fajna sprawa. Jednak trzeba mieć cierpliwość i trochę czasu
![]() 1) Test server dla pracowników cipsoft'u jego członków i tutorów. 2) Marzenia o zostaniu gamemaster'em ![]()
Emeryturka i basta Ostatnio edytowany przez RaHak - 03-03-2007 o 00:14. |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem chętna do pomocy innym. Rozdaje pierwszym levelom itemy typu legion helmet, hatchet, studded armor... Pamiętam, że kiedy ja byłam nowicjuszką to pomógł mi ktoś prowadząc mnie na szczury i dając mi plate shield. To na tyle...
________________________________________________ Nick: Emma Fokus of Mythera ![]() Level: 10 i ciągle rośnie ![]() Miasto: Rookgard ![]() Profesja: Nie mam ![]() Outfit: Mage ![]() Mlvl: 0 ![]() Skille 17/17 ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie, ze "pomagaja" nowym graczom, bo to oznacza, ze zalezy im tylko na PACCach, bo jak widac praca GMow sie na razie nie przejmuja i tym , ze ich jest za malo -.^, przeciez sa tysiace cave botterow i innych...
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Imię: Carker
Gildia: Army of Death
Świat: Kyra
![]() |
![]() Cytuj:
Wiec nie mow ze popelniles 1 blad. @topic Tak, sam chce zostac tutorem, jeszcze 2 miesiace bo 2 examow nie zdalem :/
Member of [GUILD]Army of Death[/GUILD] Kyra 4ever. Alea iacta est. I got a dream, that I'ma look deep within' myself. Proud Member Of Oldschool's Maniacs Proud Member Of Manga & Anime Otaku. Yours, [CHAR]Carker[/CHAR]. |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez antyrycerz - 04-03-2007 o 23:02. |
|
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Jest chyba pewna nieścisłośc w tym artykule.
Aby móc skorzystac z pomocy Tutora trzab miec 2 lvl, a by móc wypowiadac się na Helpie. Z obrazka wynika jednak że gość nie wie jak zaatakowac potwora, a Tutor mu pomaga. Jak więć nabił 2 lvl?
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#37 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Nie do tematu...
Dzięki za zbanowanie antyrycerza ![]() |
![]() |
#39 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Centrum
Świat: Eternia
|
![]() ![]() : ) Feel free to ask questions concerning client controls, general game play, use of accounts and the officialhomepage. |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() \Tharrin