|
Notki |
Elysia Wydarzenia ze świata Elysia |
Pokaż wyniki sondy: Na kogo obstawiacie kto wygra war ? | |||
Wri & Hk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 39.81% |
GiPO & CVG |
![]() ![]() ![]() ![]() |
65 | 60.19% |
Głosujących: 108. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#282 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Świat: Elysia
|
![]() Cytuj:
Czemu lowe sie wykupiło to nie będę już ujawniał ![]() __________________________________________________ ____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do knighta to chyba bym musiał zjechać go do 100 lvl ![]() __________________________________________________ ___________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak już wcześniej wspomniałem jestem bardzo gościnny na wizyty. Więc serdecznie zapraszam :-) A przy okazji jak będę w trójmieście mogę wpaść do Ciebie?? :-) __________________________________________________ __________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
__________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do mojego imienia to pewnie chciałbyś mieć tak samo na imię jak ja:> A nie takie pospolite jak Marcin... Co do tego tekstu powyżej jeśli nie wiesz jak jest to po co bzdury sobie wypisujesz? Sprawia Tobie to przyjemność?? __________________________________________________ ___________________________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wykopać to tylko może osobników przeszkadzających w prawidłowym rozwijaniu się servera jaki jest Elysia. "Jesteś zakłamany,wręcz śmieszny. Lecisz tam gdzie Ci wygodniej..." Cytat:"Most people can't see the difference with friendship and comradeship." Przyjaciel, a wróg to jest różnica. :> __________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Dla Ciebie dojrzała kobieta to zapewne "model z przed 50 lat" ![]() ![]() Nie należę do takich! Lubię dobrze się bawić dla Twojej ciekawości. A to ile kto ma lat to nie ma żadnego znaczenia. Jak dorośniesz może to zrozumiesz! Chyba, że w wieku 30 lat już zdziadziejesz-zestarzejesz się przedwcześnie, kapciuszki, gazetka i telewizor ha ha ha ![]() |
|
![]() |
![]() |
#289 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Szamotuły
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sarevokk
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sons of Gehenna
Poziom: 66
Skille: 22/28
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() @Collios
Happy birthday! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
Korekta, padłeś 3 razy, z czego raz nie wiem, drugi raz odemnie i chyba Torala albo kogoś innego, a trzeci raz od bomby.
![]() |
![]() |
#291 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
|
![]() HAHAH DZIEKIUEJ ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak myślałem że lubisz kogoś poniżać niemając racji. Puki nie poznasz całej prawdy to nie rób takiego zamieszania... __________________________________________________ ____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Co do szacunku to zabawna wypowiedź dałeś do każdej starszej osoby się ma szacunek. Oszczerstwo chyba nie wiesz chłopcze co oznacza jeśli tak już napisałeś to zajrzyj w słowniczek Polskiej polszczyzny. __________________________________________________ ________________________________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. Ostatnio edytowany przez Bax - 24-05-2007 o 18:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() O.W.N.3.D <10 znaków>
![]() |
#295 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Być osobą dorosłą,a blondynka to są dwie różne rzeczy:-) Ale jak już nie potrafisz rozróżnić to zapytaj się kogoś kto potrafi rozróżniać dwie inne rzeczy... :> __________________________________________________ _____ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Skoro lider waszej gildi nie potrafi rozwiązać problemu z członkami swojej gildi to co mam może czekać rok na wyciągnięcie konsekwencji?? Wiesz doskonale jakie miałem plany, a kto w nich przeszkodził to chyba widać. __________________________________________________ _____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2005
Lokacja: Szamotuły
Imię: Sarevokk
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sons of Gehenna
Poziom: 66
Skille: 22/28
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: PL
Imię: Ladykukusia
Profesja: Elder Druid
Poziom: 102
Poziom mag.: 69
|
![]() usmiechnac sie, a nie wyzwac
![]()
Anula Ostatnio edytowany przez kukusia - 24-05-2007 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2006
Lokacja: Białystok
Profesja: Knight
|
![]() bax twoje imie jest poniżej sredniej krajowej
![]() ANGELO HAHAAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() Cytuj:
Cipenzy, ktos sie grzecznie zapytal, a Wy nawet nie umiecie dobszz odpowiedziec! ![]() Satamo, Jonzz, Dowell/Denzz, Slayer asgaard, Elens keara, Kiwi terpenes, Asco Moor, Dark auxerius, Lucifer Lashes. A z Polakandos to: Wezu, Sterwor, Aga, Kurv'ico, Nathocik, Rakus Nightmare. Btw, Fajne te polskie forum, takie interesujace wypowiedzi dojrzalych ludzi! Typu "Ty kurwo twoja stara to noob i krandie itemy w ab, a Twoj stary ma hacka!!1111" Ostatnio edytowany przez Wezu_aka_Polc - 24-05-2007 o 23:31. |
|
![]() |
![]() |