|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Dzisiaj mialem godzinny huncik. pelno luko strzał i wogóle fajne te huntery... Konczy mi sie cap. Mysle. Tego ostatniego rozwale z miecza a nei z runow (ff, hmm) podbiegam. walnalem go za 20 on uciekl. 50, 60, 60, 40, exura, 30 exura, 30, exura, 60. You are dead. Kiedys sie zemszcze. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() powiem tylko jedno : hunter to posrany monster nawet ba kilach 65\64 i d shield k set wlanal mi za 60 .. to jest jaki skandal....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]() heh ja to dopiero przezylem z tym Hunterem
![]() Bylem noobem i chodzilem kolo carlin,zobaczylem owieczki na gorce i wszedlem ![]() wbijam a tam hunter (nie wiedzialem za to "potwor" ![]() i on mnie kill ale bylem zly ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na huntery nie chodze bo sie nie opłaca. Nic bardzo cennego z nich nie wypada, ale jak trzeba to niewidka i do przodu. Hmm jeden spokojnie starcza na bydlaka.
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Frank Horrigan
Gildia: The Enclave
Świat: NCR
Poziom: 99
Skille: po 175%
|
![]() Huntera nie da sie summon'ować, ale działa na niego convince... Kiedyś spotkałem paladyna na POH'u który wziął Huntera pod swoje skrzydełko... Walił (Hunter) w GS'a po 40-50dmg... Ale niestety nie było to Full-auto takie jak potrafi w Player'ów trzaskać...
Raz jak go spotkałem to strzelił we mnie trzy razy pod rząd...nawet nie zdażyłem palca podniejść... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
![]() |
![]() Na mnie kiedyś chyba ze 3 nara naszły to naraz zabrały 430hp i dead(270 mana shielda i reszta hp)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hunter sux mnie zabil ze 5 razy ale nie ta samom postacia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() Gdzie dokladnie jest ta gorka z hunterem kolo carlin?
Bo bym sobie polazl z fbombami i uhami (mam za free od uh makera) Edit: Bylem tam...... I powiem tyle: NIGDY WIECEJ HUNTERA!!!! a do rzeczy: you lose 95 hitpoints to be atack by an hunter ![]() you lose 45 hitpoints to ne atack by an hunter you lose 90 hitpoints to be atack by an hunter ![]() ALE PRZEZYLEM!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 18-09-2004 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Krakow
Stan: Na emeryturze
|
![]() W gobo hills. Jak idziesz z Carlin wchodzisz pierwszym wejsciem (taki tunel) ubijasz buga w polowie tunelu idziesz dalej wychodzisz na powierzchnie i idziesz na wschod (zaczynasz robic kolko) jak bedziesz na maksa na wschodzie to jest pochylnia na gore wchodzisz, idziesz troche na poludnie i znowu wchodzisz. Jak zonaczysz do okola pare owiec a na dole napis "You lose XX hitpoints due an......." to znaczy ze dobrze trafiles. Jak masz duza fanatzje i zdolnosci nawigacyjne to w najgorszym wypadku natkinesz sie na cyce, nic gorszego tam nie bedzie. Wiec szukaj bez obaw i zabij drania
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Wchodzisz pod gobo hills i na taka gorke.Tam jest hunter a czasami 2.
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Coz ja nabilem sobie 3 lv na hunterach i elfach za mt sterrum ( chociaz arcaniste omijalem szerokim lukiem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Więc czytałem strony żal mi was
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Ja miałem dużoooo farta. Zwiedzałem goblin hils no i byl hanter było -30 -39 -41... wylazłem w ostatniej chwili
![]() 12 życia mi zostało. NIGDY WIECEJ NA HUNTERA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Ja raz włączyłem tibia login (palek 30 lvl ) i wyszedłem na chwile wracam , a tu mnie bije kilka miśków i hunter , zdążyłem wyłączyć logina , uhnąć sie , za***ać miśki z GFBków za***ać huntera (ogólnie mi 2-3 vity na to zeszło )
Więc te huntery nie są takie straszne ;];] |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Lodz
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Ja też sie zgdoze,że Hunter to wnerwiajacy przeciwnik,jednak opyla sie na niego chodzić na zmaku koło Ab gdyz stoi w miejscu i sie go bije.Moim zdnaiem jeednak bardziej nieopłacalnym potworem jest Witch,silny a malutko expa,a ma mnóstwo(jak na ten poziom) hp a loot tak guwniany że nawet o nim nie wspomne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |