Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Fora główne > Niusy

Notki

Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 06-08-2007, 12:16   #361
Lupa'Aziro
Użytkownik Forum

Lupa'Aziro's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2007

Stan: Na Emeryturze
Imię: Lupa'Aziro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 99+
Skille: 97+/79+
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch Pokaż post
Mojego nicku nie będe ci zdradzał, gdyż gram postacia na nieduzym lvlu i nie expię. Interesuję się bardziej zagadkami tibii. A co do tego skąd wiem to co mówie, to powiem ci że kumpel ma wysoki lvl i widze czasami jak gra i gdzie expi. Jego nicku nie zdradze bo nie mam do tego prawa.
Skoro nie expisz nie masz wysokiego lv to powiedz mi proszę czemu i skąd masz jakiekolwiek pojęcia o tym co piszesz.?? Mówisz że interesują Cię zagadki Tibi, więc powinien sie nimi zająć polecam na początek znajdź drogę do Dead Vila pod Jakundaf Desert a potem dowiedz się co się stało z Caramellia uwięziona przez złego druida o imieniu Minz i zostaw już temat Summer Update'a w spokoju bo on ciebie nie dotyczy jako że jak sam powiedziałeś nie expisz o chyba o tym właśnie toczy się ta dyskusja.

Teraz kilka słów o magach osłabianych po UP'ie:
Przeprowadziłem mały wywiad wśród moich znajomych który grają postaciami magicznymi (sorc/druid) z tego co udało mi się dowiedzieć większość osób które źle wyrażają o zmianach mają nie współmiernie niski magic lv. w porównaniu do poziomu postaci. Natomiast gacze którzy poświęcili więcej czasu magic lv'a robie runów ect. nie zauważyli zmian w magi spontanicznej (exori ect.) i tylko nie wielkie zmiany w korzystaniu z runów. Świadczy to jak widać o tym że Ci którzy używali w większości runów do zdobywania exp. (było to szybkie , łatwe i przyjemne ) ucierpieli najbardziej. Teraz wysuwa się pytanie czy te wszystkie negatywne wypowiedzi pochodzą pochodzą właśnie od ludzi takiego pokroju... wydaję mi się że nie w 100 % ale w dużej części na pewno.

W kwestii "wzbogacenia" rycerzy i paladynów i ich rozmnożenia:
To że każdy teraz tworzy tego typu postacie świadczy nie o grze tylko o graczach. Wybierając postać nie kierują się niczym jak tylko, tym co jest na "fali". Więc, obwinianie CIP Soft'u za całe zło jest czystą głupotą. Tibia to 80%
gracze a 20% CIP Soft.

Lupa

Ps.
Przepraszam za literówki. Mam nadzieję że nie przysłonią one sensu mojej wypowiedzi.(Choć Panu Finch'owi na pewno hehehhe... )

Ostatnio edytowany przez Lupa'Aziro - 06-08-2007 o 12:33.
Lupa'Aziro jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 06-08-2007, 12:41   #362
Harth_Nir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 08 2007
Lokacja: Wrocław

Imię: Harth Nir
Profesja: Sorcerer
Gildia: Social Club
Świat: Xerena
Poziom: 33
Skille: 10/22
Poziom mag.: 31
Harth_Nir ma numer GG 6930960
Domyślny

Zaraz, zaraz. Czyli z artykułu wynika że Cipsoft będzie dążyć do wyrównania tych kresek na wykresie przedstawiających exp knighta i sorca?

To by była już kompletna porażka, co z tego że sorc expi trochę szybciej, skoro wydaje fortunę na manasy, bo bez many sorc ani rusz, a taki knight expi praktycznie darmowo...A bez manasów sorc o wiele wolniej niż knight. Więc coś tu jest nie tak.

I tu nie chodzi o to że osłabili sorców (mam jak narazie 29 lvl więc przyznaje nie jestem aż taki doświadcznoy, ale w tibię gram 2 lata, po prostu miałem wiele charów o niskim lvl) ale że za bardzo wzmocniono knightów i palów względem druta i sorca. W walce pvp sorc albo druid o 20-25 lvl nie mają ŻADNYCH szans w walce z knightem/paladynem o tym samym lvlu ze skillami 55 (takie już ma prawie każy na tym lvlu.) Jedyna szansa na wygraną to zwastowanie wielkiej ilości gp na manasy i uhy/sd. Więc co to za sprawiedliwość, że pal pkuje kosztem kilkudzisięciu (koszt max 150gp) boltów, a sorc broni się pijąc ok. 10 manasów (550gp)...

Ostatnio edytowany przez Harth_Nir - 06-08-2007 o 12:43.
Harth_Nir jest offline  
stary 06-08-2007, 13:11   #363
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Data dołączenia: 24 04 2006
Lokacja: Poznań

Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lupa'Aziro Pokaż post
Teraz kilka słów o magach osłabianych po UP'ie:
Przeprowadziłem mały wywiad wśród moich znajomych który grają postaciami magicznymi (sorc/druid) z tego co udało mi się dowiedzieć większość osób które źle wyrażają o zmianach mają nie współmiernie niski magic lv. w porównaniu do poziomu postaci. Natomiast gacze którzy poświęcili więcej czasu magic lv'a robie runów ect. nie zauważyli zmian w magi spontanicznej (exori ect.) i tylko nie wielkie zmiany w korzystaniu z runów. Świadczy to jak widać o tym że Ci którzy używali w większości runów do zdobywania exp. (było to szybkie , łatwe i przyjemne ) ucierpieli najbardziej. Teraz wysuwa się pytanie czy te wszystkie negatywne wypowiedzi pochodzą pochodzą właśnie od ludzi takiego pokroju... wydaję mi się że nie w 100 % ale w dużej części na pewno.
Mógłbyś podać levele / magic levele tych Twoich znajomych? Bo mam niejasne wrażenie, że albo są to postacie w granicach 50-70 levela albo całkowicie "wirtualne". Nie chcę Ci w żadnym wypadku zarzucać kłamstwa ale historie o ludziach, którzy "nie zauważyli zmian w magi spontanicznej" są... powiedzmy, że cokolwiek na bakier z rzeczywistością.
Mój MS przed updatem nie schodził z e-visa poniżej 150, z e-wave poniżej 440 a z UE poniżej 880. Max hity z e-vis plasowały się w granicach ~240, z e-wave podchodziły pod 800.
Po "wyrównaniu" e-vis bije 140-190 (przeciętnie wyćwiczony paladyn, na ~50 levelu ma lepsze hity - oczywiście przy niższej średniej dmg, ale jednak), e-wave 360-600.
Chyba musiałbym być ślepy, żeby nie zauważyć zmian.
Mój m-level = 72 (26 pozycja w rankingu na moim świecie).

A przy okazji - robienie run to najwolniejszy i najmniej efektywny sposób "trenowania" m-levela u profesji magicznych.
stary 06-08-2007, 13:12   #364
Xerionis_Family
Użytkownik Forum

Xerionis_Family's Avatar

Data dołączenia: 16 09 2006
Lokacja: WLKP

Stan: Początkujący
Świat: Polska
Poziom: 192
Skille: 100+
Poziom mag.: 25
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny Pokaż post
Skąd mogłem wiedzieć, skoro nie były ujęte ani w cudzysłów, ani w znaczniki quote?
Może wypada czytać wszystkie posty? Albo chociaż te inteligentnie napisane...
Cytuj:
To powiedz mi gdzie widziałeś magów expiących z UE, przy użyciu mana shielda i do tego z zyskiem?
Heh naprawdę myślisz że ci powiem? Skoro ty nie jesteś dość sprytny żeby sam znaleźć miejscówkę, to wychodzi tylko na korzyść tym którzy tam expią bo mniej nobów się tam pcha więc wybacz...

Cytuj:
To, że dwie postacie z równą siłą magii zadadzą z tej samej runy podobne obrażenia.
Ta tylko że jeden (ms) może używać gigantycznej ilości run (wszystkie) + czary spontaniczne, a taki knight miał tylko exori + explo (czasami gfb i inne dość słabe czary - w porównaniu z sd...)...

[youtube]Mój kanał yt:

Ostatnio edytowany przez Xerionis_Family - 06-08-2007 o 13:15.
Xerionis_Family jest offline  
stary 06-08-2007, 13:23   #365
mazgier
Użytkownik Forum

mazgier's Avatar

Lokacja: Poznań

Poziom: 93
Skille: ujdą
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family Pokaż post
Heh naprawdę myślisz że ci powiem? Skoro ty nie jesteś dość sprytny żeby sam znaleźć miejscówkę, to wychodzi tylko na korzyść tym którzy tam expią bo mniej nobów się tam pcha więc wybacz...
Więc wybacz, ale argumentacja w stylu min. Ziobry czyli oparta wyłącznie na "dowodach" w rodzaju "a ja wiem ale nie powiem" jest raczej niewiele warta.
Albo masz dowód na poparcie swoich twierdzeń i go pokazujesz albo nie ma innego wyjścia jak uznać Twoją wypowiedź za czystą konfabulację. Sorry.

P.S. Ostatnio widziałem jak 2 knightów FACC na ~30 levelu ubijało demona. Ale nie powiem Ci gdzie, bądź sprytny i sam znajdź tę miejscówkę...

Ostatnio edytowany przez mazgier - 06-08-2007 o 13:26.
mazgier jest offline  
stary 06-08-2007, 13:32   #366
Maelion
Użytkownik Forum

Maelion's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Pakuńcza

Imię: uevoli
Profesja: Druid
Świat: Antica
Poziom: 109
Poziom mag.: 81
Maelion ma numer GG 7678822
Domyślny

Witam, mam pyranko i od razy chce przeprosic, ze je tu zadaje, ale wracajac prosze mi podac adres strony gdzie jest jakis wykres lub cos podobnego jakie profesje graja na danych sewerach(ile ich jest w porownaniu z inymi profesjami np. Knighci vs Druidzi).Chcialbym zobaczyc jaka jest roznica. Czy to jest gdzies na tibia.erig.? Jesli tak prosze od razu podac link. Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Maelion - 06-08-2007 o 13:33.
Maelion jest offline  
stary 06-08-2007, 13:52   #367
Lupa'Aziro
Użytkownik Forum

Lupa'Aziro's Avatar

Domyślny

@mazgier
odpowiadając na twoje posta:
Tak przyznaje Ci racje większości osób które twierdzą że nie zauważyły większych zmian są z przedziału 60 - 80 lv oraz mlv. w przedziale 58 - 64+ mlv. To co piszesz o twojej postaci jest jak najbardziej trafione gdyż to właśnie był cel CIP Softu, mam tu na myśli postacie postacie twojego pokroju. Nie wiem jaki masz lv zapewne 100+ wiec odczułeś zmiany w znacznym stopniu.

"Po "wyrównaniu" e-vis bije 140-190 (przeciętnie wyćwiczony paladyn, na ~50 levelu ma lepsze hity - oczywiście przy niższej średniej dmg, ale jednak)"

Zwróciłeś tu uwagę na bardzo istotną kwestie średni dmg, myślę ze gdybyś rozważyli aspekty update'a w odniesieniu właśnie do średniego dmg mogło by to rzucić nowe światło na wiele spraw.

Lupa

heheh... Przepraszam właśnie zauważyłem twój lv... 113

Ostatnio edytowany przez Lupa'Aziro - 06-08-2007 o 14:01.
Lupa'Aziro jest offline  
stary 06-08-2007, 15:04   #368
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2007
Lokacja: Bartoszyce

Stan: Niegrający
Finch ma numer GG 3884618
Żarówka

Cytuj:
Skoro nie expisz nie masz wysokiego lv to powiedz mi proszę czemu i skąd masz jakiekolwiek pojęcia o tym co piszesz.?? Mówisz że interesują Cię zagadki Tibi, więc powinien sie nimi zająć polecam na początek znajdź drogę do Dead Vila pod Jakundaf Desert a potem dowiedz się co się stało z Caramellia uwięziona przez złego druida o imieniu Minz i zostaw już temat Summer Update'a w spokoju bo on ciebie nie dotyczy jako że jak sam powiedziałeś nie expisz o chyba o tym właśnie toczy się ta dyskusja.

Człowieku przecież napisałem, mam kolegów z reala (w tibii też) do których mogę iśc i popatrzeć jak grają. Czasami wpadają do mnie żeby pogłówkowac trochę nad questami. Widze co sie dzieje i naucz się czytać ze zrozumieniem. Jeżeli postacie moich kolegów nie sa dowodem na to, że wiem jak oni expia i jak sie danymi profesjami expi to wybacz prosze ale innych argumentów nie mam. Mam prawo się wypowiadać na różne tematy, questy, zagadki, update'y. I nie zabraniaj mi tego. Co cię obchodzi co robię, mnie nie obchodzi co ty robisz, czy expisz, czy robisz runy, mam to w d**ie, więc ty też sie odwal eh?

Cytuj:
Tibia to 80%
gracze a 20% CIP Soft.
Mylisz się gracze stanowią20 % tej układanki, natomiast Cipsoft to 80%, poniewaz to ich gra i ty masz tu mało do gadania. Możesz się cieszyć, że wprowadzili coś z propozycji graczy, ale wcześniej napewno zostało to przemyslane, czy przyciągnie czy odciągnie to graczy, a także jakie korzyści pieniężne przyniesie to Cipsoftowi. Zobacz, że wszystkie nowe czary są dla pacca, a przeciez faccom zabrali ( nie opłaca się expiąc za pomocą) gfb,sd (mam na myśli postacie niemagiczne)

Cytuj:
Ps.
Przepraszam za literówki. Mam nadzieję że nie przysłonią one sensu mojej wypowiedzi.(Choć Panu Finch'owi na pewno hehehhe... )
Troche więcej szacunku może co? Chyba że cię mama nie nauczyła.

PS. Do moderatora Vil'a. Umiem edytowac. Mogłeś napisać żebym zastosował edycje a nie sie jej nauczył.Masz na dole dowód, zresztą w innych postach też -.-

Ostatnio edytowany przez Finch - 06-08-2007 o 15:14.
Finch jest offline  
stary 06-08-2007, 15:34   #369
Joson*)
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 06 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: MAJA!!!!
Gildia: Haj Kłaliti
Świat: Gwardja
Poziom: 150
Skille: 101
Poziom mag.: 26
Domyślny

Bez kitu mam pytanie z huja wzielo oni statystyke ze SOrc przed update robil ponad 7 razy wiecej expa od najta na 200~lv? jak takim 100 najtem na ofie jestem w stanie na*****ac pod 80k~ albo dl'ach poi ponad 100 a sorcem? wrl 200~k,E wave na non pvp na poi dl'ach to jakies 450~k wiec statystyki sa zajebiste.

Ta gra schodzi na psy robi sie z niej ots tylko dlatego bo noby graja i kupuja pacce tak jak gm do nas na tescie powiedzial "nie interesuje nas zdanie High lv Licza sie Nooby"I mial racje kupujesz pacca i seteczke masz w miech leciutko zreszta nvm jol
Joson*) jest offline  
stary 06-08-2007, 15:41   #370
Kumkwatos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 08 2007

Domyślny

CipSoft pokazał swój przykład, więc ja pokaże swój.
Siedze sobie na efie i expie. Standardowo dla sorca 2 bp manasów. Nagle przychodzi ekipa 3 palladynów koło 20 - 21 level. Mówie sobie w duchu: eee tam, nic nie zrobią. Czas pokazał jak bardzo się myliłem. Przykro mówić ale to byli polacy. Biłem elfy, gdy mana sięgała ku zeru manasowałem się i jakoś szło. Elfa zabijam 1-3 hity. Nagle jeden z nich bije mojego elfa za 123, drugi inne, które również blokowałem. Potem byłem 1k waste, bo uznałem że z takim towarzystwem nie będe dzielił expowiska.

Nie mówie tego po to aby pokazać hamstwo polskich tibijczyków, bo to nie ten dział. Chcę tylko pokazać, że mniejszy pall expi bez waste więcej niż sorc z waste i to poważne.
Kumkwatos jest offline  
stary 06-08-2007, 15:53   #371
Lupa'Aziro
Użytkownik Forum

Lupa'Aziro's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Joson*) Pokaż post
Bez kitu mam pytanie z huja wzielo oni statystyke ze SOrc przed update robil ponad 7 razy wiecej expa od najta na 200~lv? jak takim 100 najtem na ofie jestem w stanie na*****ac pod 80k~ albo dl'ach poi ponad 100 a sorcem? wrl 200~k,E wave na non pvp na poi dl'ach to jakies 450~k wiec statystyki sa zajebiste.

Ta gra schodzi na psy robi sie z niej ots tylko dlatego bo noby graja i kupuja pacce tak jak gm do nas na tescie powiedzial "nie interesuje nas zdanie High lv Licza sie Nooby"I mial racje kupujesz pacca i seteczke masz w miech leciutko zreszta nvm jol
Powiadasz że GM Ci coś takiego powiedział jesteś żałosny... kłamcą...

@Topic
Nie wiem dlaczego dla wszystkich tak strasznie szokującym jest fakt że Update'y są skierowane dla PACC'ow... GRY MMORPG to biznes i jeżli tego jeszcze nie wiecie to powiem to raz jeszcze "GRY MMORPG to biznes" to jest produkt trzeba go sprzedać żeby zarobić > zarabiać by mieć pieniądze > pieniądze by kupić jedzenie...

Lupa

Panie Finch
Tymi słowami "Troche więcej szacunku może co? Chyba że cię mama nie nauczyła." udowodniłeś że na szacunek to może kiedyś sobie zasłużysz ale dopiero wtedy jak dorośniesz bachorze... Są na ziemi rzeczy święte i matka jest jedną z nich , może kiedyś to zrozumiesz...
stary 06-08-2007, 16:42   #372
Joson*)
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 06 2007

Imię: MAJA!!!!
Gildia: Haj Kłaliti
Świat: Gwardja
Poziom: 150
Skille: 101
Poziom mag.: 26
Domyślny

Cytuj:
Powiadasz że GM Ci coś takiego powiedział jesteś żałosny... kłamcą...

@Topic
Nie wiem dlaczego dla wszystkich tak strasznie szokującym jest fakt że Update'y są skierowane dla PACC'ow... GRY MMORPG to biznes i jeżli tego jeszcze nie wiecie to powiem to raz jeszcze "GRY MMORPG to biznes" to jest produkt trzeba go sprzedać żeby zarobić > zarabiać by mieć pieniądze > pieniądze by kupić jedzenie...

Lupa

Panie Finch
Tymi słowami "Troche więcej szacunku może co? Chyba że cię mama nie nauczyła." udowodniłeś że na szacunek to może kiedyś sobie zasłużysz ale dopiero wtedy jak dorośniesz bachorze... Są na ziemi rzeczy święte i matka jest jedną z nich , może kiedyś to zrozumiesz...

jestes zwyklym plebsem stalismy w 10 odrazu po otwarciu testa dla tutorow i wyraznie mowil Guido to co napisalem wyzej a to ze jestes typowym lowem i psem anca to mnie juz nie interesuje elO!
Joson*) jest offline  
stary 06-08-2007, 16:42   #373
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Domyślny

Skąd wiesz, ze gm nie powiedział tak do Jasona? Gm to zwykły człowiek, gracz, z którym można porozmawiać jeżeli ma na to czas. Więc nie myśl sobie, ze Gm nie może powiedzieć coś takiego jak "you are a noob" bądz "As I can see you help people to play. Thanks you from CipSoftTeam".

Cytuj:
Panie Finch

Na tym poście moja dyskusja z tobą się zakończyła. Nie będe zniżał się do twojego poziomu i zakończe tą dyskusję. Już nie zacytuję ani nie odpowiem na żadnego twojego posta. cYa

Finch jest offline  
stary 06-08-2007, 16:48   #374
Skowerowypallek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2007

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finch Pokaż post
Morda dzieciaku!

Od 2000 roku gram pallem i jestem z tego dumny.
A teraz mój mistrzu idz i pokaż mi jaki jesteś silny po update, tylko zamknij za sobą drzwi...
@Finch jestes boski pierw piszesz że grasz pallem od 2000 roku, a teraz że masz mały lv więc od 2000r siedzisz w dp , a swoje doswiadczenie masz z tego jak patrzysz jak koledzy grają
Skowerowypallek jest offline  
stary 06-08-2007, 16:56   #375
Finch
Użytkownik Forum

Finch's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skowerowypallek Pokaż post
@Finch jestes boski pierw piszesz że grasz pallem od 2000 roku, a teraz że masz mały lv więc od 2000r siedzisz w dp , a swoje doswiadczenie masz z tego jak patrzysz jak koledzy grają
Heuhuehauehauehehehheee
Tak prosze pana gram pallem od 2000 roku ale nie nabiłem nim zbyt dużego lvla. Poprostu expię tylko czasami jak mi sie chce. Nigdzie nie napisałem, że od 2000 siedzę ciągle w depo.
Tak swoje argumenty opieram na spostrzerzeniach gry moich kumpli. Sam czasami hunce na ich postaciach, więc wiem jak to jest grać pallem a jak sorcem. Nawet nie prubój mi wciskać acctrading. Czegoś takiego nie robię, kolega wpisuje mi passy , idzie pograć na play'u w gta np
(niedługo wyjdzie gta4 ) a ja gram na jego charze.

Zapomniałem dodać, że grać to nie znaczy tylko expić.

Ostatnio edytowany przez Finch - 06-08-2007 o 16:58.
Finch jest offline  
stary 06-08-2007, 17:16   #376
Skowerowypallek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 02 2007

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Niema to jak siedziec w dp 7 lat i czasem posharowac czyjmś charem i wtedy wiemy już wszystko.
Skowerowypallek jest offline  
stary 06-08-2007, 18:22   #377
Nikosix
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Książkę piszesz!?

Imię: Niko Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: HONERA
Poziom: 41
Skille: 44fishi
Poziom mag.: 46
Smutny

"Rycerz: O mój boże! Jestem dwa razy lepszy niż byłem! I hej, spójrz na tego maga -wskazuje palcem na maga-
Mag: O mój boże! Niewiarygodne! Jestem o połowę słabszy niż byłem! I na dodatek, spójrzcie na rycerzy -wskazuje palcem na najbliższego rycerza-
Głos z tyłu sali: Hmm, no cóż, ale magowie NADAL są ponad dwa razy silniejsi niż rycerze, czyż nie?"

Może i magowie są silniejsi 2x, ale "szybsze expienie" ponosi za sobą wysokie koszty, bo ile nam zejdzie mana fluidów czy run? Taki knight podejdzie sobie do silniejszego potworka i nawala, czasem użyje 1-2 uhy, a mag zużywa manasy albo czeka na regenerację many co trwa bardzo dlugo... nie podoba mi się, że najsilniejsza broń profesji magicznych (tj. sd) zadaje obrażenia o 50% mniejsze. A w dodatku jak się chwali knight na 60lvl, że zadal hit 300+ i wali tak ciagle to magom/druidom nie opaca kupywać sobie sd, żeby nakadać takie hity jak knight czy pall.
Nikosix jest offline  
stary 06-08-2007, 18:43   #378
Maelion
Użytkownik Forum

Maelion's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Pakuńcza

Imię: uevoli
Świat: Antica
Poziom: 109
Poziom mag.: 81
Maelion ma numer GG 7678822
Domyślny

Popieram, zreszta juz dawno to samo napisalem.

P.S - juz napisalem, ze nastala Era Miecza i Strzały
P.S2 - ten Up jest dla Wojownikow nie dal magow wiec na razie zmiencie se profke jak tak strasznie zle wam sie gra i zaczekajcie do grudnia bo bedzie kolejny Up.

Pozdro nalogi
Maelion jest offline  
stary 06-08-2007, 18:48   #379
Nikosix
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Książkę piszesz!?

Imię: Niko Chaos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: HONERA
Poziom: 41
Skille: 44fishi
Poziom mag.: 46
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maelion Pokaż post

P.S - juz napisalem, ze nastala Era Miecza i Strzały
A może Era Obuchów/Toporów i BeŁtów??
;p

Tak, ale mam nadzieję, że na zimowy UPDATE ulepszą profesje magiczne.

DLA MAGÓW I DRUIDÓW MANA FLUIDY ZA DARMO! xD
Nikosix jest offline  
stary 06-08-2007, 20:50   #380
PrZ'eMo
Użytkownik Forum

PrZ'eMo's Avatar

Lokacja: SiEdLcE:]

Świat: Candia
PrZ'eMo ma numer GG 3373165
Domyślny

Top 500 Vocation Totals (last updated 1d 15h 16m 42s ago):

Elite Knight (222) Master Sorcerer (141) Royal Paladin (79)Elder Druid (47)

Sorcerer (4) Knight (3) Druid (3) Paladin (1)

I oni balansują tak, że nalepszych jeszcze ulepszają, a slabszych (mam tu głównie na mysli ED) osłabiaja. Zal...

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania