![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() hidek dojebales teraz
![]() ![]() ![]() PS.bylbym zerem tak jak wy gdyby moi kumple przegrywali ta wojne jednak sobie bardzo dobrze radza a nie tak jak tana daja loga wolalbym zachowac honor tak jak Frida czy Heiks i walczyc do konca i za to ich podziwiam ![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez lycha_ziom - 02-10-2007 o 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2007
|
![]() Co chlopaki z Vanum miny wam zbrzydly?Moze teraz posmiejemy sie wszyscy razem?Gdzie te smieszne historyjki, i zarciki o wiesniakach?Xaem co sie z Toba dzieje?Prawda jest taka ze wiesniaki zaorali wami swoje pole
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() up zgadzam sie z toba w 100%,Lynx o Vurze zapomnialem (sorry),xaemus niewiem ile bo niliczylem ale z pare miesiecy byles z wiesnakami w gidi nieprzeszkadzlo ci to? wiesz zastanawia mnie czy ty naprawde jestes taki KLUPI czy to twoj stl prowokacji chyba to i to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Dobra... przestańcie pierdolic o nie wiadomo czym... Zabili Castora i Lapke potem bylo trudno bo zle stali i sami sie zablokowali, więc nie ma sie co dziwić, ale następnym razem bedzie inaczej ;-)
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Wy juz tej wojny nigdy nie wygracie, bo nie jestescie wogole zgrani i kazdy martwi sie o swoja dupe, zreszta z ta ekipa zawsze tak bylo (procz 3-4 osob) niebyliscie, ale teraz jestescie i zapewne bedziecie dla mnie ZEREM
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Jak zuk specjalnie w tego trapa wbiec zeby was poraz kolejny wyjebac w pien, a wy sie ciagle tlumaczycie ze wszystko tak mialo byc mieliscie raszowac itp znowu niewyszlo. Ile bedzie nastepnych razow?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2007
Lokacja: Szczecin
Gildia: VO
Poziom: 140
Skille: oO/Oo
Poziom mag.: 70
|
![]() Synek Tana daje loga, tak? wez Ty sobie pomysl od czego zaczela sie ta wojna a pozniej sie wypowiadaj, Friida, Xaemus, Estana, Redeo... sa to postacie - legendy na tym servie i nikt nie powinien ich nazywac 0rami, bo odeszli od potegi i zaczeli walczyc za kolegow, czego np. taki Grosiu nigdy nie zrozumie. "A co tam, niech mi zabijaja rli wkoncu to tylko gra!"
Ciagnac temat z dawaniem loga - daje loga to Twoj jeden z idoli Archer na poczatku opena - tana, war macia, hidek czy inni dali loga po tym jak mielismy to zrobi i dostalismy pozwolenie, bo na chuj wydawac 1kk na blessy jak mozna wydac 500 a wygrac bez bota i tak bysmy tego nei wygrali, tak wiec elo |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Kurwa ludzie żal dupe ściska jak sie to czyta... zamiast znaleść sobie inne zajęcie na*******acie w jebane piksele i sie klucicie kto komu co zrobil zabral zabil jakby to kurwa byl prawdziwy swiat... sam kiedys na*******alem w tibie 24 na dobe i wiem jak to jest ale wkoncu trzeba dorosnac... jedyna rzecza jaka jest madra na tym forum to : ""Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i
loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie."" Weś sobie to przeczytaj puki nie jest zapuzno ta gra to nie wszytko co mozna w zyciu osiągnąc KTO JEST W TIBI KOZAKIEM JEST W REALU ZEREM!!! (dlatego chce pokazac jak jest wielki w tej grze ) POZDRO!!! |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Wiesz Klocek kiedyś bym Ci nawet odpisał, ale teraz mi się już nie chce, nie ma sensu, żyj sobie w swoim świecie, pozdro "HEROSI I LEGENDY" NEBULI.
Ostatnio edytowany przez El_payaso - 02-10-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() xaem,redeo legendy? co oni takiego zrobili? gau~ jest legenda bo dobrze walczyl,wizz bo rzadzil tym servem jako druid a wtedy bylo ciezko taka postac wytrenowac, a xaem i redeo?walczyli za kumpli? i to sa legendy,kazdy walczy za kumpli tylko frajer sie odwroci od przyjaciol
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @up pokazali ze sa prawdziwymi kolegami "przyjaciółmi" w grze"...
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Xaem za kumpli? bauahhahha szczegolnie za Xefiego i Rafala -.-'
Legenda to jest Jacek aka Friida gral od poczatku uczestniczyl w kazdej wojnie i napewno zapisal sie na kartach histori tego serva. Reszta to niebardzo jak dla mnie. Niemowie ze ktos z vu to legenda czy cos, ale tych co wymieniliscie to ciezko przyrownac do legedy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Lolowo
Profesja: Rookstayer
Gildia: Viribus Unitis (Prawie)
Świat: Jestem wszedzie
Poziom: Big
Skille: 666/999
Poziom mag.: 00
|
![]() np Grosiu Nodois i Andrenos XD
@adriannowara .. kolejne dziecko neo ?
10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you Juroqu is the best ! F*ck the rest ! ![]() The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy Ostatnio edytowany przez Zolzoller - 03-10-2007 o 18:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Kętrzyn
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Lolowo
Profesja: Rookstayer
Gildia: Viribus Unitis (Prawie)
Świat: Jestem wszedzie
Poziom: Big
Skille: 666/999
Poziom mag.: 00
|
![]() Jedyna legenda na nebuli jest Juroqu .. i chyba do tego nie ma zadnych watpliwosci , zaraz po nim legenda jestem JA
10:30 Juroqu [117]: Speak english here or I kill you Juroqu is the best ! F*ck the rest ! ![]() The trio : Iggy Denaamwa , Juroqu , Cienszko Mysloncy |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: WroceK
Imię: Calh Mand'ik
|
![]() I co chlopaki, cos upada wam to forum ;-)
![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Olecko
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() ZIomki z Nebuli
![]() Zaczynam tam grę i kto chce mi pomóc na początku to niech pisze do [CHAR]Czipindejs z Afrykji[/CHAR] ![]() Ostatnio edytowany przez Draxin - 06-10-2007 o 15:28. |
![]() |