|
|||||||
| Notki |
| Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#21 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karinix Mina
Profesja: Knight
Gildia: Szlachta Polska
Świat: Candia
Poziom: 82
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
|
Jak dostanie to wszystki jakis newbie to nawet nie bedzie zdawal sobie sprawy za ile to moze sprzedac
Tylko dowiedza sie lepsze lvle z serwa i zaproponuja mu 10k pokaza na trade odrazu da accept , oczywscie moze tez byc ze cip nie bedzie chcial dac komus takiego itemka z ktorykm bedzie expil 5 x szybciej tylko da jakas nic nie warta ozdobe np posazek cipsfotu albo addon "pacc buyer" xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
|
|
|
#23 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Zagranica
Imię: Barabarian
Profesja: Druid
Gildia: zastanawiam sie...
Świat: Xerena rulez!
Poziom: xx
Skille: -------
Poziom mag.: xx
|
kurde ale jestem ciekaw co to bedzie
na pewno to cos bardzo fajnego szkoda ze nie kuopuje pacca bo nie mam kasy tylko zeby ten kto dostanie tego itema nie byl jakims noobem co ma 11 lat i 8 lvl bo to by byla przesada :/ |
|
|
|
|
#24 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
@Up: Zazwyczaj takowi nie kupują PACC'a.
|
|
|
|
|
#25 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
|
Jak na moje oko CIPSOFT zdaje sobie sprawe z wartości takiego przedmoitu i nawet jak wygra go noob to zostanie o tym powiadomiony więc 10k nie przejdzie
... i nie może to być różdzka dla sorca/rod dla druida fizyczna z prostego wględu bo to by mógł dostac jako unikat a tam wyraźnie jest napisane "rare items" czyli dostępne ale bardzo rzadkie
|
|
#26 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
Noo ciekawe za ile ten ktoś opyli ten przedmiot na ebay'u albo allegro xD.
|
|
|
|
|
#27 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
|
Wiadomo, ze to bedzie jakas ozdoba. Cos w stylu dawnego teddy beara (kiedy jeszcze byl rarem).
|
|
|
|
|
#28 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Pasym
Imię: Nightamrish Wizard
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 30
Skille: 10/20^^
Poziom mag.: 30
|
Eh fajnie by bylo miec chociasz 15 lat i zyskac zgode rodzica lud opiekuna.
![]() AVE SHATAN!!!!!! Ostatnio edytowany przez beznazwy12 - 25-07-2007 o 22:54. |
|
|
|
|
#29 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2007
Lokacja: Krakow
Świat: Iridia
|
"Zauważ, że nagrodę dostanie osoba do które płatne konto jest przypisane, a nie osoba kupująca. "
Aha to niedobrze bo kupiłem pacc na allegro ;< |
|
|
|
|
#31 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
posiada ktos w tibi great/blessed shield? bo jak nie to wydaje mi sie ze to bedzie ta 1 nagroda
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
|
Cytuj:
wrzucacz mls'ów do wody ![]() Ostatnio edytowany przez OldSlayer - 25-07-2007 o 23:16. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2006
|
i znowu cipy jeszcze bardziej zachęcają do kupna pacca rare pixelami, no cuż to tylko ludzie którzy chcą łatwego zarobku, jak dla mnie ten licznik 100k pacców jest bez sensu...
|
|
|
|
|
#34 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 119
|
A może jeszcze 100 000 euro, 100 000 level i dom i samochód?
17:44 Ganath [13]: SZUKAM KUMPLI !!! JESTEM PL !! MIALEM HACKA PLZ FAST SZUKAM KUMPLI |
|
|
|
|
#35 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
Świat: Calmera
|
Widac ze madroscia nie grzeszycie. CipSoft oznajmił ze to bedzie zecz która nie jest dostepna w tibii , a jak wiadomo dsl , golden helmet , demon legi , winged helmet i inne z tych zeczy istnieja na innych starszych swiatach przez DeBugi lub bledy Cip~ . A tez wiadomo ze Blessed Shielda dostał grafik który sam go narysował . Może to być też item który został stworzony specjalnie na ta okazje .Tak jak dawno dawno temu 2 pierwsze gildie takie jak Rose i Mercenares (czy jakos tak) dostaly tarcze o imieniu swoich gildi , czyli Mercenares Shield i Rose Shield .Wie na 100% nibedie to MLS , DSl , WSword , GAxe , HOTS (Helmet of the stars) WHelmet , TH , Arbalest , AStaff , Avanger i inne dotychczasowo znane nam przedmioty.
Według mnie (kto co dostanie ) Knight Jakies nowe Axe / Sword / Club Paladin Golden Bow <-- bo jak wiadomo nieest dostepny . Lub cos innego Sorc/Druid Rozczke która wali np. po 70+ do 120 z energi (podaje przyklad ) A zwyciezce poznamy niedlugo Ostatnio edytowany przez Just - 26-07-2007 o 00:17. Powód: Nuubowskie komentarze |
|
|
|
|
#36 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski~
Imię: Levi Thel
Świat: Candia
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 5
|
Jak będę znał nick to go pojade do rooka i mu aole nic nie pomoga
![]() ![]() hehe żarcik ![]() Moim zdaniem fajnie, że takie coś jest może wygram ![]() @ileśtam up Great shield miał gracz o nicku Sashra. Nie wiem czy jeszcze ma ![]()
HALA MADRID - Od zawsze na zawsze i nic tego nie zmieni ![]() ![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! http://janusiolandia.myminicity.com/ Dla was to 5 sekund a dla mnie.... Przyjemnosc
|
|
|
|
|
#37 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2007
Lokacja: Słupsk (5km od przyszłej Tarczy)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 93
Skille: 85/59
|
Mało prawdopodobne!
Każda z profesji otrzyma: Magic Plate Legs Knight: Jakiś dobry axe/sword/club (taki specjalnie zaprojektowany dla niego) Pall Heavy Arbelst (bardzo cieżka kusza, np. że za każdym razem trafia w cel) Power Arrow Sorc/drut: 100 strzałowa SD (albo backpakck takowych) Rookstayer : Scale Rookstayer Armor (np. 10 arma i 70oz. wagi) Tak to po mojemu wygląda.
|
|
#38 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
cos mi sie wydaje ze to bedzie jakis nowy armor/helmet/legsy/shield
|
|
|
|
|
#39 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Imię: Luki'bek
Świat: Eternia Rox!!!
|
..ktoś mi powiedzial że na "Eterni" są 3 great shield nie do końca wierze xD
a co do tego moj kuzyn Kupuje pacca ciekawe co z tego bedzie xD |
|
|
|
|
#40 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2004
Lokacja: Wroclaw/OLOR3MIASTO HEHE
Imię: Necay/Prolender
Gildia: Excessum/Virtue
Świat: Iridia/Iridia
Poziom: 9x
|
22:14 Steve on Saphira: Cogratulations Olorion! You have purchased 100 000th Premmy Account. Please be online tommorow at 12 CET to recive your rewards. Kind regards from CIP team.
LOL!!!!11111