Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-06-2007, 09:29   #461
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Odessa Pokaż post
E skoro ludzi z Sf jest 30 was 70 i prawie wszystkie najwieksze lvle na arcani rozłożone są na 2 gildie to czego Ty oczekujesz od Silver... A działajac z DPFT wcale SF sie tak źle nie prezentuje. I nie pierdolcie ze bylo TTT vs.5327889 innych gildi bo to jest żałosne. Chcieliscie wojny wypowiedzieliście ją więc przy okazji każda z innych gildi może jesli chce dołączyc do wojny a to ze więcej osób jest z DPFT to chyba przedstawia ze mimo wszystko mają większe poparcie na serwie. Takie są uroki wojny... Co wy byście chcieli open przykładowo 40 vs.40 bo wtedy była by was równa liczba....
A jak by przegrali to by tiuso i lind znaleźli powód ze u niech 1 osoba miała mniejszy level była z innej voc albo miała mniejszego skilla (m lvl) i dlatego przegrali
Amirez jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-06-2007, 11:22   #462
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SnoziSF Pokaż post
Ja mu tylko wytlumaczylem to czego nie zrozumial z posta Amireza. Wiesz, nie bede walczyl u boku hiszpanów, ktorzy nawet po wygranej by mnie wyjebali z tego serwa. Dlatego czy Ci sie to podoba, czy nie, jestem z polakami.
Twojego wyboru nie osadzam bo to twoja brocha po ktorej stronie walczysz. Zirytowala mnie tylko twoja proba pojazdu po Lindzie wszystko w tym temacie.

@Inst
Podaj name to osadze czy warto tracic czas na polemike z toba, jesli nie masz jaj zrobic tego na forum napisz na PW.
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 11:27   #463
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Odessa Pokaż post
E skoro ludzi z Sf jest 30 was 70 i prawie wszystkie najwieksze lvle na arcani rozłożone są na 2 gildie to czego Ty oczekujesz od Silver...
Troche pokory bo na cwaniactwo to sa za ciency.
I w dupie mam ilu ludzi jest po stronie dpft powaznie, ja sie ciesze ze jest war bo przynajmniej jakas akcja
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 11:43   #464
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2007
Lokacja: Stolica

Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 118
Domyślny

Panowie dajcie spokoj... polowa z was zmienia strone jak chorogiewka na wietrze... za kim byliscie w EZ vs DPFT? 100% Ez.. podniecacie sie tym DPFT, chociaz i tak z tego DPFT co wywalczylo wladze na servie pozostali nie liczni, a z tych co pozostali to paru w ogole sie nie loguje... A co do open battle ... 70 vs 40 to naprawde nie uczciwa walka ;] .. ale tak zawsze bylo z nami .. gdy nas nie bylo 100 razy wiecej nie wybijalismy na opena ;] Dziwne ze nikt mnie przed wojna nie wyzwal i nie powiedzial mi co o mnie sadzi ... balisice sie ? Nie bylem juz przeciez w dpft;]

Arm jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 12:08   #465
Miku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 04 2005
Lokacja: Targówek

Gildia: Heat
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SnoziSF Pokaż post
Ja mu tylko wytlumaczylem to czego nie zrozumial z posta Amireza. Wiesz, nie bede walczyl u boku hiszpanów, ktorzy nawet po wygranej by mnie wyjebali z tego serwa. Dlatego czy Ci sie to podoba, czy nie, jestem z polakami.
Gdybys byl w dpft, luki wyjebalby cie po wojnie, zapewniam cie. On poprostu potrzebuje sd power, bo nie wszystko moze zrobic grajca aata. (Przyklad, po wojnie DPFT vs Beach, Voronix.)

Ale jak to Wiatrak dobrze powiedzial, gdybac mozna. Ciekawi mnie to, co zrobia turtle z polowa SF jakby wygrali wojne. :d
stary 16-06-2007, 12:17   #466
Odessa
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 06 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
I w dupie mam ilu ludzi jest po stronie dpft powaznie, ja sie ciesze ze jest war bo przynajmniej jakas akcja
Ty tak ale reszta... ;p

@Miku hmm ciekawe wlasnie co sie stanie z czlonkami gildi SF po wojnie ale tylko tych w randze rekrut bo reszta to raczej moze byc spokojna. Tak mi sie zdaje. Od razu mowie ze to tylko moje zdanie moje myslenie bo zaraz bedzie ze zjadłem wszystkie rozumy ;ppp
Odessa jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 12:51   #467
SnoziSF
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Szczecin

Imię: Snozi
Profesja: Druid
Poziom: 103
Poziom mag.: 64
Domyślny

@Lindlay

Wojna z EZ byla w chuj dawno, wtedy 90% DPFT to bylo PA, nikt ich nie lubil itp. Jak jest wojna to wiekszosc graczy chce zniszczyc dotychczasowa wladze na serwie, widocznie dlatego za EZ duzo osob bylo. Teraz jest wojna z hiszpanami, dlatego wszyscy polacy sa za Turtlami.

@Miku
Po 1 kto mowil, ze ja chce byc w DPFT? Jestem w SF i jest mi tu dobrze.
Po 2 o SF to Ty sie nie martw, napewno bedzie nam lepiej z DPFT niz z TTT.
SnoziSF jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 13:03   #468
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

Blad, z TTT was nie bedzie. Aaa tam z hiszpanami, czy Ja, Vald, Wov, Ares, Leszcz itp. jestesmy hiszpanami ? Nope ;]

stary 16-06-2007, 13:07   #469
SnoziSF
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arm Pokaż post
Blad, z TTT was nie bedzie. Aaa tam z hiszpanami, czy Ja, Vald, Wov, Ares, Leszcz itp. jestesmy hiszpanami ? Nope ;]
Dla mnie jestescie bardziej hiszpanami niz polakami. Nawet jakby SF bylo po stronie TTT to by nas po wojnie nie bylo. Taka prawda, Ciebie i pseudo hiszpanow tez by nie bylo po wygranej TTT, wiec nie wiem, na chuj jestescie z nimi.
stary 16-06-2007, 13:29   #470
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

kazdy ma prawo walczyc z kim chce i w jakim celu chce, jezeli akurat hiszpanie twierdza ze dpft trzeba wy*** z serva i dolaczaja do TTT to to cos zmienia czy wszystko musi sie opierac o podzial na pochodzenie?
Wiatrak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 13:39   #471
SnoziSF
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiatrak Pokaż post
kazdy ma prawo walczyc z kim chce i w jakim celu chce, jezeli akurat hiszpanie twierdza ze dpft trzeba wy*** z serva i dolaczaja do TTT to to cos zmienia czy wszystko musi sie opierac o podzial na pochodzenie?
No ale jak Lind, Vald, Lechu itp walczyli z hiszpanami w poprzedniej wojnie, w dodatku wygranej przez polaków...to teraz hiszpanie w przypadku wygranej by sie na nich zemscili, oczywiscie to tylko moje zdanie.
stary 16-06-2007, 13:47   #472
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

Ja osobiscie z Espaniolami mam super kontakt... wszyscy mnie bardzo lubia ja ich rowniez .. pozatym Spaniole zadnej wojny by nie zaczeli gdyby nie MY (dpft) .. z Beach wiedzieli ze my sie na nich szykujemy, z SK to samo, przeciez Ja z La Hermandad (Bellish wtedy, Miles, Maly gruby, Caros, Sauron itp itd) szlismy po Alex Dotto na OF i potem w nocy zabili Carosa i Xaiderka ... Oni po wojnie nas nie rusza, jestem tego pewien i sie pod tym podpisuje tutaj (jakby ruszyli to mi przypomnijcie ze bylem dzis w bledzie).. ufam Fosie i reszcie bardziej niz jakiemu kolwiek Turtlesowi teraz (no moze Ljubowi ufam tak samo jak im, ale to wyjatek ktory potwierdza regule)... a przez wszystkie wojny ja gadalem z spejnami normalnie, nie wyzywalem or so... poprostu wojna to wojna - zabawa ;]

stary 16-06-2007, 13:57   #473
SnoziSF
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arm Pokaż post
Ja osobiscie z Espaniolami mam super kontakt... wszyscy mnie bardzo lubia ja ich rowniez .. pozatym Spaniole zadnej wojny by nie zaczeli gdyby nie MY (dpft) .. z Beach wiedzieli ze my sie na nich szykujemy, z SK to samo, przeciez Ja z La Hermandad (Bellish wtedy, Miles, Maly gruby, Caros, Sauron itp itd) szlismy po Alex Dotto na OF i potem w nocy zabili Carosa i Xaiderka ... Oni po wojnie nas nie rusza, jestem tego pewien i sie pod tym podpisuje tutaj (jakby ruszyli to mi przypomnijcie ze bylem dzis w bledzie).. ufam Fosie i reszcie bardziej niz jakiemu kolwiek Turtlesowi teraz (no moze Ljubowi ufam tak samo jak im, ale to wyjatek ktory potwierdza regule)... a przez wszystkie wojny ja gadalem z spejnami normalnie, nie wyzywalem or so... poprostu wojna to wojna - zabawa ;]
Nie rusza was, bo w pz sie nie da skulla wlaczyc xD Chociaz kto wie, co to bedzie po tym update...kazdy kolejny ulatwia i rujnuje ta gre. Jesli dla Ciebie wojna to zabawa...i jesli nie wyzywales hiszpanow podczas wojny z Beach...to ja jestem Clint Eastwood.
stary 16-06-2007, 13:59   #474
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

Ja tez mysle jak to bedzie, jesli potencjalnie 140 palek bije po 100 pvp z sdka... jak takiego Beduriona, czy Leszcza bedzie ktos chcial zabic;]

stary 16-06-2007, 15:13   #475
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów

Domyślny

Zobaczymy co update przyniesie I 1 battle po update wtedy bedzie mozna cos stwierdzic bo moim zdaniem juz battle przed update nie bedzie...
Ciacho 23:24:01
wez ja na bata moze sie zakocha
Bellivioon 23:24:28
wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py
Ciacho1920 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 16:14   #476
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eizix Pokaż post
@DoomTerror

fajnie to sie podawac za czolowego polskiego gracza w wc3? ;p

jak jestes jego fanem to bys przynajmniej go nie fake'owal ;]
czy ja sie za niego podaje? poprostu zajebiscie mi sie spodobal ten nick 2 lata temu
ps. nie sadzilem ze tu spotkam kogos kto wie cos o wc3

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 16-06-2007 o 16:18.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 17:00   #477
Eizix
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doom Terror Pokaż post
czy ja sie za niego podaje? poprostu zajebiscie mi sie spodobal ten nick 2 lata temu
ps. nie sadzilem ze tu spotkam kogos kto wie cos o wc3
tak sie sklada ze gram w wc3 od samego poczatku i bylem w reprezentacji w skladzie 1v1 i 2v2 zanim terror wiedzial co to wc3 xD
  Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 17:37   #478
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

lael, czyli jak mi sie spodoba name Eizix i bede uzywal go np. w CS to nie bedzie to fake ? /; ogarnij sie uheaiuheauheiaeiu

stary 16-06-2007, 19:11   #479
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eizix Pokaż post
tak sie sklada ze gram w wc3 od samego poczatku i bylem w reprezentacji w skladzie 1v1 i 2v2 zanim terror wiedzial co to wc3 xD
Za kogo grales w reprezentacji, Anima czy juz Joe~ ? No i bys mogl podac nick chociaz na priv,zakladajac ze nie sciemniasz ;p

Arm - jak ci sie podoba to rob omg,nikt ci nie broni,tak samo mi zakladac nicku jaki bede chcial nikt nie zabroni eot
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-06-2007, 20:35   #480
Arm
Użytkownik Forum

Arm's Avatar

Domyślny

proste ze ci nikt nie broni, ale jechac na czyims nicku ? rofl, zalosne

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania