|  02-10-2007, 00:24 | #41 | 
| Zbanowany Data dołączenia: 12 09 2006 Lokacja: Zabrze Wiek: 35 Posty: 979 Stan: Początkujący Imię: Leo Eloon Profesja: Elite Knight Gildia: Equimanthorn Świat: Nebula   |   | 
|   |   | 
|  | 
|  02-10-2007, 01:16 | #42 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: Szydłowiec Posty: 154 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Harmonia Poziom: 5* Skille: 7*/7* Poziom mag.: 6 |   hidek dojebales teraz   nigdy nie lizalem VU bo nie bylo takiej potrzeby jesli chcieli abym kogos zabil to robilem to z czystej przyjemnosci takich psow jak Ty moglbym zabijac bez konca ,nigdy nie mialem brazowego jezyka w porownaniu z toba wiem ze lubisz czesto zmieniac ciuchy jeden co 2 sekundy poniewaz ten smrod co chwile przechodzi ale dobrze ze masz blisko domu ,,ciuszek na wage" co do tego gp nie kumam bo moj nick na allegro to Gosia1946 i nigdy zadnych gp nie kupywalem raczej sprzedawalem  wiec idz zmien outfit i ,,zabij" kogos z VU HAHAHHAHAHA pro evul master zmieniaczu outfitow  PS.bylbym zerem tak jak wy gdyby moi kumple przegrywali ta wojne jednak sobie bardzo dobrze radza a nie tak jak tana daja loga wolalbym zachowac honor tak jak Frida czy Heiks i walczyc do konca i za to ich podziwiam  
				__________________ Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez lycha_ziom - 02-10-2007 o 01:20. | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 03:16 | #43 | 
| Użytkownik forum Data dołączenia: 06 06 2007 Posty: 12 |   Co chlopaki z Vanum miny wam zbrzydly?Moze teraz posmiejemy sie wszyscy razem?Gdzie te smieszne historyjki, i zarciki o wiesniakach?Xaem co sie z Toba dzieje?Prawda jest taka ze wiesniaki zaorali wami swoje pole  Pozostalo wam jedynie wymyslac beznadziejne hasla, przyglupawe historyjki i opisywac jacy wy to nie jestescie mocni, bo kiedy przychodzi co do czego to nawet nie ma co zbierac  Jestescie tak bezradni, ze chyba, az wam jest glupio;>No nic pozostawiam reszte bez komentarza bo nie warto.Pozdro | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 08:08 | #44 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 04 07 2006 Posty: 84 Profesja: Elite Knight |  ^^ up zgadzam sie z toba w 100%,Lynx o Vurze zapomnialem (sorry),xaemus niewiem ile bo niliczylem ale z pare miesiecy byles z wiesnakami w gidi nieprzeszkadzlo ci to? wiesz zastanawia mnie czy ty naprawde jestes taki KLUPI czy to twoj stl prowokacji chyba to i to  | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 09:10 | #45 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 01 2006 Lokacja: WroceK Wiek: 36 Posty: 206 Imię: Calh Mand'ik Profesja: Master Sorcerer |   Dobra... przestańcie pierdolic o nie wiadomo czym... Zabili Castora i Lapke potem bylo trudno bo zle stali i sami sie zablokowali, więc nie ma sie co dziwić, ale następnym razem bedzie inaczej ;-) 
				__________________ K4r4biN  K4r4biN | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 16:51 | #46 | |
| Użytkownik Forum |   Cytuj: 
  Wy juz tej wojny nigdy nie wygracie, bo nie jestescie wogole zgrani i kazdy martwi sie o swoja dupe, zreszta z ta ekipa zawsze tak bylo (procz 3-4 osob) niebyliscie, ale teraz jestescie i zapewne bedziecie dla mnie ZEREM 
				__________________ Cytuj: Oryginalnie napisane przez Upierz Fakt, pikselowy, żółty garnek jest bardzo wzwoden machen x.x | |
|   |   | 
|  02-10-2007, 18:01 | #47 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 06 2005 Wiek: 35 Posty: 294   |   Jak zuk specjalnie w tego trapa wbiec zeby was poraz kolejny wyjebac w pien, a wy sie ciagle tlumaczycie ze wszystko tak mialo byc mieliscie raszowac itp znowu niewyszlo. Ile bedzie nastepnych razow? | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 18:18 | #48 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 03 2007 Lokacja: Szczecin Posty: 207 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Master Sorcerer Gildia: VO Świat: Nebula Poziom: 140 Skille: oO/Oo Poziom mag.: 70 |   Synek Tana daje loga, tak? wez Ty sobie pomysl od czego zaczela sie ta wojna a pozniej sie wypowiadaj, Friida, Xaemus, Estana, Redeo... sa to postacie - legendy na tym servie i nikt nie powinien ich nazywac 0rami, bo odeszli od potegi i zaczeli walczyc za kolegow, czego np. taki Grosiu nigdy nie zrozumie. "A co tam, niech mi zabijaja rli wkoncu to tylko gra!" Ciagnac temat z dawaniem loga - daje loga to Twoj jeden z idoli Archer na poczatku opena - tana, war macia, hidek czy inni dali loga po tym jak mielismy to zrobi i dostalismy pozwolenie, bo na chuj wydawac 1kk na blessy jak mozna wydac 500 a wygrac bez bota i tak bysmy tego nei wygrali, tak wiec elo | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 18:26 | #49 | 
| Guest Posty: n/a |  Zal Pl Br Ue Cz Itd Itd Kurwa ludzie żal dupe ściska jak sie to czyta... zamiast znaleść sobie inne zajęcie na*******acie w jebane piksele i sie klucicie kto komu co zrobil zabral zabil jakby to kurwa byl prawdziwy swiat... sam kiedys na*******alem w tibie 24 na dobe i wiem jak to jest ale wkoncu trzeba dorosnac... jedyna rzecza jaka jest madra na tym forum to : ""Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie."" Weś sobie to przeczytaj puki nie jest zapuzno ta gra to nie wszytko co mozna w zyciu osiągnąc KTO JEST W TIBI KOZAKIEM JEST W REALU ZEREM!!! (dlatego chce pokazac jak jest wielki w tej grze ) POZDRO!!! | 
|   | 
|  02-10-2007, 21:15 | #50 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 06 2007 Posty: 21 |   Wiesz Klocek kiedyś bym Ci nawet odpisał, ale teraz mi się już nie chce, nie ma sensu, żyj sobie w swoim świecie, pozdro "HEROSI I LEGENDY" NEBULI. Ostatnio edytowany przez El_payaso - 02-10-2007 o 21:35. | 
|   |   | 
|  02-10-2007, 23:17 | #51 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: Szydłowiec Posty: 154 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Knight Świat: Harmonia Poziom: 5* Skille: 7*/7* Poziom mag.: 6 |   xaem,redeo legendy? co oni takiego zrobili? gau~ jest legenda bo dobrze walczyl,wizz bo rzadzil tym servem jako druid a wtedy bylo ciezko taka postac wytrenowac, a xaem i redeo?walczyli za kumpli? i to sa legendy,kazdy walczy za kumpli tylko frajer sie odwroci od przyjaciol 
				__________________ Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. | 
|   |   | 
|  03-10-2007, 00:39 | #52 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 22 08 2006 Lokacja: Białystok Wiek: 36 Posty: 198 Stan: Na Emeryturze Imię: Kapitan-Chrupek Profesja: Elder Druid Gildia: Viribus Unitis Świat: Nebula ofc. Poziom: 666 Skille: 666/69 Poziom mag.: 69   |   Cytuj: 
  zasada sie nie sprawdza ... patrz na lisa hhehehheheheh xDDD i na mnie  @up pokazali ze sa prawdziwymi kolegami "przyjaciółmi" w grze"... 
				__________________ "Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" | |
|   |   | 
|  03-10-2007, 12:35 | #53 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 26 06 2005 Wiek: 35 Posty: 294   |   Xaem za kumpli? bauahhahha szczegolnie za Xefiego i Rafala -.-'  Legenda to jest Jacek aka Friida gral od poczatku uczestniczyl w kazdej wojnie i napewno zapisal sie na kartach histori tego serva. Reszta to niebardzo jak dla mnie. Niemowie ze ktos z vu to legenda czy cos, ale tych co wymieniliscie to ciezko przyrownac do legedy. | 
|   |   | 
|  03-10-2007, 16:49 | #54 | |
| Guest Posty: n/a |         Cytuj: 
 | |
|   | 
|  03-10-2007, 19:26 | #55 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2007 Lokacja: Lolowo Posty: 38 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Rookstayer Gildia: Viribus Unitis (Prawie) Świat: Jestem wszedzie Poziom: Big Skille: 666/999 Poziom mag.: 00 |   np Grosiu Nodois i Andrenos XD @adriannowara .. kolejne dziecko neo ? 
				__________________ 10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you Juroqu is the best ! F*ck the rest !  The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy Ostatnio edytowany przez Zolzoller - 03-10-2007 o 19:27. | 
|   |   | 
|  03-10-2007, 19:56 | #56 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 05 2005 Lokacja: Kętrzyn Posty: 338 Stan: Niegrający Profesja: Druid Świat: Nebula |   Cytuj: 
  Na Nebuli nie ma żadnych legend, dzikus równy dla dzikusa. | |
|   |   | 
|  03-10-2007, 21:36 | #57 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 02 09 2007 Lokacja: Lolowo Posty: 38 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Rookstayer Gildia: Viribus Unitis (Prawie) Świat: Jestem wszedzie Poziom: Big Skille: 666/999 Poziom mag.: 00 |   Jedyna legenda na nebuli jest Juroqu .. i chyba do tego nie ma zadnych watpliwosci , zaraz po nim legenda jestem JA 
				__________________ 10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you Juroqu is the best ! F*ck the rest !  The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy | 
|   |   | 
|  06-10-2007, 11:07 | #58 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 17 01 2006 Lokacja: WroceK Wiek: 36 Posty: 206 Imię: Calh Mand'ik Profesja: Master Sorcerer |   I co chlopaki, cos upada wam to forum ;-)  
				__________________ K4r4biN  K4r4biN | 
|   |   | 
|  06-10-2007, 16:14 | #59 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 02 2007 Lokacja: Olecko Posty: 55 Stan: Początkujący Profesja: Sorcerer |   | 
|   |   | 
|  06-10-2007, 16:23 | #60 | 
| Guest Posty: n/a |   ZIomki z Nebuli   Zaczynam tam grę i kto chce mi pomóc na początku to niech pisze do [CHAR]Czipindejs z Afrykji[/CHAR]  Ostatnio edytowany przez Draxin - 06-10-2007 o 16:28. | 
|   |