|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Częstochowa
Imię: Knight'elemental
Profesja: Elite Knight
Świat: Shanera
Poziom: 43
Skille: 77/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Proszę proszę, niby cipsoft jest taki bezbłędny i profesjonalny a tu takie karygodne błędy w tym rysunku. Ten szczur powinien myśleć newbie a nie noob.
Bo newbie to ten ktory nie wie nic o grze i dopiero ja zaczyna A noob to taki ktory nie wie nic o grze a juz w nia dlugo gra. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Dobry pomysł z "Turoami" bardzo chciałbym zostac Tutorem.
Ale nie wiem jak ![]() |
![]() |
#43 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
![]()
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() muj pierwszy char powstal w tibii 7.6 bylem noobem idzie do mnie koles i muwi omg a ja muwie co koles do mnie noob a ja seima od do mnie spadowa a ja jestem foobem ?? xDDDDDD muj nick exrixip junusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 02 2007
|
![]() Tak tylko ale czy wy też to zauważyliście, że szczur mówi Noobs a nie Noob
![]() ![]() ![]() ![]() ps. Osobiście uważam, że to fajna sprawa ale mi raczej to nie grozi bo siedzę na rooku chociaż lvl mam odpowiedni ![]() Ostatnio edytowany przez ernest210 - 18-03-2007 o 23:41. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2007
Lokacja: Dębno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mistycal Shadow
Profesja: Elite Knight
Gildia: Night Hunters
Świat: Galana
Poziom: 56