|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
Lokacja: Kozy
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Według mnie to nie będą dsl bo takowe już były.
To powinno być dla knighta jakiś nowy set np. magic demon set pallady powinien dostać nie kończące sie strzały i powiedzmy ten golden bow a druid i sorcerer to jakiś ultra lekki set dający premie do manny wzależności od lvla np 100lvl premia 500many albo coś i nowiutki czar. jak ktoś jest jeszcze na rooku to A )Nagroda jak już wyjdzie B )Set typu plate ale inna nazwa + możliwość pływania na mailand |
![]() |
|
![]() |
#62 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Magic demon set też mnie rozbawił. Gratulacje inwencji twórczej i umiejętności czytania ze zrozumieniem. Już nie chce mi się szukać, ale w poście na tibia.pl jest wyraźnie napisane: JEDNA RZECZ KTÓREJ NIGDY NIE BYŁO I NIE BĘDZIE OPRÓCZ TEGO JEDNEGO EGZEMPLARZA. Ostatnio edytowany przez paffelek - 26-07-2007 o 12:33. |
||
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Silver Yakuza
Profesja: Paladin
Świat: Lunara
Poziom: 11
Skille: 60
Poziom mag.: 3
|
![]() Zwyka nagonka żeby ludzi Pacc'a kupowali
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Planeta Ziema
Profesja: Knight
Świat: Amera
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Fajnie, szkoda tylko, że moja stara mówi, że nie kupie pacca zanim nie będe sam zarabiał. Za******* do 18 musze czekać. Ludziom co mają pacca życze powodzenia. Nie czytałem wszystkich postów i nie wiem, czy ktoś nie pisał, że tym itemem może być coś nowego, niedawno zrobionego przez cipy. Mam nadzieje, że nie dostanie go jakiś kolo z kompleksem i nie wywali do wody
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tibian-Killer - 26-07-2007 o 13:28. |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Imię: Pandorian Technomancer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Wariorrs Team
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
|
![]() Cytuj:
![]() @1. To będzie przedmiot unikatowy ale bezwartościowy z punktu widzenia normalnego gracza. Może to być np. medal/puchar/statuetka / broszka z napisem ze jest on/ ona tym szczęśliwcem. Lub coś w stylu Crown/ Golden nugets/ Gem w kolorze czarnym / @2. Przedmiot istniejący w grze z kategorii rare ( broń/ tarcza/ zbroja dla postaci walczacych z meale/dist, wieloładunkowe runy/softy/ nowy spell dla postaci walczacych magia. @3 to wiadomo roczny pacc. Wg mnie mozliwe jest ze nagroda bedzie unikalna z tego powodu iz moze to byc np przedmiot istniejacy ale przypisany do konkretnego gracza, np: Demon Armor z opisem iz jest wlasnoscia konkretnej osoby ;P tak jak Old BP Sam'a z Thais ;P. moze to byc tez przedmiot nie majacy ograniczen czasowych np softy ktore sie nie psuja, amulet/ring nie tracacy szans/czasu.
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Tibia sux
Świat: Tibia sux
Poziom: 41
|
![]() Imo 1 prezent to będzie jakaś ozdoba ("bezużyteczna")
A drugi to nie wiem... HAIL FACC _/
Hail Anty-PG! Dołącz się do akcji przeciwko PG! Graj w Tibie max. 1h dziennie jak ja! Rób co tydzień 2-3 dniowe przerwy! Nie exp na siłę! Graj, jeśli sprawia ci to przyjemnośc! Nie wydawaj ostatnich pieniędzy na Pacc'a! Hail \o/ |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
|
![]() [quote=Bakuo;1569099]Bede sie zlewal jak szczesliwcem bedzie rookstayer. <poprawcie mnie ;< >
Nagrode wygrywa posiadacz konta,a nie postać,a jak wiadomo na koncie można meic rożne postacie na różnych servach,więc pewnie bedzie dany wybór na którą postać ma przypaść nagroda. |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: kraina cienia
Imię: Lunar'Lady
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dragon Team
Świat: Unitera
Poziom: 24
Poziom mag.: 28
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() Nagroda składa się z trzech części:
1. Unikatowy przedmiot który nigdy nie był i nigdy więcej nie będzie udostępniony. 2. Przedmiot dostosowany do profesji gracza, z możliwością wyboru spośród całego zestawu. 3. Talon na roczny PACC. Wiec watpie zeby tym unikatowym przedmiotem byl np. jakis sword/club/axe (chociaz moge sie mylic), poniewaz jakby wygral jakis koles co ma sorca/druta/palka to na co mu to, a jak wygra knight to i tak dostanie przedmiot dostosowany do profesji...(patrz punkt 2) Blessed Shield - juz maja Great Shield - --||-- Golden Helmet - --||-- Winged Helmet - --||-- Demon Legi - --||-- Horned Helmet - --||-- Dragon Scale Legs - --||-- Golden Boots - --||-- Warlord Sword - --||-- Magic Longsword - przeczytaj to co pisalem up Ceremonial Mask - kto wie (nic mi sie wiadomo o tym, ze ktos to posiada) Dragon Scale Helmet - jak up Moze jakis nowy armor lub legsy ![]() Co sadzicie o tym co napisalem? Ostatnio edytowany przez granat85 - 26-07-2007 o 15:57. |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: Galana
![]() |
![]() fajnie by bylo jakby dostal go jakis madry polak
![]()
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @Up: 22:55 Scross [21]: niekazdy kto gra w tibiie jest glupi
Hm, prezenciki pozostaną tajemnicą zapewne. Zobaczymy, co to będzie, imo na 90% jakiś nowy item. |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() HAHAHA!
Skoro Cipy napisały, że tego itema nie zdobędzie już nikt inny - teraz wiemy że są to Dragon scale legs to znaczy, że nie ma żadnego Questa u Kruzaka w Kazzo, a ten Bazyliszek to jedno wielkie GÓWNO. @Johanes Dobra idź się pobaw na podwórku, czy poczytaj słownik.. idiota Ostatnio edytowany przez Snib'ek - 26-07-2007 o 17:15. |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Omg DSL ale sux
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Świat: Galana
![]() |
![]() A zkond wiecie z bazyliszek i kruzak nie ma qesta??
moze to w skarbcu kruzaka jest tylko iluzja jak na ghoustlandzie?? zreszta jest tam tez great shield wienc moze na tego shielda jest qest a nie na dsl
#77 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
Weź wyjdz człowieku lepiej sie zabierz za ortorgafie niż za tibie ![]() Jak czytam te wasze wypowiedzi to mam ochote sobie strzelić w łeb...tą nagrode dostanie pewnie jakiś znajomy tych debili z cipisofu albo będzie to jakiś totalny crap....nie podniecajcie sie tak bo wiadomo że nikt z was nie wygra ![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Cytuj:
co im zalezy dla nich przecież te nagrody to tylko piksele |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Son Blessed
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fire Army
Świat: Refugia
Poziom: 68
Skille: 58/26
Poziom mag.: 58
|
![]() NA TITANII KOLEŚ DOSTAŁ DSL więc odpowiedź z tytułu tematu znamy więc proszę o zamknięcie tematu.
#80 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Zagranica
Imię: Barabarian
Profesja: Druid
Gildia: zastanawiam sie...
Świat: Xerena rulez!
Poziom: xx
Skille: -------
Poziom mag.: xx
![]() |
![]() a no wlasnie przeciez dsl nie jest przystosowany do zadnej profesji bo to legi a mialo byc inaczej a ta igurka to co to dokladzniej?
|
![]() |